Finnbakels Oy. Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 Pakkaus 1. LEIVÄNPARANTEET

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Finnbakels Oy. Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 Pakkaus 1. LEIVÄNPARANTEET"

Transkriptio

1 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 1. LEIVÄNPARANTEET 1720 FBI 3000 Pastamainen leivänparanne sämpylöille, makeille 12 kg Muo.a kahvileiville ym LECISOFT P Jauhemainen leivänparanne. Antaa leivälle pehmeyttä 20 kg Säkki ja pidentää leivän säilymistä tuoreena LECISOFT FRI Jauhemainen leivänparanne ilman E-numeroita. Pidentää 20 kg Säkki leivän säilymistä tuoreena LECIMAX 2000 Jauhemainen leivänparanne vaaleille ruoka- ja sekaleiville. 20 kg Säkki Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen. Soveltuu hyvin pakaste- ja jääkaappileivontaan. Annostus 0,8 2,2 % 1947 LECIMAX 15 S Jauhemainen konsentroitu leivänparanne vaaleille ruoka- 20 kg Säkki ja sekaleiville. Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen. Soveltuu hyvin pakaste- ja jääkaappileivontaan. Annostus 0,5 0,9 % 1948 LECIFRI-E Jauhemainen E-numeroton leivänparanne vaaleille ruoka- 25 kg Säkki ja sekaleiville. Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen.

2 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 2/23 2. MARGARIINIT, ÖLJYT ja RASVAT 1765 BAKELS LEIVONTAÖLJY Voi-aromilla maustettu rypsiöljyvalmiste kaiken VOINMAKUINEN tyyppiseen leivontaan korvaamaan margariinia. 10 l Muo.k Annostus n. 80 % margariinin määrästä. Ei sisällä kovetettuja rasvoja BAKELS LEIVONTAÖLJY Neutraali rypsiöljyvalmiste kaikentyyppiseen 10 l Muo.k leivontaan korvaamaan margariinia. Annostus n. 80 % margariinin määrästä. Ei sisällä kovetettuja rasvoja VETEA Kasvisrasvapohjainen margariini vehnä- ja LEIVONTAMARGARIINI ruokaleiville. Rasvapitoisuus 80 %. 4x5 kg/krt 1565 NOVEX Laadukas kasvirasvapohjainen margariini KAKKUMARGARIINI pikkuleipiin, kakkumassoihin ja kreemeihin. 4x5 kg/krt Rasvapitoisuus 80% 1564 KAKKUMARGARIINI Kasvirasvapohjainen margariini pikkuleipiin, 10 kg/krt kakkumassoihin ja kreemeihin. Rasvapitoisuus 80% 1695 KARITE GULD Kasvirasvapohjainen kaulintamargariini levynä KAULINTALEVY kaulittaville wiener- ja voitaikinoille. 2x5 kg/ltk Kaulauslämpötilan suositellaan olevan C DELETTE KREEMIRASVA Erikoisrasvasekoite, joka vatkataan sellaisenaan, 13.0 kg Muo.a jolloin saadaan ensiluokkainen kreemi leivosten ja kakkujen täytteeksi ja koristeluun. Tuotteen voi maustaa aromeilla ja suklaalla BAKELS SYVÄPAISTOÖLJY Laadukas syväpaistoöljy, joka soveltuu 10 l Muo.k kaikenlaiseen paistamiseen ja erityisen hyvin syväpaistamiseen.

3 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 3/23 3. VUOKA- ja PALAKONEÖLJYT TRENNWAX 52 Voiteluöljy, joka soveltuu peltien, vuokien sekä arinan 1000l Kontti voiteluun. Kestoleivontatuotteille, teräsarinauuneihin ja pellinpuhdistuskoneisiin. Sopii erityisesti kahvileiville ja pitkään säilyville tuotteille. Hyvä hapettumisestokyky VUOKAÖLJY 85 Kasvirasvapohjainen yleisöljy vuokien ja peltien 15 l Muo.k voiteluun. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKAÖLJY B 100 Koostuu puhtaista kasviöljyistä ja vahoista 15 l Muo.k sekä luontaisesta emulgointiaineesta. Voitelu- ja 200 l Tynnyri vuokaöljyksi vuokaleiville. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKAÖLJY B 110 Soveltuu vuokien, peltien sekä myös 15 l Muo.k teräsarinauuneihin, kestoleivontatuotteille ja pellinpuhdistuskoneisiin. Sopii erityisesti kahvileiville ja pitkään säilyville tuotteille. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKASPRAY PR 100 Vuokaspray koostuu puhtaista kasviöljyistä ja- 12 Kpl/Krt vahoista sekä luonnollisesta emulgointiaineesta. Soveltuu vuokien ja peltien voiteluun leipomossa ja suurkeittiössä. Pullon koko on 600 ml PALAKONEÖLJY SG Koostuu puhtaista kasviöljyistä, lesitiinistä sekä 15 l Muo.k hapettumisenestoaineesta. Suunniteltu palakone- 200 l Tynnyri ja leivänleikkuukoneisiin ja sahoihin. Muodostaa 1000 l Kontti terien päälle ohuen yhtenäisen voitelukerroksen.

4 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 4/23 4. RUOKALEIPÄSEOKSET 3906 CIABATTA LEIPÄSEOS Maukas italialaistyyppinen leipäseos. 20 kg Säkki 3912 TOMAATTILEIPÄSEOS Esiseos eksoottisen ja maukkaan leivän 25 kg Säkki valmistamiseen. Seoksessa maistuu tomaatti, sipuli ja oregano KAURALEIPÄSEOS Maukas kuitua ja kauraa sisältävä esiseos ruoka- 20 kg Säkki ja teeleipien valmistukseen MULTISEED LEIPÄSEOS Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Perusreseptin mukaan tehtynä saadaan maukas ruokaleipä, jossa on alhainen GI arvo. Sisältää mm. auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä MULTISEED E-FREE Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Lisäaineeton MULTISEED LUOMU Tuote on valmistettu luonnonmukaisesti ja sillä on 20 kg Säkki luomu sertifikaatti MULTISEED SPECIAL Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Tuotteen suolapitoisuutta on alennettu MAISSILEIPÄSEOS Maissileipäseos, jossa on kokonaisia maissipaloja, 20 kg Säkki jotka antavat leivälle sen maun ja värin. Perusreseptin mukaan leivotussa leivässä on maissia 9 % BMX-LEIPÄSEOS Perusseos ruokaleiville. Sisältää runsaasti kuitua ja 27 kg Säkki täysjyvää KARKEAJYVÄ LEIPÄSEOS Karkeajyvä leipäseos on esiseos tummalle, 25 kg Säkki kuitupitoiselle ruokaleivälle. Seoksessa on hyvä ja täyteläinen maku.

5 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 5/ KÄRN FRISK Maukas leipäseos, joka sisältää hapantaikinaa ja 20 kg Säkki mm. vesimelonin jyviä PANE MAGGIA Maukas tirolilaistyyppinen täysleipäseos 20 kg Säkki 3993 JOGGALEIPÄSEOS Perusseos ruokaleipiin, jossa kuituja, mallasta 20 kg Säkki ja imellettyjä vehnänjyviä CHIABASLEIPÄSEOS Maukas leipäseos, joka sisältää Chia- ja 20 kg Säkki pellavansiemeniä. Sisältää runsaasti kuitua ja täysjyvää TÄYSJYVÄSEOS Täysjyväseosta voidaan käyttää joko erityyppisten 10 kg Säkki leipien pintakoristeluun tai se voidaan sekoittaa taikinan sekaan.

6 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 6/23 5. JAUHOT 2220 RUISJAUHO Laadukas kotimainen puolikarkea ruisjauho 20 kg Säkki perusleivontaan VEHNÄJAUHO Laadukas kotimainen puolikarkea vehnäjauho 20 kg Säkki perusleivontaan VEHNÄJAUHO EXTRA Laadukas vahva vehnäjauho vehnätuotteiden 30 kg Säkki leivontaan VEHNÄHIUTALE Kullanruskeita mallastettuja vehnähiutaleita, MALLASTETTU joissa on vahva maku. Soveltuu ruokaleipä- 25 kg Säkki taikinoihin sekä pintakoristeluun M160 VEDENSITOJA E-numeroton vehnäjauho, joka sopii kaikkeen 25 kg Säkki leivontaan. Tuotteella on korkea vedensitomiskyky (n. 2,5 kertainen omaan painoon verrattuna). Jauho parantaa myös tuotteen säilyvyyttä. 6. MALLAS- ja HAPANRASKITUOTTEET 2661 BAKVÖRT SPECIAL Nestemäinen mallasuute ohrasta. Antaa hyvän maun ja 14 kg Muo.a värin ruokaleipiin GOLDLINGE JYVÄRASKI Tuore jyväraski, joka sisältää terveellisiä ja 18 kg Muo.a ravitsevia vehnäalkioita. Antaa hyvän värin, maun ja tuoreuden leivälle HAPATEJAUHE Ruishapateraskijauhe tummille ja vaaleille FERMDOR RE ruokaleiville. Annostelu on 3-8 % laskettuna 25 kg Säkki jauhonmäärästä.

7 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 7/23 7. KAHVILEIPÄ- ja KONDITORIASEOKSET 2151 OVALETT SPECIAL Pastamainen emulgointiaine kääretorttu-, leivos- ja 13 kg Muo.a kakkupohjien valmistukseen. Kaikki ainesosat voidaan laittaa yhtä aikaa konekattilaan ja vispata ME 25 ME 25 on E-numeroton, jauhemainen, maitojauheen 20 kg Säkki korvaaja, joka parantaa ruoka- ja kahvileipien tuoreutta ACTIVITA Aktivoitu munanvalkuaisjauhe, marenkien, MARENKIJAUHE kreemien, omenahyveiden ym. valmistukseen. 1,5 kg/pss 4211 FOND SUISSE Neutraalinmakuinen hyydykejauhe leivosten- ja 15 kg Säkki kakkujen täytteeksi. Nesteenä voidaan käyttää jugurttia, vettä, kermaa, maitoa tai mehua. Vähälaktoosinen TUULIHATTUJAUHE Vehnäjauhoseos tuulihattujen ym. tuotteiden 10 kg Säkki valmistamiseen. Soveltuu myös rasvapaistoon LYXKREEMIJAUHE Vanilliinikreemijauhe, joka sisältää maitojauhetta. 25 kg Säkki Kylmäsekoitteisen täytteen valmistamiseen wienerleipiin, pitkoihin, kakkuihin, leivoksiin ym. Voidaan sekoittaa makua antamaan voikreemiin, remonsseihin ja muihin täytteisiin. Kreemi on paiston- ja pakastuksen kestävä SUPREME SUPERIOR Kylmäsekoitteinen, pehmeänmakuinen ja maidoton 25 kg Säkki vaniljakreemijauhe kahvileipien täytteeksi. Kreemi voidaan sekoittaa myös voikreemiin, kermaan yms. Kreemi on paiston- ja pakastuksen kestävä GLOSSY Jauhemainen kahvileivänkiille, joka liukenee KAHVILEIVÄNKIILLE hyvin veteen. 12,5 kg Säkki 3713 KAKKUPOHJASEOS NB Jauheseos kakku- ja vetopohjien valmistukseen. 20 kg Säkki Vähälaktoosinen.

8 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 8/ KARLSBADER Esiseos, joka antaa kahvileiville tyypillisen 20 kg Säkki karlsbaderin täyteläisen maun, hyvän säilyvyyden lyhyen rakenteen ja hyvät leivontaominaisuudet BERLINERMIX Vehnäjauhoseos berliininmunkkien ym. rasvassa 20 kg Säkki paistettavien tuotteiden valmistamiseen BERLINER Vehnäjauhoseos berliininmunkkien ym. rasvassa KONSENTRAATTI paistettavien tuotteiden valmistamiseen. 20 kg säkki 3763 SUKLAAMUFFINS Suklaanmakuinen muffiniesiseos, johon lisätään 20 kg säkki vain vesi ja öljy. Soveltuu hyvin kehikossa paistettaviin tuotteisiin, kuten marjapiirakoihin VANILJAMUFFINS Vaniljanmakuinen muffiniesiseos johon lisätään vain 20 kg Säkki vesi ja öljy. Soveltuu hyvin kehikossa paistettaviin tuotteisiin, kuten marjapiirakoihin MULTI-MIX Laadukas neutraali kakkupohjaseos. Soveltuu hyvin KAKKUPOHJA esim. tiikerikakkuihin tai levypiirakkaan. Pysyy 12,5 kg Säkki pitkään kosteana ja maukkaana JUUSTOKAKKUSEOS Jauheseos, johon lisäämällä vesi saadaan hyydytetty- 12,5 kg Säkki juustokakku. Soveltuu myös paistettavaksi, jolloin osa vedestä korvataan kananmunanmassalla DIGESTIVE MURU Esiseos juustokakku- ja leivospohjien 10 kg säkki valmistukseen. Lisätään vain margariinia. Tuote ei vaadi uunissa paistamista.

9 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 9/23 8. MUROVUOAT MUROVUOKA 45 Valmiiksi paistettu murovuoka, jonka halkaisija 1 ltk = 360 kpl on 45 mm MUROVUOKA 83 Valmiiksi paistettu murovuoka, jonka halkaisija 1 ltk = 180 kpl on 83 mm. Löytyy myös voinmakuisena erikoistilauksesta! MUROVUOKA 85 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 144 kpl murovuoka, jonka halkaisija on 85 mm MUROVUOKA 180 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 180 mm MUROVUOKA 220 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 220 mm MUROVUOKA 280 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 280 mm.

10 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 10/23 9. KAHVILEIPÄTÄYTTEET 1047 SITRUUNA Maukas käyttövalmis sitruuna kreemitäyte kahvileipiin. KREEMITÄYTE Tuote on paistonkestävä. 6 kg Muo.a 1048 APPELSIINI Maukas käyttövalmis appelsiini kreemitäyte kahvileipiin. KREEMITÄYTE Tuote on paistonkestävä. 6 kg Muo.a 4190 TOSCAMASSA Toscamassa, johon lisätään vain mantelilastu ja 13 kg Muo.a kiehautetaan. Näin saadaan valmis kuorrute florentiin ja muihin tosca leivonnaisiin KARDEMUMMA Korkealaatuinen rasvapohjainen remonssi, joka REMONSSI sisältää aprikoosinsydäntä ja kardemummaa. 12 kg Muo.a Käyttövalmis pullatuotteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin KANELITÄYTE Valmis kanelinmakuinen täyte vehnä-, karlsbader- 13 kg Muo.a ja wienerleipiin sekä voitaikinaleivonnaisiin. Helppo levittää. Hyvä paistonkesto myös jääkaappi/pakastevarastoinnin jälkeen WIENERTÄYTE Käyttövalmis helppo levitteinen ja paistonkestävä 14 kg Muo.a mantelinmakuinen täyte, jossa kuorittua ja rouhittua mantelia. Wienereille ja kahvileiville SPECIAL WIENERTÄYTE Käyttövalmis helppo levitteinen ja paistonkestävä 14 kg Muo.a mantelinmakuinen täyte wienereille ja kahvileiville. Ei sisällä mantelia SÄTER REMONSSI Helppolevitteinen ja paistonkestävä toffeen- ja 11 kg Muo.a mantelinmakuinen kahvi- ja wienerleipien täyte PISTAASI REMONSSI Käyttövalmis helppolevitteinen pistaasinmakuinen 11 kg Muo.a täyte wienereille ja kahvileiville.

11 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 11/ LYX REMONSSI Korkealaatuinen voinmakuinen rasvapohjainen 13 kg Muo.a remonssi. Käyttövalmis pullatuoteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin KOKO-CHOKO REMONSSI Korkealaatuinen kookoksen- ja suklaanmakuinen 12 kg Muo.a rasvapohjainen remonssi. Käyttövalmis pullatuoteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin. 10. KUUMA- ja KYLMÄHYYTELÖT 905 SAPHIRE NEUTRAL Pakastuksenkestävä kuumahyytelötiiviste, joka antaa 14 kg Muo.a hyvän suojan ja kiillon konditoriatuotteille. Pastamainen ja helppo levittää. Lisää % vettä ja lämmitä JELLY Neutraalinmakuinen konditoriahyytelö, joka hyydytetään KYLMÄHYYTELÖ sitruuna- tai viinihappoliuoksella. Valuhyytelö 14 kg Muo.k hedelmäwienereihin, leivoksiin ja kakkuihin SUPERGLANS Käyttövalmis sprayhyytelö hyytelökoneeseen. NEUTRAALI Muodostaa peilimäisen läpikuultavan pinnan. 15 kg Ltk Pakastuksen kestävä. DIAMOND GLAZE peilihyytelöt soveltuvat konditoriatuotteiden, kuten hyydyke- ja hedelmäkakkujen kuorruttamiseen. Pakastuksen kestävä. Tuotteeseen voi lisätä jauhemaista väriä. Tuotetta voi halutessaan lämmittää. koko hyytelöissä on 5 kg Muo.a DIAMOND GLAZE NEUTRAALI 5017 DIAMOND GLAZE GOLD 5918 DIAMOND GLAZE SILVER 5028 DIAMOND GLAZE CARAMEL 5029 DIAMOND GLAZE MANSIKKA 5031 DIAMOND GLAZE AMARENA 5032 DIAMOND GLAZE SUKLAA 5038 DIAMOND GLAZE MANDARIN

12 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 12/ SUKLAAVALMISTEET SUKLAA TUMMA Belgialainen tumma suklaa nappeina. Soveltuu SAN FELIPE makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAA VAALEA Belgialainen vaalea maitosuklaa nappeina. Soveltuu MARACAIBO makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAA VALKOINEN Belgialainen valkoinen suklaa nappeina. Soveltuu CABO BLANCO makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAAPISARA 3 mm Pisaramainen suklaa, sihdattu karkeus n. 3 mm. 5 kg Ämp/25 kg Ltk Konditoriatuotteiden koristeluun ja pikkuleipämassoihin SUKLAAROUHE 8 mm Rouhittu suklaa, sihdattu karkeus n. 8 mm. 25 kg Ltk Konditoriatuotteiden koristeluun ja pikkuleipämassoihin KAAKAOJAUHE Tumma kaakaojauhe jonka rasvapitoisuus on % 25 kg Säkki

13 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 13/ KUORRUTTEET ja TRYFFELIT 4210 POMADAJAUHE Jauhemainen tuote, johon vettä lisäämällä 25 kg Säkki saadaan leipomotuotteiden kuorruttamiseen soveltuva pomada. Soveltuu sekoitettavaksi myös muihin kuorrutteisiin kuten Dipping Icing KORISTEPUUTERI Koristepuuteri wienerleipien, joulutorttujen ja 25 kg Säkki tippaleipien koristeluun. Pakastuksen kestävä NON TEMP TUMMA Tumma temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- 25 kg Säkki kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP ICE Tumma temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- 12 kg Säkki kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Valkoinen temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- VALKOINEN kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti 25 kg Säkki leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Vaalea temperoitu maitosuklaan makuinen kasvi- VAALEA rasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti 25 KG Säkki leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Keltainen temperoitu valkosuklaan makuinen KELTAINEN kasvirasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii 25 kg säkki erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Vaaleanpunainen temperoitu valkosuklaan makuinen VAALEANPUNAINEN kasvirasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii 25 kg Säkki erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtienvalmistukseen. Käytetään kuten suklaa.

14 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 14/ ROMMITRYFFELI Rommin- ja suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis 6 kg Muo.a tuote, jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa TUMMA TRYFFELI Suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota voi 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa APPELSIINITRYFFELI Appelsiinin- ja suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis 6 kg Muo.a tuote, jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa PÄHKINÄ TRYFFELI Hasselpähkinän makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, 6 kg Muo.a jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa KINUSKI TRYFFELI Kinuskin makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota voi 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa VALKOINEN TRYFFELI Valkosuklaan makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa SKOTTI-TOFFEE Kinuskin makuinen kuorrute leipomokäyttöön. 12,5 kg Muo.a Soveltuu leivosten, kakkujen, kahvileipien ja munkkien kuorruttamiseen sekä pintakoristeluun.

15 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 15/ KUORRUTE TOFFEINEN Pehmeä toffeinen kuorrute konditoriatuotteisiin ja 10 kg Muo.a kahvileipiin KUORRUTE VANILJA Pehmeä valkoinen kuorrute konditoriatuotteisiin ja 10 kg Muo.a kahvileipiin KUORRUTE SUKLAA Pehmeä suklaanmakuinen kuorrute konditoriatuotteisiin 10 kg Muo.a ja kahvileipiin. 13. AROMIVALMISTEET Valikoimissamme olevat aromivalmisteet ovat luontaisia. Niitä voi käyttää erilaisten massojen, pomadan ja kostutusveden maustamiseen SITRUUNAPASTA 4332 APPELSIINIPASTA 1,0 kg Muo.k 1,0 kg Muo.k

16 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 16/ MANTELIT ja PÄHKINÄT MANTELILASTU Kuoritusta mantelista höylätty ohut lastu. Pitkojen, 12,5 kg Ltk wienereiden ja konditoriatuotteiden koristeluun HASSELPÄHKINÄ- Jauhettu ja paahdettu hasselpähkinä. JAUHE 25 kg Ltk HASSELPÄHKINÄ- Tummanruskea, sokerilla päällystetty KROKANTTI hasselpähkinärouhe, jossa raekoko on 1-4 mm. 25 kg Säkki RIISI KROKANTTI Riisistä valmistettu vaaleanruskea rouhe, jonka 20 kg Säkki raekoko n.1-2 mm. Kahvileipien, wienereiden, ja konditoriatuotteiden koristeluun. Tuote on paistonkestävä MANTELIMASSA Mantelimassa sisältää 50 % mantelia ja 50 % sokeria. 6x2,5 kg/krt Massa soveltuu konditoriatuotteiden ja massojen valmistukseen mm: mazariinien, macaronit ja täytemassat.

17 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 17/ SOKERIMASSAT ja MARSIPAANIT PETTINICE on sokeripohjainen koristemassa. Voit valmistaa helposti kakunkoristeet ja onnittelu- ym. laatat. Valmiit kakut varastoidaan jääkaapissa, jolloin massa ei kuivu liian kovaksi. Tuote on pakastuksenkestävä. Käytöstä yli jäävän massan voit pakastaa. Tuotteet ovat pakattuna 1 kg levyksi luukuun ottamatta valkoista (4221) väriä, joka on pakattu 5 kg muo.a 4221 VALKOINEN RUSKEA 4250 MUSTA PUNAINEN VIHREÄ KELTAINEN VAALEANPUN VAAL. SININEN PERSIKKA 4255 LIMENVIHREÄ 4220 EXTRA VALKOINEN MARSIPAANIT ovat mantelista ja sokerista valmistettu massa, joka soveltuu erittäin hyvin konditoriatuotteiden kuorruttamiseen ja marsipaanikuvioiden valmistamiseen. Soveltuu kaulaukseen ja muovailuun. Säilyy jääkaapissa ja pakkasessa sulamatta pinnaltaan huokoiseksi. Tuotteet on pakattu 6 x 2,5 kg levy/krt VALKOINEN KELTAINEN VAALEANPUN VIHREÄ RUSKEA PINKKI VAALEAN LILA VAALEAN KELT VAALEAN SIN ORANSSI VIININPUN PUNAINEN SININEN LILA MUSTA EXTRA VALK.

18 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 18/ HEDELMÄTÄYTTEET ja MARMELADIT 598 BAKBEL MANSIKKA 8mm Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä mansikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 70 %. Mansikat ovat n. 8mm paloina BAKBEL MANSIKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä mansikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia mansikoita BAKBEL VADELMA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä vadelmatäyte, jossa marjapitoisuus on 70 %. Kokonaisia vadelmia. 710 BAKBEL ANANAS Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä ananastäyte, jossa hedelmäpitoisuus 70 %. Kokonaisia ananaksenpaloja. 923 BAKBEL APRIKOOSI Käyttövalmis, paistonkestävä, sileä aprikoositäyte, SILEÄ joka sopiin hyvin kakkujen täytteeksi. Helposti 14 kg Muo.a levitettävä. Hedelmäpitoisuus 35 %. 926 BAKBEL APRIKOOSI Paistonkestävä, käyttövalmis aprikoositäyte GOURMET konditoria- ja leipomokäyttöön. Valmistettu tuoreesta 6 kg Muo.a aprikoosista. Sis. pieniä paloja. Hedelmäpitoisuus 35 % BAKBEL RAPARPERI Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä raparperitäyte, jossa marjapitoisuus on 70 % HUOM! Tuotetta myydään vain kevät-/kesäkaudella BAKBEL MUSTIKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 12 kg Muo.a kestävä mustikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia mustikoita BAKBEL PÄÄRYNÄ Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä päärynätäyte, jossa hedelmäpitoisuus on 90 % BAKBEL PASSION Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 5 kg Muo.a kestävä passiontäyte, jossa hedelmäpitoisuus on 25 %. Sisältää siemeniä.

19 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 19/ BAKBEL KIRSIKKA Käyttövalmis paiston- ja pakastuksen kestävä tumma 6 kg Muo.a kirsikkatäyte esim. piirakoiden täytteeksi tai konditoriatuotteiden koristeluun. Marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia kirsikoita BABKEL OMENAPALA Paiston ja pakastuksen kestävä omenapalatäyte 7x7 piirakoihin, wienereihin sekä muihin leipomotuotteisiin. 11 kg Muo.a Omenaa 90 % ja palakoko 7x7 mm BAKBEL OMENAPALA Paiston ja pakastuksen kestävä omenapalatäyte 10x10 piirakoihin, wienereihin sekä muihin leipomotuotteisiin. 11 kg Muo.a Omenaa 90 % ja palakoko 10x10 mm KIRSIKKATÄYTE Käyttövalmis, paistonkestävä, sileä kirsikkatäyte, joka SILEÄ sopii hyvin marjapiirakoiden ja leivonnaisten täytteeksi. 12 kg Muo.a Marjapitoisuus on 35 % MUSTAHERUKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen TÄYTE kestävä mustaherkkutäyte, jossa marjapitoisuus 13 kg Muo.a on 25 % LAKKATÄYTE Käyttövalmis lakkatäyte marjapiirakoihin ja muihin 6 kg Muo.a leivonnaisiin. Marjapitoisuus on 25 %. Ei paistonkestävä VADELMAMARMELADI Paistonkestävä, paseerattu, hyvin levittyvä 13 kg Muo.a vadelmamarmeladi munkkien ja muiden leivonnaisten täytteeksi sekä kakkujen kuorrutukseen. Marjapitoisuus on 35 % BANAANITÄYTE Käyttövalmis maukas sileä banaanitäyte. Soveltuu hyvin 13 kg Muo.a munkkien ja muiden leivonnaisten täytteeksi sekä kakkujen kuorrutukseen. Hedelmäpitoisuus on 30 %. Tuote ei ole paistonkestävä SEKAMARJATÄYTE Käyttövalmis maukas sileä sekamarjatäyte. Tuote 12 kg Muo.a on paistonkestävä. Marjapitoisuus on 25 % OMENASÄILYKE Käyttövalmis omenapalasäilyke erilaisiin KIINALAINEN leipomotuotteisiin täytteeksi ja pintakoristeluun. 6x2,7 kg/krt

20 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 20/ AROMATIC SPECIAL OLJA Soveltuu vuokien, peltien ja teräsarinauuneihin voiteluun. 114 S Erittäin hyvä irrotuskyky. Puhdistaa jo karstoittuneet arinat 24 kg Muo.a ja vuoat COLCO SWISS Pastamainen emulgointiaine, joka parantaa taikinan 9 kg Muo.a lujuutta ja notkeutta leivottaessa. Antaa paistetulle tuotteelle tasaisen rakeisen rakenteen. Parantaa myös tuotteen säilyvyyttä. Sopii hyvin esim. kääretorttuihin SUPER JILK Pastamainen emulgointiaine, joka parantaa taikinan 10 kg Muo.a ilmavuutta ja tilavuutta. Kaikki raaka-aineet voidaan sekoittaa samaan aikaan. Antaa paistetulle tuotteelle tasaisen rakeisen rakenteen. Pidentää tuotteen säilyvyyttä ja tuoreutta GL 16 NEUTRAL Yleissäilöntäaine leivontaan. Ei vaadi 30 kg Muo.a alkoholilupaa. Tuote on mahdollista saada myös 260 kg säiliössä AROFROST Neutraali jauhemainen paranne erityisesti pitkäaikaiseen 15 kg Säkki pakastukseen. Lisää tuotteen tilavuutta. Parantaa myös taikinankäsittely- ja nostatuskestävyyttä ÄGGIN Jauhemainen pintakäsittelyaine kahvileiville ym. 10 kg Säkki pintavoiteluun. Korvaa kananmunan. Äggin liukenee hyvin veteen ja antaa erittäin hyvän kiillon. Helppo voidella ja saada tasainen voitelujälki. Annostelu on vähäinen, joten se on riittoisa (65 g Äggin/1 l vettä). Tuotteen päällä se on pakastuksen kestävä.

21 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 21/23 Aromaticin kaikki aromit ovat paiston-, pakastuksen- ja sulatuksen kestäviä. Ne ovat myös rasva- ja vesiliukoisia. Aromit ovat pakattu 1 kg muovipulloihin, ellei toisin mainita. AROMIT VÄRILLÄ 4351 ROMMI-AROMI 6224 BANAANI-AROMI BANAANI-AROMI 5 kg/muo.k 6241 VADELMA-AROMI 5 kg/muo.k 6251 MANSIKKA-AROMI 5 kg/muo.k 6160 SPANISH MOCCA-AROMITIIVISTE AROMIT ILMAN VÄRIÄ 6030 LUONTAINEN MOKKA-AROMI 6762 LAKRITSI-AROMI 1,1 kg/pll 6104 LUONTAINEN VANILJA-AROMI 6090 AMERICAN COLA-AROMI 0,9kg/pll 6372 ROMMI-AROMI 6600 ARRAKKI-AROMI 6393 LUONT. SITRUUNA-AROMI 5kg/muo.k 6360 KONJAKKI-AROMI 6244 VADELMA-AROMI 6252 MANSIKKA-AROMI 6215 LUONT. APPELSIINI-AROMI 6220 BANAANI-AROMI 6071 VANILJA EXTRA ELINTARVIKEVÄRIT 6511 VIHREÄ VÄRI 1 kg/pll 6514 PUNAINEN VÄRI 1 kg/pll 6515 KELTAINEN VÄRI 0,9 kg/pll 6520 SININEN VÄRI 0,9 kg/pll 6529 MUSTA VÄRI 1,3 kg/pll

22 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 22/ KAKUNKORISTEET RUUSUT ovat kaakaovoista tehtyjä, kevyitä, pakastuksen kestäviä kolmilehtisiä koristeruusuja konditoriatuotteiden koristeluun. Tuotteet ovat pakattu 10 x 28 kpl / krt VAALEAN PUN TUMMAN PUN KELTAINEN PERSIKKA CHAMPANJA SININEN LOHENPUN VALKOINEN LILA KORISTELEHTI Kaakaovoista valmistettu koristelehti VIHREÄ konditoriatuotteiden koristeluun. 10x100 Kpl/krt 19. PAPERITUOTTEET LEIVINPAPERI Silikonilla käsitelty leivinpaperiarkki, kooltaan 1000 arkkia/1 Krt 43x56 cm PAPERIKAPSELI 75/21 Pergamiinista valmistettu wienerkapseli, kooltaan 2500 kpl/krt 75 x 21 mm. Painatus Tanskan lippu. Lisäksi paperikapseleita on saatavissa myös omalla nimipainatuksella. Kysy edustajaltamme lisää MUFFINSVUOKA Paperikapselin mitat ovat leveys ylä 68 mm, ala 1200 kpl/krt 50 mm ja korkeus 38 mm.

23 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 23/ MUUT TUOTTEET 2971 DUO LEIVINJAUHE Nostatusaine pehmeille kakuille, pikku- 15 kg Säkki leiville, kakkupohjille ja muille leivonnaisille BAKELS KUIVAHIIVA Aktiivinen nopeasti toimiva kuivahiiva, jolla on 20x500 g/10 kg Krt sama nostatusvoima kuin tuorehiivalla. Annostus 1/3 osa tuorehiivasta SOKERI, HIENO Hieno sokeri, joka sopii perusleivontaan. 25 kg Säkki HYYTELÖIMISJAUHE PIT Hyytelöimisaine marja-, hedelmä- ym. täytteiden 25 kg Säkki valmistukseen. Tuotteesta valmistetut täytteet ovat pakastuksen- ja paistonkestäviä. Tuote kestää hyvin happamissa tuotteissa ja antaa täytteille hyvän leikattavuuden MASSAPUSSI ANTI-SLIP Karkeapintainen massapussi, jossa 72 kpl/rullassa. Tuotteita koskevissa lisäkysymyksissä myyntiedustajamme vastaavat ja auttavat teitä mielellään!

Tuoteluettelo. Finnbakels Oy. Puh. 010 424 9700 bakels@finnbakels.fi www.finnbakels.fi BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904

Tuoteluettelo. Finnbakels Oy. Puh. 010 424 9700 bakels@finnbakels.fi www.finnbakels.fi BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904 Tuoteluettelo BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904 Finnbakels Oy Puh. 010 424 9700 bakels@finnbakels.fi www.finnbakels.fi Bakels BAKELS on säätiöomisteinen konserni, joka on ollut menestyksekäs toimija leipomoalan

Lisätiedot

koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeseen

koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeseen koristeluun, kuorruttamiseen ja täytteeseen Leipurin Oy Tahkotie 1 E 2, 01530 Vantaa Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 www.leipurin.com ISO 9001 BUREAU VERITAS Certification KORISTELUUN Krokanttistreussel

Lisätiedot

Vikorn-leipä. Zeelandia

Vikorn-leipä. Zeelandia 33 34 Vikorn-leipä 2.000 g Vikorn 20 8.000 g Leipurin Vehnäjauho 280 g hiiva 180 g suola 5.600 g vesi Pinnalle: 680 g mannaryyni Sekoitus: 2+6 minuuttia spiraalikoneella Taikinalämpö: 25 C Taikinalepo:

Lisätiedot

LEIPURIN KONDIS KAMPANJA KEVÄT 2010

LEIPURIN KONDIS KAMPANJA KEVÄT 2010 LEIPURIN KONDIS KAMPANJA KEVÄT 2010 Kampanja-aika 1.2.-30.4.2010 www.leipurin.com Leipurin Oy PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 KONDISKEVÄT 920248 Leipurin Appelsiini-omenatäyte,

Lisätiedot

BARRY CALLEBAUTIN UUTUUDET

BARRY CALLEBAUTIN UUTUUDET BARRY CALLEBAUTIN UUTUUDET www.leipurin.com 21 Canache-täyte 2x10 kg Tuotenumero: 910010 Canache-tyyppinen kuorrute ja täyte, joka voidaan maustaa alkoholimausteilla tai aromeilla. Canache-täyte, kiiltävä

Lisätiedot

Banaani-levykakku. BakeMark

Banaani-levykakku. BakeMark 43 44 Banaani-levykakku 750 g Banana Cake Mix 170 g vesi 100 g Leipurin Rypsiöljy 230 g tuore banaani soseutettuna 50 g LT Mantelirouhe 1.300 g Kuorrutus: 250 g Wrap Ice Sekoita Banana Cake Mix, rypsiöljy

Lisätiedot

KAMPANJA LEIPURIN TALVI- 2010-2011. www.leipurin.com. Kampanja-aika 1.12.2010-15.3.2011

KAMPANJA LEIPURIN TALVI- 2010-2011. www.leipurin.com. Kampanja-aika 1.12.2010-15.3.2011 LEIPURIN TALVI- 2010-2011 Kampanja-aika 1.12.2010-15.3.2011 www.leipurin.com Leipurin Oy Leipomoteollisuus PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 970035 Leipurin Konditoria,

Lisätiedot

BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904. Uusi! Multimix- kakkupohjaseos. Yksi tuote...

BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904. Uusi! Multimix- kakkupohjaseos. Yksi tuote... BAKERY INGREDIENTS SINCE 1904 Uusi! Multimix- kakkupohjaseos Yksi tuote... .. loputtomat mahdollisuudet 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Perusresepti Taateli- & saksanpähkinäkakku Sitruunakakku

Lisätiedot

LEIPURIN KÄYTTÖVALMIIT KÄÄRETORTUT JA LEIVOSPOHJAT OMIIN RULLAUKSIIN

LEIPURIN KÄYTTÖVALMIIT KÄÄRETORTUT JA LEIVOSPOHJAT OMIIN RULLAUKSIIN LEIPURIN KÄYTTÖVALMIIT KÄÄRETORTUT JA LEIVOSPOHJAT OMIIN RULLAUKSIIN www.leipurin.com Leipurin Oy Leipomoteollisuus PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 MANSIKKA Leipurin

Lisätiedot

LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET

LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET www.leipurin.com 31 LEIPURIN TUOTERYHMÄT JA KONDIS- ym. RAAKA-AINEET PERUSRAAKA-AINEET 1. JAUHOT JA JYVÄT 1.1. Jyvät 1.2. Vehnätuotteet 1.3. Ruistuotteet 1.4.

Lisätiedot

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015 HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET 3 / 2015 HILLOT, MARMELADIT JA TÄYTTEET Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Olemme erikoistuneet korkealaatuisiin

Lisätiedot

KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2012

KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2012 KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2012 Leipurin Oy Leipomoteollisuusmyynti PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 www.leipurin.com ISO 9001 BUREAU VERITAS Certification

Lisätiedot

KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2010

KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2010 KONDITORIA TUOTTEIDEN RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com Leipurin Oy Leipomoteollisuus PL 40 (Kutojantie 4), 02630 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 TOSCANA-KAKKU Ø 18 cm PANNACOTTA-kreemi

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Finnbakels Oy. Puh

Tuoteluettelo. Finnbakels Oy. Puh Tuoteluettelo Finnbakels Oy Puh. 010 424 9700 bakels@finnbakels.fi www.finnbakels.fi Bakels BAKELS on säätiöomisteinen konserni, joka on ollut menestyksekäs toimija leipomoalan raaka-aineiden kehittämisessä,

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Lounaskahvila. Leipomo. Konditoria. Juhlapalvelu. Texmexravintola

Tuotekuvasto. Lounaskahvila. Leipomo. Konditoria. Juhlapalvelu. Texmexravintola HP Tuotekuvasto 2011 Lounaskahvila Leipomo Konditoria Juhlapalvelu Texmexravintola Tilaa maistuvia kakkuja ja leivonnaisia! Kokki-kondiittori Maria Ylikitti toivottaa sinut tervetulleeksi herkuttelemaan

Lisätiedot

Margariinit & Rasvat. Laktoosittomat ja soijattomat

Margariinit & Rasvat. Laktoosittomat ja soijattomat Margariinit & Rasvat Laktoosittomat ja soijattomat TAIKINOIHIN 970036 Leipurin TAIKINA TT 2x5 kg 970037 Leipurin TAIKINA TT 128x5 kg Laktoositon kasvimargariini hiivataikinoihin. Maku voimainen ja täyteläinen.

Lisätiedot

Leipurin Fantasia-Mix

Leipurin Fantasia-Mix 5 Leipurin Fantasia-Mix Fantasia-Mix piirakkamassa (Whirl) 520 g LT Whirl 250 g Leipurin Rypsiöljy 1.030 g vesi Fantasia-Mix piirakkamassa (margariini) 650 g LT Kondis, laktoositon 250 g Leipurin Rypsiöljy

Lisätiedot

Tuotevalikoima 2-4/2016 AIDOSTI SUOMALAISTA

Tuotevalikoima 2-4/2016 AIDOSTI SUOMALAISTA Tuotevalikoima 2-4/2016 AIDOSTI SUOMALAISTA elosen artessa-leipäsarja on otettu ilolla vastaan kuluttajien keskuudessa! leivän maku, rakenne ja kotimaisuus ovat ominaisuuksia, joita kuluttaja arvostaa.

Lisätiedot

Reseptit TUOTE- RESEPTIT. www.leipurin.com

Reseptit TUOTE- RESEPTIT. www.leipurin.com TUOTE- RESEPTIT www.leipurin.com 3 Fantasia-pohjat Pähkinä- Mantelipohja pohja 1.500 g 1.500 g Leipurin Fantasia-Mix 480 g 480 g Leipurin Rypsiöljy 240 g 240 g Whirl 720 g 720 g vesi 150 g - Hasselpähkinätäyte

Lisätiedot

www.europicnic.fi DELICATO

www.europicnic.fi DELICATO www.europicnic.fi DELICATO DELICATO-KAKUT Manteli-toffeekakku 282 Uudet suosikkikakut Delicatolta 5 x 800 g Leikkaamaton, kakusta saadaan noin 12 palaa. Mantelikakku on klassikko, joka tunnetaan Pohjoismaissa

Lisätiedot

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä.

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ TEET. KAHVIT. MAUSTEET. KEITTIÖVÄLINEET. JUOMAT Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. 1.10.2012. MAKEISET 1. LAAJA VALIKOIMA

Lisätiedot

Elosen tuotteet leivotaan 100 % kotimaisesta viljasta!

Elosen tuotteet leivotaan 100 % kotimaisesta viljasta! Tuotevalikoima 2 4/2015 Elosen tuotteet leivotaan 100 % kotimaisesta viljasta! Me Elosen Leipomolla haluamme tarjota Sinulle puhtaita ja turvallisia, aidosti suomalaisia tuotteita. Siksi leivomme vain

Lisätiedot

KAHVILEIPÄ-MIXIT Herkullista helposti ja nopeasti

KAHVILEIPÄ-MIXIT Herkullista helposti ja nopeasti KAHVILEIPÄ-MIXIT Herkullista helposti ja nopeasti herkullisilla KAhvileipämixeillä täydennät makeasti tuotevalikoimasi. MUFFINSIT JA PIIRAAT DONITSIT KAKUT JA KEKSIT BROWNIE MIX Brownie mix Brow Mix Tuotenumero:

Lisätiedot

BARRY CALLEBAUT:n SUKLAISET NAPIT, LASTUT JA ROUHEET

BARRY CALLEBAUT:n SUKLAISET NAPIT, LASTUT JA ROUHEET BARRY CALLEBAUT:n SUKLAISET NAPIT, LASTUT JA ROUHEET www.leipurin.com Leipurin Oy PL 40 (Kutojantie 4), 02630 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 LASTU ROUHE Suklaalastu, tumma 2 kg Tuotenumero: 610026

Lisätiedot

9/2015-1/2016. Tuotevalikoima AIDOSTI SUOMALAISTA

9/2015-1/2016. Tuotevalikoima AIDOSTI SUOMALAISTA Vinkki sulata valkosuklaata vesihauteessa tai varovasti mikrossa. levitä sulanut suklaa mustikkamuff iinin päälle ja koristele mustikoilla. Helppoa ja nopeaa! Tuotevalikoima 9/2015-1/2016 AIDOSTI SUOMALAISTA

Lisätiedot

Leipurin P akasteet 53

Leipurin P akasteet 53 53 Pakasteet 54 Apfelstrudel - Omenastruudeli 6 kpl TAIKINA I TAIKINA II 1.500 g Leipurin Vehnäjauho 1.800 g Leipurin Vehnäjauho 30 g suola 1.200 g Leipurin Konditoria -margariini 810 g vesi 600 g Kidesokeri

Lisätiedot

LEIPURIN KOODITTOMAT RAAKA-AINEET

LEIPURIN KOODITTOMAT RAAKA-AINEET LEIPURIN E- KOODITTOMAT ET Leipurin Oy Leipomoteollisuusmyynti PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 www.leipurin.com ISO 9001 BUREAU VERITAS Certification E-koodittomat

Lisätiedot

Leipurin Pakasteet. valmispakasteet marjat

Leipurin Pakasteet. valmispakasteet marjat Leipurin Pakasteet valmispakasteet marjat Leipurin pakastevalikoimasta löydät monikäyttöiset ja maistuvat tuotteet. Leivonnaispakasteilla helpotat sesonkien tuotantoaikatauluja. Pakastevalikoimastamme

Lisätiedot

AIDOSTI SUOMALAISTA Tuotevalikoima 5 8/2015

AIDOSTI SUOMALAISTA Tuotevalikoima 5 8/2015 AIDOSTI SUOMALAISTA Tuotevalikoima 5 8/2015 Kesätuotteet 04919 ELONEN MANSIKKAWIENER IRTO 12 AL 6 kpl 03859 ELONEN RAHKA-MANSIKKAPIIRAKKA IRTO 15 AL 6 kpl *6410580049193* *6410580038593* 05691 ELONEN MAKURASIA

Lisätiedot

Kirkkopyhien leivosten reseptit

Kirkkopyhien leivosten reseptit Kirkkopyhien leivosten reseptit Adventin leivos: mantelihyydyke Mantelihyydyke maustekakkupohjalla (pax 100) Maustekakkupohja Voi Kg 0,600 Vehnäjauho Kg 1,800 Sokeri Kg 0,675 Sooda Kg 0,012 Inkivääri Kg

Lisätiedot

Fantasia-Vadelmamuffinssi 24 kpl

Fantasia-Vadelmamuffinssi 24 kpl 63 Fantasia-Vadelmamuffinssi 24 kpl 1.200 g Leipurin, laktoositon 580 g Leipurin Rypsiöljy 15 g LT Sitruunapasta 580 g vesi 360 g Leipurin Pakastevadelmarouhe Sekoita Leipurin, rypsiölky, sitruunapasta

Lisätiedot

KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com

KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com Leipurin Oy Leipomoteollisuus PL 40 (Kutojantie 4), 02630 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 Kahvileipä 18 INKIVÄÄRIKAKKU-MIX Inkiväärillä maustettu

Lisätiedot

Ihanimmat. Cupcake. reseptit

Ihanimmat. Cupcake. reseptit Ihanimmat Cupcake reseptit Tervetuloa Cupcake-maailmaan! Uuden Dr. Oetker Cupcake -sarjan tuotteilla ja muilla koristelutuotteillamme loihdit kekseliäimmät cupcake-leivokset haluat sitten hempeillä tai

Lisätiedot

MAKEAT. Tampere talon 25v juhlaleivos (syksy 2015) (VL, G)

MAKEAT. Tampere talon 25v juhlaleivos (syksy 2015) (VL, G) MAKEAT Tampere talon 25v juhlaleivos (syksy 2015) (VL, G) laktoositon kerma, gluteeniton jauhoseos, sokeri, kananmuna, kaakaojauhe, valkosuklaa, punaherukka, vadelmasose, vaniljasokeri, maissitärkkelys,

Lisätiedot

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi

TUOTE-ESITE. www.vavesaarentila.fi TUOTE-ESITE www.vavesaarentila.fi SUORATOIMITUS VALIKOIMA Uutuus Vavesaaren Siemenmysli 400g, Sisältää: kaurahiutaleita, spelthiutaleita, kauraryyniä, siirappia, hampunsiementä 5 %, auringonkukansiementä,

Lisätiedot

LEIPOMO- JA ELINTARVIKETEOLLISUUS- TUOTTEET 2016

LEIPOMO- JA ELINTARVIKETEOLLISUUS- TUOTTEET 2016 LEIPOMO JA ELINTARVIKETEOLLISUUS TUOTTEET 206 KAURA SUOMALAINEN SUPERRUOKA Euroopan elintarvikevirasto EFSA on myöntänyt kauralle kolme terveysväitettä. Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren

Lisätiedot

HEDELMÄKAKKU VINKKI! 3 4 rkl rommia, viskiä tai konjakkia (baarikaapin pullonpohjat kelpaavat hyvin)

HEDELMÄKAKKU VINKKI! 3 4 rkl rommia, viskiä tai konjakkia (baarikaapin pullonpohjat kelpaavat hyvin) HERKUT HEDELMÄKAKKU 6 dl vehnäjauhoja 1 rkl leivinjauhetta 4 dl vettä 180 g voita tai maidotonta margariinia 4 dl sokeria 180 g kuivattuja aprikooseja pilkottuina 3 munaa 375 g rusinoita 125 g coctailkirsikoita

Lisätiedot

KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012

KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012 KAHVILEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012 Leipurin Oy Leipomoteollisuusmyynti PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 www.leipurin.com ISO 9001 BUREAU VERITAS Certification Kahvileipä

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Toukokuu elokuu 2016 UUTUUS! Kaikkien rakastama OMAR nyt munkkina! Lyömätön makuyhdistelmä: klassikkobrändi ja ainutlaatuisen pehmeä munkki Loisti makutestissä Suomen suosituimman

Lisätiedot

Pakastekakut. Juhlasesonkeihin

Pakastekakut. Juhlasesonkeihin Pakastekakut Juhlasesonkeihin Sacherkakku, laktoositon 75036 Leipurin SACHERKAKKU 6x830 g Ainekset: Sokeri, aprikoositäyte (sokeri, aprikoosi, vesi, muunnettu tärkkelys E1442, hyytelöimisaineet E440, E452,

Lisätiedot

RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012

RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012 RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2012 Leipurin Oy Leipomoteollisuusmyynti PL 40 (Kutojantie 4), 02631 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 www.leipurin.com ISO 9001 BUREAU VERITAS Certification Ruokaleipä

Lisätiedot

RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com

RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com RUOKALEIPÄ RESEPTIT Kurssiralli 2010 www.leipurin.com Leipurin Oy Leipomoteollisuus PL 40 (Kutojantie 4), 02630 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 Ruokaleipä RUISLEIPÄ SONEXTRA SUSTAINILLA ilman

Lisätiedot

Uusia tuotteita valikoimassa

Uusia tuotteita valikoimassa Uusia tuotteita valikoimassa Voimassa 1.9.2015 alkaen www.mondofresco.com Uutuudet 2015 Art. nro 408 Palsternakkarösti 60 g Pähkinäisen aromikas palsternakkarösti on uusi gluteeniton, maidoton ja lisäaineeton

Lisätiedot

Reissumies Reissumies

Reissumies Reissumies Reissumies 56 g Reissumies Tosi Tumma 59 g Ainesosat: Täysjyväruisjauho, -rouhe ja ruislese (45 %), vesi, vehnäjauho, hiiva, vehnäproteiini, ruismallas ja merisuola. Leivontaan käytetystä viljasta on 74

Lisätiedot

Pakasteleivokset. Kahvihetkiin

Pakasteleivokset. Kahvihetkiin Pakasteleivokset Kahvihetkiin Uudet Leipurin Pakasteleivokset; Omenaleivos, Aleksanterinleivos, Rommileivos sekä Bebeleivos. Vain sulatus ja esille tiskiin! Tutustu myös leivoksille sopiviin näyttäviin

Lisätiedot

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin

Vastaleivottua. Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin Vastaleivottua Herkullisia reseptejä Wilfan leipäkoneisiin SpeltTILEIPÄ myslileipä Ruisleipä vähähiilarinen leipä Saksanpähkinäleipä puolikarkea leipä Foccacia LCHF leipä Brioche Joululeipä speltistä omenaleipä

Lisätiedot

PERINTEISET OTSIKKO PIIRAKAT

PERINTEISET OTSIKKO PIIRAKAT UUTUUSTUOTTEET PERINTEISET OTSIKKO PIIRAKAT Aito karjalanpiirakka 4337 100 x 65 g Kypsäpakaste 6 10 220ºC Höyrytä. Voitele lämpimällä voisulalla. Jäisen tuotteen mitat: pituus 130 mm, leveys 80 mm, korkeus

Lisätiedot

5 8 / 2014. Leivottu Suomessa. Leivottu Suomessa. Vähälaktoosinen

5 8 / 2014. Leivottu Suomessa. Leivottu Suomessa. Vähälaktoosinen Puikula Rukiinen herkku 56 g Reissumies 59 g, runsaskuituinen, runsaskuituinen, lisäaineeton Ainesosat: Täysjyväruisjauho, vehnäjauho, ruisrouhe, vesi, ruislese, sihtiruisjauho, ohra- ja ruismallasuute,

Lisätiedot

Zeelandian tuotteet 39

Zeelandian tuotteet 39 39 Korny-ruiskolmiot 3.000 g Leipurin Vehnäjauho 4.000 g Leipurin Ruisjauho 3.000 g Boiled Corny-Mix Zeelandia 800 g Bio Sur Norlander 100 g Leipurin Ruismallasuute 200 g hiiva 300 g leipomosiirappi 120

Lisätiedot

MARGARIINIT... s. 3 5. ÖLJYT, PAISTO- JA VUOKARASVAT... s. 6 7. KASTIKETIIVISTEET JA MAJONEESI... s. 8. KREEMI JA LEIVÄNPARANNE... s.

MARGARIINIT... s. 3 5. ÖLJYT, PAISTO- JA VUOKARASVAT... s. 6 7. KASTIKETIIVISTEET JA MAJONEESI... s. 8. KREEMI JA LEIVÄNPARANNE... s. TUOTEKUVATO FOOD ERCE TAIKUU 2016 ARARIINIT... s. 3 5 KEIJU ARARIINIT... s. 3 5 UNNUNTAI ARARIINI... s. 5 RAIA EIPOOARARIINIT... s. 5 ÖJYT, PAITO- JA VUOKARAVAT... s. 6 7 KEIJU ÖJYT, PAITO- JA VUOKARAVAT...

Lisätiedot

Onnenleipä 280 g. Reissumies 705 g. Ruislimppu 580 g. Saarentytön luomuruisleipä 310 g. Ranskalainen moniviljaleipä 440 g. Luomu Nuori Mylläri 345 g

Onnenleipä 280 g. Reissumies 705 g. Ruislimppu 580 g. Saarentytön luomuruisleipä 310 g. Ranskalainen moniviljaleipä 440 g. Luomu Nuori Mylläri 345 g Reissumies 705 g Onnenleipä 280 g, lisäaineeton runsaskuituinen, lisäaineeton, runsaskuituinen, vähemmän suolaa Ainesosat: Täysjyväruisjauho, -rouhe ja ruislese (50 %), vehnäjauho, vesi, hiiva, ruismallas

Lisätiedot

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa

Lihakeitto. 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 1 tl suolaa 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Lihakeitto 500 g naudanlihaa 2 l vettä 10 maustepippuria 2 porkkanaa 100 g lanttua tai naurista 1 sipuli 1 nippu lipstikkaa 8 perunaa Pane liha veteen kiehumaan. Kuori pintaan muodostuva vaahto ja lisää

Lisätiedot

Pieniä ihmeitä keittiössä

Pieniä ihmeitä keittiössä Pieniä ihmeitä keittiössä SAGAn & Vappu Pimiän reseptivinkit MARINOIDUT MUNAKOISOT SAGAN & VAPPU PIMIÄN reseptivinkit KUHAA KAPRIS-SITRUUNAVOISSA Leikkaa munakoiso reiluiksi viipaleiksi (paksuus noin ½

Lisätiedot

Elovena Pro Kuitukaurat Kauran pehmeä maku ja hyvät ominaisuudet

Elovena Pro Kuitukaurat Kauran pehmeä maku ja hyvät ominaisuudet Elovena Pro Kuitukaurat Kauran pehmeä maku ja hyvät ominaisuudet Elovena Pro Kuitukaurat sisältävät runsaasti beetaglukaania Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 9/17-1/18

TUOTEVALIKOIMA 9/17-1/18 TUOTE 9/17-1/18 LUPAUKSEMME Meidän lupauksemme kuluttajille, kaupan asiakkaille sekä toinen toisillemme on: Luomme jatkuvasti maukkaita elämyksiä kuluttajiemme arkeen ja juhlaan. Siinä se, ei enempää eikä

Lisätiedot

TÄSSÄ VÄHÄN KORJAUKSIA Hyvää työtä!

TÄSSÄ VÄHÄN KORJAUKSIA Hyvää työtä! TÄSSÄ VÄHÄN KORJAUKSIA Hyvää työtä! pullaa - jauhoa, maitoa, kananmunaa, leivinjauhetta,, margariinia... leipää - jauhoa, leivinjauhetta,, maitoa/ kalakeittoa -, kalaa (esim. lohta), tilliä, perunaa, kermaa,,

Lisätiedot

Gluteeniton leivonta inspiroi nyt kotileipureita

Gluteeniton leivonta inspiroi nyt kotileipureita Kuvia toimitukselliseen käyttöön: www.akvamariini.fi/ffmmedia2016 Gluteeniton leivonta inspiroi nyt kotileipureita Mitä teet, kun juhlavieraasi ilmoittaa noudattavansa gluteenitonta ruokavaliota? Älä hätäänny,

Lisätiedot

SUURKEITTIÖVALIKOIMA MARGARIINIT, KASVIRASVALEVITTEET, KASVIÖLJYVALMISTEET, PAISTORASVAT JA KASVIÖLJYT tiedot perustuvat syyskuun 2004 tilanteeseen

SUURKEITTIÖVALIKOIMA MARGARIINIT, KASVIRASVALEVITTEET, KASVIÖLJYVALMISTEET, PAISTORASVAT JA KASVIÖLJYT tiedot perustuvat syyskuun 2004 tilanteeseen 1 MARGARIINI Keiju ton (sininen) Kultasula Margariini 1,0 kg (x 10 = 10 kg) KASVIRASVALEVITE 70 % Flora ton annospakkaus (sininen) 10 g (x 200 = 2 kg) Flora ton (sininen) Flora ton (sininen) 2,5 kg Flora

Lisätiedot

Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 tl suolaa

Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 tl suolaa Kasvis-juustopiirakka ( 1 uunipellillinen) Pohja 150-200g margariinia 7 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl vettä 40 g hiivaa 1 sipuli 1 valkosipulin kynsi 3 porkkanaa 200 g vihreää papua (pakaste) 2 rkl margariinia

Lisätiedot

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAKASTIKKEET korkea marjapitoisuus valmistettu Suomessa aidoista marjoista ruoanlaittoon, jälkiruokiin ja leivonnaisiin OUT OF HOME -MYYNTI Myyntipäällikkö Mika Lund

Lisätiedot

Voileipäkakkuaihiot. Valmiit voileipäkakkuaihiot pakasteena

Voileipäkakkuaihiot. Valmiit voileipäkakkuaihiot pakasteena Voileipäkakkuaihiot Valmiit voileipäkakkuaihiot pakasteena Leipurin valikoimasta löytyvät nyt niin pyöreät kuin suorakaiteen muotoiset voileipäkakkuaihiot sekä lihaisella että kalaisella täytteellä. Voileipäkakkuaihio

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA 2-4/18

TUOTEVALIKOIMA 2-4/18 TUOTE 2-/18 VALTA- KUNNAN Suomen suosituin täytekakku! SÄILYTETTÄVÄ ALLE +8 C:SSA 12 0781 ELONEN KINUSKIKREEMIKAKKU 800 g VÄHÄLAKTOOSINEN Ainesosat: Kakkupohja [kananmuna, vehnäjauho, sokeri, rypsiöljy,

Lisätiedot

Marja-tuorejuustotorttu. Vaahdota rasva ja ruokokidesokeri kuohkeaksi,

Marja-tuorejuustotorttu. Vaahdota rasva ja ruokokidesokeri kuohkeaksi, MAKEAT PIIRAAT Makeat piiraat ovat yksi kotileivonnan suosituimmista leivonnaisista eikä ihme. Piiraat ovat yleensä helppotekoisia ja niiden makuun on totuttu jo lapsesta saakka. Suosituimpia piiraita

Lisätiedot

KUITURIKKAAT SIEMENLEIPÄSET (noin 12 kpl) (luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon, soijaton, munaton, hiivaton)

KUITURIKKAAT SIEMENLEIPÄSET (noin 12 kpl) (luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon, soijaton, munaton, hiivaton) LIITE 1: 1 (20) KUITURIKKAAT SIEMENLEIPÄSET (noin 12 kpl) (luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon, soijaton, munaton, hiivaton) 5 ¼ dl vettä 2 tl psylliumkuorijauhetta 2 rkl sokerijuurikashiutaleita

Lisätiedot

Vadelmaleivos, vähälaktoosinen Leipurin VADELMALEIVOS 32x70 g Ainekset: Kerma, leivospohja [kananmuna, vehnäöjauho, sokeri, kaakaojauhe, emulgoi

Vadelmaleivos, vähälaktoosinen Leipurin VADELMALEIVOS 32x70 g Ainekset: Kerma, leivospohja [kananmuna, vehnäöjauho, sokeri, kaakaojauhe, emulgoi Hyydykeleivokset Juhlasesonkeihin Vadelmaleivos, vähälaktoosinen 75024 Leipurin VADELMALEIVOS 32x70 g Ainekset: Kerma, leivospohja [kananmuna, vehnäöjauho, sokeri, kaakaojauhe, emulgointiaineet E471, E475,

Lisätiedot

6 PÄIVÄINEN LOGISTIIKKA. Tuotevalikoima 5-8/17

6 PÄIVÄINEN LOGISTIIKKA. Tuotevalikoima 5-8/17 Tuotevalikoima 5-8/17 6 PÄIVÄINEN LOGISTIIKKA VALTA- KUNNAN Suomen suosituin täytekakku! SÄILYTETTÄVÄ ALLE +8 C:SSA 12 PVÄ 0781 ELONEN KINUSKIKREEMIKAKKU 800 g VÄHÄLAKTOOSINEN Ainesosat: Kakkupohja [kananmuna,

Lisätiedot

Suomi Finland

Suomi Finland 2 Suomi 1917-2017 Finland Vuonna 2017 Suomi juhlii 100-vuotista itsenäisyyttä! Leipurin on koonnut tuotteita ja tehnyt reseptejä helpottamaan juhlavuoden juhlintaa. Kuvastossa olevilla tuotteilla leivot,

Lisätiedot

BARRY CALLEBAUT:n RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA www.leipurin.com

BARRY CALLEBAUT:n RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA www.leipurin.com BARRY CALLEBAUT:n RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA www.leipurin.com Leipurin Oy PL 40 (Kutojantie 4), 02630 Espoo Puh. (09) 52170 Fax. (09) 521 2121 2 Reseptit TUOTE- RESEPTIT www.leipurin.com 3 Reseptit Fantasia-pohjat

Lisätiedot

V-paino: 705 g Me: 6 kpl / ltk. VVV-paino: 600 g Kypsäpaino: 580 g Me: 9 kpl / ltk

V-paino: 705 g Me: 6 kpl / ltk. VVV-paino: 600 g Kypsäpaino: 580 g Me: 9 kpl / ltk Pakastetuotteet RUISLEIVÄT Reissumies 6 pss x 12 kpl 201304 Sulattamalla V-paino: 705 g Me: 6 kpl / ltk Erityisruokavaliot: M, L, S, K, SJ, LS, RK Ainesosat: Täysjyväruisjauho, -rouhe ja ruislese (50 %),

Lisätiedot

1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja. Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia

1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja. Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia 1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia Mittaa muut kylmät raaka-aineet paitsi kaulint aan tuleva margariini

Lisätiedot

Leivän ABC. Mielenkiintoisia tietoiskuja leivästä kiinnostuneille

Leivän ABC. Mielenkiintoisia tietoiskuja leivästä kiinnostuneille Leivän ABC Mielenkiintoisia tietoiskuja leivästä kiinnostuneille Kiinnostaako leipä? Leipää on monenlaista; tummaa, vaaleaa, rapeaa, pehmeää, juuresta valmistettua ja padassa paistettua. Mutta mitkä ovat

Lisätiedot

KOTIMAISET LEIVONNAISPAKASTEET

KOTIMAISET LEIVONNAISPAKASTEET M AU K K A AT JA MO NIPUO LISET KOTIMAISET LEIVONNAISPAKASTEET HoReCa-valikoim a Tilaa, tutustu ja ihastu! AIDOSTI Tarjoiluehdotus 731042 ELONEN premium mustaherukkaleivos Levyn mitat 340 x 260 x 40 mm

Lisätiedot

Kahvihammasta kolottaa

Kahvihammasta kolottaa Kahvihammasta kolottaa Tumma suklaa ja appelsiini ne yhteen sopii ja niin sopii myös pähkinäinen kolumbialainen kahvi. Makuyhdistelmä suorastaan kaipaa kolumbialaisen kahvin pehmeyttä ja hienoista hedelmäisyyttä.

Lisätiedot

WIENERIT JA KAHVILEIVÄT: RUOTSINWIENER

WIENERIT JA KAHVILEIVÄT: RUOTSINWIENER WIENERIT JA KAHVILEIVÄT: RUOTSINWIENER VEHNÄJAUHO, LAKTOOSITON KASVIRASVA [kasviöljy ja -rasva (osittain kovetettu), vesi, suola, emulgointiaine E450,E471, happamuudensäätöaine E330,E339,E341, aromi ]VESI,SOKERI,

Lisätiedot

LEIPOMO- JA ELINTARVIKETEOLLISUUS- TUOTTEET

LEIPOMO- JA ELINTARVIKETEOLLISUUS- TUOTTEET Tuoteluettelo 203 LEIPOMO JA ELINTARVIKETEOLLISUUS TUOTTEET KAURA SUOMALAINEN SUPERRUOKA Euroopan elintarvikevirasto EFSA on myöntänyt kauralle kolme terveysväitettä. Kauran beetaglukaanin on osoitettu

Lisätiedot

Tuotevalikoima 2-4/2017 AIDOSTI SUOMALAISTA

Tuotevalikoima 2-4/2017 AIDOSTI SUOMALAISTA Tuotevalikoima 2-4/2017 AIDOSTI SUOMALAISTA 0014 ELONEN RUISEVÄS 54 9 kpl / pss 00068 ELONEN RUISEVÄS IRTO 6 LTK 100 kpl MAIDOTON RUNSASKUITUINEN 12 % LISÄAINEETON 9 PALAA LEIVOTTU SUOMESSA Ainesosat:

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä

Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Helppoja reseptejä Fortini Multi Fibrellä Fortini täydennysravintojuoma Fortini Multi Fibre -täydennysravintojuomia voi nauttia jääkaappikylminä raikkaina pirtelöinä sellaisenaan. Joskus tarvitaan kuitenkin

Lisätiedot

SUOSITUIMMAT RESEPTIT

SUOSITUIMMAT RESEPTIT SUOSITUIMMAT RESEPTIT HUNAJA - LAVENTELILEIPÄ 300 g täysjyvävehnäjauhoja 200 g vehnäjauhoja 1 tl kuivattua laventelia 2 tl kuivahiivaa 1 ½ tl suolaa 30 g hunajaa 350 g vettä Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisätiedot

LIHAKEITTO Vesi, peruna, suomalainen naudanliha 18%, porkkana, lanttu, purjo, selleri, suola, mustapippuri

LIHAKEITTO Vesi, peruna, suomalainen naudanliha 18%, porkkana, lanttu, purjo, selleri, suola, mustapippuri TUOTESELOSTEET RUUAT RIISIPUURO Vesi, laktoositon kerma, puuroriisi, kasviöljy, suola KAURAPUURO (tarjolla aamuisin) Vesi, kaurahiutale, suola LIHAKEITTO Vesi, peruna, suomalainen naudanliha 18%, porkkana,

Lisätiedot

Tiedote julkaistavissa 10.10.2014 klo 12. Aleksis Kiven nimikkoleivos -kilpailu on ratkennut.

Tiedote julkaistavissa 10.10.2014 klo 12. Aleksis Kiven nimikkoleivos -kilpailu on ratkennut. Tiedote julkaistavissa 10.10.2014 klo 12 Aleksis Kiven nimikkoleivos -kilpailu on ratkennut. Uudenmaan Martat ry on tänä vuonna 85-vuotisjuhlaansa viettävä Suomen suurin marttapiiri, jonka tehtävänä on

Lisätiedot

Sisällys. Kotoisa kahvipöytä. Maistuvat trendit. Lastenjuhlien suosikit. Kakkuja joka juhlaan. Helppoa ja hyvää

Sisällys. Kotoisa kahvipöytä. Maistuvat trendit. Lastenjuhlien suosikit. Kakkuja joka juhlaan. Helppoa ja hyvää Sisällys Leipojalle 8 Perusreseptit 10 Vaalea kakkupohja 11 Tumma kakkupohja 11 Mantelinen kakkupohja 12 Suklaahippuspohja 12 Gluteeniton kakkupohja 13 Gluteeniton vetopohja 13 Gluteeniton murupohja 14

Lisätiedot

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua.

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua. Agavesiirappi Agavesiirappia (agavenektari) kutsutaan Meksikossa myös hunajavedeksi. Agavesiirapin maku muistuttaakin jonkin verran hunajaa, ja nestemäisen koostumuksensa vuoksi sitä voi käyttää hunajan

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

www.europicnic.fi DELICATO-LEIVOKSET

www.europicnic.fi DELICATO-LEIVOKSET www.europicnic.fi DELICATO-LEIVOKSET Punssirulla Punssirullan mehevä täyte on maustettu arrakilla, hasselpähkinöillä ja kookoksella. Täytettä ympäröi vihreä marsi paanikuorrutus, joka on kastettu suklaaseen.

Lisätiedot

WIENERIT JA KAHVILEIVÄT:

WIENERIT JA KAHVILEIVÄT: WIENERIT JA KAHVILEIVÄT: RUOTSINWIENER ***************** VEHNÄJAUHO, LAKTOOSITON KASVIRASVA [sis.mm. osittain kovetetut kasvirasvat ja öljyt, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, lesitiini),

Lisätiedot

Gluteenitonta leipää. Ruotsin suurimmasta gluteenittomasta ja maidottomasta leipomosta.

Gluteenitonta leipää. Ruotsin suurimmasta gluteenittomasta ja maidottomasta leipomosta. Gluteenitonta leipää Ruotsin suurimmasta gluteenittomasta ja maidottomasta leipomosta. Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia (vähemmän kuin 20 ppm gluteenia) ja maidottomia pakasteita, ja ne sopivat osaksi

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2018 Ota kevään sesongit haltuun Fazer Talonpullan avulla Laskiaiseen eri kokoisia laskiaispullia Ystävän- tai Naistenpäivänä koristele Talonpulla näyttävillä

Lisätiedot

HINNASTO alkaen

HINNASTO alkaen HINNASTO alkaen 24.4.2017 TÄYTEKAKUT (L) Vaalea pohja / tumma kaakaopohja Täyte marjasurvos + kerma-rahka Gluteeniton +0,50 /hlö Maidoton +0,50 /hlö Mansikkakermakakku Mustikkakermakakku Vadelmakermakakku

Lisätiedot

Suomi Finland

Suomi Finland 2 Suomi 1917-2017 Finland Vuonna 2017 Suomi juhlii 100-vuotista itsenäisyyttä! Leipurin on koonnut tuotteita ja tehnyt reseptejä helpottamaan juhlavuoden juhlintaa. Resepteissä tuomme esiin suomalaisille

Lisätiedot

Helppoja reseptejä Neocate Activella

Helppoja reseptejä Neocate Activella Helppoja reseptejä Neocate Activella Ruuanvalmistusohjeita maitoallergiselle lapselle Neocate Active on maidoton täydennysravintovalmiste yli 1-vuotiaille lapsille. Neocate Activea voidaan nauttia sellaisenaan

Lisätiedot

MAKEAT. Tampere-talon leivos 8 (VL, G)

MAKEAT. Tampere-talon leivos 8 (VL, G) MAKEAT Tampere-talon leivos 8 (VL, G) kananmuna, sokeri, perunajauho, hasselpähkinä, manteli, laktoositon kerma (karrageeni), laktoositon maito, valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, soijalesitiini,

Lisätiedot

Aina on aihetta leipoa kakku!!

Aina on aihetta leipoa kakku!! Aina on aihetta leipoa kakku!! Innostavimmat kakkuideat Kevät tuo tullessaan monta iloista juhlaa ja aurinkoista päivää, jotka kutsuvat kakunpaistopuuhiin. Dr. Oetker Leivonta- ja koristelutuotteilla

Lisätiedot

Huipputuotteet kestää tuunausta

Huipputuotteet kestää tuunausta Huipputuotteet kestää tuunausta Tällä varmistat asiakkai-esi pysyvyyden, saat samasta hyvästä perusviineristä uusia makuja todella helpos8. Pakkasvarasto on aina liian täynnä, joten tällä ratkaisulla valikoimissasi

Lisätiedot

Sisällys OTA YHTEYTTÄ. www.antell.fi

Sisällys OTA YHTEYTTÄ. www.antell.fi Tuotekuvasto 2015 Sisällys Antell juhlii kanssasi Antellin hääkakut 1. Hääkakut 2. Täytekakut 3. Levykakut 4. Leivokset 5. Pikkuleivokset 6. Pikkuleivät 7. Voileipäkakut 8. Piirakat, kahvikakut, kääretortut

Lisätiedot

Ilahduta itse tehdyllä lahjalla joulumakeisiin jujua mausteilla

Ilahduta itse tehdyllä lahjalla joulumakeisiin jujua mausteilla Kuvia toimitukselliseen käyttöön: www.akvamariini.fi/suomensokerimedia Ilahduta itse tehdyllä lahjalla joulumakeisiin jujua mausteilla Tekemisen riemu ja antamisen ilo yhdistyvät joulunmakuisissa ja persoonallisissa

Lisätiedot

Leivonnaispakasteet. Laadukkaita ja helppokäyttöisiä LT TUKKU

Leivonnaispakasteet. Laadukkaita ja helppokäyttöisiä LT TUKKU Leivonnaispakasteet Laadukkaita ja helppokäyttöisiä 75033 Leipurin Pizzanen kinkku-meetwursti LT-Tukun Leivonnaispakasteista löytyy laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita suolaisista makeisiin. Pienellä

Lisätiedot

Kauratuotteet. terveellisiin leipomuksiin

Kauratuotteet. terveellisiin leipomuksiin terveellisiin leipomuksiin Kaura (Avena sativa) Kauran vatsaa hellivä vaikutus on tiedetty jo pitkään. Kaurapuuro on kuulunut moniin suomalaisiin aamiaispöytiin jo vuosikymmenet. Viime vuosien tutkimuksissa

Lisätiedot

Ainesosat ja ravintoarvot. Fazer Leipomot Syyskuu 2015 Tammikuu 2016 Pakasteet Syyskuu Joulukuu 2015

Ainesosat ja ravintoarvot. Fazer Leipomot Syyskuu 2015 Tammikuu 2016 Pakasteet Syyskuu Joulukuu 2015 Ainesosat ja ravintoarvot Fazer Leipomot Syyskuu 2015 Tammikuu 2016 Pakasteet Syyskuu Joulukuu 2015 Uutuudet ja uudistukset AINESOSAT 9/2015 1/2016 Puikula Täysjyväruis 9 kpl, 4 kpl 202022, 202001 Ainesosat:

Lisätiedot

Tuotteet 2012. Horeca ja suurkeittiötuotteet

Tuotteet 2012. Horeca ja suurkeittiötuotteet Tuotteet 2012 Horeca ja suurkeittiötuotteet Keittiöni tärkein mauste on ensiluokkainen raakaaine. Se on arvo, joka pysyy. Pekka Terävä Ravintoloitsija / Keittiömestari OLO Ravintola Lindahls munakokkeli

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 17-24 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 UUNIPASTA SOIJAROUHEEN, KURPITSAN JA VUOHENJUUSTON KERA Ainesosat Neljälle 750 g kuutioitua kurpitsaa oliiviöljyä suolaa, pippuria 300 g rigatoni- tai pennepastaa

Lisätiedot