Asio Tapahtumavaraus. Tapahtumapalveluiden upotus omalle kotisivulle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asio Tapahtumavaraus. Tapahtumapalveluiden upotus omalle kotisivulle"

Transkriptio

1 Asio Tapahtumavaraus Asio Tapahtumavaraus on kaikenlaisten tapahtumien ja koulutusten varausohjelmisto. Asio Tapahtumavaraus on kytkettävissä Asio Tilavarausohjelmistoon ja tilahallintoon sekä muihin Asio Varausohjelmistoperheen ohjelmakokonaisuuksiin. Ohjelmisto on tarkoitettu tapahtumavarausten hallinnoinnille sekä responsiivisten ja kohdennettujen tapahtuma- ja ilmoittautumispalveluiden tuottamiselle varausjärjestelmästä omalle kotisivulle. Asio Tapahtumavaraus soveltuu esimerkiksi koulutuksille, kursseille, leireille, retkille, uimakouluille, ohjattuun liikuntaan, esityksille, konserteille, elämystapahtumille, opastetuille kierroksille, seminaareille ja muunlaisille tapahtumille. Tapahtumien ja koulutusten Nettivaraus- ja ilmoittautumispalvelut tuotetaan Asio Tapahtumavarausohjelmistosta tosiaikaisesti, kohdennetusti ja asiakaskohtaisesti omalle kotisivulle. Nettivarauspalveluiden käyttöliittymä on responsiivinen eli varauspalvelut ja ilmoittautuminen tapahtumiin toimivat myös mobiililaitteiden ja tablettien selaimilla. Tapahtumapalvelut, nettivaraaminen ja tapahtumailmoittautuminen sovitetaan asiakkaan omiin varaus- ja ilmoittautumisprosesseihin, oman kotisivun visuaaliseen ulkoasuun, omiin varaus- ja ilmoittautumiskäytäntöihin sekä käyttöoikeushallinnointiin. Palvelukäyttöliittymä voidaan kohdentaa julkisille käyttäjille ja/tai edellyttää kirjautumista sopimusasiakkaille, sisäisille käyttäjille tai muille käyttäjäryhmille. Käyttäjän omille tapahtumavarauksille on tarjolla oma tuotteistettu Omat varaukset -nettikäyttöliittymä. Tapahtumapalveluiden upotus omalle kotisivulle o Responsiivinen nettikäyttöliittymä o Ulkoasu oman sivuston visuaalisen ilmeen mukaisesti o Käyttökokemus omien varauskäytäntöjen ja ilmoittautumisprosessien mukaisesti o Hakukone-ystävällinen upotus oman kotisivurakenteen sisälle o Omat varaukset -nettipalvelu o Omat käyttöliittymät eri asiakasryhmille ja sisäisille käyttäjille o Asiakaskohtaisesti ylläpidetty tietoturvallinen pilvipalvelu

2 Nettipalveluiden pohjalla toimii Asio Varausjärjestelmä ja sen varaus- ja tapahtumatietokanta ja asiakasrekisteri. Kaikki nettikäyttöliittymässä esitettävä aineisto tuotetaan järjestelmän tietokannasta dynaamisesti ja tosiaikaisesti. Nettipalvelut voidaan upottaa oman kotisivurakenteen sisälle ja omaan kotisivu-tyylipohjaan. Tapahtumapalvelun sisältö, ulkoasu ja toiminnallinen logiikka kustomoidaan asiakaskohtaisesti. Nettipalveluihin voidaan liittää erilaisia tapahtumahakukoneita, varausten ja ilmoittautumisten maksaminen asiakaslaskutuksella, verkkomaksuna tai paikan päällä käteismaksuna, online-ostoskori oheistuote- ja palvelumyynnille sekä käyttäjän tai käyttäjäryhmien kirjautuminen ja tunnistautuminen nettipalveluun ja Omat varaukset -palveluun. Tapahtumapalvelunäkymät voidaan tuottaa tapahtumalista-, kalenteri-, tapahtumaportaali-, tapahtumaopas-, koulutustarjotin tai yhdistettynä grid -muotoisena varauskarttanäkymänä. Tapahtumat voidaan järjestää ja esittää käyttäjän haluamalla tavalla, esimerkiksi tapahtumaryhmittäin, aikajärjestyksessä, aakkosjärjestyksessä tai muunlaisella halutulla logiikalla. KOULUTUKSET, KURSSIT JA ILMOITTAUTUMINEN Tapahtumavarausohjelmisto soveltuu koulutusten ja kurssien ja niiden perustietojen hallinnoinnille sekä osallistujien netti-ilmoittautumiselle. Koulutustapahtumia tai kursseja varten ohjelmistosta voidaan tuottaa omalle kotisivulle responsiivinen koulutustarjotin tai nettikalenteri, jonka kautta käyttäjä pääsee näkemään tarjolla olevat koulutukset, niiden saatavuus- ja paikkatiedot sekä ilmoittautumaan niihin.

3 Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu nettipohjaisesti netti-ilmoittautumislomakkeella. Tulevat koulutukset voidaan esittää myös kalenteripinnalla, josta pääsee ilmoittautumaan.

4 TAPAHTUMAPORTAALIT JA ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMIIN Tapahtumille kuten uimakoulut, leirit, retket, opastetut kierrokset, seminaarit, konsertit ja esitykset, ohjattu liikunta ja elämystapahtumat voidaan tuottaa asiakaskohtainen tapahtumaportaali. Tapahtumaportaalin kautta käyttäjä pääsee ilmoittautumaan haluamiinsa tapahtumiin ja maksamaan ilmoittautumisensa. Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu netti-ilmoittautumislomakkeella.

5 Lomake tarkistaa paikkojen saatavuuden tosiaikaisesti ja mahdollistaa myös jonotuksen varapaikoilta. Nettipalvelu näyttää viimeiset ilmoittautumispäivät, sekä täynnä olevat tapahtumat ja tapahtumat, joissa on enää vähän paikkoja jäljellä. Ilmoittautumislomakkeet ovat tapahtuma- tai tapahtumaryhmäkohtaisesti kustomoitavissa, ja niitä on helppo tehdä tapahtumille ohjelmiston hallinnointikäyttöliittymän lomake-generaattorilla. Tapahtumailmoittautumisen voi maksaa verkkomaksuna tai laskutuksella itselle tai esimerkiksi työnantajalle, tai paikan päällä käteismaksuna. Ilmoittautumiseen voidaan kytkeä tapahtuman oheistuote- ja palvelumyyntiä. Käyttäjälle tuotetaan digitaalinen lippu tai osallistumisvahvistus ja kuitti omista tapahtumailmoittautumisista. Omia varauksia pääsee tarkastelemaan ja hallinnoimaan Omat varaukset -nettipalvelusta. HAKUKONEET Netti-hakukoneilla tapahtuma tai koulutus löytyy ja on varattavissa nopeasti ja helposti. Hakukoneita on erilaisia, esimerkiksi haku tapahtuman nimen tai nimen osan pohjalta tai haku tapahtumasuodattimien pohjalta kuten esimerkiksi päivämäärän, osallistujien lukumäärän, sijainnin tai muun kriteerin pohjalta.

6 Hakukoneet voidaan toteuttaa myös täsmähakukoneina tapahtuman tarkoituksen tai käyttäjäryhmän kohdennuksen pohjalta. OSALLISTUMISEN MAKSAMINEN Tapahtumavaraukset voidaan maksaa laskulla, verkkomaksuna tai käteismaksuna paikan päällä. Kun valintana on verkkomaksu, maksu suoritetaan esimerkiksi Paytrail-verkkomaksupalvelun välityksellä.

7 OSALLISTUMISEN VAHVISTAMINEN Käyttäjä saa ilmoittautumisestaan osallistumisvahvistuksen ja suoritetusta maksutapahtumasta kuitin. Asiakkaalle on myös mahdollista tuottaa digitaalinen mobiilipääsylippu tapahtumaan. KÄYTTÄJÄN TUNNISTAUTUMINEN Tapahtumapalvelut voivat olla julkiseen käyttöön tarkoitettuja tai edellyttää käyttäjän kirjautumista palveluun. Eri käyttäjäryhmille tai käyttäjille voidaan luoda ohjelmiston käyttöoikeushallinnolla nettikäyttöön tarkoitetut tunnukset palveluun kirjautumista varten.

8 OMAT VARAUKSET Nettipalveluissa on oma käyttöliittymä käyttäjän omien tapahtumavarausten hallinnoinnille. Omat varaukset palvelun käyttö edellyttää käyttäjän kirjautumista. Käyttäjä pääsee helposti näkemään omat tapahtumavarauksensa sekä tekemään muutoksia varauksiinsa kuten peruuttamaan ilmoittautumisensa sallittujen peruutusehtojen pohjalta ja viestimään tapahtumajärjestäjän kanssa. Varausvahvistukset ja kuitit löytyvät Omat varaukset - nettipalvelusta. KIELIVALINNAT JA ASETUKSET Nettipalvelut voidaan toteuttaa halutuilla kielillä. Käyttöliittymän kieltä ja muita asetuksia kuten käyttäjän henkilökohtaista salasanaa Omat varaukset -nettipalveluun on helppo muuttaa nettipalvelun asetuksissa. TAPAHTUMAHALLINTO Ohjelmiston pääkäyttäjä hallinnoi pääkäyttäjälle asetetuilla käyttöoikeuksilla tapahtumia ja ilmoittautumisia sekä järjestelmän aineistoja ohjelmiston hallinnointikäyttöliittymällä. Asio Hallinnointikäyttöliittymän käyttö edellyttää käyttäjän kirjautumista. Ohjelmiston pääkäyttäjä hallinnoi myös hallinnointikäyttöliittymän käyttöoikeuksia ja järjestelmään kirjattujen henkilötietojen GDPR-toimintoja. Hallinnointikäyttöliittymässä on lukuisia pääkäyttäjälle tarkoitettuja tapahtumahallintoon liittyviä toimintoja, joilla tapahtumia voidaan hakea, lisätä, muokata, poistaa ja asettaa julkiseen nettimyyntiin.

9 Pääkäyttäjä voi hakea tapahtumia monipuolisilla hakukriteereillä. Pääkäyttäjä voi luoda uusia tapahtumia ja muokata olemassa olevia tapahtumia. Pääkäyttäjä voi julkaista tapahtumat nettimyyntiin, valita tapahtumalle tapahtumakohtaisen ilmoittautumislomakkeen, määrittää tapahtuman osallistujamäärät ja varapaikat sekä maksutavat. Tapahtumien hintatiedot määritellään ohjelmiston hinnastotoiminnoilla.

10 Pääkäyttäjä voi kuvata tapahtuman tiedot ja kuvat sekä liitetiedostot kuten tapahtumaesitteet, jotka näkyvät kotisivulla tapahtuman yhteydessä. Pääkäyttäjä voi luoda ja asettaa tapahtumille tapahtumakohtaisia viestipohjia, kuten ilmoittautumisten vahvistusviestit. Viestipohjia voi olla useita, kuten esimerkiksi oma viestipohja ilmoittautumisen vahvistukselle ja erillisesti viestipohja ilmoittautumisen vahvistukselle, kun ilmoittautuminen on tehty varasijalle tai kun ilmoittautuminen on maksettu verkkomaksuna.

11 Tapahtumiin voidaan kytkeä maksullisia tuotteita ja palveluita. Tuotteet voivat olla luonteeltaan pakollisia, kuten esimerkiksi tapahtuman osallistumismaksu. Tuotteet voivat olla myös vapaavalintaisia, kuten esimerkiksi oheistuotteet tai palvelut, jotka ovat saatavilla ja erillisesti tilattavissa tapahtumaosallistujalle. Tapahtumalle voidaan luoda tapahtumaesite, lokalisoituna kielille, joka esitetään nettipalvelussa tai linkitetään nettipalveluun.

12 Tapahtuman ilmoittautumislomake, lokalisoituna kielille, luodaan lomakegeneraattorilla. Lomakkeiden lukumäärää ei ole rajoitettu. Pääkäyttäjä voi halutessaan luoda oman ilmoittautumislomakkeen jokaiselle tapahtumalle tai tapahtumaryhmälle. Pääkäyttäjän tapahtumahallintotoimintoihin sisältyy ilmoittautumisten hallinnointi.

13 Pääkäyttäjä pääsee käsittelemään uusia ilmoittautumisia kuten esimerkiksi hyväksymään ja kiinnittämään ilmoittautujan tapahtumaan ja viestimään ilmoittautujille. Pääkäyttäjä pääsee käsittelemään hyväksyttyjä ja hylättyjä ilmoittautumisia ja viestimään tapahtumaosallistujille. Osallistujaviestintä tapahtuu Asio viestintäohjelmalla. Viestintä on mahdollista sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Viestintä on mahdollista tehdä kohdennetusti valituille vastaanottajille tai tapahtumaosallistujaryhmälle.

14 Tapahtumavarausohjelmiston hallinnointitoimintoihin sisältyy lisäksi paljon pääkäyttäjätoimintoja, kuten varauksien hakutoiminnot, monimuotoiset listaus ja raportointitoiminnot, laskutustoiminnot, henkilörekistereihin liittyvät GDPR toiminnot ja ohjelmiston ylläpito- ja asetustoiminnot. Asiakaslaskutusta varten ohjelmistosta voidaan tuottaa yhteysohjelma Asiakkaan taloushallintoon. Taloushallinnon yhteysohjelmalla laskutusaineisto sekä verkkomaksutransaktiot siirretään käytettyyn taloushallinnon ohjelmaan laskutusta varten. Laskutustoiminnot sisältävät myös hyvityslaskutuksen. Ohjelmiston ylläpitotoiminnoilla hallinnoidaan järjestelmään kytkettyjä lomakkeita, esitteitä, avainsanoja, viestipohjia, asiakasrekisteriä, henkilörekisteriä ja tuotetietoja. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan GDPR-lainsäädäntöä. Ohjelmiston GDPR-toiminnoilla järjestelmään kirjatut ja tallennetut henkilötiedot voidaan poistaa, anonymisoida tai pseudonymisoida, ja pääsy henkilötietoihin on vain nimetyillä henkilöillä ja käyttöoikeuksilla.

15 WEB-INTEGRAATTORIN API RAJAPINTA Erillisesti koulutus- ja kurssimyyntiä varten Tapahtumavarausohjelmistosta on saatavilla tuotteistettu Web-integraattorin rajapinta (API). Rajapinnan avulla Asiakkaan Web-integraattorilla on pääsy varausohjelmiston kurssi- ja koulutustapahtumatietoihin, jotka voidaan rajapinnan välityksellä nostaa kotisivulle tosiaikaisesti. Web-integraattorin rajapinnalla Asiakas voi itse tuottaa kotisivuillensa kursseihin ja koulutuksiin liittyvää sisältöä ja esittää ne haluamassaan tyylimuodossa. Web-integraattorin rajapinnalla on mahdollista tuottaa esimerkiksi lista-, tila- tai karttapohjainen tapahtumaopas omille kotisivuille. INTEGRAATIOT JA YHTEYSOHJELMAT Asio Tapahtumavarausohjelmistoon on saatavilla lukuisia integraatioita ja yhteysohjelmia erilaisiin ulkoisiin ohjelmistoihin ja taustajärjestelmiin. Tapahtumavarausohjelmistosta voidaan tuottaa integraatio ja yhteysohjelmat esimerkiksi ulkoisiin taloushallinnon ohjelmistoihin, verkkomaksupalveluun, pääsynhallintaan/kulunvalvontaan, SMSpalvelimelle sekä ulkoisiin graafisiin raportointi- ja analyysiohjelmiin. Esimerkkejä yleisimmistä integraatioista ovat esimerkiksi tapahtumailmoittautumisten verkkomaksu, pääsynhallinta ja taloushallinto.

16 Järjestelmän hallinnointikäyttöliittymässä on sisäänrakennettuna valmius tuotteistettuihin integraatioihin raportoinnin, viestinnän, verkkomaksujen ja pääsynhallinnan ohjelmistoihin. o Raportointialusta integraatiot Operatiivista raportointia varten Asion hallinnointikäyttöliittymässä on sisäänrakennettuna dynaaminen listamuotoinen listageneraattori. Listageneraattorilla on mahdollista tehdä myös valmis-raportteja usein käytettyihin raportointitarpeisiin kuten ilmoittautumisten seuranta, laskutuksen koontiraportit tai tapahtumalistaukset. Raportit ovat siirrettävissä exceliin ja raporteille voidaan valikoida halutut tietosisällöt varausjärjestelmän varaustietokannasta. Strategista johdon raportointia varten varausjärjestelmän hallinnointikäyttöliittymään on kytkettävissä erillisellä tilauksella graafiset analyysit pilvi-integraationa Qlik -raportointialustaan. Graafiset raportit toimivat klikkaus-periaatteella, ja haluttu tietoaineisto voidaan esittää ja suodattaa missä tahansa halutussa graafisessa esitysmuodossa. Graafiset analyysit soveltuvat hyvin esimerkiksi myynnin seurantaan, tapahtumien täyttöasteen seurantaan, ostoskori analyyseihin ja geo-pohjaiseen analytiikkaan. Qlik raportointialustan käyttöä varten Asiakas tarvitsee erillisesti Qlik lisenssisopimuksen. o Verkkomaksupalvelun yhteysohjelma Verkkomaksamista varten Asiossa on valmiina yhteysohjelma ja verkko-ostoskorikytkentä mm. Paytrail -verkkomaksupalveluun. Paytrailin käyttöä varten Asiakas tarvitsee erillisesti Paytrail verkkomaksupalvelusopimuksen.

17 o Viestinnän yhteysohjelmat Viestintää varten Asiossa on tuotteistettuna ja sisäänrakennettuna luotettava Mandrill sähköpostiviestipalvelu ja erillisesti saatavilla kustannustehokas Quriiri SMS viestipalvelu. Viestintäohjelmat soveltuvat myös ryhmäviestintään ja automatisoituihin viesteihin kuten ilmoittautumisten vahvistukset ja asiakaskuitit. Asion sähköpostiviestintäpalvelun luotettavuus on luokassa erinomainen. o Pääsynhallinnan ja kulunvalvonnan integraatiot Pääsynhallintaa ja kulunvalvontaa varten Asiossa on tuotteistetusti valmiina yhteysohjelma Bitwards pääsynhallinnan pilvipalvelualustaan. Bitwards on älylukkoriippumaton ja ohjelmistopohjainen pilvipalvelu ja mahdollistaa sovelluspohjaisen sekä PIN-koodeilla toimivan pääsyn tiloihin. Asiosta tuotetaan varauksen tiedot ja varausmuutokset sekä peruutukset Bitwards - pääsynhallinnan pilvipalveluun, joka ohjaa ovien avaamista paikan päällä varauksen aikana. Bitwardsin käyttöä varten Asiakas tarvitsee erillisesti Bitwards palvelusopimuksen. Integraatio voidaan tehdä myös suoraan asiakkaan käyttämään pääsynhallinnan ohjelmistoon. Tuotteistettujen integraatioiden ohella Asio varausjärjestelmä on integroitavissa suoraan erillisellä toimeksiannolla ja rajapinnan välityksellä Asion toimittamilla yhteysohjelmilla asiakaskohtaisesti asiakkaan omiin taustajärjestelmiin. o Taloushallinnon ohjelmistojen integraatiot Taloushallinnon ohjelmistoissa tyypillisimmin käytetyt yhteysohjelmat ovat laskutusaineistojen ja verkkomaksutransaktioiden siirto yhteysohjelmalla ja rajapinnan välityksellä Asiosta Taloushallinnon ohjelmistoon.

18 Yhteysohjelmia on lukuisia, kuten esimerkiksi Procountor, Pro-E, Netvisor, Aditro Intime, myclub, Rondo, Lemonsoft ja SAP. o Pääsynhallinnan ohjelmistojen suorat integraatiot Pääsynhallinnan suora-integroinnilla Asiosta siirretään varaus pääsynhallinnan ohjelmistoon, joka ohjaa oven avaamista ja käyttäjän pääsyä varattuun tilaan paikan päällä ja varauksen keston aikana. Yhteysohjelmia on lukuisia, kuten iloq, Esmikko, Abloy, Timecon ja Megaflex. Asio Tapahtumavarausohjelmisto ja integraatiot toimitetaan asiakaskohtaisesti ja sovitetaan asiakkaan käyttöympäristöön, käyttöoikeushallinnointiin, varaus- ja ilmoittautumisprosesseihin, taustajärjestelmiin sekä varauslaskutus- ja varauskäytäntöihin. Taphtumapalveluiden kotisivu-upotukset ja niiden toiminnallisuus sekä visuaalinen ulkoasu sovitetaan asiakkaan oman kotisivun tyylipohjaan. GDPR YHTEENSOPIVUUS Asio on GDPR yhteensopiva varausjärjestelmäratkaisu. Pääkäyttäjän GDPR-toimintoihin sisältyvät seuraavat toiminnot: o Toiminto, jolla voidaan listata, pseudonymisoida ja/tai poistaa kaikki henkilöön Asion eri tietojoukoissa liittyvät kirjaukset. o Toiminto, jolla voidaan käyttäjäkohtaisesti nähdä, millä hakuehdoilla hän on hakenut henkilötietoja ja kuinka monta vastausta on saanut. o Toiminto, jolla voidaan nähdä, kuka on siirtynyt selailemaan tietyn henkilön perustietoja. o Toiminto, jolla voidaan käyttäjäkohtaisesti listata, mitä henkilön perustietoja on muutettu ja minä ajankohtana. o Toiminto, jolla voidaan siirtää henkilön perustiedot rajapintatiedostoon. o Toimintoperhe, jolla voidaan massaoperaatiolla poistaa, anonymisoida tai pseudonymisoida vanhentuneiksi katsottuja tietoja eri tietojoukoissa siten, että tietojen sisäinen integriteetti ei vahingoitu. Ohjelmistokehitys on jatkuvaa ja Asio ohjelmistojen GDPR-ominaisuuksia ja muita toimintoja kehitetään jatkuvasti. Uudet ohjelmistoon kehitetyt lisäpiirteet toimitetaan versiopäivityksinä Asio Asiakkaille.

19

20 Asio-Data Oy Luotettava asiantuntijayritys Asio-Data on Suomen johtava varausohjelmistojen toimittaja yli 20 vuoden kokemuksella. Asio- Datan luottoluokitus on korkein mahdollinen. Asio-Data Oy on Luotettava Kumppani. Asio Varausohjelmistot ja ohjelmistopalvelut toimitetaan asiakaskohtaisesti ylläpidettyinä tietoturvallisina pilvipalveluina. Asio Tapahtumavaraus Ohjelmistokuvaus on päivitetty Asio-Data Oy,

Tapahtumapalveluiden upotus omalle kotisivulle

Tapahtumapalveluiden upotus omalle kotisivulle Asio Tapahtumavaraus Asio Tapahtumavaraus on kaikenlaisten tapahtumien ja koulutusten varausohjelmisto. Asio Tapahtumavaraus on kytkettävissä Asio Tilavarausohjelmistoon ja tilahallintoon sekä muihin Asio

Lisätiedot

Asio Majoitusvaraus on majoitustilojen ja majoituspalveluiden varausjärjestelmä.

Asio Majoitusvaraus on majoitustilojen ja majoituspalveluiden varausjärjestelmä. Asio Majoitusvaraus Asio Majoitusvaraus on majoitustilojen ja majoituspalveluiden varausjärjestelmä. Majoitusvarausohjelmisto soveltuu mm. asuntoloille, mökkivarauksille, liikunta- ja kurssikeskuksille

Lisätiedot

Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle

Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle Asio Nettivaraus Asio Nettivaraus on ohjelmistolaajennus Asio Varausohjelmistoille. Asio Nettivaraus on tarkoitettu responsiivisten ja kohdennettujen varauspalveluiden tuottamiselle varausjärjestelmästä

Lisätiedot

Asio Nettivaraus. Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle

Asio Nettivaraus. Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle Asio Nettivaraus Asio Nettivaraus on tarkoitettu responsiivisten, tosiaikaisten ja kohdennettujen varauspalveluiden ja nettikalentereiden tuottamiselle varausjärjestelmästä omalle kotisivulle. Nettivarauspalvelut

Lisätiedot

Upotus omalle kotisivulle

Upotus omalle kotisivulle Asio Tilavaraus Asio Tilavaraus on moderni, monikanavainen ja monialainen varausjärjestelmä, jolla on helppo varata ja hallinnoida tiloja ja muita resursseja. Varausohjelmistosta tuotetaan omille kotisivuille

Lisätiedot

Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle

Nettivarauspalveluiden upotus omalle kotisivulle Asio Nettivaraus Asio Nettivaraus on ohjelmistolaajennus Asio Varausohjelmistoille. Asio Nettivaraus on tarkoitettu responsiivisten ja kohdennettujen varauspalveluiden tai nettikalentereiden tuottamiselle

Lisätiedot

Asio Parkkivaraus on parkkipaikkojen varausohjelmisto ja varauspalvelu netissä ja mobiilissa.

Asio Parkkivaraus on parkkipaikkojen varausohjelmisto ja varauspalvelu netissä ja mobiilissa. Asio Parkkivaraus Asio Parkkivaraus on parkkipaikkojen varausohjelmisto ja varauspalvelu netissä ja mobiilissa. Parkkivarausohjelmisto soveltuu kaupungeille ja kunnille, liikunta-, kulttuuri-, business

Lisätiedot

Asio Laitevaraus on laitteiden, välineiden ja muiden varattavien resurssien varausohjelmisto.

Asio Laitevaraus on laitteiden, välineiden ja muiden varattavien resurssien varausohjelmisto. Asio Laitevaraus Asio Laitevaraus on laitteiden, välineiden ja muiden varattavien resurssien varausohjelmisto. Laitevarausohjelmisto soveltuu oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, lääkintäalan yrityksille,

Lisätiedot

Asio ERP Tilavarausohjelmisto

Asio ERP Tilavarausohjelmisto Asio ERP Tilavarausohjelmisto Asio ERP Tilavarausohjelmisto on tila- ja resurssivaraustoiminnallisuutta tarvitseville organisaatioille suunniteltu monialainen, monitoiminen, monikanavainen ja mittavan

Lisätiedot

Kenttävarausohjelmisto

Kenttävarausohjelmisto Kenttävarausohjelmisto Tässä ohjelmistokuvauksessa kuvataan Asio Kenttävarausohjelmiston päätoiminnot (1) Kenttien ja muiden tilojen nettivarauspalvelut (2) Varausohjelmiston päätoiminnot Asio Kenttävarausohjelmisto

Lisätiedot

Kokousvarausohjelmisto

Kokousvarausohjelmisto Kokousvarausohjelmisto Tässä tuotekuvauksessa kuvataan Asio Kokousvarausohjelmiston päätoiminnot (1) Kokoustilojen nettivaraaminen (2) Varausten hallinnointi (pääkäyttäjä ja aulapalvelut) KOKOUSTILOJEN

Lisätiedot

Kokousvarausohjelmisto

Kokousvarausohjelmisto Kokousvarausohjelmisto Tässä ohjelmistotuotekuvauksessa kuvataan Asio Kokousvarausohjelmiston päätoiminnot (1) Kokoustilojen nettivaraus- ja varausmyyntipalvelut (2) Varausten hallinnointi ja varaustarjoukset

Lisätiedot

Kenttävaraus. Ohjelmistoratkaisu urheiluseurojen ja hallien kenttien ja tilojen nettipohjaiselle varaustoiminnalle

Kenttävaraus. Ohjelmistoratkaisu urheiluseurojen ja hallien kenttien ja tilojen nettipohjaiselle varaustoiminnalle Kenttävaraus Ohjelmistoratkaisu urheiluseurojen ja hallien kenttien ja tilojen nettipohjaiselle varaustoiminnalle Kenttävaraus Kenttävuorojen ja tilojen varaaminen joukkueille Monipuoliset varauskalenterit

Lisätiedot

Parkkivarausohjelmisto

Parkkivarausohjelmisto Parkkivarausohjelmisto Tässä ohjelmistotuotekuvauksessa kuvataan Asio Parkkivarausohjelmiston päätoiminnot ja käyttöohjeet (1) Parkkipaikkojen netti- ja mobiilivarauspalvelu (2) Parkkivarausten hallinnointi

Lisätiedot

Asio Tuotemyyntiohjelman esittely. Asio-Data 2007-2013. Asio on Suomessa rekisteröity tavaramerkki. (JH 17.7.2013)

Asio Tuotemyyntiohjelman esittely. Asio-Data 2007-2013. Asio on Suomessa rekisteröity tavaramerkki. (JH 17.7.2013) Asio Tuotemyyntiohjelman esittely Asio-Data 2007-2013. Asio on Suomessa rekisteröity tavaramerkki. (JH 17.7.2013) Asio EduERP Ohjelmistoperhe Majoitusten hallintaohjelma Lyhytkurssiohjelma Opetuksensuunnittelu

Lisätiedot

Varausjärjestelmän käyttöopas

Varausjärjestelmän käyttöopas Varausjärjestelmän käyttöopas 2 1. Tunnukset ja kirjautuminen Rekisteröityminen käyttäjäksi Varausjärjestelmä löytyy Messuperhosen kotisivulta osoitteesta http://www.messuperhonen.fi/ajanvaraus/ Käyttäjäksi

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE htila on Porin yliopistokeskuksen yksiköiden tarpeisiin kehitelty tilavarausohjelma. Varausohjelman lisäksi htila sisältää Kalenteri-ohjelman,

Lisätiedot

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto jalkapalloseuroille ja halleille

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto jalkapalloseuroille ja halleille Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto jalkapalloseuroille ja halleille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto on suunniteltu lajien tarpeisiin ASIO-Ohjelmistolla teet seuran kenttävaraukset tehokkaasti

Lisätiedot

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO Hyvää Palvelua Joukkueille Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille Kenttävuorojen ja varausten hallinnointi voi olla tehotonta ja aikaa vievää KENTTÄVARAUSTEN HALLINNOINTIIN PALAA AIKAA JA RAHAA Kenttävarausten

Lisätiedot

ENSISILMÄYKSIÄ KILTAAN

ENSISILMÄYKSIÄ KILTAAN ENSISILMÄYKSIÄ KILTAAN Vuosi 2020 tuo mukanaan uuden jäsenrekisterin. 3 KILTALAISIA Usealla järjestöllä on käytössään Kehätiedon Kilta-rekisteri, mm. Suomen Partiolaiset Hengitysliitto Kansallinen Senioriliitto

Lisätiedot

Tässä dokumentissa kuvataan listausmuodossa Asio Varausohjelmistoversion v18 (2018) uudet toiminnallisuudet.

Tässä dokumentissa kuvataan listausmuodossa Asio Varausohjelmistoversion v18 (2018) uudet toiminnallisuudet. Asio Varausohjelmisto v18 Uudet toiminnallisuudet 23.3.2018, Helsinki Tässä dokumentissa kuvataan listausmuodossa Asio Varausohjelmistoversion v18 (2018) uudet toiminnallisuudet. Pääteemat v18 -versiossa

Lisätiedot

ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje

ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje Asio Tilavarausohjelmiston perustoimintojen esittely Sisällys 1. Johdanto 2. Käyttöoikeudet ja roolit 3. Toimintotasot 4. Kalenterityypit 5. Käyttötyypit 6.

Lisätiedot

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN 6.1.2012, 13.4.2014/ML, 22.4.2014/MV 1 SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN IRMA-tietojärjestelmä kilpailuihin ilmoittautumisessa IRMA on Suunnistusliiton verkkopalvelu Ilmoittautumis Ranki ja MAksujärjestelmä.

Lisätiedot

Toteutukset ja toteutusten hallinnointi Sisussa

Toteutukset ja toteutusten hallinnointi Sisussa Toteutukset ja toteutusten hallinnointi Sisussa Työpajat opintohallinnolle, kevät 2019 JYU. Since 1863. 16.5.2019 1 KOVS SISU Toteutuksen julkaisu KOVS:ssa lähettää toteutuksen Sisuun KOVS: toteutuksen

Lisätiedot

Kenttä- ja salivarausohjelmisto koripalloseuroille ja halleille

Kenttä- ja salivarausohjelmisto koripalloseuroille ja halleille Kenttä- ja salivarausohjelmisto koripalloseuroille ja halleille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto on suunniteltu lajien tarpeisiin Kenttävarausohjelmistolla hallinnoidaan seuran kenttävaraukset tehokkaasti

Lisätiedot

VETUMA rekisteröityminen

VETUMA rekisteröityminen VETUMA rekisteröityminen Rekisteröityminen tapahtuu kirjautumalla WebTimmiin klikkaamalla Selailu liikuntapalvelut Tampere -linkkiä ja valitsemalla Rekisteröityminen Rekisteröidy käyttäjäksi. Linkistä

Lisätiedot

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisteri Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä. Kuksaan on luotu oma profiili sekä partiolaisille että alaikäisten partiolaisten

Lisätiedot

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan SUOMEN SALIBANDYLIITTO SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ OHJEEN VERSIO 1.4. (s. 1) Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan Seuraavilla sivuilla opastamme tekemään ilmoittautumisen liiton

Lisätiedot

Asio ERP V17 Mitä Uutta

Asio ERP V17 Mitä Uutta Asio ERP V17 Mitä Uutta NETTIPALVELUT Tässä dokumentissa kuvataan Asio ERP V17:n uudet toiminnallisuudet. Dokumentissa kuvataan ensin järjestelmästä tuotettavat uudet nettipalvelutoiminnot ja sen jälkeen

Lisätiedot

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje ryhmänjohtajille

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje ryhmänjohtajille Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje ryhmänjohtajille Mistä löydän ryhmäni tiedot? 1) Valitse ylävalikosta Ryhmät. Hakukentän alla näet ryhmiesi tiedot. Klikkaamalla ryhmän nimeä pääset ryhmän tietoihin.

Lisätiedot

PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje Riku Kalinen

PAS-ilmo eli Xaltotun Käyttöohje Riku Kalinen PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje 11.11.2018 Riku Kalinen Sisällys Johdanto...2 Yleiskuva järjestelmästä...2 Käyttäjäryhmät...2 Käyttötapaukset...2 Käyttäjän ohje...2 Käynnistys...2 Käyttöliittymä...3

Lisätiedot

Tapahtumahallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Tapahtumahallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje Tapahtumahallinta TaikaTapahtumat -käyttöohje Yleistä ohjelmasta WWW- selaimella käytettävä ohjelma tapahtumien ja asiakasrekisterin hallintaan ja viestintään Käytettävät kokonaisuudet Tapahtumahallinta

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Lukuvuosi-ilmoittautuminen

Lukuvuosi-ilmoittautuminen Lukuvuosi-ilmoittautuminen Timo Rantanen, Opintopalvelut Ari Lehtiö, IT-palvelut 7.3.2014 Lukuvuosi-ilmoittautuminen Tarkoitus on tarjota opiskelijalle itsepalvelukäyttöliittymän joka mahdollistaa lukuvuosi-ilmoittautumisen

Lisätiedot

Sisällys. Pikaohje demoympäristön käyttöön. 2 Aloittaminen. 2 Ominaisuudet jäsenesimerkissä. 3 Ominaisuudet seura/pääkäyttäjäesimerkissä

Sisällys. Pikaohje demoympäristön käyttöön. 2 Aloittaminen. 2 Ominaisuudet jäsenesimerkissä. 3 Ominaisuudet seura/pääkäyttäjäesimerkissä Sisällys sivu 2 Aloittaminen 2 Ominaisuudet jäsenesimerkissä 3 Ominaisuudet seura/pääkäyttäjäesimerkissä 4 Kausien hallinta 4 Liikuntaryhmien hallinta 4 Jäsenten ja käyttäjien hallinta 5 Tapahtumien hallinta

Lisätiedot

PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje Riku Kalinen

PAS-ilmo eli Xaltotun Käyttöohje Riku Kalinen PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje 23.1.2019 Riku Kalinen Sisällys Johdanto...2 Yleiskuva järjestelmästä...2 Käyttäjäryhmät...2 Käyttötapaukset...2 Käyttäjän ohje...2 Käynnistys...2 Käyttöliittymä...3

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

EKS myclub pikaohje Jojoille

EKS myclub pikaohje Jojoille 1(12) Espoon-kiekkoseura RY MyClub-ohje Joukkueenjohtajille EKS myclub pikaohje Jojoille 1 Mikä on myclub? myclub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköinen jäsenpalvelu, jonka avulla yhteisö hallinnoi

Lisätiedot

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 1 (13) Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 2 (13) Sisällysluettelo 1 Palveluun rekisteröityminen... 3 1.1 Henkilötiedot...4 1.2 Suomen Pankin tiedonkeruut... 5 1.2.1 Alustava

Lisätiedot

Hotellinx Suite vastaanoton kurssi

Hotellinx Suite vastaanoton kurssi Hotellinx Suite vastaanoton kurssi 15.1.2013, 12.2.2013, 12.3.2013, 16.4.2013, 14.5.2013 & 4.6.2013 Kurssin tavoitteena on helpottaa ja tehostaa vastaanoton toimintaa hyödyntämällä monipuolisesti Hotellinx

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Opus Internet ajanvaraus Sivu 2 / 14 Sisältö Opus Online Client... 3 Web asetukset... 3 Vastaanotot... 3 Hoitohenkilöt... 5 Luo aliverkkotunnus... 6 Mukauttaminen... 7

Lisätiedot

eshop lisenssiopas Ohjelmistolisenssiopas 2013

eshop lisenssiopas Ohjelmistolisenssiopas 2013 Atean eshop on markkinoiden edistynein hankintajärjestelmä, joka tukee ja nopeuttaa yritysten it-hankintaprosessia. Lisenssiasiakkaille eshop tarjoaa ohjelmisto-omaisuuden hallintatyökalut. eshop lisenssiopas

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä HELSINGIN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE 1 (5) HELSINGIN KAUPUNGIN N VARAUS- JA ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN REKISTERISELOSTE 1 REKISTERIN NIMI Helsingin kaupungin liikuntaviraston varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

AHKERA-OHJELMISTOT OY GDPR Info 1

AHKERA-OHJELMISTOT OY GDPR Info 1 AHKERA-OHJELMISTOT OY GDPR Info 1 Yleistä liittyen GDPR:ään Uusi tietosuojasta annettu asetus (EU) astui voimaan 25. toukokuuta 2018. Kaikki yritykset, organisaatiot ja viranomaiset, jotka käsittelevät

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

_E-Lomakkeen katselmointi ja demo

_E-Lomakkeen katselmointi ja demo 20140212_E-Lomakkeen katselmointi ja demo 12.2.2014 Synergiaryhmän työpaja, OILI-esittely ja E-Lomakkeen katselmointi Klo 11.00-11.30 käytiin läpi OILI-projektin tilannekatsaus ja ajankohtaiset asiat sekä

Lisätiedot

1 www.enterpay.fi/laskuyritykselle SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON LASKU YRITYKSELLE?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN...

Lisätiedot

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi

epassin käyttöohjeet TYÖNTEKIJÄLLE: LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi TYÖNTEKIJÄLLE: epassin käyttöohjeet Nykyaikaisin maksutapa, siellä missä sinäkin. LounasPassi TyömatkaPassi SporttiPassi KulttuuriPassi HyvinvointiPassi Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä Mikä on epassi?

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

FipnPsPt-asennuspaketin sisältämät hakemistot ja tiedostot puretaan ja kopioidaan PrestaShopin modules-hakemiston alle.

FipnPsPt-asennuspaketin sisältämät hakemistot ja tiedostot puretaan ja kopioidaan PrestaShopin modules-hakemiston alle. Asennus, konfigurointi ja käyttö Asennus Ohjelmisto toimitetaan tilaussähköpostin vastausviestin liitetiedostoina kahdessa eri zip-paketissa. Ensimmäinen asennuspaketti, FipnPs-n.n.n.zip, sisältää kaikille

Lisätiedot

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Suomen Voimisteluliitto NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Nepton perusversio on seuran yhteyshenkilörekisteri ja jäsenrekisteri. Perusversiota käyttää seurassa henkilö/t, jolle on annettu

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2019 Kalajoki OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot...

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen kulunvalvonta ja käyttö turvallisuuden osatekijä. Pauli Mäkelä, Enkora Oy Olosuhdeseminaari

Liikuntapaikkojen kulunvalvonta ja käyttö turvallisuuden osatekijä. Pauli Mäkelä, Enkora Oy Olosuhdeseminaari Liikuntapaikkojen kulunvalvonta ja käyttö turvallisuuden osatekijä Pauli Mäkelä, Enkora Oy Olosuhdeseminaari 05.10. 2016 Liikuntapaikkojen kulunvalvonta ja käyttö turvallisuuden osatekijä Asiakaspalvelun

Lisätiedot

Työkalu joukkueen hallinnointiin

Työkalu joukkueen hallinnointiin Työkalu joukkueen hallinnointiin Zemiit Oy 1 sporttis-joukkueille Copyright Zemiit Oy palvelu joukkueille Joukkueen hallinnoijat tyypillisesti toimitsijoita erityisiä oikeuksia seuraaviin tapahtumat kutsut

Lisätiedot

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Mistä on kyse? Miten järjestelmä toimii? Miten voin ottaa työkalun käyttöön omassa kerhotoiminnassa? Syyskuu 2018 1 2 3 4 5 6 Mikä Suomisport? Tunnusten luonti

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2018 Oulu OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot... 4

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterinpitäjä: Ikäinstituutin säätiö, Y-tunnus Jämsänkatu 2, Helsinki

TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterinpitäjä: Ikäinstituutin säätiö, Y-tunnus Jämsänkatu 2, Helsinki Rekisterinpitäjä: Ikäinstituutin säätiö, Y-tunnus 0203523-1 Yhteyshenkilö: Saila Leppinen saila.leppinen@ikainstituutti.fi Rekisterin nimi: Tapahtumien ja koulutusten osallistuja- ja asiakasrekisteri Henkilötietojen

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

TYPO3 - Open Source Enterprise CMS

TYPO3 - Open Source Enterprise CMS TYPO3 - Open Source Enterprise CMS TYPO3 on yritysten tarpeisiin suunniteltu avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Verkkopalvelutoteutusten lisäksi TYPO3 toimii skaalautuvana web-sovellusten kehitysalustana.

Lisätiedot

TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ. OHJEKIRJA v.1.0

TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ. OHJEKIRJA v.1.0 1 TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ OHJEKIRJA v.1.0 2 KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN REKISTERÖIMINEN 3 KIRJAUTUMINEN TUNNUKSILLA 5 OMIEN TIETOJEN MUOKKAAMINEN 5 KALENTERIN SELAAMINEN 8 VUORON VARAAMINEN 9 VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset

Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Sisältö Opus Online Client...3 Web asetukset...3 Vastaanotot...3 Ryhmät... 4 Hoitohenkilöt...5 Luo aliverkkotunnus... 6 Mukauttaminen... 7 Yleiset

Lisätiedot

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle

Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kurssit Virkussa - ohje yhdistyskäyttäjälle Kursseja voi anoa yhdistyksessä yhdistyskäyttäjä, jolla on yhdistyksen sääntöjen mukainen oikeus anoa kursseja (esim nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö).

Lisätiedot

OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN

OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN 1 OHJE VERKKOKAUPASSA ASIOINTIIN Sisällysluettelo Tuotevalikoima... 2 Verkkokauppaan kirjautuminen... 3 Tuotteet... 3 Tuotteiden hakeminen... 3 Tuotteen tiedot... 5 Miten asiakas on aikaisemmin tilannut

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä Sisältö Mitä myclub tekee? Edellytykset Joukkueen jäsenrekisteri Tapahtumien hallinta ja ilmoittautumiset

Lisätiedot

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄN OHJE 2 S i v u SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen 3 2. Etusivunäkymä 4 3. Tapahtumat 5 3.1. Tapahtumaan ilmoittautuneet 6 3.2.

Lisätiedot

Netvisor Resurssinhallinta

Netvisor Resurssinhallinta Netvisor Resurssinhallinta Uuden hinnoittelun vaikutukset Netvisorin työaika ja matkat -palveluosioon sekä tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksista Sisältö Maailma muuttuu ja siinä mukana

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste

Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste Tietosuojakäytäntö ja Rekisteriseloste Asio-Data Oy Päivitetty 11.10.2017 Asio-Data Oy:n Tietosuojakäytännöt Asio-Data Oy ottaa tietosuojan vakavasti. Yksityisyytesi kunnioittamisessa Asio-Data noudattaa

Lisätiedot

Severa 3 ominaisuudet

Severa 3 ominaisuudet Severa 3 ominaisuudet Halusimme ennen kaikkea Internet-pohjaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän. Tarvitsimme myös hyviä raportointiominaisuuksia, jotta voisimme tehostaa päivittäisiä toimintojamme. Severan

Lisätiedot

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle Versio 1.4 Syyskuu 2010 KauppiasExtranet 2(16) Sisältö 1 Yleistä KauppiasExtranet:sta... 3 2 KauppiasExtranetin toiminnallisuus... 3 2.1 Kirjautuminen... 3 2.2

Lisätiedot

Provianet Events ominaisuudet

Provianet Events ominaisuudet Provianet 2017 Provianet Events ominaisuudet Käytettävyys Responsiivinen toteutus, toimii myös mobiililaitteilla Käyttäjäkohtaiset oikeudet Projektien/tapahtumien luonti ja hallinta Projektin tai tapahtuman

Lisätiedot

KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET TUNNUKSEN JA SALASANAN HANKKIMINEN

KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET TUNNUKSEN JA SALASANAN HANKKIMINEN KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET Yleistä Opiston Internet-ilmoittautuminen perustuu siihen, että jokaisella ilmoittautujalla täytyy olla oma käyttäjätunnus ja salasana, jolla ilmoittautuminen

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

OPI-Maksut - Käyttötapaukset

OPI-Maksut - Käyttötapaukset OPIMaksut Käyttötapaukset Toiminnallisuudet ja käyttötapaukset: maksupalvelutoiminnot Toimeksiannon lisääminen Palveluväylä toiminto: Toimeksiannon lisääminen Yleiskuvaus Palveluväylään sallitut asiointisovellukset

Lisätiedot

Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja verkkokaupasta ostaminen

Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja verkkokaupasta ostaminen Käyttöohjeet Timmi järjestelmään 1 Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja verkkokaupasta ostaminen Timmi tilavarausjärjestelmään siirtyminen Jyväskylän kaupungin käytössä on Timmi tilavaraus- ja avustusjärjestelmä.

Lisätiedot

VARAUSJÄRJESTELMÄ 2.8

VARAUSJÄRJESTELMÄ 2.8 VARAUSJÄRJESTELMÄ Vapauttaa yrityksen tärkeät resurssit tehokkaaseen käyttöön. Voi toimia julkisena tai yrityksen sisäisenä varauspalveluna. Helppo ylläpitää sekä yrityksen nettisivujen kautta toimivaa

Lisätiedot

Miten Vero voisi Viestit-Appia hyödyntää? Markku Heikura

Miten Vero voisi Viestit-Appia hyödyntää? Markku Heikura Miten Vero voisi Viestit-Appia hyödyntää? 28.3.2017 Markku Heikura Suomi.fi-viestit osana Veron toimintaa Verolle Suomi.fi-viestit on tärkeä osa paperittomuuteen pyrkimisessä. Mobiili viestit-sovellus

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

AINA PALVELUPORTAALI

AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI - YLEISINFOA Aina Palveluportaalissa voit hallinnoida matkapuhelinliittymiä: Avata uusia matkapuhelinliittymiä Vaihtaa liittymälle SIM-korttia Vaihtaa liittymälle

Lisätiedot

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä Sisältö Mitä myclub tekee? Edellytykset Joukkueen jäsenrekisteri Tiedotteet ja sähköposti Tapahtumien hallinta

Lisätiedot

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö

Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje. 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sähköinen ajanvaraus Virkailijan ohje 11.11.2015 Valtiovarainministeriö Sisältö 1 Yleistä... 1 1.1 Sisään- ja uloskirjautuminen... 1 1.2 Salasanan vaihto... 2 2 Ajanvaraus... 3 2.1 Varauksen luonti...

Lisätiedot

myclub-pikaohje jojoille

myclub-pikaohje jojoille Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/12 myclub-ohje jojoille 9.4.2014 myclub-pikaohje jojoille 1 Mikä on myclub? PEP ottaa vuoden 2014 aikana käyttöön myclub-jäsenpalvelun, jonka avulla tullaan hoitamaan seuran:

Lisätiedot

LIPPUKUNNAN TAPAHTUMAT

LIPPUKUNNAN TAPAHTUMAT 25.4.2016 vj LIPPUKUNNAN TAPAHTUMAT Tapahtumatoiminta on yksi jäsenrekisterin parhaista laajennuksista. Sen avulla lippukunta pystyy pitämään kirjaa lippukunnan toiminnasta. Lippukunta voi siis luoda rajattomasti

Lisätiedot

NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta

NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta Konsepti Edut Kuvaus Pääkohdat Virtuaalinen vastaanotto Virtuaalinen vastaanottopalvelu mahdollistaa

Lisätiedot

Pelaajan ja kilpailun järjestäjän ohjekirja

Pelaajan ja kilpailun järjestäjän ohjekirja 1(16) Tennisliitto Ässä-kilpailujärjestelmä Pelaajan ja kilpailun järjestäjän ohjekirja 1 Tennisliitto Ässä-kisajärjestelmä 2 2 Päävalikko 2 3 Kilpailun hakeminen 3 4 Kilpailun luonti 3 4.1 Kilpailun luokkien

Lisätiedot

CV-kannan käyttöohje 2017

CV-kannan käyttöohje 2017 Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 2 a) Sinulle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Monsterilta... 2 b) Sinulla ei ole vielä tunnuksia Monsterin työnantajat sivulle... 3 Turvakysymykset... 3

Lisätiedot

EDUBOX opetusvideopalvelu

EDUBOX opetusvideopalvelu KÄYTTÖOHJE v17072015 EDUBOX opetusvideopalvelu Sisällysluettelo Edubox online video tutorial library 2 Yleistä 3 Rekisteröityminen Käyttöoikeuden hankinta Käyttäjäryhmän valinta Käyttöliittymä 7 Kurssinäkymä

Lisätiedot

Sähköinen asiointi vuokrauksessa

Sähköinen asiointi vuokrauksessa Sähköinen asiointi vuokrauksessa Kehitä asiantuntijuuttasi parhaassa seurassa Sari Vuoskoski #tampuurikäyttäjäpäivät #visma Tampuuri ja sähköinen asiointi f Markkinointihaku Sähköinen hakemus Sähköinen

Lisätiedot

Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen

Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen Käyttöohjeet Timmi järjestelmään 1 Timmi järjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen Timmi tilavarausjärjestelmään siirtyminen Jyväskylän kaupungin käytössä on Timmi tilavaraus- ja

Lisätiedot

Kalastuslupien osto-ohje

Kalastuslupien osto-ohje Kalastuslupien osto-ohje WWW.TENONKALALUVAT.FI Kalastuslupien hankkiminen Jokaisella kalastajalla on mahdollisuus hankkia vuoden 2018 lupakaudella 4 lupaa kiintiöviikkoa kohden ja maksimissaan 20 lupaa

Lisätiedot

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus Ajanvaraus Muster lisäpalvelun palvelukuvaus 30.05.2018 Palvelukuvaus 2 / 14 Sisältö Sisältö 2 Johdanto 3 Lisäpalvelun ominaisuudet 3 Ajanvaraussivu 3 Asetukset 9 Käyttöönotto 14 Tukipalvelut 14 Palvelukuvaus

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0 Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus Vastaanota+ Pikaohje 24.11.2011 Versio 1.0 1 Sisältö Yleistä...... 2 Käyttäjät...... 3 Näkymät...... 3 Kirjautumisnäkymä... 4 'Pääkäyttäjä -näkymä... 5 Luo lasku

Lisätiedot

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn.

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Yleistä Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn. Kerromme tässä henkilötietojen käsittelystämme

Lisätiedot