Täytetty leipä. ideat. Parhaat myyntiin. kesään

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Täytetty leipä. ideat. Parhaat myyntiin. kesään"

Transkriptio

1 Täytetty leipä Vauhtia Parhaat ja asennetta myyntiin ideat kesään

2 Hyvällä tuotteella hyvä kate Tuotteet, reseptiikka ja prosessi kuntoon Leivällä on tärkeä rooli suomalaisten ruokavaliossa. Välipalana se siirtää nälän loitommalle ja kiireisellä se korvaa koko aterian. Aloita oma vallankumouksesi! Kun täytetyn leivän myymiseen suhtautuu fiksulla asenteella, sillä tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Sandwicheilla voit erottua ja tuoda esiin oman talosi erityisosaamista. Toisaalta voit myös myydä perusklassikoita kohtuuhintaan. Kenelläpä Suomessa juustolla täytetty ruisleipä ei olisi yksi kahvilan tukipilareista? Täytettyihin leipiin on käytettävä useita, joskus arvokkaitakin raaka-aineita, ja ennen kaikkea niiden valmistamiseen sitoutuu työaikaa. Näillä vinkeillä hallitset kuluja ja nostat kannattavuutta: Hyödynnä täytteiden raaka-aineita muussakin reseptiikassa Seuraa arvokkaiden reseptien valmistamista tarkasti viimeisinä aukiolotunteina Esivalmisteita ja komponentteja hyödyntämällä tehostat työaikaasi Perinteinen sarjatyö kannattaa säilytä valmiita leipiä kylmiössä ja siirrä ne vitriiniin kiireiseen aikaan Reseptiikan kate kannattaa laskea aina auki Mahtava sandwich syntyy, kun jokainen laadukas ainesosa toimii toistensa kanssa yhteen.

3 Trendit haltuun 1 2 Täytetyn leivän trendit suuntaavat nyt rouheampiin ja kuitupitoisempiin leipiin. Leivältä kaivataan kotoisuutta. Kuluttajien ykköskriteeri leivälle ei ole enää koko, vaan laatu ja fiilis. 5 Patongit sopivat tämän päivän retromuotiin. Ne on helppo pakata pussiin ja syödä tien päällä. Tee patongista todellinen on-the-go-tuote: leikkaa se lyhyiksi napostelupaloiksi ja pakkaa rasiaan. Se ilahduttaa kuskia ja helpottaa jakamista. 3 Vaaleat leivät säilyttävät paikkansa tietyissä klassikoissa, kuten Club Sandwicheissa ja toasteissa. 6 Rustiikkinen, maanläheinen ulkonäkö on nyt muodissa. Kiviarinapaistolla saat rapeaa kuorta ja voit paistaa leipään kunnon värin uunissa. 4 Sulattaen valmiilla tuotteilla säästät aikaa ja käsipareja, etkä tarvitse edes uunia! Tee nopea aloitus uuteen aamuun: laita sulattaen valmiita leipiä sulamaan kylmiöön yön yli. 7 Juureen leipominen kiinnostaa! Kuluttajat arvostavat tällaisia ominaisuuksia, joten kerro niistä rohkeasti. Me olemme listanneet paistolakanoihimme tuotteet, joissa on kunnolla taikinajuurta.

4 Leivän monta muotoa Mikä malli sopii sinulle? Tässä muutamia suosikkeja monipuolisesta valikoimastamme. Ruispuolikuu Ruisleipä on suomalaisten kansallisruokaa, onhan siinä kunnolla kuitua ja makua. Kokeile Ruispuolikuuta, se tuo täytteet näyttävästi esille. Kokeile! Juustokolmiosämpylä Erotu vitriinissä kolmioilla ja muilla yllättävillä muodoilla. Juustokolmiosämpylä on mehevä ja kookas vaihtoehto täytettyihin leipiin. Chilisämpylä Neliskanttiset sämpylät on helppo pakata mukaan. Niistä saa myös jaettua kolmiot kätevään syömiseen. Chilisämpylä toimii hyvin toastina! Rustic Kiviuunipatonki Patongit eivät petä! Esipaistetuissa patongeissa on rapea kuori ja ilmava sisus. Sulattaen valmiit ja halkaistut patongit taas valloittavat helppoudellaan. Perunainen Varrasleipä Varrasleivät ovat käteviä: saat kerralla täyttäen eri kokoisia leipiä vitriiniin tai kokoustarjoiluun. Levain Levain on valmiiksi siivutettu ronskeiksi viipaleiksi, joista syntyy helposti niin kylmät kuin pariloidut leivät.

5 Leikkaamalla vaihtelua Poimi vinkit ja kokeile! Valmiiksi halkaistujen ja viipaloitujen leipien lisäksi tarjoamme paljon vaihtoehtoja, joita pääset itse leikkaamalla varioimaan omaan tyyliisi. Halkaisu viistoon Kokeile halkaisua viistosti, kun haluat esitellä täytteitä paremmin. 3/4-leikkaus Leikkaa leipä vain 3/4 halki, kun haluat helposti käsiteltävän on-the-go-leivän. Kolmioleikkaus Leikkaa ylhäältä kolmiomainen kiila irti, kun haluat persoonallista ilmettä ja herkulliset täytteet huomion keskipisteeksi.

6 Täytteillä kokonaisuus nappiin Täytteet viimeistelevät täydellisen sandwichin. Runsailla, mehevillä makujen ja rakenteiden yhdistelmillä saat leipään luonnetta! Täytetty leipä on myös helppo valinta, kun haluat vitriiniin vaihtelua ja sesonkituotteita. Näin onnistut: Kokosimme täyteideoita esitteen loppuun! Valitse tuoreita ja laadukkaita raakaaineita. Rakenna leivät raaka-aineista, joita toimipaikassasi muutenkin käytetään. Helpotat logistiikkaa ja parannat kannattavuutta. Hyödynnä sesongin raaka-aineita esim. vihanneksissa. Tarjoa vaihtelua teemaleivillä. Tee makumatkoja eri maihin ja hyödynnä juhlapyhiin sopivaa reseptiikkaa. Hyödynnä makupaletin eri makuja: suolaista, makeaa, kirpeää, hapanta. Valitse raaka-aineita, joissa on eri rakenteita: rapeaa, pehmeää, rouskuvaa. Seuraa reseptiesi vitriinikestävyyttä joskus mehevät täytteet voivat päivän mittaan vetistää leipää. Vinkki! Kaikki reseptit ja ideat löydät helposti kotisivuiltamme.

7 Valmista levitteet ja tahnat useamman päivän tarpeiksi Levitteet ja tahnat ovat täytteen herkullinen perusta. Valmistat niitä helposti oliiviöljyn, majoneesin ja maustamattoman tuorejuuston avulla. Kokeile esim. yrttiöljyä, feta-avokadotahnaa, tapenadea, mausteista relissiä, pestoa, chilitahnaa ja hummusta. Varo tekemästä levitteestä liian kosteaa, jottei leivästä tule liian märkä. Luo oma signature-leipä! Millainen leipä saa juuri sinun asiakkaasi palaamaan? Onko se ylivertaisesti toteutettu klassikko vai omintakeinen ja trendikäs leipä béarnaise-kastikkeella, báhn mì lla tai chipotlella... Talon leivällä erotut ja palvelet!

8 Koko päivä haltuun leivällä Aamupäivä: Ennen lounasta palvelet asiakkaita parhaiten kohtuullisen kokoisilla sämpylöillä ja ruisleivillä, jotka nautitaan helposti kahvikupillisen kera. Tee aamiaiscombo leivästä, kahvista, mehusta ja vaikka pienestä makeasta. Iltapäivä: Kun lounaalla ja työpäivän päätteeksi leipä korvaa usein lämpimän aterian, kaivataan isompia ja runsaampia vaihtoehtoja. Näissä hetkissä myös lämpimät leivät ovat parhaimmillaan. Kylmää ja lämmintä: Kun haluat pitää yllä valinnanvaraa koko päivän ajan, hyödynnä monet sekä kylminä että lämpiminä toimivat reseptimme. Silloin voit pariloida leivän kassalla asiakkaan toiveen mukaan. Rucola ja yrtit kestävät hyvin lämpöä, siksi ne ovat kiva tapa lisätä vihreää parilaleipiin!

9 Muista ruis! Myös suomalaisille rakkaat ruisleivät ovat huippuja grillattuina! Siksi pariloitavien leipien valikoimassa RuisToast on aina toivottu lisä. Kokeile Isoa Ruisruutua tai Ruispuolikuuta, niillä osut nälkäisen suomalaiseen makuun. Valmiit tarjouspohjat! Hyödynnä sandwich-myynnissäsi Lantmännen Unibaken muokattavat tarjouspohjat. Lisää valmiiseen pohjaan oma reseptisi, hinta tai vaikka helposti tartuttava tarjous juoman kera. Löydät leipien ja monien muiden tuotteidemme tarjouspohjat kotisivuiltamme. we sandwich Talon oma leipä Kirjoita leipä ja täytteet Ja kahvi/tee/juoma yhteishintaan 0 00 we ruistoast RuisToast Kirjoita leipä ja täytteet Ja kahvi/tee/juoma yhteishintaan 0 00 Viimeistelty on-the-go vakuuttaa On-the-go-pakkauksilla ja take away -ratkaisuilla saat näyttävyyttä ja lisäkauppaa helposti. Valitse oman toimipisteesi ilmeeseen sopivia vaihtoehtoja kun kokonaisuus miellyttää silmää, ostaminenkin helpottuu. Pakkauksia löydät omasta tukustasi. Tutustu muutamiin valikoituihin vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

10 Kylmäsavulohileipä 1 kpl Vaasan Perunainen varrasleipä 120 g Tuorejuusto maustamaton, laktoositon 150 g Kylmäsavulohiviipaleita Ruohosipulia Halkaise Perunainen varrasleipä ja voitele se tuorejuustolla. Laita kylmäsavulohiviipaleet alemman puoliskon päälle ja viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Falafel ciabatta 5 kpl SBS Italialainen Maalaisciabatta Tumma 100 g Hummusta 300 g Falafeleja 150 g Tomaattiviipaleita 200 g Tsatsikia 50 g Rucolaa Halkaise ja voitele hummuksella. Täytä sämpylät.

11 Chiliavokadosämpylä Vegaani 5 kpl SBS Chilisämpylöitä 100 g Maapähkinävoita 150 g Vegaanimajoneesia 300 g Avokadoviipaleita 200 g Tomaattiviipaleita 50 g Salaattia Voitele sämpylät maapähkinävoilla ja majoneesilla. Täytä sämpylät. Vegaani Härkisruispuolikuu 5 kpl Vaasan Ruispuolikuu 150 g Vegaanimajoneesia 100 g Härkistä 100 g Tomaattiviipaleita 100 g Marinoituja sieniä 50 g Salaattia Voitele Ruispuolikuut vegaanimajoneesilla. Lämmitä härkis ja kokoa leivät.

12 Punajuurivuohenjuustoleipä 1 kpl SBS Punajuuri-Spelttileipä 20 g Rucolaa 120 g Vuohenjuustoa 100 g Tomaattia 20 g Hunajaa 15 g Pinjansiemeniä Paista ja halkaise Punajuuri- Spelttileipä. Voitele leipä oliiviöljyllä ja kokoa leipä. Leikkaa kolmeen tai neljään osaan. Kaurapuolikuu Skagen 5 kpl Vaasan Kaurapuolikuu 600 g Katkarapuja 150 g Majoneesia 150 g Ranskankermaa 5 kpl Kananmunaa keitettynä Tilliä Sekoita keskenään sulatetut, valutetut katkaravut, majoneesi, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Jaa massa kymmenelle puolikkaalle ja koristele kananmunalla sekä tillillä.

13 Perunainen Kinkkuleipä 1 kpl Vaasan Perunainen Varrasleipä 50 g Levite 20 g Sinappi 40 g Majoneesi 160 g Maalaiskinkkuviipale 3 kpl Kananmunia keitettyinä Sekoita keskenään sinappi ja majoneesi. Halkaise Perunainen varrasleipä. Voitele leivät levitteellä ja sinappi-majoneesilla. Täytä ja leikkaa esim. neljään osaan. Serranon Focaccia 1 kpl Vaasan Focaccialevy 1 dl Oliiviöljyä 300 g Majoneesia 350 g Serranon kinkkua 50 g Rucolaa 300 g Paahdettua paprikaa 100 g Parmesanlastuja Halkaise Focaccialevy. Ripottele molemmille leikkuupinnoille oliiviöljyä. Voitele levyt majoneesilla ja täytä. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja grillaa painoparilassa.

14 Savulihakauraleipä 10 kpl Vaasan Kaurapuolikuu 200 g Savustettua naudanleikettä 150 g Levitettä 100 g Salaattia 5 kpl Kananmuna keitettynä 150 g Suolakurkkua Voitele leivät levitteellä ja kokoa leivät. Jemmarin possupanini 10 kpl Vaasan halkaistua Jemmarin tyynysämpylää 700 g Kypsää possun kylkeä viipaleina 200 g Sinappimajoneesia 500 g Hapankaalia 200 g Maustekurkkua Voitele Jemmarin puolikkaat sinappimajoneesilla. Kokoa leipä ja paahda painoparilassa.

15 Thaipatonki 10 kpl Vaasan Mini Rouhepatonki 300 g Thaimajoneesia 600 g Broilerinliha kuutioituna 100 g Sweet chili -kastiketta Rucolaa Korianteria Ruohosipulia Thaimajoneesi: 250 g Majoneesia 20 g Thaikeitto-ainesta 15 g Inkivääripyrettä 15 g Savuchilipyrettä Sekoita majoneesin ainekset keskenään. Yhdistä kuutioitu broileri majoneesin joukkoon. Asettele rucolat patonkien väliin ja täytä patongit massalla. Koristele sweet chili -kastikkeella tai suikaloidulla chilillä sekä ruohosipulilla ja korianterilla. RuisToast Kinkkujuusto 10 kpl Vaasan Ruispuolikuu 200 g Majoneesia 100 g Sinappia 350 g Maalaiskinkkua 250 g Juustoa Voitele leivät majoneesilla ja sinapilla. Paahda painoparilassa tai tarjoa kylmänä.

16 Värikäs Fetajuustokolmio 10 kpl Vaasan Fetajuustokolmio Salaattia Keltainen paprika Punainen paprika Halkaise paistetut ja jäähdytetyt Fetajuustokolmiot ja täytä salaatilla sekä paprikalla. Bayer Levain sandwich 20 viipaletta SBS Levain leipä siivutettuna 500 g Majoneesia 1,2 kg Maalaiskinkkua 1 kg Hapankaalia Paahda leivät ja lämmitä hapankaali. Voitele viipaleet majoneesilla ja kokoa leivät. Laita toinen viipale päälle ja leikkaa leipä puoliksi.

17 New York Levain sandwich 20 viipaletta Levain leipä siivutettu 500 g Majoneesi 1,2 kg Pastrami 500 g Suolakurkku Paahda leivät. Voitele viipaleet majoneesilla ja kokoa leivät. Laita toinen viipale päälle ja leikkaa leipä puoliksi. Ruislakka 10 Vaasan Ruismax -palaleipää 800 g leipäjuustoa 5 viip. pekonia paistettuna 200 g lakkahilloa voita Voitele Vaasan Ruismax voilla. Aseta päälle leipäjuusto ja paistettua pekonia. Lämmitä uunissa ja koristele lakkahillolla.

18 Mexicanapatonki Italian patonki Vegaani 1 SBS Ranskanpatonki 100 g Chilimajoneesia 100 g Tomaattia 250 g Kypsiä kanasuikaleita Halkaise sulatettu mutta paistamaton SBS Ranskanpatonki. Levitä molemmille puoliskoille chilimajoneesia ja täytä. Leikkaa kolmeen osaan ja pariloi painoparilassa. 1 SBS Maalaispatonki 2 rkl Oliiviöljyä 1 rkl Balsamietikkaa 100 g Paahdettua paprikaa 80 g Paahdettua munakoisoa 80 g Paahdettua kesäkurpitsaa 80 g Tomaattia Basilikaa Halkaise paistettu SBS Maalaispatonki. Sekoita keskenään öljy ja etikka, ja voitele leipä seoksella. Kokoa ja leikkaa kahteen tai kolmeen osaan. Tarjoa kylmänä tai pariloituna. Patonkeja löytyy esipaistettuina sekä sulattaen valmiina ja halkaistuina. Patongit voi täyttää etukäteen tai rakentaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

19 Kahden värin kolmioleivät 5 kpl Vaasan Isoa Ruisruutua 5 kpl Vaasan Isoa Kaura-pellavaruutua 500 g Tuorejuustoa 800 g Graavilohta 300 g Kurkkua Tilliä Voitele ruudut molemmin puolin tuorejuustolla ja täytä. Leikkaa leivät kolmioiksi ja laita rasiaan yksi puolikas molempia leipiä. Club Focaccia 1 Vaasan Focaccialevy 100 g Voita n. 1 kg Kananrintafileetä n. 300 g Pekonia paistettuna 500 g Tomaattia viipaleena 300 g Majoneesia 50 g Chiliketsuppia Salaattia Leikkaa Vaasan Focaccialevy kolmeen osaan. Sekoita keskenään majoneesi ja ketsuppi. Laita alimmalle levylle salaattia, chilimajoneesia ja pekonia. Nosta toinen levy päälle ja laita siihen salaattia, chilimajoneesia, kanaa ja tomaattia. Nosta kolmas viipale kanneksi. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.

20 Aina palveluksessasi! Kehitetään yhdessä vitriinisi huippukuntoon! Muista ajankohtaiset vinkit, ohjeet ja videot aina saatavilla nettisivuiltamme. Lantmännen Unibake Finland, Tiilitie 9, Vantaa Käyntiosoite: Salmisaarenaukio 1, Helsinki Puh: Sähköposti : info.unibakefi@lantmannen.com

TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK

TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK Kevät 203 LAPIN TAIKAA Aitoja makuja. Paluu juurille Luonnollisuus ennen kaikkea, huutavat ruokatrendien tutkimukset. Lisäaineettomuus ja täysjyvä, luomu, aito ja alkuperäinen

Lisätiedot

Vegaaniset valinnat 9-12/2017 herkullisia leivonnaispakasteita valikoimaasi

Vegaaniset valinnat 9-12/2017 herkullisia leivonnaispakasteita valikoimaasi Lantmännen Unibake Vegaaniset valinnat 9-12/2017 herkullisia leivonnaispakasteita valikoimaasi Pullat Voitele esim. 1:1-suhteen veden ja sokerin/siirapin seoksella. Vaasan Vehnäpulla, nostattamaton 200x50g

Lisätiedot

Vegaaniset valinnat. Tuotenumero: Kesko SAP: Heino: Metro:

Vegaaniset valinnat. Tuotenumero: Kesko SAP: Heino: Metro: Lantmännen Unibake Vegaaniset valinnat herkullisia leivonnaispakasteita valikoimaasi Pullat Voitele esim. 1:1-suhteen veden ja sokerin/siirapin seoksella. Vaasan Vehnäpulla, nostattamaton 200x50g Tuotenumero:

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Makeaa ja suolaista jokaiseen päivään! Menestyksesi reseptit Touko-elokuu 2014 Klassinen katkarapuleipä! Fazer Puikula Skagen (8 avoleipää) 4 kpl Fazer Puikula Rukiinen herkku 100 g ranskankermaa 60 g

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2017 Uutuus! Fazer Juuresleipä Ruis Bataatti & Tomaatti 80 x 60 g Innovatiivinen uutuus pakastevalikoimaan Vähemmän jauhoja, enemmän kasviksia 1/3 jauhoista on korvattu

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Syyskuu joulukuu 2014 UUTUUS Fazer Vanilja-kardemummapulla 60 x 80 g Kaivattua vaihtelua pullavalikoimaan Runsaasti vaniljaa ja perinteistä kardemummaa Vanilja-kardemummapullassa

Lisätiedot

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä 2 Fazer Puikula -ruisleipää 500 g kypsää porkkanaa, soseena (5 dl) 1 dl creme bonjour -tuorejuustoa, valkosipulilla maustettua tuoretta rakuunaa suolaa ja mustapippuria

Lisätiedot

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Jääkellarin lohi n. 500 g lohifile 1 litra vettä 1 dl merisuolaa 1 rkl sokeria Kiehauta vesi. Lisää suola ja sokeri, sekoita kunnes ne ovat täysin liuenneet. Jäähdytä

Lisätiedot

UUTUUS MaalaisCiabatta

UUTUUS MaalaisCiabatta UUTUUS MaalaisCiabatta Myllyn Paras Vierasvara -sarjaan on tullut toinen leipätuote kesäksi tulleen Ruis-Valkosipulipatongin rinnalle, MaalaisCiabatta. Uutuusleivillä loihdit kätevästi ja nopeasti tuoretta

Lisätiedot

MARINADEJA SALAATEILLE

MARINADEJA SALAATEILLE MARINADEJA SALAATEILLE 1. Perusmarinadi 3,5 dl sokeria 3,5 dl omenaviinietikkaa 3 dl öljyä - keitä marinadin aineksia muutama minuutti. Kaada kuuma liemi salaatin päälle. Anna maustua n. 1 vrk - voit myös

Lisätiedot

ESPANJALAISIA TAPAKSIA

ESPANJALAISIA TAPAKSIA ESPANJALAISIA TAPAKSIA Malmin Martat 17.10.2016 TOMAATTILEIPÄ PERUNAMUNAKAS FRITEERATUT MUSTEKALARENKAAT MELONIA ILMAKUIVATUN KINKUN KERA MARINOIDUT OLIIVIT MANTELIKEKSIT KAHVI / TEE --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Ja sitten grillataan!

Ja sitten grillataan! Toukokuu 2015 Ja sitten grillataan! Miten syntyy täydellinen grillauskastike Coca-Cola-siirapista? Sen paljastaa Sinebrychoffin Beer Ambassador Anikó Lehtinen. Kokeile myös muita Anikón reseptejä. Grilliruoan

Lisätiedot

Reseptit Likkojen lenkki 2015

Reseptit Likkojen lenkki 2015 Grillattua Hk:n rypsipossua 600 g HK:n rypsiporsaan sisäfilettä 2 tl korianterin siemeniä 1 tl kuminaa 1 tl fenkolinsiemeniä 1 dl hunajaa 1. Puhdista filee kalvoista. 2. Sekoita loput ainekset keskenään

Lisätiedot

Fazer Inspiraatio Maistuvimmat uutuudet ja käyttövinkit, syksy 2013.

Fazer Inspiraatio Maistuvimmat uutuudet ja käyttövinkit, syksy 2013. Fazer Inspiraatio Maistuvimmat uutuudet ja käyttövinkit, syksy 2013. Kaikki Inspiraatioreseptit löytyvät netistä: www.fazer.fi/fazerpro Ja jos haluat kysyä jon, Fazer Leipomoiden edustajat ovat palveluksessasi.

Lisätiedot

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista Jarlsberg kun haluat jotain ainutlaatuista Miksi Jarlsberg juuston täyteläinen maku on niin ainutlaatuinen? Miten juustoon syntyy sille tyypillinen rakenne? Jarlsberg juustoa on valmistettu salaisen ja

Lisätiedot

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (+37 astetta). Liota joukkoon hiiva, suola ja sokeri.

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (+37 astetta). Liota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Focaccia (italialainen peltileipä) Focaccia on yksi omista suosikeistani, se on edullista ja helppoa valmistaa, eikä siihen tarvita voita tai leikkelettä päälle vaan se on valmista sellaisenaan. Focaccialla

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Syyskuu joulukuu 2017 Kasvisvaihtoehto Fazer HUIKO trendikäs ja terveellinen välipala Terveellisempi vaihtoehto vitriiniin ja kokoustarjoiluun Runsas kasvistäyte Täytteinä

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Toukokuu elokuu 2016 UUTUUS! Kaikkien rakastama OMAR nyt munkkina! Lyömätön makuyhdistelmä: klassikkobrändi ja ainutlaatuisen pehmeä munkki Loisti makutestissä Suomen suosituimman

Lisätiedot

Maukkaat kesäherkut grillistä

Maukkaat kesäherkut grillistä Maukkaat kesäherkut grillistä Herkulliset reseptit syntyvät sesongin raakaaineilla ja sydäntä hellivillä Keiju-öljyillä! Lisää MAKUA ÖLJYILLÄ Uudista suosikkiruokasi Keiju Makuöljyillä ja Yrttiöljyillä!

Lisätiedot

Panini Jet Maailman nopein painoparila

Panini Jet Maailman nopein painoparila Panini Jet Maailman nopein painoparila Maailman nopein painoparila*. Kokeile niin huomaat eron! JAKSO JAKSO JAKSO JAKSO 0 0 0 59 59 Leipätyyppi: tortilla Valmistusaineet: leipä, kovaksi keitetty kananmuna,

Lisätiedot

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19 KYLMÄT ALKUPALAT 18 19 Okroška eli kotikaljakeitto Kuudelle Salaatti 4 suurta keitettyä perunaa 1 avomaankurkku 6 suurta retiisiä 200 g keitettyä kieltä tai keittokinkkua 4 keitettyä munaa nippu tilliä

Lisätiedot

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta Helppo Härkis pastakastike 1 pkt (250 g) HÄRKIS härkäpapuvalmistetta 2 tl öljyä 1 prk (400 g) tomaattimurskaa 2 dl vettä 2 rkl tomaattisosetta 2 tl kuivattua yrttiseosta 1/2 tl suolaa ja sokeria ripaus

Lisätiedot

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä.

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä. RESEPTIT & VINKIT TOFU BOWL 2 ANNOSTA 100 g leveää riisinuudelia ½ rkl seesamiöljyä tilkka soijakastiketta 1 pkt SoFine Tofu Luomu Tomaatti-Basilika (250 g) 3/4 dl vehnäjauhoa tai (gluteenitonta) korppujauhoa

Lisätiedot

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla.

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla. MENU 2 Ruisleipää porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla Paahda ruisleipäviipaleita ja laita

Lisätiedot

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön PRETZELIT Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu ssa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

Vege 10,20 Tuore herkkusieni, aurinkokuivattu tomaatti, paprika, punasipuli

Vege 10,20 Tuore herkkusieni, aurinkokuivattu tomaatti, paprika, punasipuli KESÄRAVINTOLA RAUHALAHTI MENU 2017 Pizzat Kallameri 13,50 Kylmäsavulohi, omena, purjo, tilli Lomafiilis 11,50 Pekoni, tuore herkkusieni, feta Veljmies 13,50 Kylmäsavuporo, punasipuli, tomaatti Siskotyttö

Lisätiedot

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2 Buffetehdotus 1 Maalaisleipää, riihiruisleipää, voita Tuorekurkkua viipaleina Juustoa viipaleina Perinteistä lohikeittoa Buffetehdotus 2 Kotikaljaa, mehua ja vettä Rouhepatonkia, voita Fetasalaattia Savulohi-perunasalaattia

Lisätiedot

Kokataan kesäherkkuja!

Kokataan kesäherkkuja! Kokataan kesäherkkuja! Kesäkeittiön maukkaimmat reseptit syntyvät sydäntä hellivistä kasviöljyistä MAKUA ÖLJYILLÄ! Uudet Keiju Makuöljyt ruoanlaittoon ja leivontaan. 3 suosikkimakua: rosmariini, valkosipuli

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammi-huhtikuu 2014 Fazer Leipomoiden ammattilaisasiakkaiden kokonaisuus on saanut oman ilmeen ja nimen, Fazer Pro. Fazer Pro herkullisia leipomotuotteita ja uusia ratkaisuja ammattilaisille

Lisätiedot

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä VOITTAJAMENU: Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla,

Lisätiedot

Reipas rapuleipä. Tarvitset:

Reipas rapuleipä. Tarvitset: Reipas rapuleipä 4 kpl Pågen JättiRanskaa 150 g katkarapuja, sulatettuna jääkaapissa 3 rkl majoneesia 1 tl sinappia 2 rkl hienonnettua tilliä 1 rkl hienonnettua ruohosipulia tilkka sitruunamehua mustapippuria

Lisätiedot

Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro

Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro Tattari-hirssi-viikunatuorepuuro Tätä tuorepuuron reseptiä voi pitää pohjana & vaihdella hedelmiä. Esim. raasta omenaa & lisää vasta kun puuro on valmis, sekaan voi laittaa myös kanelia. 2-3 annosta: tuorepuuro

Lisätiedot

Burgers. ideoita ja reseptejä

Burgers. ideoita ja reseptejä Burgers ideoita ja reseptejä B Hampurilaisen arkkitehtuuri Hampurilainen on enemmän kuin raaka-aineidensa summa. Se on sämpylän ja pihvin sekä täytteiden makujen ja tekstuurien synergia. Hampurilaisarkkitehtuuri

Lisätiedot

Mifu-pinaattikiusaus. Valio Oy

Mifu-pinaattikiusaus. Valio Oy Mifu-pinaattikiusaus 2,500 kg Valio perunasuikaleita sulatettuna 1,000 kg Valio MiFU suikaleita Original 0,300 kg Valio AURA murua 0,250 kg Food Service sipulikuutioita Liemi: 1,000 kg Valio Hyvä suomalainen

Lisätiedot

Väinön reseptit. Salaatit. Väinö Niskanen/Amiedu

Väinön reseptit. Salaatit. Väinö Niskanen/Amiedu Väinön reseptit Salaatit Sisältö Kasvisten paloittelu Fetasalaatti Kurkku-melonisalaatti Perunasalaatti Porkkanaraaste ja kaaliraaste Pääsiäissalaatti Rosolli Vihreä salaatti Ranskalainen salaatinkastike

Lisätiedot

Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua!

Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua! Tässä vuoden 2016 Kynttiläillallis-finaalimenut Hyvää ruokahalua! VOITTAJAMENU: Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, munavoi ja tilliöljy Rukiiset paistetut muikut, pottuvoi ja marinoidut porkkananauhat

Lisätiedot

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN broilerikurpitsacurry Annosmäärä: 20 2 kg Kariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636) 0,1 l rypsiöljy 0,75 kg sipulikuutio 0,05 kg valkosipuli,

Lisätiedot

LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS... 6,5. PULLED PORK Miedosti 15 tuntia savustettua, barbeque-maustettua nyhtöpossua. PORK RIBS...

LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS... 6,5. PULLED PORK Miedosti 15 tuntia savustettua, barbeque-maustettua nyhtöpossua. PORK RIBS... LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS pohjalle American barbeque-perusannos sisältää maissileivän, marinoitua punasipulia, maustekurkkua ja kaksi valitsemaasi lisuketta (kohta 3). VAlitse lihat PULLED PORK...

Lisätiedot

Alla Pollo. pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas ja pariloitua kananpoikaa. Americana

Alla Pollo. pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas ja pariloitua kananpoikaa. Americana Pizzat 15,90 /kpl Alla Pollo pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas ja pariloitua kananpoikaa Americana pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas, Aura-sinihomejuusto ja kinkku Berlusconi runsaskuituinen

Lisätiedot

Ravintola Käpygrilli. 1. Etana- tai jokirapupannu 10,20. 2. Bruschetta 5,50

Ravintola Käpygrilli. 1. Etana- tai jokirapupannu 10,20. 2. Bruschetta 5,50 ALKUPALAT 1. Etana- tai jokirapupannu 10,20 Etanoita tai jokirapupyrstöjä joko vuohenjuustokuorrutuksella tai valkosipuli- tai aurajuustovoissa, paahtoleipää 2. Bruschetta 5,50 Mozzarellaa, tomaattia,

Lisätiedot

A LA CARTE VANILJAPANNACOTTA JA MARJOJA (l,g) 8,50 sisältää: kerma

A LA CARTE VANILJAPANNACOTTA JA MARJOJA (l,g) 8,50 sisältää: kerma A LA CARTE 19.8.2015 LEHTIKAALI-OMENASALAATTIA JA PAAHDETTUA PORSAAN PAISTIA (l) *ruiskrutonkeja 11,00 /16,00 sisältää: lampaanmaito, ruis, sinappi, kananmuna, etikka PAHOLAISEN KANAA (l,g) *pariloitu

Lisätiedot

ETANA- TAI JOKIRAPUPANNU 10.20 BRUSCHETTA 5.50. paahtoleipää. Tarjotaan lämpimänä pähkinä-jugurtti-valkosipulikastikkeen

ETANA- TAI JOKIRAPUPANNU 10.20 BRUSCHETTA 5.50. paahtoleipää. Tarjotaan lämpimänä pähkinä-jugurtti-valkosipulikastikkeen Starter ETANA- TAI JOKIRAPUPANNU 10.20 Etanoita tai jokirapupyrstöjä joko vuohenjuustokuorrutuksella tai valkosipuli- tai aurajuustovoissa, paahtoleipää BRUSCHETTA 5.50 Mozzarellaa, tomaattia, basilikaa,

Lisätiedot

3. Crudo Melone G...5,90 Verkkomelonia ja ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä ricottajuustoa.

3. Crudo Melone G...5,90 Verkkomelonia ja ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä ricottajuustoa. Lohicarpaccio Alkuun 1. Antipastit kahdelle...12,90 Sitrusmarinoituja katkarapuja, salsicciamakkaraa, pestopaahdettua paprikaa, puolikuivattua tomaattia, verkkomelonia, salaattia, provolone- ja ricottajuustoa

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Toukokuu elokuu 2017 FAZER PULLAKLASSIKOILLA! Fazer Dallaspulla, Voisilmäpulla ja Korvapuusti ovat kesäisen kahvihetken klassikkoja. Asettele lämpöiset pullat houkuttelevasti

Lisätiedot

A LA CARTE LOHI-CAESAR SALAATTI (vl) 11,00 /16,00 *krutonkeja sisältää: kananmuna, etikka, sinappi, maito, vehnä

A LA CARTE LOHI-CAESAR SALAATTI (vl) 11,00 /16,00 *krutonkeja sisältää: kananmuna, etikka, sinappi, maito, vehnä A LA CARTE 21.9.2016 LOHI-CAESAR SALAATTI (vl) 11,00 /16,00 *krutonkeja sisältää: kananmuna, etikka, sinappi, maito, vehnä SITRUUNAINEN JOKIRAPUPASTA (vl) *parmesanjuustoa 18,00, vehnä, selleri, kananmuna

Lisätiedot

Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT

Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT Kananpoikaa, totta kai! GRILLATTUA KANANPOIKAA SALAATTIPEDILLÄ annosmäärä 10 1,8 kg Kariniemen Kananpojan Reisipala luulla, miedosti suolattu (2836) Grillaa tai

Lisätiedot

syö hyvin, voi hyvin!

syö hyvin, voi hyvin! syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään SNELLMAN KOSKAAN EI VOI SYÖDÄ LIIKAA VIHANNEKSIA Monipuolisella IceCool vihannes- ja hedelmävalikoimalla lisäät kustannustehokkaasti terveellisempiä

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

PIZZA BUFALA VL. Bufala-mozzarellaa, tuoretta basilikaa, oliiviöljyä ja sormisuolaa PEPPERONI L. Reilusti pepperonimakkaraa

PIZZA BUFALA VL. Bufala-mozzarellaa, tuoretta basilikaa, oliiviöljyä ja sormisuolaa PEPPERONI L. Reilusti pepperonimakkaraa Tuban Pizzalista tarjolla arkipäivisin klo 14-20/21 ja lauantaisin klo 14-21. Tuban omaan hapanjuureen leivotut artesaanipizzat valmistetaan käsin paikan päällä. Tarjolla on herkullinen valikoima pizzoja

Lisätiedot

Kaukoitä-menu 34,00 / henkilö

Kaukoitä-menu 34,00 / henkilö Kaukoitä-menu 34,00 / henkilö Katkarapusalaatti Yam Plaa Myk, chili-öljyllä marinoitu ankka-nuudelisalaatti, paprika-sipuli-kaalisalaatti, kurkku-cashew-pähkinäsalaatti Punainen kanacurry, jasmiiniriisiä,

Lisätiedot

SALAATIT. Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50

SALAATIT. Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50 SALAATIT alkuruoka / annos Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50 Fetajuustosalaatti -vihreää salaattia -sipulia -oliiveja -fetajuustoa -öljy-yrtti-sitruunakastike

Lisätiedot

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe LINSEED VALO 24 H Salaatti grillatusta halloumijuustosta ja paahdettua tyrni pellavaa 200 g Halloumijuustoa 2 Avomaankurkkua valkosipulinkynsi rypsiöljyä persiljaa ½ cantaloupe meloni Sydänsalaattia tai

Lisätiedot

MEGAZONE VANTAA MENUT 2014-2015

MEGAZONE VANTAA MENUT 2014-2015 MEGAZONE VANTAA MENUT 2014-2015 Kaikki tarjoilut on tilattavissa vähintään 10 henkilölle, tilaus tulee tehdä vähintään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa jolloin myös henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot

Lisätiedot

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie

Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut *** Härkispihvit sipulirenkailla ja bataattiranskalaiset *** Kuningatarsmoothie Maailman suurin kynttiläillallinen 2019 finalistimenut saivat molemmat ylistystä tuomareilta, mutta tiukan kisan voitti menu: Tomaattinen kasviskeitto ja paahdetut ruislastut Härkispihvit sipulirenkailla

Lisätiedot

TIKISreseptit. Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä

TIKISreseptit. Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä TIKISreseptit Varoitus! Saattaa sisältää herkullisia reseptejä 1 2 KATKARAPUNUUDELI-WOK neljä annosta 4 kerää täysjyvänuudeleita 200 g pakastekatkarapuja 500 g wok-kasviksia (pakaste sopii myös) 2 rkl

Lisätiedot

FINGER FOOD eli sampivartaat

FINGER FOOD eli sampivartaat Kalaryssäys reseptit 2008 Sampiruokien kanssa sopivia viinejä ovat mm. ranskalainen Clos des Amandiers Pinot Gris 2004, saksalainen Kendermanns Pinot Noir sekä italialainen Chardonnay dei Sassi Cavi. FINGER

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2018 Ota kevään sesongit haltuun Fazer Talonpullan avulla Laskiaiseen eri kokoisia laskiaispullia Ystävän- tai Naistenpäivänä koristele Talonpulla näyttävillä

Lisätiedot

AAMUPALAT ISTAHA ILLALLISELLE

AAMUPALAT ISTAHA ILLALLISELLE AAMUPALAT GASTHAUSAAMUPALA 12,80 /henkilö, aamupuurolla 13,80 /henkilö Aamutuimaan leivottuja sämpylöitä, savolaista riihiruisleipää, levite, metwurstia, juusto- ja kinkkuleikettä, tomaattia, kurkkua,

Lisätiedot

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit (Etusivu) Marinoi maistuvaksi! Marinadi mureuttaa grillattavan lihan sekä antaa täyteläisen maun ja värin myös kanalle, kalalle ja kasviksille. Touch of Taste - fondiperheen avulla loihdit helposti esimerkiksi

Lisätiedot

MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ -

MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ - MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ - 2018 Munakoisokaviaari Munakoiso on mahtavan makuinen kasvis, kunhan sen valmistaa huolella. Tämä munakoisokaviaari sopii mainiosti alkuruokapöytään, mutta myös

Lisätiedot

Näsin Uistajat ry Kalaruokakurssi 17.03.2011

Näsin Uistajat ry Kalaruokakurssi 17.03.2011 Näsin Uistajat ry Kalaruokakurssi 17.03.2011 Järjestäjät: Riina Finnberg Teija Isokallio Nina Kuusela Tässä kohtaa ei vielä tiedetty, millainen ilta olisi edessä? Apujoukot olivat jo hiukan tehneet taustatyötä

Lisätiedot

Margherita. Tuoretomaatti, basilika, mozzarella. Färsk tomat, basilica, mozzarella. Fresh tomato, basil, mozzarella.

Margherita. Tuoretomaatti, basilika, mozzarella. Färsk tomat, basilica, mozzarella. Fresh tomato, basil, mozzarella. Pizzat 15,90 /kpl Margherita Tuoretomaatti, basilika, mozzarella Färsk tomat, basilica, mozzarella Fresh tomato, basil, mozzarella Pizza Alfa Romeo Salsiccia (Italialainen makkara), chili, tuore herkkusieni,

Lisätiedot

syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään

syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään syö hyvin, voi hyvin! vinkkejä maistuvaan salaattipöytään S NE LLMA N KOSKAAN EI VOI SYÖDÄ LIIKAA VIHANNEKSIA Monipuolisella IceCool vihannes- ja hedelmävalikoimalla lisäät kustannustehokkaasti terveellisempiä

Lisätiedot

maistuvan KESÄn reseptit

maistuvan KESÄn reseptit maistuvan KESÄn reseptit kevyemmin salaatilla naudanrintasalaatti 10 hlö 450 g Snellman ylikypsä naudanrinta (30902) 800 g erilaisia salaatteja 600 g uusia perunoita 350 g IceCool papu, pitkä (33037) 50

Lisätiedot

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g

ISS Palvelut. Ruokalaji kcal / 100g kj / 100g g / 100g g / 100g g / 100g g / 100g MS ESPOO Sivu: 1 Järjestys: (+) Ateriointi, (+) Ateriatyyppi, (+) Rivinumero 15.1.2018 Kotiruoka 1 KEITETTY PASTA SPAGHETTI 100 348,190 1456,850 64,210 10,150 5,070 1,080 Salaatti, rucola 10 12,170 50,900

Lisätiedot

Maukkaita reseptejä iloksesi

Maukkaita reseptejä iloksesi Maukkaita reseptejä iloksesi SpelttiSubs kalkkunan ja mangon kera Tee leivästä ateria, välipala tai juhlava vierastarjottava - meiltä parhaat reseptit! Joko olet löytänyt oman suosikkisi Pågenin monipuolisesta

Lisätiedot

SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ

SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ alkuruoat & keitot 1. Vihersalaatti (l,g) 2. Aurajuusto-valkosipulietanat 6 kpl (l) 6,70 10,50 SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ 6. Einon Broileripekonisalaatti Broilerin rintafileetä ja rapeaksi paistettua

Lisätiedot

Härkäpekoniburgeri (L) Norm. hinta 14,40. Falafelburgeri (L,Vegaani) Norm. hinta 14,40. Härkäjuustoburgeri Norm. hinta 14,40

Härkäpekoniburgeri (L) Norm. hinta 14,40. Falafelburgeri (L,Vegaani) Norm. hinta 14,40. Härkäjuustoburgeri Norm. hinta 14,40 À LA CARTE Chef's Burgerit Chef s Burgerit saatavana myös gluteenittomina. Härkäpekoniburgeri (L) Norm. hinta 14,40 Sämpylä, burgerpihvi, pekonia, punasipulia, jääsalaattia, mestarinkastiketta, majoneesia,

Lisätiedot

ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1. Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta

ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1. Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 1 Heinz International Recipe Collection...Herkullisia ja nopeita reseptejä kaikkialta maailmasta ATW Menu folder FI.qxd 09/03/06 12:37 Side 2 TASTE THE WORLD...

Lisätiedot

FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA

FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA Ainekset 4 5 henkilölle 400 g Barillan Fusilli-pastaa 400 g Barillan Arrabbiata-kastiketta 200 g turskaa 50 g kivettömiä mustia oliiveja

Lisätiedot

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2. Maalaisleipää L, M Riihiruisleipää L, M Voita L Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2. Maalaisleipää L, M Riihiruisleipää L, M Voita L Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G Buffetehdotus 1 Maalaisleipää L, M Riihiruisleipää L, M Voita L Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G Perinteistä lohikeittoa L, G Buffetehdotus 2 Rouhepatonkia L, M, G Voita L, G

Lisätiedot

Nyhtökana ja paahdettu valkosipuli -tahna (6 annosta)

Nyhtökana ja paahdettu valkosipuli -tahna (6 annosta) Nyhtökana ja paahdettu valkosipuli -tahna (6 annosta) rs (4 kpl) broilerin rintaleikkeitä tl suolaa 5 dl barbequekastiketta dl viinietikkaa 4 valkosipulinkynttä 3 rkl sambal oelek -tahnaa tai tl punaista

Lisätiedot

Reseptejä. Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola. www.prokala.fi

Reseptejä. Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola. www.prokala.fi Reseptejä Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola www.prokala.fi Valkoinen on punaista Resepti: Michael Björklund Oliivi-tuorejuustogratinoitua lipeäkalaa Tomaatti-äyriäiskastiketta

Lisätiedot

Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta

Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta Pientä hyvää Helppoa gluteenitonta Herkkua ja hyvää oloa 100 % gluteeniton & vehnätön Psylliumvanukas (kuva kannessa) Skillet cookie eli pannukeksi (1 iso tai 2 pientä) Puolukka-manteli 3 dl makeuttamatonta

Lisätiedot

Keittiömestari kalalla

Keittiömestari kalalla Keittiömestari kalalla Jukka Kyllösen kalaruokareseptejä Kuha Lehtipinaatilla ja vihanneksilla täytetty kuhakääryle, kevätsipulikastiketta 600 g kuhafileetä n. 150 g kpl 100 g porkkanaa suikaloituna 50

Lisätiedot

Vihersalaattipedillä mozzarellajuustoviipaleita, tomaattia, kurkkua, oliivia ja marinoitua sipulia, valkosipulikastike, patonkia

Vihersalaattipedillä mozzarellajuustoviipaleita, tomaattia, kurkkua, oliivia ja marinoitua sipulia, valkosipulikastike, patonkia Kevyempää Mozzarellasalaatti L 10,90 Vihersalaattipedillä mozzarellajuustoviipaleita, tomaattia, kurkkua, oliivia ja marinoitua sipulia, valkosipulikastike, patonkia Lämmin Kanasalaatti L 12,80 Vihersalaattipedillä

Lisätiedot

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2. Maalaisleipää L, M, V Riihiruisleipää L, M, V Voita L, G Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G

Buffetehdotus 1. Buffetehdotus 2. Maalaisleipää L, M, V Riihiruisleipää L, M, V Voita L, G Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G Buffetehdotus 1 Maalaisleipää L, M, V Riihiruisleipää L, M, V Voita L, G Tuorekurkkua viipaleina L, M, G, V Juustoa viipaleina L, G Perinteistä lohikeittoa L, G Buffetehdotus 2 Maalaisleipää L, M, V /

Lisätiedot

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet YLEINEN KIINNOSTUS TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄÄN, TIETOISUUS ILMASTONMUUTOKSESTA JA PANOSTUKSET ELÄINTEN HYVINVOINTIIN, OVAT NOSTANEET KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALION

Lisätiedot

Pohjolan makuja-menu 39,50 / henkilö

Pohjolan makuja-menu 39,50 / henkilö Pohjolan makuja-menu 39,50 / henkilö Vanhan ajan lehtisalaatti, jääkellarin lohi, hovimestarin kastike, savusiika-rieskarullat, leipäjuustosalaatti, puolukkabalsamico, marinoitu savuporo-pastasalaatti,

Lisätiedot

Korvaa riisi kotimaisella viljalla!

Korvaa riisi kotimaisella viljalla! Korvaa riisi kotimaisella viljalla! UUTUUS! NOPEASTI JA HELPOSTI HERKULLISTA Kahdeksan hyvää reseptiä SUOMALAINEN VILJA ON EKOLOGINEN VALINTA Suomalaiset viljat ovat oikeaa, ekologista lähiruokaa. Riisin

Lisätiedot

MENUT. Ravintola The Kitchen Raatimiehenkatu 18, Lappeenranta. puh

MENUT. Ravintola The Kitchen Raatimiehenkatu 18, Lappeenranta. puh MENUT Keittiömestarin kuuden ruokalajin yllätysmenu. Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle. // 59,00/hlö THE KITCHEN MENU // 49,00 Korianterilla ja chilillä marinoituja jättikatkarapuja, merileväsalaattia,

Lisätiedot

Valmiita tarjoiltavaksi!

Valmiita tarjoiltavaksi! Nyt entistäkin laajempi valikoima! Valmiita tarjoiltavaksi! - valmiiksi paloitellut salaatit Saba Fresh Cuts OY, Orionintie 18-22, 02200 ESPOO. Tel: 050-542 94 63 www.dole.se/salaatti/fi Turvallisuus,

Lisätiedot

Herkkuja villiyrteistä

Herkkuja villiyrteistä Herkkuja villiyrteistä Raision Rinkan villiyrttikurssilla 3.6.2015 valmistettujen ja nautiskeltujen herkkujen reseptit Mirkka Karikoski & Timo Virta RAISION RINKKA RY HORSMA-RAPARPERIPIIRAKKA Horsman vartta

Lisätiedot

Kokoustarjoilut Keilasatama 5 Hinnasto

Kokoustarjoilut Keilasatama 5 Hinnasto Kokoustarjoilut Keilasatama 5 Hinnasto 15.04.2019 JUOMAT Kahvi / haudutettu tee 3,60 Kokousvedet 3,50 Kivennäisvesi 3,50 Lähdevesi 2,28 Appelsiini- tai omenatuoremehu litra 6,79 Appelsiini- tai omenatuoremehu

Lisätiedot

Tähtitie 1, 73310 Tahkovuori Tel. 017-369 9090 www. elmonte.fi ravintola@elmonte.fi

Tähtitie 1, 73310 Tahkovuori Tel. 017-369 9090 www. elmonte.fi ravintola@elmonte.fi Á la Carte Tähtitie 1, 73310 Tahkovuori Tel. 017-369 9090 www. elmonte.fi ravintola@elmonte.fi ALKURUOAT ESCARGOTS 11,00 - etanoita valkosipulivoilla tai gorgonzola-juustolla ja talon leipää SAVUSIMPUKKAPANNU

Lisätiedot

Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy

Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy Camelinaöljy on aito ja ekologisesti viljelty suomalainen luonnontuote, joka on omaisuuksiltaan ja laadultaan ainutlaatuinen ja jonka valmistamisessa on otettu

Lisätiedot

Ruokamme ovat laktoosittomia ja monet saatavana myös gluteenittomina.

Ruokamme ovat laktoosittomia ja monet saatavana myös gluteenittomina. Ruokamme ovat laktoosittomia ja monet saatavana myös gluteenittomina. AAMUPALAT GASTHAUSAAMUPALA Aamutuimaan leivottuja sämpylöitä, savolaista riihiruisleipää, levite, metwurstia, juusto- ja kinkkuleikettä,

Lisätiedot

Salaatit/leivät. Kalasta

Salaatit/leivät. Kalasta Salaatit/leivät 5. Vuohenjuustosalaatti 18,50 salaattia, tomaattia, fetajuustoa, jalopenoja, suikaloitua broilerinrintafileetä, vuohenjuustoa ja paholaisenhilloa 6. Lämmin broilerisalaatti 17,40 jääsalaattia,

Lisätiedot

Paholaisen pororullat

Paholaisen pororullat Paholaisen pororullat (n.4 annosta) 4 kpl Rieska tai täysjyvä tortillalettuja 200 g Kanttarelli tuorejuusto Creme bonjour 70 g Rucola salaatti 100 g Poron kylmäsavupaisti (ohut) 4 rkl Buga s chili-karpalo

Lisätiedot

Meny 2015 Norrkullalandet. Illallismeny. Norrkullalandetin Saaristolaispöytä, - kalat kalastettu Sipoon saaristossa

Meny 2015 Norrkullalandet. Illallismeny. Norrkullalandetin Saaristolaispöytä, - kalat kalastettu Sipoon saaristossa Meny 2015 Norrkullalandet Illallismeny Norrkullalandetin Saaristolaispöytä, - kalat kalastettu Sipoon saaristossa Graavikala (siika/taimen) Silakkaa tai silliä eri kastikkeissa Savukalaa Paahtopaisti (riista/nauta)

Lisätiedot

Uusi wraptähti on syntynyt!

Uusi wraptähti on syntynyt! Uusi wraptähti on syntynyt! Tunturirieska ruisjuuri on helposti työstettävä raaka-aine wrappeihin ja rulliin. Ryhdikkäämpi ja maukkaampi kuin tavallinen tortilla. Tunturirieska ruisjuuri taipuu notkeasti

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2015 UUTUUSOululainen RuisSata ruisleipä 18 x 300 g Vahva ja aito rukiin maku Oululainen RuisSata ruisleipä on 100 % täysjyvärukiista leivottu ruisleipä. Se sopii

Lisätiedot

Bataattisosekeitto, yrttiöljy ja chiliä *** Chili con Härkistortillat *** Hedelmäsalaatti ja chilisuklaa

Bataattisosekeitto, yrttiöljy ja chiliä *** Chili con Härkistortillat *** Hedelmäsalaatti ja chilisuklaa Maailman suurin kynttiläillallinen 2018 finalistimenut saivat molemmat ylistystä tuomareilta, mutta tiukan kisan voitti menu: Bataattisosekeitto, yrttiöljy ja chiliä Chili con Härkistortillat Hedelmäsalaatti

Lisätiedot

Norjalaiset katkaravut KIRKKAISTA KYLMISTÄ VESISTÄ

Norjalaiset katkaravut KIRKKAISTA KYLMISTÄ VESISTÄ Norjalaiset katkaravut KIRKKAISTA KYLMISTÄ VESISTÄ Norjalainen aarre Puhdas kylmä merivesi ja Jäämeren hyinen ilmasto tuottavat maailman parhaat katkaravut eli Norjan aarteet. Kasvuympäristö vaikuttaa

Lisätiedot

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE PARHAITA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE Omenainen vinaigrette ja juustosalaatti Broilerin rintafileetä mangokastikkeessa Porsaan noisetit omenakermakastikkeessa Aprikoosileivokset Mangojuustokakku Kevyt Melba-jälkiruoka

Lisätiedot

Vähimmäiskastike ruiskuttele salaatin joukkoon: oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, omenaviinietikkaa

Vähimmäiskastike ruiskuttele salaatin joukkoon: oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, omenaviinietikkaa Salaatinkastikkeita Vähimmäiskastike ruiskuttele salaatin joukkoon: oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, omenaviinietikkaa Salaatinkastikkeita Sitruunakastike ½ dl sitruunamehua 1,5 tl dijonin-sinappia ¼

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

L = laktoositon G = gluteeniton VL = vähälaktoosinen M = maidoton. Alkuun

L = laktoositon G = gluteeniton VL = vähälaktoosinen M = maidoton. Alkuun Alkuun 1. Vihersalaatti M,G 4,50 Salaattia, kurkkua, tomaattia, paahdettuja siemeniä ja basilikakastiketta. 2. Valkosipulisinihomejuustoetanat L 9,50 Sinihomejuustolla kuorrutetut valkosipulietanat sekä

Lisätiedot

Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012

Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012 Tuotetiedot Ajalle 1.3.-31.8.2012 Tuo makua elämääsi Punajuurilohko 4x2kg 4x2kg sous vide sous vide 3344 Punajuuri 160 kj / 40 kcal 1, 6,9 g 2,5 g 6,8 g 0,1 Lohkoja voi käyttää sellaisenaan kylmänä lisäkkenä

Lisätiedot

moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i

moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i Kalaherkkuja moneen makuun k i r j o l o h i s i i k a s a i m a a n n i e r i ä s a m p i kirjolohi kirjolohi-lehikäinen 6 kirjolohiviipaletta (yht. 350 g) 200 g voitaikinaa 100 g piparjuurituorejuustoa

Lisätiedot