Kaava 8524 Ikuri. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaava 8524 Ikuri. OAS ja luonnos vaiheen palautteet"

Transkriptio

1 Kaava Ikuri OAS ja luonnos vaiheen palautteet

2 PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: / Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Lausuntopyyntönne.. TAMPERE, IKURI/IKURINKAARI, ASEMAKAAVAN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA (KAAVA ) Pirkanmaan maakuntamuseo on tutustunut otsikossa mainittuun hakkeeseen ja toteaa siitä seuraavaa. Alueelta ei tunneta muinaismuistolailla rauhoitettuja kiinteitä muinaisjäännöksiä. Hanke ei edellytä museon käytettävissä olevien tietojen perusteella arkeologista selvitystä. Alueelta ei myöskään ole tiedossa sellaisia muuhun kulttuuriympäristöön liittyviä arvoja, jotka tulisi erityisesti huomioida suunnittelussa. Museolla ei siten ole huomautettavaa suunnitelmasta.. I Yksikön päällikkö Tuija-Liisa! Soininen r Tutkija Ulla Lähdesmäki Tiedoksi: Museovirasto/Kulttuuriympäristön suojelu/hämeenlinnan toimipiste; Pirkanmaan Elykeskus/Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue/rakennetun ympäristön yksikkö; Pirkanmaan liitto UL/ul/hk PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSE`-, PL, Tampere Käyntiosoite: Museokeskus Vapriikki, Alaverstaanraitti Puh. - Fax: -

3 Lehtonen Sirpa Maarit Aihe: VL: Nähtäville kuulutettuja osallistumis- ja arviointisuunnitelmia, kaavat nrot, ja Lähettäjä: Hiltunen Sisko Lähetetty:. helmikuuta : Vastaanottaja: Kakemasu Aihe: VS: Nähtäville kuulutettuja osallistumis- ja arviointisuunnitelmia, kaavat nrot, ja Hei, lähinnä kommenttina osallistuminen jatkovalmisteluun. Tilaajaryhmän edustajat ovat olleet mukana Haukiluoman yleissuunnitelman valmistelussa, joihin kaksi ensimmäistä oas:ia liittyy. Jatkossakin asemakaavan valmistelun yhteydessä hyvinvointipalvelujen järjestämisnäkökulma on tärkeä olla mukana. Raholan osalta merkittävä rooli on tilaajaryhmän vammaispalvelun osallistumisella jatkotyöskentelyyn (kehitysvammaisten asuminen). terv. Sisko Hiltunen Sisko Hiltunen Suunnittelupäällikkö Tampereen kaupunki, Tilaajaryhmä PL, Tampere puh. sisko.hiltunen@tampere.fi

4 Lehtonen Sirpa Maarit Lähettäjä: Salovaara Marjatta Lähetetty:. helmikuuta : Vastaanottaja: Kakemasu Aihe: OAS Ysun kommentti OAS : Myllypuronkadun liikenteen aiheuttama melu sekä ilman laatu tieympäristössä otettava huomioon rakennusten sijoittelussa. hulevesien hallinnassa on syytä pyrkiä tontti tai korttelikohtaisiin ratkaisuihin ja ottaa huomioon Myllypuron Natura alueen asettamat vaatimukset vesien määrällisestä ja laadullisesta hallinnasta. yksittäisiä liito orava havaintoja alueelta ei ole tiedossa, mutta alue toimii osana liito oravaverkostoa. Se muodostaa yhteyden Tohlopin ja Tesomajärven sekä Myllypuron ja pohjoiseen Pohjajärven suuntaan. Kokonaisuutta on kuitenkin syytä tarkastella myös laajemmin ulottuen ko. kaava alueen ulkopuolelle siten, että toimivan verkoston säilyvyys voidaan varmistaa riittävän levein metsäkaistalein. Marjatta Salovaara Ympäristösuunnittelija Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön kehittäminen Ympäristönsuojelu Frenckellinaukio B PL, Tampere Puh., Faksi () marjatta.salovaara@tampere.fi,

5

6

7

8

9

10

11 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Pvm.. Dnro TRE:/../ KIINTEISTÖTOIMI / LAUSUNTOPYYNTÖ Maankäytön suunnittelu pyytää lausuntoanne asemakaavan muutosluonnoksesta koskien : IKURI / Ikurinkaari, täydennysrakentamista Ikurintien ja Myllypuronkadun väliselle viheralueelle, Asiaa hoitaa: Minna Kiviluoto, puh. Palautus.. mennessä. Mahdolliset kommentit: Ei huomauttamista Ei huomauttamista asemakaavalliseen puoleen.. Heli Toukoniemi päiväys lausunnon antajan nimi Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on sovittava erikseen suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. HUOM. Lomake palautetaan osoitteella kakemasu@tampere.fi Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

12

13 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Maankäytön suunnittelu Pvm.. Dnro TRE:/../ PIRKANMAAN PELASTUSLAITOKSEN LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no Päiväys.. Kaavan laatija: Sijainti: Minna Kiviluoto, puh. IKURI / Ikurinkaari täydennysrakentamista Ikurintien ja Myllypuronkadun väliselle viheralueelle Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti: mennessä... Pekka Mutikainen Päiväys Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi Lausunto liitteenä Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

14 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Maankäytön suunnittelu Pvm.. Dnro TRE:/../ ELISA OYJ:N LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSES- TA Kartta no Päiväys.. Kaavan laatija: Sijainti: Minna Kiviluoto, puh. IKURI / Ikurinkaari täydennysrakentamista Ikurintien ja Myllypuronkadun väliselle viheralueelle Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti:.. Mika Björkqvist Päiväys Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi mennessä. Lausunto liitteenä Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

15 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Maankäytön suunnittelu Pvm.. Dnro TRE:/../ TAMPEREEN SÄHKÖVERKKO OY:N LAUSUNTO ASEMAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no Päiväys.. Kaavan laatija: Sijainti: Minna Kiviluoto, puh. IKURI / Ikurinkaari täydennysrakentamista Ikurintien ja Myllypuronkadun väliselle viheralueelle Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti:.. Kari Tappura Päiväys Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi mennessä. Lausunto liitteenä Nykyiset puistomuuntamot eivät ole palo-osastoituja, joten puistomuuntamorakennuksen ja uuden rakennuksen rakennusalan välinen etäisyys on oltava vähintään m. Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

16 Kaupunkiympäristön kehittäminen.. Ympäristönsuojelu () Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu LAUSUNTO ASEMAKAAVALUONNOKSESTA IKURI, KAAVA Asemakaava-alue on rakentamatonta viheraluetta Myllypuronkadun eteläpuolella. Se sijaitsee suurimmalta osaltaan Myllypuron valumaalueella. Kaavoitus perustuu Haukiluoman yleissuunnitelmaan. Melu Myllypuronkadulta kantautuva liikenteen asettaa vaatimuksia rakenteiden ääneneristävyydelle Meluselvityksessä todetaan myös, että asuinviihtyvyyden lisäämiseksi tulisi mahdollisimman monen asunnon avautua myös hiljaisen julkisivun puolelle. Tämä on järjestettävissä laadukkaalla suunnittelulla. Kaavakartalle on tarpeen lisätä määräys parvekkeiden lasittamisesta. Lisäksi on huolehdittava, että melun ulko-ohjearvot db/ db alittuvat parvekkeilla joko paksumpia parvekelaseja ja tarvittaessa myös akustointia hyväksikäyttäen. Hulevedet ja Natura Kaava-aineistosta ei käy selville asemakaavan vaikutukset Naturaja luonnonsuojelualueen suojeluarvoihin. Myllypuron Natura alue (koodi FI) kuuluu Natura-verkostoon luontodirektiivin perusteella ns. SCI-alueena. Perusteena ovat alueen luontodirektiivin liitteen I mukaiset luontotyypit, boreaaliset lehdot (%) sekä Fennoskandian lähteet ja lähdesuot (%). Alue on suojeltu luonnonsuojelulain mukaisesti luonnonsuojelualueena, ja kuuluu myös lehtojensuojeluohjelmaan. Luonnonsuojelulain mukaisesti jos hanke tai suunnitelma joko yksistään tai yhdessä muiden hankkeiden ja suunnitelmien kanssa todennäköisesti merkittävästi heikentää niitä luonnonarvoja, joiden suojelemiseksi alue on sisällytetty Naturaverkostoon, on hankkeen toteuttajan tai suunnitelman laatijan asianmukaisella tavalla arvioitava nämä vaikutukset. Tesoman ja Haukiluoman yleissuunnitelma-alueet sijoittuvat Myllypuron valuma-alueelle. Yleissuunnitelma-aineistot sisältävät alueita koskevan hulevesisuunnitelman. Hankkeiden pohjalta on tehty Natura-esiarvio, jonka perusteella Natura-arviointia ei tarvita. Asemakaavoituksen yhteydessä on kuitenkin selvitettävä vastaavatko asema- Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio kirjaamo@tampere.fi TAMPERE B () ()

17 Kaupunkiympäristön kehittäminen.. Ympäristönsuojelu () kaavassa esitetyt hulevesiratkaisut Natura-esiarvioinnissa käytettyjä hulevesien mitoitusperiaatteita ja ratkaisuja. Yleismääräykseen on syytä lisätä työnaikaisten hulevesien hallintaa koskeva määräys sekä massavaihtojen edellyttämä täyttömateriaalien laadun varmistus. Näihin liittyviä ongelmia on ansiokkaasti käsitelty hulevesisuunnitelmassa, mutta yleismääräyksellä ne saadaan myös käytäntöön. Viheralueet ja yhteydet Rakentamiselle osoitetut alueet yhdessä meluvallin kanssa heikentävät mahdollista liito-oravan siirtymäreittiä Myllypuronkadun eteläpuolella. Sen vuoksi on tärkeää, että reitin säilyminen turvataan kadun pohjoispuolen asemakaavoissa. Yleisen ja yksityisen alueen erottamiseksi on viheralueeseen rajautuville tonteille syytä osoittaa aitaamisvelvoite. Harri Willberg Ympäristönsuojelupäällikkö Valmistelija Marjatta Salovaara, Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio TAMPERE B () ()

18 TAMPERE Kaupunkiympäristön kehittäminen () Maankäytön suunnittelu Pvm.. Dnro TRE:/../ HYVINVOINTIPALVELUT / LIIKUNTAPALVELUT LAUSUNTO ASE- MAKAAVAN MUUTOSLUONNOKSESTA Kartta no Päiväys.. Kaavan laatija: Sijainti: Minna Kiviluoto, puh. IKURI / Ikurinkaari täydennysrakentamista Ikurintien ja Myllypuronkadun väliselle viheralueelle Lisätietoja: Mikäli tarvitsette lisäaikaa lausunnon antamiseen, siitä on erikseen sovittava suunnittelijan kanssa. Lausunnon puuttuessa tulkitsemme, ettei teillä ole huomauttamista asiasta. Lomake palautetaan suunnittelupalveluihin.. Ei huomauttamista Lausuntoteksti: mennessä... Lasse Viheriäranta Päiväys Lausunnon antajan nimi HUOM. Lomake palautetaan kakemasu@tampere.fi Lausunto liitteenä Postiosoite Käyntiosoite Puhelin Faksi Sähköposti ja kotisivu PL Frenckellinaukio B kirjaamo@tampere.fi TAMPERE III krs. () ()

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

Kaava 8497 Haukiluoma. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Kaava 8497 Haukiluoma. OAS ja luonnos vaiheen palautteet Kaava Haukiluoma OAS ja luonnos vaiheen palautteet PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Lausuntopyyntönne.. TAMPERE, HAUKILUOMA,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Pappila , katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu 1, TOAS. Asemakaava nro 8453.

TAMPEREEN KAUPUNKI Pappila , katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu 1, TOAS. Asemakaava nro 8453. TAMPEREEN KAUPUNKI.. Pappila--, katu- ja virkistysaluetta, Haukkamäenkatu, TOAS. Asemakaava nro. Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana... saadut mielipiteet ja lausunnot

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015 TAMPEREEN KAUPUNKI.. XI (KYTTÄLÄ), HÄMEENKATU a, TONTIN MUODOSTAMINEN RAVINTOLAKIINTEISTÖLLE. Asemakaava nro Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Luonnoksesta nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015

TAMPEREEN KAUPUNKI TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015 TAMPEREEN KAUPUNKI 4.12.2016 TAKAHUHTI, Kirjavaisenkatu 1, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8616 Diaarinumero: TRE: 4054/611/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineiston nähtävilläoloaikana 26.11. 17.12.2015

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI LAPINNIEMI JA PETSAMO. KOUKKUNIEMEN JA RAUHANIEMEN ALUEET. Asemakaava nro 8568 Diaarinumero: TRE: 5594/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI LAPINNIEMI JA PETSAMO. KOUKKUNIEMEN JA RAUHANIEMEN ALUEET. Asemakaava nro 8568 Diaarinumero: TRE: 5594/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 17.11.2015 LAPINNIEMI JA PETSAMO. KOUKKUNIEMEN JA RAUHANIEMEN ALUEET. Asemakaava nro 8568 Diaarinumero: TRE: 5594/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI RISTINARKKU(015) , katualuetta, Veijanmäenkatu 4 Asemakaava nro 8510 Diaarinumero: TRE: 4916/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI RISTINARKKU(015) , katualuetta, Veijanmäenkatu 4 Asemakaava nro 8510 Diaarinumero: TRE: 4916/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 24.10.2016 RISTINARKKU(015) - 5027-23, katualuetta, Veijanmäenkatu 4 Asemakaava nro 8510 Diaarinumero: TRE: 4916/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE OAS sekä valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA.

TAMPEREEN KAUPUNKI KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT , 37, 38, 39, 40 ja 41 SEKÄ KATUALUETTA. TAMPEREEN KAUPUNKI.. KALEVANRINTEEN ASUINALUEEN LÄNSIOSA KALEVANRINNE XIX TONTIT -,,,, ja SEKÄ KATUALUETTA. Asemakaava nro Diaarinumero: TRE:/../ PALAUTEKOOSTE Asemakaavaluonnoksesta nähtävilläoloaikana....

Lisätiedot

Taimiston ja Tuomarinkadun alue, asemakaava 8539 Diaarinumero: TRE:6612/10.02.01/2014

Taimiston ja Tuomarinkadun alue, asemakaava 8539 Diaarinumero: TRE:6612/10.02.01/2014 Taimiston ja Tuomarinkadun alue, asemakaava 8539 Diaarinumero: TRE:6612/10.02.01/2014 Kooste aloitusvaiheen lausunnoista ja mielipiteistä 7.5.2015 DIAR: 138/2015 Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 4.9.2015 NALKALA (III), KAAKINMAA (VI), RATINA (XIII), ETELÄPUISTO JA LÄHIYMPÄRISTÖ Asemakaava nro 8581 Diaarinumero: TRE: 714/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015

PALAUTEKOOSTE. AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/ /2015 TAMPEREEN KAUPUNKI 26.4.2016 AAKKULA, MESSUKYLÄNKATU 30-32. TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8619 Diaarinumero: TRE: 7750/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 3.1.2017 MULTISILTA, PERKKOONKATU 1. TONTIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN. Asemakaava nro 8629 Diaarinumero: TRE: 6642/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III (NALKALA), HÄMEENPUISTO 39 Asemakaava nro 8584 Diaarinumero: TRE: 7568/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 3 kpl) ja mielipiteet (yhteensä 3 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 15.8.2016 XII (KYTTÄLÄ), TUOMIOKIRKONKATU 38, OTAVALANKATU 8, ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN JA TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8564. Diaarinumero: TRE: 5809/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

Kaava 8349, Vuores, Isokuusi. OAS ja luonnos vaiheen palautteet

Kaava 8349, Vuores, Isokuusi. OAS ja luonnos vaiheen palautteet Kaava, Vuores, Isokuusi OAS ja luonnos vaiheen palautteet PIRKANMAAN MAAKUNTAMUSEO.. DIAR: / Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL TAMPERE Kommenttipyyntönne.. TAMPERE,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut mielipiteet (yhteensä 6 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III (NALKALA), HÄMEENPUISTO 39 Asemakaava nro 8584 Diaarinumero: TRE: 7568/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10.

Lisätiedot

Lehtonen Sirpa Maarit Lähettäjä: Åkerman Maria Lähetetty: 22. toukokuuta 2015 12:32 Vastaanottaja: Kakemasu Aihe: OAS kommentit 8558, 8581, 8579, 8561 8558: Katualueen suunnittelussa tulee ottaa huomioon

Lisätiedot

8568: LAPINNIEMI JA PETSAMO, Koukkuniemen alueen käyttötarkoituksen muutos ja

8568: LAPINNIEMI JA PETSAMO, Koukkuniemen alueen käyttötarkoituksen muutos ja Lehtonen Sirpa Maarit Lähettäjä: Åkerman Maria Lähetetty: 2. marraskuuta 2015 11:51 Vastaanottaja: Kakemasu Aihe: VS: Kommenttipyyntöjä, nähtäville kuulutetut OASit ja valmisteluaineistoa, kaavat nrot

Lisätiedot

TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus

TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus TAMPERE 1 (1) Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu Yleiskaavoitus 18.3.2015 Kaupunkiympäristön kehittäminen TRE: 829/10.02.01/2013 Maankäytön suunnittelu Asemakaavoitus Viite: Lausuntopyyntönne

Lisätiedot

XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET

XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN, ASEMAKAAVA NRO 8570 ALKUPERÄISET PALAUTTEET 9.11.2015 1 ALOITUSVAIHEEN PALAUTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 22.1. 12.2.2015

Lisätiedot

s~~~ fraur~h- Hannele Kuitunen

s~~~ fraur~h- Hannele Kuitunen P IRKANMAAN M AAKUNTAMUSEO 21.1.2015 DIAR: 500/2014 Tampereen kaupunki Kaupunkiympäristön kehittäminen Maankäytön suunnittelu PL487 33101 TAMPERE Lausuntopyyntönne 17.12.2015 PISPALAN VALTA TIE 74-78,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2016 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI tark

TAMPEREEN KAUPUNKI tark TAMPEREEN KAUPUNKI 30.05.2016 tark.3.10.2016 VUORES, ISOKUUSI III, POHJOISOSAN ASUINKORTTELIT Asemakaava nro 8639 Diaarinumero: TRE: 2398/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 23.1.2017 NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / 10.02.01 / 2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro 8570 Diaarinumero: TRE: 240/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI 23.10.2015. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU 22, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro 8570 Diaarinumero: TRE: 240/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI.. XVI (TAMMELA), ILMARINKATU, TAMMELAN STADIONIN KEHITTÄMINEN Asemakaava nro Diaarinumero: TRE: /../ PALAUTEKOOSTE Luonnoksesta nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot (yhteensä kpl)

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 20.12.2016 PYYNIKKI, PYHÄRANTA, KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTOS JA ASEMAKAAVAN AJANTASAISTAMINEN. Asemakaava nro 8561 Diaarinumero: TRE: 4086/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Ehdotuksen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 17.12.2015 III-31-59, NÄSILINNANKATU 40 Asemakaava nro 8597 Diaarinumero: TRE: 1615/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta nähtävilläoloaikana 22.10. 19.11.2015

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2017 HUIKAS, ALI-HUIKKAANTIE 22. TONTIN JAKAMINEN. Asemakaava nro 8675 Diaarinumero: TRE: 9264/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä valmisteluaineistosta

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 13.10.2015 LAHDESJÄRVI, TEOLLISUUSTONTTIEN LAAJENTAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN Asemakaava nro 8537 Diaarinumero: TRE: 549/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointivaiheen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl).

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana saadut kommentit (yhteensä 4 kpl). TAMPEREEN KAUPUNKI 29.6.2017 XV (TAMMELA), KULLERVONKATU 5, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8664 Diaarinumero: TRE: 6964/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 25.10.2016 VIIALA, NUIJATIE 31, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN VUOKRA- ASUMISEEN. ASEMAKAAVA NRO 8627 Diaarinumero: TRE: 8066/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI POHTOLA, POHTOLANKATU 94, MIESMÄENPUISTON JA BACKMANINPUISTON VIRKISTYSALUEIDEN OSITTAINEN MUUTTAMINEN ASUINKÄYTTÖÖN.

TAMPEREEN KAUPUNKI POHTOLA, POHTOLANKATU 94, MIESMÄENPUISTON JA BACKMANINPUISTON VIRKISTYSALUEIDEN OSITTAINEN MUUTTAMINEN ASUINKÄYTTÖÖN. TAMPEREEN KAUPUNKI 27.10.2015 POHTOLA, POHTOLANKATU 94, MIESMÄENPUISTON JA BACKMANINPUISTON VIRKISTYSALUEIDEN OSITTAINEN MUUTTAMINEN ASUINKÄYTTÖÖN. Asemakaava nro 8498 Diaarinumero: TRE:9308/10.02.01/2012

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 14.11.2016 XXV (VIHIOJA), KUOKKAMAANTIE 14-16, NORMAALIKOULUN LAAJENNUS JA UUSI PÄIVÄKOTI Asemakaava nro 8577 Diaarinumero: TRE: 5335/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineistosta

Lisätiedot

Valmisteluvaiheesta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl)

Valmisteluvaiheesta nähtävilläoloaikana saadut lausunnot (yhteensä 4 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 25.11.2015 HAUKILUOMA II / KESKUSTA-ALUEEN TÄYDENNYSRAKENTAMINEN, ASEMAKAAVAMUUTOS Asemakaava nro 8360 Diaarinumero: TRE: 2774/10.02.01/2010 VALMISTELUAINEISTOSTA SAADUT LAUSUNNOT Valmisteluvaiheesta

Lisätiedot

Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana sekä yleisötilaisuudesta saadut mielipiteet ja lausunnot (yhteensä 5 kpl)

Aloitusvaiheen nähtävilläoloaikana sekä yleisötilaisuudesta saadut mielipiteet ja lausunnot (yhteensä 5 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 10.10.2016 XIX (Kalevanrinne), liikenne- ja virkistysaluetta, Sarvijaakonkatu, Kalevan Airut (ent. Kalevan Ahjo) Asemakaava nro 8479 Diaarinumero: TRE: 3758/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

LAMMINPÄÄ , 8-15 sekä , KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI

LAMMINPÄÄ , 8-15 sekä , KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI TAMPEREEN KAUPUNKI 11.10.2016 LAMMINPÄÄ-2077-3, 8-15 sekä 2042-10, KATU-, VIRKISTYS- JA LIIKENNEALUETTA. TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8585 Diaarinumero: TRE: 8577/10.02.01/2013

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.8.2016 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT

ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN I-VAIHE, KAAVAT 8526 JA 8267 ASEMAKAAVAEHDOTUKSISTA NRO 8256 JA 8257 SAADUT LAUSUNNOT 23.11.2015 Sisällys: Osa 1: Nähtävilläoloaikana 21.5.-26.6.2015

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

TAMPEREEN KAUPUNKI MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS TAMPEREEN KAUPUNKI 24.3.2017 MYLLYPURO, VT-3 LÄNSIPUOLI - KOLMENKULMAN TYÖPAIKKA-ALUEEN TOINEN OSA ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemakaava nro 8189 Dno: TRE: 1216 / 10.02.01 / 2016 PALAUTEKOOSTE Ehdotusvaiheen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto

Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto . Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto 8.2.2016 Kaupunkisuunnitteluvirasto Ympäristökeskuksen lausunto Vartiokylän Tuulimyllyntie 3 asemakaavan muutosehdotuksesta nro

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Ehdotuksen nähtävilläoloaikana saadut muistutukset (yhteensä 2 kpl)

TAMPEREEN KAUPUNKI Ehdotuksen nähtävilläoloaikana saadut muistutukset (yhteensä 2 kpl) TAMPEREEN KAUPUNKI 20.12.2016 III-31-59 NÄSILINNANKATU 40, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8597. Diaarinumero: TRE: 1615/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Ehdotuksen nähtävilläoloaikana 3.11.-5.12.2016

Lisätiedot

VASTINELUETTELO MÄNTTÄ-VILPPULA KAAVAMUUTOS: 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 118/OSA

VASTINELUETTELO MÄNTTÄ-VILPPULA KAAVAMUUTOS: 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 118/OSA Liite 2 VASTINELUETTELO MÄNTTÄ-VILPPULA KAAVAMUUTOS: 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 118/OSA 28.1.2015 SWECO YMPÄRISTÖ OY TIMO RYSÄ TAINA RIEKKINEN Mänttä-Vilppulan kaupunki, 1. kaupunginosan kortteli 118/osa,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 21.8.2017 VEISU, PIHTIKANNONKATU 11. RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. Asemakaava nro 8679 Diaarinumero: TRE: 3527/10.02.01/2017 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 15.11.2016 Tampella (IX), Kelloportinkatu 1, puisto- ja vesialuetta, Työnpuisto ja Vapriikinraitti, käyttötarkoituksen ja suojelumääräyksien tarkistaminen. Kaava nro 8495. Diaarinumero:

Lisätiedot

Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja lausuntoihin. 1. Jere Nieminen, Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry 14.2.

Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja lausuntoihin. 1. Jere Nieminen, Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys ry 14.2. LAHDESJÄRVI-- JA, AUTOMIEHENKATU JA. LIIKETONTIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTTAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN TARKISTAMINEN (IKEA JA IKANO). KAAVA NRO. Vastine asemakaavaluonnoksesta jätettyihin mielipiteisiin ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Kaupunginmuseo Kulttuuriympäristöyksikkö Yksikön päällikkö

Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Kaupunginmuseo Kulttuuriympäristöyksikkö Yksikön päällikkö Helsingin kaupunki Lausunto 1 (1) Kaupunginmuseo Kulttuuriympäristöyksikkö Yksikön päällikkö 19.6.2012 Kaupunginmuseon kannanotto osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta 1053-00/12, Siltalanpuiston alue

Lisätiedot

Liite 5. Melunleviämiskartat. Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö.

Liite 5. Melunleviämiskartat. Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö. Melunleviämiskartat Liite 5 Ennustetilanne v.2030 päiväaikana, suunniteltu maankäyttö. Ennustetilanne v.2030 yöaikana, suunniteltu maankäyttö. Maanomistus Liite 6 Kunnan omistamat maa-alueet on merkitty

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 9.11.2015. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro 8186 Diaarinumero: YPA: 7105/611/2007

TAMPEREEN KAUPUNKI 9.11.2015. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro 8186 Diaarinumero: YPA: 7105/611/2007 TAMPEREEN KAUPUNKI.. KISSANMAA, asemakaavan tarkistaminen Asemakaava nro Diaarinumero: YPA: // PALAUTEKOOSTE Luonnosvaiheen nähtävilläoloaikana.... saadut lausunnot (yht. kpl) sekä mielipiteet (yht. kpl)

Lisätiedot

Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.1.2014, tarkistettu 6.10.2014 IKURI / IKURINKAARI, ASEMAKAAVAN LAATIMINEN, TÄYDENNYSRAKENTAMISTA IKURINTIEN JA MYLLYPURONKADUN VÄLISELLE

Lisätiedot

L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0

L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0 LAHDEN MUSEOT Riina Puusaari Ka upunkis uunnitte lu Askonkatu 2 15100 Lahti TA Lahdessa 21.6.2017 L A H D E N K A U P U N G I N M U S E O / P ~ E N I AKUNTAMUS E 0 museonjohtaja firtio S ima na ine tutkija

Lisätiedot

Hämeen ja Uudenmaan ELY keskukset eivät anna lausuntoa asemakaavan muutosluonnoksesta.

Hämeen ja Uudenmaan ELY keskukset eivät anna lausuntoa asemakaavan muutosluonnoksesta. Lähettäjä: Nieminen Kirsti (ELY) [mailto:kirsti.nieminen@ely keskus.fi] Lähetetty: torstai 17. elokuuta 2017 9.02 Vastaanottaja: Teky_Diaari Kopio: Puusaari Riina

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI AKM 236: AITTALAHDEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Tilaaja Raahen kaupunki. Päiväys

RAAHEN KAUPUNKI AKM 236: AITTALAHDEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Tilaaja Raahen kaupunki. Päiväys Tilaaja Raahen kaupunki Päiväys 23.1.2018 RAAHEN KAUPUNKI AKM 236: AITTALAHDEN TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavan laatijan alustavat vastineet 13.11.2017 13.12.2017 nähtävillä olleeseen kaavaluonnokseen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 26.4.2017 I (FINLAYSON), PUUVILLATEHTAANKATU 6, NÄSILINNANKATU 2-6 JA NÄSIJÄRVENKATU 3, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8503. Diaarinumero: TRE: 829/10.02.01/2013 PALAUTEKOOSTE

Lisätiedot

OJ ALAN OS AYLEIS KAAV A. ALKUPERÄISET MUISTUTUKSET JA LAUSUNNOT Kaavaehdotus

OJ ALAN OS AYLEIS KAAV A. ALKUPERÄISET MUISTUTUKSET JA LAUSUNNOT Kaavaehdotus OJ ALAN OS AYLEIS KAAV A Tampereen kaupunki/ Kaupunkiympäristön kehittäminen/ Maankäytön suunnittelu ALKUPERÄISET MUISTUTUKSET JA LAUSUNNOT Kaavaehdotus 14.2.2014 24.11.2014 MUISTUTUKSET Korhonen Kai ja

Lisätiedot

Oulunkylän Risupadontien ympäristön asemakaava, kannanotto osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä kaavaluonnoksesta

Oulunkylän Risupadontien ympäristön asemakaava, kannanotto osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä kaavaluonnoksesta Heinonen Jaana M Lähettäjä: Saarijärvi Jukka Lähetetty: 11. lokakuuta 2013 12:30 Vastaanottaja: Kirjaamo Helsinki Kopio: Huotari Merja; Hyvärinen Tarmo Aihe: VL: Oulunkylän Risupadontien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 24.5.2012 Helsingin kaupunki, kirjaamo Kaupunkisuunnitteluvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki Ympäristökeskuksen kannanotto Munkkiniemen tontin 30008/22,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 8.8.207 HÄRMÄLÄ, LÄTTÄHATUNKATU. Asemakaava nro 8642. Diaarinumero: TRE: 330/0.02.0/206 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineistosta nähtävilläoloaikana 29.6. 7.8.206 saadut kommentit (yhteensä

Lisätiedot

III (NALKALA), NÄSILINNANKATU 39-41, TIILIRUUKINKATU 6, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8599 Diaarinumero: TRE: 4686/10.02.

III (NALKALA), NÄSILINNANKATU 39-41, TIILIRUUKINKATU 6, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8599 Diaarinumero: TRE: 4686/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 30.8.2017 III (NALKALA), NÄSILINNANKATU 39-41, TIILIRUUKINKATU 6, TÄYDENNYSRAKENTAMINEN. Asemakaava nro 8599 Diaarinumero: TRE: 4686/10.02.01/2015 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis ja arviointisuunnitelma 9.8.2007 RAHOLA 3023 5, PUISTOALUEEN OSAN LIITTÄMINEN OSAKSI TONTTIA, TEERIVUORENKATU 8, KAAVA NRO 8171. Kaava alue ja kaavan lähivaikutusalue

Lisätiedot

VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos nähtävillä

VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos nähtävillä TAMPERE RISTINARKKU 5027-23 JA KATUALUETTA. VEIJANMÄENKATU 4, RA- KENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN. ASEMAKAAVA NRO 8510. Diaarinumero: TRE:4916/10.02.01/2013 VALMISTELUVAIHEEN VASTINERAPORTTI OAS ja asemakaavaluonnos

Lisätiedot

Lausunto. pelastuslaitos 07.04.2008 LAUSUNTO ASEMAKAAVAAN. sivu 1 / 1. Tarkastuskohde. Vastaanottaja VAASANTIE 1 60100.

Lausunto. pelastuslaitos 07.04.2008 LAUSUNTO ASEMAKAAVAAN. sivu 1 / 1. Tarkastuskohde. Vastaanottaja VAASANTIE 1 60100. pelastuslaitos sivu / Lausunto 07.0.008 Vastaanottaja Tarkastuskohde VAASANTIE 6000 Tarkastuslausunto LAUSUNTO ASEMAKAAVAAN Hannu Puranen pelastuslaitos Puh: 06-00 Kaartotie 65 Hannu Puranen Puh: (06),

Lisätiedot

PALAUTEKOOSTE NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI. Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 /

PALAUTEKOOSTE NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI. Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / TAMPEREEN KAUPUNKI 6.6.207 NIEMENRANTA III, ENTISEN TEOLLISUUSALUEEN MUUTTAMINEN ASUNTOALUEEKSI Asemakaava nro 8496 Diaarinumero: TRE: 3252 / 0.02.0 / 206 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen aineistosta (nähtävilläoloaika.5..6.207)

Lisätiedot

Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan laatimisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.1.2014, tarkistettu 6.10.2014 HAUKILUOMA I / LINTUVIIDANKULMA JA TYVIKULMA, ASEMAKAAVAN LAATIMINEN, TÄYDENNYSRAKENTAMISTA LINTUVIIDANKADUN

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI HERVANTA, KATU- JA PUISTOALUETTA, RAITIOTIEN SÄHKÖNSYÖTTÖASEMA Asemakaava nro 8601 Diaarinumero: TRE: 7096/10.02.

TAMPEREEN KAUPUNKI HERVANTA, KATU- JA PUISTOALUETTA, RAITIOTIEN SÄHKÖNSYÖTTÖASEMA Asemakaava nro 8601 Diaarinumero: TRE: 7096/10.02. TAMPEREEN KAUPUNKI 13.9.2016 HERVANTA, KATU- JA PUISTOALUETTA, RAITIOTIEN SÄHKÖNSYÖTTÖASEMA Asemakaava nro 8601 Diaarinumero: TRE: 7096/10.02.01/2014 PALAUTEKOOSTE Valmisteluaineistosta nähtävilläoloaikana

Lisätiedot

Palaute- ja vastineraportti

Palaute- ja vastineraportti TAMPEREEN KAUPUNKI 6.3.2017 PETSAMO, Saukonpuiston koulun laajennus, Kaupinkatu 30, asemakaavan muutos Asemakaava nro 8569 Diaarinumero: TRE: 5287/10.02.01/2014 Palaute- ja vastineraportti Aloitusvaiheen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 1.2.2016 RISTIMÄKI-3805-3, 3805-4, 3805-5 SEKÄ KATU- JA PUISTOALUETTA. TESOMANKATU 1, TESOMAN VALTATIE 31 ja 33, KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTOS PÄIVITTÄISTAVARAKAUPALLE JA ASUMISELLE SEKÄ

Lisätiedot

YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA YLÖJÄRVI ASEMAKAAVAN MUUTOS: 1 (5) YMPLTK. 4.2.2014 Kirkonseudun Ojapuiston asemakaavan muutos (Siltatien ja Lähdevainiontien eteläpuoli) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelualue Suunnittelualue

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 17.1.2017 MULTISILLAN KOULUN ALUE YMPÄRISTÖINEEN: UUSI ASUINKORTTELI JA PÄIVÄKOTI. Asemakaava nro 8647. Diaarinumero: TRE: 6202/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

VL: Pirkkalan Niemenmaan asemakaavan muutoksen OAS

VL: Pirkkalan Niemenmaan asemakaavan muutoksen OAS VL: Pirkkalan Niemenmaan asemakaavan muutoksen OAS Lähettäjä: Piesanen Annu [mailto:annu.piesanen@pirkanmaa.fi] Lähetetty: 0. elokuuta 208 :23 Vastaanottaja: PIR Kirjaamo Kopio:

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki. Kolmenkulman hulevesisuunnitelman täydentäminen. Raportti

Ylöjärven kaupunki. Kolmenkulman hulevesisuunnitelman täydentäminen. Raportti Ylöjärven kaupunki Kolmenkulman hulevesisuunnitelman Raportti 7.12.2015 7.12.2015 1 (5) Sisältö 1 JOHDANTO... 2 1.1 Suunnittelun lähtökohdat ja tavoitteet... 2 2 SUUNNITTELUALUE JA SEN NYKYTILA... 2 2.1

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI OSIA YLÄ-PISPALASTA, ALA-PISPALASTA JA SANTALAHDESTA, ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN II-VAIHE

TAMPEREEN KAUPUNKI OSIA YLÄ-PISPALASTA, ALA-PISPALASTA JA SANTALAHDESTA, ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN II-VAIHE TAMPEREEN KAUPUNKI 3.2.2016 OSIA YLÄ-PISPALASTA, ALA-PISPALASTA JA SANTALAHDESTA, ASEMAKAAVAN MUUTOS, PISPALAN ASEMAKAAVAN UUDISTAMISEN II-VAIHE Asemakaava nro 8309 Diaarinumero: TRE: 841/10.02.01/2009

Lisätiedot

Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus

Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus Akm 230: Antinkankaan koulun asemakaavan muutos, ehdotus Vastineet ehdotusvaiheen lausuntoihin ja muistutuksiin 8.3.2016 Antinkankaan koulun asemakaavan muutosehdotus on ollut MRL 65 :n ja MRA 27 :n mukaisesti

Lisätiedot

NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET

NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET NIEMI 8250 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 15.11.2007 Nähtävillä oloaika: 16.11.-7.12.2007 Mielipide 1, 2 7.12.2007, dnro: YPA: 9937/611/2007 Lahtinen Nora, 2 kpl Mielipide

Lisätiedot

Lausunto 1 (3) Dnro 511/05.01/2016. Aluesuunnittelu/ Heli Vauhkonen. Kirkkonummen kunta PL KIRKKONUMMI. Lausuntopyyntö

Lausunto 1 (3) Dnro 511/05.01/2016. Aluesuunnittelu/ Heli Vauhkonen. Kirkkonummen kunta PL KIRKKONUMMI. Lausuntopyyntö Lausunto 1 (3) 29.12.2016 Dnro 511/05.01/2016 Aluesuunnittelu/ Heli Vauhkonen Kirkkonummen kunta PL 20 02401 KIRKKONUMMI Lausuntopyyntö 11.11.2016 Lausunto Rastirannan ranta-asemakaavan luonnoksesta Kirkkonummen

Lisätiedot

VS: Ksv HEL , VL: Tapanila, Kertojantien kahden pientalotontin ja puistoalueen asemakaavaa muutetaan

VS: Ksv HEL , VL: Tapanila, Kertojantien kahden pientalotontin ja puistoalueen asemakaavaa muutetaan Wallenberg Marjaana Lähettäjä: Vastaanottaja: Aihe: Kirjaamo Helsinki Nieminen Arja I VS: Ksv HEL 2011-003901, VL: Tapanila, Kertojantien kahden pientalotontin ja puistoalueen asemakaavaa muutetaan Lähettäjä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012

Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012 Helsingin kaupunki Kirje 1 (1) Ympäristökeskus 3.12.2012 Ympäristökeskuksen kannanotto Pitäjämäen Kutomotie 14 kaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta 1072-00/12 HEL 2012-004777 T 10 03

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Dnro TRE: 9261/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 10.10.2013. PAPPILA-5571-20, LUHTAANKATU 11-23, ASUINTONTIN KERROSALAN LISÄÄMINEN, KAAVA NRO 8492. Kaava-alue lähivaikutusalueineen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Va. kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus 77 16.02.2009 Kunnanhallitus 243 12.10.2009 Kunnanhallitus 270 23.11.2009 Kunnanhallitus 5 11.01.2010 Kunnanvaltuusto 4 17.02.2010 SAUKKOVAARAN LAKIALUEEN ASEMAKAAVA 101/10/2009 KHALL 77

Lisätiedot

Seitap Oy 2016 Pello, Pellon asemakaava Kirkon kortteli. Pellon asemakaava Kirkon kortteli. ASEMAKAAVAN SELOSTUS (Luonnosvaihe)

Seitap Oy 2016 Pello, Pellon asemakaava Kirkon kortteli. Pellon asemakaava Kirkon kortteli. ASEMAKAAVAN SELOSTUS (Luonnosvaihe) Pellon asemakaava Kirkon kortteli ASEMAKAAVAN SELOSTUS 12.4.2016 (Luonnosvaihe) Pellon kunta Seitap Oy 2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Kaavan laatija: Seitap Oy, Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi Vastaava

Lisätiedot

YLÖJÄRVI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Suunnittelualue

YLÖJÄRVI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Suunnittelualue YLÖJÄRVI 1 (5) YMPLTK.10.6.2014 Dnro 270/51.512/2014 Asemakaavan muutos Kirkonseudun Kuruntien liikennealueiden sekä korttelin 8 tontin 6 ja korttelin 282 tontin 2 muutos välillä Soppeenmäki - Viljakkalantie

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 27.4.2017 OLKAHINEN, JENSENINKATU 29, 31 JA 33 SEKÄ VIRKISTYS- JA VESIALUEEN OSAT, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN JA KATUALUEEN MUODOSTAMINEN. Asemakaava nro 8550. Diaarinumero: TRE: 3728/10.02.01/2014

Lisätiedot

Keskustelutilaisuus

Keskustelutilaisuus 17.8.2016 Keskustelutilaisuus Liisankatu 14 Asemakaavan muutos OAS + Luonnos Kaupunkisuunnitteluvirasto Marjaana Yläjääski Mitä alueelle suunnitellaan? - Kaksi uutta asuinkerrostaloa - yht. 3400 k-m² -

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 9.8.2012 TAATALA 5315 8, EKANKULMA 2, ASEMAKAAVANMUUTOS POLTTONESTEEN JAKELUASEMAA VARTEN. KAAVA NRO 8427. Kaava-alue, lähivaikutusalue

Lisätiedot

Virojoki-Vaalimaa osayleiskaavan muutokset

Virojoki-Vaalimaa osayleiskaavan muutokset VIROLAHDEN KUNTA Virojoki-Vaalimaa osayleiskaavan muutokset lausuntojen ja muistutusten vastineet FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 707-P30712 kuuleminen / vastineet 1 (13) Auranen Maria Sisällysluettelo

Lisätiedot

NIEMI 7471 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET

NIEMI 7471 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET NIEMI 7471 VASTINELUETTELO / MIELIPITEET Tarkistettu osallistumis ja arviointisuunnitelma ja luonnos 10.1.2008 Nähtävillä oloaika: 11.1. 1.2.2008 Mielipide 1, 1.2.2008, dnro: TRE: 38/10.02.01/2008 Miilunpalo

Lisätiedot

LAUSUNTO ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA, (LUONNOS)

LAUSUNTO ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA, (LUONNOS) Lausunto 1 (2) Mynämäen kunta Keskuskatu 21 23100 Mynämäki kunta@mynamaki.fi 16.8.2017 Lausuntopyyntö 8.6.2017 LAUSUNTO ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA, (LUONNOS) Nykyinen sähköverkko

Lisätiedot

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18

Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1(7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut 11.12.2014, päivitetty 1.6.2015 Asemakaavan muutos (2304) Visatie 16-18 Aloite Asemakaavan

Lisätiedot

Laukaan kunta Kunnanhallitus PL LAUKAA

Laukaan kunta Kunnanhallitus PL LAUKAA Pvm Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus 17-02 2017 Käsitelty Arkistointi Laukaan kunta Kunnanhallitus PL 6 41341 LAUKAA Lausuntopyyntö Laukaan kirkonkylän asemakaavan muutoksesta ja osittaisesta kumoamisesta;

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos

LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos LOIMAAN KAUPUNKI Myllykylän teollisuusalue, 7. kaupunginosa, asemakaava ja asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 15.8.018 - Vastineraportti Tiivistelmä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut

3.11.2015. Maankäyttöpalvelut 1(5) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) (MRL 63 ) Maankäyttöpalvelut Asemakaavan muutos (2314) Asemantie 1-3 Asemakaavan muutos koskee 4. keskustan kaupunginosan rautatiealuetta. 3.11.2015 Osallistumis-

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI

TAMPEREEN KAUPUNKI TAMPEREEN KAUPUNKI 22.11.2016 VUORES, ISOKUUSI III, POHJOISOSAN ASUINKORTTELIT Asemakaava nro 8639 Diaarinumero: TRE: 2398/10.02.01/2016 PALAUTEKOOSTE Valmisteluvaiheen nähtävilläoloaikana 6.10. 27.10.2016

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.12.2012 KAUKAJÄRVI-6065-3, 4 JA 5, HIKIVUORENKATU 53 55 JA ROSMARIININKATU 2, RI- VITALOKORTTELIN MUUTTAMINEN OMAKOTITONTEIKSI, KAAVA

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS

SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS VAMMALAN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA SASTAMALAN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 ASEMAKAAVANMUUTOS ALUEEN SIJAINTI Asemakaavamuutos koskee Sastamalan kaupunginosan korttelia

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 24.7.2008 MULTISILTA-6524-12, 13 ja 14, PERKKOONKATU 9, 11 ja 13, TONTTIEN YHDISTÄMINEN JA RAJOJEN TARKISTAMINEN, TAMPEREEN POSTIKESKUS, KAAVA

Lisätiedot

Lähettäjä: Puska Anne (ELY)

Lähettäjä: Puska Anne (ELY) Lähettäjä: Puska Anne (ELY) Lähetetty: 9. marraskuuta 2017 15:30 Vastaanottaja: 'kirjaamo@tammela.f' ; 'miika.tuki@tammela.fi' Aihe: Lausuntopyyntönne kaavan

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma TRE1656/2012 Dno TRE1656/10.02.01/2012 Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.4.2012 KÄMMENNIEMI, 8114-8 ja 9, AUNESSALMENKATU 6 JA 10, TONTTIEN JAKAMINEN JA RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN.

Lisätiedot

Taapurintien asemakaava

Taapurintien asemakaava Taapurintien asemakaava Asemakaavan vaiheittainen muutos Ehdotus Kaavan laatija: Akaan kaupunki Päiväys: KAAVAN TUNNISTETIEDOT Kaavan nimi Taapurintien asemakaavan vaiheittainen muutos Kaavan päiväys Kiinteistöt

Lisätiedot

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI

VUOROVAIKUTUSRAPORTTI HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Kaavakartta nro 12459 Hankenro 5344_2 HEL 2016-013448 11.4.2017 1 (11) VUOROVAIKUTUSRAPORTTI Wäinö Aaltosen tie 7 asemakaavan muutos (nro 12459) Vuorovaikutusraportin

Lisätiedot

Oas /18 1 (5) Hankenro 0740_53 HEL

Oas /18 1 (5) Hankenro 0740_53 HEL Kaupunkiympäristön toimiala Asemakaavoitus Oas 1340-00/18 1 (5) Hankenro 0740_53 HEL 2017-013231 24.1.2018 HAAGA, NÄYTTELIJÄNTIE 15 17, ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun

Lisätiedot

Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma tark

Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma tark Asemakaavan / Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 3.6.2010 tark 24.2.2011 LINNAINMAA, LINNAKESKUKSEN PALVELUKORTTELI 5697, MÄENTAKUSEN- KATU, RAKENNUSOIKEUDEN LISÄÄMINEN JA KORTTELIRAJOJEN

Lisätiedot

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark

Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma , tark TAMPERE Asemakaavan muutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.2.2013, tark. 20.6.2016 HÄRMÄLÄ, VIHURINKATU 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, VALMETINKATU 12 SEKÄ OSA TEHTAANKALLIONPUISTOA. ASEMAKAAVA

Lisätiedot