Finnbakels Oy. Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 Pakkaus 1. LEIVÄNPARANTEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Finnbakels Oy. Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 Pakkaus 1. LEIVÄNPARANTEET"

Transkriptio

1 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 1/23 1. LEIVÄNPARANTEET 1720 FBI 3000 Pastamainen leivänparanne sämpylöille, makeille 12 kg Muo.a kahvileiville ym LECISOFT P Jauhemainen leivänparanne. Antaa leivälle pehmeyttä 20 kg Säkki ja pidentää leivän säilymistä tuoreena LECISOFT FRI Jauhemainen leivänparanne ilman E-numeroita. Pidentää 20 kg Säkki leivän säilymistä tuoreena LECIMAX 2000 Jauhemainen leivänparanne vaaleille ruoka- ja sekaleiville. 20 kg Säkki Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen. Soveltuu hyvin pakaste- ja jääkaappileivontaan. Annostus 0,8 2,2 % 1947 LECIMAX 15 S Jauhemainen konsentroitu leivänparanne vaaleille ruoka- 20 kg Säkki ja sekaleiville. Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen. Soveltuu hyvin pakaste- ja jääkaappileivontaan. Annostus 0,5 0,9 % 1948 LECIFRI-E Jauhemainen E-numeroton leivänparanne vaaleille ruoka- 25 kg Säkki ja sekaleiville. Antaa tasaisen huokoisuuden, hyvän volyymin ja hyvin säilyvän tuotteen.

2 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 2/23 2. MARGARIINIT, ÖLJYT ja RASVAT 1765 BAKELS LEIVONTAÖLJY Voi-aromilla maustettu rypsiöljyvalmiste kaiken VOINMAKUINEN tyyppiseen leivontaan korvaamaan margariinia. 10 l Muo.k Annostus n. 80 % margariinin määrästä. Ei sisällä kovetettuja rasvoja BAKELS LEIVONTAÖLJY Neutraali rypsiöljyvalmiste kaikentyyppiseen 10 l Muo.k leivontaan korvaamaan margariinia. Annostus n. 80 % margariinin määrästä. Ei sisällä kovetettuja rasvoja VETEA Kasvisrasvapohjainen margariini vehnä- ja LEIVONTAMARGARIINI ruokaleiville. Rasvapitoisuus 80 %. 4x5 kg/krt 1565 NOVEX Laadukas kasvirasvapohjainen margariini KAKKUMARGARIINI pikkuleipiin, kakkumassoihin ja kreemeihin. 4x5 kg/krt Rasvapitoisuus 80% 1564 KAKKUMARGARIINI Kasvirasvapohjainen margariini pikkuleipiin, 10 kg/krt kakkumassoihin ja kreemeihin. Rasvapitoisuus 80% 1695 KARITE GULD Kasvirasvapohjainen kaulintamargariini levynä KAULINTALEVY kaulittaville wiener- ja voitaikinoille. 2x5 kg/ltk Kaulauslämpötilan suositellaan olevan C DELETTE KREEMIRASVA Erikoisrasvasekoite, joka vatkataan sellaisenaan, 13.0 kg Muo.a jolloin saadaan ensiluokkainen kreemi leivosten ja kakkujen täytteeksi ja koristeluun. Tuotteen voi maustaa aromeilla ja suklaalla BAKELS SYVÄPAISTOÖLJY Laadukas syväpaistoöljy, joka soveltuu 10 l Muo.k kaikenlaiseen paistamiseen ja erityisen hyvin syväpaistamiseen.

3 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 3/23 3. VUOKA- ja PALAKONEÖLJYT TRENNWAX 52 Voiteluöljy, joka soveltuu peltien, vuokien sekä arinan 1000l Kontti voiteluun. Kestoleivontatuotteille, teräsarinauuneihin ja pellinpuhdistuskoneisiin. Sopii erityisesti kahvileiville ja pitkään säilyville tuotteille. Hyvä hapettumisestokyky VUOKAÖLJY 85 Kasvirasvapohjainen yleisöljy vuokien ja peltien 15 l Muo.k voiteluun. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKAÖLJY B 100 Koostuu puhtaista kasviöljyistä ja vahoista 15 l Muo.k sekä luontaisesta emulgointiaineesta. Voitelu- ja 200 l Tynnyri vuokaöljyksi vuokaleiville. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKAÖLJY B 110 Soveltuu vuokien, peltien sekä myös 15 l Muo.k teräsarinauuneihin, kestoleivontatuotteille ja pellinpuhdistuskoneisiin. Sopii erityisesti kahvileiville ja pitkään säilyville tuotteille. Käytetään Dubör käsiruiskulla VUOKASPRAY PR 100 Vuokaspray koostuu puhtaista kasviöljyistä ja- 12 Kpl/Krt vahoista sekä luonnollisesta emulgointiaineesta. Soveltuu vuokien ja peltien voiteluun leipomossa ja suurkeittiössä. Pullon koko on 600 ml PALAKONEÖLJY SG Koostuu puhtaista kasviöljyistä, lesitiinistä sekä 15 l Muo.k hapettumisenestoaineesta. Suunniteltu palakone- 200 l Tynnyri ja leivänleikkuukoneisiin ja sahoihin. Muodostaa 1000 l Kontti terien päälle ohuen yhtenäisen voitelukerroksen.

4 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 4/23 4. RUOKALEIPÄSEOKSET 3906 CIABATTA LEIPÄSEOS Maukas italialaistyyppinen leipäseos. 20 kg Säkki 3912 TOMAATTILEIPÄSEOS Esiseos eksoottisen ja maukkaan leivän 25 kg Säkki valmistamiseen. Seoksessa maistuu tomaatti, sipuli ja oregano KAURALEIPÄSEOS Maukas kuitua ja kauraa sisältävä esiseos ruoka- 20 kg Säkki ja teeleipien valmistukseen MULTISEED LEIPÄSEOS Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Perusreseptin mukaan tehtynä saadaan maukas ruokaleipä, jossa on alhainen GI arvo. Sisältää mm. auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä MULTISEED E-FREE Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Lisäaineeton MULTISEED LUOMU Tuote on valmistettu luonnonmukaisesti ja sillä on 20 kg Säkki luomu sertifikaatti MULTISEED SPECIAL Maukas, siemeniä sisältävä moniviljaleipäseos. 20 kg Säkki Tuotteen suolapitoisuutta on alennettu MAISSILEIPÄSEOS Maissileipäseos, jossa on kokonaisia maissipaloja, 20 kg Säkki jotka antavat leivälle sen maun ja värin. Perusreseptin mukaan leivotussa leivässä on maissia 9 % BMX-LEIPÄSEOS Perusseos ruokaleiville. Sisältää runsaasti kuitua ja 27 kg Säkki täysjyvää KARKEAJYVÄ LEIPÄSEOS Karkeajyvä leipäseos on esiseos tummalle, 25 kg Säkki kuitupitoiselle ruokaleivälle. Seoksessa on hyvä ja täyteläinen maku.

5 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 5/ KÄRN FRISK Maukas leipäseos, joka sisältää hapantaikinaa ja 20 kg Säkki mm. vesimelonin jyviä PANE MAGGIA Maukas tirolilaistyyppinen täysleipäseos 20 kg Säkki 3993 JOGGALEIPÄSEOS Perusseos ruokaleipiin, jossa kuituja, mallasta 20 kg Säkki ja imellettyjä vehnänjyviä CHIABASLEIPÄSEOS Maukas leipäseos, joka sisältää Chia- ja 20 kg Säkki pellavansiemeniä. Sisältää runsaasti kuitua ja täysjyvää TÄYSJYVÄSEOS Täysjyväseosta voidaan käyttää joko erityyppisten 10 kg Säkki leipien pintakoristeluun tai se voidaan sekoittaa taikinan sekaan.

6 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 6/23 5. JAUHOT 2220 RUISJAUHO Laadukas kotimainen puolikarkea ruisjauho 20 kg Säkki perusleivontaan VEHNÄJAUHO Laadukas kotimainen puolikarkea vehnäjauho 20 kg Säkki perusleivontaan VEHNÄJAUHO EXTRA Laadukas vahva vehnäjauho vehnätuotteiden 30 kg Säkki leivontaan VEHNÄHIUTALE Kullanruskeita mallastettuja vehnähiutaleita, MALLASTETTU joissa on vahva maku. Soveltuu ruokaleipä- 25 kg Säkki taikinoihin sekä pintakoristeluun M160 VEDENSITOJA E-numeroton vehnäjauho, joka sopii kaikkeen 25 kg Säkki leivontaan. Tuotteella on korkea vedensitomiskyky (n. 2,5 kertainen omaan painoon verrattuna). Jauho parantaa myös tuotteen säilyvyyttä. 6. MALLAS- ja HAPANRASKITUOTTEET 2661 BAKVÖRT SPECIAL Nestemäinen mallasuute ohrasta. Antaa hyvän maun ja 14 kg Muo.a värin ruokaleipiin GOLDLINGE JYVÄRASKI Tuore jyväraski, joka sisältää terveellisiä ja 18 kg Muo.a ravitsevia vehnäalkioita. Antaa hyvän värin, maun ja tuoreuden leivälle HAPATEJAUHE Ruishapateraskijauhe tummille ja vaaleille FERMDOR RE ruokaleiville. Annostelu on 3-8 % laskettuna 25 kg Säkki jauhonmäärästä.

7 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 7/23 7. KAHVILEIPÄ- ja KONDITORIASEOKSET 2151 OVALETT SPECIAL Pastamainen emulgointiaine kääretorttu-, leivos- ja 13 kg Muo.a kakkupohjien valmistukseen. Kaikki ainesosat voidaan laittaa yhtä aikaa konekattilaan ja vispata ME 25 ME 25 on E-numeroton, jauhemainen, maitojauheen 20 kg Säkki korvaaja, joka parantaa ruoka- ja kahvileipien tuoreutta ACTIVITA Aktivoitu munanvalkuaisjauhe, marenkien, MARENKIJAUHE kreemien, omenahyveiden ym. valmistukseen. 1,5 kg/pss 4211 FOND SUISSE Neutraalinmakuinen hyydykejauhe leivosten- ja 15 kg Säkki kakkujen täytteeksi. Nesteenä voidaan käyttää jugurttia, vettä, kermaa, maitoa tai mehua. Vähälaktoosinen TUULIHATTUJAUHE Vehnäjauhoseos tuulihattujen ym. tuotteiden 10 kg Säkki valmistamiseen. Soveltuu myös rasvapaistoon LYXKREEMIJAUHE Vanilliinikreemijauhe, joka sisältää maitojauhetta. 25 kg Säkki Kylmäsekoitteisen täytteen valmistamiseen wienerleipiin, pitkoihin, kakkuihin, leivoksiin ym. Voidaan sekoittaa makua antamaan voikreemiin, remonsseihin ja muihin täytteisiin. Kreemi on paiston- ja pakastuksen kestävä SUPREME SUPERIOR Kylmäsekoitteinen, pehmeänmakuinen ja maidoton 25 kg Säkki vaniljakreemijauhe kahvileipien täytteeksi. Kreemi voidaan sekoittaa myös voikreemiin, kermaan yms. Kreemi on paiston- ja pakastuksen kestävä GLOSSY Jauhemainen kahvileivänkiille, joka liukenee KAHVILEIVÄNKIILLE hyvin veteen. 12,5 kg Säkki 3713 KAKKUPOHJASEOS NB Jauheseos kakku- ja vetopohjien valmistukseen. 20 kg Säkki Vähälaktoosinen.

8 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 8/ KARLSBADER Esiseos, joka antaa kahvileiville tyypillisen 20 kg Säkki karlsbaderin täyteläisen maun, hyvän säilyvyyden lyhyen rakenteen ja hyvät leivontaominaisuudet BERLINERMIX Vehnäjauhoseos berliininmunkkien ym. rasvassa 20 kg Säkki paistettavien tuotteiden valmistamiseen BERLINER Vehnäjauhoseos berliininmunkkien ym. rasvassa KONSENTRAATTI paistettavien tuotteiden valmistamiseen. 20 kg säkki 3763 SUKLAAMUFFINS Suklaanmakuinen muffiniesiseos, johon lisätään 20 kg säkki vain vesi ja öljy. Soveltuu hyvin kehikossa paistettaviin tuotteisiin, kuten marjapiirakoihin VANILJAMUFFINS Vaniljanmakuinen muffiniesiseos johon lisätään vain 20 kg Säkki vesi ja öljy. Soveltuu hyvin kehikossa paistettaviin tuotteisiin, kuten marjapiirakoihin MULTI-MIX Laadukas neutraali kakkupohjaseos. Soveltuu hyvin KAKKUPOHJA esim. tiikerikakkuihin tai levypiirakkaan. Pysyy 12,5 kg Säkki pitkään kosteana ja maukkaana JUUSTOKAKKUSEOS Jauheseos, johon lisäämällä vesi saadaan hyydytetty- 12,5 kg Säkki juustokakku. Soveltuu myös paistettavaksi, jolloin osa vedestä korvataan kananmunanmassalla DIGESTIVE MURU Esiseos juustokakku- ja leivospohjien 10 kg säkki valmistukseen. Lisätään vain margariinia. Tuote ei vaadi uunissa paistamista.

9 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 9/23 8. MUROVUOAT MUROVUOKA 45 Valmiiksi paistettu murovuoka, jonka halkaisija 1 ltk = 360 kpl on 45 mm MUROVUOKA 83 Valmiiksi paistettu murovuoka, jonka halkaisija 1 ltk = 180 kpl on 83 mm. Löytyy myös voinmakuisena erikoistilauksesta! MUROVUOKA 85 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 144 kpl murovuoka, jonka halkaisija on 85 mm MUROVUOKA 180 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 180 mm MUROVUOKA 220 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 220 mm MUROVUOKA 280 Valmiiksi paistettu suorareunainen voinmakuinen 1 ltk = 14 kpl murovuoka, jonka halkaisija 280 mm.

10 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 10/23 9. KAHVILEIPÄTÄYTTEET 1047 SITRUUNA Maukas käyttövalmis sitruuna kreemitäyte kahvileipiin. KREEMITÄYTE Tuote on paistonkestävä. 6 kg Muo.a 1048 APPELSIINI Maukas käyttövalmis appelsiini kreemitäyte kahvileipiin. KREEMITÄYTE Tuote on paistonkestävä. 6 kg Muo.a 4190 TOSCAMASSA Toscamassa, johon lisätään vain mantelilastu ja 13 kg Muo.a kiehautetaan. Näin saadaan valmis kuorrute florentiin ja muihin tosca leivonnaisiin KARDEMUMMA Korkealaatuinen rasvapohjainen remonssi, joka REMONSSI sisältää aprikoosinsydäntä ja kardemummaa. 12 kg Muo.a Käyttövalmis pullatuotteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin KANELITÄYTE Valmis kanelinmakuinen täyte vehnä-, karlsbader- 13 kg Muo.a ja wienerleipiin sekä voitaikinaleivonnaisiin. Helppo levittää. Hyvä paistonkesto myös jääkaappi/pakastevarastoinnin jälkeen WIENERTÄYTE Käyttövalmis helppo levitteinen ja paistonkestävä 14 kg Muo.a mantelinmakuinen täyte, jossa kuorittua ja rouhittua mantelia. Wienereille ja kahvileiville SPECIAL WIENERTÄYTE Käyttövalmis helppo levitteinen ja paistonkestävä 14 kg Muo.a mantelinmakuinen täyte wienereille ja kahvileiville. Ei sisällä mantelia SÄTER REMONSSI Helppolevitteinen ja paistonkestävä toffeen- ja 11 kg Muo.a mantelinmakuinen kahvi- ja wienerleipien täyte PISTAASI REMONSSI Käyttövalmis helppolevitteinen pistaasinmakuinen 11 kg Muo.a täyte wienereille ja kahvileiville.

11 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 11/ LYX REMONSSI Korkealaatuinen voinmakuinen rasvapohjainen 13 kg Muo.a remonssi. Käyttövalmis pullatuoteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin KOKO-CHOKO REMONSSI Korkealaatuinen kookoksen- ja suklaanmakuinen 12 kg Muo.a rasvapohjainen remonssi. Käyttövalmis pullatuoteisiin, wienereihin ja voitaikinaleivonnaisiin. 10. KUUMA- ja KYLMÄHYYTELÖT 905 SAPHIRE NEUTRAL Pakastuksenkestävä kuumahyytelötiiviste, joka antaa 14 kg Muo.a hyvän suojan ja kiillon konditoriatuotteille. Pastamainen ja helppo levittää. Lisää % vettä ja lämmitä JELLY Neutraalinmakuinen konditoriahyytelö, joka hyydytetään KYLMÄHYYTELÖ sitruuna- tai viinihappoliuoksella. Valuhyytelö 14 kg Muo.k hedelmäwienereihin, leivoksiin ja kakkuihin SUPERGLANS Käyttövalmis sprayhyytelö hyytelökoneeseen. NEUTRAALI Muodostaa peilimäisen läpikuultavan pinnan. 15 kg Ltk Pakastuksen kestävä. DIAMOND GLAZE peilihyytelöt soveltuvat konditoriatuotteiden, kuten hyydyke- ja hedelmäkakkujen kuorruttamiseen. Pakastuksen kestävä. Tuotteeseen voi lisätä jauhemaista väriä. Tuotetta voi halutessaan lämmittää. koko hyytelöissä on 5 kg Muo.a DIAMOND GLAZE NEUTRAALI 5017 DIAMOND GLAZE GOLD 5918 DIAMOND GLAZE SILVER 5028 DIAMOND GLAZE CARAMEL 5029 DIAMOND GLAZE MANSIKKA 5031 DIAMOND GLAZE AMARENA 5032 DIAMOND GLAZE SUKLAA 5038 DIAMOND GLAZE MANDARIN

12 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 12/ SUKLAAVALMISTEET SUKLAA TUMMA Belgialainen tumma suklaa nappeina. Soveltuu SAN FELIPE makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAA VAALEA Belgialainen vaalea maitosuklaa nappeina. Soveltuu MARACAIBO makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAA VALKOINEN Belgialainen valkoinen suklaa nappeina. Soveltuu CABO BLANCO makeisten, konditoriatuotteiden, koristeiden ja 4x5 kg Ltk jälkiruokien valmistukseen SUKLAAPISARA 3 mm Pisaramainen suklaa, sihdattu karkeus n. 3 mm. 5 kg Ämp/25 kg Ltk Konditoriatuotteiden koristeluun ja pikkuleipämassoihin SUKLAAROUHE 8 mm Rouhittu suklaa, sihdattu karkeus n. 8 mm. 25 kg Ltk Konditoriatuotteiden koristeluun ja pikkuleipämassoihin KAAKAOJAUHE Tumma kaakaojauhe jonka rasvapitoisuus on % 25 kg Säkki

13 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 13/ KUORRUTTEET ja TRYFFELIT 4210 POMADAJAUHE Jauhemainen tuote, johon vettä lisäämällä 25 kg Säkki saadaan leipomotuotteiden kuorruttamiseen soveltuva pomada. Soveltuu sekoitettavaksi myös muihin kuorrutteisiin kuten Dipping Icing KORISTEPUUTERI Koristepuuteri wienerleipien, joulutorttujen ja 25 kg Säkki tippaleipien koristeluun. Pakastuksen kestävä NON TEMP TUMMA Tumma temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- 25 kg Säkki kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP ICE Tumma temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- 12 kg Säkki kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Valkoinen temperoitu suklaan makuinen kasvirasva- VALKOINEN kuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti 25 kg Säkki leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Vaalea temperoitu maitosuklaan makuinen kasvi- VAALEA rasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii erinomaisesti 25 KG Säkki leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Keltainen temperoitu valkosuklaan makuinen KELTAINEN kasvirasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii 25 kg säkki erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtien valmistukseen. Käytetään kuten suklaa NON TEMP Vaaleanpunainen temperoitu valkosuklaan makuinen VAALEANPUNAINEN kasvirasvakuorrute, paloina (10 30 mm). Sopii 25 kg Säkki erinomaisesti leipomotuotteiden kuorruttamiseen, koristeluun sekä konvehtienvalmistukseen. Käytetään kuten suklaa.

14 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 14/ ROMMITRYFFELI Rommin- ja suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis 6 kg Muo.a tuote, jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa TUMMA TRYFFELI Suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota voi 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa APPELSIINITRYFFELI Appelsiinin- ja suklaanmakuinen tryffeli. Käyttövalmis 6 kg Muo.a tuote, jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa PÄHKINÄ TRYFFELI Hasselpähkinän makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, 6 kg Muo.a jota voi käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa KINUSKI TRYFFELI Kinuskin makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota voi 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa VALKOINEN TRYFFELI Valkosuklaan makuinen tryffeli. Käyttövalmis tuote, jota 6 kg Muo.a käyttää täytteenä tai koristamiseen erilaisiin konditoriatuotteisiin. Tuotetta voi myös käyttää täytesuklaan valmistuksessa SKOTTI-TOFFEE Kinuskin makuinen kuorrute leipomokäyttöön. 12,5 kg Muo.a Soveltuu leivosten, kakkujen, kahvileipien ja munkkien kuorruttamiseen sekä pintakoristeluun.

15 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 15/ KUORRUTE TOFFEINEN Pehmeä toffeinen kuorrute konditoriatuotteisiin ja 10 kg Muo.a kahvileipiin KUORRUTE VANILJA Pehmeä valkoinen kuorrute konditoriatuotteisiin ja 10 kg Muo.a kahvileipiin KUORRUTE SUKLAA Pehmeä suklaanmakuinen kuorrute konditoriatuotteisiin 10 kg Muo.a ja kahvileipiin. 13. AROMIVALMISTEET Valikoimissamme olevat aromivalmisteet ovat luontaisia. Niitä voi käyttää erilaisten massojen, pomadan ja kostutusveden maustamiseen SITRUUNAPASTA 4332 APPELSIINIPASTA 1,0 kg Muo.k 1,0 kg Muo.k

16 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 16/ MANTELIT ja PÄHKINÄT MANTELILASTU Kuoritusta mantelista höylätty ohut lastu. Pitkojen, 12,5 kg Ltk wienereiden ja konditoriatuotteiden koristeluun HASSELPÄHKINÄ- Jauhettu ja paahdettu hasselpähkinä. JAUHE 25 kg Ltk HASSELPÄHKINÄ- Tummanruskea, sokerilla päällystetty KROKANTTI hasselpähkinärouhe, jossa raekoko on 1-4 mm. 25 kg Säkki RIISI KROKANTTI Riisistä valmistettu vaaleanruskea rouhe, jonka 20 kg Säkki raekoko n.1-2 mm. Kahvileipien, wienereiden, ja konditoriatuotteiden koristeluun. Tuote on paistonkestävä MANTELIMASSA Mantelimassa sisältää 50 % mantelia ja 50 % sokeria. 6x2,5 kg/krt Massa soveltuu konditoriatuotteiden ja massojen valmistukseen mm: mazariinien, macaronit ja täytemassat.

17 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 17/ SOKERIMASSAT ja MARSIPAANIT PETTINICE on sokeripohjainen koristemassa. Voit valmistaa helposti kakunkoristeet ja onnittelu- ym. laatat. Valmiit kakut varastoidaan jääkaapissa, jolloin massa ei kuivu liian kovaksi. Tuote on pakastuksenkestävä. Käytöstä yli jäävän massan voit pakastaa. Tuotteet ovat pakattuna 1 kg levyksi luukuun ottamatta valkoista (4221) väriä, joka on pakattu 5 kg muo.a 4221 VALKOINEN RUSKEA 4250 MUSTA PUNAINEN VIHREÄ KELTAINEN VAALEANPUN VAAL. SININEN PERSIKKA 4255 LIMENVIHREÄ 4220 EXTRA VALKOINEN MARSIPAANIT ovat mantelista ja sokerista valmistettu massa, joka soveltuu erittäin hyvin konditoriatuotteiden kuorruttamiseen ja marsipaanikuvioiden valmistamiseen. Soveltuu kaulaukseen ja muovailuun. Säilyy jääkaapissa ja pakkasessa sulamatta pinnaltaan huokoiseksi. Tuotteet on pakattu 6 x 2,5 kg levy/krt VALKOINEN KELTAINEN VAALEANPUN VIHREÄ RUSKEA PINKKI VAALEAN LILA VAALEAN KELT VAALEAN SIN ORANSSI VIININPUN PUNAINEN SININEN LILA MUSTA EXTRA VALK.

18 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 18/ HEDELMÄTÄYTTEET ja MARMELADIT 598 BAKBEL MANSIKKA 8mm Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä mansikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 70 %. Mansikat ovat n. 8mm paloina BAKBEL MANSIKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä mansikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia mansikoita BAKBEL VADELMA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä vadelmatäyte, jossa marjapitoisuus on 70 %. Kokonaisia vadelmia. 710 BAKBEL ANANAS Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä ananastäyte, jossa hedelmäpitoisuus 70 %. Kokonaisia ananaksenpaloja. 923 BAKBEL APRIKOOSI Käyttövalmis, paistonkestävä, sileä aprikoositäyte, SILEÄ joka sopiin hyvin kakkujen täytteeksi. Helposti 14 kg Muo.a levitettävä. Hedelmäpitoisuus 35 %. 926 BAKBEL APRIKOOSI Paistonkestävä, käyttövalmis aprikoositäyte GOURMET konditoria- ja leipomokäyttöön. Valmistettu tuoreesta 6 kg Muo.a aprikoosista. Sis. pieniä paloja. Hedelmäpitoisuus 35 % BAKBEL RAPARPERI Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä raparperitäyte, jossa marjapitoisuus on 70 % HUOM! Tuotetta myydään vain kevät-/kesäkaudella BAKBEL MUSTIKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 12 kg Muo.a kestävä mustikkatäyte, jossa marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia mustikoita BAKBEL PÄÄRYNÄ Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 6 kg Muo.a kestävä päärynätäyte, jossa hedelmäpitoisuus on 90 % BAKBEL PASSION Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen 5 kg Muo.a kestävä passiontäyte, jossa hedelmäpitoisuus on 25 %. Sisältää siemeniä.

19 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 19/ BAKBEL KIRSIKKA Käyttövalmis paiston- ja pakastuksen kestävä tumma 6 kg Muo.a kirsikkatäyte esim. piirakoiden täytteeksi tai konditoriatuotteiden koristeluun. Marjapitoisuus on 50 %. Kokonaisia kirsikoita BABKEL OMENAPALA Paiston ja pakastuksen kestävä omenapalatäyte 7x7 piirakoihin, wienereihin sekä muihin leipomotuotteisiin. 11 kg Muo.a Omenaa 90 % ja palakoko 7x7 mm BAKBEL OMENAPALA Paiston ja pakastuksen kestävä omenapalatäyte 10x10 piirakoihin, wienereihin sekä muihin leipomotuotteisiin. 11 kg Muo.a Omenaa 90 % ja palakoko 10x10 mm KIRSIKKATÄYTE Käyttövalmis, paistonkestävä, sileä kirsikkatäyte, joka SILEÄ sopii hyvin marjapiirakoiden ja leivonnaisten täytteeksi. 12 kg Muo.a Marjapitoisuus on 35 % MUSTAHERUKKA Käyttövalmis, paiston-, pakastuksen ja sulatuksen TÄYTE kestävä mustaherkkutäyte, jossa marjapitoisuus 13 kg Muo.a on 25 % LAKKATÄYTE Käyttövalmis lakkatäyte marjapiirakoihin ja muihin 6 kg Muo.a leivonnaisiin. Marjapitoisuus on 25 %. Ei paistonkestävä VADELMAMARMELADI Paistonkestävä, paseerattu, hyvin levittyvä 13 kg Muo.a vadelmamarmeladi munkkien ja muiden leivonnaisten täytteeksi sekä kakkujen kuorrutukseen. Marjapitoisuus on 35 % BANAANITÄYTE Käyttövalmis maukas sileä banaanitäyte. Soveltuu hyvin 13 kg Muo.a munkkien ja muiden leivonnaisten täytteeksi sekä kakkujen kuorrutukseen. Hedelmäpitoisuus on 30 %. Tuote ei ole paistonkestävä SEKAMARJATÄYTE Käyttövalmis maukas sileä sekamarjatäyte. Tuote 12 kg Muo.a on paistonkestävä. Marjapitoisuus on 25 % OMENASÄILYKE Käyttövalmis omenapalasäilyke erilaisiin KIINALAINEN leipomotuotteisiin täytteeksi ja pintakoristeluun. 6x2,7 kg/krt

20 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 20/ AROMATIC SPECIAL OLJA Soveltuu vuokien, peltien ja teräsarinauuneihin voiteluun. 114 S Erittäin hyvä irrotuskyky. Puhdistaa jo karstoittuneet arinat 24 kg Muo.a ja vuoat COLCO SWISS Pastamainen emulgointiaine, joka parantaa taikinan 9 kg Muo.a lujuutta ja notkeutta leivottaessa. Antaa paistetulle tuotteelle tasaisen rakeisen rakenteen. Parantaa myös tuotteen säilyvyyttä. Sopii hyvin esim. kääretorttuihin SUPER JILK Pastamainen emulgointiaine, joka parantaa taikinan 10 kg Muo.a ilmavuutta ja tilavuutta. Kaikki raaka-aineet voidaan sekoittaa samaan aikaan. Antaa paistetulle tuotteelle tasaisen rakeisen rakenteen. Pidentää tuotteen säilyvyyttä ja tuoreutta GL 16 NEUTRAL Yleissäilöntäaine leivontaan. Ei vaadi 30 kg Muo.a alkoholilupaa. Tuote on mahdollista saada myös 260 kg säiliössä AROFROST Neutraali jauhemainen paranne erityisesti pitkäaikaiseen 15 kg Säkki pakastukseen. Lisää tuotteen tilavuutta. Parantaa myös taikinankäsittely- ja nostatuskestävyyttä ÄGGIN Jauhemainen pintakäsittelyaine kahvileiville ym. 10 kg Säkki pintavoiteluun. Korvaa kananmunan. Äggin liukenee hyvin veteen ja antaa erittäin hyvän kiillon. Helppo voidella ja saada tasainen voitelujälki. Annostelu on vähäinen, joten se on riittoisa (65 g Äggin/1 l vettä). Tuotteen päällä se on pakastuksen kestävä.

21 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 21/23 Aromaticin kaikki aromit ovat paiston-, pakastuksen- ja sulatuksen kestäviä. Ne ovat myös rasva- ja vesiliukoisia. Aromit ovat pakattu 1 kg muovipulloihin, ellei toisin mainita. AROMIT VÄRILLÄ 4351 ROMMI-AROMI 6224 BANAANI-AROMI BANAANI-AROMI 5 kg/muo.k 6241 VADELMA-AROMI 5 kg/muo.k 6251 MANSIKKA-AROMI 5 kg/muo.k 6160 SPANISH MOCCA-AROMITIIVISTE AROMIT ILMAN VÄRIÄ 6030 LUONTAINEN MOKKA-AROMI 6762 LAKRITSI-AROMI 1,1 kg/pll 6104 LUONTAINEN VANILJA-AROMI 6090 AMERICAN COLA-AROMI 0,9kg/pll 6372 ROMMI-AROMI 6600 ARRAKKI-AROMI 6393 LUONT. SITRUUNA-AROMI 5kg/muo.k 6360 KONJAKKI-AROMI 6244 VADELMA-AROMI 6252 MANSIKKA-AROMI 6215 LUONT. APPELSIINI-AROMI 6220 BANAANI-AROMI 6071 VANILJA EXTRA ELINTARVIKEVÄRIT 6511 VIHREÄ VÄRI 1 kg/pll 6514 PUNAINEN VÄRI 1 kg/pll 6515 KELTAINEN VÄRI 0,9 kg/pll 6520 SININEN VÄRI 0,9 kg/pll 6529 MUSTA VÄRI 1,3 kg/pll

22 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 22/ KAKUNKORISTEET RUUSUT ovat kaakaovoista tehtyjä, kevyitä, pakastuksen kestäviä kolmilehtisiä koristeruusuja konditoriatuotteiden koristeluun. Tuotteet ovat pakattu 10 x 28 kpl / krt VAALEAN PUN TUMMAN PUN KELTAINEN PERSIKKA CHAMPANJA SININEN LOHENPUN VALKOINEN LILA KORISTELEHTI Kaakaovoista valmistettu koristelehti VIHREÄ konditoriatuotteiden koristeluun. 10x100 Kpl/krt 19. PAPERITUOTTEET LEIVINPAPERI Silikonilla käsitelty leivinpaperiarkki, kooltaan 1000 arkkia/1 Krt 43x56 cm PAPERIKAPSELI 75/21 Pergamiinista valmistettu wienerkapseli, kooltaan 2500 kpl/krt 75 x 21 mm. Painatus Tanskan lippu. Lisäksi paperikapseleita on saatavissa myös omalla nimipainatuksella. Kysy edustajaltamme lisää MUFFINSVUOKA Paperikapselin mitat ovat leveys ylä 68 mm, ala 1200 kpl/krt 50 mm ja korkeus 38 mm.

23 Tuotenro Tuotenimitys Tuotekuvaus Sivu 23/ MUUT TUOTTEET 2971 DUO LEIVINJAUHE Nostatusaine pehmeille kakuille, pikku- 15 kg Säkki leiville, kakkupohjille ja muille leivonnaisille BAKELS KUIVAHIIVA Aktiivinen nopeasti toimiva kuivahiiva, jolla on 20x500 g/10 kg Krt sama nostatusvoima kuin tuorehiivalla. Annostus 1/3 osa tuorehiivasta SOKERI, HIENO Hieno sokeri, joka sopii perusleivontaan. 25 kg Säkki HYYTELÖIMISJAUHE PIT Hyytelöimisaine marja-, hedelmä- ym. täytteiden 25 kg Säkki valmistukseen. Tuotteesta valmistetut täytteet ovat pakastuksen- ja paistonkestäviä. Tuote kestää hyvin happamissa tuotteissa ja antaa täytteille hyvän leikattavuuden MASSAPUSSI ANTI-SLIP Karkeapintainen massapussi, jossa 72 kpl/rullassa. Tuotteita koskevissa lisäkysymyksissä myyntiedustajamme vastaavat ja auttavat teitä mielellään!

Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2015 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu 2015

Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2015 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu 2015 Leipomotuotteet Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2015 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu 2015 LEIVOTTU SUOMESSA BAKAT I FINLAND Yli 95 % Fazerin leipomotuotteista valmistetaan Suomessa. LEIPOMOUUTISIA Kotimaisuusmerkinnät

Lisätiedot

Leipomotuotteet. Fazer Leipomot Toukokuu Elokuu 2015

Leipomotuotteet. Fazer Leipomot Toukokuu Elokuu 2015 Leipomotuotteet Fazer Leipomot Toukokuu Elokuu 2015 Tavoitteenamme on ylivertainen kuluttajalaatu Miten se toteutuu leipomoissamme päivittäin? Raaka-aineet Valmistus Tuotelaatu Kuluttajalaatu 1Käyttämillemme

Lisätiedot

Leipomotuotteet. Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2014 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu

Leipomotuotteet. Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2014 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu Leipomotuotteet Fazer Leipomot Helmikuu Huhtikuu 2014 Pakasteet Tammikuu Huhtikuu LEIPOMOUUTISIA Kasvua brän Oululainen Jälkiuuni kasvu +11 % * Vuosi 2013 oli vahvan kasvun aikaa Oululainen- brändillemme.

Lisätiedot

7, 95 UUTUUS. Menu Karjalanpaisti. Tutkittu. Luotettava. SAP 21141440 EAN 6410405126689 ME 1. 2,5 kg

7, 95 UUTUUS. Menu Karjalanpaisti. Tutkittu. Luotettava. SAP 21141440 EAN 6410405126689 ME 1. 2,5 kg Karjalanpaisti 2,5 kg Perinteinen karjalanpaisti dynopakkauksessa. Reilunkokoiset kuutiot laadukkaista kotimaisista naudan ja possun lihoista takaavat lihaisan lopputuloksen annoksiin. AINESOSAT: Suomalainen

Lisätiedot

www.luomuruokatukku.fi / myynti@luomuruokatukku.fi / 050 559 1558

www.luomuruokatukku.fi / myynti@luomuruokatukku.fi / 050 559 1558 Sisällys OH -Luomuruokatukku - esittely TUOTERYHMÄT AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ Hedelmät ja marjat Hillot ja levitteet Hiutaleet, leseet, jyvät ja jauhot Jauheet, rouheet ja marjatuotteet Juomat Kaakao ja carob

Lisätiedot

BM 450 Leipäkonereseptejä

BM 450 Leipäkonereseptejä BM 450 Leipäkonereseptejä Sisällys PERUSLEIVÄT (ohjelma 1)... 3 Vaalea perusleipä kananmunalla (ohjelma 1)... 3 Aurinkokuivattu tomaattileipä (ohjelma 1)... 3 Monijyväleipä (ohjelma 1)... 3 Chili & Cheddarjuustoleipä

Lisätiedot

10 Vuotta. -Ammattilaisen asialla! Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet. Voimassa alkaen syyskuu 2014. www.mondofresco.com CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK

10 Vuotta. -Ammattilaisen asialla! Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet. Voimassa alkaen syyskuu 2014. www.mondofresco.com CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK 10 Vuotta -Ammattilaisen asialla! CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK 0/0/30/5 CMYK 0/0/50/3 Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet Voimassa alkaen syyskuu 2014 www.mondofresco.com Sivu 2 Mondo Fresco viettää juhlavuotta!

Lisätiedot

LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET

LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET LEIPURIN TUOTERYHMÄT & KONDIS- RAAKA-AINEET www.leipurin.com 31 LEIPURIN TUOTERYHMÄT JA KONDIS- ym. RAAKA-AINEET PERUSRAAKA-AINEET 1. JAUHOT JA JYVÄT 1.1. Jyvät 1.2. Vehnätuotteet 1.3. Ruistuotteet 1.4.

Lisätiedot

Fazer Leipomot Syyskuu 2013 Tammikuu 2014

Fazer Leipomot Syyskuu 2013 Tammikuu 2014 Leipomotuotteet Fazer Leipomot Syyskuu 2013 Tammikuu 2014 Sisällysluettelo 3 14 Uutuudet ja uudistukset 14 15 Kausi- ja sesonkituotteet 16 19 Kampanjat ja myymälämateriaalit 20 21 Konditoriatuotteet 22

Lisätiedot

Hiivalla Hyvää. si m. tä ä. s a

Hiivalla Hyvää. si m. tä ä. s a Hiivalla Hyvää tä pylöi m ä s leipää pullaa piirakkaa ja zzo pi a si m a se nik jä Hiivalla Hyvää - L E I V O N T A O P A S - Kodin onni rakentuu pienistä paloista ja onnen hetkistä. Nauravia suita, yhdessäoloa,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan makumatkalle!

Tervetuloa mukaan makumatkalle! K A I N U U Tässä esitteessä voit tutustua yrityksiin, jotka ylläpitävät Kainuulaista ruokakulttuuria ja kehittelevät uusia makuja teidän ja asiakkaidenne iloksi. Tervetuloa mukaan makumatkalle! akujen

Lisätiedot

Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta

Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta Tuoteluettelo 2013 Kookosravinto Terveyttä ja hyvää oloa puhtaasta luonnosta Hyvinvointia Luonnon ehdoilla Kaikki tuotteemme on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetuista puhtaista luonnon raaka-aineista

Lisätiedot

Leivo kokojyväjauhoilla

Leivo kokojyväjauhoilla Leivo kokojyväjauhoilla Johdanto...3 Kokojyväjauhon perusominaisuudet...4 Reseptejä...6 Puurot ja myslit...6 Pikapuuro 2 henkilölle...6 Tuorepuuro...6 Marjapöperö...6 Mysli...7 Suolaiset leivonnaiset...8

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2011. Sisältö. Oy MakroBios Ab

TUOTELUETTELO 2011. Sisältö. Oy MakroBios Ab TUOTELUETTELO 2011 TUOTELUETTELO 2011 Hinnat astuvat voimaan 18.4.2011 Sisältö Viljatuotteet 4 Sunspelt viljatuotteet 4 Jauhot 5 Hiutaleet 6 Myslit ja murot 6 Gluteenittomat pastat 6 Pastat 7 Sipsit, leivät

Lisätiedot

Suussa sulaviin joulun hetkiin

Suussa sulaviin joulun hetkiin joulu Tule ihanin Suussa sulaviin joulun hetkiin Itse valmistetut leivonnaiset tuovat oikean joulun tuoksun kotiisi. Tämän esitteen resepteissä on joulun perinteisten makujen lisäksi myös ripaus uusia

Lisätiedot

HORECA TUOTEVALIKOIMA

HORECA TUOTEVALIKOIMA HORECA TUOTEVALIKOIMA 2014 Makuhelmiä vuosien varrelta 1910-luku Herkullinen tarinamme sai alkunsa vuonna 1914, kun kahvin paahtaminen aloitettiin Helsingissä, Erottaja 2:ssa. Myös maustepakkaamo aloitti

Lisätiedot

Tietoa vanhemmille lehmänmaitoallergiasta. Makuannoksista yksivuotiaan ruokaan

Tietoa vanhemmille lehmänmaitoallergiasta. Makuannoksista yksivuotiaan ruokaan Tietoa vanhemmille lehmänmaitoallergiasta Makuannoksista yksivuotiaan ruokaan Tästä esitteestä Jotta lapsi alkaa vähitellen syömään samaa ruokaa kuin muu perhe, positiiviset maistelukokemukset ja pienet

Lisätiedot

KORK EALUOKKAISIA RUOK A K OMPONENTTEJA JA ELINTARVIKKEITA PAK ASTEINA SEK Ä SÄILYKKEINÄ. Ilo tarjota

KORK EALUOKKAISIA RUOK A K OMPONENTTEJA JA ELINTARVIKKEITA PAK ASTEINA SEK Ä SÄILYKKEINÄ. Ilo tarjota KORK EALUOKKAISIA RUOK A K OMPONENTTEJA JA ELINTARVIKKEITA PAK ASTEINA SEK Ä SÄILYKKEINÄ Ilo tarjota Multicatering Oy tuo maahan korkealuokkaisia elintarvikkeita ja ruokakomponentteja pakasteina sekä säilykkeinä.

Lisätiedot

Elmon keittokirja. Elämän ei tarvitse olla tylsää eikä terveellisen ruuan vaikeaa

Elmon keittokirja. Elämän ei tarvitse olla tylsää eikä terveellisen ruuan vaikeaa Elmon keittokirja Elämän ei tarvitse olla tylsää eikä terveellisen ruuan vaikeaa Aamu- ilta ja välipalat Mielikin smoothiet Alla on kaksi perusohjetta. Mansikat voit korvata muilla marjoilla, banaanilla

Lisätiedot

Lisäaineopas. Lukijalle

Lisäaineopas. Lukijalle 1 Lisäaineopas Lukijalle Tämä opas elintarvikkeiden lisäaineista on tarkoitettu tiedonlähteeksi kuluttajille, mutta se sopii myös opetustarkoituksiin sekä lähdeaineistoksi kaikille lisäaineista kiinnostuneille.

Lisätiedot

Artikkeli: Näillä ohjeilla onnistut piirakan leipomisessa!

Artikkeli: Näillä ohjeilla onnistut piirakan leipomisessa! Artikkeli: Näillä ohjeilla onnistut piirakan leipomisessa! Erilaiset piirakat ovat herkullisia tarjottavia niin suolaisina kuin makeinakin. Täytteeksi voi laittaa lähes mitä tahansa, vain mielikuvitus

Lisätiedot

Ilo tarjota K O R K E A LU O K K A I S I A E L I N TA R V I K K E I TA PA K A S T E I N A S E K Ä S Ä I LY K K E I N Ä

Ilo tarjota K O R K E A LU O K K A I S I A E L I N TA R V I K K E I TA PA K A S T E I N A S E K Ä S Ä I LY K K E I N Ä Ilo tarjota K O R K E A LU O K K A I S I A E L I N TA R V I K K E I TA PA K A S T E I N A S E K Ä S Ä I LY K K E I N Ä Ilo tarjota Multicatering Oy Upseerinkatu 1 02600 ESPOO Puh. 0207 415 200 www.multicatering.fi

Lisätiedot

ArkiruuAn tuunausopas

ArkiruuAn tuunausopas Arkiruuan tuunausopas tiedä, tee & maista Tee ja tuunaa! Arjen pyörteissä ruuanlaitto on usein haasteellista; mistä taikoa pöytään monipuolinen ateria nopeasti ja edullisesti? Tuntuu, että aina syödään

Lisätiedot

Ravintola Kirstin Keitaan Tilausmyyntituotteet

Ravintola Kirstin Keitaan Tilausmyyntituotteet 2014-2015 Ravintola Kirstin Keitaan Tilausmyyntituotteet Justo odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait lorem ipsum dolo. Lorem ipsum dolorsit amet, conse

Lisätiedot

Terveelliset LUONNON- MARJAT. Puolukka Mustikka Variksenmarja Lakka Karpalo Tyrni Vadelma

Terveelliset LUONNON- MARJAT. Puolukka Mustikka Variksenmarja Lakka Karpalo Tyrni Vadelma Terveelliset LUONNON- MARJAT Mustikka Variksenmarja Lakka Tyrni Vadelma 1 Terveelliset LUONNONMARJAT Luonnonmarjat ovat tunnetusti terveellistä ravintoa. Marjat ovat suomalaisessa ruokavaliossa tärkeitä

Lisätiedot

TUOTTEET AMMATTI- KEITTIÖILLE

TUOTTEET AMMATTI- KEITTIÖILLE TUOTTEET AMMATTI- KEITTIÖILLE 2011 2012 UUTTA JA MIELENKIINTOISTA SYDÄNMERKKI-UUTUUSTUOTTEET...4 KOKOUSTARJOILUTUOTTEET...6 VITRIINI...8 VAASAN RONSKI... 10 VAASAN KIVIARINAUUNILEIVÄT... 12 VAASAN TAIKINALEIVONTA...

Lisätiedot

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI

ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI ZINZINO COFFEE TUOTELUETTELO SUOMI SISÄLLYSLUETTELO 3 Enemmän kuin pelkkää kahvia 4 Eroja kahveissa 6 Paahtamalla maut esiin 7 Maku & Aromi 8 Reilua kauppaa maun vuoksi 11 Pieni tai suuri espresso 13 Espressokeittimet

Lisätiedot

1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja. Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia

1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja. Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia 1 l vettä 200 g sokeria 120 g hiivaa 20 g suolaa 250 g kanamunia 150 g margariinia 2000 g vehnäjauhoja Kaulaukseen 800 g kaulinta margariinia Mittaa muut kylmät raaka-aineet paitsi kaulint aan tuleva margariini

Lisätiedot

Arjan Leivontanurkka 18.2.2009: vastauksia kysymyksiin

Arjan Leivontanurkka 18.2.2009: vastauksia kysymyksiin Arjan Leivontanurkka 18.2.2009: vastauksia kysymyksiin Miksi pullapitkoni vain leviää nostettaessa eikä nouse niin kuin pitää, onko taikina liian löysää? T: jauhopeukalo (2009.02.16 09:57:27) Voi olla

Lisätiedot

KASVIÖLJYISTÄ MARGARIINEIHIN

KASVIÖLJYISTÄ MARGARIINEIHIN KASVIÖLJYISTÄ MARGARIINEIIN Margariini on suosituin ja käytetyin ravintorasva Suomessa. Jo kaksi kolmesta kansalaisesta levittää leivällensä margariinia ja käyttää sitä ruoanlaitossa ja leivonnassa. Myös

Lisätiedot