VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:"

Transkriptio

1 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, klo Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet: Alanen Heikki Hedman Pia Hynninen Pirjo Ikonen Jaakko Jumppainen Pauli Martikainen Olavi Paatsola Pauli Putkonen Eija Ropponen Esko Selkomaa Minna Vehmanen Riitta Varajäsenet: Immonen Seppo Rikalainen Anita Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Ihalainen Anna-Maija Immonen Ahti Laitinen Pertti Nummela Riitta Pulkkinen Sinikka Raatikainen Eila Rundelin Marita Toivanen Anne Voutilainen Nina Jääskeläinen Ritva Tuovinen Saija Muut Tynkkynen Olli kirkkoneuvoston puheenjohtaja Siivola Olli hallintojohtaja, sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Heikki Alanen Olli Siivola KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka seurakuntavirasto Allekirjoitukset Eila Raatikainen Esko Ropponen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka seurakuntavirasto Todistaa kirkkoherra

2 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kv 10, Kv 10, KJ 8:5,1-2: Kirkkovaltuuston kutsuu koolle puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Jos varapuheenjohtajallakin on este, kutsun antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Kutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka ja siihen on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Valtuuston työjärjestys 8 : Asioita valtuustolle esiteltäessä tulee valtuutettujen käytettävissä olla kokouksen esityslista, johon sisältyy selostus kustakin käsiteltävästä asiasta ja kirkkoneuvoston ehdotus valtuuston päätökseksi. Esityslista liitteineen ja muut mahdolliset asiakirjat on, jolleivät erityiset syyt ole esteenä, toimitettava valtuutetuille vähintään kolme päivää ennen valtuuston kokousta. KL 7:4: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Valtuuston kokous on kutsuttu koolle päivätyllä kirkkovaltuuston puheenjohtajan antamalla kutsulla, joka on ollut viraston ilmoitustaululla nähtävillä samasta päivästä lukien. Kokouskutsu on postitettu valtuutetuille ja esityslista jaettu

3 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus Kv 10, Valtuuston työjärjestys 9 : Asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei valtuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Suoritetaan nimenhuuto. Kokouksessa esillä olevan tiedoston perusteella päätetään poissaolosyiden hyväksymisestä sekä todetaan varajäsenten läsnäolo. Puheenjohtaja: Kokous todetaan kutsumistapaan ja valtuutettujen lukumäärään nähden laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi, ja asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Suoritettiin nimenhuuto, jonka perusteella todettiin kokouksessa olevan läsnä 22 valtuutettua ja neljä (4) varavaltuutettua. Edellä olevan perusteella todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja läsnä olleiden valtuutettujen lukumäärään nähden päätösvaltaiseksi.

4 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KOKOUSPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kv 11, Kv 11, KJ 7:6.2: Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla, jollei tarkastamisesta ole määrätty ohje- tai johtosäännössä. Käytänteenä on ollut, että kokouksessa on valittu kaksi jäsentä sukunimien aakkosjärjestyksessä pöytäkirjan tarkastajiksi. Puheenjohtaja: Valitaan kaksi (2) kokouspöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa ovat Raatikainen Eila ja Ropponen Esko. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Raatikainen Eila ja Ropponen Esko.

5 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ YLITYSOIKEUSANOMUS 1/2016 Kv 12, Kn 37, Vuoden 2016 kirjanpidossa on syntynyt kirkkoneuvoston sitovuustasolla talousarvion ylityksiä seuraavasti: Työpaikkaruokailu 1.728,31 euroa Lounaspalvelujen käyttö kasvoi odotettua enemmän. Muu yleishallinto 6.385,01 euroa Työterveyshuoltopalveluista Kelalta saatu korvaus vuodelta 2015 jäi budjetoitua pienemmäksi. Seurakuntapalvelu ,88 euroa Diakoniatyön talousarvio ylittyi Ylitys syntyi seuraavissa asioissa: It -palvelut ( 5148 ), palkat ( 2741 ) ja toimintamenot ( noin 4000 ) sekä taloudellinen avustaminen ( yht ) Sitovuustasolla ylitystä jäi koska aikuis-, musiikki- ja evankelioimistyössä säästöä syntyi It-palveluiden ylitys 5000 ei ollut ennakoitavissa, vaan tuli yllätyksenä. Osa-aikaisen diakoniatyöntekijän palkkakustannusten arviointi oli vaikeaa ja diakoniatyö käytti myös muita ulkopuolisia asiantuntijoita. Toimintakulut ylittyivät vammais- ja vanhustyössä sekä syrjäytymisvaarassa olevien ihmisten kanssa tehtävässä työssä. Työmuotojen ylitykset eivät ole suuria, koska kaikki suunniteltu toteutui, niin kustannukset ylittyivät. Merkittävin kustannusten nousu oli vanhustyössä ja johtui kuljetuskustannuksista ja siitä että ryhmät ja retket täytyi järjestää hyvin pienille ryhmille osallistujien huonokuntoisuuden vuoksi. Diakoniatyöntekijät hakivat tukikummit ja kirkon diakoniarahaston avustuksia asiakkaille lähes edestä. Vanhustyönkeskusliiton Zonta-tukea vanhusten ystäväpiiritoimintaan saatiin 2606.

6 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Ylitysoikeusanomus 1/2016 Kv 12, Lahjoitusvaroja saatiin aiempia vuosia vähemmän ja osa kirpputorituotosta ohjattiin yv- keräykseen sekä yv-palautusrahat siirtyivät sisupartiotoimintaan vuodelle Nämä pienet muutokset viimeistelivät talousarvion ylityksen. Kiinteistötoimi yhteensä ,95 euroa Kiinteistötoimen määrärahaylitykset johtuvat seuraavista tapahtumista: Keittiötoimen arvioidusta ulosmyynnistä jäätiin budjetista n euroa. Tilavuokrat jäivät n euroa arvioitua vähäisemmiksi. Metsätalouden nettotuotto jäi n euroa arvioitua pienemmäksi. - Puun myynti toteutui loppuvuodesta siten, että vain ennakkomaksut tuloutuivat talousarviovuodelle Palkat ja palkkiot ylittyivät n eurolla (n. 0,7 %). Palvelujen ostot ylittyivät n eurolla. Merkittävimpiä syitä olivat: - Rakennusten kunnossapito: Puurtilan rantasauna maalattiin ja lauteet uusittiin; rakenneltiin InvaWC ja ulkoterassi, korjattiin Majakan jäähdytysjärjestelmää, teetettiin Härkämäen tilan taimikonhoitotöitä, Kuvanssin ja Varislahden tilan ennakkoraivaukset sekä Varislahden metsätien sorastus, pääkirkon sakastin vuotava vesikatto uusittiin, maalattiin koko Kuoppakankaan työkeskuksen rippikoulusiipi (uusittiin värimaailma) ja korjattiin kattovuotoja. Osa kiinteistötoimen talousarvion ylityksestä tuli katettua niissä kiinteistöissä, joissa nettobudjetti alittui vuoden aikana.

7 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Ylitysoikeusanomus 1/2016 Kv 12, Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto myöntää vuoden 2016 talousarvioon kohtaan Työpaikkaruokailu Muu yleishallinto Seurakuntapalvelu Kiinteistötoimi euron ylitysoikeuden. Kv 12, Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto myöntää vuoden 2016 talousarvioon kohtaan Työpaikkaruokailu Muu yleishallinto Seurakuntapalvelu Kiinteistötoimi euron ylitysoikeuden.

8 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS Kv 13, Kn 38, Vuoden 2016 toimintakertomus koostuu entiseen tapaan johtokuntien hyväksymistä, ja niiden toimintojen osalta, joilla johtokuntia ei ole, vastaavien viranhaltijoiden laatimista kertomuksista. Vuosikertomuksessa tulee arvioida valtuuston toimintasuunnitelmassa hyväksymien tavoitteiden saavuttamista. Johtokuntatasoilla asioita voidaan tutkia tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin, mutta neuvoston ja valtuuston tasolla toimintakertomuksen taso on karkeampi. Toimintakertomukseen liittyvät omina osinaan myös hautainhoitorahaston tilinpäätös, henkilöstötilinpäätös ja tilinpäätösosa. Hautainhoitorahaston tilinpäätös osoittaa vuodelta 2016 ylijäämää n euroa ja seurakunnan tilinpäätös ylijäämää n euroa. Hautainhoitorahaston ylijäämä muodostuu edellisvuosien tapaan alijäämäiseksi budjetoidusta ja toteutuneesta toiminnasta ja kohtuullisesti onnistuneesta ja toteutuneesta sijoitustoiminnasta. Toimintatuotot olivat noin euroa ja ne alittivat talousarvion noin eurolla. Toimintakulut olivat noin 4,056 milj. euroa, missä talousarvio alittuu eurolla. Suurehkot erot tuloissa ja menoissa verrattuna talousarvioon johtuvat hautainhoitorahaston palkkojen kirjaamisesta edellisvuosista poiketen suoraan rahaston kuluiksi eikä seurakunnan palkoiksi, minkä jälkeen ne olisi laskutettu rahastolta. Seurakunnan tilinpäätös on talousarvioon verrattuna n euroa budjetoitua parempi.

9 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös Kv 13, Verotulot ylittivät budjetoidun eurolla. Kaikki tilinpäätöskirjaukset on suoritettu, mutta Kirkon Palvelukeskuksesta on ilmoitettu, ettei virallisia tilinpäätösraportteja ole saatavissa ( tilanne) ja arvio niiden valmistumisajankohdasta on ensi viikko. Toimintakertomus (kirjallinen aineisto) on liitteenä. Numeerinen aineisto toimitetaan jäsenille niin pian kuin se on meillä saatavilla. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1. hyväksyä vuoden 2016 tilinpäätöksen; 2. allekirjoittaa tilinpäätöksen, 3. jättää tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi; Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto 1. vahvistaa tilinpäätöksen; ja 2. hyväksyy toimintakertomukseen sisältyvän esityksen tilikauden tuloksen käsittelystä. Merkittiin, että kirjanpitäjä Tiina Suomalainen oli kokouksessa asiantuntijana läsnä. Päätettiin yksimielisesti tasekirjaan tehtävistä pienistä tekstiteknisistä tarkistuksista. Päätettiin lisätä tarkistusvaiheessa kuvia elävöittämään toimintakertomusta. Tasekirjan yksityiskohtaisen käsittelyn jälkeen esitys hyväksyttiin.

10 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös Kv 13, Kv 13, Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto 1. vahvistaa tilinpäätöksen; ja 2. hyväksyy toimintakertomukseen sisältyvän esityksen tilikauden tuloksen käsittelystä.

11 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ VASTUUVAPAUS VUODELTA 2016 Kv 14, Kn 53, Tilintarkastajat ovat suorittaneet Varkauden seurakunnan vuotta 2016 koskevan vuositilintarkastuksensa. Tilintarkastuskertomus on liitteenä. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se 1) merkitsee tilintarkastuskertomuksen tiedoksi; ja 2) päättää vastuuvapauden myöntämisestä kirkkoneuvostolle ja muille tilivelvollisille varainhoitovuodelta 2016 tilintarkastajien kertomuksessaan antaman lausunnon pohjalta. Kv 14, Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto 1) merkitsee tilintarkastuskertomuksen tiedoksi; ja 2) päättää vastuuvapauden myöntämisestä kirkkoneuvostolle ja muille tilivelvollisille varainhoitovuodelta 2016 tilintarkastajien kertomuksessaan antaman lausunnon pohjalta.

12 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ SEURAKUNTAPALVELUN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN Kv 15, Hjsto 96, Kirkkovaltuusto on hyväksynyt Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön kokouksessaan (7 ). Kirkkoneuvosto antoi kokouksessaan (129 ) valmisteltavaksi Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistamisen siten, että aikuis- ja evankelioimistyön ja musiikkityön edustajille määritellään esittelyoikeus kokouksiin. Kirkkoneuvosto on määritellyt henkilöstöjaoston tehtäväksi toimia ohje- ja johtosääntöjä valmistelevana toimielimenä. Liitteenä on voimassaoleva johtosääntö ja esitys uudeksi johtosäännöksi. Hallintojohtaja: Käsittely: Henkilöstöjaosto esittää seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön kirkkoneuvostolle / kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Keskustelun aikana hallintojohtaja muutti esityksensä seuraavaksi: Henkilöstöjaosto esittää seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön seurakuntapalvelun johtokunnalle lausunnolle ja edelleen kirkkoneuvostolle / kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Sphjk Spjhk:n esitys: Seurakuntapalvelun johtokunta antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä, edelleen kirkkoneuvostolle/kirkkovaltuustolle käsiteltäväksi/hyväksyttäväksi.

13 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistaminen Kn 15, Käsittely: Keskustelun aikana johtokunta päätyi seuraavaan esitykseen: Seurakuntapalvelun johtokunta ei ota kantaa asiaan, ennen kuin kuunnellaan kaikkia työalojen edustajia. On oikeudenmukaista kuunnella jokaisen työalasta vastaavan mielipide. Työalasta vastaavat kutsutaan seuraavaan johtokunnan kokoukseen keskustelemaa asiasta. Esitys hyväksyttiin Spjhk Seurakuntapalvelun johtokuntaan kutsutut vastaavat viranhaltijat, musiikkityöstä Mari Marjokorpi, aikuis- ja evankelioimistyöstä Niina Lehmusoksa ja sairaalasielunhoitotyöstä Pirjo Parviainen. Johtokunta keskustelee viranhaltijoiden kanssa ja antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä edelleen kirkkoneuvostolle/kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Puheenjohtaja: Johtokunta päättää antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä edelleen kirkkoneuvostolle/ kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Lausunto on tämän pöytäkirjan liite nro 3. Merkittiin, että Niina Lehmusoksa, Mari Marjokorpi ja Pirjo Parviainen poistuivat pykälän käsittelyn jälkeen klo

14 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistaminen Kv 15, Kn 42, Toisin kuin johtokunnan lausunnossa on kaavailtu, ei esittelijöiden kohdalla tehdyllä täsmennyksellä ole tarkoitus lisätä seurakuntapalvelun johtokunnan kokousten määrää. Tarkoitus on entiseen tapaan käsitellä tarvittaessa useampien työalojen asioita samassa kokouksessa siten, että kukin esittelijä esittelee oman alansa asiat. Näin toimitaan mm. kirkkoneuvoston ja henkilöstöjaoston kokouksissa. Liitteenä on voimassaoleva seurakuntapalvelun johtokunnan johtosääntö ja esitys uudeksi johtosäännöksi. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto hyväksyy seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön oheisen liitteen mukaisesti. Kv 15, Liitteenä on esitys uudeksi johtosäännöksi. Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto hyväksyy seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön oheisen liitteen mukaisesti.

15 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ TALOUSSÄÄNTÖ Kv 16, Hjsto 15, Seurakunnan ja seurakuntayhtymän varojen käyttämisestä, kirkollisverosta, tilivelvollisista ja tilintarkastajan vastuusta sekä taloutta koskevista muista säännöksistä ja määräyksistä säädetään kirkkolain 15 luvussa. Lisäksi kirkkojärjestyksen 15 luvussa säädetään muun muassa talousarviosta, talouden tasapainosta, tilinpäätöksestä, toimintakertomuksesta, hallinnon ja talouden tarkastamisesta, metsien hoidosta sekä toiminnan ja talouden tilastoinnista. Kirkkolain 15 luvun 4 :ssä säädetään, että taloudenhoidon järjestämisestä määrätään tarkemmin kirkkovaltuuston hyväksymässä taloussäännössä. Taloussäännöllä kirkkovaltuusto ohjaa talousarvion sekä toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelua ja sisältöä, omaisuuden hoitoa ja rahatointa, kirjanpitoa ja tilinpäätöstä sekä tilintarkastusta ja sisäistä valvontaa. Kirkkohallituksen virastokollegio on hyväksynyt uudet seurakuntatalouden taloussääntömallit erikseen itsenäiselle seurakuntataloudelle ja seurakuntayhtymälle. Uusiin sääntöihin on päivitetty kirkkolakiin ja kirkkojärjestykseen ja muihin taloussääntöä koskeviin lakeihin tulleet muutokset. Lisäksi on huomioitu seurakuntatalouden ja Kirkon palvelukeskuksen tehtävien työnjako. Taloussääntöluonnoksen on käsitellyt laskentatoimen kehittämistyöryhmä ja kirkon laintarkastustoimikunta. Uudessa sääntömallissa on huomioitu muun muassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten ja irtaimiston hoito. Mallista on poistettu mainita seurakunnan rahan lainaamisesta toiselle seurakunnalle. Malliin on lisätty maininta, että talousarvio ja toiminta- ja taloussuunnitelma sekä tilinpäätös julkaistaan seurakunnan verkkosivuilla.

16 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Taloussääntö Kv 16, Erityiskatteisten rahastojen määritelmää on täsmennetty. Rahaston erityiskatteisuudella seurakuntatalouksissa tarkoitetaan sitä, että rahaston pääoman varoilla on sääntöjen mukainen käyttörajoitus. Rahaston pääomaa vastaavat rahavarat voivat olla taseessa joko toimeksiantojen varoissa tai seurakuntatalouden muissa varoissa luonteensa mukaisilla tasetileillä. Rahaston pääomia vastaava muu omaisuus, esimerkiksi metsätilat, asunto-osakkeet ja muut arvopaperit, merkitään taseessa toimeksiantojen varoihin luonteensa mukaisille tileille. Joidenkin pykälien jälkeen on kursiivilla merkitty lakiviittauksia, täsmennyksiä ja esimerkkejä seurakuntatalouden tueksi ja mallin tulkitsemiseksi. Jokaisen seurakuntatalouden on laadittava mallin perusteella oma taloussääntö ja käsiteltävä se kirkkoneuvostossa tai yhteisessä kirkkoneuvostossa ja esittävä kirkkovaltuuston tai yhteisen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Liitteinä ovat voimassaoleva taloussääntö ja kirkkohallituksen taloussääntömallista muokattu esitys Varkauden seurakunnan taloussäännöksi. Hallintojohtaja: Henkilöstöjaosto päättää 1) taloussääntöesitykseen tehtävistä muutoksista; ja 2) esittää sen edelleen kirkkoneuvostolle / kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. 1) Muutoksia ei tehty. 2)

17 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Taloussääntö Kv 16, Kn 55, Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto 1) hyväksyy talousäännön oheisen liitteen mukaisena; ja 2) kumoaa 16. päivänä elokuuta 2011 vahvistetun Varkauden seurakunnan taloussäännön. Kv 16, Liitteenä on esitys Varkauden seurakunnan taloussäännöksi. Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto 1) hyväksyy talousäännön oheisen liitteen mukaisena; ja 2) kumoaa 16. päivänä elokuuta 2011 vahvistetun Varkauden seurakunnan taloussäännön.

18 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN JA SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN PERUSTAMINEN Kv 17, Hjsto 22, Varkauden seurakunnassa vapautui 2. kappalaisen virka Jarkko Piipon siirryttyä Joroisten seurakunnan kirkkoherraksi. Kappalaisen viran hoitajaksi (vt.) on palkattu teologian maisteri Pirjo Parviainen, määräaikaisesti ajalle Kirkkoherra on päättänyt esittää, että perustettaisiin seurakuntapastorin virka, mikä aiheuttaisi sen, että II kappalaisen virka on tarpeeton. Puheenjohtaja: Henkilöstöjaosto / kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto päättää 1. esittää Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, että se lakkauttaa Varkauden seurakunnan II kappalaisen viran lukien; ja 2. perustaa Varkauden seurakuntaan seurakuntapastorin viran samasta ajankohdasta lukien. Kn 54, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto päättää 1. esittää Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, että se lakkauttaa Varkauden seurakunnan II kappalaisen viran lukien; ja 2. perustaa Varkauden seurakuntaan seurakuntapastorin viran samasta ajankohdasta lukien.

19 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ kappalaisen viran lakkauttaminen ja seurakuntapastorin viran perustaminen Kv 17, Kv 17, Kirkkoneuvosto: Kirkkovaltuusto päättää 1. esittää Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, että se lakkauttaa Varkauden seurakunnan II kappalaisen viran lukien; ja 2. perustaa Varkauden seurakuntaan seurakuntapastorin viran samasta ajankohdasta lukien.

20 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KIRJATAAN KIRKKOVALTUUSTON TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Kv 18, Kv 18, Puheenjohtaja: Kirkkovaltuusto kirjaa sen tietoon saatetuksi seuraavat asiat: 1) Valtuuston kokousajankohdat Puheenjohtaja ilmoitti, että valtuuston loppuvuoden kokoukset järjestetään ja ) Yhteistyö Rauhanyhdistyksen kanssa Valtuutettu Olavi Martikainen toivoi, että Kotiviestissä ja kirkollisissa ilmoituksissa tiedotettaisiin myös Rauhanyhdistyksen sunnuntaiseuroista. Kirkkoherra totesi ehdotuksen hyväksi ja lupasi tiedottajan hoitavan asiaa yhteydenoton jälkeen. Merkittiin tiedoksi.

21 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN Kv 19, Kv 19, Puheenjohtaja: Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 10 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja antoi Kirkkolain 24 luvun 10 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen.

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 24.5.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.5.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kangaslammin seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.5.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.5.2016 klo 18.00 18.40 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 5.6.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 4.6.2019 klo 18.00 19.00 Paikka Kangaslammin kirkko OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 3/2017 Sivu 25

Kirkkovaltuusto N:o 3/2017 Sivu 25 N:o 3/2017 Sivu 25 Kokousaika Keskiviikko 6.9.2017 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Laukkanen Esko Leskinen Antero

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 23.1.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.1.2019 klo 18.00 18.57 Paikka Pääkirkon seurakuntasali, Savontie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 13 Kirkkoneuvosto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 13 Kirkkoneuvosto 2/ 13 10 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 22.3.2017 10 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 05.06.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntakeskuksen seurakuntasalit 2-3, Keskuskatu 27, 76100 PIEK- SÄMÄKI OSALLISTUJAT Nykänen Riitta puheenjohtaja Kovanen Mirja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto sivut 9 14

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto sivut 9 14 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 sivut 9 14 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 19.55 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.5.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 3.5.2017 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hynninen Pirjo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013 VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.15 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 18.55 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 maallikkoten vaalikokous, hiippakuntavaltuuston maallikkoten ja Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Pääkirkon seurakuntasali Läsnä: Alanen Heikki puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo

KOKOUSAIKA Torstai klo Taloudellinen jaosto Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai 31.8.2017 klo 14.00 15.21 KOKOUSPAIKKA Temppelikatu 9 A, 2 krs neuvotteluhuone SAAPUVILLA Mäkelä Pertti puheenjohtaja OLLEET Pahkala Ritva varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Tuovinen Saija

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Tuovinen Saija VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 20.12.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 19.12.2017 klo 18.00 18.35 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Pääkirkon seurakuntasali. Varsinaiset jäsenet: Vehmanen Riitta. Tuovinen Saija

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Pääkirkon seurakuntasali. Varsinaiset jäsenet: Vehmanen Riitta. Tuovinen Saija VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 21.9.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 19.9.2017 klo 18.00 18.35 Paikka Pääkirkon seurakuntasali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 4/2017 Kokousaika Tiistai 19.12.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Nimenhuuto 38 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.03.2017 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Salonen Jorma

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Salonen Jorma VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 16.10.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 15.10.2019 klo 18.00 18.37 Paikka Könönpellon seurakuntakeskus, Atolantie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 N:o 03/2017 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 30.3.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 29.3.2017 klo 17.00 19.26 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.08.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 75 KOKOUKSEN AVAUS 76 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 77 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.5.2018 1 3 21 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.7.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.7.2015 klo 17:00 17:45 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18 Aika: klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/5. 2017

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSTIEDOT Kokousaika 28.5.2012 klo 17.00-17.55 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Kemijärvi Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset Varsinaiset jäsenet Aalto Pirkka Imporanta Aulikki Huzckowski

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018 RUSK SEURAKUNTA 01.03.2018 KIRKKOVALTUUST KOKOUS Aika Torstaina 01.03.2018 klo 18.00 19.07 Paikka Vahdon seurakuntatalo (Kanttorilantie 1 Vahto) Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 27.5.2015 klo 18.00-19.02 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2016. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2016. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 01.06. 2015 klo 18.00 19.34 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 11.5.2017 klo 18.00 20.24 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Antti Koistinen Ahti Moilanen, puheenjohtaja Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa,

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 28.6.2017 2/2017 1 (5) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 28.6.2017 klo 16.30 16.57 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Huttela Helka valtuuston puheenjohtaja Mäkinen Jorma

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto 7.6.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. päivä kesäkuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.12.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 2/ TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2017

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 2/ TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2017 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kokousaika Maanantai 8.5.2017 klo 18.00 19.31 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen Henna-Leena

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 19.00 20.07 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.6.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.6.2017 klo 17.00 17.30 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 sivut 10-15 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.45 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston pj. Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Karppinen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 Aika: klo 19.00-20.20 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 13.6.2017 klo 17.30 18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina klo

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina klo 9 KOKOUSAIKA Tiistaina 30.5.2017 klo 19.00-21.51 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali SAAPUVILLA OLLEET Annala Tarja Lahtinen Helena JÄSENET Hakola Anni Latomäki Ulla Haukkala Pentti Latvala

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot