INKUBIO RY ESPOO 1 (8) PÖYTÄKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "INKUBIO RY ESPOO 1 (8) PÖYTÄKIRJA"

Transkriptio

1 02151 ESPOO 1 (8) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2017 Aika: kello Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU6 Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Isäntä Tiedotusmestari Fuksikapteeni Opintomestari Sisä- ja ulkomestari Tuomas Poutanen Toni Pellinen Petra Ekroos Rasmus Ruohola Anniina Savolainen Karoliina Lehtinen Veera Itälinna Paavo Hietala Janina Niiranen Joel Arantola Konsta Huuki Max Müller Joonas Haakana Timo Tommila Vilma Kahri 1. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Hallituksen puheenjohtaja Poutanen avasi kokouksen kello Kokous oli kutsuttu koolle yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Hallituksen jäsenistä oli paikalla 10/10. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Päätös: Hyväksyttiin esityslista (LIITE 1) kokouksen työjärjestykseksi seuraavin muutoksin: lisättiin kohta 3: Puhe- ja läsnäolo-oikeuden myöntäminen, kohta 6: AYY Goes Wild ja siirrettiin kohta 6: Wappubrunssi kohdaksi 11.

2 02151 ESPOO 2 (8) 3. Puhe- ja läsnäolo-oikeus Päätös: Myönnettiin puhe- ja läsnäolo-oikeus seuraaville henkilöille: Konsta Huuki, Max Müller, Joonas Haakana, Timo Tommila ja Vilma Kahri. 4. Ilmoitusasiat Puheenjohtaja Poutanen on tänään oikein pöhisevällä tuulella. Isännille Savolainen ja Lehtinen myönnettiin kannustintikut hyvin järjestetyistä Wappusitseistä. Isännät halusivat palkita koko hallituksen kannustintikuilla hyvästä työpanoksesta sitseillä. 5. Kuulumiskierros Fuksikapteeni Hietala tuli kipeäksi juuri ennen tärkeitä tenttejä. Konsta Huuki kertoi, että AYY:n hallituksella oli pitkä viikonloppuloma ja alkuviikosta hallitus olikin niin tehokas, että työt loppuivat kesken. Lisäksi Huukin mielestä ulkona on hyvä sää, ja Wappu lähestyy. Tiedotusmestari Itälinnan mielestä Wappusitseillä oli hauska valokuvata ja sitseistä saatiin hienoa kuvamateriaalia. Kaikkia kuvia ei ole voitu julkaista Inkubion kuvagalleriassa. Max Müllerin tenttiviikon kokeet on suoritettu ja Wappufiilis on hyvä. Joonas Haakanan tentit ovat takanapäin ja nyt voi rentoutua. Timo Tommila on samaa mieltä Müllerin ja Haakanan kanssa. Sisä- ja ulkomestari Arantola ilmoitti kevään tulleen. Arantola sanoi olleensa voitokas eilisessä peli-illassa voittaen jokaisen Avalon-pelin. Hänen pitäisi saada vielä pythonprojekti tehtyä Wappuun mennessä. Isäntä Lehtisen mielestä sää on oikein kiva, mutta samalla ärsyttävä, koska on vaikea pukeutua oikein. Jalan diagnoosi muuttui radikaalisti. Se saattaa parantua jopa nopeammin kuin alkuperäisen ennusteen mukaan. Vilma Kahrilla on keväinen fiilis ja univelka on kuitattu. Sihteeri Pellisellä meni lujaa Wappusitseillä. Isäntä Savolaisen viime viikko meni Wappusitsejä valmistellessa, yksi tenttikin tuli jätettyä väliin. Nyt on toimeton olo, koska tenttiviikko on ohi ja seuraavat kurssit eivät ole alkaneet vielä. Opintomestari Niiranen ei edes tiennyt, että nyt on tenttiviikko. ISOskaban voitto oli lähellä tulla Inkubiolle, mutta Athene vei voiton niukasti.

3 02151 ESPOO 3 (8) Rahastonhoitaja Ekroosilla oli tänään kaksi tenttiä, mutta jätti osallistumatta kumpaankin. Sen sijaan Ekroos nukkui ja teki ruokaa. Hänellä on myös huomenna kaksi tenttiä, ja ajatteli osallistua toiseen. Teekkarispeksin näytökset loppuvat pian. Yrityssuhdemestari Ruoholalla on myös ollut hieman kurkkukipua. Hänen mielestään viimeisen illan lukemiset tentteihin ovat hyvä tapa opiskella. Ruohola itse on opiskellut kolmen kurssin asiat tällä viikolla. Puheenjohtaja Poutaselle kuluu hyvää, pienestä väsymyksestä huolimatta. Poutanen lähtee huomenna Tanskaan lomalle ja toivoo, että viikonlopun ajaksi voi unohtaa kaikki kiireet. Pääsiäiseksi Poutanen on menossa Ylläkselle, eli reissaamista on paljon tiedossa. Virkistäytymistä on pelkästään kiltahommissa niin paljon, että se alkaa tuntua jo työltä. 6. AYY Goes Wild Konsta Huuki kertoi AYY:n hallituksen kuulumisia. Keskustoimistolla on tällä hetkellä aikamoinen pöhinä päällä, kun Wappuun liittyviä tapahtumia järjestetään kaikkien toimikuntien toimesta. Aallon rehtori Tuula Teeri jättää tehtävänsä. Uusia rehtorikandidaatteja haetaan parhaillaan. AYY:n edustaja on mukana valintoja suorittavassa työryhmässä. Hyvinvointikysely on ollut avoinna kaikille Aallon opiskelijoille. Toimintaa kehitetään vastausten perusteella. AYY on ottanut kantaa 60 opintopisteen stipendien jakamisesta. Ylioppilaskunnan mielestä se on suhteellisen huono keino motivoida opiskelijoita. AYY valvoo KV-opiskelijoiden etuja esimerkiksi tarjoamalla tukea opiskeluun ja järjestämällä englanninkielisiä tapahtumia. AYY on myös ollut mukana kunnallisvaalipaneelien järjestelyissä. AYY:n järjestämiä tapahtumia on ollut yliopistojen ylioppilaskuntien kesken, puheenjohtajaseminaari ja valtuuston kokoukset. Sekalaista AYY:n toimintaa on ollut kampusjaoston tekemä pintaremontti Otakaari 20:ssä, uusien opiskelijoiden hackathon syksyllä sekä asuntopalveluiden kehittäminen. Servin Maijan tien 6 ja 12 tonttien vuokrasopimukset umpeutuvat. Tonttivuokra tuhatkertaistuisi, mikäli sopimus uusitaan. Tuntuvan vuokrankorotuksen vuoksi keskustelua on ollut tonttien ostamisesta, jolloin tulisi samalla enemmän mahdollisuuksia kehittää asuinaluetta.

4 02151 ESPOO 4 (8) Huukin mielestä Apoptoosi ja Biokeppana olivat huikeita tapahtumia, Huuki tutustui niissä paljon uusiin ihmisiin. 7. SCI Strategy Dayn kuulumiset Yhteenvetona SCI Strategy Day:stä, jossa puheenjohtaja Poutanen oli vierailemassa: LST-maisteriohjelman koordinaattorin mukaan LST:ssä suurin ongelma tällä hetkellä on suuri kurssimäärä ja kurssien päällekkäisyys. SCI:n strategia on tällä hetkellä se, että halutaan ennemmin olla suppeammalla alalla todella hyviä, kuin laajalla alalla keskinkertaisia. Ideointitasolla on ollut keskustelua Aallon ja HY:n yhteisestä lääketieteellisen kuvantamisen ja neurotieteiden professuurista. Strategy Dayssä pohdittiin, halutaanko ARTS:n opetusta ottaa tiiviimmin mukaan opetukseen esimerkiksi sisällyttämällä design-kursseja tutkintoon. Akateemisista ohjaajista oli myös keskustelua. Yliopiston mielestä se on hyvä asia, mutta ongelmana on se, että opiskelijat ja professorit eivät ole olleet kovin innostuneita. Koko Aallon henkilökunnalle asetettu opetusvelvollisuus on ongelmallinen siinä suhteessa, että osaa professoreista kiinnostaa enemmän tutkimus kuin opetus. Tavoite on kehittää tieteen kautta innovaatioita kaupalliseen tarkoitukseen. 8. Toimikunnat ja tulevat tapahtumat 1. Fuksitoimikunta ISOjen kiitossauna on illalla, superisot ja superein ISOkilta palkitaan. Maanantaina ISOkaste ja museokierros lakin haluaville, sekä ELEC-FTMK:n kokous. Fuksimajurin toinen päiväkäsky on ilmestynyt kiltahuoneen oveen, Wappu on siis pian täällä! Fuksipalautteet on kerätty, tiivistelmä kommenteista tulee tenttiviikon jälkeen asianomaisille. Yleiset palautteet tiedotetaan kaikille. Varastossa on nyt 1200 metriä jeesusteippiä, eikä sitä edes välttämättä tarvita fuksitoimikunnan puolesta. Onneksi teipille varmasti löytyy muitakin käyttökohteita. 2. Sisä- ja ulkotoimikunta Ihmiskimble TUAS:n herruudesta on klo 15 alkaen TUAS-talon parkkipaikalla. HVTMK:n Kevätkyykkä klo 14 alkaen Alvarin aukiolla. Turnaukseen mahtuu 12 joukkuetta.

5 02151 ESPOO 5 (8) Laboratoriotakkivuokra Viestintätoimisto Drumille on varmistunut ja sopimus on allekirjoitettu. 20 kpl takkeja tullaan hakemaan ja palautetaan Inkubiolle viikon 17 alussa. Vuokrahinnaksi sovittiin 50 EUR ja lisäksi mahdollisista vaurioista Inkubiolle aiheutuvat kulut. AYY:n vuosijuhlien kutsu on saapunut. Juhlapäivä on ja ilmoittautuminen on auki Opintotoimikunta LST-maisteriohjelma on mukana Aalto-yliopiston houkuttelevuusohjelmassa. LST:n vastuuprofessoreja on tähän liittyen osallistumassa opiskelijarekrytointiin ja markkinointiin keskittyvään työpajaan perjantaina. Opintokysely avattiin ensisijaisesti fukseille eilen. Vastauksia on tullut 10 kappaletta. HY:n biotieteiden infoilta Tapahtumatoimikunta Wappusitsit ovat ohi ja ne sujuivat hyvin. Suurkiitos hallitukselle työpanoksesta! KK-sitsien tilalla ei aiota järjestää mitään, sen sijaan ELEC:n kanssa kehitellään rentoa yhteistä ohjelmaa Wappuareenalle. Ajatuksena järjestää grillikauden avajaiset ja muuta mukavaa tekemistä. Urheiluvastaavat järjestävät AS:n kanssa sulkapalloturnauksen Tiedotustoimikunta CHEM tilaa tänäkin vuonna S napsia 40 kpl/painos. Päätoimittajat esittelivät S napsia eilen VTMK:n yhdistyslehti-illassa. 6. Yrityssuhdetoimikunta McKinseyn vuosiyhteistyösopimus allekirjoitettu. Aallossa järjestetään Health Transformations: smarter use of data in health and wellbeing -konferenssi, jossa on huippuluokan puhujia. Olemme järjestäjien maililistoilla ja yritämme saada Inkubion jäsenille paikkoja katsomoon tai vähintään talkoovoimaksi. Puheenjohtaja Poutasen pöhinäviisari värähti, että voisiko Inkubio järjestää ohessa jotain omaa toimintaa.

6 02151 ESPOO 6 (8) Yhteistyömahdollisuuksien esittelytapaaminen Planmedille on sovittu 28.4., tekeillä tapaamiset myös Nightingale Healthilla ja Software Pointilla. AlumniStudentWeekend järjestetään lauantaina pitkälti samanlaisena, toivottavasti hieman suurempana kuin viimeksi. Kolmen rinnakkaisen ohjelman sijaan kapasiteettia olisi jopa neljälle luentosarjalle. Yhdistysten joukosta etsitään ehdotuksia yhteisiksi kantaviksi teemoiksi ja aihepiireiksi. Inkubio ja BioDI ovat yhteisvastuussa terveysteknologia-teemaisesta ohjelmasta. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 150 alumnia ja 50 opiskelijaa, tänä vuonna pyritään tuplaamaan molemmat osallistujamäärät. Opiskelijoiden houkuttelemiseksi pohditaan esimerkiksi ruoan tarjoamista. 9. Talousasiat Maksettu: Seuraava lasku on maksettu puheenjohtaja Poutasen ja varapuheenjohtaja Niirasen luvalla: Lasku: 50 EUR HY:n biotieteiden infoillan (Otarannan kerhotila, 11.4.) tilavuokra AYY:lle Päätös: Hyväksyttiin seuraavat kuluanomukset: Kuluanomus Niklas Heikkilä: 100 EUR 14-vuosikurssin virkistystapahtuman ruoka- ja tilakuluja Kuluanomus Petra Ekroos: 211,85 EUR Apoptoosin kaadon (28.3.) ruokakuluja Kuluanomus Paavo Hietala: 145,26 EUR Ilmastointiteippiä kaikkiin tapahtumiin Kuluanomus Paavo Hietala: 13,69 EUR Vuosijuhlalahja IK:lle Kuluanomus Joonas Palosuo: 139 EUR Walpurin ajan kuluja 10. Jäsenasiat Isäntä Lehtisen jalka alkaa pikkuhiljaa parantua. Ei muita uusia jäsenasioita. 11. Wappubrunssi Keskusteltiin ilmapallojen ja skumppalasien hankinnasta. Palloista on saatu tarjous, skumppalaseista ei ole vielä kuulunut mitään. Pidettiin avoin kädennostoäänestys kivan killuttimen ja elämyksien välillä.

7 02151 ESPOO 7 (8) Puheenjohtaja Poutanen avasi pöhinän aiheesta killutin. Ideoita kerättiin tussitaululle, jonka jälkeen jokainen sai antaa niille kolme, kaksi tai yksi pistettä. Suosituimmat ehdotukset olivat Bio Snapback, kangaskassi ja henkselit. Pyydetään tarjouspyynnöt Bio Snapbackeistä, kangaskasseista ja henkseleistä. Isännistö hoitaa ruokapuolen. 12. Hallitushärpäkkeen valinta ja virittelyn suunnittelun pöhisteleminen Päätös: Päätettiin hallitushärpäkkeeksi viitta. Yrityssuhdemestari Ruohola selvittää materiaalien hankintaa ja on alustavasti suostunut tekemään viitat koko hallitukselle. Viitan väritys päätetään myöhemmin. 13. Muut esille tulevat asiat Uusien Virpien tilaaminen on Roope Vesterisen hoidettavana. Sisä- ja ulkomestari Arantola pitää huolen, että Virpit saadaan ennen uusien fuksien saapumista. Kevään Humans vs. Zombies -päivämäärät ovat Edellisen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin edellisen kokouksen (12/2017) pöytäkirja muutoksineen. 15. Seuraava kokous Seuraava Inkubio ry:n hallituksen kokous (14/2017) pidetään maanantaina klo 11 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. 16. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja Poutanen päätti kokouksen kello

8 02151 ESPOO 8 (8) Pöytäkirjan vakuudeksi, Tuomas Poutanen Puheenjohtaja Toni Pellinen Sihteeri Liitteet: LIITE 1 Kokouskutsu ja esityslista

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 15/2017 Aika: 20.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen (saapui kohdassa

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 16/2017 Aika: 27.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU6 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7)

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7) 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 18/2017 Aika: 15.5.2017 kello 20.00 Paikka: Maarintie 8, Inkubion kiltahuoneen parvi Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 25/2017 Aika: 13.10.2017 kello 8.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2012 Aika: 21.5.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, H202 (Dynamo) Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Tiedotusmestari

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 19/2017 Aika: 30.5.2017 kello 18:00 Paikka: Liisankatu 5, ravintola Kolme Kruunua Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 06/2011 Aika: 16.2.2011, klo 16:10 Paikka: Otakaari 5, E220 Läsnä: Puheenjohtaja Opintomestari Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Rahastonhoitaja Tiedotusmestari

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Rahastonhoitaja Petra Ekroos (saapui kohdassa 4, poistui kohdassa 7)

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Rahastonhoitaja Petra Ekroos (saapui kohdassa 4, poistui kohdassa 7) 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2017 Aika: 13.9.2017 kello 20.00 Paikka: Jämeräntaival 10 A 10 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja Petra Ekroos

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 23/2017 Aika: 22.9.2017 kello 08.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Isäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 33/2016 Aika: 17.11.2016 kello 8.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Kokoushuone 1593 Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 02/2018 Aika: 8.1.2018 kello 16.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), seminaarisali TU5 Läsnä: Puheenjohtaja Joonas Palosuo Sihteeri Elias Kosama Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2010 Aika: 7.5.2010, klo 14.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Isäntä Emäntä Katariina

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n halli tuksen kokous 23/2015 Aika: 12.10.2015 kello 08.15 Paikka: Otakaari 11, AYY:n keskustoimisto, olkkari Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Salla Autti Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 17/2010 Aika: 18.8.2010 kello 21:00 (Suomen aikaa) Paikka: Fuksikapteeni Penttisen residenssi, Servin Maijan tie 12K Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 1/2011 Aika: 13.1.2011 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone E220 Läsnä: Puheenjohtaja Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2012 Aika: 11.8.2012 Paikka: Sikasaari, Kuhmoinen Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Tiedotusmestari Fuksikapteeni

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 11/2010 Paikka: KP-bussi Aika: 24.3.2010 klo 7.15 Paikalla: Hallitus: Fuksitoimikunnan pj Hovimestari Yrityssuhdemestari

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 25/2013 Aika: 31.10.2013 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone E220 Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous Pöytäkirja 3/2019 1/4 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2019 Aika: 7.1.2019 klo 08.10 Paikka: Kemistintie 1 D 2 Läsnä: Jani Anttila puheenjohtaja Krista Lindqvist sisä- ja ulkovastaava Milja Koskela tiedottaja-sihteeri

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (8) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (8) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (8) Inkubio ry:n ylimääräinen yhdistyskokous Aika: 19.10.2017 kello 17.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), luentosali AS1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 7. 1. Kokouksen avaus Hallituksen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 26/2015 Aika: 9.11.2015 kello 08.15 Paikka: Otakaari 5, kokoushuone Strömberg Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä Isäntä

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vuosikokous Aika: 19.03.2013 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, S2 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mäkelä avasi kokouksen

Lisätiedot

SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016

SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016 SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016 Aika: Perjantai 18.3.2016, kello 12.55 Paikka: Kylpylähotelli Rantasipi Eden (Paratiisikatu

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 27/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 7.12.2010 klo 11.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 28/2010 Paikka: Ravintola Omenapuu Aika: 17.12.2010 klo 14.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Viesintämestari

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 5/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ARMATUURI RY 5/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 /! 7 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.30 Paikka: Kotaniemen kerhotila

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2007 Aika: Torstai 30.11.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 17.2.2014, klo 17.00 Paikka 4510 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Miisa Komulainen, sihteeri Janne Ukkonen Miko Mehtäläinen Matti Rissanen Senni Bilund Sini Piiparinen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 18.3.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 15.00 Paikka: Armatuurin kiltahuone

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 23/2016 Aika 30.8.2016 kello 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubion kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos Rahastonhoitaja Topi

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09

Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09 Pykälä ry:n yleisvaliokunnan kokous 2/09 Aika: 22.2.2009 Paikka: Pykälä ry:n kerhotilat Läsnä: Sini Paajanen Mikko Rudanko Oona Järvenpää Maisa Cederström Iida Joutsenoja Elisa Koskinen Janne Valo Lotta

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2012 Aika: 12.1.2012 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5 E 220, kokoushuone Strömberg Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Avattiin kokous ajassa 13:16.

1. Kokouksen avaus Avattiin kokous ajassa 13:16. Paikka: Ttalo, A106 Puheenjohtaja: Aleksi Talsi Sihteeri: Alexia Leimu Paikalla: Aleksi Talsi Alexia Leimu Jessica Mason Antti Tolppanen Ilona Rahnasto Joel Lappalainen Niklas Hellström (poistui ja palasi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.4.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2011 Aika: 21.9.2011 kello 19.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Haapala Rahastonhoitaja Aleksi Ikkala Yrityssuhdemestari

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (7) PÖYTÄKIRJA. Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8, poistui kohdassa 8)

INKUBIO RY ESPOO 1 (7) PÖYTÄKIRJA. Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8, poistui kohdassa 8) 02151 ESPOO 1 (7) Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2016 Aika: 15.8.2016 kello 18:00 Paikka: Otakaari 5, Inkubion kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos (saapui kohdassa 8,

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous Aika Tiistai 12.10. klo 18:00 Paikka Servinkuja 1, Espoo Läsnä Outi Nyman puheenjohtaja Maiju Seppälä sihteeri Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta.

Yleisvastaava Sukura kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Sukuraa ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKUS Aika: klo 18.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai klo 14.00 Paikka: Salpamaja, Rutola, Mikkelintie

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.5.2014 Paikka: Tallikuja 2 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt (saapui

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 22/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 6.10.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VALTUUSTON KOKOUS 1/2005 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Aika: Keskiviikko 1.12.2004 klo 18.15 Läsnä: Valtuusto: Ahtiainen

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 14/2013, 2.5.2013 klo 12.15 @OLOhuone Paikalla: Otso Hannula, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Pietari Keskinen, Edward Landtman, Christian Mohn, Tiitu

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 7/2016 Aika: 18. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista

Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous 2007-01, esityslista Aika: Läsnä: Maanantaina 8.1.2007, klo 18.00 Maija Mustonen, Puheenjohtaja Varpu Nurmi (saapui klo 18.45) Saila Huhtiranta Paikka: Ympäristöteekkarikillan

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi.

Todettiin sihteeri Väänäsen olevan estynyt saapumasta kokoukseen. Valittiin opintovastaava Markkanen kokouksen sihteeriksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 27.10.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi Otto Markkanen Tuomo Leino Panu

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 2.6. klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014

PÖYTÄKIRJA 29.9.2014 33/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 29.9.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa ja läsnä oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa ja läsnä oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 21/2013, 20.9.2013 klo 16.15 @A106 Paikalla: Lotta Ahonen, Pietari Keskinen, Jaakko Hynynen, Emmi Peltonen, Otso Hannula, Vesa Laakso, Tiitu Lahti,

Lisätiedot

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012. Aika: Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo. Läsnä: Suvi Syvänen.

Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012. Aika: Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo. Läsnä: Suvi Syvänen. Pykälä ry:n Yleisvaliokunnan kokous 6/2012 Aika: 14.7.2012 Paikka: Kolmenkalliontie 109, Porvoo Läsnä: Suvi Syvänen Kristian Krootila Toni Kuosmanen Vili Thesleff Jussi Koivusalo Tuomas Haavikko Mira Mutru

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 2/2013, 16.1.2013 klo 8.00 @Olkkari Läsnä: Otso Hannula, Edward Landtman, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Tiitu Lahti, Vesa Laakso, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat ja kirjattiin pöytäkirjaan. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1(5) TURUN MOOTTORIPYÖRÄILIJÄT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Paikka: Kämppä, Köydenpunojankatu Aika: Tiistai 19.05-20.25 Läsnä: Rainer Nilovaara Puheenjohtaja Risto Kemppainen Tua Nilovaara Jouni Raitio Elias

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 10/2010 Paikka: SIKarihuone Aika: 18.3.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Päätoimittaja Opintomestari

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 23.4.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.00 Paikka: Kotaniemen

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.8.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi.

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 13/2014 Aika: 9.4.2014 klo 17:30 Paikka: A106, TTalo Paikalla: Tomi Laakso, Reetta Arokoski, Emmi Linkola, Eeva Siikaaho, Aleksi Pyykkönen, Atte

Lisätiedot

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta.

Puheenjohtaja Karvinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Karvista ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 15.9.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 7/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko (kohdasta 5)

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 01.03.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016

Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 01.03.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Jyväskylän yliopiston kemistit ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Aika: Maanantai klo 16:15 Paikka: Radikaalin Koppi Läsnä: Toni Lamminaho puheenjohtaja Jonas Hammarström sihteeri Sara

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017 1 (5) Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Poissa 1 Kokouksen avaus Eeva Rossi puheenjohtaja 1 18 Nadja Marjomaa varapuheenjohtaja 1 18 Marika Jussila rahastonhoitaja 1 18 Karoliina Räsänen tapahtumavastaava

Lisätiedot

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut:

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut: Hallitustoiminta - Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? - - Jokainen joka haluaa omistaa tulevana vuotena paljon aikaa killalle! Plussaa on jos osaa jotain jo ennestään. Hallituksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta.

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2017 AIKA: klo 18.30 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen kerhohuoneisto Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs Helinä Teittinen, puheenjohtaja Jemina Fallenius, sihteeri Tuomas Rudanko Joel

Lisätiedot

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus.

Toivotettiin vuoden 2008 spexin ohjaaja Markku Tuominen tervetulleeksi kokoukseen ja myönnettiin hänelle puheoikeus. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.5.2008 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5. krs Kiti Karvinen, puheenjohtaja Iikka Väänänen, sihteeri Iina-Mari Supperi Otto Markkanen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 11.11.2014, klo 17:30 Paikka 4402 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Miko Mehtäläinen, sihteeri Janne Ukkonen. (saapui kohdassa 9) Miisa Komulainen Matti Rissanen Senni

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa.

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa. Paikka: TTalo, B122 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Johannes Vainio, Reetta Arokoski, Julia Isotalo, Antti Nupponen, Lauri

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Katri (lähti 17.00), Veera, Eetu V., Tinja, Saara, Eetu A., Charlotte, Elina, Enni E. (lähti 16.46),

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä:

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä: ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 27.1.2017 Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: 27.1.2017 klo 15.00 Paikka: Lukeman kokoustila Läsnä: Heidi Hämäläinen, ISYY ja Socius Heidi Malinen,

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot