VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.8.2015 klo 15.15 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat"

Transkriptio

1 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjantarkastajien valinta 131 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/ Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 4/ Musiikki- ja urkutoimikunnan pöytäkirja 1/ Ero virasta, Pekka Mäkinen 135 Talousjohtaja Nils-Eric Sahlströmin eronpyyntö virastaan 136 Talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen 137 Ero työsopimussuhteesta, Jukka Terho 138 Ero työsopimussuhteesta, Anne Rantala 139 Pääemännän viran tehtävien hoito 140 Virkavapausanomus/Tuula Pukkala 141 Henkilöstöasia 142 Österhankmon leirikeskuksen emännän työsuhde 143 Vaasan seurakuntayhtymän virkanimikkeiden tarkistus 144 Hallintopäällikön viran auki julistaminen 145 Vaasan seurakuntayhtymän strategia 146 Vaasan seurakuntayhtymän kiinteistöstrategia v Hautausmaan katselmus 148 Ilmoitusasioita 129 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Yhteisen kirkkoneuvoston kutsu kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on jaettu yhteisen kirkkoneuvoston jäsenille Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi. Kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enemmän kuin puolet jäsenistä. Puheenjohtaja totesi, että kokous oli päätösvaltainen. Kokouksen työjärjestystä muutettiin siten, että 141 käsiteltiin :n 130 jälkeen.

2 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Pöytäkirjantarkastajien valinta Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Vuorossa ovat Hannu Härö ja Christel Lax. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. 131 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/2015 Esitetään perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan pöytäkirja 2/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. 132 Kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 4/2015 Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 4/ Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. 133 Musiikki- ja urkutoimikunnan pöytäkirja 1/2015 Esitetään musiikki- ja urkutoimikunnan pöytäkirja 1/ Merkitään tiedoksi.

3 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Ero virasta, Pekka Mäkinen Hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen on ilmoittanut kirjeellään , että hän eroa virastaan lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Ero merkitään tiedoksi. 135 Talousjohtaja Nils-Eric Sahlströmin eronpyyntö virastaan Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on kirjoittanut yhteiselle kirkkovaltuustolle osoittamallaan kirjeellä seuraavaa: Pyydän kunnioittaen eroa Vaasan seurakuntayhtymän talousjohtajan virasta lukien siirtyessäni eläkkeelle. Kiitän Vaasan seurakuntayhtymää hyvästä työyhteydestä pian yli 8 vuoden pituisen virkaurani aikana. Talousjohtajan ottaa virkaan ja vapauttaa siitä yhteinen kirkkovaltuusto. Esitetään yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se myöntää Nils-Eric Sahlströmille eron talousjohtajan virasta lukien. 136 Talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan alkaen. Viran tullessa avoimeksi virka on julistettava haettavaksi mahdollisimman

4 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 4 pian. Esitetään viran johtosääntö. Viran kelpoisuusehdot ovat johtosäännön mukaan seuraavat: Talousjohtajan virkaan voidaan valita evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluva henkilö, joka on raitis sekä kunnollisista ja kristillisistä elämäntavoistaan tunnettu ja jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä taito ja kokemus seurakunnan talouden ja kirjanpidon hoitamiseen. Lisäksi hänen on kirjallisesti ja suullisesti hallittava hyvin molempia kotimaisia kieliä. Talousjohtaja Nils-Eric Sahlströmin palkkaus on J 50. Vaasan seurakuntayhtymän talousjohtajan palkkauksen on määrännyt Kirkon työmarkkinalaitos Kirkon virkaehtosopimuslain ja kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen liitteessä 1 olevan 3 :n 2 momentin nojalla. Palkkaluokan J 50 mukainen alkupalkka on euroa ja loppupalkka euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto päättänee julistaa viran haettavaksi ja valitsee viran täytön valmistelua varten työryhmän. Samalla päätettäneen, että viran täytön valmistelussa käytetään asiantuntijapalveluita mm. soveltuvuusarvioinnissa. Talousjohtajan ottaa virkaan ja vapauttaa siitä yhteinen kirkkovaltuusto. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1. Julistaa talousjohtajan viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo Viran palkkaluokka on J Asettaa viran täytön valmistelua varten työryhmän. 4. Viran täytön valmistelussa työryhmä voi harkitessaan käyttää asiantuntijapalveluita. Juha Silander jääväsi itsensä ja poistui kokoushuoneesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti: Viran täyttöä valmistelemaan asetettiin työryhmä, johon valittiin seuraavat henkilöt: Olli Autio, Hannu Härö, Krister Koskela, Tuulikki Kouhi, Christel Lax, Merja Piipponen, Tauno Tuomisto ja Anneli Dahlbäck, joka toimii työryhmän sihteerinä ja koollekutsujana. Työryhmä valitsee puheenjohtajan keskuudestaan. 4. Viran täytön valmistelussa työryhmä voi harkitessaan käyttää asiantuntijapalveluita.

5 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Ero työsopimussuhteesta, Jukka Terho Haudankaivaja Jukka Terho on ilmoittanut kirjeellään , että hän eroaa työsopimussuhteisesta haudankaivajan tehtävästään lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Ero merkitään tiedoksi. 138 Ero työsopimussuhteesta, Anne Rantala Österhankmon keittäjä Anne Rantala on ilmoittanut kirjeellään , että irtisanoutuu työsopimussuhteisesta keittäjän tehtävästään Anne Rantala on vanhempainvapaalla, jonka oli määrä loppua Ero merkitään tiedoksi. 139 Pääemännän viran tehtävien hoito Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho ehdottaa, että keittäjä Tiina Ravimo hoitaa emännän tehtäviä Koulukadun keittiössä, kunnes pääemännän virka on täytetty vakituisesti. Hän toimii myös Koulukadun keittäjien lähiesimiehenä. Hänen työaikansa on yleistyöaika tiistaista lauantaihin. Hän tarkastaa Koulukadun keittiön laskut, keittiöltä tilattavat tarjoilut ja niiden koordinoinnin. Hän toimii yhteistyössä seurakuntayhtymän muiden emäntien kanssa. Tiina Ravimo on toiminut määräaikaisena työsopimussuhteisena keittäjänä Koulukadun keittiössä ja tarvittaessa myös muissa seurakuntayhtymän keittiöissä lähtien. Tiina Ravimo on antanut suostumuksensa tehtävämuutoksiin. Tiina Ravimo koulutuksensa on suurtalouskokki ja majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto.

6 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 6 Yhteinen kirkkoneuvosto päättää kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysahon ehdotuksen mukaisesti, että Tiina Ravimo hoitaa Koulukadun keittiön emännän tehtävät siihen asti että pääemännän virka on täytetty. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Virkavapausanomus/Tuula Pukkala Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli Tuula Pukkalan virkavapausanomusta kokouksessaan ja päätti palauttaa asian jatkovalmisteluun. Osa-aikainen (50 %) perheneuvoja Tuula Pukkala anoo palkatonta virkavapautta kaksi (2) vuotta kokeillakseen muita työtehtäviä. Tuula Pukkala aloitti kirkon työnohjaajakoulutuksen syksyllä Koulutus päättyy Pukkala toivoo saavansa koulutusrahat myös vuosille voidakseen saattaa työnohjaajakoulutuksen loppuun. Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta on käsitellyt anomusta ja antanut siitä lausuntonsa yhteiselle kirkkoneuvostolle. Johtokunta esittää: 1. Virkavapaus myönnetään yhdeksi vuodeksi Seurakuntayhtymässä vallitsevan periaatteen mukaan virkavapaalla olevan työntekijän koulutusta ei makseta. Perheneuvontakeskuksen johtaja Leif Westerlund puoltaa kahden vuoden virkavapauden myöntämistä. Hän ei puolla koulutusrahojen myöntämistä vuosille sillä perusteella, että työnohjaajakoulutukseen kuuluvia kursseja järjestetään jatkuvasti ja koulutuksen loppuun käyminen virkavapauden jälkeen on täysin mahdollista. Leif Westerlund pitää myös tärkeänä, että perheasiain neuvottelukeskuksen koulutukseen varatut määrärahat käytetään työssä olevien koulutukseen. Sekä uusi perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja, että mahdollisesti myös uusi perheneuvoja tarvitsevat kirkon perheneuvojan koulutukseen määrärahat. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää: 1. Virkavapaus myönnetään anomuksen mukaan ajalle Virkavapauden aikana ei koulutuskustannuksia korvata. Päätösehdotuksen kohdat 1 ja 2 hyväksyttiin.

7 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Henkilöstöasia 142 Österhankmon leirikeskuksen emännän työsuhde Kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho esittää, että Lepikon leirikeskuksen vakituinen keittäjä Karoliina Mäenpää, joka on toiminut Österhankmon keittäjän työsopimussuhteisen emännän vanhempainvapaan sijaisena lähtien, otetaan toistaiseksi voimassa olevaan Österhankmon leirikeskuksen emännän kuukausipalkkaiseen työsopimussuhteeseen lähtien. Karoliina Mäenpää on koulutukseltaan ravintolakokki ja hänellä on hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Hän on toiminut keittäjänä Vaasan seurakuntayhtymässä lähtien. Yhteinen kirkkoneuvosto päättä siirtää keittäjä Karoliina Mäenpään Österhankmon leirikeskuksen emännäksi toistaiseksi lukien. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän virkanimikkeiden tarkistus Yhteinen kirkkoneuvoston jäsenen aloite kiinteistöpäällikön ja hautaustoimen päällikön virkanimikkeestä käsiteltiin yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa ja tehtiin päätös, että annetaan seurakuntauudistusta seuraavan työryhmän tehtäväksi valmistella ehdotus yhteiselle kirkkoneuvostolle. Asia liittyy suurempaan kokonaisuuteen, missä käsitellään yhtymän johtavien virkojen järjestelyt ja nimikkeet tulevaisuutta silmällä pitäen. Tarkistettavat virat ovat: talousjohtajan, toimistopäällikön, hautaustoimen päällikön, kiinteistöpäällikön ja pääkirjanpitäjän virat. Työryhmä on keskustellut asiasta kokouksissaan ja Keskusteluissa todettiin mm., että suunniteltu kirkon kokonaisratkaisu seurakuntayhtymämallista olisi vaikuttanut muutostarpeisiin. Toimistopäällikön virka, ja sen mahdolliset muutokset on kiireellisin asia kun nykyinen toimistopäällikkö siirtyy eläkkeelle lukien.

8 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 8 Todettiin myös, että talousjohtajan tai toimistopäällikön virkaan olisi lisättävä lakiasiatietovaatimuksia. Keskusteltiin toimistopäällikön virasta ja viran johtosäännön mahdollisista muutoksista sekä nimikkeiden harmonisoinnista. Työryhmä esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että toimistopäällikön uusi virkanimike olisi hallintopäällikkö ja että tarkistettu hallintopäällikön viran johtosääntö hyväksytään. Talousjohtajan, hautaustoimen päällikön, kiinteistöpäällikön ja pääkirjanpitäjän nimikkeet pysyvät muuttumattomina. 1. Toimistopäällikön virkanimike muutetaan hallintopäällikön viraksi ja viran tarkistettu johtosääntö hyväksytään. Asia viedään yhteiselle kirkkovaltuustolle. 2. Talousjohtajan, hautaustoimen päällikön, kiinteistöpäällikön ja pääkirjanpitäjän virkanimikkeet pysyvät muuttumattomina. Päätösehdotuksen kohdat 1 ja 2 hyväksyttiin. 3. Merja Piipposen ja Erkki Tepon aloite eräiden virkanimikkeiden muuttamisesta todettiin näin loppuun käsitellyksi. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Hallintopäällikön viran auki julistaminen Toimistopäällikkö Anneli Dahlbäck eroaa virastaan alkaen eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Edellyttäen, että yhteinen kirkkovaltuusto seuraavassa kokouksessaan hyväksyy toimistopäällikön virkanimikkeen muuttamisen hallintopäällikön viraksi sekä hyväksyy ehdotetun hallintopäällikön viran johtosäännön, julistetaan hallintopäällikön virka haettavaksi. Viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä alan työkokemus ja seurakuntaelämän tuntemus sekä toisen kotimaisen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito ja toisen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Hallintopäällikön virkaan voidaan valita evankelis-luterilaisen kirkkoon kuuluva, konfirmoitu henkilö. Esitetään viran johtosääntö. Hallintopäällikön ottaa virkaan ja vapauttaa siitä yhteinen kirkkoneuvosto.

9 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 9 Toimistopäällikön lähin esimies on seurakuntayhtymän talousjohtaja. Ehdotetaan, että asetetaan toimistopäällikön valintaa valmisteleva työryhmä, jossa on 3-5 jäsentä. 1. Hallintopäällikön virka julistetaan haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo Hakuilmoituksessa kerrotaan, että viran tehtäväsisältöä ja johtosääntöä tarkistetaan. 2. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan. 3. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää asettaa hallintopäällikön valintaa valmistelevan työryhmän Viran täyttöä valmistelemaan asetettiin työryhmä, johon valittiin seuraavat henkilöt: Olli Autio, Hannu Härö, Tuomo Klapuri, Tuulikki Kouhi, Christel Lax, Merja Piipponen, Tauno Tuomisto ja Nils-Eric Sahlström, joka toimii työryhmän sihteerinä ja koollekutsujana. Työryhmä valitsee puheenjohtajan keskuudestaan. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän strategia Yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää suunnittelutyön strategiasuunnitelman laatimiseksi seurakuntayhtymälle. Tehtävää varten yhteinen kirkkoneuvosto asetti ohjausryhmän, jonka jäseninä ovat toimineet yhteisen kirkkoneuvoston suunnitteluryhmän jäsenet, kaksi yhteistyötoimikunnan nimeämää edustajaa, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajisto ja yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Ohjausryhmän jäsenet ovat olleet: Erik Sjöberg (pj), Petri Hautala, Hannu Härö, Eija Kasari, Krister Koskela, Christel Lax, Tiina Mäki, Riitta Pääjärvi-Myllyaho, Nils-Eric Sahlström (siht.), Tor-Erik Store, Gunnar Särs, Erkki Teppo ja Tauno Tuomisto. Silvo Similä on toiminut konsulttina. Strategiatyöhön on osallistunut laaja joukko yhtymän työntekijöitä työalakohtaisten työryhmien kautta. Strategiatyö on tulevaisuuden suunnittelua, jonka perustana on oikea tieto nykytilasta, ympäristöstä, ja arvio tulevasta kehityksestä. Strategiatyö on jatkuva prosessi joka kuuluu pitkän tähtäimen suunnitteluprosessiin ja toimii samalla suunnittelutyön työkaluna. Strategia päivitetään tarpeen mukaan. Strategiatyö on myös sekä oppimis- että poisoppimisprosessi. Työryhmä oli saattanut työnsä loppuun ja esitti strategiadokumenttiehdotuksensa yhteiselle kirkkoneuvostolle.

10 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 10 Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli Vaasan seurakuntayhtymän strategiaa kokouksessaan Yhteinen kirkkoneuvosto oli pyytänyt ja saanut lausuntoja strategiasta. Lausunnot merkittiin tiedoksi. Strategiadokumentin ja lausuntojen pohjalla käytiin laaja keskustelu. Keskustelun jälkeen päätettiin, että lopullisen strategian valmistelemiseen asetetaan työryhmä. Työn perustana on yhtymän strategiadokumentti, seurakuntaneuvostoilta saadut lausunnot ja yhteisen kirkkoneuvoston lähetekeskustelu. Työryhmään valittiin Nils-Eric Sahlström, joka toimii koollekutsujana ja sihteerinä, Erik Sjöberg, Merja Piipponen, Tauno Tuomisto, Tor-Erik Store, Tuomo Klapuri, Kaija Kellokoski-Pakkala ja Petri Hautala. Työryhmä esittää ehdotuksensa lopullisesta strategiadokumentista, liite. Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee työryhmän strategiadokumenttiehdotus tiedoksi ja esittää strategiadokumentin yhteiselle kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja talousjohtaja Nils-Eric Sahlström, puh Vaasan seurakuntayhtymän kiinteistöstrategia v Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa esitettiin kiinteistötoimen strategiadokumentti, josta yhteinen kirkkoneuvosto on pyytänyt lausunnot suomalaisen, ruotsalaisen sekä Vähänkyrön seurakuntien seurakuntaneuvostoilta. Seurakuntaneuvostojen lausuntojen pohjalta kiinteistöpäällikkö on laatinut kiinteistöstrategiaselostukseen muutokset ja täydennykset, jotka kiinteistöjohtokunta hyväksyi kokouksessaan seuraavasti: Kohta 2: Visio; teksti-ilmaisun korjaus Kohta 3: strategiset tavoitteeksi on nostettu kuusi keskeistä päämäärää sekä esitetty keskeisimpiä päämääriä tukevia toimenpiteitä. Kohdat 5.2 : toimenpideohjelma sisäiset vuokrat olisivat käytössä v sekä 5.3.3: sisäiset vuokrat sisäisten vuokrien laskentamalleja tutkitaan vuosien aikana. Laskentamallia tutkitaan suunnittelukaudella ja haetaan kokemuksia muilta suurilta seurakuntayhtymiltä. Kohta 5.3; luopumisohjelman perusteet on kirjattu. Em. muutokset ja täydennykset on merkitty päivättyyn kiinteistöstrategia-asiakirjaan. Liite x/xx. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää kiinteistöstrategian yhteiselle kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti panna asian pöydälle. Vaasan

11 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 11 seurakuntayhtymän kiinteistötoimen strategia käsitellään seuraavassa kokouksessa Päätöksestä antaa tarvittaessa lisätietoja kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho, puh Hautausmaan katselmus Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on vahvistanut hautaustoimen ohjesäännön ja hautausmaan käyttösuunnitelman ja ne tulivat voimaan Tämän lisäksi yhteinen kirkkovaltuusto on kokouksessaan täydentänyt käyttösuunnitelmaa. Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on vastaanottanut täydennetyn käyttösuunnitelman Ohjesäännön 16 :n mukaan yhteinen kirkkoneuvosto huolehtii siitä, että hautausmaan ja sillä olevien rakennusten katselmus suoritetaan vuosittain. Katselmuksessa päätetään toimenpiteistä, joihin hautausmaan hoidosta vastaavan viranhaltijan tekemät esitykset sekä tehdyt havainnot antavat aihetta. Erityisesti katselmuksessa todetaan, 1) onko hautaustoimen ohjesääntöä ja vahvistettua hautausmaan käyttösuunnitelmaa noudatettu; 2) onko hautakirjanpito yhtäpitävä hautausmaalla suoritettujen toimenpiteiden kanssa; 3) onko yksityisiä hautoja kunnostettu ja hoidettu ohjesäännön ja käyttösuunnitelman mukaisesti ja 4) onko seurakuntayhtymän hoidossa olevien hautojen hoito ollut sopimusten ja annettujen määräysten mukaista. Katselmuksesta laaditaan pöytäkirja. Hautausmaan katselmus suoritetaan ohjesäännön mukaisesti. Hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen kertoi hautaustoimen tilastoista ja toteutuneista investoinneista. Hän kertoi Vähänkyrön hautausmaan tilanteen ja valotti asiaa kuvin. Päätettiin, että kokouksen loputtua yhteinen kirkkoneuvosto käy katsomassa siunauskappelin korotettuja ja verhoiltuja penkkejä sekä uutta sirottelualuetta. Hautausmaan katselmus suoritettiin ohjesäännön mukaisesti. Lopuksi todettiin ohjesäännön 16 :n kohdat 1) että hautaustoimen ohjesääntöä ja vahvistettua hautausmaan käyttösuunnitelmaa on noudatettu;

12 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 12 2) että hautakirjanpito on yhtäpitävä hautausmaalla suoritettujen toimenpiteiden kanssa kuitenkin siten, että Vähänkyrön hautausmaan 2002 vahvistettua käyttösuunnitelmaa ei ole kaikilta osin noudatettu ja tämä on johtanut siihen, että hautaustoimella ei ole täysin varmaa tietoa siitä, mihin vainajia on aikaisempina vuosina haudattu. Sama koskee myös hautojen luovuttamista Vähänkyrön hautausmaalla. Yhteinen kirkkoneuvosto katsoo, että asia tulee selvittää Vähänkyrön seurakunnan toimesta, yhteistyössä hautaustoimen kanssa, mahdollisimman nopeasti ja ryhtyä sellaisiin toimenpiteisiin, joilla voidaan jatkossa turvata hautakirjanpidon ja hautausmaan kaavan yhteensopivuus. 3) että yksityisiä hautoja on kunnostettu ja hoidettu ohjesäännön ja käyttösuunnitelman mukaisesti ja 4) että seurakuntayhtymän hoidossa olevien hautojen hoito on ollut sopimusten ja annettujen määräysten mukaista. Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa hautaustoimen päällikkö Pekka Mäkinen, puh Ilmoitusasioita - suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 6/ ruotsalaisen seurakunnan seurakuntaneuvoston pöytäkirja 6/ Kirkkohallituksen yleiskirje 12/ Kirkon yleiset tietoturvamääräykset Kirkkohallituksen yleiskirje 13/ Seurakuntien kiinteistöhallintajärjestelmä - Kirkkohallituksen yleiskirje 14/ Pappisasessorin kelpoisuusvaatimukset muuttuvat lausunto Vähänkyrön kirkon seudun osayleiskaavaluonnoksesta, kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho lausunto Merkkikallion tuulivoimapuiston osayleiskaavaluonnoksesta, kiinteistöpäällikkö Mikko Päällysaho Sami Saharinen on ilmoittanut ottavansa vastaan perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan viran alkaen. - Jussi Liljan ilmoitus: Kirkollisedustajien ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaali toimitetaan tiistaina Tärkein muutos on ehdokasasettelun päättymispäivä, joka on nyt ennen klo 16. Merkitään tiedoksi.

13 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus sekä kokouksen päättäminen Yhteinen kirkkoneuvosto antoi muutoksenhakuosoitukset, liite 1/149.

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto

28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.9.2015 klo 18.00 Sivu 1 28 Yhteisen kirkkovaltuuston jäsenen Pekka Räisäsen paikkakunnalta muutto Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen Pekka Räisänen on kirjeellä 26.5.2015

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa

PÖYTÄKIRJA Paikka Bank & Pocket Food & Wine, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa. PROTOKOLL Plats Bank & Pocket Food & Wine, Hovrättsesplanaden 11, Vasa VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.12.2018 klo 16.30 Sivu 1 /8 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus...2 Pöytäkirjantarkastajien valinta...2 Esityslistan hyväksyminen...2 Työnantajaedustajien palkkaryhmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Hannu Härö. Yhteinen kirkkoneuvosto myöntää eron anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.4.2013 klo 16.30 Sivu 1 62 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta

15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 6.11.2012 klo 18.00 Sivu 1 15 Valtuustoaloite hautausmaiden esitteen valmistamisesta Valtuutettu Tuulikki Kouhi on tehnyt 7.12.2010 aloitteen hautausmaiden esitteen valmistamiseksi.

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Erik Sjöberg ja Mauri Öljymäki. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 23.10.2014 klo 16.30 Sivu 1 124 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Juha Silander ja Christel Lax. Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/16.10.2012. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 1.11.2012 klo 16.30 Sivu 1 130 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 131

Lisätiedot

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.9.2014 klo 16.30 Sivu 1 112 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Christel Lax. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 11.12.2014 klo 16.30 Sivu 1 166 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 2/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.5.2015 klo 15.30 Sivu 1 77 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund.

3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014. yksimielisesti Göran Stenlund. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 29.1.2013 klo 18.00 Sivu 1 3 Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vaalit vuosiksi 2013 2014 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan

Lisätiedot

Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/17.2.2015.

Esitetään sairaalasielunhoidon johtokunnan pöytäkirja 2/17.2.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 19.3.2015 klo 16.30 Sivu 1 43 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 23.8.2012 klo 15.15 Sivu 1 82 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hautaustoimen

Lisätiedot

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015.

Esitetään kiinteistöjohtokunnan pöytäkirja 1/24.3.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 9.4.2015 klo 16.30 Sivu 1 61 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle

40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.12.2015 klo 18.00 Sivu 1 40 Talousjohtajan viran täyttäminen / esitys yhteiselle kirkkovaltuustolle Talousjohtaja Nils-Eric Sahlström on anonut eroa virastaan kun hän 1.4.2016

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2013. KOKOUSAIKA tiistaina 27. päivänä elokuuta 2013. Markku Huttunen Erkki Huuskonen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2013. KOKOUSAIKA tiistaina 27. päivänä elokuuta 2013. Markku Huttunen Erkki Huuskonen Ellen Kellberg 132 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2013 KOKOUSAIKA tiistaina 27. päivänä elokuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Ellen

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 12.11.2015 klo 16.30 Sivu 1 181 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 182 Pöytäkirjantarkastajien valinta 183 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 3/2015 184 Henkilöstöasia 185

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.5.2014 klo 16.30 Sivu 1 55 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Krister Koskela avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Vasaesplanaden 3 E V vån VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.6.2015 klo 15.30 Sivu 1 102 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 103 Pöytäkirjantarkastajien valinta 104 Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/2015 105 Ero virasta, Birgitta

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015.

Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Hannu Härö ja Maj-Britt Anderssén. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/6.2.2015. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 19.2.2015 klo 16.30 Sivu 1 19 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olli Autio ja Christel Lax. Esitetään yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 3/ VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 15.1.2015 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika maanantai klo 17.00 19:30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 11/2018 68 Aika Tiistaina 16.10.2018 klo 16.30-17.46 Paikka Läsnä Lagus Eija Nivala, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myöntää Kimmo Laurenille palkallista työlomaa anomuksen mukaisesti.

Yhteinen kirkkoneuvosto päättää myöntää Kimmo Laurenille palkallista työlomaa anomuksen mukaisesti. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 22.3.2012 klo 16.30 Sivu 1 22 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous klo Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 14.1.2016 klo 16.30 Sivu 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjatarkastajien valinta 2 Esityslistan hyväksyminen 2 Yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja 2 Kiinteistöjohtokunnan

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika tiistai klo 14.00 16.00 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika 24.9.2015 klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto Läsnä olleet jäsenet Teijo Peltola puheenjohtaja Kauko Kenttä Antero Mäkinen Eija

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika keskiviikkona klo 17.00 18.30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2015 1 (6) KOKOUSAIKA 1.9.2015 klo 16 19.05 Pötönkankaan hautausmaalla katselmus ja sen jälkeen kokous KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko

Lisätiedot

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua.

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 8.10.2015 klo 16.00 Sivu 1 Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui Vähässäkyrössä klo 16.00 tutustuakseen Osuuspankin ja seurakuntatalon tiloihin ennen kokouksen alkua. 161 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 8.8.2018 84 Kokousaika: Keskiviikko 8.8.2018 klo 18.00 19.50 N:o 12/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-97 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2014 Aika: maanantai 1.12.2014 klo 18 19.15 Paikka: Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.09.2013 1 Aika Keskiviikkona 04.09.2013 klo 16.00 19.15 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Merja Piipponen ja Göran Stenlund. Merkitään tiedoksi, ei toimenpiteitä. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 18.10.2012 klo 16.30 Sivu 1 116 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 117

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 10.5.2012 klo 16.30 Sivu 1 48 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto Aika 7.8.2012 klo 16.00 18.42 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo ja hautausmaa Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Lintumäki Aki varajäsen Kautto Kaisa jäsen, ei osallistunut 93 käsittelyyn Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6)

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6) SEURAKUNTANEUVOSTO 4.5.2015 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2015 Aika ja paikka: maanantaina 4.5.2015 klo 18 20.40 Bulevardin seurakuntasali Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja

sihteeri, ilmoitustaulunhoitaja Aika: Keskiviikko 7.11.2018 klo 18. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja Lea Honkanen Anita Kamppi Tellervo Kuusiranta, varapuheenjohtaja Petri Reponen Anneli Ruisniemi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 46 Aika Maanantaina 16.10.2017 klo 16.30-18.32 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2015 20 Aika Maanantaina 9.3.2015 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala, saapui klo 16.57 ja poistui klo 18.35 46

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Launonen ja Henry Byskata. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 17.1.2013 klo 16.30 Sivu 1 1 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Juha Silander avasi kokouksen ja toimi kokouksen puheenjohtajana.

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 2 (8) 178 Kokouksen avaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. 179 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Seurakuntaneuvostoon

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 16.9.2015.

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 16.9.2015. YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 43 Aika Tiistaina 8.9.2015 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero, saapui klo 16.55 Marja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2017 68 Aika Maanantaina 11.12.2017 klo 16.30 Paikka Läsnä Suvannon kappeli Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot