Leena Pimperi -Koivisto, kuntayhtymän johtaja, Oulunkaaren kuntayhtymä Anita Laitinen, hyvinvointipalveluiden johtaja,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leena Pimperi -Koivisto, kuntayhtymän johtaja, Oulunkaaren kuntayhtymä Anita Laitinen, hyvinvointipalveluiden johtaja,"

Transkriptio

1 KOKOUSHALLINNAN TIEDOT kokousaika kello 12:00-14:00 kokouksen paikka Oulun kaupungintalo, kaupunginhallituksen sali, Kirkkokatu 2A, Oulu Ohjausryhmän pj Pia Rantala-Korhonen, apulaiskaupunginjohtaja, Oulu kokouksen osanottajat osanottajan rooli läsnä poissa Arto Willman, hyvinvointipäällikkö, Oulu Arja Hastrup, kehittämispäällikkö, THL Mikko Oranen, kehittämispäällikkö, THL Arja Heikkinen, sosiaalijohtaja, Oulu Eija Palsinajärvi-Äikäs, ohjelmakoordinaattori, Oulu Hannu Kallunki, kuntayhtymän johtaja, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Antti Tornberg, perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosaluejohtaja, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Hilkka Karttunen, sosiaalijohtaja, Oulunkaaren kuntayhtymä Leena Pimperi -Koivisto, kuntayhtymän johtaja, Oulunkaaren kuntayhtymä Anita Laitinen, hyvinvointipalveluiden johtaja, peruspalvelukuntayhtymä Selänne Minna Hattunen, varhaiskasvatuksen johtaja, peruspalvelukuntayhtymä Selänne Leena Meriläinen, ohjelmapäällikkö, Kaste, Pohjois-Suomi Marjo Lavikainen, hankkeen valvoja, STM Maire Ahopelto, kuntayhtymän johtaja, Kainuun peruspalvelukuntayhtymä Marita Pikkarainen, kehittämisjohtaja, Kainuun peruspalvelujohtaja Antti-Jussi Vahteala, vs. perusturvajohtaja, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi Ritva Hantula, terveyspäällikkö, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi Eliisa Tornberg, sosiaali-ja terveysjohtaja, Tyrnävä Jouni Kurkela, sivistystoimen johtaja, Tyrnävä Pirjo Matikainen, hyvinvointipalvelujohtaja, peruspalvelukuntayhtymä Kallio Leena Iisakkila, palvelujohtaja, peruspalvelukuntayhtymä Kallio

2 Juha-Matti Kivistö, kuntayhtymän johtaja, Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Kaisa Kostamo-Pääkkö, kehittämisjohtaja, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (lync) Irma Toivanen, perusturvajohtaja, Liminka Anne Peltokorpi, apulaisrehtori, Liminka Juha Valta, opetuspalvelujohtaja, Muhos Merja Honkanen, sosiaali- ja terveysjohtaja, Muhos Marja-Leena Lehtopuu, perusturvajohtaja, Lumijoki Paula Oravainen, avoterveydenhuollon osastonhoitaja, Lumijoki Aini Naumanen, lapsi- ja perhetyön johtaja, Kuusamo Asiantuntijajäsen Anne-Maria Simojoki, talouskoordinaattori, Oulu Asiantuntijajäsen Riitta Pakarinen, taloussihteeri, Oulu Asiantuntijajäsen/ Juhani Jarva, projektijohtaja, Oulu esittelijä Asiantuntijajäsen Johanna Timonen, projektipäällikkö, Oulu Sihteeri Johanna Timonen, projektipäällikkö, Oulu muistio kirjoitettu hyväksyntä nimi ppkkvvvv seuraava kokous seuraava kokousaika 6.6. klo kokouspaikka muistion erityisjakelu kokouksen erityisaihe valmistautumisohje Kokouspaikka täsmentyy myöhemmässä vaiheessa. Alueellisten toimintasuunnitelmien hyväksyminen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta Päätösesitys: Puheenjohtajana toimii apulaiskaupunginjohtaja Pia Rantala-Korhonen ja sihteerinä Johanna Timonen. Varapuheenjohtajaksi esitetään valittavaksi hyvinvointipäällikkö Arto Willman. 3. Kokouksen läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus Päätösesitys: Todetaan kokouksen läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3 4. Esityslistan hyväksyminen Päätösesitys: Hyväksytään esityslistan sisältöalueet sekä etenemisjärjestys. 5. Henkilöstön esittäytyminen, rooli ja vastuut Päätösesitys: Merkitään tiedoksi projektihenkilöstön roolit ja vastuut. Projektijohtaja 100 %, projektipäällikkö % sekä 25 % taloussihteeri. Projektijohtajana on aloittanut Juhani Jarva, hän on työsuhteessa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluihin (hallinnoija). Projektijohtaja vastaa siitä, että osakokonaisuudet etenevät tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti sekä raportoi sosiaali- ja terveysministeriölle ja ohjausryhmälle Toiminnallisten osakokonaisuuksien kehittämisteemoja koordinoivina tahoina ovat 1) Lappi ja Kuusamo: Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Lapin toimintayksikkö (Poske Lappi) ja Kuusamo 2) Oulun seutukaaren toiminnallinen osakokonaisuus: Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Tyrnävä ja Oulunkaaren kuntayhtymä 3) Oulun Eteläinen toiminnallinen osakokonaisuus: Kallio peruspalvelukuntayhtymä, Selänne peruspalvelukuntayhtymä, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Helmi sosiaalija terveyspiiri 4) Kainuun toiminnallinen osakokonaisuus: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kaikkiin näihin neljään alueelliseen toiminnalliseen osakokonaisuuteen on palkattu / palkataan projektipäällikkö / -koordinaattori. Oulun seutukaaren osakokonaisuuden projektipäällikkönä on aloittanut Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden palkkaamana Johanna Timonen alkaen. Taloussihteerinä toimii Oulun konttorin Riitta Pakarinen 25% työpanoksella. 6. Hankkeen asettamispäätös Päätösesitys: Merkitään tiedoksi hankkeen asettamispäätös. Päätös: Hanketta hallinnoivalla kunnalla Oululla on tapana tehdä hankkeista asettamispäätös, jonka tekee kaupunginjohtaja Matti Pennanen. Asettamispäätös esiteltiin kokouksessa ja se toimitetaan ohjausryhmän jäsenille tiedoksi sen valmistuttua.

4 7. Hankkeen kompleksisuuden määrittely Päätösesitys: Merkitään tiedoksi hankkeen kompleksisuuden määrittely. Hanke on määritelty kompleksisuudeltaan vaativaksi. Toiminnan raportointimallissa tämä määrittely huomioidaan eli se vaikuttaa raportointikäytäntöihin. Ohjausryhmän seuraavan kokoukseen laaditaan esitys raportoinnin sisällöstä ja mihin keskitytään arvioinnissa. Ohjausryhmä toivoi että raportoinnissa painotetaan tehtävän muutoksen raportointia ja sen etenemistä. Päätös: Hyväksytään hankkeen kompleksisuuden eli vaativuuden määrittely esityksen mukaisesti. 8. Hankkeen kokonaisbudjetti ja maksatuskäytäntö Päätösesitys: Merkitään tiedoksi hankkeen kokonaisbudjetti ja maksatuskäytäntö. Viimeisen maksatusjakson päättymispäivämääräksi merkitään (aiemmin ). Lapin ja Kuusamon osakokonaisuuden toimijat esittivät, että viimeisen maksatushakemuksen toimituspäivä siirrettäisiin pidemmälle kevääseen Hallinnoivan tahon edustajat (Oulu) totesivat, että Oulun kaupungilla ei ole helmikuun 2016 jälkeen resurssia maksatushakemusten yhdistämiseen. Viimeinen maksatuserä täytyy saada kirjattua viimeistään mennessä. Kaikki kuluerät on oltava kirjattuina kyseiseen päivämäärään mennessä jälkeen alueellisille toiminnallisille osakokonaisuuksille ei saa syntyä kustannuksia. Päätös: Hyväksytään hankkeen kokonaisbudjetti ja maksatuskäytäntö esityksen mukaisesti. 9. Hankkeen organisoitumismalli Päätösesitys: Hyväksytään hankkeen organisoitumismalli hallintomallivaihtoehto 2 mukaisesti. 10. Hankkeen riskianalyysi Päätösesitys: Hankkeelle tehdään riskianalyysi. Päätös: Riskit määritellään ja ne tuodaan ohjausryhmälle tiedoksi seuraavaan kokoukseen.

5 11. Koordinaatiohankkeen toimintasuunnitelma ja status Hallinnoivan organisaation vastuut ja velvollisuudet Päätösesitys: Merkitään tiedoksi hallinnoivan organisaation vastuut ja velvollisuudet hankesuunnitelman mukaisina. Hallinnoija vastaa siitä, että osakokonaisuudet etenevät tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti ja, että kertynyt tieto kehittämistoimenpiteistä on kaikkien osapuolten käytettävissä (tiedottaminen, viestintä). Lisäksi hallinnoija vastaa siitä, että raportoinnit ja maksatukset tehdään sovitussa aikataulussa. Päätös: Hyväksytään hallinnoivan organisaation vastuut ja velvollisuudet hankesuunnitelman ja päätösesityksen mukaisesti Alueellisten toiminnallisten osakokonaisuuksien vastuut ja velvollisuudet Päätösesitys: Merkitään tiedoksi vastuut ja velvollisuudet kumppanuussopimuksen mukaisena. Kumppanuussopimus on valmistelussa ja se laitetaan vielä kunnille ja kuntayhtymille hyväksyttäväksi ja allekirjoitettavaksi. Valmis sopimus toimitetaan myös Lounais-Suomen Avi:lle aloitusilmoituksen liitteenä. Päätös: Hyväksytään vastuut ja velvollisuudet kumppanuussopimuksen mukaisesti Koordinaatiohankkeen vastuut ja velvollisuudet Päätösesitys: Merkitään tiedoksi koordinaatiohankkeen vastuut ja velvollisuudet hankesuunnitelman mukaisina. Hallinnoija vastaa rahoittajalle projektin toteuttamisesta rahoituspäätöksen ja sitä täsmentävien ohjeiden mukaisesti. Hankkeen hallinnoinnissa käytetään hankeoppaan (STM 2012:18) liitteen 4, vaihtoehto 2 mukaista menettelyä. Hallinnoija on velvollinen toimimaan tiedonvälittäjänä projektiin liittyen muiden osapuolten ja rahoittajan välillä. Yhteyshenkilöinä rahoittajaan toimivat projektijohtaja sekä tarvittaessa hankkeen vastuullinen johtaja, Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden hyvinvointipäällikkö. Päätös: Hyväksytään koordinaatiohankkeen vastuut ja velvollisuudet hankesuunnitelman ja päätösesityksen mukaisina.

6 11.4. Ohjausryhmän tehtävät Päätösesitys: Todetaan ohjausryhmän tehtävän määrittelyn olevan STM:n ohjeiden ja määräysten sekä hankesuunnitelman mukainen. Ohjausryhmän tehtävinä on hankkeen kokonaisseuranta ja johtaminen rahoituspäätöksen ja hankesuunnitelman mukaisesti. Ohjausryhmä hyväksyy keskeiset tavoitteet ja suunnitelmat sekä käsittelee raportoinnit ja maksatushakemukset. Ohjausryhmä hyväksyy mahdolliset muutokset hankkeen tavoite- ja toimintasuunnitelmaan tai budjettiin myös toiminnallisten osakokonaisuuksien osalta. Päätös: Hyväksytään ohjausryhmän tehtävän määrittely päätösesityksen mukaisena ja todetaan sen olevan STM:n ohjeiden ja määräysten sekä hankesuunnitelman mukainen Alueellisten koordinaatioryhmien tehtävät Päätösesitys: Hyväksytään koordinaatioryhmien tehtävät ja vastuut hankesuunnitelman mukaisena. Alueellisten koordinaatioryhmien tehtävänä on seurata ja ohjata alueellisen toiminnallisen osakokonaisuuden tavoitteiden, toimenpiteiden ja kustannusarvion toteutumista. Lisäksi alueellisilla toiminnallisilla osakokonaisuuksilla voi olla esim. erilaisia asiantuntijatyöryhmiä, johon kukin osallistujataho nimeää edustajansa tarpeen mukaan. Kukin kunta/kuntayhtymä vastaa omalta osaltaan hankkeen tulosten käyttöönotosta ja juurruttamisesta. Kullakin toiminnallisella osakokonaisuudella on vastuu oman toimintansa dokumentaatiosta ja raportoinnista, STM:n ja hankejohtajan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Päätös: Päätösesitys hyväksytty Koordinaation ja hankehallinnon tilannekatsaus Päätösesitys: Hyväksytään koordinaatiohankkeen eteneminen. Projektijohtaja esitti, että alueellisiin toiminnallisiin osakokonaisuuksiin tehtävät rekrytoinnit olisivat tehtyinä mennessä ja tarkennetut toimintasuunnitelmat valmistuisivat mennessä. Toimintasuunnitelmien rakenteen täytyy olla yhdenmukainen. Näitä varten hallinnoija (projektijohtaja) lähettää alueille toimintasuunnitelmapohjat. Suunnitelmia voidaan tarkistaa tarvittaessa hankkeen edetessä. Päätös: Päätösesitys hyväksytty.

7 11.7. Hankkeen vaiheistus ja aikataulusuunnitelma 12. Muut asiat Päätösesitys: Hyväksytään hankkeen vaiheistus ja aikataulusuunnitelma sekä työskentelyn prosessimaisuus. Projektijohtaja esitteli karkean suunnitelman ohjausryhmässä, toimintasuunnitelmaa tehtäessä tarkistetaan kriittiset vaiheet ja aikataulu. Päätös: Päätösesitys hyväksytty. THL:n edustaja Mikko Oranen nosti esiin hankesuunnitelman sisältökuvausten laajuudesta syntyvän tarpeen rakentaa hyvin strukturoidut ja konkreettiset toimintasuunnitelmat. Näin, jotta kehittämistyö saa oikean tavoitteiden mukaisen suunnan ja tehtävät kehittämistoimenpiteet saavat konkreettisen ja yhdenmukaisen, toteuttamiskelpoisen muodon ja rakenteen. Kehittämistyön aikana on tärkeää huomioida myös tiedon jakaminen alueiden ja osakokonaisuuksien kesken. 13. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 13:20. Seuraava ohjausryhmän kokous pidetään kello 13-15, paikka tarkentuu myöhemmin.

x Oulun kaupunki x x Päätalo, Kaste ohjelma, Pohjois-Suomi Sosiaalineuvos Pirjo Sarvimäki;

x Oulun kaupunki x x Päätalo, Kaste ohjelma, Pohjois-Suomi Sosiaalineuvos Pirjo Sarvimäki; 1(6) Hyve-johtamisen kartta hankkeen ohjausryhmän esityslista (1/2012) KOKOUSHALLINNAN TIEDOT kokousaika 02.10.2012 klo 12-14. kokouksen paikka Oulun kaupungintalo, nh. 106 Ohjausryhmän pj Sinikka Salo

Lisätiedot

LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU

LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU LASTEN KASTE -HANKKEEN OULUN ETELÄISEN ALUEEN TOIMINNALLISEN OSAKOKONAISUUDEN TARKENNETTU TOIMINTASUUNNITELMA JA AIKATAULU Sirkka Kiilakoski projektipäällikkö Oulun eteläisten kuntien toiminnallinen osakokonaisuus

Lisätiedot

Sopimus Seniori Kaste-hankkeen yhteistyöstä, hallinnoimisesta ja organisoimisesta. Pl Kokkola. puh.

Sopimus Seniori Kaste-hankkeen yhteistyöstä, hallinnoimisesta ja organisoimisesta. Pl Kokkola. puh. SOPIMUS Sopimus Seniori Kaste-hankkeen yhteistyöstä, hallinnoimisesta ja organisoimisesta 1. Sopimuksen osapuolet Hankkeen hallinnoija Hallinnoivan tahon yhteyshenkilö Kokkolan kaupunki Pl 43 67101 Kokkola

Lisätiedot

POPmaakunta Asialista 1 (5)

POPmaakunta Asialista 1 (5) POPmaakunta Asialista 1 (5) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, henkilöstötyöryhmä Aika: 18.1.2017 klo: 9.00-12.00 Paikka: OYS, luentosali 1 (sisäänkäynti B1, 2. krs) Läsnä: Juha Jääskeläinen Eija Ahola

Lisätiedot

SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 5/16

SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 5/16 SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 5/16 Aika 17.2.2016 klo 13.05 14.35 Paikka Kaupungintalo, kokoustila Minerva Videoyhteys Silta IP: 212.50.128.218 Tavoitettavuusnumero: 800169002 (tämä on myös istunnon

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli neuvottelukunnan kokous 2/2009 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 28.8.2009 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja

Lisätiedot

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112

Paikka Oulun yliopisto, Yliopistokatu 9, C ovi, tila KTK 112 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI PÖYTÄKIRJA 26.5.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5)

POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5) POPmaakunta Pöytäkirja 1 (5) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, ICT-työryhmä 1/2017 Aika: ke klo: 9.02-12.03 Paikka: Oulun kaupungintalo, valtuustosali (kirkkokatu 2 A) Läsnä: Varsinainen jäsen Juhani

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA 1/2012 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 5.4.2012 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli hankkeen neuvottelukunnan kokous 3/2010

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli hankkeen neuvottelukunnan kokous 3/2010 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 19.10.2010 Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Lisätiedot

POPmaakunta Muistio 1 (6)

POPmaakunta Muistio 1 (6) POPmaakunta Muistio 1 (6) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, henkilöstötyöryhmä Aika: klo: 9.00-11.10 Paikka: OYS, luentosali 1 (sisäänkäynti B1, 2. krs) Läsnä: Juha Jääskeläinen Eija Ahola Jouni Aitto-oja

Lisätiedot

HYVINVOINTI HAKUSESSA RIIPPUVUUS RISKINÄ Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä

HYVINVOINTI HAKUSESSA RIIPPUVUUS RISKINÄ Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä HYVINVOINTI HAKUSESSA RIIPPUVUUS RISKINÄ 2013 2015 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Nina Peronius projektipäällikkö 1 Hankekuvaus Päihde- ja mielenterveyspalveluketjun, kuntoutusyhteistyön ja työmenetelmien

Lisätiedot

SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 4/15

SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 4/15 SenioriKasteen ohjausryhmä Muistio 4/15 Aika 4.11.2015 klo 13:02-14:51 Paikka Kaupungintalo, kokoustila Minerva Videoyhteys Silta IP: 212.50.128.218 Tavoitettavuusnumero: 800169002 (tämä on myös istunnon

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-15 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho Heikki Pulkkinen

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 2/2012 AIKA: 6.6.2012 klo 9.00-11.30 PAIKKA: Pikassos Oy:n Tampereen toimisto, Åkerlundinkatu

Lisätiedot

Sote-johtajakokous Muistio 3/2018

Sote-johtajakokous Muistio 3/2018 Sote-johtajakokous Muistio 3/2018 Aika: Perjantai 23.3.2018, 12.00 13.45 Paikka: Turun kaupungintalo (Aurakatu 2), kokoustila Lindblom Jakelu: (-) Turun kaupunki Toimialajohtaja Riitta Liuksa, pj. (x)

Lisätiedot

Maakuntauudistus. Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) POPmaakunta

Maakuntauudistus. Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) POPmaakunta Maakuntauudistus Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) 19.12.2016 Työryhmän kokoonpano Työryhmän valmistelija: Talousjohtaja Jarkko Raatikainen, PPSHP. Työskentelee

Lisätiedot

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo Sote-ohjausryhmä Ote pöytäkirjasta 5/2015 4 Aika Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 20.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, Ryhmähuone 331 Aleksanterinkatu 20, 3. krs. 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Lapin-Kaste -valmisteluhankkeen ohjausryhmän kokous 1/2008

Lapin-Kaste -valmisteluhankkeen ohjausryhmän kokous 1/2008 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 1/2008 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI Lapin-Kaste -valmisteluhankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/7 KOKOUSTIEDOT Aika to 31.1.2013 klo 10-12 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2a, Neuvotteluhuone 111 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 3/2012 AIKA: 7.9.2012 klo 9.15-12.05 PAIKKA: Kokouskeskus Juvenes, Åkerlundinkatu 1, Kokoustila

Lisätiedot

Sote-johtajakokous Muistio 7/2017

Sote-johtajakokous Muistio 7/2017 Sote-johtajakokous Muistio 7/2017 Aika: Tiistai 22.8.2017, 14.00 15.03 Paikka: Turun kaupungintalo, Kokoushuone Lindblom, Aurakatu 2 Osallistujat: (x)turun kaupunki Toimialajohtaja Riitta Liuksa, pj. (x)

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58 PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Yhteistyötoimikunta 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 Klo 09:00-10:58 PAIKKA Seminaarinkatu 2, 3 krs. kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä

Paikalla Juha Fränti Oulun kaupunki Auvo Kilpeläinen Rovaniemen kaupunki Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä PÖYTÄKIRJA 19.2.2009 POHJOIS-SUOMEN SOSIAALIALAN OSAAMISKESKUKSEN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS Aika torstai 19.2.2009 klo 13.00 15.00 Paikka Poske, Pohjois-Pohjanmaan toimintayksikkö, Oulun seudun ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (9) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Aika 12.9.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Harjavalta-sali, Myllykatu 3 A, Harjavalta Euran kunta Eurajoen kunta Harjavallan

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus henkilöstötyöryhmän tilannekatsaus

Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus henkilöstötyöryhmän tilannekatsaus Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus henkilöstötyöryhmän tilannekatsaus Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistuksen ohjausryhmä 20.2.2017 Valmistelija Juha Jääskeläinen Henkilöstötyöryhmä Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vahtola Maria, palvelupäällikkö Hiirosenkodin ympärivuorokautiset palvelut, Oulun kaupunki

Vahtola Maria, palvelupäällikkö Hiirosenkodin ympärivuorokautiset palvelut, Oulun kaupunki Oulu ja ympäristö -aluetyöryhmä Puheenjohtajat Arja Heikkinen, sosiaalijohtaja, Oulun kaupunki Tuula Saukkonen, ylilääkäri, Oulunkaari Kummit Anna Haverinen, Leena Pimperi-Koivisto, Anu Vuorinen, Elina

Lisätiedot

POPmaakunta Muistio 1 (5)

POPmaakunta Muistio 1 (5) POPmaakunta Muistio 1 (5) Pohjois Pohjanmaan maakuntauudistus, henkilöstötyöryhmä Aika: klo: 9.00 11.03 Paikka: Technopolis, Oulun keskusta, Sepänkatu 20, kokoustila Reykjavik Läsnä: Juha Jääskeläinen

Lisätiedot

TUKEVA 2 Oulun seudun osahanke

TUKEVA 2 Oulun seudun osahanke TUKEVA 2 Oulun seudun osahanke Irja Lampinen projektipäällikkö 6.5.2011 Rahoittaja STM (75 %) ja Oulun seudun kunnat (25%) Hallinnoija Oulun seutu Osahankealueet: * Oulun seutu * Oulunkaari * Kainuu *

Lisätiedot

Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005

Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005 Suurten tutkimusprojektien johtoryhmätyöskentely Mika Lautanala 21.4.2005 Suuren tutkimusprojektin hallinto Johtoryhmä Projektin strateginen ja hallinnollinen ohjaus 5-8 henkilöä yrityksistä Vastaa yrityksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika To klo 12.00 14.37 Kokouspaikka Frami D1, kokoustila Mega, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 34 41 Asia Sivu 34 Kokouksen avaus... 3 35 Kokousmuistio 13.3.2017

Lisätiedot

Kallunki Hannu Hevosmaa Marjut POISTUI KLO 11:40. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kallunki Hannu Hevosmaa Marjut POISTUI KLO 11:40. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä Virta-koordinaatiohanke (Silta) Pöytäkirja 4/2013 1/6 - Pidämme huolta työ- ja toimintakyvystämme sekä tulevaisuudestamme 20.9.2013 Ohjausryhmän kokous Aika Paikka Osallistujat Torstaina 12.9.2013 klo

Lisätiedot

Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous

Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous MUISTIO 7/2012 Aika ja paikka: 4.12.2012 klo 12.00-14.45, Rehapolis, 1-talon 2. kerroksen iso kokoustila, Oulu Varsinaiset jäsenet Varajäsenet (x) Sinikka

Lisätiedot

Ohjausryhmä. EAKR-hankkeiden starttikoulutus ja

Ohjausryhmä. EAKR-hankkeiden starttikoulutus ja Ohjausryhmä EAKR-hankkeiden starttikoulutus 2.10. ja 4.10.2018 Ohjausryhmä Pääsääntöisesti rahoittaja edellyttää hankkeelle ohjausryhmää Tarkista hankepäätöksestä edellytetäänkö hankkeeltasi ohjausryhmää

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Yhteistyötoimikunta 17.03.2014 AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PAIKKA Urho Kekkosen katu 2-4, 2.krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Yhteistyötoimikunta 33 03.11.2015 Yhteistyötoimikunta 03.11.2015 AIKA 03.11.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33

Lisätiedot

SenioriKasteen ohjausryhmä 3/15. Videoyhteys Silta IP: Tavoitettavuusnumero: (tämä on myös istunnon numero) Pin-koodi: 3550

SenioriKasteen ohjausryhmä 3/15. Videoyhteys Silta IP: Tavoitettavuusnumero: (tämä on myös istunnon numero) Pin-koodi: 3550 SenioriKasteen ohjausryhmä 3/15 Aika 26.5.2015 klo 14-16 Paikka Kaupungintalo, kokoustila Minerva Videoyhteys Silta IP: 212.50.128.218 Tavoitettavuusnumero: 800169002 (tämä on myös istunnon numero) Pin-koodi:

Lisätiedot

POPmaakunta Asialista 1 (5)

POPmaakunta Asialista 1 (5) POPmaakunta Asialista 1 (5) Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus, ICT-työryhmä 8/2017 Aika: ke 15.11.2017 klo: 13.00 15.50 Paikka: skype-kokous Läsnä: (Pj) Juhani Heikka, ICT-vastuuvalmistelija, PPL Jari

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/6 KOKOUSTIEDOT Aika pe 16.8.2013 klo 13-15 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila

Rovaniemi, Kolpeneen palvelukeskuksen ky, Myllärintie 35, Monitoimitila Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ ESITYSLISTA Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 4.6.2010 PaKaste - Lapin -osahankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen PÄÄKAUPUNKISEUDUN Kokousaika 25.11.2008 kello 17.10 18.46 Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Läsnä Helsinki kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan osahanke Lastensuojelun ja perhetyön kehittäminen

Keski-Pohjanmaan osahanke Lastensuojelun ja perhetyön kehittäminen Kaste-hanke Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut Keski-Pohjanmaan osahanke Lastensuojelun ja perhetyön kehittäminen KOKOUSPÖYTÄKIRJA / OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2009 Aika: 6.5.2009 klo 13.00

Lisätiedot

Ohjausryhmä. Petri Veijalainen

Ohjausryhmä. Petri Veijalainen Ohjausryhmä Petri Veijalainen 1 Ohjausryhmä Ohjausryhmä asetetaan, jos tuensaaja tai rahoittaja katsoo sen tarpeelliseksi Edellytetään esim. kun toiminta ulottuu useammalle alueelle tai on muuten laaja-alaista,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Savonlinnan kaupungintalo, Olavinkatu 27, B-rappu, Iso kabinetti

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Savonlinnan kaupungintalo, Olavinkatu 27, B-rappu, Iso kabinetti Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Savonlinnan kaupungintalo, Olavinkatu 27, B-rappu, Iso kabinetti Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

JUHLAVUOSI 2017 POHJOIS-POHJANMAALLA

JUHLAVUOSI 2017 POHJOIS-POHJANMAALLA Suomi 100 -juhlavuoden info- ja suunnittelutilaisuus Tilaisuuden ohjelma klo 9.00 10.05 Avaussanat Maakuntajohtaja Pauli Harju Suomi 100 -juhlavuoden juhlatoimikunnan pj, kaupunginvaltuuston pj. Juha Hänninen

Lisätiedot

Päijät-Hämeen maakunnallinen Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) ohjausryhmä

Päijät-Hämeen maakunnallinen Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) ohjausryhmä Muistio 20.4.2018 Päijät-Hämeen maakunnallinen Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) ohjausryhmä Aika 20.4.2018 klo 13:00-15:00 Paikka Tietoportti, Saimaankatu 11, 15140 Lahti Jukka Ihalainen, Lahden Ensi-

Lisätiedot

Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä hankkeen ohjausryhmän kokous 2/

Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä hankkeen ohjausryhmän kokous 2/ Pohjois Suomen sosiaalialan osaamiskeskus ESITYSLISTA 2/2013 2015 Lapin toimintayksikkö Rovakatu 3 lt. 3 13.2.2014 Myllärintie 35 96100 ROVANIEMI Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä hankkeen ohjausryhmän

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, Mikkeli, nh Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Sihteerin valinta ja

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 19.03.2015 klo 10:00-12:15 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otso Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 10:00-12:15 Puheenjohtaja Ollila Alpo 10:00-12:15 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sähköinen hyvinvointikertomus strategisen hyvinvointijohtamisen välineenä

Sähköinen hyvinvointikertomus strategisen hyvinvointijohtamisen välineenä Sähköinen hyvinvointikertomus strategisen hyvinvointijohtamisen välineenä Tarja Myllärinen Johtaja, sosiaali- ja terveysasiat Suomen Kuntaliitto 11.1.2013 Kunnan hyvinvointijohtaminen Kuntalaki 1 : Kunta

Lisätiedot

Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous

Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous Pohjois-Suomen alueellisen johtoryhmän kokous MUISTIO 6/2012 Aika ja paikka: 30.10.2012, LOUNAS KLO 11-12 Scandic, ravintola, Saaristonkatu 4 KOKOUS KLO 12.00-16.00 Nuorten ystävät ry, Torikatu 28 Varsinaiset

Lisätiedot

Hyve-johtamisen kartta Vuorovaikutuksellisella johtamisella uusiin tavoitteisiin

Hyve-johtamisen kartta Vuorovaikutuksellisella johtamisella uusiin tavoitteisiin Hyve-johtamisen kartta Vuorovaikutuksellisella johtamisella uusiin tavoitteisiin Uudistettu Kumppanuussopimus 2013 1 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Tällä uudistetulla sopimuksella Oulun kaupunki ja osahankkeiden

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 1/2013 AIKA: 4.2.2013 klo 10.00 13.30 PAIKKA: Pikassos Oy:n Tampereen toimisto, Åkerlundinkatu

Lisätiedot

Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä -hankkeen ohjausryhmän kokous 3/

Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä -hankkeen ohjausryhmän kokous 3/ Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus ESITYSLISTA 3/2013 2015 Lapin toimintayksikkö Rovakatu 3 lt. 3 6.6. 2014 96100 ROVANIEMI Hyvinvointi hakusessa riippuvuus riskinä -hankkeen ohjausryhmän kokous

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistiot , ja Työryhmien tilannekatsaus 5

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokousmuistiot , ja Työryhmien tilannekatsaus 5 Asialista/ Pöytäkirja Nro 2/2016 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 14.00 15.40 Kokouspaikka Frami D, Siru&Bitti Käsitellyt asiat 1-8 Pykälä Asia 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokousmuistiot 13.1.2016, 5.2.2016 ja

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 9:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin

Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Sote-sparrausryhmä valmistelutyöryhmän kokous 7.2.2018 Aika 7.2.2018 klo 10:00 12:00 Paikka Rovaniemen kaupungintalo, Hallituskatu 7, kokoushuone Harbin Esittelijät / sihteerit Palo Miia. Lapin maakunta-

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

POPmaakunta Muistio 1 (5)

POPmaakunta Muistio 1 (5) POPmaakunta Muistio 1 (5) Pohjois Pohjanmaan maakuntauudistus, taloustyöryhmä Aika: klo: 13.00 15.29 Paikka: Technopolis, Oulun keskusta, Sepänkatu 20, kokoustila Reykjavik Läsnä: Jarkko Raatikainen Sirpa

Lisätiedot

kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteet ja palvelut asiakasta kuunnellen

kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteet ja palvelut asiakasta kuunnellen VIESTINTÄSUUNNITELMA 1. Kaste-ohjelma ja sen tavoitteet Sosiaali- ja terveydenhuollon kansallinen kehittämisohjelma Kaste on sosiaali- ja terveysministeriön pääohjelma. Sen avulla johdetaan ja uudistetaan

Lisätiedot

Terveempi Pohjois Suomi2

Terveempi Pohjois Suomi2 MISTÄ TULEN? Terveempi Pohjois Suomi2 Hankeaika 1.3.2012 31.10.2014 Kokonaisbudjetti 3 066 667 e Koordinaatio Pohjois Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Osahankkeet (yht. 64 kuntaa) 1. Kainuun maakunta ky (8

Lisätiedot

Kansa-koulu. Sosiaalihuollon asiakasasiakirjalain toimeenpano. Lappeenranta 31.3.2016. Hankejohtaja Maarit Hiltunen-Toura.

Kansa-koulu. Sosiaalihuollon asiakasasiakirjalain toimeenpano. Lappeenranta 31.3.2016. Hankejohtaja Maarit Hiltunen-Toura. Kansa-koulu Sosiaalihuollon asiakasasiakirjalain toimeenpano Lappeenranta 31.3.2016 Hankejohtaja Maarit Hiltunen-Toura Rahoittaja: Kansa-koulu-hankkeen tarkoitus Tukea kansallisten luokitusten ja asiakirjarakenteiden

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA kello 12:00-16:00 (11:00-12:00 omakustanteinen lounasmahdollisuus)

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA kello 12:00-16:00 (11:00-12:00 omakustanteinen lounasmahdollisuus) Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika Kokouspaikka 27.4.2017 kello 12:00-16:00 (11:00-12:00 omakustanteinen lounasmahdollisuus) Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä

Lisätiedot

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Kokouskutsu/ Asialista. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 26 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Kokouskutsu/ Asialista Nro 6/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 13.30 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Pykälä Asia 25 Kokouksen avaus 3 26 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän kokous

Pohjois-Suomen aluejohtoryhmän kokous MUISTIO 4/2010 n kokous Aika 27.5.2010 klo 12.30-15.30 Paikka Keski-Pohjanmaan keskussairaala, Kokkola Varsinaiset jäsenet Varajäsenet (x) Sinikka Salo, pj., Oulun kaupunki (-) Auvo Kilpeläinen, varapj.,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEOHRY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEOHRY, 23.1.2017 9:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen... 2 2 Edellisen kokouksen muistion hyväksyminen... 3 3 Satasoten ohjausryhmän

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Aika 10.10.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Rauman kaupungintalo, Kanalinranta 3, valtuuston kokoushuone, sisäänkäynti kanaalin

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen PÄÄKAUPUNKISEUDUN Kokousaika Tiistai kello 19.07 20.55 Kokouspaikka Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 Läsnä Helsinki kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Rakel

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA Hyve johtamisen kartta Projektisuunnittelija Taija Rintamäki

VIESTINTÄSUUNNITELMA Hyve johtamisen kartta Projektisuunnittelija Taija Rintamäki VIESTINTÄSUUNNITELMA Hyve johtamisen kartta Projektisuunnittelija Taija Rintamäki 28.9.2012 Sivu 2 / 7 Sisältö 1 Projektin perustiedot 3 2 Tavoitteet ja pääviestit 3 3 Kohderyhmät 4 3.1 Sisäiset kohderyhmät

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Pöytäkirja 4/2013 1(4) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Aika: ma 10.06.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Oulu 10, Torikatu 10, kokoushuone 142 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja Raimo Kemppainen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 13.6.2017 kello 13 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Läsnäolijat

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2 1 (11) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-14:40 Paikka KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Läsnä Vilma Kröger Pirjo Nikkinen Tiina Nousiainen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen Lasten Kastehankkeen anti muutosohjelmalle. Hyvinvointipäällikkö Arto Willman, Oulun kaupunki Sivistys- ja kulttuuripalvelut

Pohjois-Suomen Lasten Kastehankkeen anti muutosohjelmalle. Hyvinvointipäällikkö Arto Willman, Oulun kaupunki Sivistys- ja kulttuuripalvelut Pohjois-Suomen Lasten Kastehankkeen anti muutosohjelmalle Hyvinvointipäällikkö Arto Willman, Oulun kaupunki Sivistys- ja kulttuuripalvelut Hyvinvointipäällikkö Arto Willman Poikkitoiminnallisten palvelujen

Lisätiedot

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU Vuoroverkko-projekti (LEAF) 0 U LU N YLIOPISTO UNVERSTYof OULU PÖYTÄKIRJA Nro 4 OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika: 5.6.203 klo 8:30 0:05 Paikka: Oulun yliopisto, KTK 34 Osallistujat: Mustonen Janne, pj, Businesslulu

Lisätiedot

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste

Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste Pohjois-Suomen monialaiset sosiaali- ja terveyspalvelut kehittämisrakenne ja toimintamalli PaKaste OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 7/2010 Aika: 10.11.10 klo 13-15 Paikka: Kokkolan kaupungintalo, kokoushuone Minerva

Lisätiedot

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009 Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2009 Lapin toimintayksikkö 2.6.2008 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI Nuorten hyvinvoinnin ankkurit Lapissa Aika

Lisätiedot

Kohderyhmä Rooli Viestinnän tavoite Viestinnän väline/vastuuhenkilöt

Kohderyhmä Rooli Viestinnän tavoite Viestinnän väline/vastuuhenkilöt LIITE 8. VIRTA RAAHEN SEUDUN VIESTINTÄSUUNNITELMA Taulukko 1. Sisäinen viestintä. Kohderyhmä Rooli Viestinnän tavoite Viestinnän väline/vastuuhenkilöt Koordinaatiohankkeen ja alahankkeiden työntekijät

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Yhteistyötoimikunta 12.01.2015 AIKA 12.01.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2017 1 Kokousaika kello 9:00 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 n kokous Kokousaika kello 9:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2

Lisätiedot

UUSI JYVÄSKYLÄ PÖYTÄKIRJA 01/2008 Työvaliokunta

UUSI JYVÄSKYLÄ PÖYTÄKIRJA 01/2008 Työvaliokunta UUSI JYVÄSKYLÄ PÖYTÄKIRJA 01/2008 Työvaliokunta Aika 3.3.2008 klo 10.30-12.40 Paikka Jyväskylän kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Jäsen Veijo Koskinen x Ulla Lauttamus x Heidi Nieminen x Pirkko Selin

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 12/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 12/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 106 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 107 Kokouksen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu

Etelä-Pohjanmaan SOTE työvaliokunta. Asialista/ Pöytäkirja. Asia Sivu 1 Kokoustiedot SOTE työvaliokunnan kokous Kokousaika Ma klo 12.00 12.38 Kokouspaikka Watt & Edison, Frami B, 2.krs, Seinäjoki Käsiteltävät asiat 26 33 Asia Sivu 26 Kokouksen avaus... 3 27 Kokousmuistio

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke

KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke KASPERI II - Väli-Suomen lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämishanke Ohjausryhmän kokous Muistio 4/2012 AIKA: 4.12.2012 klo 12.30-14.40 PAIKKA: Pikassos Oy:n Tampereen toimisto, Åkerlundinkatu

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 KOKOUSAIKA 17.2.2015 klo 19 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

maanantai klo 11 12, kokous jatkuu Sosiaalityön kehittämisyksikkö -seminaarissa klo 12 Läsnä Arola Heli Kemi-Tornion AMK

maanantai klo 11 12, kokous jatkuu Sosiaalityön kehittämisyksikkö -seminaarissa klo 12 Läsnä Arola Heli Kemi-Tornion AMK LAPIN TOIMINTAYKSIKKÖ/ PÖYTÄKIRJA 2/2008 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 9.6.2008 LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika Paikka maanantai 9.6.2008 klo 11 12,

Lisätiedot

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti.

Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki avasi kokouksen klo 14.00 Todettiin osallistujat liitteen 1 mukaisesti. Aika: 6.10.2015 klo 14.00 15.00 Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki Kokoustila 140B Läsnä: läsnäolijat (liite 1) 1. Kokouksen avaus / todetaan läsnäolijat Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki

Lisätiedot