sankari NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!"

Transkriptio

1 WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman WellnessPack man LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUSPALVELU Soup Tomaatti & basilika -keitto Näin tilaat toimituspalvelussa: Soup Parsakeitto Shake Suklaan makuinen juomajauhe Shake Mansikan makuinen juomajauhe Shake Vaniljan makuinen juomajauhe WellnessKids Multivitamins and Minerals WellnessKids Omega Kerro Orifl ame-edustajallesi, mitä Wellness-tuotetta haluaisit tilata. 2. Toimituspalveluun valitsemasi tuote lisätään automaattisesti seuraaviin normaalitilauksiisi. 1) 3. Saat JOKA VIIDENNEN toimituspalvelussa olevan tuotteen VELOITUKSETTA. 1. jakso 4. jakso 1) Voit myös vaihtaa toimituspalvelussa olevan shaken tai keiton makua kesken toimituspalvelun. 2. jakso 3. jakso Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Orifl ame Oy, Tammasaarenkatu 3, Helsinki OLE OMAN ELÄMÄSI sankari VIHDOINKIN Natural Balance -patukat Product Guide Your complete guide to all Wellness by Oriflame products. Uudistunut WELLNESS TUOTEOPAS Wellness Product Guide Wellness Tuoteopas Tuoteoppaasta löydät runsaasti yksityiskohtaista tietoa Wellness by Orifl amesta: tuotetietoa, käyttöohjeita, painonhallintavinkkejä, asiantuntijoiden neuvoja, usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeita terveelliseen elämäntapaan. Kysy lisää Oriflame-edustajaltasi. code ORIFLAME-EDUSTAJASI NIMI VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ.

2 MULTIVITAMINS & MINER ALS ESSENTIALS. KOKO PERHEELLE JOK A PÄIVÄ. ON SINUN AIKASI VOITTAA Talvi 2014 tuo tullessaan olympialaiset. Kansainvälisen huippuurheilun ykköskisat voivat olla myös meidän tavallisten kuntoilijoiden inspiraatio aloittaa uusi ja aktiivisempi elämä. Jos sinusta tuntuu, että olympiatalvi voisi olla juuri oikea aika aktivoitua ja voida paremmin, koko Wellness-tiimi on takanasi. Tästä esitteestä löydät vinkkejä ja motivaatiota anna palaa! Tiesitkö? Ei aikaa liikunnalle? Sivun 6 jumppaohjeet on tehty sinulle, joka olet sitä mieltä, ettei sinulla ole aikaa liikkua. Koko kehon tehokas harjoitus vie vain noin 20 minuuttia, ja sen voi tehdä lähes missä vain. Vihdoinkin! Näitä on pyydetty ja toivottu, ja nyt odotus palkitaan. Wellness-patukat ovat helppoa, kätevää ja terveellistä pikkusyötävää. Esimerkiksi Botanical Infusion -juomien kanssa ne ovat herkullinen välipala, joka päihittää kahvit ja pullat milloin vain. Ruotsalainen Oscar Swahn on kaikkien aikojen vanhin olympiamitalisti, joka oli 72-vuotta saadessaan viimeisen mitalinsa vuonna Swahn on hyvä esimerkki siitä, että terveelliset elämäntavat kannattavat. Helppoa hyvinvointia KOKO PERHEELLE. Korkealaatuinen, helppo ja turvallinen tapa varmistaa koko perheen hyvinvointi. Multivitamins & Minerals essentials Monivitamiini-kivennäisainetabletti Ravintolisä Tasapainoinen yhdistelmätabletti sisältää 12 vitamiinia ja 10 kivennäisainetta, jotka sopivat koko perheelle 12 ikävuodesta lähtien. Vuorokausiannos on 1 2 tablettia päivässä veden kera aterian yhteydessä. 60 kpl 231, ,90 2 3! Korkealaatuinen Turvallinen Valmistettu Ruotsissa MIKSI RAVINTOLISIÄ TARVITAAN? Jotta elimistö voi hyvin ja selviytyy tehtävistään, tarvitsee se ruuan mukana saatavia vitamiineja ja mineraaleja. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista syödä riittävän monipuolisesti ja suositusten mukaan. Ravintolisät varmistavat, että elimistö saa sen tarvitsemat ravinteet joka päivä. YOUR DREAMS OUR INSPIR ATION Flunssakaudelle kyytiä!

3 Herkullinen ja terveellinen mahtuvat samaan pakettiin Välipalapatukat pelastavat, kun haluat pikaisen, mutta silti terveellisen ja herkullisen välipalan. Paljon proteiinia pitää pitkään kylläisenä. Runsaasti kuitua ohra, kaura, vehnä ja riisi edistävät vatsan toimintaa. 100% luonnollinen ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, makeuttajia eikä geenimanipuloituja aineosia. Matala GI matala glykeeminen indeksi lisää energisyyttä ja fokusta. Vain 150 kcal yhtä vähän kuin 2 lasissa rasvatonta maitoa. 3 GMO-vapaata proteiinia: Soija, herne ja hera 10 0 % luonnollinen NATURAL BALANCE PATUKAT. FIKSU PROTEIINIVÄLIPALA. 7 patukkaa joka paketissa UUTTA Energiaa ja terveyttä! Herkulliset patukat ovat suussa sulava välipala Uusi -patukka on suussa sulava, proteiinia sisältävä välipala, josta ei tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa. Valitse suosikkisi kahdesta eri mausta molemmat ovat yhtä herkullisia ja täysin luonnollisia. Bars V ä l i p a l a p a t u k a t 100 % luonnollinen ja terveellinen välipalapatukka. Kaksi herkullista makua. Patukat ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia sekä matalaglykeemisiä. Pakkaus sisältää 7 patukkaa. 280 g (7 x 40 g). 46,00 /kg 12,90 YHDEN PATUKAN HINTA 1,84 7 patukkaa joka paketissa TUTKITTU JA KEHITETTY RUOTSISSA M u k a n a : granaattiomena acai mustikka Ne ovat antioksidanttisia supermarjoja. M u k a n a : kaakao ohra kaurahiutaleet Ne lisäävät jaksamista ja edistävät vatsan toimintaa Super Berries Choco 4 5

4 ALOITA TÄSTÄ HUIPPUHELPOSTI Fitness-alan uusin juttu ovat lyhyet mutta tehokkaat treenit. Jo 20 minuuttia riittää, kun oikein valitut liikkeet rasittavat suuria lihasryhmiä. Et tarvitse edes kuntosalia! 8 Lämmittely Laita suosikkimusiikki soimaan, ja hölkkää tai tanssi 8 minuuttia. Taso on oikea, kun syke kiihtyy ja lihakset lämpenevät. 30 SEKUNTIA X 3 MINUUTTIA Vatsarutistukset Asetu selinmakuulle ja kosketa kyynärpäällä vastakkaista polvea. Toista sama toiselle puolelle kuin polkisit polkupyörää. Huippukuntoon 15 MOLEMMILLA JALOILLA x 4 Jalannostot Aloita konttausasennosta. Pidä polvi koukussa, nosta jalkaa kohti kattoa, ja laske alas. Tee sama toisella jalalla. Tämä on 1 toisto. Tee kaikki toistot, ja lepää vähän settien välillä. 3 X 20 TOISTOA Kyykyt Seiso jalat vähän leveämmässä kuin hartian levyisessä haara-asennossa. Laita kädet ristiin niskan taakse, jotta selkä pysyy mahdollisimman suorana. Laskeudu mahdollisimman alas kuin istuisit takanasi olevalle tuolille. Nouse ylös, ja tee kaikki toistot. Lepää vähän settien välillä. Kaylin McClain : : Wellness Sales Manager ja entinen ammattitanssija Näin minä voin hyvin! Sana dieetti ei edes kuulu sanavarastooni. Uskon säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokaan. Wellness auttaa pitämään niistä kiinni. 1 WellnessPack -annosupussi joka aamu 1 x Soup lounaaksi salaatin ja leivän kanssa 1 x Shake 30 minuuttia ennen treeniä 1 x Wellness Bar 2 3 tuntia lounaan jälkeen sivuilla sivulla 9 sivulla 8 sivuilla

5 NATURAL BALANCE -TUOTTEET. LAIHDU. VOI HYVIN. OLE ENERGINEN. HYÖDYT: Sopii liikkujalle! Shake ja Soup ovat ihanteellista ruokaa liikkujille. Niiden avulla treeni kulkee ja saan tuloksia. - Kaylin PAINO putoaa todistetusti, kun käytät shakea Roadmap -menetelmän mukaisesti LISÄÄ energiaa ja keskittymistä LUONNOLLISET maut ja raaka-aineet Ota Shake 30 min ennen ateriaa tai treeniä. Keitto on herkullinen lounas leivän ja salaatin kera. Vegan-tunnus takaa, etteivät Soup -keitot sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. HYÖDYNNÄ TARJOUS: Wellness-säilytyspurkki vain a 1,90 kun ostat minkä tahansa Natural Balance Shaken tai -keiton Wellness Container Säilytyspurkki Tilavuus: 750 ml. Purkin koko: 10.5 x 15 cm ,90 VÄHENTÄÄ näläntunnetta ja mielitekoja OPTIMAALINEN ravintosisältö: runsaasti proteiinia, kuituja ja omega 3 -rasvahappoja EI SISÄLLÄ gluteiinia, laktoosia (keitto), keinotekoisia väriaineita eikä säilöntäaineita. Ei GMO-aineosia. Shake Juomajauhe Herkullinen ja terveellinen shake sisältää tasapainoisen sekoituksen luonnollisia valmistusaineita. Niistä saa välttämättömiä, korkealaatuisia proteiineja ja kuitua. Juoma auttaa ylläpitämään tasaista verensokeria (alhainen GI) ja auttaa hillitsemään syömisen halua. Patentoitu koostumus. Kolme makua. 21 annosta. 378 g. 92,59 /kg 35,00 Soup Runsasproteiininen keittojauhe Vähärasvaisesta ja runsasproteiinisesta keittojauheesta voit valmistaa herkullista ja täyttävää keittoa. 100% luonnollinen keitto sisältää kolmea erilaista kasviproteiinia. Käyttöohje: lisää noin kaksi ruokalusikallista (28 g tai 0,5 dl) jauhetta 220 ml kiehuvaa vettä ja sekoita tasaiseksi. 14 annosta. Kaksi makuvaihtoehtoa (tomaatti-basilika ja parsa). 392 g. 89,29 /kg YHDEN ANNOKSEN HINTA 1,67 Vaniljan makuinen juomajauhe YHDEN ANNOKSEN HINTA 2,50 Lue lisää Wellnesstoimituspalvelusta esitteen Mansikan makuinen juomajauhe Parsakeitto Suklaan makuinen juomajauhe Tomaatti & basilika -keitto takakannesta ,00 VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides Shake tai Soup VELOITUKSETTA!

6 WELLNESS PACK. PÄIVITTÄISET RAVINTOLISÄT ANNOSPUSSISSA. Älä odota, lähde liikkeelle! Multivitamin & Mineral Tasapainoinen 12 vitamiinin ja 10 kivennäisaineen yhdistelmävalmiste, joka on suunniteltu sekä naisille että miehille. 2 kuukauden annos / 60 tablettia. Naisille Miehille ,90 Parantaa voimaa ja kestävyyttä Lisää energiaa ja antaa puhtia WellnessPack istuu täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan. Kun ravintoasiat ovat kunnossa, liikunta maistuu hyvältä. WELLNESSPACKIN HYÖDYT IHO Parempi kosteuspitoisuus Vähemmän juonteita ja valovaurioita VASTUSTUSKYKY Parempi immuunipuolustus Vähemmän tulehduksia SYDÄN Paremmat kolesteroliarvot LIHAKSET & NIVELET Parempi kestävyys, enemmän voimaa Vähemmän palautumisaikaa ja lihasten kipeytymistä NÄKÖ Hyvä suoja UV-säteiltä Virkeämmät silmät Päivittäiset ravintolisät kätevässä annospussissa: 2 x Omega 3 1 x Swedish Beauty Complex Plus (astaksantiini + mustikkauute) 1 x Multivitamin & Mineral WellnessPack Ravintolisä-annospussit Päivittäiset ravintolisät annospussissa. Omega 3, Swedish Beauty Complex (astaksantiini & mustikkauute) ja Multivitamin & Mineral edistävät hyvinvointia ja kauneutta. Omat pakkaukset ja koostumukset miehille ja naisille. 21 annospussia. 32,00 YHDEN ANNOKSEN HINTA 1,52 VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides tuote VELOITUKSETTA! ELINVOIMA Lue lisää Wellness-toimituspalvelusta Enemmän energiaa ja jaksamista KEHITETTY, TUTKITTU WellnessPack man esitteen takakannesta. JA VALMISTETTU RUOTSISSA WellnessPack woman

7 HELLII SYDÄNTÄ JA IHOA Wellness-tuotteet kaunistavat Kauneus alkaa lautaselta, ja saa täydennystä muutamista huolella valituista ravintolisistä. TUUHEAMMAT HIUKSET VAHVEMMAT KYNNET PEHMITTÄÄ JUONTEITA L I S Ä Ä V O I M A A JA KESTÄVYYTTÄ Botanical Infusion Juomajauhe Maistuva, terveellinen ja 100%:sesti luonnollinen lämmin pikajuomajauhe. Juomajauheet sisältävät yrttiuutteita, mausteita ja prebioottista inuliinikuitua. Sisältää myös antioksidantteja. 40 annosta. Kaksi makua, kaksi erilaista vaikutusta. 120 g. 291,67 /kg 35,00 YHDEN ANNOKSEN HINTA 0,88 Virkistävä Rentouttava BOTANIC AL INFUSION. PER INTEISTÄ VIISAU T TA NYK YPÄIVÄ ÄN. Saisiko olla kupillinen VIRKEYTTÄ JA ENERGIAA BOTANICAL INFUSION Revitalise on luonnollinen tapa lisätä kierroksia pimeisiin talvipäiviin. Virkisty VIRKISTÄVÄ KOOSTUMUS: Musta tee Ginseng Guarana Muskotti Neilikka Appelsiiniaromi VIRKISTÄVÄ Sisältää virkistävää ginsengiä ja guaranaa 100% LUONNOLLINEN Ei sisällä keinotekoisia aromiaineita eikä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita Omega 3 Omega 3 -ravintolisä Korkealuokkaista puhdasta kalaöljyä, joka sisältää elimistölle ja iholle tärkeitä omega 3 -rasvahappoja (EPA + DHA). Omega 3 -rasvahappojen uskotaan silottavan ihoa ja lisäävän sen kosteuspitoisuutta. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että omega 3 -rasvahapot tukevat aivojen ja sydämen terveyttä. 30 päivän annos ,9 0 Hair & Nail NutriComplex Kivennäisaine-aminohappovalmiste hiuksille ja kynsille Aktivoi hiusten tervettä kasvua. Sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä hiusten ja kynsien kasvulle ja hyvinvoinnille. Ehkäisee hiusten ohenemista ja tekee kynsistä vahvemmat. 2 tablettia otetaan kerran päivässä vähintään 3 kuukauden ajan. 42 tablettia x 730 mg , 0 0 Swedish Beauty Complex Plus Astaksantiini-mustikkauute -ravintolisä Sisältää astaksantiinia ja mustikkauutetta. Yhdessä ne suojaavat ihon kauneutta ja lisäävät lihasten suorituskykyä. 30 kapselia ,

8 WELLNESSKIDS. HYVINVOIVAT LAPSET. ILOISET VANHEMMAT. WellnessKids HYÖDYT VASTUSTUSKYKY A-, C- ja D-vitamiini sinkki, seleeni omega 3 Pienestä pitäen Terveellisen elämän eväät saadaan kotoa. Täydennä monipuolista ruokaa WellnessKids -ravintolisillä pienestä pitäen. LUUT & HAMPAAT D- ja K-vitamiini kalsium, magnesium SILMÄT A-vitamiini, ribofl aviini (B2) sinkki omega 3 ENERGIA & LIHAKSET B-vitamiini-yhdiste kalsium, magnesium rauta, kromi Molemmissa on Molemmissa luonnollinen, hedelmäinen luonnollinen, maku! AIVOT & HERMOSTO omega 3 B-vitamiiniyhdiste jodi, sinkki WellnessKids Omega 3 Lasten omega-3 -ravintolisä Omega-3 kalaöljyssä on luonnollinen sitruunan maku. Suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille. 105 ml. 160,95 /l ,90 WellnessKids Multivitamins and Minerals Lasten monivitamiini ja kivennäisaineravintolisä Sisältää 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta. Sopii lapsille 4-vuodesta eteenpäin. Pureskeltavissa tableteissa on luonnollinen appelsiinin maku. Annostus: lapset 4-9 v. yksi tabletti, yli 10-vuotiaille kaksi tablettia päivässä. 21 tablettia x 1.1 g ,90 Kun voit hyvin, jaksat leikkiä! - Arska-appelsiini & Siiri-sitruuna VOI HYVIN. HYÖDYNNÄ ETU. Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Lue lisää Wellness-toimituspalvelusta esitteen takakannesta

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun.

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun. Wellness-toimituspalvelu 1 4 29.12. 29.3. 2012 3 helppoa vaihetta: 1 2 3 Liity toimituspalveluun myyntikonsulttisi avustuksella. Toimituspalveluun valitsemasi tuote toimitetaan sinulle automaattisesti

Lisätiedot

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Tuoteopas Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Wellness-tuotteet Miksi ravinnolla on väliä? Me kaikki haluaisimme pysyä terveinä, voida hyvin ja olla energisiä. Nykymaailmassa

Lisätiedot

Nauti elämästä täysillä

Nauti elämästä täysillä TUOTEopas Nauti elämästä täysillä NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. Kun Orifl ame ja Ruotsin johtavat ravitsemusasiantuntijat alkoivat kehittää Wellness-linjaa, tavoitteemme oli tehdä sarja, joka auttaa nauttimaan

Lisätiedot

Oppaasi terveellisempään, aktiiviseen elämäntapaan

Oppaasi terveellisempään, aktiiviseen elämäntapaan Marraskuu 2008 Parasta ravitsemusta Parasta suorituskykyä Tuotteet painonhallinnan tavoitteiden saavuttamiseen (sivut 22 33) Polttoainetta elimistölle: Energia, Liikunta & Kunto (sivut 34 41) Räätälöidyt

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS POHJOISMAIDEN SUURIN LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN LEHTI Numero 3 elo-syyskuu 2013 pätkäpaasto Antaa vatsan levätä 7 vinkkiä stressinhallintaan SupervälipalaT Tankkaa terveyttä ja vahvistu tutustu viiviin

Lisätiedot

JULKISTAMINEN ASIAKASKERTOMUS UUDET TUOTTEET. Näyttelytila uusille EQ-tuotteille Oslon Plaza-hotellissa. Taistelu heiniä, koivua ja pujoa vastaan

JULKISTAMINEN ASIAKASKERTOMUS UUDET TUOTTEET. Näyttelytila uusille EQ-tuotteille Oslon Plaza-hotellissa. Taistelu heiniä, koivua ja pujoa vastaan Nr 05 Toukokuu 2011 JULKISTAMINEN Näyttelytila uusille EQ-tuotteille Oslon Plaza-hotellissa ASIAKASKERTOMUS Taistelu heiniä, koivua ja pujoa vastaan UUDET TUOTTEET Nutriguard ja Energy Bar ovat saaneet

Lisätiedot

Terveydestä pilke silmäkulmassa

Terveydestä pilke silmäkulmassa pohjoismaiden suurin luonnollisen hyvinvoinnin lehti numero 3 2015 SYYSKUU SYKSYN TERVEYSTRENDIT Teemana NAISEN KEHO VAIVAAKO PMS? terveellinen ODOTUS HELPOTUSTA VAIHDEVUOSIOIREISIIN PERJANTAIHERKUTTELUA

Lisätiedot

SYYSTARJOUKSET. Bonusapteekkien BONUSAPTEEKKIEN TALVEN TARJOUKSET. Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta!

SYYSTARJOUKSET. Bonusapteekkien BONUSAPTEEKKIEN TALVEN TARJOUKSET. Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta! BONUSAPTEEKKIEN TALVEN TARJOUKSET Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Sinä hyödyt tuplasti: Saat tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonusta! Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.10.-30.11.2014

Lisätiedot

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi.

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. OUR PRODUCTS Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. SISÄLTÖ RAVINTOLISÄT Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14

Lisätiedot

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan!

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan! 5/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Voimia syksyyn UUTUUS Tehoa aineenvaihduntaan puhdistuskuurilla! Slimmix SuperDetox Puhdistava yrtti-inuliinivalmiste 19,90 500 ml sovh. 25,35 + juomapullo

Lisätiedot

FILOSOFIAMME ON YKSINKERTAINEN

FILOSOFIAMME ON YKSINKERTAINEN SISÄLTÖ Ravitsemustieto 7 Hieman ravintotietoutta 8 Kuka Sinä olet? 11 Valitse oikea tuote 14 Suorituksentehostajat 18 Painonhallinta 22 Vitamiinit ja mineraalit 24 Muut ravintolisät 30 Tuoteselosteet

Lisätiedot

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme!

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! 2 Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! Olemme myyneet yli 30 miljoonaa litraa Aloe Vera Drinking Geliä kymmenessä vuodessa! LR on nykyään yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI 1/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa issämme 10.1.2014 Maistatuspäivä myymälö Tehokas startti laihdutukseen MethodDraine Detox Express Yksi annospullo lasilliseen vettä joka aamu viikon ajan.

Lisätiedot

TOTUUS rasvanpoltosta

TOTUUS rasvanpoltosta KUNTOILU RAVINTO TREENI TRENDIT UUTISET KUNTOILU ELÄ M Ä NTAPANA K&F L i f e S t y l e 1/05 4,90 Helpot& herkulliset AAMIAISET Sporttinen KRISTIINA EROON lomakiloista TOTUUS rasvanpoltosta Kuinka ALKUUN

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruuan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous!

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous! SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 e 4/2015 Viviscal Strong Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin! Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille sekä tärkeitä

Lisätiedot

eettiset ravintolisät 17,90 35,80 e/l Uutta Luontaistuntijan valikoimissa s. 6 Evonia Vivania Beauty Shot -kollageeni on nuoruuseliksiirini s.

eettiset ravintolisät 17,90 35,80 e/l Uutta Luontaistuntijan valikoimissa s. 6 Evonia Vivania Beauty Shot -kollageeni on nuoruuseliksiirini s. Evonia Hiusten tehoravinne suomalainen terveyskauppaketju - asiakaslehti - www.luontaistuntijat.fi - 3 e 3/2015 Uutta Luontaistuntijan valikoimissa eettiset ravintolisät s. 6 Ravintoaineet hiuksille ja

Lisätiedot

TARTU TILAISUUTEEN, ota tavaksi!

TARTU TILAISUUTEEN, ota tavaksi! TARTU IUTEEN, ota tavaksi! 1 2 RENNOS pysyviä tuloksia Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi! -painonhallintaopas johdattaa sinut pysyviin elämäntapamuutoksiin rennolla ja nautittavalla tavalla. Opas neuvoo

Lisätiedot

Tytöt & ruoka Kunnon ruoka, reipas liikunta ja riittävä uni hoitavat sinua sekä ulkoisesti että sisäisesti. Niiden avulla nautit elämästäsi.

Tytöt & ruoka Kunnon ruoka, reipas liikunta ja riittävä uni hoitavat sinua sekä ulkoisesti että sisäisesti. Niiden avulla nautit elämästäsi. Tytöt & ruoka Kunnon ruoka, reipas liikunta ja riittävä uni hoitavat sinua sekä ulkoisesti että sisäisesti. Niiden avulla nautit elämästäsi. Tytöstä naiseksi Murrosiässä kehossa tapahtuu paljon muutoksia.

Lisätiedot

Raskausajan ravitsemus ja liikunta

Raskausajan ravitsemus ja liikunta Raskausajan ravitsemus ja liikunta Mannerheimin Lastensuojeluliitto Toinen linja 17, 00530 Helsinki puhelin 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi Tilaukset: www.mll.fi puhelin 075 324 5480 tilausnumero: 30117

Lisätiedot

Lempeästi alkuun! Mahtavia Life Club -tarjouksia!

Lempeästi alkuun! Mahtavia Life Club -tarjouksia! POHJOISMAIDEN SUURIN LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN LEHTI NUMERO 1 2015 H E L M I K U U VUODEN 2015 TERVEYSTRENDIT RAVINNEKATO SYÖT TERVEELLISESTI MUTTA KUINKA PALJON SAAT RAVINTOAINEITA? SLOW LIVING NYT ON

Lisätiedot

Jatka samaan tahtiin!

Jatka samaan tahtiin! Jatka samaan tahtiin! Päiväkirja avuksi kolesterolin alentamiseen Jos olet noudattanut tämän oppaan ohjeita neljän viime viikon ajan, olet vaikuttanut myönteisesti kolesteroliarvoosi. Toivottavasti myös

Lisätiedot

Nr 04 huhtikuu 2011. Brand new.

Nr 04 huhtikuu 2011. Brand new. Nr 04 huhtikuu 2011 Brand new. Uusi brändi Eqology on tullut 4 jäädäkseen AINUTLAATUINEN KULTTUURI 18 Yrttitarha Viljele omat yrttisi paikasta riippumatta Kylpylä Valitse 40 hoidon 14 valikoimasta Nyt

Lisätiedot

The Products 2015. aloe-inspired

The Products 2015. aloe-inspired The Products 2015 aloe-inspired Essence ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, laita nimi muistiin. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut

Lisätiedot

Luonto, paras. kaunistaja. Anna Puu ja kauniin elämän sävelet. Mikä on Paula Heinosen energian salaisuus? Varpu Tavi: Ota vaihdevuodet huumorilla

Luonto, paras. kaunistaja. Anna Puu ja kauniin elämän sävelet. Mikä on Paula Heinosen energian salaisuus? Varpu Tavi: Ota vaihdevuodet huumorilla Luonto, paras kaunistaja Anna Puu ja kauniin elämän sävelet Mikä on Paula Heinosen energian salaisuus? Varpu Tavi: Ota vaihdevuodet huumorilla 1 Luonto puhaltaa, ihminen sädehtii! Luonto antaa meille kaiken

Lisätiedot

liiku ja voi hyvin 2/2015 Raakaruokaa Joskus vähemmän on enemmän Syksyn kurssit

liiku ja voi hyvin 2/2015 Raakaruokaa Joskus vähemmän on enemmän Syksyn kurssit L iikkumatila liiku ja voi hyvin 2/2015 Raakaruokaa Joskus vähemmän on enemmän Syksyn kurssit Tämä lehti sisältää: Päätoimittajan tervehdys Raakaruoka ja mielen hyvinvointi Liikkumatila Liikkumatila suosittelee

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Parisuhde Painonhallinnalla vaikutat jopa hedelmällisyyteen

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Parisuhde Painonhallinnalla vaikutat jopa hedelmällisyyteen 5ASKELTA ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Mieheltä miehelle Lääkärin ja vaimon tuella terveemmäksi Parisuhde Painonhallinnalla vaikutat jopa hedelmällisyyteen

Lisätiedot

TIETOPAKETTI RAVITSEMUKSESTA JKU:n JUNIORIURHEILIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN

TIETOPAKETTI RAVITSEMUKSESTA JKU:n JUNIORIURHEILIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN TIETOPAKETTI RAVITSEMUKSESTA JKU:n JUNIORIURHEILIJOILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLEEN SISÄLTÖ Osa I: Yleistä lapsen ja nuoren urheilijan ravitsemuksesta... 3 1 Harjoittelu Ravinto Lepo... 3 1.1 Urheilija on

Lisätiedot

Kesäiloa! Venla Savikuja urheilullisesta elämäntavastaan: "Elintavat vaikuttavat todella paljon siihen, millainen persoona olen"

Kesäiloa! Venla Savikuja urheilullisesta elämäntavastaan: Elintavat vaikuttavat todella paljon siihen, millainen persoona olen POHJOISMAIDEN SUURIN LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN LEHTI NUMERO 2 2015 TOUKOKUU HAASTATTELUSSA Venla Savikuja urheilullisesta elämäntavastaan: "Elintavat vaikuttavat todella paljon siihen, millainen persoona

Lisätiedot