Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti)"

Transkriptio

1 Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Lemonsoft-peruspaketti sisältää laskutus- ja myyntireskontraohjelmien lisäksi asiakas-, toimittaja-, henkilö- ja nimikerekisterit. Vankka jalusta Lemonsoft-ohjelmille Peruspaketti toimii ajoalustana muille Lemonsoft-ohjelmille. Lisäksi mukana tulevat tarvittavat perusrekisterit: asiakas, toimittaja ja nimike. Rekistereiden tietosisältö on laaja ja niissä huomioidaan useiden eri toimialojen tarpeet. Käyttöliittymän kieleksi voit valita suomen lisäksi englannin tai ruotsin. Tietokantana toimii tehokas ja luotettava SQL Server 2008, joka skaalautuu hyvin eri käyttötarkoituksiin. Löydä etsimäsi Voit hakea tietoa vapaasti lähes kaikilla tietokentillä. Hakutuloksista voit tallentaa omia näkymiä myöhempää käyttöä varten. Tiedot on ryhmitelty loogisesti ja mikäli vakiotiedot eivät riitä, voit itse lisätä vapaasti tarvittavia tietokenttiä. Käytä verkkolaskutusta ja mukautettavia maksumuistutuksia Laskutus tukee luonnollisesti Finvoice-verkkolaskutusta. Myös muut sähköiset laskutustavat ovat tuettuina. Myyntireskontrasta näet havainnollisesti erääntyvät saatavat. Maksumuistutusten määrän ja tekstit määrittelet itse. Korkolaskut voit ajaa olemassa oleville laskuille tai muodostaa koroista uudet laskut. Maksumuistutukset ja korkolaskut ovat asiakaskohtaisesti estettävissä. Tiliöi myynti automaattisesti Automaattitiliöinti huolehtii myynnin tiliöinnin kirjanpitoasi varten. Tiedot kirjanpitoon otat joko raporteilla tai siirrät tiedot sähköisesti. Laskutus tukee laskutus-, toimitus- ja tilaaja-asiakkaita. Myyjä-, kustannuspaikkaja projektiseurannan voit tehdä rivitasolla.

2 Lemonsoft-peruspaketti ominaisuudet: (W06) Sisäänrakennettu ohje Käyttöliittymän kieli suomi, englanti tai ruotsi Monipuoliset hakuominaisuudet Omien tietokenttien lisääminen SQL Server 2008 Express Asiakasrekisteri Toimittajarekisteri Prospektiasiakkaat Asiakkaiden ja toimittajien laaja luokittelu Hierarkiset asiakasryhmät Henkilörekisteri Käyttöoikeuksien laaja hallinta Nimikerekisteri Nimikkeiden laaja luokittelu Hierarkiset tuoteryhmät Laskutus ja integroitu myyntireskontra Viitesuoritusten sisäänluku Manuaalisuoritukset Maksuvaatimukset Korkolaskut, myös kerääminen normaalille laskulle Kirjanpidolliset raportit Työkalut inhimillisten virheiden etsimiseksi Automaattitiliöinti Verkkolaskujen muodostaminen Monipuolinen rivikäsittely, mm. automaattinen positio, välisummat ja loppusumma-alennukset Laskun viesti Rivikohtainen vapaa teksti Kansainvälinen RF-viite Laskujen lähetyskeskus laskujen massajakelua varten Lemonsoft-peruspaketti muodostaa pohjan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmälle. Voit laajentaa peruspakettia muilla Lemonsoft-ohjelmilla logistiikan, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon tai vaikkapa tuotannon suuntaan.

3 Ostoreskontra Lemonsoft-ostoreskontra on tarkoitettu yrityksen ostolaskujen käsittelyyn. Kirjaa laskusi ostoreskontraan helpota laskujen käsittelyä Ostoreskontraan kirjaat kaikki maksettavat ostolaskut ja muut maksut. Voit lukea ostolaskut verkkolaskuaineistosta (Finvoice) tai syöttää ne manuaalisesti. Manuaalista tiedonsyöttöä voit nopeuttaa ostolaskulla olevan viivakoodilukijan avulla. Automaattitiliöinti helpottaa ja nopeuttaa ostolaskujen tiliöintiä. Voit kohdistaa ostolaskurivit kustannuspaikoille, projektille, projektivaiheelle (litteralle) ja työnumerolle. Sähköinen ostolaskuarkisto Saat myös luotua sähköisen ostolaskuarkiston skannaamalla ostolaskun kuvan järjestelmään. Skannaus on nopeaa. Sähköisen kierrätysjärjestelmän avulla ostolaskun hyväksyjät ja tarkastajat käsittelevät ostolaskujen hyväksymisen vaivatta. Voit myös kohdistaa ostolaskun ostotilauksille. Samalla voit tarkistaa ostotilauksella olevat hinnat ja korjata ne tarvittaessa. Voit myös jyvittää ostorahdit ja muut vastaavat kulut tuotteille. Ostolaskujen maksatus Maksettavat ostolaskut näet selkeänä maksulistana, josta poimit maksuun menevät ostolaskut. Ohjelma muodostaa maksuun valituista ostolaskuista ISO standardin mukaista Yrityksen maksut maksusanomaa. Maksuaineiston lähetät pankkiyhteysohjelmalla pankkiin ja kuittaat erän maksetuksi palautteen perusteella. Ohjelma tiliöi mahdolliset kurssierot ja alennukset automaattisesti.

4 Lemonsoft-ostoreskontra ominaisuudet: (WOS, S3_W0S) Sisäinen tilannekohtainen ohje Ostolaskujen syöttö manuaalisesti Ostolaskujen lukeminen Finvoice-aineistosta Pankkiviivakoodin hyödyntäminen Kassa-alennuksen käsittely Ostolaskun skannaaminen, useita kuvia per ostolasku Verkkolaskun kuvan visualisointi Ostolaskun kierrätys (tarkastaja/hyväksyjä) Automaattitiliöinti Kohdistus kustannuspaikalle Kohdistus projektille ja projektivaiheelle (litteralle) Kohdistus työnumerolle Rivikohtainen selite Vapaa riviteksti Ostolaskun lukeminen ja kohdistus ostotilaukselle Ostotilauksen hintojen korjaaminen Rahti ym. kulujen kohdistus ostotilauksen tuotteille Kotimaan maksuaineiston muodostus Ulkomaan maksuaineiston muodostus Yrityksen maksut (xml-muotoinen ISO standardi) Maksupalautteen käsittely Ostoreskontrakeskus nopeaan ostolaskujen tarkasteluun Avoimet ostolaskut ja ostovelat, myös simuloitu tilanne Raportit kirjanpitoa varten Maksulista ja maksueräraportit Reskontralista Tilinumeron tarkistus suomalaisen standardin mukaan Viitteen oikeellisuuden tarkistus IBAN-muuntotyökalut Rajapinnat Automaattinen verkkolaskujen sisäänluku Verkkolaskujen suoranouto palvelukanavasta WIOAUTO WAPIX, WMAVE, WTRUST Lemonsoft-ostoreskontra on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ostoreskontra toimii itsenäiseti, mutta pankkiyhteys sekä osto- ja matkalaskujen hyväksyntä ovat suositeltavia lisäohjelmia.

5 Ennakko- ja osamaksulaskutus Lemonsoft-ennakko- ja osamaksulaskutus on laskutuksen laajennus osamaksulaskutukseen ja rahan käsittelyyn ilman laskua. Osamaksulaskutus Osamaksulaskutuksen avulla muodostat olemassa olevasta myyntilaskusta haluamasi määrän maksueriä. Määrittelet erien lisäksi laskutusjakson, laskutuslisän ja korkoprosentin. Tämän jälkeen ohjelma muodostaa osamaksulaskut. Ennakot Ennakkosuorituksilla tarkoitetaan asiakkaan maksamaan suoritusta ilman myyntilaskua. Suoritus voi kohdistua asiakkaan lisäksi myyntitilaukselle. Kun asiakas esimerkiksi tilaa tuotteen web-kauppapaikasta ja maksaa sen luottokortilla, kirjataan tästä Lemonsoftiin ennakkosuoritus ja kohdistetaan se myyntitilaukselle. Kun tästä aikanaan tehdään myyntilasku, kuitataan se suoritetuksi ennakoista.

6 Lemonsoft-ennakko- ja osamaksulaskutus ominaisuudet: (WENO) Sisäänrakennettu opastus Osamaksulaskujen muodostaminen olemassa olevasta laskusta Laskutuslisän ja koron määrittely Tuotetilastot huomioitu Suoritusten kohdistus asiakkaalle (ennakko) Suoritusten kohdistus myyntitilaukselle Lemonsoft-ennakko- ja osamaksulaskutus ei toimi itsenäisesti ja edellyttää vähintään Lemonsoft-peruspaketin käyttöä.

7 Hyvityslaskujen maksatus Hyvityslaskujen maksatuksen avulla voit maksaa hyvityslaskut asiakkaalle. Säästä aikaa Kun kirjaat hyvityslaskut vaikkapa jälkihyvitteistä tai myyntiprovisioista, anna ohjelman muodostaa näistä maksatusaineisto, jonka sitten lähetät pankkiin. Ohjelma myös kuittaa hyvityslaskut suoritetuiksi ja tiedot siirtyvät kirjanpitoon.

8 Lemonsoft-hyvityslaskujen maksatus ominaisuudet: (WHOS) Hyvityslaskujen poiminta Maksatusaineiston muodostus hyvityslaskuista Maksuerän suosittaminen Hyvityslaskujen maksatus täydentää peruspakettia.

9 Kirjanpito Lemonsoft-kirjanpito on kirjanpitorutiineiden hoitamiseen tarkoitettu ohjelmisto. Ammattimaiset ominaisuudet Lemonsoft-kirjanpito sisältää paljon ominaisuuksia ja laajennuksia. Kausiveroilmoitus ja verolomake ovat tuettuna. Automaattivientien ja automaattisten jaksotusten avulla nopeutat rutiineja. Mikäli et käytä Lemonsoftin osakirjanpitoja reskontrassa, voit hyödyntää kirjanpidon omaa saldoreskontraa. Räätälöi oma mallikarttasi tai käytä valmista Lemonsoft-kirjanpito on nykyaikainen kirjanpito-ohjelma. Ohjelmassa ovat valmiina Liikekirjurin ja YTJ:n tilikarttamallit. Voit ladata oman mallitilikartan esimerkiksi Excelistä ja mallien muokkaus on helppoa. Tee kirjanpitotoimet helposti Syötä tositteet kirjanpitoon manuaalisesti tai tuo tiedot muista Lemonsoft-ohjelmista. Voit tulostaa tositteen, päivä- ja pääkirjan, tuloslaskelman ja taseen. Ohjelmassa on automaattinen alv-kirjausmahdollisuus ja alv-laskelman lisäksi muodostat tyviaineistot eteenpäin lähetettäviksi. Pidä tilikausien tositteet hallinnassa Lemonsoft-kirjanpidossa mahdollistuu useampien tilikausien yhtäaikainen käsittely ja kirjaamisesta on tehty helppoa ja nopeaa. Tositelajit ovat tilikausikohtaisia ja muunneltavia. Tiliöinti tehdään jo osakirjanpito-ohjelmissa, joita ovat laskutus, myyntireskontra, ostoreskontra, palkanlaskenta ja työajan kerääminen. Tiedot viedään kirjanpitoon yhteenvetona tai erittelynä. Kirjanpidon tositteista voit porautua yksittäiselle osto- tai myyntilaskuriville saakka.

10 Lemonsoft-kirjanpito ominaisuudet: (WKP) Sisäänrakennettu ohje Valmiit tilikarttamallit (Liikekirjuri ja YTJ) Valmiit tulostuskaavat Tilikartan tuonti CSV-tiedostosta ja muokkaaminen Excelissä Omien tulostuskaavojen luonti Kirjanpitoaineiston tuonti Lemonsoftin osakirjanpito-ohjelmista Nopea tositteiden syöttö (ilman hiirtä) Tositteita kirjatessa edelliset tositteet näkyvissä Reaaliaikainen tilisaldo Porautuminen myynti- tai ostolaskulle saakka Alv-kirjaus automaattisesti tai manuaalisesti Kirjaaminen usealle tilikaudelle samanaikaisesti Budjetin luonti Tilinpäätös Itse määriteltävät tositelajit Automaattivientien määrittely Tuloslaskelmassa ja taseessa 5 kautta Pää- ja päiväkirja Tosite ja tositeluettelo Tilierittely Tase-erittely Saldo-ote, saldoluettelo Alv-laskelma Valvontailmoitus Avoimet laskut (minireskontra) Kausiveroilmoitus Veroilmoitus Tapahtumakyselyt Jaksotukset Lemonsoft-kirjanpito on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma toimii itsenäisesti. Kirjanpitoon liittyen suositeltavia muita ohjelmia ovat: käyttöomaisuuskirjanpito, tuloslaskelma-/taseohjelma ja tasekirja.

11 Osto- ja matkalaskujen hyväksyntä Ohjelma on nimensä mukaisesti tarkoitettu osto- ja matkalaskujen kierrätykseen ja seurantaan. Määrittele oikeat henkilöt tehtäviin Voit määritellä osto- ja matkalaskuille tarkastajat ja hyväksyjät. Ohjelma ehdottaa loogisesti samoja tarkastajia ja hyväksyjiä kuin aiemmallakin saman toimittajan ostolaskulla. Ostolaskujen kuvat kannattaa skannata järjestelmään. Jos ostolasku on tullut verkkolaskuna, osaa ohjelma visualisoida verkkolaskun käyttäjälle. Näet tarkastettavat ja hyväksyttävät osto- ja matkalaskut listassa. Voit tarkastella tiliöintiä ja näet ostolaskun kuvan. Toimi tarkastajana tai hyväksyjänä Voit hyväksyä tai hylätä ostolaskut ja antaa tarvittaessa kommentin. Ostoreskontranhoitaja ei voi maksaa vahingossa hyväksymättömiä ostolaskuja. Ostoreskontrahoitaja näkee kierrossa olevat ostolaskut ja voi tarvittaessa karhuta hyväksyntää. Hyväksyjä saa halutessaan viestin hänelle tulleesta hyväksyttävästä ostolaskusta.

12 Osto- ja matkalaskujen hyväksyntä ominaisuudet: (WKJ) Sisäänrakennettu ohje Tarkastaja-rooli Hyväksyjä-rooli Ostoreskontranhoitaja-rooli Osto- ja matkalaskujen kierrätys Verkkolaskun visualisointi Skannatun ostolaskun kuvan näyttäminen Hyväksyntä tai hylkääminen Viesti hyväksyttävästä ostolaskusta Ostoreskontrahoitajan näkymä Ostolaskun siirtäminen toiselle Maksuerien hyväksyntä Osto- ja matkalaskujen hyväksyntä on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelmaa ei voi käyttää itsenäisesti, vaan sen käyttö edellyttää ostoreskontra- tai matkalaskuohjelmaa.

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Ostolaskut ja ostoreskontra

Ostolaskut ja ostoreskontra Ostolaskut ja ostoreskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostolaskut ja ostoreskontra...3 1.1 Ostoreskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Ostolasku ja Ostoreskontraoletukset...4

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62

Visma Econet Pro Versioseloste, versio 5.62 Versioseloste, versio 5.62 Oppaan päiväys: 24.3.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA Laskutus ja myyntireskontra Sisällys 1 Sisällys YLEISTÄ... 6 MYYNTIRESKONTRA KOKONAISUUTENA... 7 LASKUTUKSEN PERUSTIETOJEN ASETTAMINEN... 8 YLEISTÄ... 8 KASSA-ALENNUSTEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80

Visma Econet Pro Versioseloste Versio 5.80 Versioseloste Versio 5.80 Oppaan päiväys: 4.9.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA KÄYTTÖOHJEET 10/2013

ASTERI OSTORESKONTRA KÄYTTÖOHJEET 10/2013 ASTERI OSTORESKONTRA KÄYTTÖOHJEET 10/2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO TUKI JA INTERNET...6 1 LISENSSIEHDOT...7 2 ASENNUS...8

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.1.1

Aditro Tikon versio 6.1.1 Marraskuu 2011 1 (79) Aditro Tikon versio 6.1.1 Ohjelmistomuutokset Copyright Aditro 2011 Marraskuu 2011 2 (79) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.1.1 tehdyt muutokset... 6 1. Kirjanpito ja reskontra (6.1.1)...

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 2 / 9 1. Mitä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallinnon, kuten myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen,

Lisätiedot

1. Johdanto... 5. 2. Asennus... 5. 2.1. Ohjelmistovaatimukset... 5. 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 5. 3. Käyttöönotto...

1. Johdanto... 5. 2. Asennus... 5. 2.1. Ohjelmistovaatimukset... 5. 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 5. 3. Käyttöönotto... Käyttäjän opas 1. Johdanto... 5 2. Asennus... 5 2.1. Ohjelmistovaatimukset... 5 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 5 3. Käyttöönotto... 5 3.1. Omat tiedot... 5 3.2. Yrityksen logon asettaminen...

Lisätiedot

2.1. Ohjelmistovaatimukset... 6. 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 6. 3.1. Yrityksen tiedot... 6. 3.2. Yrityksen logon asettaminen...

2.1. Ohjelmistovaatimukset... 6. 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 6. 3.1. Yrityksen tiedot... 6. 3.2. Yrityksen logon asettaminen... Käyttäjän opas 1. Johdanto... 6 2. Asennus... 6 2.1. Ohjelmistovaatimukset... 6 2.2. SQL Server Express Editionin asennus... 6 3. Käyttöönotto... 6 3.1. Yrityksen tiedot... 6 3.2. Yrityksen logon asettaminen...

Lisätiedot

Laskumaatti Turvallinen ja nykyaikainen ratkaisu sähköiseen sähk laasku ask tuk u s tuk een s v 2.7

Laskumaatti Turvallinen ja nykyaikainen ratkaisu sähköiseen sähk laasku ask tuk u s tuk een s v 2.7 Laskumaatti Turvallinen ja nykyaikainen ratkaisu sähköiseen la askutukseen Yit Yrityksen sähkö öinen laskutus On tärkeää, että yrityksen laskut ovat standardien mukaiset ja että laskutus on helppoa ja

Lisätiedot

YLEISKUVAUS. OpusCapita Invoices

YLEISKUVAUS. OpusCapita Invoices YLEISKUVAUS OpusCapita Invoices Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Laskujenkäsittelyprosessin hallinta... 5 3. Laskujen tarkastelu ja käsittely... 8 4. Laskujen tiliöinti...12 5. Sopimukset ja sopimukselliset

Lisätiedot

Yhteentoimivuus taloushallinnon tehostajana

Yhteentoimivuus taloushallinnon tehostajana TIEKE Julkaisusarja 39/2014 Johannes Siponen Yhteentoimivuus taloushallinnon tehostajana Johannes Siponen Yhteentoimivuus taloushallinnon tehostajana Julkaisusarja osa 39/2014 Julkaisija: TIEKE Tietoyhteiskunnan

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596,

Lisätiedot

Rekisterit YRITYSREKISTERI

Rekisterit YRITYSREKISTERI Rekisterit YRITYSREKISTERI 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Yleistä... 3 Ylävalikko... 4 Toiminnot... 4 Tietue... 4 _Perustiedot... 4 Yritysryhmät välilehti... 5 Postitusryhmät välilehti... 7 Perustiedot

Lisätiedot

Maventan käyttöohje 15.11.2011

Maventan käyttöohje 15.11.2011 Maventan käyttöohje 15.11.2011 Sisällys 1 Palvelun käyttöönotto... 3 1.1 Maventa-tilin avaaminen... 3 1.2 Maventa-tilin aktivoiminen... 4 2 Ensimmäisen käyttökerran opas... 5 2.1 Verkkolaskutilin asetukset...

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LASKUTUS sisältää seuraavat osat ASIAKASKORTISTO - asiakas-, jäsen- ym. rekisterien

Lisätiedot

TOIMINNANOHJAUS. Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan

TOIMINNANOHJAUS. Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan TOIMINNANOHJAUS Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan 2 Haluan järjestelmän, joka auttaa yritystäni toimimaan kuten minä haluan. Se onnistuu Microsoft Dynamics NAVilla Integroitu

Lisätiedot

Taseri 6.0 Käyttöohje. Taseri 6.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 1

Taseri 6.0 Käyttöohje. Taseri 6.0. Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 1 1 Taseri 6.0 Käyttöohje Taseri 6.0 Web-Media 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 1 T A S E R I Y H D I S T Y K S E N K I R J A N P I TO- O H J E L M

Lisätiedot

Autokal II 14.1.2015. N Consult Oy Y-tunnus 0577033-8 e-mail: nc@nconsult.fi Hermannin Rantatie 2, Helsinki Puh 040-5533784 TOIMINNOT.

Autokal II 14.1.2015. N Consult Oy Y-tunnus 0577033-8 e-mail: nc@nconsult.fi Hermannin Rantatie 2, Helsinki Puh 040-5533784 TOIMINNOT. AUTOKAL II Autokal II on kaluston ja työntekijöiden sekä näihin liittyvien varausten ja toteutumien hallintajärjestelmä. Se sisältää koko logistisen ketjun varauksen kirjauksesta ja todentamisesta kentällä

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

1 Painikkeet. 1 Yritykset 2 Asetukset. Yrityksen tiedot Myyntilaskun asetukset... 7

1 Painikkeet. 1 Yritykset 2 Asetukset. Yrityksen tiedot Myyntilaskun asetukset... 7 Contents I Table of Contents Part I 1 1 Painikkeet... 1 Part II Yritys 2 1 Yritykset... 3 2 Asetukset... 4... 4 Yrityksen tiedot... 5 Myyntilaskun asetukset... 7 Ohjelm an asetukset Oletustiliöinnit...

Lisätiedot

Visma Monipankki. Käyttäjän käsikirja

Visma Monipankki. Käyttäjän käsikirja Visma Monipankki Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 10.10.2011. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa

Lisätiedot

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 1 WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 WM- L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Ulvilantie

Lisätiedot

RESERVATION. Asiakaslähtöiset hankkeet 1. Heidi Rastas Jari-Matti Seppälä Riikka Vesander. Raportti Huhtikuu 2013

RESERVATION. Asiakaslähtöiset hankkeet 1. Heidi Rastas Jari-Matti Seppälä Riikka Vesander. Raportti Huhtikuu 2013 RESERVATION Asiakaslähtöiset hankkeet 1 Heidi Rastas Jari-Matti Seppälä Riikka Vesander Raportti Huhtikuu 2013 Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Luonnontieteiden ala 1 SISÄLTÖ 1 JOHDANTO... 2 2 JÄRJESTELMÄT...

Lisätiedot

Jäseniä voidaan jakaa eri ryhmiin, joiden mukaan jäsenmaksuja laskutetaan. Jäsenmaksuryhmiä hallinnoidaan valikossa Asetukset -> Jäsenmaksut.

Jäseniä voidaan jakaa eri ryhmiin, joiden mukaan jäsenmaksuja laskutetaan. Jäsenmaksuryhmiä hallinnoidaan valikossa Asetukset -> Jäsenmaksut. Jäsenet Jäsenrekisteriin voi tallentaa rajattoman määrän jäseniä. Jäsen voidaan asettaa neljään eri tilaan: aktiivinen, inaktiivinen (eronnut), menehtynyt tai hakemus. Vain aktiivisia jäseniä voidaan päivittää,

Lisätiedot