EXFLOW AX ESITE LISÄÄ TUOTTAVUUTTA OSTOJEN KÄSITTELYYN HYÖDYNNÄ DYNAMICS AX INVESTOINTIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EXFLOW AX ESITE LISÄÄ TUOTTAVUUTTA OSTOJEN KÄSITTELYYN HYÖDYNNÄ DYNAMICS AX INVESTOINTIA"

Transkriptio

1 EXFLOW AX ESITE LISÄÄ TUOTTAVUUTTA OSTOJEN KÄSITTELYYN HYÖDYNNÄ DYNAMICS AX INVESTOINTIA SEKÄ PARHAITA TOIMINTATAPOJA OSTOJEN HYVÄKSYNNÄSSÄ JA AUTOMATISOINNISSA

2 Mikä on ExFlow AX? Kenelle? ExFlow AX on Microsoft Dynamics AX:n lisämoduli joka tehostaa tilausten sekä ostolakujen käsittelyä. Ostoreskontra on yksi yleisimmin Ei ajantasalla olevista liiketoiminta-alueista. Voit korjata tilanteen automatisoimalla lasku- sekä tilauskäsittelyä ja samalla kasvattaa yrityksesi kannattavuutta. ExFlow sisältää nopean ja tarkan hyväksyntäprosessin sekä paremman kontrollin yrityksesi kuluihin. Hyvän näkyvyyden ansiosta ostoreskontrassa säästetään usein korkokuluissa, parannetaan budjetointia sekä sähköisenä järjestelmänä säästetään yrityksen paperia ja samalla luontoa. Toisin sanoen järkevää liiketoimintaa ja parempaa tuottavuutta! ExFlow AX on tarkoitettu yrityksille jotka käyttävät Microsoft Dynamics AX -järjestelmää. ExFlow on Microsoft sertifioitu lisä-osa ostotilausten sekä ostolaskujen automatisointiin, hyväksyntään sekä täsmäytykseen. Jos käytössänne on Dynamics AX ja haluatte tehostaa ostojen käsittelyä, ExFlow on oikea ratkaisu siihen! Prosessien automatisoinnin lisäksi, minkäänlaisia integrointeja ei tarvita, toimittajarekisteriä, tilikarttaa tai dimensioita ei tarvitse synkronoida. Kaikki tapahtuu reaaliajassa suoraan Dynamics AX -järjestelmässä. Kaikille yrityksille jotka käyttävä Microsoft Dynamics AX järjestelmää ja haluavat tehostaa ostoprosesseja.

3 Taloshallinnolle sopiva ExFlow AX IT osastolle sopiva ExFlow AX Koska ExFlow on tehty Dynamics AX:in sisälle. Kaikki ostolaskuasiat voidaan hoitaa AX:n kautta, ei tarvitse siirtyä usean järjestelmän välillä. Koska ExFlow käyttää Dynamics AX:n omia tietoja, ei tarvetta synkronoida tai syöttää tietoja kuten toimittajia tai tilikarttaa useaan järjestelmään. Koska kaikki päivitykset tehdään suoraan Dynamics AX:iin, ei tarvitse enää odottaa synkronointeja muista järjestelmistä AX:iin. Koska Hyväksyntäkierrossa olevien laskujen seuranta on suoraan Dynamics AX:ssa. Koska laskukuvat, liitteet sekä hyväksyntähistoria on käytössä lähes mistä tahansa Dynamics AX:ssa aina kirjanpidon tapahtumiin asti. Koska ExFlow käyttää vain Dynamics AX:n tietokantaa, integraatiota eikä synkronointeja tarvita. Koska ExFlow ei tarvitse erillisiä, kalliita palvelimia toimiakseen. ExFlow on lisä moduli, ei erillinen ohjelma. Koska ExFlow käyttää ainoastaan Dynamics AX tietokantaa. Tiedoista (Toimittajat, Tilikartta, Dimensiot ym..) ei pääse muodostumaan duplikaatteja. Koska ExFlow on samassa järjestelmässä, käyttäjien ei tarvitse opiskessa eri järjestelmiä käyttäjät käyttävät ExFlow:ta osana Dynamics AX:ia. Koska ostotilausten täsmäytys laskuun voidaan tehdä määrän, yksikköhinnan tai vastaanoton tietojen perusteella suoraan Dynamics AX:ssa. Koska toiminnallisuus on osa Dynamics AX:ta, on toiminnot sekä käyttöliittymä yhtenäinen ja tuttu.

4 Toiminnallisuus Muistutukset, moderni selainkäyttöliittymä tarkastajille/hyväksyjille jossa, IPad tuki, eskaloinnit, ostotilauksen ja laskun rivikohtainen täsmäytys, laskurivien automaattinen tiliöinti, hakutoiminnallisuudet, liitteiden käsittely, raportointi yms. Kaikki toi- minnot joita tarvitaan tehokkaaseen ostojen käsittelyyn. Laskut voidaan skannata, tulkita ja lukea suoraan Dyna- mics AX:iis. Laskujen sisään luvussa voidaan automaattisesti tiliöidä laskurivit, liittää lasku ostotilaukseen, projektiin/projektitehtäviin yms. Järjestelmä voi tarvittaessa jopa ehdottaa laskun hyväksyntäketjua erillisten sääntöjen perusteella. Rivitason tulkinta kuten nimikenumero, määrä ja yksikköhinta mahdollistavat automaattisen täsmäytyksen tilaukseen tai vastaanottoon. Laskun sekä tilauksen väliset lisäkulut (rahti yms.) voidaan myös käsitellä ennalta määritettyjen rajojen puitteessa automaattisesti. Laskurivin yksikköhintaa voidaan verrata tilauksella olevaan ja täsmäävät rivit voidaan hyväksyä automaattisesti. Kululaskut kuten vuokrat, sähkö yms.. voidaan automaattisesti rekisteröidä järjestelmään ja lähettää hyväksyntään järjestelmän asetusten perusteella, tai mikäli kulukasku täyttää määritettävät kriteerit, se voidaan hyväksyä automaattisesti. Ostolaskut voidaan täsmäyttää 2-tasoisesti tai 3-tasoisesti (yksikköhinta, määrä ja vastaanoton rivit). Jos kaikki täsmäävät, lasku voidaan hyväksyä automaattisesti ja on sen jälkeen valmis kirjattavaksi. Mikäli eroavaisuuksia löytyy, lasku lähetetään automaattisesti hyväksyntäkierrokselle. Ajastettu sähköposti lähtee käyttäjille joilla on avoimia laskuja hyväksyttävänä. Sähköpostissa on linkki ExFlow:n selainpohjaiseen hyväksyntäsivuun sekä yleistiedot avoimista laskuista. Selainliittymässäkäyttäjä näkee tarkemmat tiedot laskusta (Otsikko ja rivit) sekä laskukuvan. Yksinkertainen klikkaus käyttäjältä riittää laskun hyväksyntään tai hylkäämiseen. Totta kai laskuhistoria on myös selattavissa selainliittymässä. Kommentit ja liitteet kuten taulukot, listat, sopimukset voidaan lisätä laskun liitteeksi. Tämä voidaan tehdä tarkastajan toimesta selainkäyttöliittymässä tai AX:n sisällä. Lasku ja siihen liitetyt liitteet ovat tällöin helposti saatavissa yhdessä paikassa ja niihin pääsee käsiksi aina Dynamics AX:n päiväkirjoilta asti. Ostoreskontralla on täydellinen näkyvyys laskuihin hyväksynnän tilan kautta Dynamics AX:ssa. Hyväksynnän tilassa on listaus laskuista jotka odottavat hyväksyntää, ovat hyväksytty, hylätty tai asetettu pitoon. Myös tarkastajan / hyväksyjän tiedot ovat näkyvillä, kuka on laskun hyväksynyt ja kuka on seuraavana vuorossa, mitä muutoksia (tiliöintejä tai rivijakoja) on mahdollisesti tehty. Laskun tarkastus sekä -hyväksyntä tapahtuu selainpohjaisessa liittymässä, jossa käyttäjällä on selkeä yleiskuva laskusta, kaikki tarvittavat tiliöintitiedot sekä laskun kuva.

5 Hallinta Säästöt Kustannusten hallinta on kriittinen asia menestyvässä liiketoiminnassa. Täydellinen näkyvyys on ehdottoman tärkeä osa ostoreskontraa. Kuitenkin useissa yrityksissä on edelleen manuaalisia prosesseja, joissa paperilaskuja kierrätetään tarkastajalta toiselle eikä laskusta ei ole mitään merkintää, ennen kun se on kirjattu reskontraan. ExFlow AX antaa yritykselle täyden hallinnan laskuihin ja kuluihin. Kun toimittajan lasku on saapunut ja luettu järjestelmään, on täysi näkyvyys yrityksen laskuihin saavutettu. Ostolaskut ovat myös automaattisesti linkitetty sekä täsmäytetty ostotilauksiin. Koska ExFlow AX lisämoduli ja täysin integoitu osaksi Dynamics AX:tatietojen rekisteröimisessä ei ole minkäänlaisia viiveitä. Laskutiedot ovat aina ajantasalla reaaliajassa Manuaalisen ostolaskun käsittelyn kustannukseksi on arvioitu viidestätoista eurosta jopa kolmeenkymmeneen euroon per lasku riippuen toimialasta ja automaation tasosta. Siirtymällä sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn, kustannusta voidaan pienentää jopa 25-50%. ExFlow AX:n avulla, kustannuksia voidaan pienentää hyvin nopeasti ja tehokaasti. Useat ulkoiset ratkaisut integroituvat hyvin moneen ERP -järjestelmään. Vaikkakin se kuulostaa hyvälle, se voi olla kuitenkin kallista. Integroinnit voivat maksaa jopa 14,000 vuosittain*. Koska ExFlow AX on Dynamics AX:n sisään tehty lisäosa minkäänlaisia integrointeja ei tarvita ja näin ollen sähköisen laskukäsittelyn kustannussäästöt näkyvät suoraan yrityksen menestyksessä. Ostoreskontra käyttää tuttua liittymää ja heillä on täydellinen näkyvyys yrityksen kaikkiin ostolaskuihin hyväksynnän jokaisessa vaiheessa Dynamics AX:n. * Artikkeli Computer Sweden lehdessä pohjautuen Radar Group:in tutkimukseen.

6 ExFlow AX on sertifioitu ratkaisu Myöntämällä Certified for Microsoft Dynamics (CfMD ) tunnuksen ratkaisulle, Microsoft on verifioinut lisäosan. Kun valitset CfMD-sertifioidun lisäosan, tämä tarkoittaa että olet. Investoinut ratkaisuun joka toimii saumattomasti ERP järjestelmän kanssa. Vastaamme Microsoftin korkeimman standardin vaatimuksiin: Helppo asentaa Helppo ylläpitää Turvallinen ratkaisu Testattu CfMD Tuki uusille Microsoft Dynamics versioille taattu. Tukee paikallisia vaatimuksia. On Microsoft Dynamics standardien sekä laatuvaatimusten mukainen Käytössä useissa yrityksissä Suomessa sekä ulkomailla.

7 SignUp d Vision Finland SignUp on nopeasti kasvava IT yritys jolla on hyvin syvällinen osaaminen elektronisesta laskujenkäsittelystä sekä sopimushallinnosta. Olemme keskittyneet kehittämään ja markkinoimaan sovelluksia jotka parantavat yritysten kannattavuutta ostojen automatisoinnin sekä sopimushallinnon avulla. Tuotteemme sopii niin paikallisille yrityksille kun globaaleilleuseassa maassa toimiville yrityksille. ExFlow:lla on jälleenmyyjiä yli 12 maassa. Ratkaisumme käsittelee yli 10 miljoonaa laskua ja 300,000 sopimusta vuosittain ympäri maailman. Yritys on perustettu 1999 ja meillä työskentelee yli 30 sähköisen käsittelyn ammattilaista. Pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa. d Vision toimii yritysjärjestelmien lisäarvotuotteiden maahantuojana ja jakelijana Suomen markkinoilla. Toimimme pääsääntöisesti kumppaniemme kautta eli kumppani on vastuussa loppuasiakkaasta. d Visionissa mukana olevilla on kymmenien vuosien kokemus yritysjärjestelmistä ja kumppaniliiketoiminnasta. Toimimme läheisessä yhteistyössä Microsoftin ja varsinkin Microsoft Dynamics kumppanien kanssa. Päämiehemme ovat alansa johtavia toimijoita. d Vision Finland vastaa Exflow tuotteen maahantuonnista, kumppaneista sekä tuotteen paikallisista ominaisuuksista, kuten Finvoice yhteensopivuudesta järjestelmässä.

8 SignUp Software AB Hallonbergsplan 5 SE Sundbyberg Sweden Tel: info@signup.se

Täsmäytys kuinka tehostat tilauksellisten ja toistuvaislaskujen käsittelyä

Täsmäytys kuinka tehostat tilauksellisten ja toistuvaislaskujen käsittelyä Täsmäytys kuinka tehostat tilauksellisten ja toistuvaislaskujen käsittelyä Kristiina Roni, Lead Training Consultant Risto Hautala, Lead Interface Consultant Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate.

Lisätiedot

Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio

Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio A Basware Presentation Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Basware Invoice Processing ja SAP MM integraatio

Lisätiedot

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu?

Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Mika Tolonen, Account Manager, Basware Tehokas osto- ja matkalaskujärjestelmä. Oma järjestelmä vai pilvipalvelu? Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Ostoreskontraprosessien

Lisätiedot

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö

SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU. Hannu Katila Markkinointipäällikkö SÄHKÖINEN OSTOLASKUJEN KÄSITTELY, PK-YRITYKSEN RATKAISU Hannu Katila Markkinointipäällikkö Avoin verkko mahdollistaa globaalin kaupankäynnin ja yhteistyön 1,9 miljoonaa potentiaalista toimittajaa ~800,000

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

EOFFICEN UUDET PIIRTEET

EOFFICEN UUDET PIIRTEET EOFFICEN UUDET PIIRTEET Marko Terävä eoffice / InvoiceReady tuotepäällikkö Basware Experience 2014 #baswareexp Australia Belgium Denmark Finland France Germany Netherlands Norway Sweden United Kingdom

Lisätiedot

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi 20 vuotta kasvu 30 % vuonna 2017 30 000 käyttäjää 5 600 yritystä, joista 550 4500 61 000 tilitoimistoa tilitoimiston sähköistä

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille Jan Malmström Mepco Oy Projektiorganisaatioiden haasteita Investoinnin myyminen johdolle ja johdon sitoutuminen Organisaation totuttujen toimintamallien

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

haluaa verkkolaskuja

haluaa verkkolaskuja Lappeenrannan kaupunki haluaa verkkolaskuja Saimaan talous ja tieto Oy Taloushallinto Technopolis Kareltek, Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta, p. (05) 616 3360 Tietohallinto Snellmaninkatu 3 A, 53100 Lappeenranta,

Lisätiedot

Verkkolasku osana tehokasta ostolaskuprosessia Sanna Tummunki

Verkkolasku osana tehokasta ostolaskuprosessia Sanna Tummunki Verkkolasku osana tehokasta ostolaskuprosessia Sanna Tummunki 30.11.2011 Sanna Tummunki, Maksuliikennepäällikkö (2/2011) Rudus konsernin maksuliikenne ja kassanhallinta Ostoreskontra Pankkitakaukset ja

Lisätiedot

Lpr kaupunkikonserni haluaa vastaanottaa verkkolaskuja. Saimaan talous ja tieto Oy Sirpa Ojansuu Palvelupäällikkö, ostolaskut

Lpr kaupunkikonserni haluaa vastaanottaa verkkolaskuja. Saimaan talous ja tieto Oy Sirpa Ojansuu Palvelupäällikkö, ostolaskut Lpr kaupunkikonserni haluaa vastaanottaa verkkolaskuja Saimaan talous ja tieto Oy Sirpa Ojansuu Palvelupäällikkö, ostolaskut o Oma esittely; Sirpa Ojansuu V.2000 Lpr kaupunki; ostoreskontran pääkäyttäjä

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys Fivaldi ostolaskujen kierrätys 1 Sisältö Fivaldi ostolaskujen kierrätys... 1 1. Yleistä... 3 2. Palvelunhallinta... 3 3. Perusasetukset... 5 4. Laskun tallentaminen... 8 5. Laskun käsittely... 13 6. Laskun

Lisätiedot

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Mikä on verkkolasku? Verkkolasku on lasku, joka: Lähetetään ja/tai vastaanotetaan sähköisesti Sisältää

Lisätiedot

Muistitko soittaa asiakkaallesi?

Muistitko soittaa asiakkaallesi? webcrm Finland 1 webcrm Finland Muistitko soittaa asiakkaallesi? Riippumatta siitä, oletko myyntipäällikkö, markkinoija vai työskenteletkö HR tehtävissä, voit käyttää CRM ratkaisua erilaisiin tarpeisiin.

Lisätiedot

Taloushallinnon robotti paiskii jo hommia. Päivi Lahti

Taloushallinnon robotti paiskii jo hommia. Päivi Lahti Taloushallinnon robotti paiskii jo hommia Päivi Lahti Ohjelmistorobotiikka Ohjelmistorobotiikan (Robotic Process Automation, RPA) avulla automatisoidaan tietotyöläisen manuaalisia rutiinitehtäviä Ohjelmistorobotti

Lisätiedot

BASWARE INVOICE READY KÄYTTÖOHJE

BASWARE INVOICE READY KÄYTTÖOHJE Page 1 of 13 BASWARE INVOICE READY KÄYTTÖOHJE Kirjaudu sähköpostiviestistä suoraan tai kirjoittamalla osoiterivi osoitehakemistoon: https://invoiceready.emce.net/neologinf/login.aspx klikkaa Työlistaa

Lisätiedot

Missä mennään ja mitä on tulossa

Missä mennään ja mitä on tulossa Verkkolaskutus: Missä mennään ja mitä on tulossa Tampereen kaupunki 1 Tampereen kaupunki: verkkolaskutus käyttöön Tampereen kaupungin ostolaskut Verkkolaskujen vastaanotto, nykytila Miten Tampereen kaupungille

Lisätiedot

A Basware Presentation. Laskuautomaatio. Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti

A Basware Presentation. Laskuautomaatio. Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti A Basware Presentation Laskuautomaatio Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Basware Invoice Processing ja toistuvaislaskut Invoice Processing: Kuinka tehostat toistuvaislaskujen käsittelyä. Näe myös

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.09.2015 Versio 2.0 DRAFT

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.09.2015 Versio 2.0 DRAFT Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus Vastaanota+ Pikaohje 24.09.2015 Versio 2.0 DRAFT 1 Sisältö Yleistä... 2 Käyttäjät... 3 Näkymät... 3 Kirjautumisnäkymä... 4 'Etusivu -näkymä... 5 Ikonien selitykset...

Lisätiedot

Helposti sähköiseen laskutukseen. Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö

Helposti sähköiseen laskutukseen. Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö Helposti sähköiseen laskutukseen Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö Helposti sähköiseen laskutukseen Miksi verkkolaskutus kannattaa aloittaa jo tänään? Poista paperilaskut yhtälöstä Ratkaisut lähetykseen

Lisätiedot

Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset

Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset Netvisor ja integraatiot koulutuspolun aikataulu ja esitykset Mikä on tuotteistetun ja perinteisen integraation ero? Klo 11:00-11:15, Tila 102 Puhuja: Juhani Lehtonen, Visma Solutions Avaussanat koulutuspolun

Lisätiedot

Headline. Main text. Basware-käyttäjäpäivät Sini Klockars

Headline. Main text. Basware-käyttäjäpäivät Sini Klockars Basware-käyttäjäpäivät 21.9.2011 Sini Klockars BESTSELLER Suomessa Kansainvälisesti Liikevaihto 70 meur 2 MEUR Tulos 2 meur 0,3 MEUR Perustettu 1990 1975 Brändejä 10 10 Liikkeitä >100 > 2 500 Henkilökuntaa

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi Tuoteluettelo AVISTE OY on suomalainen ohjelmistotalo. Erikoisalaamme ovat taloushallinnon ja oppilashallinnon ohjelmistot sekä toimialakohtaiset erikoisohjelmistot. Ohjelmistojemme yhteispiirteinä on

Lisätiedot

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri 18.08.2010 OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Jeeves eattest ostolaskujen kierrätys Tarkastettavista/hyväksyttävistä ostolaskuista

Lisätiedot

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella CASE Pisla Oy Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella Pisla Oy yritysinfo Pisla Oy on vuonna 1976 perustettu konserni, pääpaikka on Viitasaarella Suomessa. Konserniin kuuluvat seuraavat

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

#vibes2016 TERVETULOA. Enfo Digital Dimension Vibes 2016

#vibes2016 TERVETULOA. Enfo Digital Dimension Vibes 2016 TERVETULOA Enfo Digital Dimension Vibes 2016 LOISTE OY DIGITALISAATION AVULLA UUTTA LIIKETOIMINTAA - CASE LOISTE EERO LUHTANIEMI AGENDA Loiste-konserni Digitalisaatio Kehityshaasteet energiayhtiössä Talousprosessien

Lisätiedot

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Hankinnasta maksuun -prosessin automatisointi tekee hankintojen ja talouden hallinnasta

Lisätiedot

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA 25.9.2014 Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA Vastaukset kysymyksiin Kysymys: Sisältyykö hankinnan kohteeseen myös osto- ja

Lisätiedot

Microsoft Dynamics CRM 4.0. Jani Liukkonen

Microsoft Dynamics CRM 4.0. Jani Liukkonen Microsoft Dynamics CRM 4.0 Jani Liukkonen Microsoft Dynamics CRM kokonaisuus Täysi CRM toiminnallisuus ja joustavuus Vuorovaikutukset -Markkinointi Myynti -Asiakaspalvelu xrm -Prosessituki SOA -Joustava

Lisätiedot

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer Hannu Katila, Marketing Manager Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate. Succeed. Australia Denmark Finland France Germany Netherlands

Lisätiedot

Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen

Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen 14.12.2011 Palvelukeskusseminaari Esapekka Kuikka 1 Esityksen sisältö - Senaatti-kiinteistöt ja taloushallinnon

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Työn tuottavuus nousuun Venäjällä sähköisellä taloushallinnolla. Eduhouse Helsinki, 28.11.2013

Työn tuottavuus nousuun Venäjällä sähköisellä taloushallinnolla. Eduhouse Helsinki, 28.11.2013 Työn tuottavuus nousuun Venäjällä sähköisellä taloushallinnolla Eduhouse Helsinki, 28.11.2013 Sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Live Accounting Liiketoimi / operaatiot Taloushallinto/ kirjanpito Teknologia-alusta

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Basware Käyttäjäpäivät 2011 Tietoisku: Nykyaikaisen maksuautomaation parhaat käytännöt, kontrolli, automaatio ja turvallisuus

Basware Käyttäjäpäivät 2011 Tietoisku: Nykyaikaisen maksuautomaation parhaat käytännöt, kontrolli, automaatio ja turvallisuus Basware Käyttäjäpäivät 2011 Tietoisku: Nykyaikaisen maksuautomaation parhaat käytännöt, kontrolli, automaatio ja turvallisuus Automaattitiliöinti Tiliöintisäännöt tallennetaan tiliöinnin yhteydessä Sääntö

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Digi Roadshow 20.4.2015 OneWay Sanomanvälitys Oy Jukka Sippola OneWay Sanomanvälitys Oy / Rauhala Yhtiöt Oy OneWay Sanomanvälitys Oy Perustettu 1.1.2013

Lisätiedot

PALVELUKESKUKSEN JA OSTO-ORGANISAATION YHTEISTYÖLLÄ LISÄÄ VERKKOLASKUJA. Mika Mäntynen, 14.03.2013

PALVELUKESKUKSEN JA OSTO-ORGANISAATION YHTEISTYÖLLÄ LISÄÄ VERKKOLASKUJA. Mika Mäntynen, 14.03.2013 PALVELUKESKUKSEN JA OSTO-ORGANISAATION YHTEISTYÖLLÄ LISÄÄ VERKKOLASKUJA Mika Mäntynen, 14.03.2013 Kuinka monta % ostolaskuistanne on verkkolaskuja 35 30 25 20 15 10 5 0 kesä 09 helmi 10 helmi 11 helmi

Lisätiedot

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E 5 0 2 6 0 0 E S P O O P U H 020 7 6 1 4 4 7 0 w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 581206-7 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeudet

Lisätiedot

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi A Basware Presentation Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Baswaren verkkolaskupalvelut Kuluttajat mukaan verkkolaskujen

Lisätiedot

1 Ostolaskupalvelu...2

1 Ostolaskupalvelu...2 Palvelukuvaus Luottamuksellinen 1 (6) 7.8.2014 Heeros Pääkäyttäjäpalvelun palvelukuvaus SISÄLLYSLUETTELO 1 Ostolaskupalvelu...2 1.1 Yleiskuvaus... 2 1.2 Paperilaskujen vastaanotto ja skannaus... 2 1.3

Lisätiedot

Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys. Päivitetty

Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys. Päivitetty Basware P2P (Alusta) OSTA-laskujen manuaalinen tilaustäsmätys Päivitetty 30.10.2017 1 Tilaustäsmäytys (automaattinen/manuaalinen) OSTA-tilauksellisille laskuille on oma laskutyyppi Tilauksellinen lasku,

Lisätiedot

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan tarpeita silmällä pitäen: se on kustannustehokas,

Lisätiedot

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen

Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen Senaatti-kiinteistöjen taloushallinnon tarjoamat palvelut ja niiden vaikutus toiminnan tehostamiseen Basware käyttäjäpäivät 20.9.2012 Tu o m m e t i l a l l e r a t k a i s u t Esityksen sisältö - Senaatti-kiinteistöt

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla.

Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla. Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla. Jari Lampinen, Senior Account Manager Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate. Succeed. Australia Denmark Finland France Germany Netherlands

Lisätiedot

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012

Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Sähköinen laskutus seminaari 13.6.2012 Saimaan ammattikorkeakoulu, Tulkki -projekti 13.6.2012 Visma Services Teemuaho Oy Asiakkuus- ja aluejohtaja Päivi Nieminen Visma Group Toimintaa Suomessa, Ruotsissa,

Lisätiedot

PMhankintajärjestelmä

PMhankintajärjestelmä PMhankintajärjestelmä Yleisesitys kumppaneille 19.1.2015 Tuomme tilalle ratkaisut Sisältö Hankintojen sähköistys projekti Senaatti-kiinteistöissä Ylläpidon hankintatoimen sähköistäminen Hankintajärjestelmän

Lisätiedot

Microsoft Unified Communications

Microsoft Unified Communications Microsoft Unified Communications Microsoftin yhdistetty viestintä Puhe- ja puhelinviestinnän uusi aika Ari Suominen Tuote- ja ratkaisupäällikkö Microsoft Viestintä tänään Kuormittunut, hajanainen, kallis,

Lisätiedot

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj

SaaS on erilainen eläin! Matti Lattu Heeros Oyj SaaS on erilainen eläin! 4.4.2017 Matti Lattu Heeros Oyj NOPEASTI KASVAVA TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Hyväksyminen käsityönä siirtyy historiaan. Selvitys. Selvitys automaattisesta laskujen täsmäyttämisestä ja ostosta maksatukseen ulottuvasta ketjusta

Hyväksyminen käsityönä siirtyy historiaan. Selvitys. Selvitys automaattisesta laskujen täsmäyttämisestä ja ostosta maksatukseen ulottuvasta ketjusta Selvitys Hyväksyminen käsityönä siirtyy historiaan Selvitys automaattisesta laskujen täsmäyttämisestä ja ostosta maksatukseen ulottuvasta ketjusta 15 kertaa halvempaa käsitellä ostolaskut digitaalisesti

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Flex on selainpohjainen käyttöliittymä, johon voi kerätä liiketoiminnan tärkeimmät avainluvut visuaalisesti ja helposti hahmotettavaan muotoon. Flex mahdollistaa

Lisätiedot

Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2

Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2 Versiosaate 1.58 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Muutokset ohjelman toimintoihin... 2 Rivikohtainen hyväksyntä Visma.net Financials laskuilla...2 Ohjattu hyväksyntäasetusten valinta...2 Laajennettu

Lisätiedot

Kauppa se on joka kannattaa

Kauppa se on joka kannattaa 1 Kauppa se on joka kannattaa Verkkokauppabisnes on houkuttelevaa. Lähtökohdat liiketoiminnan aloittamiseen ovat moninaiset - ja näin ollen myös verkkokauppiaiden joukko on monenkirjava. On intohimoyrittäjää,

Lisätiedot

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Johdanto Palvelutarjooma Pakettiratkaisut verkkolaskujen lähettämiseen

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

YLEISKUVAUS. OpusCapita Invoices

YLEISKUVAUS. OpusCapita Invoices YLEISKUVAUS OpusCapita Invoices Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Laskujenkäsittelyprosessin hallinta... 5 3. Laskujen tarkastelu ja käsittely... 8 4. Laskujen tiliöinti...12 5. Sopimukset ja sopimukselliset

Lisätiedot

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu.

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu. 1 Investointien hallinta ja poistot Investointien (esimerkiksi koneet ja laitteet, maa-alueet ja kiinteistöt) hallinta Odoo kirjanpidossa tehdään "Omaisuuden hallinta" moduulin alaisuudessa. Siellä voidaan

Lisätiedot

Hankinnan sähköinen prosessi Visiona innovatiivisuus, ammattitaito ja kustannustehokkuus

Hankinnan sähköinen prosessi Visiona innovatiivisuus, ammattitaito ja kustannustehokkuus Hankinnan sähköinen prosessi Visiona innovatiivisuus, ammattitaito ja kustannustehokkuus Pauliina Lautiainen Hankinta- ja logistiikkajohtaja Turun Pauliina kaupunki Lautiainen hankinta- 22.10.2013 ja logistiikkajohtaja

Lisätiedot

Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi

Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi 1(8) Sisällysluettelo Yleistä 2 Huomioitavat asiat siirtoa tilattaessa 2 Siirretty yritys näkyviin uudessa ympäristössä 3 Yhteinen tilikartta 4 Yhteinen yritysrekisteri

Lisätiedot

Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille. Supplier Enablement

Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille. Supplier Enablement Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille Supplier Enablement OPn tavoite - Ei maksua ilman tilausta 2 Hankintojen oikeellisuuden selvittäminen jälkikäteen, laskujen hyväksynnän kautta, muutetaan

Lisätiedot

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita ja seurata

Lisätiedot

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA

VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA VISMA TEHOSTAA LIIKETOIMINTAA -konserni lyhyesti Liikevaihto noin 772 miljoonaa EUR (2012) Liikevaihto kvartaaleittain 2012: Q1/2012 n. 190 milj. EUR Q2/2012 n. 194,4 milj. EUR Q3/2012 n. 180,0 milj. EUR

Lisätiedot

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti)

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Lemonsoft-peruspaketti sisältää laskutus- ja myyntireskontraohjelmien lisäksi asiakas-, toimittaja-, henkilö- ja nimikerekisterit. Vankka jalusta Lemonsoft-ohjelmille

Lisätiedot

Tehokasta palkanlaskentaa

Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat on moderni ja tehokas palkanlaskentajärjestelmä, joka vastaa erilaisten organisaatioiden tarpeisiin koosta, toimialasta ja työehtosopimuksista riippumatta.

Lisätiedot

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Jälleenmyyjäverkoston Online-myynnin tehostaminen 9.11.2010 Hotelli Scandic Simonkenttä Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Timo Korvenoja, Vilkas Group Oy Perustettu Tampereella 1995 Tytäryhtiö

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

Sähköinen laskutus etenee. Jaana Ryynänen-Raikio 20.9.2004

Sähköinen laskutus etenee. Jaana Ryynänen-Raikio 20.9.2004 Sähköinen laskutus etenee Jaana Ryynänen-Raikio 20.9.2004 Mikä on verkkolasku? laskun tiedot suoraan laskuttajan laskutusjärjestelmästä vastaanottajan järjestelmään lasku visualisoidaan sähköistä arkistointi-

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Maksuliikenteen virtaviivaistaminen

Maksuliikenteen virtaviivaistaminen Maksuliikenteen virtaviivaistaminen Case Tieto Taloussanomat-seminaari Laura Hänninen Treasury Specialist Tieto, Group Treasury laura.hanninen@tieto.com Agenda Johdanto Haasteista ratkaisuihin Saavutetut

Lisätiedot

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0 Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus Vastaanota+ Pikaohje 24.11.2011 Versio 1.0 1 Sisältö Yleistä...... 2 Käyttäjät...... 3 Näkymät...... 3 Kirjautumisnäkymä... 4 'Pääkäyttäjä -näkymä... 5 Luo lasku

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011

Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 CASE Valtiokonttori: Kokemukset verkkolaskuista Voiko toimittajan pakottaa lähettämään verkkolaskuja? Miten verkkolasku tehostaa ostolaskujen käsittelyä? Kristiina

Lisätiedot

Visma.net Approval 1.56 Käsikirja. Ohje

Visma.net Approval 1.56 Käsikirja. Ohje Visma.net Approval 1.56 Käsikirja Ohje Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa

Lisätiedot

EMVHost Online SUBJECT: EMVHOST ONLINE CLIENT - AUTOMAATTISIIRROT COMPANY: EMVHost Online Client sovelluksen käyttöohje AUTHOR: DATE: 15.03.

EMVHost Online SUBJECT: EMVHOST ONLINE CLIENT - AUTOMAATTISIIRROT COMPANY: EMVHost Online Client sovelluksen käyttöohje AUTHOR: DATE: 15.03. EMVHost Online SUBJECT: COMPANY: COMMENTS: AUTHOR: EMVHOST ONLINE CLIENT - AUTOMAATTISIIRROT NETS OY EMVHost Online Client sovelluksen käyttöohje NETS OY DATE: 15.03.2011 VERSION: 1.0 1 SISÄLLYS SISÄLLYS...

Lisätiedot

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan NYKYAIKAINEN RATKAISU TYÖAJAN- SEURANTAAN JA PROJEKTIKOHDISTUKSEEN Kellokortti.fi tuo työtuntien seurannan nykyaikaan. Sen avulla työtunnit voidaan kirjata

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa

Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Talouden johtaminen verkkokauppaliiketoiminnassa Verkkokauppa-Akatemia Antti Liimatainen TietoAkseli Yhtiöt Asiakkuusjohtaja, KTM TietoAkseli Yhtiöt Kannattavan liiketoiminnan kehittäjä Asiakaslähtöiset

Lisätiedot

AMP IT UP! Microsoft Dynamics TM NAV 5 julkaisu 15.1.2008. Jani Liukkonen

AMP IT UP! Microsoft Dynamics TM NAV 5 julkaisu 15.1.2008. Jani Liukkonen AMP IT UP! Microsoft Dynamics TM NAV 5 julkaisu 15.1.2008 Jani Liukkonen Agenda Kenelle Microsoft Dynamics NAV sopii? Miksi se on valittu järjestelmäksi? Markkinatilanne Tuotekehityksen painopisteet Mitä

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

Basware Invoice Processing ThinClient 5.1

Basware Invoice Processing ThinClient 5.1 Pikaohje Basware Invoice Processing ThinClient 5.1 Johdanto Tässä asiakirjassa on ohjeita tavallisimpien käyttäjän tehtävien suorittamisesta. Käytönaikaisessa ohjeessa on yksityiskohtaisempaa tietoa tietyistä

Lisätiedot

Mikko Kalliovaara. SEPA virtaviivaistaa

Mikko Kalliovaara. SEPA virtaviivaistaa Heeros Systems Oy Tilitoimistoristeilyi i t i t 2010 Mikko Kalliovaara SEPA virtaviivaistaa SEPA ja Heeros - SEPA yleisesti (FKL) - SEPA siirtymäaikataulu (FKL) - SEPA Heeroksen sovelluksissa - Identa

Lisätiedot

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012 Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn Liisa Boman 31.10.2012 Wermundsen Oy Wexon Oy Solotop Oy Gistele Oy OOO Wexon Wermundsen Oy Konsernin emoyhtiö Hallintopalvelut

Lisätiedot

Harjoitustyö Case - HelpDesk

Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyön Case: HelpDesk -sovellus Tietotekniikkatoimittaja AB ja asiakas X ovat viime vuonna sopineet mikrotukiyksikön ulkoistamisesta X:ltä AB:n liikkeenjohdon vastuulle.

Lisätiedot

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä Copyright, 2013 FF-AUTOMATION FF-Automation AutoLog savelight AutoLog SaveLight on täydellinen katuvalojen hallintaratkaisu. :n

Lisätiedot

Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä

Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä 2 OPn tavoite - Ei maksua ilman tilausta Hankintojen oikeellisuuden selvittäminen jälkikäteen, laskujen hyväksynnän kautta, muutetaan tilausten hyväksynnäksi etukäteen.

Lisätiedot

ERP, joka menestyy muutoksessa

ERP, joka menestyy muutoksessa ERP, joka menestyy muutoksessa Se joustavampi ERP Agresso on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee dynaamisten organisaatioiden kehitystä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ohjelmistokehityksen tavoitteena

Lisätiedot

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013

ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 ProCountor: Tehokasta sähköistä taloushallintoa 13.2.2013 11 30 160 3.500 10.000 95 % 1.400.000 3.800.000 Yli 50 % vuotta työntekijää tilitoimistoa asiakasta käyttäjää pääkäyttäjistä suosittelee vientiä

Lisätiedot

Automaatioratkaisuja yli

Automaatioratkaisuja yli Automaatioratkaisuja yli 40 vuoden kokemuksella 1 Asiakaslähtöisiä tuotantoautomaation ratkaisuja yli 40 vuoden kokemuksella Vuonna 1976 perustettu Sermatech Group on n. 70 henkilöä työllistävä monipuolinen

Lisätiedot