TARJOUSPYYNTÖ: SULKAVAN KUNNAN KOULUKULJETUKSET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ: SULKAVAN KUNNAN KOULUKULJETUKSET"

Transkriptio

1 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 1(11) TARJOUSPYYNTÖ: SULKAVAN KUNNAN KOULUKULJETUKSET Pyydämme sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn koulukuljetusten hoitamisesta. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus koulukuljetusten harjoittamiseen. Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään koulukuljetusten harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa. Koulukuljetusten harjoittamiseen tarvittavan luvan voimassaoloajan umpeutuminen kesken sopimuskauden ei estä liikennöitsijää ottamasta osaa tarjouskilpailuun. Liikennöitsijä vastaa kuitenkin vahingoista, joita ostajalle mahdollisesti aiheutuu, jos ostoliikennesopimus purkautuu kesken sopimuskauden siitä syystä, ettei liikennöitsijän liikennelupaa uudisteta. Koulukuljetuksilla tarkoitetaan joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla harjoitettavaa henkilöliikennettä, joka on säännöllistä ja jonka hoitaminen perustuu Sulkavan kunnan kanssa tehtyyn palveluiden ostamista koskevaan sopimukseen. Tarjoaja voi jättää tarjouksen osasta tai kaikista reiteistä. Ostaja: Sulkavan kunta Kauppatie 1, FI Sulkava SUOMI Yhteyshenkilö: Apulaisrehtori Satu Noponen puh HANKINNASTA ILMOITTAMINEN Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus Hilmassa ilmoitusnumerolla Hankintailmoitus on julkaistu Hilmassa ilmoitusnumerolla ja EUVL:ssä 2017/S Sekä ennakkoilmoitus että hankintailmoitus on julkaistu sähköisessä HILMApalvelussa ( Hankintailmoituksen liitteenä on varsinainen tarjouspyyntö liitteineen. Asiakirjat on saatavissa suomenkielisenä. 2. HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET Hankinta on arvoltaan EU-kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Hankinnoissa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (1397/2016). Hankintamenettely suoritetaan hankintalain mukaan kilpailutettavissa hankinnoissa avointa menettelyä käyttäen. Hankinnassa noudatetaan soveltuvin osin julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2014 palvelut).

2 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 2(11) Asiakirjojen julkisuuden osalta noudatetaan Lakia viranomaisen toiminnan julkisuudesta nro 621/ HANKINTAYKSIKKÖ Hankintayksikkö on Sulkavan kunta. Päätöksen koulukuljetusten hankinnasta tekee Sulkavan kunnan peruspalvelulautakunta. 4. HANKINNAN KUVAUS Sulkavan kunta pyytää taksi- ja joukkoliikenneluvan omaavilta liikenteenharjoittajilta tarjouksia Sulkavan kunnan yhtenäiskoulun oppilaiden koulukuljetusten suorittamisesta (Keskuskoulu, Koulutie 8, Sulkava ja Lohilahden yksikkö, Lohirannantie 6, Lohilahti). Liikennöinti hoidetaan koulupäivinä. Liikennöintikohteiden tarkempi kuvaus on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Tarjouskilpailun kohteet. Kohteista annetut tiedot perustuvat nykyiseen tilanteeseen tai tiedossa olevaan syksyn 2017 tilanteeseen. Lukuvuosikohtaiset reitit suunnitellaan, kun tiedot koulujen työjärjestyksistä ja kouluun tulevista oppilasta on tiedossa. Reitit ajetaan kokonaisuudessaan tai osittain riippuen oppilaiden lukujärjestyksistä. Tilaaja pidättää oikeuden valita kullekin reitille auton, tehdä tarpeellisia muutoksia kuljetusaikoihin ja reitteihin sekä yhdistellä eri kohteiden kuljetuksia keskenään ennen sopimuskauden alkua ja sen aikana. Tilaaja ei voi sitoutua tarjouspyynnössä arvioituihin kilometrimääriin, reitteihin ja matkustajamääriin. Kuljetustarpeet voivat muuttua esimerkiksi seuraavista syistä: - oppilaiden muutettua paikkakunnalta tai paikkakunnalle - uusien oppilaiden tullessa esiopetukseen ja ensimmäiselle luokalle - kuudennen luokan oppilaiden siirtyessä yläluokille - lukujärjestysten vaihtuessa - mahdollisten kouluverkkotarkastelujen vuoksi - päivittäisten ennalta arvaamattomien kuljetustarpeiden vuoksi Liikennöitsijän on otettava huomioon, että liikennöintikorvaus muuttuu muuttuneiden kilometrien mukaiseksi. 4.1 Kohde ja sopimuskausi Hankinnan kohde on Sulkavan kunnan yhtenäiskoulun oppilaiden koulukuljetukset Tarjouskilpailu koskee tarjouspyynnön liitteessä nro 1 mainittujen kohteiden koululaiskuljetusten hoitamista lukuvuonna ja lukuvuonna Liikenne aloitetaan ja ajetaan vahvistettuina koulupäivinä.

3 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 3(11) 4.2 Yhteenliittymä Tilaaja varaa mahdollisuuden siihen, että tarjouskilpailun voittajien kanssa voidaan neuvotella jatkosopimuksen tekemisestä lukuvuodelle ilman uutta tarjousta. Option käytöstä päätetään erikseen. Kohteet ja reitit määritellään tarkemmin tämän tarjouspyynnön liitteessä nro 1. Lisätietoja reiteistä saa apulaisrehtori Satu Noposelta puh Koska tarkat oppilasmäärät ja reitit selviävät vasta, kun koulu alkaa ja lukujärjestykset ovat vahvistettu, kunta pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia sekä ilmoitettuihin reitteihin että aikatauluihin. Samalla kohteista maksettava liikennöintikorvaus muuttuu muuttuneiden kilometrien mukaiseksi. Kohteiden oppilaskohtaisen lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään yhteistyössä koulun ja valittujen sopimuskumppaneiden kanssa. Oppilaskohtaiset listat ovat noudettavissa koululta toukokuun aikana. Valittujen sopimuskumppanien tulee tehdä pysäkkikohtaiset aikataulut ja toimittaa ne koululle mennessä. Lukuvuoden aikana lukujärjestyksistä johtuvat päivittäiset muutokset sopimuskumppani ottaa huomioon kunkin kohteen kuljetuksessa. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottaja huolehtii reitin toimivuudesta ja aikataulussa pysymisestä. Tilaajalla on oikeus muuttaa reittejä ja aikatauluja tarpeen mukaan. Koulukyyteihin voidaan tarvittaessa yhdistää asiointiliikenteen matkustajia reittien niin salliessa. Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta (tarjousyhteenliittymä, kilpailunrajoituslain 5 ). Yhteenliittymä voidaan muodostaa silloin, kun yksittäisen liikennöitsijän voimavarat eivät riitä tarjouskilpailun kohteena olevan liikenteen ajamiseen. Jokaisen yhteenliittymään osallisen liikennöitsijän on allekirjoitettava tarjous. Yhteisen tarjouksen tehneet ovat yhteisvastuussa tarjouksesta ja liikennöinnistä. Kaikkien yhteenliittymän jäsenten tulee osaltaan ilmoittaa pyydetyt tiedot ja toimittaa pyydetyt todistukset. 5. TARJOTULLE PALVELULLE ASETETUT EHDOTTOMAT VAATIMUKSET 5.1 Liikennöinnissä käytettävä autokalusto ja laatuvaatimukset Tarjouksessa tulee sen liitteenä olevaa kalustoluetteloa käyttäen esittää tiedot käytettävistä autoista. Liikenteessä käytettävän kaluston tulee täyttää Suomen laissa, asetuksissa ja viranomaisten määräyksissä asetetut vaatimukset mm. rakenteen ja varusteiden osalta. Kaluston tulee täyttää vähintään seuraavat laatuvaatimukset: Auton ikä: Linja-auto [ ] alle 5 vuotta [ ] alle 11 vuotta [ x ] alle 18 vuotta

4 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 4(11) Pikkubussit/ [ ] alle 5 vuotta [ X ] alle 12 vuotta M2-luokka Henkilöautot/ [ ] alle 4 vuotta [ ] alle 6 vuotta tilataksit (5-8 hlöä) [ x ] alle 12 vuotta Päästönormi: Linja-auto Euro 2 Henkilöautot/tilataksit (5-8 hlöä) Euro 4 Pikkubussit/M2-luokka Euro 4 Koululaisia tilausajona kuljettavissa ajoneuvoissa on oltava ajantasaisen lainsäädännön mukaiset turvavyöt jokaisella istumapaikalla. Koulukuljetusauto on merkittävä edessä ja takana olevalla koulukyytikilvellä. Kilven saa korvata takseissa valaistulla koulukuljetusta ilmaisevalla kuvulla, joka on vähintään taksivalaisimen kokoinen. Linja-autoissa tulee olla vähintään linjan reittiä osoittavat etulinjakilvet. Auton tavaratilaan tulee sopia oppilaiden mukanaan kuljettamat urheiluvälineet ja muut matkatavarat. Sopimusautojen tulee olla alkolukolla varustettuja (alkolukkolaki 730/2016). Tilaaja hylkää tarjoukset, joiden kalustossa ei ole alkolukkoa. Ostoliikenteeseen tarkoitettu kalusto on oltava valmiina valitulla palvelun tuottajalla heinäkuun 2017 loppuun mennessä. Erityisestä syystä liikenteessä voidaan käyttää häiriöttömän liikennöinnin turvaamiseksi tilapäisesti myös sovitusta poikkeavaa autokalustoa. Tästä tulee kuitenkin viivytyksettä ilmoittaa Keskuskoululle koulusihteerille puh , jos tällaisia autoja käytetään pitempään kuin yhtenä päivänä. 5.2 Työturvallisuus ja työehdot 5.3 Palvelun laatu Liikennöinnissä tulee ottaa huomioon työsuojeluun ja noudatettaviin työehtoihin liittyvät velvoitteet. Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat kiinnittämään huomiota palvelun laatuun. Tavoitteena on varmistaa asiakkaan tyytyväisyys. Liikennöitsijä vastaa siitä, että - Kuljetuksissa noudatetaan voimassa olevaan lainsäädäntöä, sen perusteella annettuja määräyksiä sekä ostajan toimivaltansa rajoissa antamia ohjeita. Liikennöitsijä ja kuljettajat noudattavat salassapitovelvollisuutta. - Kuljetuksissa noudatetaan Sulkavan koulukuljetusopasta - Liikennöinnissä käytettävä ajoneuvokalusto on Suomen tieliikenteeseen hyväksyttyä ja katsastus on voimassa. Kaluston tulee olla sellaista, että kuljetukset voidaan häiriöttä hoitaa aikataulun mukaisesti. Kuljetuskapasiteetiltaan kaluston tulee olla tarjottavan palvelun asettamat vaatimukset täyttävää.

5 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 5(11) 5.4 Tekninen laatu Kuljettajan on oltava soveltuva hoitamaan lasten ja nuorten kuljetuksia. Kuljettajan asiakaspalvelun tulee olla ystävällistä, asiallista ja tarvittaessa oppilaiden käyttäytymiseen puuttuvaa. Tupakointi ja päihteiden käyttö on kokonaan kielletty. Liikennöitsijältä ja hänen alaisiltaan kuljettajilta edellytetään moitteetonta suomen kielen taitoa. Kuljettajan tulee olla ammattitaitoinen ja hänellä tulee olla kuljettamansa ajoneuvon luokkaa vastaava ajo-oikeus. Kuljettajan ei saa toimia henkilö, jolta sairauden, vian, vamman tai väsymyksen vuoksi taikka muusta vastaavasta syystä puuttuvat siihen tarvittavat edellytykset. Koulukuljetuksen aikana (oppilaiden ollessa kyydissä) tulee käyttää koulukyytikilpeä tai koulukyytikupua. Kuljettajan on huolehdittava, että oppilaat käyttävät turvavyötä. Kuljettajan edellytetään osallistuvan tilaajan koulukuljettajille järjestämiin info- ja koulutustilaisuuksiin. Lasten erityistarpeet tulee mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon. Kuljettajan tulee tietää, mistä matkustaja voi saada lisätietoja matkustamiseen liittyvistä asioista. Kuljettajan on välitettävä matkustajien antama palaute liikennöitsijälle, joka välittää sen ostajalle. Autot on huollettava niin, että niiden kaikki laitteet toimivat moitteettomasti. Autojen renkaiden on oltava hyvässä kunnossa. Autojen on oltava siistejä ja puhtaita. Autot on siivottava kerran vuorokaudessa. Kuljettajan on otettava talteen löytötavarat ja samalla huolehdittava auton siisteydestä. Kuljettajan on huolehdittava, että auton lämpötila ja ilmanvaihto ovat matkustajan kannalta asianmukaiset ja miellyttävät. Palvelun tuottajalla tulee olla toiminnan edellyttämät asianmukaiset vakuutukset. Näistä on pyydettäessä annettava selvitys. 5.5 Liikennöitsijän täsmällisyys Liikennöitsijän on noudatettava aikatauluja täsmällisesti. 5.6 Häiriötilanteet Liikennöitsijä on velvollinen häiriötilanteessa (esim. rikkoutunut auto tai sairastuminen jne.) järjestämään tarjoamansa kohteen kuljetukset. Tarjouksen yhteydessä on annettava selvitys häiriötilanteisiin varautumisesta.

6 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 6(11) Liikennöitsijän on ilmoitettava häiriöstä ja aiheutuneen viivästyksen kestosta Keskuskoululle koulusihteerille puh TARJOUKSEN LAATIMINEN 6.1 Tarjouksen sisältö Tarjous tulee tehdä suomenkielellä kohteittain asiakirjan TARJOUS mukaisesti; liiteasiakirja nro 2 Tarjouksen tulee sisältää vaaditut tiedot ja selvitykset. Tarjousta ei saa sitoa minkään muun tarjouskilpailun ratkaisemiseen. 6.2 Tiedot liikennöitsijästä Tarjouksessa tulee esittää tarjoajasta seuraavat tiedot ja selvitykset: 1) tarjoajan nimi ja yhteystiedot 2) yrityksen osalta liikenteestä vastaavan henkilön nimi 3) kopio voimassa olevasta joukkoliikenneluvasta tai taksiluvasta 4) veroviranomaisten todistus verovelvoitteiden hoitamisesta 5) vakuutusyhtiön todistus työntekijöiden eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta 6) selvitys häiriötilanteiden hoitamisesta 7) selvitys mahdollisen alihankkijan käyttämisestä ja edellä mainitut tiedot alihankkijasta 8) kalustoluettelo Liikennöitsijä on työnantajana velvollinen huolehtimaan rikostaustan selvittämismenettelystä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/ ). Tarjous tulee olla voimassa asti. 6.3 Alihankkijan käyttäminen Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksessa tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana. Liikennöitsijällä on oikeus käyttää vakituisesti alihankkijanaan ostoliikennesopimuksessa mainittua liikennöitsijää. Liikennöitsijä voi myös kesken sopimuskauden ottaa ostajan suostumuksella vakinaiseksi alihankkijakseen toisen liikennöitsijän. Ostaja voi kuitenkin kieltää alihankkijan käyttämisen, jos esitetty alihankkija ei täytä ostoliikennesopimuksessa ja siihen liittyvissä asiakirjoissa asetettuja vaatimuksia. Tarjoaja vastaa alihankkijansa toimista ostajalle kuin omistaan.

7 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 7(11) 6.4 Liikenneluvan automäärä Liikennöitsijän oikeutta ottaa osaa tarjouskilpailuun ei rajoiteta viran puolesta hänen liikenneluvassaan määritellyn automäärän perusteella. Liikennöitsijä voi siten tehdä tarjouksen, vaikka kohteen edellyttämä automäärä yhteenlaskettuna ylittäisikin liikennöitsijän luvassa vahvistetun määrän. Liikennöitsijän tulee tarjousta tehdessään ilmoittaa se automäärä, jolla hän ottaa osaa tarjouskilpailuun. Tähän määrään tulee sisällyttää niin liikennöitsijän omassa käytössä olevat autot kuin myös esitetyn alihankkijan käytössä olevat autot sekä mahdollisesti hankittavat autot, jotka on tarkoitettu kohteen liikennöintiin. Liikennöitsijä vastaa siitä, että hänen tarjouksestaan ilmenee yllä mainittu automäärään perustuva rajoitus. Mikäli liikennöitsijä ei tee edellä mainitun kaltaista automäärää koskevaa rajoitusta, hän vastaa vahingoista, joita ostajalle mahdollisesti aiheutuu, jos syntynyt ostoliikennesopimus purkautuu siitä syystä, että liikennöitsijän automäärä ei riitä liikennöinnin hoitamiseen. 7. TARJOUSHINTA Tarjouksessa tulee ilmoittaa kunkin kohteen/reitin osalta hinta / km, jolla liikennöitsijä sitoutuu hoitamaan koko sopimuskauden liikennöinnin. Tarjottu kilometrihinta sisältää reitin kaikkien oppilaiden kuljetuksen riippumatta siitä, kuinka monella autolla reitti ajetaan. Esim. reitillä X on kaksikymmentä oppilasta, reitin sopimushinta on 1,00 /km, reitin pituus on 45 km. Reitti X ajetaan kolme kertaa päivässä, jolloin laskutettavia kilometrejä on yhteensä 135 km/päivä. Reitistä X voidaan tällöin laskuttaa 135 /päivä riippumatta siitä, millaisella autolla tai kuinka monella autolla reitti on ajettu. Kohteiden kilometrimäärät on esitetty tarjouspyynnön liitteenä olevassa reitti- ja kohdeluetteloissa. Reitin alku- ja päätepisteenä pidetään reittiluettelon mukaisesti Keskuskoulua (Koulutie 8, Sulkava) tai Lohilahden koulua (Lohirannantie 6, Lohilahti). Kilometrihintaan sisältyy myös urheiluvälineiden kuljetus. Tarjouksen hinnat ilmoitetaan arvolisäverollisina (alv 10 %). Tarjouksen tulee sisältää Tarjouspyynnön liite nro 3 (Kalustoluettelo) mukaiset tiedot. 8. TARJOUSKILPAILUN RATKAISUPERUSTEET Valinta suoritetaan niiden tarjousten kesken, jotka vastaavat tarjouspyyntöä ja täyttävät siinä asetetut ehdot sekä ovat tulleet määräajassa (myöhästyneitä tarjouksia ei oteta huomioon).

8 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 8(11) 8.1 Tarjousten avaus Tarjoukset avataan erityisessä avaustilaisuudessa. Saapuneet tarjoukset säilytetään avaamattomina avaustilaisuuteen saakka. Tarjousten avaus on suljettu tilaisuus. 8.2 Tarjousten käsittely Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1. Tarjoajien kelpoisuuden arviointi 2. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 3. Tarjousten hintavertailu 8.3 Tarjoajan sulkeminen pois tarjouskilpailusta Tarjouskilpailua ratkaistaessa suljetaan aluksi pois ne tarjoajat, joiden ei tekniset, taloudelliset tai muut seikat huomioon ottaen voida arvioida selviytyvän tarjouspyynnön velvoitteista. Tarjoaja voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta, jos: 1. tarjoajan tekninen suorituskyky arvioidaan niin heikoksi tai taloudellinen tilanne huonoksi, että tarjoajalla voidaan perustellusti olettaa olevan vaikeuksia täyttää sopimuksen mukaisen velvoitteet 2. tarjoaja ei täytä henkilöliikennelainsäädännössä asetettuja vaatimuksia 3. tarjoajalla ei ole voimassa olevaa joukkoliikennelupaa tai taksilupaa 4. tarjoaja on tuomittu lainvoimaisella päätöksellä liikenteen harjoittamiseen liittyvästä lainvastaisesta teosta, jota ei ole pidettävä vähäisenä, tai on ostoliikenteen harjoittamisessa syyllistynyt vakavaan sopimus- tai muuhun menettelyrikkomukseen; tai 5. tarjoaja on antanut tarjouskilpailun yhteydessä ostajalle vääriä tietoja. Valinta suoritetaan niiden tarjouksentekijöiden kesken, joiden tarjous täyttää kaikki edellä mainitut ehdot toimintavarmuudesta, kelpoisuudesta ja autokoko huomioiden kapasiteetti kuljetettavien oppilaiden määrään nähden. Hyväksytyksi tulee reittikohtaisesti se tarjous, joka on ostajalle hinnaltaan halvin. 9. TARJOUSKILPAILUN RATKAISEMISESTA TIEDOTTAMINEN JA SOPIMUKSEN SYNTYMINEN Ostaja voi hylätä kaikki tarjoukset, jos tarjousten hintataso on liian korkea taikka jos olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla. Ostaja voi hylätä kaikki tai osan tarjouksista, jos käytettävissä olevien määrärahojen määrä sitä edellyttää. Sopimus tulee kuntaa sitovaksi siinä vaiheessa, kun tarjouksen hyväksymistä koskeva päätös on saanut lainvoiman tai kun kunta on päättänyt panna päätöksen täytäntöön muutoksenhausta huolimatta.

9 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 9(11) Tarjouskilpailun ratkaisemisesta ilmoitetaan kirjallisesti kaikille tarjouksen tehneille. Hankinta-asiakirjat ovat asiakirjojen julkisuutta koskevan lainsäädännön mukaan pääsääntöisesti julkisia. Hankintapäätös ja sen liitteet ovat julkisia, kun hankintapäätös on tehty. Muut hankinta-asiakirjat ovat julkisia sopimuksenteon jälkeen. Tarjoajalla on oikeus saada tieto asiansa käsittelyyn liittyvistä hankintaasiakirjoista. Tarjoukset on pyrittävä tekemään niin, että ne eivät sisällä liikesalaisuuksia. Jos liikesalaisuuksien sisällyttäminen tarjoukseen on välttämätöntä, siitä on tarjouksessa erikseen mainittava ja ne tulee olla erillisellä liitteellä ja merkinnällä liikesalaisuus varustettuna. Hankintayksikkö päättää hankinnan yhteydessä mahdollisesta salassapidosta. Hintaa ei pidetä liike- ja ammattisalaisuutena. Tarjouskilpailun ratkaisemisen jälkeen ostajan ja tarjouskilpailun voittaneen liikennöitsijän kesken solmitaan ostoliikennesopimus. 9.1 Muutokset ja hankinnasta luopuminen Ostaja voi muuttaa tai tarkistaa kilpailukohteita tarjouskilpailun aikana ennen tarjousten jättämiselle varatun määräajan päättymistä, jos tätä voidaan esille tulleiden seikkojen perusteella pitää perusteltuna. Mikäli tässä tarkoitetut muutokset ja tarkennukset sitä edellyttävät, voidaan tarjousten jättämiselle varattua määräaikaa pidentää. Muutoksista ja tarkennuksista ilmoitetaan kaikille tiedossa oleville tarjousasiakirjat lunastaneille. Milloin olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat siten muuttuneet, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla, ostaja voi luopua kilpailukohteesta kesken tarjouskilpailun. Ostaja voi hylätä kaikki tarjoukset, jos tarjousten hintataso on liian korkea taikka jos olosuhteet tai liikenteen järjestämisen edellytykset ovat muuttuneet niin, että suunniteltua liikennettä ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista toteuttaa tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla. Ostaja voi hylätä kaikki tai osan tarjouksista, jos käytettävissä olevien määrärahojen määrä sitä edellyttää. 9.2 Kaluston tarkastukset Ostajalla on oikeus tarkastaa tarjoajan ja esitetyn alihankkijan autokalusto ja huoltopalvelut ennen hankintapäätöksen tekemistä ja sopimuskauden aikana. Tarkastukset eivät vähennä tarjoajan vastuuta ja velvollisuuksia. 10. MUUT EHDOT Liitteenä oleva kuljetusreitit ovat vasta alustavia ja ostaja pidättää itsellään oikeuden tehdä niihin muutoksia koulujen oppilasmäärien ja kuljetusoppilaiden

10 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 10(11) määrän tarkentuessa aikana. Näistä mahdollisista muutoksista sovitaan valittavien tarjoajien kanssa erikseen. Ostajalla on oikeus jakaa hankinta eri toimittajille. Ostajalla on myös oikeus tehdä sopimus useamman kuin yhden toimittajan kanssa. Mikäli kaikille kuljetusreiteille ei saada tarjouksia, ostaja neuvottelee kyseisten reittien hoitamisesta kuljetusyrittäjien kanssa. 11. TARJOUSKILPAILUASIAKIRJAT Tarjouskilpailuun liittyvät asiakirjat ovat lähtien ladattavissa osoitteesta sekä noudettavissa tarjousaikana osoitteessa: Sulkavan kunta, yhteispalvelupiste, Kauppatie 1, Sulkava. Tarjouskilpailuasiakirjoja ovat: 1. tarjouspyyntö 2. liite 1, tarjouskohteet 3. liite 2, tarjous 4. liite 3, kalustoluettelo 5. liite 4, ostosopimuslomake 6. liite 5, työajat Sulkavan kouluissa lv liite 6, koulukuljetusopas Asiakirjat ovat saatavissa vain suomenkielisinä. Tarjousasiakirjojen asiasisällön muuttaminen on kiellettyä tarjouksen hylkäämisen uhalla. Myös ulkoasuun liittyviä muutoksia tai korjauksia tulee välttää. 12. LISÄTIEDOT Tarjoajalla on velvollisuus selvittää tarjouspyyntöön liittyvät epäselviksi jääneet asiat. Mahdolliset hankintaa koskevat suomenkieliset tiedustelut ja kysymykset pyydetään lähettämään viimeistään klo mennessä sähköpostilla osoitteeseen Yhteenveto hankintaa koskevista kysymyksistä julkaistaan tarjouspyynnön yhteydessä Sulkavan kunnan www-sivuilla. Kaikki tarjouksen jättävät ovat velvollisia huomioimaan mahdolliset lisätiedot tarjouksessaan. Tarjoaja ei voi jälkikäteen vedota tietämättömyyteen. Vain kirjallisesti annetut täydennystiedot ovat toimeksiantajaa sitovat. 13. TARJOUSKILPAILUSTA ILMOITTAMINEN Tarjouskilpailusta on julkaistu ennakkoilmoitus ja hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi HILMA-tietokantaan ja EU:n viralliseen lehteen. Lisäksi tarjouskilpailusta ilmoitetaan Sulkavan kunnan ilmoitustaululla ja wwwsivuilla.

11 SULKAVAN KUNTA OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 11(11) 14. TARJOUSTEN JÄTTÄMINEN Tarjoukset on kokonaisuudessaan, liiteasiakirjoineen, toimitettava suljetussa kirjekuoressa maanantaihin klo mennessä osoitteeseen SULKAVAN KUNTA, peruspalvelulautakunta, Kauppatie 1, Sulkava Kuoreen merkintä KOULUKULJETUKSET, EI SAA AVATA helposti havaittavasti. Tarjoukset on tehtävä sitovasti ja sen on oltava voimassa asti. Tarjoukset tulee tehdä suomenkielellä. Lähettäjä on vastuussa lähetyksen saapumisesta määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen saapuneita tai muulla tavalla toimitettuja tarjouksia ei hyväksytä. Sulkavalla SULKAVAN KUNTA Anne Haakana Sivistysjohtaja LIITTEET: Kilpailutuskohteet (liite nro 1) Tarjous (liite nro 2) Kalustoluettelo (liite nro 3) Ostoliikennesopimusluonnos, sisältö sitoo tarjoajaa tarjousta tehtäessä (liite nro 4) Koulujen työajat lkv (liite nro 5) Koulukuljetusopas (liite nro 6)

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET TARJOUSKILPAILUN EHDOT - KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Kaluston ja palvelun

Lisätiedot

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET

HANKINTAMENETTELY JA NOUDATETTAVAT LAIT JA SÄÄDÖKSET JOROISTEN KUNTA Koulukuljetus 1(6) TARJOUSPYYNTÖ: Joroisten kunta / Vaalijala Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritetyn koulukuljetuksen hoitamisesta. Tarjouspyyntö on lähetetty seudulla liikennöiville

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015

PERTUNMAAN KUNTA 19.5.2015 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Koulukuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut 1(6),, Katu- ja viherpalvelut TARJOUSKILPAILUN EHDOT Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA

PERTUNMAAN KUNTA TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Kuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNTA

PERTUNMAAN KUNTA TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 3 Kuljetukset Sivu 1/5 Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1.

TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 1. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018

SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ SOTKAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA/ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2015-30.6.2016 ja UIMAHALLIKULJETUKSISTA 1.8.2015 31.7.2018 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 92930 Pyhäntä 23.6.2011

Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 92930 Pyhäntä 23.6.2011 1. Liikenneluvan voimassaolo ja automäärä Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava voimassa oleva taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen harjoittamiseen

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 1(9)

SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 1(9) SAVONLINNAN KAUPUNKI OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ 1(9) 1. OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ... 2 1.1 Kohde ja sopimuskausi... 2 2. TARJOTULLE PALVELULLE ASETETUT EHDOTTOMAT VAATIMUKSET... 3 2.1 Liikennöinnissä

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Liikennöinnissä

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana.

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana. NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUN EHDOT VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi. Tarjouskilpailuasiakirja nro 2. TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo

TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi. Tarjouskilpailuasiakirja nro 2. TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo TARJOUSKILPAILUN EHDOT (PSA) Lappi Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT (Hintamalli) Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Tarjouskilpailuasiakirja n:o 1 17.9.2013 SOTAINVALIDIEN JA SOTAVETERAANIEN ASUNTOJEN SIIVOUKSEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouskilpailuasiakirja n:o 1 17.9.2013 SOTAINVALIDIEN JA SOTAVETERAANIEN ASUNTOJEN SIIVOUKSEN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouskilpailuasiakirja n:o 1 17.9.2013 SOTAINVALIDIEN JA SOTAVETERAANIEN ASUNTOJEN SIIVOUKSEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn siivouspalvelun hoitamisesta alla mainittujen

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Vuodeosaston siirtokuljetuksista

TARJOUSPYYNTÖ Vuodeosaston siirtokuljetuksista Tarjouskilpailu asiakirja nro 1 17.9.2013 TARJOUSPYYNTÖ Vuodeosaston siirtokuljetuksista Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määriteltyjen vuodeosastojen siirtokuljetusten hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 Sivu 1/5 Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 KOULUKULJETUKSET OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN HEITUINLAHDEN RUOKAKULJETUKSESTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan Heituinlahden koulun ja ryhmäpäiväkodin

Lisätiedot

Yhteenliittymän käyttö ei saa olla kilpailulain vastaista (948/2011). Yhteenliittymän on nimettävä liittymälle yhteyshenkilö.

Yhteenliittymän käyttö ei saa olla kilpailulain vastaista (948/2011). Yhteenliittymän on nimettävä liittymälle yhteyshenkilö. 1 LIITE 3 TARJOUSKILPAILUN EHDOT / ESI- JA PERUSOPETUSKULJETUKSEN OPPILASKULJETUKSEN TARJOUSPYYNTÖ / KUHMOISTEN KUNTA 1. Tiedot tarjoajasta 2. Yhteenliittymät 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Kalusto- ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT

TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE2, TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1 (6) TARJOUSKILPAILUN EHDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Liikenneluvan voimassaolo... 1 2. Liikenneluvan automäärä... 1 3. Yhteenliittymä... 2 4. Alihankinnan käyttäminen... 2 5.

Lisätiedot

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh TARJOUSPYYNTÖ: Someron kaupunki / esiopetus Someron kaupunki/sivistystoimi pyytää tarjouksia jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta tässä tarjouspyynnössä mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavat koulukuljetukset lukuvuosille 2015-2016.

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavat koulukuljetukset lukuvuosille 2015-2016. Lestijärven kunta Liite 2 Tarjouspyyntö Lestijärven kunnan tilausliikenteenä hoidettavista koulukuljetuksista Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lestijärven

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f

Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f Tarjousasiakirja nro 1 Sivu 1 / 8 Joutsan kunta TARJOUSPYYNTÖ Sivistyslautakunta Länsitie 5, PL 20 19650 JOUTSA 21.10.2014 Tarjouspyyntö Joutsan kunnan koulukuljetuksista Kohde 3, reitit 3b ja 3f Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle TARJOUSPYYNTÖ VESANNON KUNNAN RUOKAKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Vesannon kunnan koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokakuljetukset ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA Pyydämme tarjoustanne Pohjanlinnun koulukuljetusten hoitamisesta. Kyse on Savonlinnan kaupungin vammaishuollon erityisoppilaista.

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / TAAJAMA-ALUEEN KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4.

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle 2018 2019. Pyydämme

Lisätiedot

LIITE 1B. Tarjouskilpailun ehdot. 1. Liikenneluvan voimassaolo. 2. Liikenneluvan automäärä. 3. Yhteenliittymä. 4. Alihankinta

LIITE 1B. Tarjouskilpailun ehdot. 1. Liikenneluvan voimassaolo. 2. Liikenneluvan automäärä. 3. Yhteenliittymä. 4. Alihankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Koulu- ja päiväkotikuljetukset Liite 1B: Tarjouskilpailun ehdot LIITE 1B Tarjouskilpailun ehdot 1. Liikenneluvan voimassaolo Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään ostoliikenteen

Lisätiedot

Tarjoajalla tulee olla sopimuskauden alkuun mennessä henkilöliikenteen tai tavaraliikenteen harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa.

Tarjoajalla tulee olla sopimuskauden alkuun mennessä henkilöliikenteen tai tavaraliikenteen harjoittamiseen oikeuttava liikennelupa. TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIEKSAN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Tarjoushinta 7.

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 27.11.2015 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KUTSUTAKSIKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan kutsutaksikuljetukset ajalle

Lisätiedot

Koulukuljetukset Urjalassa

Koulukuljetukset Urjalassa Tarjouskilpailun ehdot Koulukuljetukset Urjalassa 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Kaluston ja palvelun laatuvaatimukset

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI 1 MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI TARJOUSPYYNTÖ MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULUN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 Pyydämme tarjoustanne takseilla ja

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta.

Liikennöitsijät voivat liittyä yhteen tehdäkseen yhteisen tarjouksen yhteisestä suorituksesta. 1 Sivistyspalvelut Hallinto- ja talous TARJOUSKILPAILUN EHDOT Liikenneluvan voimassaolo Liikennöitsijällä tulee olla tarjousta jättäessään tarjouksessa tarkoitetun tilausliikenteen harjoittamiseen oikeuttava

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ

OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ PALTAMON KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA / ASIOINTILIIKENTEESTÄ AJALLE 1.8.2009 31.7.2011 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle 1.8.2018 31.7.2020 Hankinnan kohde Savitaipaleen kunta pyytää tarjousta ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja tarjouspyynnön liitteenä

Lisätiedot

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan avoin joukkoliikenne lukuvuodelle

Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan avoin joukkoliikenne lukuvuodelle 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN AVOIMESTA JOUKKOLIIKENTEESTÄ LUKUVUONNA 2017-2018 Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA 2019-2020 Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lemin kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle 2019-2020.

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT VAALAN KUNTA Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT 13.11.2012 VAALAN KUNTA, Sivistyslautakunta Niskantie 10 91700 Vaala Puh. 0400-855941, 0400-855947, fax. (08) 536 0181 vaala@vaala.fi Kuljetuspalveluiden osto

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHTEET... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Liite 2 TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

JOUKKOLIIKENNE (SISÄLTÄEN MYÖS ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAITA)

JOUKKOLIIKENNE (SISÄLTÄEN MYÖS ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAITA) MÄNTTÄ-VILPPULAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 JOUKKOLIIKENNE (SISÄLTÄEN MYÖS ESI- JA PERUSOPETUKSEN OPPILAITA) 9.8.2017-2.6.2018 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle.

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset

Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 1 UUDENKAUPUNGIN Tarjouspyyntö 1(6) KAUPUNKI Sivistyspalvelukeskus 18.3.2014 Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 Pyydämme Teitä tarjoamaan koulujen oppilaskuljetuksia ja hammashuollon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 UURAISTEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET (kaksi reittiä) Ilmoitukset Paikallisuutiset lehdessä, kunnan internet sivuilla ja kunnan ilmoitustaululla 12.11.2015: Tarjouspyyntö 12.11.2015:

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN KUNTA/SIVISTYSTOIMI Aholantie 28 88400 Ristijärvi Sivistysjohtaja Tiinaliisa Portano 044 7159 334 tiinaliisa.portano@ristijarvi.

RISTIJÄRVEN KUNTA/SIVISTYSTOIMI Aholantie 28 88400 Ristijärvi Sivistysjohtaja Tiinaliisa Portano 044 7159 334 tiinaliisa.portano@ristijarvi. RISTIJÄRVEN KUNTA/SIVISTYSTOIMI Aholantie 28 88400 Ristijärvi Sivistysjohtaja Tiinaliisa Portano 044 7159 334 tiinaliisa.portano@ristijarvi.fi TARJOUSPYYNTÖ 1.4.2014 RISTIJÄRVEN KUNNAN OPPILASKULJETUSTEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA 1 Paimion kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Koulutuslautakunta PL 50 17.09.2014 21531 Paimio TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN KOULU- JA HAMMASHUOLLON KULJE- TUKSISTA Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla:

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla: Päivämäärä 1 PÄLKÄNEEN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Pälkäneen kunta pyytää tarjouksia koululaiskuljetusten hoitamisesta kohteet 1-8 joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla koulupäivinä lukuvuosina 2014-2015,

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA

KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 1 ISONKYRÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Pohjankyröntie 136 61500 ISOKYRÖ 4.4.2018 KOULUKULJETUKSET LUKUVUONNA 2018 2020 Sopimuskausi Isonkyrön kunta pyytää tarjousta Hilma- ilmoituskanavaan lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö 1 (7) KARKKILAN PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE ALKAEN 12.8.2013 Karkkilan kaupunki pyytää tarjoustanne kaupungin alueella toteutettavasta palvelu- ja asiointiliikenteen hoidosta seuraavasti. Hankinnan kuvaus

Lisätiedot

KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012

KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012 KUORTANEEN KUNTA Sivistysosasto Keskustie 52 63100 Kuortane 06-2525 2000 2.5.2012 TARJOUSPYYNTÖ KUORTANEEN KUNNAN OPETUSTOIMEN KULJETUKSISTA SOPIMUSKAUDELLE 2012-2013 Pyydämme kirjallista tarjoustanne

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyyntö on julkaistu Uudenkaupungin kaupungin internetsivuilla osoitteessa uusikaupunki.fi/tarjouspyynnöt.

TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyyntö on julkaistu Uudenkaupungin kaupungin internetsivuilla osoitteessa uusikaupunki.fi/tarjouspyynnöt. TARJOUSPYYNTÖ 1 Maankäyttöapalvelut Suunnitteluinsinööri Helena Lindström 11.04.2013 Pyhämaan ja Kalannin ostoliikenne Pyydämme Teitä tarjoamaan Uusikaupunki Pyhämaa ja Uusikaupunki Kalanti linja-autoliikennöintiä

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(9) SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön kohde...

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö:

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö: TARJOUSLOMAKE Kuljetuspalveluita koskeva sitova tarjous Siuntion kuntaan tehdään tällä asiakirjalla. Tämä asiakirja palautetaan täytettynä muiden pyydettyjen asiakirjojen kanssa Siuntion kunnan kirjaamoon

Lisätiedot