Arvot, yhteisöllisyys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Arvot, yhteisöllisyys"

Transkriptio

1 Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 20, 2009 Arvot, yhteisöllisyys yy Setlementti Ukonhattu ry

2 Päätavoite 1. UKONHATUN TOIMINTA PERUSTUU YHDESSÄ SOVITTUIHIN ARVOIHIN JA VISIOON 2011 jakautuu 5 osatavoitteeseen Osatavoite: Henkilöstö on sitoutunut Ukonhatun arvoihin Osatavoitetta on mitattu 1 tavoitemittarilla 1. Tavoitemittari: 80 :lle vastanneesta henkilöstöstä Ukonhatun arvot merkitsevät paljon tai erittäin paljon omassa työssä. 3 kpl (7) 2 (43) 23 kpl () Paljon 4 paljon 5 46/51 kpl Henkilökunnan kehityskeskustelun kirjallinen väittämä Ukonhatun arvoilla on merkitystä työssäni. Saavutettu keskiarvo 4,4 93 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että arvot merkitsevät työssä paljon tai erittäin paljon. 2. Osatavoite: Asiakkaan oikeuksia kunnioitetaan Osatavoitetta on mitattu 4 tavoitemittarilla 1. Tavoitemittari: vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia paljon tai erittäin paljon. 1 kpl (2) 1 (20) 12 kpl (~25) 11 kpl (22) 14 kpl (29) 1 kpl (2) Paljon 4 paljon 5 49/55 kpl 89 Asiakaskyselyn kirjallinen väittämä Oikeuksiani kunnioitetaan Ukonhatussa Saavutettu keskiarvo 3,6 51 kyselyyn vastanneista asikkaista kokee, että hänen oikeuksiaan kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon.

3 2. Tavoitemittari: 80 vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia paljon tai erittäin paljon 6 kpl (13) 3 (65) Paljon 1 (22) paljon /51 kpl Henkilökunnan kehityskeskustelun kirjallinen väittämä Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia. Saavutettu keskiarvo 4,1 87 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että oikeuksia kunnioitetaan paljon tai erittäin paljon. 3. Tavoitemittari: vastanneista omaisista kokee, että omaiseni oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon. Omaiskyselyn kirjallinen väittämä Omaiseni oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa asteikolla: 0. En osaa Paljon 5. paljon 76 vastanneista (22 kpl) omaisista kokee, että hänen omaisensa oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon. : 24 (7 kpl) 29/56 kpl Tavoitemittari: Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia Tietoja tuloksen kokoamisesta: Asiakkaan omainen Kuvaus: Palvelukotina Nikkilänmäen palveluasuminen soveltuu hyvin enolleni. Palvelukodissa otetaan hyvin huomioon enoni yksilöllisyys ja yksityisyys. Enoni kunto ja mieliala ovat vuoden aikana kohentuneet sekä aktiivisuus osallistua tapahtumiin ja toimintaan on myös kasvanut.

4 3. Osatavoite: Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta Osatavoitetta on mitattu 4 tavoitemittarilla 1. Tavoitemittari: vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon. 1 kpl (2) 7 kpl (14) 13 kpl (27) 12 kpl (24) Paljon 14 kpl (29) paljon kpl (4) 49/55 kpl 89 Asiakaskyselyn kirjallinen väittämä Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta Saavutettu keskiarvo 3,7 53 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon 2. Tavoitemittari: 80 vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon 4 kpl (9) Henkilökunnan kehityskeskustelun kirjallinen väittämä Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta. 29 kpl (63) Paljon 13 kpl (28) paljon /51 kpl Saavutettu keskiarvo 4,2 91 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon.

5 3. Tavoitemittari: vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon. Omaiskyselyn kirjallinen väittämä Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta. asteikolla: 0. En osaa Paljon 5. paljon 83 vastanneista (24 kpl) omaisista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta. : 17 (5 kpl) 29/56 kpl Tavoitemittari: Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta. - asiakkaan omainen Kimppatalon asennoituminen erilaisuuteen on esimerkillistä useille muillekin yhteisöille, siellä olevat asiakkaat ovat samanvertaisia kaikkien toistensa ja henkilökunnan kanssa. 4. Osatavoite : Ukonhatussa yhteisö toimii yksilön tukena Osatavoitetta on mitattu 5 tavoitemittarilla 1. Tavoitemittari: vastanneesta asiakkaista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii hänen tukenaan paljon tai erittäin paljon. 2 kpl (4) 4 kpl (8) 2 (41) 13 kpl (27) Paljon 9 kpl (18) paljon kpl (2) 49/55 kpl 89 Asiakaskyselyn kirjallinen väittämä Ukonhatussa yhteisö toimii tukenani Saavutettu keskiarvo 3,5 45 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii hänen tukenaan paljon tai erittäin paljon.

6 2. Tavoitemittari: 80 vastannesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon. 16 kpl (35) Henkilökunnan kehityskeskustelun kirj. väittämä Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena. 28 kpl (61) Paljon kpl (4) paljon 46/51 kpl Saavutettu keskiarvo 3,7 65 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että Ukonhatussa Yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon.

7 3. Tavoitemittari: 80 vastannesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii henkilökunnan tukena paljon tai erittäin paljon. 2 kpl (4) 36 kpl (78) Paljon 8 kpl (~18) paljon /51 kpl Henkilökunnan kehityskeskustelun kirj. väittämä Ukonhatussa yhteisö toimii tukenani. Saavutettu keskiarvo 4,1 96 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii henkilökunnan tukena paljon tai erittäin paljon. 4. Tavoitemittari: vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon. Omaiskyselyn kirjallinen väittämä Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena asteikolla: 0. En osaa Paljon 5. paljon 72 vastanneista (21 kpl) omaisista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena. : 28 (8 kpl) 29/56 kpl Tavoitemittari: Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena Mies 31 Kuvaus: Koen, että yhteisöllisyys toimii kuntoutumiseni tukena.

8 5. Osatavoite: Ukonhatussa toteutuu tasa-arvoisuus Osatavoitetta on mitattu 5 tavoitemittarilla 1. Tavoitemittari: vastanneesta asiakkaista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. 3 kpl (6) 4 kpl (8) 17 kpl (35) 12 kpl (~25) Hyvin 11 kpl (22) hyvin kpl (4) 49/55 kpl 89 Asiakaskyselyn kirjallinen väittämä Asiakkaita kohdellaan tasa-arvoisesti Saavutettu keskiarvo 3,5 47 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. 2. Tavoitemittari: 80 vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti 1 (22) Henkilökunnan kehityskeskustelun kirj. väittämä Ukonhatussa asiakkaita huomioidaan tasaarvoisesti. 32 kpl (69) Hyvin kpl (9) hyvin 46/51 kpl Saavutettu keskiarvo 3,9 78 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti.

9 3. Tavoitemittari: vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. Omaiskyselyn kirjallinen väittämä Asiakkaita huomioidaan tasa-arvoisesti Ukonhatussa asteikolla: 0. En osaa Hyvin 5. hyvin 79 vastanneista (23 kpl) omaisista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittin hyvin tasa-arvoisesti. : 17 (5 kpl) En osaa : ~4 (1 kpl) 29/56 kpl Tavoitemittari: 80 vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa asiakasta huomioidaan hyvin tai erittäin hyvin yksilöllisesti. 7 kpl (15) Henkilökunnan kehityskeskustelun kirj. väittämä Ukonhatussa asiakkaita huomioidaan yksilöllisesti. 32 kpl () Hyvin 7 kpl (15) hyvin /51 kpl Saavutettu keskiarvo 4,0 85 vastanneesta henkilökunnasta kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin yksilöllisesti. 5. Tavoitemittari: Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa on asiakasta huomioidaan yksilöllisesti. Keskustelun kirjannut Elina Kettunen Kuvaus: Jatkuvastihan te minun kanssa puljaatte. Minä saan kyllä niin hyvää hoitoa teiltä ja kaiktte tehdä tosi hienosti. Ei monessa paikassa osattais. Ei muilla varmaan ole tämmösiä juttuja, mitä minun kanssa jouvutte tekemään. Ainaki toivon niin.

10 Tililuokka 0 00 Tililuokka muodostuu 5 tavoitteesta UKONHATUN TOIMINTA PERUSTUU YHDESSÄ SOVITTUIHIN ARVOIHIN JA VISIOON Tavoite 1 00 Henkilöstö on sitoutunut Ukonhatun arvoihin Tämän tavoitteen toteutumista osoitamme seuraavilla indikaattoreilla: Indikaattori :lle vastanneesta henkilöstöstä Ukonhatun arvoit merkitsevät paljon tai erittäin paljon omassa työssä Henkilökunnan kehityskeskustelun kirjallinen väittämä Ukonhatun arvoilla on merkitystä työssäni. Asteikko: 0. En osaa Paljon 5. paljon 96 vastanneen henkilökunnan mielestä arvot merkitsevät työssä paljon tai erittäin paljon. (n= 42 /44) 80 96

11 Tavoite 2 00 Asiakkaan oikeuksia kunnioitetaan Kaikki tavoitteen kyselyt on toteutettu asteikolla: 0. En osaa Paljon 5. paljon Tämän tavoitteen toteutumista osoitamme seuraavilla indikaattoreilla: Indikaattori 2 01 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia paljon tai erittäin paljon Indikaattori vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia paljon tai erittäin paljon 56 kyselyyn vastanneista asiakkaista kokee, että hänen oikeuksiaan kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon. (n=23/41) vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia paljon tai erittäin paljon. (n= 38 /44) Indikaattori 2 03 vastanneista omaisista kokee, että omaiseni oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon Indikaattori 2 04 Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan asiakkaan oikeuksia 83 vastanneista omaisista kokee, että hänen omaisensa oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon tai erittäin paljon. (n=24/ 29) 83 Kuvaus Kimppatalon kehitysvammaisten palveluasumisen asiakkaan omaiselta Yhteisö on kodinomainen yksilöä kunnioittava ja ihmisten erilaisuuden hyväksyvä. Se myös kannustaa ja vahvistaa poikaamme käyttämään niitä tietoja ja taitoja mitä hänellä on. Poikamme toiveita kuunnellaan ja ne otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Hänen tarvitsema henkilökohtainen avuntarve huomioidaan hienotunteisesti ja hyväksyvästi. Yksilönoikeus poikamme kohdalla toimii hänen erityinen avuntarve huomioiden niin hyvin kuin se on mahdollista. Mielestäni Mäkiorvokissa ja koko Ukonhatun yhteisössä yksilönoikeuden kunnioitus tulee esiin arjessa luonnollisesti ja huomaamattomasti, suurempaa numeroa asiasta tekemättä. Kaikkia kohdellaan tasavertaisina ihmisinä. - asiakkaan omainen -

12 Tavoite 3 00 Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta Kaikki tavoitteen kyselyt on toteutettu asteikolla: 0. En osaa Paljon 5. paljon Tämän tavoitteen toteutumista osoitamme seuraavilla indikaattoreilla: Indikaattori 3 01 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon Indikaattori vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon 61 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon (n=23/38) (n= 40 /44) Indikaattori 3 04 vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon Indikaattori 3 05 Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta 82 vastanneista omaisista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon tai erittäin paljon. 82 Kuvaus vapaaehtoistoiminnassa mukana olevalta Olen työskennellyt yli vuotta asiantuntijatehtävissä julkisella sektorilla, joten näin eläkepäivinä teen vapaaehtoistyötä omana itsenäni. On upeaa päästä tuottamaan ihmisille hyvää mieltä ja tehdä vapaaehtoistyötä monipuolisesti. (n=23/ 28)

13 Tavoite 4 00 Ukonhatussa yhteisö toimii yksilön tukena Kaikki tavoitteen kyselyt on toteutettu asteikolla: 0. En osaa Paljon / Suuri 5. paljon Tämän tavoitteen toteutumista osoitamme seuraavilla indikaattoreilla: Indikaattori 4 01 vastanneesta asiakkaista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii hänen tukenaan paljon tai erittäin paljon Indikaattori vastannesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon 46 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii hänen tukenaan paljon tai erittäin paljon vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon (n= 18/39) (n= 32/44) Indikaattori vastannesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii henkilökunnan tukena paljon tai erittäin paljon Indikaattori 4 04 vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon 74 vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa yhteisö toimii hänen tukenaan paljon tai erittäin paljon vastanneista omaisista kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena paljon tai erittäin paljon. 71 (n= 27 /37) (n=20/28) Indikaattori 4 05 Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa yhteisö toimii asiakkaan tukena Mies, 44v: Hoitajista on paljon tukea. Haluan, että minua tuetaan hankalina hetkinä. Tänäänkin saan tukea asiointiin, kun en pysty lähtemään yksin. Keskustelun kirjannut Elina Kettunen

14 Tavoite 5 00 Ukonhatussa toteutuu tasa-arvoisuus Tämän tavoitteen toteutumista osoitamme seuraavilla indikaattoreilla: Indikaattori 5 01 vastanneesta asiakkaista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti Asteikko: 0. En osaa Hyvin 5. hyvin 47 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. (n= 18/38) 47 Indikaattori vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti Asteikko: 0. En osaa Hyvin 5. in hyvin 73 vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa huomoidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. (n= 32 /44)

15 Indikaattori 5 03 vastanneesta omaisista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti Asteikko: 0. En osaa Hyvin 5. hyvin 82 vastannesita omaisista kokee, että Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin tasa-arvoisesti. (n= 22/ 27) 82 Indikaattori vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa asiakasta huomioidaan hyvin tai erittäin hyvin yksilöllisesti. Asteikko: 0. En osaa Hyvin 5. hyvin 76 vastanneen henkilöstön mielestä Ukonhatussa huomioidaan asiakkaita hyvin tai erittäin hyvin yksilöllisesti. (n=28/37) Indikaattori 5 05 Kuvaus henkilöltä, joka kokee, että Ukonhatussa on asiakasta huomioidaan yksilöllisesti. Kuvaus Karpalokodin asiakkaalta Jokaisella asiakkaalla on omaohjaajat. -asiakas nainen 38v- 15

16 0 00 UKONHATUN TOIMINTA PERUSTUU YHDESSÄ SOVITTUIHIN ARVOIHIN JA VISIOON Henkilöstö on sitoutunut Ukonhatun arvoihin :lle vastanneesta henkilöstöstä Ukonhatun arvoilla on suuri merkitys omassa työssä 74 kehityskeskustelun kyselyyn vastanneista kokee että Ukonhatun arvoilla on suuri merkitys omassa työssä. (n=52/56)

17 2 00 Yksilön oikeuksia kunnioitetaan 2 01 vastanneista asiakkaista kokee, että yksilön oikeuksia kunnioitetaan paljon Ukonhatussa 40 asiakaskyselyyn vastanneista kokee että yksilön oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon. (n=51/63) vastanneesta henkilöstöstä kokee, että yksilön oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon 62 kehityskeskustelun kyselyyn vastanneista kokee että yksilön oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon. (n=52/56) 2 03 vastanneista omaisista kokee, että yksilön oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon 61 omaiskyselyyn vastanneista omaisista kokee että yksilön oikeuksia kunnioitetaan Ukonhatussa paljon. (n=36/62) Kuvaus henkilöstä, joka kokee, että Ukonhatussa kunnioitetaan yksilön oikeuksia Yhteisö on kodinomainen yksilöä kunnioittava ja ihmisten erilaisuuden hyväksyvä. Se myös kannustaa ja vahvistaa poikaamme käyttämään niitä tietoja ja taitoja mitä hänellä on. Poikamme toiveita kuunnellaan ja ne otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Hänen tarvitsema henkilökohtainen avuntarve huomioidaan hienotunteisesti ja hyväksyvästi. Yksilönoikeus poikamme kohdalla toimii hänen erityinen avuntarve huomioiden niin hyvin kuin se on mahdollista. Mielestäni Mäkiorvokissa ja koko Ukonhatun yhteisössä yksilönoikeuden kunnioitus tulee esiin arjessa luonnollisesti ja huomaamattomasti, suurempaa numeroa asiasta tekemättä. Kaikkia kohdellaan tasavertaisina ihmisinä. asiakkaan omainen

18 3 00 Ukonhatussa hyväksytään erilaisuus 3 01 vastanneista asiakkaista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon 43 asiakaskyselyyn vastanneista kokee että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon. (n=51/63) vastanneesta henkilöstöstä kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon 69 kehityskeskustelun kyselyyn vastanneista kokee että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon. (n=52/56) 3 03 vastanneista omaisista kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon 67 omaiskyselyyn vastanneista omaisista kokee että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon. (n=36/62) Esimerkki henkilöstä, joka kokee, että Ukonhatussa hyväksytään erilaisuutta paljon Olen ollut Ukonhatun vapaaehtoistoiminnassa ja Kohtaamispaikka toiminnassa mukana aivan alusta saakka, 20 vuotta. Olen toiminut Kohtaamispaikan emäntänä, lähimmäispalvelu tehtävissä, myyjäisjärjestelyissä ja käsitöissä. Olen kokenut, että jokainen voi tulla toimintaan mukaan sellaisena kuin on ja erilaisuus yhdistää meitä. Joku päivä voin olla puheliaampi ja seurallisempi ja toisinaan hiljaisempi, mutta silti voin olla oma itseni. On ollut myös aikoja, jolloin elämäntilanteeni ei ole mahdollistanut osallistumistani kovinkaan paljon Kohtaamispaikan toimintaan. Minusta on ollut hirveän kiva asia, että välillä aroillekin asioille on voitu nauraa yhdessä. On ollut myös asioita, joille itkutkin ovat tulleet yhdessä. Minulle yksinäiselle, ikääntyneelle leski-ihmiselle on aivan elintärkeää, että pääsen päivittäin Pellavaan toisten seuraan. -Nainen 81 vuotta -

19 4 00 Ukonhatussa yhteisö toimii yksilön tukena 4 01 vastanneista asiakkaista kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa 32 asiakaskyselyyn vastanneista kokee että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonahatussa. (n=51/63) vastanneesta henkilöstöstä kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa 33 kehityskeskustelun kyselyyn vastanneista kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa. (n=52/56) 4 03 vastanneista omaisista kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa 39 omaiskyselyyn vastanneista omaisista kokee että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa. (n=36/62) Esimerkki henkilöstä, joka kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa Karpalokodin asukas Marja omin sanoin: Hanna ( toinen asukas, kirjaajan huom. ) on ollut tähänkin asti paras auttaja huonoinakin päivinä, se jaksaa piristää, huonoinakin päivinä. Onhan täällä muitakin piristäjiä, mutt kun sit kun tulee ahistus, se tuntuu tuskalliselta. Te ootte mulle kaikki tärkeitä ihmisiä

20 5 00 Ukonhatussa toteutuu tasa-arvoisuus 5 01 vastanneista asiakkaista kokee, että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa 42 asiakaskyselyyn vastanneita kokee että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa. (n=51/63) vastanneesta henkilöstöstä kokee, että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa 39 kehityskeskustelun kyselyyn vastanneista kokee että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa. (n=52/56) 5 03 vastanneista omaisista kokee, että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa 53 omaiskyselyyn vastanneista omaisista kokee että tasa-arvoisuus toteutuu hyvin Ukonhatussa. (n=36/62) Esimerkki henkilöstä, joka kokee, että yhteisö toimii paljon yksilön tukena Ukonhatussa Tasa-arvo toteutuu Ukonhatussa Tasa-arvo on yksi niitä tärkeimpiä arvoja meillä, jotta niin asiakkaiden kuin henkilökunnan olisi turvallista ja hyvä elää palvelukodissamme. Emme ole toisiamme parempia tai huonompia vaan ihmisinä samalla viivalla. Toinen tarvitsee enemmän apua tai huomioimista kuin toinen, missä elämän tilanteessa sitten onkin. Kokonaisvaltaisesti ajateltuna mielestäni tasa-arvo toteutuu ja elää meidän yksikössämme. Maarit Kallioinen, ohjaaja, MT-yksikkö

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, 2010, 2010, Yhteistyökumppan

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, 2010, 2010, Yhteistyökumppan Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0, 0, 009 Yhteistyökumppanuus Setlementti Ukonhattu ry Päätavoite. jakautuu osatavoitteeseen. Osatavoite: UKONHATTU ON OSAAVA JA LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANITYÖKUMPPANI

Lisätiedot

Julkinen sektori ja toiminnan asiakkaat

Julkinen sektori ja toiminnan asiakkaat Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Julkinen sektori ja toiminnan asiakkaat Setlementti Ukonhattu ry Päätavoite 1. UKONHATUN TOIMINTA PERUSTUU YHDESSÄ SOVITTUIHIN ARVOIHIN JA

Lisätiedot

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 20 Lapset ja nuorisotyö - Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Puijolan nuorisotyö 2 Päätavoite PUIJOLA EDISTÄÄ SOSIAALISTA NUORISOTYÖTÄ jakautuu 4 osatavoitteeseen

Lisätiedot

Setlementti työnantajana

Setlementti työnantajana Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Setlementti työnantajana Koskelan Setlementti ry Päätavoite 2. KOSKELA ON VASTUULLINEN TYÖNANTAJA jakautuu 1 osatavoitteeseen 2011 1. Osatavoite:

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, 2010 2010 Monikulttuurinen työ

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, 2010 2010 Monikulttuurinen työ Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010 Monikulttuurinen työ Setlementti Louhela ry 7 jakautuu Päätavoite 1. Osatavoite: MONIKULTTUURISUUS ON OSA SETLEMENTTI LOUHELAN KANSALAISTOIMINNAN

Lisätiedot

JYVÄLÄ ON ARVOSTETTU YHTEISTYÖKUMPPANI jakautuu 4 osatavoitteeseen

JYVÄLÄ ON ARVOSTETTU YHTEISTYÖKUMPPANI jakautuu 4 osatavoitteeseen Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009, 2008 Yhteistyökumppanuus Jyvälän Setlementti ry 3 JYVÄLÄ ON ARVOSTETTU YHTEISTYÖKUMPPANI jakautuu 4 osatavoitteeseen 1. Osatavoite: Jyvälää

Lisätiedot

Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus

Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010 Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus Setlementti Louhela ry Päätavoite 4. SETLEMENTTI LOUHELAN RINKULAN JA RINGIN VAPAAEHTOISTOIMINTA ON

Lisätiedot

Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus

Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Yleishyödyllisyys y yy ja yhteiskunnallisuus Setlementti Ukonhattu ry Päätavoite 2. UKONHATTU ON YLEISHYÖDYLLINEN YHDISTYS jakautuu 3 osatavoitteeseen

Lisätiedot

Arvot, yhteisöllisyys

Arvot, yhteisöllisyys Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2009 Arvot, yhteisöllisyys yy Lievestuoreen Setlementti ry 200 00 2009 SETLEMENTIN TOIMINTA TUKEE IHMISEN HYVÄÄ ELÄMÄÄ 201 00 Setlementin toiminta tukee ihmisen

Lisätiedot

Seniori- ja vanhustyö - Olohuoneverkosto

Seniori- ja vanhustyö - Olohuoneverkosto Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0 Seniori- ja vanhustyö - Olohuoneverkosto Setlementti Louhela ry Päätavoite KEHITTYVÄ OLOHUONEVERKOSTO VAHVISTAA TOIMINTAKYKYÄ, OSALLISUUTTA JA YHTEISÖLLISYYTTÄYTTÄ

Lisätiedot

Koskelan aamu- ja iltapäivätoiminta

Koskelan aamu- ja iltapäivätoiminta Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Lapset ja nuorisotyö - Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Koskelan aamu- ja iltapäivätoiminta Päätavoite 4. KOSKELAN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, Yhteistyökumppan

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain 2011, 2011, Yhteistyökumppan Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0, 00 Yhteistyökumppanuus Setlementti Louhela ry Päätavoite. SETLEMENTTI LOUHELA ON ARVOSTETTU JA LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI jakautuu osatavoitteeseen 0.

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2011

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2011 Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 20 ARVOT, YHTEISÖLLISYYS . SETLEMENTTILIIKKEEN YHTEISET PERUSARVOT OVAT TOTEUTUNEET JYVÄLÄSSÄ. Jyvälän setlementtityössä on toteutunut lähimmäisenrakkaus

Lisätiedot

Setlementti työnantajana

Setlementti työnantajana Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Setlementti työnantajana Setlementti Ukonhattu ry Päätavoite 3. UKONHATTU ON VASTUULLINEN TYÖNANTAJA jakautuu 8 osatavoitteeseen 2011 1.

Lisätiedot

Työllistymistä y edistävä toiminta

Työllistymistä y edistävä toiminta Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0, 0 Työllistymistä y edistävä toiminta Setlementti Louhela ry Päätavoite. LOUHELA ON VASTUULLINEN TYÖNANTAJA jakautuu osatavoitteeseen 0. Osatavoite: Työntekijöiden

Lisätiedot

Tutkimus toteutettiin sähköisenä kyselynä tammi-helmikuussa 2016 Tutkimukseen vastasi kaikkiaan 378 henkilöä. Asiakastyytyväisyys Kotihoito

Tutkimus toteutettiin sähköisenä kyselynä tammi-helmikuussa 2016 Tutkimukseen vastasi kaikkiaan 378 henkilöä. Asiakastyytyväisyys Kotihoito Hämeenlinnan kotihoidon asiakastyytyväisyyden tutkimusraportti Tutkimus toteutettiin sähköisenä kyselynä tammi-helmikuussa 2016 Tutkimukseen vastasi kaikkiaan 378 henkilöä Asiakastyytyväisyys 2016 - Kotihoito

Lisätiedot

Toimitus: Taneli Vuojus Graafinen suunnittelu ja taitto: Toni Tourunen

Toimitus: Taneli Vuojus Graafinen suunnittelu ja taitto: Toni Tourunen Toimitus: Taneli Vuojus Graafinen suunnittelu ja taitto: Toni Tourunen TOIMINNANJOHTAJAN TERVEHDYS Ukonhatun kolmas sosiaalinen tilinpäätös on valmistunut. Sisällöllisesti tilinpäätös noudattaa pitkälti

Lisätiedot

UKONHATTU ON TUOTTANUT HYÖTYÄ ASIAKKAILLELE

UKONHATTU ON TUOTTANUT HYÖTYÄ ASIAKKAILLELE Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Asumisen palvelut - Palveluasuminen Setlementti Ukonhattu ry Päätavoite 5. jakautuu 6 osatavoitteeseen UKONHATTU ON TUOTTANUT HYÖTYÄ ASIAKKAILLELE

Lisätiedot

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2012, 2011 Lapset ja nuorisotyö - Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Kalliolan Nuorten Iltapäiväkerhot Iltapäiväkerhotoiminta 2012 Kalliolan Nuoret ry:n pienten

Lisätiedot

vaikeat elämäntilanteet

vaikeat elämäntilanteet Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011, 2010, 2009 Mielenterveys- ja lähiötyö sekä vaikeat elämäntilanteet Kosken klubitalo Päätavoite 5. KOSKELA JÄRJESTÄÄ ARVOKASTA TOIMINTAA MIELENTERVEYSKUNTOUTUJILLE

Lisätiedot

Palveluasuminen. Turvallista, tasa-arvoista ja yksilön tarpeet huomioivaa kodikasta asumista

Palveluasuminen. Turvallista, tasa-arvoista ja yksilön tarpeet huomioivaa kodikasta asumista Palveluasuminen Turvallista, tasa-arvoista ja yksilön tarpeet huomioivaa kodikasta asumista Setlementti Ukonhattu ry Ukonhattu on perustettu vuonna 1995 ja se toimii yhtenä Suomen Setlementtiliiton jäsenyhdistyksenä.

Lisätiedot

Arvot, yhteisöllisyys

Arvot, yhteisöllisyys Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2012, 2011, 20 Arvot, yhteisöllisyys yy Kalliolan Nuoret ry 2012 Kalliolan Nuoret ry:n sosiaaliset tavoitteet ja tulokset Kalliolan Nuoret ry:n sosiaalisen

Lisätiedot

Perusopetuskysely Koko perusopetus 2016, vertailut vuosiin 2013 ja 2014

Perusopetuskysely Koko perusopetus 2016, vertailut vuosiin 2013 ja 2014 Perusopetuskysely 2016 Koko perusopetus 2016, vertailut vuosiin 2013 ja 2014 Taustatietoja Kysely toteutettiin toukokuun lopulla 2016 Linkki kyselyyn lähetettiin Helmin kautta 4099 oppilaan 7966:lle huoltajalle

Lisätiedot

Ikääntyneiden palvelut/ asumis- ja hoivapalvelut. Asiakaskysely

Ikääntyneiden palvelut/ asumis- ja hoivapalvelut. Asiakaskysely Ikääntyneiden palvelut/ asumis- ja hoivapalvelut. Asiakaskysely 2018 4.1.2019 Asiakaskysely 2018 Ikääntyneiden palvelut Asumis- ja hoivapalvelut 1. Kunta: 100,0 % 80,0 % 77,1 % 60,0 % 40,0 % 20,0 % 22,9

Lisätiedot

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös 2009 Setlementtien sosiaalisen tilinpidon verkostohanke Tämä sosiaalinen tilinpäätös on tuotettu osana NÄKY-hanketta (Setlementtien sosiaalisen tilinpidon

Lisätiedot

Arvot, yhteisöllisyys

Arvot, yhteisöllisyys Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0, 00 Arvot, yhteisöllisyys yy Setlementti Louhela ry SETLEMENTTI LOUHELA TOTEUTTAA SETLEMENTTILIIKKEEN YHTEISIÄ ARVOJA JA TOIMINNALLE YHDESSÄ SOVITTUJA TOIMINTAPERIAATTEITAIAATTEITA

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010 Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 0 LASTENTARHA, JÄLKKÄRI, AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA 00 00 PUIJOLA EDISTÄÄ SOSIAALISTA NUORISOTYÖTÄ PUIJOLAN NUORET 0 00 Puijolan Nuoret on tarjonnut

Lisätiedot

Perusopetuskysely Kartanon koulu luokat 1-6

Perusopetuskysely Kartanon koulu luokat 1-6 Perusopetuskysely 2016 luokat 1-6 31.8.2016 Taustatietoja Kysely toteutettiin ajalla 25.5. -4.6.2016 Linkki kyselyyn lähetettiin Helmin kautta 4099 oppilaan noin 7500:lle huoltajalle Asteikon arvot :Täysin

Lisätiedot

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 2012 MONIKULTTUURINEN TYÖ

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 2012 MONIKULTTUURINEN TYÖ SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 2012 MONIKULTTUURINEN TYÖ KÖLVI-TOIMINTA - Kölvi-toiminta tukee toimintaan osallistuvia kasvamaan yhteisönsä 4 ja yhteiskuntansa täysivaltaisiksi

Lisätiedot

TUKENA-hanke Kysely perheryhmäkotien työntekijöille 9/2018

TUKENA-hanke Kysely perheryhmäkotien työntekijöille 9/2018 Kysely perheryhmäkotien työntekijöille 9/2018 Kysely perheryhmäkodeissa ja tukiasunnoissa oleville nuorille Nuorten kysely lähetettiin yksiköiden esimiesten kautta anonyyminä Surveypal-nettilinkkinä välitettäväksi

Lisätiedot

Päättökysely 2018 tulokset

Päättökysely 2018 tulokset Perustutkintokoulutus VALMA-koulutus TELMA-koulutus Päättökysely opintonsa päättäville opiskelijoille Päättökysely toteutettiin Webropol-kyselynä huhti-toukokuussa 2018 Kyselyssä oli kolme teemaa: elämänlaadun

Lisätiedot

Kysely huoltajille Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa 2019 Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa

Kysely huoltajille Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa 2019 Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa Kysely huoltajille 2019 Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa 2019 Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa Kysely huoltajille Kysely Luovin ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijoiden

Lisätiedot

Kysely huoltajille Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa 2019 Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa

Kysely huoltajille Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa 2019 Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa Kysely huoltajille Kysely toteutettiin Webropol-kyselynä helmi-maaliskuussa Kyselyyn vastasi yhteensä 227 huoltajaa Kysely huoltajille Kysely Luovin ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijoiden huoltajille

Lisätiedot

Keuruun vanhuspalveluiden laatukyselyt

Keuruun vanhuspalveluiden laatukyselyt Keuruun vanhuspalveluiden laatukyselyt Keuruun vanhuspalveluissa on toteutettu vanhuspalvelulain 6 :ään perustuen palvelujen laatukyselyt kevään ja kesän 2014 aikana. Kyselyjen tarkoituksen on ollut selvittää

Lisätiedot

Ikääntyneiden palvelut/ kotihoito ja Vesauskoti. Asiakaskysely

Ikääntyneiden palvelut/ kotihoito ja Vesauskoti. Asiakaskysely Ikääntyneiden palvelut/ kotihoito ja Vesauskoti. Asiakaskysely 2018 11.1.2019 Asiakaskysely 2018 Ikääntyneiden palvelut Kotihoito ja Vesauskoti 1. Kunta: 100,0 % 80,0 % 60,0 % 60,8 % 40,0 % 39,2 % 20,0

Lisätiedot

PALAUTEANALYYSI v toiminnasta

PALAUTEANALYYSI v toiminnasta MOSAIIKKI RY MAMU-MEDIA PALAUTEANALYYSI v. 2015 toiminnasta Palautetta Mosaiikki Ry:n ja MaMu-Median hankkeen tiedotus- ja neuvontatoiminnasta on kerätty yhteistyökumppaneilta, hankkeen asiakkailta ja

Lisätiedot

SETLEMENTTI LOUHELAN RINKULAN JA RINGIN VAPAAEHTOISTOIMINTA ON MERKITTÄVÄÄ jakautuu 5 osatavoitteeseen

SETLEMENTTI LOUHELAN RINKULAN JA RINGIN VAPAAEHTOISTOIMINTA ON MERKITTÄVÄÄ jakautuu 5 osatavoitteeseen Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2011,2010 Vapaaehtoistyö Setlementti Louhela ry Päätavoite 4. SETLEMENTTI LOUHELAN RINKULAN JA RINGIN VAPAAEHTOISTOIMINTA ON MERKITTÄVÄÄ jakautuu 5 osatavoitteeseen

Lisätiedot

Työhyvinvointikysely 2013

Työhyvinvointikysely 2013 Työhyvinvointikysely 2013 22.11.2013 Henkilöstöpalvelut Ulla Huttunen Toteutus Kysely toteutettiin sähköisesti JY:ssa 23.9.- 6.10.2013 Kysely uudistui vuonna 2013 kysymysten määrä väheni (62 -> 43) Uudet

Lisätiedot

Perusopetuskysely Koko perusopetus

Perusopetuskysely Koko perusopetus Perusopetuskysely 2018 Koko perusopetus 31.8.2016 Taustatietoja Kysely toteutettiin ajalla 25.4. 11.5.2018 Linkki kyselyyn lähetettiin Helmin kautta 4278 oppilaan noin 8400:lle huoltajalle Kyselyyn vastasi

Lisätiedot

ASIAKASKYSELYN 2010 TULOKSET, PALVELUASUMINEN

ASIAKASKYSELYN 2010 TULOKSET, PALVELUASUMINEN Liite, Peruspalvelulautakunta 6.9.2011 Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Peruspalveluliikelaitos, Kotihoidon ja palveluasumisen tulosalue ASIAKASKYSELYN 2010 TULOKSET, PALVELUASUMINEN

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Ikäihmisten palvelut asumispalvelut

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Ikäihmisten palvelut asumispalvelut Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Ikäihmisten palvelut asumispalvelut 9.2.2015 Mikko Kesä Meiju Ahomäki Jari Holttinen YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA Palveluiden käyttäjien profiili Palveluiden käyttö

Lisätiedot

Perusopetuskysely Koko perusopetus

Perusopetuskysely Koko perusopetus Perusopetuskysely 2016 Koko perusopetus 31.8.2016 Taustatietoja Kysely toteutettiin ajalla 22.5. 4.6.2016 Linkki kyselyyn lähetettiin Helmin kautta 4099 oppilaan noin 7500:lle huoltajalle Asteikon arvot

Lisätiedot

VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016

VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016 YHTEENVETO 10.10.2016 Maahanmuuttovirasto/ Vastaanottoyksikkö VASTAANOTTOKESKUSTEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016 Taustaa Aikuisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 49 vastaanottokeskuksessa

Lisätiedot

ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ

ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ VARHAISKASVATUS VASTAUSPROSENTIT Määräaikaan mennessä asiakkaista 48,81 % vastasi kyselyyn Esiopetus20 % Päiväkoti 30% Perhepäivähoito 63%. PERHEIDEN JA PÄIVÄKODIN

Lisätiedot

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta

- Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 Lapset ja nuorisotyö - Nuorten aamu- ja iltapäivätoiminta Jyvälän Jälkkärit TOIMINNON ESITTELY 2012 Koululaisten iltapäivätoiminnan

Lisätiedot

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös 2010

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös 2010 Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös 20 Setlementtien sosiaalisen tilinpidon verkostohanke Tämä sosiaalinen tilinpäätös on tuotettu osana NÄKY-hanketta (Setlementtien sosiaalisen tilinpidon

Lisätiedot

vaikeat elämäntilanteet

vaikeat elämäntilanteet Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0 Mielenterveys- ja lähiötyö sekä vaikeat elämäntilanteet Setlementti Louhela ry Päätavoite 5. LOUHELAN SOVITTELU AUTTAA IHMISIÄ RATKAISEMAAN KONFLIKTINSA

Lisätiedot

Turvallista ja ystävällistä avustajapalvelua. Med Group Avustajapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely 2014

Turvallista ja ystävällistä avustajapalvelua. Med Group Avustajapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely 2014 Turvallista ja ystävällistä avustajapalvelua Med Group Avustajapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely 2014 Selfie Linnanmäen maailmanpyörässä kesällä 2014 1 Pääkirjoitus: Med Group ja avustajapalvelut uudistuvat

Lisätiedot

1. Lapseni on. Kyselyyn tuli vastauksia yhteensä 104, vastausprosentti n. 25 %.

1. Lapseni on. Kyselyyn tuli vastauksia yhteensä 104, vastausprosentti n. 25 %. Asiakastyytyväisyyskysely varhaiskasvatuksen piirissä oleville lapsiperheille oli avoinna Kankaanpään kaupungin www-sivuilla huhtikuussa 2018. Salasana kyselyyn annettiin perheille lapsen varhaiskasvatuspaikasta.

Lisätiedot

TOIMINNON ESITTEL

TOIMINNON ESITTEL Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 0, 0, 00, 009, 008 Lapset ja nuorisotyö - Päiväkoti Jyvälän Lastentarha TOIMINNON ESITTELY 0 Jyvälän Lastentarha tarjosi laadusta ja turvallista päivähoitoa

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Ikäihmisten palvelut kotihoidon palvelut

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Ikäihmisten palvelut kotihoidon palvelut Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys Ikäihmisten palvelut kotihoidon palvelut 9.2.2015 Mikko Kesä Meiju Ahomäki Jari Holttinen YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA Tutkimuskokonaisuus muodostui mm. seuraavista aihealueista:

Lisätiedot

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös

Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös Setlementti Ukonhattu ry:n sosiaalinen tilinpäätös 2009 Setlementtien sosiaalisen tilinpidon verkostohanke Tämä sosiaalinen tilinpäätös on tuotettu osana NÄKY-hanketta (Setlementtien sosiaalisen tilinpidon

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki. Ikäihmisten palvelut ympärivuorokautinen hoiva

Hämeenlinnan kaupunki. Ikäihmisten palvelut ympärivuorokautinen hoiva Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2011 Ikäihmisten palvelut ympärivuorokautinen hoiva Tutkimusraportti 11.1.2012 MIKKO KESÄ MERJA LEHTINEN JUUSO HEINISUO INNOLINK RESEARCH OY TUTKIMUKSESTA YLEENSÄ

Lisätiedot

Työhyvinvointikysely 2014. Henkilöstöpalvelut 2.1.2015

Työhyvinvointikysely 2014. Henkilöstöpalvelut 2.1.2015 RAAHEN SEUDUN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄ Työhyvinvointikysely 2014 Henkilöstöpalvelut 2.1.2015 Yleistä Työhyvinvointikyselyyn 2014 vastasi 629 työntekijää (579 vuonna 2013) Vastausprosentti oli 48,7 % (vuonna

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Toimintakyvyn edistäminen osana kotihoidon perustehtävää. Anna Viipuri

Toimintakyvyn edistäminen osana kotihoidon perustehtävää. Anna Viipuri Toimintakyvyn edistäminen osana kotihoidon perustehtävää Anna Viipuri 30.9.2014 Toimintakyky Ihminen on kokonaisuus, toimintakyvyn tukeminen on kokonaisvaltaista. Se on haastavaa, mikä edellyttää hoitajalta

Lisätiedot

Paimion palvelukeskussäätiö

Paimion palvelukeskussäätiö LIITE 2: Zung-depressioskaala Paimion palvelukeskussäätiö pvm Depressioskaala Zung: Sirkka-Liisa Kivelä Seuraavassa esitellään erilaisia väittämiä. Rengastakaa kustakin väittämästä se vaihtoehto, joka

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2019

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2019 August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 019 SISÄLTÖ 1 TYYTYVÄISYYSKYSELYN SUORITTAMINEN AUGUST-KODIN ASUKKAIDEN OMAISTEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET.1 Fyysiset ja aineelliset olosuhteet..

Lisätiedot

Webropol -kysely kotihoidon henkilöstölle kuntoutumissuunnitelmien laadinnasta ja toteutuksesta

Webropol -kysely kotihoidon henkilöstölle kuntoutumissuunnitelmien laadinnasta ja toteutuksesta Ikäihmisten arjen ja palvelujen parantamiseksi 2014-2016 Webropol -kysely kotihoidon henkilöstölle kuntoutumissuunnitelmien laadinnasta ja toteutuksesta WEBROPOL -KYSELY Kuntoutumissuunnitelmien laadinnasta

Lisätiedot

Kysely Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoisille 2016

Kysely Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoisille 2016 Kysely Punaisen Ristin ystävätoiminnan vapaaehtoisille 2016 8.5.2017 Kouvola, Suomalaisten yksinäisyys -työpaja Maaret Alaranta Sosiaalisen hyvinvoinnin koordinaattori Terveyden ja hyvinvoinnin yksikkö

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. Tammilehdon palveluasuntojen asukkaiden palvelutyytyväisyys 2014

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. Tammilehdon palveluasuntojen asukkaiden palvelutyytyväisyys 2014 Tammilehdon palveluasuntojen asukkaiden palvelutyytyväisyys 2014 2 SISÄLTÖ 1 TYYTYVÄISYYSKYSELYN SUORITTAMINEN 2 TAMMILEHDON PALVELUASUNTOJEN ASUKKAIDEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET 21 FYYSISET JA AINEELLISET

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain Monikulttuurinen työ Naistari Naistari

Setlementtien sosiaaliset tulokset Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain teemoittain Monikulttuurinen työ Naistari Naistari Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain 200 Monikulttuurinen työ Naistari Tililuok 200 00 Tililuok muodostuu 5 tavoitteesta NAISTARI ON HYVINVOINNIN LISÄÄJÄ 200 Kaikki tililuon kyselyt on toteutettu

Lisätiedot

Yksilöllistä elämää yhdessä

Yksilöllistä elämää yhdessä Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo yrityksenä Attendo Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille

Lisätiedot

Seuraavat kysymykset koskevat itse asiakasta. Mikäli olet omainen/läheinen, vastaa kysymyksiin asiakkaan näkökulmasta.

Seuraavat kysymykset koskevat itse asiakasta. Mikäli olet omainen/läheinen, vastaa kysymyksiin asiakkaan näkökulmasta. Vammaispalvelun asiakastyytyväisyyskysely Vammaispalvelun ensimmäinen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin syksyllä 2015. Tyytyväisyyskysely lähetettiin kaikille asiakkaille, joille oli tehty palvelupäätös

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010 Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 20 JULKINEN SEKTORI JA ASIAKKAAT 0 00 UKONHATUN TOIMINTA PERUSTUU YHDESSÄ SOVITTUIHIN ARVOIHIN JA VISIOON 20 1 00 Henkilöstö on sitoutunut Ukonhatun

Lisätiedot

#tulevaisuudenpeloton. Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018

#tulevaisuudenpeloton. Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018 #tulevaisuudenpeloton Opiskelijakyselyn tulokset Huhtikuu 2018 Opiskelijakyselyn tulokset Taustatiedot Kysely toteutettiin ajalla 20.3.-8.4.2018 Vastaajia 2055 Lähes 70 % kyselyyn vastanneista oli naisia

Lisätiedot

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Aurinkoisen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin syyskuussa 2016. Kysely oli suunnattu kaikille Aurinkoisen asiakkaille; yhteisökodissa ja tukiasunnossa asuville sekä päiväasiakkaille.

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry Asiakkaiden tyytyväisyys Tammilehdon päivähoidon palveluun 2019 SISÄLLYS 1. PALVELUKESKUS TAMMILEHDON PÄIVÄHOITO 2. ASIAKASTYYTYVÄISYYSTUTKIMUKSEN SUORITTAMINEN 3. ASIAKKAIDEN TYYTYVÄISYYS PALVELUKESKUS

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Lasten ja nuorten palvelut Koulut. Mikko Kesä Minna Joutsen Jari Holttinen

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Lasten ja nuorten palvelut Koulut. Mikko Kesä Minna Joutsen Jari Holttinen Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2014 Lasten ja nuorten palvelut Koulut Mikko Kesä Minna Joutsen Jari Holttinen TUTKIMUKSESTA YLEENSÄ Tämä on Hämeenlinnan lasten ja nuorten opetuspalveluiden asiakastyytyväisyyden

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2014

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2014 Augustkodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2014 2 SISÄLTÖ 1 TYYTYVÄISYYSKYSELYN SUORITTAMINEN 2 AUGUSTKODIN ASUKKAIDEN OMAISTEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET 21 FYYSISET JA AINEELLISET OLOSUHTEET

Lisätiedot

Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN. Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas.

Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN. Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas. Ikäihmisten palvelut TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN Visiomme: Meille asiakas on keskiössä! Olo on kaikin puolin kodikas. RANUAN KUNTA/Perusturva Yleinen info. 1 Tervetuloa palveluasumiseen! Asukasvalintakäsittely

Lisätiedot

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 2012 LAPSET JA NUORISOTYÖ

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 2012 LAPSET JA NUORISOTYÖ SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN VUODELTA 1 LAPSET JA NUORISOTYÖ JYVÄLÄN SETLEMENTTI RY - PÄIVÄKOTI Päiväkodin toiminta on valvottua ja turvallista Henkilökunta on tyytyväistä päivähoidon

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaispalvelut,omaishoito ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Vastaajia 375

Vanhus- ja vammaispalvelut,omaishoito ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Vastaajia 375 Vanhus- ja vammaispalvelut,omaishoito ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2018 Vastaajia 375 Minkä kouluarvosanan annan palveluista kokonaisuutena? Vastaajien määrä: 363 Keskiarvo: 8,6 (2017 vuonna 8,46) 4 N = 3

Lisätiedot

HOITO- JA VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASKYSELY 2015

HOITO- JA VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASKYSELY 2015 HOITO- JA VANHUSPALVELUIDEN ASIAKASKYSELY 2015 Asiakaskysely toteutettu marraskuussa 2015 Asiakaskyselyn vastausvaihtoehdot 5 = erinomainen 4 = erittäin hyvä 3 = hyvä 2 = kohtalainen 1 = huono Tulosten

Lisätiedot

LAPSET MUKANA SOS- LAPSIKYLÄN SIJAISHUOLTOA KEHITTÄMÄSSÄ. Sari Carlsson Yhteiskehittämispäivä Turku

LAPSET MUKANA SOS- LAPSIKYLÄN SIJAISHUOLTOA KEHITTÄMÄSSÄ. Sari Carlsson Yhteiskehittämispäivä Turku LAPSET MUKANA SOS- LAPSIKYLÄN SIJAISHUOLTOA KEHITTÄMÄSSÄ Sari Carlsson Yhteiskehittämispäivä 1.9.2017 Turku SOS- LAPSIKYLÄ VAHVISTAA LASTEN OSALLISUUTTA SOS- Lapsikylässä on vahvistettu lasten osallisuutta

Lisätiedot

TOB työolobarometrin väittämät (timantin ulottuvuuksittain)

TOB työolobarometrin väittämät (timantin ulottuvuuksittain) 20.7.2011 TOB työolobarometrin väittämät (timantin ulottuvuuksittain) (1) Työn kehittävyys Minulla on mahdollisuus ajatella ja toimia itsenäisesti työssäni Minulla on mahdollisuus kehittää itselleni ominaisia

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaispalvelut

Vanhus- ja vammaispalvelut Jyväskylän kaupunki Vanhus- ja vammaispalvelut Vanhuspalveluiden asiakas- ja omaiskyselyt, kooste tuloksista 2012 Taustaa Vanhus- ja vammaispalveluissa toteutetaan kahden vuoden välein asiakas- ja omaiskyselyitä

Lisätiedot

KOULUN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA Liite koulun opetussuunnitelmaan

KOULUN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA Liite koulun opetussuunnitelmaan KOULUN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA Liite koulun opetussuunnitelmaan KOULU: Mikkelän koulu SUUNNITELMAN LAATIMINEN Koulut laativat oman tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Se on tärkeä

Lisätiedot

Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi Marianne Hietaranta

Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi Marianne Hietaranta Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi 2018 Marianne Hietaranta Ruoka-apukyselyn tarkoitus ja vastaajat Mitä haluttiin tutkia? Keitä ruoka-avussa käy? Millaisia ovat näiden ihmisten kokemukset omasta terveydestä

Lisätiedot

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaskysely 2019

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaskysely 2019 Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaskysely 2019 Leikkipuisto Piika, N=5 Helsinki (N=1225) Kysely toteutettiin sähköisesti 7.1.-18.1.2019 välisenä aikana. Hallinto- ja tukipalvelut, kehittämispalvelut,

Lisätiedot

Kyselyn perusteella voidaan todeta Aurinkoisen asiakkaiden oleva pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kohteluun Aurinkoisessa.

Kyselyn perusteella voidaan todeta Aurinkoisen asiakkaiden oleva pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kohteluun Aurinkoisessa. ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Vuoden 2017 asiakastyytyväisyyskysely tehtiin lokakuussa ja siihen vastasi yhteensä 51 asiakasta. Aurinkoisen asiakkaista suurin osa on mielenterveyskuntoutujia, itsenäistymisvaiheessa

Lisätiedot

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010

Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 2010 Setlementtien sosiaaliset tulokset teemoittain vuodelta 20 ARVOT, YHTEISÖLLISYYS 0 00 SETLEMENTTILIIKKEEN YHTEISET PERUSARVOT OVAT TOTEUTUNEET JYVÄLÄSSÄ 1 00 Lähimmäisenrakkaus on toteutunut arjen keskellä

Lisätiedot

Päättökysely 2017 tulokset

Päättökysely 2017 tulokset Perustutkintokoulutus VALMA-koulutus TELMA-koulutus Päättökysely opintonsa päättäville opiskelijoille Päättökysely toteutettiin Webropol-kyselynä keväällä 2017 Kyselyssä oli kolme teemaa: elämänlaadun

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyyskysely huoltajille Varhaiskasvatus, perusopetus, lukio

Asiakastyytyväisyyskysely huoltajille Varhaiskasvatus, perusopetus, lukio Asiakastyytyväisyyskysely huoltajille 2017 Varhaiskasvatus, perusopetus, lukio Nostoja tuloksista yleisellä tasolla Huoltajat arvostavat opetushenkilöstön työn korkealle Myös kodin ja kasvatusta/opetusta

Lisätiedot

Wilhelmiinan asiakastyytyväisyyskysely omaisille

Wilhelmiinan asiakastyytyväisyyskysely omaisille Wilhelmiinan asiakastyytyväisyyskysely omaisille Maaliskuu 2013 16.3.2013 Kyselyn toteutus 28.2.2013 lähetys sähköpostilinkkinä omaisille, yhteensä 76 henkilölle Anonyymit vastaukset 15.3.2013 vastausaika

Lisätiedot

RAY TUKEE BAROMETRIN KYSELYLOMAKE Rauman MTY Friski Tuult ry

RAY TUKEE BAROMETRIN KYSELYLOMAKE Rauman MTY Friski Tuult ry Tässä kyselyssä järjestötoiminta = Rauman Friski Tuult ry:n toiminta Kyselyitä lähetettiin marraskuussa yhdistyksen jäsenkirjeen mukana kappaletta. Kyselyn vastausprosentti oli, % JÄRJESTÖTOIMINTAAN OSALLISTUMINEN

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA (VASU) -KYSELY LASTEN VANHEMMILLE JOULUKUUSSA 2016 TULOKSET. Kyselyyn vastanneita 52

VARHAISKASVATUKSEN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA (VASU) -KYSELY LASTEN VANHEMMILLE JOULUKUUSSA 2016 TULOKSET. Kyselyyn vastanneita 52 VARHAISKASVATUKSEN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA (VASU) -KYSELY LASTEN VANHEMMILLE JOULUKUUSSA 2016 TULOKSET Kyselyyn vastanneita 52 Varhaiskasvatuksen vasukysely huoltajille Mitkä arvot ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä

Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo Pirtinkaari Yksilöllistä elämää yhdessä Attendo yrityksenä Attendo Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille,

Lisätiedot

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN JULKINEN SEKTORI JA TOIMINNAN ASIAKKAAT VUODELTA 2012

SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN JULKINEN SEKTORI JA TOIMINNAN ASIAKKAAT VUODELTA 2012 SETLEMENTTIEN SOSIAALISET TULOKSET TEEMOITTAIN JULKINEN SEKTORI JA TOIMINNAN ASIAKKAAT VUODELTA 2012 JYVÄLÄN SETLEMENTTI RY - Jyvälä tuottaa hyötyä julkiselle sektorille Jyvälä tarjoaa työpaikkoja Jyväskylän

Lisätiedot

Helsingin Seniorisäätiö. Asiakastyytyväisyyskysely Omaiskysely 2018

Helsingin Seniorisäätiö. Asiakastyytyväisyyskysely Omaiskysely 2018 Helsingin Seniorisäätiö Asiakastyytyväisyyskysely Omaiskysely 2018 Omaiskyselyn taustaa ja toteutus Helsingin Seniorisäätiö sr on suomalainen, yleishyödyllinen vanhuksille palveluja tuottava säätiö, joka

Lisätiedot

Lohjan asiakaspalvelukyselyt 2010 keskeiset tulokset

Lohjan asiakaspalvelukyselyt 2010 keskeiset tulokset Lohjan asiakaspalvelukyselyt 2010 keskeiset tulokset Taustaa Kyselyjen toteutus marras-joulukuussa 2010 Kyselyjen toteutus kohdennettuina kirjekyselyinä, sähköisinä Webropol-kyselyinä (linkit Lohjan kotisivuilla)

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ilves

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ilves Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 Ringettekoulu F E D C B 2. Vastaaja isä 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2015 Lasten ja nuorten palvelut Opetus. Mikko Kesä Meiju Ahomäki Jari Holttinen

Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2015 Lasten ja nuorten palvelut Opetus. Mikko Kesä Meiju Ahomäki Jari Holttinen Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2015 Lasten ja nuorten palvelut Opetus Mikko Kesä Meiju Ahomäki Jari Holttinen TUTKIMUKSESTA YLEENSÄ Tämä on Hämeenlinnan lasten ja nuorten palveluiden perusopetuksen

Lisätiedot

Arja Liimatainen Jan-Erik Müller Jari Holttinen

Arja Liimatainen Jan-Erik Müller Jari Holttinen ASIAKASTYYTYVÄISYYSTUTKIMUS Vammais-, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut ja kotiin annettavat palvelut Hämeenlinnan kaupunki 14.1.2016 Arja Liimatainen Jan-Erik Müller Jari Holttinen 1.

Lisätiedot

2. Oletteko osallistuneet hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon? a. kyllä b. ei, miksi?

2. Oletteko osallistuneet hoito- ja palvelusuunnitelman tekoon? a. kyllä b. ei, miksi? ASIAKASPALAUTE Tämän asiakaspalaute keskustelun tarkoituksena on asiakkaan saamien palveluiden kehittäminen. Kysymyksiin vastataan keskustelemalla asiakkaan (ja omaisen) kanssa. Kotihoidon työntekijä osallistuu

Lisätiedot

Iloa ja kannustusta elintapoihin Miksi, miten ja kenelle? + Neuvokas perhe kortin käyttöharjoitus

Iloa ja kannustusta elintapoihin Miksi, miten ja kenelle? + Neuvokas perhe kortin käyttöharjoitus Iloa ja kannustusta elintapoihin Miksi, miten ja kenelle? + Neuvokas perhe kortin käyttöharjoitus Missä Neuvokas perhe työvälineet ja ideologia voivat auttaa ammattilaista? Asiakas ei ymmärrä miten tärkeä

Lisätiedot

Psykiatrinen hoitotahto

Psykiatrinen hoitotahto Psykiatrinen hoitotahto Osastoryhmän päällikkö, TtT Päivi oininen HU, Hyvinkään sairaanhoitoalue, psykiatria Taustaa Väitöstutkimus Pakko, potilaan kokema hoito ja elämän laatu potilaan osallisuutta tulee

Lisätiedot

Sovari-mittari 217-218 työpajatoiminta Sovari sosiaalisen vahvistumisen mittari on työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön vaikuttavuusmittari, jolla tuodaan esille palveluiden laatua ja sosiaalisesti

Lisätiedot

Sovari sosiaalisen vahvistumisen mittari on työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön vaikuttavuusmittari, jolla tuodaan esille palveluiden laatua ja sosiaalisesti vahvistavia vaikutuksia. Sovari-mittaria

Lisätiedot