Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä."

Transkriptio

1 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2008 Aika Tiistaina klo Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 30/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 31/ Ilmoitusasiat A 32/ MuT Leena Hyvösen dosentuurihakemus A 33/ FT Pasi Sahlbergin dosentuurihakemus A 34/ KT Jyrki Suomalan dosentuurihakemus A 35/ Tulosneuvottelut vuonna 2009 ja uusi tulossopimuskausi A 36/ Yliopistolain ja siihen liittyvän lainsäädännön kokonaisuudistus A 37/ Kasvatustieteiden tiedekunnan rakenteellinen kehittäminen Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B B 27/ Esitarkastajien määrääminen Kandidata nauk Ildar Safarovin väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle B 28/ Vuoden 2009 opiskelijavalinta, aloituspaikat B 29/ Jatkokäsittelyssä KTK:n koulutusten osallistuminen valtakunnalliseen kasvatusalan valintayhteistyötä kehittävään VAKAVA-hankkeeseen vuoden 2009 opiskelijavalinnoissa B 30/ Vuoden 2009 opiskelijavalinta, valintaperusteet B 31/ Aloituspaikat, valintaperusteet ja opetussuunnitelman rakenne työvoimapoliittisena koulutuksena toteutettavia, maahanmuuttajille tarkoitettuja opettajan pedagogisia opintoja varten B 32/ Jatkokäsittely: Professori Soili Keskisen vapautuspyyntö KL Marja-Liisa Keski-Säntin väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen esitarkastuksesta Hallintopäällikön esittelemät asiat A 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty Neuvosto on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä. Arvosteltaessa opintosuoritusta on puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä oltava läsnä vähintään neljä. Todettiin.

2 2 ==================================================================== = 2 Ilmoitusasiat Yliopiston hallitus on kokouksessaan nimittänyt Oulun yliopiston erityispedagogiikan professorin virkaan, jonka alan täsmennys on oppimisen ja opetuksen erityispedagoginen tutkimus, dosentti, filosofian tohtori Raija Anneli Pirttimaan lukien. Pirttimaan virkaanastujaisluento on Kajaanissa Yliopiston rehtorin päätös Tutkintotodistusta varten koostettavien opintokokonaisuuksien arvosanan laskentatapa Oulun yliopistossa Promootiotoimikunta Oulun yliopisto järjestää kahdeksannen tohtoripromootion toukokuussa Tohtoripromootio, yliopiston suurin ja perinteisin akateeminen juhla, päättää vuoden 2008 alussa alkaneen Oulun yliopiston 50-vuotisen toiminnan juhlinnan. Promootioon voivat osallistua kaikki Oulun yliopistossa tohtoriksi valmistuneet, joita ei aiemmin ole vihitty tohtoreiksi. Lisäksi vihitään kunniatohtoreita. Nuorten tohtoreiden ilmoittautuminen promootioon alkaa maanantaina verkkosivuilla, joilla on runsaasti lisäohjeita ja tietoa tapahtumasta. Verkko-osoite on: Dekaanin esittelyssä tehdyt päätökset Nimitetty seuraavat henkilöt määräaikaisiin virkasuhteisiin Pesonen, Jaana amanuenssi Seppälä, Helena opintoasiainpäällikkö (Eva Maria Raudasojan vs) samalla on myönnetty vastaavaksi ajaksi virkavapautta suunnittelijan viran hoidosta Tajakka, Kari osa-aikainen laboratorioteknikko (työllisyysvarat) Myönnetty seuraavat virkavapaudet esitys Raudasoja, Eva Maria vuorotteluvapaa Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi.

3 3 Esittelyn mukaisesti. 3 MuT Leena Hyvösen dosentuurihakemus MuT Leena Hyvönen on esittänyt, että hänet nimitettäisiin taidekasvatuksen dosentiksi Oulun yliopistoon. Dosentiksi ottamisesta säädetään Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :ssä : Dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön tai taiteelliseen työhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä tai taiteellisesta pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 42 :n 6) kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on tehdä esitys dosentin nimittämisestä. Määrärahojen käytön kannalta on tiedekunnan ja laitosten kiinnitettävä huomiota tarkoituksenmukaisuusharkintaan dosentteja kiinnitettäessä. Dosenttiopetuksen tulee pääsääntöisesti korvata opetussuunnitelman mukaista opetusta ylemmän opettajakunnan opetusvelvollisuuksista tai muusta pakollisesta sivutoimisesta tuntiopetuksesta. Liitteenä kopio hakemuksesta (hakemus, CV, julkaisuluettelo, opetusportfolio). Arvioitavaksi tarkoitetut julkaisut (12 kpl) ovat nähtävänä tiedekunnan kansliassa. esitys Tiedekuntaneuvosto keskustelee ja päättää onko Hyvösen (jos pätevyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksi yliopistoon opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista dosentuurin alasta asiantuntijaehdokkaista Tiedekuntaneuvosto päätti että Hyvösen (jos pätevyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksi yliopistoon on opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista dosentuurin alaksi taidekasvatus nimetä asiantuntijoiksi suostumuksensa mukaisesti professori Marjut Laitisen (Sibelius Akatemia) ja professori Pirkko Pohjakallion (Taideteollinen korkeakoulu). 4 FT Pasi Sahlbergin dosentuurihakemus FT Pasi Sahlberg on esittänyt, että hänet nimitettäisiin kasvatustieteen dosentiksi (erityisalana kansainvälinen koulutuspolitiikka) Oulun yliopistoon.

4 Dosentiksi ottamisesta säädetään Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :ssä : Dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön tai taiteelliseen työhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä tai taiteellisesta pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 42 :n 6) kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on tehdä esitys dosentin nimittämisestä. Määrärahojen käytön kannalta on tiedekunnan ja laitosten kiinnitettävä huomiota tarkoituksenmukaisuusharkintaan dosentteja kiinnitettäessä. Dosenttiopetuksen tulee pääsääntöisesti korvata opetussuunnitelman mukaista opetusta ylemmän opettajakunnan opetusvelvollisuuksista tai muusta pakollisesta sivutoimisesta tuntiopetuksesta. Liitteenä kopio hakemuksesta (hakemus, CV, julkaisuluettelo, opetusportfolio). esitys Tiedekuntaneuvosto keskustelee ja päättää onko Sahlbergin (jos pätevyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksi yliopistoon opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista dosentuurin alasta asiantuntijaehdokkaista Tiedekuntaneuvosto päätti että Sahlbergin (jos pätevyys todetaan) kiinnittäminen dosentiksi yliopistoon on opetuksen ja tutkimustyön kannalta tarkoituksenmukaista dosentuurin alaksi kasvatustiede, erityisesti kansainvälinen koulutuspolitiikka nimetä asiantuntijoiksi suostumuksensa mukaisesti professori Tuomas Takalan (Tampereen yliopisto) ja professori Jouni Välijärven (Jyväskylän yliopisto). 5 KT Jyrki Suomalan dosentuurihakemus (3. käsittely) KT Jyrki Suomala on esittänyt, että hänet nimitettäisiin kasvatustieteen, erityisesti didaktiikan ja lasten oppimisprosessien dosentiksi Oulun yliopistoon. Dosentiksi ottamisesta säädetään Yliopistoasetuksen (115/98) 8 :ssä : Dosentiksi voidaan hakemuksesta nimittää henkilö, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan, julkaisuilla tai muulla tavoin osoitettu kyky itsenäiseen tieteelliseen tutkimustyöhön tai taiteelliseen työhön ja hyvä opetustaito. Hakijan tieteellisestä tai taiteellisesta pätevyydestä on hankittava lausunto vähintään 4

5 5 kahdelta asiantuntijalta, jollei lausunnon hankkimista pidetä erityisestä syystä tarpeettomana. Hakijan on annettava julkinen opetusnäyte, jollei sitä erityisestä syystä pidetä tarpeettomana. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 42 :n 6) kohdan mukaan tiedekuntaneuvoston tehtävänä on tehdä esitys dosentin nimittämisestä. Tiedekuntaneuvoston nimeämien asiantuntijoiden dosentti Marja Kankaanrannan ja professori Jorma Enkenbergin lausunnot sekä kopio Suomalan hakemuksesta lähetettiin tiedekuntaneuvoston jäsenille kokouskutsun yhteydessä (A25/2008). Kokouksessaan tiedekuntaneuvosto - totesi asiantuntijalausunnot saapuneiksi - päätti, että Suomalalle järjestetään mahdollisuus antaa opetusnäyte - päätti, että dosentuurin alan täsmennyksestä neuvotellaan vielä hakijan ja asiantuntijoiden kanssa. Tiedekunnan professorit Sanna Järvelä, Leena Syrjälä, Juhani Suortti ja dekaani Pauli Siljander päätyivät esittämään alaksi ja alan täsmennykseksi kasvatustiede, erityisesti oppiminen, opetus ja oppimisympäristöt. Suomala on hyväksynyt täsmennyksen esitetyllä tavalla. Myös asiantuntijat ovat antaneet myönteiset lisälausunnot: Kankaanranta Mielestäni alan muutettu täsmennys vaikuttaa oikeaan osuvalta ja Suomala siihen pätevältä. Enkenberg Katson, että dosentuurin alan täsmennys (kasvatustiede, erityisesti oppiminen, opetus ja oppimisympäristöt) on hyvin yhteensopiva KT Jyrki Suomalan tutkimusprofiilin kanssa ja siten osuva dosentuurin alan määrittelyksi. esitys 1. Tiedekuntaneuvosto päättää dosentuurin alaksi ja alan täsmennykseksi kasvatustiede, erityisesti oppiminen, opetus ja oppimisympäristöt. 2. Todetaan asiantuntijoiden myönteiset lisälausunnot. 3. Opetusnäyte järjestetään tiedekuntaneuvoston kokouksen yhteydessä Päätettiin esittelyn mukaisesti. 6 Tulosneuvottelut vuonna 2009 ja uusi tulossopimuskausi Yliopisto on antanut sisäiset ohjeet OULUN YLIOPISTON SISÄISET TULOSNEUVOTTELUT VOIMAVAROISTA VUONNA 2009, UUDEN TULOSSOPIMUSKAUDEN STRATEGISTEN LINJAUSTEN JA TAVOITTEIDEN VALMISTELUSTA SEKÄ NEUVOTTELUIHIN

6 LIITTYVIEN ASIAKIRJOJEN VALMISTELU 6 Tulosyksiköiden tulee laatia ehdotus vuotta 2009 koskevaksi tulossopimukseksi sekä laatia ehdotus vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmaksi ja henkilöstösuunnitelmaksi. Valmistelussa tulee ottaa keskeisesti huomioon tutkimuksen kansainvälisen kokonaisarvioinnin suositukset ja kehittämiskohteet, opetusministeriön palaute yliopiston edellisvuoden toiminnasta sekä tulosneuvotteluissa sovitut teksti- ym. muutokset yliopiston ja opetusministeriön väliseen tulossopimukseen. Tulosyksiköiden henkilöstösuunnitelmat tulee tarkistaa vuoden 2009 osalta ja niissä sekä ehdotuksissa vuosien henkilöstösuunnitelmiksi tulee ottaa huomioon hallituksen päätös opetus- ja tutkimushenkilöstön virkarakenteeksi ( ), tasaarvosuunnitelman toteuttaminen sekä yliopistojen tuottavuusohjelman edellyttämä, Oulun yliopistoon kohdistuva 100 htv:n vähennystavoitteen toteutuminen aikaisemmissa tulosneuvotteluissa käsitellyssä laajuudessa ja lisäksi huomioiden tukipalvelutoimintoja koskevat yliopiston hallituksen linjaukset ja työryhmän ehdotukset. Erityisen tärkeä on henkilöstösuunnitelma tiedekunnan professorikunnan osalta. Tiedekuntien, niiden perusyksiköiden sekä erillislaitosten tulee varautua syksyllä 2009 toteutettavaan yliopiston laatujärjestelmän auditointiin. On tärkeää, että laadunvarmistus nivelletään sekä sisällöllisesti että ajoituksellisesti olennaiseksi osaksi toiminnanohjausprosessia. Tulosyksiköiden tulee toimittaa maanantaihin mennessä yliopiston hallintopalveluihin pyydetyt asiakirjat. Yliopiston rehtorin ja dekaanin välisen tulosneuvottelun ajankohdaksi on sovittu torstai Liitteenä yliopiston sisäiset ohjeet Ohjeet löytyvät myös yliopiston suunnittelu- ja kehittämispalvelujen sivuilta: Lisäksi liitteenä KASOPE - Tulossopimusluonnos vuodelle TTS-luonnos (jaetaan sähköpostina maanantaina ) - Henkilöstösuunnitelmaluonnos KOKY - Tulossopimusluonnos vuodelle TTS-luonnos Henkilöstösuunnitelmaluonnos Tiedekunnan tulossopimusluonnos ja kannanotot yksiköiden esityksiin jaetaan sähköpostina maanantaina esitys Tiedekunnan tulossopimusluonnos hyväksytään keskustelussa esille tullein muutoksin. Tulossopimukseen liitetään tiedekunnan kannanotto, joka yksiköiden tulee ottaa huomioon tulossopimus- ja TTS-asiakirjoissaan.

7 7 Päätettiin esittelyn mukaisesti. 7 Yliopistolain ja siihen liittyvän lainsäädännön kokonaisuudistus Opetusministeriö pyytää lausuntoja luonnoksesta uudeksi yliopistolaiksi mennessä. Tiedekunnan kanslia on pyytänyt kommentit 9.9. mennessä (hallintopalveluihin mennessä). Lausunnossa tulee esittää 1) lausunnonantajan yleisnäkemykset yliopistolainsäädännön uudistamista koskevasta esityksestä sekä 2) konkreettiset muutosehdotukset pykälittäin ja perusteluineen. Lisäksi lausunnonantajia pyydetään esittämään ehdotuksia keinoista, joilla opiskelijoiden siirtymistä toiselta asteelta yliopisto-opintoihin voitaisiin nopeuttaa. Lausunnonantajia pyydetään myös ottamaan huomioon, että eri koulutusasteiden lainsäädäntöön sisältyvien kurinpitosäännöksen muuttamista valmistellaan erillisessä opetusministeriön asettamassa työryhmässä, jonka määräaika on Lisäksi Korkeakoulujen arviointineuvoston työ yliopistokeskusten toiminnan laadun ja vaikuttavuuden arvioinnista on käynnissä vuoden 2008 loppuun asti. Opetusministeriö kiinnittää lausunnonantajien huomiota siihen, että ammatillisesti suuntautuneen aikuiskoulutuksen kokonaisuudistus (AKKU) on parhaillaan käynnissä. Lausunnonantajat voivat halutessaan esittää näkemyksiä kokonaisuudistuksen vaikutuksista yliopistolainsäädäntöön. Liitteenä yliopistolain keskeiset muutokset tiivistettynä ja Timo Lapin kommentit koskien harjoittelukouluja. esitys Tiedekuntaneuvosto keskustelee asiasta ja toteaa, että rehtori Timo Lapin harjoittelukouluja koskevat kommentit on lähetetty hallintojohtaja Hannu Pietilälle. Esittelyn mukaisesti. 8 Kasvatustieteiden tiedekunnan rakenteellinen kehittäminen Tiedekunta on hakenut rahoitusta tiedekunnan rakenteellista kehittämistä koskevaan selvitykseen vuosille 2008 ja 2009 yhteensä Rehtori on myöntänyt tarkoitukseen Liitteenä esitys ja rahanjakopäätös. Opetusministeriö on muistiossaan Korkeakoulujen rakenteellisen kehittämisen suuntaviivat vuosille todennut:

8 esitys 8 Lastentarhan-, luokan- ja aineenopettajakoulutus tulee järjestää niin, että yhteistyö eri koulutuksien välillä on tiivistä ja antaa mahdollisuudet monipuoliseen opettajakelpoisuuden hankkimiseen. Opettajaksi opiskelevien sivuaineopintojen valintamahdollisuuksia tulee parantaa. Kaikkien sivutoimipisteiden toiminnan yhteyttä emoyliopistoon tulee huomattavasti vahvistaa ja lähentää. Opettajankolutusta antavista pää- ja erillisyksiköistä muodostetaan hallinnollisesti yhtenäinen kokonaisuus, jolla on yhteinen strategia sekä koulutustarjonnan kehittämisen ja voimavarojen käytön suunnitelma. Näin voidaan vahvistaa opettajankoulutukseen kuuluvaa tutkimusta ja parantaa sivuaineopintojen valintamahdollisuuksia. Tiedekuntaneuvosto keskustelee tiedekunnan rakenteellisen kehittämisen toimenpiteistä. Esittelyn mukaisesti. Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B 1 Esitarkastajien määrääminen Kandidata nauk Ildar Safarovin väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Kandidata nauk Ildar Safarov on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa nimeämään uudet esitarkastajat hänen väitöskirjaksi tarkoittamalleen tutkimukselle The Dynamic Modeling of Relationships". Tiedekuntaneuvosto nimesi Kandidata nauk Ildar Safarovin väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen esitarkastajiksi painatusluvan myöntämistä varten professori Wolfgang Tschacherin (University of Bern) ja professori Ilkka Virtasen (Vaasan yliopisto). He antoivat lausuntonsa ja painatuslupa käsiteltiin tiedekuntaneuvostossa Tiedekuntaneuvosto päätti yksimielisesti, että painatuslupaa ei myönnetä. Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjojen esitarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintolain (434/2003) 28 :ssä määrätään. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa, joiden tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä em. tarkastajien lausunnon perusteella. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tutkimus käsitellään jatkotutkimusseminaarissa ennen varsinaista tarkastusta. Safarovin tutkimus on käsitelty seminaarissa keväällä 2008.

9 esitys 9 Tiedekuntaneuvosto päättää esitarkastajista kokouksessa käytävän keskustelun jälkeen. Tiedekunta tiedustelee esitarkastajiksi professori Wolfgang Tschacheria (University of Bern) ja professori Ilkka Virtasta (Vaasan yliopisto) ja heidän varalleen professori Jörg Richteriä (Centre for Child and Adolescent Mental Health) ja professori Alexander Poddiakovia (The Higher School of Economy) mainitussa järjestyksessä. 2 Vuoden 2009 opiskelijavalinta, aloituspaikat Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan yliopiston hallitus päättää tiedekuntaneuvostojen esityksestä yliopistoon vuosittain alempaa ja ylempää korkeakoulututkintoa suorittamaan otettavien opiskelijoiden määrästä. Sekä kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikön neuvosto että Kajaanin opettajakoulutusyksikön neuvosto ovat liitteiden mukaisesti käsitelleet valintaperusteita ja koulutukseen otettavien määriä vuoden 2009 opiskelijavalinnan osalta. Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikön koulutuksiin esitetään otettavaksi opiskelijoita vuonna 2009 seuraavasti: Kasvatustieteiden koulutus 30¹ Luokanopettajan koulutus 20 Taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus 20 Teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus 20 Master of Education, International Programme 20 Musiikkikasvatuksen koulutus 18 Varhaiskasvatuksen koulutus 40 Yhteensä 168 ¹joista 10 avoimen yliopiston opintoja suorittaneita Maisteriohjelmaan esitetään otettavaksi opiskelijoita vuonna 2009 seuraavasti: Education and Globalisation 20 Kajaanin opettajankoulutusyksikkö esittää aloituspaikkamääriksi seuraavia: luokanopettajakoulutus 80 ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu 16 Yhteensä 96 Kajaanin yksikkö esittää luokanopettajakoulutuksen aloituspaikkamäärään 20 opiskelijan lisäystä. Esityksen mukaan ko. ryhmän opetussuunnitelmassa olisi erityispedagoginen painotus. Tiedekunnan kokonaisaloituspaikkamäärä olisi Kajaanin yksikön lisäysesitys mukaan lukien 264.

10 Koulutuspaikkojen lisäystä ei voida perustella luokanopettajien työllisyystilanteella eikä väestökehityksellä. Opetusministeriö on päinvastoin viimeaikaisissa kannanotoissaan korostanut tarvetta vähentää opettajankoulutuksen aloituspaikkamääriä nimenomaan Pohjois- ja Itä-Suomessa. Kajaanin opettajankoulutusyksikön profiloituminen erityiskasvatukseen on mahdollista myös nykyisellä aloituspaikkamäärällä. esitys Esitetään yliopiston hallitukselle, että kasvatustieteiden tiedekunnan koulutuksiin otetaan vuoden 2009 opiskelijavalinnassa opiskelijoita seuraavasti: Kasvatustieteiden koulutus 30¹ Luokanopettajan koulutus, Oulu 20 Luokanopettajan koulutus, Kajaani 60 Taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus 20 Teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus 20 Master of Education, International Programme 20 Musiikkikasvatuksen koulutus 18 Varhaiskasvatuksen koulutus 40 Ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu 16 Yhteensä 244 ¹joista 10 avoimen yliopiston opintoja suorittaneita Maisteriohjelmaan esitetään otettavaksi opiskelijoita vuonna 2009 seuraavasti: Master s Degree in Education and Globalisation 20 esityksen mukaisesti. 3 Jatkokäsittelyssä KTK:n koulutusten osallistuminen valtakunnalliseen kasvatusalan valintayhteistyötä kehittävään VAKAVA-hankkeeseen v:n 2009 opiskelijavalinnoissa Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan tiedekuntaneuvosto päättää tiedekuntakohtaisista opiskelijavalintaperusteista. VAKAVA-hankkeen koordinaattori Merja Hillilä on päivätyssä kasvatustieteiden tiedekuntien dekaaneille osoittamassaan kirjeessä pyytänyt mennessä tiedekuntien lausuntoja siitä, mitkä koulutukset ovat mukana yhteisvalintamenettelyssä v VAKAVA-hankkeessa kaikki korkeakoulukelpoiset hakijat voivat osallistua kirjalliseen kokeeseen, joka on valintojen ensimmäinen vaihe ja järjestetään samanaikaisesti kaikissa yliopistoissa. Kokeen tehtävät laatii asiantuntijaelin, johon jokainen hankkeessa mukana oleva yliopisto on nimennyt edustajansa. Toisen vaiheen valinnoista kukin valintayksikkö päättää itsenäisesti, samoin niihin kutsuttavien hakijoiden määrästä. 10

11 Kevväällä 2008 KTK:n koulutuksista VAKAVA-hankkeeseen osallistuivat Oulun ja Kajaanin laaja-alainen luokanopettajakoulutus KASOPEsta varhaiskasvatuksen koulutus ja KOKYstä ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu. 11 Lisäksi VAKAVAa hyödynsivät teknologiapainotteinen sekä taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus. Kokonaan erillään VAKAVAsta valinnat järjestettiin kasvatustieteiden, musiikkikasvatuksen sekä Master of Education, International Programme -koulutuksessa. Tiedekuntaneuvosto käsitteli asiaa kokouksessaan ja päätti yksikköneuvostojen esitysten mukaisesti, että Oulun ja Kajaanin laaja-alainen luokanopettajakoulutus, varhaiskasvatuksen koulutus, ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu sekä taide- ja taitopainotteinen ja teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus osallistuvat VAKAVA-kokeeseen. Musiikkikasvatuksen ja kasvatustieteiden koulutuksen osalta päätöksenteko siirrettiin syyskuun kokoukseen. KASOPEn yksikköneuvosto on liitteen mukaisesti käsitellyt asiaa musiikkikasvatuksen koulutuksen osalta ja esittää, että musiikkikasvatuksen koulutus ei osallistu VAKAVA-kokeeseen. esitys Vuoden 2009 opiskelijavalinnassa kasvatustieteiden koulutus ja musiikkikasvatuksen koulutus eivät osallistu VAKAVA-kokeeseen. esityksen mukaisesti. 4 Vuoden 2009 opiskelijavalinta, valintaperusteet Yliopistolain (645/1997) 18 :n mukaan opiskelijat ottaa yliopisto. Opiskelija otetaan suorittamaan sekä alempaa että ylempää korkeakoulututkintoa, pelkästään ylempää korkeakoulututkintoa tai jatkotutkintoa. Opiskelija voidaan ottaa suorittamaan myös pelkästään alempaa korkeakoulututkintoa. Yliopisto päättää opiskelijavalinnan perusteista. Silloin kun yliopisto opiskelijoiden määrän rajoittamisen vuoksi voi ottaa koulutukseen kaikkia hakijoita, hakijoihin on sovellettava yhdenmukaisia valintaperusteita. Hakijat voidaan erilaisen koulutustaustan vuoksi jakaa valinnoissa erilaisiin ryhmiin. Tällöin yhdenmukaisia perusteita on sovellettava ryhmään kuuluviin hakijoihin. Jonkin kieliryhmän koulutustarpeen turvaamiseksi voidaan yhdenmukaisista valintaperusteista rajoitetusti poiketa. Yliopistoasetuksen (115/1998) 13 :n mukaan opiskeluoikeutta on haettava yliopiston määräämällä tavalla. Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan tiedekuntaneuvosto päättää tiedekuntakohtaisista opiskelijavalintaperusteista. Tiedekunnan dekaani hyväksyy uudet opiskelijat. Tiedekunta voi asettaa valintaperusteiden valmistelua sekä valinnan käytännön järjestelyjä varten

12 valintatoimikuntia. 12 Kasvatustieteiden tiedekunta on vahvistanut kokouksessaan valtakunnalliseen VAKAVA-kokeeseen osallistuvat koulutukset lukuun ottamatta kasvatustieteiden ja musiikkikasvatuksen koulutusta. Vuoden 2009 opiskelijavalinnassa otetaan käyttöön yliopistojen yhteinen sähköinen hakujärjestelmä (YSHJ). Opetushallitus tarvitsee hakua varten ns. täydentävät tiedot mennessä, minkä vuoksi valintaperusteista tulee päättää ennen kyseistä määräaikaa. YSHJ:ssa ovat mukana yliopistojen kaikki ns. päävalinnat. KASOPEn yksikköneuvosto ja KOKYn yksikköneuvosto ovat kokouksissaan hyväksyneet liitteinä olevat eri koulutusten valintaperusteet tiedekuntaneuvostolle vahvistettaviksi. Lisäksi KASOPEn yksikköneuvosto valtuutti yksikön johtajan hyväksymään musiikkikasvatuksen koulutuksen valintaperusteet edelleen tiedekuntaneuvostolle vahvistettavaksi. Yksikön johtaja on hyväksynyt perusteisiin tehdyt muutokset. Education and Globalisation -maisteriohjelman valintatoimikunta tekee ehdotuksensa valintaperusteista myöhemmin. Kasvatustieteiden koulutus: Valintaperusteet voidaan vahvistaa, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä (B29) on päättänyt, että kasvatustieteiden koulutus ei osallistu VAKAVA-kokeeseen. Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset. Lisäksi B- ja C-kiintiön valintaan esitetään valinnan eri osa-alueista saatavien pisteiden vähimmäismäärää koskevat lisäykset, jotka ilmenevät tummennettuna liitteenä olevista perusteista. Oulun laaja-alainen luokanopettajakoulutus, taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus sekä teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus: Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset oheisten liitteiden mukaisesti. Laaja-alainen luokanopettajakoulutus, Kajaani Valintaperusteissa esitetään tekstilisäyksiä opintojen kuvaukseen. Lisäksi esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset, valinnan pisteytystä ja jatkovalinnan kriteereitä koskevat muutokset, valittavaa opiskelijamäärää koskeva muutos ja opintojen painotusta koskeva lisäys. Esitys valintaperusteiksi liitteessä. Master of Education, International Programme: Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset. Lisäksi esitetään muutettavaksi maininta ylioppilastutkinnossaan useita reaaliaineiden kokeita suorittaneiden koetuloksen huomioimisesta esivalinnan pisteityksessä. Esitys valintaperusteiksi liitteessä. Varhaiskasvatuksen koulutus: Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset liitteen mukaisesti. Musiikkikasvatuksen koulutus:

13 esitys 13 Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset liitteen mukaisesti. Lisäksi perusteista esitetään poistettavaksi maininta sivuainevalinnasta sekä muutettavaksi valintakokeen toisen vaiheen opetustuokio ryhmätuokioksi. Ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu: Valintaperusteisiin esitetään hakuaikaa, valintakoeaikaa ja tulostenjulkistamisaikaa koskevat tarkistukset. Lisäksi esitetään VAKAVAkoepaikkakuntaa koskeva tekstilisäys sekä valinnan pisteytystä ja jatkovalinnan kriteereitä koskevat muutokset. 1. Vahvistetaan Oulun laaja-alaisen luokanopettajakoulutuksen, taide- ja taitopainotteisen luokanopettajakoulutuksen, teknologiapainotteisen luokanopettajakoulutuksen, Master of Education, International Programme - koulutuksen, varhaiskasvatuksen koulutuksen, musiikkikasvatuksen koulutuksen ja ruotsin kielen kielikylpyyn painottuvan koulutuskokeilun valintaperusteet liitteiden mukaisesti. 2. Kasvatustieteiden koulutuksen valintaperusteet vahvistetaan liitteen mukaisesti, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B29 on päättänyt, että kasvatustieteiden koulutus ei osallistu VAKAVA-kokeeseen kevään 2009 valinnassa. 3. Kajaanin laaja-alaisen luokanopettajakoulutuksen valintaperusteiden vahvistetaan liitteen mukaisesti lukuun ottamatta opiskelijamäärän lisäystä ja opintojen painotusta koskevaa muutosta, joiden osalta päätösesitys esitetään kokouksessa. Valtuutetaan tiedekunnan kanslia tekemään mahdolliset tekniset tarkistukset. 1. esityksen mukaisesti. 2. Kasvatustieteiden koulutuksen valintaperusteet vahvistetaan liitteen mukaisesti muutoin, mutta valintakoekirjojen kohdalta poistetaan maininta minimipistemääristä. 3. Kajaanin laaja-alaisen luokanopettajakoulutuksen valintaperusteet vahvistetaan liitteen mukaisesti lukuun ottamatta opiskelijamäärää, joka on edelleen 60. Opintoja voidaan painottaa erityispedagogiikkaan. Valtuutetaan tiedekunnan kanslia tekemään mahdolliset tekniset tarkistukset. 5 Aloituspaikat, valintaperusteet ja opetussuunnitelman rakenne työvoimapoliittisena koulutuksena toteutettavia, maahanmuuttajille tarkoitettuja opettajan pedagogisia opintoja varten Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan tiedekuntaneuvosto päättää tiedekuntakohtaisista opiskelijavalintaperusteista. Johtosäännön 7 mukaan opetussuunnitelman rakenteista päättää tiedekuntaneuvosto ja opintojaksokohtaisista osista yksikön neuvosto. Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö on päivätyllä

14 14 tarjouksella hakenut rahoitusta työvoimapoliittisena koulutuksena toteutettavaa, maahanmuuttajille tarkoitettua opettajaksi pätevöittävää koulutusta varten. TE-keskus on hyväksynyt tarjouksen päätöksellään kokonaishintaan euroa. Koulutukseen on hyväksytty 13 henkilöä. Se on alkanut ja kestää n. 11 kk. Koulutuksen laajuus on 60 op/44 ov ja se sisältää 60 op:n laajuiset pedagogiset opinnot. Kohderyhmänä ovat sellaiset aineenopettajan kelpoisuuden kotimaassaan suorittaneet henkilöt (enint. 16), joilla on Opetushallituksen rinnastamispäätös ja joilla on riittävän hyvä suomen kielen kielitaito. Valinnan yhteydessä on tarkistettu kielitaito, mistä vastasi dosentti Jarmo Jantusen nimeämä asiantuntija humanistisen tiedekunnan suomi toisena ja vieraana kielenä -oppiaineesta. Hakijat ovat täyttäneet myös työvoimaviranomaisten valintakriteerit, joiden mukaan hakijan tulee olla työtön tai työttömuusuhkan alainen. Lopullisesta opiskelijavalinnasta on päättänyt rahoittaja. Opetussuunnitelma on laadittu KASOPEn aineenopettajan pedagogisten opintojen opintokokonaisuuden pohjalle tätä erityisryhmää varten. Opetussuunnitelma sisältää liitteen mukaisesti ainedidaktisten opintojen, opetusharjoittelun sekä seminaari- ja tutkielmaopintojen ohella suomalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja opetushallintoon perehdyttäviä opintoja. Lisäksi opetussuunnitelmaan sisältyy yliopiston ohjaus- ja työelämäpalvelujen järjestämä uraohjaus ja opintojen tukeminen. Tavoitteena on kokeilla ja kehittää pedagogisten opintojen sisältöjä ja käytänteitä erityisesti monikulttuurisessa kontekstissa. Yksikön neuvosto on käsitellyt asian kokouksessaan ja esittää tiedekuntaneuvostolle, että opettajaksi pätevöittävä opetus maahanmuuttajille -koulutukseen otetaan 16 opiskelijaa, koulutuksen valintaperusteena on aineenopettajan kelpoisuus sekä Opetushallituksen rinnastuspäätös ja riittävä suomen kielen taito, joka tarkistetaan valinnan yhteydessä, tiedekuntaneuvosto vahvistaa opetussuunnitelman rakenteen liitteen mukaisesti. esitys 1. Opettajaksi pätevöittävä opetus maahanmuuttajille -koulutukseen voidaan ottaa 16 opiskelijaa. 2. Koulutuksen valintaperusteena on aineenopettajan kelpoisuus sekä Opetushallituksen rinnastuspäätös ja riittävä suomen kielen taito. 3. Vahvistetaan opetussuunnitelman rakenne liitteen mukaisesti. esityksen mukaisesti. ==================================================================== 6 Jatkokäsittely: Professori Soili Keskisen vapautuspyyntö KL Marja-Liisa Keski-Säntin väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen esitarkastuksesta Tiedekuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessa tiedustella KL Marja-Liisa Keski-Säntin väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen esitarkastajiksi professori Soili Keskistä (Turun yliopisto), professori Reijo Raivolaa (Tampereen yliopisto) ja professori Esko Leskistä (Jyväskylän yliopisto). Kaikki henkilöt antoivat

15 15 suostumuksensa tehtävään. Professori Soili Keskinen on sittemmin päiväämällään kirjeellä pyytänyt vapautusta tehtävästä. Perusteluna hän viittaa Keski-Säntiltä saamiinsa sähköpostiviesteihin, joiden myötä tehtävää alkoi hänen mukaansa leimata epäasiallinen sävy. Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjojen esitarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintolain (434/2003) 28 :ssä määrätään. esitys Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa, joiden tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä em. tarkastajien lausunnon perusteella. Tiedekuntaneuvosto päättää jatkotoimista kokouksessa käytävän keskustelun jälkeen. Tiedekuntaneuvosto toteaa, että professori Soili Keskinen on pyytänyt vapautusta KL Marja-Liisa Keski-Säntin väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen esitarkastustehtävästä. Hänen tilalleen ei nimetä uutta tarkastajaa.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2008 Aika Tiistaina 10.6.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2007 Aika Tiistaina 2.10.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2007 Aika Tiistaina 22.5.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2009 Aika Tiistaina 31.3.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/19.02.2002 FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2005 Aika Tiistaina 29.11.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/004 Aika Tiistaina 16.3.004 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2002 Aika Tiistaina 10.09.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2008 Aika Tiistaina 14.10.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2008 Aika Tiistaina 18.11.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2009 Aika Tiistaina 13.10.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO Kokous 3/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 3/2000 tiistaina 21.3.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2009 Aika Tiistaina 17.2.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2007 Aika Tiistaina 12.6.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 15.4.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2007 Aika Tiistaina 6.2.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2004 Aika Tiistaina 12.10.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2009 Aika Tiistaina 27.1.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Tiedekuntasihteerin

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 17.3.2010.

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika Tiistaina 29.1.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 9/2011 torstaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 9/2011 torstaina klo (KTK314) Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkistaminen ja hyväksyminen 3 Ilmoitusasiat 4 Opiskelijavalinta 2012: aloituspaikat 5 Opiskelijavalinta

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2005 Aika Tiistaina 15.3.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2002 Aika Tiistaina 28.05.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 9/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 9/2000 tiistaina 24.10.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 Aika Tiistaina 13.11.2007 klo 10.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania salissa KTK 108 (1. krs) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2005 Aika Tiistaina 7.6.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2005 Aika Tiistaina 11.10.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/009 Aika Tiistaina 1.5.009 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY01) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/19.03.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 11/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 7/11 27.9.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 15/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 16/11 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 17/11 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2009 Aika Tiistaina 21.4.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 14/99 tiistaina 2.11.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2007 Aika Tiistaina 4.12.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJAT Kokous nro 8/2000 tiistaina 26.09.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä.

Johtosäännön 16 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen kun läsnä on kokouksen puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä. 1 LAPIN YLIOPISTO 341 3236 Aika tiistai 22.3.2005 klo 12.00 Ravintola Felli Akvaario-kabinetti (Yliopistonkatu 8, päärakennus). Läsnä + (pj) =Päivi Naskali (vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2006 Aika Keskiviikkona 25.1.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania Sali KTK108 (1. krs. alkuopetus)

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 7/12 Laila Kuhalampi, puh. (0294 48)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 7/12 Laila Kuhalampi, puh. (0294 48)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 3/12 2.10.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 7/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 8/12 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 9/12 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 9/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 9/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 7/2000 tiistaina 29.08.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh. 553 3606 Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 10/2000 tiistaina 07.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija,

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2009 Aika Tiistaina 15.9.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2004 Aika KESKIVIIKKONA 8.9.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 Aika Tiistaina 01.10.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Dosentin arvoa henkilö on oikeutettu käyttämään myös eläkkeelle siirryttyään.

Dosentin arvoa henkilö on oikeutettu käyttämään myös eläkkeelle siirryttyään. 1/4 OHJEET DOSENTIN ARVOA HAKEVILLE 1. Kelpoisuusvaatimukset Yliopistolain (558/2009) 89 :n mukaan yliopisto voi hakemuksesta myöntää dosentin arvon henkilölle, jolla on perusteelliset tiedot omalta alaltaan,

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 10/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 10/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 7.10.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2004 Aika Tiistaina 17.2.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2009 Aika Tiistaina 15.12.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri HALLITUS 24.3.2004 Kokous 4/04 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Muotoilun semantiikan ja historian dosentuuri 4. Kulttuurimatkailun professorin viran muuttaminen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/16.04.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 17/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2008 Aika Tiistaina 16.12.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Suunnittelijan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri. 5 Finanssioikeuden professorin virka HALLITUS kokous 11/09 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti biologian didaktiikan dosentuuri 4 Ympäristösosiologian dosentuuri 5 Finanssioikeuden

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Aika Paikka torstaina 11.10.2012 klo 14.15 alkaen Luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2006 Aika Tiistaina 11.4.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2003 Aika Tiistaina 18.02.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 Tiedekuntaneuvosto Kokous 25.8.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 21 A 23 A 21/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 22/2010 2 Ilmoitusasiat A 23/2010 3 Toiminta-

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2004 Aika Tiistaina 18.5.2004 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajainhuone

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2010 Aika Tiistaina 2.11.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 1.11.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 29 A 30 A 29/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 30/2010 2 FT Jyrki

Lisätiedot

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2007 Tiedekuntaneuvosto Kokous 16.1.2007 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 1 A 4 A 1/2007 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/2007 2 Ilmoitusasiat A 3/2007 3 Tiedekunnan edustajan

Lisätiedot

B 14/11 2 Vuoden 2012 kansainvälisten hakujen valmistelu: kv-maisteriohjelmien valintaperusteet

B 14/11 2 Vuoden 2012 kansainvälisten hakujen valmistelu: kv-maisteriohjelmien valintaperusteet Tiedekuntaneuvosto 5/11 23.5.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 11/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus OPINTOASIAINPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA B B 13/11 1 Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tutkintosääntö

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 4/2000 tiistaina 18.4.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

Säännökset hallintoelimen koollekutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 ja 42 :ssa.

Säännökset hallintoelimen koollekutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 ja 42 :ssa. PÖYTÄKIRJA 1/2011 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koollekutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 ja 42 :ssa. Kokousaika on ilmoitettu

Lisätiedot

HALLITUKSEN. Aihe. Aika. Paikka. Asialistat. Hallintojohtajaa

HALLITUKSEN. Aihe. Aika. Paikka. Asialistat. Hallintojohtajaa Aihe Aika Paikka Asialistat HALLITUKSEN KOKOUS nro 3/2011 Perjantai 13.5.2011 kello 13.15 Hallituksen kokoushuone HR 144 Hallintojohtajaa A 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Rehtori C 2 Alumnin

Lisätiedot

Oulun yliopiston hallitus Kokouskutsu/esityslista

Oulun yliopiston hallitus Kokouskutsu/esityslista Oulun yliopiston hallituksen kokous 21.-22.5.2019 Kokous: 6/2019 Oulun yliopiston hallitus Kokouskutsu/esityslista Aika: Tiistai 21.5.2019 klo 17.00-19.00 Keskiviikko 22.5.2019 klo 09.00-10.00 ja klo 13.00-14.00

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2011 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2011 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Päätös Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 11.8.2011.

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

B 9/ Esitarkastajien määrääminen KL Marja-Liisa Keski-Säntin. B 10/ Esitarkastajien määrääminen KM Piritta Leinosen

B 9/ Esitarkastajien määrääminen KL Marja-Liisa Keski-Säntin. B 10/ Esitarkastajien määrääminen KM Piritta Leinosen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2007 Aika Tiistaina 3.4.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06 LAPIN YLIOPISTO 1 Läsnä + (pj) +Päivi Naskali(vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään

Lisätiedot

Päivitysvastuu: Hallintojohtaja. SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä

Päivitysvastuu: Hallintojohtaja. SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä Sibelius-Akatemian hallinnointiohjeen liite 9 Päivitysvastuu: Hallintojohtaja SIBELIUS-AKATEMIAN OPETUS- JA TUTKIMUSHENKILÖSTÖN REKRY- TOINTIOHJE (Hallituksen päättämä 16.12.2009) Tehtävät Professorin

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2008 Aika Tiistaina 11.3.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 28.5.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 17 A 18 A 17/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 18/2010 2 FT Juha Ridanpään dosentuuriasia;

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kokous: Keskiviikko 17.10.2012 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Seppo Vainio, professori (poissa) Ari-Pekka Kvist, laboratorioinsinööri (poissa) Ritva Heljasvaara, yliopistotutkija (poissa) Anna Laitakari, fil.

Seppo Vainio, professori (poissa) Ari-Pekka Kvist, laboratorioinsinööri (poissa) Ritva Heljasvaara, yliopistotutkija (poissa) Anna Laitakari, fil. BIOKEMIAN JA MOLEKYYLILÄÄKETIETEEN BIOKEMIAN JA MOLEKYYLILAAKETIETEEN TIEDEKUNNAN TIEDEKUNTAHALLITUKSEN KOKOUS Aika 6.2.2014 kello 13:00 15:15 Paikka Kokoushuone LIOIA, Kontinkangas (Aapistie 7) Tiedekuntaneuvoston

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2005 Aika Tiistaina 6.9.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2009 Aika Tiistaina 9.6.2009 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajanhuone

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Savonlinnan kampus, Kuninkaankartanonkatu 7, kokoushuone B304

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Savonlinnan kampus, Kuninkaankartanonkatu 7, kokoushuone B304 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 10.07.2017 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 10.07.2017, 10:00-12:05 Paikka Savonlinnan kampus, Kuninkaankartanonkatu 7, kokoushuone B304 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2006 Aika Tiistaina 5.9.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Henrik Kunttu Taru Kujanpää Marja Korhonen Dekaani Hallintopäällikkö Opintopäällikkö

Henrik Kunttu Taru Kujanpää Marja Korhonen Dekaani Hallintopäällikkö Opintopäällikkö JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kokous: Keskiviikko 14.6.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

A 11/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 12/ Ilmoitusasiat A 13/ Tiedekunnan tutkimus- ja koulutustoimikuntien täydentäminen

A 11/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 12/ Ilmoitusasiat A 13/ Tiedekunnan tutkimus- ja koulutustoimikuntien täydentäminen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2010 Aika Tiistaina 13.4.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

- VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197. A 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

- VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197. A 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Aihe HALLITUKSEN KOKOUS nro 2/2010 Aika Tiistai 9.3.2010 kello 11.00 Paikka Asialistat - VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197 Hallintojohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ESITTELYLISTA A 5/2012 Juha Kukkonen puh Varsinainen jäsen

PÖYTÄKIRJA ESITTELYLISTA A 5/2012 Juha Kukkonen puh Varsinainen jäsen ESITTELYLISTA A 5/2012 Kokous n:o 2 tiistaina 23.10.2012 klo 15.00-16.20 dekaani Peppi Karppinen akatemiatutk. Jouni Jaakkola I Raija Lähdesmäki tutkijatoht. Juha Risteli prof. Suvi Rahja 1. Kokouksen

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2018)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2018) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 7.6.2018 (nro 3/2018) Aika: klo 8.15 8.43 Paikka: Ag B201 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija Collin,

Lisätiedot

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Hyväksytty sähkötekniikan akateemisessa komiteassa 7. päivänä kesäkuuta 2011. Niissä kohdissa, joissa päättäjä johtuu jostain muusta säännöstä

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 10/2012 maanantaina 26.11.2012 klo 12.00 (KTK219) Käsiteltävät asiat:

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 10/2012 maanantaina 26.11.2012 klo 12.00 (KTK219) Käsiteltävät asiat: Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 3 Ilmoitusasiat 4 Erityisopettajan kelpoisuuden tuottavien opintojen tarjoaminen ennen vuotta

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2006 Aika Tiistaina 31.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 28/ FT Netta Iivarin dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 29/ FT Pertti Rautiaisen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi

A 28/ FT Netta Iivarin dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi. A 29/ FT Pertti Rautiaisen dosentuuriasia; ehdotus asiantuntijoiksi OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A4 / 2009 Pertti Tikkanen Tiedekuntaneuvosto Kokous 7.4.2009 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 26 A 29 A 26/2009 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 27/2009 2 Ilmoitusasiat A 28/2009

Lisätiedot