VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017"

Transkriptio

1 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko klo Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Ikonen Jaakko Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Pulkkinen Sinikka Saraketo Katja Tynkkynen Olli puheenjohtaja Varajäsenet: - Muut osallistujat Alanen Heikki valtuuston puheenjohtaja Laakso Timo kasvatustyön johtaja Suomalainen Tiina kirjanpitäjä Siivola Olli sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Olli Tynkkynen Olli Siivola KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka seurakuntavirasto Allekirjoitukset Pauli Jumppainen Pertti Laitinen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka seurakuntavirasto Todistaa kirkkoherra

2 2 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SEKÄ TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kn 35, Kn 35, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. KL 7:4.1.: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu / esityslista jaetaan jäsenille. Puheenjohtaja: Edellä mainituin perustein todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä hyväksytään kokouksen työjärjestys. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kn 36, Kn 36, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 3 mom.: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Käytänteenä on ollut, että kokouksessa on valittu kaksi jäsentä sukunimien aakkosjärjestyksessä pöytäkirjan tarkastajiksi. Puheenjohtaja: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa ovat Ikonen Jaakko ja Jumppainen Pauli Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jumppainen Pauli ja Laitinen Pertti.

4 4 YLITYSOIKEUSANOMUS 1/2016 Kn 37, Kn 37, Vuoden 2016 kirjanpidossa on syntynyt kirkkoneuvoston sitovuustasolla talousarvion ylityksiä seuraavasti: Työpaikkaruokailu 1.728,31 euroa Lounaspalvelujen käyttö kasvoi odotettua enemmän. Muu yleishallinto 6.385,01 euroa Työterveyshuoltopalveluista Kelalta saatu korvaus vuodelta 2015 jäi budjetoitua pienemmäksi. Seurakuntapalvelu ,88 euroa Diakoniatyön talousarvio ylittyi Ylitys syntyi seuraavissa asioissa: It -palvelut ( 5148 ), palkat ( 2741 ) ja toimintamenot ( noin 4000 ) sekä taloudellinen avustaminen ( yht ) Sitovuustasolla ylitystä jäi koska aikuis-, musiikki- ja evankelioimistyössä säästöä syntyi It-palveluiden ylitys 5000 ei ollut ennakoitavissa, vaan tuli yllätyksenä. Osa-aikaisen diakoniatyöntekijän palkkakustannusten arviointi oli vaikeaa ja diakoniatyö käytti myös muita ulkopuolisia asiantuntijoita. Toimintakulut ylittyivät vammais- ja vanhustyössä sekä syrjäytymisvaarassa olevien ihmisten kanssa tehtävässä työssä. Työmuotojen ylitykset eivät ole suuria, koska kaikki suunniteltu toteutui, niin kustannukset ylittyivät. Merkittävin kustannusten nousu oli vanhustyössä ja johtui kuljetuskustannuksista ja siitä että ryhmät ja retket täytyi järjestää hyvin pienille ryhmille osallistujien huonokuntoisuuden vuoksi. Diakoniatyöntekijät hakivat tukikummit ja kirkon diakoniarahaston avustuksia asiakkaille lähes edestä. Vanhustyönkeskusliiton Zonta-tukea vanhusten ystäväpiiritoimintaan saatiin 2606.

5 5 Ylitysoikeusanomus 1/2016 Kn 37, Lahjoitusvaroja saatiin aiempia vuosia vähemmän ja osa kirpputorituotosta ohjattiin yv- keräykseen sekä yv-palautusrahat siirtyivät sisupartiotoimintaan vuodelle Nämä pienet muutokset viimeistelivät talousarvion ylityksen. Kiinteistötoimi yhteensä ,95 euroa Kiinteistötoimen määrärahaylitykset johtuvat seuraavista tapahtumista: Keittiötoimen arvioidusta ulosmyynnistä jäätiin budjetista n euroa. Tilavuokrat jäivät n euroa arvioitua vähäisemmiksi. Metsätalouden nettotuotto jäi n euroa arvioitua pienemmäksi. - Puun myynti toteutui loppuvuodesta siten, että vain ennakkomaksut tuloutuivat talousarviovuodelle Palkat ja palkkiot ylittyivät n eurolla (n. 0,7 %). Palvelujen ostot ylittyivät n eurolla. Merkittävimpiä syitä olivat: - Rakennusten kunnossapito: Puurtilan rantasauna maalattiin ja lauteet uusittiin; rakenneltiin InvaWC ja ulkoterassi, korjattiin Majakan jäähdytysjärjestelmää, teetettiin Härkämäen tilan taimikonhoitotöitä, Kuvanssin ja Varislahden tilan ennakkoraivaukset sekä Varislahden metsätien sorastus, pääkirkon sakastin vuotava vesikatto uusittiin, maalattiin koko Kuoppakankaan työkeskuksen rippikoulusiipi (uusittiin värimaailma) ja korjattiin kattovuotoja. Osa kiinteistötoimen talousarvion ylityksestä tuli katettua niissä kiinteistöissä, joissa nettobudjetti alittui vuoden aikana.

6 6 Ylitysoikeusanomus 1/2016 Kn 37, Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto myöntää vuoden 2016 talousarvioon kohtaan Työpaikkaruokailu Muu yleishallinto Seurakuntapalvelu Kiinteistötoimi euron ylitysoikeuden. Esitys hyväksyttiin.

7 7 VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS Kn 38, Kn 38, Vuoden 2016 toimintakertomus koostuu entiseen tapaan johtokuntien hyväksymistä, ja niiden toimintojen osalta, joilla johtokuntia ei ole, vastaavien viranhaltijoiden laatimista kertomuksista. Vuosikertomuksessa tulee arvioida valtuuston toimintasuunnitelmassa hyväksymien tavoitteiden saavuttamista. Johtokuntatasoilla asioita voidaan tutkia tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin, mutta neuvoston ja valtuuston tasolla toimintakertomuksen taso on karkeampi. Toimintakertomukseen liittyvät omina osinaan myös hautainhoitorahaston tilinpäätös, henkilöstötilinpäätös ja tilinpäätösosa. Hautainhoitorahaston tilinpäätös osoittaa vuodelta 2016 ylijäämää n euroa ja seurakunnan tilinpäätös ylijäämää n euroa. Hautainhoitorahaston ylijäämä muodostuu edellisvuosien tapaan alijäämäiseksi budjetoidusta ja toteutuneesta toiminnasta ja kohtuullisesti onnistuneesta ja toteutuneesta sijoitustoiminnasta. Toimintatuotot olivat noin euroa ja ne alittivat talousarvion noin eurolla. Toimintakulut olivat noin 4,056 milj. euroa, missä talousarvio alittuu eurolla. Suurehkot erot tuloissa ja menoissa verrattuna talousarvioon johtuvat hautainhoitorahaston palkkojen kirjaamisesta edellisvuosista poiketen suoraan rahaston kuluiksi eikä seurakunnan palkoiksi, minkä jälkeen ne olisi laskutettu rahastolta. Seurakunnan tilinpäätös on talousarvioon verrattuna n euroa budjetoitua parempi.

8 8 Vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös Kn 38, Verotulot ylittivät budjetoidun eurolla. Kaikki tilinpäätöskirjaukset on suoritettu, mutta Kirkon Palvelukeskuksesta on ilmoitettu, ettei virallisia tilinpäätösraportteja ole saatavissa ( tilanne) ja arvio niiden valmistumisajankohdasta on ensi viikko. Toimintakertomus (kirjallinen aineisto) on liitteenä. Numeerinen aineisto toimitetaan jäsenille niin pian kuin se on meillä saatavilla. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1. hyväksyä vuoden 2016 tilinpäätöksen; 2. allekirjoittaa tilinpäätöksen, 3. jättää tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi; Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto 1. vahvistaa tilinpäätöksen; ja 2. hyväksyy toimintakertomukseen sisältyvän esityksen tilikauden tuloksen käsittelystä. Merkittiin, että kirjanpitäjä Tiina Suomalainen oli kokouksessa asiantuntijana läsnä. Päätettiin yksimielisesti tasekirjaan tehtävistä pienistä tekstiteknisistä tarkistuksista. Päätettiin lisätä tarkistusvaiheessa kuvia elävöittämään toimintakertomusta. Tasekirjan yksityiskohtaisen käsittelyn jälkeen esitys hyväksyttiin.

9 9 LUTTILAN HAUTAUSMAAN MAANRAKENNUSTYÖT Kn 39, Kn 39, Kuluvan vuoden talousarvion investointiosassa on varattu euron määräraha Luttilan hautausmaan maaainesvaraston laajennukseen, asfaltointiin sekä palautuneiden muistomerkkien murskaukseen. Murske käytetään laajennusosan täyteaineena. Lisäksi on sovittu, että Hautainhoitorahasto osallistuu hankkeen rahoitukseen maksimissaan eurolla. Palautuneiden hautamuistomerkkien murskaus on irrotettu erillisurakaksi ja on suuruusluokaltaan n euroa (alv 0 %). Laajennus- ja asfaltointiurakan kilpailuttamiseksi on rakennusinsinööri Heimo Pöllänen laatinut työselityksen ja urakkatarjouspyynnön, joka on lähetetty kolmelle yritykselle. Määräaikaan klo 14 mennessä seurakunnalle jätettiin seuraavat kaksi (2) tarjousta: Solid Infra Oy, Varkaus; ja Savon Kuljetus Oy, Varkaus. Pöytäkirja tarjousten avaamisesta on liitteenä. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) hyväksyä Savon Kuljetus Oy:n jättämän edullisimman tarjouksen; ja 2) antaa hallintojohtajalle töiden toimeenpanoluvan ja valtuudet urakkasopimuksen allekirjoittamiseen. Esitys hyväksyttiin.

10 10 LASTENOHJAAJIEN PALKKAAMINEN VARHAISKASVATUKSEEN Kn 40, KJK 9, Liite nro 3 Varkauden seurakunnan varhaiskasvatuksessa on kaksi määräaikaista lastenohjaaja työsopimustasuhdetta katkolla. Toiseen lastenohjaajan työsuhteeseen kuuluu osana työnkuvaa kirkkomuskarin ohjaajatehtävät. Kn 47, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto antaa luvan palkata eläkkeelle siirtyvien lastenohjaajien tilalle kaksi määräaikaista lastenohjaajaa saakka. Esitys hyväksyttiin. Kn 74, Haastattelut on suoritettu Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy haastattelutyöryhmän esityksen ja päättää, että lastenohjaajien määräaikaisiin, työsopimussuhteisiin tehtäviin valitaan Tarja Natunen ajalle , vastuualueenaan lastenohjaajan tehtävät, ja Jaana Kivi ajalle , vastuualueenaan musiikkileikkikerho, molemmat neljän kuukauden koeajalla. Heidän kieltäytymisensä varalle haastattelutyöryhmä esittää valittavaksi Tiina Brusilan.

11 11 Lastenohjaajien palkkaaminen varhaiskasvatukseen Kn 40, Kirkkoneuvosto päättää, että 1) molemmat lastenohjaajien työsuhteet sijoitetaan vaativuusryhmään 402; 2) Natusen euromääräiseksi kuukausipalkaksi määritellään vaativuusryhmän 402 vähimmäispalkka; 3) Kiven euromääräiseksi kuukausipalkaksi määritellään vaativuusryhmä 402:sta (liukuma 1.920: :33) 1.980:06 / kk tehtävän hoitamisessa vaadittavan erityisosaamisen perusteella 4) valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä Rikosrekisterilain 6 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Käsittely: Keskustelun aikana puheenjohtaja korjasi esitystään siten, että Jaana Kivi valitaan ajalle ja Tarja Natunen ajalle Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti esitykset. Tarja Natunen, toinen valituista lastenohjaajista, valittiin vuonna 2016 avoinna olleeseen seurakuntamme nuorisotyönohjaajan virkaan. Nuorisotyönohjaajan virassa Tarja Natunen aloitti työnsä Hänen tilalleen palkattiin määräaikaiseksi lastenohjaajaksi viranhaltijapäätöksillä Essi Aimasmäki ajalle Lisäksi lastenohjaaja Jonna Tuovinen on perhevapaalla ajalla Hänen tilalleen määräaikaiseksi lastenohjaajaksi on viranhaltijapäätöksillä valittu Suvi Mikkonen ajalle Jonna Tuovisen mahdollisesta perhevapaan jatkoaikeista ei ole vielä työnantajalla tietoa eikä hakemusta. Lastenohjaaja Sari Maunula on myös työvapaalla ajalla Hänen sijaisenaan toimii viranhaltijapäätöksellä Kati Hoffren ajalla

12 12 Lastenohjaajien palkkaaminen varhaiskasvatukseen Kn 40, Toimintakaudella ei ole varhaiskasvatukseen osallistuvien lasten ja perheiden lukumäärässä tapahtunut oleellista muutosta edellisiin toimintakausiin nähden. Näin ollen voidaan olettaa, että lähivuosina ei ole isompia määrällisiä muutoksia puoleen jos toiseen odotettavissa vaikkakin ikäkausittain lasten lukumäärissä on koko ajan hienoista laskua havaittavissa ja ennustettavissa tulevaisuudessa. Onkin viisautta tarkkailla varhaiskasvatuksen osallistujamäärien kehitystä ja näin ollen varovasti vakinaistaa lastenohjaajien vakansseja varhaiskasvatuksen ohjaajatehtäviin. Vuoden 2018 aikana yksi lastenohjaajista saavuttaa henkilökohtaisen eläkeiän (Arja Antikainen). Tällä hetkellä Varkauden seurakunnan varhaiskasvatuksessa on resurssikartan mukaan noin kuuden henkilön ohjaajaresurssi. Tällä henkilöresurssilla Varkauden seurakunnan varhaiskasvatustyö järjestää kasteopetusta tukevaa määrällisesti ja laadullisesti monipuolista ja laaja-alaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille koko kaupungin alueella. Säännöllisinä viikoittaisina toimintamuotoina ovat päiväkerhot, perhekerhot, koululaisten toimintakerhot sekä vierailut päiväkodeissa ja koulujen iltapäivätoiminnassa. Viikoittain päiväkerhoissa on mukana noin 90 lasta, perhekerhoissa noin 200 osallistujaa ja toimintakerhoissa noin 40 alakoululaista tyttöä ja poikaa. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi lapsille ja perheille järjestetään leiri- ja retkitoimintaa, sekä tapahtumia, juhlia, perhemessuja ja perheiltoja. Toimiminen erilaisissa yhteistyöverkostoissa on myös toiminnallisesti ja ammatillisesti merkittävää.

13 13 Lastenohjaajien palkkaaminen varhaiskasvatukseen Kn 40, Lapsivaikutuksen arvioiminen: Mahdollisuudet 1. Ainoastaan toisen lastenohjaajien määräaikaista työsopimussuhteista, johon sisältyy kirkkomuskarin ohjausvastuu, muutetaan alkaen toistaiseksi voimassa olevaksi työsopimussuhteiseksi lastenohjaajaksi mahdollistaa tulevaisuudessa hallinnon ja henkilöresurssien reagoimisen niin lastenlukumäärän/päiväkerhoon ilmoittautuvien kuin myös mahdolliseen lastenohjaajan eläköitymiseen. 2. Toisen lastenohjaajien määräaikaista työsopimussuhteista, johon sisältyy kirkkomuskarin ohjausvastuu, muutetaan alkaen toistaiseksi voimassa olevaksi työsopimussuhteiseksi lastenohjaajaksi antaa myös mahdollisuuden pitkäjänteisesti kehittää lasten musiikkikasvatusta seurakunnassa. 3. Tehtäviä hoitamaan kutsutaan työntekijät heidän suostumuksellaan mahdollistaa tiimissä jo tuttujen työntekijöiden kanssa työskentelyn ja edelleen heidän hyviksi havaittujen ammatillisten osaamisten tehokkaan käytön. Samalla se helpottaa auki julistamiseen ja valintaan liittyvää hallintobyrokratiaa. 4. Mikäli varhaiskasvatuksen työvoimaresurssit tulevaisuudessa voidaan pitää nykyisellä tasolla, niin se edesauttaa ja mahdollistaa edelleen monipuolisen ja laaja-alaisen kodin ja seurakunnan kasvatuskumppanuuden. 5. Samalla se osaltaan vahvistaa kasteopetuksen ja uskontokasvatuksen toteumista, sekä ehkäisee lasten ja perheiden syrjäytymistä. Uhat 1. Mikäli varhaiskasvatuksen työvoimaresurssia joudutaan supistamaan, niin se vaikuttaa välittömästi varhaiskasvatuksen viikkotoimintaan toimintaryhmiä vähentäen. Tämä pakottaa osaltaan toiminnan keskittämiseen ja rajaamiseen.

14 14 Lastenohjaajien palkkaaminen varhaiskasvatukseen Kn 40, Tällöin perheet ja lapset eivät ole tasavertaisessa asemassa osallistumismahdollisuuksien suhteen johtuen ensisijaisesti kulkemisen ja kuljettamisongelmista. 3. Samalla kuva seurakunnan varhaiskasvatuksesta lähipalvelujen tuottajana särkyy ja vaarantaa varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan jatkumisen Varkauden kaupungin haja- ja reuna-alueilla. Lisäksi heikennetään seurakunnan kasvatustyön mahdollisuutta sitouttaa lapsia ja perheitä seurakuntaan, sen toimintaan ja osallisuuteen. 4. Diakonisen työnäyn mukainen erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja perheiden kokonaisvaltainen tuki voi myös vaarantua. 5. Päätösprosessin lopputulos vaikuttaa myös siihen, että millainen vaikuttavuus ja kasvatuskumppanuus kuva on seurakunnan kasvatustyöllä Varkauden kasvatustyön kokonaisuudessa. Ktj esitys: Kjk päätös: Kasvatustyön johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että kasvatustyölle annetaan täyttölupa lastenohjaajien palkkaamiseen seuraavasti entisen palkkausehdoin: 1. toinen lastenohjaajien määräaikaista työsopimussuhteista, johon sisältyy kirkkomuskarin ohjausvastuu, muutetaan alkaen toistaiseksi voimassa olevaksi työsopimussuhteiseksi lastenohjaajaksi. Tätä tehtävää hoitamaan kutsutaan työntekijän suostumuksella nykyinen tehtävän hoitaja lastenohjaaja Jaana Kivi 2. toinen lastenohjaajan määräaikainen työsopimussuhde pidetään määräaikaisena edelleen. Tätä tehtävää hoitamaan kutsutaan työntekijän suostumuksella nykyinen tehtävän hoitaja lastenohjaaja Essi Aimasmäki ajalle Esitys hyväksyttiin.

15 15 Lastenohjaajien palkkaaminen varhaiskasvatukseen Kn 40, Kn 40, Kasvatustyön johtaja Timo Laakso kutsutaan asiantuntijana paikalle esittelemään asiaa. Puheenjohtaja: Puheenjohtaja tekee päätösesityksen kokouksessa. Merkittiin, että kasvatustyön johtaja Timo Laakso oli asiantuntijana läsnä asian esittelyn ajan. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy johtokunnan esityksen kohdan 1. osalta ja siirtää kohdan 2. käsittelyn myöhempään ajankohtaan. Esitys hyväksyttiin.

16 16 VARKAUDEN SEURAKUNNAN LAPSIASIAINHENKILÖIDEN VALITSEMINEN TOIMIKAUDELLE Kn 41, KJK 10, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen päätös lisätä kirkkojärjestykseen säännös lapsivaikutusten arvioinnista on tullut voimaan (KJ 23 luku 3 ). Lisäksi lapsivaikutusten arviointia suositellaan sovellettavaksi kaikessa seurakunnan toiminnassa. Vuoden alussa astui voimaan kirkkojärjestyksen muutos, jonka mukaan päätöksenteon yhteydessä on suoritettava lapsivaikutusten arviointi. Muutos sekä antaa uuden välineen lapsiystävällisen seurakunnan edistämiseen että vahvistaa kaiken lasten parissa tehtävän työn merkitystä. Monet seurakunnat ovat valinneet lapsiasiahenkilön edistämään lasten asiaa ja osallistumaan lapsivaikutusten arviointiin. Tärkeintä on halu kuulla lapsen ääntä ja ottaa huomioon lasten näkemykset heidän ikäkautensa mukaisella tavalla. Lapsiasiainhenkilöinä ovat vuosina toimineet nuorisotyönohjaaja Kaija Puustinen ja kasvatustyön johtokunnan jäsen Nina Voutilainen. Ktj esitys: Kjk päätös: Kasvatustyön johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että se valitsee kaksi lapsiasiainhenkilöä toimikaudeksi , joista toinen on Varkauden seurakunnan työntekijä ja toinen Varkauden seurakunnan luottamushenkilö. Kasvatustyön johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että se valitsee nuorisotyönohjaaja Kaija Puustisen ja kasvatustyön johtokunnan jäsen Nina Voutilaisen lapsiasiainhenkilöksi toimikaudeksi Kn 41, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy johtokunnan esityksen. Esitys hyväksyttiin.

17 17 SEURAKUNTAPALVELUN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN Kn 42, Hjsto 96, Kirkkovaltuusto on hyväksynyt Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön kokouksessaan (7 ). Kirkkoneuvosto antoi kokouksessaan (129 ) valmisteltavaksi Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistamisen siten, että aikuis- ja evankelioimistyön ja musiikkityön edustajille määritellään esittelyoikeus kokouksiin. Kirkkoneuvosto on määritellyt henkilöstöjaoston tehtäväksi toimia ohje- ja johtosääntöjä valmistelevana toimielimenä. Liitteenä on voimassaoleva johtosääntö ja esitys uudeksi johtosäännöksi. Hallintojohtaja: Käsittely: Henkilöstöjaosto esittää seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön kirkkoneuvostolle / kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Keskustelun aikana hallintojohtaja muutti esityksensä seuraavaksi: Henkilöstöjaosto esittää seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön seurakuntapalvelun johtokunnalle lausunnolle ja edelleen kirkkoneuvostolle / kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Esitys hyväksyttiin. Sphjk Spjhk:n esitys: Seurakuntapalvelun johtokunta antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä, edelleen kirkkoneuvostolle/kirkkovaltuustolle käsiteltäväksi/hyväksyttäväksi.

18 18 Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistaminen Kn 42, Käsittely: Keskustelun aikana johtokunta päätyi seuraavaan esitykseen: Seurakuntapalvelun johtokunta ei ota kantaa asiaan, ennen kuin kuunnellaan kaikkia työalojen edustajia. On oikeudenmukaista kuunnella jokaisen työalasta vastaavan mielipide. Työalasta vastaavat kutsutaan seuraavaan johtokunnan kokoukseen keskustelemaa asiasta. Esitys hyväksyttiin Spjhk Seurakuntapalvelun johtokuntaan kutsutut vastaavat viranhaltijat, musiikkityöstä Mari Marjokorpi, aikuis- ja evankelioimistyöstä Niina Lehmusoksa ja sairaalasielunhoitotyöstä Pirjo Parviainen. Johtokunta keskustelee viranhaltijoiden kanssa ja antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä edelleen kirkkoneuvostolle/kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Puheenjohtaja: Johtokunta päättää antaa lausunnon seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännöstä edelleen kirkkoneuvostolle/ kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi. Lausunto on tämän pöytäkirjan liite nro 3. Esitys hyväksyttiin. Merkittiin, että Niina Lehmusoksa, Mari Marjokorpi ja Pirjo Parviainen poistuivat pykälän käsittelyn jälkeen klo

19 19 Seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön tarkistaminen Kn 42, Kn 42, Toisin kuin johtokunnan lausunnossa on kaavailtu, ei esittelijöiden kohdalla tehdyllä täsmennyksellä ole tarkoitus lisätä seurakuntapalvelun johtokunnan kokousten määrää. Tarkoitus on entiseen tapaan käsitellä tarvittaessa useampien työalojen asioita samassa kokouksessa siten, että kukin esittelijä esittelee oman alansa asiat. Näin toimitaan mm. kirkkoneuvoston ja henkilöstöjaoston kokouksissa. Liitteenä on voimassaoleva seurakuntapalvelun johtokunnan johtosääntö ja esitys uudeksi johtosäännöksi. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto hyväksyy seurakuntapalvelun johtokunnan johtosäännön oheisen liitteen mukaisesti. Esitys hyväksyttiin.

20 20 AVUSTUSHAKEMUS, VARKAUDEN LAULU RY Kn 43, Kn 43, Varkauden Laulu Ry:n puheenjohtaja Pasi Kosunen on lähettänyt kirkkoherra Olli Tynkkyselle avustushakemuksen. Hei, 60. juhlavuottaan viettävä Varkauden Laulu konsertoi Kuoppakankaan työkeskuksessa sunnuntaina klo 16. Konsertissa kuullaan 20 Maria-aiheista laulua, jotka on mainittu liitetiedostossa. Konsertissa laulaa solistina Anna Immonen ja säestyksistä vastaavat Sanna Lehtomäki, Rebekka Kinnunen ja Tiina Tirkkonen. Konserttiin on vapaa pääsy, kulujen kattamiseksi on myynnissä käsiohjelmaa 15 euron hintaan. Anomme Varkauden seurakunnalta konserttiavustusta 400 euroa konsertista aiheutuvien kulujen kattamiseen. Yhteistyöterveisin, Pasi Kosunen, pj. Varkauden Laulu Ry p Avustushakemuksen liitteenä tulo- ja menoarvio sekä konsertin juliste, jota on jaettu kaupungin keskeisille ilmoitustauluille. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää myöntää tilaisuutta varten avustuksena Kuoppakankaan työkeskuksen tilat ja seurakunnan työntekijät veloituksetta käyttöön. Esitys hyväksyttiin.

21 21 AVUSTUSHAKEMUS, VARKAUDEN SEURAKUNTAKUORO RY Kn 44, Kn 44, Varkauden Seurakuntakuoro Ry on osoittanut Kirkkoneuvostolle päiväämänsä avustusanomuksen. Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 90 vuotta ensimmäisistä yleisistä kirkkolaulujuhlista. Seuraavat kirkon musiikkijuhlat järjestetään vuonna 2017 ja sen jälkeen pääsääntöisesti joka neljäs vuosi eri puolilla maata yhteistyössä juhlapaikkakunnan seurakunnan/seurakuntayhtymän kanssa. Kirkon musiikkijuhlat järjestetään seuraavan kerran Helsingissä Juhlien keskuspaikkoina toimivat Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintorin ympäristö. Näille juhlille olisi Varkauden Seurakuntakuoron tarkoitus osallistua. Kuorolaiset tekevät pyyteetöntä vapaaehtoistyötä vuodesta toiseen ja matkan hinta saattaa omakustanteisena nousta monelle ylivoimaiseksi esteeksi. Siksi lähestymme pyytäen matkakassaamme lisäavustusta. Kustannukset jakaantuvat seuraavasti: Kuorolaisia on ilmoittautunut mukaan 16 Osallistujapassit a 60 x Majoitus 115 / 2hh Matka (Leppävirran ja Joroisten kirkkokuorojen kanssa yhteiskuljetuksena) Nuotit (ei saa kopioida) Ruokailu 1 ateria / 3 pv Yhteensä

22 22 Avustushakemus, Varkauden seurakuntakuoro ry Kn 44, Varkaus Varkauden Seurakuntakuoro Ry Raija Rautanen puheenjohtaja Riitta Kauhanen sihteeri Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää myöntää kuorolle matka-avustuksena 160. Esitys hyväksyttiin.

23 23 KIRKKONEUVOSTON TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Kn 45, Kn Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat ja mahdollisesti kokoukseen mennessä tulevat tiedotettavat asiat: 1) Kirkkoneuvoston edustajien terveiset toimielimistä 2) Pöytäkirjoja (liitteet) kirkkoherran viranhaltijapäätökset helmikuussa 2017 hallintojohtajan viranhaltijapäätökset helmikuussa 2017 Seurakuntapalvelun johtokunnan pöytäkirja 1/2017, Kappelineuvoston pöytäkirja 1/2017, Viestintätoimikunnan muistio 1/2017, Seurakuntapalvelun johtokunnan pöytäkirja 2/2017, Kasvatustyön johtokunnan pöytäkirja 1/2017, Henkilöstöjaoston pöytäkirja 2/2017, ) Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on istunnossaan todennut, että pastori Miina Karasti on irtisanoutunut Varkauden ja Heinäveden seurakuntien yhteisestä seurakuntapastorin virasta lukien. Merkittiin tiedoksi.

24 24 KOKOUKSESSA LÄSNÄOLEVIEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Kn 46, Kn 46, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto kirjaa pöytäkirjaan läsnä olevien mahdollisesti esille ottamat asiat. Merkittiin, että Jaakko Ikonen poistui klo ) Venepaikka Puurtilaan Keski-Savon Järvipelastajat ry:n puheenjohtaja Erkki Korhonen on tiedustellut lupaa kiinnittää yhdistyksen Hoikka-vene Puurtilan seurakuntakodin rantaan joitakin (5-10) kertoja ensi kesän aikana. Päätettiin järjestää paikan päällä katselmus ja tuoda asia sen jälkeen päätettäväksi. 2) Pääkirkon päätyseinän ristin kunto Pauli Paatsola totesi, että pääkirkon päätyseinän risti on likainen ja se tulisi puhdistaa mahdollisimman pian. Hallintojohtaja ilmoitti, että kunnostustyöstä on sovittu ja se toteutetaan tulevana keväänä.

25 25 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kn 47, Kn 47, Puheenjohtaja: Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja antoi Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen.

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.7.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.7.2015 klo 17:00 17:45 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.5.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.5.2017 klo 18.00 18.35 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 24.5.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.5.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kangaslammin seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 18.55 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.6.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.6.2016 klo 17.00 17.59 Paikka Takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.5.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.5.2016 klo 18.00 18.40 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.6.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.6.2017 klo 17.00 17.30 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.12.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.6.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 5.6.2013 klo 17.30-19.00 Paikka Puurtilan seurakuntakoti, Murhilahdentie 94 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kangaslammin kirkko. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 5.6.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 4.6.2019 klo 18.00 19.00 Paikka Kangaslammin kirkko OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.10.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.10.2014 klo 18.00 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Eskelinen Reino

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.10.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.10.2017 klo 17.00 18.20 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.2.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.00 17.24 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 11.6.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 17.00 18.03 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.6.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.6.2014 klo 17.30 18.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.9.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.9.2015 klo 17:00 17:41 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.4.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 3.4.2019 klo 17.30 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hedman Pia Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.10.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 23.1.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.1.2019 klo 18.00 18.57 Paikka Pääkirkon seurakuntasali, Savontie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/13

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 30.11.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.11.2018 klo 17.00 18.19 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 19.3.2018 AIKA: Tiistaina 27.3.2018 klo 17.00 alk. Kahvitarjoilu klo 16.45 alkaen. PAIKKA: Sahenkulma, Keskuskatu 17 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto 7.6.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. päivä kesäkuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.3.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.3.2015 klo 17.00 18.20 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.2.2019 klo 18 19.57 Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA To 9.2.2017 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 AIKA klo 18 20.15 PAIKKA Tikkakosken pappila, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot