Business Online Korttipalvelu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Business Online Korttipalvelu"

Transkriptio

1 Business Online Korttipalvelu Yleistä Business Online sopimuksen Korttimoduulissa voit katsoa yrityksesi korttisopimuksia ja korttien tietoja. Osio sisältää lisäksi käyttövaltuuksien hallinnan. Kun korttimoduuli on lisätty Business Online -sopimukseen, näkyy Kortit-osio ylävalikossa: Korttimoduuli Korttisopimuksen hallinta Käyttäjille voi antaa yhden tai useamman käyttäjähallintaoikeuden: Korttien hallinnointipalvelu Korttisopimusten hallinnointi Korttisopimusten hallinnointipalvelussa yrityskortin omistaja voi katsoa ja hallita korttisopimusten tietoja. Napsauta Luettelo korttisopimuksista. Napsauta toimintoihin. korttitilin vieressä olevaa nuolta nähdäksesi toimintovalikon ja pääsyn eri Sopimuksen yksityiskohdat näet korttisopimuksen tiedot Tilin tilanne näet korttitilin tiedot Korttiluettelo pääset korttiluettelolle Tilaa uusi kortti voi tilata uuden kortin

2 Yrityksen maksuvastuun kustakin kortista näet korttitilin numeron, vastuun, kortin nimen ja osoitetiedot. Kortinhaltijan maksuvastuulla olevasta kortista näet vastuun ja kortin nimen. Korttitilin Tilin tilanne-kansiossa näet luottorajan, saldon, käyttövaran ja korttitapahtumien yhteismäärän vuodessa. Lisäksi näet myös laskun tilanteen.

3 Korttien hallinta Korttien hallinnointipalvelussa yrityskortin omistajalla on mahdollisuus hallinnoida yrityksen kortteja itsepalveluna. Käyttäjä näkee luettelon yrityksen korteista, korttilimiitit, voi tilata uuden kortin tai tunnusluvun ja sulkea kortin. Voit katsella, luoda tai antaa käyttöoikeuksia sekä voit katsella ja tehdä muutoksia kortteihin. Luontioikeudella voi: Tilata uuden kortin Tehdä uudelleen tilauksen kortille Sulkea ja poistaa kortteja Tilata tunnusluvun Muuttaa korttilimiittiä ja käteisnostolimiittiä. Katsella korttihistoriaa (12 kuukautta taaksepäin) 1 Muutoksia voit tehdä: Yksin, jolloin kaikki muutokset tulevat välittömästi voimaan tai kaksi yhdessä, jolloin tekemäsi muutokset tulevat voimaan kun toinen henkilö on ne hyväksynyt. Katseluoikeudella voi: Katsella korttilistausta Sulkea kortin Katsella kortin tietoja Katsella kortin limiittiä Katsella korttiin liitettyjä lisäpalveluja(pääsy loungeen ja vakuutus) Katsella korttitapahtumia Hyväksymisoikeudella voit: Hyväksyä korttien käyttörajoja Hyväksyä korttitilauksen Joko yksin tai yhdessä toisen hyväksyjän kanssa. Korttiluettelo Korttiluettelolla näet samalla korttisopimuksella olevien työtekijöiden korttien tiedot. Korttiluettelo sisältää erilaisia korttitietoja, kuten osittain peitetyn korttinumeron, kortin omistajan nimen, osittain peitetyn henkilötunnuksen ja työntekijän tunnuksen sekä kortin voimassaolon päättymispäivän ja kortin käyttörajan. Napsauta Korttiluettelo valikosta. Korttiluettelosta voit valita tilin, johon liitetyistä korteista haluat tietoja. Kortinhaltijan maksuvastuullisista korteista valitaan korttisopimus. Voit nähdä kaikki tiliin (korttisopimukseen) liitetyt kortit, joiden katseluun sinulla on käyttöoikeus: 1 Edellyttää, että käyttäjällä on käyttöoikeus korttitiliin.

4 Napsauta sarakkeiden otsakkeita, jos haluat listan aakkosjärjestyksessä, voimassaoloajan- tai käyttörajajärjestyksessä. Laajennetulla hakutoiminnalla voi rajata listaa valitsemalla: Kortinhaltija Henkilötunnus Työntekijätunnus (jos se on kortin tilauksen yhteydessä annettu) Korttinumero Haun ei tarvitse olla tarkka, voit hakea esimerkiksi korttienhaltijat, joiden etunimi on Mikko ja saat listalle kaikki Mikko-nimiset kortinhaltijat. Halutessasi voit kopioida listan laskentataulukkoon. Kortin tiedot, luottoraja ja muut palvelut. Napsauta kortin vieressä olevaa nuolta nähdäksesi toimintovalikon ja pääsyn eri toimintoihin.

5 Kortin yksityiskohtaisia tietoja, kortin käyttörajan ja lisäpalvelut näet alla olevista kansioista. Kortin tiedot: Näet korttiin liittyviä tietoja, kuten esimerkiksi kortinhaltijan tiedot ja voimassaoloajan. Kortin käyttöraja ja lisäpalvelukansiot: Näet kortin käyttörajat ja voit muuttaa kortin käyttörajaa.

6 Kortin sulkeminen Valitse Sulje kortti valikosta. Kortin sulkeminen edellyttää sinun vastaavan määrättyihin vakiokysymyksiin. Sen jälkeen kortti suljetaan eikä sitä voi enää aktivoida uudestaan. Napsautettuasi Hyväksy voit tehdä uudelleen korttitilauksen, jos työntekijä tarvitsee uuden kortin. Kortti lopetetaan, kun valitset vaihtoehdon Työntekijällä ei ole enää oikeutta käyttää korttia. Kortin uudelleentilaus Valitse Tilaa uusi kortti valikosta. Sinun tulee vastata muutamiin vakiokysymyksiin.

7 Kortin tilauksesta sen vastaanottamiseen menee n. 8 päivää. Jos valitset pikatoimituksen ja tilaat kortin ennen klo 14.00, toimitetaan kortti 2-3 pankkipäivän kuluessa. Pikatoimituksesta peritään hinnaston mukainen palkkio. Kortti toimitetaan sopimuksessa sovittuun osoitteeseen, jonka löydät korttisopimuksen luettelolta. Tilatessasi uuden tunnusluvun korttiin, se toimitetaan kortinhaltijan osoitteeseen 35 päivän kuluessa kortin tilauspäivästä. Tunnuslukuja ei toimiteta pikatoimituksena. Pikatoimitus koskee ainoastaan korttitilauksia. Huom! Kortinhaltija voi käyttää voimassa olevaa korttia, kunnes hän aloittaa uuden kortin käytön, ellei sitä ole suljettu. Tilaa tunnusluku Valitse Tilaa tunnusluku valikosta. Jos tilaat uuden tunnusluvun, lähetämme myös uuden kortin. Tunnusluku on korttikohtainen,

8 eikä ole mahdollista luoda uutta tunnuslukua olemassa olevalle kortille. Kortti toimitetaan sopimuksessa sovittuun osoitteeseen, jonka löydät korttisopimuksen luettelolta. Kortin tilauksesta sen vastaanottamiseen menee n. 8 päivää. Jos valitset pikatoimituksen ja tilaat kortin ennen klo 14.00, toimitetaan kortti 23 pankkipäivän kuluessa. Pikatoimituksesta peritään hinnaston mukainen palkkio. Kortti toimitetaan sopimuksessa sovittuun osoitteeseen, jonka voit löytää korttisopimuksen luettelolta ao. sopimuksen vierestä. Tilatessasi uuden tunnusluvun korttiin, se toimitetaan kortinhaltijan osoitteeseen 35 päivän kuluessa kortin tilauspäivästä. Tunnuslukuja ei voi lähettää pikatoimituksena. Pikatoimitus koskee ainoastaan korttien tilauksia. Muuta käyttörajaa Voit vaihtaa kortin käyttörajaa napsauttamalla muuta kortin käyttörajaa korttitietojen käyttöraja kansiossa (vain yrityksen vastuulla olevat kortit). Korttitapahtumat Valitse Tapahtumat valikosta, jos haluat katsella kortin tilitapahtumia. Viimeisin tiliote on oletuksena, mutta tarvittaessa voit katsella tapahtumia 12 kuukauden ajalta. Jos sinulla on käyttöoikeus korttimoduuliin, voit nähdä korttien tilitapahtumia myös henkilötasolla.

9 Jos haluat katsella yrityksen vastuulla olevien korttien tilitapahtumia, sinulla pitää olla myös tilinkäyttöoikeus korttitiliin. Uuden kortin tilaaminen Valitse Tilaa uusi kortti valikosta. Tilaat uuden yrityksen vastuulla olevan luotto- tai debit-kortin työntekijällesi seuraavasti: Vaihe 1: Valitse tili, johon kortit liitetään. Vaihe 2: Määrittele tapa, jolla lähetät kortinhaltijan tiedot: Voit joko tallentaa tiedot näytöllä suoraan (suositellaan, jos tilaat kortteja vain pienelle määrälle työntekijöitä) tai voit lähettää tiedot taulukkona (suositellaan käytettäväksi, jos kyseessä on useita työntekijöitä ja tiedot ovat saatavilla yrityksen järjestelmistä).

10 Voit antaa työntekijän numeron (yksilöivä numero tai nimi) yksittäiselle työntekijälle. Työntekijän numero näkyy kaikissa Danske Bankin lähettämissä korttilaskuissa ja aineistoissa. Jos työntekijällä on ennestään Danske Bankin kortti, voit antaa saman tunnusluvun yrityskortille. Jos haluat lähettää kortinhaltijatiedot taulukkona, täytä Excel napsauttamalla linkkiä näytöllä ja tallenna se CSV-muodossa. Voit lähettää asiakirjan Business Onlinessa viestijärjestelmän kautta. Vaihe 3: Seuraavaksi näet listan työntekijöistä, joista olet lähettänyt tietoja. Valitse korttityyppi, kortin toimitustapa ja kortin käyttöraja. Seuraavaksi valitse työntekijät, joille kortti toimitetaan. Jatka sähköiseen hyväksyntään. Vaihe 4: Hyväksy korttitilaus sähköisellä allekirjoituksella. Saat vahvistuksen tilauksestasi. Jollet voi hyväksyä tilausta itsellesi, korttitilaus tapahtuu vasta, kun toinen henkilö on sen hyväksynyt.

11 Tilattujen korttien tilanne Voi seurata tilattujen korttien tilaa korttiluettelolta. Tila voi olla: Lähetetty käsiteltäväksi Kortti on tilattu ja lähetetty pankkiin Vahvistusta tarvitaan: Kortti on tilattu, mutta ei hyväksytty. Toinen hyväksyntä tarvitaan: Kortti on tilattu, hyväksytty 1. kerran mutta toinen hyväksyntä puuttuu. Käsittelyssä: Kortti on tilattu ja lähetetty. Ei voi käsitellä: Korttia ei voi tilata puutteellisten kortinhaltijan tietojen vuoksi. Tarkista tiedot ja tilaa uudelleen. Huom! Jos korttia ei voi toimittaa puutteellisten kortinhaltijatietojen vuoksi, se merkitään punaisella tilattujen korttien luettelossa. Jos haluat tilata kortin uudestaan, tarkista ja korjaa kortinhaltijan tiedot ja tilaa uudestaan. Vahvista muutokset Ohje Hyväksyäksesi toisen henkilön tekemät muutokset, valitse muutokset korttivalikosta. Merkitse ne kortit, joiden tilauksen haluat hyväksyä. Jokaisella näytöllä on pääsy ohjeisiin. Napsauta sivun oikeassa ylänurkassa olevaa kysymysmerkkiä (?) ja valitse haluamasi ohje.

Kansiomaksaminen. 1. Uuden maksun ja kansion tekeminen...2. 2. Maksun tietojen tarkistaminen...3. 3. Maksun hyväksyminen ja kansion sulkeminen...

Kansiomaksaminen. 1. Uuden maksun ja kansion tekeminen...2. 2. Maksun tietojen tarkistaminen...3. 3. Maksun hyväksyminen ja kansion sulkeminen... Kansiomaksaminen Voit maksaa Business Onlinessa kahdella tavalla: perinteisesti tai kansiomaksaminen avulla. On suositeltavaa, että käytät pääsääntöisesti vain jompaa kumpaa tapaa, jotta maksuja ei jää

Lisätiedot

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light.

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light. BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTON LÄHETYS Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

Business Online Likviditeetinhallinta

Business Online Likviditeetinhallinta Business Online Likviditeetinhallinta Sisältö 1. Likviditeetinhallinta Business Onlinessa... 2 2. Likviditeetinhallinta pääsivu... 3 3. Graafinen näkymä tilin saldohistoriaan ja limiitin käyttöhistoriaan...

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

Lisätiedot

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 1. Kirjautuminen ja yrityksen valinta... 2 2. Yritystilien ja alatilien perustaminen ja poistaminen... 3 3. Lounaskortti Verkkopalvelun

Lisätiedot

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen.

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen. MAKSAMINEN Business Onlinessa on kaksi tapaa laskujen maksamiseen; tavallinen maksaminen ja maksujen luokitteluominaisuuksia sisältävä kansiomaksaminen. On suositeltavaa, että käytät vain jompaakumpaa

Lisätiedot

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 MALLI KORTTI 3 1. Kirjautuminen ja sopimuksen valinta... 2 2. Sopimuksen valinta... 2 3. Kielen valinta... 3 4. Edun tilauksen aktivointi

Lisätiedot

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje

TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje TEBOIL Korttiextranetin käyttöohje Sisällysluettelo I. Sisällysluettelo... 1 II. Esittely... 4 III. Käyttäjätietojen hallinta... 5 Sisäänkirjautuminen... 5 Unohtunut salasana... 6 Salasanan vaihtaminen...

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan nimetty sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta

Lisätiedot

Kortinhaltijoiden valinta (1.vaihe)

Kortinhaltijoiden valinta (1.vaihe) 1(5) USEAN KORTIN TILAAMINEN Toiminto tilaa ja uusi kortteja löytyy etusivulta kohdasta Kortit. Tässä voit tilata Lounaskortteja henkilöille, jotka on jo luotu lounaskorttipalveluun, ja joilla ei tällä

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN LÄHETYS

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN LÄHETYS BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN LÄHETYS 20.4.2015 Kun haluat lähettää aineistoja Danke Bankiin Business Onlinen kautta, siirry Kansioluetteloon. Pääset Kansioluetteloon valitsemalla ylävalikosta

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO 30.06.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja. Aineistot

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta kortinhaltijan

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRROT AINEISTOTILAUS

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRROT AINEISTOTILAUS BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRROT AINEISTOTILAUS Voimassa 17.11.2014 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja. Aineistotilaus-osion

Lisätiedot

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille Tämä pikaopas kertoo: 1. Kuinka CitiManageria varten rekisteröidytään? a) Vain nykyiset verkkotiliotteita käyttävät kortinhaltijat b) Vain paperitiliotteita käyttävät kortinhaltijat 2. Tärkeitä vinkkejä

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE KÄYTTÄJÄHALLINTA

BUSINESS ONLINE KÄYTTÄJÄHALLINTA BUSINESS ONLINE KÄYTTÄJÄHALLINTA Käyttäjähallinnassa hoidat reaaliaikaisesti yritysten verkkopankin, Business Onlinen, käyttäjien ja käyttövaltuuksien lisäykset, muutokset ja poistot. Tämä opas neuvoo

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus

Lisätiedot

Näin pääset alkuun MobilePay Point of Salen käytössä

Näin pääset alkuun MobilePay Point of Salen käytössä Danske Bank 1 Danske Bank Oyj Hiililaiturinkuja 2 00075 Danske Bank Y-tunnus 1730744-7 Näin pääset alkuun MobilePay Point of Salen käytössä Puh: 010 546 0000 www.danskebank.fi 17843 2016.08 Danske Bank

Lisätiedot

Jos kirjaudut verkkopalveluun ensimmäistä kertaa, seuraa alla olevia ohjeita:

Jos kirjaudut verkkopalveluun ensimmäistä kertaa, seuraa alla olevia ohjeita: 1(9) Kirjautuminen verkkopalveluun Prepaid Verkkopalveluun kirjautumista varten tarvitset henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet kirjautunut verkkopalveluun aiemmin, syötä käyttäjätunnuksesi

Lisätiedot

YRITYSTEN VERKKOPANKIN ALOITUSOPAS

YRITYSTEN VERKKOPANKIN ALOITUSOPAS YRITYSTEN VERKKOPANKIN ALOITUSOPAS Sisällysluettelo 1. PERUSASETUKSET...2 2. TOIMINTOVALIKOT JA ETUSIVUN TIEDOT...4 3. PERUSTOIMINNOT...5 3.1 MAKSAMINEN...5 3.1.1 SEPA-tilisiirto kotimaahan ja ulkomaille...5

Lisätiedot

Eurocard e-view Käyttöopas. Versio 1.2, 2014

Eurocard e-view Käyttöopas. Versio 1.2, 2014 Eurocard e-view Käyttöopas Versio., 04 Sisällysluettelo Palveluun kirjautuminen.... Selainvaatimukset.... Kirjautuminen tekstiviestillä (kertakäyttöinen salasana)..... Käytön aloittaminen..... Kirjaudu

Lisätiedot

AINA PALVELUPORTAALI

AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI AINA PALVELUPORTAALI - YLEISINFOA Aina Palveluportaalissa voit hallinnoida matkapuhelinliittymiä: Avata uusia matkapuhelinliittymiä Vaihtaa liittymälle SIM-korttia Vaihtaa liittymälle

Lisätiedot

If Yrityskansio Yliopistot

If Yrityskansio Yliopistot If Yrityskansio Yliopistot If Yrityskansioon kirjautuminen www.if.fi/yrityskansio Käyttäjillä on omat henkilökohtaiset tunnukset kansioon. Kansion sisällä olevaa näkymää säädellään eri käyttäjäprofiileilla.

Lisätiedot

Lindab eshop käyttöohjeet

Lindab eshop käyttöohjeet Lindab eshop käyttöohjeet A good thinking company Sisältö lindab we simplify construction Sivut 3-10: Kirjautuminen eshoppiin ja tilauksen teko Sivut 11-14: Tilausrivien pikasyöttö Sivut 15-21: Asiakkaan

Lisätiedot

Suomi.fi valtuudet. Miten käytän uutta Valtuudet palvelun käyttöliittymää?

Suomi.fi valtuudet. Miten käytän uutta Valtuudet palvelun käyttöliittymää? Suomi.fi valtuudet Miten käytän uutta Valtuudet palvelun käyttöliittymää? Miten käytän uutta Valtuudet palvelun käyttöliittymää? Tervetuloa tutustumaan Valtuudet palvelun uuteen käyttöliittymään! Toiminnot

Lisätiedot

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4.

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Varastohotellin käyttöohjeet www.varastohotelli.fi 1. Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Paina Kirjaudu Tuotteiden haku ja tilauksen teko Voit hakea tuotteita

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET Danske Bank Trade Finance Danske Bank A/S Suomen sivuliike Rekisteröity toimipaikka ja osoite Helsinki, Televisiokatu 1, 00075 DANSKE

Lisätiedot

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki Kaukoputken käyttöohje http://kaukoputki.kaukokiito.fi Opastus ja tuki Sähköiset palvelut 010 510 1700 sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi Versio 1.1/8.2.2013/VV Rekisteröityminen Aloita rekisteröityminen

Lisätiedot

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta Käyttöohjeet Turvallinen kirjautuminen ExxonMobil-portaaliin Syötä käyttäjätunnuksesi: eu... Syötä salasanasi ************ Valitse login. Klikkaa

Lisätiedot

1 www.enterpay.fi/laskuyritykselle SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON LASKU YRITYKSELLE?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN...

Lisätiedot

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7 LASKUTUSPALVELU Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille sekä suoramaksuja kuluttajaasiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja ja suoramaksuja

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE (TAKAUKSET JA TRADE FINANCE) YLEISOHJEET Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus

Lisätiedot

Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa!

Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa! Näin lataat Waltti-matkakortin verkossa! https://kauppa.waltti.fi Fiksusti liikkeellä. linkki.jyvaskyla.fi 1 Waltti-kaupassa voit ladata matkakorttisi ilman rekisteröitymistä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin.

Lisätiedot

lindab we simplify construction eshop Käyttöohjeet

lindab we simplify construction eshop Käyttöohjeet eshop Käyttöohjeet www.lindab.fi/eshop Sisältö Sivut 3-10: Kirjautuminen eshoppiin ja tilauksen teko Sivut 11-14: Tilausrivien pikasyöttö Sivut 15-21: Asiakkaan tietoihin liittyvät toiminnot 2 Kirjautuminen

Lisätiedot

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua Sisällysluettelo Mikä on epalvelu?... s. 3 epalvelu-sopimuksen tekeminen...

Lisätiedot

1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU? 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN

1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU? 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 9 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

Antalis-FI KÄYTTÖOPAS

Antalis-FI KÄYTTÖOPAS Antalis-FI KÄYTTÖOPAS Helpommin Nopeammin Enemmän «Just Click Antalis» Antalis on Europan johtava jakelija: paperit, suurkuvatulostusmateriaalit, pakkausratkaisut. Tutustumalla käyttöoppaaseemme saat lisätietoa

Lisätiedot

Markets Online. Käyttöopas

Markets Online. Käyttöopas Markets Online Käyttöopas Markets Onlinen käyttöopas Valuutta- ja rahamarkkinakaupankäynti 1 NAVIGOINTI... 2 2 ASETUKSET... 3 3 VALUUTTAKAUPANKÄYNTI... 4 3.1 Valuuttakurssit... 4 3.1.1 Markkinakurssit...

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013)

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) 1 Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen Sinun täytyy kirjautua Supplier Portal -sovellukseen,

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon

Näin käytät. epalvelua. epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua epalvelu on sähköinen asiointikanava korttiluottoosi liittyvien asioiden hoitoon Näin käytät epalvelua Mikä on epalvelu?... s. 3 epalvelu-sopimuksen tekeminen... s. 4 Saldokyselyt,

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE VIENTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE VIENTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE VIENTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

Lisätiedot

AGA ONLINE SHOP-OHJEET

AGA ONLINE SHOP-OHJEET AGA ONLINE SHOP-OHJEET Tervetuloa käyttämään AGA online shop-verkkokauppaa! Oheisissa ohjeissa kerrotaan verkkokaupan perustoiminnoista. Mikäli verkkokaupan käytöstä tulee kysyttävää, voitte aina olla

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi muutokset Uutuutena verkkokaupassa on tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet ja Punainen

Lisätiedot

Suomi.fi-valtuudet. Miten pyydän valtuutta?

Suomi.fi-valtuudet. Miten pyydän valtuutta? Suomi.fi-valtuudet Miten pyydän valtuutta? Suomi.fi-Valtuudet-palvelussa voit valtuuttaa toisen henkilön tai yrityksen toimimaan puolestasi valitsemissasi asioissa. Aloita tunnistautumalla palveluun. Käytä

Lisätiedot

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY 15.11.2017 ALS Online-palveluun kirjautuminen Henkilökohtaiset ALS Online-tunnukset saat käyttöösi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen tai ottamalla

Lisätiedot

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Hammasvälineen uusi verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.hammasvaline.fi Sisäänkirjautuminen Paina yläpalkin Kirjaudu sisään -painiketta. Sisäänkirjautumisikkuna avautuu.

Lisätiedot

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015 ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015 Sisältö ARVI-menettelyn perusteet... 1 Arvioinnin syöttäminen... 2 Arvion lähettäminen TE-toimistoon... 5 Sovelluksen sulkeminen... 6 Virhetilanteiden

Lisätiedot

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki

Kaukoputken käyttöohje. Opastus ja tuki Kaukoputken käyttöohje http://kaukoputki.kaukokiito.fi Opastus ja tuki Sähköiset palvelut 010 510 1700 sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi Versio 2.0/11.3.2016/VV Rekisteröityminen Aloita rekisteröityminen

Lisätiedot

ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI

ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI ŠKODA CONNECT REKISTERÖINTI & AKTIVOINTI Connect Portal ŠKODA CONNECT verkkopalvelujen käyttö edellyttää, että käyttäjä ja auto on rekisteröity etukäteen Connect Portal - verkkosivustolla ja että auton

Lisätiedot

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN Ohje ryhmätyökalun käyttäjille 11.11.2011 Kuva: Ilpo Okkonen Ryhmätyökalu Oodissa Tässä ohjeessa käydään läpi Oodin HOPSin Ryhmätyökalu-toimintoa. Ryhmätyökalun avulla voi luoda

Lisätiedot

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi

Manager. Doro Experience. ja Doro PhoneEasy 740. Suomi Doro Experience ja Doro PhoneEasy 740 Suomi Manager Esittely Doro Experience Manager -hallintaportaalia käytetään sovellusten asentamiseen ja käyttöön Doro Experience -laitteella käyttämällä mitä tahansa

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön

ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön Kirjautumisesta Opiskelijat: kirjaudu aina tietokoneelle wilmatunnuksella etunimi.sukunimi@edu.ekami.fi + wilman salasana Opettajat: kirjaudu luokan opekoneelle @edu.ekami.fi

Lisätiedot

Basware Supplier Portal

Basware Supplier Portal Basware Supplier Portal Pikaohje Toimittajille (Toukokuu 2011) Prosessin yleiskatsaus Basware Supplier Portal on tarkoitettu toimittajaorganisaatioille (joita kutsutaan jäljempänä toimittajiksi). Järjestelmän

Lisätiedot

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla.

Seuraavilla käyttökerroilla palveluun kirjaudutaan vain puhelinnumerolla ja siihen saapuvalla kertakäyttöisellä salasanalla. SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ENTERPAYN YRITYSLASKU?... 3 2 KIRJAUTUMINEN PALVELUUN... 3 3 KÄYTTÄJIEN HALLINNOINTI: KÄYTTÖOIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN... 6 4 MYYNNIN SIIRTO LASKUTUKSEEN... 8 5 LASKUTUSPÄIVÄN MUUTTAMINEN...

Lisätiedot

Lähettäjä ja vastaanottaja

Lähettäjä ja vastaanottaja Lähettäjä ja vastaanottaja UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM 6. HEINÄKUUTA 2016 Sisällysluettelo 1 Lähettäjä... 3 1.1 Uusi Lähettäjä (ja vastaanottaja)... 3 1.2 Etsi tallennettuja lähettäjiä... 4 1.3 Näytä ja kopioi

Lisätiedot

TERVETULOA. TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA:

TERVETULOA.  TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA: TERVETULOA TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA: www.saastopankki.fi Tässä ohjeistuksessa tutustumme yhdessä verkkopankin perustoimintoihin. 1. Kuinka kirjaudut verkkopankkiin

Lisätiedot

Ohje RMA-hakuun online palvelusta

Ohje RMA-hakuun online palvelusta Ohje RMA-hakuun online palvelusta Järjestelmän muutoksen vuoksi 1.7.2012 ennen ja jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään erillisinä RMA-palautuksina. Näin ollen samaan RMA-pyyntöön ei voida yhdistää tuotteita,

Lisätiedot

QR-koodi Vammaiskorttiin

QR-koodi Vammaiskorttiin QR-koodi Vammaiskorttiin Tämä on EU:n Vammaiskortti. Löydettäessä pyydetään lähettämään Vammaiskorttitoimisto PL xxx, 00000 Tampere www.vammaiskortti.fi Oikeudet muutoksiin pidätetään. QR-koodi Esimerkki:

Lisätiedot

OPAS RESURS BANKIN YRITYSPALVELUIHIN

OPAS RESURS BANKIN YRITYSPALVELUIHIN OPAS RESURS BANKIN YRITYSPALVELUIHIN www.resursbank.fi OTA YHTEYTTÄ YHTEYSTIEDOT LIIKKEILLE Osasto Puhelin Aukioloajat Milloin Luottolinja (09) 622 4309 ma pe klo 8 21 la 9 18, su 12 18 Yleisnumero luoton

Lisätiedot

Kirjautuminen ja oma tili

Kirjautuminen ja oma tili Kirjautuminen ja oma tili Kyytin verkkokirjasto kyyti.finna.fi 31.1.2019 Kirjautuminen Kirjautuminen tarvitaan, jotta voit uusia lainoja tehdä varauksia ilmoittaa yhteystietojen muutoksista tehdä omia

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Uutta Fortnox ohjelmistossa:

Uutta Fortnox ohjelmistossa: Uutta Fortnox ohjelmistossa: Voit lukea lisää uusista ominaisuuksista Versiodokumentista Online Oppaasta. Arkisto Liitetyt Asiakirjat suunniteltu uudelleen... 2 Tallenna ja palauta ALV raportteja... 2

Lisätiedot

Tiedostojen jakaminen Office 365:n OneDrivessa

Tiedostojen jakaminen Office 365:n OneDrivessa Tiedostojen jakaminen Office 365:n OneDrivessa OneDriven kautta voit jakaa tiedostoja ja kansioita helposti. Tiedostoja ja kansioita voi jakaa kaikille organisaation jäsenille ja ryhmille joko tarkastelu-

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien

Lisätiedot

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Netso-käyttäjän IFA-ohje

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Netso-käyttäjän IFA-ohje If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Netso-käyttäjän IFA-ohje voimassa 13.11.2010 alkaen Tässä ohjeessa kerrotaan Netsoon linkitetystä Ifin vakuutusliittymästä IFAsta. Sisäänkirjautuminen Netsoon 1. Kirjoita selaimeesi

Lisätiedot

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 MANAGERIX Opas administraattori-tason käyttäjille SISÄLLYS MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 Käyttöliittymä... 2 1 ORGANISAATIO Organisaation tietojen tarkastelu ja muokkaaminen4 Yhteenveto

Lisätiedot

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki

Tuoterekisteri/Nimiketason tuki Tuoterekisteri/Nimiketason tuki UNIFAUN WWW.UNIFAUN.COM DEN 13 JULI 2017 Sisältö 1 Tuoterekisteri... 4 2 Luo tuoterekisteri... 4 2.1 Tulostussuosikki ja tuoterekisteri... 4 2.2 Tuotetiedot sähköpostiennakkoilmoituksessa...

Lisätiedot

3M Online Center sivuston käyttöopas

3M Online Center sivuston käyttöopas 3M Online Center sivuston käyttöopas 1 3M 2015. All Rights Reserved. 3M Online Center -sivuston käyttöopas Tuotteiden tilaaminen...3 1. Tilaa nyt...4 2. Pikatilaus...5 3. Lataa tilaustiedosto...6 4. Ostoslistat

Lisätiedot

OHJE EVENTALEN ASIAKASKUTSUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN FKS-Tapahtumat Oy, v2

OHJE EVENTALEN ASIAKASKUTSUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN FKS-Tapahtumat Oy, v2 Sisällys Mikä on Eventale?... 1 Miten käytän Eventalea? (kirjautumisohje)... 2 Käyttöohje... 2 Luo kutsu... 3 Miten toimitan kutsun yhdelle nimetylle asiakkaalle?... 3 Kutsun lähettäminen sähköpostilla...

Lisätiedot

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon.

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. 1 SISÄLLYSLUETTELO Pakkauksen sisältö Sisäkameran asennusohjeet Palvelun kuvakkeiden merkitys ja toiminnot Paluu etusivulle

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas Päivitetty 10/2016 Tämän pikaoppaan avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 -palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet/

Lisätiedot

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen.

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen. Haluatko testata sovelluksen käyttöä? Napsauta kohtaa Testaa kokeiluversiolta. Huomaa, että kaikkia sovelluksen ominaisuuksia ei ole saataville kokeiluversiossa. Onko tämä ensimmäinen käyntisi? Napsauta

Lisätiedot

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen

1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen 1 OHJEET 1 Asiakastilin rekisteröiminen Väestörekisterikeskuksen verkkopalveluun 2 1.2 Rekisteröityminen 2 1.2 Tunnistautuminen 3 1.2.1 Tunnistautuminen henkilökortilla 3 1.2.2 Mobiilivarmenteella tunnistautuminen

Lisätiedot

Kun haluat hallinnoida vastaajan tai sen lisäpalveluiden asetuksia, kirjaudu Omille Sivuille puhelinnumerollasi sekä salasanalla.

Kun haluat hallinnoida vastaajan tai sen lisäpalveluiden asetuksia, kirjaudu Omille Sivuille puhelinnumerollasi sekä salasanalla. Vastaajan hallinnointi Omilla Sivuilla Kun haluat hallinnoida vastaajan tai sen lisäpalveluiden asetuksia, kirjaudu Omille Sivuille puhelinnumerollasi sekä salasanalla. Jos sinulla ei ole salasanaa tai

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Club-asiakkaan HomCare-sivujen käyttöopas. www.homcare.fi

Club-asiakkaan HomCare-sivujen käyttöopas. www.homcare.fi 1 Club-asiakkaan HomCare-sivujen käyttöopas www.homcare.fi 2 Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen A. Kun tunnukset ovat tiedossa 3 B. Uuden asiakastilin luominen 4 2. Tuotteiden etsiminen ja tilaaminen A.

Lisätiedot

Vertti. Verituotteiden tilaus. Versio 2.1

Vertti. Verituotteiden tilaus. Versio 2.1 Vertti Verituotteiden tilaus Versio 2.1 Mylab Oy Hatanpään valtatie 26, 33100 Tampere puhelin (03) 316 5165, telekopio (03) 316 5166 Tulostettu: 11.1.2010 10:17 Versio Päivämäärä Tekijä Lisätietoja 0.1

Lisätiedot

Ohje internetkarttapalveluun

Ohje internetkarttapalveluun Ohje internetkarttapalveluun Kartalla liikkuminen Liiku kartalla käyttäen hiirtä, karttaikkunan zoomauspainikkeita tai pikavalikkotoimintoja. 1. Näkymän liikuttaminen: Liikuta karttaa hiirellä raahaamalla.

Lisätiedot

Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen

Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen 1 Valintaperusteiden mallinnus Tämä osio koskee sekä tilanteita, joissa haku Opintopolun kautta tai korkeakoulun omalla tavalla. Jos erillishaussa on useampia hakukohteita,

Lisätiedot

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 7.5. 2018 Sisältö ARVI-menettelyn perusteet... 1 Arvioinnin syöttäminen... 2 Arvion lähettäminen TE-toimistoon... 5 Sovelluksen sulkeminen... 6 Virhetilanteiden

Lisätiedot

Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje

Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje Oma matkakortti -palvelu: Käyttäjän ohje Oma matkakortti -palvelussa voi tarkistaa matkakortin sisällön, esimerkiksi voimassa olevat kausiliput ja kortilla jäljellä olevan arvon määrän sekä omat asiakastiedot.

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot

HOITOAIKOJEN ILMOITTAMINEN SÄHKÖISESTI. TUNNISTAUTUMINEN: Portaaliin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla.

HOITOAIKOJEN ILMOITTAMINEN SÄHKÖISESTI. TUNNISTAUTUMINEN: Portaaliin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. HOITOAIKOJEN ILMOITTAMINEN SÄHKÖISESTI TUNNISTAUTUMINEN: Portaaliin tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Valitaan pankki, jonka tunnuksilla ollaan kirjautumassa. Annetaan pankkiyhteyden vaatimat tunnusluvut.

Lisätiedot

First Card mobiilisovellus

First Card mobiilisovellus First Card mobiilisovellus 1 Yleistä First Card -mobiilisovelluksessa voit: - seurata henkilökohtaisella maksuaikakortilla tehtyjä ostotapahtumia listattuna ja toimialoittain. - saada ilmoituksen korttitapahtumista

Lisätiedot

RAY Etuasiakkaaksi rekisteröityminen Pivon kautta

RAY Etuasiakkaaksi rekisteröityminen Pivon kautta RAY Etuasiakkaaksi rekisteröityminen Pivon kautta OP:n kortin liittäminen RAY Etuasiakkuuteen Pivo-mobiilisovelluksessa RAY Etuasiakkaaksi rekisteröityminen Pivon kautta Avaa Pivo-sovellus puhelimesta

Lisätiedot

www.lionsverkkokauppa.fi

www.lionsverkkokauppa.fi 1 www.lionsverkkokauppa.fi Tervetuloa tilaamaan verkkokaupan kautta joulukortteja tilaamalla maailma muuttuu askeleen paremmaksi. OHJEEN SISÄLTÖ 2 OHJEEN SISÄLTÖ 2 MUUTAMA HUOMIOITAVA ASIA 3 KIRJAUTUMINEN

Lisätiedot

Kuinka aloitat kumppanuusmainonnan sivustollasi

Kuinka aloitat kumppanuusmainonnan sivustollasi Kuinka aloitat kumppanuusmainonnan sivustollasi Kuka voi tehdä kumppanuusmarkkinointia Kumppanuusmarkkinointia (affiliate marketing) voi tehdä kuka tahansa yksityishenkilö tai yritys. Jotta voit ryhtyä

Lisätiedot

KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN ALOITUSSIVU. OMAT ASETUKSET Salasanan vaihto. VITANet KÄYTTÄJÄOPAS. Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita.

KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN ALOITUSSIVU. OMAT ASETUKSET Salasanan vaihto. VITANet KÄYTTÄJÄOPAS. Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita. KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita.fi Kirjaudu sisään saamillasi käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla. Käyttäjätunnus: xxxxxxx Salasana: xxxxxxxx Asiakas: esim. VITALA

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen 27.2.2017 Yleiset ohjeet Kaksinkäsin.fi sivujen yläreunassa on valikko, josta pääsee suoraan useisiin tässä ohjeessa viitattuihin alisivuihin. Kun olet kirjautuneena

Lisätiedot

ehr-järjestelmän käyttö palkka- ja kehityskeskusteluun valmistautumisessa opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg

ehr-järjestelmän käyttö palkka- ja kehityskeskusteluun valmistautumisessa opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq Käyttäjän wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui ehr-järjestelmän käyttö

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen

Sonera Microsoft Office 365 -palvelun käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle. Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen käyttöönotto-opas pääkäyttäjälle Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen OHJE Pääkäyttäjän käyttöönotto-opas Microsoft Office 365:n käytön aloittaminen Johdanto 3 1. Sonera Omat Sivut -tilin luominen

Lisätiedot