Valmispituus 198 cm ja leveys 70 cm tarkoittavat yhden verhon kokonaismittoja.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valmispituus 198 cm ja leveys 70 cm tarkoittavat yhden verhon kokonaismittoja."

Transkriptio

1 1 Tarjouspyyntö Kirkkonunmmen kunnan eräisiin päiväkoteihin ja kouluihin hankittavista verhoista/ vastaukset mennessä esitettyihin tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin Kysymys 1 Paneeliverhoille on merkitty esim. "valmispituus 198cm leveys 70cm" - Mitä se 70cm tarkoitta - yhden paneelin tai koko verhon leveys? Jos yhden niin mikä on kokonaisleveys ja jos koko verhon niin mikä on yhden paneelin leveys? Valmispituus 198 cm ja leveys 70 cm tarkoittavat yhden verhon kokonaismittoja. Tarjotun verhon tulee kuitenkin olla paneelityyppinen, paneelin leveyttä ei ole määrätty, tarjoaja voi siten itse valita tarjoamansa verhon paneelin leveyden, kunhan verhon kokonaismitat vastaavat mahdollisimman tarkoin tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot sanottuja mittoja. Kysymys 2 Tarjouspyynnössä on Tarjoushinta -kohdassa lause Tarjoushinnat ei saa sisältää hinnan varaumia (ehtoja tarjoushinnan muuttumiselle). Tarjous tehdään noudattaen tätä lausetta. Mietin, mikä on käytäntö, mikäli tarkistusmittauksen yhteydessä huomataan oleellinen mittaheitto tarjouspyynnössä annettuihin mittoihin? Mittaheiton ollessa useita senttimetrejä. Tarjouspyynnön perusteella hankittavien verhojen tekniset mitat on sanottu tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot. Tarjouskilpailun ehtojen perusteella verhot tulee tarjota, leikata ja toimittaa mahdollisimman tarkoin tarjouskilpailuasiakirjassa sanotuin teknisin mitoin. Tarjoushinta tulee siten antaa tuotteelle, joka mahdollisimman tarkoin vastaa ko. tarjouskilpailuasiakirjassa sanottuja teknisiä mittoja. Tällöin ei myöskään synny tilannetta, jossa kysyjän tarkoittama oleellinen mittaheitto aikaansaisi tilanteen jossa tarjottu tuote ei olisi sijoitettavissa kohteeseen. Tarjottujen hintojen tulee olla voimassa ainakin asti. Kysymys 3 Tuoteryhmä Nissnikun päiväkoti Tuotenro 8-14/ Paneeliverhot joissa 3-6 sävyä/ verho. Tarkoitetaanko tällä sitä, että yhteen verhoon ommellaan jatkosaumoilla kolmesta kuuteen eri värisävyä esim. sinistä? Halutaanko raidat pystyyn vai vaakaan?

2 2 Tuotteissa 8-14 tulee kuhunkin tarjottavaan verhoo sisältyä ntuotenumeron kohdalla sanottua väriä 3-6 sävyssä/ verho. Kukin verho tulee tuotteissa 8-14 toteuttaa paneeliverhona, tarjouksen tekijä voi itse valita tarjoamansa paneeliverhon toteuttamistavan. Tarjouksen tekijä voi myöskin valita itse tarjoaako pystyyn tai vaakaan raidoitettua verhoa. Tarjouksen tekijää pyydetään, niin kuin tarjouskilpailun ehdoissa on todettu, valitsemaan valikoimistaan tarjottavat tuotteet siten, että ne muodostavat kokonaisuuksina visuaalisesti mahdollisimman yhtenäisen kokonaisuuden, siten tarjouksen tekijää pyydetään tarjoamaan ainakin samaan huonetilaan tulevissa verhoissa pelkästään pystyraidoitettua verhoa tai pelkästään vaakaraidoitettua verhoa. Kysymys 4 Tuoteryhmä Kartanonrannan päiväkoti ja koulu Tuotenro 18 ja 19/ Lamelliverhot. a) Pitääkö materiaalin olla paloturvallinen? b) Onko lamelliverhomekanismin kiinnitys kattoon vai seinään? a) Kaikkien tarjouspyynnön perusteella hankittavien verhojen ja tekstiilien tulee täyttää paloturvallisuuden osalta syttyvyysluokan SL1 mukaiset vaatimukset. Mikäli tarjottu lamelliverho sisältää verhokangasta tai muuta tekstiiliä, tulee materiaalin tältä osin täyttää syttyvyysluokan SL1 mukaiset vaatimukset. b) Vastaus on lamelliverhomekanismin kiinnityspaikasta luettavissa klo 14 mennessä osoitteessa ajankohtaista/ hankinnat Tuotenro 32/Valelaskoskappa. Asennetaanko kappa verhotankoon vai tarrakiskoon (tuotenro 33)? Jos kappa asennetaan verhotankoon, mikä on tangon halkaisija? Tuotenumero 32 Valelaskoskappa asennetaan tuotteseen numero 33 Kiskot musikkiluokan verhoille, siten tuotenumero 32 / valelaskoskappa asennetaan tarrakiskoon (eli tuotenumero 33:een). Kysymys 6 Tuotenro 35/ Paneeliverho. Kangaslaatu? Onko sama kuin tuotenrolla 34?

3 3 Kangaslaatua ei ole erikseen määrätty tuotteiden 34 ja 35 kesken (tuotteiden 34 ja 35 tulee kuitenkin täyttää tarjouskilpailuasiakirjoissa sanotut yleiset vaatimukset, jotka koskevat paloturvallisuutta tai pestävyyttä). Tarjouksen tekijää pyydetään, niin kuin tarjouskilpailun ehdoissa on todettu, valitsemaan valikoimistaan tarjottavat tuotteet siten, että ne muodostavat kokonaisuuksina visuaalisesti mahdollisimman yhtenäisen kokonaisuuden. Kysymys 7 Tuotenro 54 ja 55/ Rullaverho Pitääkö materiaalin olla paloturvallinen? Kaikkien tarjouspyynnön perusteella hankittavien verhojen ja tekstiilien tulee täyttää paloturvallisuuden osalta syttyvyysluokan SL1 mukaiset vaatimukset. Mikäli tarjottu rullaverho sisältää verhokangasta tai muuta tekstiiliä, tulee materiaalin tältä osin täyttää syttyvyysluokan SL1 mukaiset vaatimukset. Kysymys 8 Tuotenro 56/Sivuverhot Kappalemäärät 145 cm ja 160 cm pituisille verhoille, yhteensä 3 verhoa Tuotteessa 56/ sivuverhot hankitaan kolme (3) kappaletta verhoa, jonka valmispituus on 145 cm ja leveys 160 cm. Kysymys 9 Tuotenro 57/ Verhokisko. Kiinnitys seinään vai kattoon? Vastaus on luettavissa klo 14 mennessä osoitteessa ajankohtaista/ hankinnat Kysymys 10 Tuoteryhmä Winellska skola/ Tuotenrot 58-61/Paneeliverho. Halutaanko, että kaikkien tilaan tulevien verhojen kangas on sama? Kangaslaatua ei ole erikseen määrätty tuotteiden kesken (tuotteiden tulee kuitenkin täyttää tarjouskilpailuasiakirjoissa sanotut yleiset vaatimukset, jotka koskevat paloturvallisuutta tai pestävyyttä). Tarjouksen tekijää pyydetään, niin kuin tarjouskilpailun ehdoissa on todettu, valitsemaan valikoimistaan tarjottavat tuotteet siten, että ne muodostavat kokonaisuuksina visuaalisesti mahdollisimman yhtenäisen kokonaisuuden. Kysymys 11 Haluatteko tarjotuista kankaista materiaalinäytteet tarjouksen liitteeksi vai käydäänkö niitä läpi vasta, kun verhojen toimittaja on päätetty?

4 4 Tarjouksen tekjjää ei ole tarjouskilpailun ehtojen perusteella velvoitettu liittämään tarjoukseen materiaalinäytteitä. Tarjottujen materiaalien tulee kuitenkin täyttää tarjouskilpailuasiakirjoissa asetetut ehdot. Hankintapäätöksen jälkeen käydään läpi toimittajiksi valittujen kanssa läpi värinmäärityksiä koskevia kysymyksiä. Kysymys 12 Nissnikun Päiväkodin lasten eteisiin 114, 124 ja 135 on määritelty aaltoava kappa. Tarkoittaako aaltoava tässä tapauksessa kapan alareunasta aaltoilevan muotoiseksi muotoiltua kappaa vai rypytettyä / poimutettua ja alareunastaan suoraa kappaa? Tuotenumero 17/ aaltoava Kappa osalta ei ole esitetty tarkempaa vaatimusta aaltoavan muodon ilmentymisestä tai teknisestä toteuttamoistavasta ko. verhossa. Tarjouksen tekijä voi siten itse valita tarjoamansa verhon valikoimistaan, aaltoavan muodon tulee kuitenkin tarjotussa verhossa jollain tavalla esiintyä. ysymys 13 Kaikkiin kolmeen kohteeseen on määritelty paneeliverhojen asennus tilassa jo oleviin ns. tavallisiin kiskoihin. Pingotetaanko paneeliverhot stoppareilla kiskoihin, toteutetaanko pingotus rypytysnauhan alle sijoitettavalla puikolla vai toteutetaanko paneeliverhot pelkällä rypytysnauhalla (ilman pingotusta)? Tarjottujen paneeliverhojen tulee olla asennettavissa paikoilleen siten kuin tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot on sanottu (kiinnitys verhokoukuilla). Tarjoaja voi itse valita tarjoamansa toteuttamistavan, vaatimuksena toteuttamistavalle on kuitenkin se, että tarjottujen verhojen tulee olla kiinnitettävissä verhokiskoon verhokoukuilla (siten kuin tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot on sanottu). Kysymys 14 Osassa Nissnikun Päiväkodin suunnilleen samankokoisia paneeliverhoja alalatan kooksi on määritelty 20mm, osassa 40mm. Ovatko latat jo kohteessa olemassa, vai mistä johtuu kahden eri kokoisen latan käyttö? Alalattoja koskevat tekniset mitat ovat luonteeltaan suuntaa-antavia. Tarjoajan tulee kuitenkin tarjota verhoihinsa valikoimistaan alalatat mahdollisimman tarkoin tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot sanotuin mitoin. Mikäli tarjoajan valikoimista ei löydy 40 mm. alalattaa, voi tarjota pienempää tai isompaa alattaa sen kokoisina kuin tarjoajan valikoimista on mahdollista tarjota pyrkien mahdollisimman hyvin noudattamaan ko. tarjouskilpailuasiakirjassa sanottuja alalattojen mittoja. Milloin tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot on sanottu ko. verhoon kuuluvaksi alalatta, tulee tällöin tarjota alalatalla varustettua verhoa.

5 5 Kysymys 15 Nissnikun Päiväkodin ja Kartanonrannan Päiväkodin/Koulun paneeliverhoista osan leveydeksi on määritelty 70cm. Jos verhokankaan leveys on 140cm, paneeliverhon leveys olisi n. 65cm. Näin saataisiin kaksi paneeliverhoa kankaan leveydestä eikä hukkaa jäisi. Voimmeko tarjota leveydeltään n. 65cm paneeliverhot tiloihin, joihin on määritelty 70cm levyiset paneeliverhot? Tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot sanotut tekniset mitat ovat luonteeltaan suuntaa-antavia, tarjouksen tekijän tulee kuitenkin tarjota tuotteet site, että ne mahdollisimman pitkälle noudattavat ko. tarjouskilpailuasiakirjassa sanottuja teknisiä mittoja. Mikäli tarjouksen tekijä ei kykene tarjoamaan ja tarjouksensa perusteella toimittamaan 70 cm levyistä verhoa, voi tarjota 65 cm levyistä verhoa, mikäli 65 cm leveydeltään lähinnä 70 cm oleva tarjoajan valikoimista löytyvä verho. Tarjouskilpailun ehtojen perusteella verhot tulee tarjota ja toimittaa sellaisin teknisin mitoin, että että ne ovat asennettavissa ja sijoitettavissa tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot sanottuun sijoitustilaan ja paikkaan sijoitustilassa, siten tarjottavan verhon tulee toiminnallisesti soveltua sijoituskohteeseensa ja paikkaan siellä, tällöin tarjottu verho ei voi olennaisesti poiketa teknisten mittojensa osalta tarjouskilpailuasiakirjassa Hankittavat verhot sanotuista teknisistä mitoista. Tarjouspyyntö Kirkkonunmmen kunnan eräisiin päiväkoteihin ja kouluihin hankittavista verhoista/ vastaukset mennessä esitettyihin tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin/ kysymykset 4 B Ja 9 Kysymys 4 Tuoteryhmä Kartanonrannan päiväkoti ja koulu Tuotenro 18 ja 19/ Lamelliverhot. b) Onko lamelliverhomekanismin kiinnitys kattoon vai seinään? mekanismi kiinnitetään seinään valmispituus on 145 cm ja leveys 160 cm. Kysymys 9 Tuotenro 57/ Verhokisko. Kiinnitys seinään vai kattoon?

6 Verhokisko kiinnitetään seinään 6

Paneeliverho, Valmispituus 198 cm leveys 70 cm, väri valkoinen, alalatta 40 mm, valoverholaatu, kiinnitys verhokoukuilla 3

Paneeliverho, Valmispituus 198 cm leveys 70 cm, väri valkoinen, alalatta 40 mm, valoverholaatu, kiinnitys verhokoukuilla 3 HANKITTAVAT VERHOT TUOTERYHMÄ NISSNIKUN PÄIVÄKOTI/ HANKITTAVAT VERHOT Tuote numero Sijoitustila Hankittava verho 1 Aula 2 Neuvotteluhuone 3 Neuvotteluhuone Paneeliverho, Valmispituus 198 cm leveys 70 cm,

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN ERÄISIIN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA

TARJOUSPYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN ERÄISIIN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA 8.1.2010 TARJOUSPYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN ERÄISIIN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne tarjouskilpailuasiakirjan

Lisätiedot

Verhotangot ja tarvikkeet

Verhotangot ja tarvikkeet ȱǭȱ ȱ Ȭȱ ȱ Puiset tangot puutangoissa on puiset kannakkeet ja päätynupit Ø 22 ja 28 mm pituudet 140, 160, 180, 200, 240, 270 ja 310 cm, tangon mittaan sisältyy päätynuppi väreinä luonnonväri, vaaleanruskea,

Lisätiedot

LIITE 3/ LIITE TARJOUKSEEN

LIITE 3/ LIITE TARJOUKSEEN LIITE 3/ LIITE TARJOUKSEEN Yhteystiedot Tarjouksen tekijä: Osoite: Puhelin: Sähköposti: Yhteyshenkilö: Y-Tunnus Hankintapäätöksen vastaanottaminen Tarjouksen tekijällä on valmius ottaa hankintapäätös vastaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Verhot Ilmajoen terveyskeskukseen 1/

Tarjouspyyntö: Verhot Ilmajoen terveyskeskukseen 1/ Tarjouspyyntö: Verhot Ilmajoen terveyskeskukseen 1/6 Tarjouspyyntö 1. Hankintayksikön yhteystiedot: Hankintayksikön nimi: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus: 2220682-7 Katu- tai postiosoite:

Lisätiedot

OSTOAPU VIDGA. Verhokiskojärjestelmä. SUUNNITTELIJA David Wahl

OSTOAPU VIDGA. Verhokiskojärjestelmä. SUUNNITTELIJA David Wahl OSTOAPU VIDGA Verhokiskojärjestelmä SUUNNITTELIJA David Wahl HYVÄ TIETÄÄ Mittaa ikkuna tarkasti ennen verhokokonaisuuden suunnittelua. Seuraa tämän ostoavun ohjeita. OMINAISUUDET Järjestelmän kätevän kiinnitysmekanismin

Lisätiedot

Opas ompelupalvelun käyttöön

Opas ompelupalvelun käyttöön Opas ompelupalvelun käyttöön Sisältö Esittely... 2 Hinnan näyttö... 2 Tekstiilien ja muiden tuotteiden yhteistilaus... 3 Metritavaran valitseminen... 3 Verhotyypin valitseminen... 4 Verhon mittatilaus...

Lisätiedot

PULSE PULSE MITTATILAUSTYÖNÄ. Mittatilaushinnasto Hinnat sis. alv

PULSE PULSE MITTATILAUSTYÖNÄ. Mittatilaushinnasto Hinnat sis. alv PULSE Mittatilaushinnasto 06 Hinnat sis. alv RULLAVERHOT PulsePRO näyteviuhka ART. NR. 555 RULLAVERHO 8 mm putkella Laadukas valkoinen sivusäätömekanismi, vahvoilla muovikannakkeilla. Helppo asentaa ja

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Hankittavat soittimet ja hankintamäärät on sanottu liitteellä KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET

Hankittavat soittimet ja hankintamäärät on sanottu liitteellä KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA LIIKUNTAVÄLINEISTÄ Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen KARTANONRAAN KOULUUN HANKITTAVAT LIIKUNTAVÄLINEET

Lisätiedot

-verhokiskojärjestelmä

-verhokiskojärjestelmä OSTOAPU KVARTAL -verhokiskojärjestelmä osat KVARTAL-seinäkiinnike, 14,5 cm KVARTAL-seinäkiinnike, 7 cm KVARTAL-kattokiinnike 1-urainen KVARTAL-verhokisko, 3-urainen KVARTAL-verhokisko, KVARTAL-kulmaosa

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA 1 2 Kirkkonummen kunta 2.2.2010 Sivistyspalvelut TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN- JA RUOTSINKIELISIIN

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA KIRKKONUMMEN KUNTA Sivistyspalvelut 29.9.2011 TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN PÄIVÄKOTEIHIN JA KOULUIHIN HANKITTAVISTA VERHOISTA Hankintayksikön yhteystiedot Hankinnan kohde Hankinnan yksilöinti Kirkkonummen

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ

AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ AURINKOSÄHKÖN YHTEISTILAUKSEN TARJOUSPYYNTÖ 30.10.2014 Yleistä: Olemme keräämässä yhteistilausta johon osallistuu yksityisiä omakotitalon omistajia ja yrityksiä Iistä ja sen ympäristökunnista, sekä myös

Lisätiedot

Silent Gliss. Väliverho- ja suihkukiskot

Silent Gliss. Väliverho- ja suihkukiskot Väliverho- ja suihkukiskot 2 Väliverho- ja suihkukiskojärjestelmä Ominaisuudet Alumiininen väliverho- ja suihkukiskojärjestelmä sairaaloihin, kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin, myös koteihin. Sopii

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

Silent Gliss. Paneeliverhojärjestelmät

Silent Gliss. Paneeliverhojärjestelmät Paneeliverhojärjestelmät 2 Paneelijärjestelmä Ominaisuudet Tyylikäs paneeliverho sopii asuin- ja julkisiin tiloihin. Helppokäyttöinen ja monipuolinen 2-5-urainen kiskojärjestelmä soveltuu sekä verhokiskoksi

Lisätiedot

Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin KOHDE1/ OPPIKIRJOJEN TOIMITUKSET SUOMENKIELISIIN PERUSKOULUIHIN

Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin KOHDE1/ OPPIKIRJOJEN TOIMITUKSET SUOMENKIELISIIN PERUSKOULUIHIN 1 LIITE 4 TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin Tarjouksen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET Urjalan kunta Tarjouspyynnön liite 2 URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2: TARJOUSLOMAKKEET Tarjoan/tarjoamme Urjalan kunnalle Yhtenäiskoulun teknisen

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Silent Gliss. Väliverho- ja suihkukiskot

Silent Gliss. Väliverho- ja suihkukiskot Väliverho- ja suihkukiskot 2 Väliverho- ja suihkukiskojärjestelmä Ominaisuudet Alumiininen, erittäin tukeva väliverho- ja suihkukiskojärjestelmä sairaaloihin, kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin, myös

Lisätiedot

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi _ Yhteystiedot Pankkiyhteys:

Lisätiedot

Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä. Wave Uutta ilmettä sisustukseen

Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä. Wave Uutta ilmettä sisustukseen Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä Wave Uutta ilmettä sisustukseen Wave XL On näkemisen arvoinen! Uusi Silent Gliss -järjestelmä poimuttaa verhot kauniin tasaisesti ja elegantisti. Wave

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

Tilanjako-oven mittausohjeet

Tilanjako-oven mittausohjeet Tilanjako-oven mittausohjeet Tilanjako-oven oikea mitoitus näitä mittausohjeita noudattaen. Alla kolme yleisintä asennus- / mittausvaihtoehtoa. Mittausmalli Seinäkiinnitys oviaukon päälle Esimerkin oviaukon

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA KIRKKONUMMENKUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivistyspalvelut PL 20 5.10.2009 02401 KIRKKONUMMI TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UIMAOPETUKSESTA HANKINNAN KOHDE Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut Tehokkaan maatalouden oviratkaisut Champion Doorilta löydät laajan valikoiman maatalouteen sopivia kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

PULSE. Mittatilaushinnasto Hinnat sis.alv

PULSE. Mittatilaushinnasto Hinnat sis.alv PULSE Mittatilaushinnasto 2016 Hinnat sis.alv RULLAVERHO 28 mm putkella PULSE Laadukas valkoinen sivusäätömekanismi, vahvoilla muovikannakkeilla. Helppo asentaa ja helppo käyttää. Voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Kuulluksi tuleminen/selvitys koskien leikki- ja virikemateriaalien hankintapäätöstä

Kuulluksi tuleminen/selvitys koskien leikki- ja virikemateriaalien hankintapäätöstä Kuulluksi tuleminen/selvitys koskien leikki- ja virikemateriaalien hankintapäätöstä Pöytäkirja: HKH 17/2012 Hankintamuistio: H053-12-4 Tevella Oy (jäljempänä Tevella) katsoo, että Lekolar-Printel Oy:n

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot: TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyyntöä Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA

TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA Utsjoen Kunta Tarjouspyyntö Utsjoen uimahalli 28.10.2011 Utsjoentie 48 A 99980 Utsjoki TARJOUSPYYNTÖ OSTOPALVELUNA TUOTETTAVASTA UINNINVALVONNASTA HANKINNAN KOHDE Utsjoen kunta/ sivistyslautakunta pyytää

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet

Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alue A Yhteisten tilojen kalusteet Osa-alueen kalusteiden tulee olla julkisiin tiloihin soveltuvia ja tukevia. Vähimmäisvaatimukset Tuoli, T1, yksikkömäärä 24: Verhoilukangas leveys noin 570mm, istuinkorkeus

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3a TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Clean Cut :: Tuoteluettelo 1

Tuoteluettelo. Clean Cut :: Tuoteluettelo 1 Tuoteluettelo Clean Cut :: Tuoteluettelo 1 Muunto-paneeli 2 Hifi-kotelo 3 Työpöytä 3 Muunto-paneeli tuotenumero 6200 / 6 + paneelin sävy Muunto-paneeli toimitetaan aina asiakkaan toivomissa mitoissa. Paneelilla

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty. Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö

Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty. Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö Julkinen hankinta Hankinnan suunnittelu ja toteutus Kilpailutus valmistelu Sopimuskausi, esim.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

180 SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI

180 SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI 180 SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKISESTI 180 ERITYISRTKISU 1 Nyt voit saada suihkuseinät täysin mittojen ja toiveittesi mukaisesti. Saatavilla on leveydet 20-100 cm. Korkeudet 50-200 cm (lasin korkeus

Lisätiedot

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein?

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hallitusforum 6.10.2012 Helsingin Messukeskus Elina Skarra Lakimies Suomen Kiinteistöliitto ry Suomen Kiinteistöliitto ry Taloyhtiön velvollisuus kilpailuttaa

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen:

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen: TARJOUS - PALVELULIIKENNE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää liitteen 3.1 mukainen kaavake. Tämän kaavakkeen sijasta tarjoaja voi toimittaa vastaavan kalustoluettelonsa,

Lisätiedot

10.1 Urakkatarjouksen pyytäminen

10.1 Urakkatarjouksen pyytäminen 10 Urakoitsijan ja urakkamuodon VAlinta 10.1 Urakkatarjouksen pyytäminen Urakkatarjouspyynnön valmistelee projektinjohtaja suunnittelijoiden teknisten asiakirjojen pohjalta. Tarjouspyyntö määrittelee muun

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta:

Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO Pyydämme tarjoustanne seuraavasta öljyntorjuntakalustosta: - öljyntorjuntapuomikontti - kalustolaatikkoja - öljyntorjuntapuomia (korkeus 900 mm) - ankkureita, poijuja, köyttä Tekniset

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Ritariperho

YH Kodit Kaarinan Ritariperho YH Kodit Kaarinan Ritariperho SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus valita osa

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Tervakosken elokuvateatterin digitalisointi Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys: Tilausliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi Yhteystiedot Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Lisätiedot

FORSA SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI

FORSA SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKAISESTI FORS SUIHKUT SUIHKU TOIVEITTESI MUKISESTI FORS ERITYISRTKISU 1 Nyt voit saada suihkuseinät täysin mittojen ja toiveittesi mukaisesti. Saatavilla on leveydet 20-100 cm, korkeudet 50-198 cm. Lasi voidaan

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki KAARINAN KAUPUNGIN HANKINTASÄÄNTÖ

Kaarinan kaupunki KAARINAN KAUPUNGIN HANKINTASÄÄNTÖ Kaarinan kaupunki KAARINAN KAUPUNGIN HANKINTASÄÄNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 Johtosäännön tarkoitus...1 2 Hankintakeskuksen tehtävä...1 3 Hankintojen toteutustapa...1 4 Hankintojen toteuttaminen kansallisen

Lisätiedot

Turvallisuus etusijalla

Turvallisuus etusijalla Turvallisuus etusijalla 2 Suojele rakkaimpiasi Lasten luontainen uteliaisuus saa heidät tutkimaan ympäröivää maailmaa. Oman kodin esineistä tulee lasten kasvaessa yhtäkkiä vaarallisia. Myös verhojen ja

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

ESITYSTEKNIIKAN JA KULUTUSELEKTRONIIKAN LAITTEIDEN JA NIIHIN LIITTYVIEN PALVELUJEN HANKINTA

ESITYSTEKNIIKAN JA KULUTUSELEKTRONIIKAN LAITTEIDEN JA NIIHIN LIITTYVIEN PALVELUJEN HANKINTA LISÄTIETO 16.1.2009 ESITYSTEKNIIKAN JA KULUTUSELEKTRONIIKAN LAITTEIDEN JA NIIHIN LIITTYVIEN PALVELUJEN HANKINTA TRE: 11590/02.07.01/2008 1. Kysymys: Tarjouspyyntönne liite 1 (Kohta 1. AV LAITTEET JA VALKOKANKAAT,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (5) 14 Oikaisuvaatimus painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelua ja hankintaa koskevasta lautakunnan päätöksestä HEL 2015-006533 T 02 08 01

Lisätiedot

23.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA

23.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2015 PELTOLAN PÄIVÄKODIN KALUSTEHANKINTA / ORIMATTILA Vastaukset lähetettyihin kysymyksiin. Vastaukset merkitty sinisellä väriä kysymyksen alle. ------------------------- Lähettäjä: Sanna-Kaisa

Lisätiedot

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Sisältö Mikä on Tarjouspalvelu-toimittajaportaali? Mitä hyötyä ja etuja toimittajalle? Miten Tarjouspalvelua käytetään? Tarjouspalveluun pääseminen

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk Liite Patu 1.11.2017 i-w/ Kirkkonummi '/ Kyrkslätt Tarjouspyyntö 129983 Päiväys 27,10.2017 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 129983 / Puhtauspalvelut (Risteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

LIITE 1/ ESIMERKKITUOTTEET

LIITE 1/ ESIMERKKITUOTTEET LIITE 1/ ESIMERKKITUOTTEET (Sisältää tarjousten hintavertailussa käytettävät kohteet 1-114) Tarjoushinnat kohteille 1-114 ilmoitetaan tarjoukseen liitettävällä liitteellä 3/ liite tarjoukseen Kohteen numero

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

ASIANAJOTOIMISTO. - JUKKA MÄKINEN OY - w w w j ~

ASIANAJOTOIMISTO. - JUKKA MÄKINEN OY - w w w j ~ ASIANAJOTOIMISTO - JUKKA MÄKINEN OY - w w w j ~ LAUKAAN KUNNANHALLITUS -10..2016 Käsitelty rkistointi Sivu 113 _? /addag...... LAUKAAN KUNNANHALLITUKSELLE ASIA Hankintaolkaisuvaatimus PÄÄTÖS, JOHON HAETAAN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä

Lisätiedot

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 Sivu 1/5 Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 KOULUKULJETUKSET OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Satakunnantie 110 Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 12.12.2008 046-248-2008

Satakunnantie 110 Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 12.12.2008 046-248-2008 HARJAVALLAN KAUPUNKI Kaupunginhallitus TARJOUSPYYNTÖ Satakunnantie 110 Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 12.12.2008 046-248-2008 VUOKRATEKSTIILIPALVELUT Ilmoitukset Hilma EU-hankintailmoitus 12.12.2008 Harjavallan

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Ilo ja hyöty samassa paketissa

Ilo ja hyöty samassa paketissa Ilo ja hyöty samassa paketissa Tuotteidemme avulla on mahdollista luoda näyttäviä ja persoonallisia sisustusratkaisuja, sekä saada yksityisyyttä ja näkösuojaa. Voit myös säädellä valoisuutta ja parantaa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

Kartanonrannan kouluun hankittavat soittimet Liitetään tarjoukseen

Kartanonrannan kouluun hankittavat soittimet Liitetään tarjoukseen Kartanonrannan kouluun hankittavat soittimet Liitetään tarjoukseen Rytmisoittimet ja muut koulusoittimet (tuoteryhmä) tekijä Klaveesit, pari, paksuus 7 mm pituus 75 mm Marakassipari Pikkuquiro, 40x95 mm

Lisätiedot