Toimintasuunnitelma. talousarvio 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintasuunnitelma. talousarvio 2014"

Transkriptio

1 syyskokouksessa Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2014 Siltasaarenkatu 16, 7. krs PL 252, FIN Helsinki Puh Fax FI DABAFIHH Broholmsgatan 16, 7. vån PB 252, FIN Helsingfors Tel Fax FI DABAFIHH

2

3 1 Toiminta- ja taloussuunnitelma Yleistä Journalistiliiton toimintaa sävyttää vuonna 2014 mediatalouden ongelmista johtuva suuri epävarmuus. Talouden taantuma ja digitaalinen murros osuivat samaan aikaan, mikä on aiheuttanut lähes kaikissa kaupallisen median yrityksissä yt-neuvotteluja. Yleisen talouskehityksen uskotaan kääntyvän parempaan suuntaan toimintavuoden aikana, mutta epävarmaa on kuinka tämä heijastuu mediayrityksiin. On ennakoitavissa, että työnantajat etsivät jatkossa entistä enemmän keinoja teettää sisältöjä halvemmalla kuin vakituisen työvoiman kautta. Ainakin vuokratyön ennakoidaan lisääntyvän. Journalistiliiton työehtosopimuksista neuvotellaan ensi vuoden aikana lehdistön, elokuvatv-tuotantoyhtiöiden sekä Sanoma Entertainmentin sopimukset. Lisäksi jatketaan neuvotteluja käännöstoimistojen työehtosopimuksen aikaansaamiseksi. Lehdistön neuvotteluista ennakoidaan poikkeuksellisen vaikeita. Liite 1 Kaikki kustannuspaikat 2014 Liiton tulot Varsinaisen toiminnan kulut katetaan jäsenmaksuilla ja omaisuuden tuotoilla. Perustellusta syystä käyttörahastoa voidaan käyttää talousarvion tasapainottamiseen. Vuoden 2014 talousarvio on alijäämäinen. Siksi käyttörahastosta katetaan varsinaisen toiminnan eri osa-alueita. Sijoitustoiminnan odotetaan tuottavan noin euroa. Tilinpäätöksellisiä poistoja kalusto- ja tietohallintokuluista tehdään noin euroa.

4 Jäsenmaksut Jäsenmaksutuloksi vuodelle 2014 arvioidaan noin 5,65 miljoonaa euroa, josta työttömyyskassalle tilitetään 1,35 miljoonaa euroa sekä yhdistys- ja osastopalautuksia yhdistyksille vajaat 1,03 miljoonaa euroa. Jet-työttömyyskassan sulautuessa työttömyyskassa Nomitiin kassamaksu henkilöä kohden vuodessa laskee 138 eurosta 135 euroon. Maksavien jäsenten määräksi arvioidaan noin ja eläkeläisjäsenten määräksi noin Liiton budjettiin jäsenmaksuja on merkitty euroa. Näistä noin 85 % kertyy valtakirjaperinnällä. Liite 2 Arvio vuoden 2014 jäsenmaksutulosta pääryhmittäin 2.2 Omaisuuden tuotto Omaisuuden tuotto-odotukset on laskettu omaisuudenhoitajien syyskuun 2013 raporttien ja salkunhoitajien näkemysten pohjalta. Vuosi 2013 on ollut osakemarkkinoilla yllättävän hyvä ja syksyn aikana markkinoilla on näkynyt myös positiivisia signaaleita. Tuottoennusteen tekeminen tulevalle vuodelle on edelleen erittäin haasteellista. Korkotason odotetaan pysyvän poikkeuksellisen matalalla tasolla myös tulevana vuonna. Talousarviossa sekä osakesijoituksille että rahainstrumenteille arvioidaan runsaat kolme prosenttia tuottoa. Vuokratuottoja arvioidaan kertyvän noin euroa. Liitolla on kaksi omaisuudenhoitajaa: Evlipankin Omaisuudenhoito (hoidossa noin 9,9 miljoonaa euroa) sekä DanskeCapital (hoidossa noin 5,4 miljoonaa euroa). OP-Pohjolan hoidossa on liiton varallisuutta runsaat 2,4 miljoona euroa. Lisäksi Danske Bankin finanssitileistä saadaan korkotuottoja. Osa liiton omaisuudesta on sijoitettu vuokrattaviin huoneistoihin Helsingissä. Huoneistojen nettotuotoksi arvioidaan noin euroa. Talousarvio lähtee siitä, että kaikki huoneistot on vuokrattu eikä massiivisia ylimääräisiä korjauskustannuksia synny.

5 3 Syyskuussa 2013 liiton omaisuus on ollut sijoitettuna siten, että 18,4 prosenttia omaisuudesta on ollut kiinteistöissä ja huoneistoissa, runsaat 36,2 prosenttia osakkeissa ja loput 45,2 prosenttia erilaisissa rahainstrumenteissa. Kiinteistösijoitusten osuutta on tarkoitus kasvattaa sijoittamalla omaisuutta kiinteistörahastojen kautta. Markkina-arvoin laskettuna liiton omaisuus on ollut syyskuussa 2013 noin 21,7 miljoonaa euroa. Omaisuuden tuottoja talousarvioon on merkitty yhteensä euroa. Liite 11 Omaisuuden tuottoarvio 3 Varsinainen toiminta 3.1 Edunvalvonta: Työsuhteiset Yleistä Työehtoedunvalvontaan vaikuttavat alan yt-neuvottelut, joiden ennakoidaan jatkuvan viime vuosien tasolla. Suurin ponnistus ovat elo-syyskuulle ajoittuvat lehdistön työehtoneuvottelut, joihin valmistaudutaan myös järjestöllisesti koko alkuvuoden ajan. Lisäksi syksyllä 2013 syntyneen työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaan tehdyissä liiton työehtosopimuksissa on sovittu merkittävä määrä työryhmätöitä. Ruotsin Journalistiliiton työtä kohti yhteistä journalistien työehtosopimusta seurataan erityisesti lehdistön soveltamisalaa koskevan työryhmätyön yhteydessä sekä Yleisradion ja MTV Median työehtosopimusten mahdollisessa yhdenmukaistamisessa. Liiton edustajat osallistuvat SAK:n Sopimusvastaavien ja Juristit-asiantuntijaryhmän toimintaan. Liitto jalkautuu viime vuoden hyvien oppien pohjalta yhä laajemmin alan yrityksiin. Konsernitoiminta on perinteinen osa jalkautumista, jossa samalla pidetään yhteyttä myös mediayritysten johtoon. Keväällä tehdään TNS-Gallupin kanssa työsuhteisten journalistien työmarkkinatutkimus. Lehdistö Lehdistön työehtosopimus on voimassa saakka. Helmikuulle sovitun palkankorotuksen määrästä varaudutaan hankaliin neuvotteluihin, jotka voivat johtaa ratkaisunhakemiseen valtakunnansovittelijan kautta tammikuun loppuun mennessä. SJL:n ja VKL:n välisessä työryhmässä käsitellään tarpeita muuttaa työehtosopimuksen soveltamisalamääräystä ja kehittää työehtoja palvelemaan eri jakelukanavia. Työryhmän työ on käynnistetty jo vuoden 2013 lopulla ja sen määräaika on maaliskuun lopussa. Graafisen alan liittojen kesken käydään työryhmätyönä läpi myös alan yleisiä työehtoja (ns. ylte).

6 4 Kustannustoimittajat Kustannustoimittajien työehtosopimus on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen ja sopimuskausi jatkuu toimintavuoden yli. SJL:n ja VKL:n kesken käsitellään mm. palkkausjärjestelmän kehittämistä ja harjoitteluasioita työryhmätöinä. Yleisradio Yleisradion ohjelmatyöntekijöiden työehtosopimus on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen ja sopimuskausi jatkuu toimintavuoden yli. Työehtosopimuksessa sovittiin useammasta yhtiön ja työntekijäpuolen välisestä työryhmästä jotka käsittelevät määräaikaisia työsuhteita ja toisaalta yhtiön mahdollisia suunnitelmia käyttää vuokratyötä ja lisätä alihankintaa. Määräaikaisten työsuhteiden käyttö yhtiössä pyritään saamaan lainmukaiseksi ja vuokratyön käytölle saamaan selkeät rajat. Harjoittelua koskevat määräykset uudistettiin työehtosopimuksessa ja uusien määräysten vaikutusta harjoitteluihin seurataan tarkasti. MTV Media MTV:n ohjelmatyöntekijöiden työehtosopimus on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen ja sopimuskausi jatkuu toimintavuoden yli. Vuotta leimaa kahden edellisen vuoden rankkojen yt-neuvottelujen jälkihoito. Erityistä huomiota kiinnitetään vuokratyön ja alihankinnan muotoihin. Työryhmätyönä selvitetään mahdollisuuksia työehtosopimuksen kokonaisuudistukseen. Samalla selvitetään, onko mahdollisuuksia yhdenmukaistaa työehtoja Yleisradion työehtosopimuksen kanssa. Työryhmätyön määräaika on lokakuun loppuun. Sanoma Entertainment Sanoma Entertainmentin sopimus, jota sovelletaan Sanoman radioihin ja Nelosen uutisten henkilökuntaan, seuraa lehdistön sopimusta. Nykyinen sopimus on voimassa saakka. Muut alan yritykset Yhdessä Palvelualojen työnantajien PALTAn, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto TeMen ja yksittäisten tv-tuottajien ja heidän järjestönsä SATUn kanssa käydään neuvotteluja, jotka voivat johtaa uudistetun elokuva- ja tv-tuotannon työehtosopimuksen syntyyn. Työn määräaika on huhtikuun loppuun. Elokuva- ja tv-tuotannon sopimusuudistuksen pohjalta uudistetaan myös Mediaringin vuokratyötä koskevaa työehtosopimusta elokuun loppuun mennessä. Kumpikin työehtosopimus on voimassa lokakuun loppuun ja sovittavat muutokset tulevat voimaan uuden sopimuskauden alussa, marraskuusta lähtien. Av-käännöstoimistojen työehtosopimus Pre-Textin kanssa on voimassa syyskuun loppuun. Pre-Textin ja muiden käännöstoimistojen kanssa jatketaan työehtoneuvotteluja kattavan työehtosopimuksen aikaansaamiseksi alalle. MTV:n käännöstöitä koskevaa erillissopimusta jatketaan tarpeen mukaan syksyllä, mikäli kattavaa työehtosopimusta ei ole siihen mennessä saatu aikaan.

7 5 3.2 Edunvalvonta: Freelancerit ja itsensä työllistäjät Yleistä Liiton edustaja jatkaa työ- ja elinkeinoministeriön työvoiman käyttötapoja selvittävässä ns. trendiryhmässä Itsensätyöllistäjien yhteistyöryhmän edustajana. Yrittäjäasemassa olevat freelancerit Freelancereiden neuvotteluasemaa tulisi merkittävästi parantaa lainsäädäntöteitse. Freelancerit luovuttavat tekijänoikeutensa korvauksetta toimeksiantajille ja saavat yhä vähemmän toimeksiantoja. Kilpailu toimeksiannoista on ankaraa. Yhä useampi toimeksiantaja on rajoittanut freen toimintamahdollisuuksia ja sanellut työnteon ehdot ja palkkion. Freelance-työlle tulisi saada minimiehdot, joita toimeksiantaja ei voi alittaa. Opetus- ja kulttuuriministeriössä käynnisteillä oleva tekijänoikeushanke on askel parempaan. Tarkoitus on lainsäädännöllä taata tekijöille kohtuulliset korvaukset, joista neuvotellaan luovia aloja edustavien järjestöjen kanssa. Yhtyneet-sopimus Yhtyneet- työehtosopimus on työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen ja sopimuskausi jatkuu toimintavuoden yli. Yleisradion kääntäjien erillissopimus on sovittu olemaan voimassa vuoden 2016 lopulle asti, mikä takaa freelancer-kääntäjien töiden jatkumista yhtiössä. Yhtyneet- sopimus editoidaan ja sen kieliasua muokataan helppolukuisemmaksi sopimuskauden aikana. Samoin Yleisradion kanssa on sovittu projektista erillisten tekijänoikeussopimusten kokoamiseksi yhteen. 3.3 Edunvalvonta: Muut jäsenryhmät Opiskelijat Liiton opiskelijayhteistyössä tuetaan jatkossakin liiton oman yhteyshenkilön, lähettilään, mahdollisuuksia järjestää toimintaa oppilaitoksissa. Opiskelijat ovat ottaneet aiempaa aktiivisemman roolin erilaisten tilaisuuksien järjestäjänä sekä jäsenhankintakampanjoissa. Tätä hyvää työtä on tarkoitus jatkaa. Liitto kehittää opiskelijoiden tiedotusta liittyen mm. työttömyyskassa-asioihin ja kesätoimittajien perehdytykseen. Työttömät ja alityölliset Liiton työehtoyksikkö osallistuu yt-neuvottelujen jälkihoitoon yhdessä työttömyyskassan kanssa. Jatketaan viime vuoden tapaan aineiston keräämistä työllisyyden muutoksista ja työn puutteesta. Liite 6 Tes- toiminta yhteensä

8 6 3.4 Vaikuttaminen toimintaympäristöön Toimintavuoden aikana vaikutetaan aktiivisesti puolueisiin ja muihin tahoihin journalisteille tärkeiden teemojen saamiseksi keskusteluun ja tavoitevalmisteluihin kevään 2015 eduskuntavaalien alla ja sen jälkeisiin hallitusohjelmaneuvotteluihin. Liitto jatkaa vaikuttamista liikenne- ja viestintäministeriön alaisessa lehtiasian neuvottelukunnassa, jonka raportti Lehdistön tulevaisuus liitetään osaksi ministeriön toimenpidelistaa seuraavia hallitusneuvotteluja varten. Tekijänoikeus Kohtuullinen korvaus lainsäädäntöhanke on alkuvuodesta käsittelyssä opetusministeriössä. Liitto vaikuttaa asiaan aktiivisesti yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa, tekijäfoorumin kautta sekä osallistumalla itsenäisesti valmisteluun. Liitto osallistuu jäsenjärjestönä Kopioston toimintaan. Digitaalisesta kopioinnista kertyvien korvausten jakomenettely on kehitteillä ja korvausten jaon käynnistäminen on mahdollista jo vuoden 2014 aikana. Av-tekijäjärjestöt keräävät tekijöiltä yksinoikeuksia audiovisuaalisten teosten massakäyttöalueilla. Näiden tekijänoikeussopimusten kerääminen jatkuu vuonna Liitto kannustaa jäseniään allekirjoittamaan ko. sopimuksen. Mediapolitiikka ja JSN Vuonna 2014 järjestetään eurovaalit ja valmistaudutaan kevään 2015 eduskuntavaaleihin. Liitto vaikuttaa kotimaiseen ja Euroopan tason viestintäpolitiikkaan yhteistyössä jäsenyhdistysten sekä muiden kotimaisten ja kansainvälisten viiteryhmien kanssa. Kotimaassa liitto on aktiivinen lehtiasiain neuvottelukunnassa ja pitää yllä keskustelua yhteiskunnan tuesta laatujournalismin kehittämiseksi mm. mediatukialoitteiden avulla. Journalismin päivä-tapahtumia järjestetään 2014 yhteistyössä halukkaiden tahojen kanssa. Talousarvioon on tähän tarkoitukseen merkitty euroa. Journalistiliitto tukee Julkisen sanan neuvoston työtä ja osallistuu sen kehittämiseen. Journalismin etiikasta ja viestintäpolitiikasta käytävässä keskustelussa Journalisti-lehdellä ja liiton verkkosivustolla on keskeiset roolit. Hallitus tuo valtuustolle viestintäpoliittisen katsauksen kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syyskokouksen yhteydessä. Ammattikoulutus Liitto jatkaa vaikuttamista eri keinoin poliittisiin päättäjiin, opetus- ja kulttuuriministeriöön sekä oppilaitoksiin, jotta journalisti- ja viestintäkoulutusta supistettaisiin erityisesti ammattikorkeakouluissa. Peruskoulutuksesta vapautuvat resurssit tulee suunnata nykyisen journalistikunnan osaamisen kehittämiseen. Liitto pitää tiiviisti yhteyksiä niihin tahoihin, jotka suunnittelevat alan täydennyskoulutusta ja edistää koulutuksen painopisteen siirtymistä etenkin digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan.

9 7 Alan työnantajille tehdään tutuksi toimituksellisen henkilöstön ammatillista kehittämisohjelmaa eli TAKOa ja kustannustoimittajien vastaavaa ohjelmaa eli KAKOa. Liitto tiedottaa tarjolla olevista apurahoista, jotta journalistit pääsevät hankkimaan virikkeitä ja uusia taitoja. Kopiostossa toimitaan tekijöille tulevien korvausten lisäämiseksi. Harjoittelijoiden tilannetta seurataan kyselyin ja muin toimin. Liitto vaikuttaa harjoittelun ohjaajien koulutukseen ja osallistuu myös itse heidän koulutukseensa. Ammattikoulutusvaliokunta vierailee edelleen alan oppilaitoksissa ja seuraa kehitystarpeita. Työelämä- ja tasa-arvoasiat Työelämävaliokunta toimii työssä jaksamisen puolesta ja tasa-arvon edistämiseksi kehittämällä luottamusmiesten ja osastojen tukitoimintaa sekä työsuojeluyhteistyötä myös muiden alan liittojen kesken. Journalistien työpaikkojen vähennykset ja yt-neuvotteluiden seuraukset näkyvät työpaikoilla. Hankitaan tutkimustietoa työttömyydestä media-alan murrosvuosina. Työelämävaliokunta toimii toimituksellisen työn johtamis- ja kehityshankkeen, Toimi-hankkeen, seurantaryhmänä. Vuonna 2012 ja 2013 toteutettu työaikakampanja uusitaan siltä osin, että materiaalia jaetaan jälleen toimituksiin touko-kesäkuussa. Keväällä myös laaditaan materiaalia kesätyöntekijöiden perehdyttämiseen. Edunvalvontaan on varauduttu yhteensä eurolla. Kuluissa on huomioitu vuonna 2014 käytävät lehdistön työehtoneuvottelut. Vuonna 2014 ilmestyy myös uusi Freelance-journalistin opas, jonka painattamiseen on varauduttu.

10 Hallinto Yhdistyksille ja osastoille tilitetään euroa. Valtuuston sääntömääräiset kokoukset: kevätkokous syyskokous Valtuustokuluihin on varattu kaksipäiväisen kevätvaltuustokokouksen ja kolmipäiväisen syysvaltuustokokouksen lisäksi kaksi yksipäiväistä kokousta. Määrärahavaraus on euroa. Hallituksen kokouksiin on varattu yhteensä euroa. Hallitus on suunnitellut pitävänsä toimintavuoden aikana kaksi kaksipäiväistä seminaaria kuukausikokoustensa lisäksi. Valiokuntien ja työryhmien työskentelyyn on varattu yhteensä euroa. Hallinnon kuluista suurimman osan muodostavat matkakulut sekä kokouskulut tarjoilukuluineen. Liite 12 Hallintokulut

11 Muut järjestökulut Talousarviossa on varattu yleisiin järjestökuluihin yhteensä euroa, josta mm. jäsenvakuutukseen euroa. Harkinnanvaraiseen järjestötukeen varataan euroa. Talousohjelmassa määritelty RTTL:n erityismääräraha on euroa. Historiahanke Liiton historiahanke etenee toimintavuoden aikana tutkimustyönä, jonka tekevät Tiina Huokuna ja Pirkko Leino-Kaukiainen. Tutkijoiden taustaryhmänä toimii historiatoimikunta, jonka puheenjohtajana on Pekka Laine. Viestintä SJL vahvistaa asemaansa asiantuntijatahona ja parantaa näkyvyyttään ammattiliittona ja kansainvälisenä toimijana tuomalla julkisuuteen kantojaan ajankohtaisiin ilmiöihin. Liiton viestintä on avainasemassa suunniteltaessa uusien jäsenten hankintaa ja uusien potentiaalisten jäsenryhmien tavoittamista. Järjestöviestinnän tehostamisessa tavoitteena on vahvistaa jäsenten suhdetta liittoon ja keskusteluyhteyttä liiton luottamuselimiin ja toisiinsa. Siksi viestintää vahvistetaan palkkaamalla toimistoon kokopäiväinen tiedottaja. Lisäksi varmistetaan ruotsinkielinen tiedotus. Liiton verkkosivusto uusitaan ja sähköisiä palveluja kehitetään vuoden 2014 aikana. Liiton viestinnän ja Journalisti-lehden yhteistyötä tiivistetään ja kehitetään. Sosiaalista mediaa käytetään liiton viestinnässä ja kampanjoissa tarpeen ja resurssien mukaan. Tutkimustoiminta Liite 10 Järjestökulut

12 Koulutus KOULUTUSTILAISUUDET 2014 Liiton omat kurssit Lm ja tsv yhteinen orientaatiokurssi I (ti-ke) Scandic Lahti Lm ja tsv yhteinen orientaatiokurssi II (ke-to) Scandic Lahti Lm ja tsv yhteinen orientaatiokurssi III (ti-ke) Scandic Lahti Lm ja tsv yhteinen orientaatiokurssi IV (ti-ke) Scandic Lahti Pientoimitusten tes-koulutus (la-su) Scandic Lahti Yritystalous ja yt-neuvottelut (pe) Tekniskan Salit, Helsinki koulutuspäivä Harjoitteluohjauspäivä helmikuu Helsinki Mitä on olla free? koulutuspäivä maaliskuu Helsinki Yhdistyspäivät maaliskuu RTTL:n tukihenkilöseminaari huhtikuu Yrittäjät STTK-SJL: teemoina maahanmuuttajat, Arthur, Helsinki verkostoituminen ja vertaistuki Lm ja tsv työnohjauskaruselli (ke-to) Scandic Lahti Kesätauko! Konserniseminaari (pe-su) St. Peter Line, Pietari Freeseminaari (pe-la) Förbundets svenska seminarium syyskuu Lm ja tsv -jatkokoulutus, Epävarmuuden (to) Helsinki sietäminen Yhdistysten sihteerien koulutus lokakuu RTTL:n tukihenkilöseminaari lokakuu Opiskelija- ja opettajaseminaari lokakuu (pe-la) Luottamushenkilöpäivät (ti-ke) Neuvottelutaito/jäsenkunnalle avoin marraskuu Helsinki Mitä on olla free? koulutusiltapäivä Turku Liittojen yhteiset kurssit Palkitsemiskoulutus (VKL, SJL, TEAM, Pro, MDU) kevät, avoin Työsuojelupäivä SJL-VKL kevät, avoin Luottamusmiespäivä (Tes-konferenssi) syksy, avoin Esimieskoulutus SJL-VKL syksy, avoin Ruotsinkielistä koulutustoimintaa kanavoidaan SAK:n kautta niin, että liiton jäsenille on varattu osuus SAK:n järjestämille kursseille.

13 11 Osuuskuntatoimintaan liittyvää koulutusta järjestetään niissä liiton tilaisuuksissa, joissa se on tarkoituksenmukaista. Liiton koulutustoimintaan on budjetoitu yhteensä euroa. Liite 7 Koulutuskulut 3.8 Kansainvälinen toiminta ja solidaarisuus Journalistiliitto on edunvalvontajärjestö ja siksi sen kansainvälinen toiminta on ensisijaisesti edunvalvontayhteistyötä kansainvälisissä järjestöissä ja kahdenvälisesti. Pohjoismainen yhteistyö Yhteistyötä muiden pohjoismaisten liittojen kanssa tehdään pääasiassa Pohjoismaiden journalistiliiton NJF:n puitteissa. NJF:n painopisteenä on edunvalvontaan liittyvä yhteinen toiminta ja tietojen vaihto. Myös IFJ/EFJ politiikkaa ja muuta kansainvälistä yhteistyötä

14 12 koordinoidaan NJF:ssä. Vuonna 2014 NJF:n sihteeristö on Tanskassa. Liitto tukee pohjoismaista freelance-yhteistyötä. IFJ/EFJ Liitto koordinoi Euroopan tason edunvalvontayhteistyötä EFJ:n kautta. Eurovaaleissa 2014 näkyy Euroopan unionin mediapolitiikan agenda. Liitto osallistuu aktiivisesti EFJ:n asiantuntijaryhmien työhön ja muuhun EFJ:n toimintaan. SJL pyrkii yhdessä muiden pohjoismaiden kanssa ratkaisemaan IFJ:n poliittista kriisiä ja toimii voimakkaamman, yhtenäisen maailmanliiton rakentamiseksi. Muu kansainvälinen yhteistyö SJL seuraa Venäjän mediaolojen ja sananvapauden kehitystä ja raportoi niistä verkkosivujensa ja verkostojensa avulla. Broken Mirrors seminaarin aloittamaa suomalais-venäläistä journalistidialogia jatketaan kevättalvella 2014 Pietarissa järjestettävällä tilaisuudella. SJL kannustaa jäsenyhdistyksiä ja muita toimijoita yhteistyöhön lähialueilla. Eesti Ajakirjanike Liiton kanssa pyritään käynnistämään todellista yhteistyötä edunvalvonnassa ja ammatillisessa työssä. Liitto osallistuu tätä tukevaan EFJ:n Baltia-hankkeeseen. Liiton asiantuntijat antavat pyydettäessä tukea EAL:n pyrkiessä luomaan yhteyksiä ja parantamaan edunvalvontaansa. EAL:n edustajia kutsutaan liiton tilaisuuksiin. SJL tukee Barents Pressin toimintaa. Liitto tukee jäsentensä toimintaa yhteistyöverkostossa mm. osallistumalla vuosikokousseminaarin matkakustannuksiin ja tarvittaessa BP:n journalististipendin rahoitukseen. Solidaarisuustoiminta Liitto tekee kansainvälistä solidaarisuustyötä Viestintä ja kehitys -säätiön (Vikes) kautta. Liitto tukee Vikesin hankkeita ja hallintoa solidaarisuusmäärärahalla 0,7 % jäsenmaksutuloista ja auttaa Vikesiä muun rahoituksen hankinnassa, viestinnässä sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston vahvistamisessa. Liite 8 Kansainvälinen toiminta ja solidaarisuus 3.9 Lomatalot Liiton lomatalojen toiminta on budjetoitu euroa tappiolliseksi. Erityisesti Saariselän käyttöasteen nostamiseen sesonkiajan ulkopuolella panostetaan. Tavoitteena on saada lomatalotoiminta kannattamaan niin, että tuotoilla pystytään vähintään kattamaan kulut Journalisti Journalistia tehdään painettuna paperilehtenä 15 numeroa. Lehden ilmestymispäivä on torstai, jolloin julkaistaan myös lehden verkkoversio. Lehden sisällön painopiste on journalismin ja mediaalan tulevaisuuden kysymyksissä sekä edunvalvonnassa ja työelämäasioissa. Toimitus toteuttaa sekä painetun että verkkolehden uudistuksen.

15 13 Ilmestymisaikataulu Numero Ilmestyy 1/ / / / / / * 7/ / Kesätauko 9/ / / / / / / *Vapun vuoksi ilmestymispäivä on perjantai 2.5. Liite 4 Journalistin tuotot ja kulut 3.11 Henkilöstö Liiton palveluksessa on toimintavuonna keskimäärin 25 henkilöä, joista yksi on jäämässä eläkkeelle. Henkilöstökuluihin on varattu yhteensä vajaat 2,1 miljoonaa euroa. Liite 3 Henkilöstökulut

16 Toimisto ja liiton muut kulut Liiton toiminnan muista kuluista merkittävimmän erän muodostavat vuokrat, joiden osuus on euroa. Tietohallintokuluihin on varattu euroa, josta muissa kuluissa on euroa. Edellisvuoteen verrattuna kasvua on noin 18 %, mikä johtuu pääosin investoinneista verkkolehden julkaisujärjestelmän ja liiton verkkosivujen uudistamiseen. Ostettujen palveluiden osuus on kasvanut edelliseen vuoteen verrattuna, koska puhelinvaihde on ulkoistettu syksyllä Työttömyyskassa tilittää liitolle jäsenrekisterin hoitamisesta euroa. Yhteensä muihin kuluihin on budjetoitu runsaat euroa. Liite 8 Liiton muut kulut

17 SUOMEN JOURNALISTILIITTO TALOUSARVIO KAIKKI KUSTANNUSPAIKAT 2014 LIITE 1 TA 2014 TA 2013 TP 2012 TP 2011 ERO Muutos %OSUUS Ta12 ja Ta13 % 14kuluista JÄSENMAKSUT liite ,9 pohja ') HENKILÖSTÖ liite ,5 49,7 JOURNALISTI liite ,4 4,4 VALTUUSTO liite ,1 3,5 HALLITUS liite ,8 1,6 VALIOKUNNAT/TYÖRYHMÄT liite ,0 1,7 TES-TOIMINTA liite ,4 4,2 KOULUTUS,JÄRJESTÖTILAISUU liite ,2 3,8 KV-TOIMINTA JA SOLID. liite ,1 3,4 LIITTO MUUT KULUT liite ,5 14,2 JÄRJESTÖKULUT liite ,5 13,2 LOMATALOT ,0 0,3 Poistot KULUT *) JÄSENMAKSUT liite Alijäämä ennen sijoitustoimintaa Sijoitustoiminnan tuotto-odotus liite Tulos ennen rahastosiirtoja TILIKAUDEN TULOS Poistot Tilikauden tulos ,0

18 LIITE 2 ARVIO VUODEN 2014 JÄSENMAKSUTULOSTA PÄÄRYHMITTÄIN VALTAKIRJAPERINTÄ 1,30 % PERINTÄPOHJA 7100 jäsentä keskiansion muk Muut valtakirjalla 550 jäsentä Itsemaksavat työsuht 750 jäsentä 1,30 % Keskitulo Työttömät kk Työttömyyskassalle tilitetään ,0 vuosi ,25/kk/hlö Freelancer jäsenmaksut 1450 jäsentä 1,00 % Opiskelijat 550 maksavaa opiskelijaa 6/12 euroa kk LIITON JÄSENMAKSUT YHT Tilitys yhdistyksille 20 % Osastoille siirretään LIITON KÄYTTÖÖN JÄÄ Maksavia jäseniä yhteensä noin Jäsenmaksuista on vapautettuja ed.vuosien päätöksellä arvioidaan olevan noin 50 Opiskelijoita, jotka eivät maksa noin 100 Eläkkeellä arvioidaan olevan noin 3500 jäsentä Talousarvioon 2014 merkitään Liiton jäseniä n versio HV

19 LIITE 3 TA HENKILÖSTÖN KULUT TA 2014 TA 2013 Tili Tili 3500 PALKAT palkat ylityöt ELÄKEKULUT HENKILÖSIVUKULUT sotu+muut maksut HENKILÖSTÖN MUUT KULUT työterveys tyky koulutus lounassetelit merkkipv.muistamiset virkistys muut henkilöstökulut Henkilöstökuluissa ei ole huomioitu historieprojektin palkkoja, jotka katetaan JOKESin apurahalla Jyvitetyt palkkakulut 2014 (ilman ylityökorv) % TES-toiminta 33, Järjestö-ja koulutus 30, Journalisti 22, Talous,toimisto,muut 14, Jyvitetyt palkkakulut 2013 % TES-toiminta 30,1 % Järjestö-ja koulutus 33,1 % Journalisti 20,5 % Talous,toimisto,muut 14,1 % /hv

20 LIITE 4 TA 2014 JOURNALISTI- JOURNALISTEN KP 121 TA 2014 TA 2013 TOIMINTATUOTOT 3001 TILAUSMAKSUT Eläkeläiset ILMOITUSMAKSUT MUUT HENKILÖSTÖKULUT VUOKRA- JA VASTIKEKULUT MATKAKULUT TILA-JA TARJOILUKULUT MUUT JÄRJESTÖKULUT MATERIAALIKULUT IT-KULUT ULKOPUOLISET PALVELUT MUUT OSTETUT PALVELUT POSTITUSPALVELUT MUUT TOIMINTAKULUT KULUT JA TUOTOT YHTEENSÄ Jyvitetyt henkilöstökulut Yht

21 TALOUSARVIO 2014 HALLINTO LIITE 5 VALTUUSTO 2014 Sääntömääräiset kokoukset Kevätvaltuusto 2 pv Syysvaltuusto 3 pv Ylimääräinen * 2 1 pv Kulut yht Muut valtuustoon liittyvät kulut Kokouspalkkiot ei erikseen budjetoitu Kulut yhteensä HALLITUS 2014 Kokoukset Seminaarit VALIOKUNNAT JA TYÖRYHMÄT 2014 NEUVOTTELUT /HV Valiokunnat ja työryhmät Muut YHT

22 Kustannuspaikka Tes - kaikki kustannuspaikat TA 2014 TA Tilit yht. Lehdistö Kust. Sähköinen Free-yhd. Free-FAO Free Muut TUOTOT MATKAKULUT Päivärahat Majoitus Matkaliput Muut matkakulut LIITE TILA-JA TARJOILUKULUT 4551 Tila- ja tarjoilukulut Kokouspaketit Muut kulut TOIMINTATUKI 4575 Free-tuki Seminaari MATERIAALIKULUT 4601 Painatus Kirjat ja lehdet Muut materiaalikulut ULKOPUOLISET PALVELUT Ansionmenetyskorvaus Käännöspalkkiot Luentopalkkiot Muut palkkiot MUUT OSTETUT PALVELUT 4720 Postitus Muut ostetut palvelut OIKEUSAVUSTUSKULUT 4822 Asianajajapalkkiot muut oikeusavustuskulut Kustannuspaikat yhteensä Jyvitetyt palkkakulut KP tes yht.xls versio

23 TALOUSARVIO 2014 LIITE 7 TA 2014 KOULUTUS KP TA 2014 TA Luottamusmieskoulutus Konsernikoulutus Yhdistys- ja osastokoulutus Freekoulutus * Työsuojelukoulutus Muu koulutus Tileittäin 4501 Päivärahat Majoitus Matkaliput Muut matkakulut Tila-ja tarjoilu Kokouspaketit Muut kulut Muu tuki Toimistotarvikkeet Kurssimateriaali Ansionmenetyskorv Luentopalkkiot Muut palkkiot /hv

24 LIITE 8 TA 2014 KP KANSAINVÄLINEN TOIMINTA JA SOLIDAARISUUS TA 2014 TA 2012 TA 2013 IFJ/EFJ NJF Lähialue Solid. MATKAKULUT TILA-TARJOILUKULUT AVUSTUKSET ULKOPUOLISET PALVELUT JÄSENMAKSUT Yht Solidaarisuustoiminta 0,7 % jäsenmaksutulosta Vikes hankkeiden tuki

25 TALOUSARVIO 2014 LIITE 9 LIITON MUUT KULUT TA 2014 TA 2013 TOIMINTATUOTOT Jet-kassa POISTOT katetaan VUOKRA-JA VASTIKEKULUT HOITOKULUT MATKAKULUT TILA-JA TARJOILUKULUT EDUSTUS-JA HUOMIONOSOITUKSET MUUT JÄRJESTÖKULUT MATERIAALIKULUT ATK- JA IT-JÄRJESTELMÄKULUT ULKOPUOLISET PALVELUT HUOLLOT JA KORJAUKSET MUUT OSTETUT PALVELUT OIKEUSAVUSTUSKULUT - MUUT TOIMINTAKULUT YHT

26 TALOUSARVIO 2014 JÄRJESTÖKULUT LIITE 10 JÄRJESTÖKULUT TA 2014 TA 2013 KP 111 KP111 KP 111 KP 111 TOIMINTATUKI 4571 Yhdistys-ja osastotuki RTTL Muu Klubit AVUSTUKSET/STIPENDIT 4581 Hautausavustukset Sairauskuluavustukset Virkistystipendit Muut (hall.päätt.) JÄSENMAKSUT 4801 Kotimaiset jäsenmaksut JÄSENISTÖN VAKUUTUS 4841 Jäsenvakuutus KP 801 TUTKIMUSTOIMINTA KP 802 JULKISEN SANAN NEUVOSTO * KP 803 OPISKELIJAYHTEISTYÖ KP 804 TYÖELÄMÄSTRATEGIA kp 805 JOURNALISMI & ETIIKKA kp 806 HISTORIAPROJEKTI KP 807 JÄSENKORTTI,jäsentilitykset KP 808 MUUT JÄRJESTÖKULUT kp 811 VIESTINTÄPOLITIIKKA KP 813 SJL TIEDOTUS yhteensä Jyvitetyt palkkakulut; järjestö, kv ja koulutus RTTL:n avustus lasketaan todellisten jäsenmaksujen mukaan tilinpäätöksessä Journalismin päivään budjetoitu euroa Sivu 1

27 LIITE 11 TA OMAISUUDEN TUOTTO Tuotto-odotus 3%+ EVLI Pääoma / lokakuu ,1 % markkina-arvo DANSKECAPITAL Pääoma /lokakuu ,1 % markkina-arvo Op- Pohjola salkku Pääoma / lokakuu ,1 % markkina-arvo HUONEISTOT nettotuotto MUUT KORKOTUOTOT Sampopankki Yhteensä Talousarvioon merkitään HV

Tilinpäätös 2014. Tasekirja 31.12.2014 o Tekstiosa o Tuloslaskelma o Tase o Tilinpäätöksen liitetiedot o Allekirjoitussivu.

Tilinpäätös 2014. Tasekirja 31.12.2014 o Tekstiosa o Tuloslaskelma o Tase o Tilinpäätöksen liitetiedot o Allekirjoitussivu. Tilinpäätös 2014 Tasekirja 31.12.2014 o Tekstiosa o Tuloslaskelma o Tase o Tilinpäätöksen liitetiedot o Allekirjoitussivu o Liitteet Tilintarkastajien lausunto SUOMEN JOURNALISTILIITTO

Lisätiedot

Talousarvio 2018 Suomen Journalistiliitto

Talousarvio 2018 Suomen Journalistiliitto Talousarvio 2018 Suomen Journalistiliitto Valtuuston syyskokous 14.-15.12.2017 Talousarvio 2018 1 Kaikki toiminnot TA 2018 TA 2017 TP 2016 TP 2015 ERO Muutos %-osuus Ta17 / Ta18 % kuluista Jäsenmaksut

Lisätiedot

Liite 12. Talousarvio 2019 Suomen Journalistiliitto

Liite 12. Talousarvio 2019 Suomen Journalistiliitto Liite 12 Talousarvio 2019 Suomen Journalistiliitto Valtuuston järjestäytymiskokous 12. 14.12.2018 Talousarvioesitys 2019 1 Kaikki toiminnot TA 2019 TA 2018 TP 2017 TP 2016 ERO Muutos %-osuus Ta18 / Ta19

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015 Siltasaarenkatu 16, 7. krs PL 252, FIN-00531 Helsinki Puh. +358 9 6122 330 Fax +358 9 605 396 www.journalistiliitto.fi FI03 8000 1000 0940 87 DABAFIHH Broholmsgatan

Lisätiedot

Tilinpäätösaineisto 2017

Tilinpäätösaineisto 2017 Suomen Journalistiliitto ry Y-tunnus 0116998-3 Tilinpäätösaineisto 2017 Tilintarkastuskertomus Tilinpäätös 31.12.2017 o Toimintakertomus tekstiosa o Tuloslaskelma o Tase o Tilinpäätöksen liitetiedot o

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2016

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2016 Valtuuston syyskokous 10. 11.12.2015 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2016 Siltasaarenkatu 16, 7. krs PL 252, FIN-00531 Helsinki Puh. +358 9 6122 330 Fax +358 9 605 396 www.journalistiliitto.fi FI03

Lisätiedot

Tilinpäätösasiakirjat 2016

Tilinpäätösasiakirjat 2016 Suomen Journalistiliitto ry Y-tunnus 0116998-3 Tilinpäätösasiakirjat 2016 Tilintarkastajien lausunto Tilinpäätös 31.12.2016 o Toimintakertomus - tekstiosa o Tuloslaskelma o Tase o Tilinpäätöksen liitetiedot

Lisätiedot

Suomen Journalistiliiton uusi hallinto aloittaa nelivuotiskautensa. Vuonna 2015 työehtosopimusneuvotteluita ei käydä liiton isoilla sopimusaloilla.

Suomen Journalistiliiton uusi hallinto aloittaa nelivuotiskautensa. Vuonna 2015 työehtosopimusneuvotteluita ei käydä liiton isoilla sopimusaloilla. 1 Toimintasuunnitelma 2015 1 Yleistä Suomen Journalistiliiton uusi hallinto aloittaa nelivuotiskautensa. Vuonna 2015 työehtosopimusneuvotteluita ei käydä liiton isoilla sopimusaloilla. Kuitenkin työllisyys-

Lisätiedot

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 2 Talousarvio 2013 / Hallituksen esitys liittokokoukselle 3 4 5 6 7 VARSINAINEN TOIMINTA TA2013 TA2013 TA2013 TA2012 TP2011 8 Nykyinen Optimistinen

Lisätiedot

Radio- ja televisiotoimittajien liitto ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2014/ hallituksen esitys edustajakokoukselle

Radio- ja televisiotoimittajien liitto ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2014/ hallituksen esitys edustajakokoukselle Radio- ja televisiotoimittajien liitto ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2014/ hallituksen esitys edustajakokoukselle 1. YLEISTÄ Radio- ja televisiotoimittajien liiton (RTTL) tehtävänä on ajaa jäsenyhdistystensä

Lisätiedot

Varsinainen toiminta. Tarkennettu Talousarvio Talousarvio 2014 2015. Ay avustus. Tuotot Ray avustukset 754 000 839 000

Varsinainen toiminta. Tarkennettu Talousarvio Talousarvio 2014 2015. Ay avustus. Tuotot Ray avustukset 754 000 839 000 1 (7) 22.9.2014/tl Varsinainen toiminta Tarkennettu Talousarvio Ay avustus Ray avustukset 754 000 839 000 Palkat 414 500 467 500 Palkkiot 12 500 8 000 Eläkekulut 91 000 88 750 Lakisääteiset sos.kulut 27

Lisätiedot

1 (7) 16.9.2015/tl. Talousarvio 2016. Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava 2 015 2016. Varsinainen toiminta. Ay avustus

1 (7) 16.9.2015/tl. Talousarvio 2016. Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava 2 015 2016. Varsinainen toiminta. Ay avustus 1 (7) 16.9.2015/tl Talousarvio 2016 Varsinainen toiminta Talousarvio Talousarvio Tarkennettu alustava Ay avustus Ray avustukset 795 000 860 000 Palkat 440 000 479 000 Palkkiot, hallitus 6 000 6 000 Eläkekulut

Lisätiedot

TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan

TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan Talousarvio 2015 / Hallituksen esitys liittokokoukselle VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta TA2015 TA2015 LISÄTA2014 TP2013 Nykyinen Haetaan Osallistumismaksut 0 0 0 3359,2 Vuokratuotot 3720

Lisätiedot

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl 1 (9) Varsinainen toiminta Ay avustus Ray avustukset 879 000 666 000 1. Perusjärjestötyö a) Edunvalvonta Palkat 57 000 56 000 Lakisääteiset sosiaalikulut 10 000 10 000 Työterveyshuolto 500 500 Luontoisedut

Lisätiedot

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY

1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 1 VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY 2 Talousarvio 2011 / Hallituksen esitys 09.11.2010 3 4 5 6 7 VARSINAINEN TOIMINTA TA2011 TA2011 TA2011 TA2010 TP2009 8 Haetaan Optimistinen Nykyinen

Lisätiedot

JOURNALISTILIITON TOIMINTA- JA TALOUSOHJELMA 2015-2018

JOURNALISTILIITON TOIMINTA- JA TALOUSOHJELMA 2015-2018 JOURNALISTILIITON TOIMINTA- JA TALOUSOHJELMA 2015-2018 Journalistien liitosta media-alan liitoksi Journalistiliitto on suomalaisen mediakentän keskeinen toimija, jonka tärkein tehtävä on liiton jäsenten

Lisätiedot

VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa

VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa VIHREIDEN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN LIITTO ViNO RY Talousarvio 2012 / Hyväksytty liittokokouksessa 4.12.2011 VARSINAINEN TOIMINTA TA2012 TA2012 TA2012 TA2011 TP2010 Nykyinen Optimistinen Haetaan Yleinen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2017 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

Radio ja televisiotoimittajien liitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2013/hallituksen esitys edustajakokoukselle 24.11.2012

Radio ja televisiotoimittajien liitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2013/hallituksen esitys edustajakokoukselle 24.11.2012 1 Radio ja televisiotoimittajien liitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2013/hallituksen esitys edustajakokoukselle 24.11.2012 1. YLEISTÄ Radio ja televisiotoimittajien liiton (RTTL) tehtävänä on ajaa jäsenyhdistystensä

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/13-12/13. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/14-12/14 01/13-12/13 01/12-12/12

TULOSLASKELMA Jakso 12/13-12/13. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/14-12/14 01/13-12/13 01/12-12/12 Sivu 1 10 Keskushallinto 3080 Myyntituotot 0,00 0,00 40,00 3089 Muut tuotot 0,00 0,00 1468,64 yhteensä 0,00 0,00 1508,64 Henkilöstökulut Palkat ja palkkiot 3100 Palkat, vakituiset -40000,00-39000,00-38215,88

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuoden 2015 aikana Yhdistys jatkaa anestesiasairaanhoitajien osaamisen ja koulutuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Tulot Talousarvio 2019 Talousarvio 2018 Tilinpäätös 2017 Avustukset 0,00 0, ,00 Muut tulot 0,00 0,00 0,00 0,00 0, ,00

Tulot Talousarvio 2019 Talousarvio 2018 Tilinpäätös 2017 Avustukset 0,00 0, ,00 Muut tulot 0,00 0,00 0,00 0,00 0, ,00 Talousarvio 2019 Huom. versio B 24.8.2018 Varsinainen toiminta Liikuntapolitiikka ja edunvalvonta Talousarvio 2019 Talousarvio 2018 Tilinpäätös 2017 Avustukset 0,00 0,00 6 000,00 Muut tulot 0,00 0,00 6

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/17-12/17. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/18-12/18 01/17-12/17 01/16-12/16

TULOSLASKELMA Jakso 12/17-12/17. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/18-12/18 01/17-12/17 01/16-12/16 Sivu 1 1 Nuorisoliikunta 3290 Muut ostetut palvelut 0,00 0,00-1778,00 Yhteensä 0,00 0,00-1778,00 3300 Päivärahat, hlökunta 0,00-660,00 0,00 Yhteensä 0,00-660,00 0,00 3340 Päivärahat, os. 0,00 0,00-520,00

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/15-12/15 01/14-12/14 01/13-12/13

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/15-12/15 01/14-12/14 01/13-12/13 Sivu 1 1 Nuorisoliikunta VARSINAINEN TOIMINTA Biljardi 3089 Muut tuotot 1000,00 1000,00 0,00 yhteensä 1000,00 1000,00 0,00 Ulkopuoliset palvelut 3290 Muut ostetut palvelut -1500,00-1500,00-2604,88 Yhteensä

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma toimintavuosi syyskokous Liite 1 Järjestötoiminta Edustajistovaalit Ehdokasasettelu 1.10.2016-31.1.2017 Äänestysaika 13.3. 28.3. palautuskuori viimeistään postiin 22.3. palautuskuori viimeistään keskustoimistossa 29.3. klo 12.00 Kuntavaalit

Lisätiedot

22.11.2007. Ateriakustannusten korvaus Ateriakorvauksen suuruus vuonna 2008 on 22,81 euroa/kurssipäivä.

22.11.2007. Ateriakustannusten korvaus Ateriakorvauksen suuruus vuonna 2008 on 22,81 euroa/kurssipäivä. 22.11.2007 LIITTOJEN VÄLISESSÄ KOULUTUSTOIMIKUNNASSA HYVÄKSYTYT AY-KURSSIT VUODELLE 2008 Viestintäalan ammattiliiton ja Viestinnän Keskusliitto VKL ry:n välisessä koulutustoimikunnassa on hyväksytty seuraavat

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/17-12/17. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/18-12/18 01/17-12/17 01/16-12/16

TULOSLASKELMA Jakso 12/17-12/17. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/18-12/18 01/17-12/17 01/16-12/16 Sivu 1 10 Keskushallinto 3080 Myyntituotot 1000,00 0,00 10,00 3089 Muut tuotot 0,00 5000,00 18713,70 3090 Erityisavustukset 0,00 10000,00 4452,20 yhteensä 1000,00 15000,00 23175,90 Henkilöstökulut Palkat

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. Yleistä seurasta Hallinnon Tutkimuksen Seura ry. on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää hallinnon tutkimusta Suomessa ja osallistua alan kansainväliseen

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/16-12/16. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/17-12/17 01/16-12/16 01/15-12/15

TULOSLASKELMA Jakso 12/16-12/16. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/17-12/17 01/16-12/16 01/15-12/15 Sivu 1 1 Nuorisoliikunta VARSINAINEN TOIMINTA Biljardi 3089 Muut tuotot 0,00 0,00 700,00 yhteensä 0,00 0,00 700,00 Ulkopuoliset palvelut 3290 Muut ostetut palvelut 0,00-1500,00-2014,00 Yhteensä 0,00-1500,00-2014,00

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2012 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2012 Carita Bardakci 23.11.2011 1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 1. JOHDANTO JA TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen syyskokous 2013

Valtuuston varsinainen syyskokous 2013 Pöytäkirja 4/2013 (10/10-14) 2013 Aika Paikka (to-pe) Best Western Hotel Haaga, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Asko Lehtonen

Lisätiedot

PIÄLLYSMIES. Toimintasuunnitelma 2015. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

PIÄLLYSMIES. Toimintasuunnitelma 2015. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä PIÄLLYSMIES Toimintasuunnitelma 2015 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Hyväksytty syyskokouksessa xx.xx.2014 1 Sisältö Yleistä... 2 Tehtävä ja painopistealueet... 2 Hanketoiminta... 3 Hallinto...

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö :n toimintasuunnitelma vuodelle 2016 :n toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksemme Yhdistyksemme on aktiivinen jäsenistönsä edunvalvonnassa, seuraamalla tarkoin

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.2.2017 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Kevätkokous Syyskokous Kulttuuri- tai muu vapaa-ajan tapahtuma jäsenille Uusien jäsenten rekrytointitilaisuus yhdistettynä hyvinvointitapahtumaan Kontaktoidaan

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Tilikausi 1.1.2011-31.12.2011 Jakso 12/11-12/11

TULOSLASKELMA Tilikausi 1.1.2011-31.12.2011 Jakso 12/11-12/11 Sivu 1 V a r s i n a i n e n t o i m i n t a Asiakirjat 3000 Alkuperätodistukset 10 237,34 12 562,00 51 250,00 47 377,00 3010 ATA Carnet 255,00 0,00 585,00 1 861,50 3070 Muut tuotot 3 616,46 1 929,50 15

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2008 31.12.2008 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 1 Toimintasuunnitelma 2014 TOIMINNAN PÄÄTAVOITE: Lastentarhanopettajien merkityksen esiin nostaminen yhteiskunnassa YHDISTYS: 1. Vaikuttaa jäsenistönsä asemaa koskevaan päätöksentekoon, työolosuhteisiin

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2012 Toimintakertomus 2012 Leena Roivas Puheenjohtaja 2011-2014 TOIMINTA-AJATUS Liitto on ammatillisesti ja yhteiskunnallisesti vastuunsa tuntevien naisten puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on aktiivisesti

Lisätiedot

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTA- JA EDUNVALVONTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Turun Seudun Sähkötyöntekijöiden ammattiosasto on perustettu 1956. Osastoon kuuluu tällä hetkellä yli 2000 jäsentä. Ammattiosasto on ns. sekaosasto. Osastoon

Lisätiedot

TALOUSARVIOVERTAILU. Tilikausi 1.1. - 31.12.2013 1.1.-31.12. 1.1.-31.12. -1 506,01 -2 200,00. -2 123,81 320005 EPJ Palkkio 0,00 -750,00

TALOUSARVIOVERTAILU. Tilikausi 1.1. - 31.12.2013 1.1.-31.12. 1.1.-31.12. -1 506,01 -2 200,00. -2 123,81 320005 EPJ Palkkio 0,00 -750,00 Sivu 1(5) Varsinainen toiminta Luottamushenkilötoiminta Edustajisto 320000 Kokouskulut -1 506,01-2 20 693,99 68,5-2 123,81 320005 EPJ Palkkio -75 75-55 320010 Matkustus ja päivärahat -70 70-134,68 320020

Lisätiedot

25.1.2015. Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

25.1.2015. Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 25.1.2015 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013. Talousarvio 2014

Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013. Talousarvio 2014 Liite 2 Uudenmaan vihreiden syyskokous 12.12.2013 Talousarvio 2014 TULOSLASKELMA Budjetti Budjetti Toteuma 2014 2013 2012 VARSINAINEN TOIMINTA Yleistoiminta 3000 Vuokratuotot 3001 Vision avustukset 50

Lisätiedot

Jaostot: - Liikuntajaostolta leikataan 750 euroa, vuoden 2010 toteumaa noudattaen

Jaostot: - Liikuntajaostolta leikataan 750 euroa, vuoden 2010 toteumaa noudattaen Lähtökohtia vuoden 2011 talousarvion laadintaan - Jaostojen toimintaa ja edunvalvontaa priorisoidaan - Lapin ylioppilaslehdestä ja tapahtumatuotannosta sekä tukitoiminnoista tingitään Tuotot: - Vuokratuottoja

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/13-12/13. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/14-12/14 01/13-12/13 01/12-12/12

TULOSLASKELMA Jakso 12/13-12/13. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/14-12/14 01/13-12/13 01/12-12/12 Sivu 1 1 Nuorisoliikunta VARSINAINEN TOIMINTA Biljardi 3089 Muut tuotot 1000,00 1000,00 0,00 yhteensä 1000,00 1000,00 0,00 Ulkopuoliset palvelut 3290 Muut ostetut palvelut -1500,00 0,00-4187,90 Yhteensä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Suomen on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue koko Suomi. Vuosi 2016 on Yhdistyksen juhlavuosi, jolloin se täyttää 50 vuotta. Sitä juhlistetaan

Lisätiedot

-17 796,87 3305 Työpaikkaterveydenhoito 0,00 0,00

-17 796,87 3305 Työpaikkaterveydenhoito 0,00 0,00 Liite 2 UUVI syyskokous 13.12.2014 Talousarvio 2015 TULOSLASKELMA Budjetti 2015 Toteuma VARSINAINEN TOIMINTA Yleistoiminta Tuotot 2011 (EK-vaalit) 3000 Vuokratuotot 0,00 0,00 3001 Vision avustukset 300

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014 sivu 2 / 8 Toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus vuodelle 2014 SISÄLLYSLUETTELO 3. VUODEN 2014 TOIMINNAN PAINOPISTEET 1. PARANNETAAN NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

Lukijatutkimus 2015. Tutkimusraportti 11.8.2015 Focus Master Oy

Lukijatutkimus 2015. Tutkimusraportti 11.8.2015 Focus Master Oy Lukijatutkimus 05 Tutkimusraportti.8.05 Focus Master Oy Lukijaprofiili () työtehtävät % työnantaja % toimittaja 9 tuottaja / toimitussihteeri toimituksen esimies / päällikkötoimittaja freelancetoimittaja

Lisätiedot

panostus johonkin avustusta matkoihin 15 x

panostus johonkin avustusta matkoihin 15 x 1 Yleinen järjestötoiminta perustaso optimistinen haetaan 2 3 Tuotot 4 Osallistumismaksut 0,00 0,00 0,00 5 Vuokratuotot 3600,00 3600,00 3600,00 6 Nuhevi 12 x 300 e 3600,00 7 Palveluiden myynti 8641,31

Lisätiedot

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry toimintasuunnitelma 2019 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toimintasuunnitelma toimintavuodelle 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Sivu TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ , , ,43 63,5

Sivu TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ , , ,43 63,5 Sivu 1 KUNTAYHTYMÄ Hallinto 000101 Yhtymävaltuusto 4001 kokouspalkkiot -9500,00-7649,48-1850,52 80,5-9500,00-7649,48-1850,52 80,5-9500,00-7649,48-1850,52 80,5 4100 Henkilösivukulut 4101 Eläkekulut 4100

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2015 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 100) 11300 11100 jäsenmaksu 60 56

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2015 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 100) 11300 11100 jäsenmaksu 60 56 Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2015 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 100) 11300 11100 jäsenmaksu 60 56 TA 2015 TA 2014 ero ero % toteutunut 2013 Varsinainen toiminta -646746,21-582246

Lisätiedot

Kampanjointikulut ,24. Yhteiskampanjat ,42. Puoluekokouskulut ,02

Kampanjointikulut ,24. Yhteiskampanjat ,42. Puoluekokouskulut ,02 Talousarvio 2016 / Hallituksen esitys liittokokoukselle VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta Poliittinen vaikuttaminen TA2016 TA2016 LISÄTA2015 TP2014 Nykyinen Haetaan Osallistumismaksut 0 0 0

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

Toimintasuunnitelma 2013. PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Toimintasuunnitelma 2013 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä 1 Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Tehtävät ja painopistealueet... 3. Hanketoiminta... 3 4. Hallinto... 5. Henkilökunta ja toimisto...

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. 1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 31.12.2014-31.12.2013

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. 1.1.2014 1.1.2013 Rahayksikkö EURO - 31.12.2014-31.12.2013 Sivu 1 01 Aluetyö Henkilöstökulut 3030 Palkat ja palkkiot -46 591,60-51 551,40 3040 Eläkevakuutusmaksut -8 549,86-12 063,03 3050 Muut henkilösivukulut -1 749,30-1 752,75 Yhteensä -56 890,76-65 367,18 3071

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.1.2016 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 TULOSLASKELMA 10 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta 3000 Avustukset 1 147,90 821,70 3005 Kohdeavustukset, Vihreä liitto 12 456,72 11 475,00 3006 Saadut

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/18-12/18. Budjetoitu Budjetoitu Toteutunut Rahayksikkö EURO

TULOSLASKELMA Jakso 12/18-12/18. Budjetoitu Budjetoitu Toteutunut Rahayksikkö EURO Sivu 1 Budjetoitu Budjetoitu Toteutunut Rahayksikkö EURO 31.12.2019 31.12.2018-31.12.2017 1 Nuorisoliikunta VARSINAINEN TOIMINTA 3089 Muut tuotot 1 000 0 0 Yhteensä 1 000 0 0 yhteensä 1 000 0 0 Toiminnanalan

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/15-12/15 01/14-12/14 01/13-12/13

TULOSLASKELMA Jakso 12/14-12/14. Vuosibudjetti Vuosibudjetti Edellinen vuosi Rahayksikkö EURO 01/15-12/15 01/14-12/14 01/13-12/13 Sivu 1 10 Keskushallinto 3002 Koulutus 14400,00 0,00 0,00 3080 Myyntituotot 0,00 0,00 1705,00 3089 Muut tuotot 0,00 0,00 713,32 yhteensä 14400,00 0,00 2418,32 Henkilöstökulut Palkat ja palkkiot 3100 Palkat,

Lisätiedot

Suomen Krikettiliitto Talousarvio 2019

Suomen Krikettiliitto Talousarvio 2019 Suomen Krikettiliitto Talousarvio 2019 Suomen Krikettiliitto ry - www.cricketfinland.com TALOUSARVIO 2019 SUOMEN KRIKETTILIITTO RY Taloudelliset tavoitteet Tavoitteena on pitää Krikettiliiton talous edelleen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Toimintasuunnitelma 2014 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 1 Sisältö Yleistä... 2 Tehtävä ja painopistealueet... 2 Hanketoiminta... 3 Hallinto... 3 Henkilökunta

Lisätiedot

HALLINTOPALVELUJEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017

HALLINTOPALVELUJEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 HÄMEENKYRÖN KUNTA Kunnanhallitus Liite HALLINTOPALVELUJEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2017 Hallituksen alaiset vastuualueet:. Toimielimet ja johto. Hallinnon tukipalvelut. Yhteistoiminta 2 HALLINTOPALVELUT YHTEENSÄ

Lisätiedot

TULOSLASKELMA Tili Tilin nimi Toteuma Budjetti Toteuma Budjetti

TULOSLASKELMA Tili Tilin nimi Toteuma Budjetti Toteuma Budjetti TULOSLASKELMA Tili Tilin nimi Toteuma Budjetti Toteuma Budjetti 2013 2013 2012 2014 1/3 3000 Osanottomaksut 759 121 724 190 738 181 787 227 3001 Pelaajasiirtomaksut 49 090 41 000 48 277 45 000 3002 Asettelupalkkiot

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki. Tilinpäätös kaupunginkamreeri

Kankaanpään kaupunki. Tilinpäätös kaupunginkamreeri Kankaanpään kaupunki Tilinpäätös 2016 1 Tilinpäätösaineisto 1. Tilinpäätös Tasekirja Toimintakertomus Toteutumisvertailu Tilinpäätöslaskelmat Liitetiedot Eriytetyt tilinpäätökset Allekirjoitukset ja merkinnät

Lisätiedot

Suomen Shakkiliitto ry, Tilinpäätös Suomen Shakkiliitto ry

Suomen Shakkiliitto ry, Tilinpäätös Suomen Shakkiliitto ry Suomen Shakkiliitto ry Tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 1 SUOMEN SHAKKILIITTO RY Hiomotie 10 00380 HELSINKI Kotipaikka HELSINKI Y-tunnus 1106880-1 Sisällys Sivu Tuloslaskelma 3 Tase 6 Liitetiedot 8

Lisätiedot

Sateenkaariyhdistys Malkus ry

Sateenkaariyhdistys Malkus ry Toimintasuunnitelma 2015 1 1. Johdanto Sateenkaariyhdistys Malkuksen tarkoituksena on edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien henkistä ja hengellistä hyvinvointia ja tukea tätä tarkoitusta

Lisätiedot

JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018

JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018 JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018 JHL Sisä-Suomen aluetoimisto 15.8.2017 Liittostrategiassa määritellyt strategiset päämäärät ovat Järjestäytymisasteen kasvu liiton sopimusaloilla. Jäsenten työolosuhteiden

Lisätiedot

TALOUSARVIO Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä hallituksen kokouksessa

TALOUSARVIO Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä hallituksen kokouksessa TALOUSARVIO 2018 Hyväksytty esitettäväksi syyskokoukselle Jyväskylässä 18.11.2017 hallituksen kokouksessa 26.10.2017 Sivu 1 Laadintaperusteet toimintasuunnitelma 2018 numeroina tavoitelaskelma, jossa tarkasteltu

Lisätiedot

Isännöinti Kiinteistö Oy Rukan Lomakylä 1 c/o Holiday Club Isännöinti PL 618, 33101 Tampere puh. 0306 870 200, fax 0306 870 227 email: isannointi@holidayclub.fi www.holidayclub.fi/isannointi Kokouskutsu

Lisätiedot

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA

Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA Kuva Pirkko Kinnunen TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2019 SIIKAJOEN KUNTA Kunnanhallitus 20.8.2018 TALOUSARVION 2019 SEKÄ VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTELU- JA KÄSITTELYAIKATAULU

Lisätiedot

KESKIPITKÄN AIKAVÄLIN TALOUSSUUNNITELMA 2014-2015

KESKIPITKÄN AIKAVÄLIN TALOUSSUUNNITELMA 2014-2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 YLEISTÄ Keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma on laadittu vuosille 2014 2015, koska liittokokous

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2018 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 150) jäsenmaksu 62 62

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2018 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 150) jäsenmaksu 62 62 Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Talousarvio 2018 jäsenmäärä (jatko-opiskelijoita 150) 10850 10500 jäsenmaksu 62 62 TA 2018 TA 2017 ero ero % toteutunut 2016 Varsinainen toiminta -719765-633696 -580

Lisätiedot

JOURNALISTILIITON VUOKRATYÖOHJE 23.5.2012

JOURNALISTILIITON VUOKRATYÖOHJE 23.5.2012 JOURNALISTILIITON VUOKRATYÖOHJE 23.5.2012 SAATTEEKSI Vuokratyö on uudenlainen työn tekemisen muoto, joka näyttää leviävän työmarkkinoilla, myös journalistisessa työssä. Erityisesti Ruotsissa jo monta sataa

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL n julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2017 Pääkohdat 1 / 2 Järjestötoiminta Liitto JHL;n 2017 toimintasuunnitelma ja sen strategiset tavoitteet ohjaavat myös toimintaamme.

Lisätiedot

175 300 180 048 170 988 173 779 168 153 Palkat: PS, KS, SS, KVS, JS, VS, toimistosihteeri ja kanslisti.

175 300 180 048 170 988 173 779 168 153 Palkat: PS, KS, SS, KVS, JS, VS, toimistosihteeri ja kanslisti. Edustajiston hyväksymä ylioppilaskunnan talousarvio 2013 JÄSENPALVELUT T TA11 TP11 TA12 LTA12 TA13 Opiskelijakorttitulot 2 500 2 250 2 500 2 500 2 600 Opiskelijakorteista saatavat tulot. Muut tulot 16

Lisätiedot

Talousarvio Suomen Krikettiliitto ry.

Talousarvio Suomen Krikettiliitto ry. Talousarvio 2018 Suomen Krikettiliitto ry www.cricketfinland.com TALOUSARVIO 2018 SUOMEN KRIKETTILIITTO RY Taloudelliset tavoitteet Tavoitteena on pitää Krikettiliiton talous edelleen vakaalla pohjalla.

Lisätiedot

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03...

Kaupunkikehityslautakunta&kp=50&kk=03... Sivu 1/8 Tuloslaskelma / ulkoiset Tammikuu-Maaliskuu 2019 50 Kaupunkikehityslautakunta Summatasot: Vastuualue Ta Toteutunut 2019 Jäljellä Tot% Ta/Tot Tot kuluva kausi TP2018 Ennuste TP 2019 5000 Tekn toimen

Lisätiedot

JÄSENKEHITYS 2011-2014 A-MAKSAVAT 53 644 54 251 55 201 55 199 OPPILASJÄSENET 13 188 14 818 14 899 12 585 YHTEENSÄ 66 832 69 069 70 100 67 784

JÄSENKEHITYS 2011-2014 A-MAKSAVAT 53 644 54 251 55 201 55 199 OPPILASJÄSENET 13 188 14 818 14 899 12 585 YHTEENSÄ 66 832 69 069 70 100 67 784 JÄSENKEHITYS 2011-2014 2014 2013 2012 2011 A-MAKSAVAT 53 644 54 251 55 201 55 199 OPPILASJÄSENET 13 188 14 818 14 899 12 585 YHTEENSÄ 66 832 69 069 70 100 67 784 JÄSENMAKSUPOHJA 2011-2014 Vuosi Jäsenmaksu

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2014

Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2014 Osavuosikatsaus 1.1. 2014 Väestömäärä syyskuussa 75 024 Joensuun väestömäärä oli syyskuun lopussa 75 024. Vuodenvaihteen 2013-2014 tilanteeseen nähden väestömäärä kasvoi 553 henkilöllä ja edellisen vuoden

Lisätiedot

TALOUSARVIOVERTAILU. Tilikausi 1.1. - 31.12.2012 1.1.-31.5. 1.1.-31.5. -1 140,70 320005 EPJ Palkkio -866,42 -2 200,00 0,00 -550,00

TALOUSARVIOVERTAILU. Tilikausi 1.1. - 31.12.2012 1.1.-31.5. 1.1.-31.5. -1 140,70 320005 EPJ Palkkio -866,42 -2 200,00 0,00 -550,00 Sivu 1(5) Varsinainen toiminta Luottamushenkilötoiminta Edustajisto 320000 Kokouskulut -866,42-2 20 1 333,58 39,4-1 140,70 320005 EPJ Palkkio -55 55 320010 Matkustus ja päivärahat -24,46-90 875,54 2,7-85,60

Lisätiedot

Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymä TALOUSARVIO EHDOTUS 2019

Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymä TALOUSARVIO EHDOTUS 2019 Itä-Suomen päihdehuollon kuntayhtymä TALOUSARVIO EHDOTUS 2019 TA TA KUNTAYHTYMÄ 2018 2019 Hallinto 000101 Yhtymävaltuusto 4001 kokouspalkkiot -9500-8000 -9500-8000 -9500-8000 4100 KuEL-maksut -410-400

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016

TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016 TALOUSARVION LAADINTAOHJEET 2016 SIIKAJOEN KUNTA Kunnanhallitus 24.8.2015 TALOUSARVION 2016 SEKÄ VUOSIEN 2017 2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN VALMISTELU- JA KÄSITTELYAIKATAULU Yleistä Palkat Kunnanhallitus

Lisätiedot

Liite 3 UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA LIIKELAITOS. Talousarvio 2010 ja taloussuunnitelma

Liite 3 UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA LIIKELAITOS. Talousarvio 2010 ja taloussuunnitelma UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA LIIKELAITOS Talousarvio 21 ja taloussuunnitelma 21-212 Uudenkaupungin ammattiopisto Novidan johtokunta 3.9.29 TULOSLASKELMA 21-212 1 euroa 22.9.29 14:9 TP 28 Liikevaihto

Lisätiedot

4010 PAINATUS JA SIVUNVALMISTUS 0 850-850 -1 0 5560 MUUT MENOT 0 5000-5000 -1 0 * MUUT KULUT 0 5850-5850 -1 0 MENOT 0 6870-6870 -1 0

4010 PAINATUS JA SIVUNVALMISTUS 0 850-850 -1 0 5560 MUUT MENOT 0 5000-5000 -1 0 * MUUT KULUT 0 5850-5850 -1 0 MENOT 0 6870-6870 -1 0 TAMY TALOUSARVIO 1.1.-31.12.2014 Jäsenmäärä 11100 11300 Jäsenmaksu 56 54 Molempina vuosina 100 jatkaria TAE TA MUUTOS MUUTOS Toteuma 2014 2013 EUR % 31.12.2013 1 KÄYTTÖTALOUS 11 YLEINEN HALLINTO 1102 EDUSTAJISTOVAALIT

Lisätiedot

Talousarvio. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 2012

Talousarvio. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 2012 Talousarvio Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 2012 2 Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys Talousarvio 2012 TA 2012 TA 2011 31.12.2010 Varsinainen toiminta Tuotot 17 375,00 17 030,00 25 537,29

Lisätiedot