TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Sairaalakäyttöön

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Sairaalakäyttöön"

Transkriptio

1 TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Sairaalakäyttöön

2 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Valitse sairaalan kaikille osa-alueille tehokkain monitori-defibrillaattori, jonka innovatiivisuus, toimintatehokkuus ja lujuus asettavat elvytyslaitteille uudet standardit.

3 1 LIFEPAK 15 LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattori ei petä. Physio-Controlin defibrillaattoreita on pidetty alan standardina yli 55 vuoden ajan, ja uudistettu LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattori on nostanut riman vieläkin korkeammalle. LIFEPAK 15 -monitoridefibrillaattori kuuluu ensihoitolaitteittemme parhaimmistoon edistyksellisten kliinisten teknologioiden ja toimintatehokkuutensa ansiosta. Siinä on runsaasti toimintoja, kuten tehokkain mahdollinen kasvava iskuenergia (enintään 360 J), monipuoliset valvontaparametrit ja täysin päivitettävissä oleva alusta. Tästä huolimatta se on niin luja, ettei se petä haastavimmissakaan ympäristöissä. LIFEPAK-laitteet ovat osa suurempaa kokonaisuutta niin myös LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattori. Physio-Controlin valikoima kattaa täydelliset ja kaikille sairaalan osa-alueille sopivat ratkaisut. Tuotteemme ovat auttaneet pelastamaan tuhansia ihmishenkiä. Jatkamme tätä työtä LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorilla.

4 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Kliinisen innovatiivisuuden uusi standardi. Kannettavien defibrillointi- ja valvontalaitteiden pioneerina Physio-Control haluaa kehittää teknologioita ja laitteita, myös LIFEPAK 15 -monitoridefibrillaattoria, entistä tehokkaammiksi.

5 3 LIFEPAK 15 Edistykselliset valvontaparametrit LIFEPAK 15 -laitteessa on Masimo Rainbow -teknologiaan perustuva hiilimonoksidin, SpO 2 :n ja methemoglobiinin valvontatoiminto, joka auttaa havaitsemaan vaikeasti diagnosoitavia tiloja ja parantamaan potilaiden hoitoa. Valinnaisen noninvasiivisen verenpaineenmittauksen (NIBP) ja kahden invasiivisesti mitattavan paineen lisäksi laitteessa on valinnainen lämpötilan valvonta, jossa käytetään viittä kertakäyttöistä anturia. Lämpötilatiedot voidaan muiden tietojen tavoin tulostaa raportteihin tai ladata muihin potilastietojärjestelmiin, ja niitä voidaan tarkastella tapahtuman jälkeen CODE-STAT -ohjelmistossa. Tehokkaat työkalut sydänpotilaiden hoidon tueksi LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorilla voidaan rekisteröidä helposti 12-kytkentäinen EKG ennen lääkityksen antoa, minkä jälkeen laite valvoo itsenäisesti ja jatkuvasti kaikkia 12 kytkentää ja varoittaa muutoksista ST-välin trenditoiminnon avulla. LIFEPAK 15 toimii lisäksi saumattomasti www-pohjaisen LIFENET-järjestelmän kanssa, jolloin tärkeät potilastiedot voidaan jakaa automaattisesti ja reaaliaikaisesti eri paikkoihin ja useille hoitoryhmille. Täydet energiavaihtoehdot 360 jouleen asti kaikille tarvitseville potilaille LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorissa on käytössä 360 joulen bifaasinen teknologia, jonka ansiosta energiamäärää voidaan kasvattaa 360 jouleen asti vaikeasti defibrilloitavilla potilailla. Miksi tämä on tarpeen? Uusimmat tutkimukset ovat osoittaneet, että värinän uusiutuminen on yleistä potilailla, joilla on kammiovärinästä johtuva sydämenpysähdys, ja että toistuvien kammiovärinäjaksojen defibrillointi vaikeutuu jokaisella uusiutumiskerralla. Toisessa viimeaikaisessa satunnaistetussa kontrolloidussa kliinisessä tutkimuksessa osoitettiin, että kammiovärinä saatiin loppumaan useimmin käytettäessä kasvavaa ja suurempaa energiamäärää ja vähintään 200 joulen iskuja. 1 Toimivaksi osoitettu PPE-ohjaus ja tietojen tapahtuman jälkeinen tarkastelu LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorin elvytysmetronomi ohjaa puhallus-paineluelvytystä kuuluvilla kehotteilla eikä häiritse elvytystä puhutulla palautteella. Metronomitoiminnon on osoitettu auttavan henkilökuntaa antamaan puhallus-paineluelvytystä ERC:n vuoden 2010 elvytyssuositusten mukaisesti. Tietojen tarkasteleminen tapahtuman jälkeen ja palautteen antaminen ryhmälle on osoitettu tehokkaaksi tavaksi parantaa puhallus-paineluelvytyksen laatua sekä sairaaloissa että niiden ulkopuolella. 2,3,4 Kun elvytystapahtuman tiedot siirretään suoraan CODE-STAT-tiedonhallintaohjelmistoon, laadunvalvonnasta ja -parannuksesta vastaava henkilökunta voi tarkastella PPE-tilastotietoja sekä antaa koulutusta ja palautetta niillä osa-alueilla, joilla sitä eniten tarvitaan.

6 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI

7 5 LIFEPAK 15

8 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Toimintatehokkuuden uusi standardi. Joustavan, muihin järjestelmiin yhdistettävissä olevan ja helppokäyttöisen LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorin suunnittelussa huomioitiin käyttäjiltä saatu palaute ja heidän tarpeensa. Päivitettävä alusta Kaikki LIFEPAK-laitteet on rakennettu alustoiksi, joten ne voidaan mukauttaa joustavasti uusien protokollien ja ohjeiden mukaiseksi. Alustat voidaan päivittää, kun hoitoyksikkö on valmis antamaan uusia hoitoja. LIFEPAK 15 -laitteen prosessointiteho ja -nopeus ovat entistä paremmat, ja laitetta voidaan muuntaa hoitoyksikön tarpeiden muuttuessa niin, ettei kalliita laitteita tarvitse vaihtaa ennenaikaisesti. Joustavat tehovaihtoehdot Laitteen virtalähteenä voidaan käyttää ulkoista vaihto- tai tasavirtaa missä päin maailmaa tahansa, tai siinä voidaan käyttää uusimpaan akkuteknologiaan perustuvaa litiumioniakkuparia, jonka teho riittää jopa kuudeksi tunniksi. LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorin kaksoisakkujärjestelmä ei tarvitse huoltoa tai virkistystä, ja akut voidaan ladata laitteen sisällä. Tiedonsiirtotoiminnot LIFEPAK 15 kerää potilaan hoidon aikana koosteen tapahtumatiedoista, laitteen tilatietoja sekä tärkeitä kliinisiä tietoja. Koosteet voidaan lähettää suoraan laadunparannuksesta vastaavalle työryhmälle LIFENET-järjestelmän tietoverkkoon kuuluvan LIFENET Connect -yhteyden välityksellä, minkä jälkeen tietoja voidaan tarkastella CODE-STAT-tiedonhallintaohjelmistolla. Laitevastaava voi myös tarkastella laitteiden tilaa LIFENET-järjestelmässä LIFENET Asset -työkalun avulla ja varoittaa mahdollisista ongelmista. Viimeistellyt yksityiskohdat LIFEPAK 15 on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, mikä näkyy viimeistellyissä yksityiskohdissa: ergonomisessa kahvassa, entistä suuremmassa VALITSIMESSA, joka helpottaa vaihtoehtojen selausta ja valintaa, sekä helposti puhdistettavissa painikkeissa. Kaksitilainen LCD-näyttö, jossa on SunVue -tila Näyttö voidaan vaihtaa yhdellä painalluksella täysväritilasta suurikontrastiseen SunVue-tilaan, jotta näyttö näkyy hyvin myös auringonvalossa. Suuri näyttö (8,4 tuumaa kulmasta kulmaan) ja täysvärinäyttö takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikista kulmista.

9 7 LIFEPAK 15 Lujuuden uusi standardi. LIFEPAK 15 -laitteen lujuuden, kannettavuuden ja kestävyyden takaa LIFEPAK TOUGH. Luja sisältä ja ulkoa Lääketieteen ammattilaiset ovat kertoneet palautteessaan tarvitsevansa lujemman laitteen, joten lisäsimme laitteeseen iskuja vaimentavan kahvan ja kaksikerroksisen näytön, joka kestää kovat iskut ja putoamisen. Suunnittelimme kaapeliliitännät uudelleen niin, että ne lukkiutuvat tiukasti ja varmistavat valvonnan ja hoidon luotettavan jatkumisen. LIFEPAK 15 on ainoa laite, joka kestää putoamisen noin 75 cm:n (30 tuuman) korkeudelta, mikä vastaa sängyn korkeutta tai kantokorkeutta. Helposti puhdistettava Alalla ainutlaatuinen IP44-kotelointiluokitus suojaa laitetta nesteiltä ja kiinteiltä aineilta. Ulkokotelon ja painikkeiden suunnittelu vastaavat vaatimuksia. Ainutlaatuinen huoltopalvelu Itsetestitoiminto ilmoittaa huoltoryhmällemme, jos laite tarvitsee huoltoa. Näin laite on aina käyttövalmis, kun sitä tarvitaan. Paikan päällä tehtävä huolto ja korjaus, alkuperäisten varaosien saatavuus ja koulutetut ja kokeneet huoltoedustajat antavat käyttäjille varmuuden siitä, että LIFEPAK 15 on toimintavalmis aina, kun sitä tarvitaan.* Verkkolaite LIFEPAK TOUGH Kriittiset tapahtumat sisältävä CODE SUMMARY -kooste * Saatavilla on useita yksilöllisiä huoltovaihtoehtoja.

10 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Uusin litiumioniakkuteknologia ja kaksoisakkujärjestelmä takaavat lähes kuuden tunnin käyttöajan. Laite vaihtaa automaattisesti ulkoisen virtalähteen ja akkujen välillä, ja akkujen vaihtoväli on noin kaksi vuotta. Koska LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorilla voidaan valvoa ST-väliä ja lähettää 12-kytkentäinen EKG LIFENET-järjestelmän kautta, laite lyhentää olennaisesti viiveaikaa, joka kuluu sairaalaan saapumisesta pallolaajennukseen ( door-to-balloon ). Integroitu SpO 2 :n, hiilimonoksidin, methemoglobiinin ja lämpötilan valvonta. Potilastietojen ja PPE-tehokkuustietojen nopea keruu ja haku. Lämpötilanäytön yksiköksi voidaan valita celsius- tai fahrenheitasteet. Suuri näyttö ja parempi resoluutio takaavat hyvän näkyvyyden kaikissa ympäristöissä.

11 Ergonomisessa kahvassa on sisäiset iskuja vaimentavat pehmusteet. Kahvaan sopii kaksi käsineellä suojattua kättä, joten se on helpompi välittää eteenpäin. 9 LIFEPAK 15 Toimivaksi todistettu elvytysmetronomi neuvoo käyttäjille aktiivisesti tasaisen painelunopeuden ilman ylimääräisiä ulkoisia laitteita. Integroidulla Oridion EtCO 2 -mittauksella pystytään näyttämään jopa vain 0 20 mmhg:n käyräarvot, mikä helpottaa verenkierron spontaanin palautumisen (ROSC) havaitsemista. Sen avulla voidaan myös arvioida PPE:n laatua ja ERC:n suositusten noudattamista. LIFEPAK 15 -monitoridefibrillaattori yhdellä silmäyksellä. Parannettu kaapeliliitin varmistaa hoidon luotettavuuden ja jatkuvuuden.

12 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Physio-Control on jo yli 55 vuoden ajan kehittänyt teknologioita ja suunnitellut laitteita, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa niin ensihoidon ammattilaisten, hoitohenkilökunnan kuin maallikoidenkin käytössä.

13 11 LIFEPAK 15 Vankan perinteen jatkaja. Physio-Controlin perustamisvuodesta 1955 lähtien yrityksen legendaarinen laatu ja jatkuva innovatiivisuus ovat tulleet tutuiksi lääketieteen ammattilaisille kaikkialla maailmassa. LIFEPAKlaitteita on kannettu Mount Everestin huipulle ja lähetetty maata kiertävälle kansainväliselle avaruusasemalle. Tänä päivänä laitteita on käytössä yli puoli miljoonaa paloautoissa, ambulansseissa ja sairaaloiden elvytyskärryissä ympäri maailmaa. Inspiraation- ja tiedonlähteenämme ovat ensiauttajat ja -hoitajat, jotka ovat valinneet tuotteemme avuksi hengenpelastustyöhön. Tieto, jota saamme työskentelemällä maailman suurimpien ensihoito-organisaatioiden kanssa, auttaa meitä parantamaan jatkuvasti laitteiden kliinisiä toimintoja ja kestävyyttä. Perinne velvoittaa meitä jatkamaan innovatiivista työtämme ja kehittämään teknologioita, jotka parantavat potilaiden hoitoa. Bifaasinen tekniikka, jolla voidaan kasvattaa iskujen energiamäärää 360 jouleen, takaa parhaimmat eloonjäämismahdollisuudet. Suojattu www-pohjainen EKG-tiedonsiirto parantaa ST-nousuinfarktipotilaiden selviytymistä, ja hiilimonoksidivalvonnan avulla voidaan havaita ajoissa myrkytyskuolemien ensisijainen syy. Valikoimissamme on täydellisiä ratkaisuja, joita voidaan käyttää kenttätyössä, ensiapupoliklinikalla ja hallinnollisessa työssä kaikissa vaiheissa elvytyspotilaiden ensivasteesta laadunvalvontaan. Vaikka tuomme markkinoille jatkuvasti mullistavia tuotteita, jotkin asiat eivät muutu. Aina kun tilaat tuotteitamme, et saa käyttöösi pelkästään laitetta. Saat myös alan kattavimman takuun ja teknisen huollon sekä kumppanin, jolla on yli 55 vuoden kokemus ensihoidosta. Lisätietoja LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorista sekä siitä, miten se auttaa sinua suoriutumaan työstäsi entistä paremmin, on saatavissa paikalliselta Physio-Controlin edustajalta tai osoitteesta

14 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Physio-Controlin tuotteet ja palvelut Defibrillaattorit ja monitorit Automaattinen Ulkoinen LIFEPAK CR Plus -Defibrillaattori LIFEPAK Defibrillaattori LIFEPAK 20e -Defibrillaattori-Monitori Automaattinen Ulkoinen LIFEPAK CR Plus -Defibrillaattori LIFEPAK CR Plus AED -laitteessa on käytössä sama monipuolinen mutta helppokäyttöinen teknologia kuin ensihoidon ammattilaisten käyttämissä laitteissa. Se on suunniteltu erityisesti ensiauttajien käyttöön äkillisen sydämenpysähdyksen saaneiden potilaiden elvytyksessä. Monien defibrillaattoreiden kehotteet voivat tuntua vaikeaselkoisilta, ja niiden defibrillointienergiaa on rajoitettu. Täysin automaattisen LIFEPAK CR Plus AED -laitteen käytössä on kaksi helppoa vaihetta, ja se antaa juuri sopivan määrän opastusta. Lisäksi sen defibrillointienergiaa voidaan kasvattaa tarvittaessa 360 jouleen. LIFEPAK Defibrillaattori LIFEPAK defibrillaattori on tehokas ja kompakti laite, jota voidaan käyttää sydämenpysähdyspotilaiden hoitoon ja jatkuvaan sydänvalvontaan. Joustavuus on LIFEPAK laitteessa vakio-ominaisuus, joten ensihoidon ammattilaiset voivat ohjelmoida sen käyttöä varten ja mukauttaa protokollia muuttuvien hoitostandardien mukaan. Suuresta, intuitiivisesta näytöstä grafiikka ja EKG-arvot näkyvät selkeästi ja ovat helposti luettavissa mistä tahansa kulmasta ja kirkkaassa auringonvalossa. LIFEPAK laite on LIFEPAK-tuoteperheen lujatekoisin defibrillaattori, joka voidaan viedä huoletta vaativimpiinkin ympäristöihin. LIFEPAK 20e -Defibrillaattori-Monitori Edeltäjänsä tavoin LIFEPAK 20e -defibrillaattori-monitori on kompakti ja kevyt, kulkee helposti mukana tapahtumapaikalle ja on helppokäyttöinen kuljetuksen aikana. LIFEPAK 20e on käytössä intuitiivinen, ja sen avulla ensihoitajat voivat huolehtia varhaisesta ja tehokkaasta defibrilloinnista. LIFEPAK 20e -laitteessa on yhdistetty taidokkaasti AED-laite ja manuaalinen toiminto niin, että ensihoitajat voivat antaa tehoelvytystä nopeasti ja helposti. Kliinisesti monipuolisessa ja tehokkaassa LIFEPAK 20e -laitteessa on pitkään kestävät litiumioniakut, joiden ansiosta potilas voidaan siirtää sairaalassa paikasta toiseen. Bifaasisen ADAPTIV -tekniikan ansiosta iskujen energiamäärä voidaan kasvattaa 360 jouleen.

15 13 LIFEPAK 15 Puhallus-paineluelvytyksen apuväline Tiedonhallinta LUCAS -Paineluelvytyslaite LIFENET -Järjestelmä LUCAS -Paineluelvytyslaite LUCAS-laitteella voidaan antaa tehokasta, tasaista ja keskeytymätöntä paineluelvytystä ERC:n ohjeiden mukaisesti aikuispotilaille sairaalan ulkopuolella ja sairaalassa. Laite huolehtii laadukkaasta paineluelvytyksestä ja vapauttaa ensihoitajien kädet niin, että he voivat keskittyä muihin elvytyshoitoihin ja käyttää turvavöitä kuljetuksen aikana. Saatavilla on sekä paineilmakäyttöinen että uudempi akkukäyttöinen versio. LIFENET -Järjestelmä LIFENET-järjestelmän avulla ensihoitajat ja sairaalan hoitoryhmät saavat nopeasti luotettavia kliinisiä tietoja, joilla voidaan parantaa potilaan hoidon sujumista ja toimintatehokkuutta. LIFENETjärjestelmä on luotettava ja suojattu www-pohjainen alusta, jonka avulla tärkeitä potilastietoja voidaan jakaa hoitoryhmien välillä hoitotapahtuman aikana ja tarkastella tapahtuman jälkeen. LIFENET-järjestelmällä voidaan antaa etukäteen varoitus sairaalaan saapuvasta potilaasta, tarkastella tietoja tapahtuman jälkeen sekä seurata resursseja. Se on tällä hetkellä markkinoiden kattavin järjestelmä.

16 LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI

17 15 LIFEPAK 15

18 Tekniset tiedot YLEISTÄ LIFEPAK 15 -monitori-defibrillaattorissa on kuusi päätoimintatilaa: AED-tila: automaattinen EKG-analyysi ja laitteen ehdottama hoitoprotokolla sydämenpysähdyspotilaille. Manuaalinen tila: manuaalinen defibrillointi, synkronoitu kardioversio, noninvasiivinen tahdistus sekä EKG:n ja elintoimintojen valvonta. Arkistotila: tallennettujen potilastietojen haku. Asetustila: toimintojen oletusasetusten muuttaminen. Huoltotila: valtuutetun henkilökunnan tekemät diagnostiset testit ja kalibroinnit. Demotila: simuloidut käyrät ja trendikäyrät demonstrointitarkoituksiin. FYYSISET OMINAISUUDET Paino: Monitori-defibrillaattorin perusmalli, jossa on uusi paperirulla ja kaksi akkua: 8,6 kg Monitori-defibrillaattorin kaikki toiminnot sisältävä malli, jossa on uusi paperirulla ja kaksi akkua: 9,1 kg Litiumioniakku: 0,59 kg Lisävarusteena saatava laukku ja olkahihna: 1,77 kg Vakiopäitsimet (kovat): 0,95 kg Korkeus: 31,7 cm Leveys: 40,1 cm Syvyys: 23,1 cm NÄYTTÖ Koko (aktiivinen katselualue): 212 mm (8,4 tuumaa) kulmasta kulmaan, leveys 171 mm, korkeus 128 mm Resoluutio: 640 x 480 pikseliä, näyttötyyppi taustavalaistu LCD-värinäyttö Käyttäjän valittavissa oleva näyttötila: täysvärinäyttö tai suurikontrastinen SunVue -näyttö Näyttöaika: vähintään 5 sekuntia EKG:llä, aakkosnumeerisilla arvoilla, laitteen ohjeilla tai kehotteilla Näyttö: enintään kolme käyrää Käyränäytön pyyhkäisynopeus: 25 mm/s EKG-, SpO2- ja IP-käyrillä ja 12,5 mm/s CO2-käyrällä TIEDONHALLINTA Laite rekisteröi ja tallentaa sisäiseen muistiin potilastiedot, tapahtumat (myös käyrät ja merkinnät), jatkuvan käyrän ja potilaan impedanssin. Käyttäjä voi valita ja tulostaa raportteja ja siirtää tallennetut tiedot tuetuilla tiedonsiirtomenetelmillä. Raporttityypit: Kriittiset tapahtumat sisältävä CODE SUMMARY -raportti (kooste), jolla on kolme muotoa: lyhyt, keskipitkä ja pitkä 12-kytkentäinen EKG, jossa on STEMI-tulkintalausunnot Jatkuva EKG (vain siirto) Trendikooste Elintoimintojen yhteenveto Vedos. Muistin kapasiteetti: Kokonaiskapasiteetti on 360 minuuttia jatkuvaa EKG:tä, 90 minuuttia jatkuvia tietoja kaikilta kanavilta tai 400 yksittäistä käyrätapahtumaa. Yhden potilaan osalta muistin kapasiteetti on enintään 200 yksittäistä käyräraporttia ja 90 minuuttia jatkuvaa EKG:tä. TIEDONSIIRTO Tiedot voidaan siirtää laitteesta langallisella tai langattomalla yhteydellä. Käytettävissä RS-232-sarjaportti, +12 V. Soveltuu vain laitteille, joiden virrankulutus on enintään 0,5 A. Bluetooth -tekniikan avulla tiedot voidaan siirtää langattomasti lyhyellä kantamalla muihin Bluetooth-laitteisiin. MONITORI EKG EKG:tä voidaan valvoa useilla kaapelisarjoilla: 3-kytkentäisessä EKG-valvonnassa käytetään 3-johtimista kaapelia. 7-kytkentäisessä EKG-valvonnassa käytetään 5-johtimista kaapelia. 12-kytkentäisessä EKG-valvonnassa käytetään 10-johtimista kaapelia. Kun rintaelektrodit irrotetaan, 10-johtiminen kaapeli toimii 4-johtimisena kaapelina. Elektrodikytkennän valvonnassa käytetään vakiopäitsimiä tai QUIK-COMBO -tahdistus-/defibrillointi-/ekg-elektrodeja. Taajuusvaste: Monitori: 0,5 40 Hz tai 1 30 Hz Päitsimet: 2,5 30 Hz 12-kytkentäinen EKG-diagnosointi: 0, Hz Kytkentävaihtoehdot: Kytkennät I, II, III (3-johtiminen EKG-kaapeli) Kytkentöjen I, II, III, AVR, AVL ja AVF samanaikainen rekisteröinti (4-johtiminen EKG-kaapeli) Kytkentöjen I, II, III, AVR, AVL, AVF ja C samanaikainen rekisteröinti (5-johtiminen EKG-kaapeli) Kytkentöjen I, II, III, AVR, AVL, AVF, V1, V2, V3, V4, V5 ja V6 samanaikainen rekisteröinti (10-johtiminen EKG-kaapeli) EKG-käyrän koko: 4; 3; 2,5; 2; 1,5; 1; 0,5; 0,25 cm/mv (12-kytkentäisellä kiinteästi 1 cm/mv) Syketaajuusnäyttö: lyöntiä/min, digitaalinen näyttö Tarkkuus: ± 4 % tai ± 3 lyöntiä/min (näistä suurempi) QRS-tunnistusalueen kesto: ms Amplitudi: 0,5 5,0 mv Yhteismuotoisen jännitteen vaimennussuhde (CMRR): EKG-kytkennät: 90 db taajuudella 50/60 Hz Sp0 2 /SpC0/SpMet Anturit: MASIMO -anturit mukaan lukien Rainbow -anturit NELLCOR -anturit, kun niitä käytetään MASIMO RED MNC -sovittimen kanssa Sp0 2 Näytössä näkyvä saturaatioalue: < 50, kun arvo on alle 50 %; % Saturaation tarkkuus: % (määrittämättä arvoilla 0 69 %) Aikuiset/lapset: ± 2 numeroa (liikkumattomissa olosuhteissa) ± 3 numeroa (liikkuvissa olosuhteissa) Signaalin voimakkuutta kuvaava liikkuva palkki Pulssiääni SpO 2 -pulssin tunnistushetkellä Käyttäjän valittavissa oleva SpO 2 -päivityksen keskiarvoistusaika: 4, 8, 12 tai 16 sekuntia Käyttäjän valittavissa oleva SpO 2 -herkkyys: Normaali, Korkea SpO2-mittaus: Toiminnalliset SpO 2 -arvot näkyvät näytössä ja tallentuvat. Pulssitaajuusalue: lyöntiä/min Pulssitaajuuden tarkkuus (aikuiset/lapset): ± 3 numeroa (liikkumattomissa olosuhteissa) ± 5 numeroa (liikkuvissa olosuhteissa) Valinnainen SpO 2 -käyränäyttö, jossa on automaattinen vahvistuksen säätö SpC0 Anturi: vain Rainbow-anturit SpCO-pitoisuuden näyttöalue: 0 40 % SpCO-tarkkuus: ± 3 numeroa SpMET Anturi: vain Rainbow-anturit SpMet-saturaatioalue: 0 15,0 % SpMet-näytön askelarvot: 0,1 % arvoon 10 % asti, sen jälkeen yksi numero arvoon 15 % asti SpMet-tarkkuus: ± 1 numero Noninvasiivinen verenpaineenmittaus (NIBP) Systolisen verenpaineen alue: mmhg Diastolisen verenpaineen alue: mmhg Keskiverenpaineen alue: mmhg Yksiköt: mmhg Verenpaineen tarkkuus: ± 5 mmhg Verenpaineen mittausaika: tyypillisesti 20 sekuntia (tähän ei sisälly mansetin täyttöaikaa) Pulssitaajuusalue: pulssia/min Pulssitaajuuden tarkkuus: ± 2 pulssia/min tai ± 2 % (näistä suurempi) Mansetin alkutäyttöpaine: käyttäjän valittavissa, mmhg Automaattisen mittauksen aikaväli: käyttäjän valittavissa, 2 60 min Mansetin automaattisen tyhjennyksen paineraja: Tyhjennys, jos mansetin paine ylittää 290 mmhg Aikaraja: Tyhjennys, jos mittausaika ylittää 120 sekuntia CO 2 CO2-alue: 0 99 mmhg Yksiköt: mmhg, % tai kpa Hengitystaajuuden tarkkuus: 0 70 hengitystä/min: ± 1 hengitystä/min hengitystä/min: ± 2 hengitystä/min Hengitystaajuusalue: 0 99 hengitystä/min Nousuaika: 190 ms Vasteaika: 3,3 sekuntia (sisältää viive- ja nousuajan) Alustusaika: 30 sekuntia (tyypillinen), sekuntia Ilmanpaine: kompensoidaan automaattisesti sisäisesti Valinnainen näyttö: CO 2 -painekäyrä Asteikkovaihtoehdot: Autom. skaalaus, 0 20 mmhg (0 4 til%), 0 50 mmhg (0 7 til-%), mmhg (0 14 til-%) Invasiivinen verenpaineenmittaus Anturityyppi: Venymäliuska, vastussilta Anturin herkkyys: 5 µv/v/mmhg Herätejännite: 5 V DC Liitin: Electro Shield: CXS 3102A 14S-6S Kaistanleveys: Digitaalinen suodatus, DC 30 Hz (< 3 db) Nollapisteen ryömintä: 1 mmhg/h ilman anturin ryömintää Nollapisteen säätö: ± 150 mmhg mukaan lukien anturin poikkeama Arvon tarkkuus: ± 1 mmhg tai 2 % arvosta (näistä suurempi) plus anturin virhe Painealue: mmhg, kuusi käyttäjän valittavissa olevaa aluetta Invasiivisen verenpaineenmittauksen näyttö Näyttö: IP-käyrä ja arvot Yksiköt: mmhg Lyhenteet: P1 tai P2, ART, PA, CVP, ICP, LAP (käyttäjän valittavissa) Lämpötila Alue: 24,8 45,2 C Askelarvo: 0,1 C Tarkkuus: ± 0,2 C anturi mukaan lukien Uudelleen käytettävä lämpötilakaapeli: noin 1,5 tai 3 m Kertakäyttöiset anturityypit: pinta/iho, ruokatorvi/peräsuoli Trendi Aika-asteikko: Auto, 30 minuuttia, 1, 2, 4 tai 8 tuntia Kesto: enintään 8 tuntia ST-väli: Ensimmäisen 12-kytkentäisen EKG:n analyysin jälkeen laite valitsee automaattisesti EKG-kytkennän, jossa ST-välin muutos on suurin, ja luo siitä trendin. Näyttöön valittavissa olevat arvot: HR, PR (SpO 2 ), PR (NIBP), SpO 2 (%), SpCO (%), SpMet (%), CO 2 (EtCO 2 /FiCO 2 ), RR (CO 2 ), NIBP, IP1, IP2, ST

19 HÄLYTYKSET Nopea asetus: aktivoi kaikkien aktiivisten elintoimintojen hälytykset ja näyttää ilmaisimen aktiivisten hälytysten kohdalla. VF/VT-hälytys: aktivoi jatkuvan potilasvalvonnan (CPSS, Continuous Patient Surveillance System) manuaalisessa tilassa. Apneahälytys: annetaan, kun viimeisestä havaitusta hengityksestä on kulunut 30 sekuntia. Syketaajuushälytyksen raja-arvojen alue: yläraja lyöntiä/min, alaraja lyöntiä/min TULKINTA-ALGORITMI 12-kytkentäisen EKG:n tulkinta-algoritmi: Glasgow n yliopiston 12-kytkentäisen EKG:n analyysiohjelma, joka sisältää akuutin sydäninfarktin (AMI) ja ST-nousuinfarktin (STEMI) tulkintalausunnot TULOSTIN Tulostaa jatkuvaa liuskaa näytössä näkyvistä potilastiedoista ja raportit Paperin koko: 100 mm Tulostusnopeus: 25 mm/s tai 12,5 mm/s Valinnainen: 50 mm/s 12-kytkentäisillä EKG-raporteilla Viive: 8 sekuntia Automaattinen tulostus: Käyrätapahtumat tulostuvat automaattisesti (käyttäjän valittavissa) Taajuusvaste: Diagnostinen: 0, Hz tai 0,05 40 Hz Valvonta: 0,67 40 Hz tai 1 30 Hz DEFIBRILLAATTORI Bifaasinen aaltomuoto: bifaasinen, typistetty, eksponentiaalinen Seuraavat tekniset tiedot ovat voimassa ohmilla, jos toisin ei mainita: Energian tarkkuus: ± 1 joule tai 10 % asetuksesta (näistä suurempi) 50 ohmin impedanssilla tai ± 2 joulea tai 15 % asetuksesta (näistä suurempi) ohmin impedanssilla. Jännitteen kompensointi: Aktiivinen, kun kertakäyttöiset hoitoelektrodit on kiinnitetty. Antoenergia ± 5 % tai ± 1 joule (näistä suurempi) 50 ohmin impedanssilla; rajoitettu saatavilla olevaan energiaan, jonka tuloksena on 360 joulen isku 50 ohmin impedanssilla. Elektrodi-/päitsinvaihtoehdot: QUIK-COMBO-tahdistus-/ defibrillointi-/ekg-elektrodit (vakiovaruste). QUIK-COMBOkaapelin pituus 2,4 metriä (ilman elektrodikokoonpanoa). Vakiopäitsimet (valinnainen) Manuaalinen tila Energiavaihtoehdot: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 ja 360 joulea Latausaika: Tyypillinen latausaika 360 jouleen alle 10 sekuntia. Synkronoitu kardioversio: Energiansiirto alkaa 60 millisekunnin kuluessa QRS-kompleksin huipusta Elektrodikytkennän irtoamisen tunnistus: Kun impedanssi ylittää 300 ± 50 ohmia, laite olettaa, että QUIK-COMBOelektrodeja ei ole kytketty kunnolla potilaaseen. AED-tila Shock Advisory System (SAS): EKGanalyysijärjestelmä, joka ilmoittaa käyttäjälle, jos algoritmi havaitsee defibrilloitavan tai ei-defibrilloitavan EKG-rytmin. SAS rekisteröi EKG:tä vain hoitoelektrodeilla. Iskun latausaika: Kun käytössä on täyteen ladattu akku normaalissa huoneenlämmössä, laite on iskuvalmis 20 sekunnin kuluessa, jos se antaa alkurytmin perusteella kehotteen SUOSITELLAAN DEFIB. Bifaasinen antoenergia: joulen iskuilla peräkkäisten iskujen energiamäärä voi pysyä samana tai kasvaa. cprmax -teknologia: AED-tilassa voidaan maksimoida potilaan saaman puhallus-paineluelvytyksen (PPE) kesto cprmax-teknologian avulla. Tämän tarkoitus on parantaa AED-laitteilla hoidettujen potilaiden selviytymisprosenttia. Asetusvaihtoehdot: Autom. analysointi: Ottaa käyttöön automaattisen analyysin. Vaihtoehdot ovat POIS ja 1. ISKUN JÄLKEEN. Aloittava elvytys: Antaa käyttäjälle kehotteen antaa puhallus-paineluelvytystä tietyn ajan ennen muita toimenpiteitä. Vaihtoehdot ovat POIS, ANALYSOI ENSIN ja ELVYTÄ ENSIN. Aloitt. elvytyksen aika: Aloittavan puhalluspaineluelvytyksen aika. Vaihtoehdot ovat 15, 30, 45, 60, 90, 120 ja 180 sekuntia. Iskua edelt elvytys: Antaa käyttäjälle kehotteen antaa puhallus-paineluelvytystä laitteen latautuessa. Vaihtoehdot ovat POIS, 15, 30 sekuntia. Pulssin tarkistus: Antaa käyttäjälle kehotteen tarkistaa pulssi tietyin välein. Vaihtoehdot ovat AINA, TOISEN ÄLÄ DEFIB. JÄLK., AINA ÄLÄ DEFIB JÄLK. ja EI KOSKAAN. Iskut sarjassa: Antaa käyttäjälle mahdollisuuden antaa puhallus-paineluelvytystä kolmen peräkkäisen iskun tai jokaisen iskun jälkeen. Vaihtoehdot ovat POIS ja KÄYTÖSSÄ. Elvytysaika: Puhallus-paineluelvytysajat 1 ja 2, jotka ovat käyttäjän valittavissa. Vaihtoehdot ovat 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 sekuntia ja 30 minuuttia. TAHDISTIN Tahdistustila: Demand tai Ei-demand, tahdistustaajuuden ja -virran oletusarvot (käyttäjän valittavissa) Tahdistustaajuus: tahdistuspulssia/min Taajuuden tarkkuus: ± 1,5 % koko alueella Antoenergian aaltomuoto: monofaasinen, typistetty, eksponentiaalinen virtapulssi (20 ± 1,5 ms) Antovirta: ma Tauko: tahdistustaajuus pienenee neljännekseen, kun tauko on käytössä. Refraktaariaika: ms ± 3 % (nopeuden funktiona) YMPÄRISTÖN TIEDOT Laite vastaa toiminnallisia vaatimuksia seuraavissa ympäristöolosuhteissa, jos toisin ei mainita: Käyttölämpötila: 0 45 C; 20 C:ssa tunnin ajan huoneenlämmössä säilytyksen jälkeen; 60 C:ssa tunnin ajan huoneenlämmössä säilytyksen jälkeen Säilytyslämpötila: C (ei koske hoitoelektrodeja ja akkuja) Suhteellinen ilmankosteus käytön aikana: 5 95 %, tiivistymätön NIBP: %, tiivistymätön Suhteellinen ilmankosteus säilytyksen aikana: %, tiivistymätön Ilmanpaine käytön aikana: m. NIBP: m Suojaus vedeltä käytön aikana: IP44 (suojattu roiskevedeltä, kestää pölyä ja hiekkaa) standardien IEC 529 ja EN 1789 mukaisesti (ilman lisävarusteita lukuun ottamatta 12-kytkentäistä EKG-kaapelia, kovia päitsimiä ja akkua) Tärinä: MIL-STD-810E, menetelmä 514.4, potkurilentokone luokka 4 (kuvan spektri a), helikopteri luokka 6 (3,75 Grms), maa-ajoneuvo luokka 8 (3,14 Grms). EN 1789: sinimuotoisen tärinän pyyhkäisynopeus 1 oktaavi/ min, Hz, ± 0,15 mm/2 G. Isku (pudotus): 5 pudotusta kullekin sivulle noin 45 cm:n (18 tuuman) korkeudelta teräspinnalle. EN 1789: pudotus kaikille 6 sivulle noin 75 cm:n (30 tuuman) korkeudelta Isku (toiminnallinen): vastaa standardien IEC ja MIL-STD-810E iskuja koskevia vaatimuksia, 3 iskua sivua kohti 40 G:n voimalla, 6 ms:n puolisinipulssit Jyskytys: 1000 jyskytystä, 15 G, pulssin kesto 6 ms Isku käyttämättömänä: IEC : 0,5 + 0,05 joulen energia. UL : 6,78 Nm:n isku teräspallolla, jonka halkaisija on noin 5 cm (2 tuumaa). Vastaa IEC standardin suojausluokkaa IK 04. Sähkömagneettinen yhteensopivuus: EN : 2001 Medical electrical equipment. Part 1-2: General requirements for basic safety and essential performance. Collateral standard: Electromagnetic compatibility. Requirements and tests EN : 2003 (kohta 36): Medical electrical equipment. Part 2-4: Particular requirements for the safety of cardiac defibrillators. Puhdistus: puhdistus 20 kertaa seuraavilla aineilla: kvaternaarinen ammoniumyhdiste, isopropyylialkoholi, vetyperoksidi. Kemikaalien sieto: 60 tunnin altistus määrätyille kemikaaleille: Betadine (povidonijodiliuos, 10 %), kahvi, kola, dekstroosi (glukoosiliuos, 5 %), elektrodigeeli/-tahna (98 % vettä, 2 % Carbopol 940:tä), HCl (0,5-prosenttinen liuos, ph 1), isopropyylialkoholi, NaCl-liuos (0,9 %). Päitsinsyvennyksen oikosulkutangon kosmeettiset väriviat sallitaan HCl-altistuksen jälkeen (0,5 %:n liuos). VIRTA Virtasovittimet: AC tai DC Virtasovittimien avulla laitetta voidaan käyttää ja akkuja ladata ulkoisella vaihtovirralla (AC) tai tasavirralla (DC). Täysi toimivuus akkujen kanssa tai ilman akkuja, kun laite on kytketty ulkoiseen vaihto- tai tasavirtalähteeseen. Akkujen tyypillinen latausaika LIFEPAK 15 -laitteeseen asennettuina on 190 minuuttia. Ilmaisimet: ulkoisen virran ilmaisin, akkujen latausilmaisin Kaksi akkua: laite ottaa automaattisesti käyttöön toisen akun. Akun alhaisen varauksen ilmaisin ja viesti: molemmilla akuilla on alhaisesta varauksesta ilmoittava varausilmaisin ja viesti näytön viestialueella. Vaihda akku -ilmaisin ja -viesti: Molemmilla akuilla on akun vaihtotarpeesta ilmoittava varausilmaisin, äänimerkit ja vaihda akku -viesti näytön viestialueella. Kun varausilmaisin ilmoittaa akun vaihtotarpeesta, laite ottaa automaattisesti käyttöön toisen akun. Kun molempien akkujen varausilmaisimet ilmoittavat vaihtotarpeesta, äänikehote kehottaa käyttäjää vaihtamaan akun. Akkukapasiteetti kahdella uudella täyteen ladatulla akulla, 20 C Käyttötila Kokonaiskapasiteetti ennen sammumista AKKU Valvonta (minuuttia) Tahdistus Defibrillointi (minuuttia) (360 joulen iskut) Tyypillinen Vähintään Kapasiteetti akun Tyypillinen alhaisesta varauksesta ilmoittavan Vähintään viestin jälkeen Akun tekniset tiedot Akkutyyppi: litiumioniakku Paino: 0,59 kg Jännite: 11,1 V (tyypillinen) Kapasiteetti (nimellinen): 5,7 Ah Latausaika (täysin tyhjällä akulla): 3,5 tuntia verkkovirralla, 4,5 tuntia akkulaturilla (tyypillinen) Akkuilmaisimet: Kullakin akulla on varausilmaisin, joka osoittaa likimääräisen varauksen. Jos varausilmaisimessa näkyy yksi tai kaksi LED-valoa iskun latauksen jälkeen, akku on vaihdettava. Latauslämpötila-alue: 0 50 C Käyttölämpötila-alue: 0 50 C Lyhytaikaisen varastoinnin (< 1 viikko) lämpötila-alue: C Pitkäaikaisen varastoinnin (> 1 viikko) lämpötila-alue: C Ilmankosteus käytön ja säilytyksen aikana: suhteellinen ilmankosteus 5 95 %, tiivistymätön 17 LIFEPAK 15

20 LÄHTEET 1 Stiell IG, Walker RG, Nesbitt LP, et al. Biphasic Trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest. Circulation. 2007;115: Edelson DP, Litzinger B, Arora V, et al. Improving in-hospital cardiac arrest process and outcomes with performance debriefing. Arch Intern Med. 2008;168: Olasveengen TM, Wik L, Kramer-Johansen J, et al. Is CPR quality improving? A retrospective study of out-of-hospital cardiac arrest. Resuscitation. 2007;75: Fletcher D, Galloway R, Chamberlain D, et al. Basics in advanced life support: A role for download audit and metronome. Resuscitation. 2008;78: Tiedot ovat voimassa lokakuusta 2012 alkaen. Lisätietoja on saatavissa paikalliselta Physio-Controlin edustajalta tai internetistä osoitteesta Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Finland Sales Oy Polife AB, Ideon Science Park Scheelevägen 17 SE Lund Sweden Tel Fax Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2012 Physio-Control, Inc. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ole saatavissa maailmanlaajuisesti. Euroopan unionin alueella saatavissa olevat tuotteet ja lisävarusteet on lueteltu valmistajan vaatimustenmukaisuusvakuutuksissa. GDR _B

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Aina valmiina

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. Aina valmiina Tuote-esite LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR Aina valmiina 1 Ei ihme, että hoitoalan ammattilaiset luottavat LIFEPAK 20e -defibrillaattori-monitoriin. Physio-Control on jo yli 50 vuoden ajan kehittänyt

Lisätiedot

TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Ensihoitokäyttöön

TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Ensihoitokäyttöön TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Ensihoitokäyttöön LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Valitse ensihoitokäyttöön tehokkain monitori-defibrillaattori, jonka innovatiivisuus, toimintatehokkuus

Lisätiedot

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLAATTORI Kaikki sydämenpysähdystapahtumat ovat erilaisia, ja niin ovat myös ensiauttajat ja -hoitajat. Työarjessa tarvitaan joustavuutta,

Lisätiedot

LIFENET -järjestelmä TUOTE-ESITE

LIFENET -järjestelmä TUOTE-ESITE LIFENET -järjestelmä TUOTE-ESITE 1 LIFENET-järjestelmä LIFENET 5.0-järjestelmä: uuden sukupolven tehokkuutta ja potilashoitoa. Tehokas laitteisto, tiedonhallinta ja päätöksenteko helpottavat työskentelyä

Lisätiedot

TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Ensihoitokäyttöön

TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI. Ensihoitokäyttöön TUOTE-ESITE LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Ensihoitokäyttöön LIFEPAK 15 -MONITORI-DEFIBRILLAATTORI Valitse ensihoitokäyttöön tehokkain monitori-defibrillaattori, jonka innovatiivisuus, toimintatehokkuus

Lisätiedot

-DEFIBRILLAATTORI. Näistä kasvoista näkyy luottamus.

-DEFIBRILLAATTORI. Näistä kasvoista näkyy luottamus. -DEFIBRILLAATTORI Näistä kasvoista näkyy luottamus. Siihen on hyvä syy. Physio-Controlin maine perustuu asiakkaiden luottamukseen, ja luottamuksen saavuttaminen on myös toimintatavoitteemme. Luottamus

Lisätiedot

Lisää laatua ja tehoa peruselvytykseen

Lisää laatua ja tehoa peruselvytykseen Lisää laatua ja tehoa peruselvytykseen Nykyään tiedetään hyvin, kuinka ratkaiseva merkitys painanta-puhalluselvytyksen (PPE) tehokkuudella on äkillisen sydämenpysähdyksen saaneiden potilaiden selviytymiselle.

Lisätiedot

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI TUOTE-ESITE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLAATTORI Kaikki sydämenpysähdystapahtumat ovat erilaisia, ja niin ovat myös ensiauttajat ja -hoitajat. Työarjessa tarvitaan joustavuutta,

Lisätiedot

LIFEPAK 1000 DEfibrillAaTtorI cprmax tekniikkaa käyttävä defibrillaattori

LIFEPAK 1000 DEfibrillAaTtorI cprmax tekniikkaa käyttävä defibrillaattori LIFEPAK 1000 DEfibrillAaTtorI cprmax tekniikkaa käyttävä defibrillaattori Works like you work. A M M A T T I L A I S I L L E P A R A S T A Nykyaikainen akkutekniikka. Suuri näyttö, näkyvä grafiikka ja

Lisätiedot

EDGE System -ELEKTRODIT. Works like you work.

EDGE System -ELEKTRODIT. Works like you work. EDGE System -ELEKTRODIT Works like you work. M o n i t o i m i e l e k t r o d i e n s t a n d a r d i Lisää potilasmukavuutta Vähentää ihoärsytystä Parantaa potilasturvallisuutta Minimoi hoitoviiveet

Lisätiedot

TUOTE-ESITE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLAATTORI/MONITORI. ja CodeManagement Module

TUOTE-ESITE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLAATTORI/MONITORI. ja CodeManagement Module TUOTE-ESITE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLAATTORI/MONITORI ja CodeManagement Module DEFIBRILLAATTORI/MONITORI Taloudellisten paineiden ja kehittyvien suuntaviivojen vallitessa sairaalanne keskittyy

Lisätiedot

CODE-STAT 9.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO TUOTE-ESITE

CODE-STAT 9.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO TUOTE-ESITE CODE-STAT 9.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO TUOTE-ESITE CODE-STAT 9.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO Tehokkaampi tapahtumien analysointi. Parempi suorituskyky. Korkeatasoisempi hoito. 1 CODE-STAT 9.0 Parempi. Tietoihin

Lisätiedot

TrueCPR VALMENNUSLAITE TUOTE-ESITE

TrueCPR VALMENNUSLAITE TUOTE-ESITE TrueCPR VALMENNUSLAITE TUOTE-ESITE Painelu-puhalluselvytyksen (PPE) on oltava huippuluokkaa, jotta tulokset olisivat parhaat mahdolliset. Tämä on helppo sanoa, mutta sydänelvytyksen kiireessä voi olla

Lisätiedot

LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE

LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE Kumppanisi elvytystyössä Tehokas painelu ja hyvä verenkierto takaavat onnistuneen elvytyksen Rintakehän tehokas painelu kuljettaa elintärkeää happea aivoihin ja

Lisätiedot

CODE-STAT 8.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO

CODE-STAT 8.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO CODE-STAT 8.0 -TIEDONHALLINTAOHJELMISTO Seuraa elvytyksen tehokkuutta. Kerää tapahtumatiedot helposti. CODE-STAT 8.0 -tiedonhallintaohjelmisto Hätätilanteessa ihmishenki riippuu annetun hoidon nopeudesta

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

TrueCPR PAINELUELVYTYKSEN PALAUTELAITE TUOTE-ESITE

TrueCPR PAINELUELVYTYKSEN PALAUTELAITE TUOTE-ESITE TrueCPR PAINELUELVYTYKSEN PALAUTELAITE TUOTE-ESITE PAINELUELVYTYKSEN PALAUTELAITE Painelu-puhalluselvytyksen (PPE) on oltava huippuluokkaa, jotta tulokset olisivat parhaat mahdolliset. Tämä on helppo sanoa,

Lisätiedot

Kaksivaiheinen kliininen yhteenveto

Kaksivaiheinen kliininen yhteenveto Kaksivaiheinen kliininen yhteenveto Kammiovärinän ja kammiotakykardian defibrillointi Taustatietoja Physio-Control teki kaksivaiheisten, katkaistujen eksponentaalisten iskujen (BTE) sekä tavallisten yksivaiheisten

Lisätiedot

Rakennetaan yhdessä sydänturvallinen Suomi.

Rakennetaan yhdessä sydänturvallinen Suomi. Rakennetaan yhdessä sydänturvallinen Suomi. Suomessa noin 3500 ihmistä saa vuosittain äkillisen sydänpysähdyksen sairaalan ulkopuolella. Heistä vain noin joka kymmenes selviytyy. Syy on usein avunsaannin

Lisätiedot

Pinces AC-virtapihdit ampèremetriques pour courant AC

Pinces AC-virtapihdit ampèremetriques pour courant AC Pinces AC-virtapihdit ampèremetriques pour courant AC MINI-SARJA Pienikokoinen, kompakti sekä erittäin kestävä minipihtisarja on suunniteltu mittaamaan virtoja muutamasta milliampeerista jopa 150 A AC

Lisätiedot

Sähköiset koestimet 22

Sähköiset koestimet 22 22 Sähköiset koestimet SÄHKÖISET KOESTIMET TALO- JA SÄHKÖTEKNIIKKA Oikea sähköinen koestin joka käyttöön Johdanto tarjoaa yleiskuvan sähköisistä koestintyypeistä ja niiden käyttöalueista. Käyttöalueet

Lisätiedot

HEARTSTART XL KÄYTTÖOPAS M4735A

HEARTSTART XL KÄYTTÖOPAS M4735A HEARTSTART XL KÄYTTÖOPAS M4735A Käyttöopas M4735A HeartStart XL Monitoridefibrillaattori Huomautus Tietoja painoksesta 7. painos Painettu Yhdysvalloissa Osanumero M4735-91909 Tämän oppaan tiedot koskevat

Lisätiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot

Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Fluke Connect -moduulit Tekniset tiedot Joustavuutta langattomien järjestelmien rakentamiseen - miten haluat - milloin haluat. Langattomat Fluke 3000 FC -mittauslaitteet ovat joukkue, jossa moduulit pelaavat

Lisätiedot

LIFEPAK CR PLUS -DEFIBRILLAATTORIN PURKAMINEN PAKKAUKSESTA JA LAITTEEN TARKISTAMINEN 2

LIFEPAK CR PLUS -DEFIBRILLAATTORIN PURKAMINEN PAKKAUKSESTA JA LAITTEEN TARKISTAMINEN 2 1 LIFEPAK CR PLUS -DEFIBRILLAATTORIN PURKAMINEN PAKKAUKSESTA JA LAITTEEN TARKISTAMINEN 2 Ota LIFEPAK CR Plus -defibrillaattori ja käyttöohjeet pakkauksesta. Tarkista LIFEPAK CR Plus -defibrillaattori seuraavasti

Lisätiedot

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE DP-CALC 5815 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen ja akkujen asennus... 3 3 Mittarin käyttö... 3 Näppäintoiminnot...

Lisätiedot

LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE

LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE LUCAS -PAINELUELVYTYSLAITE TUOTE-ESITE Kumppanisi elvytystyössä Tehokas painelu ja hyvä verenkierto takaavat onnistuneen elvytyksen Rintakehän tehokas painelu kuljettaa elintärkeää happea aivoihin ja

Lisätiedot

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera TEKNISET TIEDOT Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera Etsi. Korjaa. Tarkasta. Raportoi. 279 FC, digitaalisen yleismittarin ja lämpökameran yhdistelmä, lisää mittausten tuottavuutta ja luotettavuutta.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

Kehittynyt teknologia ventilaatiohoidossa

Kehittynyt teknologia ventilaatiohoidossa Kehittynyt teknologia ventilaatiohoidossa Suuri värinäyttö Poikkeuksellinen seuranta mahdollistaa välittömän hoitopalautteen Miellyttävä, kompakti muotoilu, paino alle 5 kg Kattavat hälytykset, joissa

Lisätiedot

LIFEPAK. 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI KÄYTTÖOHJEET

LIFEPAK. 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI KÄYTTÖOHJEET LIFEPAK 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI KÄYTTÖOHJEET LIFEPAK 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI KÄYTTÖOHJEET Tärkeitä tietoja!usa!usa Rx Only Laitteen seuranta Yhdysvaltain (US) lääke- ja elintarvikehallitus

Lisätiedot

M3535A/M3536A Käyttöopas. HeartStart MRx

M3535A/M3536A Käyttöopas. HeartStart MRx M3535A/M3536A Käyttöopas HeartStart MRx 1Sisällys 1 Johdanto 3 Yleistä 3 Käyttötarkoitus 4 Käyttöaiheet 5 Opastettu käyttö 5 Manuaalinen defibrillointi 5 Noninvasiivinen ulkoinen tahdistus 5 Pulssioksimetria

Lisätiedot

GSRELE ohjeet. Yleistä

GSRELE ohjeet. Yleistä GSRELE ohjeet Yleistä GSM rele ohjaa Nokia 3310 puhelimen avulla releitä, mittaa lämpötilaa, tekee etähälytyksiä GSM-verkon avulla. Kauko-ohjauspuhelin voi olla mikä malli tahansa tai tavallinen lankapuhelin.

Lisätiedot

Quick Vac Transport Imulaite

Quick Vac Transport Imulaite Quick Vac Transport Imulaite Käyttöohje Megra Oy, Kirkonkyläntie 15, 00700 Helsinki, puh. 010 422 3700, fax 010 422 3701, www.megra.fi 1 Käyttötarkoitus Quick Vac Transport imulaite soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

FT-B12W-V. Käyttöohje. Automaattinen ranne verenpainemittari Malli FT-B12W-V

FT-B12W-V. Käyttöohje. Automaattinen ranne verenpainemittari Malli FT-B12W-V FT-B12W-V Käyttöohje Automaattinen ranne verenpainemittari Malli FT-B12W-V JOHDANTO Hyvä käyttäjä, kiitos kun olet valinnut meidän tuotteemme. Lue käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Nämä

Lisätiedot

Yhteydessä. Käyttövalmis.

Yhteydessä. Käyttövalmis. Yhteydessä. Käyttövalmis. 1 LIFEPAK CR2 -defibrillaattori jossa LIFELINKcentral AED Program Manager Uusi lähestymistapa maallikkodefibrillointiin Äkillinen sydämenpysähdys voi tapahtua kenelle tahansa

Lisätiedot

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä Esittely VT30 mittaa AC-jännitteitä 690 V ja DC-jännitteitä 690 V asti, LCD-näyttö, portaittainen jännitenäyttö, positiivisen ja negatiivisen napaisuuden näyttö, sekä kiertosuunnan osoitus. Lisäksi jatkuvuuden

Lisätiedot

10. Kytkentäohje huonetermostaateille

10. Kytkentäohje huonetermostaateille . Kytkentäohje huonetermostaateille TERMOSTAATTIE JA TOIMILAITTEIDE KYTKETÄ JA KYT KE TÄ KO TE LOI HI 2 1 2 2 1 WehoFloor-termostaatti 3222 soveltuvaa kaapelia 3 1, mm 2. joh timet keskusyk sikköön käsikirjassa

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

453564042561 PAGE 1 FT MONITORIDEFIBRILLAATTORI SÄÄTIMET, LIITÄNNÄT JA ILMAISIMET

453564042561 PAGE 1 FT MONITORIDEFIBRILLAATTORI SÄÄTIMET, LIITÄNNÄT JA ILMAISIMET 453564042561 PAGE 1 FT SÄÄTIMET, LIITÄNNÄT JA ILMAISIMET 1-10 Aikuisen annos 453564042561 PAGE 1 BK SÄÄTIMET, LIITÄNNÄT JA ILMAISIMET Ulkoinen virtalähde SYNKR. Merkitse tapahtuma Kytkennän valintapainike

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

Valmiina pelastamaan ihmishenkiä. Philips HeartStart XL+ -defibrillaattorimonitori

Valmiina pelastamaan ihmishenkiä. Philips HeartStart XL+ -defibrillaattorimonitori Valmiina pelastamaan ihmishenkiä Philips HeartStart XL+ -defibrillaattorimonitori Valmiina reagoimaan, Sairaaloissa sydänkohtaukset ovat yleensä stressaavia ja kaoottisia tilanteita, joissa defibrillaattorin

Lisätiedot

CORPULS1. CORPULSWEB corpuls c3 modulaarinen potilasmonitori defibrillaattori/tahdistimella. corpuls c1 defibrillaattori ja potilasmonitori

CORPULS1. CORPULSWEB corpuls c3 modulaarinen potilasmonitori defibrillaattori/tahdistimella. corpuls c1 defibrillaattori ja potilasmonitori CORPULS3 CORPULSCPR CORPULS1 CORPULSWEB corpuls c3 modulaarinen potilasmonitori defibrillaattori/tahdistimella corpuls CPR -painantaelvytyslaite corpuls c1 defibrillaattori ja potilasmonitori corpuls.web-ohjelmisto

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE Velocicalc 9515 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen asennus... 3 Teleskooppianturin käyttö... 3 3 Mittarin

Lisätiedot

R Series. Sydämellä tehtyä. elvytystä

R Series. Sydämellä tehtyä. elvytystä R Series Sydämellä tehtyä elvytystä Kaikki ei ole pelkästään iskusta kiinni Uskomatonta mutta totta, 80 % sairaalassa tapahtuvissa sydänpysähdyksissä todetaan sykkeetöntä rytmiä. Siksi on elintärkeää,

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

R Series ation rters

R Series ation rters R Series Pikaopas R Series Pikaopas Tässä pikaoppaassa kuvataan lyhyesti ZOLL R Series -laitteen yleisimmät toiminnot. Käyttäjän on luettava ja sisäistettävä R Series -käyttöoppaassa olevat käyttötarkoituksia

Lisätiedot

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa VERSA monipuolinen hälytinkeskus VERSA on nykyaikainen hälytinkeskus. Edullinen VERSA soveltuu suurenkin kohteen järjestelmäksi. Keskukseen sopii laaja valikoiman langattomia ilmaisimia. Hälytyksensiirto

Lisätiedot

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit

Energianhallinta. Energiamittari. Malli EM10 DIN. Tuotekuvaus. Tilausohje EM10 DIN AV8 1 X O1 PF. Mallit Energianhallinta Energiamittari Malli EM10 DIN Luokka 1 (kwh) EN62053-21 mukaan Luokka B (kwh) EN50470-3 mukaan Energiamittari Energia: 6 numeroa Energian mittaukset: kokonais kwh TRMS mittaukset vääristyneelle

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

LaserQC mittauksia laserin nopeudella

LaserQC mittauksia laserin nopeudella LaserQC mittauksia laserin nopeudella 1/6 prosessi LaserQ mittaustulokset 20 sekunnissa! 2D-aihioiden mittojen manuaalinen tarkastus ja muistiinmerkintä on aikaa vievä prosessi. Lisäksi virheiden mahdollisuus

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi

PlusTrac. Meidän ohjelmamme. Sinun turvasi PlusTrac Meidän ohjelmamme Sinun turvasi Mitä AED Program Management on? Sydänpysähdyksen uhrin elvyttämiseen tarvitaan AED-laite, joka on valmis antamaan hengenpelastavan iskun. Mutta pelkkä AED-laite

Lisätiedot

Modulaatio-ohjauksen käyttölaite AME 435 QM

Modulaatio-ohjauksen käyttölaite AME 435 QM Modulaatio-ohjauksen käyttölaite AME 435 QM Kuvaus Venttiilin virtauksen säätöominaisuus, jolla säätöasetusta voidaan muuttaa lineaarisesta logaritmiseksi tai päinvastoin. Uudenaikainen rakenne, jossa

Lisätiedot

Pinces AC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC

Pinces AC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC Pinces AC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC MN-sarja Serie MN-SARJA Nämä ergonomiset mini-pihdit ovat sunniteltu matalien ja keskisuurien virtojen mittaamiseen välillä 0,01 A ja 240 A AC. Leukojen

Lisätiedot

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin FI Pikaopas 2 FI Sisältö Turvallisuus- ja varoitustiedot 2 Pakkauksen sisältö 3 Tuotteen yleiskuvaus 3 Tuotteen ominaisuudet 3 Akun/paristojen tarkistaminen

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI KÄYTTÖOHJEET

LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI KÄYTTÖOHJEET LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI KÄYTTÖOHJEET LIFEPAK 1000 -DEFIBRILLAATTORI KÄYTTÖOHJEET Tärkeää Tämä laite on tarkoitettu vain valtuutettujen henkilöiden käyttöön. Laitteen rekisteröinti Rekisteröi laitteesi

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö

Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Ympäristön lämpötilaa mittaava, energiaa säästävä sulanapitojärjestelmän ohjausyksikkö Yleistä Käyttöalue Normaalitilat, ulkokäyttö Ympäristön lämpötila -20 C +40 C Syöttöjännite

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Malli ensihoitotyöparin roolijaon mukaisesta työskentelystä (AMK-malli) JPA 2011

Malli ensihoitotyöparin roolijaon mukaisesta työskentelystä (AMK-malli) JPA 2011 Pulssin tunnustelu ei ole luotettavaa (ammattilaisillakaan) Mahdollisimman keskeytymätön painelu on edullista (elvytyksen aikana sallitaan hands off ajaksi MAX 5 sekuntia) Pelkkä painelu saattaa riittää?

Lisätiedot

Huonelämpötilan säädin

Huonelämpötilan säädin 336 Synco 100 Huonelämpötilan säädin 2 lähtöä 0 10 VDC ja käyttötavan valintakytkin RLA162.1 Huonelämpötilan säädin yksinkertaisiin ilmanvaihto- ja ilmastointi- sekä lämmityslaitoksiin. Kompakti rakenne.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos,

Lisätiedot

Powerware 3105 UPS Käyttöohje

Powerware 3105 UPS Käyttöohje Powerware 3105 UPS 2005 Eaton Corporation Tämän julkaisun materiaali on valmistajan omaisuutta ja sen osittainenkin kopiointi ilman lupaa on kielletty tekijänoikeuslain nojalla. Sisältö on pyritty saamaan

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Pika-asennusopas. Suomi

Pika-asennusopas. Suomi Pika-asennusopas Suomi Lue Astral -laitteen Käyttöopas tai Käyttöohjeet hoitohenkilökuntaa varten -opas kokonaan ennen käyttöä. Astral-laite 1. Sovitinportti Tähän voidaan asentaa yksihaarainen sovitin,

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

KOTONA KÄYTETTÄVÄT LÄÄKINTÄLAITTEET

KOTONA KÄYTETTÄVÄT LÄÄKINTÄLAITTEET KOTONA KÄYTETTÄVÄT LÄÄKINTÄLAITTEET SGS Fimko Oy Ilpo Pöyhönen Ilpo.Poyhonen@sgs.com Hermiankatu 12 B 33720 Tampere, Finland Puh. 043 8251326 MISTÄ PUHUTAAN Kotona käytettävät lääkintälaitteet Ovatko vaatimukset

Lisätiedot

M2A.1000. Suomenkielinen käyttöohje. www.macrom.it

M2A.1000. Suomenkielinen käyttöohje. www.macrom.it M2A.000 Suomenkielinen käyttöohje www.macrom.it Vahvistimen säätimet ja liitännät 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 2 Ω 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 7 6 8 RCA-tuloliitäntä matalatasoiselle signaalille Kaiutintasoinen

Lisätiedot

Tämä symboli ilmaisee, että laite on suojattu kokonaan kaksoiseristyksellä tai vahvistetulla eristyksellä.

Tämä symboli ilmaisee, että laite on suojattu kokonaan kaksoiseristyksellä tai vahvistetulla eristyksellä. 123 Turvallisuus Tämä symboli toisen symbolin, liittimen tai käyttölaitteen vieressä ilmaisee, että käyttäjän on katsottava oppaasta lisätietoja välttääkseen loukkaantumisen tai mittarin vaurioitumisen.

Lisätiedot

LIFEPAK. 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI. Käyttöohjeet

LIFEPAK. 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI. Käyttöohjeet LIFEPAK 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI Käyttöohjeet LIFEPAK 20e -DEFIBRILLAATTORI/MONITORI KÄYTTÖOHJEET Tärkeitä tietoja!usa!usa Rx Only Laitteen seuranta Yhdysvaltain (US) lääke- ja elintarvikehallitus

Lisätiedot

FC1008, FC1012 Paloilmoituskeskukset

FC1008, FC1012 Paloilmoituskeskukset FC1008, FC1012 Paloilmoituskeskukset Kahdeksan tai 12 ryhmää yhteensopiva kaikkien Siemensin kollektiivisten paloilmaisimien kanssa kattava yhteensopivuus kahdella valittavissa olevalla ilmaisinlinja-asetuksella

Lisätiedot

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon!

Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Teholähteet ja muuntajat Phaseo Poweria automaatioon! Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Tämän päivän vaatimuksiin... Verkkokatkot Sähkökatkokset aiheuttavat koneisiin ja laitteisiin

Lisätiedot

Tutustu LUCAS 3 Paineluelvytysjärjestelmään

Tutustu LUCAS 3 Paineluelvytysjärjestelmään Tutustu LUCAS 3 Paineluelvytysjärjestelmään LUCAS 3 Paineluelvytysjärjestelmä LUCAS-järjestelmä Älykäs. Ahkera. Rakennettu tulevaisuutta varten. LUCAS-paineluelvytysjärjestelmä on auttanut hengenpelastajaryhmiä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi

Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Syksy talvi 2015 Helppo tiedonkeruu: kuva ja lukemat välittömästi Esittelyssä uudet Flukelämpökamerat ERIKOISTARJOUS Fluke T5600/ 1000FLT paketti Fluke. Keeping your world up and running. Helppo tiedonkeruu:

Lisätiedot

testo 606-1 Käyttöohje

testo 606-1 Käyttöohje testo 606-1 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 606-1 Pikaohje testo 606-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Mittauspiikit 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) 6 Laitteen toimintatestausnastat

Lisätiedot

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ 1 (8) MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ Made in EU Poland, valmistaja Satel. Micra on aito ammattitason hälytysjärjestelmä omakotitaloihin, verstaisiin, maatalouteen ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lisätiedot

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Kuvaus AME 85QM -toimimoottoria käytetään AB-QM DN 200- ja DN 250 -automaattiisissa virtauksenrajoitin ja säätöventtiileissä. Ominaisuudet: asennon ilmaisu automaattinen

Lisätiedot

Pinces AC/DC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC

Pinces AC/DC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC MH-SARJA MH60-virtapihti on suunniteltu mittaamaan DC ja AC-virtoja jopa 1 MHz:n kaistanleveydellä, käyttäen kaksoislineaarista Hall-ilmiötä/ Muuntajateknologiaa. Pihti sisältää ladattavan NiMh-akun, jonka

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

TA-Slider 160. Toimilaitteet Digitaalisesti määriteltävä, suhteellisesti säätävä, yksitoiminen (push) toimilaite 160/200 N

TA-Slider 160. Toimilaitteet Digitaalisesti määriteltävä, suhteellisesti säätävä, yksitoiminen (push) toimilaite 160/200 N TA-Slider 160 Toimilaitteet Digitaalisesti määriteltävä, suhteellisesti säätävä, yksitoiminen (push) toimilaite 160/200 N TA-Slider 160 Digitaalisesti määriteltävät toimilaitteet usealla asettelumahdollisuudella

Lisätiedot

LUKEKAA TÄMÄ KÄYTTÖOHJE HUOLELLA ENNEN PUNNITUSVAAKOJEN KÄYTTÄMISEN ALOITTAMISTA

LUKEKAA TÄMÄ KÄYTTÖOHJE HUOLELLA ENNEN PUNNITUSVAAKOJEN KÄYTTÄMISEN ALOITTAMISTA KÄYTTÖOHJE MPWH 200 LUKEKAA TÄMÄ KÄYTTÖOHJE HUOLELLA ENNEN PUNNITUSVAAKOJEN KÄYTTÄMISEN ALOITTAMISTA 1 SISÄLLYSLUETTELO VIRTALÄHDE 3 TEKNISIÄ TIETOJA 3 HUOLTO JA YLEINEN KUNNOSSAPITO 3 1.0 PERUSTOIMINNOT

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Standalone UPS system PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Energiatehokas UPS skaalattavalla varakäyntiajalla Kriittisten laitteiden ja järjestelmien, kuten esim. talo- ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO

KÄYTTÖOHJE XC 0.8 TÄYTEEN LADATTU PULSE, YLLÄPITOLATAUS 48 FI 6V/0.8A PISTOTULPPA* VIRTAJOHTO CTEK COMFORT CONNECT LATAUSKAAPELI VIKATILAN MERKKIVALO 6V/0.8A KÄYTTÖOHJE ONNITTELEMME uuden ammattikäyttöön soveltuvan ensikytkentäisen akkulataajan hankinnasta. Tämä lataaja kuuluu CTEK SWEDEN AB:n valmistamaan sarjaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lataajia,

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot