KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/2016 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/2016 1"

Transkriptio

1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Aika klo 13:00-19:24 Paikka Maijan pitopalvelu, Ojamäki Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 13:00-19:24 puheenjohtaja Partanen Kyösti 13:00-19:24 varapuheenjohtaja Haverinen Keijo 13:00-19:24 jäsen Keinänen Eetu 13:00-19:24 jäsen Mikkonen Sirkka-Liisa 13:00-18:35 jäsen Timonen Maija 13:00-19:24 jäsen Pykäläinen Toivo 13:00-19:24 varajäsen MUUT Musikka Sinikka 13:00-15:00 kaupunginvaltuuston pj. Lahtela Esa 15:00-17:15 kaupunginhallituksen pj. Tuovinen Kari 13:00-15:00 johtava hammaslääkäri Eskelinen Tiina 15:20-16:28 talous- ja hallintojohtaja Kostamo Marja 16:05-18:22 johtava lääkäri Pikkarainen Tuomo 13:00-19:24 pöytäkirjanpitäjä, tilintarkastaja Poissa Törönen Seppo jäsen Allekirjoitukset Sanna Halttunen puheenjohtaja Tuomo Pikkarainen pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukai seksi. Kesälahdella Kiteellä Keijo Haverinen Kyösti Partanen Pöytäkirja yleisesti nähtävillä Paikka ja päivämäärä Kiteen kaupungintalossa Allekirjoitus Virka-asema: Annikki Väkeväinen keskusarkistonhoitaja

2 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 63 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 64 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan kuuleminen 5 65 Johtavan hammaslääkärin kuuleminen 6 66 Vuoden 2017 talousarvion esittely ja muut ajankohtaiset asiat 7 67 Kaupunginhallituksen puheenjohtajan kuuleminen 8 68 Johtavan lääkärin kuuleminen 9 69 Tilintarkastuspalvelujen kilpailuttaminen Muut mahdolliset asiat 14

3 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Tarkastuslautakunta Hallintosäännön 4. luvun 6. :n mukaan puheenjohtaja toteaa läsnäolijat ja kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. ehdotus Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan tarkastajien valinta Tarkastuslautakunta Hallintosäännön 4. luvun 13. :n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa pu heen joh ta jan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa pu heen joh ta ja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toi mi eli men päättämällä tavalla. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä ai ka na ja paikassa siten kuin siitä vähintään yhtä päivää aiemmin on il moi tet tu. ehdotus Lautakunta päättää, että pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla va lit tua pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kokousta seuraavan kuu kauden toisena arkitiistaina. Pöytäkirjan tarkastajat käyvät tarkastamassa pöytäkirjan ennen pöytä kir jan asettamista yleisesti nähtäväksi. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastajina olivat Maija Timonen ja Seppo Törönen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kyösti Partanen ja Keijo Haverinen.

5 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan kuuleminen Tarkastuslautakunta Lautakunnan kokoukseen on kutsuttu kaupunginvaltuuston pu heenjoh ta ja Sinikka Musikka keskustelemaan ajankohtaisista hallinnon asiois ta ja tulevaisuuden näkymistä ehdotus Lautakunta käy keskustelun puheenjohtajan kanssa. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sinikka Musikka totesi vi ran hal ti joi den vaihtuvuuden olleen kuluneena vuonna melko suuren. Kau pun gin val tuus ton työskentely on kehittynyt myönteisesti vaa li kau den mittaan. Valtuustoryhmien yhteistyössä olisi kuitenkin paljon pa ran ta mi sen varaa. Esimerkiksi tehdyt sopimukset eivät ole aina pi tä neet. Valtuustoryhmien välistä yhteistyötä olisi tarpeen edelleen ke hit tää. Musikka totesi työpaikkojen puutteen olevan edelleen iso ongelma. Ter veys pal ve lu jen osalta Musikka totesi, että lääkäripulaa on hieman ollut. Joskus on ollut jopa kuuden tunnin jonotus päivystykseen. Pu he li mel la asiointi terveyskeskukseen ollut vaikeaa varsinkin aa mui sin. Kaikki ihmiset eivät osaa käyttää takaisinsoittoa. Lautakunta merkitsi tiedoksi selonteon.

6 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Johtavan hammaslääkärin kuuleminen Tarkastuslautakunta Lautakunnan kokoukseen on kutsuttu johtava hammaslääkäri Kari Tuo vi nen esittelemään toimialansa ajnkohtaistilannetta ja Siun soten aloi tus nä ky miä. ehdotus Lautakunta kuulee johtavan hammaslääkärin selonteon. Johtava lääkäri Kari Tuovinen kertoi, että hammashoidon päivystys ar ki-il toi na ja viikonloppuisin on ulkoistettu ja sitä hoidetaan Joensuus sa Siilaisen terveysasemalla. Viime syksynä ja tämän vuoden keväällä hoidettiin hoitotakuun puitteis sa ostopalveluna runsaasti rästissä olleita asiakkaita. Vas taa vana aikana kertyi asiakasmaksuja yli euroa enemmän kuin ai em min. Tämä näkyy nyt siten, että kiteeläisiä on mennyt erittäin vä hän päivystykseen Siilaiselle. Tuovinen kertoi olleensa Siun soten toimeksianosta tekemässä palve lu pa ket tia Sitran rahoituksella. Kulunut syksy on mennyt kiin teistön saneerauksen ja virkahakujen kanssa. Kesälahdelle on ra kennet tu ykkösluokan terveysasema, Kuikantien hoitolaa on saneerattu ja pääterveysasemalle toteutetaan uusi työyksikkö. Välinehuolto on on gel mal li nen tilojen vähyyden vuoksi. Siun soten alkuvalmisteluissa on hänen mielestään kes keneräi syyttä. Siun soten johtavaksi ylilääkäriksi on valittu Virva Vänttinen. Ham mas lää kä rin virkoihin Kiteelle on tulossa kaksi ul ko maa lais taustaus ta henkilöä. Vähän kokemusta omaavat tarvitsevat paljon ko keneem man henkilöstön ohjausta. Henkilöstön saanti tulenee hel pot tumaan Siun soten myötä. Kilpailukykysopimus on edullinen työn an tajan kannalta työajan lisääntyessä 1,5 tuntia viikossa ja lomarahojen 30 %:n leikkauksen myötä. Lautakunta merkitsi tiedoksi selonteon.

7 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Vuoden 2017 talousarvion esittely ja muut ajankohtaiset asiat Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunnan työhjelman mukaan kokouksessa käsitellään vuo del le 2017 laadittua talousarviota. Samalla kuullaan myös muiden ajankohtaisten asioiden katsaus. Asiaa esittelee talous- ja hallin to joh ta ja Tiina Eskelinen. ehdotus Lautakunta merkitsee tiedoksi selonteon. Tiina Eskelinen kertoi, että aiemmat alijäämät on katettu. Tulevan vuo den talousarviossa panostusta on tehty lasten ja nuorten pal velui hin sekä elinvoima-asioihin. Muun muassa valtuuston hy väk symän elinvoimaohjelman toteutumista varten on tarkoitus perustaa kau pun gin hal li tuk sen alaisuuteen elinvoimajaosto. Kuultiin, että työttömyys on edelleen korkea ja huoltosuhde on heikom pi kuin maassa keskimäärin. Elinkeinotoiminta on lähtenyt kuiten kin hieman kasvuun. Suurin lähiajan muutos tulee olemaan Siun soten aloittaminen. Tässä yhteydessä hieman yli puolet kaupungin työntekijöistä siirtyy Siun so ten palvelukseen. Soten budjettivastuu on kaupunginhallituksella. Kai kil ta osin konserni ei ole terve. Kesälahden Vuokratalojen ta loudel li nen tilanne on huono. Kunnallisvaalit on tulossa, ja siihen on varau dut tu mm. koulutuksen lisäämisellä. Tulevan vuoden in ves toinneis ta Eskelinen mainitsi mm. uuden paloaseman rakentamisen, ja Hut sin portaat, jotka tehdään katettuna. Henkilöstön ylitöitä on ollut kuluneena vuonna tuntia, eu roa. Ylitöitä on ollut eniten perusturvan henkilöstöllä. Pikäaikaisen lai nan ottoa on ollut vähemmän kuin vanhan lainan takaisinmaksua. Ly hyt ai kais ta lainaa saadaan negatiivisella korolla. Kuultiin, että talouden tasapainottamisohjelmaa on tarkoitus jatkaa. Kes kus tel tiin sen päivittämistarpeesta. Lisäksi keskusteltiin myös kun ta stra te gian päivittämistarpeesta. Tulevana vuonna laaditaan hyvin voin ti suun ni tel ma. Kuultiin myös tulevan vuoden muista lin jauksis ta, joita on mm. Kesälahden yläkoulun säilyttämien siihen saakka, kun oppilasmäärä on vähintään 45. Ensi vuonna aloittaa mää rä ai kainen etsivän nuorisotyön nuorisotyöntekijä. Kaavateiden auraustasoa tul laan parantamaan. Tarkastuslautakunta merkitsi tiedoksi saadun selonteon. Merkitään, et tä tässä yhteydessä huomioitiin lautakunnan sihteerinä toimineen ti lin tar kas ta ja Tuomo Pikkaraisen eläkkeelle jäänti.

8 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Kaupunginhallituksen puheenjohtajan kuuleminen Tarkastuslautakunta Lautakunnan kokoukseen on kutsuttu kaupunginhallituksen pu heenjoh ta ja Esa Lahtela keskustelemaan ajankohtaisista hallinnon asiois ta ja tulevaisuuden näkymistä. ehdotus Lautakunta käy keskustelun puheenjohtajan kanssa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Esa Lahtela totesi, että po liit tinen ilmapiiri oli vaalikauden alussa vaikea osin kokemattomuuden vuok si. Viime vuosina luottamushenkilöt ja henkilöstö ovat si tou tuneet aiempaa paremmin tehtyin ratkaisuihin. Lahtela totesi, että talou den tulee olla kunnossa vuonna 2019, jolloin kuntien ve ro tus oikeus kapenee. Kaupungin takausvastuut ovat kuitenkin melko suuret johtuen asuntolainojen takausvastuista. Kesälahden Vuok ra ta lojen käyttöaste on erittäin alhainen. Yhtiö tullaan kunnallistamaan. Sii nä yhteydessä maksetaan yhtiön lainat. Rasitetta on myös muista tyh jis tä kiinteistöistä. Kaupungin organisaatiomuutos tulee muut tamaan toimintaa. Elinvoimaisuutta tulee tehostaa. Kokouksessa keskusteltiin Kesälahden pitäjäneuvoston tar peel lisuudes ta. Esa Lahtela totesi, että se ei voisi olla osana kaupungin vi ralli sia toimielimiä. Lisäksi keskusteltiin Siun soten järjestämisestä ja sen palvelujen tasosta. Siun sotessa tilinpäätösvaiheessa ta sa taan kunkin kunnan käyttämät resurssit. Uusille luottamushenkilöille järjes te tään koulutusta, johon toivottavasti osallistutaan. Tarkastuslautakunta merkitsi tiedoksi saadun selonteon.

9 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Johtavan lääkärin kuuleminen Tarkastuslautakunta Lautakunnan kokoukseen on kutsuttu johtava lääkäri Marja Kostamo ter vey den huol lon ajankohtaistilannetta ja Siun soten aloitusnäkymiä. ehdotus Lautakunta kuulee johtavan lääkärin selonteon. Johtava lääkäri Marja Kostamo kertoi mm., että joulun aikaan ei kii ret tö miä potilaita oteta vastaan. Terveyskeskussairaaala on päässyt tavoitteeseensa kuluneena vuonna. Hoitoketju hoivakoteihin on toiminut, eikä Vetrealta ole ollut tarvetta ostaa palveluja. Jatkossa Siun soten lääkäri vastaa Kiteen vuodeosaston akuuttipotilaista. Joh ta van lääkärin toimenkuva muuttuu enemmän vas taan ot to painot tei sek si. Terveydenhuollon talousarvion toteutuma on ollut tasaisen käytön mu kais ta, mutta tulee ilmeisesti ylittymään, kun terveydenhuollosta siir ret tiin määrärahaa euroa sosiaalitoimelle aiemmin. Erikois sai raan hoi don määräraha saattaa ylittyä. Lääkärien palk kaukses ta leikattiin talousarvion määrärahaa, ja talousarviomäärärahat ovat rajoittaneet lääkärien virkojen täyttämistä. Käytössä olevat mää rä ra hat eivät olleet riittävät talousarvion edellyttämän kah deksan lääkärin palkkaukseen. Kiireettömien potilaiden vastaanottoon on ollut käytettävissä liian vähän lääkäritunteja. Vakinaiset lääkärit ovat tehneet valtavan työn kokemattomien lää kärien kouluttamisessa. Ostopalveluja on vähennetty parin vuoden takai ses ta puolesta miljoonasta alle euroon ku lu va na vuonna. Tarkastuslautakunta merkitsi tiedoksi saadun selonteon.

10 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Tilintarkastuspalvelujen kilpailuttaminen 236/ /2016 Tarkastuslautakunta Kuntalain 122 :n mukaan valtuusto valitsee hallinnon ja talouden tar kas ta mis ta varten tilintarkastusyhteisön, jonka tulee olla jul kis hallin non ja -talouden tilintarkastuslautakunnan hyväksymä yhteisö (JHTT). Yhteisön on määrättävä vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi jul kis hal lin non ja -talouden hyväksytty tilintarkastaja (JHTT-ti lin tarkas ta ja). Tilintarkastajat toimivat tehtävissään virkavastuulla. Uusi tilintarkastuslaki on tullut voimaan Uusi laki jul kis hallin non ja talouden tilintarkastuksesta kumosi aikaisemman JHTT-lain ja sen nojalla annetut alemmanasteiset säännökset. Muutok set tämän osalta on tulossa myös kuntalakiin. Tilintarkastajien am mat ti ni mik keet ovat uuden lain mukaan JHT-, KHT- tai HT-ti lin tarkas ta ja. Tilintarkastusyhteisö voidaan valita kerrallaan enintään kuuden ti likau den hallinnon ja talouden tarkastamista varten. Kunnan tytäryhteisön tilintarkastajaksi on valittava kunnan ti lin tarkas tus yh tei sö, jollei tästä poikkeamiseen ole perusteltua tar kas tuksen järjestämiseen liittyvää syytä. Kaupunginvaltuuston hyväksymän hallintosäännön luvun 6 4 mukaan tilintarkastajan valitsee valtuusto tar kas tus lau takun nan esityksestä hallinnon ja talouden tarkastamista varten yhden tai useamman JHTT-tilintarkastajan tai JHTT-yhteisön. Kiteen kaupungin konserniohjeen mukaan tytäryhteisöjen ti lin tar kasta jak si valitaan aina emoyhteisön tarkastaja. Kaupungin nykyisen tilintarkastusyhteisön toimikausi vuosille on umpeutumassa, mistä johtuen tulee käynnistää ti lin tar kastus pal ve lui den kilpailutusprosessi. Tarkastuslautakunnan tehtävänä on järjestää tilintarkastajan valintaa kos ke va tarjouskilpailu ja tehdä valtuustolle ehdotus valittavasta ti lintar kas tus yh tei sös tä sekä vastata tilintarkastussopimuksen nou dat tami sen valvonnasta. Tilintarkastuspalvelujen hankinnassa noudatetaan julkisista han kinnois ta annettua lakia (348/2007) ja lakia julkisista hankinnoista anne tun lain muuttamisesta (321/2010) sekä julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE2014). Hankintalain mukaan kunnan ja kun ta yh ty män tulee kilpailuttaa ns. kynnysarvot ylittävien ti lin tar kastus pal ve lu jen hankinta. Kunnan tai kuntayhtymän ja sen ty tär yh tei-

11 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta sö jen tarkastuspalveluja käsitellään erillisinä han kin ta ko ko nai suuk sina arvioitaessa kynnysarvojen ylittymistä. Kiteen kaupungin ti lin tarkas tus pal ve lui den hankinta ylittää kansallisen ( euroa) kynnys ar von, mutta ei EU:n kynnysarvoa ( euroa). Kynnysarvot ylit tä viin hankintoihin sovelletaan hankintalakia. Tarkastuslautakunnan jäsenille jaetaan kokouksessa oheis ma te ri aali na tarjouspyyntörunko, jonka pohjalta tarjouspyyntöä lähdetään luon nos te le maan. Tarjouspyyntörungon on laatinut Joensuun seudun hankintatoimi, joka huolehtii kilpailutuksesta. Tarkastuspalvelut on tarjouspyynnössä eritelty kunnan ja kuntayhtymän lakisääteiseen ti lin tar kas tuk seen, muihin kunnan ja kuntayhtymän tar kas tus pal velui hin ja tytäryhteisöjen tilintarkastukseen. Pohdittavia seikkoja ovat erityisesti valintaperuste, laadullisten kritee rien huomioiminen kilpailutuksessa sekä tilintarkastusyhteisön toi mi kau den pituus. Toimikauden pituus voidaan viedä valtuustolle rat kais ta vak si joko erillisenä asiana tai tilintarkastajan valinnan yhtey des sä. Viimeksi mainitussa tapauksessa on mahdollisuus kauden muu tok seen huomioitava tarjouspyynnössä. Tarjouspyyntöluonnos on esityslistan oheismateriaalina. Valmistelija ja esittelijä: tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Sanna Halt tu nen. ehdotus Tarkastuslautakunta päättää 1 kilpailuttaa Joensuun seudun hankintatoimen kautta ti lin tar kastus pal ve lut toimikaudelle, jonka pituus on Kuntalain antamissa puit teis sa 4 vuotta kattaen tilikausien hallinnon ja ta lou den tarkastuksen, sisältäen myös mahdollisuuden 1 tai 2 vuo den option käytöstä 2 hyväksyä tarjousvertailun valintaperusteeksi ko ko nais ta lou del lisin tarjous 3 antaa Joensuun seudun hankintatoimelle oikeuden tehdä tar vitta vat tekniset muutokset tarjouspyyntöön. Tarkastuslautakunta päättää 1 kilpailuttaa Joensuun seudun hankintatoimen kautta tilintarkastuspalvelut toimikaudelle, jonka pituus on vähintään tilikausi 2017 ja enintään tilikaudet , sisältäen myös mahdollisuuden 1 tai 2 vuoden option käytöstä. 2 hyväksyä tarjousvertailun valintaperusteeksi halvin hinta. 3 antaa Joensuun seudun hankintatoimelle oikeuden tehdä

12 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta tarvittavat tekniset muutokset tarjouspyyntöön. Merkitään pöytäkirjaan, että Tuomo Pikkarainen poistui kokouksesta esteellisenä tämän kohdan käsittelyn ajaksi. Kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinen ja hallintopäällikkö Eija Hämäläinen olivat paikalla tämän pykälän käsittelyn ajan. KHO:n kumottua Valtioneuvoston päätöksen Kiteen ja Rääkkylän kuntaliitoksesta, on tarkastuspalveluiden kilpailutusasiakirjaa muokattu koskemaan yksistään Kiteen kaupunkia ilman kuntaliitosta. Uusi luonnos tarkastuspalvelujen kilpailuttamisesta on esityslistan liitteenä. Valmistelija ja esittelijä: tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Sanna Halttunen, puh ehdotus Tarkastuslautakunta pitää aikaisemman päätöksen voimassa ja hyväksyy liitteenä olevan uuden luonnoksen tarkastuspalvelujen kilpailuttamisesta. Lisäksi tarkastuslautakunta päättää, että tilintarkastuspalvelujen kilpailutus käynnistetään Tarkastuslautakunta päättää 1 kilpailuttaa Joensuun seudun hankintatoimen kautta tilintarkastuspalvelut toimikaudelle, jonka pituus on tilikaudet 2017 ja 2018, sisältäen myös mahdollisuuden 1 tai 2 vuoden option käytöstä, 2 hyväksyä tarjousvertailun valintaperusteeksi halvin hinta ja 3 antaa Joensuun seudun hankintatoimelle oikeuden tehdä tarvittavat tekniset muutokset tarjouspyyntöön. Lisäksi tarkastuslautakunta päättää, että tilintarkastuspalvelujen kilpailutus käynnistetään Merkitään pöytäkirjaan, että Tuomo Pikkarainen poistui kokouksesta esteellisenä tämän kohdan käsittelyn ajaksi. Pöytäkirjanpitäjänä asian käsittelyn ajan toimi puheenjohtaja Sanna Halttunen.

13 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 11/ Tarkastuslautakunta Muut mahdolliset asiat Tarkastuslautakunta Lautakunta käsittelee muut mahdolliset asiat ja päättää seuraavan ko kouk sen ajankohdasta Päätettiin selvittää, kenen vastuulla on terveyskeskuksen ka me raval von ta, ja ketkä tallenteita voivat katsoa. Samoin päätettiin pyytää Suomen Kuntaliiton lainopillisen osaston lau sun to määrärahan varaamisesta talousarvioon ns. sai raan hoi tajien palkka-asiassa. Lautakunnan seuraavan kokouksen ajankohdaksi päätettiin klo

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.07.2015 klo 11:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.05.2016 klo 16:00-18:34 Paikka Kiteen kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 16:00-18:34

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 08.03.2016 klo 16:00-20:20 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 16:00-20:20

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 26.08.2015 klo 14:00-18:50 Paikka Puhos ja terveyskeskus Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 14:00-18:50 puheenjohtaja

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone.

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/ Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. OUTOKUMMUN KAUPUNKI Kokouskutsu 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.09.2016 klo 16:00 Paikka Aloitus Kummun koulu,kouluk. 6, vanhan osan sisäänkäynnin edessä, sitten kaupunginhallituksen huone. Asiat

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 20.04.2016 klo 17:00-20:17 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 17:00-20:17

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 10/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 10/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.10.2015 klo 16:00-19:45 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 AIKA 16.01.2013 klo 10:00 PAIKKA Kärsämäen kunnanvirasto, Keskuskatu 14 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 12/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 12/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 12/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.12.2015 klo 14:00-18:46 Paikka Maijan juhla- ja pitopalvelu, Kiitsontie 4, Kitee Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) Tarkastuslautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:00-18:25 PAIKKA Rantakartano Pöyhölä, Pöyhöläntie 72, Keuruu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2013 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2013 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2013 1 Tarkastuslautakunta Kitee Aika 26.02.2013 klo 13:30-17:50 Paikka Kiteen kaupungintalo, Hellin kammari Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Karppanen Jouko

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Aika 01.02.2018 klo 09:00-11:10 Paikka Orimattilan kaupungintalo, 2. krs. kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Saarikko Eino pj. Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tarkastuslautakunta AIKA kello 09:00-12:11. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tarkastuslautakunta AIKA kello 09:00-12:11. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 24.01.2017 kello 09:00-12:11 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 28.09.2015 klo 09:00-11:12 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.2.2018 klo 9.00 9.58 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

15 08.02.2017 19 01.03.2017 23 12.04.2017 30 19.04.2017 38 17.05.2017 Hallinnon ja talouden tarkastuspalveluiden kilpailuttaminen TARK 08.02.2017 15 Hankintapäällikkö Leena Räsänen esittelee asiaa tar

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Aika 25.10.2018 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Saarikko Eino pj. Karinen Jussi vpj. poissa Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 Aluejohtokunta Aika 15.12.2016 klo 17:35-17:55 Paikka Kesälahti-talo, Puruvesi-sali Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Lipsanen Pentti 17:35-17:55 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 Laatimispvm Tarkastuslautakunta 5.12.2017 Aika 14.12.2017 klo 09:00 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kaupunginvaltuusto

Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta Kaupunginvaltuusto Tarkastuslautakunta 27 26.04.2018 Tarkastuslautakunta 67 11.09.2018 Tarkastuslautakunta 75 22.10.2018 Kaupunginvaltuusto 3 29.10.2018 Tilintarkastusyhteisön valinta tilikausille 2019-2022 190/02.08.00/2018

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.06.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 28 Tarkastuslautakunnan arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista.

Alustava tarjouspyyntö hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. TARKASTUSLAUTAKUNTA 15 08.02.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 19 01.03.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 23 12.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 30 19.04.2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA 38 17.05.2017 KAUPUNGINVALTUUSTO 67 29.05.2017

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 19 astuslautakunta 2013-2016 AIKA 18.05.2017 klo 14:33-15:33 PAIKKA Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 12 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 16.12.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 53 Hoito- ja vanhuspalvelujohtajan

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen sopimuksen siirto ja kilpailuttaminen 236/ /2016. Tarkastuslautakunta

Tilintarkastuspalvelujen sopimuksen siirto ja kilpailuttaminen 236/ /2016. Tarkastuslautakunta Tarkastuslautakunta 45 20.09.2016 Tarkastuslautakunta 69 20.12.2016 Tarkastuslautakunta 7 22.02.2017 Tarkastuslautakunta 11 27.02.2017 Kaupunginvaltuusto 10 13.03.2017 Tarkastuslautakunta 21 14.08.2018

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 29.10.2015 klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, 2. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen,

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen, NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 16.1.2017 klo 13.00 14.55 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26 Suonenjoen kaupunki Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokousaika Torstai 28.03.2019 klo 14:00-15:26 Kokouspaikka Kaupungin tekninen toimisto, Sairaalapolku 3, neuvotteluhuone Luettelo käsitellyistä

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 84 Kokouksen järjestäytyminen 4 85 Juuan kunnan elinkeinopolitiikka 5 86 Tilintarkastajan raportit 6 87 Tilintarkastajan valinta valtuustokaudelle

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 Kunnanhallituksen hyvinvointijaosto AIKA 12.08.2014 klo 18:00 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, Ruorisilta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 07.11.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 48 Sosiaali- ja terveysjohtajan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017. Kokousaika Maanantai klo

TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017. Kokousaika Maanantai klo 1 KINNULAN KUNNAN PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2/2017 Kokousaika Maanantai 16.1.2017 klo 9.15 9.27 Kokouspaikka Kunnantalo valtuustosali et läsnä varaet läsnä Pj Pauli Salonpää (x) Ari Urpilainen ()

Lisätiedot

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/ kuntayhtymä

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/ kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/2019 1 Tarkastuslautakunta 14.08.2019 Aika 14.08.2019 klo 08:00-10.30 Paikka Tönölä Osallistujat Läsnä olleet Varsinainen jäsen läsnä poissa Varajäsen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 06.10.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 42 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 43 Musiikkiopiston rehtorin

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:00-19:05. Kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 5/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:00-19:05. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 26.04.2018 klo 17:00-19:05 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 24 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI 13.3.2018 klo 9.15-9.24 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 21.06.2017 AIKA 21.06.2017 klo 10:00-11:14 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Aika 12.12.2018 klo 17:00-18:20 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Kyöstilä Mauri pj. Gripenberg Marianna

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 9/2012 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 9/2012 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 9/2012 1 Aika 13.12.2012 klo 12:00 Paikka Pyhämaan Ruori Käsiteltävät asiat Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3

Lisätiedot

Tilintarkastussopimuksen jatkaminen

Tilintarkastussopimuksen jatkaminen Virolahden kunnanvaltuusto 25 02.10.2012 Virolahden tarkastuslautakunta 41 20.11.2012 Virolahden kunnanvaltuusto 44 17.12.2012 Virolahden tarkastuslautakunta 16 29.09.2016 Virolahden tarkastuslautakunta

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 27.8.2018 klo 9.15 10.34 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2017 64 Tarkastuslautakunta 10.05.2017 Aika 10.05.2017 klo 16:12-19:28 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 247 05.10.2015 Kaupunginhallitus 255 12.10.2015 Kaupunginhallitus 265 26.10.2015 Kaupunginhallitus 282 09.11.2015 Kaupunginhallitus 302 23.11.2015 Kaupunginhallitus 310 30.11.2015 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 4/ Otsikko Sivu 41 Elinvoimajohtajan kuuleminen Sidonnaisuusilmoitukset Tiedoksi merkittävät asiat 7

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 4/ Otsikko Sivu 41 Elinvoimajohtajan kuuleminen Sidonnaisuusilmoitukset Tiedoksi merkittävät asiat 7 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 16.10.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Elinvoimajohtajan kuuleminen 3 42 Ulkoisen tarkastuksen vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Mielenterveysneuvosto 07.11.2017 Aika 17:00-18:59 Paikka Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie 10 33470 Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41 Vammaisneuvosto 20.10.2015 Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Paikka Läsnä Toimitila Veturi, Kauppamiehenkatu 4 (Pohjola-talo) 2. krs Luettelon mukaan Pykälät 26-31

Lisätiedot

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 9/2012 Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20 Paikka Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 43 ntarkastajien valinta 44 Elinkeinoyhteistyö klo 14.00 45 Talousennusteet ja näkymät 2013

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan ehdotus:

Kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus 4 20.11.2018 Kaupunginhallitus 5 03.12.2018 Vuoden 2019 talousarvio ja taloussuunnitelma 2020-2021 295/02.02.00/2018 Kh 20.11.2018 4 Valmistelija: Talousjohtaja Tuula Kuisti, puh. 06

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 27.8.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs.

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 21 Tarkastuslautakunta 30.03.2016 Aika 30.03.2016 klo 16:00-19:00 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille Perusturvalautakunta 4 24.04.2018 Kaupunginhallitus 4 07.05.2018 Perusturvalautakunta 5 16.10.2018 Kaupunginhallitus 11 22.10.2018 Lapuan kaupungin lausunto terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta vuosille

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04.

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04. Kunnanhallitus 276 28.11.2016 Valtuusto 63 12.12.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelma 162/04.041/2016 Kunnanhallitus 276 Kunnanhallitus esittää valtuuston hyväksyttäväksi

Lisätiedot

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien.

Perhehoidon palkkiot ja kulukorvaukset muuttuvat lukien. Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 101 15.12.2015 22 22.03.2016 Perhehoidon palkkiot ja korvaukset 1.1.2016 alkaen 444/02.05.00/2015 Soteltk 15.12.2015 101 Perhehoidon

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon Aika 21.03.2018 klo 17:00-18:36 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 3. krs. Osallistujat Nimi

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kyrön toimipiste ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti

Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma kaupunginhallitus päätti Sosiaali- ja terveyslautakunta 109 19.09.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 118 10.10.2017 Sosiaali- ja terveyslautakunta 124 24.10.2017 Sosiaali- ja terveystoimialan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö Pöytäkirja 1 Kokousaika: Keskiviikkona klo 09.00-12.15. Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Birgitta 8ira, pj. Oula Matti Palojärvi Hannu Ranta, vpj

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta 11.05.2017 Aika 11.05.2017 klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisäisen valvonnan järjestäminen on kunnanhallituksen teh tä vä. Tarkastussäännön hyväksyy valtuusto.

Sisäisen valvonnan järjestäminen on kunnanhallituksen teh tä vä. Tarkastussäännön hyväksyy valtuusto. Kunnanhallitus 284 09.09.2013 Tarkastuslautakunta 32 11.09.2013 Sisäisen valvonnan ohjeet ja tarkastussääntö 1272/01/010/2008 KHALL 284 1272/01/010/2008 KHALL 607 Johtoryhmän ja tilintarkastajien keskusteluissa

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNTA 2013-2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA 2013-2016 27 17.08.2016 38 05.10.2016 Tilintarkastajan valinta TARK 17.08.2016 27 Raahen kaupunki on vuonna 2013 kilpailuttanut Raahen kaupungin ja Raa

Lisätiedot

Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu. Kärkkäinen Eero jäsen

Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu. Kärkkäinen Eero jäsen Esityslista 2/2016 1 Aika 11.04.2016 klo 14:30 Paikka Kokoushuone E227, P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, Peltolankatu 4, Joensuu Lisätietoja Osallistujat Huusko Anu puheenjohtaja Isoniemi

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen järjestäytyminen 3 2 Tarkastuslautakunnan esittelijä kaudella 2017-2021 4 3 Tarkastuslautakunnan sihteerin valinta kaudelle

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 03.12.2018 klo 14:00-14:48 Paikka Iisalmen sairaala, kokoustila Salmi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, kokoushuone Aimo, 2. krs.

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, kokoushuone Aimo, 2. krs. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 122 Tarkastuslautakunta 21.10.2015 Aika 21.10.2015 klo 16:00-18:07 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, kokoushuone Aimo, 2. krs. Luettelon mukaan Pykälät

Lisätiedot

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus

Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus Kunnanhallitus 59 23.03.2016 Kunnanhallitus 94 23.05.2016 Yhteistoimintamenettelyn päättäminen / sosiaali- ja terveyspalveluiden liikkeenluovutus 1.1.2017 107/010/013/2015 KHALL 59 Selostus: Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 06.03.2017 klo 16:00-16:40 Paikka Kiteen kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Pykäläinen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 22.2.2013 klo 9.00 11.01 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018

Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 Kaupunginhallitus 117 31.03.2014 Kaupunginhallitus 192 16.06.2014 Kiteen kaupungin talouden tasapainottaminen ja toimenpideohjelma vuosille 2014 2018 434/02.00/2013 Kaupunginhallitus 31.03.2014 117 Kuntalain

Lisätiedot