Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita."

Transkriptio

1 Wellness Menestyjän Opas Sivu 1 Tervetuloa etenemään Wellnessin avulla. Tämä opas on kehitetty auttamaan sinua, lisäämään myyntiäsi Wellnessin avulla nykyisessä rakenteessasi JA erityisesti löytämään uusia asiakkaita sekä rekryyttejä! Sivu 2 Wellnessin avulla voit edetä Planissa. Tuplaa myyntisi ja tuplaa tulosi saavutat seuraavan tason puolet lyhyemmässä ajassa. Sinulla on jo kosmetiikka-asiakkaasi, mikset myisi heille myös Wellnessiä ja tuplaisi tulosi? Sivu 3 Opettele myymään Wellnessiä ja opeta se myös alaryhmillesi, niin tulonne kasvavat ja etenette kaikki Planissa. Työtäsi helpottamaan oleme luoneet kokonaisuuden joka koostuu 4 erillisestä esityksestä: Askel 1: Myy Wellnessiä: käytä tuotteita itse joka päivä. Kerro omista ja muiden kokemuksista. Askel 2: Pidä Wellness Tule Mukaan -esitys normaalin TuMu-tilaisuuden yhteydessä. Käytä Wellness Tule Mukaan -esitysmateriaalia. Askel 3: Perusta oma Roadmap-painonhallintaryhmä: Esitä aluksi Roadmap-esitys ja hyödynnä seuraavissa tapaamisissa 7 viikkotapaamisen ohjelmaa. Askel 4: Jaa Wellness-menestyksesi muiden kanssa ja valmenna omia alaryhmiäsi Wellness-menestykseen. Kasvatat myyntiäsi ja omaa ryhmääsi entistä enemmän. Seuraavaksi katsomme miten tämä toimii SARPIO:ssa (TTT). Sivu 4 Wellness Menestyjän opas sopii erinomaisesti yhteen TTT:n kanssa. TTT-mallissa näet selvästi miten sinun kannattaa työskennellä Wellness Menestyjän oppaan kanssa kaikilla tasoilla. Painonhallintaryhmä voi olla myös rekrytointikeino. Kerro ryhmästäsi muille. Toinen tapa rekrytoida on kertoa, miten painonhallintatuotteet voi ostaa edullisemmin liittymällä mukaan Oriflameen. Nyt ymmärrät siis taustan, lähdetään tarkastelemaan miten aloitat Wellness-urasi. Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita. Sivu 6 1. Käytä tuotteita itse joka päivä. Kerro muille hyvistä tuloksista. 2. Kerro omista ja muiden käyttäjien kokemuksista. Rohkaise muita käyttämään Wellnesstuotteita. 3. Kerro tuotteiden hyödyistä ja ainutlaatuisuudesta. Katso seuraavat 4 sivua.

2 Sivu 7 Opettele muistamaan Wellness Packin kuusi päähyötyä. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. Käyttöohjeet: Suosittelemme, että nautit yhden annospussin päivän pääaterian kanssa. Eniten hyödyt, kun käytät päivittäin sekä WellnessPack -ravintolisää että Natural Balance Shakea. Kuka voi käyttää Wellness Packiä? Jokainen yli 12-vuotias. Sivu 8 Opettele muistamaan tärkeimmät ominaisuudet jotka tekevät Wellness Packista ainutlaatuisen. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. 1. Johtavien ruotsalaisten tiedemiesten kehittämä, tutkittu koostumus 2. Päivittäinen tarve kätevässä annospussissa 3. Tieteellisesti tutkittu teho ja turvallisuus kliinisissä koekäytöissä 4. Tehokas antioksidantti astaksantiini, jota saadaan Tukholman saaristossa kasvavasta levästä 5. Ei sisällä sian tai naudan liivatetta eikä keinotekoisia väriaineita. Raaka-aineita ei ole geenimanipuloitu. 6. Sisältää puhtainta kalaöljyä, joka on saatu noudattamalla kalavarojen kestävää käyttöä 7. Valmistetaan Ruotsissa farmaseuttisen GNP-standardin mukaan Päivittäinen tarve kätevässä annospussissa: - 1 Monivitamiini-/mineraalitabletti - 2 omega 3 -kapselia - 1 Swedish Beauty Complex -kapseli (ainutlaatuinen astaksantiiniantioksidantti) Sivu 9 Opettele Natarul Balance Shaken päähyödyt. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. Käyttöohjeet: Painonpudotus; nauti yksi annos noin 30 minuuttia ennen lounasta, Road Map metodin mukaisesti tai käytä Shakea terveellisenä välipalana. Kuka voi käyttää Natural Balance Shakea? Yksi annos yli 12-vuotiaille. Puoli annosta 6-12 vuotiaille. 1/3 -annos 3-6 vuotiaille Sivu 10 Opettele tärkeimmät ominaisuudet jotka tekevät Natural Balance Shakesta ainutlaatuisen. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. 1. Natural Balance Shake juomajauhe on tasapainoinen sekoitus luonnollisia ja ravinteikkaita valmistusaineita, jotka pitävät verensokerin tasaisena. 2. Natural Balance Shaken koostumus perustuu yli 8 vuoden tutkimukseen. Sen vaikutus turvalliseen ja pysyvään laihtumiseen on kliinisesti osoitettu yli 3 vuoden testauksilla yhteistyössä maailman johtavien ruotsalaisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. 3. NBS on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) mukaan.

3 4. NBS-jauheen sisältämät kolme proteiinilähdettä takaavat tuotteen ihanteellisen aminohappokoostumuksen. 5. Natural Balance Shake sisältää omenasta, ruusunmarjasta ja herasta saatavia hitaita hiilihydraatteja. Tämän takia NBS-jauheella on matala GI-arvo, mikä vähentää mielihaluja ja makeannälkää sekä pitää pitkään kylläisenä. 6. NBS sisältää myös sokerijuurikkaasta, ruusunmarjasta ja omenasta saatavia kuituja, jotka edistävät vatsan toimintaa. 7. Natural Balance Shake juomajauheessa on paljon omega 3 rasvahappoja. Sivu 11 Myy kahdelle Natural Balance Shake ja Wellness Pack. Palkkiosi on 30,70. Hinta Wellness Pack: 28,50 Hinta Natural Balance Shake: 32,90 Esitehinta : (28,50 *2) + (32,90 *2) = 122,80 Sinun hintasi: 92,10 Palkkiosi 30,70 Myy molemmille idea toimituspalvelusta. Saat kaksi kiitollista asiakasta ja myyntipalkkion automaattisesti kolmelta seuraavaltakin jaksolta. TAI Rekrytoi molemmat, saat 2 uutta ensitilaaja! Sivu 12 Tiedät nyt Wellness-tuotteiden hyödyt ja olet kertonut omista kokemuksistasi muille. Olet nyt valmis ottamaan toisen askeleen menestyksesi tiellä: pitämään Wellness Tule Mukaan - tilaisuuden. Sivu 13 Wellness TuMu voi olla osa normaalia Tule Mukaan-tilaisuutta. Ensin esittelet Oriflamen ansaitsemismahdollisuuden kuten normaalistikin ja siihen heti perään Wellness TuMu:n. Tilaisuuden lopuksi käydään läpi vielä Tule Mukaan -startti. Ainut ero on, että kutsut paikalle myös muita kuin ydinryhmäläisiäsi. Pidä tilaisuus avoimena eli kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla paikalle. Miksi? Koska haluamme houkutella myös ihmisiä jotka eivät tunne vielä Oriflamea tai luulevat Oriflamea vain kosmetiikkayritykseksi. Samoin voit kutsua myös alaryhmäläisiäsi paikalle. Tämän tapaamisen tarkoitus on innostaa ihmisiä ostamaan Wellness-tuotteita, liittymään toimituspalveluun ja ryhtymään Wellness-myyntiin erikoistuneeksi Oriflame myyntikonsultiksi. Sivu 14 Aloita kouluttamalla ydinryhmäsi (nykyinen tai perusta uusi), valmenna heidät käyttämään tätä esitystä ja Wellness Tule Mukaan -materiaalia. Pidä ydinryhmäsi kanssa kokous, jossa suunnittelette Wellness TuMu-tilaisuuden pitämistä. Kokoontukaa ydinryhmän kanssa 1-2 tuntia TuMu-tilaisuutta valmistelemaan tilaa ja tilaisuutta.

4 1. Tarkista että sinulla on riittävästi Natural Balance Shakea mukana. Laita tuotteet ja sekoitusmukit valmiiksi ja varmista riittävä määrä kylmää vettä/mehua/maitoa maistiaisten ajaksi. Näin valmistat Shaket nopeasti ja annat hyvän esimerkin kuinka helppoa sekoittaminen on. Tarjoile maistiaiset pienistä kirkkaista muovilaseista, noin 1/4- annos on hyvä koko maistiaiselle. 2. Aseta tuotteet selkeästi esiin tuotepöydälle, jotta kaikkien osallistujien on helppo nähdä ja kokeilla tuotteita. 3. Tuoteoppaat (muu materiaali) myynnissä osallistujille. 4. Tulosta riittävästi Wellness-kyselylomakkeita. 5. Varmista, että sinä itse tai joku muu ryhmäsi jäsenistä kertoo oman tuoreen menestystarinansa tilaisuudessa. Sivu 15 Printtaa kyselylomakkeita riittävästi ennen tilaisuutta ja jaa lomake osallistujille tilaisuuden alussa. Jos henkilö on rastittanut yhdenkin KYLLÄ -kohdan, niin keskustele hänen kanssaan tilaisuuden aikana tai sen jälkeen ja ehdota sopivaa Wellness -tuotetta tai kysy haluaisiko hän liittyä Roadmap-painonhallintaryhmään. Sivu 16 Kokemuksesi kasvaa. Saat lisää asiakkaita. Kun myyt 10 Wellness-asiakkaalle kullekin Shaken ja Packin, niin myyntisi on 614 ja palkkiosi jo 153,30. Hinta Wellness Pack: 28,50 Hinta Natural Balance Shake: 32,90 Esitehinta : (28,50 *10) + (32,90 *10) = 614 Sinun hintasi: 460, 50 Palkkiosi 153,50 Pyydä muutamia innokkaimmista asiakkaistasi lähtemään Wellness-myyntikonsultiksi. Se kannattaa, sillä kun sinulla on 5 hengen ryhmä, olet Tiiminvetäjä ja alat saada 9% provisiota heidän myynnistään. Sivu 17 Pidettyäsi Wellness Tule Mukaan -tilaisuuden, olet valmis ottamaan kolmannen askeleen. Painonhallintaryhmä on hyvä keino auttaa pudottamaan painoa ohjauksessa ja muiden tuella. Sivu 18 Kutsu Wellness Tule Mukaan -tilaisuuden osallistujia liittymään mukaan painonhallintaryhmään (maks, ryhmäkoko 15 hlöä). Neuvo heitä liittymään Wellness-toimituspalveluun, sillä painonhallintaryhmän ehdotettu kestoaika on 8 viikkoa. Ryhmän tulisi aloittaa 2 viikon Pikastartilla ja edetä seuraavat 6 viikkoa Luonnollisen painonpudotuksen mukaan. Hyödynnä Rpadmap-materiaalia ensimmäisessä ryhmätapaamisessa. Neuvo osallistujia kirjaamaan ylös kaikki painonhallinnan haasteet ja täyttämään seurantalomaketta päivittäin tapaamisten välillä.

5 Sivu 19 Jokainen ryhmäläinen asettaa itselleen realistisen painonpudotustavoitteen. Tavoitteessa voi olla väliportaita. Esimerkiksi ryhmän kokoontumisajan kahdeksan viikon tavoite ja mikäli ryhmäläinen haluaa jatkaa hyvin alkanutta painonpudotusta se varsinainen tavoitepaino, johon haluaa päästä. Pyydä osallistujia tutustumaan Roadmap-oppaaseen ennen seuraavaa tapaamista. Sieltä löytyy hyviä ohjeita painonpudotukseen. Kutsu ryhmäläiset seuraavan viikon tapaamiseen. Pyydä heitä soittamaan Sinulle, jos jokin asia ennen tapaamista tuntuu vaikealta. Ohjelma tulevaan seitsemään viikkotapaamiseen: Punnitus, vyötärön ja lantion mittaus jokaisessa viikkotapaamisessa. Kirjaa ylös tulokset ja seuraa niitä. Henkilökohtainen sitoutuminen on tärkeintä. Älä pakota ketään punnitukseen. Menestystarinat ja huomiointi. Eniten painoaan pudottanut henkilö kertoo, miten hän onnostui painonpudotuksessa. Henkilö tulisi huomioida esimerkiksi lahjalla. Käy läpi seurantalomake ja tarkista ovatko osallistujat jättäneet joitain kohtia väliin. Älä neuvottele jälkiruokien, alkoholin tai sokerinkäytön jne. sallimisesta. Kuntoile. Tee esimerkiksi minuutin kävelylenkki ryhmäsi kanssa. Lisänäkyvyyttä saat, kun otat mukaan oman CD-soittimesi ja pidät musiikin tahtiin vaikkapa puistojumpan. Voit hyödyntää myös ryhmäliikuntatuntien tarjoajien palveluita, menet yhdessä ryhmän kanssa ohjatulle tunnille. Kannattaa tutustua erilaisin lajeihin ryhmän kanssa. Natural Balnace Shake-välipalatauko! Tarjoa osallistujille maksullinen tai maksuton välipala. Päivän aihe/teema. Katso tapaamisen aiheita Roadmap-esityksen loppupuolelta. Sivu 20 Painonhallinta onnistuu helpoimmin ryhmässä. Kutsu siis tuttuja ja tuntemattomia mukaan ja ryhdy vetämään ryhmää. Sivu 21 Jaa omia kokemuksiasi onnistuneesta painonpudotusryhmistä ja Wellness-myynnin kasvattamisessa. Rohkaise alaryhmiäsi lähtemään samalle kasvun tielle. Sivu 22 Muista, että painonpudotusryhmäsi jäsenet ovat hyviä esimerkkejä onnistuneesta painonpudotuksesta ja he voisivatkin siksi olla erinomaisia Wellness-myyjiä. Sivu 23 Ja muistathan aina, että Wellnessin avulla voit myös rekrytoida!

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun.

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun. Wellness-toimituspalvelu 1 4 29.12. 29.3. 2012 3 helppoa vaihetta: 1 2 3 Liity toimituspalveluun myyntikonsulttisi avustuksella. Toimituspalveluun valitsemasi tuote toimitetaan sinulle automaattisesti

Lisätiedot

Nauti elämästä täysillä

Nauti elämästä täysillä TUOTEopas Nauti elämästä täysillä NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. Kun Orifl ame ja Ruotsin johtavat ravitsemusasiantuntijat alkoivat kehittää Wellness-linjaa, tavoitteemme oli tehdä sarja, joka auttaa nauttimaan

Lisätiedot

Avaimet menestykseen

Avaimet menestykseen Avaimet menestykseen Tervetuloa PM-Internationalille Päätöksesi tulla PM-Internationalille ei olisi voinut toteutua parempana ajankohtana. Toisin kuin vähittäiskauppa, on suoramyynti viimeisten 15 vuoden

Lisätiedot

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Tuoteopas Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Wellness-tuotteet Miksi ravinnolla on väliä? Me kaikki haluaisimme pysyä terveinä, voida hyvin ja olla energisiä. Nykymaailmassa

Lisätiedot

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: Tomaatti & basilika -keitto 24693 Parsakeitto 24694 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Näin tilaat toimituspalvelussa: TOIMITUSPALVELU www.oriflame.fi

Lisätiedot

HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy

HomCare KUTSUMYYNTI. Avain Jälleenmyyjän menestykseen. HomCare Finland Oy HomCare KUTSUMYYNTI Avain Jälleenmyyjän menestykseen HomCare Finland Oy 1/17 KUTSUMYYNTI 1. YLEISTÄ Kutsumyynti on HomCare-järjestelmässä menestymisen yksi ehdoton edellytys. Tulosi eivät kasva, ellet

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA! WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman 22791 WellnessPack man 22793 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUSPALVELU www.oriflame.fi

Lisätiedot

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset

7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset 7 turmiollista ajatteluvirhettä, jotka estävät sinua tienaamasta niin paljon kuin ansaitset JOONA LUOSTARINEN & TIMO HYVÄRI Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 7 turmiollista ajatteluvirhettä...8 #1

Lisätiedot

7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT

7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT 7 SYYTÄ MIKSI YRITTÄJÄT EPÄONNISTUVAT Ota oppia, Vältä karikot ja Menesty. YRITTÄJÄ.NET ESIPUHE ESIPUHE YRITTÄJÄ.net SISÄLLYSLUETTELO Aluksi haluamme kertoa hyvin lyhyesti tämän ilmaisen oppaan 1. taustalla

Lisätiedot

3. Täytyykö ohjelmaan osallistuvan olla vähintään 18-vuotias? Kyllä. Ohjelma ei sovi alaikäisille.

3. Täytyykö ohjelmaan osallistuvan olla vähintään 18-vuotias? Kyllä. Ohjelma ei sovi alaikäisille. 1. Mitä etuja bodykey by NUTRIWAY tarjoaa? NUTRIWAY on lanseerannut yhteistyössä tutkijoiden ja ravitsemus- ja liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa kehitetyn bodykey by NUTRIWAY -painonpudotusohjelman,

Lisätiedot

30.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

30.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 6. 90 päivän suunnitelma & Sales Funnel Tervetuloa kuudennelle jaksolle! Nyt olet oppinut kuinka työkaluja käytetään, on aika aloittaa liiketoiminnan ja tuotteiden markkinointi. Mutta miten ja missä?

Lisätiedot

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA Welcome to IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA www.agel.com I www.ateamcentral.com I Puh. 1-305-573-2994 Fax 1-305-576-1307 Puh. 358-40-5680059 MMX A-Team Central, Inc. Duplication strictly

Lisätiedot

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008

Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 http://www.vauhtipyörä.fi/blog 1/7 Myynti - Brian Tracyn cd Referoinut/suomentanut Juha Ahola, tammi- huhtikuu 2008 Moni myyjä on häpeissään ja ujona siitä, että on myyjä. He ajattelevat, että myyjänä

Lisätiedot

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas

Internetmarkkinoinnin aloittajan pikaopas Opas vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miksi markkinoida Internetissä? Miten saada internetmarkkinoinnilla tulosta? Mitä askeleita kohti tehokasta internetmarkkinointia? Mistä saat lisätietoa menestyksekkäästä

Lisätiedot

LAIHDUTTAJAN PELOT. Elämästä katoaa nautinto

LAIHDUTTAJAN PELOT. Elämästä katoaa nautinto LAIHDUTTAJAN PELOT Laihduttamiseen liittyy monia erilaisia pelkoja ja uskomuksia, jotka saattavat vaikeuttaa laihtumista tai jopa estää sen. Tyypillisin huoli lienee ajatus siitä, että pudotetut kilot

Lisätiedot

Katsaus oppaaseen. Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä.

Katsaus oppaaseen. Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä. Katsaus oppaaseen Oppaan tarkoitus on antaa selkeä kuva minimalismista ja minimalistiksi ryhtymisestä. Halusin antaa mahdollisimman selkeitä ohjeita, joiden avulla voit oikeasti muuttaa asioita elämässäsi.

Lisätiedot

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme SISÄLTÖ JOHDANTO VINKKI NUMERO 1: Pohjatyöt kuntoon ennen aloitusta! Kenelle markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi? Miten haluat kohdata asiakkaasi?

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

MAESTRO. Ohjaajan käsikirja. Stressinhallintakurssi nuorten masennuksen ehkäisyyn

MAESTRO. Ohjaajan käsikirja. Stressinhallintakurssi nuorten masennuksen ehkäisyyn MAESTRO Ohjaajan käsikirja Stressinhallintakurssi nuorten masennuksen ehkäisyyn MAESTRO Ohjaajan käsikirja Stressinhallintakurssi nuorten masennuksen ehkäisyyn Copyright Suomennos Kieliasun ja sisällön

Lisätiedot

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN Opiskelijakunta Lamko 2014 SISÄLTÖ JOHDANTO... 2 Tutortuntien suunnittelu... 2 Tutortuntien sisältö... 3 Jokaisella kerralla:... 3 Ensimmäiset tutortunnit... 3 Teemat... 3

Lisätiedot

Yrityksen Facebookmarkkinointiopas

Yrityksen Facebookmarkkinointiopas Yrityksen Facebookmarkkinointiopas Sami Vesamo - Voimatiimi Voimatiimi.fi Sivu 1 Sisällysluettelo Alkusanat... 3 Miksi yrityksen kannattaa markkinoida Facebookissa?... 4 Mikä on Facebook?... 4 Menestyvän

Lisätiedot

Viisi nopeinta tapaa hankkia asiakkaita kalenterin täydeltä

Viisi nopeinta tapaa hankkia asiakkaita kalenterin täydeltä Viisi nopeinta tapaa hankkia asiakkaita kalenterin täydeltä TIMO HYVÄRI & JOONA LUOSTARINEN Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO...2 TOTUUS MITÄ KALENTERIN TÄYTTÄMINEN VAATIi...4 5 HELPOINTA JA NOPEINTA TAPAA

Lisätiedot

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin!

Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Mary Kay uramahdollisuus mahdollisuus sinullekin! Asiakkaille haluan sanoa suuren kiitoksen kun olet löytänyt kiireisestä kalenteristasi aikaa saapua paikalle ja kuunnella tämän tovin Mary Kay yrityksestä

Lisätiedot

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää CRM ostajanopas Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää Miksi lukea tämä CRM-ostajan opas? Jos yritys haluaa parempaa kannattavuutta ja nopeampaa kasvua, on luonnollista,

Lisätiedot

Verkkokauppiaan Facebook-opas

Verkkokauppiaan Facebook-opas Verkkokauppiaan Facebook-opas Miksi kirjoitin tämän oppaan? Autan työkseni verkkokauppiaita kasvattamaan myyntiä. Keskustelen viikottain useiden eri alojen verkkokauppaiden kanssa. Riippumatta toimialasta,

Lisätiedot

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE

NO. 2 2013. Partylite Nordic. magazine. Syksy 2013. Täynnä väriä ja energiaa! WORLDWIDE NO. 2 2013 Partylite Nordic magazine Syksy 2013 Täynnä väriä ja energiaa! Panosta PÄÄLLIKÖITYMISEEN - Se kannattaa! TH www.partylite.fi A NNIVERSARY 1 WORLDWIDE DRAMAATTISTA TUNNELMAA TH A NNIVERSARY WORLDWIDE

Lisätiedot

ONNISTUNEEN MUODONMUUTOKSEN KUUSI AVAINTA. Hyvä ystävä,

ONNISTUNEEN MUODONMUUTOKSEN KUUSI AVAINTA. Hyvä ystävä, WWW. J U S S I K U R T T I. C O M J U S S I P E K K AK U R T T I 2 0 1 5 Hyvä ystävä, Käsissäsi on tilaamasi opas onnistuneeseen rasvanpolttoon, harjoitteluun ja terveelliseen ravitsemukseen. Hienoa että

Lisätiedot

Vaikuttavan sähköpostimarkkinoinnin. perusteet. White paper

Vaikuttavan sähköpostimarkkinoinnin. perusteet. White paper Vaikuttavan sähköpostimarkkinoinnin perusteet White paper Vaikuttavan sähköpostimarkkinoinnin perusteet Sähköpostimarkkinoinnin maailma pursuaa tärkeitä neuvoja niin toimitettavuudesta kuin mobiilioptimoinnistakin,

Lisätiedot

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS Uuden klubin kehittämisopas SISÄLLYSLUETTELO Miksi perustaa uusi lionsklubi?...2 Klubimuodon valitseminen...3-4 Vaiheet uuden klubin perustamisessa...5 Vaihe yksi: Määritelkää

Lisätiedot