Vastaava esittelijä: 28-36, 42) Hannu Harri + Eija Karine (poissa kohta 39) + Irmeli Metsänen - Maria Pietikäinen - Markku Suokas + (etäyhteys)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vastaava esittelijä: 28-36, 42) Hannu Harri + Eija Karine (poissa kohta 39) + Irmeli Metsänen - Maria Pietikäinen - Markku Suokas + (etäyhteys)"

Transkriptio

1 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika: perjantai klo Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + (kohdat 28-36, 42) Vastaava esittelijä: pääsihteeri Kristiina Kumpula + Varapuheenjohtajat Henri Backman + Christel von Frenckell- Ramberg + Otto Kari + Muut esittelijät: Jäsenet Sihteeri Hannu Harri + Eija Karine (poissa kohta 39) + Irmeli Metsänen - Maria Pietikäinen - Markku Suokas + (etäyhteys) Alpo Tanskanen + Eeva Holopainen + John Ekelund + Ilpo Kiiskinen + Kalle Löövi + Mimmu Piirto + Marita Salo + Tapani Väisänen + Läsnäolo-oikeus: Eero Rämö + Poissa: Irmeli Metsänen, Maria Pietikäinen Käsiteltävät asiat: Allekirjoitukset: Pertti Torstila puheenjohtaja Henri Backman varapuheenjohtaja Alpo Tanskanen pöytäkirjan tarkastaja Eeva Holopainen sihteeri

2 2 SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS Keskustoimisto 2/ KOKOUKSEN AVAAMINEN Puheenjohtaja avasi kokouksen klo KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Hallitus on päätösvaltainen, kun läsnä on vähintään puolet hallituksen jäsenistä kokouksen puheenjohtaja mukaan luettuna. Päätös: Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. 30 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Päätösehdotus: Hyväksytään esityslista. Päätös: Hyväksyttiin esityslista. 31 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAN VALINTA Päätösehdotus: Esitetään pöytäkirjan tarkastajaksi Irmeli Metsästä. Päätös: Irmeli Metsäsen poissa ollessa valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Alpo Tanskanen. 32 VARAINHOITAJAN RAPORTTI HALLITUKSELLE VARAINHOIDOSTA 2015 (ei julkinen) 33 VARAINHANKINNAN TULOS 2015 (ei julkinen)

3 34 ALUSTAVA TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA Tausta: Ensimmäinen luonnos vuosikertomukseksi oheisena (liite 34, tuloslaskelma ja tase jaettiin pöydälle). Päätösehdotus: Merkitään alustava toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase tiedoksi. Lopullinen tilinpäätös vuosikirjoineen esitellään hallitukselle kokouksessa, jolloin hallitus myös sen allekirjoittaa. Päätös: Hallitus kuuli selvityksen alustavasta keskushallinnon tilinpäätöksestä sekä kävi keskustelun ensimmäisestä luonnoksesta vuosikertomukseksi. Keskushallinnon tulos tullee olemaan jonkin verran parempi kuin talousarvio. Hallitus keskusteli piirien tilinpäätöksistä erityisesti vastaanottotoiminnan osalta. Hallitus pyysi seuraavaan kokoukseensa selvityksen vastaanottotoiminnan varojen käytöstä järjestön valmiuden ylläpitoon. Toimintakertomuksen osalta hallitus päätti, että se tulee laatia suhteessa asetettuihin tavoitteisiin. Lisäksi hallitus pyysi, että kertomukseen lisätään kertomuksia onnistumisista. Kansainvälisen avun osalta hallitus päätti todeta kehitysavun leikkausten (38 %) vaikutukset toiminnalle. Kertomukseen lisätään myös vastaanottotoiminnan koordinaatioon liittyviä viestejä. Hallitus päätti, että vuoden 2016 vuosikertomusta kehitetään niin, että se yhteensovittaa koko järjestön toiminnan ja talouden tulokset, ja toimisi näin mahdollisuuksien mukaan myös järjestön toiminnan esittelynä. Merkittiin alustava toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase tiedoksi. 35 RAHA-AUTOMAATTIYHDISTYKSEN AVUSTUSTEN JAKO Tausta: Raha-automaattiyhdistyksen päätökset Suomen Punaisen Ristin ohjelmiin on vahvistettu helmikuussa. Raha-automaattiyhdistys jakoi Suomen Punaiselle Ristille yhteensä 3,8 M. Tästä yleisavustusta 364 t ja Nuorten turvataloille 945 t. Oheisena jakoesitys (liite 35). Päätösehdotus: Hallitus päättää vuoden 2016 Raha-automaattiyhdistyksen myöntämien avustusten jakamisesta piirien ja keskustoimiston kesken. Raha-automaattiyhdistyksen avustusten lisäksi hallitus päättää Suomen Kulttuurirahaston Koko Suomi leikkii sekä työ- ja elinkeinoministeriön maahanmuuttajien kotoutumista tukevan ohjelman piireille ja keskustoimistolle tulevat toiminta-avustukset. Päätös: Hallitus päätti vuoden 2016 Raha-automaattiyhdistyksen myöntämien avustusten jakamisesta piirien ja keskustoimiston kesken esityksen mukaisesti.

4 36 JÄRJESTÖN KOKONAISVALMIUS (STRATEGIA 1) 4 Tausta: Suomen Punaisen Ristin roolia valmius- ja varautumisjärjestönä kotimaassa ja kansainvälisesti sekä koordinaatio- ja viranomaisia avustavana järjestönä haastetaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Syksyllä 2015 alkanut turvapaikanhakijoiden vastaanotto-operaatio korosti ammattilaisten ja vapaaehtoisten etukäteen valmisteltua ja harjoiteltua osaamista ja järjestön paikallisen toiminnan merkitystä, kun ihmisiä mobilisoidaan auttamaan. Sisäisesti on ollut merkittävää, että järjestön resursseja käytettiin syksyn 2015 aikana laaja-alaisesti yli organisaatiorajojen. Kotimaan henkilöresurssien (toimihenkilöt ja vapaaehtoiset) lisäksi hyödynnettiin kansainvälisen avun reserviä sekä logistiikkakeskusta. Maahantulo-operaatio ja siihen varautuminen tarjoaa erinomaisen tilanteen kokonaisvalmiuden systemaattiseen kehittämiseen. Järjestön tavoitteena on, että yleiskokoukseen 2017 mennessä kokonaisvalmius on määritelty ja järjestetty laadukkaasti ja sitä kautta järjestön varautuminen eri uhkiin on parantunut. Liiton toteuttaman järjestöllisen valmiuden arvioinnissa keskeinen kehittämisen tarve oli määritellä SPR:n valtakunnalliset ja alueelliset roolit ja näiden roolien mukainen tehtäväjako. SPR:n sisäisten rakenteiden ja organisoinnin lisäksi varautuminen edellyttää yhä enemmän yhteistyötä kaikkien toimijoiden kesken. Varautumisen perustana on hyvä yhteistoiminta niin viranomaisten, järjestöjen kuin myös kansalaisten kesken. Sisäisen turvallisuuden keskeiset hallintorakenteet ovat muutoksessa. Suomeen perustetaan 18 uutta itsehallintoaluetta, joista 15 järjestää alueensa omat sosiaali- ja terveyspalvelut. Ympärivuorokautista terveydenhuollon päivystystä tullaan tarjoamaan 12 sairaalassa. Pelastusalueiden määrä on vielä auki siitä siirrytäänkö 22 alueesta 15 vai 12 alueeseen. Suomen Punaisella Ristillä on 12 piiriä. Valmiussuunnittelu ja viranomaisten tuki on pääasiassa keskittynyt yksittäisen piirin alueelle. Viranomaisten uudet hallintoalueet haastavat jatkossa järjestön tarjoamaan apuaan yli piirirajojen ja mahdollisesti organisoitumaan uudella tavalla. Myös SPR:n koordinaatioroolia haastetaan: avoimempi ja selkeämpi rooli olemassa olevissa verkostoissa. Toisaalla uusissa tilanteissa SPR:n koordinaatioroolia kaivataan paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti (liite 36). Päätösehdotus: Hallitus käy keskustelun SPR:n kokonaisvalmiuden tilasta ja antaa pääsihteerille tehtäväksi valmistella hallituksen käsiteltäväksi syyskuun 2016 kokoukseen esityksen SPR:n kokonaisvalmiuden vahvistamisesta, järjestön taloudellisten ja toiminnallisten resurssien varmistamisesta sekä järjestön koordinaatioroolin selkiyttämisestä. Päätös: Hallitus kuuli selvityksen kokonaisvalmiuden tilasta ja kehittämistarpeista. Näihin sisältyy mm.: - miten järjestön eri valmius- ja varautumissuunnitelmat vahvistavat järjestön kokonaisvalmiutta;

5 5 - väkilukuun nähden hälytysryhmien määrä jakautuu hyvin epätasaisesti; - Punaisen Ristin roolin selkeyttäminen Vapepassa; - maahantulo-operaation oppien laajentaminen myös muuhun valmiuteen; - lähivuosien rakenteellisten aluejakojen (sote, pelastusalueet ym.) vaikutukset järjestön toimintatapaan, koordinaatioon ja rakenteeseen; - muiden järjestöjen vaihtelevat koordinoitumismallit erilaisten kokonaisuuksien ympärille; - nk. ad hoc -vapaaehtoisten johtaminen ja johtamistyökalut; - kansainvälisen ja kotimaan avun työkalujen yhteensopivuus sekä keskinäisen oppimisen lisääminen. Hallitus korosti keskustelussa erityisesi paikallisuuden ja toisaalta tehokkaan koordinaation rajojen selkeyttämistä, toimintaympäristössä tapahtuvien rakenteellisten muutosten huomioimista sekä laadun varmistamista koko maassa. Pidettiin tärkeänä, että järjestöllä on riittävä valmius niillä toimintaalueilla, jotka kuuluvat sen ydintehtäviin, ja joissa viranomaiset odottavat Punaiselta Ristiltä valmiutta. Todettiin, että Punaisen Ristin toimijoilla tulee olla selkeä Punaisen Ristin identiteetti ja aktiivisten vapaaehtoisten on kyettävä tarvittaessa ohjaamaan satunnaisia vapaaehtoisia. Hallitus antoi pääsihteerille tehtäväksi valmistella hallituksen käsiteltäväksi syyskuun 2016 kokoukseen esityksen SPR:n kokonaisvalmiuden vahvistamisesta, järjestön taloudellisten ja toiminnallisten resurssien varmistamisesta sekä järjestön koordinaatioroolin selkiyttämisestä. Asiaa käsitellään myös valtuuston kokouksessa keväällä Kokouksen puheenjohtajana kohdissa ja toimi varapuheenjohtaja Henri Backman. 37 VALMISTAUTUMINEN YLEISKOKOUKSEEN Tausta: Suomen Punaisen Ristin seuraava yleiskokous pidetään Helsingissä, Finlandia talossa Käytännön järjestelyistä vastaava työryhmä on pitänyt ensimmäisen kokouksensa ja järjestäytynyt. Helsingin ja Uudenmaan piiri on varannut toiminnan esittelyä varten kansalaistorin yleiskokousta edeltäväksi viikoksi. Hallitus käsittelee erikseen SPR:n 140. toimintavuoden esitystä. Hallitus valmistelee yleiskokouksen hyväksyttäväksi järjestön strategian eli toimintalinjauksen, joka asettaa koko järjestölle toiminnalliset tavoitteet seuraaville kolmelle vuodelle ja asettaa suunnittelulle perustan yli yleiskokouskauden. Järjestön hallituksen vuonna 2008 hyväksymän strategiaprosessin mukaisesti toimintalinjauksen valmistelussa on nyt meneillään toimintaympäristön analyysi. Hallitus kuulee raportin yleiskokousvalmistautumisesta ja hyväksyy strategiaprosessin kohdan 2.4 mukaisesti analyysisuunnitelman (liite 37). Turun yleiskokous vuonna 2014 antoi hallitukselle tehtäväksi tarkastaa olemassa olevia sääntöjä ja tehdä sääntöuudistusesityksen yleiskokoukselle.

6 6 Osana sääntöuudistusta hallitus käsitteli kokouksessaan jäsenyyden ja vapaaehtoisuuden uudistamista ja lähetti työryhmän esityksen keskusteltavaksi piireissä kevään 2016 aikana. Hallitus käsittelee sääntöuudistusta tarkemmin kokouksessaan. Päätösehdotus: Merkitään raportti tiedoksi. Päätös: Merkittiin raportti tiedoksi. 38 JUHLAVUODEN 2017 VALMISTELUT Tausta: SPR:n yleiskokous järjestetään Suomen Punaisen Ristin 140. toimintavuonna ja Suomen itsenäisyyden 100. juhlavuonna. Tavoitteena on tuoda esiin Suomen historian isoja käännekohtia, jossa Suomen Punainen Risti on ollut toimijana. SPR:n 140. toimintavuoden valmistelua on suunniteltu toiminnalliseksi, työhypoteesina Maailman ensiaputaitoisin kansa. Ensiaputaidot ovat paitsi kansalaistaito myös osa SPR:n varautumista ja valmiutta sekä tehokas ja toimiva malli rekrytoida uusia toimijoita paikalliselle tasolle. Ensiapukoulutus on ollut yksi SPR:n lippulaivoista, tunnettu brändi. Hallitukselle esitellään keskustelun pohjaksi alustavat suunnitelmat vuodelle 2017 (liite 38). Päätösehdotus: Hallitus käy keskustelun SPR:n 140. toimintavuoden suuntaviivoista ja evästää jatkotyöskentelyn. Toimintavuoden tavoitteet ja toimintamallit kirjataan vuoden 2017 toimintasuunnitelmaan. Päätös: Hallitus kuuli selvityksen SPR:n 140. toimintavuoden suuntaviivoista. Toimintavuoden tavoitteet ja toimintamallit kirjataan vuoden 2017 toimintasuunnitelmaan. 39 KAAKKOIS-SUOMEN PIIRIN HALLITUKSEN RAPORTTI (ei julkinen) 40 SPR:N EDUSTUS FOLKE BERNADOTTEN MUISTOSÄÄTIÖN HALLITUKSESSA Tausta: Folke Bernadotten muistosäätiö on Suomen Punaisen Ristin, Suomen Partiolaisten, 4H liiton, Työväen Sivistysliiton ja Pohjola Nordenin nuorten kansainvälisiin tapahtumiin osallistumista tukeva, Suomen Punaisen Ristin hallinnoima säätiö. Raija Mölsä toimii säätiön asiamiehenä. Säätiön varainhoitaja on LähiTapiola. Päätösehdotus: Päätetään, että säätiön hallituksen puheenjohtajaksi nimetään vuodeksi 2016 Kristiina Kumpula ja varajäseneksi hallituksen varapuheenjohtaja Otto Kari.

7 7 Päätös: Hallitus päätti, että säätiön hallituksen puheenjohtajaksi nimetään vuodeksi 2016 Kristiina Kumpula ja varajäseneksi hallituksen varapuheenjohtaja Otto Kari. 41 JOHTOKUNTIEN JA VALIOKUNTIEN RAPORTIT Tausta: Hallituksen jäsenet raportoivat niiden johtokuntien ja valiokuntien toiminnasta ja päätöksistä, joissa ovat jäseninä. Päätösehdotus: Merkitään saadut raportit tiedoksi. Päätös: Hallitus kuuli raportit Veripalvelun hallituksen, Kontti johtokunnan, nuorisotoimikunnan, turvatalojen johtokunnan, henkilöstö- ja kehitysvaliokunnan sekä ensiaputoimikunnan kokouksista: Veripalvelu on toteuttamassa palveluprosessien digitalisoimista periaatteella vein to vein ja tätä koskevaa tietojärjestelmähanketta on valmisteltu. Suunnitelmat esiteltiin kokouksessa. Konttien osalta tulos tulee olemaan odotettua parempi, mutta toimintaympäristön riskeihin varaudutaan edelleen. Uusi tavaratalo aukeaa Itäkeskuksessa kesällä. Nuorten kevättapaaminen pidetään Henkilöstö- ja kehitysvaliokunnassa esillä on ollut erityisesti vastaanottotoiminnan vaikutukset henkilöstöön. Nuorten turvatalojen asiakaskunnassa käsillä strategiaprosessi; uudet ryhmät tulevat näkymään toiminnassa. Ensiaputoimikunnassa kuultiin raportti ensiapukoulutuksen kehittämisestä ja siihen liittyvistä suunnitelmista. 42 PÄÄSIHTEERIN KATSAUS Tausta: Pääsihteeri pitää tilannekatsauksen. Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi. Päätös: Hallitus kuuli pääsihteerin katsauksen, joka käsitteli vastaanottokapasiteettia, humanitaarista tilannetta ja SPR:n toimintaa Kreikassa, liikkeen koordinoitumista pakolaiskriisissä, humanitaarista kädenojennusta, Luottamuspuntari-tutkimuksen tuloksia, SPR:n pakolaisuusseminaaria 3.5. sekä Tornion järjestelykeskuksen samaa Timanttiteko-palkintoa. Hallitus keskusteli erityisesti vastaanottokapasiteetin muutoksista sekä sen koordinoinnista.

8 43 ILMOITUSASIAT Pöytäkirjat hallituksen pöytäkirja 1/16 oheisena (liite ) Veripalvelun hallituksen pöytäkirja 7/15 oheisena (liite ) - Nuorten turvatalojen johtokunnan pöytäkirja 4/15 oheisena (liite ) - Nuorisotoimikunnan pöytäkirja (liite jaettiin kokouksessa) 43.2 Sijoitustoiminnan raportti - jaettiin kokouksessa (liite 43.2) 43.3 Katastrofirahaston tilanne käsitellään seuraavassa kokouksessa 43.4 Liiton pakolaiskokouksen toimintasuunnitelma - oheisena (liite 43.4) Standing Commission Newsletter - jaettiin kokouksessa (liite 43.5) Merkittiin saadut asiakirjat tiedoksi. 44 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Ei muita esille tulleita asioita. 45 HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Seuraava hallituksen kokous keskustoimistolla. Toimintakertomus ja tilinpäätös Piirien tulokset 2015 Ensiapukoulutuksen kehittäminen Valtuuston kokous Humanitaarinen kädenojennus Strateginen tavoite 2 Korruption vastainen ohjeistus Katastrofirahaston tulos Q1/2016 Jäsenmäärä Q1/ KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Varapuheenjohtaja Backman päätti kokouksen klo

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kokousaika: perjantai 25.9.2015 klo 10.06-12.24 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + kohdat 134-139) Christel von Frenckell- Ramberg - Otto Kari +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + kohdat 134-139) Christel von Frenckell- Ramberg - Otto Kari + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 8/2015 Kokousaika: perjantai 20.11.2015 klo 10-12 Kokouspaikka: hotelli Radisson Blue Seaside, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kokousaika: Perjantai 20. maaliskuuta 2015 klo 10.06-14.55 Kokouspaikka: SPR:n keskustoimisto, Helsinki, Tehtaankatu 1 a Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kokousaika: perjantai 22.4.2016 klo 10.07 14.25 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kokousaika: perjantai 19.5.2017 klo 10.08 11.56 Kokouspaikka: Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatienkatu 23, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Kokousaika: perjantai klo 9 tutustumiskierros, klo kokous. Vastaava esittelijä:

Kokousaika: perjantai klo 9 tutustumiskierros, klo kokous. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kokousaika: perjantai 23.9. klo 9 tutustumiskierros, klo 10-14.30 kokous Kokouspaikka: Kalkku, Tampere Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kokousaika: lauantai 19.5.2018 klo 11.07 13.10 Kokouspaikka: hotelli Crowne Plaza, Geneve, Sveitsi Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kokousaika: Perjantai 24. huhtikuuta 2015 klo 9.06-12.54 Kokouspaikka: SPR:n keskustoimisto, Helsinki, Tehtaankatu 1 a Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 20.5.2016, kello 13.05-16.23 Paikka Hotelli Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö avasi

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 8/2016 Kokousaika: Perjantai 18.11.2016 klo 10.11-12.09 Kokouspaikka: Hotelli Seurahuone, Kaivokatu, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokousaika: perjantai kello lauantai kello Vastaava esittelijä:

Kokousaika: perjantai kello lauantai kello Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokousaika: perjantai 26.8. kello 13.00 lauantai 27.8.2016 kello 12.58 Kokouspaikka: Nynäs, Heinola Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika: perjantai 29. lauantai 30.1.2016 Kokouspaikka: Harriniva, Muonio Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila

Lisätiedot

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki. Vastaava esittelijä:

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kokousaika: perjantai 23.3.2018 klo 10.15-14.18 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika: perjantai lauantai 21.- 22.8.2015 Kokouspaikka: Nynäs, Heinola Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila +

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kokousaika: Perjantai 31.3.2017 klo 10.08-14.35 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila+ pääsihteeri Kristiina Kumpula+ Ann-Mari Audas- Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila+ pääsihteeri Kristiina Kumpula+ Ann-Mari Audas- Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+ 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 8/2018 Kokousaika: perjantai 23.11.2018 klo 10.07-11.56 Kokouspaikka: Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika: perjantai 20.5.2016 klo 10.04 12.32 Kokouspaikka: Hotelli Haaga, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kokousaika: Perjantai 27.1.2017 kello 12.40-17.02 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 7.5. klo perjantai klo Vastaava esittelijä:

Kokousaika: tiistai 7.5. klo perjantai klo Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kokousaika: tiistai 7.5. klo 16.21 - perjantai 10.5.2019 klo 18.00 Kokouspaikka: sähköinen kokous Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen + Henri Backman + Outi Forsblom + Eija Karine + Katja Kuusela + Marju Pihlajamaa + Markku Suokas +

Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen + Henri Backman + Outi Forsblom + Eija Karine + Katja Kuusela + Marju Pihlajamaa + Markku Suokas + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kokousaika: perjantai 27.10.2017, kello 10-14.55 Kokouspaikka: Kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1a, 00140 Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS Pöytäkirja 6/2018 Keskustoimisto. Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS Pöytäkirja 6/2018 Keskustoimisto. Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS Pöytäkirja 6/2018 Keskustoimisto Kokousaika: Perjantai 26.10.2018, 10.13 11.50 Kokouspaikka: SPR:n Veripalvelu, Kivihaantie 7, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi. Vastaava esittelijä:

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2019 Kokousaika: perjantai 26.4.2019 10.17 15.10 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kokousaika: perjantai 28.4.2017 klo 10.05 14.15 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Kokouspaikka: Hotelli Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki. Vastaava esittelijä:

Kokouspaikka: Hotelli Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kokousaika: Perjantai 22. toukokuuta 2015 klo 10.10-11.50. Kokouspaikka: Hotelli Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki Läsnä:

Lisätiedot

Hotelli Holiday Inn Helsinki City Center, Elielinaukio 5, Helsinki. Valtuuston puheenjohtaja Pirkko-Liisa Ollila avasi kokouksen kello

Hotelli Holiday Inn Helsinki City Center, Elielinaukio 5, Helsinki. Valtuuston puheenjohtaja Pirkko-Liisa Ollila avasi kokouksen kello SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON SYYSKOKOUS 2017 Aika Perjantai 17.11.2017 kello 13.19-17.10 Paikka Hotelli Holiday Inn Helsinki City Center, Elielinaukio 5, Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja

Lisätiedot

Crowne Plaza Helsinki-Hesperia, Mannerheimintie 50

Crowne Plaza Helsinki-Hesperia, Mannerheimintie 50 SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Paikka Perjantai 17.5.2019, kello 13.00-15.57 Crowne Plaza Helsinki-Hesperia, Mannerheimintie 50 1. KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Pirkko-Liisa

Lisätiedot

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi. Vastaava esittelijä:

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika: perjantai 29.3.2019 10.17 14.15 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Hki, kokoustila Kustavi Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + Ann-Mari Audas-Willman + Otto Kari + Sami Laitinen + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kokousaika: perjantai 17.11.2017, kello 10.09-12.37 Kokouspaikka: Hotelli Holiday Inn City Centre, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 22.5.2015, kello 13.00 Paikka Hotelli Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö

Lisätiedot

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki. Vastaava esittelijä:

Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki. Vastaava esittelijä: 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kokousaika: torstai 26.4.2018 klo 10.15-12.26 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1 a Hki Läsnä: Vastaava

Lisätiedot

Ann-Mari Audas-Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+

Ann-Mari Audas-Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+ 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 8/2017 Kokousaika: perjantai 22.9.2017, kello 10-13 Kokouspaikka: Kokoustila Kustavi, Tehtaankatu 1a, 00140 Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2018 Keskustoimisto. Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2018 Keskustoimisto. Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS PÖYTÄKIRJA 5/2018 Keskustoimisto Kokousaika: lauantai 25.8.2018, kello 8.35-11.55 Kokouspaikka: SPR:n koulutuskeskus, Nynäs Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Yleiskokous , Helsinki Vaalitoimikunta VAALITOIMIKUNNAN EHDOTUS HENKILÖVALINNOIKSI VUODEN 2017 YLEISKOKOUKSELLE 1.

Yleiskokous , Helsinki Vaalitoimikunta VAALITOIMIKUNNAN EHDOTUS HENKILÖVALINNOIKSI VUODEN 2017 YLEISKOKOUKSELLE 1. 1 Yleiskokous 10.-11.6.2017, Helsinki Vaalitoimikunta VAALITOIMIKUNNAN EHDOTUS HENKILÖVALINNOIKSI VUODEN 2017 YLEISKOKOUKSELLE 1. TAUSTA Suomen Punaisen Ristin asetuksen (811/2005) 32 :n mukaisesti valittu

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN KONTTI-TAVARATALOKETJUN JOHTOSÄÄNTÖ

SUOMEN PUNAISEN RISTIN KONTTI-TAVARATALOKETJUN JOHTOSÄÄNTÖ SUOMEN PUNAINEN RISTI SUOMEN PUNAISEN RISTIN KONTTI-TAVARATALOKETJUN JOHTOSÄÄNTÖ 1 Tarkoitus ja tehtävä Suomen Punaisen Ristin Kontti-ketjun toiminta on SPR-asetuksen 4 1 mom. 10 kohdan tarkoittamaa järjestön

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS 7/2017 Keskustoimisto

SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS 7/2017 Keskustoimisto 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI HALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokousaika: torstai-lauantai 24.-26.8.2017 Kokouspaikka: Nynäs Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila+ pääsihteeri Kristiina Kumpula+

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa syksy Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa syksy Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma 2018-2019 1. osa syksy 2018 Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri Illan ohjelma 1. Tunti Koulutusohjelman esittely ja tavoite Tämän illan

Lisätiedot

Keskustoimiston kuulumiset

Keskustoimiston kuulumiset Keskustoimiston kuulumiset Kiltapäivät 2017 Hirvonen/valmiuden yksikkö Esityksen sisältö 1. Keitä me olemme? 2. Mitä tulevaisuudessa voi tapahtua? Megatrendit 3. Näin toimimme yleiskokousterveiset 4. Mitä

Lisätiedot

Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, Helsinki

Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, Helsinki KESKUSTOIMIKUNTA 1/2017 1(5) ESITYSLISTA Keskustoimikunnan kokous 30.3.2017 Kokousaika Torstai 30.3.2017 klo 13:00 16 Kokouspaikka Kutsutut Operaatiohuone 2.krs Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, 001400

Lisätiedot

Suomen Punaisen Ristin piirien johtosääntö

Suomen Punaisen Ristin piirien johtosääntö Suomen Punaisen Ristin piirien johtosääntö (Hyväksytty Suomen Punaisen Ristin valtuuston kokouksessa 12.5.2006, muutettu 8.12.2006) Suomen Punaisesta Rististä annetun tasavallan presidentin asetuksen (811/2005),

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kokousaika: Perjantai 30. - lauantai 31.1.2015 Kokouspaikka: Nynäs, Heinola Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila +

Lisätiedot

Ann-Mari Audas-Willman - Otto Kari + Sami Laitinen+ Henri Backman - Outi Forsblom + Eija Karine + Katja Kuusela - Marju Pihlajamaa + Markku Suokas +

Ann-Mari Audas-Willman - Otto Kari + Sami Laitinen+ Henri Backman - Outi Forsblom + Eija Karine + Katja Kuusela - Marju Pihlajamaa + Markku Suokas + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kokousaika: perjantai 30.8. - lauantai 31.8.2019 Kokouspaikka: Nynäs, Heinola Läsnä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + Varapuheenjohtajat

Lisätiedot

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Kokouskutsu/ Asialista Nro 6/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Asia 25 Kokouksen avaus 3 26 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 15.3.2016 klo 18:00 1/5 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, Kauttua LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Friberg Harri Henttinen Kari Lammensalo Pasi Lehtonen

Lisätiedot

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa kevät Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa kevät Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma 2018-2019 3. osa kevät 2019 Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri Illan ohjelma Keitä tänään on paikalla? 1. Tunti Kertaus: SPR:n kokonaisvalmiuden

Lisätiedot

Näin Punainen Risti toimii Satakunnassa

Näin Punainen Risti toimii Satakunnassa Näin Punainen Risti toimii Satakunnassa Satakunnan kuntapäivä 21.10.2014 Paula Ilén Toiminnanjohtaja Suomen Punainen Risti Satakunnan piiri www.punainenristi.fi Tausta SPR laki (238/2000) ja asetus (981/2005)

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 1. Päätösvaltaisuuden toteaminen 2. Esityslistan hyväksyminen 3. Johtosääntö Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Kokous: Keskiviikko 11.12.2013 klo 8.15 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 1-9)

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 1 Kokoustiedot Aika: 4.4.2013 klo 10.00 13.25 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2013 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014. Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014. Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014 Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Punaisen Ristin toiminta pandemian uhatessa

Suomen Punaisen Ristin toiminta pandemian uhatessa Suomen Punaisen Ristin toiminta pandemian uhatessa STETE ry:n seminaari Pandemia turvallisuushaaste Anja Alila 11.joulukuuta 2007 Eduskuntatalon auditorio SUOMEN PUNAINEN RISTI Suomen Punainen Risti -

Lisätiedot

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 4.6.2010 PaKaste - Lapin -osahankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Kokousaika Perjantai 21.9.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 64 3 Kokouksen

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Veikko Ekman, Haapajärveltä. Satu Pinola, Kärsämäeltä. Jukka Lehtosaari, Pyhäjärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2013 Aika: perjantai 15.2.2013 klo 9.00 10.35 Paikka: Haapajärvi, hallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maija-Liisa Veteläinen Raimo Kaisto Riitta

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen. Turvatiimi Oyj Pöytäkirja 1/2014 1(6) TURVATIIMI OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 20.3.2014, klo 9.00 9.30 Paikka: Läsnä: Rake-sali, Erottajankatu 4 C, 00120 Helsinki. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20 SYYSKOKOKOUS Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 18.00 Valtuustotalon kahvio, Espoon keskus KOKOUSILLAN AVAUS, Puheenjohtaja Anna-Maija Kukkonen avasi kokousillan. VIERAILIJAN PUHEENVUORO Juhana Harju, viestintäpäällikkö

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Hyväksytty Suomen Punaisen Ristin valtuuston kokouksessa 17. päivänä marraskuuta 2017:

Hyväksytty Suomen Punaisen Ristin valtuuston kokouksessa 17. päivänä marraskuuta 2017: SUOMEN PUNAISEN RISTIN PIIRIEN JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty Suomen Punaisen Ristin valtuuston kokouksessa 17. päivänä marraskuuta 2017: 1 luku. Yleisiä määräyksiä 1 Piirin tehtävät Piirin tehtävänä on SPR-asetuksen

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2012 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2012 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2012 1 Tilike-johtokunta Aika 17.04.2012 klo 15:00-16:40 Paikka Kiteen kaupungintalo, Pajari-neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Eronen Yrjö 15:00

Lisätiedot

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6)

MERIMASKUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Seurakuntaneuvosto 28.3.2011 1(6) Seurakuntaneuvosto 1(6) KOKOUSTIEDOT: AIKA: maanantaina 28.maaliskuuta 2011 klo 17.30 PAIKKA: Merimaskun seurakuntakoti PYKÄLÄT: 27 43 KOKOUKSEEN KUTSUTUT: lista läsnä Huovinen Matti kirkkoherra, pj x

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009 MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 27.5.2009 klo 17-19.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Stoor Timo jäsen, pj x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Alaoja Raimo jäsen x

Lisätiedot

Suomen Punainen Risti ja laajamittainen maahantulo. Kaisa Kannuksela Vastaanottotoiminnan suunnittelija Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti ja laajamittainen maahantulo. Kaisa Kannuksela Vastaanottotoiminnan suunnittelija Suomen Punainen Risti Suomen Punainen Risti ja laajamittainen maahantulo Kaisa Kannuksela Vastaanottotoiminnan suunnittelija Suomen Punainen Risti Suomen Punainen Risti - yksi suurimmista kansalaisyhteiskunnan toimijoista Suomen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

Näin vaikutan yleiskokouksessa Helsingissä ILOA AUTTAMISESTA. Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus Otto-Ville Väätäinen

Näin vaikutan yleiskokouksessa Helsingissä ILOA AUTTAMISESTA. Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus Otto-Ville Väätäinen Otto-Ville Väätäinen ILOA AUTTAMISESTA Näin vaikutan yleiskokouksessa Helsingissä 10.-11.6.2017 Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus 2017 Suomen Punainen Risti Järjestökoulutus 2017 sivu 1 KAIKKI MUKAAN

Lisätiedot

SPR SUOMENLINNA TOIMINTAKERTOMUS 2014. HumO. Toiminta vuonna 2014. Osasto perustettu Suomenlinnassa 2009

SPR SUOMENLINNA TOIMINTAKERTOMUS 2014. HumO. Toiminta vuonna 2014. Osasto perustettu Suomenlinnassa 2009 TOIMINTAKERTIOMUS 2014 HumO OSASTON HUMANITAARISEN OIKEUDEN RYHMÄ AKTIIVISENA EA1 KOULUTUS KAKSI KERTAA KEVÄÄLLÄ RAVINTOLAPÄIVÄ 17.5.2014 ENSI KERTAA - MENESTYS KATASTROFI-GOLF PERINNE JATKUI HILL SIDESSÄ

Lisätiedot

KAMU -yhteistyö. Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen piirit

KAMU -yhteistyö. Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen piirit KAMU -yhteistyö Suomen Punainen Risti Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen piirit Toiminta - alue Toiminta- alueeseen kuuluu Savo Karjalan piirin alueella 51 paikallista osastoa Kaakkois Suomen piirin alueella

Lisätiedot

Järjestöjen välinen yhteistyö kuntalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämisessä Pori

Järjestöjen välinen yhteistyö kuntalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämisessä Pori Järjestöjen välinen yhteistyö kuntalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämisessä 13.4.2018 Pori Paula Ilén Toiminnanjohtaja Suomen Punainen Risti, Satakunnan piiri Pärjätään Yhdessä 2016-2019 kahden

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: 21.4.2015 klo 11.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talon kongressisiipi, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Keskeiset muutokset varautumisen vastuissa 2020

Keskeiset muutokset varautumisen vastuissa 2020 Keskeiset muutokset varautumisen vastuissa 2020 Sisältö 1. Maakunnan varautumistehtävät; toimialojen varautuminen ja konsernin varautumisen yhteensovittaminen 2. Alueellinen yhteinen varautuminen 3. Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

KUUROJEN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 3 14

KUUROJEN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 3 14 Hallituksen kokous 1 (5) Aika 26.4.2014 klo 9.20 16.38 Paikka Jyväskylän Kuurojen yhdistys, Jyväskylä Läsnä Jaana Keski-Levijoki puheenjohtaja Jaana Aaltonen Elina Blundin Cecilia Hanhikoski Johan Hedrén

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 17.3.2006 kello 13.00 15.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Ann-Mari Audas- Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+

Vastaava esittelijä: Ann-Mari Audas- Willman+ Otto Kari+ Sami Laitinen+ 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika: perjantai-lauantai 26. 27.1.2018 Kokouspaikka: Hanasaari, Espoo Läsnä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + (poissa kohdat 17,19-21,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/2016 1 (11)

Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Pöytäkirja 3/2016 1 (11) 16.02.2016 Aika 16.02.2016 klo 09:00-09:55 Paikka Mikkeli, H-rakennuksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen ja järjestäytyminen 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan linjaus

Vapaaehtoistoiminnan linjaus YHDESSÄ MUUTAMME MAAILMAA Vapaaehtoistoiminnan linjaus Suomen Punainen Risti 2008 Hyväksytty yleiskokouksessa Oulussa 7.-8.6.2008 SISÄLTÖ JOHDANTO...3 VAPAAEHTOISTOIMINNAN LINJAUKSEN TAUSTA JA TAVOITTEET

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 22.3.2016 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 22.3.2016 klo 15 Paikka: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Valtakunnallinen valmiusharjoitus 2019

Valtakunnallinen valmiusharjoitus 2019 Valtakunnallinen valmiusharjoitus 2019 Elintärkeä puhdas vesi Harjoituksen teemana on puhtaan veden puute eri taustasyistä Harjoituspäivä 26.10.2019 Puhdas vesi on meille jokaiselle välttämätöntä Puhtaan

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous 1 (5) Varsinainen yhtiökokous Aika: Torstai 8.3.2012 klo 14.00 Paikka: Amer Sports Oyj:n pääkonttori, Mäkelänkatu 91, Helsinki Läsnä: Asianmukaisesti ilmoittautuneita osakkeenomistajia oli yhtiökokouksen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 23.10.2013 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 23.10.2013 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 23.10.2013 1 KOKOUSAIKA Tiistai 29.10.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs (Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot