Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)"

Transkriptio

1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2010 KOKOUSAIKA Tiistaina kello KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet Varajäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Panu Leinonen PJ (sit) Veli Humalalampi (sit) Eija Hietala VPJ (vas) Janni Perttunen (vas) Hannu Oikarinen (vas) Antti Oirkarinen (vas) Hanne Suokanerva (sit) Raija Jääskeläinen (sit) Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) MUUT SAAPUVILLA Pekka Nyman kvalt pj (sit) OLLEET Milja Pyhäjärvi kvalt:n I vpj. (kd) Heikki Honkanen kvalt:n II vpj. (kesk) Erkki Parkkinen kunnanjohtaja Anja Niemi kunnansihteeri ASIAT 1-18 ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Panu Leinonen Anja Niemi PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Aika ja paikka Pelkosenniemi Allekirjoitukset Hanne Suokanerva Eija Hietala PÖYTÄKIRJA ON Aika ja paikka OLLUT YLEISESTI Pelkosenniemi NÄHTÄVÄNÄ Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

2 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 1, 2, 3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 1 Valtuuston hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille ja valtuuston puheenjohtajille toimitetaan viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kunnanhallitus on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (Kuntalaki 58 ). Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 2 Kunnan hallintosäännön ( ) 16 :n mukaan kunnanhallituksen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa. Pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan tarkastavat kaksi (2) tähän tehtävään valittua pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina, jollei kokous muuta päätä. Pöytäkirja pyritään tarkastamaan heti kokouksen päätyttyä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, niin pöytäkirja tarkastetaan viimeistään viikon kuluessa kokouksesta. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Kunnanhallitus valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Hanne Suokanervan ja Eija Hietalan, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina. Hyväksyttiin yksimielisesti. ASIALISTAN JA KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 3 Kunnan hallintosäännön mukaan kokouksen esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään kirjallisesti tai sähköisessä muodossa jäsenille ja muille, joilla on oikeus osallistua kokoukseen, vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta. Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi esittelijän esityksestä toimielimen yksimielisellä päätöksellä ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnanhallitus hyväksyy asialistan kokouksen työjärjestykseksi ja mahdolliset lisäasiat.

3 Kunnanhallitus Hyväksyttiin yksimielisesti lisäasioiksi 17 Kunnanhallituksen kokousajat kevät 2010 ja 18 irtoeläimen hoitoa koskevan sopimuksen tarkistaminen. Lisäksi päätettiin, että 13 käsitellään viimeisenä.

4 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 4 VUODEN 2010 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Khall 4 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion vuodelle Talousarvio voidaan panna täytäntöön ja kunnanhallitus antaa hallintokunnille liitteenä olevat ohjeet talousarvion täytäntöönpanoa varten. Liitteenä nro 1 talousarvion 2010 täytäntöönpano-ohjeet Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaiset talousarvion 2010 täytäntöönpano-ohjeet. Jutta Pasma saapui Hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 5 KÄYTTÖSUUNNITELMAN VAHVISTAMINEN VUODELLE 2010 Khall 5 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan vahvistanut talousarvion. Talousarviossa on toimielimille osoitettu määrärahat, tuloarviot ja tavoitteet. Käyttösuunnitelmalla toimielimet jakavat määrärahat ja tuloarviot osamäärärahoiksi ja osatuloarvioksi ja asettavat tarkennetut tavoitteet. Käyttösuunnitelmalla toteutetaan talousarviota ja se vahvistetaan toimielintasolla. Valtuuston kunnanhallitukselle myöntämät ulkoiset määrärahat vuodelle 2010 ovat: Käyttötalous: Yleishallinto Menot Tulot Kate Elinkeinopalvelut Menot Tulot Kate Palo- ja pelastustoimi Menot Terveydenhoitopalvelut Menot Kunnanhallitus yhteensä Menot Tulot Kate Tuloslaskelmaosassa käsitellään verotulot ja käyttötalouden valtionosuudet sekä korkotuotot ja -kulut ja muut rahoitustuotot ja -kulut. Verotuloja on arvioitu kertyvän yhteensä euroa. Talousarvioon verrattuna tuloslaskelmaan kirjattavat valtionosuudet ovat saatujen päätösten perusteella noin suuremmat kuin on arvioitu. Tämän lisäksi on saatu vuodelle 2010 kotikuntakorvaustuloja n , joita ei lueta valtionosuuksiin ja joita ei

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 5 ole budjetoitu tuloihin. Oppilasmäärien muuttuminen saattaa vuoden kuluessa aiheuttaa muutoksia sekä valtionosuuteen että kotikuntakorvaustulojen määrään. Käyttösuunnitelmalukuja ei ole tässä vaiheessa muutettu talousarviosta. Investointiosaan määrärahat on myönnetty hankekohtaisena. Kunnanhallitus yhteensä Menot Tulot Netto Rahoitusosa käsittää lähinnä lainojen lyhentämisen ja uusien nostamisen sekä antolainat. Talousarviossa on varauduttu nostamaan uutta lainaa euroa, vanhojen lainojen lyhennyksiä on euroa Käyttösuunnitelma vuodelle 2010 liitteenä nro 2. Kunnanhallitus hyväksyy käyttösuunnitelman vuodelle Pekka Nyman saapui Hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 6 LASKUJEN (TOSITTEIDEN) HYVÄKSYJÄT JA MAKSUMÄÄRÄYSTEN ANTAJAT VUODELLE 2010 Khall 6 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeissa määrätään, että kunnanhallitus ja lautakunnat määräävät vuoden alussa ne henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyvät tositteita. Pelkosenniemen kunnan hallintosäännön mukaan kunnanjohtaja on oikeutettu kunnan maksettaviksi kuuluvien laskujen hyväksymiseen ja maksumääräyksen antamiseen koko kuntaorganisaation osalta. Muita laskujen ja tositteiden hyväksyjiä ovat osastojohtajat. Lisäksi hallintosäännön 59 3 momentin 7 kohdan mukaan osastonjohtajat voivat päättää itselleen kuuluvan asian siirtämisestä edelleen alaisellensa viran- /toimenhaltijalle. Siirretystä toimivallasta on pidettävä osastokohtaista luetteloa. Aiempina vuosina on kunnanhallituksen puheenjohtajalle annettu oikeus sekä hyväksyä lasku että antaa maksumääräys maksun suorittamisesta. Kirjanpitäjälle on annettu oikeus maksumääräyksen antamiseen. Sosiaalisihteeri on eräissä tapauksissa yksin sekä hyväksynyt että määrännyt laskun maksuun. Kunnanhallitus hyväksyy, että 1) keskushallinnon laskujen hyväksyjäksi määrätään hallintosäännössä määrättyjen kunnanjohtajan ja kunnansihteerin lisäksi kunnanhallituksen puheenjohtaja ja rakennustarkastaja. 2) maksumääräysoikeus on hallintosäännössä määrätyn kunnanjohtajan lisäksi kunnansihteerillä, kunnanhallituksen puheenjohtajalla, rakennustarkastajalla sekä kirjanpitäjällä ja kohdan kolme asioissa sosiaalisihteerillä. 3) sosiaalisihteerin ja kunnanjohtajan myöntäessä sosiaalitoimen tukea sekä välittäessä asiakkaiden eläkkeitä riittää pelkkä hyväksymismerkintä 4) Lea Kaipainen ja Marita Peuranen vastaavat maksu- ja palkkatapahtumien lähetyksistä ATK:lla. Hyväksyttiin kohdat 1 4 yksimielisesti.

8 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 7 JANNI PERTTUSEN ERO VALTUUSTON VARAJÄSENYYSESTÄ, KUNNANHALLITUKSEN VARAJÄSENYYDESTÄ JA SIVISTYSLAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ SEKÄ NIIHIN LIITTYVISTÄ EDUSTUKSISTA Khall 7 Janni Perttunen on menettänyt vaalikelpoisuutensa kunnallisiin luottamustoimiin paikkakunnalta poismuuton vuoksi Kuntalain 33.1 :n 1 kohdan mukaan vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. Kotikunnan vaihtuminen kesken luottamustoimikauden aiheuttaa yleisen vaalikelpoisuuden menettämisen entisen kotikunnan luottamustoimiin johtokuntien ja toimikuntien jäsenyyttä lukuun ottamatta. Kuntalain 37.1 :n mukaan luottamushenkilön menettäessä vaalikelpoisuutensa on sen toimielimen, jonka valittava luottamushenkilö on, todettava luottamustoimi päättyneeksi. Janni Perttunen on valittu toimikaudeksi valtuuston varajäseneksi ja toimikaudeksi Eija Hietalan varajäseneksi kunnanhallitukseen. Janni Perttunen on valittu myös toimikaudeksi sivistyslautakunnan jäseneksi varajäsenenään Eija Hietala. Kunnanhallitus esittää valtuustolle: 1) että se toteaa Janni Perttusen valtuuston varajäsenen toimen päättyneen. 2) että se valitsee kunnanhallituksen jäsen Eija Hietalalle henkilökohtaisen varajäsenen. 3) että se toteaa Janni Perttusen sivistyslautakunnan jäsenen toimen päättyneen. 4) sekä Eija Hietalan sivistyslautakunnan varajäsenen toimen päättyneen. 5) ja että valtuusto valitsee Perttusen tilalle jäsenen sivistyslautakuntaan ja tälle henkilökohtaisen varajäsenen. Hyväksyttiin kohdat 1 5 yksimielisesti.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 8 PSKTTKY:N TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄSENTEN UUDELLEEN VALINTA Khall 30 Valtuusto valitsi pitämässään kokouksessa Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan jäsenet vuosille Tarkastuslautakunnan varajäseneksi on ko. valinnassa nimetty Nils-Erik Nordling, joka on ennen tätä samassa kokouksessa valittu myös kyseisen kuntayhtymän hallituksen varajäseneksi. Kuntalain 71 :n mukaan tarkastuslautakunnan vaalikelpoisuudesta säädetään mm., että jäsenenä ei voi toimia hallituksen jäsen. Toimielimen varajäsenistä on kuntalain 18.4 :n mukaan voimassa, mitä varsinaisista jäsenistä säädetään. Kuntalain 86 :ssä puolestaan säädetään, että kuntayhtymässä sovelletaan tietyin rajauksin kuntaa koskevia kuntalain säädöksiä. Muun muassa talouden tarkastamista koskevaa kuntalain sääntelyä sovelletaan pääosin sellaisenaan myös kuntayhtymän toimintaan. Kunnanhallitus toteaa, että valtuuston tekemä valintapäätös on sisällöltään lainvastainen, eikä sitä voida panna täytäntöön. Asia tuodaan valtuustolle välittömästi uudelleen käsiteltäväksi. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se: 1. kumoaa tekemänsä päätöksen PSKTTKY:n tarkastuslautakunnan jäsenten valinnasta 2. valitsee uudelleen PSKTTKY:n tarkastuslautakuntaan kaksi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet vuosille Kvalt 28 Kvalt: Hyväksyttiin yksimielisesti. * * * Kohta 1. Hyväksyttiin yksimielisesti. Kohta 2. Hanne Suokanerva esitti, että tarkastuslautakuntaan valitaan jäseniksi Pekka Nyman ja Jutta Pasma sekä heille henkilökohtaisiksi varajäseniksi samassa järjestyksessä Heikki Tervo ja Pirkko Auer.

10 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 8 Hyväksyttiin yksimielisesti. Khall 8 * * * Valtuusto valitsi pitämässään kokouksessa Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan jäsenet vuosille Tarkastuslautakunnan varajäseneksi on ko. valinnassa nimetty Pirkko Auer, joka on palvelussuhteessa Pelkosenniemen- Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymään. Kuntalain 71 :n mukaan tarkastuslautakunnan vaalikelpoisuudesta säädetään mm., että jäsenenä ei voi toimia kuntaan tai kunnan määräysvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva. Toimielimen varajäsenistä on kuntalain 18.4 :n mukaan voimassa, mitä varsinaisista jäsenistä säädetään. Kuntalain 86 :ssä puolestaan säädetään, että kuntayhtymässä sovelletaan tietyin rajauksin kuntaa koskevia kuntalain säädöksiä. Muun muassa talouden tarkastamista koskevaa kuntalain sääntelyä sovelletaan pääosin sellaisenaan myös kuntayhtymän toimintaan. Kunnanhallitus toteaa, että valtuuston Pelkosenniemen- Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan Jutta Pasman varajäseneksi valitsema Pirkko Auer on esteellinen ja esittää valtuustolle, että se: 1. kumoaa tekemänsä päätöksen PSKTTKY:n tarkastuslautakunnan varajäsen Pirkko Auerin valinnasta ja 2. valitsee uudelleen PSKTTKY:n tarkastuslautakuntaan Jutta Pasmalle varajäsenen vuosille Hyväksyttiin yksimielisesti kohdat 1 2.

11 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 9 SAATAVIEN POISTAMINEN KIRJANPIDOSTA TILINPÄÄTÖKSESSÄ 2009 Khall 9 Kirjanpitolain 5 luvun 14 :n mukaan tuotoista on vähennettävä velvoitteista vastaisuudessa aiheutuvat menot ja menetykset, jos: 1) ne kohdistuvat päättyneeseen tai aikaisempaan tilikauteen, 2) niiden toteutumista on tilinpäätöstä laadittaessa pidettävä varmana tai todennäköisenä; 3) niitä vastaava tulo ei ole varma eikä todennäköinen sekä 4) ne perustuvat lakiin tai kirjanpitovelvollisen sitoumukseen sivullista kohtaan. Tuotoista saadaan vähentää myös sellainen velvoitteesta aiheutuva vastainen meno tai menetys, joka on yksilöitävissä ja täyttää sen, mitä 1 momentin 1-3 kohdassa säädetään. Kunnanhallitukselle esitetään kokouksessa yhteissummaltaan 2.140,09 saatavat poistettavaksi. Perintätoimia ei lopeteta, vaikka saatava on kirjanpidollisesti poistettu. Kunnanhallitus päättää poistaa saatavia kirjanpidosta yhteensä 2.140, tilinpäätöksen laadinnan yhteydessä ja tähdentää perintätoimien jatkamista myös poistettujen saatavien osalta. Tauko Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus 10 HANKEVETÄJÄN VALITSEMINEN YÖTTÖMÄN YÖN SOUTU -HANKKEESEEN Khall 80 Pelkosenniemen kunnanhallitus päätti kokouksessaan hakea ja toteuttaa hallinnoijana Yöttömän Yön Soutu hankkeen, mikäli hanke saa myönteisen rahoitus- ja viranomaispäätöksen Pohjoisimman Lapin Leader ry:stä ja Lapin TEkeskukselta. Samalla päätettiin, että kunnanhallitus pidättää itsellään hallintosäännön 81 :n kohdan 3.) nojalla päätösvallan valita ohjausryhmän sijasta hankkeen hankevetäjä. Hankevetäjän tehtävä laitetaan kunnan yleisen menettelyn mukaan hakuun klo mennessä. Kunnanhallitus haastattelee ja valitsee vetäjän hakijoiden joukosta. Edelleen kunnanhallitus päätti, että kunnanjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnansihteeri muotoilevat hankevetäjän tehtävää koskevan hakuilmoituksen ja valitsevat haastatteluun kutsuttavat henkilöt tehtävää määräaikaan mennessä hakeneiden joukosta. Määräaikaan mennessä tuli viisi (5) hakemusta. LIITE nro. 1. Hankevetäjän työpaikkailmoitus ja saapuneet hakemukset. Kunnanjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnansihteeri päättivät kutsua kunnanhallituksen haastateltaviksi hakijoiden joukosta kaksi hakijaa. Jorma Iso-Heiko tulee haastateltavaksi klo alkaen ja Henna Koskinen klo alkaen. Pohjoisimman Lapin Leader ry:n hallitus on kokouksessaan antanut puoltavan lausunnon Pelkosenniemen kunnan Yöttömän Yön Soutu hanketta koskevaan hankehakemukseen. Hanketukihakemus on jätetty postin kuljetettavaksi Lapin TEkeskukselle Lapin TE-keskus antaa lopullisen rahoituspäätöksen hankkeelle. Pohjoisimman Lapin Leader ry:n kirje, LIITE nro. 1 A

13 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus 10 Kunnanhallitus haastattelee ennen varsinaisen kokouksen alkua haastatteluun paikan päälle kutsutut hakijat ja valitsee hankevetäjän tehtävää hakeneiden joukosta. Lisäksi kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan, kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnansihteerin päättämään yhdessä hankevetäjän ottamisesta työsuhteeseen ja työn alkamisen tarkemmasta ajankohdasta sen mukaisesti, miten hankkeen rahoitushakemus Lapin TE-keskuksella etenee. Kunnanjohtaja muutti kokouksessa esitystään niin, että kunnanhallitus valitsee hankevetäjän tehtävään Jorma Iso-Heikon. Lisäksi kunnanhallitus valtuuttaa kunnanjohtajan, kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnansihteerin päättämään yhdessä hankevetäjän ottamisesta työsuhteeseen ja työn alkamisen tarkemmasta ajankohdasta sen mukaisesti, miten hankkeen rahoitushakemus Lapin TE-keskuksella etenee. Hyväksyttiin yksimielisesti. Khall 10 * Hankkeen toteutuksen aikana on todettu, että hankkeen yhteistyökumppanien sitouttaminen ja markkinointiin liittyvä työ on osoittautunut projektisuunnitelmassa arvioitua laajemmaksi tehtäväksi ja lisäksi hankevetäjä oli estynyt työskentelemään alkaen (työsuhde voimassa: ). Tämän seurauksena Pohjoisimman Lapin Leader ry:hyn ja edelleen Lapin ELY-keskukseen on toimitettu hankkeen ohjausryhmän hyväksymä hankkeen muutoshakemus. Muutoshakemuksella tarkennetaan hankkeen vuoden 2010 aikataulutusta sekä haetaan vuodelle 2010 lisärahaa palkkakustannuksiin, jolloin hankevetäjä voi aloittaa työt helmikuun alussa, aiemmin suunnitellun huhtikuun alun sijaan. Lisärahoituksen tarve katetaan hankkeen kustannusrakennetta muuttamalla eikä sillä ei ole vaikutusta hankkeen kokonaiskustannuksiin tai rahoitukseen. Hankkeen kustannusrakenne, haettu muutos kustannusrakenteeseen ja hankkeen rahoitus, liite 3. Lapin ELY-keskuksesta kerrottiin, että päätös muutoshakemukseen saataneen viikon 5 aikana. Pohjoisimman Lapin Leader ry on

14 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 10 antanut muutoshakemukselle puoltavan lausunnon ja Ely-keskus, joka antaa lopullisen päätöksen hakemukseen, ilmoitti, että sen kanta tulee olemaan toimintaryhmän esityksen mukainen. Pelkosenniemen kunnanhallitus hyväksyy, että 1) Hankevetäjä Jorma Iso-Heiko palkataan ) Hankkeen vastuuhenkilöksi nimitetään kunnansihteeri Anja Niemi Hyväksyttiin kohdat 1-2 yksimielisesti.

15 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 11 LAPIN METSISTÄ UUSIUTUVAA ENERGIAA-HANKE VV METSÄKES- KUS LAPPI Khall 11 Lapin metsistä uusiutuvaa energiaa hanketta hallinnoi Metsäkeskus Lappi. Euroopan Unionissa on voimakas tahtotila uusiutuvan energian ja erityisesti bioenergian lisäkäytön ja edistämisen puolesta. Komission RES ehdotus velvoittaa Suomen lisäämään uusiutuvan energian osuus 28,5 %:sta 38 %:iin energian loppukulutuksesta vuoteen 2020 mennessä. Määritetty ohjeellinen kehityspolku on asetettu kaksivuotiskaudelle alkaen Lisäksi kasvihuonekaasupäästöjä on vähennettävä 16 % päästökauppajärjestelmään kuulumattomilla aloilla vuoteen 2020 mennessä verrattuna vuoteen Liikenteessä uusiutuvista lähteistä peräisin olevan energian osuus on joka jäsenmaassa oltava vähintään 10 % liikenteen energian loppukulutuksesta vuonna Puuperäisten polttoaineiden (= metsäenergian) käyttöä voidaan lisätä Lapissa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Metsäenergian käytön lisäämisellä saavutetaan päästöjen merkittävä vähentyminen korvattaessa fossiilisia polttoaineita ja sen käyttö hillitsee ilmastomuutosta. Metsäenergian käyttö ja tuotanto ei vaaranna teollisuuden ainespuuhuoltoa. Lisäkäyttö päinvastoin tukee teollisuuden puuhuoltoa ja parantaa myös metsien markkinapuuhakkuumahdollisuuksia metsänhoidollisine hyötyineen. Se pienentää maatalouden ympäristökuormituksia. Yritystoiminta ja työmahdollisuudet lisääntyvät ympäri Lappia. Metsäenergian käytön lisäämisellä voidaan vaikuttaa myös maaseudun ja syrjäseutujen asuttuna ja elinvoimaisena pysymiseen. Laitteiden ja osaamisen vientimahdollisuudet ovat globaalit ja merkittävät. Metsäkeskus Lappi on toteuttanut bioenergia-alan hanketoimintaa jo kymmenen vuotta, joten hakijalla on vahva kokemus bioenergiaalan kehittämisestä sekä hyvät ja toimivat suhteet maakunnan toimijoihin.

16 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 11 Aikaisemmissa hankkeissa yhteistyökumppaneina ovat olleet alueen mm. oppilaitokset, yritykset, kunnat, metsänomistajat, maatilayrittäjät, metsänhoitoyhdistykset, lämpö- ja metsäkoneyrittäjät sekä rahoittaja- ja muut kehittäjätahot. Tämä hanke on suunniteltu laajassa yhteistyössä edellä mainittujen toimijoiden kanssa. Hankkeen tärkeimmät kohderyhmät ovat; metsänomistajat, maaseutuyrittäjät, metsäkoneyrittäjät, lämpöyrittäjät, maatilat ja pienkiinteistöjen omistajat. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat lisäksi energia-alan laitevalmistajat, metsänhoitoyhdistykset, alan oppilaitokset, kuntapäättäjät, maaseudun muut neuvontaorganisaatiot, energia-alan tutkimustoimintaa tekevät organisaatiot, metsäenergian parissa työskentelevät eri organisaatioiden toimihenkilöt ja vastuuhenkilöt ja alan investoinneista päättävät toimijat sekä maakunnan lämpölaitokset. Hankkeen päätavoitteina ovat energiapuun käytön vuotuinen lisääminen nykyisestä määrästä vähintään m³:lla sekä luoda edellytyksiä merkittävien energiapuun käyttömäärien lisäykseen luvun puoliväliin mennessä. Hankehakemus liitteenä nro 4. Hankkeen rahoitussuunnitelma hankekaudelle Rahoittaja % EU / TE Kunnat yms yht Yksityiset yht YHTEENSÄ Kunnat ja muut julkisyhteisöt

17 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 11 Kunnat ja muut julkisyhteisöt , % Enontekiö 1 475,00 1,65 % Inari 2 310,00 2,60 % Kemijärvi 3 100,00 3,45 % Keminmaa 2 700,00 3,00 % Kittilä 2 700,00 3,00 % Kolari 2 060,00 2,30 % Muonio 2 060,00 2,30 % Pelkosenniemi 1 625,00 1,80 % Pello 2 700,00 3,00 % Posio 2 700,00 3,00 % Ranua 2 700,00 3,00 % Salla 2 700,00 3,00 % Savukoski 1 625,00 1,80 % Simo 1 820,00 2,00 % Sodankylä 2 700,00 3,00 % Tervola 2 410,00 2,70 % Tornio 3 200,00 3,60 % Ylitornio 2 700,00 3,00 % Metsähallitus 6 100,00 6,80 % Rovaniemen Koulutuskunta yht ,00 3,90 % Rovaniemen energia Oy 6 400,00 7,15 % Metsäntutkimuslaitos 3 000,00 3,35 % Metsäkeskus Lappi ,00 30,35 % ,00 99,75 % (elinkeinojohtaja Jari Luoma-aho, ) Pelkosenniemen kunta osallistuu Lapin metsistä uusiutuvaa energiaa- hankkeeseen vuosina Hankkeen Pelkosenniemen kuntaosuus hankkeesta on 1625, kustannukset katetaan elinkeinojen kehittämiseen varatuista määrärahoista. Hanketta hallinnoi Metsäkeskus Lappi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 12 PELKOSENNIEMEN KUNNAN TAKSIKULJETUSSOPIMUKSEN JATKAMINEN Khall 12 Kunnanhallitus on tarkistanut taksikuljetussopimusta edellisen kerran vuonna 2008 (khall ) Pelkosenniemen taksiautoilijat ry:n kanssa. Sopimus on voimassa vuoden 2009 loppuun. Pelkosenniemen kuljetuksista vuonna 2008 tehdyn sopimuksen mukaan taksa-alennukset ovat seuraavat: - Koulukuljetuksissa :mittaritaksa- 4 %. - Sosiaalitoimen kuljetuksissa: mittaritaksa- 4 % - Työ- ja asiointiliikenteessä: mittaritaksa 4 %. Sopimuksen valmistellut suunnittelusihteeri Tarmo Törmänen esittää, että sopimusta jatketaan vielä entisin ehdoin vuoden 2010 loppuun saakka. Kunnanhallitus hyväksyen suunnittelusihteeri Törmäsen esityksen päättää jatkaa taksisopimusta entisin ehdoin vuoden 2010 loppuun saakka. Hyväksyttiin yksimielisesti.

19 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus 13 MÄÄRÄALAKAUPPA KIINTEISTÖSTÄ 84:1 PYHÄJÄRVEN KYLÄSTÄ Tekn.ltk 4 Liite 4. Kauppakirja Liite 5. Tonttikartta Liite 6. Rasitesopimus pujottelurinne Liite 7. Yhteistyösopimus pujottelurinne Kunnanvaltuusto on varannut vuoden 2010 talousarvioon (nettomääräraha :a) Pyhän FIS kilpailu- ja pujottelurinteen investointiin. Lapin lääninhallitus (nyk. Lapin Ely) on hyväksynyt projektin osarahoitettavaksi Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen hallinnoija on Pelkosenniemen kunta. Päätös on ehdollinen, siten että Fis-rinteen maanomistus on siirrettävä Pyhätunturi Oy:ltä Pelkosenniemen kunnalle. Otsikkokohteessa olevan määräalan kauppa mahdollistaa hankkeen toteutumisen. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle määräalan ostoa liitteenä olevien sopimusasiakirjojen mukaisesti. Sopimusasiakirjoihin voidaan tehdä pieniä muutoksia. Tekn.ltk: Hannu Oikarinen oli poissa kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajan. Puheenjohtajana toimi Heikki Tervo. Rakennustarkastajan esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Khall 13 * * * Liitteenä nro 5 Kauppakirja, tonttikartta, rasitesopimus pujottelurinne ja yhteistyösopimus pujottelurinne. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Hannu Oikarinen poistui esteellisenä Hyväksyttiin yksimielisesti.

20 Kunnanhallitus Ky Hallitus Kunnanhallitus 14 PELKOSENNIEMEN-SAVUKOSKEN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA Hall 113 Toimistonhoitaja: Toiminta- ja taloussuunnitelma on numeroimattomana liitteenä. Kuntayhtymän tehtävänä on järjestää jäsenkuntiensa asukkaille perusterveydenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon palvelut sekä sovittaa perusterveydenhuolto yhteen erikoissairaanhoidon kanssa. Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan kuntalaisten tarpeiden ja odotusten pohjalta, kuitenkin mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti. Vahvaa yhteistyötä jäsenkuntien sosiaalitoimen kanssa tiivistetään entisestään. Ennaltaehkäisevään terveydenhoitotyöhön kohdennetaan resursseja mahdollisuuksien mukaan. Talousarviovuoden toimintakulut nousevat vuoden 2009 tasosta noin 5 %. Henkilöstöä on vuonna 2009 palkattu lisää mm. vuodeosastolle ja Savukosken lääkärin vastaanotolle. Vuonna 2010 esitetään perustettavaksi perushoitajan toimi vuodeosastolle ja fysioterapeutin toimi erityispalveluihin. Palkkakustannuksiin on arvioitu 2,5 % korotus. Suurin menoerä talousarviossa ovatkin henkilöstökulut, 70 % toimintamenoista. Palvelujen ostoon tarvittavien määrärahojen nousu, 23 %, aiheutuu pääosin sairaankuljetuspalveluista, jotka siirretään kokonaisuudessaan SPR:n Lapin piirin hoidettaviksi. Tarvikemenoissa määrärahavaraus on 3 % pienempi kuin vuonna Toimintatuloihin sisältyvät terveydenhuollon maksut ovat pääsääntöisesti asiakasmaksulain sallimien enimmäismäärien mukaiset. Merkittäviä muutoksia maksutuottoihin ei ole tulossa. Jäsenkuntien osuudet ovat suurin kuntayhtymän tuloerä. Käyttöön perustuvien maksuosuuksien pohjaksi on palvelujen tarve arvioitu avohoidon osalta Pelkosenniemelle 48 %, Savukoskelle 52 % ja vuodeosastohoidon osalta jäsenkuntien kesken tasan. Kustannusten noususta aiheutuen molempien kuntien maksuosuudet kasvavat vuoden 2009 tasosta, Pelkosenniemen 5,5 % ja Savukosken 10 %.

21 Kunnanhallitus Ky Hallitus Kunnanhallitus 14 Toiminta- ja taloussuunnitelma Investointiosassa vuodelle 2010 on varattu euroa Pelkosenniemen vuodeosaston peruskorjaukseen ja laajennukseen, jota varten otetaan jäsenkuntien takaama laina. Röntgenkoneen uusintaan varaudutaan eurolla. Vuonna 2011 varaudutaan hammashuollon ortopantomolaitteen hankintaan, euroa ja uuden potilasohjelman hankintaan laitteineen, euroa. Ehdotus: Jl. Hallitus esittää toiminta- ja taloussuunnitelman Pelkosenniemen ja Savukosken kunnanvaltuustoille hyväksyttäväksi. Yhteistyöryhmä on käsitellyt toiminta- ja taloussuunnitelman eikä sillä ollut asiaan huomautettavaa. Yhteistyöryhmän muistio lisättiin pöytäkirjaan liitteeksi 6. Aino Kulpakko saapui kokoukseen tämän pykälän käsittelyn alussa, klo Ääniluettelo muutettiin pelkosenniemeläisten osalta jäsenmäärää vastaavaksi. Käydyn keskustelun aikana Panu Leinonen esitti, että perushoitajan tointa ei perusteta vuodeosastolle. Tuovi Karvonen kannatti Leinosen esitystä. Koska oli tehty päätösesityksestä poikkeava kannatettu esitys, oli äänestettävä. Äänestystavaksi sovittiin nimenhuutoäänestys, jossa johtavan lääkärin esitystä kannattavat sanovat JAA ja Leinosen esitystä kannattavat sanovat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 10 JAA-ääntä ja 14 EI-ääntä. Äänestyspöytäkirja liitteenä. Puheenjohtaja totesi päätökseksi tulleen, ettei perushoitajan tointa perusteta vuonna Panu Leinonen esitti Hannu Oikarisen kannattamana, että toiminta- ja taloussuunnitelmaa ei hyväksytä ja se palautetaan valmisteluun. Uudessa valmistelussa toiminta, henkilöstö ja kulut tulee Leinosen mukaan sopeuttaa niin, että maksuosuudet vastaavat jäsenkuntien esityksiä. Koska oli tehty päätösesityksestä poikkeava kannatettu esitys, oli äänestettävä. Äänestystavaksi sovittiin nimenhuutoäänestys, jossa johtavan lääkärin esitystä kannattavat sanovat JAA ja Leinosen esitystä kannattavat sanovat EI. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 15 JAA-ääntä ja 9 EI-ääntä. Äänestyspöytäkirja liitteenä. Puheenjohtaja totesi päätökseksi tulleen, ettei toiminta- ja taloussuunnitelmaa palauteta uudelleen valmisteltavaksi.

22 Kunnanhallitus Ky Hallitus Kunnanhallitus 14 Toiminta- ja taloussuunnitelma Päätös: Hallitus esittää toiminta- ja taloussuunnitelman Pelkosenniemen ja Savukosken kunnanvaltuustoille hyväksyttäväksi siten korjattuna, että talousarviovuonna 2010 ei perusteta vuodeosaston perushoitajan tointa ja varauksen poisto korjataan talousarvioon. Hallitus piti tauon tämän pykälän jälkeen klo * * * Khall 14 Liitteenä nro 6 toiminta- ja taloussuunnitelma Kuntayhtymän talousarvio 2010 ja talous- ja toimintasuunnitelma on valmistunut ja esitetään kunnalle kunnan oman talousarvion vahvistamisen jälkeen. Normaali talousarviovalmistelun järjestyksessä Ky:n talousarvioon/-suunnitelmaan olisi pitänyt pystyä vaikuttamaan ennen kunnan oman talousarvion valmistumista ja päättämistä. Kuntayhtymän talousarviossa arvioidaan Pelkosenniemen kunnan osuudeksi käyttötalouden menoista Kunnan talousarviossa menot ovat (perusterveydenhuolto ja ympäristöterveydenhuolto ). Vertailuna vuoden 2008 tilinpäätöksen toteutuma oli yhteensä Vuoden 2009 lopullista kuntaosuutta ei ole selvillä, mutta ennakkolaskutus on tällä hetkellä yhteensä Kasvua vuoden 2008 tilinpäätöksestä vuoden 2010 talousarvioon on n. 23 %. Keittiöiden yhdistäminen ei ole kuntayhtymän talousarviossa eikä taloussuunnitelmassa. Kunnan talousarviossa sitä edellytetään. Investoinneissa on v.2010 vuodeosaston peruskorjaus (laina / kuntien takaus) ja röntgenkone Vuodelle 2011 ortopantomolaite ja potilasohjelma Tässä vaiheessa ei talousarviota ole syytä avata vaan yhteneväisesti Savukosken kunnan kanssa Pelkosenniemen kunta pysyy käyttötalousosioon varaamassaan määrärahassa. Luonnollisesti kunta vastaa asukkaisiin nähden, että terveystoimeen on riittävästi määrärahaa, mutta asiaan voidaan palata tarvittaessa myöhemmin ensi vuoden aikana, jos kuntayhtymän toiminta pakosta vaatii lisämäärärahoja. Kuntayhtymän tulee pyrkiä järkeistämään toimin-

23 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 14 tojaan mm. keittiöiden yhdistämisen (Pelkosenniemi-kuntayhtymä) kautta. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän Toimintaja taloussuunnitelman seuraavin varauksin: - Kuntayhtymän tulee pyrkiä toimimaan siten, että Pelkosenniemen kunnan maksuosuus ei ylitä kunnan varaamaa Toimintojen osalta ravintohuollon palvelut tulee ostaa keittiöiden yhdistämisen jälkeen Pelkosenniemen kunnalta. Kuntayhtymän tulee osaltaan toteuttaa ja saattaa loppuun kunnan ja kuntayhtymän keittiöiden yhdistäminen. Mikäli kunnan varaama määräraha ei tule riittämään, tullaan vuoden aikana tarkistamaan asiaa, - Investoinnit hyväksytään ja terveyskeskuksen vuodeosaston peruskorjaus tulee toteuttaa suunnittelun ja toteutuksen osalta siten, että ravintohuollon palvelut ostetaan Pelkosenniemen kunnalta ja täten saneeratussa terveyskeskuksessa ei ole ainakaan uusittua valmistuskeittiötä ja - Kuntayhtymän tulee esittää jäsenkunnille toiminta- ja taloussuunnitelma lokakuun 2010 loppuun mennessä. Hyväksyttiin yksimielisesti.

24 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 15 KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 15 Asialistat liitteenä nro 7. Kunnanvaltuuston kokoukset on pidetty , , ja Kunnanhallitus toteaa, että kunnanvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisesti, eivätkä mene valtuuston toimivallan ulkopuolelle, joten ne voidaan panna täytäntöön. Hyväksyttiin yksimielisesti.

25 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 16 ILMOITUSASIAT Khall 16 PELKOSENNIEMEN KUNTA 1. Sivistyslautakunnan pöytäkirja jäljennös Sosiaalilautakunnan pöytäkirja jäljennös Kunnanjohtajan viranhaltijapäätökset 2009 nro:t ja 2010 nro:o 1-7, viranhaltijapäätökset ovat esillä kokouksessa. Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

26 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 17 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUSAJAT KEVÄT 2010 Khall 17 Pelkosenniemen kunnan hallintosäännön 4 :n mukaan toimielin pitää kokouksensa päättämänään aikana ja paikassa. Päätös tehdään toimielimen toimikaudeksi. Kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt, että kunnanhallituksen kokoukset pidetään pääsääntöisesti tiistaisin alkaen kello kunnanvirastolla. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen sen pitämisestä. Hallintosäännön 5 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään kirjallisesti tai sähköisessä muodossa jäsenille ja muille, joilla on oikeus osallistua kokoukseen, vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kunnanhallitus päättää, että: kevätkauden 2010 kunnanhallituksen kokoukset pidetään alustavasti seuraavasti: ti klo ke klo ti klo ti klo ti 8.6. klo Muuttuvasta ajankohdasta ilmoitetaan toimielimeen kutsuttaville hyvissä ajoin, samoin tarvittavista lisäkokouksista. Hyväksyttiin yksimielisesti.

27 Kunnanhallitus IRTOELÄIMEN HOITOA KOSKEVAN SOPIMUKSEN TARKISTAMINEN Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18 LÖYTÖELÄINTOIMINNAN HOITAMINEN Khall 170 Pelkosenniemellä ei ole tällä hetkellä sopimusta löytöeläintoiminnan järjestämisestä. Edellinen toimija on muuttanut paikkakunnalta ja sopimus on päättynyt alkaen. Kunnan velvollisuus on lain mukaan huolehtia po. toiminnan järjestämisestä. Eläinlääkäri on puuttunut sopimuksettomaan tilaan. Toimintaa on tarjoutunut hoitamaan Marjukka ja Mika Parviainen. Kunnanjohtaja on pyytänyt tarjouksen toiminnan järjestämisestä. tarjouksesta ilmenee toiminnan järjestämisen ehdot, hinnoittelu yms.. Tarjous, liite 12 Tarjous on hyväksyttävissä. Asiassa on laadittu sopimusluonnos. Sopimusluonnos, liite 13 Kunnanhallitus hyväksyy oheisen sopimusluonnoksen mukaisen sopimuksen (sopimus, irtoeläimen hoidon järjestäminen) ja samalla Marjukka sekä Mika Parviaisen tekemän tarjouksen löytöeläintoiminnan järjestämisestä. Toiminta alkaa Kunnanjohtaja valtuutetaan kunnan puolesta allekirjoittamaan sopimus. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kunnanhallitus 18 Kunnan kanssa tehdyn sopimuksen perusteella irtoeläimen hoitosta vastaava Löytö- ja Lemmikkieläinhoitola Väärti puolestaan Marika Parviainen on lähestynyt kuntaa sopimuksen tarkistamiseksi.

28 Kunnanhallitus Sopimuksessa todetaan, että sitä voidaan vuosittain tammikuussa tarkastella. Vuonna 2009 ei ole tarkastelua tehty. Perusteellisesti laaditussa tarkistusesityksessä esitetään kuukausikorvauksen nostamista 190 kk / vuosi nykyisestä 110 kk ja vuosi. Lisäksi esitetään kunnan hankitavaksi mikrosirulaitte n vertailuna esitetään kuntien maksamaa keskimääräistä hintatasoa /vuosi. Esitystä perustellaan tarvikkeiden hankinnalla ja uusimisella (kunnan kustannettavia alun perin). Esityksessä lähdetään siitä, että hinta olisi sama seuraavat kolme vuotta. Tällä hetkellä sopimuksen perusteella tapahtuva po. toiminnan järjestäminen on ainut järkevä ja mahdollinen vaihtoehto kunnan kannalta. Liite, sopimuksen tarkistusta koskeva kirjelmä, liite nro 7 Kunnanhallitus hyväksyy esitetyn sopimuksen tarkistamisen hinta 190 /kk eli vuosi, kiinteä ja kunnan toimesta tapahtuvan mikrosirulukijan hankkimisen. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 04.02.2010 kello 16.00-16.28 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 71

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 71 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 71 Kunnanhallitus 23.02.2015 AIKA 23.02.2015 klo 08:04-09:04 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 13.03.2007 kello 17.06-18.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen paloasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 93 5/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.06.2009 kello 17.30 17.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 121 7/2009 KOKOUSAIKA Maanantaina 07.09.2009 kello 16.00-16.15 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 25.01.2011 kello 16.00-17.08 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 05.07.2010 klo 17.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 59 88 60 88 61 89

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 11.01.2008 kello 13.38-16.22 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2008 KOKOUSAIKA Maanantaina 04.02.2008 kello 16.35-18.28 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 15/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 15/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 365 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 20.12.2011 kello 18.00 20.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23 SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.06.2012 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 18.06.2012 klo 17.00 19.37 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 18 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika: 2.2.2017 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 31.03.2011 kello 16.08 16.59 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Perjantai 26.03.2010 klo 09.00 16.20 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 30 42 31 42 32 43

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja Pelkosenniemen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ Sivu 191 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 12.8.2013 kello 17.00-18:19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 27.09.2017 1 Aika 27.09.2017 kello 16:30-17:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Kokkonen Jorma jäsen Kokkonen Tanja puheenjohtaja Sairanen Kati jäsen Juuti Pirkko KH:n edustaja

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 49 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 3/2010 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 31.03.2010 kello 16.00 17.33 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

ASIAT Pykälät: Sivut: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Lahti Kari ja Pudas Jaana

ASIAT Pykälät: Sivut: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Lahti Kari ja Pudas Jaana PÖYTÄKIRJA KUNNANHALLITUS Nro 11 / 2016 KOKOUSAIKA 7.12.2016 kello 8.00-13.55 KOKOUSPAIKKA: KUNNANTOIMISTO Jäsenet paikalla: Varajäsenet: paikalla: Nivala Kirsti, pj. x Keskikorpi Sointu - Sakko Antti,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42 Tarkastuslautakunta Kokousaika 16.12.2015 kello 15:00-18:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies Asialista: Otsikko

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 27.10.2011 28 ASIALISTA KOKOUSAIKA Torstaina 27.10.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 25 28 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 30.08.2012 160

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 30.08.2012 160 Kunnanhallitus 30.08.2012 160 Kunnanhallitus 92, 93, 94 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 92 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 20/2017 1 (7) Kunnanhallituksen kokous Aika ma klo 17.30 Paikka yhtenäiskoulun auditorio Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Sakari

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.02.2012 klo 18.30 21.09 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 11 24 12 24 13

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot