Kunnantalo, Pännäinen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnantalo, Pännäinen"

Transkriptio

1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 16. helmikuuta 2015, klo Kunnantalo, Pännäinen Beslutande Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Sundqvist, Carola Boström, Peter Ekstrand, Anne Hellén, Ulla Lindgren, Hans-Erik Byggmästar, Liane Djupsjöbacka, Michael Grankulla, Sven Stenman, Ulf Kapténs, Gun Flén, Elli Palm, Maria Willman, Gösta. Muut läsnäolijat Löf, Gundel Nybäck, Maria Backman, Johanna valtuuston puheenjohtaja hallituksen puheenjohtaja kunnanjohtaja valtuuston puheenjohtaja hallituksen puheenjohtaja vt. kaupunginjohtaja suomenkielinen edustaja valtuuston puheenjohtaja hallituksen puheenjohtaja kunnanjohtaja valtuuston puheenjohtaja hallituksen puheenjohtaja kunnanjohtaja valtuuston puheenjohtaja hallituksen puheenjohtaja kaupunginjohtaja kansliapäällikkö vt. TJ projektijohtaja Pedersöre Pedersöre Pedersöre Pietarsaari Pietarsaari Pietarsaari Pietarsaari Kruunupyy Kruunupyy Kruunupyy Luoto Luoto Luoto Uusikaarlepyy Uusikaarlepyy Uusikaarlepyy Pedersöre Concordia Concordia Pykälät 1 14 Allekirjoitukset Stefan Svenfors puheenjohtaja Gundel Löf sihteeri Pöytäkirjantarkastus Pedersöre Gun Kapténs Ulf Stenman Pöytäkirja nähtävillä Pöytäkirja on ollut nähtävillä kunnantalossa Pedersöressä , todistaa Gundel Löf, kansliapäällikkö

2 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty yhteistyölautakunnan jäsenille keskiviikkona 11. helmikuuta Kunnanjohtaja Stefan Svenfors avasi vuoden ensimmäisen kokouksen, toivotti jäsenet tervetulleiksi ja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Yhteistyölautakunta valitsee kaksi jäsentä tarkastamaan pöytäkirjan. Yhteistyölautakunta valitsi Luodosta kaksi pöytäkirjantarkastajaa: Gun Kapténs ja Ulf Stenman.

3 Järjestäytyminen Pedersören kunta hoitaa Pietarsaaren seudun kunnallisen yhteistyölautakunnan puheenjohtajuutta vuosina Päätösten toimeenpano tapahtuu Pedersören kunnan ja Concordian yhteistyönä. Concordia laatii kokouksen jälkeen tarvittaessa lyhyen lehdistötiedotteen kokouksesta, jossa on jokaisen käsitellyn asian kohdalla yhteyshenkilö. Julkinen pöytäkirja julkaistaan Pietarsaaren seudun internetportaalissa ja Pedersören kunnan verkkosivustolla heti sen jälkeen kun pöytäkirja on tarkastettu. Kunnallisen yhteistyölautakunnan johtosäännön mukaan kokouskutsu täytyy julkaista vähintään viisi päivää ennen kokousta. - Yhteistyölautakunta valitsee Pedersören kunnan edustajista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. - Yhteistyölautakunta hyväksyy, että kokouskutsu ja esityslista lähetetään jäsenille sähköisesti vähintään viisi päivää ennen kokouspäivää. - Yhteistyölautakunta valitsee sihteerin vuosiksi Yhteistyölautakunta hyväksyy muut ehdotetut toimintatavat. Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen ja valitsi Stefan Svenforsin puheenjohtajaksi ja Henrik Sandbergin varapuheenjohtajaksi sekä kutsui sihteeriksi kansliapäällikkö Gundel Löfin.

4 Esityslistan hyväksyminen Yhteistyölautakunta hyväksyi esityslistan seuraavalla lisäasialla: - Laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta.

5 Lukiokoulutus Kruunupyyn kunnassa tammikuussa 2015 pidetyssä keskustelutilaisuudessa seudun lukiokoulutuksesta Pietarsaaren seudun yhteistyölautakunnalle annettiin tehtäväksi johtaa jatkokeskusteluja ja laatia jäsenkunnille ehdotus siitä, miten seudulla tulevaisuudessa järjestetään ja ylläpidetään lukiokoulutusta. Kunnat ovat saaneet opetus- ja kulttuuriministeriöltä kirjeen, jossa todetaan, että toisen asteen koulutuksen nykyiset järjestämisluvat päättyvät Lisäksi kirjeessä on ohjeet lukiokoulutuksen ja ammatillisen peruskoulutuksen järjestämislupien hakemiseen. Uusien ohjeiden johdosta seudun kuntien tulee keskustella yhteistyön syventämisestä ja lukiokoulutuksen yhteensovittamisesta, lähtökohtana koulutuksen tulevasta rahoituksesta johtuvat haasteet sekä ministeriön asettamat vaatimukset ylläpitäjille. Ylläpitämislupahakemusten tulee olla ministeriöllä viimeistään Yhteistyölautakunta keskustelee asiasta ja asettaa työryhmän, johon valitaan kolme edustajaa jokaisesta jäsenkunnasta. Työryhmälle annetaan tehtäväksi laatia ehdotus seudun lukiokoulutuksen järjestämisen yhteiseksi linjaksi. Työryhmä laatii selvät kannanotot siitä, missä lukiokoulutusta tulee järjestää, miten lukioiden yhteistyö toteutetaan ja montako lukiokoulutuspaikkaa seudulla tulee olla, sekä miten ylläpitäjävelvollisuus formalisoidaan. Työryhmä valmistelee nopealla aikataululla kunnille yhteistä hakemusta ylläpitämisluvasta, johon jäsenkunnat ottavat kantaa. Työryhmä voi asettaa alityöryhmiä käytännön tehtäviä varten. Yhteistyölautakunnan puheenjohtaja valitaan työryhmän puheenjohtajaksi ja kokoonkutsujaksi. Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen ja asetti seuraavan työryhmän, jossa on kaksi edustajaa Kruunupyystä, Luodosta, Uudestakaarlepyystä ja Pedersörestä ja kolme edustajaa Pietarsaaresta: Bengt-Johan Skullbacka, Michael Djupsjöbacka, Ulf Stenman, Gun Kapténs, Elli Flén, Gösta Willman, Henrik Sandsberg, Stefan Svenfors, Brita Brännbacka-Brunell, Ulla Hellén ja Jan Levander. Työryhmän sihteeriksi kutsutaan Rolf Sundqvist. Työryhmälle annetaan aikaa asti. Selvitetään Kokkolan halukkuutta osallistua keskusteluihin.

6 Pietarsaaren seudun kansainvälistymisohjelmat Euroopan aluekehitysrahaston ja sosiaalirahaston myöntämä tukimäärä on Pohjanmaan kuntien osalta supistunut kuluvan rakennerahastokauden aikana. Strategisesta näkökulmasta meidän tulisi asettaa tavoitteeksi orientoitua paremmin EU:n muihin rahoitusohjelmiin, esim. Itämeren alueen ohjelmaan ja Horisontti 2020-ohjelmaan, jotka usein edellyttävät osapuolia vähintään kolmesta eri maasta. Alueellamme on valmiita yhteistyöasetelmia Pohjoismaiden ministerineuvoston, Keskipohjola-komitean, Kvarken-Mittskandian, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin, WFAO:n ym. kanssa. Olemme myös aikaansaaneet läheisiä kontakteja Gnosjö-Gislavediin ja olemme solmimassa uusia kontakteja Baltian maihin. Tavoitteena on vastata proaktiivisesti kansainvälisiin aloitteisiin eri kehittämisalueilla. Elinkeinokehitystä koskeva yhteistyö on tällainen potentiaalinen alue. Maakuntatasolla työ älykkään erikoistumisen ja alueellisen innovaatiokapasiteetin rakentamisen ympärillä jatkuu. Kehitysyhtiö Concordia sekä ammattikorkeakoulut Centria ja Novia ovat juuri saaneet Euroopan aluekehitysrahastolta rahoitusta hankkeelle, joka koskee seudun innovaatioympäristön kehittämistä. Allegro Living Lab - hankkeen puitteissa palkataan tutkimus- ja kehitysmeklari, jonka tehtävänä on alueen elinkeinoelämän kytkeminen erilaisiin tutkimus- ja kehittämisympäristöihin. Meklaus tukee myös paikallista yrityspalveluverkostoa (ns. seutuyp:tä). Tavoite Vuosina seutu ja fokusoivat yhdessä ja proaktiivisesti seudun yrittäjyyttä ja yrittämistä tukeviin tapahtumiin. Samalla dynaaminen seutumme lanseerataan kansainvälisissä yhteyksissä viestisuuntautuneena seutuna, jossa on suhteellisen ainutlaatuisen monipuolinen elinkeinoelämä. Kehittämisyhtiö Concordian yhdessä laajan liittouman kanssa vuosittain järjestämää tulevaisuuskonferenssia jalostetaan vuonna 2016 pohjoismaiseksi ja kansainväliseksi foorumiksi. Tavoitteena on tehdä yhdessä paikallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa isohko manifestaatio elinkeinoelämämme ja alueen innovaatiokapasiteetin puolesta. Tarkoituksena on seudun aseman vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti Suomen menestyksekkäimpiin talousalueisiin kuuluvana alueena. Todellisen export boostin onnistumiseksi tarvitaan useiden toimijoiden yhteistä mobiloisointa ja myös useita rahoituslähteitä. Yhteistyölautakunta päättää toimia tulevan kaksivuotiskauden aikana seudun kapasiteetin nostamiseksi tunnetuksi kansallisella tasolla sekä kansainvälistymisen lisäämiseksi ja strategisten kansainvälisten allianssien rakentamiseksi. Vuonna 2016 järjestetään kansainvälinen konferenssi, jossa keskitytään elinkeinoelämän vientiedellytyksiin menestyksiin ja tuleviin kehittämismahdollisuuksiin ja -tarpeisiin.

7 Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen.

8 Pietarsaaren seudun matkailun kehittäminen optimaalisesti ja kestävästi Organisointi ja tulevaisuus Tausta: Pietarsaaren seudun matkailualalla on potentiaalia: liikevaihto on kasvanut yli 60 % viimeisen seitsemän vuoden aikana. Pietarsaaren seudun kunnat ovat kanavoineet ja markkinoineet seutua lähinnä 7 Sillan Saariston kautta. Kentällä on esitetty toivomuksia matkailualan tuotteiden paremmasta paketoinnista ja myyntiorgainsaation kehittämisestä. Ollaan tietoisia siitä, että matkailutuotteiden tulisi olla asiakkaille erittäin helposti saatavilla, mutta kukaan toimija ei ole ottanut tehtävän omakseen. Kokemukset muualta, myös sieltä, missä matkailuala on paljon suurempi, osoittavat, että voitot ovat pieniä ja onnistuminen vaatii myös julkisia sijoituksia. Paketointitoimintojen ja myyntiorganisaation puuttuminen on aiheuttanut turhautumista monella taholla ja näyttää siltä, että toimijat ovat ajautuneet erilleen ja matkailuyrittäjien ja julkisten toimijoiden välinen dialogi on vähentynyt. Pietarsaaren seudun matkailualalle on myös tyypillistä, että täällä on paljon pienyrittäjiä, joilla ei ole ollut kapasiteettia osallistua yhteiseen kehittämistyöhön. Pietarsaaren seudun matkailualue sijaitsee kahden selkeän matkailullisen kehittämissolmun välillä: Visit Kokkolan ja Visit Vaasan. Yhteistyö Kokkolan matkailun kanssa toimii hyvin, ja siellä myydään Pietarsaaren kaupungin matkailutoimiston paketteja. Sekä Kokkola, Seinäjoki että Vaasa ovat keskittäneet matkailuasiat omiin yhtiöihin. Pietarsaaren kaupungin toimintasuunnitelmassa kuluvaksi vuodeksi on todettu, että matkailuasioiden organisointi on tänä vuonna otettava tarkastukseen. 7 Sillan Saariston seminaarissa 28. elokuuta 2014 otettiin esityslistalle kysymys siitä, mitä voitaisiin tehdä Pietarsaaren seudun matkailualan toimijoiden ja yritysten kiinnittämiseksi kestävään ja kannattavaan matkailualaan tähtäävään työhön. Silloin Kehitysyhtiö Concordialle annettiin tehtäväksi työskennellä asian kanssa puolueettomana osapuolena. Kehitysyhtiö järjesti 2. lokakuuta 2014 avoimen foorumin ja workshopin seudun matkailusta. Tehtävä sopii hyvin Concordian selkennettyyn rooliin verkostoohjautuneen kehittämistyön edistäjänä. Verkostokehittämisen ajatuksen ja optimointimallin Concordia on saanut Aalto-yliopiston Mind-ryhmältä, joka osallistui ensimmäiseen workshopiin. Concordian kehittämistiimi on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa laatinut tiekartan siitä, miten kaikkein akuuteimmissa asioissa olisi nyt edettävä. Kokonaisuuteen liittyy myös se, että 7 Sillan Saaristo haluaa myös harkita asemaansa ja tehtäväänsä. Concordia ja 7 Sillan Saaristo ovat pitäneet uuden workshopin, jossa laadimme kyselyn, joka lähetetään matkailualan edustajille maaliskuussa. Harvalla tai tuskin kellään on tällä hetkellä todellinen ja perusteltu käsitys siitä, millaisia mielipiteitä, ajatuksia tai kapasiteetteja eri toimijoilla on. Monelle on myös epäsel-

9 vää, millaisilla vaihtoehtoisilla ja kestävillä tavoilla tavoitekuvia voidaan järjestää uudelleen ja matkailukehittämisen ja -kasvun olemassa olevia resursseja optimoida. Koottu arvio on, että meidän tulee inventoida erilaisia mahdollisia skenaarioita siitä, miten matkailukysymyksiä voidaan tulevaisuudessa parhaiten edistää ottaen huomioon kentän mielipiteet. Selvitys toteutetaan Kehitysyhtiö Concordian toimesta yhteistyössä 7 Sillan Saariston kanssa. Molemmat organisaatiot osallistuvat yhtä suurella rahoitusosuudella. Selvitystyöhön on ehkä mahdollistaa saada myös maakunnan kehittämisrahaa. Tarkoituksena on löytää mallit matkailualan kehittämisen sekä Pietarsaaren seudun pitkän aikavälin kasvun resurssien optimoidulle organisaatiolle ja samalla kytkeä matkailualan yrittäjät kehittämistyöhön. Kehittämisprojekti toteutetaan dialogissa kentällä toimivien yrittäjien kanssa ja tarkoituksena on saada aineistoa päätöksenteon pohjaksi. Syvähaastatteluja täydennetään kyselyllä. Työssä rengastetaan ja dokumentoidaan matkailuyrittäjien tarpeet, toivomukset ja valmiudet osallistua yhteiseen kehittämistyöhön. Yhteistyölautakunta suosittelee, että selvitys toteutetaan ja Concordia hakee tarkoitukseen maakunnan kehittämisrahaa. Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen ja antoi Concordialle tehtäväksi hoitaa selvitykseen liittyvät käytännön tehtävät. _

10 Sopimus Jakobstadsnejdens musikinstitut - Pietarsaarenseudun musiikkiopiston toiminnasta Jakobstadsnejdens musikinstitut- Pietarsaarenseudun musiikkiopiston yhteistyökunnat ovat neuvotteluissa kuntien edustajien kesken sopineet, että ehdotus tarkistetuksi sopimukseksi annetaan yhteistyölautakunnalle keskustelua varten. Yhteistyölautakunta keskustelee sopimuksen muutosehdotuksesta ja suosittelee jäsenkunnille ehdotuksen hyväksymistä. Yhteistyölautakunta keskusteli asiasta ja päätti suositella, että jäsenkunnat hyväksyvät sopimuksen.

11 Avustusanomus vuodelle 2015 (Pietarsaaren sinfonietta) Pietarsaaren Sinfonietan rahoitus on jakautunut niin, että Pietarsaaren osuus on ollut 75 %, Pietarsaaren seudun kuntien, Kruunupyyn, Luodon, Uudenkaarlepyyn ja Pedersören osuus 15 %, sekä muiden SÖFUKin kuntien osuus 10 % kunnallisista maksuosuuksista. Pietarsaaren Sinfonietta anoo jatkotukea orkesteritoiminnalle samojen osuuksien mukaisesti kuin hankkeen suomenruotsalainen ammattimainen koulutusorkesteri osalta, jakautuneena seuraavanlaisesti: Kruunupyy Luoto Uusikaarlepyy Pedersöre Yhteistyölautakunta ottaa kantaa siihen, jatkuuko yhteistyö ja antaa suosituksensa kunnille. Yhteistyölautakunnan päätös 33/14: Yhteistyölautakunta haluaa saada tutustuttavakseen Sinfoniettan tilinpäätöksen ja talousarvion ennen kuin asia viedään kuntien päätettäväksi. Asiaan palataan yhteistyölautakunnan seuraavassa kokouksessa. Yhteistyölautakunta päättää antaa suosituksensa jäsenkunnille. Yhteistyölautakunnan päätös 9/15: Yhteistyölautakunta päätti suositella, että kunnat jatkavat Pietarsaaren Sinfoniettan tukemista.

12 Yhteistyölautakunnan hanketalousarvio 2015 Yhteistyölautakunta päätti vuonna 2009 ensimmäistä kertaa vuosittaisesta omasta hanketalousarviosta, jota käytetään erilaisten alueellisten projektien yhteisrahoitukseen. Talousarvion suuruus on ollut vuosittain euroa. Käyttöä seurataan vuosittain samalla kun lautakunta myöntää erilaisille hankkeille tukea. Vuosina lautakunta on päättänyt myöntää seuraaville hankkeille tukea: Welcome Office, Selling alueellista kasvua kulttuurin kautta, Innovatiivinen kotoutuminen ja Start Up. Ohjelmakauden vaihtumisen takia ei tullut uusia rahoitushakemuksia vuonna 2014, mutta nyt kun eri ohjelmat avataan hakua varten, tarvitaan taas yhteisrahoitusta hankkeisiin. Liite: Hanketalousarvio 2015 Yhteistyölautakunnan hanketalousarvioksi vuonna 2015 ehdotetaan ,00 euroa. Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen.

13 Kuntarakenneselvityksestä johtuvat jatkotoimenpiteet Yhteistyölautakunnan kunnat sekä Evijärven kunta ovat vuonna 2014 toteuttaneet kuntarakenneselvityksen. Kuntarakenneselvityksen ohjausryhmä antoi joulukuussa 2014 selvitysaineiston sekä yhdistymissopimusluonnoksen peruskunnille. Kruunupyyn, Uudenkaarlepyyn ja Pedersören valtuustot ovat hylänneet ehdotuksen yhdistymissopimukseksi, Pietarsaari ja Luoto eivät ole vielä tehneet päätöstä asiasta. Selvitysmateriaali on laajaa ja eri teema-alueiden työryhmät ovat keränneet paljon aineistoa, jota tulisi käyttää alueen yhteistyössä tulevaisuudessa. Yhteistyölautakunta on luonnollinen foorumi keskustella yhteistyön syventämisestä kuntarakenneselvityksessä tuotetun aineiston pohjalta. Concordiassa järjestetään 24. helmikuuta klo 14 kokous Botnia-Atlanticaan kuuluvasta hankealoitteesta, joka koskee uusia tapoja ja malleja julkisen hallinnon keventämiseksi ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tällaisen hankkeen puitteissa sopisi hyvin työskennellä muutamien sellaisten asioiden parissa, jotka kunnat haluavat yhdessä kehittää. Yhteistyölautakunta keskustelee siitä, miten kuntarakenneselvityksessä tuotettua aineistoa voidaan käyttää syventämään kuntien yhteistyötä sekä tunnistamaan yhteistyöalueet ja yksittäiset yhteistyöhankkeet, joita voidaan kehittää alueellisesti tai kahden tai useamman kunnan kesken taikka valtakunnan rajoja ylittävästi Ruotsista ja Norjasta tulevien asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyölautakunta pyytää ennen Concordiassa järjestettävää kokousta yhteistyöalueen kunnilta ehdotuksia teemoista tai yksittäisistä hankkeista, joita voitaisiin kehittää alueen kuntien välisenä yhteistyönä. Yhteistyölautakunta hyväksyi ehdotuksen.

14 Kevään 2015 kokousaikataulu Yhteistyölautakunnan johtosäännön mukaan lautakunta kokoontuu tarvittaessa, kuitenkin vähintään 2 kertaa vuodessa. Yhteistyölautakunta kokoontuu ja Kokoukset alkavat klo 9.00 ja kokouspaikkana on Pedersören kunnantalo Pännäisissä. Yhteistyölautakunta hyväksyy ehdotetun aikataulun. Samarbetsnämndens beslut: Yhteistyölautakunta päätti kokoontua ja (ehdotetun sijasta). _

15 Tiedoksi merkittävät asiat 1. Kotouttamistyöryhmän muistio Kotouttamistyöryhmän muisto on esityslistan liitteenä. Muistiossa on mm. kiintiöpakolaisten vastaanottamisen aikataulu vuonna Yhteistyölautakunta merkitsee muistion tiedoksi. Yhteistyölautakunta merkitsi muistion tiedoksi.

16 Laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta Yhteistyölautakunnan kunnat kuuluvat niihin kuntiin, joille annettiin muutama vuosi sitten TE-organisaatiossa resursseja yhteispalvelutoiminnalle. Nykyinen yhteistyö Intron yhteispalvelun ympärillä hoidetaan kahdella kunnan palveluksessa olevalla työntekijällä (sosiaalialan kelpoisuudella) ja kahdella TE-toimiston henkilöllä. Intron verkostoon kuuluvat myös Kela ja terveyskeskus. Verkoston tehtävänä on tarjota tukea elämänhallintaan ja työnhakuun sekä tarjota työttömille monivuotisia kuntouttavia ja aktivoivia toimenpiteitä. Intron asiakkaat ovat lähinnä pitkäaikaistyöttömiä sekä vaikeasti työllistyviä nuoria. Introsta tehtiin alussa Kokkolan TYP:in sivutoimisto. Nykyään Intro työskentelee hyvin itsenäisesti. Kunnan palveluksessa olevat sosiaalikoordinaattorit ovat Pietarsaaren kaupungin palkkalistalla. Kustannukset jaetaan yhteistyökuntien välillä käyttöasteen mukaan. Uusi laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta tuli voimaan Tämän mukaan kuntien osuus työmarkkinatuesta nousee huomattavasti (lakia sovelletaan kaikilta osin alkaen). Toiminta muuttuu myös jonkin verran siitä, mitä Intro tällä hetkellä tekee. Asiakkaiksi tulevat todennäköisesti henkilöt, jotka - ovat saaneet työmarkkinatukea vähintään 300 päivää - ovat täyttäneet 25 vuotta ja olleet yhtäjaksoisesti työttöminä 12 kuukautta - ovat alle 25 vuotta ja olleet yhtäjaksoisesti työttöminä 6 kuukautta Lain 7 :n mukaan TE-toimiston alueella tulee olla riittävä määrä johtoryhmiä (Vaasan TE-toimisto toimii Kristiinankaupungin ja Perhon välisellä alueella, Keskipohjanmaa sisältyy). Lain 7 :n mukaan TE-toimiston alueella tulee olla riittävä määrä johtoryhmiä (Vaasan TE-toimisto toimii Kristiinankaupungin ja Perhon välisellä alueella, Keskipohjanmaa sisältyy). Yhteistyölautakunnalla on kolme vaihtoehtoa yhteispalvelun järjestämiseen: o o o Kolme ryhmää TE-toimiston alueella: Vaasan seutu (Kristiinankaupunki-Vöyri), Kokkolan seutu (Keskipohjanmaa) ja Pietarsaaren seutu (yhteistyölautakunnan kunnat). Kaksi ryhmää: Vaasa ja Kokkola. Keskipohjanmaalle todennäköisesti oma johtoryhmä. Pietarsaaren seutu liittyy tähän (suullinen kutsu jo annettu) Kaksi ryhmää: Vaasa ja Kokkola. Pietarsaaren seutu liittyy Vaasaan. TE-toimisto kutsuu kunnan edustajat keskusteluun Norrvallaan 4. maaliskuuta Pietarsaaren kaupungin henkilöstötoimistonjohtaja Rune Wiik haluaa yhteistyölautakunnan näkemykset siitä, miten yhteispalvelu tulevaisuudessa järjestetään.

17 Yhteistyölautakunta keskustelee asiasta ja antaa eväitä keskusteluun Yhteistyölautakunta päätti suositella kolmen johtoryhmän vaihtoehtoa, ts. että yhteistyölautakunnan kunnat muodostavat oman TYP-johtoryhmän.

Kunnantalo, Pännäinen

Kunnantalo, Pännäinen 28.09.2015 48 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 28. syyskuuta 2015, klo 09.00 11.00. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Sundqvist, Carola Boström, Peter

Lisätiedot

Perjantaina 17. kesäkuuta 2016, klo Kunnantalo, Kruunupyy

Perjantaina 17. kesäkuuta 2016, klo Kunnantalo, Kruunupyy 17.06.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Perjantaina 17. kesäkuuta 2016, klo 12.30 13.20. Kunnantalo, Kruunupyy Beslutande Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter

Lisätiedot

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen 9.5.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter Stenman, Kristina

Lisätiedot

Maanantaina 13. huhtikuuta 2015, klo 9.00 10.40. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 13. huhtikuuta 2015, klo 9.00 10.40. Kunnantalo, Pännäinen 13.04.2015 19 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 13. huhtikuuta 2015, klo9.00 10.40. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Sundqvist, Carola Boström, Peter Ekstrand,

Lisätiedot

-2, KH 2015-03-30 16:00

-2, KH 2015-03-30 16:00 -2, KH 2015-03-30 16:00 Kokouskutsu Maanantaina 30.3.2015 klo 16:00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja Markus Granholm

Lisätiedot

Maanantaina 15. kesäkuuta 2015, klo 9.00 11.50. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 15. kesäkuuta 2015, klo 9.00 11.50. Kunnantalo, Pännäinen Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 15. kesäkuuta 2015, klo 9.00 11.50. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Sundqvist, Carola Boström, Peter Ekstrand, Anne

Lisätiedot

Pedersören kunnantalo, Pännäinen

Pedersören kunnantalo, Pännäinen 19.12.2016 1 Kokousaika: Maanantaina 19. joulukuuta 2016, klo 9.00 11.00. Kokouspaikka: Pedersören kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström,

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen avaaminen 2. 2 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 2

Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Uusikaarlepyy. 1 Kokouksen avaaminen 2. 2 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 2 UUDENKAARLEPYYN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU 1/2018 1 Aika Maanantaina 5.2.2018 klo 09.00 Paikka Kaupungintalo, Topeliuksenpuistikko 7, Käsiteltävät asiat Sivu 1 Kokouksen avaaminen 2 2 Kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-05-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Viitasaaren kaupunki ESITYSLISTA Nro Sivu Tarkastuslautakunta Kokouspäivämäärä 6/

Viitasaaren kaupunki ESITYSLISTA Nro Sivu Tarkastuslautakunta Kokouspäivämäärä 6/ 1 Asialista Kokouksen avaus... 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 4 Pöytäkirjan tarkastaminen... 5 Esteellisyydet... 6 Katsaus Viitasaaren kaupungin talouteen vuoden 2017 osalta... 7 Tilintarkastussuunnitelma

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

KUTSU Kunnantalo, istuntosali

KUTSU Kunnantalo, istuntosali KUTSU Laadittu 20.1.2016 1 Kokousaika Keskiviikkona klo 18:00 Kokouspaikka Kunnantalo, istuntosali Asia nro Asia 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Aloite vammaisten henkilöiden

Lisätiedot

-2, SIVL :00

-2, SIVL :00 -2, SIVL 2017-08-30 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 30.8.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 Saaristotoimikunta 10.09.2014 PÖYTÄKIRJA 3/2014 24 Kokouksen avaus 25 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 26 27 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 28 Varsinais-Suomen maakuntastrategia ja

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä Rauman kaupungin päätös jättäytyä pois työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisesta kokeilusta

PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä Rauman kaupungin päätös jättäytyä pois työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisesta kokeilusta RAUMAN KAUPUNKI Kaupunginhallitus PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 22.5.2017 Sivu 1(2) 280 Rauman kaupungin päätös jättäytyä pois työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisesta kokeilusta KH 280 22.5.2017

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 03.09.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Kokouksen avaus 13 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 14 Pöytäkirjan tarkastaminen 15 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE Aika Tiistai 3.11.2015 klo 18.00 19.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen,

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen, NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 16.1.2017 klo 13.00 14.55 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä Nro 1/2017 1/1 Kokousaika Torstaina, klo 18:00 18:55 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone Jäsenet: Varajäsenet: Ahlsved, Pasi Åstrand, Ulla-Maria

Lisätiedot

Aika: Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 5/2012 Aika: Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 Paikka: Turun

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo 13:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Keskiviikko klo 13:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 4/2015 Kokousaika Keskiviikko klo 13:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla olleet

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 KOKOUSAIKA 13.2.2017 klo 16.30 17.43 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 8 Haavisto Marika

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJASIVU 5/12 1 Kokousaika Perjantaina 29. kesäkuuta 2012 klo 9.10 9.45 Kokouspaikka Kristiinankaupungin perhekeskus, Lappfjärdintie 10 Päättäjät - - Ismark Anita, pj. Knip Håkan, I varapj. Boström

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2016 Elin: Sote-valmisteluryhmä Aika: 28.1.2016 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 olijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Anne Ekstrand Mikko

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017 AIKA: 11.10.2017 klo 17:00 18:29 PAIKKA: Laitilan kirjaston kokoushuone, Kauppakatu 5, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika pj. Vuorela Ilmari II vara pj. poistui kokouksesta 17:59 Elo Jalmar

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA

VIESTINTÄSUUNNITELMA 1 (5) ETELÄ-KARJALAN KUNTARAKENNESELVITYS Kuntajohtajien työvaliokunta 17.12.2013 Ohjausryhmä 21.1.2014 Sisältö 1. TAUSTAA JA SELVITYKSEN ORGANISOINTI... 2 2. VIESTINNÄN TAVOITE JA VASTUUT... 2 Tavoite

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 20.08.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Kokouksen avaus 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan tarkastajat 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 14.12.2017 klo 09.00 11.41 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Risto Oinonen varapuheenjohtaja Aira Hakkarainen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-09-13 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 13.9.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä Keskitalo,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2010 Aika Tiistai 15.6.2010, klo 17.00 Paikka Hotelli Kiljavanranta, auditoriosali Kotorannantie 49, Kiljava SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/2018 1 ( 9) Aika 21.11.2018, klo 13:00-15:38 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-17:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Heikki Mensonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Läsnä Loimalahden leirikeskuksen kerhohuone Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Aika 13.03.2012 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014

Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Kemiönsaaren ajankohtaiset asiat 18 Saaristoliikenteen

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö Pöytäkirja 1 Kokousaika: Keskiviikkona klo 09.00-12.15. Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Birgitta 8ira, pj. Oula Matti Palojärvi Hannu Ranta, vpj

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 Saaristotoimikunta 19.11.2013 PÖYTÄKIRJA 3/2013 26 Kokouksen avaus 27 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 28 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 30 Paraisten kaupungin vesihuollon haasteet.

Lisätiedot

Kunnantalo, Pännäinen

Kunnantalo, Pännäinen 15.03.2016 1 Kokousaika: Tiistaina 15. maaliskuuta 2016 klo 13.00 14.40. Kokouspaikka: Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Sundqvist, Carola Boström, Peter Ekstrand,

Lisätiedot