Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun."

Transkriptio

1 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta kortinhaltijan etu- tai sukunimellä varustetun linkin. Sivulla voit tarkastella ja päivittää henkilötietoja, tehdä maksun korttitilille, katsella korttitietoja ja tilata uuden kortin sekä keskeyttää tai lopettaa etuuden maksun. Voit myös tarkastella kortinhaltijan etuuksien maksuhistoriaa. Perustiedot Tässä näet kortinhaltijan viimeksi tallennetut perustiedot. Perustietoihin kuuluvat kortinhaltijan yhteys- ja tunnistetiedot sekä kortinhaltijalle liitetyt työnantajan tili- ja maksuryhmäasetukset. Voit halutessasi siirtyä päivittämään tietoja henkilötietojen vasemmassa alareunassa olevasta Päivitä -painikkeesta. Kentät Nimi* Kortinhaltijan nimi muodossa "Etunimi Toinen Nimi Sukunimi". Syntymäaika* Kortinhaltijan syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv. Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. Sähköposti* Kortinhaltijan sähköpostiosoite. Puhelinnumero Kortinhaltijan puhelinnumero, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. Osoite Kortinhaltijan postiosoite muodossa "Katuosoite 1" "Katuosoite 2" "Postinumero" "Postitoimipaikka", mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. Kortinhaltijan postiosoite voi olla koti-, työnantajan tai muu osoite. Yritystili* Yritystili on tili- ja maksamishierarkiaan liittyvä tieto. Tässä näkyy sen yritystilin nimi, jonka alle kortinhaltija on liitetty. Tämä tili on myös kortinhaltijan oletustili edun maksamiselle. Maksuryhmä Maksuryhmä on tili- ja maksamishierarkiaan liittyvä tieto. Mikäli kortinhaltija on liitetty maksuryhmään, näkyy tässä maksuryhmän nimi. Pakolliset tiedot on merkitty " * "-merkillä.

2 2(7) Painikkeet "Päivitä" -painike perustiedot -osion vasemmassa alareunassa "Päivitä" -painikkeella siirryt Päivitä kortinhaltijan perustietoja -sivulle, jossa voit lisätä, poistaa tai muokata kortinhaltijan yhteystietoja ja päivittää tili- ja maksuryhmäasetuksia. Päivitä kortinhaltijan perustietoja Sivu avataan painamalla Päivitä -painiketta Kortinhaltijan tiedot -sivulla, Perustiedot - osiossa. Tällä sivulla voit päivittää valitun kortinhaltijan yhteys- ja tunnistetietoja. Tämän lisäksi käyttöoikeuksien puitteissa voi päivittää yritystilin tai maksuryhmän, johon kortinhaltija kuuluu. Voit myös lisätä tai poistaa kortinhaltijan maksuryhmästä. Muutetut, poistetut tai lisätyt tiedot päivitetään oikean alalaidan Päivitä -painikkeella. Jos et halua päivittää muokkaamiasi tietoja, valitse Peruuta -painike sivun oikeassa alareunassa. Kortinhaltijan nimi Kentät Nimi* Kortinhaltijan nimi on muodossa "Etunimi Toinen Nimi Sukunimi". Pääset muuttamaan kortinhaltijan nimeä painamalla Muuta -painiketta. Kirjoita uusi nimi muodossa Etunimi Toinen nimi Sukunimi ja paina Tallenna. Muista tilata kortinhaltijalle uusi kortti uudella nimellä, järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti sivulle, josta voit tilata uuden kortin. Sähköposti* Kortinhaltijan sähköpostiosoite. Päivitä tieto tarvittaessa. Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Puhelin Kortinhaltijan puhelinnumero. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Välttämättömät tiedot on merkitty " * "-merkillä. Osoite Kortinhaltijan postiosoite voi olla koti-, työnantajan tai muu osoite. Osoitetieto on vapaaehtoinen. Kentät Katuosoite 1 Kortinhaltijan 1. katu- tai postilokero-osoite. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Katuosoite 2 Kortinhaltijan 2.katu- tai postilokero-osoite. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Postinumero

3 3(7) Kortinhaltijan postinumero. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Postitoimipaikka Kortinhaltijan postitoimipaikka. Lisää, päivitä tai poista tieto tarvittaessa. Kortinhaltijan asetukset Kortinhaltijan asetukset liittyvät työnantajan tili- ja maksamishierarkiaan. Tässä voit käyttöoikeuksiesi puitteissa vaihtaa yritystilin tai maksuryhmän, johon kortinhaltija kuuluu. Voit myös lisätä tai poistaa kortinhaltijan maksuryhmästä. Tee valinnat klikkaamalla pudotusvalikkoihin listattuja vaihtoehtoja. Pudotusvalikot Yritystili Kortinhaltijan voimassa oleva tiliasetus. Päivitä tarvittaessa klikkaamalla nuolta ja sen jälkeen haluttua vaihtoehtoa listassa. Maksuryhmä Kortinhaltijan voimassaoleva maksuryhmäasetus. Jos kortinhaltija ei kuulu mihinkään maksuryhmään, näkyy kentässä "Ei maksuryhmää". Päivitä tarvittaessa klikkaamalla nuolta ja sen jälkeen haluttua vaihtoehtoa listassa. Valittava maksuryhmä kuuluu aina saman yritystilin alle kuin kortinhaltija. Painikkeet "Peruuta" -painike sivun oikeassa alalaidassa vasemmalla Valitsemalla "Peruuta" -painikkeen siirryt takaisin Kortinhaltijan tiedot -sivulle päivittämättä nykyisiä tietoja. "Tallenna" -painike sivun oikeassa alalaidassa oikealla Valitsemalla "Päivitä" -painikkeen päivität muokkaamasi tiedot ja näet ne Kortinhaltijan tiedot -sivun Perustiedot -osissa. Kortinhaltijan tila Tässä voit tarkastella ja päivittää kortinhaltijan korttitilin tila-asetuksia. Voimassaoleva tila on näkyvissä ensimmäisellä rivillä otsikon alla. Tilin tilaa voi päivittää tilakuvauksen alla olevista painikkeista Keskeytä maksut/poista maksujen keskeytys ja Poista kortinhaltija. Painikkeet: "Keskeytä maksut" -painike voimassaolevan tila -kuvauksen alla Valitsemalla tämän painikkeen voit keskeyttää kortinhaltijan edun maksamisen väliaikaisesti. Maksun keskeyttäminen tarkoittaa, ettei kortinhaltijaa huomioida maksuryhmän tai tiedoston kautta tehdyissä maksuissa, eikä hänelle myöskään voi tehdä yksittäistä maksua. Edunmaksun keskeyttäminen ei ole mahdollista, mikäli kortinhaltijalla on tulevaisuuteen ajastettuja maksuja. Tällöin voidaan joko odottaa maksupäivää tai peruuttaa maksu.

4 4(7) Maksun keskeytys voi olla tarpeen esim. pidemmän poissaolon vuoksi, jolloin veroetuun ei ole oikeutta. Edunmaksun keskeytys ei sulje pois voimassaolevan Virikekortin ja tilisaldon käyttöä. "Poista maksujen keskeytys" -painike Tämä painike on näkyvissä siinä tapauksessa, että korttitilin voimassaoleva tila on "Maksut keskeytetty". Klikkaamalla tätä painiketta voit palauttaa korttitilin normaalitilaan, jolloin kortinhaltijan tili on jälleen säännöllisen edunmaksun piirissä. "Poista kortinhaltija" -painike Valitsemalla tämän painikkeen voit poistaa kortinhaltijan pysyvästi työnantajan edunmaksun piiristä. Poisto on ajankohtainen esim. työsuhteen päätyttyä. Kun edunmaksu lopetetaan, mitään kortinhaltijan tietoja ei voi enää tarkastella tai päivittää työnantajan verkkopalvelussa. Kortinhaltijan poistaminen ei ole mahdollista, mikäli kortinhaltijalla on tulevaisuuteen ajastettuja maksuja. Tällöin voidaan joko odottaa maksupäivää tai peruuttaa maksu. "Poista" -painike siirtää sinut vahvistussivulle, jossa voit vahvistaa tai peruuttaa kortinhaltijan poiston. Näet kortinhaltijan nimen ja tiedon siitä, että vahvistaminen poistaa kortinhaltijan tiedot työnantajan verkkopalvelusta. Poisto vahvistetaan painamalla "Vahvista" -painiketta tai peruutetaan valitsemalla "Peruuta" -painike. Edunmaksun keskeyttäminen ei sulje pois voimassaolevan Virikekortin ja tilisaldon käyttöä vaan kortinhaltija voi jatkaa Virikekortin käyttöä normaalisti. Mikäli poistat kortinhaltijan Virikekorttipalvelusta, kortinhaltija voi jatkaa kortin ja siellä olevan saldon käyttöä vielä 30 päivän ajan. Kortin tiedot Tässä voit tarkastella perustietoja kortinhaltijan Virikekorteista. Tilatuista korteista on näkyvissä tilauspäivämäärä (pp.kk.vvvv), kortin voimassaoloaika (kk/vvvv) ja kortin tila. Korttien tilat: "tilattu" = uusi kortti on tilattu "valmistuksessa" = tilattu kortti on valmistuksessa "aktiivinen" = kortinhaltija on aktivoinut kortin kauppiaan maksupäätteellä "suljettu tilapäisesti" = kortti on suljettu Netsissä tilapäisesti "suljettu" = kortti on suljettu Netsissä, eikä sitä voi aktivoida uudelleen Jos henkilölle ei vielä ole tilattu Virikekorttia, on otsikoiden alla teksti "Kortinhaltijalla ei ole korttia". Voit tarvittaessa siirtyä tilaamaan uuden kortin painamalla "Tilaa uusi kortti" - painiketta Kortin tiedot -osion alaosassa. Maksa kortinhaltijan tilille Tässä voit ajastaa edun maksun kortinhaltijalle. Maksun voi ajastaa aikaisintaan seuraavalle päivälle ja pisimmillään seuraavan kalenterivuoden loppuun. Ajastettu maksu maksetaan automaattisesti korttitilille maksupäivänä. Anna maksua varten pakollisten kenttien tiedot ja ajasta maksu painikkeesta "Ajasta maksu".

5 5(7) Kentät ja pudotusvalikot: Maksupäivä* Oletuksena on kuluvasta päivästä seuraava päivä. Voit asettaa toisen maksupäivän muodossa pp.kk.vvvv. Maksupäivä voi pisimmillään olla seuraavan kalenterivuoden viimeinen päivä ja aikaisintaan seuraava päivä. Summa* Maksun loppusumma. Tililtä* Tästä pudotusvalikosta voit valita yritystilin, jolta maksu maksetaan. Maksua vastaava euromäärä varataan ajastushetkellä yritystililtä, jolloin yritystilin käytettävissä olevat varat pienenevät vastaavasti. Kun maksu on maksettu, vähennetään varaussumma tilisaldosta, ja varaus raukeaa. Näet pudotusvalikon kentässä tilin nimen lisäksi myös käytettävissä olevan saldon. Viesti* Lisää maksuun lyhyt viesti kortinhaltijalle. Valitse viesti, joka parhaiten kuvaa maksun aihetta, esim. "lokakuun etu". Pakolliset tiedot on merkitty " * " -merkillä. Painikkeet "Ajasta maksu" -painike alhaalla vasemmalla Valitsemalla vihreän "Ajasta maksu" -painikkeen hyväksyt maksun ajastuksen kortinhaltijan tilille. Ajastus edellyttää, että olet täyttänyt maksutiedot kenttiin. Hyväksyttyäsi ajastuksen, näet Maksuhistoria -osiossa ylimpänä kyseisen ajastetun maksun. "Tyhjennä" -painike alhaalla oikealla Valitsemalla "Tyhjennä" -painikkeen palautat ajastettavan maksun oletustiedot maksupäivälle ja tilille, sekä tyhjennät arvo, määrä, summa ja viesti -kentät. Voit halutessasi aloittaa maksun ajastamisen alusta. Lista maksuista vuonna 20XX (kuluva vuosi) Tässä voit seurata kortinhaltijan maksuhistoriaa ja tulevaisuuteen ajastettuja maksuja. Keskellä näet oletuksena kuluvan vuoden tilanteen. Maksut on listattu kronologisesti niin, että uusin tapahtuma näkyy ylimpänä. Voit valita vasemmalta edellisen vuoden tai oikealta seuraavan vuoden maksutapahtumat. Jos kortinhaltijalle ei ole maksettu etuuksia edellisenä vuonna, ei edellisen vuoden maksutietoja voi tarkastella. Maksutiedoissa näkyy kaikki yrityksen tekemät maksut ja mahdolliset peruutukset ja palautukset. Ajastetun maksun voi peruuttaa ennen maksupäivää. Sen sijaan jo maksetun maksun voi palauttaa 7 päivän kuluessa maksupäivästä, jos kortinhaltijan tilillä on katetta. Palautusta ei voi tehdä osittaiselle summalle. Palautukseen tulee liittää syy/selite kortinhaltijalle. On suositeltavampaa tarvittaessa peruuttaa ajastetut maksut kuin palauttaa jo maksettuja maksuja. Kentät: Päivämäärä

6 6(7) Maksun päivämäärä. Jos kyseessä on ajastettu maksu, näkyy tässä tulevaisuuden maksupäivä. Tila Maksun tila. Maksutiedoissa näkyvä maksutapahtuma voi olla Maksu ajastettu = kortinhaltijalle tulevaisuuteen ajastettu maksu Maksu maksettu = kortinhaltijan tilille maksettu maksu Maksu palautettu = kortinhaltijan tilille maksettu maksu, joka on ts. palautettu takaisin työnantajalle 7 pv:n kuluessa maksupäivästä Summa Maksun summa. Palautettu maksu näkyy yliviivattuna. Maksaja Maksun suorittaneen yrityskäyttäjän nimi muodossa Sukunimi, Etunimi. Viesti Maksun suorittaneen yrityskäyttäjän viesti kortinhaltijalle. Painikkeet: "Peruuta" -painike ajastettujen maksujen tiedoissa Tulevaisuuteen ajastetut maksut, joita ei vielä ole maksettu kortinhaltijan tilille, voi peruuttaa valitsemalla harmaan "Peruuta" -painikkeen maksun tila -kentässä. Peruutus poistaa ajastetun maksun kortinhaltijan maksutiedoista ja vastaavan varauksen yrityksen tililtä. "Palauta" -painike maksetun maksun tiedoissa Kortinhaltijan tilille jo maksetun maksun voi palauttaa 7 kalenteripäivän kuluessa maksupäivästä. "Palauta" -painike on näkyvissä vastaavan ajan. Kun maksusta on kulunut 7 kalenteripäivää, raukeaa maksun palautusmahdollisuus automaattisesti. Valitessasi maksun palautuksen, järjestelmä ohjaa sinut palautuksen vahvistussivulle. Maksun palautuksen vahvistus Tällä sivulla voit vahvistaa tai peruuttaa maksu palautuksen kortinhaltijan tililtä. Maksun palauttaminen Vahvistussivun ylälaidassa kerrotaan, että maksun palautus palauttaa kortinhaltijalle jo maksetut varat takaisin yritystilille, ja että palautuksen syy pitää ilmoittaa kortinhaltijalle. Maksun tiedot Vahvistussivun vasemmassa osassa näet yhteenvedon maksun yksityiskohdista. Kentät: Yritystili (jolta palautettava maksu on tehty) Kortinhaltijan nimi Maksuaika

7 7(7) Summa Palautuksen selite Sivun oikeassa osassa pyydetään antamaan maksun palautuksen syy tai selite, joka välittyy kortinhaltijan tiliotteelle. Selite on välttämätön tieto. Kentät: Anna syy maksun palautukselle Vapaa teksti palautuksen syystä, joka välittyy kortinhaltijan tiliotteelle. Painikkeet: "Vahvista" -painike alhaalla oikealla Vihreästä "Vahvista" -painikkeesta vahvistat maksun palautuksen kortinhaltijan tililtä takaisin yritystilille. "Takaisin" -painike alhaalla vasemmalla Valitsemalla harmaan Takaisin -painikkeen palaat takaisin kortinhaltijan tiedot -sivulle, ja kortinhaltijalle tehty maksu jää voimaan.

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 MALLI KORTTI 3 1. Kirjautuminen ja sopimuksen valinta... 2 2. Sopimuksen valinta... 2 3. Kielen valinta... 3 4. Edun tilauksen aktivointi

Lisätiedot

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012

Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 Lounaskortti Verkkopalvelu Palvelun käyttöönotto ja määritykset 1.1.2012 1. Kirjautuminen ja yrityksen valinta... 2 2. Yritystilien ja alatilien perustaminen ja poistaminen... 3 3. Lounaskortti Verkkopalvelun

Lisätiedot

20.8.2014. Projektiryhmä. Käyttöohjeet. Kuksa Jäsenrekisteri. sivu 1/96

20.8.2014. Projektiryhmä. Käyttöohjeet. Kuksa Jäsenrekisteri. sivu 1/96 Käyttöohjeet Kuksa Jäsenrekisteri sivu 1/96 Contents 1 Johdanto... 5 1.1 Käytön tuki... 5 2 Kirjautuminen Kuksa -jäsenrekisteriin... 5 2.1 Yleistä... 5 2.2 PartioID... 5 2.3 Virhetilanteet... 6 2.3.1 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO

Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO Sisällys 1. KIRJAUTUMINEN JA NÄKYMIEN VAIHTAMINEN... 6 1.1 Pääkäyttäjä-, liitto- ja seuratason näkymät... 6 1.2 Järjestelmässä liikkuminen... 7 1.3 Salasanan vaihto...

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille

Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille 1 Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille Sisällys 1 TERVETULOA SYDÄNMERKIN EXTRANET-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI... 3 1.1 Kirjautuminen... 3 1.2 Etusivunäkymä... 4 1.3 Oman organisaation tiedot Sydänmerkki-rekisterissä...

Lisätiedot

MELAN TILAKÄYNTIREKISTERI KÄYTTÖOHJE

MELAN TILAKÄYNTIREKISTERI KÄYTTÖOHJE 1 2 1 YLEISTÄ MELAN TILAKÄYNTIREKISTERISTÄ... 4 1.1 SOVELLUS... 4 1.2 VERSIOVAATIMUKSET... 4 1.3 KÄYTTÖVALTUUDET... 4 1.4 KÄYTTÖLIITTYMÄN TOIMINTAPERIAATTEET... 4 2 NÄYTÖT... 5 2.1 NÄYTTÖ 1 : SOVELLUKSEEN

Lisätiedot

LENTOKALENTERIN KÄYTTÖOHJEKIRJA

LENTOKALENTERIN KÄYTTÖOHJEKIRJA LENTOKALENTERIN KÄYTTÖOHJEKIRJA LENTOKONEEN- VARAUSJÄRJESTELMÄ JA LENNON- RAPORTOINTIJÄRJESTELMÄ ----------------------------- INTERNETLIITTYMÄ Versio 4.0.4 13.10.2007 1 / 22 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille

Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille 1 Extranet-ohjeet Sydänmerkki-kumppaneille Sisällys 1 TERVETULOA SYDÄNMERKIN EXTRANET-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI... 3 1.1 Kirjautuminen... 3 1.2 Etusivunäkymä... 4 1.3 Oman organisaation tiedot Sydänmerkki-rekisterissä...

Lisätiedot

TK Huoltovahti Oy. Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet. Versio 0.7 28.1.2013

TK Huoltovahti Oy. Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet. Versio 0.7 28.1.2013 TK Huoltovahti Oy Huoltovahtipalvelun käyttöohjeet Versio 0.7 28.1.2013 Sisällysluettelo Johdanto... 5 Sisäänkirjautuminen... 6 Huoltovahtipalvelun etusivu... 7 Uutiset... 9 Konelistaus... 10 Huoltotilanteet...

Lisätiedot

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu 2.2.2 Uuden henkilön lisääminen 2.2.3 Täytettävät kentät uutta henkilöä

Lisätiedot

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47)

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47) 1 (47) 1 Käyttöönotto... 3 1.1 Rekisteröityminen... 3 1.2 Asetukset... 3 1.3 Nämä on hyvä tietää... 5 1.3.1 Päivämääräkentät... 5 1.3.2 Hakukentät... 5 1.3.3 Pikanäppäimet... 5 1.3.4 Suositeltu selain

Lisätiedot

Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet

Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet Ankkuri jäsenrekisteriohjelmisto Käyttöohjeet Päiväys Versio Muokkaaja 18.3.2009 1.0 Minna Hautamäki 8.4.2009 1.1 Minna Hautamäki 14.4.2009 1.2 Minna Hautamäki Sisällys 1 Ankkuri... 4 2 Help desk... 4

Lisätiedot

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi 1 Sisällysluettelo Sisäänkirjautuminen... 4 Valikko... 4 Etusivu... 4 Omat tiedot... 5 Ohje... 5 Sulje palvelu... 5 Tekstihaku... 5 Tekstihaun

Lisätiedot

Korjaamon työkalenteri. Käyttöohje. Päivitetty 6.9.2011. Korjaamon työkalenteri - 1 -

Korjaamon työkalenteri. Käyttöohje. Päivitetty 6.9.2011. Korjaamon työkalenteri - 1 - Korjaamon työkalenteri Käyttöohje Päivitetty 6.9.2011 Korjaamon työkalenteri - 1 - JOHDANTO... 3 TOIMINNON KÄYTTÖÖNOTTO... 3 ASENTAJIEN MÄÄRITTÄMINEN AJANVARAUSTA VARTEN... 3 TYÖKALENTERIN ASETUKSET...

Lisätiedot

SATU - käyttöohje sähkön tuottajalle ja todentajalle

SATU - käyttöohje sähkön tuottajalle ja todentajalle SATU käyttöohje Dnro 20/702/2014 SATU - käyttöohje sähkön tuottajalle ja todentajalle Versio 1.5 20.10.2014 2 Versiohistoria Version Pvm Keskeisimmät muutokset numero 1.4 8.1.2014 Viraston nimenvaihdoksen

Lisätiedot

Visma.net Approval 1.56 Käsikirja. Ohje

Visma.net Approval 1.56 Käsikirja. Ohje Visma.net Approval 1.56 Käsikirja Ohje Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa

Lisätiedot

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007 Isolta Oy www.isolta.fi 1 Sisällys Arkhimedes-taloushallinto yleisesti 3 1. Johdanto 3 1.1. Järjestelmävaatimukset 3 1.2. Asennus 3 1.3. Tervetuloa-ruutu 4 1.4. Perustiedot

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2012 1 (57) Käyttöohje 6.1.2 SP1 Copyright Aditro 2012 Toukokuu 2012 2 (57) Sisällysluettelo Johdanto... 4 1. Järjestelmävaatimukset... 5 1.1. Sovellusversion päivitys... 7 1.2. Internet Explorer

Lisätiedot

Omapalvelu: Kuntalaisten Omat sivut ohje

Omapalvelu: Kuntalaisten Omat sivut ohje Omapalvelu: Kuntalaisten Omat sivut ohje Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen kautta,

Lisätiedot

SELKOTIETO OY. Netti-Jäseri Käyttöohje. Netti-Jäseri

SELKOTIETO OY. Netti-Jäseri Käyttöohje. Netti-Jäseri 1 SELKOTIETO OY Netti-Jäseri Käyttöohje Netti-Jäseri N E T T I - J Ä S E R I Y H D I S T Y K S E N J Ä S E N R E K I S T E R I O H J E L M A Käyttöohje Selkotieto Oy PL 24 00351 HELSINKI Puh. 050 517 5386

Lisätiedot

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.

6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki. puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851. asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava. 6.0.6 ~KÄYTTÄJÄN OPAS ~ Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki puh. (09) 2780 0078 fax (09) 155 2851 asiakaspalvelu@seuraava.fi http://exim.seuraava.fi Sisältö Sivu 1. Yleistä 2 2. Valikot ja niiden toiminta

Lisätiedot

Ohjeita Moodlen käytön tueksi

Ohjeita Moodlen käytön tueksi Ohjeita Moodlen käytön tueksi SAMK 1 Sisällys Ohjeita Moodlen käytön tueksi Miten löydän oman verkko-oppimisympäristöni?... 3 Avain... 5 Istunnon lopettaminen... 5 Moodle-pohjan rakenne... 6 Moodle-pohjan

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2014 1 (49) Käyttöohje 6.4.0 Toukokuu 2014 2 (49) Sisällysluettelo Johdanto... 4 1. Laskujen asiatarkastus ja hyväksyminen... 5 2. Laskun maksamisen toiminnot... 5 3. Laskun kiertokulku... 6 4.

Lisätiedot

Käyttöopas. Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus

Käyttöopas. Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus Käyttöopas Potilaskortisto-ohjelma Potilastietojen hallinta ja laskutus 1 Tämän julkaisun sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Esimerkeissä esitetyt yritykset, nimet ja muut tiedot ovat

Lisätiedot

Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo

Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo Katso-organisaatiotunniste & WebTaMo Sisällysluettelo 1 JOHDANTO...3 2 PERUSTIETOJA KATSO-TUNNISTEESTA JA TAMO-TARKISTUSPALVELUSTA...4 Katso-organisaatiotunniste...4 WebTaMo...5 3 HENKILÖLLISYYDEN VARMENTAMINEN

Lisätiedot

Rekisterit YRITYSREKISTERI

Rekisterit YRITYSREKISTERI Rekisterit YRITYSREKISTERI 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Yleistä... 3 Ylävalikko... 4 Toiminnot... 4 Tietue... 4 _Perustiedot... 4 Yritysryhmät välilehti... 5 Postitusryhmät välilehti... 7 Perustiedot

Lisätiedot

MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS. Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut

MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS. Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut MOODLE 2 - OPISKELIJAN OPAS Saimaan ammattikorkeakoulun Viestintä- ja mediapalvelut Päivitetty 1.8.2013 Sisältö 1 Yleistä Moodlen käytöstä... 3 1.1 Oma kotisivu... 5 1.2 Profiilin muokkaaminen... 7 1.3

Lisätiedot

Visma Approval 1.40 Käsikirja. Ohje

Visma Approval 1.40 Käsikirja. Ohje Visma Approval 1.40 Käsikirja Ohje Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman

Lisätiedot

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja

VERKKOLASKU.FI. Käyttäjän käsikirja VERKKOLASKU.FI Käyttäjän käsikirja Päivitetty 10.2.2010 HUOM! LUE TÄMÄ. Verkkolasku.fi -palvelun avulla pienyrittäjät voivat helposti, nopeasti ja edullisesti aloittaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanoton.

Lisätiedot