Aika: Keskiviikko klo (kokousmatka alkoi 8.8.) Tid: Onsdagen kl (mötesresan började 8.8.)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika: Keskiviikko klo (kokousmatka alkoi 8.8.) Tid: Onsdagen kl (mötesresan började 8.8.)"

Transkriptio

1 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 5/2017 Aika: Keskiviikko klo (kokousmatka alkoi 8.8.) Tid: Onsdagen kl (mötesresan började 8.8.) Paikka: Plats: Yyterin kylpylähotelli, Sipintie 1, Pori Yyteris badhotell, Sipintie 6, Björneborg Asioita käsiteltiin myös juna- ja bussimatkojen aikana. Läsnä: SANK:n jäsenet ja sihteerit Närvarande: Jäsen: Varajäsen: Puheenjohtaja x Hanna Kosonen - Tuure Westinen Varapuheenjohtaja x Kaj Turunen - Vilhelm Junnila - Sauli Pramila x Viktoria Kulmala x Marja-Leena Leppänen - Veera Ruoho x Eero Lehti - Emma-Stina Vehmanen - Saara-Sofia Siren - Lauri Kattelus x Teemu Hirvonen x Tiina Johansson - Heli Järvinen x Kirsikka Moring - Nina Söderlund - Tomy Wass - Stefan Wallin - Mikaela Nylander - Pirkko Häli - Jere Riikonen Pääsihteeri Asiantuntijajäsen x neuvotteleva virkamies Jorma Leppänen - Ahvenanmaan maakunnan saaristotoimikunnan edustaja, kunnanjohtaja John Wrede, varalla yrittäjä Airi Pettersson, Kumlinge Yhteyshenkilöt/Sihteerit - Seppo Ruhanen - Mats Brandt - Taina Väre - Eeva Linkama xtiina Tihlman x Sami Heinonen - Kati Pitkänen x Kari Saulamo x Juha Nyberg x Henrik Jansson - Hilkka Laine - Kari Hallantie - Pekka Poutanen - Seppo Tiainen - Raimo Hynninen x Hanna-Mari Kuhmonen Kutsuttuna Tiedoksi x Sirpa Mäkelä, sihteeri, MMM x Heikki Ojala, aluekehittämispäällikkö, Pohjois-Pohjanmaan Liitto. x Kimmo Riusala, kehittämissuunnittelija, Pohjanmaan Liitto - Porin kaupungin edustaja - Satakuntaliiton edustaja kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, MMM osastopäällikkö Minna-Mari Kaisla, MMM ryhmäpäällikkö Taina Vesanto, MMM neuvotteleva virkamies Sanna Sihvola, MMM 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS MÖTETS LAGLIGHET OCH BESLUTSFÖRHET Valtion komiteoiden osalta ei ole säädetty laillisuus- ja päätösvaltaisuusehtoja.

2 Neuvottelukunta voi itse säätää normit päätösvaltaisuudelleen. SANK päätti , että sankn kokoukset toimikaudella ovat päätösvaltaisia, kun puolet jäsenistä on paikalla. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS JUSTERING AV PROTOKOLL PÅ DET FÖREGÅENDE MÖTET Sank hyväksyi pöytäkirjan tarkistusmenettelyksi toimikaudellaan sen, että pöytäkirja pannaan heti sen valmistuttua kahden päivän sisällä SANKn sisäiseen sankekstranettiin mahdollisia kommentteja varten, kirjoitetaan alle puheenjohtajan ja pääsihteerin toimesta ja hyväksytään muodollisesti seuraavassa kokouksessa. Hyväksyttäneen edellisen kokouksen ( ) pöytäkirja, LIITE 1 (ilman liitteitä). Hyväksyttiin. 3 PORIN KESÄKOKOUKSEN OHJELMA PROGRAM FÖR SOMAMRMÖTET Kesäkokouksen tarkistettu ohjelma on LIITTEENÄ 2 ja kustannusarvio LIITTEENÄ 3, Porin Linjat Oy:n tilausbussitarjous on LIITTEENÄ 4, Yyterin kylpylähotellin majoitustarjous LIITTEENÄ 5, Reposaaren Merimestan kahvitarjous Liitteenä 6, tiistain lounaspaikan tarjous lounaasta LIITTEENÄ 7. VR:n matkaliput maksetaan ryhmämatka-alennuksen mukaisesti, LIITE 8. Liitteet 3-8 asetetaan sankekstraan ennen kokousta. Satakunnan yleisesittely on LIITTEENÄ 9, Porin kaupungin yleisesittely LIITTEENÄ 10 ja Reposaaren esittely LIITTEENÄ 11. Alkoholihankinnan hinta Alkosta on 80 euroa eli noin 2,5 euroa/osanottaja. Hyväksyttäneen kesäkokouksen ohjelma ja kustannukset kustannusarvion ja tarjousten mukaisesti. Hyväksyttiin. 4 SATAKUNNAN JA PORIN SAARISTOPOLITIIKAN ARVIOINTIA UTVÄRDERING AV SKÄRGÅRDSPOLITIK I SATAKUNTA OCH I BJÖRNEBORG Arvioitaneen tiistaina käytyjen keskustelujen pohjalta Satakunnan ja Porin saaristopolitiikkaa. Todettiin Satakunnan ja Porin kaupungin sisäistäneen laaja-alaisen saaristopolitiikan hyvin. Pidettiin myönteisenä maakuntajohtajan puheen

3 lausumaa, että maakuntaliitto tulee sisällyttämään saaristo-ohjelman esityksiä maakuntaohjelmaan ja sitä, että Reposaaren kunnalliset palvelut ovat tällä hetkellä hyvät. Porin kaupungin opetustoimen edustajan mukaan Reposaaren koulun oppilaspohja on kuitenkin Porin kaupungin soveltamien normien mukaan pieni ja oppilasmäärä on entisestään pienenemässä ilman lapsiperheiden muuttoa saarelle. Reposaaren kyläyhdistys pyrkii aktiivisesti saamaan uusia asukkaita saarelle, mutta sitä vaikeuttaa hieman se, ettei saarella ole tällä hetkellä myytävänä rakennustontteja. Taloja on kuitenkin säännönmukaisesti myynnissä ja vuokrattavissa varsin edulliseen hintaan. 5 VMn KAKSOISKUNTALAISUUSSELVITYS FM:S UTREDNING OM DUPPELT MEDBORGARSKAP I KOMMUNERNA Asiaa koskevaa aineistoa on LIITTEENÄ 12. a Kuultaneen vm:n tulevaisuuden kunta -työryhmän jäsenen, MMMn maaseutuylitarkastaja Laura Jäniksen puheenvuoro VMn hankkeen etenemisestä, ja b annettaneen evästyksiä valmistelutyölle. a Kuultiin Jäniksen puheenvuoro. b todettiin, että kaksoiskuntalaisuuteen sisältyy monia taloudellis-hallinnollisia ja poliittisia kysymyksiä, joita hanke selvittää. Myöhemmin todetaan, onko SANK:n mahdollista saada aikaan yhteinen sisältöä koskeva kannanotto asiaan. 6 SAARISTO- JA VESISTÖALUEET LEADER-HANKKEISSA SKÄRGÅRDS- OCH VATTENDRAGSOMRÅDENA I LEADER-PROJEKTEN Asiaa koskevaa aineistoa on LIITTEENÄ 13. a Kuultaneen MMMn maaseutuylitarkastaja Laura Jäniksen puheenvuoro asiasta, ja b keskusteltaneen asiasta. a Kuultiin Jäniksen puheenvuoro, joka perustui hakusanalla saaristo saatuihin varsin harvoihin hankkeisiin (28). Todettiin, että saaristo- ja vesistöalueilla on Leader-hankkeita saaristo- ja saaristo-osakunnissa (48 kuntaa), rannikolla Torniosta Virolahdelle ja kaikilla suurilla ja useimmilla pienemmilläkin järvialueilla todellisuudessa satoja. Näihin sisältyvät mm Kalatalous-leaderien lukuisat hankkeet. b todettiin, että SANKN tärkeä etu on edistää Leader-toiminnan turvaamista myös uudella EU-ohjelmakaudella MMM:N ARVIOINTI SAARISTOPOLITIIKASTA JSM:S UTVÄRDERING OM SKÄRGÅRDSPOLITIKEN MMM on päättänyt tehdä saaristopolitiikasta arvioinnin. Arvioinnit ovat hallinnon normaalia toimintaa. Arviointiin on varattu euroa. SANKn toimintaraha vuonna 2017 on euroa.

4 MMM:n hankinta-asiakirjoihin sisältyvä kuvaus hankinnan kohteesta on LIITTEENÄ 14. Pääsihteerin antamat antamat kommentit kuvauksesta ovat LIITTEENÄ 15. MMM:N maaseudun kehittämisyksikkö ei hyväksynyt seuraavia pääsihteerin esittämiä tekstejä kuvaukseen: a Saaristopolitiikka on luonnollinen osa aluepolitiikan kokonaisuutta Euroopan suhteellisesti suurimmassa saaristomaassa ja maailman suhteellisesti suurimmassa sisävesistömaassa ja sen kehittäminen itsenäisenä aluepolitiikan lohkona myös jatkossa on tämän arvioinnin lähtökohta. b Saaristoasiain neuvottelukunta osallistuu saaristopolitiikan arvioinnin tekoon. SANKn lakisääteisenä tehtävänä on seurata saariston kehitystä ja tehdä tätä koskevia selvityksiä. c Arvioinnista saadaan osaltaan näkemyksiä, mitä asioita (tehtäviä) saaristopolitiikassa tulisi erityisesti edistää ja painottaa ja millaisia henkilö-, toimintamääräraharesursseja tehtävien suorittamiseen tarvitaan. d Arvioinnin tavoitteena on selvittää saaristopolitiikan huomioimista hallitusohjelmissa ja hallitusten linjauksissa, saaristopolitiikan vaikuttavuutta ministeriöiden, maakuntien ja kuntien toimintaan, ja hankkia ulkopuolisen arvioinnin avulla näkemyksiä toiminnan ja toimintatapojen kehittämisvaihtoja sekä tehtävien suorittamiseen tarvittavia resursseja ehdoiksi. e Mitkä ovat saaristoasiain neuvottelukunnan käytettävissä olevat henkilö- ja toimintamääräraharesurssit ja saaristopolitiikan eri lohkojen (kuntien ja maakuntien saaristolisät, saaristoliikennemäärärahat, ympäristönsuojelumäärärahat ym) ja miten niitä tulisi kehittää? f Miten saaristopolitiikka on sijoittunut MMM/RO/MAKEn organisaatioon, miten uusi ministeriö on tukenut SANKn toimintaa ja mitkä ovat saaristopolitiikan mahdolliset vaihtoehtoiset hallinnolliset sijaintipaikat valtion hallinnossa. Saaristo-ohjelman luovutustilaisuudessa ministeri Jari Leppä lausui, että saaristopolitiikalla on oma perusteltu paikkansa aluepoliittisten välineiden joukossa myös jatkossa. a Kuultaneen MMMn neuvotteleva virkamies Sanna Sihvolan ja pääsihteerin puheenvuorot asiasta, ja b keskusteltaneen arvioinnista. a Kuultiin Sihvolan ja Leppäsen puheenvuorot b todettiin tyydytyksellä, että ministeri Leppä on ilmaissut yksiselitteisen myönteisen kantansa saaristopolitiikan jatkamisen puolesta. 8 SAARISTO-OHJELMAN HYVÄKSYMINEN GODKÄNNANDET AV SKÄRGÅRDSPROGRAMMET Saaristo-ohjelma luovutettiin saaristopolitiikasta vastaavalle maatalousministeri Jari Lepälle. Asiaa koskevat MMMn sisältötiedotteet ovat LIITTEINÄ 16 su ja 17 ru.

5 Arvioitaneen saaristo-ohjelmaprosessi. Todettiin tyydytyksellä saaristo-ohjelman laatiminen, valmistuminen ja luovutus ministerille sankn hyväksymän prosessisuunnitelman mukaisesti. 9 VALTAKUNNALLINEN SAARISTOSEMINAARI JYVÄSKYLÄSSÄ DET RIKSOMFATTANDE SKÄRGÅRDSSEMINARIET I JYVÄSKYLÄ Seminaariin osallistui 130 henkilöä, LIITE 18. SANKn varapuheenjohtaja Kaj Turusen seminaaripuhe on LIITTEENÄ 19 su ja 20 ru. Arvioitaneen seminaari ohjelman ja sen esittämisen, paikan ja tekniikan toimivuuden, ruokailujen ja iltatilaisuuden osalta. Todettiin tyydytyksellä Jyväskylän saaristo- ja vesistöseminaarin toteutuminen sankn hyväksymän seminaariohjelman mukaisesti. 10 SAARISTON KESÄ 2017 SOMMAREN I SKÄRGÅRDEN 2017 Keskusteltaneen saariston tähän saakka kuluneesta kesästä saaduista kokemuksista matkailun, mökkeilyn, liikenteen, kalatalouden ja kesätapahtumien näkökulmasta. Todettiin viileän ja sateisen kesän vaikuttaneen saaristomatkailun useisiin osiin. Majoitustoimintaan haitalliset vaikutukset ovat olleet vähäisemmät. Suotuisissa sääoloissa asiakkaita on ollut hyvin liikkeellä ja saaristo- ja vesistömatkailun vetovoima on todettu vahvaksi. 11 SANKN KOKOUKSET SYKSYLLÄ 2017 SANKS MÖTEN PÅ HÖSTEN 2017 Kokoussuunnitelma on LIITTEENÄ TIEDOKSI FÖR INFORMATION Hyväksyttäneen ja merkittäneen kokousajat heti kalentereihin. Hyväksyttiin. Todettiin, että suunnitelma on lähetetty SANK:lle jo , mutta lähetys uudistetaan. 1 SANK päätti sähköpostimenettelyllä täydentää sihteeristöään Pohjois-Pohjanmaan Liiton aluekehityspäällikkö Heikki Ojalalla ja Pohjanmaan Liiton kehittämissuunnittelija Kimmo Riusalalla. Pohjois-Suomi (P-Pohjanmaa ja Lappi) on maan suurin vesistöalue pinta-aloilla

6 mitattuna ja Pohjanmaa on maan suurimpia saaristomaakuntia. Siksi näitä alueita edustavista maakuntaliitoista oli erillisedustus saaristo-ohjelman käsittelykokouksissa SANK:ssa. Pysyvämpi näiden liittojen edustus SANKN sihteeristössä on katsottu perustelluksi. 2 SANKn toimintakertomus ruotsiksi on LIITTEENÄ Pääsihteeri on puhunut Enonkosken kalamarkkinatapahtumassa kalamarkkinatapahtumien kehittämisestä, keskustellut kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tauno Nurmion ja kunnanjohtaja Kari Kuuramaan kanssa kunnan saaristopolitiikasta, käynyt kunnan saaristo-osassa Ihmaniemellä keskustellen Maamiesseuran edustaja Paula Asikaisen ja luterilaisen luostarin edustajan Tarja Vänskän kanssa Ihamaniemen kehittämisasioista ja tutustunut Koloveden kansallispuistoon veneellä. 4 SANKn vpj Kaj Turunen on puhunut maan suurimmassa mökkiläistapahtumassa Juuassa Paalasmaan saarella. Pääsihteeri osallistui myös tapahtumaan. SANKn edustajat keskustelivat Juuan saaristoasioista kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Ruokolaisen, kunnanjohtaja Markus Hirvosen ja hallintojohtaja Aki Jäppisen kanssa. 5 TEM:n kutsu matkailun vuosiseminaariin Helsingin kaupungintalolla on LIITTEENÄ 23. Päätetään osallistumisesta seminaariin. 6 YM on myöntänyt ELY-Keskuksille euroa jaettavaksi saariston ympäristönhoitokohteisiin. 7 YM:n kutsu ensimmäisille Vaikuta vesiin - vesiensuojelupäiville Päätetään osallistumisesta seminaariin. Merkittäneen tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Pääsihteeri osallistuu TEMN matkailun vuosiseminaariin ja Vaikuta vesiin - vesiensuojelupäiville. 13 KOKOUKSEN PÄÄTÖKSISTÄ TIEDOTTAMINEN INFORMERING OM MÖTETS BESLUT Päätettäneen, mistä tämän kokouksen asioista tiedotetaan. Todettiin, että kesäkokouksen ohjelmaan sisältyi jo tiedotus- ja keskustelutilaisuus ja tiedotusvälineistä mm tärkeät YLEn TV_alueuutiset ja maakunnan ykköslehti Satakunnan Kansa huomioivat hyvin sankn kesäkokouksen. 14 MUUT MAHDOLLISET ASIAT ÖVRIGA ÄRENDEN Eero Lehti esitti, että olisi saatava aikaan hyvien saaristo- ja vesistömatkailun

7 ideoiden Best Practice - hanke. Esimerkkinä hän mainitsi sankn Kustavin kesäkokouksen 2016 yhteydessä esitellyn vähän investointeja vaativan, tarvittaessa liikuteltavan ja monille mielenkiintoisen jurtta-majoitusmallin. Selvitetään yhdessä matkailun toimijoiden kanssa, onko Best Practice-saaristo- ja vesistömatkailuhankkeita jo toteutettu tai käynnissä tai sisällytetty suurempiin matkailun kehittämishankkeisiin. Tarvittaessa SANK sisällyttää projektisuunnitelmaansa 2018 asiaa koskevan hankkeen. Kokouksen vakuudeksi: Puheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen Pääsihteeri, neuvotteleva virkamies Jorma Leppänen

Keskiviikko klo Onsdagen KL

Keskiviikko klo Onsdagen KL SAARISTOASI AI N NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 PROTOKOLL 4/2017 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Keskiviikko 17.5.2017 klo 14.30-16.30

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen KL

Keskiviikko klo Onsdagen KL SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 PROTOKOLL 2/2017 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Keskiviikko 22.3.2017 klo 14.30-16.45

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 5/2016

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 5/2016 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 5/2016 Aika: Keskiviikko 14.12.2016 klo 14.15-16.45 Tid: Onsdagen 14.12.2016 KL 14.15-16.45 Paikka: Plats: Eduskunnan

Lisätiedot

Peterzens Boat House, Parattulan rantatie 16, Kustavi Peterzens Boat House,Parattulan Rantatie 16, Gustavs

Peterzens Boat House, Parattulan rantatie 16, Kustavi Peterzens Boat House,Parattulan Rantatie 16, Gustavs SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 2/2016 Aika: Keskiviikko 10.8.2016 klo 07.30-09.00 (kesäkokous alkaa 9.8.) Tid: Onsdagen 10.8.2016 klo 07.30-09.00 (sommarmötet

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 2/2016

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 2/2016 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 2/2016 Aika: Keskiviikko 10.8.2016 klo 07.30-09.00 (kesäkokous alkaa 9.8.) Tid: Onsdagen 10.8.2016 klo 07.30-09.00

Lisätiedot

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, kh Tervaleppä. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, mr Tervaleppä

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, kh Tervaleppä. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, mr Tervaleppä SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 5/2016 Aika: Keskiviikko 14.12.2016 klo 14.15-16.45 Tid: Onsdagen 14.12.2016 KL 14.15-16.45 Paikka: Plats: Eduskunnan pikkuparlamentti,

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 3/2018

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 3/2018 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 3/2018 Aika: Keskiviikko 25.4.2018 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 25.4.2018 klo 14.30-17.00 Paikka: Eduskunnan

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen KL

Keskiviikko klo Onsdagen KL SAARISTOASI AI N NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 3/2017 PROTOKOLL 3/2017 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Keskiviikko 26.4.2017 klo 14.30-16.30

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (5) SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 1/2019

SAARISTOASIAIN NEVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (5) SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 1/2019 SAARISTOASIAIN NEVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (5) SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 1/2019 Aika: Keskiviikko 20.2.2019 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 20.2.2019 klo 14.30-17.00 Paikka: Plats: Osallistujat:

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 7/2017

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 7/2017 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 7/2017 Aika: Keskiviikko 13.12.2017 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 13.12.2017 klo 14.30-17.00 Paikka: Eduskunnan

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 2/2018

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 2/2018 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 2/2018 Aika: Keskiviikko 21.3.2018 klo 14.30-16.00 Tid: Onsdagen 21.3.2018 klo 14.30-16.00 Paikka: Eduskunnan pikkuparlamentti,

Lisätiedot

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, Suuren valiokunnan huone. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, Stora utskottets rum

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, Suuren valiokunnan huone. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, Stora utskottets rum SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 1/2016 Aika: Keskiviikko 25.5.2016 klo 14.15-17.00 Tid: Onsdagen 25.5.2016 klo 14.15-17.00 Paikka: Plats: Eduskunnan pikkuparlamentti,

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen KL

Keskiviikko klo Onsdagen KL SAARISTOASI AI N NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 3/2016 PROTOKOLL 3/2016 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Keskiviikko 21.9.2016 klo 14.15-16.45 Onsdagen 21.9.2016 KL 14.15-16.45

Lisätiedot

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, kh Tervaleppä. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, mr Tervaleppä

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, kh Tervaleppä. Lilla parlamentet, Arkadiagatan 3, mr Tervaleppä SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 4/2016 Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 14.15-16.45 Tid: Onsdagen 9.11.2016 KL 14.15-16.45 Paikka: Plats: Eduskunnan pikkuparlamentti,

Lisätiedot

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 1/2018

SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 1/2018 SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN FÖREDRAGNINGSLISTA 1/2018 Aika: Keskiviikko 21.2.2018 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 21.2.2018 klo 14.30-17.00 Paikka: Eduskunnan

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen klo

Keskiviikko klo Onsdagen klo SAARISTO ASIAIN NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 8/2017 PROTOKOLL 8/2017 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Keskiviikko 13.12.2017 klo 14.30-17.00 Onsdagen 13.12.2017 klo 14.30-17.00

Lisätiedot

K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI

K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI 4.4.2018 K U T S U Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 4. 5.6.2018, Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN 50-VUOTISJUHLASEMINAARI Saaristo-, rannikko-

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen KL

Keskiviikko klo Onsdagen KL SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 1/2017 PROTOKOLL 1/2017 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Keskiviikko 22.2.2017 klo 14.30-16.45 Onsdagen 22.2.2017 KL 14.30-16.45

Lisätiedot

Luonnos jl mmm K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI

Luonnos jl mmm K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI Luonnos 26.1.2018 jl mmm K U T S U Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 4. 5.6.2018, Turku SAARISTOPOLITIIKAN 70 - VUOTISJUHLASEMINAARI SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN 50-VUOTISJUHLASEMINAARI

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2015

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2015 Saaristotoimikunta 10.02.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Saaristoliikenteen ajankohtaiset 6 Saaristo-ohjelman

Lisätiedot

Keskiviikko klo Onsdagen klo

Keskiviikko klo Onsdagen klo SAARISTOASI AI N NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 PROTOKOLL 1/2018 Aika: Tid: Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande: Keskiviikko 21.2.2018 klo 14.30-16.30 Onsdagen 21.2.2018 klo 14.30-16.30

Lisätiedot

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu, kh Tervaleppä Riksdagen, Lilla Parlamentet, Arkadigatan, mr Tervaleppä

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu, kh Tervaleppä Riksdagen, Lilla Parlamentet, Arkadigatan, mr Tervaleppä SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 SKÄRGÅRDSDELEGATIONEN PROTOKOLL 6/2017 Aika: Keskiviikko 20.9.2017 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 20.9.2017 klo 14.30-17.00 Paikka: Plats: Eduskunnan pikkuparlamentti,

Lisätiedot

Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014

Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 Saaristotoimikunta 29.04.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Kemiönsaaren ajankohtaiset asiat 18 Saaristoliikenteen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2019 Saaristotoimikunta 6.3.2019 PÖYTÄKIRJA 2/2019 14 Kokouksen avaus 15 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjantarkastus 18 Saaristomeren alueen

Lisätiedot

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu, kh Tervaleppä Riksdagen, Lilla Parlamentet, Arkadigatan, mr Tervaleppä

Eduskunnan pikkuparlamentti, Arkadiankatu, kh Tervaleppä Riksdagen, Lilla Parlamentet, Arkadigatan, mr Tervaleppä SAARISTOASIAIN NEUVOTTELUKUNTA SKÄRGÄRDSDELEGATIONEN PÖYTÄKIRJA 7/2017 PROTOKOLL 7/2017 Aika: Keskiviikko 8.11.2017 klo 14.30-17.00 Tid: Onsdagen 8.11.2017 klo 14.30-17.00 Paikka: Plats: Läsnä: Närvarande:

Lisätiedot

Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari

Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari KUTSU Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 6. 7.6.2011, Maalahti Aika Seminaari alkaa maanantaina 6.6.2011 klo 12.00 ja päättyy tiistaina 7.6.2011 klo 12.00 Paikka Ensimmäisenä päivänä Petalaxin

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 Saaristotoimikunta 10.09.2014 PÖYTÄKIRJA 3/2014 24 Kokouksen avaus 25 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 26 27 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 28 Varsinais-Suomen maakuntastrategia ja

Lisätiedot

Saaristotoimikunta 13.10.2015 PÖYTÄKIRJA 4/2015

Saaristotoimikunta 13.10.2015 PÖYTÄKIRJA 4/2015 Saaristotoimikunta 13.10.2015 PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Kokouksen avaus 38 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 39 Pöytäkirjantarkastus 40 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 41 Naantalin kaupungin

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2019

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2019 Saaristotoimikunta 02.09.2019 PÖYTÄKIRJA 4/2019 38 Kokouksen avaus 39 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 40 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 41 Pöytäkirjantarkastus 42 Saaristoliikenteen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 2/2018

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 2/2018 Saaristotoimikunta 12.4.2018 ESITYSLISTA 2/2018 Aika 12.4.2018 klo 13.00 Paikka Maakuntatalo, kokoushuone Tammi ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 Saaristotoimikunta 19.11.2013 PÖYTÄKIRJA 3/2013 26 Kokouksen avaus 27 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 28 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 30 Paraisten kaupungin vesihuollon haasteet.

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Saaristotoimikunta 24.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 4 Pöytäkirjantarkastus 5 SANK:n ajankohtaiset

Lisätiedot

K U T S U. Luonnos /JL/MMM. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Jyväskylä

K U T S U. Luonnos /JL/MMM. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari , Jyväskylä K U T S U Luonnos 15.2.2017/JL/MMM Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 5. 6.6.2017, Jyväskylä Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari Jyväskylässä Aika Paikka Järjestäjät Kohderyhmä

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2018

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2018 Saaristotoimikunta 17.10.2018 PÖYTÄKIRJA 4/2018 39 Kokouksen avaus 40 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 41 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 42 Pöytäkirjantarkastus 43 Saaristoliikenteen

Lisätiedot

LIITE 8. Luonnos 12.1.2010 K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 7. 8.6.2010, Länsi-Turunmaa

LIITE 8. Luonnos 12.1.2010 K U T S U. Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 7. 8.6.2010, Länsi-Turunmaa LIITE 8. Luonnos 12.1.2010 K U T S U Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari 7. 8.6.2010, Länsi-Turunmaa Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden seminaari Länsi-Turunmaalla Aika Paikka Järjestäjät

Lisätiedot

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 3/2018

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 3/2018 Saaristotoimikunta 22.8.2018 ESITYSLISTA 3/2018 Aika 22.8.2018 klo 14.00 Paikka Maakuntatalo, kokoushuone Tammi ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2017

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2017 Saaristotoimikunta 28.03.2017 PÖYTÄKIRJA 2/2017 14 Kokouksen avaus 15 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjantarkastus 18 Saaristoliikenteen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Saaristotoimikunta 14.04.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Maakuntajohtajan puheenvuoro 18 Saaristo-ohjelman

Lisätiedot

Saaristotoimikunta 11.04.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016

Saaristotoimikunta 11.04.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016 Saaristotoimikunta 11.04.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 Kokouksen avaus 15 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjantarkastus 18 Saaristoliikenneseminaari

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 03.09.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Kokouksen avaus 13 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 14 Pöytäkirjan tarkastaminen 15 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

PÖYTÄKI RJA LIPERIN KUNTA 6/2015

PÖYTÄKI RJA LIPERIN KUNTA 6/2015 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKI RJA 6/2015 2 Saapuvilla olleet et Nimi Reijonen Eero Tikka Tiina Parkkinen Sanna Hakulinen Pauli Hartikainen Mikko Hoppa Helinä Huikuri Pekka Huohvanainen Kauko Jetsonen Anne Karjalainen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 5/2016

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 5/2016 Saaristotoimikunta 08.11.2016 PÖYTÄKIRJA 5/2016 50 Kokouksen avaus 51 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 52 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 53 Pöytäkirjantarkastus 54 Paraisten kaupungin

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (11) Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (11) Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (11) Aika 10.11.2015 klo 16:00-18:10 Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Ajankohtaiset

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

Saaristoliikenne Saaristoliikenteen neuvottelukunta (SLNK) Varsinais-Suomen ELY keskus Sirpa Vanhala

Saaristoliikenne Saaristoliikenteen neuvottelukunta (SLNK) Varsinais-Suomen ELY keskus Sirpa Vanhala Saaristoliikenne Saaristoliikenteen neuvottelukunta (SLNK) Varsinais-Suomen ELY keskus Sirpa Vanhala 23.3.2015 1 23.3.2015 2 SLNK:n toiminta Merenkulkulaitokseen perustettiin 1993 Saaristoliikenteen neuvottelukunta,

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 20.6.2018 72 Kokousaika: Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.50 N:o 10/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 78-84 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 7.9.2013 klo. 10.00- Paikka Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Esityslista 2/2017 1 (5) Aika ma 20.3.2017 klo 9.00 Paikka Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Kokouksen esityslista liitteineen on saatavana Pohjois-Savon liiton www-sivuilta: www.pohjois-savo.fi/myr

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/2018 1 ( 9) Aika 21.11.2018, klo 13:00-15:38 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN KUNTAJAKOSELVITYS

KESKI-SATAKUNNAN KUNTAJAKOSELVITYS 1 KESKI-SATAKUNNAN KUNTAJAKOSELVITYS TYÖVALIOKUNNAN KOKOUS / 2 AIKA: 20.1.2014 klo 9.00 PAIKKA: Luvian kunnantalo TYÖVALIOKUNNAN KOKOONPANO Jaana Karrimaa, Harjavalta Markku Rauta, Harjavalta Reijo Nummikari,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Seurakuntaneuvosto (7)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Seurakuntaneuvosto (7) Seurakuntaneuvosto 7.9.2016 1(7) SISÄLLYSLUETTELO 7/2016 Asialista: 99 Kokouksen avaus 100 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 101 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 102 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

ASIALISTA: LAPIN YLIOPISTON UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

ASIALISTA: LAPIN YLIOPISTON UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS LAPIN YLIOPISTO UNIVERSITY OF LAPLAND LAPIN YLIOPISTON UUDEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS ASIALISTA: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.06.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 4 Pöytäkirjan tarkastaminen 5

Lisätiedot

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 5/2017

Saaristotoimikunta ESITYSLISTA 5/2017 Saaristotoimikunta 4.12.2017 ESITYSLISTA 5/2017 Aika 4.12.2017 klo 13.00 Paikka Maakuntatalo, kokoushuone Tammi ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2016

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 4/2016 Saaristotoimikunta 09.09.2016 PÖYTÄKIRJA 4/2016 38 Kokouksen avaus 39 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 40 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 41 Pöytäkirjantarkastus 42 Kemiönsaaren kunnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1. Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli Etelä-Savon maakuntaliitto KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 1 Maakuntauudistus, Poliittisen ohjauksen neuvottelukunta Kokousaika 09.03.2018 kello 14:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (11) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00 Paikka Porin kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnäolijat Vasama Juha Lehtonen Harri Heino Oili Jokinen-Anttila

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Aika 5.4.2016 kello 18:00-19:57 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Olle Gull x Anders Östergård Marina Kinnunen x Marja-Riitta Vest x Jan Finne Juha Nummela x Kaj Suomela (ordf./pj.) x Tero Mäki x Varpu Rajaniemi

Olle Gull x Anders Östergård Marina Kinnunen x Marja-Riitta Vest x Jan Finne Juha Nummela x Kaj Suomela (ordf./pj.) x Tero Mäki x Varpu Rajaniemi Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous III/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 15.6.2018 klo 9:00 11:39 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1, Hietalahdenkatu 2-4, Vaasa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEJORY, 1.3.2016 18:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus... 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 4 4 Edellisen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies.

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies. Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 24.01.2017 kello 14:00-16.18 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2015 1 AIKA 8.10.2015 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70

Lisätiedot

ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012

ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012 ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN 2007 2013 SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012 ESITYSLISTA Aika 7. 8.6.2012 7.6. klo 12 16.30, lounas klo 11 8.6. klo 9, aamukahvia

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot