Varajäsenet: /11. Poissa:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Varajäsenet: /11. Poissa:"

Transkriptio

1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Bovellan Janne, puheenjohtaja Juutinen Tiina, varapuheenjohtaja Kinnunen Matti Kinnunen Mikko Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Mustonen Mikko Oikarinen Olavi Roivainen Tarja Valta-Lisitsin Anneli Yrjänä Sakari Varajäsenet: Poissa: Muut osanottajat: /11 Siirola Elina, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Laajalahti Pertti, yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Jäntti Lauri, Lapinlahden kirkkoherra Kortelainen Olli, Varpaisjärven kirkkoherra Nykänen Helena, Sonkajärven kirkkoherra Penttinen Arto, Pielaveden kirkkoherra Bergbacka Katariina, hallintojohtaja, kokouksen sihteeri Asiat: pykälät 141 Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Janne Bovellan puheenjohtaja Katariina Bergbacka sihteeri Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika tiistaina. Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Allekirjoitukset Sakari Yrjänä Tiina Juutinen Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä: paikka ja ajankohta Ylä-Savon seurakuntayhtymän keskusrekisteri, Ilvolankatu 14b, allekirjoitus ja pvm Iisalmi Tarja Viertorinne ilmoitustaulunhoitaja

2 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 147 Kokouksen avaaminen Ykn 141 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Ykn 142 Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Janne Bovellan avaa kokouksen ja pitää alkuhartauden. KL 7: 4 : Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9:3 : Oikeus olla (kirkkoneuvoston) kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen on 1) kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla... KJ 10:11 : Seurakuntayhtymään kuuluvien seurakuntien kirkkoherroilla sekä, sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, seurakuntayhtymän johtavilla viranhaltijoilla on oikeus olla läsnä yhteisen kirkkoneuvoston kokouksissa ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen. Esityslista on lähetetty Todetaan paikalla olevat jäsenet ja läsnäolo-oikeutetut. Puheenjohtajan ehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen Ykn 143 Puheenjohtajan ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Sakari Yrjänä ja Tiina Juutinen. Kokouksen työjärjestys Ykn 144 Puheenjohtajan ehdotus: Toimitettu esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi.

3 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 148 Työajan käyttäminen tutkintoon tähtäävään opiskeluun Ykn 145 Iisalmen seurakunnassa jotkut työntekijät ovat tiedustelleet, voivatko he käyttää työaikaa opiskelujen suorittamiseen. Nämä koulutukset tähtäävät tutkinnon suorittamiseen esimerkiksi opistotason tutkinnon päivittäminen AMK tutkinnoksi tai alemman AMK tutkinnon päivittäminen ylemmäksi AMK tutkinnoksi. Kirkon henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämissopimus (Kirvestes liite 13) mukaiset koulutukset ovat pääsääntöisesti lyhytaikaista täydennyskoulutusta, joissa ei tähdätä tutkinnon suorittamiseen. Kehittämissopimuksen 1 :n 5 momentin mukaan ammatillisen osaamisen kehittämisellä tarkoitetaan tässä sopimuksessa työntekijöille tarjottavaa suunnitelmallista koulutusta, joka on tarpeen työntekijöiden ammatillisen osaamisen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi vastaamaan työn ja työtehtävien asettamia vaatimuksia ja ennakoitavissa olevia muuttuvia osaamistarpeita. Kehittämissopimuksen perusteella hyväksytyistä koulutuksista työantaja maksaa koulutuksen kulut ja päivärahat. Koulutus toteutuu työajalla. Perussääntö on, että tutkintoon tähtäävät tutkinnot suoritetaan omalla ajalla (lomilla, vapaapäivinä, työajan jälkeisellä vapaalla tai opintovapaalla). Iisalmen seurakunnan johtoryhmä päätti ehdottaa yhteiselle kirkkoneuvostolle, että työaikaa tutkintoon tähtäävään koulutuksen suorittamiseen voitaisiin käyttää enintään seitsemän päivää tilanteissa, joissa opiskelu liittyy ja tukee omaan työtä ja opiskelu on hyödyllistä myös työantajan näkökulmasta. Esimerkiksi kysymyksessä voisi olla opinnäytetyön tai lopputyön laatiminen, jonka tulokset ovat käytettävissä seurakunnan toiminnan kehittämiseen. Johtoryhmän mukaan työajan käytöstä edellä mainitun kaltaiseen opiskeluun olisi sovittava erikseen ja tapauskohtaisesti lähiesimiehen kanssa. Lopullisen päätöksen asiassa tekisi kirkkoherra. Kirkkoherran mukaan tällaiseen opiskeluun käytettävä työaika olisi 7 päivää/ suoritettu tutkinto. Koulutuksen tulee kestää vähintään yksi lukuvuoden (elo-syyskuusta-touko/kesäkuuhun). Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että työntekijä ei voi käyttää työaikaa lopputyöhön tai opinnäytetyöhön, vaan tutkinnon suorittaminen kokonaisuudessaan tulee tehdä omalla ajalla. Perusteluna päätökselle on se, että työnantajan tulee olla tasapuolinen eri koulutustasojen tukemisessa ja selkeintä on todeta, että opiskelu ja siihen liittyvien lopputöiden tekeminen tapahtuu kokonaan omalla ajalla.

4 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 149 Y-Säätiön asuntojen välivuokrauksen siirtäminen Sininauhaliiton alaiselle Iisalmi Pysäkki ry:lle Ykn 146 Iisalmen Pysäkki ry:n kanssa on neuvoteltu Y-Säätiön omistamien viiden asunnon välivuokrauksen siirtämisestä Sininauhaliiton alaiselle Iisalmen Pysäkki ry:lle. Vuodesta 1988 Iisalmen seurakunta ja lukien Ylä-Savon seurakuntayhtymä on toiminut asuntojen välivuokraajana. Y-säätiön omistamat asunnot on tarkoitettu asunnottomien tai asunnottomuusuhan alaisten henkilöiden asuttamiseen. Iisalmen diakoniatyö on hoitanut käytännössä asukkaiden valinnan ja on myöskin tukenut asukkaita niillä resursseilla, joita sillä on ollut. Ajatus välivuokraustoiminnan siirtämisestä Iisalmen Pysäkki ry:lle johtuu siitä, että diakoniatyöllä ei ole käytännön resursseja tukea tarpeeksi asukkaita niin, että asuminen olisi sujunut hyvin. Iisalmen Pysäkki ry:n hallitus on tehnyt välivuokraustoiminnan ottamisesta määräaikaisen päätöksen niin, että he hoitavat toimintaa aluksi koeluonteisesti ajalla Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää siirtää Y-säätiön asuntojen välivuokraustoiminnan Sininauhaliiton alaiselle Iisalmen Pysäkki ry:lle ajalle ja sen jälkeen pysyvästi, mikäli Iisalmen Pysäkki ry. näin päättää.

5 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 150 Rakennusavustus Sonkajärven kirkossa vuonna 2017 tehtyihin korjauksiin Ykn 147 Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 25/2015 ilmoitettiin edelleen voimassa olevat kirkollisten rakennusten ja muiden seurakunnan toimitilojen rakennusavustusten jakoperusteet. Perusteisiin tuli vuoden 2016 alusta rahoitustavan muutoksesta johtuva muutos. Seurakuntien saama osuus yhteisöveron tuotosta muuttui vuoden 2016 alusta valtion korvaukseksi. Lisäksi avustusten hakuprosessin uudistuksessa täsmennettiin avustusten myöntämisperusteita, tuen kohdistumista, hakuprosessia ja avustusten käsittelyä sekä tilitysmenettelyä. Hakuprosessissa pyritään siirtymään sähköiseen asiointiin. Vuoden 2016 alussa tuli voimaan laki valtion rahoituksesta evankelisluterilaiselle kirkolle eräisiin yhteiskunnallisiin tehtäviin, joita ovat hautaustoimeen, väestökirjanpitoon sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten ylläpitoon liittyvät laissa säädetyt tehtävät. Kulttuurihistoriallisesti arvokkailla rakennuksilla tarkoitetaan tässä ohjeessa lailla suojeltuja rakennuksia. Valtion rahoituksesta jaettava avustus Valtion rahoitus koskee kirkkolain tai maankäyttö- ja rakennuslain perusteella suojeltuja kirkollisia rakennuksia kokonaisuudessaan (KL 14 luku 2 ). Rakennusten eri osia ei tällöin erikseen rajata suojeluun kuuluviksi tai kuulumattomiksi. Avustusta voidaan myöntää suojellun kirkollisen rakennuksen korjaukseen, muutokseen ja konservointiin, näiden vaatimiin selvityksiin, suunnitteluun ja valvontaan sekä kirkkopihan, hautausmaan ja sankarihautausmaan käytävien, aitojen ja porttien korjaus-, muutos- ja konservointitöihin. Kirkollinen arvoesineistö, esimerkiksi kirkkotaide ja kirkkosalin sisustus, kuuluu myös tämän avustuksen piiriin. Kaikki seurakunnat, joilla on hallussaan suojeltuja kirkollisia rakennuksia, voivat hakea valtion rahoituksesta jaettavaa avustusta. Kirkkohallitus voi pyytää Museovirastolta lausuntoa suojeltua rakennusta koskevan avustushakemuksen osalta. Avustuksen määrä Muita kuin suojeltuja rakennuksia koskevan tuen määrä ja avustusprosentti riippuvat seurakunnan verotuloista. Jos hakemus täyttää tuen myöntämisen edellytykset, avustusprosentti ja tuen enimmäismäärä selvitetään seurakunnan verotulojen ja -prosentin perusteella. Sen jälkeen tuen määrä lasketaan laskentakaavalla (yleiskirje 11/2002, s. 7): (1000-a/1,1/b/0,5)/1000 x 100 x (b+3)/5, jossa a = seurakunnan tai seurakuntayhtymän verotulot tuhansina euroina b= seurakunnan tuloveroprosentti Laskennallista avustusta myönnetään enintään 80 % kuluista silloinkin, kun kaava tuottaa korkeamman avustusprosentin. Myöskään alle 10 %:n avustuksia ei myönnetä. Muita kuin suojeltuja rakennuksia koskevaa rakennusavustusta ei myönnetä seurakunnille, joiden kirkollisveroprosentti on pienempi kuin 1,5 %../..

6 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 151./.. ykn 147 Samaa laskentakaavaa käytetään myös valtion rahoituksen piirin kuuluvien, suojeltuja kirkollisia rakennuksia koskevien rakennushankkeiden avustuksen tasoa laskettaessa. Tällöin avustusten jaossa otetaan ensisijaisesti huomioon ne seurakunnat, jotka laskentakaavan perusteella ovat oikeutettuja saamaan avustusta. Jos seurakunnalla tai seurakuntayhtymällä on ylläpidettävänään useita kirkkoja ja siunauskappeleita, voidaan laskentaperusteena käyttää kirkkojen ja siunauskappeleiden lukumäärällä jaettua verotuloa. Laskelmassa huomioon otettavan siunauskappelin tulee olla ympärivuotisessa käytössä. Sen sijaan kirkoiksi katsotaan tässä yhteydessä myös niin sanotut vanhat kirkot tai autiokirkot, joita ei yleensä lämmitetä mutta joiden muu ylläpito on seurakunnan vastuulla. Jos avustuksiin käytettävissä oleva määräraha on pienempi kuin hakemusten yhteissumma, määräraha jaetaan hyväksyttyjen hakemusten kesken tasasuhteessa. Tällöin jokainen hakemus käsitellään ensin erikseen ja määritellään tapauskohtainen avustus. Avustuksen hakeminen kirkkohallitukselta Avustushakemuksen käsittelee seurakuntayhtymässä. Hakemukset lähetetään kirkkohallitukselle kerran vuodessa vuoden loppuun mennessä. Pääsääntönä on, että rakennusavustusta haetaan etukäteen suunnitelmiin perustuen mutta hakeminen jälkikäteenkin on mahdollista. Hakemuskaavake ja tarvittavat liitteet lähetetään sähköisesti samoin kuin myöhemmässä vaiheessa maksatuspyynnöt ja tilitykset. Hakemukset käsitellään toimitettujen asiakirjojen pohjalta. Niistä on saatava riittävä selvyys kohteesta ja tehtäväksi suunniteltujen toimenpiteiden asianmukaisuudesta. Seurakunnan rakennuksia koskevat tiedot on liitettävä hakemukseen. Kirkkohallitus voi pyytää seurakuntaa täydentämään hakemusta. Sonkajärven kirkon rakennusavustus Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on suoritettu vuoden 2017 aikana Sonkajärven vuonna 1910 valmistuneen kirkon peltikaton maalaus ja ikkunoiden huoltomaalaus, joiden kustannus oli yhteensä ,39 euroa. Hallintojohtajan ehdotus: Ylä-Savon seurakuntayhtymä hakee kirkkohallitukselta rakennusavustusta Sonkajärven kirkossa vuonna 2017 tehtyihin korjauksiin mahdollisen enimmäismäärän.

7 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 152 Tontin vuokraaminen As. Oy Asemanseudulle Ykn 148 Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Ylä- Savon seurakuntayhtymän Lapinlahdella omistamien tonttien vuokrasopimusten päättymistä. Kokouksessa päätettiin tarjota vuosina päättyviin sopimuksiin liittyen tontin vuokraajille kaksi vaihtoehtoa: viimeistään vuokrasopimuksen päättyessä myynti tai vaihtoehtoisesti vuokraus (vuosivuokra 5 % myyntihinnasta) lisätietona ilmoitetuilla hinnoilla 30 vuoden vuokrasopimuksella. Kiinteistö Oy Asemanseutu ilmoittaa, että he ovat halukkaita vuokraamaan edelleen tontin osoitteessa Postikuja 4, Lapinlahti tarjotulla vuosivuokralla 550 euroa/vuosi, vuokraus 30 vuodeksi (n m 2 :n suuruinen määräala tilasta Väärni 52:120, vuokran suuruus sidotaan elinkustannusindeksiin). Heidän nykyinen vuokrasopimuksensa päättyy Lisätietona jaetaan Pohjois-Savon Op-kiinteistökeskuksen arvio vuokrattavasta määräalasta. Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se päättää: 1) vuokrata noin m 2 :n suuruisen määräalan tilasta Väärni 52:120, kiinteistötunnus As. Oy Asemanseudulle 550 euron vuosivuokralla ajalle (vuokran suuruus sidotaan elinkustannusindeksiin) ja 2) alistaa maanvuokrasopimuksen Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

8 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 153 Tuta-menettelyä koskeva neuvottelu Ykn 149 Torstaina käytiin yhteistyötoimikunnassa ns. tuta-menettelyä (tuotannollisia ja taloudellisia asioita) koskeva neuvottelu, jossa käytiin läpi talouden tasapainottamiseen liittyviä kysymyksiä. Neuvottelu oli jatkoa edelliseen pidettyyn palaveriin. Lopputuloksena ollaan yksimielisiä säästöjen tarpeellisuudesta pitkäaikaisen heikon taloustilanteen takia. Sovittiin, että harkintansa mukaan tekijä voi vaihtaa lomarahansa vapaiksi KirVESTES:in sopimuksen mukaisesti koskien v Mikäli työntekijä ei halua vaihtaa lomarahoja vapaiksi, tarvittava säästö toteutetaan lomautuksena. Neuvotteluissa työntekijäpuoli ilmoitti omana kantanaan, että lomautustarpeiden perusteet eivät täyty. Päätöksen vaikutuksena todettiin, että pyritään siihen, että lomarahavapaiden ja lomautusten aikana ei käytetä sijaisia. Pyritään siihen, että henkilöstö pitää sopimuksen mukaisen lomautuksen yhtäjaksoisesti ja lomarahavapaat Kir- VESTES:n sopimuksen mukaisesti. Toimintoja sopeutetaan lomautuksien ja lomarahavapaiden aikana käytettävissä olevien resurssien mukaan. Neuvottelussa oltiin yksimielisiä siitä, että lomarahojen vaihtaminen vapaaksi/lomautus koskee vain vuotta Tulevina vuosina täytyy löytyä muita keinoja tasapainottaa taloutta ja siihen esitetään oman projektin perustamista. Seurakuntaneuvostostoilta on pyydetty lausunnot pitkän aikavälin tulevaisuusvaihtoehdoista. Suurimpana haasteena on työvoiman liikkuvuuden lisääminen yhtymän seurakuntien kesken. Keskimäärin lomarahavapaita tulisi 11 päivää ja lomautus olisi kaksi viikkoa. Vuoden 2018 talousarvioesitys on euroa alijäämäinen, vaikka siitä on vähennetty lomarahat n euroa. Lisätietona jaetaan muistio tuta-neuvottelusta liitteineen. Hallintojohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että: 1) henkilökunnalle tarjotaan mahdollisuutta vapaaehtoiseen lomarahojen vaihtamiseen vapaaseen KirVesTesin mukaisesti v tai 2) mikäli työntekijä ei halua vaihtaa lomarahoja vapaiksi, vastaava säästö toteutetaan lomautuksena, 3) pyritään siihen, että lomautukset toteutetaan yhdenjaksoisesti ja lomarahavapaat Kirvestes:in mukaan ja sijaisia ei palkata vapaiden ajaksi ja 3) tulevina vuosina täytyy löytyä muita keinoja tasapainottaa taloutta ja siihen esitetään oman projektin perustamista heti vuoden 2018 alusta lukien. Toimenpiteet:

9 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 154 Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot Ykn 150 Hallintojohtajan viranhaltijapäätökset , pykälät 45 46, Kiinteistöpäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät 79 80, Palvelupäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Talouspäällikön viranhaltijapäätökset , pykälä 17, Kirkkohallituksen yleiskirje: - 19/ : Sisällissodan muistovuosi. Puheenjohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asiat tietoonsa saatetuiksi.

10 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 155 Kokouksen päättäminen Ykn 151 Puheenjohtaja toteaa valitusosoituksen ja päättää kokouksen loppuhartauteen.

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija 3.12.2018 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 16.20 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 19.05 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.1.2017 klo 18 18.35 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2019 - seurakuntamme palvelija 4.6.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 16.25 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 28.12.2018 Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 18.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.15 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 17.15 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 2.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 2.5.2019 klo 18.00-19.52 Paikka Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.4.2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.4.2016 klo 18 - Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Osallistujat Jäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 seurakuntaneuvoston valokuvaus Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.36 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.2.2019 klo 18 19.57 Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 6.11.2017 klo 18 19.30 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouksen aika Ke 3.6.2015 klo 18 19:20 Paikka Väärninsaaren leirikeskus Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.27 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 7.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: Tiistai 7.5.2019 klo 18 20.14. Paikka: Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-19.07 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari Pöytäkirja 6/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 27.5.2019 klo 9.45 15.26 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa:

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.55 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 27.3.2018 klo 16.00 17.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 14.1.2015 Aika keskiviikkona 14.1.2015 klo 17 17.53 Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 20.26 seurakuntaneuvoston valokuvaus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 19.30 Paikka: Osallistujat: Jäsenet: Iisaaressa, os. Ouluntie

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/2017 - seurakuntamme palvelija 13.11.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: torstaina 15.12.2016 klo 17 17.50 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 9.11.2016 klo 18 19.40 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 2.12.2014 klo 17.00-19.44 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Bovellan Janne puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 19.5.2015 klo 17.00 18.05 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika keskiviikko 12.9.2018 klo 18 18.52 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija 1.3.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: Maanantaina klo 17 18.00 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 13.6.2017 klo 18.44 19.32 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 13.6.2016 klo 15 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 13.2.2018 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka Jääskeläinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 5.7.2016 klo 17 18.30 Paikka Iisalmen seurakuntatalon alasalissa, os.

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 44. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 44. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2019 - seurakuntamme palvelija 15.4.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 12.12.2017 klo 18 19.30 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Aika KE 3.9.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet Heiskanen Anita Jäntti, Lauri, kirkkoherra

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 11.6.2019 klo 18.00-19.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 18.35 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 5.9.2016 klo 17-18 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 4.10.2016 klo 17 17.55 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 11.2.2019 Aika tiistai 19.2.2019 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikko klo 16 17.22 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 7.11.2016 klo 17 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen khra, pj Hyvärinen Inka Janatuinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 21.2.2018 klo 18 19.35 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 3.12.2018 Aika keskiviikko 12.12.2018 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.37 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 19.36 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2017 Kirkkoneuvosto Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2017 Kirkkoneuvosto Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 110 Kokouksen avaus 111 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 112 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkovaltuusto 4/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkovaltuusto 4/ 32 30 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 10.10.2016 30 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija 19.1.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/2019. Seurakuntaneuvoston kokous

Pöytäkirja 5/2019. Seurakuntaneuvoston kokous Pöytäkirja 5/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 14.5.2019 klo 17.00 20.02 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 12/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 12/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 12/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Torstai 15.11.2018 klo 16 17.17 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/ RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 19.00 21.00 Paikka seurakuntakoti Kokoonpano ja läsnäolo Heikkinen Matti jäsen läsnä Heikkinen Mauno jäsen läsnä Juntunen Eino

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika keskiviikko 12.12.2018 klo 18 19.10 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.5.2016 klo 17.30 18.40 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kokousaika 14.10.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot