TAMPEREEN KAUPUNKI KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN KAUPUNKI KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA."

Transkriptio

1 TAMPEREEN KAUPUNKI.. KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT -,,,, ja SEKÄ KATUALUETTA. Asemakaava nro Diaarinumero: TRE:/../ PALAUTEKOOSTE Asemakaavaluonnoksesta nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot (yhteensä kpl) ja mielipiteet (yhteensä kpl)

2 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ HYVINVOINTIPALVELUT / LIIKUNTAPALVELUT LAUSUNTO ASE- MAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti: mennessä... Lasse Viheriäranta Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi Lausunto liitteenä Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

3 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ HYVINVOINTIPALVELUIDEN TUOTANTOALUEEN: AVOPALVELUIDEN LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUON- NOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti:.. Heikki Lätti Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan Lausunto liitteenä mennessä. Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

4 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY:N LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti:.. P. Kastemaa Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan Lausunto liitteenä mennessä. Luonnoksessa ehdotettu muuntamon paikka ei ole tarkoituksenmukainen. Ehdotamme merkinnän poistamista ja uuden keskustelun järjestämistä muuntamon paikasta. Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

5 TAMPERE () Kaupunkiympäristön kehittäminen Yleiskaavoitus.. Kaupunkiympäristön kehittäminen TRE: /../ Asemakaavoitus Viite: Lausuntopyyntönne.. YLEISKAAVOITUKSEN LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA NRO : KALEVANRINNE XIX--, - ja - sekä puisto- ja katualuetta, Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Projektiarkkitehti Lotta Kauppila: Kalevanrinteen osayleiskaavassa on osoitettu asemakaavan alueelle korttelin läpi itä-länsisuuntainen jalankulun yhteystarve. Yhteystarve on osoitettu, jotta asemakaavoitusvaiheessa huomioidaan sujuva yhteys idemmäksi kaavoitettavalle, koko laajaa korttelialuetta palvelevalle lähivirkistysalueelle. Asemakaavaluonnoksessa jalankulun yhteystarve on toteutettu osoittamalla alueen sisälle ohjeellinen alueen sisäiselle jalankululle varattu alueen osa. Yhteystarpeen osoittaminen ohjeellisena ei toteuta riittävästi yleiskaavan tavoitetta alueen varaamisesta jalankulun käyttöön eikä myöskään varmista alueen samanaikaista toteutumista korttelia koskevan muutoksen yhteydessä. Yhteyden käytännön toteutuksessa on huomioitava, että yhteys idemmäksi kaavoitettavalle lähivirkistysalueelle on toimiva ja mahdollista toteuttaa S-Marketin alueen muuttuessa osayleiskaavan mukaiseen käyttöön. Pia Hastio Yleiskaavapäällikkö Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellin- kirjaamo@tampere.fi TAMPERE aukio B () ()

6 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ VIHERRAKENTAMISEN / KAKE LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUU- TOSLUONNOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti: mennessä... Milja Nuuttila / supa Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi Lausunto liitteenä Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

7 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ KAUPUNKIMITTAUSYKSIKÖN LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUU- TOSLUONNOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti: mennessä... Tapio Lahtonen / KAMI Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi Lausunto liitteenä Tonteille ja avattava kulut niiden pohjoisrajojen keskivaiheilta Sammonkadun vierikadulle. Tontin kautta kulku tapahtuu siten vain tonteille ja Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

8 LAUSUNTO () Yleissuunnittelu / H. Vuorinen.. Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOS nro Kaavamuutoksen suunnittelualueella sijaitsee runsaasti kaukolämpöjohtoja, jotka sijaitsevat uusilla korttelialueilla ja muutettavilla katuosuuksilla. Sijainneista johtuen mittavia kaukolämmön siirtotöitä joudutaan tekemään useissa eri vaiheissa. Muutostyöt on suunniteltava niin, että kaukolämpötoimitusten häiriöt ja katkokset ovat mahdollisimman lyhytaikaisia. Siirto- ja muutoskustannusten korvaamisista on sovittava erikseen tapauskohtaisesti. TAMPEREEN KAUKOLÄMPÖ OY Yleissuunnittelu Hannu Vuorinen suunnittelupäällikkö Puh. Sähköposti: hannu.vuorinen@sahkolaitos.fi Postiosoite Käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Y-tunnus PL Voimakatu Tampereen Kaukolämpö Oy () - Tampere Tampere PL Faksi Tampere () Sähköposti Internet kirjaamo@sahkolaitos.fi

9 Kaupunkiympäristön kehittäminen.. Ympäristönsuojelu () Kaupunkiympäristön kehittäminen LAUSUNTO ASEMAKAAVALUONNOKSESTA KALEVANRINNE, KAAVA NRO Asemakaava-alueelle on tarkoitus sijoittaa asuin-, liikenne- ja toimistorakennuksista eri yhdistelminä koostuvia kortteleita. Alue kuuluu osana Kalevanrinteen osayleiskaavaan ja yleissuunnitelmaalueeseen. Alueen sisälle on merkitty itä-länsi suuntainen kevyenliikenteen yhteys. Asemakaavassa on annettu melusuojausta ja hulevesiä koskevia määräyksiä. Melu ja ilman laatu Rakennusten ääneneristävyysvaatimuksia on syytä tarkistaa. Kaavaan on ilmeisesti merkitty meluraportista poimitut ilmaääneneristävyysarvot (R w) kaavamääräyksiksi sellaisenaan (kuva Julkisivujen ääneneristävyysvaatimukset, R w). Parvekkeita ei ole syytä sijoittaa rakennusten seinustoille, joilla LAeq on > db. Asuntojen ei ole syytä avautua pelkästään meluisalle puolelle, jossa päiväajan LAeq ylittää rakennuksen seinustalla db. Lisäksi on huolehdittava, ettei melun ohjearvoja db yöllä ja db päivällä ylitetä parvekkeilla ja ulko-oleskelualueilla. Asemakaavaluonnoksessa rakennukset toimivat osittain myös melusuojina piha-alueille ja toisille rakennuksille. Asemakaavassa on kaavamääräyksin syytä varmistaa, että rakentaminen toteutuu siten, että tarvittavat melusuojaukset on toteutettu ennen rakennusten käyttöönottoa. Asuntojen korvausilma on syytä ottaa rakennusten yläosista. Hulevedet Asemakaavaluonnoksessa on annettu hulevesien viivyttämistä koskeva määräys hule-. Lisäksi kaavaselostuksessa todetaan, että hulevesien viivytysjärjestelmien toteutuksessa käytetään hyväksi korttelien maavaraisia viheralueita. Hulevesien viivyttämiseen tarkoitetut maa-alueet tilavarauksineen on syytä merkitä kaavakartalle, jotta riittävät tilavaraukset niitä varten voidaan varmistaa. Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio kirjaamo@tampere.fi TAMPERE B () ()

10 Kaupunkiympäristön kehittäminen.. Ympäristönsuojelu () Pilaantuneet maa-alueet Maaperän ja rakenteiden haitta-ainetutkimuksen (Ramboll..) perusteella ovat kohteen pohjois- ja luoteisosien, sekä Sammonkatu rakennuksen alapuolisen maaperän haittaainepitoisuudet koholla. Ne eivät kuitenkaan ylitä alempaa ohjearvotasoa. Kynnysarvon ylittävät pitoisuudet maaperässä eivät aiheuta tarvetta kunnostustoimenpiteille, mutta edellyttävät mahdollisen kaivun aikaista tarkkailua, rajoittavat kaivumassojen sijoittamista ja aiheuttavat maa-aineksen käyttörajoitteen. Tutkimuspiirustuksessa alueet on varustettu merkinnällä Kaivumassojen sijoitus rajoitettu. Alueet, joilla on maa-aineksen käyttörajoite, on syytä merkitä ohjeellisena kaavakartalle. Mikäli huoltoasematoiminta alueella päättyy, tulee huoltoasemarakenteiden purkamisen yhteydessä varmistaa maaperän ja rakenteiden puhtaus. Asemakaavassa se on tarpeen osoittaa pima- merkinnällä. Pohjavesinäytteissä havaittiin merkkejä huoltoasematoiminnasta (pieniä pitoisuuksia bensiinin lisäaineita), mutta alueen pohjavesi ei ole pilaantunutta. Vieressä sijaitsevan kaatopaikan ei voitu selvästi osoittaa vaikuttavan kaava-alueen pohjavesiin. Pohjaveden osalta ei ole tarvetta kunnostustoimenpiteisiin. Harri Willberg ympäristönsuojelupäällikkö valmistelija Marjatta Salovaara, Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio TAMPERE B () ()

11

12

13

14

15

16 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Pvm.. Dnro TRE:/../ TAMPEREEN VESI LIIKELAITOKSEN LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no.. Kaupunginosa kortteli tontti KALEVANRINNE XIX sekä puisto- ja katualuetta Sammonkatu, Sarvijaakonkatu ja. Kalevanrinteen asuinalueen länsiosa Asiaa suunnittelee: WSP Finland Oy/Petri Saarikoski Asiaa hoitaa: Markku Kaila, puh. Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti:.. Sanna Siukola Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan Lausunto liitteenä mennessä. Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

17

18

TAMPEREEN KAUPUNKI Pappila , katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu 1, TOAS. Asemakaava nro 8453.

TAMPEREEN KAUPUNKI Pappila , katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu 1, TOAS. Asemakaava nro 8453. TAMPEREEN KAUPUNKI.. Pappila--, katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu, TOAS. Asemakaava nro. Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana... saadut mielipiteet ja lausunnot

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015 TAMPEREEN KAUPUNKI.. XI (KYTTÄLÄ), HÄMEENKATU a, TONTIN MUODOSTAMINEN RAVINTOLAKIINTEISTÖLLE. Asemakaava nro Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Luonnoksesta nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot

Lisätiedot

Kaava 8524 Ikuri. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Kaava 8524 Ikuri. OAS ja luonnos vaiheen palautteet Kaava Ikuri OAS ja luonnos vaiheen palautteet PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: / Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Lausuntopyyntönne.. TAMPERE, IKURI/IKURINKAARI,

Lisätiedot

KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA.

KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA. TAMPEREEN KAUPUNKI 10.10.2016 KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT 835-19, 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA. Asemakaava nro 8478 Diaarinumero: TRE:6770/10.02.01/2016 VASTINERAPORTTI

Lisätiedot

Kaava 8497 Haukiluoma. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Kaava 8497 Haukiluoma. OAS ja luonnos vaiheen palautteet Kaava Haukiluoma OAS ja luonnos vaiheen palautteet PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Lausuntopyyntönne.. TAMPERE, HAUKILUOMA,

Lisätiedot

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015 TAMPEREEN KAUPUNKI 26.4.2016 AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU 30-32. TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro 8570 Diaarinumero: TRE: 240/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro 8570 Diaarinumero: TRE: 240/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI.. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Luonnoksesta nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot (yhteensä kpl)

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 9.11.2015. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro 8186 Diaarinumero: YPA: 7105/611/2007

TAMPEREEN KAUPUNKI 9.11.2015. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro 8186 Diaarinumero: YPA: 7105/611/2007 TAMPEREEN KAUPUNKI.. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro Diaarinumero: YPA: // PALAUTEKOOSTE Luonnosvaiheen nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot (yht. kpl) sekä mielipiteet (yht. kpl)

Lisätiedot

PALAUTEKOOSTE NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI. Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 /

PALAUTEKOOSTE NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI. Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / TAMPEREEN KAUPUNKI 6.6.207 NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / 0.02.0 / 206 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen aineistosta (nähtävilläoloaika.5..6.207)

Lisätiedot

XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET

XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET 9.11.2015 1 ALOITUSVAIHEEN PALAUTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 22.1. 12.2.2015

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2016 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 29.6.2017 XV (TAMMELA), KULLERVONKATU 5, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8664 Diaarinumero: TRE: 6964/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.8.2012 TAATALA 5315 8, EKANKULMA 2, ASEMAKAAVANMUUTOS POLTTONESTEEN JAKELUASEMAA VARTEN. KAAVA NRO 8427. Kaava-alue, lähivaikutusalue

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III (NALKALA), HÄMEENPUISTO 39 Asemakaava nro 8584 Diaarinumero: TRE: 7568/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015

TAMPEREEN KAUPUNKI TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015 TAMPEREEN KAUPUNKI 4.12.2016 TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineiston nähtävilläoloaikana 26.11. 17.12.2015

Lisätiedot

L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0

L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0 LAHDEN MUSEOT Riina Puusaari Ka upunkis uunnitte lu Askonkatu 2 15100 Lahti TA Lahdessa 21.6.2017 L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0 museonjohtaja firtio S ima na ine tutkija

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 4032/10.02.01/2010 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 05.11.2012. RISTINARKKU 4947-1, -2, -5, VEHNÄMYLLYNKATU 27, 29, 31, PIENTEOLLISUUS- TONTTIEN RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 8.8.207 HÄRMÄLÄ, LÄTTÄHATUNKATU. Asemakaava nro 8642. Diaarinumero: TRE: 330/0.02.0/206 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineistosta nähtävilläoloaikana 29.6. 7.8.206 saadut kommentit (yhteensä

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 21.8.2017 VEISU, PIHTIKANNONKATU 11. RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. Asemakaava nro 8679 Diaarinumero: TRE: 3527/10.02.01/2017 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 3.1.2017 MULTISILTA, PERKKOONKATU 1. TONTIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN. Asemakaava nro 8629 Diaarinumero: TRE: 6642/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja lausuntoihin. 1. Jere Nieminen, Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry 14.2.

Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja lausuntoihin. 1. Jere Nieminen, Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry 14.2. LAHDESJÄRVI-- JA, AUTOMIEHENKATU JA. LIIKETONTIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN TARKISTAMINEN (IKEA JA IKANO). KAAVA NRO. Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III-31-59, NÄSILINNANKATU 40 Asemakaava nro 8597 Diaarinumero: TRE: 1615/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10. 19.11.2015

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma pvm. 21.2.2008

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma pvm. 21.2.2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma pvm. 21.2.2008 LAKALAIVA, 6030-4, -8, -9, 6032-5, 6034-3, -5, -9, 6055-1 JA MESSUKYLÄN KYLÄ19, SEKÄ KATU-, VIRKISTYS-, SUOJAVIHER-, LIIKENNE-

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TRE1656/2012 Dno TRE1656/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.4.2012 KÄMMENNIEMI, 8114-8 ja 9, AUNESSALMENKATU 6 JA 10, TONTTIEN JAKAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN.

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys Tilaaja Raahen kaupunki Päiväys 14.1.2019 RAAHEN KAUPUNKI AKM 217: ASEMAKADUN JA NIITTYKADUN ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavanlaatijan vastineet 10.9.2018 9.10.2018 nähtävillä olleeseen kaavaehdotukseen 1 1 LAUSUNNOT

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 1138/10.02.01/2013 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.06.2013. HAKAMETSÄ-4765-3, AARIKKALANKATU 6, PIENTEOLLISUUSTONTIN KÄYTTÖTAR- KOITUKSEN MUUTTAMINEN ASUINRAKENNUSTEN

Lisätiedot

TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus

TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus 18.3.2015 Kaupunkiympäristön kehittäminen TRE: 829/10.02.01/2013 Maankäytön suunnittelu Asemakaavoitus Viite: Lausuntopyyntönne

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma 9.8.2007 RAHOLA 3023 5, PUISTOALUEEN OSAN LIITTÄMINEN OSAKSI TONTTIA, TEERIVUORENKATU 8, KAAVA NRO 8171. Kaava alue ja kaavan lähivaikutusalue

Lisätiedot

Liite 5. Melunleviämiskartat. Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö.

Liite 5. Melunleviämiskartat. Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö. Melunleviämiskartat Liite 5 Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö. Maanomistus Liite 6 Kunnan omistamat maa-alueet on merkitty

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 15.11.2016 Tampella (IX), Kelloportinkatu 1, puisto- ja vesialuetta, Työnpuisto ja Vapriikinraitti, käyttötarkoituksen ja suojelumääräyksien tarkistaminen. Kaava nro 8495. Diaarinumero:

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.2.2013, tark. 20.6.2016 HÄRMÄLÄ, VIHURINKATU 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, VALMETINKATU 12 SEKÄ OSA TEHTAANKALLIONPUISTOA. ASEMAKAAVA

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu TAMPERE Yhdyskuntasuunnittelu Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.3.2010, tarkistettu 30.8.2010 PELTOLAMMI-5954-2 SEKÄ PUISTO-, LIIKENNE- (PYSÄKÖIMISALUE) JA KATUALUE, SÄÄSTÄJÄNKUJA

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 15.8.2016 XII (KYTTÄLÄ), TUOMIOKIRKONKATU 38, OTAVALANKATU 8, ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN JA TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8564. Diaarinumero: TRE: 5809/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

LAMMINPÄÄ , 8-15 sekä , KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI

LAMMINPÄÄ , 8-15 sekä , KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI TAMPEREEN KAUPUNKI 11.10.2016 LAMMINPÄÄ-2077-3, 8-15 sekä 2042-10, KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8585 Diaarinumero: TRE: 8577/10.02.01/2013

Lisätiedot

NIEMENRANTA 2 ASEMAKAAVAN LAATIMINEN SUUNNITELTUJEN RAKENNUSTEN JULKISIVUIHIN JA PIHA-ALUEILLE KOHDISTUVIEN MELUN KESKIÄÄNITASOJEN TARKASTELU

NIEMENRANTA 2 ASEMAKAAVAN LAATIMINEN SUUNNITELTUJEN RAKENNUSTEN JULKISIVUIHIN JA PIHA-ALUEILLE KOHDISTUVIEN MELUN KESKIÄÄNITASOJEN TARKASTELU 1 NIEMENRANTA 2 ASEMAKAAVAN LAATIMINEN SUUNNITELTUJEN RAKENNUSTEN JULKISIVUIHIN JA PIHA-ALUEILLE KOHDISTUVIEN MELUN KESKIÄÄNITASOJEN TARKASTELU 1 Tausta laatii asemakaavaa Tampereella alueelle. Tämä melutarkastelu

Lisätiedot

Lausunto Asemakaavan muutosluonnoksesta Kiveriön (5.) kaupunginosa, kortteli 933, tontit 9 ja 10, Hirsimetsäntie 5 ja 7, A-2701

Lausunto Asemakaavan muutosluonnoksesta Kiveriön (5.) kaupunginosa, kortteli 933, tontit 9 ja 10, Hirsimetsäntie 5 ja 7, A-2701 Lausunto HAMELY/534/2018 08.05.2018 Julkinen Häme Ympäristöyksikkö Lahden kaupunki Maankäyttö ja aluehankkeet diaari.teky@lahti.fi paivi.airas@lahti.fi Viite lausuntopyyntö 25.4.2018 Lausunto Asemakaavan

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI tark

TAMPEREEN KAUPUNKI tark TAMPEREEN KAUPUNKI 30.05.2016 tark.3.10.2016 VUORES, ISOKUUSI III, POHJOISOSAN ASUINKORTTELIT Asemakaava nro 8639 Diaarinumero: TRE: 2398/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos

LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 15.8.018 - Vastineraportti Tiivistelmä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 25.10.2016 VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

HYHKY JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON- TIKSI.

HYHKY JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON- TIKSI. Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.11.2011. HYHKY-1104-9 JA HYHKYN TILA RN:O 1:120, PISPALAN VALTATIE 66 JA 68, PIENTEOLLISUUSTONTIN MUUTTAMINEN ASUIN- JA LIIKERAKENNUSTEN TON-

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 9261/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.10.2013. PAPPILA-5571-20, LUHTAANKATU 11-23, ASUINTONTIN KERROSALAN LISÄÄMINEN, KAAVA NRO 8492. Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

RAKENNUKSET KAUPUNKIKUVA

RAKENNUKSET KAUPUNKIKUVA Tampereen Kalevanrinteen asemakaavan muutos Luonnosvaihtoehtojen palaute ja vastine-ehdotukset LIITE 13 Liittyy kaavaan nro 8477 Yhteenveto sisältää kirjallisesti 26.9-5.11.2013 jätetyt mielipiteet ja

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.3.2014 LINNAINMAA-5609-12, KARKONMÄENKATU 8, PIENTALOTONTIN JAKAMINEN. KAAVA NRO 8530. Kaava-alue lähivaikutusalueineen Ilmakuva kaava-alueesta

Lisätiedot

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 4/2015 Kaupunkikehitysjaosto

KERAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJAN OTE N:o 4/2015 Kaupunkikehitysjaosto Dnro KH/KV: 870 /2014 34 KURJENMETSÄ (2308), ASEMAKAAVAN MUUTOS 11.3.2015/18 20.5.2015/34 Kkj. 18 Asemakaava muutos koskee 1. Kalevan kaupunginosan korttelia 600 sekä puistoaluetta (VP). Asemakaavamuutoksen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSA Korttelit 3063 Uimahallin ja Jyvälänpuiston päiväkodin alueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2018 Suunnittelualue Suunnittelun kohteena on noin 1,5

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA, LASTIKANRINNE, KORTTELI 36, TONTTI 1. ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 2017 Luonnos 13.12.2017 Orimattilan kaupunki, tekninen palvelukeskus Kaupungintalo,

Lisätiedot

Valmisteluvaiheesta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl)

Valmisteluvaiheesta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 25.11.2015 HAUKILUOMA II / KESKUSTA-ALUEEN TÄYDENNYSRAKENTAMINEN, ASEMAKAAVAMUUTOS Asemakaava nro 8360 Diaarinumero: TRE: 2774/10.02.01/2010 VALMISTELUAINEISTOSTA SAADUT LAUSUNNOT Valmisteluvaiheesta

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 18.6.2009 RANTAPERKIÖ-751-6, 758-1, 759-6, katu-, virkistys- ja urheilualuetta. Koivukuja 1-6 ja Tuomikuja 6. ASUINKERROSTALOJEN KOROTTAMINEN,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012 Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012 Ympäristökeskuksen kannanotto Pitäjämäen Kutomotie 14 kaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta 1072-00/12 HEL 2012-004777 T 10 03

Lisätiedot

s~~~ fraur~h- Hannele Kuitunen

s~~~ fraur~h- Hannele Kuitunen P IRKANMAAN M AAKUNTAMUSEO 21.1.2015 DIAR: 500/2014 Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL487 33101 TAMPERE Lausuntopyyntönne 17.12.2015 PISPALAN VALTA TIE 74-78,

Lisätiedot

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE ASEMAKAAVAN SELOSTUS 16.12.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Kiviniemen kaupunginosan korttelin 86 tonttia nro 2 koskevaan asemakaavan muutokseen (Kultasirkuntie 21) kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 17.1.2017 MULTISILLAN KOULUN ALUE YMPÄRISTÖINEEN: UUSI ASUINKORTTELI JA PÄIVÄKOTI. Asemakaava nro 8647. Diaarinumero: TRE: 6202/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma tark

Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma tark Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.6.2010 tark 24.2.2011 LINNAINMAA, LINNAKESKUKSEN PALVELUKORTTELI 5697, MÄENTAKUSEN- KATU, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN JA KORTTELIRAJOJEN

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 23.1.2017 NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / 10.02.01 / 2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 19.5.2011 HÄRMÄLÄ-768-15, PERKIÖNKATU 63, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN JA VIRKISTYSALUEEN LIITTÄMINEN TONTIIN. KAAVA NRO 8382 Kaava-alue,

Lisätiedot

Kaava 8349, Vuores, Isokuusi. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Kaava 8349, Vuores, Isokuusi. OAS ja luonnos vaiheen palautteet Kaava, Vuores, Isokuusi OAS ja luonnos vaiheen palautteet PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: / Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Kommenttipyyntönne.. TAMPERE,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2016 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III (NALKALA), HÄMEENPUISTO 39 Asemakaava nro 8584 Diaarinumero: TRE: 7568/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10.

Lisätiedot

Yliopistonkatu (Kaava nro 8447), Tampere

Yliopistonkatu (Kaava nro 8447), Tampere Ramboll Finland Oy Rakennustoimisto Pohjola Oy Yliopistonkatu 50 52 (Kaava nro 8447), Tampere Meluselvitys 2.5.2013 Yliopistonkatu 50 52 (Kaava nro 8447),Tampere Rakennustoimisto Pohjola Oy Meluselvitys

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.3.2014 MESSUKYLÄ 5102-13, MESSUKYLÄNKATU 37, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. KAAVA NRO 8536. Kaava-alue lähivaikutusalueineen Ilmakuva kaava-alueesta

Lisätiedot

KOOSTE VALMISTELUVAIHEEN PALAUTE Lausunnot, mielipiteet ja kaavoittajan vastineet

KOOSTE VALMISTELUVAIHEEN PALAUTE Lausunnot, mielipiteet ja kaavoittajan vastineet liite nro 4 KOOSTE VALMISTELUVAIHEEN PALAUTE Lausunnot, mielipiteet ja kaavoittajan vastineet Asemakaavan muutos ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Kaisaniemen (6.) kaupunginosan korttelia 47 ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TAMPEREEN KAUPUNKI 24.3.2017 MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaava nro 8189 Dno: TRE: 1216 / 10.02.01 / 2016 PALAUTEKOOSTE Ehdotusvaiheen

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tarkistettu Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 2.5.2011, tarkistettu 31.8.2011 XIX (KALEVANRINNE)- 832-4 ja 6. SAMMONKATU 52-54, TAKOJANKATU 13, LIIKE-, PIENTEOLLISUUS- JA VARASTOALUEEN MUUTTAMINEN

Lisätiedot

Lavastajanpolkua laajennetaan palvelemaan tonteille ajoa ja vieraspysäköintiä.

Lavastajanpolkua laajennetaan palvelemaan tonteille ajoa ja vieraspysäköintiä. Suunnitelmaluonnoksia esillä 27.8.- 14.9: Kirje osallisille... sivut 2-3 Alustavat luonnokset Näyttelijäntie 17..... 4-7 Alustavat viitesuunnitelmat Näyttelijäntie 15 eteläpuolelle. 8-12 (HPK Arkkitehdit

Lisätiedot

VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos nähtävillä

VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos nähtävillä TAMPERE RISTINARKKU 5027-23 JA KATUALUETTA. VEIJANMÄENKATU 4, RA- KENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8510. Diaarinumero: TRE:4916/10.02.01/2013 VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.12.2012 KAUKAJÄRVI-6065-3, 4 JA 5, HIKIVUORENKATU 53 55 JA ROSMARIININKATU 2, RI- VITALOKORTTELIN MUUTTAMINEN OMAKOTITONTEIKSI, KAAVA

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA , TARKISTETTU

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA , TARKISTETTU 1/6 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA 01.08.2008, TARKISTETTU 18.12.2009 HÄRMÄLÄ 761 6 JA 7, NUOLIALANTIE 44 46 SEKÄ HÄRMÄLÄN RANTAPUISTO. KUUSELAN PALVELUKODIN LAAJENTAMINEN JA

Lisätiedot

Tampereen Sokoksen asemakaavan muutos

Tampereen Sokoksen asemakaavan muutos 1 (6) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tampere / J.Mäkelä 3.4.2007 TÄMÄ OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ON OLLUT NÄHTÄVILLÄ 13.4.-4.5.2007 Yhdyskuntalautakunnan kuulutuksella 12.4.2007 Asemakaavan

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 27.6.2013 SARANKULMA-786-12, NUUTISARANKATU 9, PIHKANOKANKATU 1, ASEMAKAAVA- MUUTOS POLTTONESTEEN MYYNTIPISTEEN OSOITTAMISEKSI TONTILLE,

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 4.10.2012 KAUKAJÄRVI-6082-1 JA 2, PITKÄNIITYNKATU 1 JA RUSKONTIE 2, METSÄNIITYN PÄIVÄKODIN LAAJENTAMINEN TYHJILLÄÄN OLEVALLE LIIKETONTILLE

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Yhdyskuntasuunnittelu Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.10.2010 XIII-191-48 (RATINA), VUOLTEENKATU 22, ASUINRAKENNUKSEN SUOJELU JA TONTIN TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. KAAVA

Lisätiedot

Tytyri-Hiidensalmi OYK

Tytyri-Hiidensalmi OYK Lohjan kaupunki Tytyri-Hiidensalmi OYK Meluselvitys 12.10.2004 Viite 82108188 Versio Pvm 12.10.2004 Hyväksynyt Tarkistanut HWe Kirjoittanut TKl Ramboll PL 718, Aleksanterinkatu 21 A 33101 Tampere Finland

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/583/10.02.03/2014 VP 9/17.3.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 15 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1643 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 4.5.2018 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee korttelin

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 4.9.2015 NALKALA (III), KAAKINMAA (VI), RATINA (XIII), ETELÄPUISTO JA LÄHIYMPÄRISTÖ Asemakaava nro 8581 Diaarinumero: TRE: 714/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.06.2011. LIELAHTI-2500-11, SELLUKATU 20, TEOLLISUUS- JA VARASTORAKENNUSTEN TONTIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN LIIKE- JA VARASTOTILOJEN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 22. kaupunginosa Etukylä, korttelin 1 tontit 2 6 ja 9 Valmistelija Elina Masalin, kaavasuunnittelija, p. 040 773 7752 KAAVA NRO 0316 Kaupunkisuunnittelu OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti Ympäristölautakunta 105 16.11.2011 Ympäristölautakunta 6 09.02.2012 Kaupunginhallitus 45 27.02.2012 Ympäristölautakunta 22 07.03.2012 Kaupunginhallitus 58 12.03.2012 Ympäristölautakunta 54 07.06.2012 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) AK 5197 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 28.11.2017 ASEMAKAAVA VENETMÄEN ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 5. kaupunginosaa (Järventausta), korttelin osaa 379 koskeva

Lisätiedot

PEURANTIE asemakaavan muutos (nro 3547)

PEURANTIE asemakaavan muutos (nro 3547) n muutos (nro 3547) ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA SAADUT LAUSUNNOT SEKÄ NIIHIN LAADITUT VASTINEET 21.01.2015 Asemakaavan muutosluonnos on ollut MRA 30 :n mukaisesti nähtävillä 9.10. 10.11.2014. Kaavaluonnoksesta

Lisätiedot

1(3) A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE.

1(3) A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE. A-2482 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 1(3) 1 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 2 ASUINKERROSTALOJEN KORTTELIALUE. 3 KULTTUURI JA OPETUSTOIMINTAA PALVELEVIEN RAKENNUSTEN KORTTELIALUE, JOLLA YMPÄRISTÖKUVA

Lisätiedot

Lahelanpelto II asemakaava ja asemakaavan muutos, Tuusula

Lahelanpelto II asemakaava ja asemakaavan muutos, Tuusula Ramboll Finland Oy Tuusulan kunta Lahelanpelto II asemakaava ja asemakaavan muutos, Tuusula Meluselvitys 27.3.2014 Lahelanpelto II asemakaava ja asemakaavan muutos, Tuusula Tuusulan kunta Meluselvitys

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. KAUPUNGINOSA KORTTELI 2502 SEKÄ VIRKISTYSALUE Puustellin alue OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2014 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee Kemijärven

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1.5.2008 KAUPPI KORTTELIT 880 4 JA 881 26, 27 JA 28, TEISKONTIE 33 JA KUNTOKATU 4 (TAMK JA PIRAMK, LISÄRAKENTAMINEN) SEKÄ KATU-, PUISTOJA PYSÄKÖINTIALUETTA.

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LUONNOS 9.2.2018 TARKISTETTU 19.3.2018 Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 15.3.2018 päivättyä ehdotusvaiheen

Lisätiedot

RAJAMÄEN SÄHKÖASEMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Rajamäki, Urttila

RAJAMÄEN SÄHKÖASEMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Rajamäki, Urttila Kaavatunnus 1/6 1-153 Asianumero RAJAMÄEN SÄHKÖASEMAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Rajamäki, Urttila Asemakaavan muutos koskee tiloja 543-414-1-219 ja -220 Asemakaavan muutoksella muodostuvat korttelin 1130 tontit

Lisätiedot

22 LAUSUNTO SUMMAN RISTEYSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA

22 LAUSUNTO SUMMAN RISTEYSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Jussi Jääoja, Tuomo Sirkiä KÄSITTELYVERSIO 10042012 18 (33) LAUSUNNOT 1. Rakennuslautakunta 16.3.2012 Dnro HAMINA: 393 /2011 22 LAUSUNTO SUMMAN RISTEYSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kaupunkisuunnittelu

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT

ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT 23.11.2015 Sisällys: Osa 1: Nähtävilläoloaikana 21.5.-26.6.2015

Lisätiedot

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015

Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 30.9.2015 30.9.2015 Lepänkorvan silta kaavan muutos kaava nro 488 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e n t i e 2 3

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä

Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1. 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa Matinkylä Kaupunkisuunnittelulautakunta Muutoksenhakuohje Sivu 1 / 1 3425/10.02.03/2012 Kaupunkisuunnittelulautakunta 116 2.10.2014 8 Matinmetsä, asemakaavan muutoksen hyväksyminen, alue 310218, 23. kaupunginosa

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 18.12.2014 HYHKY-1137-18,19 JA 21 PISPALAN VALTATIE 74-78, MYYMÄLÄRAKENNUKSEN RAKENTAMINEN. KAAVA NRO 8542 Kaava-alue lähivaikutusalueineen.

Lisätiedot

Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana sekä yleisötilaisuudesta saadut mielipiteet ja lausunnot (yhteensä 5 kpl)

Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana sekä yleisötilaisuudesta saadut mielipiteet ja lausunnot (yhteensä 5 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 10.10.2016 XIX (Kalevanrinne), liikenne- ja virkistysaluetta, Sarvijaakonkatu, Kalevan Airut (ent. Kalevan Ahjo) Asemakaava nro 8479 Diaarinumero: TRE: 3758/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

Oulun kaupungin tekninen keskus

Oulun kaupungin tekninen keskus Oulun kaupungin tekninen keskus OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ruskonselän kaupunginosan korttelia 15 ja korttelin 16 tontteja nro 3 ja 4 sekä katualuetta koskeva asemakaavan ja tonttijaon muutos

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (3) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki 1 (3) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki 1 (3) Kaupunkisuunnitteluvirasto 17.12.2012 Kaupunginhallitus Venäjän Suomen suurlähetystön tontin asemakaavan muutosehdotuksesta annetut lausunnot (nro 12117) HEL 2011-007184 T 10 03

Lisätiedot

Asia POHJOIS-HAAGAN TONTIN 29139/2 (IDA AALBERGIN TIE 1) ASEMAKAAVAEHDOTUS (NRO 12431)

Asia POHJOIS-HAAGAN TONTIN 29139/2 (IDA AALBERGIN TIE 1) ASEMAKAAVAEHDOTUS (NRO 12431) LAUSUNTO LAK-2017-0195-MK 1 (2) Mikko Kaarlampi 1.2.2017 Helsingin kaupungin kirjaamo Kaupunkisuunnitteluvirasto PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI helsinki.kirjaamo@hel.fi Viite Lausuntopyyntönne 25.11.2016

Lisätiedot

VÄINÖLÄNNIEMI AL-39 III VI IV III III III. saa-2. p sr sr dB p saa-2. 35dB. ap (1-35-1) 35dB. sr-30. saa-2 saa-2.

VÄINÖLÄNNIEMI AL-39 III VI IV III III III. saa-2. p sr sr dB p saa-2. 35dB. ap (1-35-1) 35dB. sr-30. saa-2 saa-2. 990:0M50 S 4 S4 6 3 9 S0 3 4 5 7 36 5 83.4 84.3 84.3 84.8 87.9 88.5 83.5 Satamakatu Koljonniemenkatu Minna Canthin katu 50 0 0 40 30 0 500 76500 yap/50 ap/00pm rto- ap/sr- saa- (--) (--) p sr-5 4500 ap

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.5.2015 KAUKAJÄRVI, JUVANKATU 4, KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN VÄHITTÄIS- KAUPAN SUURYKSIKÖKSI. ASEMAKAAVA NRO 8579. Kaava-alue, lähivaikutusalue

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue.

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue. ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AKR AP AO AO-33 YL VL VL-7 ET W 0020500 Asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue. 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0050033

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. 1.010 Asuinkerrostalojen ja yleistenrakennusten korttelialue, jolle saa sijoittaa palveluasuinrakentamista.

Lisätiedot