sankari NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!"

Transkriptio

1 WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman WellnessPack man LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUSPALVELU Soup Tomaatti & basilika -keitto Näin tilaat toimituspalvelussa: Soup Parsakeitto Shake Suklaan makuinen juomajauhe Shake Mansikan makuinen juomajauhe Shake Vaniljan makuinen juomajauhe WellnessKids Multivitamins and Minerals WellnessKids Omega Kerro Orifl ame-edustajallesi, mitä Wellness-tuotetta haluaisit tilata. 2. Toimituspalveluun valitsemasi tuote lisätään automaattisesti seuraaviin normaalitilauksiisi. 1) 3. Saat JOKA VIIDENNEN toimituspalvelussa olevan tuotteen VELOITUKSETTA. 1. jakso 4. jakso 1) Voit myös vaihtaa toimituspalvelussa olevan shaken tai keiton makua kesken toimituspalvelun. 2. jakso 3. jakso Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Orifl ame Oy, Tammasaarenkatu 3, Helsinki OLE OMAN ELÄMÄSI sankari VIHDOINKIN Natural Balance -patukat Product Guide Your complete guide to all Wellness by Oriflame products. Uudistunut WELLNESS TUOTEOPAS Wellness Product Guide Wellness Tuoteopas Tuoteoppaasta löydät runsaasti yksityiskohtaista tietoa Wellness by Orifl amesta: tuotetietoa, käyttöohjeita, painonhallintavinkkejä, asiantuntijoiden neuvoja, usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita terveelliseen elämäntapaan. Kysy lisää Oriflame-edustajaltasi. code ORIFLAME-EDUSTAJASI NIMI VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ.

2 MULTIVITAMINS & MINER ALS ESSENTIALS. KOKO PERHEELLE JOK A PÄIVÄ. ON SINUN AIKASI VOITTAA Talvi 2014 tuo tullessaan olympialaiset. Kansainvälisen huippuurheilun ykköskisat voivat olla myös meidän tavallisten kuntoilijoiden inspiraatio aloittaa uusi ja aktiivisempi elämä. Jos sinusta tuntuu, että olympiatalvi voisi olla juuri oikea aika aktivoitua ja voida paremmin, koko Wellness-tiimi on takanasi. Tästä esitteestä löydät vinkkejä ja motivaatiota anna palaa! Tiesitkö? Ei aikaa liikunnalle? Sivun 6 jumppaohjeet on tehty sinulle, joka olet sitä mieltä, ettei sinulla ole aikaa liikkua. Koko kehon tehokas harjoitus vie vain noin 20 minuuttia, ja sen voi tehdä lähes missä vain. Vihdoinkin! Näitä on pyydetty ja toivottu, ja nyt odotus palkitaan. Wellness-patukat ovat helppoa, kätevää ja terveellistä pikkusyötävää. Esimerkiksi Botanical Infusion -juomien kanssa ne ovat herkullinen välipala, joka päihittää kahvit ja pullat milloin vain. Ruotsalainen Oscar Swahn on kaikkien aikojen vanhin olympiamitalisti, joka oli 72-vuotta saadessaan viimeisen mitalinsa vuonna Swahn on hyvä esimerkki siitä, että terveelliset elämäntavat kannattavat. Helppoa hyvinvointia KOKO PERHEELLE. Korkealaatuinen, helppo ja turvallinen tapa varmistaa koko perheen hyvinvointi. Multivitamins & Minerals essentials Monivitamiini-kivennäisainetabletti Ravintolisä Tasapainoinen yhdistelmätabletti sisältää 12 vitamiinia ja 10 kivennäisainetta, jotka sopivat koko perheelle 12 ikävuodesta lähtien. Vuorokausiannos on 1 2 tablettia päivässä veden kera aterian yhteydessä. 60 kpl 231, ,90 2 3! Korkealaatuinen Turvallinen Valmistettu Ruotsissa MIKSI RAVINTOLISIÄ TARVITAAN? Jotta elimistö voi hyvin ja selviytyy tehtävistään, tarvitsee se ruuan mukana saatavia vitamiineja ja mineraaleja. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista syödä riittävän monipuolisesti ja suositusten mukaan. Ravintolisät varmistavat, että elimistö saa sen tarvitsemat ravinteet joka päivä. YOUR DREAMS OUR INSPIR ATION Flunssakaudelle kyytiä!

3 Herkullinen ja terveellinen mahtuvat samaan pakettiin Välipalapatukat pelastavat, kun haluat pikaisen, mutta silti terveellisen ja herkullisen välipalan. Paljon proteiinia pitää pitkään kylläisenä. Runsaasti kuitua ohra, kaura, vehnä ja riisi edistävät vatsan toimintaa. 100% luonnollinen ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, makeuttajia eikä geenimanipuloituja aineosia. Matala GI matala glykeeminen indeksi lisää energisyyttä ja fokusta. Vain 150 kcal yhtä vähän kuin 2 lasissa rasvatonta maitoa. 3 GMO-vapaata proteiinia: Soija, herne ja hera 10 0 % luonnollinen NATURAL BALANCE PATUKAT. FIKSU PROTEIINIVÄLIPALA. 7 patukkaa joka paketissa UUTTA Energiaa ja terveyttä! Herkulliset patukat ovat suussa sulava välipala Uusi -patukka on suussa sulava, proteiinia sisältävä välipala, josta ei tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa. Valitse suosikkisi kahdesta eri mausta molemmat ovat yhtä herkullisia ja täysin luonnollisia. Bars V ä l i p a l a p a t u k a t 100 % luonnollinen ja terveellinen välipalapatukka. Kaksi herkullista makua. Patukat ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia sekä matalaglykeemisiä. Pakkaus sisältää 7 patukkaa. 280 g (7 x 40 g). 46,00 /kg 12,90 YHDEN PATUKAN HINTA 1,84 7 patukkaa joka paketissa TUTKITTU JA KEHITETTY RUOTSISSA M u k a n a : granaattiomena acai mustikka Ne ovat antioksidanttisia supermarjoja. M u k a n a : kaakao ohra kaurahiutaleet Ne lisäävät jaksamista ja edistävät vatsan toimintaa Super Berries Choco 4 5

4 ALOITA TÄSTÄ HUIPPUHELPOSTI Fitness-alan uusin juttu ovat lyhyet mutta tehokkaat treenit. Jo 20 minuuttia riittää, kun oikein valitut liikkeet rasittavat suuria lihasryhmiä. Et tarvitse edes kuntosalia! 8 Lämmittely Laita suosikkimusiikki soimaan, ja hölkkää tai tanssi 8 minuuttia. Taso on oikea, kun syke kiihtyy ja lihakset lämpenevät. 30 SEKUNTIA X 3 MINUUTTIA Vatsarutistukset Asetu selinmakuulle ja kosketa kyynärpäällä vastakkaista polvea. Toista sama toiselle puolelle kuin polkisit polkupyörää. Huippukuntoon 15 MOLEMMILLA JALOILLA x 4 Jalannostot Aloita konttausasennosta. Pidä polvi koukussa, nosta jalkaa kohti kattoa, ja laske alas. Tee sama toisella jalalla. Tämä on 1 toisto. Tee kaikki toistot, ja lepää vähän settien välillä. 3 X 20 TOISTOA Kyykyt Seiso jalat vähän leveämmässä kuin hartian levyisessä haara-asennossa. Laita kädet ristiin niskan taakse, jotta selkä pysyy mahdollisimman suorana. Laskeudu mahdollisimman alas kuin istuisit takanasi olevalle tuolille. Nouse ylös, ja tee kaikki toistot. Lepää vähän settien välillä. Kaylin McClain : : Wellness Sales Manager ja entinen ammattitanssija Näin minä voin hyvin! Sana dieetti ei edes kuulu sanavarastooni. Uskon säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokaan. Wellness auttaa pitämään niistä kiinni. 1 WellnessPack -annosupussi joka aamu 1 x Soup lounaaksi salaatin ja leivän kanssa 1 x Shake 30 minuuttia ennen treeniä 1 x Wellness Bar 2 3 tuntia lounaan jälkeen sivuilla sivulla 9 sivulla 8 sivuilla

5 NATURAL BALANCE -TUOTTEET. LAIHDU. VOI HYVIN. OLE ENERGINEN. HYÖDYT: Sopii liikkujalle! Shake ja Soup ovat ihanteellista ruokaa liikkujille. Niiden avulla treeni kulkee ja saan tuloksia. - Kaylin PAINO putoaa todistetusti, kun käytät shakea Roadmap -menetelmän mukaisesti LISÄÄ energiaa ja keskittymistä LUONNOLLISET maut ja raaka-aineet Ota Shake 30 min ennen ateriaa tai treeniä. Keitto on herkullinen lounas leivän ja salaatin kera. Vegan-tunnus takaa, etteivät Soup -keitot sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. HYÖDYNNÄ TARJOUS: Wellness-säilytyspurkki vain a 1,90 kun ostat minkä tahansa Natural Balance Shaken tai -keiton Wellness Container Säilytyspurkki Tilavuus: 750 ml. Purkin koko: 10.5 x 15 cm ,90 VÄHENTÄÄ näläntunnetta ja mielitekoja OPTIMAALINEN ravintosisältö: runsaasti proteiinia, kuituja ja omega 3 -rasvahappoja EI SISÄLLÄ gluteiinia, laktoosia (keitto), keinotekoisia väriaineita eikä säilöntäaineita. Ei GMO-aineosia. Shake Juomajauhe Herkullinen ja terveellinen shake sisältää tasapainoisen sekoituksen luonnollisia valmistusaineita. Niistä saa välttämättömiä, korkealaatuisia proteiineja ja kuitua. Juoma auttaa ylläpitämään tasaista verensokeria (alhainen GI) ja auttaa hillitsemään syömisen halua. Patentoitu koostumus. Kolme makua. 21 annosta. 378 g. 92,59 /kg 35,00 Soup Runsasproteiininen keittojauhe Vähärasvaisesta ja runsasproteiinisesta keittojauheesta voit valmistaa herkullista ja täyttävää keittoa. 100% luonnollinen keitto sisältää kolmea erilaista kasviproteiinia. Käyttöohje: lisää noin kaksi ruokalusikallista (28 g tai 0,5 dl) jauhetta 220 ml kiehuvaa vettä ja sekoita tasaiseksi. 14 annosta. Kaksi makuvaihtoehtoa (tomaatti-basilika ja parsa). 392 g. 89,29 /kg YHDEN ANNOKSEN HINTA 1,67 Vaniljan makuinen juomajauhe YHDEN ANNOKSEN HINTA 2,50 Lue lisää Wellnesstoimituspalvelusta esitteen Mansikan makuinen juomajauhe Parsakeitto Suklaan makuinen juomajauhe Tomaatti & basilika -keitto takakannesta ,00 VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides Shake tai Soup VELOITUKSETTA!

6 WELLNESS PACK. PÄIVITTÄISET RAVINTOLISÄT ANNOSPUSSISSA. Älä odota, lähde liikkeelle! Multivitamin & Mineral Tasapainoinen 12 vitamiinin ja 10 kivennäisaineen yhdistelmävalmiste, joka on suunniteltu sekä naisille että miehille. 2 kuukauden annos / 60 tablettia. Naisille Miehille ,90 Parantaa voimaa ja kestävyyttä Lisää energiaa ja antaa puhtia WellnessPack istuu täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan. Kun ravintoasiat ovat kunnossa, liikunta maistuu hyvältä. WELLNESSPACKIN HYÖDYT IHO Parempi kosteuspitoisuus Vähemmän juonteita ja valovaurioita VASTUSTUSKYKY Parempi immuunipuolustus Vähemmän tulehduksia SYDÄN Paremmat kolesteroliarvot LIHAKSET & NIVELET Parempi kestävyys, enemmän voimaa Vähemmän palautumisaikaa ja lihasten kipeytymistä NÄKÖ Hyvä suoja UV-säteiltä Virkeämmät silmät Päivittäiset ravintolisät kätevässä annospussissa: 2 x Omega 3 1 x Swedish Beauty Complex Plus (astaksantiini + mustikkauute) 1 x Multivitamin & Mineral WellnessPack Ravintolisä-annospussit Päivittäiset ravintolisät annospussissa. Omega 3, Swedish Beauty Complex (astaksantiini & mustikkauute) ja Multivitamin & Mineral edistävät hyvinvointia ja kauneutta. Omat pakkaukset ja koostumukset miehille ja naisille. 21 annospussia. 32,00 YHDEN ANNOKSEN HINTA 1,52 VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides tuote VELOITUKSETTA! ELINVOIMA Lue lisää Wellness-toimituspalvelusta Enemmän energiaa ja jaksamista KEHITETTY, TUTKITTU WellnessPack man esitteen takakannesta. JA VALMISTETTU RUOTSISSA WellnessPack woman

7 HELLII SYDÄNTÄ JA IHOA Wellness-tuotteet kaunistavat Kauneus alkaa lautaselta, ja saa täydennystä muutamista huolella valituista ravintolisistä. TUUHEAMMAT HIUKSET VAHVEMMAT KYNNET PEHMITTÄÄ JUONTEITA L I S Ä Ä V O I M A A JA KESTÄVYYTTÄ Botanical Infusion Juomajauhe Maistuva, terveellinen ja 100%:sesti luonnollinen lämmin pikajuomajauhe. Juomajauheet sisältävät yrttiuutteita, mausteita ja prebioottista inuliinikuitua. Sisältää myös antioksidantteja. 40 annosta. Kaksi makua, kaksi erilaista vaikutusta. 120 g. 291,67 /kg 35,00 YHDEN ANNOKSEN HINTA 0,88 Virkistävä Rentouttava BOTANIC AL INFUSION. PER INTEISTÄ VIISAU T TA NYK YPÄIVÄ ÄN. Saisiko olla kupillinen VIRKEYTTÄ JA ENERGIAA BOTANICAL INFUSION Revitalise on luonnollinen tapa lisätä kierroksia pimeisiin talvipäiviin. Virkisty VIRKISTÄVÄ KOOSTUMUS: Musta tee Ginseng Guarana Muskotti Neilikka Appelsiiniaromi VIRKISTÄVÄ Sisältää virkistävää ginsengiä ja guaranaa 100% LUONNOLLINEN Ei sisällä keinotekoisia aromiaineita eikä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita Omega 3 Omega 3 -ravintolisä Korkealuokkaista puhdasta kalaöljyä, joka sisältää elimistölle ja iholle tärkeitä omega 3 -rasvahappoja (EPA + DHA). Omega 3 -rasvahappojen uskotaan silottavan ihoa ja lisäävän sen kosteuspitoisuutta. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että omega 3 -rasvahapot tukevat aivojen ja sydämen terveyttä. 30 päivän annos ,9 0 Hair & Nail NutriComplex Kivennäisaine-aminohappovalmiste hiuksille ja kynsille Aktivoi hiusten tervettä kasvua. Sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä hiusten ja kynsien kasvulle ja hyvinvoinnille. Ehkäisee hiusten ohenemista ja tekee kynsistä vahvemmat. 2 tablettia otetaan kerran päivässä vähintään 3 kuukauden ajan. 42 tablettia x 730 mg , 0 0 Swedish Beauty Complex Plus Astaksantiini-mustikkauute -ravintolisä Sisältää astaksantiinia ja mustikkauutetta. Yhdessä ne suojaavat ihon kauneutta ja lisäävät lihasten suorituskykyä. 30 kapselia ,

8 WELLNESSKIDS. HYVINVOIVAT LAPSET. ILOISET VANHEMMAT. WellnessKids HYÖDYT VASTUSTUSKYKY A-, C- ja D-vitamiini sinkki, seleeni omega 3 Pienestä pitäen Terveellisen elämän eväät saadaan kotoa. Täydennä monipuolista ruokaa WellnessKids -ravintolisillä pienestä pitäen. LUUT & HAMPAAT D- ja K-vitamiini kalsium, magnesium SILMÄT A-vitamiini, ribofl aviini (B2) sinkki omega 3 ENERGIA & LIHAKSET B-vitamiini-yhdiste kalsium, magnesium rauta, kromi Molemmissa on Molemmissa luonnollinen, hedelmäinen luonnollinen, maku! AIVOT & HERMOSTO omega 3 B-vitamiiniyhdiste jodi, sinkki WellnessKids Omega 3 Lasten omega-3 -ravintolisä Omega-3 kalaöljyssä on luonnollinen sitruunan maku. Suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille. 105 ml. 160,95 /l ,90 WellnessKids Multivitamins and Minerals Lasten monivitamiini ja kivennäisaineravintolisä Sisältää 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta. Sopii lapsille 4-vuodesta eteenpäin. Pureskeltavissa tableteissa on luonnollinen appelsiinin maku. Annostus: lapset 4-9 v. yksi tabletti, yli 10-vuotiaille kaksi tablettia päivässä. 21 tablettia x 1.1 g ,90 Kun voit hyvin, jaksat leikkiä! - Arska-appelsiini & Siiri-sitruuna VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Lue lisää Wellness-toimituspalvelusta esitteen takakannesta

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: Tomaatti & basilika -keitto 24693 Parsakeitto 24694 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Näin tilaat toimituspalvelussa: TOIMITUSPALVELU www.oriflame.fi

Lisätiedot

NAUTI ELÄMÄSI PARHAASTA KESÄSTÄ!

NAUTI ELÄMÄSI PARHAASTA KESÄSTÄ! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: TOIMITUSPALVELU 9 13 Tomaatti & basilika -keitto 24693 Parsakeitto 24694 Suklaan makuinen 22138 Mansikan makuinen 15447 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin

Lisätiedot

vuotta 5-13 27.3. 1.10. 2014 VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

vuotta 5-13 27.3. 1.10. 2014 VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman 791 WellnessPack man 793 IITY TOIMITUPAVUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUPAVU www.oriflame.fi 5-13 7.3. 1.1. 1 Natural Balance oup Tomaatti

Lisätiedot

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA Kauneutta sisältä Hyvä olo kaunistaa Onko tämä tuttua? Tiesitkö, että suurin osa maailman väestöstä on ylipainoisia, mutta huonosti ravittuja?? Tiesitkö, että ihmiset käyttävät päivittäiseen ruuanlaittoon

Lisätiedot

Terveys ja talous kuntoon!

Terveys ja talous kuntoon! Terveys ja talous kuntoon! WELLNESS MENESTYJÄN OPAS Wellness auttaa sinua etenemään! Tuplaa myynti ja tuplaa tulosi - saavutat uusia tasoja paljon nopeammin! Myy kosmetiikkaa ja Wellnessiä Tiiminvetäjästä

Lisätiedot

51% UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ. UUSI Bioclinic Cellulite Reductor on täällä! KANTAPÄILLÄ PONNAHDUSLAUTASI KEVÄT- KUNTOON

51% UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ. UUSI Bioclinic Cellulite Reductor on täällä! KANTAPÄILLÄ PONNAHDUSLAUTASI KEVÄT- KUNTOON OTA ASKEL UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ KANTAPÄILLÄ Halkeilevat kantapäät pehmenevät 7 päivässä 1) 16 sivua terveys & kauneus - TARJOUKSIA ENNEN JÄLKEEN - SÄÄSTÄ 51% JOPA Feet Up Advanced Cracked Heel Repair

Lisätiedot

Wellness Roadmap -OHJELMA

Wellness Roadmap -OHJELMA Wellness Roadmap -OHJELMA TÄTÄ ON WELLNESS ROADMAP OSA 1 NATURAL BALANCE SHAKE JA SOUP KAIKKI MATKAAN Laihtuminen ja painonhallinta edellyttävät koko elämäntavan muutosta. Se on iso haaste, jonka moni

Lisätiedot

Hyvinvointituotteet ja Diabetes

Hyvinvointituotteet ja Diabetes Hyvinvointituotteet ja Diabetes Wellness Natural Balance tuotteet auttavat minua jokapäiväisessä elämässäni elämänkumppanini diabeteksen hallinnassa. Terveellinen ja luonnollinen tuotesarjan matala glykeenisen

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous.

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous. Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen

Lisätiedot

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun.

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun. Wellness-toimituspalvelu 1 4 29.12. 29.3. 2012 3 helppoa vaihetta: 1 2 3 Liity toimituspalveluun myyntikonsulttisi avustuksella. Toimituspalveluun valitsemasi tuote toimitetaan sinulle automaattisesti

Lisätiedot

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ It s in our nature EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ EQ EVERYDAY sisältää tuotteet Lifeforce ja Vitastrong. Tuotteet on kehitetty täydentämään toisiaan ja varmistamaan kehosi K2-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen,

Lisätiedot

Fitness Lisäravinteet Anti-aging. Terveys kiinnostaa meitä enemmän kuin koskaan, mutta silti terveysriskit ovat lisääntyneet. On aika kysyä miksi!

Fitness Lisäravinteet Anti-aging. Terveys kiinnostaa meitä enemmän kuin koskaan, mutta silti terveysriskit ovat lisääntyneet. On aika kysyä miksi! Fitness Lisäravinteet Anti-aging Terveys kiinnostaa meitä enemmän kuin koskaan, mutta silti terveysriskit ovat lisääntyneet. On aika kysyä miksi! Uskomme, että yksi syy siihen on huomattava muutos välttämättömien

Lisätiedot

Hyvä välipala auttaa jaksamaan

Hyvä välipala auttaa jaksamaan Hyvä välipala auttaa jaksamaan Sisältö Välipalan vaikutus jaksamiseen ja koulumenestykseen Mistä hyvä välipala koostuu Maitotuotteet ja välipala Kuitu ja välipala Helposti lisää kasviksia ja hedelmiä välipalalle

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja TM Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja Suomen suosituin premium-koiranruoka. Koiran elämänlaatu, terveys ja pitkä ikä ovat vaalimisen arvoisia asioita. Siksi ravinnon korkea laatu

Lisätiedot

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Jonna Kekäläinen, terveydenhoitaja yamk 14.03.2019 Mitä on hyvä ja salliva syöminen? Terveyttä edistävää + Hyvää vireystilaa ylläpitävää + Sosiaalista

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Kun haluat laihtua ja pysyä ihannepainossa, seuraa Wellness by Oriflame -mallia. Siinä on kolme helppoa vaihetta. 1 2 3 Nauti pirtelö noin 30 minuuttia ennen

Lisätiedot

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä SHAKE reseptivihko SHAKE Kaikki pitävät pirtelöistä! Ne sopivat moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin, ja niitä on helppo maustaa sekä aikuisten että lasten makuun. Parasta on, että pirtelöt ovat herkullinen

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita.

Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita. Wellness Menestyjän Opas Sivu 1 Tervetuloa etenemään Wellnessin avulla. Tämä opas on kehitetty auttamaan sinua, lisäämään myyntiäsi Wellnessin avulla nykyisessä rakenteessasi JA erityisesti löytämään uusia

Lisätiedot

Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa!

Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa! Lasten täydennysravintojuomat täyttä energiaa! Lapsesi hyvä ravitsemustila parantaa jaksamista, edistää toipumista ja turvaa kasvun Kun lapsi ei syö riittävästi tavallista ruokaa Sairastuneen lapsen voi

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

Premium-luokan koiranruokasarja D

Premium-luokan koiranruokasarja D Premium-luokan koiranruokasarja D TM Lihaisaa laatua koirallesi. Laaturuokaa koirallesi Jahti&Vahti! Haluamme koirasi elämänlaadun pysyvän korkeana ja kauan. Siksi ruokien huippulaatu on meille aidosti

Lisätiedot

Liikuntaohjelma: viikot 1-6

Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Tässä on erinomainen koko kehoa hyödyntävä liikuntaohjelma, joka tarkoitettu aloittelijoille. Se sopii täydellisesti normaaliin elämäntyyliin, sillä voit harjoitella koska sinulle

Lisätiedot

Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu

Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu Hei herätys! Aamupala käynnistää päivän Yöllä energiavarastot on nukuttu loppuun ja tyhjällä vatsalla on lounaaseen liian pitkä aika. Aamupala auttaa tasaamaan päivän syömiset.

Lisätiedot

Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu

Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu Kukkuu! Ilman aamumaitoa nukkuu Hei herätys! Aamupala käynnistää päivän Yöllä energiavarastot on nukuttu loppuun ja tyhjällä vatsalla on lounaaseen liian pitkä aika. Aamupala auttaa tasaamaan päivän syömiset.

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

Tasapainoinen Ravitsemus

Tasapainoinen Ravitsemus Tasapainoinen Ravitsemus Juha ja Sari Eriksson Itsenäiset Jälleenmyyjät Omat taustat ja kokemukset Juha Eriksson 50v.. Perhe: Vaimo Sari, 4 lasta Samuli 17v, Krista 19v, Niklas 22v, ja Sami 24 v Ammatti:

Lisätiedot

Ravinto jalkapallossa

Ravinto jalkapallossa Ravinto jalkapallossa Patrik Borg Helsingin Urheilulääkäriasema, Syömishäiriökeskus Painopisteet liikkujan ravinnossa Syö tarpeeksi Riittävästi ravintoaineita Riittävästi nestettä Aterioiden ajoitukset

Lisätiedot

Benecol Hedelmämix tehojuoma 6 x 65 ml

Benecol Hedelmämix tehojuoma 6 x 65 ml Benecol Hedelmämix tehojuoma 6 x 65 ml Soijapohjainen juoma saa pirteän makunsa hedelmämehuista Maidoton Laktoositon Täysin kasviperäinen Päivän kasvistanoliannos (2 g) yhdestä pullosta Suositellaan nautittavaksi

Lisätiedot

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita.

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Josera on premium dogfood JUNIOR ADULT Saksalainen perheyrityssuper Laadukasta eläinten ruokintaa jo yli 70 vuoden ajan Keskittyy huolehtimaan ympäristöstä,

Lisätiedot

HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI!

HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI! Miesten jumppaopas HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI! TÄSMÄLIIKUNTAA KESKIVARTALOON 2-3 kertaa viikossa 15 min. päivässä HARJOITTELE KEHOLLESI HYVÄ PERUSTA rankasi pysyy hyvässä ryhdissä ja löydät

Lisätiedot

Liike Sarjat Toistot. A1 Yhden jalan kyykky A2 Polvenkoukistus, kantapäät pyyhkeellä B1 Punnerrus

Liike Sarjat Toistot. A1 Yhden jalan kyykky A2 Polvenkoukistus, kantapäät pyyhkeellä B1 Punnerrus 1 Liike Sarjat Toistot A1 Yhden jalan kyykky 4 10 12 A2 Polvenkoukistus, kantapäät pyyhkeellä 4 10 12 B1 Punnerrus 4 10 12 B2 Kulmasoutu: kyynär kyljen vierestä ylös, kyynär sivulla alas TAI tarpeeksi

Lisätiedot

Vauhtia ja voimaa ruokavaliosta

Vauhtia ja voimaa ruokavaliosta Vauhtia ja voimaa ruokavaliosta Anna elämän maistua 1 Tarvitset reilusti energiaa ja ravintoaineita Monipuolinen ruokavalio tarjoaa riittävästi energiaa ja ravintoaineita kasvuun ja kehittymiseen, liikunnan

Lisätiedot

TYTTÖ JOKA PYSYY HOIKKANA SYÖMÄLLÄ PELKKÄÄ SUKLAATA

TYTTÖ JOKA PYSYY HOIKKANA SYÖMÄLLÄ PELKKÄÄ SUKLAATA Lue artikkeli ja vastaa sitä seuraaviin kysymyksiin. TYTTÖ JOKA PYSYY HOIKKANA SYÖMÄLLÄ PELKKÄÄ SUKLAATA Daily Mailin toimittaja 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Eräs opiskelija on hämmentänyt ravitsemusasiantuntijoita

Lisätiedot

TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA

TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA Mitä kaikkea terveellinen ravinto on? Terveellinen ravinto Terveellisestä ruokavaliosta saa sopivasti energiaa ja tarvittavia ravintoaineita Terveellinen ravinto auttaa

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

ALKUVERRYTTELY: KÄSIEN PYÖRITTELY, SELKÄRULLAUS JA POLVENNOSTOKÄVELY PAIKALLAAN

ALKUVERRYTTELY: KÄSIEN PYÖRITTELY, SELKÄRULLAUS JA POLVENNOSTOKÄVELY PAIKALLAAN KUNTOPIIRI- OHJELMA KUNTOPIIRITYYPPINEN LIHASKUNTOHARJOITUS Treeni 1 Ikäisesi nuoren suositellaan harrastavan vähintään 3 kertaa viikossa lihaskuntoa, liikkuvuutta ja luiden terveyttä edistävää liikuntaa

Lisätiedot

Helposti sulava. Anti-Hairball

Helposti sulava. Anti-Hairball Ilman keinotekoisia, väri, maku tai säilöntäaineita. Virtsan ph 6,06,5 Iho & Turkki Huolellisesti valitut raakaaineet ja erikoisresepti takaavat täydellisen kalsiumin ja fosforin suhteen sekä madalletun

Lisätiedot

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Tuoteopas Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Wellness-tuotteet Miksi ravinnolla on väliä? Me kaikki haluaisimme pysyä terveinä, voida hyvin ja olla energisiä. Nykymaailmassa

Lisätiedot

RAVINTO 23.01.2010. Matti Lehtonen

RAVINTO 23.01.2010. Matti Lehtonen RAVINTO 23.01.2010 Ihminen on psyko-fyysinen kokonaisuus: Koulu / työ Koti - perhe Tunteet Minä kuva Ihminen Kaverit Fyysinen kuormitus / rytmitys Ravinto / nesteet Uni Kun kaikki ulkokehän n pallot ovat

Lisätiedot

Nuoren liikkujan ruokavalio

Nuoren liikkujan ruokavalio Nuoren liikkujan ruokavalio Rakenna ruokavaliosi hyvälle pohjalle Valitse monipuolisen ruokavalion pohjaksi ruoka-aineita kolmion alaosasta ja täydennä päivittäin seuraavista kerroksista. Huipun sattumat

Lisätiedot

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua.

Agavesiirappi. 275 g. Agavesiirappi on täysin luonnollinen makeuttaja. Koska se on sokeria hiukan makeampaa, pienempikin määrä riittää antamaan makua. Agavesiirappi Agavesiirappia (agavenektari) kutsutaan Meksikossa myös hunajavedeksi. Agavesiirapin maku muistuttaakin jonkin verran hunajaa, ja nestemäisen koostumuksensa vuoksi sitä voi käyttää hunajan

Lisätiedot

[Ryhmän nimi / Logo ]

[Ryhmän nimi / Logo ] Vitamiinikeskus Oy on tukemassa koulujen sekä erilaisten urheiluseurojen toimintaa varainhankinnan merkeissä! Vitamiinikeskus Oy on kuopiolainen vitamiinivalmisteiden ja ravintolisien myyntiin -ja markkinointiin

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

Terveellinen kaura. Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013. Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry

Terveellinen kaura. Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013. Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry Terveellinen kaura Lumoudu kaurasta Kaurapäivä 1.10.2013 Kaisa Mensonen Leipätiedotus ry Mikä on Leipätiedotus? Leipomoalan yhteinen tiedotusyksikkö Perustettu 1961 Rahoitus Perusbudjetti jäsenmaksuista

Lisätiedot

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi tarvitsemat luonnolliset ravintoaineet (aminohapot, vitamiinit,

Lisätiedot

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto-

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto- FITLANDIA-TREENIOPAS - Juoksijan lihaskunto- ASIANTUNTIJA Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista

Lisätiedot

treeniohjelma: Lämmittely

treeniohjelma: Lämmittely treeniohjelma: Lämmittely HARJOITTELE NÄIN: Treenaa kolmesti viikossa vaikkapa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina, niin keho ehtii palautua treenien välillä. Harjoitus koostuu aina lämmittelystä

Lisätiedot

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi

Lisätiedot

Juusto ravitsemuksessa

Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Rakennusaineita luustolle Hammasystävällistä Sopii erityisruokavalioihin Juustojen koostumus vaihtelee Tuorejuusto valmistustavan mukaan Kypsytetty juusto

Lisätiedot

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra sisältää parhaat luonnon raaka-aineet kunnioittaen eläimen luonnollisia syömistapoja. Terra täyttää eläimen ruokinnalliset tarpeet. KOOSTUMUS: Kasvisperäiset

Lisätiedot

Polven alueen harjoitukset. Ft-suoravastaanottoryhmä SPT11/eh,jr

Polven alueen harjoitukset. Ft-suoravastaanottoryhmä SPT11/eh,jr Polven alueen harjoitukset Ft-suoravastaanottoryhmä 2012-2013 SPT11/eh,jr 27.8.2013 Reisilihaksen aktivointi Selinmakuulla. SUORITUS Vedä nilkat koukkuun ja paina samanaikaisesti polvitaipeet tiukasti

Lisätiedot

Ravitsemus, terveys ja työ kuinka jaksaa paremmin arjessa?

Ravitsemus, terveys ja työ kuinka jaksaa paremmin arjessa? Ravitsemus, terveys ja työ kuinka jaksaa paremmin arjessa? Liikettä Lahden alueen yrittäjille 26.5.2016 Laura Manner, ETM Ravitsemusasiantuntija Terveurheilija.fi 1 Luennon sisältö Ravitsemus osana terveyttä

Lisätiedot

Esimerkkiateriat. Aamiainen

Esimerkkiateriat. Aamiainen Esimerkkiateriat Aamiainen 1) Muroaamiainen All Bran murot (1dl) + marjoja, rasvaton maito 2dl muroihin + ruisleipä, jonka päälle keittokinkkua (3 siivua), tomaattia ja lehtisalaattia 365kcal, kuituja

Lisätiedot

Liike Sarjat Toistot Palautusaika. A1 Kyykky + luistelukyykky s. A2 Lantionnosto s. B1 Varpaiden kastelu s

Liike Sarjat Toistot Palautusaika. A1 Kyykky + luistelukyykky s. A2 Lantionnosto s. B1 Varpaiden kastelu s 1 Liike Sarjat Toistot Palautusaika A1 Kyykky + luistelukyykky 3 10-15 15 s A2 Lantionnosto 3 8-15 15 s A3 Jalan loitonnus kyljellään 3 10-15/ jalka 30 s B1 Varpaiden kastelu 3 10-16 15 s B2 Rutistus ja

Lisätiedot

Eväitä ruokapuheisiin

Eväitä ruokapuheisiin Eväitä ruokapuheisiin Esityksessä on ravitsemussuositusten mukainen viikon ruokavalio kevyttä työtä tekevälle, liikuntaa harrastavalle naiselle (8,4 MJ/vrk eli 2000 kcal/vrk). Yksittäisille aterioille

Lisätiedot

TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT

TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT Oikeat ruokailutottumukset Riittävä lepo Monipuolinen liikunta Miksi pitäisi liikkua? Liikunta pitää kuntoa yllä Liikkuminen on terveyden antaa mielihyvää ja toimintakyvyn kannalta ehkäisee sairauksia

Lisätiedot

Liike Sarjat Toistot Palautusaika. A2 Leveä kyykky s. A3 Yhden jalan maastaveto s

Liike Sarjat Toistot Palautusaika. A2 Leveä kyykky s. A3 Yhden jalan maastaveto s Liike Sarjat Toistot Palautusaika A1 Luisteluhyppy 2 3 10/ jalka 15 s A2 Leveä kyykky 2 3 10 15 15 s A3 Yhden jalan maastaveto 2 3 8 10 15 s A4 Lantionnosto selkä sohvalla 2 3 8 10 120 s B1 Kulmasoutu

Lisätiedot

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia Jogurtti luomuhillolla on parempi vaihtoehto kuin puuro tai aamumurot. Tutkijat ovat yhä enenevästi havainneet, mitä näiden viljojen gluteeni aiheuttaa terveydellemme. Gluteeni on syyllinen yli 150 eri

Lisätiedot

Puistopenkkitreeni. Liike Sarjat Toistot. A2 Punnerrus A3 Lantionnosto kahdella tai yhdellä jalalla 4 (jalka)

Puistopenkkitreeni. Liike Sarjat Toistot. A2 Punnerrus A3 Lantionnosto kahdella tai yhdellä jalalla 4 (jalka) Liike Sarjat Toistot A1 Harppaus penkille 4 10 15/ jalka A2 Punnerrus 4 10 15 A3 Lantionnosto kahdella tai yhdellä jalalla 4 10 15/ (jalka) A4 Jalanojennus maaten 4 10 15/ (jalka) Näin treeni toteutetaan:

Lisätiedot

* Feine Fillets * *Pastete* tujoma@tujoma.fi www.finnern.de. www.tujoma.fi. File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia. 85g Purkit

* Feine Fillets * *Pastete* tujoma@tujoma.fi www.finnern.de. www.tujoma.fi. File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia. 85g Purkit tujoma@tujoma.fi www.finnern.de * Feine Fillets * File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia Miamor Fine Fillet on puhtaasti fileen paloja hyytelössä (Jelly), kastikkeessa (Sauce) tai omassa keitinliemessään.

Lisätiedot

Trimmiä rintalihaksiin Istu tukevasti penkillä, työnnä kahvoista eteenpäin. Liike vaikuttaa rintalihaksiin. Tee toistoa, 2 3 sarjaa.

Trimmiä rintalihaksiin Istu tukevasti penkillä, työnnä kahvoista eteenpäin. Liike vaikuttaa rintalihaksiin. Tee toistoa, 2 3 sarjaa. Ohjeita ulkokuntoilulaitteiden käyttöön Lämmitä lihaksesi ennen lihaskuntotreeniä. Tee vaikka 5 10 minuutin pyrähdys, että saat lihakset lämpenemään ja veren kiertämään. Muista venytellä lopuksi. Laitteet

Lisätiedot

High Intensity Training virittää huippukuntoon jos rääkin vain kestää! PLUS. 58 KUNTO PLUS 13/2014 kuntoplus.fi

High Intensity Training virittää huippukuntoon jos rääkin vain kestää! PLUS. 58 KUNTO PLUS 13/2014 kuntoplus.fi H.I.T High Intensity Training virittää huippukuntoon jos rääkin vain kestää! 58 KUNTO 13/2014 kuntoplus.fi Hiki virtaa, henki salpautuu ja suussa saattaa maistua veri KUNTO -lehden kivikovassa H.I.T.-treenissä.

Lisätiedot

Nuoren urheilijan ravitsemus. 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto

Nuoren urheilijan ravitsemus. 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto Nuoren urheilijan ravitsemus 28.3.2013 Suvi Erkkilä Ravitsemustieteen opiskelija Itä-Suomen Yliopisto Mitä kaikkea huomioitava? Kokonaisuus Ateriarytmi Riittävä energiansaanti Nestetasapaino + Välipalaesimerkkejä

Lisätiedot

Lajitekniikka: venyttely

Lajitekniikka: venyttely Alaraajat Etureiden lihakset Seiso ryhdikkäästi. Ota yhdellä tai kahdella kädellä kiinni nilkastasi. Pidä jalat samansuuntaisena ja lantio suorassa. Työnnä lantiota hiukan eteenpäin jännittämällä pakaralihakset.

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

Liikunnan merkitys työkykyyn ja arjen jaksamiseen

Liikunnan merkitys työkykyyn ja arjen jaksamiseen Liikunnan merkitys työkykyyn ja arjen jaksamiseen tauoton liikkumaton tupakkapitoinen kahvipitoinen runsasrasvainen alkoholipitoinen heikkouninen? Miten sinä voit? Onko elämäsi Mitä siitä voi olla seurauksena

Lisätiedot

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI ESITTELYN YLEISKATSAUS Carl Rehnborg ja NUTRIWAYn tarina Tasapainoisen ruokavalion haasteet Lisää väriä ruokavalioosi Tasapainoinen ruokavalio. Tasapainoinen

Lisätiedot

EVÄITÄ RUOKAPUHEISIIN. Vinkkejä jokapäiväiseen ruokailuun

EVÄITÄ RUOKAPUHEISIIN. Vinkkejä jokapäiväiseen ruokailuun EVÄITÄ RUOKAPUHEISIIN Vinkkejä jokapäiväiseen ruokailuun Mieltä keventäviä ajatuksia ruoasta Syömisellä voi vaikuttaa hyvinvointiin ja jaksamiseen Säännöllinen ateriarytmi on terveyden kannalta parasta

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

Aineksia hyvän olon ruokavalioon

Aineksia hyvän olon ruokavalioon Aineksia hyvän olon ruokavalioon Sisältö Monipuolinen ruokavalio Lautasmalli Ateriarytmi Ravintoaineet Proteiini Hiilihydraatit Rasva Sydänmerkki Liikunta elämäntavaksi 2 Monipuolinen ruokavalio Vähärasvaisia

Lisätiedot

Nuoren urheilijan kehityksen ja kasvun, menestyksen ja nousujohteisen uran tekijöitä. 30.9.2015 Suomen Jääkiekkoliitto / Karhu-Kissat ry 1

Nuoren urheilijan kehityksen ja kasvun, menestyksen ja nousujohteisen uran tekijöitä. 30.9.2015 Suomen Jääkiekkoliitto / Karhu-Kissat ry 1 Nuoren urheilijan kehityksen ja kasvun, menestyksen ja nousujohteisen uran tekijöitä 30.9.2015 Suomen Jääkiekkoliitto / Karhu-Kissat ry 1 1) KOTI Kannustus ja tuki Positiivinen palaute Liikuntamyönteisyys

Lisätiedot

NUOREN LIIKKUJAN RUOKAVALIO

NUOREN LIIKKUJAN RUOKAVALIO NUOREN LIIKKUJAN RUOKAVALIO RAKENNA RUOKAVALIOSI HYVÄLLE POHJALLE Valitse ruokavalion pohjaksi ruoka-aineita kolmion alaosasta ja täydennä päivittäin seuraavista kerroksista. Huipun sattumat varataan herkutteluhetkiin.

Lisätiedot

Ravitsemuksen ABC. Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen

Ravitsemuksen ABC. Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen Ravitsemuksen ABC Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen Tulossa La 25.10. La 8.11. La 15.11. La 22.11. La 29.11. Energiaravintoaineiden kirjo: energian tarve ja

Lisätiedot

Sisällys. 1.1 Hyvin vai huonosti nukuttu yö? Yöunen vaikutus terveyteen, painonhallintaan ja seuraavan päivän ruokavalintoihin...

Sisällys. 1.1 Hyvin vai huonosti nukuttu yö? Yöunen vaikutus terveyteen, painonhallintaan ja seuraavan päivän ruokavalintoihin... Sisällys Esipuhe...11 Kirjoittajat... 15 1 Aamu... 17 1.1 Hyvin vai huonosti nukuttu yö? Yöunen vaikutus terveyteen, painonhallintaan ja seuraavan päivän ruokavalintoihin... 17 Mitä unen aikana tapahtuu?...18

Lisätiedot

Täysrehut pieneläimille

Täysrehut pieneläimille is the place for your Headline Page 1 Täysrehut pieneläimille JR FARM FARMI TÄYSREHU www.tujoma.fi is the place for your Headline Page 2 Sisältää ainulaatuisen Farm food koostumuksen jossa on mm. inuliiniä

Lisätiedot

Oatlaws-tuotteet. Oatlaws-tuotteiden esittely ENG. Etusivu Testattu» Testatut tuotteet» Oatlaws tuotteet

Oatlaws-tuotteet. Oatlaws-tuotteiden esittely ENG. Etusivu Testattu» Testatut tuotteet» Oatlaws tuotteet ENG Etusivu Testattu» Testatut tuotteet» Oatlaws tuotteet Oatlaws-tuotteet Oatlaws-tuotteiden testiryhmään valittiin 18 testaajaa, jotka käyttävät säännöllisesti proteiinijuomia ja joilla on toistuvasti

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Urheilijan ravitsemus Ravitsemussuositukset Monipuolista ja värikästä Sopivasti ja riittävästi Nauttien ja kiireettömästi Ruokaympyrä Ruokakolmio Lautasmalli

Lisätiedot

79,90 (ovh. 97,70) 624,21 e/kg

79,90 (ovh. 97,70) 624,21 e/kg CARMOLIS Yrttitippojen eteeriset öljyt ovat avuksi tukkoiseen oloon ja karheille hengitysteille. Lisää kuumaan juomaan, sokeripalaan tai käytä höyry hengityksessä. 40 ml 6,50 (ovh. 8,15) 80 ml 8,80 (ovh.

Lisätiedot

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA Marika Karulinna LIHA Koira on lihansyöjä, joten sen ravinnon perustana kuuluu olla liha Punaisesta lihasta saa rautaa Vaaleat lihat ovat usein rasvattomampia poikkeuksiakin

Lisätiedot

Holistic Food For Dogs

Holistic Food For Dogs Holistic Food ForFor Dogs Dogs Holistic Food Holistic Food For Dogs 100% GUARANTEED TASTE & NUTRITION E arthborn Holistic on pitkälle kehitetty luonnonmukainen ravinto koirille. Earthborn Holistic -ruuan

Lisätiedot

1 C : V I N O P E N K K I P U N N E R R U S K Ä S I P A I N O I L L A 2-3 X 5

1 C : V I N O P E N K K I P U N N E R R U S K Ä S I P A I N O I L L A 2-3 X 5 K O K O VARTALON TEHOTREENI - N. 60MIN - 2-3 X VIIKOSSA Tee tämä harjoitus kolme kertaa viikossa ja lepää vähintään yksi päivä harjoitusten välissä. Voit siis tehdä harjoituksen esimerkiksi maanantaisin,

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

Nuoren uimarin ravitsemus

Nuoren uimarin ravitsemus Nuoren uimarin ravitsemus / ETK, triathlonisti HARJOITTELU LEPO RAVINTO Hyvä ruokavalio? Monipuolista laadukasta perusruokaa Aterioita säännöllisesti ajoitus treenien mukaan Ruokaa sopivasti Ruokailu rentoa

Lisätiedot

Roadmap painonhallintaryhmä

Roadmap painonhallintaryhmä Roadmap painonhallintaryhmä Luonnollinen vaihtoehto painonpudotukselle Natural Balance Shake HYÖDYT Auttaa vähentämään näläntunnetta ja makeanhimoa. Ihanteellinen ravintokoostumus päivittäiseen käyttöön

Lisätiedot

Lepää liikkeiden välillä noin sekuntia tai kunnes syke on hieman tasaantunut ja tunnet olevasi valmis jatkamaan.

Lepää liikkeiden välillä noin sekuntia tai kunnes syke on hieman tasaantunut ja tunnet olevasi valmis jatkamaan. 1 Liike Toistot 1. Yleisliike 10 2. Lapapunnerrus 10 3. Kyykkyhyppy 20 4. Lantiosilta marssilla 10/jalka 5. Hiihtotäppäys 20/jalka 6. Jalan ojennus lantiohypyllä 10/jalka Tässä treenissä vuorotellaan sykkeennostoa

Lisätiedot

Vegaaniruokailija asiakkaana- Vegaaniruokavalion koostaminen

Vegaaniruokailija asiakkaana- Vegaaniruokavalion koostaminen Vegaaniruokailija asiakkaana- Vegaaniruokavalion koostaminen Mistä vegaaniruokavalio koostuu? Vegaaniruokavaliossa käytetään monipuolisesti Viljavalmisteita Palkokasveja Kasviksia Marjoja Hedelmiä Sieniä

Lisätiedot

Työhyvinvointia terveyttä edistämällä: Ravinto ja terveys. 24.10.2006 Henna-Riikka Seppälä 1

Työhyvinvointia terveyttä edistämällä: Ravinto ja terveys. 24.10.2006 Henna-Riikka Seppälä 1 Työhyvinvointia terveyttä edistämällä: Ravinto ja terveys 24.10.2006 Henna-Riikka Seppälä 1 RAVINNON MERKITYS TERVEYDELLE Onko merkitystä? Sydän- ja verisuonisairaudet Verenpaine Kolesteroli Ylipaino Diabetes

Lisätiedot

Aktiivinen foolihappo sinulle, joka

Aktiivinen foolihappo sinulle, joka Ravintolisäkapseli, joka sisältää aktiivista foolihappoa Aktiivinen foolihappo sinulle, joka olet raskaana tai suunnittelet raskautta Ravinnontarve kasvaa ennen raskautta ja sen aikana Odottavan äidin

Lisätiedot

Veikeä vilja, kiva kuitu. Toteutettu osin MMM:n tuella

Veikeä vilja, kiva kuitu. Toteutettu osin MMM:n tuella Veikeä vilja, kiva kuitu Toteutettu osin MMM:n tuella Mitä isot edellä sitä pienet perässä Aikuisilla on vastuu lasten terveellisistä ruokavalinnoista ja säännöllisestä ateriarytmistä. Yhdessä syöminen

Lisätiedot

ENERGIAINDEKSI

ENERGIAINDEKSI ENERGIAINDEKSI 02.04.2015 Essi Esimerkki 2h 33min 12h 53min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaa-aikaan.

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

Lajitekniikka: kuntopiiri

Lajitekniikka: kuntopiiri www.terveysverkko.fi/tietopankki/tyoikaisille Lihaskuntoharjoittelu on terveyden kannalta tärkeää ja sitä suositellaan tehtävän ainakin kaksi kertaa viikossa. Lihaskuntoharjoittelua voit tehdä kuntosalilla,

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Infektiot, allergiat ja astma urheilussa sairaudet ja vammat urheilussa UKK-instituutti 5.11.2012 Marika Laaksonen, ETT,

Lisätiedot