Valtuuston varsinainen syyskokous 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valtuuston varsinainen syyskokous 2013"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 4/2013 (10/10-14) 2013 Aika Paikka (to-pe) Best Western Hotel Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Asko Lehtonen avasi kokouksen to klo ja tervehti kokousväkeä seuraavin sanoin: Hyvät valtuutetut, olemme kokoontuneet tekemään tällä kokoonpanolla päätöksiä jo kolmen vuoden ajan. Sääntömääräisiä kokouksia on edessä enää yksi, kevätkokous. Liiton säännöt määräävät katsomaan syyskokouksessa eteenpäin, kun puhutaan ja päätetään seuraavan vuoden toiminnasta ja taloudesta. Otan nyt kuitenkin vapauden katsoa hieman taaksepäin. Muistelen hieman, mitä päätimme ensimmäisessä kokouksessamme joulukuussa Hyväksyimme silloin toiminta- ja talousohjelman nelivuotiskaudelle. Siinä käydään läpi kaikki mahdolliset asiat, joihin liitto voi ja mihin sen pitää sekaantua. Paperissa puhutaan myös järjestön sisäisistä asioista. Siinä todetaan, että liiton organisaatio tukee yhteisöllisyyttä ja edunvalvontaa ja että SJL on valmis järjestörakenteen muutoksiin, joiden tarve lähtee jäsenistä, osastoista tai itsenäisistä journalistiyhdistyksistä. Toimintaohjelmassa todetaan myös, että organisaatiota kehitetään niin, että se tukee tehokasta edunvalvontaa. Liiton eri organisaatiotasojen, varsinkin yhdistysten, tehtäviä täsmennetään. Parhaillaan keskustellaan jäsenkriteerien muuttamisesta, joitain puheenvuoroja on käytetty yhdistysten yhdistymisestä ja tässä kokouksessa käsitellään yhtä organisaatioon liittyvää aloitetta, mutta kovin suurta painetta muuttaa järjestörakennetta tai organisaatiota ei ole esiintynyt. Tarkoittaako se, että kehitettävää tai muutettavaa ei ole; että järjestömme on toimitusosastoista toimistoon kaikin puolin edunvalvonnan kannalta paras mahdollinen? Onko kaikkein myllerrysten ja muutospaineiden keskellä Suomen Journalistiliitto se ainoa asia, joka on valmis ja täydellinen? Tuskin.

2 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 2(12) Kohta käsiteltävässä ensi vuoden toimintasuunnitelmassa todetaan, että liiton toimintaa sävyttää mediatalouden ongelmista johtuva suuri epävarmuus. On ennakoitavissa, että työnantajat etsivät entistä enemmän keinoja teettää sisältöjä halvemmalla kuin vakituisen työvoiman kautta. Tämä on varmasti totta, mutta onko meillä keinoja muuttaa tilannetta? Alalla tarvitaan valtakunnallisia ja paikallisia kehityshankkeita, joilla haetaan uusia journalistisia sisältöjä ja tuotteita ja markkinoita niille ja myös kaikelle sille hyvälle, jota tehdään jo nyt. Tämä onnistuu, kun tekijät ovat motivoituneita ja sitoutuneita, mutta Onko tämä vain haavetta, jos työpaikoilla vallitsevia tunteita ovat epävarmuus ja pelko? Tällaiset tunteet ovat tuttuja muuallakin kuin toimituksissa. Muutamat laittomat lakot tai ulosmarssit eivät ole työmarkkinoiden suurimpia häiriöitä. Ay-liike ei ole yhteiskunnan syöpä. Häiriötekijöitä ovat jatkuvat ja toistuvat, joskus tavoitteiltaan ja motiiveiltaan hämärät yt-neuvottelut, ja syöpä on omistajilta johdon kautta työpaikoille valuva paniikki. Työehtosopimukset ovat edunvalvonnan selkäranka. Onko mahdollista saada aikaan sopimus, jolla taattaisiin alalle työrauha siinä mielessä, että työpaikkojen ja tilaisuuksien puolesta ei tarvitsisi pelätä. Voimmeko me tehdä joitain myönnytyksiä tällaisen työrauhan saavuttamiseksi? Vielä lainaus kolme vuotta vanhasta toimintaohjelmasta: Organisaatiossa on lukuisia vaikuttamisen paikkoja aktiivisille jäsenille. Liiton tulevaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että sen jäsenet haluavat ja osaavat vaikuttaa liiton toimintaan sekä tuntevat työehtosopimuksen. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa liitossa. Paljonko meillä on jäseniä, jotka ovat kiinnostuneet liitossa vaikuttamisesta? Sitä punnitaan ensi keväänä. Ensi vuosi on vaalivuosi. Yhdistykset valitsevat uudet valtuutetut, ja uusi valtuusto valitsee liitolle puheenjohtajan ja hallituksen vuoden päästä. Valtuustoon, hallitukseen, valiokuntiin ja työryhmiin tarvitaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään liittoa ja liiton edunvalvontaa. Toimittaja on tottunut kysymään. Luottamustehtävissä täytyy keksiä myös vastauksia.

3 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 3(12) 1.2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä puhe- ja läsnäolo-oikeudet 1.3 Esityslistan ja työjärjestyksen hyväksyminen 1.4 Kahden sihteerin valitseminen Liiton sääntöjen 30 :n 2. kohdan mukaan valtuuston syyskokouksesta on annettava alustava tieto kirjeitse valtuutetuille, jäsenyhdistyksille ja osastoille viimeistään kahta kalenterikuukautta ennen kokousta. Syyskokous on pidettävä Hallitus oli lähettänyt päivätyn ennakkokutsun, jolla oli annettu alustava tieto kokouksesta. Kirje oli lähetetty valtuutetuille, jäsenyhdistyksille, osastoille ja tilintarkastajille. Liiton sääntöjen 31 :n 1a kohdan mukaan kutsu valtuuston varsinaiseen kokoukseen on toimitettava kirjallisesti viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta. Kokouskutsu on toimitettava valtuutetuille, jäsenyhdistyksille ja tilintarkastajille. Kokouskutsussa on mainittava käsiteltävät asiat. Kokouskutsu oli lähetetty liiton toimistosta Kokouskutsu oli toimitettu valtuutetuille, jäsenyhdistyksille ja tilintarkastajille. Kokouksen esityslista oli lähetetty kokouskutsun liitteenä. Liiton sääntöjen 38 :n mukaan valtuusto on päätösvaltainen, kun sen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet valtuuston jäsenistä on läsnä. Suoritettiin nimenhuuto. Merkittiin läsnä olleeksi ilmoittautuneet 60 valtuutettua ja 10 varaedustajaa. Tämän pöytäkirjan liitteenä on luettelo ilmoittautuneista valtuutetuista, varavaltuutetuista, opiskelijaedustajista sekä hallituksen ja liiton toimiston edustajista. Koska läsnä oli yli puolet valtuuston jäsenistä, kokous todettiin yksimielisesti laillisesti kokoon kutsutuksia ja päätösvaltaiseksi Suomen Journalistiliiton valtuuston sääntömääräiseksi syyskokoukseksi. Puhe- ja läsnäolo-oikeus myönnettiin Arja Katilalle, Tea Sahlbergille, Tuire Leppäselle, Seppo Metsolle, Pirjo Munckille, Helena Pekarilalle ja Kaija Plitille. Hyväksyttiin kokoukselle esityslista ja työjärjestys. Valittiin kokouksen sihteereiksi hallituksen esityksestä Tytti Oras ja Marko Tammi.

4 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 4(12) 1.5 Kahden pöytäkirjantarkastajan valitseminen 1.6 Kahden ääntenlaskijan valitseminen 1.7 Valiokuntien asettaminen 1.8 Pysyvät esteet 1.9 Liiton nimen kirjoitusoikeus Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Tiina Haapalainen ja Tiina Rautkorpi. Valittiin ääntenlaskijoiksi Titta Kaartinen ja Ilkka Hartio. Päätettiin asettaa valiokuntia tarpeen mukaan kokouksen kuluessa. Pysyviä esteitä ei ollut. 2 Valtuuston kyselytunti 2.1 Valtuuston kyselytunti Puheenjohtajiston esityksestä päätettiin pitää valtuuston kyselytunti Kyselytunnilla esitettiin 2 kysymystä. 3 Järjestöasiat 3.1 Aloitteet Asko Lehtosen aloite työjärjestyksen muutoksesta Asko Lehtonen oli tehnyt valtuuston syyskokoukselle seuraavan aloitteen: Esitän muutosta Suomen Journalistiliiton valtuuston työjärjestykseen. Työjärjestyksen alussa, kohdassa "Valtuuston tehtävät" todetaan seuraavaa: "Valtuustossa suoritetaan nimenhuuto. Poistuessaan kesken kokouksen valtuutettu ilmoittaa siitä erikseen kokouksen sihteerille. Valtuutetun tilalle ei voi kesken kokouksen kutsua varaedustajaa."

5 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 5(12) Hallituksen lausunto: Esitän, että kappaleeseen lisätään virke: "Tästä voidaan poiketa, jos puheenjohtaja keskeyttää kokouksen niin, että kokouksen ja jatkokokouksen välissä on vähintään yksi päivä." Tämän muutos tekisi sääntöjen mukaiseksi menettelyn, jota jo nyt on vapaamielisesti noudatettu, kun kokouksia on keskeytetty työehtosopimusneuvottelujen aikana. Muutos parantaa jäsenyhdistysten mahdollisuutta osallistua valtuutettunsa välityksellä useista päivistä koostuviin valtuuston kokouksiin. Muutos vahvistaa siten valtuuston säilymistä päätösvaltaisena ja toimintakykyisenä em. tilanteissa. Muutokselle ei ole estettä liiton sääntöjen tai yhdistyslain osalta. Hallitus esitti valtuustolle aloitteen hyväksymistä. Hyväksyttiin hallituksen esitys SFJ:n aloite liiton jäsenyyden rakenteiden luovaksi pohtimiseksi SFJ oli tehnyt valtuuston syyskokoukselle seuraavan aloitteen: Liiton jäsenet kuuluvat nykyään yhteen sen jäsenyhdistyksistä, piste. Jäsenyhdistysten rakenne ei enää vastaa mediakentän todellisuutta eikä kaikkien jäsenten edunvalvonnan tarpeita mutta jäsenyhdistysten rajojen yli kurkistelu on silti hankalaa. Osittain tilannetta on helpottanut Suomen freelance-journalistit ry:n perustamisen myötä lisääntynyt yhdistysten yhteistyö esimerkiksi koulutuksessa. Yksittäisen jäsenen kannalta se ei kuitenkaan aina riitä, varsinkaan keskeisimmässä toiminnassamme eli edunvalvonnassa. Jäsenelle kitkatilanteita ovat esimerkiksi sellaiset, kun valtakunnallisen jäsenyhdistyksen (RTTL, SAL, SFJ) jäsen kaipaisi työnsä vuoksi toiminnallista yhteyttä myös omalla paikkakunnalla toimivaan sanomalehtimiesyhdistykseen tai sen johonkin toimitusosastoon. Sama tapahtuu toisinkin päin: paikallisen sanomalehtimiesyhdistyksen jäsen saattaa työskennellä myös jonkin valtakunnallisen yhdistyksen työhön kuuluvalla alalla, mutta ne taas hoitavat oman alansa edunvalvonnan lähinnä jäsentensä osalta. Vakituisten työsuhteiden muuttuessa oudoiksi poikkeamiksi työelämän rautaisista laeista yhä useampi jäsen työskentelee

6 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 6(12) vuorotellen pätkätöissä, ttt:na tai freelancerina sekä välillä lehdistölle tai kirjankustantamoihin ja välillä radio- ja tv-yhtiöille. Edunvalvonnan vuoksi jäsenen olisi hyvä säilyttää yhteydet niihin yhdistyksiin, jotka omilla sektoreillaan näiden työnteon muotojen edunvalvontaa tekevät. Jäsenyyden jatkuva vaihtaminen yhdistyksestä toiseen ei ole notkeaa eikä järkevää. Liitto 10 -hanke ja muut viime vuosien vastaavat pyrinnöt ovat osoittaneet, että laaja järjestöllinen remontti Journalistiliitossa ei tunnu onnistuvan. Olisiko olemassa jokin kevyempi tapa varmistaa, että jäsenemme saavat juuri ne edunvalvontapalvelut, joita he kaipaavat? Yksi mahdollisuus olisi esimerkiksi Tanskan journalistiliitossa käytössä olevan A- ja B-jäsenyyden mallin luova soveltaminen. Tällöin jäsenemme kuuluisi nykyiseen tapaan johonkin jäsenyhdistykseemme, jonka kautta hän saisi jäsenoikeutensa. Lisäksi hänellä olisi mahdollisuus liittyä B-jäsenenä kannaltaan soveltuvaan toiseen yhdistykseen. Jäsenmaksun osalta on eri vaihtoehtoja: esimerkiksi nykyisen jäsenmaksun jakaminen jossain suhteessa tai pienen lisämaksun periminen jäseneltä. Eri vaihtoehdot kannattaa selvittää. Suomen freelance-journalistit ry esittää, että Journalistiliitto selvittäisi tässä hyvin yleisin periaattein esitetyn jäsenyysmallin ja siitä syntyvien muiden vastaavien mallien soveltamisen edut ja haitat. Tavoitteena olisi muokattu järjestörakenne, johon liittyisi jäsenen kannalta selkeitä parannuksia erityisesti edunvalvonnassa. Hallituksen lausunto: Järjestöllisesti on tarpeellista ja mielekästä, että eri paikkakunnilla asuvat freelancerit voisivat osallistua paikallisen jäsenyhdistyksen toimintaan. Järjestöyhteistyöstä Suomen Journalistiliiton eri jäsenyhdistysten välillä on myös paljon myönteisiä kokemuksia. Liiton edunvalvonnan näkökulmasta on olennaista, että työpaikoilla luottamusmiehillä olisi mahdollista osallistua enemmän freeedunvalvontaan. Tämä vaatisi muutoksia luottamusmiessopimusten tiedonsaantioikeuksiin ja toisaalta muutoksia lainsäädäntöön, jolloin olisi mahdollista saada freelancerit kollektiivisen edunvalvonnan piiriin. Koska ehdotettu A ja B jäsenyys on Journalistiliiton rakenteelle uusi asia, josta ei ole vielä Suomessa kokemuksia, hallitus pitää tarpeellisena selvittää sitä.

7 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 7(12) Hallitus esitti valtuustolle, että se antaa hallituksen tehtäväksi käynnistää selvitystyön aloitteessa mainitun A/B -jäsenyysmallin soveltamisesta Journalistiliiton rakenteeseen. Selvitys voidaan tehdä niin, että asia tuodaan valtuuston käsittelyyn keväällä Heikki Jokinen (SFJ) esitteli aloitteen ja Arto Nieminen (hallitus) esitteli hallituksen esityksen. Hyväksyttiin hallituksen esitys. 3.2 Ulkomailla asuvien ja sivujäsenten jäsenmaksualennuksen kirjaaminen liiton sääntöihin Ehdotettiin liiton sääntöjen 19 :ään lisättäväksi uusi 4. ja 5. kohta, jotta kaikkien jäsenmaksualennusten perusteet on yhdistyslain edellyttämällä tavalla kirjattu sääntöihin. Muotoilu vastaa jäsenmaksuohjesääntöön kirjattua Jäsen on velvollinen maksamaan liitolle valtuuston määräämän jäsenmaksun tai vähintään perusmaksun. Jäsenmaksun suuruus määräytyy jäsenen tulojen ja työntekomuodon mukaan. 2. Liiton kunniajäsen ja eläkkeelle siirtynyt jäsen vapautetaan jäsenmaksusta. 3. Päätoimisesti opiskelevalle jäsenelle myönnetään alennusta jäsenmaksuista kolmen ensimmäisen jäsenyysvuoden ajalta. 4. Jäsenelle, joka työskentelee ulkomailla vähintään vuoden, myönnetään hakemuksesta alennusta ulkomaan jakson jäsenmaksusta. Edellytyksenä on, että jäsen on liittynyt asemamaansa journalistiliittoon tai maassa toimivaan kansainväliseen journalistiyhteisöön tai osoittaa, ettei liittyminen esim. ao. järjestön sääntöjen takia ole mahdollista. 5. Jäsenelle, joka ei ole Journalistiliiton työehtosopimusten piirissä ja joka kuuluu myös toiseen ammattiliittoon ja sen työttömyyskassaan, myönnetään hakemuksesta alennusta jäsenmaksusta. 6. Tarkempia määräyksiä jäsenmaksun ja perusmaksun suuruuden määräytymisperusteista, opiskelijoille myönnettävästä alennuksesta sekä jäsenmaksujen perintämenettelystä annetaan valtuuston hyväksymässä jäsenmaksuohjesäännössä. 7. Jäsenmaksuohjesäännöstä poiketen hallitus voi hakemuksesta vapauttaa jäsenen jäsenmaksusta määräajaksi sosiaalisten syiden perusteella.

8 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 8(12) Petri Savolainen esitteli. Hallitus esitti syysvaltuustolle sääntöjen muuttamista tältä osin. Hyväksyttiin hallituksen esitys. 3.3 SJL:n kansainvälisen toiminnan linjaus Kansainvälisen journalistiliiton IFJ:n poliittinen kriisi ja hallinnolliset epäselvyydet olivat nostaneet keskusteluun journalistien ammattiliittojen kansainvälisen toiminnan periaatteet ja painopisteet kaikissa pohjoismaissa ja monissa muissakin liitoissa. Esityslistan liitteenä oli esitys Suomen journalistiliiton kansainvälisen toiminnan linjaukseksi ja taustamuistio IFJ:n kriisiin. Juha Rekola esitteli asian. Valtuusto hyväksyi kansainvälisen toiminnan linjauksen. 4 Edunvalvonta ja tekijänoikeus 4.1 Valtuutus työehtosopimusten hyväksymiseen Valtuusto valtuutti hallituksen hyväksymään ennen valtuuston seuraavaa sääntömääräistä kokousta mahdollisesti solmittavat uudet työehtosopimukset tai olevien sopimusten tarkistukset. 4.2 Aloitteet 4.3 Työmarkkinaraportti Kokouksessa jaettiin työmarkkinaraportti. Arto Nieminen esitteli. Merkittiin raportti tiedoksi. 5 Koulutus ja työelämä 5.1 Aloitteet

9 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 9(12) 6 Seuraavan vuoden toiminta ja talous 6.1 Aloitteet 6.2 Suomen Journalistiliiton jäsenmaksuohjesääntö vuonna 2014 Esityslistan liitteenä oli hallituksen esitys liiton jäsenmaksuohjesäännöksi vuonna Hallitus esitti jäsenmaksuohjesäännön hyväksymistä. Tanja Mikkola esitteli. Hyväksyttiin jäsenmaksuohjesääntö. 6.3 Liiton maksamat korvaukset, palkkiot ja avustukset vuonna 2014 Hallitus esitti liiton maksamien korvausten, palkkioiden ja avustusten perusteiksi seuraavaa: Valtuuston, hallituksen, toimi- ja valmisteluelinten jäsenelle, liiton luottamushenkilölle ja viralliseen edustustehtävään määrätylle henkilölle suoritetaan matkakulujen korvausta ja päivärahaa liiton järjestötoiminnan korvausohjesäännön mukaisesti. Sairauskulu- ja hautausavustusta maksetaan sosiaaliohjesäännön mukaisesti. Matkakustannusten korvaukset Matkalaskut on jätettävä liittoon kahden kuukauden sisällä matkan päättymisestä. Järjestötehtäviä koskeva kilometrikorvaus on 24 senttiä/km (entinen 24 snt/km). Jokaisesta matkustajasta maksetaan lisäkorvauksen 1 snt/km (entinen 1 snt/km). Kokouspalkkio Hallituksen jäsenille, valtuuston puheenjohtajistolle sekä valiokuntien puheenjohtajille maksetaan kokouspalkkiota 45 (entinen 45 ) palkkioon oikeuttavalta kokoukselta. Tilintarkastajien palkkiot Tilintarkastajille maksetaan laskun mukaan.

10 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 10(12) Ansionmenetyskorvaukset ja alueluottamusmieskorvaus Kokous- tai kurssipäivältä maksettava ansionmenetyskorvaus määräytyy kulloinkin voimassa olevan freelance-jäsenmaksun perusteena olevan kuukausiansion mukaan. Freelance-jäsenmaksun perusteella määräytyvä ansionmenetyskorvaus on 100 (entinen 100 ) päivältä tai korotettuna 200 (entinen 200 ) päivältä. Alueluottamusmiehille ja freeyhdyshenkilöille maksetaan ennakonpidätyksen alaisena palkkiona 220 (entinen 220 ) vuodessa. Sairauskuluavustus ja hautausavustus Sairauskuluavustuksen enimmäismäärä on (entinen ) Hautausavustuksen suuruus on 420 (entinen 420 ). Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Hyväksyttiin Heikki Jokisen (SFJ) ponsi: Hallitus tuo 2014 kevätvaltuustoon esityksen ansionmenetyskorvauksen mahdollisesta muuttamisesta. 6.4 Vuoden 2014 toiminta- ja taloussuunnitelma Kokous keskeytettiin klo Hallituksen esitys toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuodelle 2014 oli esityslistan liitteenä. Arto Nieminen (hallitus) ja Aila-Liisa Laurila (hallitus) esittelivät. Kokous jatkui perjantaina JET-infolla klo Kirsi Mattila (RTTL) esitti Aapo Parviaisen (RTTL) kannattamana kohtaan 3.2 (Lehdistön freelancerit) seuraavia muutoksia: Yrittäjäasemassa olevat freelancerit Freelancereiden neuvotteluasemaa tulisi merkittävästi parantaa lainsäädäntöteitse. Freelancerit luovuttavat tekijänoikeutensa korvauksetta toimeksiantajille ja saavat yhä vähemmän toimeksiantoja. Kilpailu toimeksiannoista on ankaraa. Yhä useampi toimeksiantaja on rajoittanut freen toimintamahdollisuuksia ja sanellut työnteon ehdot ja palkkion. Freelance-työlle tulisi saada minimiehdot, joita toimeksiantaja ei voi alittaa. Opetus- ja kulttuuriministeriössä käynnisteillä oleva tekijänoikeushanke on askel parempaan. Tarkoitus on

11 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 11(12) lainsäädännöllä taata tekijöille kohtuulliset korvaukset, joista neuvotellaan luovia aloja edustavien järjestöjen kanssa. Sari Korpela (RTTL) esitti Pirkko Epsteinin (RTTL) kannattamana kohtaan 3.4 (Tekijänoikeus) viimeisen kappaleen jatkoksi: Avtekijäjärjestöt keräävät tekijöiltä yksinoikeuksia audiovisuaalisten teosten massakäyttöalueilla. Näiden tekijänoikeussopimusten kerääminen jatkuu vuonna Liitto kannustaa jäseniään allekirjoittamaan ko. sopimuksen. Tapio Räihä (RTTL) esitti Ari-Pekka Sirviön (RTTL) kannattamana kohtaan 3.4 (Mediapolitiikka) lisäystä: Hallitus tuo valtuustolle viestintäpoliittisen katsauksen kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syyskokouksen yhteydessä. Anne Laurila (EPSY) esitti Sylvia Bjonin (HSY) kannattamana kohtaan 3.4, että muutetaan kohdan Viestintä toisen kappaleen lause kuulumaan näin: Siksi viestintää vahvistetaan lisäämällä osaaikainen resurssi tiedotuksen tukemiseen niin, että otetaan huomioon myös ruotsinkielinen tiedotus. Ingemo Lindroos (RTTL) esitti Aapo Parviaisen (RTTL) kannattamana: Siksi viestintää vahvistetaan palkkaamalla toimistoon kokopäiväinen tiedottaja. Lisäksi varmistetaan ruotsinkielinen tiedotus. Lindroosin esitys voitti äänestyksessä Laurilan esityksen äänin Lindroosin esitys voitti äänestyksessä hallituksen esityksen äänin Kari Asikainen (PJY) esitti Jukkapekka Varjosen (Satakunta) kannattamana koulutusbudjettiin konsernikoulutukseen euron lisäystä ja sen kattamista sijoitusomaisuudelle arvioitavalla lisätuotoilla. Matti Rutonen (SAL) esitti Tuomo Lappalaisen (SAL) kannattamana ponnen: Valtuusto edellyttää, että hallitus laatii liiton hallitusohjelmatavoitteet joulukuussa 2014 pidettävään valtuuston vaihtokokoukseen mennessä. Jukka Väyrynen (SFJ) esitti Tapio Räihän (RTTL) kannattamana ponnen: SJL:n valtuusto esittää harkittavaksi, että liiton hallitus käynnistää mahdollisimman pian viestintäpoliittisen strategiatyön, jonka tavoitteena on arvioida suomalaisen viestintäalan lähivuosien kehitystä sekä antaa vastauksia siihen, mitkä ovat Suomen Journalistiliiton asema, tehtävä ja toimintatavat tämän kehityksen kohtaamiseksi. Hyväksyttiin toiminta- ja taloussuunnitelma 2014 Mattilan, Korpelan, Räihän, Lindroosin ja Asikaisen esittämin muutoksin. Hyväksyttiin Rutosen ja Väyrysen esittämät ponnet.

12 Pöytäkirja 4/13 (10/10-14) 12(12) 7 Viestintäpolitiikka ja journalismi 8 Tiedonannot ja kokouksen päättäminen 8.1 Muut asiat Info JET-työttömyyskassan sulautumisesta Työttömyyskassa Nomitiin Kokouksen päättäminen Kassanjohtaja Aija Ståhlberg kertoi asiasta. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Vakuudeksi Asko Lehtonen puheenjohtaja Tytti Oras sihteeri Marko Tammi sihteeri Olemme tarkistaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Tiina Haapalainen Tiina Rautkorpi

Valtuuston järjestäytymiskokous

Valtuuston järjestäytymiskokous 1 Aika Paikka (ke pe) Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Liiton puheenjohtaja Arto Nieminen avaa kokouksen. 1.2 Kokouksen

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen kevätkokous

Valtuuston varsinainen kevätkokous lista 2/2013 (8/10-14) kevätkokous Aika Paikka 23. 24.5.2013 (to-pe) Scandic Järvenpää, Asema-aukio, 04400 Järvenpää 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Asko Lehtonen

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen kevätkokous

Valtuuston varsinainen kevätkokous lista 1/2017 1 Valtuuston varsinainen kevätkokous Aika 18. 19.5.2017 Paikka Holiday Inn Messukeskus, Helsinki 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Tapio Räihä avaa

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen syyskokous

Valtuuston varsinainen syyskokous lista 2/2016 Valtuuston varsinainen syyskokous 8. 9.12.2016 Valtuuston varsinainen syyskokous Aika 8. 9.12.2016 klo 12.30 Paikka Sokos Hotel Flamingo, Tasetie 8, 01510 Vantaa 1 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen kevätkokous

Valtuuston varsinainen kevätkokous lista 1/2018 1 Valtuuston varsinainen kevätkokous Aika 17. 18.5.2018 Paikka Clarion Hotel Airport, Vantaa 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Tapio Räihä avaa kokouksen.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 15.11.2016 kello 17.00 17.20 Paikka Läsnä Pantin talon auditorio, Puutarhakatu 11, Tampere Kokouksessa oli läsnä 6 kassan jäsentä sekä osakkaan edustajana lakimies Kim Pråhl /Tampereen kaupunki. Paikalla

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen kevätkokous

Valtuuston varsinainen kevätkokous lista 1/2014 (11/10-14) kevätkokous Aika Paikka 15. 16.5.2014 (to-pe) Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki pasila.helsinki@sokoshotels.fi 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika: 01.11.2012 kello 15:30 Paikka: Siivikkala Läsnä: Juha Suominen Mikko Tuomaala Milja Kärkimaa Jarno Pöhö Lauri Metsovuori Riku Mäenpää Antti Laalahti Jussi Isoviita Jussi Alanen Tuukka Tapper Timi

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta.

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 1(6) LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia teatterista kiinnostuneiden henkilöiden

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 26.3.2013 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 26.3.2013 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty 23.10.2013 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on AISAPARI ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauhava ja sen toimialueen muodostavat seuraavat kunnat: Alajärvi, Evijärvi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki. SAUNASEURA VASTAISKU RY 1(5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistys pyrkii edistämään yhteistyöverkoston

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Subcontracting Excellence Club S.E.C r.y. ja kotikunta Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Subcontracting Excellence Club S.E.C r.y. ja kotikunta Helsinki. SUBCONTRACTING EXCELLENCE CLUB S.E.C RY. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Subcontracting Excellence Club S.E.C r.y. ja kotikunta Helsinki. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistys on alihankintayritysten

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

SJL:n valtuuston työjärjestys

SJL:n valtuuston työjärjestys 1 SJL:n valtuuston työjärjestys 1. Valtuuston tehtävät Valtuustolla on ylin päätösvalta liiton asioissa. Valtuuston tehtävistä säädetään yleisluontoisesti liiton säännöissä, mm. pykälissä 29 35. Tällä

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T Nimi: Kuopion Rakennusarkkitehtiopiskelijat ry Kotipaikka Kuopio Osoite Opistotie 2 70200 KUOPIO Rekisterinumero: 216.108 Perustamisajankohta: 20.10.2015 Rekisteröity 17.11.2015

Lisätiedot

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 13.11.2010 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 13.11.2010 klo 12.31 14.25 Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Kokoustyypit. Timo Reko

Kokoustyypit. Timo Reko Kokoustyypit Timo Reko timo.reko@msl.fi Kokoustyypit Sääntömääräiset kokoukset, joita on joko yksi tai kaksi vuodessa (syys- ja kevätkokous). Sääntömääräiset kokoukset käyttävät ylintä valtaa. Ylimääräiset

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 6.10.2014 klo 16.30 Paikka Oamkin Kotkantien kampus, Kotkantie 1, auditorio 3. Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Johanna Väyrynen

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna i Norra Finland. 3 Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna i Norra Finland. 3 Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys: POHJOIS-SUOMEN TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIT r.y. FÖRETAGSLÄKARNA I NORRA FINLAND r.f. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Tarkoitus 1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Työterveyslääkärit, ruotsiksi Företagsläkarna

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti.

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti. SUOMEN ERIKOISKULJETUSTEN LIIKENTEENOHJAAJAT SEKLI RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 9/2013 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 22.5.2015, kello 13.00 Paikka Hotelli Radisson Blue Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö

Lisätiedot

KITES RY SÄÄNTÖMUUTOS 2012 Virve Obolgogiani KITES SÄÄNTÖMUUTOS 2012. 2 Yhdistyksen tarkoitus. Nykyiset säännöt:

KITES RY SÄÄNTÖMUUTOS 2012 Virve Obolgogiani KITES SÄÄNTÖMUUTOS 2012. 2 Yhdistyksen tarkoitus. Nykyiset säännöt: KITES SÄÄNTÖMUUTOS 2012 2 Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää monikielistä viestintää, monikulttuurista vuorovaikutusta ja niihin sisältyvää teknillistä sisällönhallintaa

Lisätiedot

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen.

Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. lista SYYSKOKOUS 2016 Aika Torstaina 24.11.2015 klo 17.00 Paikka Tervolan nuorisoseuran talo, Seurantie, Tervola 1 KOKOUKSEN AVAUS Peräpohjolan Leader ry:n puheenjohtaja Jorma Vaara avaa kokouksen. 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN

Lisätiedot

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry Pöytäkirja Sääntömääräinen kevätkokous Aika: 26.3.2018 klo 18.03 Paikka: Tampereen yliopisto, C-siipi, ryhmätyötila 1 Läsnäolijat: Aino Haaranen

Lisätiedot

Jäsenmaksuohjesääntö 2015

Jäsenmaksuohjesääntö 2015 Jäsenmaksuohjesääntö 2015 1. Jäsenmaksu Suomen Journalistiliiton jäsenen tulee liiton sääntöjen mukaan maksaa jäsenmaksua, ellei hän ole oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

SUOMEN RAVITSEMUSTIETEEN YHDISTYS RY FÖRENINGEN FÖR NÄRINGSLÄRA I FINLAND RF Ehdotus sääntömuutokseksi

SUOMEN RAVITSEMUSTIETEEN YHDISTYS RY FÖRENINGEN FÖR NÄRINGSLÄRA I FINLAND RF Ehdotus sääntömuutokseksi SUOMEN RAVITSEMUSTIETEEN YHDISTYS RY FÖRENINGEN FÖR NÄRINGSLÄRA I FINLAND RF Ehdotus sääntömuutokseksi 6.10.2006 Voimassa olevat säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Ravitsemustieteen Yhdistys Föreningen

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin.

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin. HERANTIS PHARMA OYJ Pöytäkirja 1/2018 Y-tunnus: 2198665-7 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 11.4.2018, klo 13.00 Paikka Läsnä Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, Helsinki Liitteessä 3 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. Suomen Judoliitto ry Sääntömääräinen syyskokous 2015 Aika: 28.11.2015. Valtakirjojen tarkistus 12.30 alkaen. Kokous alkaa kello 13.00. Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013 KOKOUSKUTSU 24.9.2013 Aika: 21.9.2013 klo 12.15 Paikka: Tuusniemi, Kaupungintalo. Läsnä: Hakalisto, Kasperi Herranen, Jussi Hippi, Eeva Hylkilä Hanna Ikonen, Juho Jokinen, Ida Junkkari, Heikki Kangas,

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

Valtuuston varsinainen syyskokous

Valtuuston varsinainen syyskokous lista 2/2015 syyskokous Aika Paikka 10. 11.12.2015 (to-pe) Sokos Hotelli Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa 1 Kokouksen järjestäytyminen 1.1 Kokouksen avaus Valtuuston puheenjohtaja Tapio Räihä avaa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka JYVÄSKYLÄN ALAKAUPUNGIN ASUKASYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jyväskylän alakaupungin asukasyhdistys ry ja sen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksen

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT 1 MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Martat ry, josta käytetään näissä säännöissä nimitystä piiri. Piirin kotipaikka on Joensuu, ja se kuuluu

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Luottamushenkilöiden taloudelliset etuudet

Luottamushenkilöiden taloudelliset etuudet 1 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Luottamushenkilöiden taloudelliset etuudet Yhtymävaltuuston hyväksymä 15.6.2017 28 1. 2. Yleiset määräykset Tässä asiakirjassa annetaan tarpeelliset määräykset

Lisätiedot

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Joensuun Nuorisoverstas ja kotipaikka Joensuu. 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Lakeuden Tokoilijat ry. yhdistyksen säännöt

Lakeuden Tokoilijat ry. yhdistyksen säännöt Lakeuden Tokoilijat ry yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lakeuden Tokoilijat ry ja sen kotipaikka on Ilmajoki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt

Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt Pilvenmäen Ravinaiset ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pilvenmäen Ravinaiset ry ja sen kotipaikka on Forssan kaupunki. 2 Tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere.

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoitus on vastustaa

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY Pohjois-Satakunnan jätteiden käsittely Oy:n varsinainen yhtiökokous Aika 29.6.2017 alkaen klo 12.00 Paikka Kankaanpään kaupungintalo, kaupunginjohtajan huone, Kuninkaanlähteenkatu 12. Kutsutut / Läsnä

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot