Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita."

Transkriptio

1 Wellness Menestyjän Opas Sivu 1 Tervetuloa etenemään Wellnessin avulla. Tämä opas on kehitetty auttamaan sinua, lisäämään myyntiäsi Wellnessin avulla nykyisessä rakenteessasi JA erityisesti löytämään uusia asiakkaita sekä rekryyttejä! Sivu 2 Wellnessin avulla voit edetä Planissa. Tuplaa myyntisi ja tuplaa tulosi saavutat seuraavan tason puolet lyhyemmässä ajassa. Sinulla on jo kosmetiikka-asiakkaasi, mikset myisi heille myös Wellnessiä ja tuplaisi tulosi? Sivu 3 Opettele myymään Wellnessiä ja opeta se myös alaryhmillesi, niin tulonne kasvavat ja etenette kaikki Planissa. Työtäsi helpottamaan oleme luoneet kokonaisuuden joka koostuu 4 erillisestä esityksestä: Askel 1: Myy Wellnessiä: käytä tuotteita itse joka päivä. Kerro omista ja muiden kokemuksista. Askel 2: Pidä Wellness Tule Mukaan -esitys normaalin TuMu-tilaisuuden yhteydessä. Käytä Wellness Tule Mukaan -esitysmateriaalia. Askel 3: Perusta oma Roadmap-painonhallintaryhmä: Esitä aluksi Roadmap-esitys ja hyödynnä seuraavissa tapaamisissa 7 viikkotapaamisen ohjelmaa. Askel 4: Jaa Wellness-menestyksesi muiden kanssa ja valmenna omia alaryhmiäsi Wellness-menestykseen. Kasvatat myyntiäsi ja omaa ryhmääsi entistä enemmän. Seuraavaksi katsomme miten tämä toimii SARPIO:ssa (TTT). Sivu 4 Wellness Menestyjän opas sopii erinomaisesti yhteen TTT:n kanssa. TTT-mallissa näet selvästi miten sinun kannattaa työskennellä Wellness Menestyjän oppaan kanssa kaikilla tasoilla. Painonhallintaryhmä voi olla myös rekrytointikeino. Kerro ryhmästäsi muille. Toinen tapa rekrytoida on kertoa, miten painonhallintatuotteet voi ostaa edullisemmin liittymällä mukaan Oriflameen. Nyt ymmärrät siis taustan, lähdetään tarkastelemaan miten aloitat Wellness-urasi. Sivu 5 Ensimmäinen askel menestykseen Wellness-uralla on oppia myymään Wellness-tuotteita. Sivu 6 1. Käytä tuotteita itse joka päivä. Kerro muille hyvistä tuloksista. 2. Kerro omista ja muiden käyttäjien kokemuksista. Rohkaise muita käyttämään Wellnesstuotteita. 3. Kerro tuotteiden hyödyistä ja ainutlaatuisuudesta. Katso seuraavat 4 sivua.

2 Sivu 7 Opettele muistamaan Wellness Packin kuusi päähyötyä. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. Käyttöohjeet: Suosittelemme, että nautit yhden annospussin päivän pääaterian kanssa. Eniten hyödyt, kun käytät päivittäin sekä WellnessPack -ravintolisää että Natural Balance Shakea. Kuka voi käyttää Wellness Packiä? Jokainen yli 12-vuotias. Sivu 8 Opettele muistamaan tärkeimmät ominaisuudet jotka tekevät Wellness Packista ainutlaatuisen. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. 1. Johtavien ruotsalaisten tiedemiesten kehittämä, tutkittu koostumus 2. Päivittäinen tarve kätevässä annospussissa 3. Tieteellisesti tutkittu teho ja turvallisuus kliinisissä koekäytöissä 4. Tehokas antioksidantti astaksantiini, jota saadaan Tukholman saaristossa kasvavasta levästä 5. Ei sisällä sian tai naudan liivatetta eikä keinotekoisia väriaineita. Raaka-aineita ei ole geenimanipuloitu. 6. Sisältää puhtainta kalaöljyä, joka on saatu noudattamalla kalavarojen kestävää käyttöä 7. Valmistetaan Ruotsissa farmaseuttisen GNP-standardin mukaan Päivittäinen tarve kätevässä annospussissa: - 1 Monivitamiini-/mineraalitabletti - 2 omega 3 -kapselia - 1 Swedish Beauty Complex -kapseli (ainutlaatuinen astaksantiiniantioksidantti) Sivu 9 Opettele Natarul Balance Shaken päähyödyt. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. Käyttöohjeet: Painonpudotus; nauti yksi annos noin 30 minuuttia ennen lounasta, Road Map metodin mukaisesti tai käytä Shakea terveellisenä välipalana. Kuka voi käyttää Natural Balance Shakea? Yksi annos yli 12-vuotiaille. Puoli annosta 6-12 vuotiaille. 1/3 -annos 3-6 vuotiaille Sivu 10 Opettele tärkeimmät ominaisuudet jotka tekevät Natural Balance Shakesta ainutlaatuisen. Voit myös printata tämän sivun ja jakaa sitä muille. 1. Natural Balance Shake juomajauhe on tasapainoinen sekoitus luonnollisia ja ravinteikkaita valmistusaineita, jotka pitävät verensokerin tasaisena. 2. Natural Balance Shaken koostumus perustuu yli 8 vuoden tutkimukseen. Sen vaikutus turvalliseen ja pysyvään laihtumiseen on kliinisesti osoitettu yli 3 vuoden testauksilla yhteistyössä maailman johtavien ruotsalaisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. 3. NBS on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) mukaan.

3 4. NBS-jauheen sisältämät kolme proteiinilähdettä takaavat tuotteen ihanteellisen aminohappokoostumuksen. 5. Natural Balance Shake sisältää omenasta, ruusunmarjasta ja herasta saatavia hitaita hiilihydraatteja. Tämän takia NBS-jauheella on matala GI-arvo, mikä vähentää mielihaluja ja makeannälkää sekä pitää pitkään kylläisenä. 6. NBS sisältää myös sokerijuurikkaasta, ruusunmarjasta ja omenasta saatavia kuituja, jotka edistävät vatsan toimintaa. 7. Natural Balance Shake juomajauheessa on paljon omega 3 rasvahappoja. Sivu 11 Myy kahdelle Natural Balance Shake ja Wellness Pack. Palkkiosi on 30,70. Hinta Wellness Pack: 28,50 Hinta Natural Balance Shake: 32,90 Esitehinta : (28,50 *2) + (32,90 *2) = 122,80 Sinun hintasi: 92,10 Palkkiosi 30,70 Myy molemmille idea toimituspalvelusta. Saat kaksi kiitollista asiakasta ja myyntipalkkion automaattisesti kolmelta seuraavaltakin jaksolta. TAI Rekrytoi molemmat, saat 2 uutta ensitilaaja! Sivu 12 Tiedät nyt Wellness-tuotteiden hyödyt ja olet kertonut omista kokemuksistasi muille. Olet nyt valmis ottamaan toisen askeleen menestyksesi tiellä: pitämään Wellness Tule Mukaan - tilaisuuden. Sivu 13 Wellness TuMu voi olla osa normaalia Tule Mukaan-tilaisuutta. Ensin esittelet Oriflamen ansaitsemismahdollisuuden kuten normaalistikin ja siihen heti perään Wellness TuMu:n. Tilaisuuden lopuksi käydään läpi vielä Tule Mukaan -startti. Ainut ero on, että kutsut paikalle myös muita kuin ydinryhmäläisiäsi. Pidä tilaisuus avoimena eli kaikki asiasta kiinnostuneet voivat tulla paikalle. Miksi? Koska haluamme houkutella myös ihmisiä jotka eivät tunne vielä Oriflamea tai luulevat Oriflamea vain kosmetiikkayritykseksi. Samoin voit kutsua myös alaryhmäläisiäsi paikalle. Tämän tapaamisen tarkoitus on innostaa ihmisiä ostamaan Wellness-tuotteita, liittymään toimituspalveluun ja ryhtymään Wellness-myyntiin erikoistuneeksi Oriflame myyntikonsultiksi. Sivu 14 Aloita kouluttamalla ydinryhmäsi (nykyinen tai perusta uusi), valmenna heidät käyttämään tätä esitystä ja Wellness Tule Mukaan -materiaalia. Pidä ydinryhmäsi kanssa kokous, jossa suunnittelette Wellness TuMu-tilaisuuden pitämistä. Kokoontukaa ydinryhmän kanssa 1-2 tuntia TuMu-tilaisuutta valmistelemaan tilaa ja tilaisuutta.

4 1. Tarkista että sinulla on riittävästi Natural Balance Shakea mukana. Laita tuotteet ja sekoitusmukit valmiiksi ja varmista riittävä määrä kylmää vettä/mehua/maitoa maistiaisten ajaksi. Näin valmistat Shaket nopeasti ja annat hyvän esimerkin kuinka helppoa sekoittaminen on. Tarjoile maistiaiset pienistä kirkkaista muovilaseista, noin 1/4- annos on hyvä koko maistiaiselle. 2. Aseta tuotteet selkeästi esiin tuotepöydälle, jotta kaikkien osallistujien on helppo nähdä ja kokeilla tuotteita. 3. Tuoteoppaat (muu materiaali) myynnissä osallistujille. 4. Tulosta riittävästi Wellness-kyselylomakkeita. 5. Varmista, että sinä itse tai joku muu ryhmäsi jäsenistä kertoo oman tuoreen menestystarinansa tilaisuudessa. Sivu 15 Printtaa kyselylomakkeita riittävästi ennen tilaisuutta ja jaa lomake osallistujille tilaisuuden alussa. Jos henkilö on rastittanut yhdenkin KYLLÄ -kohdan, niin keskustele hänen kanssaan tilaisuuden aikana tai sen jälkeen ja ehdota sopivaa Wellness -tuotetta tai kysy haluaisiko hän liittyä Roadmap-painonhallintaryhmään. Sivu 16 Kokemuksesi kasvaa. Saat lisää asiakkaita. Kun myyt 10 Wellness-asiakkaalle kullekin Shaken ja Packin, niin myyntisi on 614 ja palkkiosi jo 153,30. Hinta Wellness Pack: 28,50 Hinta Natural Balance Shake: 32,90 Esitehinta : (28,50 *10) + (32,90 *10) = 614 Sinun hintasi: 460, 50 Palkkiosi 153,50 Pyydä muutamia innokkaimmista asiakkaistasi lähtemään Wellness-myyntikonsultiksi. Se kannattaa, sillä kun sinulla on 5 hengen ryhmä, olet Tiiminvetäjä ja alat saada 9% provisiota heidän myynnistään. Sivu 17 Pidettyäsi Wellness Tule Mukaan -tilaisuuden, olet valmis ottamaan kolmannen askeleen. Painonhallintaryhmä on hyvä keino auttaa pudottamaan painoa ohjauksessa ja muiden tuella. Sivu 18 Kutsu Wellness Tule Mukaan -tilaisuuden osallistujia liittymään mukaan painonhallintaryhmään (maks, ryhmäkoko 15 hlöä). Neuvo heitä liittymään Wellness-toimituspalveluun, sillä painonhallintaryhmän ehdotettu kestoaika on 8 viikkoa. Ryhmän tulisi aloittaa 2 viikon Pikastartilla ja edetä seuraavat 6 viikkoa Luonnollisen painonpudotuksen mukaan. Hyödynnä Rpadmap-materiaalia ensimmäisessä ryhmätapaamisessa. Neuvo osallistujia kirjaamaan ylös kaikki painonhallinnan haasteet ja täyttämään seurantalomaketta päivittäin tapaamisten välillä.

5 Sivu 19 Jokainen ryhmäläinen asettaa itselleen realistisen painonpudotustavoitteen. Tavoitteessa voi olla väliportaita. Esimerkiksi ryhmän kokoontumisajan kahdeksan viikon tavoite ja mikäli ryhmäläinen haluaa jatkaa hyvin alkanutta painonpudotusta se varsinainen tavoitepaino, johon haluaa päästä. Pyydä osallistujia tutustumaan Roadmap-oppaaseen ennen seuraavaa tapaamista. Sieltä löytyy hyviä ohjeita painonpudotukseen. Kutsu ryhmäläiset seuraavan viikon tapaamiseen. Pyydä heitä soittamaan Sinulle, jos jokin asia ennen tapaamista tuntuu vaikealta. Ohjelma tulevaan seitsemään viikkotapaamiseen: Punnitus, vyötärön ja lantion mittaus jokaisessa viikkotapaamisessa. Kirjaa ylös tulokset ja seuraa niitä. Henkilökohtainen sitoutuminen on tärkeintä. Älä pakota ketään punnitukseen. Menestystarinat ja huomiointi. Eniten painoaan pudottanut henkilö kertoo, miten hän onnostui painonpudotuksessa. Henkilö tulisi huomioida esimerkiksi lahjalla. Käy läpi seurantalomake ja tarkista ovatko osallistujat jättäneet joitain kohtia väliin. Älä neuvottele jälkiruokien, alkoholin tai sokerinkäytön jne. sallimisesta. Kuntoile. Tee esimerkiksi minuutin kävelylenkki ryhmäsi kanssa. Lisänäkyvyyttä saat, kun otat mukaan oman CD-soittimesi ja pidät musiikin tahtiin vaikkapa puistojumpan. Voit hyödyntää myös ryhmäliikuntatuntien tarjoajien palveluita, menet yhdessä ryhmän kanssa ohjatulle tunnille. Kannattaa tutustua erilaisin lajeihin ryhmän kanssa. Natural Balnace Shake-välipalatauko! Tarjoa osallistujille maksullinen tai maksuton välipala. Päivän aihe/teema. Katso tapaamisen aiheita Roadmap-esityksen loppupuolelta. Sivu 20 Painonhallinta onnistuu helpoimmin ryhmässä. Kutsu siis tuttuja ja tuntemattomia mukaan ja ryhdy vetämään ryhmää. Sivu 21 Jaa omia kokemuksiasi onnistuneesta painonpudotusryhmistä ja Wellness-myynnin kasvattamisessa. Rohkaise alaryhmiäsi lähtemään samalle kasvun tielle. Sivu 22 Muista, että painonpudotusryhmäsi jäsenet ovat hyviä esimerkkejä onnistuneesta painonpudotuksesta ja he voisivatkin siksi olla erinomaisia Wellness-myyjiä. Sivu 23 Ja muistathan aina, että Wellnessin avulla voit myös rekrytoida!

Terveys ja talous kuntoon!

Terveys ja talous kuntoon! Terveys ja talous kuntoon! WELLNESS MENESTYJÄN OPAS Wellness auttaa sinua etenemään! Tuplaa myynti ja tuplaa tulosi - saavutat uusia tasoja paljon nopeammin! Myy kosmetiikkaa ja Wellnessiä Tiiminvetäjästä

Lisätiedot

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA Kauneutta sisältä Hyvä olo kaunistaa Onko tämä tuttua? Tiesitkö, että suurin osa maailman väestöstä on ylipainoisia, mutta huonosti ravittuja?? Tiesitkö, että ihmiset käyttävät päivittäiseen ruuanlaittoon

Lisätiedot

Sivu 1 Vihdoinkin täällä: Wellness Roadmap painonhallintaryhmä! Ainutlaatuinen tapa hallita painoaan, teho kliinisesti tutkittu ja todistettu.

Sivu 1 Vihdoinkin täällä: Wellness Roadmap painonhallintaryhmä! Ainutlaatuinen tapa hallita painoaan, teho kliinisesti tutkittu ja todistettu. Wellness Painonhallintaryhmä Sivu 1 Vihdoinkin täällä: Wellness Roadmap painonhallintaryhmä! Ainutlaatuinen tapa hallita painoaan, teho kliinisesti tutkittu ja todistettu. Sivu 2 Käyttöohjeet: Painonpudotus;

Lisätiedot

Roadmap painonhallintaryhmä

Roadmap painonhallintaryhmä Roadmap painonhallintaryhmä Luonnollinen vaihtoehto painonpudotukselle Natural Balance Shake HYÖDYT Auttaa vähentämään näläntunnetta ja makeanhimoa. Ihanteellinen ravintokoostumus päivittäiseen käyttöön

Lisätiedot

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun.

20 % säästöä! S a a t joka viidennen Wellness-tuotteen veloituksetta vain liittymällä Wellnesstoimituspalveluun. Wellness-toimituspalvelu 1 4 29.12. 29.3. 2012 3 helppoa vaihetta: 1 2 3 Liity toimituspalveluun myyntikonsulttisi avustuksella. Toimituspalveluun valitsemasi tuote toimitetaan sinulle automaattisesti

Lisätiedot

Hyvinvointituotteet ja Diabetes

Hyvinvointituotteet ja Diabetes Hyvinvointituotteet ja Diabetes Wellness Natural Balance tuotteet auttavat minua jokapäiväisessä elämässäni elämänkumppanini diabeteksen hallinnassa. Terveellinen ja luonnollinen tuotesarjan matala glykeenisen

Lisätiedot

NAUTI ELÄMÄSI PARHAASTA KESÄSTÄ!

NAUTI ELÄMÄSI PARHAASTA KESÄSTÄ! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: TOIMITUSPALVELU 9 13 Tomaatti & basilika -keitto 24693 Parsakeitto 24694 Suklaan makuinen 22138 Mansikan makuinen 15447 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin

Lisätiedot

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

AINA HYVÄ LAHJA 14 17 1.10. 30.12. 2013 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: Tomaatti & basilika -keitto 24693 Parsakeitto 24694 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Näin tilaat toimituspalvelussa: TOIMITUSPALVELU www.oriflame.fi

Lisätiedot

sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

sankari 1 4 31.12. 26.3. 2014 NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! OLE OMAN ELÄMÄSI Joka viides tuote VELOITUKSETTA! WELLNESS PRODUCT GUIDE 1 Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman 22791 WellnessPack man 22793 LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUSPALVELU www.oriflame.fi

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN

OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN OPAS TUTORTUNTIEN PITÄMISEEN Opiskelijakunta Lamko 2014 SISÄLTÖ JOHDANTO... 2 Tutortuntien suunnittelu... 2 Tutortuntien sisältö... 3 Jokaisella kerralla:... 3 Ensimmäiset tutortunnit... 3 Teemat... 3

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

Mistä sinä unelmoit?

Mistä sinä unelmoit? Tervetuloa Mistä sinä unelmoit? Mitä on Network Marketing? Network Marketingin edut Faktaa Yli 90 miljoonaa ihmistä ympäri koko maailmaa 150 000 ihmistä lisää joka viikko. Lähde: DSA, Direct Selling Association

Lisätiedot

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä

Natural Balance Shake perusresepti laihdutukseen. Tarvitset 1 annosmitta (0,45 dl) Natural Balance Shake mansikkaa tai vaniljaa 150 ml kylmää vettä SHAKE reseptivihko SHAKE Kaikki pitävät pirtelöistä! Ne sopivat moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin, ja niitä on helppo maustaa sekä aikuisten että lasten makuun. Parasta on, että pirtelöt ovat herkullinen

Lisätiedot

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa

Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Laihdu ihannemittoihisi - se on näin helppoa Kun haluat laihtua ja pysyä ihannepainossa, seuraa Wellness by Oriflame -mallia. Siinä on kolme helppoa vaihetta. 1 2 3 Nauti pirtelö noin 30 minuuttia ennen

Lisätiedot

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 5. Palkkiot Tervetuloa viidennelle jaksolle! Tässä jaksossa käymme läpi eri palkkiot ja miten pätevöidytään saamaan palkkioita. Kurssin sisältö 1. Suoramyyntikomissio 2. Eagle Club bonukset 3. Director

Lisätiedot

CHALLENGE-haaste on? Challenge on maailman johtavia painonpudotukseen ja kunnon kohottamiseen kehitettyjä haasteohjelmia.

CHALLENGE-haaste on? Challenge on maailman johtavia painonpudotukseen ja kunnon kohottamiseen kehitettyjä haasteohjelmia. by VI CHALLENGE-haaste on? Challenge on maailman johtavia painonpudotukseen ja kunnon kohottamiseen kehitettyjä haasteohjelmia. 500 miljoonaa myytyä pirtelöä, 3 miljoonaa muodonmuutosta, yli 13 maassa

Lisätiedot

OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN KÄÄNNÄ SIVUA

OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN KÄÄNNÄ SIVUA OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN OSTOT TUKEVAT KASVUA Kasvuyrittäjänä tiedät, että kasvu on ennen muuta tekemistä. Millaisia tekoja tarvitaan tuloksekkaaseen ostamiseen? Tässä Esan seitsemän steppiä, joilla

Lisätiedot

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto-

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto- FITLANDIA-TREENIOPAS - Juoksijan lihaskunto- ASIANTUNTIJA Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista

Lisätiedot

Elämäsi. mahdollisuus!

Elämäsi. mahdollisuus! Elämäsi mahdollisuus! MIKSI partylite PartyLite auttaa sinua aloittamaan sinun elämäntyylisi sopivan liiketoiminnan, jolla voit saavuttaa unelmasi. Miksi PartyLite? Kodin tuoksut ovat kasvava liiketoiminnan

Lisätiedot

UUDET NETTISIVUT. 09/03/2015 Copyright 2014 by Oriflame Cosmetics Global SA

UUDET NETTISIVUT. 09/03/2015 Copyright 2014 by Oriflame Cosmetics Global SA UUDET NETTISIVUT 1 Oriflamen uudet nettisivut avataan keskiviikkona 11.3. 2 Miksi uudet sivumme ovat PALJON paremmat? Täysin uusi, tämän päivän web-designin vaatimukset täyttävä sivusto. Selkeämpi ja helpompi

Lisätiedot

TERVETULOA ORIFLAMEEN. tänään Mikä tekee Oriflamen tuotteista erityisiä? Millaista on olla Oriflame myyntikonsultti?

TERVETULOA ORIFLAMEEN. tänään Mikä tekee Oriflamen tuotteista erityisiä? Millaista on olla Oriflame myyntikonsultti? TULE MUKAAN! TERVETULOA ORIFLAMEEN Kuinka kaikki alkoi ja Oriflame tänään Mikä tekee Oriflamen tuotteista erityisiä? Millaista on olla Oriflame myyntikonsultti? Kuinka kaikki alkoi Voimakas unelma ja visio

Lisätiedot

1) Ymmärrä - ja tule asiantuntijaksi askel askeleelta

1) Ymmärrä - ja tule asiantuntijaksi askel askeleelta Tarkkailuharjoitus 4..4. Tarkkailu- harjoitus Tarkkailuvihkotekniikka Alla on kuvattu askel askeleelta etenevät ohjeet siitä, kuinka kuluttajien tarpeita voidaan paljastaa. Tämä metodi auttaa sinua tekemään

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet Valmentajalisenssi Käyttöohjeet Valmentajalisenssi on maksullinen TrainIt-palvelun lisäosa, joka tarkoitettu valmentajien ja Personal Trainereiden käyttöön. Valmentajaominaisuuksien avulla voit valmentaa

Lisätiedot

TIEY1 Opintojen ohjattu suunnittelu (2 op) eli LuK-vaiheen HOPS-ohjaus eli Opettajatuutorointi

TIEY1 Opintojen ohjattu suunnittelu (2 op) eli LuK-vaiheen HOPS-ohjaus eli Opettajatuutorointi TIEY1 Opintojen ohjattu suunnittelu (2 op) eli LuK-vaiheen HOPS-ohjaus eli Opettajatuutorointi Pentti Hietala Tay/TKT 23.8.2016 Mitä? Jokaisella aloittavalla opiskelijalla on HOPSopettaja l. omaopettaja

Lisätiedot

4.11.2013/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake

4.11.2013/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake 1 4.11.2013/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake Pyydämme Sinua syventymään hetkeksi omahoitoosi. Täytäthän ystävällisesti tämän omahoitolomakkeen ennen suunnitellulle kontrollikäynnille

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

SINUN UNELMASI SINUN MIKSI

SINUN UNELMASI SINUN MIKSI SINUN UNELMASI SINUN MIKSI Sinun miksi on kaiken perusta unelmillesi. Olemme kaikki itsenäisiä bisnesnaisia. Jos tiedämme unelmamme, tunnemme varmasti kaikki välillä olevamme jumissa. Sinun miksi tai elämäsi

Lisätiedot

/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake

/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake 1 23.11.2011/ Potku hanke Riihimäen terveyskeskuksen vastaanoton omahoitolomake Pyydämme Sinua syventymään hetkeksi omahoitoosi. Täytäthän ystävällisesti tämän omahoitolomakkeen ennen suunnitellulle kontrollikäynnille

Lisätiedot

Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa.

Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa. Painonhallinta pienryhmävalmennus Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa. Valmennuksessa pudotat painoasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi.

Lisätiedot

Erasmus+ Online Linguistic Support

Erasmus+ Online Linguistic Support Erasmus+ Online Linguistic Support Näin hyödynnät Erasmus+ -kokemuksesi! Erasmus+ avartaa ja voi muuttaa koko elämän Erasmus+ tähtää taitojen kartuttamiseen ja työllistyvyyden lisäämiseen sekä koulutuksen,

Lisätiedot

Näin suunnittelet ja rakennat oman verkkokurssin. Työkirja. TiiaKonttinen

Näin suunnittelet ja rakennat oman verkkokurssin. Työkirja. TiiaKonttinen Näin suunnittelet ja rakennat oman verkkokurssin Työkirja TiiaKonttinen Hei, ihan huippua, että latasit tämän oppaan ja haluat oppia, miten voit suunnitella ja tehdä oman verkkokurssisi. Tämän työkirjan

Lisätiedot

Ympärillämme olevat tilaisuudet ovat toiselta nimeltään ratkaisemattomia ongelmia

Ympärillämme olevat tilaisuudet ovat toiselta nimeltään ratkaisemattomia ongelmia VASTAVÄITTEET Tapio Joki Johdanto Ympärillämme olevat tilaisuudet ovat toiselta nimeltään ratkaisemattomia ongelmia K aupat syntyvät harvoin ilman vastaväitteitä. Myyjälle ratkaisevan tärkeää on ymmärtää,

Lisätiedot

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN PUHUMISEN HARJOITUSTESTI Tehtävä 1 KERTOMINEN Kerro, mitä teet, kun sinua jännittää. Sinulla on kaksi minuuttia aikaa miettiä, mitä sanot ja 1,5 minuuttia aikaa puhua. Aloita puhuminen, kun kuulet kehotuksen

Lisätiedot

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole.

3. Ryhdy kirjoittamaan ja anna kaiken tulla paperille. Vääriä vastauksia ei ole. 1 Unelma-asiakas Ohjeet tehtävän tekemiseen 1. Ota ja varaa itsellesi omaa aikaa. Mene esimerkiksi kahvilaan yksin istumaan, ota mukaasi nämä tehtävät, muistivihko ja kynä tai kannettava tietokone. Varaa

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

Painonhallinta. Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana.

Painonhallinta. Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Painonhallinta Sisäänkirjautuminen Kirjaudu sovellukseen antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Kuva 1 Sisäänkirjautuminen Yleistä Painonhallinta toimii internet-selaimella, mutta liikuttaessa sovelluksessa,

Lisätiedot

Haastateltavan nimi: Ajankohta: Tehtävä: Valmistaudu haastatteluun ja varmista, että sinulla on selkeä näkemys/vastaus seuraaviin kysymyksiin?

Haastateltavan nimi: Ajankohta: Tehtävä: Valmistaudu haastatteluun ja varmista, että sinulla on selkeä näkemys/vastaus seuraaviin kysymyksiin? TYÖPAIKKAHAASTATTELU Voit käyttää tätä työpaikkahaastattelun käsikirjoitusta apuna haastattelutilanteessa. Tulosta käsikirjoitus ja tee omia merkintöjä ennen haastattelua, sen kuluessa ja haastattelun

Lisätiedot

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen!

Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Yhteisöllisen toimintatavan jalkauttaminen! Käyttöönoton vaiheet Yrityksen liiketoimintatavoitteet Yhteisöllisen toimintatavan käyttöalueet Työkalut Hyödyt yritykselle Hyödyt ryhmälle Hyödyt itselle Miten

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Painonhallinnan perusteet. Valio Oy

Painonhallinnan perusteet. Valio Oy Painonhallinnan perusteet. Painonhallinta onnistuu Painonhallinnan periaate on yksinkertainen: paino tippuu, jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Käytännössä onnistuminen vaatii suunnittelua ja sitoutumista

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Lifeplus. Global Training System. Aloittaminen. Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen:

Lifeplus. Global Training System. Aloittaminen. Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen: Lifeplus Global Training System Aloittaminen Nimi: PIN-koodi: Sponsori: Ylempi Diamond-jäsen: Koulutuspyörä Tämän yksinkertaisen pyörän pitäisi antaa sinulle käsitys ensimmäisistä askeleista, joita voit

Lisätiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot

veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Jag vill veta www.jagvillveta.se Nuori ja suojatut henkilötiedot Tämä esite on tarkoitettu nuorille, joilla on suojatut henkilötiedot. Sen ovat laatineet yhdessä Rikosuhriviranomainen (Brottsoffermyndigheten)

Lisätiedot

TOIMINTA PEVA PASSI. nimi:

TOIMINTA PEVA PASSI. nimi: PEVA TOIMINTA nimi: PASSI Näitä taitoja, joita harjoittelet tässä passissa, sinä tarvitset: A Työharjoittelussa B Vapaa-aikana C Koulussa Nämä taidot kehittyvät, kun teet tehtävät huolellisesti: 1. Opiskelutaidot

Lisätiedot

Satiety Support Royal Canin innovaatio. ...Annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi

Satiety Support Royal Canin innovaatio. ...Annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi Mitä vähemmän kissasi kerjää, sitä helpompi sen on pudottaa painoaan......annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi Satiety Support Royal Canin innovaatio Eläinlääkäri on todennut kissasi ylipainoiseksi

Lisätiedot

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa Kerromme, miten......löytää oma miksi...asetat tavoitteesi...suunnittelet haasteesi...jaat tavoitteen osatavoitteiksi...seuraat

Lisätiedot

vuotta 5-13 27.3. 1.10. 2014 VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA!

vuotta 5-13 27.3. 1.10. 2014 VOI HYVIN. NÄYTÄ HYVÄLTÄ. LIITY TOIMITUSPALVELUUN voi hyvin ja säästä! Joka viides tuote VELOITUKSETTA! Voit valita toimituspalveluun seuraavia tuotteita: WellnessPack woman 791 WellnessPack man 793 IITY TOIMITUPAVUUN voi hyvin ja säästä! TOIMITUPAVU www.oriflame.fi 5-13 7.3. 1.1. 1 Natural Balance oup Tomaatti

Lisätiedot

PAINONPUDOTUSHAASTE SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISSOPIMUS

PAINONPUDOTUSHAASTE SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISSOPIMUS SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISSOPIMUS Sisältö Johdanto... Säännöt ja ohjeet 1. Osallistujien enimmäismäärä... 2. Osallistujilta kerättävät maksut... 3. Palkintojen enimmäissumma... 4. Haasteen kesto... 5. Viikoittaiset

Lisätiedot

Kannabiksen puheeksiotto menetelmiä käytön vähentämisen ja lopettamisen tueksi

Kannabiksen puheeksiotto menetelmiä käytön vähentämisen ja lopettamisen tueksi Kannabiksen puheeksiotto menetelmiä käytön vähentämisen ja lopettamisen tueksi Terveydenhoitajapäivät 2019, Rovaniemi kim.kannussaari@ehyt.fi 050 597 7555 @KimKannussaari Elinaikainen käyttö (15 69-vuotiaat)

Lisätiedot

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1

Tuoteopas. Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Tuoteopas Wellness by Oriflame -tuotteiden käsikirja WELLNESS-TUOTEOPAS 1 Wellness-tuotteet Miksi ravinnolla on väliä? Me kaikki haluaisimme pysyä terveinä, voida hyvin ja olla energisiä. Nykymaailmassa

Lisätiedot

Wellness Roadmap -OHJELMA

Wellness Roadmap -OHJELMA Wellness Roadmap -OHJELMA TÄTÄ ON WELLNESS ROADMAP OSA 1 NATURAL BALANCE SHAKE JA SOUP KAIKKI MATKAAN Laihtuminen ja painonhallinta edellyttävät koko elämäntavan muutosta. Se on iso haaste, jonka moni

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA

AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA OPISKELIJAN OHJAAMINEN - Työssäoppijalle määritellään henkilökohtainen työpaikkaohjaaja, joka on vastuussa

Lisätiedot

Holistic Food For Dogs

Holistic Food For Dogs Holistic Food ForFor Dogs Dogs Holistic Food Holistic Food For Dogs 100% GUARANTEED TASTE & NUTRITION E arthborn Holistic on pitkälle kehitetty luonnonmukainen ravinto koirille. Earthborn Holistic -ruuan

Lisätiedot

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit 10/2015 LOKAKUU TULE MUKAAN PARTYLITELLE! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit OSTA 3, MAKSA 2! Nauti syksyn

Lisätiedot

Auditointi ja itsearviointi: kuulumisia, tilannekatsausta ja arvioinnin arviointia. Tomi Kiilakoski Tampere 3.11.2011

Auditointi ja itsearviointi: kuulumisia, tilannekatsausta ja arvioinnin arviointia. Tomi Kiilakoski Tampere 3.11.2011 Auditointi ja itsearviointi: kuulumisia, tilannekatsausta ja arvioinnin arviointia Tampere 3..20 Ennakkotehtävä ) Montako taloa kunnassa on ja monessako näissä on tehty itsearviointi? 2) Montako taloa

Lisätiedot

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus 1 (9) Pikatreffit Materiaalipaketti sisältää: - mainoskirjepohjat opiskelijoille ja työnantajille - ohjeet opiskelijoille ja työnantajille - matchmaking-viestipohjat treffien jälkeen lähetettäväksi - treffikorttipohjat

Lisätiedot

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF

MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF MAAHANMUUTTOVIRASTON TURVAPAIKKAPUHUTTELU ERF Tämä esite on Edustajana turvapaikkamenettelyssä -julkaisun kuvaliite. Pakolaisneuvonta ry Kuvat: Teemu Kuusimurto Taitto ja paino: AT-Julkaisutoimisto Oy,

Lisätiedot

Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki

Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki Hevospalveluiden tuotteistaminen ja asiakaslähtöinen markkinointi Susanna Lahnamäki Tällä mennään Tuotteistaminen & asiakaslähtöinen markkinointi Vähän teoriaa, enemmän käytäntöä. http://www.youtube.com/watch?v=uk0zrvzvtb4

Lisätiedot

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998.

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998. Ala Verkostomarkkinointi eli suoramyynti on tehokkain tapa saada näkyvyyttä ja jakaa tuotteita suoraan kuluttajille. Osallistumalla siihen voit luoda oman yrityksen ilman suuria investointeja ja työskennellä

Lisätiedot

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ!

Global Pension Plan TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! TARPEEKSI UNELMOITU! ON AIKA ELÄÄ! GPP on ohjelma, missä hyvin toimeentulevat rahoittajat suunnittelevat investoivansa iäkkäiden ihmisten eläkevakuutuksiin. Siksi GPP etsii 100.000 henkilöä, jotka haluavat

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi Kari Juutilainen InHunt Group gsm 044 995 5382 kari.juutilainen@inhunt.fi www.urawulffilla.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus

Lisätiedot

Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta. mutta et ole uskaltanut kysyä

Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta. mutta et ole uskaltanut kysyä Mitä olet aina halunnut tietää tupakoinnin lopettamisesta mutta et ole uskaltanut kysyä 1 2 Tuumasta toimeen Mielessäsi on ehkä käynyt tupakoinnin lopettaminen. Lopettamisprosessiin ja omiin tupakointitapoihisi

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Parempi kokonaisuus.

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Parempi kokonaisuus. Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi. Parempi kokonaisuus. Potilastietojen yhdistäminen otetaan nyt käyttöön

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 Tilaa blogi Tilaa blogi osoitteesta www.videomarkkinointi.info Saat tuotekoulutuksen sekä esittelemme Business Planin, jota halutessasi voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi. Tilaamalla blogin olet

Lisätiedot

Nauti elämästä täysillä

Nauti elämästä täysillä TUOTEopas Nauti elämästä täysillä NÄYTÄ HYVÄLTÄ. VOI HYVIN. Kun Orifl ame ja Ruotsin johtavat ravitsemusasiantuntijat alkoivat kehittää Wellness-linjaa, tavoitteemme oli tehdä sarja, joka auttaa nauttimaan

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS. Yksityiskohtainen käyttöoppaasi. BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten

KÄYTTÄJÄN OPAS. Yksityiskohtainen käyttöoppaasi. BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten KÄYTTÄJÄN OPAS Yksityiskohtainen käyttöoppaasi BYDUREON 2 mg injektiokuiva-aine ja liuotin depotsuspensiota varten Jos sinulla on kysymyksiä BYDUREON-valmisteen käytöstä Katso Tavallisia kysymyksiä ja

Lisätiedot

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Business Overview Tervetuloa? Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Laitathan matkapuhelimesi äänettömälle Haluaisitko sinä Lisätuloja Osa-aika- tai täysipäivätyötä

Lisätiedot

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key

SISÄLTÖ mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key KÄYTTÖOPAS FI 1 SISÄLTÖ 1. mywellness key?... 3 2. Mikä on mywellness key... 3 3. Mitä ovat Move pisteet?... 4 4. Mitä kaikkea näytössä tulisi näkyä?... 5 5. Miten minun pitäisi käyttää mywellness key:tä?...

Lisätiedot

Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas

Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas Kaari-työhyvinvointikysely - esimiehen opas Valmistaudu kyselyyn vinkkilista esimiehelle vinkkilista työyhteisölle Valmistaudu kyselyyn - vinkkilista esimiehelle Missä tilaisuudessa/palaverissa työyhteisönne

Lisätiedot

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI

VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI VÄRITÄ ITSESI HYVINVOIVAKSI ESITTELYN YLEISKATSAUS Carl Rehnborg ja NUTRIWAYn tarina Tasapainoisen ruokavalion haasteet Lisää väriä ruokavalioosi Tasapainoinen ruokavalio. Tasapainoinen

Lisätiedot

BioCare Finland Oy tukee TPS juniorijääkiekko RY:n ja heidän sateenvarjoseurojen varainhankintaa.

BioCare Finland Oy tukee TPS juniorijääkiekko RY:n ja heidän sateenvarjoseurojen varainhankintaa. BioCare Finland Oy tukee TPS juniorijääkiekko RY:n ja heidän sateenvarjoseurojen varainhankintaa. Koko perhe myymään hienoja BioCaren terveystuotteita ja tienaamaan rahaa junioreiden toimintaan! Kampanja

Lisätiedot

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! - Elikkä tässä ohjeessa näet kuinka voit tehdä peda.net palveluun koti/etätehtäviä tai vaikka kokeitten tekoa, tapoja on rajattomasti.

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

Arvioin palvelusuunnitelmani tekemistä

Arvioin palvelusuunnitelmani tekemistä Arvioin palvelusuunnitelmani tekemistä Mitä tämä vihko sisältää? 1. Kuka minä olen? 4 2. Miten aloitimme palvelusuunnitelman tekemisen? 5 3. Miten suunnittelin palvelujani ennen palvelusuunnitelmakokousta?

Lisätiedot

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi.

Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa. Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi. Paremmilla tiedoilla entistä parempaa hoitoa Yhtenäiset potilastiedot. Terveydenhoito saa uudet mahdollisuudet käyttää tietojasi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Moni tekijä vaikuttaa vointiisi. Mitä paremmin

Lisätiedot

Kehitys- ja urakeskustelu urakehitysmahdollisuuksien ja uudelleensijoittumisen edistäjänä

Kehitys- ja urakeskustelu urakehitysmahdollisuuksien ja uudelleensijoittumisen edistäjänä 1 Kehitys- ja urakeskustelu urakehitysmahdollisuuksien ja uudelleensijoittumisen edistäjänä Miten tuloksellisia keskusteluja työurasta käydään? Mistä hyvä työurakeskustelu koostuu? Miksi urakehitysmahdollisuuksista

Lisätiedot

Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin

Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin Heljä Franssila Kulttuuriyrittäjyysluento: Kuvataiteilijat ja tuottajat kohtaavat. 27.10.2014 Frame vahvistaa suomalaisen nykytaiteen

Lisätiedot

TEE SIITÄ TOTTA. Opas klubiprojektin suunnitteluun

TEE SIITÄ TOTTA. Opas klubiprojektin suunnitteluun TEE SIITÄ TOTTA Opas klubiprojektin suunnitteluun TAVOITTEISTA TOTTA! Lionsklubit jotka järjestävät mielekkäitä palveluprojekteja, saavat aikaan merkittäviä asioita paikkakunnillaan joilla ne palvelevat.

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-asiakkaiden hallintakonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 2.5 9..203 Sisältö Mikä on VIP-asiakkaiden hallintakonsoli?... 4 Näin pääset alkuun VIP-ohjelmassa...

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Hyvinvoinnin TUKIRYHMÄ-MALLI

Hyvinvoinnin TUKIRYHMÄ-MALLI Hyvinvoinnin TUKIRYHMÄ-MALLI Tapauskohtainen Lähestymistapa ristiriitatilanteisiin ennen kasvatuskeskusteluja Tieto vanhemmille Diat koteihin Ratkaisukeskeinen tapa tukea hyvinvointia Ritaharjussa Vaikeiden

Lisätiedot

51% UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ. UUSI Bioclinic Cellulite Reductor on täällä! KANTAPÄILLÄ PONNAHDUSLAUTASI KEVÄT- KUNTOON

51% UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ. UUSI Bioclinic Cellulite Reductor on täällä! KANTAPÄILLÄ PONNAHDUSLAUTASI KEVÄT- KUNTOON OTA ASKEL UUTEEN KAUTEEN PEHMEILLÄ KANTAPÄILLÄ Halkeilevat kantapäät pehmenevät 7 päivässä 1) 16 sivua terveys & kauneus - TARJOUKSIA ENNEN JÄLKEEN - SÄÄSTÄ 51% JOPA Feet Up Advanced Cracked Heel Repair

Lisätiedot

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ.

PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. PALKITSEVAA. ITSENÄISTÄ. HAASTEELLISTA. MYYNTIÄ. Wulff-Yhtiöt Oyj rekrytointi p. 09 5259 0050 info@wulff.fi Myynti on työtä, jossa tuloksellisuus ja ihanuus on kiinni ennenkaikkea tekijänsä asenteesta!

Lisätiedot

PERSONAL TRAINING HENKILÖKOHTAINEN KUNTOVALMENNUS

PERSONAL TRAINING HENKILÖKOHTAINEN KUNTOVALMENNUS PERSONAL TRAINING HENKILÖKOHTAINEN KUNTOVALMENNUS Personal Training eli henkilökohtainen valmennus on tänä päivänä yleisempää kuin moni ajatteleekaan. Miksikö? Se on tuottaa tuloksia kuntotasosta, liikuntataustasta

Lisätiedot

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2

Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Jari Juslén 2014 1 Iso kysymys: Miten saan uusia asiakkaita ja kasvatan myyntiä internetin avulla? Jari Juslén 2014 2 Agenda Myynnin suurin ongelma Ongelman ratkaiseminen, ensimmäiset vaiheet Jari Juslén

Lisätiedot

3. Täytyykö ohjelmaan osallistuvan olla vähintään 18-vuotias? Kyllä. Ohjelma ei sovi alaikäisille.

3. Täytyykö ohjelmaan osallistuvan olla vähintään 18-vuotias? Kyllä. Ohjelma ei sovi alaikäisille. 1. Mitä etuja bodykey by NUTRIWAY tarjoaa? NUTRIWAY on lanseerannut yhteistyössä tutkijoiden ja ravitsemus- ja liikunta-alan asiantuntijoiden kanssa kehitetyn bodykey by NUTRIWAY -painonpudotusohjelman,

Lisätiedot

Tuen tarpeen tunnistaminen

Tuen tarpeen tunnistaminen Tuen tarpeen tunnistaminen Matematiikan arviointi esiopetus talvi Esitysohjeet opettajalle Arvioinnin yleisiä periaatteita Tutustu ennen tehtävien esittämistä ohjeisiin ja materiaaliin sekä tarkista, että

Lisätiedot

PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille

PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille PDF-tiedostojen optimointi hakukoneille PDF-tiedostojen optimointi herättää ristiriitaisia tunteita. Jotkut väittävät, että PDF:illä ei ole mitään arvoa hakukoneoptimointimielessä, toiset taas puhuvat

Lisätiedot

Tarina-tehtävän ratkaisu

Tarina-tehtävän ratkaisu - tämä on esimerkki siitä, kuinka Pähkinä-lehdessä julkaistavia Tarina-tehtäviä ratkaistaan - tarkoitus ei ole esittää kaikkein nokkelinta ratkaisua, vaan vain tapa, jolla tehtävä ratkeaa Tehtävä: Pääsiäiskortit

Lisätiedot

Tervetuloa selkoryhmään!

Tervetuloa selkoryhmään! Tervetuloa selkoryhmään! SELKOESITE 1 Jutteletko mielelläsi erilaisista asioista? Haluatko saada tietoa maailman tapahtumista selkokielellä? Haluatko sanoa mielipiteesi, mutta et aina uskalla? Tuntuuko

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot