Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiakohdat 1 2 ja 4 11)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiakohdat 1 2 ja 4 11)"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 1/ (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko klo Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras, pj. prof. Risto Rinne (asiakohdat 1 2 ja 4 11) prof. Jukka Husu prof. Arja Virta prof. Arto Jauhiainen prof. Maarit Silvén yliopistotutk. Jaana Lepistö leht. Kristiina Heikkilä leht. Ulla Rohiola yliopistonleht. Päivi Pihlaja koulutusjoht. Päivi Granö opisk. Niklas Kulju opisk. Aleksi Leino opisk. Miikka Korventausta opisk. Milja Lappalainen opisk. Annika Oksanen (prof. Joel Kivirauma) (prof. Pasi Koski) (prof. Harry Silfverberg) (apulaisprof. Tero Järvinen) (prof. Eila Lindfors) (yliopistonleht. Lauri Kemppinen) (yliopisto-opett. Anu Tuominen) (leht. Ritva Aarras-Saari) (reht. Anna-Maija Katajisto) (leht. Annukka Jauhiainen) (yliopisto-opett. Marita Neitola) (opisk. Jesper Lempiäinen) (opisk. Samuli Heino) (opisk. Anette Säkö) (opisk. Laura Laurila) (opisk. Jonna Määttä) t Sihteeri hallintopäällikkö Meri Louhi opintopäällikkö Mari Broberg koulutussuunnittelija Pirjo Lehti koulutussuunnittelija Laura Eklund tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu koulutussuunnittelija Laura Eklund 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kutsu kokoukseen on lähetetty Kutsu on lähetettävä viimeistään viisi arkipäivää ennen kokousta. Johtokunta on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja ja vähintään puolet jäsenistä on läsnä. Väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymisestä päätettäessä johtokunta on päätösvaltainen, kun puheenjohtajan lisäksi läsnä on vähintään kolme muuta jäsentä, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. Turun yliopiston johtosäännön 27 :n mukaan Hallintoelin voi yksimielisellä päätöksellään ottaa käsiteltäväkseen kiireellisen asian, vaikka sitä ei ole kokouskutsussa mainittu.. Kokous avattiin klo ja se todettiin lailliseksi sekä päätösvaltaiseksi. Johtokunta päätti yksimielisellä päätöksellä ottaa lisäasiana käsiteltäväkseen asiakohdan 6 Väittelyluvan myöntäminen KM Henna Vilpulle.

2 Pöytäkirja 1/ (8) 2. Ilmoitusasiat Dekaanin ja varadekaanin opintoasioita koskevat päätökset (liite 1). Turun yliopiston johtosäännön ( ) 19 :n mukaan johtokunnassa tulee olla edustettuina tiedekunnan 1) professorit 2) muu opetus- ja tutkimushenkilöstö sekä muu henkilöstö 3) opiskelijat. Koska johtokunnan jäsen koulutussuunnittelija Minna Aslama ja varajäsen koulutussuunnittelija Annina Laakso ovat siirtyneet hallinnollisesti tiedekunnasta yliopistopalveluiden koulutuksen toimialan yksikköön, on heidän tilalleen valittu varsinaiseksi jäseneksi koulutusjohtaja Päivi Granö ja varajäseneksi yliopisto-opettaja Marita Neitola. Uudet jäsenet valittiin johtokunnan jäsenen ja varajäsenen valitsemiseksi kokoon kutsutussa henkilöstökokouksessa Esityksen tekeminen apulaisprofessori, KT Tero Järvisen ottamiseksi määräaikaiseen Tenure Track -apulaisprofessorin tehtävään 3-vuotiselle jatkokaudelle Apulaisprofessori, KT Tero Järvinen on hoitanut alkaen määräaikaisena Tenure Track -urapolkujärjestelmän kautta täytettyä apulaisprofessorin tehtävää. Tehtävän määräaikaisuus jatkuu asti. Tehtävä käynnistyi kasvatustieteiden laitoksen ja opettajankoulutuslaitoksen yhteisenä aloitteena. Vuoden 2015 alussa tehtävä muutettiin kasvatustieteiden laitoksen tehtäväksi. Tenure Track -tehtävään rekrytoitava henkilö palkataan aluksi apulaisprofessorin määräaikaiseen työsuhteeseen (assistant professor), jonka kuluessa hänen työskentelyään seurataan ja arvioidaan palvelussuhteen solmimisen yhteydessä määritellyin kriteerein. Menestyminen arvioinnissa johtaa uuteen määräaikaiseen työsuhteeseen (associate professor) ja päämääränä on vakinaistuminen professorin tehtävään. Ensimmäisen määräaikaisen tehtävän jälkeen tehdään sisäinen arviointi ennen uutta määräaikaista jaksoa. Toisen määräaikaisen apulaisprofessori-jakson jälkeen tehdään ulkoinen arviointi, jonka jälkeen ansioitunut tehtävän hoitaja voidaan ottaa pysyvään professorin tehtävään. Turun yliopiston johtosäännön ( ) 14 :n 1 momentin 7-kohdan mukaan rehtori päättää henkilöstön ottamisesta. Rehtorin professorin tehtävään ottamista koskevan, päivätyn, päätöksen (dnro 320/002/2014) mukaan professorin ottaa tehtäväänsä rehtori tiedekunnan johtokunnan esityksestä siinä tapauksessa, että työsopimuksen kestoksi esitetään kaksi vuotta tai enemmän. Yliopistolain (558/2009) 33 edellyttää, että hakijoiden ja tehtävään kutsuttavien kelpoisuudesta ja ansioista on ennen valintaa pyydettävä lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta siinä tapauksessa, että henkilö valitaan toistaiseksi voimassa olevaan tai vähintään kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Dekaani on päättänyt, että tiedekunta pyytää asiantuntijoiksi professori Jukka Husun ja professori Jani Erolan. Asiantuntijoilla ei heidän oman käsityksensä mukaan ollut hallintolain :ssä tarkoitettuja esteellisyysperusteita toimia tehtävässä. Hakijalla ei ollut huomauttamista asiantuntijoista.

3 Pöytäkirja 1/ (8) 2/ Asiantuntijalausunto Erola 3/ Asiantuntijalausunto Husu Järvisen arviointia varten toimittamat asiakirjat eli ansioluettelo, julkaisuluettelo ja kuvaus muista ansioista ovat nähtävillä valmistelijalla ja kokouksessa. Husun saapuneen lausunnon mukaan Järvisen esittämät ansiot ja näytöt puoltavat hakijan siirtymistä urapolun II-vaiheeseen. Myös Erolan saapuneen lausunnon mukaan Järvinen täyttää II-vaiheeseen siirtymisen kriteerit selvästi. Tehdyn yliopiston sisäisen asiantuntija-arvioinnin perusteella dekaani esittää johtokunnalle esityksen tekemistä rehtorille koskien apulaisprofessori, KT Tero Järvisen siirtämistä urapolun toiselle vaiheelle 3-vuotiseen määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään. hallintopäällikkö Meri Louhi n päätösehdotus Johtokunta päättää tehdä rehtorille esityksen apulaisprofessori, KT Tero Järvisen ottamiseksi apulaisprofessorin tehtävään urapolun toiselle vaiheelle ajalle Väittelyluvan myöntäminen LitM Joonas Kalarille LitM Joonas Kalari on jättänyt tiedekunnalle esitarkastusta varten väittelyluvan myöntämiseksi väitöskirjaksi tarkoittamansa tutkimuksen Minkä nuorena hallitsee sen vanhana taitaa? Liikehallinnan pysyvyys kouluiästä aikuisikään 24 vuoden seurantatutkimus. Työn ohjaajina ovat toimineet emeritaprofessori Marjaana Soininen ja emeritusprofessori Heimo Nuppunen. Tiedekunta määräsi väitöskirjan esitarkastajiksi professori Heikki Ruismäen ja emeritusprofessori Lauri Laakson. Esitarkastajien lausunnot ovat liitteinä. LitM Joonas Kalarilla ei ole huomautettavaa lausunnoista. Turun yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. 4/ Esitarkastuslausunto Ruismäki 5/ Esitarkastuslausunto Laakso tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu n päätösehdotus Myönnetään väittelylupa LitM Joonas Kalarille.

4 Pöytäkirja 1/ (8) Päätöksentekoon osallistuivat Marja Vauras, Risto Rinne, Pasi Koski, Arja Virta, Arto Jauhiainen, Eila Lindfors, Jaana Lepistö, Kristiina Heikkilä ja Annukka Jauhiainen. 5. KM Jaana Hintikan väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu KM Jaana Hintikan väitöstilaisuus pidettiin Väitöskirjan Sopeutumattomien oppilaiden tunne- ja itsesäätelytaitojen kehittyminen: Oppilaiden ja opettajien arvioita ja kokemuksia Aggression portaat interventiosta ohjaajina ovat toimineet professori Joel Kivirauma ja dosentti Päivi Pihlaja. Tiedekunnan määräämän vastaväittäjän, dosentti Kristiina Lappalaisen lausunto sekä arvosteluryhmän arvosanaehdotus ovat liitteinä. Arvosteluryhmään kuului väitöskirjatutkimuksen ohjaajan, professori Kivirauman ja vastaväittäjä, dosentti Lappalaisen lisäksi professori Heikki Silvennoinen. KM Jaana Hintikalla ei ole huomautettavaa lausunnosta. Yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. 6/ Vastaväittäjän lausunto Lappalainen 7/ Arvosanaehdotus Hintikka tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu n päätösehdotus Hyväksytään KM Jaana Hintikan väitöskirja arvosanalla hyvä (3). Päätöksentekoon osallistuivat Marja Vauras, Risto Rinne, Pasi Koski, Arja Virta, Arto Jauhiainen, Eila Lindfors, Jaana Lepistö, Kristiina Heikkilä ja Annukka Jauhiainen. 6. Väittelyluvan myöntäminen KM Henna Vilpulle KM Henna Vilppu on jättänyt tiedekunnalle esitarkastusta varten väittelyluvan myöntämiseksi väitöskirjaksi tarkoittamansa tutkimuksen University student s regulation of learning and text prcessing examples from medicine and teacher education. Tutkimuksen ohjaajina ovat toimineet professori Mirjamaija Mikkilä-Erdmann ja dosentti Mari Murtonen. Tiedekunta määräsi väitöskirjan esitarkastajiksi professori Päivi Tynjälän Jyväskylän ylipistosta ja dosentti Liisa Postareffin Helsingin yliopistosta. Esitarkastajien lausunnot ovat liitteinä. KM Henna Vilpulla ei ole huomautettavaa lausunnoista. Turun yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus.

5 Pöytäkirja 1/ (8) 8/ Esitarkastuslausunto Tynjälä 9/ Esitarkastuslausunto Postareff tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu n päätösehdotus Myönnetään väittelylupa KM Henna Vilpulle. Päätöksentekoon osallistuivat Marja Vauras, Risto Rinne, Arja Virta, Pasi Koski, Arto Jauhiainen, Eila Lindfors, Jaana Lepistö, Kristiina Heikkilä ja Annukka Jauhiainen. 7. Erityispedagogiikan pääaineopiskelijoiden opettajan pedagogisten opintojen ja erityisopettajan opintojen valintaperusteiden hyväksyminen 2016 Kasvatustieteiden koulutuksen, erityisopetuksen ja KSP-maisteriohjelman valmisteluryhmä (pj. Arto Jauhiainen) sekä opettajan pedagogisten opintojen valmisteluryhmä (pj. Arja Virta) ovat valmistelleet kokouksessaan erityispedagogiikan pääaineopiskelijoiden valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden määrät opettajan pedagogisiin opintoihin ja erityisopettajan opintoihin vuodelle Valmisteluryhmä esittää, että vuonna 2016 opettajan pedagogisiin opintoihin ja erityisopettajan opintoihin valitaan opiskelijoita seuraavasti: - Kiintiö A: 10 opiskelijaa opettajan pedagogisiin opintoihin ja 10 opiskelijaa erityisopettajan opintoihin. Kiintiössä voivat hakea opintonsa erityispedagogiikan pääaineessa syksyllä 2014 tai sen jälkeen aloittaneet ja muut opintojensa alkuvaiheessa olevat, jotka ovat suorittaneet vähintään 10 opintopistettä pääaineestaan. Opinnot toteutetaan vuosina hajautetusti ja opettajan pedagogiset opinnot suoritetaan 54 opintopisteen laajuisina. - Kiintiö B: 10 opiskelijaa opettajan pedagogisiin opintoihin ja 10 opiskelijaa erityisopettajan opintoihin. Kiintiössä voivat hakea opintonsa erityispedagogiikan pääaineessa ennen lukuvuotta aloittaneet, jotka ovat suorittaneet vähintään 50 opintopistettä pääaineestaan. Opinnot toteutetaan lukuvuonna ja opettajan pedagogiset opinnot suoritetaan 24 opintopisteen laajuisina. Erityispedagogiikan opiskelijoita valitaan opintoihin kahdessa eri kiintiössä vuonna 2014 tehdystä opetussuunnitelmauudistuksesta ja sen siirtymäajasta johtuen. Siirtymäaika tulee olemaan käytössä vielä kevään 2017 opiskelijavalinnassa. Vuoden 2016 valintaperusteet, kiintiöt ja opiskelijavalintojen aikataulut noudattavat vuoden 2015 valintojen ajoitusta. Valintaperusteisiin ei ole tehty sisällöllisiä muutoksia. 10/ Valintaperusteet opettajan pedagogisiin opintoihin ja erityisopettajan opintoihin erityispedagogiikan pääaineopiskelijoille 2016 koulutussuunnittelija Laura Eklund

6 Pöytäkirja 1/ (8) n päätösehdotus Hyväksytään liitteen 10/ mukaiset valintaperusteet opettajan pedagogisiin opintoihin ja erityisopettajan opintoihin erityispedagogiikan pääaineopiskelijoille vuodelle Luokanopettajan koulutuksen ja käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijoiden erityisopettajan opintojen valintaperusteiden hyväksyminen 2016 Kasvatustieteiden koulutuksen, erityisopetuksen ja KSP-maisteriohjelman valmisteluryhmä (pj. Arto Jauhiainen) on valmistellut kokouksessaan luokanopettajan koulutuksen ja käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijoiden valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden määrät erityisopettajan opintoihin vuodelle Valmisteluryhmä esittää, että vuonna 2016 erityisopettajan opintoihin valitaan yhteensä enintään 30 opiskelijaa: OKL:n Turun yksiköstä valitaan 15 luokanopettajan koulutuksen opiskelijaa ja OKL:n Rauman yksiköstä yhteensä 15 luokanopettajan koulutuksen ja käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijaa, joista enintään kolme (3) voi olla käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijaa. Vuoden 2016 valintaperusteet, kiintiöt ja opiskelijavalintojen aikataulut noudattavat vuoden 2015 valintojen ajoitusta. Valintaperusteisiin ei ole tehty sisällöllisiä muutoksia. 11/ Valintaperusteet erityisopettajan opintoihin luokanopettajan koulutuksen ja käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijoille 2016 koulutussuunnittelija Laura Eklund n päätösehdotus Hyväksytään liitteen 11/ mukaiset valintaperusteet erityisopettajan opintoihin luokanopettajan koulutuksen ja käsityön aineenopettajan koulutuksen opiskelijoille vuodelle Muutos tiedekunnan opetussuunnitelmaohjeisiin lukuvuosiksi Johtokunta hyväksyi opetussuunnitelman valmistelua koskevat ohjeet. Näissä ohjeissa on määritelty kontaktiopetuksen enimmäismäärä (12 tuntia) opintopistettä kohden. Tämän vuoden tasoon nähden Turun yliopiston OKM:ltä saatava rahoitus pienenee arviolta noin 8 miljoonaa. Turun yliopistossa on aloitettu talouden sopeuttamis- ja kehittämisohjelma (SoKe). Kiristyvän taloustilanteen vuoksi kontaktiopetuksen enimmäismäärää opintopistettä kohden tulee pienentää. Liitteen 4/ mukaisiin opetussuunnitelmaohjeisiin kontaktiopetuksen määrää koskeva kohta esitetään korjattavaksi seuraavasti (esitetyt korjaukset on merkitty myös liitteeseen kohtaan Opintojen toteutus, laajuus ja kuormittavuus): Kontaktiopetusta saa olla opintojakson yhtä opintopistettä (=27 tuntia opiskelijan työtä) kohden enintään 10 tuntia (1 tunti on 45 minuuttia). Ope-

7 Pöytäkirja 1/ (8) tussuunnitelmaa valmisteltaessa suositellaan pienryhmäopetuksen korvaamista luennoilla ja/tai suurryhmäopetuksella. Nykyiseen opetussuunnitelmaan perustuvien laskelmien mukaan esitettävä muutos toisi opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikössä kontaktiopetustunnin säästön riippuen siitä vähennetäänkö tunnit luennoista vai pienryhmäopetuksesta. Turun yksikössä vastaava luku olisi opetustuntia. Kasvatustieteiden laitoksen voimassa olevassa opetussuunnitelmassa ei ole yli kymmentä kontaktiopetustuntia opintopistettä kohden. 12/ Tiedekunnan opetussuunnitelmaohjeet lukuvuoksiksi opintopäällikkö Mari Broberg n päätösehdotus Hyväksytään liitteen 12/ mukaiset korjatut kasvatustieteiden tieteiden tiedekunnan opetussuunnitelmaohjeet lukuvuosiksi Asia päätettiin palauttaa valmisteluun. Asia käsitellään uudelleen valmisteltuna johtokunnan seuraavassa kokouksessa. 10. Käsityön aineenopettajan koulutuksen käsityökasvatuksen aineopintojen rakenteen muutos lukuvuosiksi Luokanopettajan, käsityön- ja lastentarhanopettajan koulutuksien valmisteluryhmä (pj. Jaana Lepistö, vpj. Kristiina Heikkilä) on valmistellut kokouksessaan ehdotuksen käsityökasvatuksen aineopintojen rakenteeksi opetussuunnitelmassa Opetussuunnitelmassa käsityökasvatuksen aineopintojen rakenne on sellainen, että kaikki opiskelijat suorittavat yhteisinä opintoina yhteensä 21 op ja loput 23 op suoritetaan joko teknisen työn painotteisina tai tekstiilityön painotteisina aineopintoina. Opetussuunnitelmaan esitetään aineopintoihin kaikille yhteisiä opintoja 38 op ja teknisen työn tai tekstiilityön painotteisia opintoja 6 op. Lisäksi yhteisissä opinnoissa osassa opintojaksoja on mahdollisuus painottaa eri materiaalialueita ja teknologioita opintojaksojen sisällä. Liitteissä perustellaan, miksi tällainen muutos on tarpeellinen. Syy, miksi opetussuunnitelmassa ei voida mennä kaikille yhteisiin aineopintoihin, johtuu valintaperusteista. Valintaperusteissa 2015 ja 2016 sanotaan, että perusopintojen jälkeen enintään viidellä on mahdollisuus valita tekstiilityöpainotteiset aineopinnot. 13/ Käsityökasvatuksen opetussuunnitelman kehittäminen 14/ Käsityö-oppiaineen kehitys koulutussuunnittelija Pirjo Lehti n päätösehdotus Hyväksytään käsityökasvatuksen aineopintojen rakenteen muutos lukuvuosiksi Päätettiin valmistelijan päätösehdotuksen mukaisesti sillä ehdolla, että käsityökasvatuksen aineopintojen rakenteen muutos lukuvuosiksi ei aiheuta lisäkustannuksia.

8 Pöytäkirja 1/ (8) 11. Kokouksen päättäminen Kokous päätettiin klo Pöytäkirjan vakuudeksi Puheenjohtaja Marja Vauras Sihteeri Laura Eklund

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 1/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 24.2.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kokouskutsu 4/ (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00

Kokouskutsu 4/ (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00 Kokouskutsu 4/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 11.5.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 4/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 11.5.2016 klo 10.03 11.51 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 8/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 27.10.2015 klo 10.00 10.20 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 10/2017 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 27.9.2017 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 10/2017 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet Valmistelijat keskiviikko 27.9.2017 klo 10.02 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Pöytäkirja 6/2016 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 8.6.2016 klo 10.10 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 4/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 28.4.2015 klo 10.00 10.28 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 3, 5 6, 8 9)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 3, 5 6, 8 9) Kokouskutsu 11/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 4.11.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 7 10)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 7 10) Kokouskutsu 9/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 24.11.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 2/2016 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 30.3.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 2/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet tiistai 11.2.2014 klo 11.05 11.35 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) paikalla asiakohdat paikalla asiakohdat 1 5, 7 16

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) paikalla asiakohdat paikalla asiakohdat 1 5, 7 16 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 20.4.2016 klo 10.01 10.39 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 12/2014 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 2.12.2014 klo 10.03 11.07 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kokouskutsu 5/ (5)

Kokouskutsu 5/ (5) Kokouskutsu 5/2017 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.4.2017 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelija Sihteeri Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 3/2016 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 20.4.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Jukka Husu. opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Jukka Husu. opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 9/2013 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 26.11.2013 klo 10.06-11.17 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 12/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 2.12.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 10/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.10.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 28.9.2016 klo 14.01 16.44 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 10/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet t Sihteeri keskiviikko 26.10.2016 klo 10.00 12.30 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Kokouskutsu 9/ (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00

Kokouskutsu 9/ (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00 Kokouskutsu 9/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 12.10.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 9/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet t Sihteeri keskiviikko 12.10.2016 klo 10.00 14.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4) Pöytäkirja 3/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 17.3.2015 klo 10.00 10.21 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 4/2014 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 15.4.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. Pöytäkirja 11/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.9.2018 klo 10.01-11.17 Paikka Jäsenet Kutsuttuna Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 8/2016 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 28.9.2016 klo 14.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 7/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 31.8.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. prof. Arja Virta asiat 1-4, 6, 8 (prof.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. prof. Arja Virta asiat 1-4, 6, 8 (prof. Pöytäkirja 2/2013 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 26.2.2013 klo 10:00-11:05 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 13.3.2019 klo 10.02-11.32 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet t Sihteerit

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Pöytäkirja 1/2015 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 21.1.2015 klo 10.05 10.15 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 4/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.4.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 7/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 31.8.2016 klo 10.02 12.02. Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 6/2013 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 3.9.2013 klo 10.00-11.18 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 15.4.2014 klo 10.02 11.25 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 12/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 10.10.2018 klo 10.05 12.04 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat , 20 21)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat , 20 21) Pöytäkirja 5/2014 1 (13) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 13.5.2014 klo 10.00 11.45 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras, (pj , paikalla asiakohdat 13-15)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras, (pj , paikalla asiakohdat 13-15) Pöytäkirja 8/2013 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 5.11.2013 klo 10.06-11.52 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (paikalla asiakohdat 1 13) (asiakohdat 1 8, 15)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (paikalla asiakohdat 1 13) (asiakohdat 1 8, 15) Pöytäkirja 10/2015 1 (10) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 22.12.2015 klo 10.00 12.30 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Kutsuttu

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 7, 16 23)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 7, 16 23) Kokouskutsu 6/2014 1 (13) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 27.5.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Kokouskutsu 5/2013 1 (12) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.5.2013 klo 10.00 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. 1 18, paikalla asiankohdat (paikalla asiankohdat 1 18)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. 1 18, paikalla asiankohdat (paikalla asiankohdat 1 18) Pöytäkirja 6/2014 1 (16) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet tiistai 27.5.2014 klo 10.03 14.16 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 9 14)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 9 14) Kokouskutsu 10/2015 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 22.12.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Kutsuttu asiantuntija

Lisätiedot

Pöytäkirja 7/ (6)

Pöytäkirja 7/ (6) Pöytäkirja 7/2017 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.6.2017 klo 10.03 11.18 Paikka Jäsenet t Sihteeri Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 14/2018 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.11.2018 klo 10.00 11.08 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Valmistelijat

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Kokouskutsu 14/2018 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.11.2018 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 5/2014 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 13.5.2014 klo 10.00 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 5/2013 1 (14) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.5.2013 klo 10.04-11.06 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. Kokouskutsu 10/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 5.9.2018 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016 Pöytäkirja 8 A/2016 1 (5) Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 8 A/2016 Aika tiistaina klo 10 10.40 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja DataCityn neuvotteluhuone 2, Lemminkäisenkatu 14 18 A,

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 3/2019 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 17.4.2019 klo 10.00-12.51 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Kokouskutsu 3/2019 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 17.4.2019 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Kokouskutsu 6/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 1.9.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 6 8)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 6 8) Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 1.9.2015 klo 10.00 11.50 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieleellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadeltaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seiklcula

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 5/2016 1 (12) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 25.5.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kokous 3/2019. Asialista

Kokous 3/2019. Asialista Kokous 3/2019 Asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen FM Riikka Partasen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. IEDU0010 Employability

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 7B/2016 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 24.8.2016 klo 9.15 9.40 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Hanna Erola, opintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 4 14) (asiankohdat 1 7, 12 14)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 4 14) (asiankohdat 1 7, 12 14) Pöytäkirja 10/2014 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 14.10.2014 klo 10.05 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 11B/2015 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 16.12.2015 klo 9.15 9.55 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Hanna Erola, opintopäällikkö Läsnä

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 28.5.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 17 A 18 A 17/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 18/2010 2 FT Juha Ridanpään dosentuuriasia;

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 12.6.2018 klo 14.15 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 6 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-8 1-8 Professori

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 7/11 27.9.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 15/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 16/11 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 17/11 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2019 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 26.3.2019

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.11.2018 klo 14.15-14.45 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 10/2015 1 16.11.2015 Aika 16.11.2015, 13:00-13:13 Paikka AU300 Joensuun kampus; Sn3097 Kuopion kampus Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Siiskonen Harri puheenjohtaja 1-5

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous 7 C/2015

Johtokunnan kokous 7 C/2015 Pöytäkirja 7 C/2015 1 (5) Johtokunnan kokous 7 C/2015 Aika tiistai klo 13.15-13.50 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja tiedekunnan kokoushuone Ruotsalainen, Mirkka, tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Pro gradu -tutkielmien arvosteleminen 4 Hallintotieteen, erityisesti julkisjohtamisen professorin tehtävän täyttöön liittyvät toimenpiteet

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokous: Keskiviikko 24.4.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 15.4.2010.

Lisätiedot

Johtokunnan kokous 6 A/2014

Johtokunnan kokous 6 A/2014 Pöytäkirja 6 A/2014 1 (5) Johtokunnan kokous 6 A/2014 Aika tiistai klo 10.20 11.30 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja tiedekunnan kokoushuone Fager, Mia, hallintopäällikkö Mähönen, Jukka, dekaani Jäsenet

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 15.8.2018 klo 14.15-14.55 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 7 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

ERITYISOPETUKSEN TEHTÄVIIN AMMATILLISIA VALMIUKSIA ANTAVAT OPINNOT, SYKSY 2017 PÄIVITETTY

ERITYISOPETUKSEN TEHTÄVIIN AMMATILLISIA VALMIUKSIA ANTAVAT OPINNOT, SYKSY 2017 PÄIVITETTY ERITYISOPETUKSEN TEHTÄVIIN AMMATILLISIA VALMIUKSIA ANTAVAT OPINNOT, SYKSY 2017 PÄIVITETTY 17.8.2017 Aikataulun lukuohje: Lukujärjestyksessä on ensin mainittu kellonaika, sen jälkeen opintojakso jonka opetuksesta

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 8/2018 1 18.09.2018 Aika 18.09.2018, 15:00-15:30 Paikka AU105 (&104) ja SN3097 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Rissanen Sari puheenjohtaja 1-6 Assmuth Laura professori,

Lisätiedot

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011 LU ONNONTI ETEELLI NEN TI EDEKU NTA AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011 Aika Paikka perjantaina 27.5.2011 klo 9.15 alkaen Tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön esittelylistan

Lisätiedot

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff

\:7. Läsnä Osallistui 1-3;5-8 l-3; Professori Janne Avela Prefrsseri-+Gmme$uemi Yliopistotutkija Mikaela von Bonsdorff wäsrvlän ylloprsro Liikuntatieteellinen tiedekunta Kokous: Aika: 23.8.2016 Paikka: L3l4 Jäsenet: Professori Lasse Kannas Professori Pilvikki Heikinaro-Johansson Professori Keij o Häkkinen @inen Professori

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2016 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.6.2016 klo 9.15 10.30 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 29.3.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 4.4.2017

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 16.03.2017 Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto Aika 16.03.2017, 10:15-11:02 Paikka Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille neuvoston jäsenille Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin ja varadekaanin keskiviikkona 18.6.2008 klo 13.15. Kokouspaikkana on hallituksen kokoushuone, Yliopistonkatu

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 15.12.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 34 A 34/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA OULUN YLIOPISTO

Lisätiedot