Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä."

Transkriptio

1 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2006 Aika Tiistaina klo Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 37/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 38/ Ilmoitusasiat A 39/ Professorin määräaikainen virkasuhde, kasvatustiede, kansainvälisyyskasvatus (asiantuntijalausunnot, virkaehdotus) A 40/ Professorin virka, kasvatustiede, oppimisen ja opetuksen tutkimus (asiantuntijalausunnot, opetusnäyte, haastattelu) A 41/ Tulosneuvotteluihin valmistautuminen Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B B 31/ KM Anna Näyhän kasvatustieteen lisensiaatin tutkintoon kuuluvien opintojen arviointi B 32/ Painatusluvan myöntäminen FM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle B 33/ Vastaväittäjän ja kustoksen määrääminen FM Timo Karjalaisen väitöstilaisuuteen sekä väitöstilaisuuden ajankohdan määrääminen B 34/ Painatusluvan myöntäminen KM Mikko Saaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle B 35/ Vastaväittäjän ja kustoksen määrääminen KM Mikko Saaren väitöstilaisuuteen sekä väitöstilaisuuden ajankohdan määrääminen B 36/ KK Aatto Pennasen väitöskirjan arvostelu B 37/ Tiedekunnan opiskelijavalintojen kehittäminen B 38/ Suomen kasvatustieteellisen seuran pro gradu- ja väitöskirjapalkinto B 39/ Esitys vuonna 2007 alkaviksi maisteriohjelmiksi Hallintopäällikön esittelemät asiat A 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty Neuvosto on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä. Arvosteltaessa opintosuoritusta on puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä oltava läsnä vähintään neljä.

2 2 Todettiin. 2 Ilmoitusasiat Yliopiston henkilöstöpalveluiden päätökset viran nimen ja palkkaluokan muuttamisesta KASOPE:n amanuenssin virka (nro 2469) A20 muutettu lukien suunnittelijan viraksi A22; viran haltija Kimmo Spets KASOPE:n osastosihteerin virka (nro 2175) A15 muutettu lukien suunnittelijan viraksi A22; viran haltija Eija Arposalo viran lakkauttamisesta KTK:n osastosihteerin virka (nro 1891) A16 lakkautettu lukien. Dekaanin esittelyssä tehdyt päätökset Nimitetty seuraavat henkilöt määräaikaisiin virkasuhteisiin Ahvensalmi, Matti osa-aikainen atk-neuvoja I /KTK (työllisyysvarat) Rämö, Marko osa-aikainen tiedotussihteeri/kasope (työllisyysvarat) Muut ilmoitusasiat liitteessä. esitys Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Esittelyn mukaisesti. 3 Professorin määräaikainen virkasuhde, kasvatustiede, kansainvälisyyskasvatus 3. käsittely (asiantuntijalausunnot, virkaehdotus) Tiedekuntaneuvosto päätti kokouksessaan (A 23): esittää tiedekuntaan kasvatustieteen professorin määräaikaista virkasuhdetta, jonka alan täsmennys on kansainvälisyyskasvatus virkasuhteen täytössä käytetään kutsumismenettelyä ja virkaan kutsutaan KT, dosentti Rauni Räsänen kolmen vuoden määräajaksi esittää seloste määräaikaisen virkasuhteen täyttämisestä rehtorin hyväksyttäväksi nimetä asiantuntijoiksi professori Ari Antikainen ja professori Pauli Kaikkonen. Rauni Räsänen on antanut suostumuksensa virkaan nimittämiseen. Yliopiston rehtori hyväksyi selosteen

3 PROFESSORIN VIRKOJEN TÄYTTÖ KUTSUMISMISMENETTELYÄ KÄYTTÄEN Hyväksytty hallituksen kokouksessa ===== Kutsumismenettelyn käyttö Virantäyttölain 10 :n mukaan professorin virka voidaan täyttää kutsusta haettavaksi julistamatta ja virkaehdotusta tekemättä silloin, kun virkaan voidaan kutsua erittäin ansioitunut henkilö tai virkaan nimitetään määräajaksi. Mainitun lainkohdan 2 momentin mukaan virkaan voidaan nimittää kutsusta vain henkilö, joka kiistatta on virkaan kelpoinen. Virantäyttölain alkuperäisten määräysten (856/1991) mukaan perusteena kutsumismenettelylle saattoi olla myös jos viran saaminen nopeasti täytetyksi on alan opetuksen ja tutkimuksen tai taiteellisen toiminnan järjestämiseksi erityisen tärkeää. Muutoksella on siten tiukennettu kutsumismenettelyn edellytyksiä. Virkaan kutsumisen edellytykset on jaettu virantäyttölaissa kahteen osaan. Ensinnäkin jommankumman edellytyksen virkaan voidaan kutsua erittäin ansioitunut henkilö tai virkaan nimitetään määräajaksi on täytyttävä. Molemmissa tapauksissa virkaan voidaan kutsua kuitenkin vain kiistatta kelpoinen henkilö. Voimassa olevassa lainsäädännössä on katsottu, että ehto täyttyy silloin kun sekä asiantuntijat lausunnoissaan että virkaehdotuksen tekevä viranomainen virkaehdotusta tehdessään ovat yksimielisiä virkaan kutsuttavan kelpoisuudesta. ===== Liitteenä kopiot asiantuntijalausunnoista ja virantäyttöselosteesta. Kokouskutsun 4/ mukana on lähetetty perustelumuistio , säädöksiä kutsumenettelystä, Räsäsen CV ja nimikirjanote. Asiantuntijat ovat lausuntojensa keskeisissä kohdissa todenneet kutsuttavan pätevyydestä seuraavaa: Antikainen Edellä esittämäni mukaisesti katson, että Rauni Räsäsellä on epäilemättä näytöt tieteellisestä, opetuksellisesta ja käytännöllisestä pätevyydestä kasvatustieteen, erityisesti kansainvälisyyskasvatuksen professorin virkaan ja arvioin hänet mielihyvin kiistatta kelpoiseksi tähän määräaikaiseen virkaan. Kaikkonen Kasvatustieteiden tiedekunta toteaa virantäyttöselosteessaan, että kansainvälisyyskasvatuksen osa-alueiksi on perinteisesti määritelty mm. ihmisoikeuskasvatus, rauhankasvatus, tasa-arvokasvatus sekä kehitys- ja oikeudenmukaisuuskysymykset globalisoituvassa maailmassa. Arvioni mukaan Rauni Räsäsen tutkimustoiminta ja tuotanto kattaa hyvin nämä alueet, on pitkäjänteistä ja johdonmukaista sekä laadultaan varsin korkeatasoista. Perustuen edellä esittämiini dokumentteihin ja niiden pohjalta laatimaani arvioon totean, että dosentti KT Rauni Räsäsellä on selkeästi tieteellinen pätevyys kasvatustieteen professorin virkaan, jonka täsmennyksenä on kansainvälisyyskasvatus. Katson, että hän on virkaan nimittämisen kannalta erittäin ansioitunut ja kiistatta kelpoinen tulemaan siihen nimitetyksi. 3 Virantäyttötyöryhmä (Siljander (pj.), Syrjälä, Korkeamäki, Roberts, Vänskä, Pesonen ja Isohanni) on kokouksessaan käsitellyt asiaa ja esittää yksimielisesti tiedekuntaneuvostolle seuraavaa:

4 esitys 4 opetusnäytettä ja haastattelua ei järjestetä, koska Räsänen on ansiokkaasti vuodesta 1986 toiminut tiedekunnassa opettajana ja tutkijana ja hänellä on asiakirjojen ja niihin sisältyvän opetusportfolion sekä asiantuntijalausuntojen perusteella professorin virkaan vaadittava opetustaito Räsäsellä on asiantuntijalausuntojen ja asiakirjoista ilmenevien seikkojen perusteella vaadittava tieteellinen pätevyys kasvatustieteen, kansainvälisyyskasvatuksen professorin virkaan Räsäsellä on asiantuntijalausuntojen sekä asiakirjoista ilmenevien asioiden perusteella virkaan vaadittava käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan asiantuntijalausuntojen perusteella Räsänen on kiistatta kelpoinen virkaan dosentti, KT Rauni Räsänen nimitetään professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen, kasvatustiede, kansainvälisyyskasvatus Todetaan asiantuntijalausunnot saapuneiksi. 2. Esitetään virantäyttötyöryhmän yksimielisen esityksen mukaisesti asiantuntijalausuntojen ja asiakirjoista ilmenevien seikkojen perusteella, että dosentti, kasvatustieteen tohtori Rauni Räsänen nimitetään kasvatustieteen professorin määräaikaiseen virkasuhteeseen Viran alan täsmennys on kansainvälisyyskasvatus. 3. Varataan mahdollisuus tehdä muistutus virkaehdotuksesta yliopiston rehtorille kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tästä päätöksestä. Mahdollinen muistutus on toimitettava Oulun yliopiston kirjaamoon (PL 8000, Oulun yliopisto) 5. päivänä lokakuuta 2006 klo mennessä. Postitse lähetettävä muistutus on jätettävä postin kuljetettavaksi siten, että se on perillä yliopiston kirjaamossa määräajan päättyessä Päätettiin yksimielisesti esittelyn mukaisesti. 4 Professorin virka, kasvatustiede, oppimisen ja opetuksen tutkimus (Oulu) (nro 250) 4. käsittely (asiantuntijalausunnot, opetusnäyte, haastattelu) Määräaikaan mennessä virkaa hakivat FT, KT, dosentti Tuula Asunta, KT, dosentti Sanna Järvelä, KT, dosentti Simo Skinnari, joista hakija Skinnari on peruuttanut hakemuksensa kirjeellään Tiedekunnan nimeäminä asiantuntijoina ovat toimineet professori Jari Lavonen, professori Eero Ropo ja professori Eija Syrjäläinen. Liitteenä kopiot asiantuntijalausunnoista (säilytä asian jatkokäsittelyjä varten). Kokouskutsun 3/ mukana on lähetetty kopiot virantäyttöselosteesta ja hakemusasiakirjoista. Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä koko virantäytön ajan tiedekunnan kansliassa.

5 5 Virantäyttöselosteen mukaan asiantuntijalausuntojen saavuttua tiedekuntaneuvosto päättää, varataanko hakijalle mahdollisuus antaa opetusnäyte. Tiedekuntaneuvosto voi järjestää myös hakijan haastattelun tarkoituksenmukaiseksi katsomassaan laajuudessa. Opetustaitoa arvosteltaessa otetaan huomioon pedagoginen koulutus, opetustyössä hankittu käytännön kokemus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja opetusnäyttein osoitettu opetuskyky. Hakija Asunta on kirjeellään pyytänyt tiedekuntaneuvosto vapauttamaan hänet opetusnäytteen antamisesta (perustelut liitteenä). Hakija Järvelä on kirjeellään pyytänyt, että hänet vapautettaisiin opetusnäytteen antamisesta, koska hän on ollut nimitettynä täytettävänä olevaan virkaan Virantäyttötyöryhmä (Siljander (pj.), Keranto, Korkeamäki, Syrjälä, Tuominen-Eilola, Vänskä, Vähäsöyrinki ja Isohanni) on kokouksessaan käsitellyt asiaa ja esittää yksimielisesti tiedekuntaneuvostolle, että hakijoiden esittämien perustelujen ja hakemusasiakirjoista ilmenevien opetustaitoa koskevien näyttöjen perusteella opetusnäytteitä ja haastatteluja ei ole tarpeen järjestää. esitys 1. Todetaan asiantuntijalausunnot saapuneiksi. 2. Päätetään virantäyttötyöryhmän esityksen mukaisesti, että opetusnäytteitä ja haastatteluja ei ole tarpeen järjestää Päätettiin yksimielisesti esittelyn mukaisesti. 5 Tulosneuvotteluihin valmistautuminen Hallintopalvelut on lähettänyt sisäiset ohjeet Oulun yliopiston tulosneuvottelujen tavoitteista kaudella ja voimavaroista vuonna 2007 sekä neuvotteluihin liittyvien asiakirjojen valmistelusta (liite). Opetusministeriön ohjeet on jaettu yksiköille kesällä Ohjeissa korostetaan kehittämiskohteina erityisesti tutkimuksen laadun kohottamista, tutkimustoiminnan sekä perus- ja jatkokoulutuksen kansainvälisyyden vahvistamista sekä opettajankoulutusta. Opetusministeriö edellyttää yliopistoilta opettajankoulutuksen aloituspaikkojen vähentämistä vuodesta 2010 lähtien. Vaatimus merkitsee Oulun yliopiston nykyisen 205 aloituspaikan supistamista vähintään prosentilla. Samalla yliopiston tulee selvittää, voidaanko opettajankoulutus ja siihen liittyvä harjoittelu järjestää yhdessä yksikössä. Koulutuksen vähentämistä perustellaan ikäluokkien pienentymisellä. Valtionhallinnon tuottavuusohjelma ohjaa yliopiston toimintaa rakenteellisen

6 kehittämisen suuntaan. Rakenteellista kehittämistä jatketaan yliopiston kehittämis- ja sopeuttamisohjelman sekä meneillään olevan strategiatyön pohjalta osana tuottavuusohjelman toteuttamista. 6 Yliopiston hallitus käsitteli kokouksessaan rakenteellisen kehittämisen hankkeita ja päätti kasvatustieteellisen alan yksityiskohtaisista peruslinjauksista seuraavaa: Varhaiskasvatuksen koulutuksen kasvatustieteen maisterin ja kasvatustieteen kandidaatin (lastentarhanopettajan) tutkintoon liittyvä koulutus lopetetaan Kajaanista kokonaan vuonna Varhaiskasvatuksen koulutukseen jää ainoastaan sivuaineopetus, täydennyskoulutus sekä tutkimustoiminta. Pysyvä erityispedagogiikan koulutus aloitetaan Kajaanin opettajankoulutusyksikössä. Perustetaan kasvatustieteiden tiedekunnan jo tekemän esityksen mukaisesti erityispedagogiikan professorin virka alkaen Kajaanin opettajankoulutusyksikköön (ei edellytä erityisresurssia). Kajaaniin pyritään saamaan erityisopettajien koulutusta ja siihen liittyen erityispedagogiikan oppiainekoulutusta, vähimmäistavoitteena erityispedagogiikkaan painottuva luokanopettajankoulutus. Luokanopettajankoulutus Kajaanissa profiloituu lisäksi liikunta- ja terveyskasvatukseen. Mikäli luonnontieteellisen tiedekunnan tietojenkäsittelytieteiden laitos lopettaa ohjelmoinnin suuntautumisvaihtoehdon koulutuksen Kajaanissa ja perustaa Kajaanin yksikköön uuden suuntautumisvaihtoehdon, tietotekniikan kouluttaja- ja konsulttikoulutuksen, osallistuu opettajankoulutusyksikkö uuden suuntautumisvaihtoehdon toteuttamiseen. Matematiikkaa ja muita opettajan sivuaineita (25 60 op) tarjotaan tukemaan opettajankoulutusta sekä yliopistokeskuksen ja ammattikorkeakoulun toimintaa. Uusia maisteriohjelmia koskevat esitykset käsitellään opintoasiainpäällikön listalla. esitys Tiedekuntaneuvosto käy lähetekeskustelun tiedekunnan rakenteellisesta kehittämisestä ja tulosneuvotteluissa käsiteltävistä keskeisistä asioista. Esittelyn mukaisesti. Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B 1 KM Anna Näyhän kasvatustieteen lisensiaatin tutkintoon kuuluvien opintojen arviointi Pysyväismääräysten mukaan pääaineen arvosanasta päättää tiedekuntaneuvosto pääaineen professorin esityksestä. Pääaineen opinnot arvostellaan asteikolla tyydyttävä, hyvä, erinomainen. Pääaineen arvosanaa määrättäessä ei oteta huomioon lisensiaatintutkimuksen arvosanaa.

7 Tutkinnon valvojana toimivan professori Pauli Siljanderin ilmoituksen mukaan Näyhä on suorittanut lisensiaatin tutkintoon kuuluvat kasvatustieteen pääaineen opinnot. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 64 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Hallintojohtosäännön 68 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. esitys Hyväksytään pääaineen kasvatustiede arvosana professori Pauli Siljanderin esityksen perusteella. Tiedekuntaneuvosto hyväksyi pääaineen arvosanaksi professori Pauli Siljanderin esityksen mukaisesti hyvät tiedot. 2 Painatusluvan myöntäminen FM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Tiedekuntaneuvosto nimesi FM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen The Environment in Contexts: Environmental Concern in the Komi Republic (Russia)" esitarkastajiksi painatusluvan myöntämistä varten professori Ilmo Massan ja professori Markku Kivisen. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan esitarkastajien tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä esitarkastajien lausunnon perusteella. Liitteenä esitarkastajien lausunnot. Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Karjalainen on ilmoittanut, että hänellä ei ole huomautettavaa esitarkastajien lausuntoihin. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 64 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Esitarkastusmenettelyyn pohjautuva painatusluvan myöntäminen voidaan rinnastaa opintosuorituksen arvosteluun. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat 7

8 osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. 8 Hallintojohtosäännön 68 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Tiedekuntaneuvosto päätti myöntää painatusluvan KM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle The Environment in Contexts: Environmental Concern in the Komi Republic (Russia )". 3 Vastaväittäjän ja kustoksen määrääminen FM Timo Karjalaisen väitöstilaisuuteen sekä väitöstilaisuuden ajankohdan määrääminen Asia voidaan ottaa käsiteltäväksi, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B 32 myöntää painatusluvan Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöstilaisuuteen edustajansa (kustos) sekä yhden tai kaksi vastaväittäjää, joilla tulee olla dosentin pätevyys tai vastaavat tieteelliset ansiot. Väittelijän ohjaajat sekä yhdistelmäväitöskirjojen muut tekijät eivät voi toimia vastaväittäjinä. Väitöskirjan tekijälle varataan tilaisuus lausunnon antamiseen vastaväittäjän nimeämisestä. esitys 1. Tiedustellaan vastaväittäjää ja nimetään kustos tiedekuntaneuvoston istunnossa käytävän keskustelun pohjalta. 2. Valtuutetaan dekaani määräämään väitöstilaisuuden ajankohta. 1. Tiedekuntaneuvosto päätti tiedustella vastaväittäjiksi professori Ilmo Massaa Helsingin yliopistosta ja nimesi kustokseksi professori Timo Järvikosken. 2. Esittelyn mukaisesti. 4 Painatusluvan myöntäminen KM Mikko Saaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Tiedekuntaneuvosto nimesi KM Mikko Saaren väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen Kielikylpyopetuksen kulttuuripedagoginen perusta" esitarkastajiksi painatusluvan myöntämistä varten erikoistutkija PsT Eila Aarnoksen ja tutkija FT Siv Björklundin. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan esitarkastajien tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä esitarkastajien lausunnon perusteella. Liitteenä esitarkastajien lausunnot.

9 9 Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Saari on ilmoittanut, että hänellä ei ole huomautettavaa esitarkastajien lausuntoihin. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 64 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Esitarkastusmenettelyyn pohjautuva painatusluvan myöntäminen voidaan rinnastaa opintosuorituksen arvosteluun. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. Hallintojohtosäännön 68 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Tiedekuntaneuvosto päätti myöntää painatusluvan KM Mikko Saaren väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Kielikylpyopetuksen kulttuuripedagoginen perusta ". 5 Vastaväittäjän ja kustoksen määrääminen KM Mikko Saaren väitöstilaisuuteen sekä väitöstilaisuuden ajankohdan määrääminen Asia voidaan ottaa käsiteltäväksi, mikäli tiedekuntaneuvosto edellä kohdassa B 34 myöntää painatusluvan Saaren väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöstilaisuuteen edustajansa (kustos) sekä yhden tai kaksi vastaväittäjää, joilla tulee olla dosentin pätevyys tai vastaavat tieteelliset ansiot. Väittelijän ohjaajat sekä yhdistelmäväitöskirjojen muut tekijät eivät voi toimia vastaväittäjinä. Väitöskirjan tekijälle varataan tilaisuus lausunnon antamiseen vastaväittäjän nimeämisestä. esitys 1. Tiedustellaan vastaväittäjää ja nimetään kustos tiedekuntaneuvoston istunnossa käytävän keskustelun pohjalta. 2. Valtuutetaan dekaani määräämään väitöstilaisuuden ajankohta. 1. Tiedekuntaneuvosto päätti tiedustella vastaväittäjiksi tutkija, FT Siv Björklundia Vaasan yliopistosta ja nimesi kustokseksi professori Juhani Suortin. 2. Esittelyn mukaisesti. 6 KK Aatto Pennasen väitöskirjan arvostelu Tiedekuntaneuvosto myönsi painatusluvan KK Aatto Pennasen

10 väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle "Peruskoulun johtaminen. Modernista kohti transmodernia johtamista". Väitöstilaisuus järjestettiin Vastaväittäjän lausunto väitöskirjasta ja sen puolustamisesta liitteenä. Yliopistoasetuksen (115/1998) 18 :n mukaan ennen väitöskirjan, lisensiaatintutkimuksen ja näitä vastaavan opin- ja taidonnäytteen arvostelua tekijälle on varattava tilaisuus vastineen antamiseen esitarkastajan, tarkastajan tai vastaväittäjän lausunnosta. Pennasta on pyydetty toimittamaan mahdollinen vastineensa tiedekuntaneuvoston kokoukseen mennessä. Väitöskirjan ja soveltuvin osin lisensiaatintutkimuksen hylkäämistä tai hyväksymistä ja arvolauseketta määrättäessä otetaan huomioon mm. seuraavat seikat: 1) tutkimusasetelman merkittävyys, omaperäisyys tai uutuus suhteessa muuhun asianomaisella alalla suoritettuun ja meneillään olevaan tutkimukseen, 2) valittujen tutkimusmenetelmien perustelu, menetelmien käytön omaperäisyys, uusien menetelmien kehittäminen, 3) saatujen tulosten teoreettinen tai käytännöllinen merkitys, 4) työn osoittama perehtyneisyys asianomaiseen tutkimusalaan ja kyky tarkastella omaa ja muuta tutkimusta kriittisesti, 5) esityksen johdonmukaisuus ja selkeys sekä muut tyyliseikat, 6) väitöskirjan tekijän kyky puolustaa tutkimustaan väitöstilaisuudessa. 7) Kasvatustieteiden tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan väitöskirja arvostellaan asteikolla kiittäen hyväksytty, hyväksytty, hylätty. Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 64 :n mukaan esittelymenettelyä ei noudateta opintosuoritusta arvosteltaessa. Hallintojohtosäännön 68 :n mukaan hallintoelin on päätösvaltainen arvostellessaan opintosuoritusta kun kokouksen puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä on läsnä vähintään neljä. Yliopistolain (645/1997) 42 :n mukaan opintosuorituksen arvosteluun saavat osallistua vain ne jäsenet tai varajäsenet, joilla on samantasoinen opintosuoritus tai jotka on nimitetty professorin virkaan. Tiedekuntaneuvosto hyväksyi KK Aatto Pennasen väitöskirjaksi tarkoittaman tutkimuksen " Peruskoulun johtaminen. Modernista kohti transmodernia johtamista " arvolauseella hyväksytty. 7 Tiedekunnan opiskelijavalintojen kehittäminen VAKAVA hanke on pyytänyt tiedekuntien sitoumusta ja tietoa siitä, mitkä koulutukset voivat olla vuoden 2007 valtakunnallisessa kaikille koulutuksille tarkoitetussa yhteisessä kirjallisessa kokeessa. Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö käsitteli edellisen kerran valintauudistusta keväällä Tuolloin päätettiin palata asiaan syksyn

11 11 ensimmäisessä kokouksessa, jolloin voidaan hyödyntää valintalautakunnilta saatu tieto pilotin kokemuksista. Kajaanin opettajankoulutusyksikkö on antanut lausuntonsa toukokuussa Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö käsitteli asiaa kokouksessa. Pilottivaiheeseen osallistui useita yliopistoja ja koulutuksia. Vakava-hanke kokoaa yliopistojen kokemukset pilottikokeilusta ja laatii kansallisen raportin marraskuussa VAKAVA-valintajärjestelmä lyhyesti: 1) Vuoden 2007 valinnoissa on tarkoitus luopua luokanopettajien ja lastentarhanopettajien koulutusten nykyisestä esivalinnasta. 2) Uudistettu valintajärjestelmä antaa kaikille hakijoille mahdollisuus päästä valintojen ensimmäisen vaiheen kirjalliseen kokeeseen. 3) Toisen vaiheen valinnoista päättävät valintayksiköt itsenäisesti. 4) Yliopisto voi käyttää valintaperusteena ensimmäisen vaiheen valinnan tulosta sellaisenaan. 5) Mikäli koulutukseen valinta muodostuu pelkästään teoskuulustelusta ja muista kirjallisista tehtävistä, olisi ne mahdollista järjestää ensimmäisen vaiheen yhteyteen. 6) Valtakunnallisen kirjallisen kokeen lisäksi tulevien valintayksikön muiden kirjallisten osioiden laadinnasta vastaavat yksiköt itse. Vuoden 2006 valtakunnallinen pilotti toteutettiin samanaikaisesti kaikissa pilottiin osallistuvissa yksiköissä. Kasvatustieteiden tiedekunnasta mukana olivat Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikön - laaja-alainen luokanopettajakoulutus, - teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus ja - varhaiskasvatuksen koulutus. Kajaanin opettajankoulutusyksikön - luokanopettajan ja varhaiskasvatuksen koulutukset ja - ruotsin kielen kielikylpyyn painottuva koulutuskokeilu. Vuonna 2007 VAKAVA-hankkeen kirjalliseen kokeeseen osallistuvat koulutukset: Kajaanin opettajankoulutusyksikkö on päivätyllä dekaanille osoitetulla lausunnolla ilmoittanut, että Kajaanin luokanopettajakoulutus ja varhaiskasvatuksen koulutus voivat osallistua valintojen jatkokehittelyyn (liite). Kasvatustieteiden ja opettajankoulutusyksikkö on päättänyt (B23/2006), että luokanopettajan koulutus, taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus, teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus sekä varhaiskasvatuksen koulutus osallistuvat vuoden 2007 kaikille kasvatusalan koulutuksille tarkoitettuun yhteiseen kirjalliseen kokeeseen. esitys 1) Kasvatustieteiden tiedekunta suhtautuu myönteisesti VAKAVA-hankkeen kirjalliseen kaikille kasvatusalan koulutuksille tarkoitettuun yhteiseen kokeeseen seuraavin perustein: - ensimmäisen vaiheen kirjalliseen kokeeseen voivat osallistua kaikki halukkaat korkeakoulukelpoiset hakijat, - yksiköille jää valinnanvapaus organisoida toisen vaiheen valintajärjestelyt ja kriteerit,

12 12 - kaikille kasvatusalan koulutuksille tarkoitetun yhteisen kirjallisen kokeen yhteyteen on mahdollista liittää yksikön oma kirjallinen koe, - valintajärjestelmä mahdollistaa erillisvalinnan järjestämisen niissä koulutuksissa, joissa kielikysymykset tai muut esille tulevat seikat estävät osallistumisen suomenkieliseen kirjalliseen kokeeseen. 2) Seuraavat koulutukset osallistuvat vuoden 2007 kaikille kasvatusalan koulutuksille tarkoitettuun yhteiseen kirjalliseen kokeeseen: - luokanopettajan koulutus, KASOPE - taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus, KASOPE - teknologiapainotteinen luokanopettajakoulutus, KASOPE - varhaiskasvatuksen koulutus. KASOPE - luokanopettajan koulutus, KOKY - varhaiskasvatuksen koulutus, KOKY. 3) Seuraavien koulutusten osallistuminen ilmoitetaan myöhemmin: - kasvatustieteiden koulutus (pääaineena kasvatustiede, pääaineena kasvatuspsykologia) Päätettiin kohdat 1 ja 2 esityksen mukaan. valta kasvatustieteiden koulutuksen osallistumisesta vuoden 2007 kaikille kasvatusalan koulutuksille tarkoitettuun yhteiseen kirjalliseen kokeeseen päätettiin delegoida koulutuksen vastuuhenkilöille professori Hannu Soinille ja professori Pauli Siljanderille. 8 Suomen kasvatustieteellisen seuran pro gradu ja väitöskirjapalkinto Suomen kasvatustieteellinen seura jakaa vuoden 2006 pro gradu- ja väitöskirjapalkinnot Kasvatustieteen päivillä Oulussa 24. marraskuuta. Tiedekuntia on pyydetty valitsemaan tiedekunnan pro gradu- ja väitöskirjaehdokkaat, jotka on hyväksytty lukuvuonna (liite1). Kajaanin opettajankoulutusyksikkö esittää päivätyllä tiedekuntaan toimitetulla päätöksellä palkittavaksi pro gradu tutkielmaksi Anssi-Pekka Uddin opinnäytetyötä Ohjaus Kajaanin opettajankoulutuksessa opiskelijoiden kokemana. Arvolause: laudatur. (liite2) Kasvatustieteiden ja opettajankoulutusyksikkö esittää tekemällään päätöksellä (B24/2006) palkittavaksi pro gradu tutkielmaksi Noora Aitan opinnäytetyötä Oppilaskoti lapsuuden elämäntilanteena Suomalaisten lähetyslasten kokemuksia sisäoppilaitoksista ulkomailla. Arvolause: laudatur. Tiedekunnan selvityksen mukaan vuonna hyväksyttyjä väitöskirjoja oli yhteensä neljä (4), joista yksi on hyväksytty arvolauseella kiittäen hyväksytty (liite3). Seppo Karppisen väitöskirja Seikkailullinen vuosi haastavassa luokassa. Etnografinen toimintatutkimus seikkailu- ja elämyspedagogiikasta, Raija Erkkilän Moniääninen paikka Opettajien kertomuksia elämästä ja koulutyöstä Lapissa sekä Markku Salakan Suomeen palaavien lähetystyöntekijöiden paluuta koskevat puhetavat. Paluusokki ja identiteetin monikulttuuriset jännitteet on hyväksytty arvolauseella hyväksytty. Hanna Salovaaran väitöskirja Achievement Goals and cognitive learning strategies in dynamic contexts of learning on hyväksytty arvolauseella kiittäen hyväksytty.

13 13 esitys Tiedekuntaneuvosto päättää pro gradu- ja väitöskirjaehdokkaat. Tiedekuntaneuvosto päätti esittää palkittaviksi opinnäytetöiksi 1) molemmat laudatur-arvosanalla hyväksytyt yksiköiden esittämät Anssi-Pekka Uddin ja Noora Aitan pro gradu -tutkielmat ja 2) laudatur-arvosanalla hyväksytyn Hanna Salovaaran väitöskirjan. 9 Esitys vuonna 2007 alkaviksi maisteriohjelmiksi Opetusministeriö muuttaa maisteriohjelmista annettua asetusta syksyllä 2006 (liite1). Opetusministeriön aikatauluista johtuen tiedekunta joutuu ennakoimaan mahdollisesti alkavan koulutuksen järjestämisoikeuksia ennen kuin EU tekee päätöksen koulutuksen alkamisesta. Tiedekuntaan esitykset on pyydetty mennessä ja Opetusministeriöön mennessä. Tiedekuntaneuvosto on päättänyt, että Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö hakee maisteriohjelmaa ERASMUS MUNDUS ohjelmasta. Hakemus ja maisteriohjelman suunnitelma on hyväksytty tiedekuntaneuvostossa. Hakemus EDGE Joint Master s in Education, Development, Globalisation and Ethics maisteriohjelmaksi on käsittelyssä Euroopan Unionin komissiossa, joka tekee päätöksen hyväksyä tai hylätä hakemus Kyseessä on kaksivuotinen kolmen yliopiston järjestämä maisteriohjelma. Maisteriohjelman hakuprosessi vahvistettiin Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikössä (B25/2006). EDGE-hakemus on kokouksessa nähtävänä. Kajaanin opettajankoulutusyksikkö esittää, että Kajaanin opettajankoulutusyksikkö hakee kasvatustieteen maisteriohjelmaa, erityisalana erityiskasvatus. Ohjelman nimi on Erityiskasvatukseen painottunut kasvatustieteen maisteriohjelma. Tutkinnon laajuus on 120 opintopistettä ja vuotuinen sisäänotto 20 opiskelijaa vuodesta 2007 alkaen. Kaksivuotisessa maisteriohjelmassa suoritetaan kasvatustieteen maisterin tutkinto, jossa pääaine kasvatustiede on painottunut erityiskasvatukseen. Ohjelma tuottaa kelpoisuuden kasvatusalan tieteelliseen jatkokoulutukseen. Opiskelijoiksi valitaan sellaisia kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneita henkilöitä, jotka ovat suorittaneet opettajan substanssiopinnot (opetettavien aineiden perusopinnot tai ammatilliset opinnot tai muut vastaavat opinnot) ja erityispedagogiikan perusopinnot (25 op). Ohjelmaan voidaan ottaa myös sellaisia amk tutkinnon suorittaneita, joilla on riittävät pääaineen opinnot (60 op) ja arvosana erityispedagogiikassa (25 op). Ohjelma ei tuota erityisopettajan kelpoisuutta. Kokouksessa Kajaanin opettajankoulutuksen yksikön maisteriohjelmaa esittelee yksikön edustaja. Maisteriohjelman hakemus jaetaan myöhemmin sähköpostina.

14 esitys 14 Tiedekuntaneuvosto esittää Oulun yliopiston hallitukselle, että yliopistojen maisteriohjelmista annettuun asetukseen (569/2005) ja (1052/2005) uusiksi kasvatustieteiden tiedekunnan maisteriohjelmiksi esitetään EDGE Joint Master s in Education, Development, Globalisation and Ethics sekä Erityiskasvatukseen painottunut kasvatustieteen maisteriohjelma. Päätettiin esityksen mukaan.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2007 Aika Tiistaina 6.2.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2005 Aika Tiistaina 29.11.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/004 Aika Tiistaina 16.3.004 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJAT Kokous nro 8/2000 tiistaina 26.09.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh. 553 3606 Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 10/2000 tiistaina 07.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija,

Lisätiedot

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/19.02.2002 FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2004 Aika KESKIVIIKKONA 8.9.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO Kokous 3/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 3/2000 tiistaina 21.3.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/009 Aika Tiistaina 1.5.009 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY01) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2008 Aika Tiistaina 16.12.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Suunnittelijan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 Aika Tiistaina 13.11.2007 klo 10.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania salissa KTK 108 (1. krs) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2007 Aika Tiistaina 2.10.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2002 Aika Tiistaina 28.05.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2007 Aika Tiistaina 4.12.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2002 Aika Tiistaina 10.09.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 7/2000 tiistaina 29.08.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2004 Aika Tiistaina 18.5.2004 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajainhuone

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 Aika Tiistaina 01.10.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2007 Aika Tiistaina 12.6.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2007 Aika Tiistaina 22.5.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2009 Aika Tiistaina 15.9.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2009 Aika Tiistaina 17.2.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2005 Aika Tiistaina 15.2.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 4/2000 tiistaina 18.4.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2006 Aika Keskiviikkona 25.1.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania Sali KTK108 (1. krs. alkuopetus)

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/19.03.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 11/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2010 Aika Tiistaina 11.5.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone KTK314 KOKOUS VIDEONEUVOTTELUNA

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2008 Aika Tiistaina 18.11.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 9/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 9/2000 tiistaina 24.10.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2005 Aika Tiistaina 19.4.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2005 Aika Tiistaina 7.6.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 11/2000 maanantaina 20.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2009 Aika Tiistaina 15.12.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2008 Aika Tiistaina 14.10.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokuksesta 2/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 2/2000 tiistaina 29.2.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 28.5.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 17 A 18 A 17/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 18/2010 2 FT Juha Ridanpään dosentuuriasia;

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2004 Aika Tiistaina 17.2.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2003 Aika Tiistaina 15.04.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2006 Aika Tiistaina 14.3.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 1.11.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 29 A 30 A 29/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 30/2010 2 FT Jyrki

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 7/11 27.9.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 15/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 16/11 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 17/11 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2003 Aika Tiistaina 18.02.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2005 Aika Tiistaina 15.3.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2006 Aika Tiistaina 31.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2009 Aika Tiistaina 1.9.2009 klo 13.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2004 Aika Tiistaina 12.10.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 15.4.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2006 Aika Tiistaina 26.9.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 3/2009, 18.3.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. KTT Janne Järvisen dosentuurihakemuksesta aiheutuvat toimenpiteet 4. FT

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2009 Aika Tiistaina 9.6.2009 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajanhuone

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2002 Aika Tiistaina 3.12.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin.

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 5533605 Kokous nro 11/99 tiistaina 21.9.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 01/2003 Aika Tiistaina 21.01.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

B 9/ Esitarkastajien määrääminen KL Marja-Liisa Keski-Säntin. B 10/ Esitarkastajien määrääminen KM Piritta Leinosen

B 9/ Esitarkastajien määrääminen KL Marja-Liisa Keski-Säntin. B 10/ Esitarkastajien määrääminen KM Piritta Leinosen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2007 Aika Tiistaina 3.4.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2009 Aika Tiistaina 31.3.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 10.10.2008 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 15.10.2008 klo 10.00 alkaen kokoushuoneessa, Yliopistonkatu 8, III krs.

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2011 Aika Tiistaina 13.12.2011 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2003 Aika Tiistaina 20.05.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2005 Aika Tiistaina 11.10.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2008 Aika Tiistaina 10.6.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2008 Aika Tiistaina 22.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/16.04.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 17/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2006 Aika Tiistaina 11.4.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2011 Aika Tiistaina 5.4.2011 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2005 Aika Tiistaina 6.9.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2008 Aika Tiistaina 11.3.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A13 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 15.12.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 34 A 34/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus PÖYTÄKIRJA OULUN YLIOPISTO

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 29.3.2017 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 4.4.2017

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011 LU ONNONTI ETEELLI NEN TI EDEKU NTA AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 8/2011 Aika Paikka maanantaina 13.6.2011 klo 9.15 alkaen Tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön esittelylistan

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2009 Aika Tiistaina 27.1.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Tiedekuntasihteerin

Lisätiedot

Kokouksen 9 / 2015 asialista

Kokouksen 9 / 2015 asialista Kokouksen 9 / 2015 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Väittelyluvan myöntäminen KM Mari Salmelalle 4. Esitarkastajien määrääminen KM Sanna Hyvärisen väitöskirjaksi

Lisätiedot

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011

AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011 LU ONNONTI ETEELLI NEN TI EDEKU NTA AKATEEMISEN ARVIOINTIRYHMÄN KOKOUS 7/2011 Aika Paikka perjantaina 27.5.2011 klo 9.15 alkaen Tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön esittelylistan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Kokous 8/07 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Kasvatustieteen, erityisesti aikuiskoulutuksen professorin viran muuttaminen aikuiskasvatustieteen professorin

Lisätiedot

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros).

keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa (Yliopistonkatu 8, E siipi 3.kerros). LAPIN YLIOPISTO 1 Tuula Tolppi 341 3236 keskiviikko 16.5.2007 klo 12.00 hallituksen kokoushuoneessa Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2002 Aika Tiistaina 11.06.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2010. A 2/2010 2 Varapuheenjohtajan valinta ja varajäsenten kutsuminen

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2010. A 2/2010 2 Varapuheenjohtajan valinta ja varajäsenten kutsuminen OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 5.3.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 1 A 6 A 1/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/2010 2 Varapuheenjohtajan valinta ja varajäsenten

Lisätiedot

Tehty määräaikainen työsopimus. Luhtasela, Mikko osa-aikainen tutkimusapulainen/kasope

Tehty määräaikainen työsopimus. Luhtasela, Mikko osa-aikainen tutkimusapulainen/kasope OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2010 Aika Tiistaina 5.10.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2011 Aika Tiistaina 4.10.2011 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2010 Aika Torstaina 16.12.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone KTK314 Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15

12/ esityslista Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Aika , 10:15 12/2017 1 Aika, 10:15 Paikka Futuran neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Filppula Markku professori, puheenjohtaja Väisänen Pertti professori, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Rehtori Lauri Lajunen vieraili tiedekuntaneuvoston kokouksessa

Rehtori Lauri Lajunen vieraili tiedekuntaneuvoston kokouksessa OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/29.01.2002 Rehtori Lauri Lajunen vieraili tiedekuntaneuvoston kokouksessa Hallintopäällikön esittelemät

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 10/05

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 10/05 1 341 3236 (Yliopistonkatu 8,E siipi 3.kerros) Läsnä + (pj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Professori, xxxx, xxxx laitos. Tehtävää koskevat tiedot XXXX. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset

Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Professori, xxxx, xxxx laitos. Tehtävää koskevat tiedot XXXX. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset Professori, xxxx, xxxx laitos Tehtävää koskevat tiedot XXXX Tehtävän kelpoisuusvaatimukset Professorin tehtävistä säädetään yliopistolain 33 :ssä (558/2009). Professorin tulee harjoittaa ja ohjata tieteellistä

Lisätiedot

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 14/99 tiistaina 2.11.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 Tiedekuntaneuvosto Kokous 25.8.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 21 A 23 A 21/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 22/2010 2 Ilmoitusasiat A 23/2010 3 Toiminta-

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 17.3.2010.

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 7/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 7/2009, 26.8.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. FT Osmo Pekosen väitöskirjan arvosteleminen 3. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen

Lisätiedot