Sisällysluettelo. 361 Työterveyshuollon palvelujen selvittäminen Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisällysluettelo. 361 Työterveyshuollon palvelujen selvittäminen Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma"

Transkriptio

1 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Sisällysluettelo Sivu 361 Työterveyshuollon palvelujen selvittäminen Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

2 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Aika kello 16:30-20:48 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Tuuna Markku puheenjohtaja Junnila Vilhelm 1. varapuheenjohtaja, (osa) Hagsberg Sirpa 2. varapuheenjohtaja Aho Kimmo jäsen, (osa) Gustafsson Hanna jäsen Jalkanen Heini jäsen, 361 (osa) (osa), kello Lindström Jan jäsen Maine Mirva jäsen, 362 (osa), kello Seppälä Saara jäsen, 361 (osa) - 362, kello Sorto Sara Mirva Maineen varajäsen, (osa), kello Wilenius Jasper jäsen Forsblom Toni valtuuston pj. Urpolahti Annika valtuuston 1. varapj. Aalto Hannu valtuuston 2. varapj. Tavio Tero valtuuston 3. varapj. Hulkkonen Eila vs. henkilöstöpäällikkö, 361, kello Heinonen Juha kaupunginkamreeri, 362, kello Palomäki Henry henkilökunnan edustaja Mutanen Jouni kaupunginjohtaja Luotio Riitta pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Hanna Gustafsson ja Sirpa Hagsberg. Markku Tuuna puheenjohtaja Riitta Luotio pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Naantalissa 5. marraskuuta 2018 Hanna Gustafsson Sirpa Hagsberg

3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Työterveyshuollon palvelujen selvittäminen 393/ /2018 Kaupunginhallitus Vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen: Naantalin kaupunki ostaa työterveyshuollon palvelut Työterveyshuolto Aurin ko ris teyk sel tä, joka on kunnallinen palvelu ja joka huolehtii myös kaupun gin järjestämisvastuun piiriin kuuluvien työterveyspalveluiden tuot ta mises ta. Tulevien maakuntien velvollisuutena on järjestää työterveyshuollon pal ve lut omalle henkilökunnalleen. Sote- ja maakuntauudistuksen osana on selvitetty työterveyshuollon pal velu jen järjestämistä ja tapaa uudistuksen jälkeen. Keva (Kuntien elä ke vakuu tus) on esittänyt suunnitelman, jossa Keva voisi olla mukana pe rus tamas sa ja pääomittamassa kuntien ja maakuntien yhteistä in hou se -yhtiötä, jo ka tarjoaisi sekä maakunnan että kuntien tarvitsemat työ ter vey den huollon palvelut ml. kuntien järjestämisvelvollisuuden mu kai set palvelut. Tässä vaiheessa Keva haluaa saada tiedon, mitkä kunnat olisivat kiin nostu nei ta lähtemään mukaan yhtiöittämistä koskeviin neuvotteluihin ja pyytää kun nil ta sitoumuksetonta tahdonilmaisua neuvotteluihin osallistumisesta mennessä. Kaupunginhallitus päättää ilmoittaa Kevalle si tou muk set to mana tah don il mai su naan, että Naantalin kaupunki on mukana työ ter veys huol lon jär jes tä mi sen valmistelua koskevissa neuvot te luis sa. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki oli läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että Heini Jalkanen poistui kokouksesta yh tei sö jäävi nä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jää viyden perusteena oli Kevan hallituksen jäsenyys. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen: Kaupunginhallitus Työterveyshuollon palvelujen järjestämisen hankkeesta sekä työ ter ve ys yhtyön perustamisesta on pidetty Kevan keskustelutilaisuus Asian val mis te lu etenee siten, että kunnilta pyydetään päätökset mennes sä siitä, ovatko ne lähdössä mukaan työterveysyhtiön perustamisen ja hank keen valmistelun jatkoneuvotteluihin. Hankkeen merkitys on tärkeä ja si tä valmistellaan riippumatta siitä, miten sote-uudustus etenee. Oheismateriaali: Kevan keskustelutilaisuuden aineisto (ei julkinen) Kaupunginhallitus päättää, että Naantalin kaupunki on mu kana työterveysyhtiön perustamisen ja hankkeen jat ko neu vot teluis sa. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki oli läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että Heini Jalkanen poistui kokouksesta yh tei sö jäävi nä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jää viyden perusteena oli Kevan hallituksen jäsenyys. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. Oheismateriaali: Projektin työryhmän aineisto (ei julkinen) Kaupunginhallitus käy asiasta keskustelun ja merkitsee asian tie dok seen.

5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen: Merkittiin, että Heini Jalkanen poistui kokouksesta yh tei sö jäävi nä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jää viyden perusteena oli Kevan hallituksen jäsenyys. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki oli läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen oli läsnä kokouksessa asiantuntijana tämän asian käsittelyn ajan. Vs. henkilöstöpäällikkö ja kaupunginjohtaja kertoivat ko koukses sa kau pun gin hal li tuk sel le valmistelutyön tämänhetkisestä ti lan tees ta ja valmistelun ai ka tau lus ta. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallituksen kokouksessa esitellään asian valmistelun ti lan ne katsaus. Oheismateriaali: Projektin työryhmän aineisto (ei julkinen) Kaupunginhallitus käy asiasta keskustelun ja merkitsee asian tie dok seen. Merkittiin, että Heini Jalkanen poistui kokouksesta yh tei sö jäävi nä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jää viyden perusteena oli Kevan hallituksen jäsenyys. Merkittiin, että vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen oli läsnä kokouksessa asiantuntijana tämän asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki oli läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan.

6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin. Keva-yhtiöiden valmistelu on edennyt siten, että Keva on perustanut kaksi yh tiö tä, Tammi Oy:n (out-house yhtiö) ja Taimi Oy:n (in-house yhtiö). Yhtiöi den valmistelun eteenpäin viemiseksi Kevan hallitus edellyttää, että edel leen yhteisestä valmistelusta kiinnostuneet organisaatiot toimittavat alle kir joi te tut aiesopimukset Taimi Oy:n ja Tammi Oy:n osalta Kevalle mennessä tai mikäli tämä aikataulu ei ole mahdollinen, aie sopi muk set käsitellään niin pian kuin mahdollista. Kaupunginhallitus käsitteli yhtiöiden valmistelun tilannetta kokouksessaan , jolloin sovittiin, että asiaa käsitellään seuraavan kerran pidettävässä kokouksessa. Naantalin kaupungin osalta työterveyspalvelujen hankkimisen läh tö koh tana on se. että työterveyshuollon palveluita tulee tarjota jatkossakin Naanta lin kaupungin alueella sijaitsevassa työterveyshuollon toimipaikassa. Tämä on ehdoton edellytys asian jatkovalmistelulle. Jatkoneuvotteluissa Naan ta lin kaupungin tärkeänä tavoitteena tulee olla myös omis ta ja oh jauksen ja oman hallituspaikan varmistaminen mahdollisessa työ ter veys huollon in-house alueyhtiössä. Oheismateriaali (ei julkinen): Työterveyshuoltoa koskevat sopimukset Raision kaupungin ja Naanta lin kan san ter veys työn kuntayhtymän välillä vuosilta 2006, 2007 ja 2008 Kaupunginhallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedokseen. Merkittiin, että vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulkkonen oli läsnä kokouksessa asiantuntijana tämän asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki oli läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan.

7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Merkittiin, että Saara Seppälä saapui kokoukseen tämän asian käsittelyn aikana kello Merkittiin, että Heini Jalkanen saapui kokoukseen kello Jalkanen poistui kokouksesta yhteisöjäävinä tämän asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Jääviyden pe rus teena oli Kevan hallituksen jäsenyys. Kaupunginjohtajan ehdotus hyväksyttiin.

8 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma / /2018 Kaupunginhallitus Kaupunginkamreeri Juha Heinonen: Kaupunginjohtajan ehdotus talousarvioksi 2019 ja ta lo us suun ni tel maksi valmistuu siten, että se on luettavissa sähköisessä ko koushal lin nas sa torstaina kello Talousarvioon ja taloussuunnitelmaan kuuluvat ehdotukset hen ki lös tösuun ni tel mak si, maksupolitiikka-asiakirjaksi, täytäntöönpanomääräyksiksi (si säl täen mm. sitovuusmääräyksiä ja lainanottovaltuuksien järjestämisen) se kä sijoitustoiminnan perusteiksi ovat aineistossa. Kaupunginhallitus antoi toimielimille vuoden 2019 talousarvion laa din taa varten ns. raamiluvut eli toimialoille annetun ohjeellisen toi min taka te lu vun. Toimialojen talousarvioehdotusten vertailu raamilukuun tal lenne taan sähköiseen kokouskansioon. Veroprosenttiehdotukset käsitellään talousarvion toisen käsittelyn yh teydes sä. Kaupunginhallitus aloittaa vuoden 2019 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittelyn. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki, kaupun gin kam ree ri Juha Heinonen, vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulk ko nen, sivistystoimenjohtaja Kimmo Kuusimäki, tekninen joh ta ja Reima Ojala ja perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen olivat läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan. Kaupunginhallitus aloitti vuoden 2019 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittelyn. Käsittelyä päätettiin jatkaa tiistaina kello 9.00 alka vas sa kokouksessa.

9 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginkamreeri Juha Heinonen: Kaupunginhallitus jatkaa vuoden 2019 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittelyä. Kaupunginhallitus lähettää investointisuunnitelman kon ser nijaos tol le ja henkilöstösuunnitelman yhteistyötoimikunnalle käsi tel tä väk si. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki, kaupun gin kam ree ri Juha Heinonen, vs. henkilöstöpäällikkö Eila Hulk ko nen, sivistystoimenjohtaja Kimmo Kuusimäki, tekninen joh ta ja Reima Ojala ja perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen olivat läs nä kokouksessa tämän asian käsittelyn ajan. Kaupunginhallitus käsitteli alustavasti talousarvion 2019 ja talo us suun ni tel man sekä päätti lähettää in ves tointi suun ni tel man konsernijaostolle ja henkilöstösuunnitelman yh teis työ toi mi kun nal le edelleen käsiteltäväksi. Konsernijaosto on käsitellyt in ves toin ti suun ni tel man ko kouk ses saan Konsernijaoston kä sit te ly on tal len net tu sähköiseen ko koushal lin taan, kuten myös kooste kau pun gin hal li tuk sen talousarvion 1. käsittelykierroksella esitetyistä sel vi tys pyyn nöis tä ja nii hin saaduista vas tauk sis ta. Talousarvioehdotusta ja henkilöstösuunnitelmaa käsitellään yh teis työ toi mikun nan kokouksessa Yhteistyötoimikunnan käsittely tal len netaan sähköiseen kokoushallintaan pöy tä kir jan valmistuttua perjantaina Ensimmäisen käsittelyn jälkeen on rahoituslaskelma päivitetty Tuloslaskelman tilinpäätösennuste (TPE18) on sama kuin 8 kk raportissa lu kuun ottamatta verotulokohtaa, joka on päivitetty Ve ro tu loen nus teen muutoksen taustalla on kaksi muutostekijää. Toinen on koko maan päivitetty verotuloennuste (Kuntaliitto) ja toinen vuoden 2018 yhteisöveron jako-osuuden taannehtiva alentaminen ve ro vuo-

10 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ teen 2016 tehtyjen muutosten seurauksena. Verotuloennustetta on tar kastel tu ko ko suun ni tel ma kau den osalta. Henkilöstösuunnitelman sisältöä on hieman stilisoitu, mutta ehdotus on ennal laan. Stilisoitu aineisto on päivitetty sähköiseen kokouskansioon. Kaupunginjohtaja tekee investointisuunnitelmaehdotukseen muu tok sia. Ve ro tu lo jen osalta päivitetty rahoituslaskelma sekä toi min ta- ja ta lous suun ni tel man toteuttamisosa päivitetään vastaamaan muut tu nut ta eh do tus ta. Lisäksi kaupunginjohtaja tulee kokouksessa te ke mään käyt töta lou teen kokonaisuuteen nähden vähäisiä muutoksia, joista laa di taan erilli nen kooste. Muut okset päivitetään sähköiseen kokouskansioon (kaupunginhallituksen 2. käsittelykier rok sen aineisto) perjantaina kello 15 mennessä. Tehtyjen muutosten nettomäärä on siirtynyt rahoituslaskelmassa vai kut tamaan vuotuisen nettolainauksen muutokseksi. Esteellisyydet Kaupunginhallitus jatkaa talousarvion 2019 ja ta lo us suun nitel man käsittelyä. Kaupunginhallitus esittää, että kaupunginvaltuusto hyväksyy Naan ta lin kaupungin talousarvion vuodelle 2019 ja ta loussuun ni tel man vuosille Kaupunginhallitus nimeää tulosalueiden vastuuhenkilöiksi vuo den 2019 talousarvioehdotuksessa esitetyt viranhaltijat. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki ja kau pun gin kam ree ri Juha Heinonen olivat läsnä kokouksessa tä män asian käsittelyn ajan. Käsittelyn aikana merkittiin seuraavat esteellisyydet: Kimmo Aho, Hannu Aalto, Jasper Wilenius, Tero Tavio ja Jan Lind ström poistuivat kokouksesta yhteisöjääveinä to teut tamis osan kohdan 3.1 Konserni käsittelyn ajaksi. Es teel li syyden perusteena oli Aallon osalta Naantalin Vuok ra ta lot Oy:n hal li tuk sen jäsenyys, Ahon osalta Naantalin Ener gia Oy:n hal li tuk sen jäsenyys, Tavion osalta Naan ta lin Satama Oy:n hal li tuk sen jäsenyys, Wileniuksen osal ta Naantalin Sa ta-

11 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Käyttötalousosa ma Oy:n hallituksen varajäsenyys sekä Lindströmin osalta puo li son jäsenyys Naantalin Vuok ra ta lot Oy:n hallituksessa. Tero Tavio ja Jasper Wilenius poistuivat kokouksesta yh teisö jää vei nä käsiteltäessä tulosaluetta Satama. Esteellisyyden pe rus tee na oli Taviolla Naantalin Satama Oy:n hallituksen jäse nyys ja Wileniuksella Naantalin Satama Oy:n hallituksen va ra jä se nyys. Jan Lindström poistui kokouksesta yhteisöjäävinä kä si teltäes sä tulosaluetta Kaukolämpö ja energiatuotanto. Es teel lisyy den perusteena oli Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n hal li tuk sen jäsenyys. Kaupunginjohtajan tekemät muutosehdotukset Kaupunginvaltuusto Kaupunginjohtaja lisäsi kokouksessa ehdotukseensa seu raavaa: Valtuustojuhla vuonna 2019, palvelujen ostoihin eu ron lisäys. Toimielimet tulosalueillaan Kaupunginjohtaja lisäsi euroa tulosalueiden hen ki löstö me noi hin kokouspalkkioiden tarkistamiseen palk kio säännön mu kai ses ti seuraavasti: Tulosalue Euroa Vaalit Tarkastustoimi 350 Kaupunginvaltuusto Hallinto Henkilöstöhallinto 50 Konsernijaosto 850 Saaristoasiat 270 Sosiaali- ja terveystoimen hallinto 850 Sivistystoimen hallinto 600 Kulttuuripalvelut 300 Rakentamisen valvonta ja neuvonta 180 Ympäristönsuojelu 175 Palvelukeskus 775 Yhteensä

12 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Kaupunginhallitus Terveyspalvelut Kaupunginjohtaja vähensi euroa terveyspalvelujen aineis ta, tarvikkeista ja tavaroista. Suun terveydenhuolto Kaupunginjohtaja vähensi euroa suun ter vey den hoidon palvelujen ostoista. Aikuissosiaalityö Kaupunginjohtaja vähensi euroa aikuissosiaalityön hen ki lös tö me nois ta. Vammaispalvelut Kaupunginjohtaja vähensi euroa vammaispalvelujen pal ve lu jen ostoista. Hoito- ja vanhuspalvelut Kaupunginjohtaja vähensi euroa hoito- ja van hus palve lu jen palvelujen ostoista. Vapaa-aikapalvelut Kaupunginjohtaja vähensi euroa va paa-ai ka pal ve lujen palvelujen ostoista. Kaupunginhallitus hyväksyi yksimielisesti kaupunginjohtajan esit tä mät muutokset. Talousarviokirjoihin on mahdollista tehdä oikaisuluontoisia muu tok sia kokouksen jälkeen. Kaupunginhallitus päätti jatkaa talousarvion 2019 ja ta loussuun ni tel man käsittelyä tiistaina alkaen kello Kaupunginhallitus jatkaa talousarvion 2019 ja ta lo us suun nitel man käsittelyä.

13 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Esteellisyydet Kaupunginhallitus esittää, että kaupunginvaltuusto hyväksyy Naan ta lin kaupungin talousarvion vuodelle 2019 ja ta loussuun ni tel man vuosille Kaupunginhallitus nimeää tulosalueiden vastuuhenkilöiksi vuo den 2019 talousarvioehdotuksessa esitetyt viranhaltijat. Merkittiin, että henkilökunnan edustaja Henry Palomäki ja kau pun gin kam ree ri Juha Heinonen olivat läsnä kokouksessa tä män asian käsittelyn ajan. Merkittiin, että Mirva Maine saapui kokoukseen tämän asian kä sit te lyn aikana kello sekä että hänen varajäsenensä Sa ra Sorto poistui samalla kokouksesta. Käsittelyn aikana merkittiin seuraavat esteellisyydet: Kimmo Aho poistui kokouksesta yhteisöjäävinä käsiteltäessä to teut ta mis osan kohtaa Naantalin Energia Oy:n alustavasta osin ko-odo tuk ses ta. Jääviyden perusteena oli Naantalin Ener gia Oy:n hallituksen jäsenyys. Heini Jalkanen ja Vilhelm Junnila poistuivat kokouksesta yhtei sö jää vei nä käsiteltäessä avustukset-liitteen kohtaa Naanta lin Musiikkijuhlien avustus. Jääviyden perusteena oli Naanta lin Musiikkijuhlasäätiön hallituksen jäsenyys. Kaupunginhallituksen tekemät muutosehdotukset Toteuttamisosa Käyttötalousosa 3.1 Konserni Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti lisätä KH-merkinnän Naan ta lin Energia Oy:n alustavaan osinko-odotukseen. Hallinto Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti, että tulosalueen määrä ra haan sisältyvät kaupunginhallituksen käyttövarat ko ro tetaan euroon ( euroa).

14 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Varhaiskasvatus Sirpa Hagsberg esitti Mirva Maineen kannattamana, että subjek tii vi sen varhaiskasvatuksen rajaus poistetaan lukien. Tämän jälkeen hyväksytyn äänestysesityksen mukaisesti suo ri te tus sa äänestyksessä kaupunginjohtajan ehdotusta kan nat ti vat Hanna Gustafsson, Heini Jalkanen, Vilhelm Junni la, Jan Lindström, Saara Seppälä ja Markku Tuuna. Hagsbergin ehdotusta kannattivat Kimmo Aho, Sirpa Hagsberg, Mirva Maine ja Jasper Wilenius. Puheenjohtaja totesi äänestyksen perusteella kau pun gin hal lituk sen päättäneen hyväksyä kaupunginjohtajan ehdotuksen ää nin 6-4. Vapaa sivistystyö Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti, että suun nit te lu opet tajan toimi perustetaan lukien. Kulttuuripalvelut Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti lisätä KH-merkinnän Naan ta lin sotien jälkeiseen historiateokseen. Liikenneväylät ja venesatamat Vilhelm Junnila esitti Kimmo Ahon kannattamana, että kaupun ki ottaa keskustan ulkopuolisten jalkakäytävien tal vi kunnos sa pi don hoitaakseen vuonna 2019 ja saatujen ko ke musten perusteella laajentaa keskustaan ja saaristoon vuo desta 2021 alkaen. Määrärahalisäys vuodelle 2019 on eu roa. Tämän jälkeen hyväksytyn äänestysesityksen mukaisesti suo ri te tus sa äänestyksessä kaupunginjohtajan ehdotusta kan nat ti vat Hanna Gustafsson, Heini Jalkanen, Jan Lindström, Mirva Maine, Saara Seppälä, Jasper Wilenius ja Markku Tuuna. Junnilan ehdotusta kannattivat Kimmo Aho, Sirpa Hagsberg ja Vilhelm Junnila.

15 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Investointiosa Pöytäkirjamerkinnät Käyttötalousosa Puheenjohtaja totesi äänestyksen perusteella kau pun gin hal lituk sen päättäneen hyväksyä kaupunginjohtajan ehdotuksen ää nin 7-3 Rymättylän paloasema Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti lisätä hankkeeseen KH-mer kin nän. Kaupunginhallitus päätti yksimielisesti tehdä seuraavat pöy täkir ja mer kin nät: Hallinto Vuoden 2019 aikana tehdään viestintäsuunnitelma ja teh tävien tarkempi jako sekä tuodaan se kaupunginhallituksen käsit te lyyn. Henkilöstöhallinto Henkilöstöhallinto selvittää mahdollisuuden omaehtoisen kou lu tuk sen tukemiseen työnantajan taholta silloin, kun työnte ki jä osallistuu omalla ajallaan ammattitaitoa edistävään kou lu tuk seen ja/tai kustantaa itse opintoja, jotka edistävät työn te ki jän ammattitaitoa virassa tai toimessa Naantalin kaupun gil la. Lapsiperheen sosiaalityö Lastensuojelun prosessit ja kustannukset otetaan seurantaan vuon na Seurantavastuu on sosiaali- ja ter veys lau takun nal la, joka raportoi prosesseista ja kehittämistyöstä kaupun gin hal li tuk sel le kolme kertaa vuodessa. Tarvittaessa laadi taan ylihallinnollisena toimena lista kehittämistoimista, joilla py ri tään kustannusten kasvun taittamiseen ja resurssien suun taa mi seen ennaltaehkäisevään toimintaan. Aikuissosiaalityö Pakolaisohjaajan työnkuvasta laaditaan selvitys.

16 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Investointiosa Lukiokoulutus Laaditaan selvitys toimintamallista, joka mahdollistaa mak sutto mat oppimateriaalit toisen asteen opiskelijoille silloin, kun opintojen jatkaminen olisi perheen taloudellisesta ti lan tees ta johtuen haastavaa. Ateriapalvelut Vuoden 2019 aikana tehdään selvitys siitä, miten lähiruokaa han ki taan ja käytetään Naantalin päiväkodeissa, kouluissa, ter veys kes kuk ses sa sekä vanhustenhuollossa. Selvitetään lisäk si, miten lähiruuan käytön lisääminen on mahdollista ottaen huomioon hankintalaki. Tilalaitos Osa kaupungin omistamista kulttuuri- ja va paa-ai ka toi mintaan vuokratuista tiloista on vuokrattu yksinomaan yhden toimi jan käyttöön. Vuoden 2019 aikana tulee kaikkien em. tavoin vuokrattujen ja vuokrattavien tilojen vuokrasopimukset teh dä yhtenäisesti suoraan tilalaitoksen kautta ja samalla yhden mu kais taa eri kohteista maksettavien vuokrien perusteet ja määrät. Rymättylän paloasema Hankkeen toteutusaikataulu tarkentuu suunnittelun edetessä. Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksen aikana esitetyt mää rära ha- ja tekstimuutokset sekä pöytäkirjamerkinnät. Kaupunginhallituksen ehdotus talousarvioksi vuodelle 2019 ja ta lous suun ni tel mak si vuosille oheistetaan. LIITE B1, KH (säilytetään erillisenä asiakirjana) Kaupunginhallitus päätti esittää, että kaupunginvaltuusto hyväk syy Naantalin kaupungin talousarvion vuodelle 2019 ja talous suun ni tel man vuosille Kaupunginhallitus nimesi tehtäväalueiden vastuuhenkilöiksi ta lous ar vio eh do tuk ses sa esitetyt viranhaltijat.

17 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/ Muutoksenhakuohje Toimielin Kaupunginhallitus Kokouspäivämäärä Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Pöytäkirja on pidetty nähtävänä yleisessä tie to ver kos sa osoittees sa Muutoksenhakukiellot Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 :n mukaan oi kai suvaa ti mus ta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmis telua tai täy täntöönpanoa:

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 337 15.10.2018 Kaupunginhallitus 338 16.10.2018 Kaupunginhallitus 360 29.10.2018 Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma 2019-2022 453/02.02.00/2018 Kaupunginhallitus 15.10.2018 337 Kaupunginkamreeri

Lisätiedot

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 337 15.10.2018 Kaupunginhallitus 338 16.10.2018 Kaupunginhallitus 360 29.10.2018 Kaupunginhallitus 362 30.10.2018 Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma 2019-2022 453/02.02.00/2018 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Työterveyshuollon palvelujen kilpailuttaminen

Työterveyshuollon palvelujen kilpailuttaminen Kaupunginhallitus 186 14.05.2018 Kaupunginhallitus 243 18.06.2018 Kaupunginhallitus 316 24.09.2018 Kaupunginhallitus 339 22.10.2018 Kaupunginhallitus 361 30.10.2018 Kaupunginhallitus 376 19.11.2018 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 24.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman 2018 2021 investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja

Lisätiedot

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 337 15.10.2018 Kaupunginhallitus 338 16.10.2018 Kaupunginhallitus 360 29.10.2018 Kaupunginhallitus 362 30.10.2018 Kaupunginvaltuusto 88 12.11.2018 Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 327 17.10.2016 Kaupunginhallitus 328 18.10.2016 Kaupunginhallitus 355 31.10.2016 Kaupunginhallitus 358 01.11.2016 Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma 2017-2020 443/02.02.00/2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 28.10.2015 Sisällysluettelo Sivu 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman 2016-2019 investoinnit 4 68 Kaupunginjohtajan tilannekatsaus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3

Sisällysluettelo. 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 14.11.2017 Sisällysluettelo Sivu 44 Naantalin matkailuelinkeinon kehittämissuunnitelma 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2017

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 391 Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma

Sisällysluettelo. 391 Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma Naantalin kaupunki Pöytäkirja 30/2017 1 Kaupunginhallitus 31.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 391 Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma 2018-2021 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 30/2017 2 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 365 16.10.2017 Kaupunginhallitus 366 17.10.2017 Kaupunginhallitus 390 30.10.2017 Kaupunginhallitus 391 31.10.2017 Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma 2018-2021 475/02.02.00/2017 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 327 17.10.2016 Kaupunginhallitus 328 18.10.2016 Kaupunginhallitus 355 31.10.2016 Kaupunginhallitus 358 01.11.2016 Kaupunginvaltuusto 96 14.11.2016 Talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 247 05.10.2015 Kaupunginhallitus 255 12.10.2015 Kaupunginhallitus 265 26.10.2015 Kaupunginhallitus 282 09.11.2015 Kaupunginhallitus 302 23.11.2015 Kaupunginhallitus 310 30.11.2015 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3. 2 Ilmoitusasiat 5

Sisällysluettelo. 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3. 2 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Kulttuurilautakunta 27.01.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Suomi 100 Naantalissa -toimikunnan perustaminen 3 2 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 2

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 387 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2018 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3

Sisällysluettelo. 387 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2018 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 29/2017 1 Kaupunginhallitus 30.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 387 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2018 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3 388 Kiinteistöveroprosenttien

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Sisällysluettelo Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma

Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 365 16.10.2017 Kaupunginhallitus 366 17.10.2017 Kaupunginhallitus 390 30.10.2017 Kaupunginhallitus 391 31.10.2017 Kaupunginvaltuusto 105 13.11.2017 Talousarvio 2018 ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 Sisällysluettelo Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan ehdotus:

Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus 4 20.11.2018 Kaupunginhallitus 5 03.12.2018 Vuoden 2019 talousarvio ja taloussuunnitelma 2020-2021 295/02.02.00/2018 Kh 20.11.2018 4 Valmistelija: Talousjohtaja Tuula Kuisti, puh. 06

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen alaisen henkilökunnan hankintavaltuudet

Kaupunginhallituksen alaisen henkilökunnan hankintavaltuudet Kaupunginhallitus 398 06.11.2017 Kaupunginhallitus 410 20.11.2017 Kaupunginhallituksen alaisen henkilökunnan hankintavaltuudet 945/00.01.01.00/2017 Kaupunginhallitus 06.11.2017 398 johtaja Riitta Luotio

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 356 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2017 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3

Sisällysluettelo. 356 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2017 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 32/2016 1 Kaupunginhallitus 01.11.2016 Sisällysluettelo Sivu 356 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2017 kunnallisverotuksen toimittamista varten 3 357 Kiinteistöveroprosenttien

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto KAUPUNGINHALLITUS 41 01.02.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 17 22.02.2016 Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma 2017-2018 802/02.0202.020200/2016 KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 Kaupunginhallitus 53 22.02.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti Sosiaali- ja terveyslautakunta 109 19.09.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 118 10.10.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 124 24.10.2017 Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 16.12.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 53 Hoito- ja vanhuspalvelujohtajan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.05.2016 klo 16:00-18:34 Paikka Kiteen kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 16:00-18:34

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone.

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.09.2016 klo 16:00 Paikka Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. Asiat

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 08.03.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2017 3 2 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen Kaupunginhallitus 138 10.04.2017 Kaupunginhallitus 248 19.06.2017 Lausunto Päijät-Hämeen jätelautakuntasopimuksen päivittämisestä/yhteistoimintasopimuksen muuttaminen 97/14.06.00/2017 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 28.09.2015 klo 09:00-11:12 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen

Lisätiedot

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita:

Opetussuunnitelman mukaisesti opetuksen järjestäjä päät tää paikallisesti tiettyjä asioita: Koulutuslautakunta 44 10.06.2014 Koulutuslautakunta 58 16.09.2014 Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden muutos 1.8.2014 alkaen / luku 5.4 Oppilashuolto ja turvallisuuden edistäminen / opiskelijahuollon

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04.

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04. Kunnanhallitus 276 28.11.2016 Valtuusto 63 12.12.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelma 162/04.041/2016 Kunnanhallitus 276 Kunnanhallitus esittää valtuuston hyväksyttäväksi

Lisätiedot

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen Perusturvalautakunta 3 20.02.2018 Kaupunginhallitus 3 05.03.2018 Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen 1.1. - 31.12.2017 388/02.02.00/2016 Perla 20.02.2018 3 Valmistelija: Talouspäällikkö Päivi

Lisätiedot

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus Kunnanhallitus 59 23.03.2016 Kunnanhallitus 94 23.05.2016 Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus 1.1.2017 107/010/013/2015 KHALL 59 Selostus: Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 23 Kehittämistoimikunta 18.11.2015 AIKA 18.11.2015 klo 18:00-19:20 PAIKKA Pöytyän kunnanvirasto, Kyrön toimipiste ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 Laatimispvm Tarkastuslautakunta 5.12.2017 Aika 14.12.2017 klo 09:00 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat Hallitus 25 25.02.2016 Hallitus 64 30.03.2016 Hallitus 73 26.04.2016 Hallitus 89 12.05.2016 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän keskeisten virkojen valinnat 61/31.312/2016 Hallitus

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 Kunnanhallituksen hyvinvointijaosto AIKA 12.08.2014 klo 18:00 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, Ruorisilta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen

Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen Perusturvalautakunta 3 21.02.2017 Kaupunginhallitus 4 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 3 27.03.2017 Perusturvalautakunnan talousarvion toteutuminen 1.1. - 31.12.2016 306/02.02.00/2015 Perla 21.02.2017 3 Valmistelija:

Lisätiedot

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA

KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA Sivistyslautakunta 21 25.03.2015 Sivistyslautakunta 33 22.04.2015 KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOMINNAN JÄRJESTÄMINEN LUKUVUONNA 2015 2016 SIVLTK 21 Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa koskevat

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Rakennuslautakunta 10.02.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3 2 Saatavan poistaminen 5 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 AIKA 16.01.2013 klo 10:00 PAIKKA Kärsämäen kunnanvirasto, Keskuskatu 14 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Perusturvalautakunta Aika 17.05.2017 klo 18:00-19:05 Paikka Ravintola Tehdas, kabinetti : Pakaantie 1, Orimattila Osallistujat Nimi Tehtävä Holopainen Veini pj.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion käyttösuunnitelma 4

Sisällysluettelo. 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion käyttösuunnitelma 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 07.12.2017 Sisällysluettelo Sivu 22 Suomi 100-juhlavuoden taidehankinta 3 23 Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen vuoden 2018 talousarvion

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 86 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2019 kunnallisverotuksen toimittamista varten 4

Sisällysluettelo. 86 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2019 kunnallisverotuksen toimittamista varten 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 Kaupunginvaltuusto 12.11.2018 Sisällysluettelo Sivu 86 Tuloveroprosentin määrääminen vuoden 2019 kunnallisverotuksen toimittamista varten 4 87 Kiinteistöveroprosenttien

Lisätiedot

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson:

Valmistelija hallintopäällikkö Marja-Leena Larsson: Kaupunginhallitus 251 05.10.2015 Kaupunginhallitus 291 09.11.2015 Kaupunginhallitus 305 23.11.2015 Kaupunginhallitus 325 18.12.2015 Kaupunginhallitus 35 01.02.2016 SOSIAALITYÖN JOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 Kaupunginhallitus 327 07.09.2015 Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 297/00.01.02/2015 PERLJ 16.06.2015 59 Lohjan kaupunginvaltuusto hyväksyi marraskuussa 2014 vuoden 2015 talousarvion.

Lisätiedot

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178 Kunnanhallitus 178 09.08.2017 Välitilinpäätös 30.6.2017 87/030.032/2016 KHALL 178 Selostus: Kunnan hallintosäännön 20 mukaisesti tehtäväalueen sitovat toi min ta- ja tulostavoitteet määritellään valtuuston

Lisätiedot

Kuntayhtymänjohtajan esitys:

Kuntayhtymänjohtajan esitys: Kunnanhallitus 389 08.12.2014 Valtuusto 93 17.12.2014 n talousarvio 2015 ja taloussuunnitelma 2015-2017 50/02.02.00/2014 OmOhj 23 Hyvinvointikuntayhtymään on laadittu palvelurakenteen kehittämissuunnitelma

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Aika 12.12.2018 klo 17:00-18:20 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Kyöstilä Mauri pj. Gripenberg Marianna

Lisätiedot

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen ---------------------------------------- TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan Riikka Mononen ---------------------------------------- Tehtäväkori 2016 TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan -materiaali on kokoelma

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 17.12.2015 klo 14:00-16:26 Paikka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti 14:00-16:26 puheenjohtaja Kerijoki Harri

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013

Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013 Perusturvalautakunta 60 11.06.2013 Kaupunginhallitus 280 17.06.2013 Tarkastuslautakunta 2013-2016 40 28.08.2013 Sosiaaliasiamiehen selvitys vuodelta 2012 PERLTK 60 Sosiaalityön johtaja Marketta Tiihala

Lisätiedot

Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen

Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen Kaupunginhallitus 139 31.03.2014 Kaupunginhallitus 271 16.06.2014 Kaupunginhallitus 511 15.12.2014 Hätäkeskuslaitoksen ja Lohjan kaupungin välisen määräaikaisen vuokrasopimuksen päättäminen 877/10.03.02/2013

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 24 19.05.2016 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 19.05.2016 24 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja tarkastuslautakunnan arviointikertomus sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivuodelta 2017

Tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja tarkastuslautakunnan arviointikertomus sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivuodelta 2017 Kaupunginvaltuusto 44 11.06.2018 Tilinpäätös, tilintarkastuskertomus ja tarkastuslautakunnan arviointikertomus sekä vastuuvapauden myöntäminen tilivuodelta 2017 173/02.02.01/2018 Kaupunginhallitus 09.04.2018

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 324 Rakennusvalvonnan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä suoritettavat maksut 3

Sisällysluettelo. 324 Rakennusvalvonnan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä suoritettavat maksut 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 28/2016 1 Kaupunginhallitus 17.10.2016 Sisällysluettelo Sivu 324 Rakennusvalvonnan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä suoritettavat maksut 3

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.06.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 28 Tarkastuslautakunnan arviointisuunnitelma

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41 Vammaisneuvosto 20.10.2015 Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Paikka Läsnä Toimitila Veturi, Kauppamiehenkatu 4 (Pohjola-talo) 2. krs Luettelon mukaan Pykälät 26-31

Lisätiedot

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26 Suonenjoen kaupunki Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokousaika Torstai 28.03.2019 klo 14:00-15:26 Kokouspaikka Kaupungin tekninen toimisto, Sairaalapolku 3, neuvotteluhuone Luettelo käsitellyistä

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta 11.05.2017 Aika 11.05.2017 klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Talousarvio vuodelle 2017 ja vuosien taloussuunnitelma / sivistyslautakunta

Talousarvio vuodelle 2017 ja vuosien taloussuunnitelma / sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 72 13.09.2016 Sivistyslautakunta 84 11.10.2016 Talousarvio vuodelle 2017 ja vuosien 2017-2019 taloussuunnitelma / sivistyslautakunta 259/05.051/2016 SIVLTK 13.09.2016 72 Sivistysosaston

Lisätiedot

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016

Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 Kaupunginhallitus 327 07.09.2015 Kaupunginvaltuusto 100 16.09.2015 Asuntotoimen järjestäminen Lohjan kaupungissa vuonna 2016 297/00.01.02/2015 PERLJ 16.06.2015 59 Lohjan kaupunginvaltuusto hyväksyi marraskuussa

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3

NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3 NAANTALIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2008 1 Sosiaalilautakunta 12.03.2008 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 24 PÄIVÄHOITOSUUNNITELMA JA SELVITYS LASTEN KOTI- HOIDONTUEN KUNTALISISTÄ 3 25 KUNTALIITOSVALMISTELUN TILANNEKATSAUS

Lisätiedot

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ

HALLINTO, SUUNNITTELU JA PAIKKATIETOPALVELUJEN TU- LOS YK SIK KÖ Tekninen lautakunta 89 20.09.2016 Teknisen lautakunnan talousarvio vuodelle 2017 Tekninen lautakunta Valmistelija: tekninen johtaja Janne Laiho, puh. 050 347 5247 ja palve lu koor di naat to ri Hely Harju,

Lisätiedot

26 05.06.2013 25 16.04.2014 70 28.10.2014 17 19.02.2015 61 30.09.2015 27 20.04.2016 13 22.02.2017 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten esteellisyyksien toteaminen TARLTK 05.06.2013 26 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus

Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus Kunnanhallitus 305 27.11.2014 Kunnanhallitus 151 10.06.2015 Kunnanhallitus 19 28.01.2016 Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) yhteistyösopimus 143/00.04.01/2014 KH 27.11.2014 305 Työ-

Lisätiedot

Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina / Ajankäytön järjestäminen ,

Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina / Ajankäytön järjestäminen , Kaupunginhallitus 5 09.06.2014 Kaupunginhallitus 10 23.02.2015 Kaupunginhallitus 7 04.04.2016 Työsuojeluvaltuutettujen ajankäyttö ja vapautus työtehtävistä vuosina 2014-2017 / Ajankäytön järjestäminen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

Va. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus päättää, että: 1) hallintojohtajan virka täytetään julkisella hakumenettelyllä,

Va. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus päättää, että: 1) hallintojohtajan virka täytetään julkisella hakumenettelyllä, Kaupunginhallitus 8 09.01.2017 Kaupunginhallitus 54 13.02.2017 Kaupunginhallitus 95 13.03.2017 Kaupunginhallitus 122 10.04.2017 Kaupunginhallitus 153 08.05.2017 Kaupunginhallitus 189 30.05.2017 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Aika 01.02.2018 klo 09:00-11:10 Paikka Orimattilan kaupungintalo, 2. krs. kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Saarikko Eino pj. Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2017 45 Tarkastuslautakunta 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 10:00-12:25 Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere Käsitellyt

Lisätiedot

Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakenne-työryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista 13.4.

Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakenne-työryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista 13.4. KEURUUN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA Kaupunginhallitus 82 05.03.2012 Kaupunginhallitus 96 26.03.2012 Valtuusto 9 02.04.2012 Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakenne-työryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016

Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 Sosiaali- ja terveysltk 201 09.12.2014 Sosiaali- ja terveysltk 22 26.01.2016 TILOJEN VUOKRAAMINEN TORNION SAIRASKOTISÄÄTIÖLTÄ PÄIVÄKESKUSTOIMINTAA VARTEN/TILOJEN VUOKRAAMINEN VUODELLE 2014/TILOJEN VUOKRAAMINEN

Lisätiedot

Tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2014

Tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2014 Kaupunginvaltuusto 38 08.06.2015 Tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2014 166/02.02.01/2015 Kaupunginhallitus 16.03.2015 99 Kaupunginkamreeri Juha Heinonen 11.3.2015: Kaupungin tilinpäätös vuodelta

Lisätiedot

Pöytäkirja 14/ (10)

Pöytäkirja 14/ (10) Pöytäkirja 14/2016 1 (10) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 14:00-15:55 Paikka Kasarmiravintolan kabinetti, Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Naantalin varhaiskasvatuksen ja koulujen tila- ja palveluverkkosuunnitelma 2026

Naantalin varhaiskasvatuksen ja koulujen tila- ja palveluverkkosuunnitelma 2026 Koulutuslautakunta 14 16.02.2016 Koulutuslautakunta 29 12.04.2016 Koulutuslautakunta 61 14.06.2016 Koulutuslautakunta 76 06.09.2016 Koulutuslautakunta 90 19.10.2016 Naantalin varhaiskasvatuksen ja koulujen

Lisätiedot

Vuoden 2019 talousarvion sekä vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen

Vuoden 2019 talousarvion sekä vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen Kaupunginhallitus 228 20.11.2018 Kaupunginhallitus 231 21.11.2018 Kaupunginhallitus 243 03.12.2018 Vuoden 2019 talousarvion sekä vuosien 2019-2021 toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen 181/02.02.00/2018

Lisätiedot

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 Kaupunginhallitus 117 31.03.2014 Kaupunginhallitus 192 16.06.2014 Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 434/02.00/2013 Kaupunginhallitus 31.03.2014 117 Kuntalain

Lisätiedot

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille Perusturvalautakunta 4 24.04.2018 Kaupunginhallitus 4 07.05.2018 Perusturvalautakunta 5 16.10.2018 Kaupunginhallitus 11 22.10.2018 Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lisätiedot