Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 9 14)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 9 14)"

Transkriptio

1 Kokouskutsu 10/ (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai klo Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Kutsuttu asiantuntija prof. Marja Vauras, pj. prof. Risto Rinne prof. Jukka Husu prof. Arja Virta prof. Arto Jauhiainen prof. Maarit Silvén yliopistotutk. Jaana Lepistö leht. Kristiina Heikkilä leht. Ulla Rohiola yliopistonleht. Päivi Pihlaja koul.suunn. Minna Aslama (asiankohdat 1 2, 9 14) opisk. Masi-Pekka Rydman opisk. Oskari Arell opisk. Milja Lappalainen opisk. Anni Mäki opisk. Pirita Talikka koulutusjohtaja Päivi Granö (prof. Joel Kivirauma) (prof. Pasi Koski) (prof. Harry Silfverberg) (apulaisprof. Tero Järvinen) (prof. Eila Lindfors) (yliopistonleht. Lauri Kemppinen) (yliopisto-opett. Anu Tuominen) (leht. Ritva Aarras-Saari) (reht. Anna-Maija Katajisto) (leht. Annukka Jauhiainen) (koul.suun. Annina Laakso) (opisk. Miikka Korventausta) (opisk. Linda Blomqvist) (opisk. Elena Zhbankova) (opisk. Eveliina Alari) (opisk. Karoliina Koskinen) t Sihteeri koulutussuunnittelija Pirjo Lehti koulutussuunnittelija Laura Eklund 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kutsu kokoukseen on lähetetty Kutsu on lähetettävä viimeistään viisi arkipäivää ennen kokousta. Johtokunta on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja ja vähintään puolet jäsenistä on läsnä. Väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymisestä päätettäessä johtokunta on päätösvaltainen, kun puheenjohtajan lisäksi läsnä on vähintään kolme muuta jäsentä, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. Turun yliopiston johtosäännön 30 :n mukaan Hallintoelin voi yksimielisellä päätöksellään ottaa käsiteltäväkseen kiireellisen asian, vaikka sitä ei ole kokouskutsussa mainittu.. 2. Ilmoitusasiat Dekaanin ja varadekaanin opintoasioita koskevat päätökset (liite 1).

2 Kokouskutsu 10/ (9) 3. Esityksen tekeminen musiikkikasvatuksen aineopintoihin (35 op, OKL) valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta ja Jyväskylän yliopiston humanistinen tiedekunta ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan opettajankoulutuslaitoksen Turun ja Rauman yksiköt järjestävät musiikkikasvatuksen 60 op:een sivuaineopinnot, jotka antavat kelpoisuuden opettaa musiikkia perusopetuksessa sekä lukion toisena opetettavana aineena. Opiskelijoiden valinta musiikkikasvatuksen aineopintoihin tapahtuu valintakokeen kautta, jonka järjestää kasvatustieteiden tiedekunta. Valintakriteerit hyväksytään sekä Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa että Jyväskylän yliopiston humanistisessa tiedekunnassa. Valinnan toteutus tapahtuu yhteistyössä osapuolten kesken. Opiskelijoita valitaan opintoihin pääsääntöisesti joka toinen vuosi ja valittavien opiskelijoiden määrä on enintään 16. Edellisen kerran opiskelijoita valittiin musiikkikasvatuksen aineopintoihin vuonna Luokanopettajan, käsityön ja lastentarhanopettajan koulutuksien valmisteluryhmä ehdotuksen musiikkikasvatuksen aineopintoihin valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi Vuoden 2014 valintaperusteisiin nähden näyttökokeesta on poistettu vaatimus pianonsoitosta. Nyt hakija voi itse valita instrumentin. 2/ Ehdotus musiikkikasvatuksen aineopintoihin (35 op) valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 n päätösehdotus Tehdään ehdotus musiikkikasvatuksen aineopintoihin valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 liitteen 2/ mukaisesti. 4. Terveystiedon aineopintoihin (35 op, OKL) valittavien opiskelijoiden määrän ja valintaperusteiden hyväksyminen ehdotuksen terveystiedon aineopintoihin (35 op) valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi Vuoden 2015 valintaperusteisiin verrattuna ei ehdoteta merkittäviä muutoksia. 3/ Ehdotus terveystiedon aineopintoihin (35 op) valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 n päätösehdotus Hyväksytään terveystiedon aineopintoihin valittavien opiskelijoiden määrä ja valintaperusteet 2016 liitteen 3/ mukaisesti.

3 Kokouskutsu 10/ (9) 5. Perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot (60 op, OKL Turku) aineen- ja erityisopettajaopiskelijoille, valittavien opiskelijoiden määrän ja valintaperusteiden hyväksyminen ehdotuksen Turun yksikön tuottamiin, aineen- ja erityisopettajaopiskelijoille suunnattuihin perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi Vuoden 2015 valintaperusteisiin verrattuna on tehty seuraava lisäys: Voidakseen tulla valituksi monialaisiin opintoihin, tulee keväällä 2016 opettajan pedagogisiin opintoihin hyväksytyn aineenopettajaopiskelijan ja opettajan pedagogisiin opintoihin ja/tai erityisopettajan opintoihin hyväksytyn erityisopettajaopiskelijan ottaa saamansa opiskelupaikka vastaan. Mikäli opiskelija ei ota mainittua opiskelupaikkaa vastaan, raukeaa hänen valintansa monialaisiin opintoihin.. 4/ Ehdotus aineen- ja erityisopettajaopiskelijoille suunnattuihin perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 n päätösehdotus Hyväksytään aineen- ja erityisopettajaopiskelijoille suunnattujen perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määrä ja valintaperusteet 2016 liitteen 4/ mukaisesti. 6. Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön opintoihin (25 op, OKL) valittavien opiskelijoiden määrän ja valintaperusteiden hyväksyminen ehdotuksen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön (TVT) opintoihin valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi Kasvatustieteiden tiedekunnan hyväksymän, lukuvuosien opetussuunnitelman mukaan jokaiselle TVT-opintojaksolle ilmoittaudutaan erikseen ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetussuunnitelmassa on myös määritelty kiintiöt kullekin opintojaksolle. Osa opintojaksoista on tarkoitettu ensisijaisesti OKL:n Turun yksikön perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisten opintojen vaihtoehtoisiksi opinnoiksi sekä OKL:n Rauman yksikön opiskelijoille. Vapaaksi jääville paikoille on voitu valita muiden oppiaineiden opiskelijoita. Opetussuunnitelman mukaan lisäksi opiskelija on voinut pyytää TVTopinnoista kokonaisuusmerkinnän suoritettuaan TVT-opintoja 25 op. Ongelmaksi on saattanut muodostua se, että ensisijaisesti OKL:n Turun yksikön perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisten opintojen vaihtoehtoisiksi opinnoiksi sekä OKL:n Rauman yksikön opiskelijoille tarkoitetut opintojaksot ovat saattaneet täyttyä ao. opiske-

4 Kokouskutsu 10/ (9) lijoista. Tällaisessa tilanteessa kenenkään muun opiskelijan ei ole ollut mahdollista suorittaa koko opintokokonaisuutta. Keväällä 2015 järjestettiin varadekaanin päätöksellä haku TVT-opintojen kokonaisuuteen. Haussa varattiin opetussuunnitelmassa mainittujen kiintiöiden lisäksi lukuvuodeksi neljälle opiskelijalle paikka opintoihin kokonaisuuden suorittamiseksi. Jatkossa halutaan myös mahdollistaa TVTopintojen kokonaisuuden suorittaminen siten, että opiskelija voi hakeutua suoraan kokonaisuuteen hakeutumatta erikseen yksittäisille opintojaksoille. 5/ Ehdotus tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön opintoihin (25 op) valittavien opiskelijoiden määräksi ja valintaperusteiksi 2016 n päätösehdotus Hyväksytään tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön opintoihin valittavien opiskelijoiden määrä ja valintaperusteet 2016 liitteen 5/ mukaisesti. 7. Opettajien erikoistumiskoulutukset: Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä 60 op ja Kouluhyvinvointi 60 op, opetussuunnitelmien hyväksyminen Turun yliopisto on solminut yhdessä Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun ja Tampereen yliopistojen sekä Åbo Akademin kanssa sopimuksen opettajien erikoistumiskoulutuksista: 1) Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä ja 2) Kouluhyvinvointi. Sopimuksen mukaisesti kumpikin koulutuksista on 60 op:een laajuinen ja ne on tarkoitettu luokanja aineenopettajille, joilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus opetusalalta. Turun yliopisto on anonut opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoitusta edellä mainittujen koulutusten järjestämiselle, ja OKM on myöntänyt tiedekunnalle rahoituksen lokakuussa 2015 näiden koulutusten käynnistämiseen ja toteuttamiseen ajalla Johtokunta on kokouksessaan hyväksynyt em. opettajien erikoistumiskoulutusten valintaperusteet Opettajien erikoistumiskoulutuksen valmistelutyöryhmä (pj. Marja Vauras) on tehnyt ehdotuksen oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä erikoistumiskoulutuksen sekä kouluhyvinvoinnin erikoistumiskoulutuksen opetussuunnitelmiksi / Ehdotus oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä erikoistumiskoulutuksen 60 op opetussuunnitelmaksi / Ehdotus kouluhyvinvoinnin erikoistumiskoulutuksen 60 op opetussuunnitelmaksi n päätösehdotus Hyväksytään opettajien erikoistumiskoulutuksien Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä 60 op ja Kouluhyvinvointi 60 op opetussuunnitelmat liitteiden 6/ ja 7/ mukaisesti.

5 Kokouskutsu 10/ (9) 8. Opettajankoulutuslaitoksen sivuaineena toteutettaviin perusopintoihin, käsityökasvatuksen aine- ja syventäviin opintoihin sekä Rauman yksikön perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määrän ja opintojen valintaperusteiden hyväksyminen opettajankoulutuslaitoksen tuottamiin sivuaineiden perusopintoihin ja käsityökasvatuksen aine- ja syventäviin opintoihin sekä Rauman yksikön monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määrät ja opintojen valintaperusteet vuodelle Huomioitavia muutosehdotuksia verrattuna vuoden 2015 valintaperusteisiin ovat: Sivuainetarjonnasta käsityökasvatuksen perusopinnot keskitetään Raumalle ja terveystiedon perusopinnot Turkuun, ajatuksena yksiköiden välinen profilaatio. Ehdotukseen vaikuttaa myös tämänhetkinen ja tuleva taloudellinen tilanne. Käsityökasvatuksen opiskelijoiden sivuaine- ja muiden opintojen opintopistemäärä kasvoi opetussuunnitelmassa opintopisteestä 70 opintopisteeseen. Tämän vuoksi 2014 tai myöhemmin aloittaneilla opiskelijoilla OKL:n resursoimien sivuaineiden määrää lisätään. Aiemmin heidän oli mahdollista suorittaa JOKO 3x perusopinnot TAI 1x perus- ja aineopinnot. Nyt he voisivat suorittaa JOKO 3x perusopinnot TAI 1x perusopinnot JA 1x perus- ja aineopinnot. Valintaperusteissa on määritelty missä järjestyksessä sivuainepaikat täytetään ottaen huomioon sivuainekohtaiset valintaperusteet. Pelkkään KM-tutkintoon hyväksytyt opiskelijat ovat olleet järjestyksessä Turun yliopiston muiden tutkinto-opiskelijoiden jälkeen, mutta nyt he olisivat järjestyksessä ylempänä, Turun ja Rauman yksiköiden perustutkinto-opiskelijoiden jälkeen. Sivuaineryhmien koot yhtenäistetään eri yksiköissä. Muutos muuttaa Turun yksikössä alkukasvatuksen sivuaineryhmän kokoa kuudestatoista kahteenkymmeneen ja Rauman yksikössä liikunnan perusopintojen ryhmäkokoa kahdestakymmenestä kahteenkymmeneenneljään. Käsityökasvatuksen aineopinnoista poistetaan kiintiöt eri yksiköiden opiskelijoille. Lisäksi aineopintoihin pääsemiseksi tulee olla suoritettuna nimenomaan käsityökasvatuksen perusopinnoista vähintään 20 op. Mikäli on suorittanut teknisen työn tai tekstiilityön perusopinnot, niitä tulee täydentää. Monialaisiin opintoihin Raumalla lisätään määritelmä siitä, että tasapistetilanteessa pedagogisten opintojen määrä ja/tai keskiarvo ratkaisee järjestyksen. Turun yksikön luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Opex ry, laitoksen perustutkinto-opiskelijat ja Turun yksikön käsityökasvatuksen perusopintojen opiskelijat ovat toimittaneet mm. valmistelijalle ja puheenjohtajalle kannanoton Turun yksikön käsityökasvatuksen perusopintojen jatkumisen puolesta. Kannanotto jaetaan johtokunnan jäsenille kokouksessa.

6 Kokouskutsu 10/ (9) 8/ Ehdotus Rauman yksikön toteuttamien sivuaineiden perusopintoihin ja käsityökasvatuksen aine- ja syventäviin opintoihin sekä monialaisiin opintoihin valittavien määräksi ja opintojen valintaperusteiksi / Ehdotus Turun yksikön toteuttamien sivuaineiden perusopintoihin valittavien määräksi ja opintojen valintaperusteiksi 2015 t koulutussuunnittelija Pirjo Lehti n päätösehdotus Hyväksytään opettajankoulutuslaitoksen sivuaineena toteutettaviin perusopintoihin, käsityökasvatuksen aine- ja syventäviin opintoihin sekä Rauman yksikön monialaisiin opintoihin valittavien opiskelijoiden määrä ja valintaperusteet 2016 liitteiden 8/ ja 9/ mukaisesti. 9. Bachelor of Arts (Education) -koulutuksen opetussuunnitelman hyväksyminen (pj. Jaana Lepistö, vpj. Kristiina Heikkilä) on käsitellyt kokouksessaan Raumalle suunnitellun Bachelor of Arts (Education) - koulutuksen opetussuunnitelman. Koulutus on laajuudeltaan 180 op (ECTS credits), ja kestää kolme vuotta. Näistä kaksi vuotta opiskeltaisiin Suomessa ja yksi vuosi omassa kotimaassa. Kotimaassa opiskelu sisältää mm. harjoittelua ja kandidaatin tutkielman tekemistä. Opetussuunnitelman toteutuksesta neuvotellaan aina koulutuksen ostajamaan kanssa, joten muutokset opetussuunnitelmaan ovat mahdollisia. Opetussuunnitelmassa on otettu huomioon uuden perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden (2016) painotuksia monialaisten opetuskokonaisuuksissa. Kasvatustieteen perus- ja aineopinnoissa sekä opetusharjoittelussa on mukana varhaiskasvatuksen näkökulma. Sivuaineen sijaan opetussuunnitelma sisältää ammatillista asiantuntijuutta tukevan Educational expertice studies -kokonaisuuden. Koulutus koostuu neljästä opintokokonaisuudesta: Orientation and General Studies, 20 ECTS credits Basic and Intermediate studies of Education, 60 ECTS credits Multidisciplinary Studies in subject taught in basic education, 60 ECTS credits Educational Expertise Studies, 40 ECTS credits Opetussuunnitelman tekemiseen ovat osallistuneet: Opettajankoulutuslaitoksen opetushenkilökunta Rauman normaalikoulu Rauman kaupunki Turun yliopiston kirjasto Turun yliopiston kielikeskus Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus 10/ Bachelor of Arts (Education) -koulutuksen opetussuunnitelma koulutussuunnittelija Pirjo Lehti

7 Kokouskutsu 10/ (9) n päätösehdotus Hyväksytään Bachelor of Arts (Education) -koulutuksen opetussuunnitelma liitteen 10/ mukaisesti. 10. Väittelyluvan myöntäminen KM Jaana Hintikalle KM Jaana Hintikka on jättänyt tiedekunnalle esitarkastusta varten väittelyluvan myöntämiseksi väitöskirjaksi tarkoittamansa tutkimuksen Sopeutumattomien oppilaiden tunne- ja itsesäätelytaitojen kehittyminen: Oppilaiden ja opettajien arvioita ja kokemuksia Aggression portaat -interventiosta. Työn ohjaajina ovat toimineet professori Joel Kivirauma ja dosentti Päivi Pihlaja. Tiedekunta määräsi väitöskirjan esitarkastajiksi dosentti Matti Kuorelahden ja dosentti Kristiina Lappalaisen. Esitarkastajien lausunnot ovat liitteinä. KM Jaana Hintikalla ei ole huomautettavaa lausunnoista. Turun yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. 11/ Esitarkastuslausunto Kuorelahti 12/ Esitarkastuslausunto Lappalainen n päätösehdotus Myönnetään väittelylupa KM Jaana Hintikalle 11. Artikkeliväitöskirjojen vaatimusten muuttaminen Artikkeliväitöskirjojen vaatimusten muuttamista on käsitelty Tutkimuksen ja jatkokoulutuksen johtoryhmän kokouksessa Artikkeliväitöskirjojen vaatimuksia esitetään muutettavaksi seuraavaan muotoon: Artikkeliväitöskirjaan tulee yhteenvedon lisäksi kuulua vähintään 3 artikkelia kansainvälisissä tai kansallisissa tieteellistä vertaisarviointia käyttävissä (referee) julkaisuissa, joiden julkaisukanava (lehti, sarja tai kustantaja) yltää Tieteellisten seurain valtuuskunnan Julkaisufoorumi (JuFo) - luokituksessa vähintään tasolle 1. Artikkeleista vähintään kahden tulee olla julkaistu tai julkaistavaksi hyväksytty (accepted). Yksi artikkeli voi olla arvioitavaksi hyväksytty (in review). Kaikissa kolmessa artikkelissa väittelijän tulee olla joko ainoa tai ensimmäinen kirjoittaja. Jos artikkeleita on enemmän kuin kolme, voi väitöskirjaan kuulua myös vertaisarviointiprosessin kautta hyväksyttyjä konferenssijulkaisuja (conference proceedings) tai yhteisjulkaisuja, joissa väittelijä ei ole ensimmäinen kirjoittaja. Kaikkien artikkeleiden laatimisessa väittelijällä tulee olla selkeä, itsenäinen osuus. Yhteenvedossa tulee osoittaa, millä tavalla osajulkaisuista muodostuu kokonaisuus ja mikä on väittelijän tieteellinen kontribuutio. Yhteenvedon ei pidä jäädä osajulkaisujen selostamiseksi vaan siinä tulee

8 Kokouskutsu 10/ (9) osoittaa tutkimuskokonaisuuden tulos. Artikkelit katsotaan vanhentuneiksi, jos niiden julkaisemisesta on kulunut yli 10 vuotta. Uudet vaatimukset astuvat voimaan Ennen jatkoopiskelijaksi hyväksyttyjen osalta väitöskirjaan voidaan sisällyttää vuoden opetussuunnitelman vaatimusten mukaisia artikkeleita kymmenen vuoden ajan eli asti. n päätösehdotus Hyväksytään artikkeliväitöskirjojen vaatimusten muuttaminen esityksen mukaisesti. 12. KM Emmanuel Opoku Acquah n väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu KM Emmanuel Opoku Acquah n väitöstilaisuus pidettiin Väitöskirjan Responding to Changing Student Demographics in Finland: a Study of Teachers Developing Cultural Competence ohjaajina ovat toimineet professori Erno Lehtinen, tohtori Koen Veermans ja tohtori Nancy Commins. Tiedekunnan määräämän vastaväittäjän, apulaisprofessori Ngoc-Diep Thi Nguyenin lausunto sekä arvosteluryhmän arvosanaehdotus ovat liitteinä. Arvosteluryhmään kuului väitöskirjatutkimuksen ohjaajan, professori Lehtisen ja vastaväittäjä, apulaisprofessori Nguyenin lisäksi professori Heini-Marja Pakula. KM Emmanuel Opoku Acquahi lla ei ole huomautettavaa lausunnosta. Yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. n päätösehdotus 13/ Vastaväittäjän lausunto Nguyen 14/ Arvosanaehdotus Acquah Hyväksytään KM Emmanuel Opoku Acquah n väitöskirja arvosanalla kiitettävä (4). 13. KM Tuija Kannisto-Karosen väitöskirjan hyväksyminen ja arvostelu KM Tuija Kannisto-Karosen väitöstilaisuus pidettiin Väitöskirjan Urana työllistyminen ohjaajina ovat toimineet professori Risto Rinne ja professori Joel Kivirauma. Tiedekunnan määräämän vastaväittäjän, dosentti Jussi Onnismaan lausunto sekä arvosteluryhmän arvosanaehdotus ovat liitteinä. Arvosteluryhmään kuului väitöskirjatutkimuksen ohjaajan, professori Rinteen ja vastaväittäjä, dosentti Onnismaan lisäksi professori Arto Jauhiainen. KM Tuija Kannisto-Karosen mahdolliset huomautuksen jaetaan kokouksessa.

9 Kokouskutsu 10/ (9) Yliopiston johtosäännön 21 :n mukaan väitöskirjan tai lisensiaatintutkimuksen hyväksymiseen saavat osallistua vain ne johtokunnan jäsenet, joilla on vähintään samantasoinen opintosuoritus. 15/ Vastaväittäjän lausunto Onnismaa 16/ Arvosanaehdotus Kannisto-Karonen n päätösehdotus Hyväksytään KM Tuija Kannisto-Karosen väitöskirja arvosanalla hyvä (3). 14. Kokouksen päättäminen

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (paikalla asiakohdat 1 13) (asiakohdat 1 8, 15)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (paikalla asiakohdat 1 13) (asiakohdat 1 8, 15) Pöytäkirja 10/2015 1 (10) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 22.12.2015 klo 10.00 12.30 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Kutsuttu

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 7 10)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 7 10) Kokouskutsu 9/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 24.11.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 8/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 27.10.2015 klo 10.00 10.20 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 4/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 28.4.2015 klo 10.00 10.28 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kokouskutsu 4/ (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00

Kokouskutsu 4/ (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00 Kokouskutsu 4/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 11.5.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 3, 5 6, 8 9)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 3, 5 6, 8 9) Kokouskutsu 11/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 4.11.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) 1. Kokouksen avaaminen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 4/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 11.5.2016 klo 10.03 11.51 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 12/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 2.12.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 12/2014 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 2.12.2014 klo 10.03 11.07 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 2/2014 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet tiistai 11.2.2014 klo 11.05 11.35 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 1/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 24.2.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Jukka Husu. opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Jukka Husu. opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 9/2013 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 26.11.2013 klo 10.06-11.17 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 10/2017 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 27.9.2017 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiakohdat 1 2 ja 4 11)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiakohdat 1 2 ja 4 11) Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 24.2.2016 klo 10.00 12.37 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4) Pöytäkirja 3/2015 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 17.3.2015 klo 10.00 10.21 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kokouskutsu 5/ (5)

Kokouskutsu 5/ (5) Kokouskutsu 5/2017 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.4.2017 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelija Sihteeri Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Kokouskutsu 14/2018 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.11.2018 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 10/2017 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet Valmistelijat keskiviikko 27.9.2017 klo 10.02 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat , 20 21)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat , 20 21) Pöytäkirja 5/2014 1 (13) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 13.5.2014 klo 10.00 11.45 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 4/2014 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 15.4.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 14/2018 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.11.2018 klo 10.00 11.08 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet Valmistelijat

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 7, 16 23)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 7, 16 23) Kokouskutsu 6/2014 1 (13) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 27.5.2014 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 2/2016 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 30.3.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Pöytäkirja 6/2016 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 8.6.2016 klo 10.10 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. 1 18, paikalla asiankohdat (paikalla asiankohdat 1 18)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. 1 18, paikalla asiankohdat (paikalla asiankohdat 1 18) Pöytäkirja 6/2014 1 (16) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet tiistai 27.5.2014 klo 10.03 14.16 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 5/2014 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 13.5.2014 klo 10.00 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) paikalla asiakohdat paikalla asiakohdat 1 5, 7 16

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) paikalla asiakohdat paikalla asiakohdat 1 5, 7 16 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 20.4.2016 klo 10.01 10.39 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 3/2016 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 20.4.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 10/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.10.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras, (pj , paikalla asiakohdat 13-15)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras, (pj , paikalla asiakohdat 13-15) Pöytäkirja 8/2013 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 5.11.2013 klo 10.06-11.52 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. Pöytäkirja 11/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.9.2018 klo 10.01-11.17 Paikka Jäsenet Kutsuttuna Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Pöytäkirja 1/2015 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 21.1.2015 klo 10.05 10.15 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. prof. Arja Virta asiat 1-4, 6, 8 (prof.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. prof. Arja Virta asiat 1-4, 6, 8 (prof. Pöytäkirja 2/2013 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 26.2.2013 klo 10:00-11:05 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 6/2013 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 3.9.2013 klo 10.00-11.18 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 12/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 10.10.2018 klo 10.05 12.04 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Kokouskutsu 4/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.4.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 15.4.2014 klo 10.02 11.25 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 13.3.2019 klo 10.02-11.32 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet t Sihteerit

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 10/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet t Sihteeri keskiviikko 26.10.2016 klo 10.00 12.30 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 28.9.2016 klo 14.01 16.44 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 8/2016 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 28.9.2016 klo 14.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 7/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 31.8.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Kokouskutsu 5/2013 1 (12) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.5.2013 klo 10.00 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 7/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka keskiviikko 31.8.2016 klo 10.02 12.02. Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Kokouskutsu 9/ (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00

Kokouskutsu 9/ (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous. Aika keskiviikko klo 10.00 Kokouskutsu 9/2016 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 12.10.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Kokouskutsu 3/2019 1 (8) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 17.4.2019 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Pöytäkirja 9/2016 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka Jäsenet t Sihteeri keskiviikko 12.10.2016 klo 10.00 14.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät

SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät 2018 2.2.2018 Millä perusteella valitsen sivuaineen? Suosikkiaine vai kehittämisen paikka Työelämärelevanssi Mitä voi opiskella myöhemminkin elinikäinen oppiminen

Lisätiedot

Pöytäkirja 7/ (6)

Pöytäkirja 7/ (6) Pöytäkirja 7/2017 1 (6) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 14.6.2017 klo 10.03 11.18 Paikka Jäsenet t Sihteeri Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

Sivuaineiden valintaperusteet 2019

Sivuaineiden valintaperusteet 2019 1 (7) OPETTAJANKOULUTUSLAITOS, RAUMA Sivuaineiden valintaperusteet 2019 A. Yleiset valintaperusteet Opettajankoulutuslaitoksessa Raumalla järjestetään sivuaineopetusta lukuvuonna 2019 2020 seuraavissa

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous

Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Pöytäkirja 3/2019 1 (9) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 17.4.2019 klo 10.00-12.51 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof.

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) hallintopäällikkö Meri Louhi tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija Anne Tuittu Kokouskutsu 6/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 1.9.2015 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja Vauras,

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) opisk. Masi-Pekka Rydman (opisk. NN) Pöytäkirja 5/2013 1 (14) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika tiistai 28.5.2013 klo 10.04-11.06 Paikka Jäsenet Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 4 14) (asiankohdat 1 7, 12 14)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) (asiankohdat 1 2, 4 14) (asiankohdat 1 7, 12 14) Pöytäkirja 10/2014 1 (11) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 14.10.2014 klo 10.05 11.05 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla 115 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 6 8)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) (asiankohdat 1 4, 6 8) Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika Paikka tiistai 1.9.2015 klo 10.00 11.50 Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2018

Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2018 1 (5) OPETTAJANKOULUTUSLAITOS, TURKU Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2018 A. Yleiset valintaperusteet Opettajankoulutuslaitoksessa Turussa järjestetään sivuaineopetusta lukuvuonna 2018 2019

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Kokouskutsu 5/2016 1 (12) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 25.5.2016 klo 10.00 Paikka Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) Jäsenet prof. Marja

Lisätiedot

Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2019

Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2019 1 (5) OPETTAJANKOULUTUSLAITOS, TURKU Sivuaineiden perusopintojen valintaperusteet 2019 A. Yleiset valintaperusteet Opettajankoulutuslaitoksessa Turussa järjestetään sivuaineopetusta lukuvuonna 2019 2020

Lisätiedot

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj.

Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys) prof. Marja Vauras, pj. Kokouskutsu 10/2018 1 (5) Kasvatustieteiden tiedekunnan johtokunnan kokous Aika keskiviikko 5.9.2018 klo 10.00 Paikka Jäsenet Valmistelijat Turussa tiedekunnan kokoushuone 441, Raumalla sh. 202 (etäyhteys)

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Sivuaineiden perusopinnot, valintaperusteet 2017

Sivuaineiden perusopinnot, valintaperusteet 2017 1 (5) OPETTAJANKOULUTUSLAITOS, TURKU Sivuaineiden perusopinnot, valintaperusteet 2017 Yleiset valintaperusteet Hakeminen Opettajankoulutuslaitoksen (OKL) Turun yksikön sivuaineiden perusopintojen kevään

Lisätiedot

Teologisia tutkintoja voidaan suorittaa Helsingin yliopistossa, Joensuun yliopistossa ja Åbo Akademissa.

Teologisia tutkintoja voidaan suorittaa Helsingin yliopistossa, Joensuun yliopistossa ja Åbo Akademissa. Asetus teologisista tutkinnoista 7.4.1995/517 1 LUKU Yleisiä säännöksiä 1 Koulutusvastuu Teologisia tutkintoja voidaan suorittaa Helsingin yliopistossa, Joensuun yliopistossa ja Åbo Akademissa. 2 Tutkinnot

Lisätiedot

SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät

SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät SIVUAINEHAKU KTK:n opiskelijoille kevät 2019 1.2.2019 INFO 1. Muiden tiedekuntien sivuaineet lukuvuonna 2019-2020, mukana esittelemässä sivuaineita: - OyKk - LUTK ja TTK - HUTK Erilliset esittelydiat sivuainesivulle

Lisätiedot

SIVUAINEIDEN PERUSOPINNOT. Valintaperusteet 2016. Yleiset valintaperusteet

SIVUAINEIDEN PERUSOPINNOT. Valintaperusteet 2016. Yleiset valintaperusteet 1 (5) OPETTAJANKOULUTUSLAITOS, TURKU SIVUAINEIDEN PERUSOPINNOT Valintaperusteet 2016 Yleiset valintaperusteet Opettajankoulutuslaitoksen (OKL) Turun yksikön sivuaineiden perusopintojen kevään 2016 haussa

Lisätiedot

Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi?

Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Luokanopettajaksi, aineenopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Tiina Nyyssönen, koulutussuunnittelija OKL tiina.m.nyyssonen@jyu.fi JYU. Since 1863. 12.11.2018 1 Millainen OKL on? Luokanopettajakoulutus =>

Lisätiedot

VALINNAISTEN OPINTOJEN INFO

VALINNAISTEN OPINTOJEN INFO VALINNAISTEN OPINTOJEN INFO 22.3.2018 Presentation Name / Firstname Lastname 29/03/2018 1 KLO 16.00-17.00 YLEISINFO KLO 17.00-18.00 VALINNAISTEN OPINTOJEN ESITTELYÄ ERI PISTEISSÄ Presentation Name / Firstname

Lisätiedot

B-koulutusohjelma B-koulutusohjelmaan l vuonna 2010 voidaan hyväksyä 30 opiskelijaa Vuonna 2009 kiintiö oli 35, hakijoita oli 122 Maisteriksi valmistu

B-koulutusohjelma B-koulutusohjelmaan l vuonna 2010 voidaan hyväksyä 30 opiskelijaa Vuonna 2009 kiintiö oli 35, hakijoita oli 122 Maisteriksi valmistu Aineenopettajan koulutukseen hakevien infotilaisuus 10.2.2010 Opintoasiainsuunnittelija Sanna Lumikko Teologinen tiedekunta B-koulutusohjelma B-koulutusohjelmaan l vuonna 2010 voidaan hyväksyä 30 opiskelijaa

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto 180 op

Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto 180 op Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto 180 op Tavoite Kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon tavoitteena käsityönopettajan koulutuksessa on antaa opiskelijalle perustiedot käsityön kentästä, materiaaleista

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Johtokunnan kokous 7 C/2015

Johtokunnan kokous 7 C/2015 Pöytäkirja 7 C/2015 1 (5) Johtokunnan kokous 7 C/2015 Aika tiistai klo 13.15-13.50 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja tiedekunnan kokoushuone Ruotsalainen, Mirkka, tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelija

Lisätiedot

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Hyväksytty sähkötekniikan akateemisessa komiteassa 7. päivänä kesäkuuta 2011. Niissä kohdissa, joissa päättäjä johtuu jostain muusta säännöstä

Lisätiedot

TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta helmikuu 2017

TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta helmikuu 2017 TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta helmikuu 2017 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN TARJOAMIEN VALINNAISTEN OPINTOJEN JA OSAAMISKOKONAISUUKSIEN VALINTAPERUSTEET Valinnaiset opinnot on tarkoitettu

Lisätiedot

TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta maaliskuu 2018

TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta maaliskuu 2018 TAMPEREEN YLIOPISTO Kasvatustieteiden tiedekunta maaliskuu 2018 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN TARJOAMIEN VALINNAISTEN OPINTOJEN JA OSAAMISKOKONAI- SUUKSIEN VALINTAPERUSTEET Nämä valintaperusteet koskevat

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Kandidaatin tutkinnon rakenne

Kandidaatin tutkinnon rakenne Kandidaatin tutkinnon rakenne ERITYISPEDAGOGIIKAN KOULUTUS 2016 2020 KANDIDAATIN TUTKINNON RAKENNE 180 op op Kieli-, viestintä ja orientoivat opinnot 20 Kvo Orientoituminen opintoihin (HOPS) ja opiskelutaitojen

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 20.3.2019 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 26.3.2019

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus Maanpuolustuskorkeakoulusta Annettu Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 2008 Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty puolustusministeriön esittelystä, säädetään Maanpuolustuskorkeakoulusta

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieleellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadeltaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seiklcula

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

Tänään. * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta haetaan

Tänään. * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta haetaan Tänään - Vaihto-info, Kaisa Leinonen - Sivuaineista, Minna Sainio * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta haetaan SIVUAINEISTA ja niiden

Lisätiedot

Kokous 3/2019. Asialista

Kokous 3/2019. Asialista Kokous 3/2019 Asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Esitarkastajien määrääminen FM Riikka Partasen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle 4. IEDU0010 Employability

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

OPETUSAIKATAULU syyslukukausi 2015

OPETUSAIKATAULU syyslukukausi 2015 Opettajan pedagogiset opinnot, humanistinen ja matemaattis-luonnontieteellinen ala 60 op OPETUSAIKATAULU syyslukukausi 2015 Opettajankoulutuksen intensiiviviikot Syksy 2015 vk 36-38 ma 31.8. ti 15.9. vk

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Johtoryhmä. Aika Maanantai klo Paikka: KE , Student Center. Käsiteltävät asiat OULUN YLIOPISTO

Johtoryhmä. Aika Maanantai klo Paikka: KE , Student Center. Käsiteltävät asiat OULUN YLIOPISTO 30.4.2013 OULUN YLIOPISTO TUTKIJAKOULUN JOHTORYHMÄN PÖYTÄKIRJA, KOKOUS 5/2013 Aika Maanantai 6.5.2013 klo 8.15 10.00 Paikka: KE 1021-2, Student Center Käsiteltävät asiat 1/2013 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 Tiedekuntaneuvosto Kokous 25.8.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 21 A 23 A 21/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 22/2010 2 Ilmoitusasiat A 23/2010 3 Toiminta-

Lisätiedot

SISÄLLYS. N:o 864. Laki. Annettu Helsingissä 13 päivänä marraskuuta 1998. Tasavallan Presidentti MARTTI AHTISAARI

SISÄLLYS. N:o 864. Laki. Annettu Helsingissä 13 päivänä marraskuuta 1998. Tasavallan Presidentti MARTTI AHTISAARI SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA 2005 Julkaistu Helsingissä 11 päivänä marraskuuta 2005 N:o 864 865 SISÄLLYS N:o Sivu 864 Laki sellaisen lahjonnan torjumisesta, jossa on osallisina Euroopan yhteisöjen virkamiehiä

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10

Kokous: Aika: klo PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Liikuntatieteellinen tiedekunta TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Aika: 13.11.2018 klo 14.15-14.45 PÖYTÄKIRJA Paikka: L 314 N:o 10 Läsnä Osallistui Jäsenet: Professori Ari Heinonen 1-11 1-11

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot