TARJOUSPYYNTÖ. Kiinteistöliikelaitos/Tilapalvelut Linnankatu 90 E Turku. Hikilän purku-urakka, Köydenpunojankatu 14, Turku

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ. Kiinteistöliikelaitos/Tilapalvelut Linnankatu 90 E 20100 Turku. Hikilän purku-urakka, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku"

Transkriptio

1 XX TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/12 PK Tilaaja: Kiinteistöliikelaitos/Tilapalvelut Linnankatu 90 E Turku Hanke: Hikilän purku-urakka, Köydenpunojankatu 14, Turku Hikilän purku-urakka, Tarjouspyyntö Kohde Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitos pyytää tarjouksia teollisuusrakennuksen purkamisesta tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Rakennuspaikka: Köydenpunojankatu Turku Urakan sisältö ja urakalle asetetut vaatimukset Urakan kohde on karttaliitteessä esitetty teollisuusrakennus. Rakennuksesta ei ole piirustuksia. Rakennuksen pinta-ala on 658 m2 (n. 41 x 16 m)ja tilavuus 5151 m3. Urakkaan kuuluvat kaikki rakennusosat, tekniikka, perustukset, viemärit ja tontilla mahdollisesti olevat muut rakennelmat. Ainoastaan mahdolliset paalut jäävät maahan. Purettava rakennus sijaitsee ratapiha-alueella. Urakoitsijan tulee sopia mahdolliset jännitekatkot ja liikenteen rajoittaminen yhteistyössä Liikenneviraston liikennesuunnittelun kanssa. Rakennuksesta on tehty haitta-ainekartoitus (liite 2) ja purussa tulee noudattaa kartoituksen mukaisia ohjeita purusta ja jätteiden sijoituksesta. Rakennuksessa on paljon asbestia ja se täytyy purkaa ennen muuta purkua lakien ja säännösten mukaisesti. Haitta-ainekartoituksessa ei saatu näytteitä anturoista ja sokkelirakenteista, joten tilaaja teettää haitta-ainetutkimuksen niistä työn aikana.

2 Sivu 2/12 Purkujäte siirtyy, puhdasta murskattua betonia ja ongelmajätelaitokselle vietävää jätettä lukuun ottamatta, purku-urakoitsijan omaisuudeksi ja urakoitsija on velvollinen toimittamaan purkujätteen haitta-ainekartoituksen suositusten ja voimassa olevan jätelainsäädännön mukaisesti asianmukaisiin paikkoihin. Jätemaksut ja kuljetus kuuluvat urakkaan ongelmajätteitä lukuun ottamatta. Ongelmajätteet punnitustodistusten mukaan, sekä kuljetuksen annetuilla yksikköhinnoilla tilaajan kanssa sovittuun paikkaan maksaa tilaaja. Kuorman siirtoasiakirjassa tulee olla valvojan hyväksyntä. Myös asbesti kuuluu ongelmajätteisiin ja sen jätemaksut ja kuljetukset maksaa tilaaja. Puhdas betoni murskataan työmaalla. Murskaus kuuluu urakkaan. Betonimurskeen tulee täyttää MARA- asetuksen mukaiset vaatimukset. Murskattu betoni, n tonnia, kuljetetaan kaupungin omistamalle tontille osoitteeseen Ruissalontie 14, Turku. Betonista ei peritä jätemaksua. Kuljetus kuuluu urakkaan. Tilaaja mittaa purun takia käytöstä poistetun radan korkeusaseman ennen ja jälkeen purkutyön. Radan korkeusaseman ja kantavuuden tulee olla sama kuin ennen purkutöitä. Reuna täytetään sepelillä annettuun korkeusasemaan. Urakoitsijan tulee nimetä vastaava työnjohtaja ja tälle varahenkilö. Henkilöt tulee hyväksyttää Turun kaupungin rakennusvalvonnassa. Vastaavan työnjohtajan tulee olla tavoitettavissa työaikana ja tarvittaessa olla työaikana työmaalla 1 tunnin sisällä. Urakoitsijalle kuuluvat kaikkien urakassa tarvittavien lupien hakeminen ja ilmoitusten tekeminen niihin liittyvine maksuineen. Urakoitsija tekee purun lopputarkastuksen rakennusvalvontaviranomaisen kanssa. Ennen työn aloitusta urakoitsija tekee rakennusjäteilmoituksen ja työn valmistuttua jäteraportin. Rakennusjäteilmoitus ja jäteraportti toimitetaan sekä Tilaajalle että Turun kaupungin Ympäristönsuojeluun: Turun kaupungin ympäristönsuojelu, PL Turku (käyntiosoite: Puolalankatu 5) tai sähköisesti ymparistonsuojelu@turku.fi. sekä virpi.laine@turku.fi Jäteraportissa tulee ilmoittaa kaikki jätemäärät ja sijoituspaikat punnitustodistuksineen. Urakoitsija noudattaa toiminnassaan purkamislupaa.

3 Sivu 3/12 Urakoitsija tekee ennen työn aloitusta purkusuunnitelman ja hyväksyttää suunnitelman rakennusvalvonnassa. Urakoitsijan tulee tehdä työmaasta työmaasuunnitelma. Purku on ratatyötä, joka edellyttää ennakkosuunnitelman laadinnan vähintään 7 vrk ennen työn aloitusta. Jännite-katkot on ilmoitettava vähintään 14 vrk aikaisemmin. Työstä on tehtävä RT- ilmoitus. Käytännön järjestelyt käydään läpi Tilaajan järjestämässä aloituskokouksessa VR edustajien kanssa. Urakoitsijan on noudatettava kulloinkin voimassaolevaa työturvallisuuslainsäädäntöä. Urakoitsija tekee työturvallisuussuunnitelman. Urakoitsijan on ilmoitettava turvallisuudesta vastaava henkilö kirjallisesti Tilaajan edustajalle. Työmaakokouksia pidetään tarvittaessa. Urakoitsijan on pidettävä työmaapäiväkirjaa ja tarkastusasiakirjaa. Urakoitsijan tulee tehdä kohteesta riskikartoitus ja hyväksyttää se Tilaajalla ja VR:n edustajilla ennen sopimuksen allekirjoitusta. Työmaa-alue on erotettava aidalla ratapihasta ja aita on maadoitettava. Koko työmaa-alue on aidattava. Urakoitsija huolehtii tarvittavista suojauksista, varoituskylteistä ym. ilmoituksista ulkopuolisille. Urakoitsijan on huolehdittava, että jokaisella työmaalla työskentelevällä henkilöllä on kuvallinen henkilökortti, jossa on myös veronumero. Tunnisteesta on myös käytävä ilmi, onko työntekijä työsuhteessa oleva työntekijä, vai itsenäinen työnsuorittaja. Urakoitsijan on pidettävä näkyvillä lista työmaalla työskentelevistä henkilöistä. Työmaan kieli on suomi, työnjohtajalla ja varahenkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito.

4 Sivu 4/12 Urakoitsijan työntekijöillä tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja tulitöitä tekevällä tulityökortti. Purkutyöalueella mahdollisesti sijaitsevien kaapeleiden ja putkitusten sijainnin selvittäminen, suojeleminen sekä aiheutettujen vaurioiden korjaaminen kuuluvat urakoitsijalle. Urakoitsijan tulee hankkia Turun kaupungin johtokarttapalvelusta johtokartta ja päivitettävä se purun osalta ja toimitettava takaisin johtokarttapalveluun Ruissalontie 23, Turku, sähköpostiosoite Jos purun aikana tulee esille epäily haitta-ainekartoituksessa mainitsemattomasta haitta-aineesta, urakoitsijan on ilmoitettava siitä valvojalle. Mikäli tehdyistä selvityksistä löytyy haitta-aineita, joita ei ole huomioitu tarjouspyynnössä tai sen liiteasiakirjoissa, osapuolet selvittävät, onko kyseessä YSE :n vai 46 :n mukainen muutos urakkaan. Urakoitsijan tulee noudattaa Turun kaupungin ympäristönsuojelumääräyksiä ( ja kunnallisia jätehuoltomääräyksiä Tontti siistitään kaikesta rakennusjätteestä. Sallittu työaika on ma-pe Poikkeustapauksissa (rata-alueen liikennöinnistä johtuvista syistä) osa töistä voidaan joutua tekemään näiden aikojen ulkopuolella. Urakoitsijan on huomioitava ja noudatettava seuraavia säädöksiä ajantasaisessa muodossaan (Laki verotusmenettelystä annetun lain muuttamisesta 363/2013 ja Laki työturvallisuuslain muuttamisesta 364/2013) ja verohallinnon ohjeita rakentamiseen liittyvästä tiedonantovelvollisuudesta (Diaarinumero: A48/200/2014). Tilaajan tehtävät Tilaaja on hakenut kohteille purkamisluvan ja Turun kaupungin rakennuslautakunta on myöntänyt purkamisluvan (Liite 6 a ja b) Tilaaja on hakenut puhtaan betonin murskaukselle lupaa Turun ympäristönsuojelusta. Tilaaja on teettänyt kohteesta haitta-ainekartoituksen, joka sisältää massalaskenta-arvion (liite 2). Ilmoitetut massat eivät ole Tilaajaa sitovia.

5 Sivu 5/12 Tilaaja asettaa työmaalle valvojan, joka toimii myös turvallisuuskoordinaattorina. Tilaaja ilmoittaa kysymys- vastausvaiheessa pystytäänkö työmaalle toimittamaan sähkö- ja vesiliittymä. Alihankinta Urakoitsijan on ilmoitettava Tilaajalle mahdollisista alihankkijoista ennen työn aloitusta. Urakoitsija vastaa aliurakoitsijan työstä kuin omastaan. Tilaajalla on oikeus perustellusta syystä kieltää urakoitsijaa käyttämästä tiettyä aliurakoitsijaa. Aliurakoitsijan tulee täyttää samat ehdot kuin mitä pääurakoitsijalta vaaditaan lukuun ottamatta kohtia vaatimus 2 ja 4. Alihankintaketjun pituus saa olla korkeintaan 1+1. Urakka-aika Purkutyöt voidaan aloittaa heti, kun päätös on saanut lainvoiman. Urakan tulee olla täysin valmiina viimeistään , jolloin suoritetaan purkutyön vastaanottokatselmus Tilaajan kanssa. Tätä ennen urakoitsija on hakenut rakennusvalvontaviranomaisilta loppukatselmuksen, joka on suoritettu sekä hyväksytty purkulupaehtojen mukaisesti. Näyttö Tarjouksen jättäminen edellyttää näyttöön osallistumista. Näytöt järjestetään klo ja klo 14.00, sekä tarvittaessa erikseen sopimalla. Näyttöihin tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteella jukka.maenpaa@turku.fi ja pirkko.kunnari@turku.fi. Hankintamenettely Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta. Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-ilmoituskanavassa osoitteessa Tarjouspyyntö on julkaistu Internetissä Turun kaupungin sivuilla osoitteessa Sopimusehdot Tarjoajan tulee sitoutua noudattamaan Rakennusurakan yleiset sopimusehdot, YSE 1998 (tilattavissa osoitteesta mikäli tarjouspyynnössä tai sopimuksessa ei muuta edellytetä. Oman alan ehdot

6 Sivu 6/12 Omia sopimusehtoja ei voi esittää tarjouksessa. Maksuehto Maksuaika on 30 pv netto hyväksyttävän laskun saapumisesta tilaajalle. Viivästyskorko on enintään korkolain 4 :n 1 momentin mukainen. Turun kaupungille lähetetyt laskut käsitellään sähköisesti. Lisätiedot verkkolaskutuksesta Laskutus- tms. lisiä ei hyväksytä. Vakuutukset Urakoitsija vastaa kaikista työhön liittyvistä vakuutuksista (esim. tapaturma- ja sosiaalivakuutuksista). Vakuudet Valitun urakoitsijan on asetettava pankin tai vakuutuslaitoksen antama omavelkainen sopimuksenaikainen vakuus. Urakka-ajan vakuuden tulee olla 10 % urakkahinnasta. Vakuuden on oltava voimassa 3 kk yli sopimusajan. Tilaaja ei aseta vakuutta urakoitsijalle. Tarjoajalle asetettavat vähimmäisvaatimukset Tarjoaja, joka ei täytä asetettuja vaatimuksia tai, joka syyllistyy olennaisesti väärien tietojen antamiseen toimittaessaan alla mainittuja tietoja tai, joka ei asetetussa määräajassa toimita pyydettyä selvitystä, suljetaan tarjouskilpailusta pois. Ulkomaisen tarjoajan on toimitettava esitettyjen vaatimusten mukaiset todistukset ja selvitykset sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisterinotteella tai vastaavalla muulla todistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla, kuten antamalla sijoittumismaan lainsäädännön mukainen valaehtoinen tai vakuutuksella vahvistettu ilmoitus. Hankintayksikkö voi halutessaan pyytää lisäselvityksiä tarjoajan kelpoisuuteen liittyvistä seikoista. Päästäkseen mukaan tarjouskilpailuun, pitää urakoitsijan täyttää seuraavat valintakriteerit ja vaatimukset: Rahoitukselliseen ja taloudelliseen tilanteeseen liittyvät vaatimukset Tarjoajan on täytettävä seuraavat rahoituksellista ja taloudellista tilannetta koskevat vaatimukset sekä liitettävä tarjoukseensa mainittujen vaatimusten täyttymisen selvittämiseksi kunkin vaatimuksen alla mainittu selvitys.

7 Sivu 7/12 Esitetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia niiden toimituspäivästä laskettuna. Lisäksi sopimuksessa tarjoaja voidaan velvoittaa toimittamaan todistukset erikseen sovittuina aikoina. Mikäli selvityksiä ei toimiteta tilaajalle määräajassa, voidaan sitä katsoa sopimuksen purkamisen perusteena. Vastaavat tiedot, todistukset ja selvitykset on toimitettava myös mahdollisten alihankkijoiden osalta paitsi vaatimukset 2 ja 4 Hankintayksikkö voi tarkistaa tarjoajan taloudelliset edellytykset ja luottotiedot yleisesti käytetyistä rekistereistä. Vaatimus 1 Tarjoaja on huolehtinut verojen, sosiaaliturvamaksujen, eläkevakuutusmaksujen ja työntekijöiden tapaturmavakuutuslaissa (608/1948) tarkoitetun vakuutuksen maksamisesta. Tapaturmavakuutuksen tulee kattaa mahdollisesta työtapaturmasta ja ammattitaudista aiheutuneet vahingot. Tarjoaja voidaan kuitenkin hyväksyä, jos laiminlyötyjen maksujen osalta on viranomaisen / maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma. Tarjoukseen liitettävät selvitykset: - Luotettava selvitys maksujen suorittamisesta tai veroviranomaisen todistus verojen maksamisesta tai selvitys siitä, että verovelan määrä josta ei ole tehty maksusuunnitelmaa ei ylitä euroa tai selvitys verovelan määrästä. - työeläkekassan ja/tai vakuutusyhtiön todistus eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty. - tai muu vastaava selvitys, esim. ilmoitus siitä, että tiedot ovat maksutta noudettavissa Tilaajavastuu.fi sivustolta tai muulta vastaavalta sivustolta - vakuutusyhtiön todistus työntekijöiden tapaturmavakuutuksen voimassaolosta ja maksetuista vakuutusmaksuista. Vaatimus 2 Tarjoajalla on voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus vähintään / vahinko, joka kattaa tässä työssä Tilaajalle, kolmannelle osapuolelle ja tämän omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Tarjoukseen liitettävä selvitys: - vakuutusyhtiön todistus vastuuvakuutuksen voimassaolosta, kattavuudesta ja maksetuista vakuutusmaksuista Vaatimus 3

8 Sivu 8/12 Tarjoajalla tulee olla Y-tunnus. Tarjoaja on merkitty kaupparekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Palveluntuottajan tulee olla merkitty ennakkoperintärekisteriin koko sopimuskauden ajan. Tarjoajan tulee liittää tarjoukseensa seuraavat selvitykset: - Kaupparekisterinote Vaatimus 4 Tarjoajan luottoluokituksen tulee olla vähintään tyydyttävä (A) ja yrityksen liikevaihdon viimeisen kolmen vuoden ajalta tulee olla vähintään / vuosi. Hankintayksikkö voi tarkistaa tarjoajan taloudelliset edellytykset ja luottotiedot yleisesti käytetyistä rekistereistä. Tarjoukseen liitettävä selvitys: - Suomen Asiakastieto Oy:n tarjoajaa koskeva Rating Alfa yritysraportti tai muun luottolaitoksen (ei pankin) lausunto Tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät vaatimukset Vaatimus 5 Tarjoavalla yrityksellä tulee olla kokemusta vastaavista haitta-ainepitoisten teollisuusrakennusten puruista kolmen(3) viimeksi kuluneen vuoden ajalta sekä tähän työhön käytettävissä oleva ammattitaitoinen henkilöstö ja asianmukainen purkukalusto. Urakoitsija vastaa siitä, että työntekijöillä on työhön vaadittava ammattitaito. Vastuu työsuorituksesta ja lopputuloksesta on urakoitsijalla. Asbestinpurku-urakoitsijan on esitettävä työsuojelupiirin työsuojelutoimiston myöntämä valtuutus asbestinpurkutöihin. Asbestin purkajien tulee kuulua AVI:n ylläpitämään rekisteriin. Tarjoukseen tulee liittää: - referenssiluettelo, josta käy ilmi oleelliset purku-urakat, joista vähintään yhden tulee olla m3 betonirakenteisen teollisuusrakennuksen purkutyö ja vähintään yhden vastaavan kokoluokan betonirakennuksen purkutyö. Referensseistä on ilmoitettava seuraavat tiedot: ajankohta, milloin projekti on suoritettu, lyhyt kuvaus projektin sisällöstä ja yrityksen toimenkuva projektissa sekä projektin tilaajan yhteystiedot, mistä tilaaja voi halutessaan tarkistaa referenssin. - selvitys käytettävistä työntekijöistä - työkoneluettelo - kopio valtuutuksesta asbestinpurkutöihin - ennen sopimuksen allekirjoitusta tulee esittää selvitys asbestipurkajien

9 Sivu 9/12 kuulumisesta AVI:n rekisteriin. Vaatimus 6 Palvelun tarjoajan tulee nimetä vastaava työnjohtaja, jolla on vähintään viiden (5) vuoden kokemus purku-urakoiden, jotka sisältävät vaativia betonirakenteita, työnjohtotehtävistä. Henkilölle tulee olla nimetty varahenkilö lomien ym. takia. Varahenkilöllä tulee olla vastaava kokemus. Vastaava työnjohtaja tulee hyväksyttää Turun kaupungin rakennusvalvonnassa ja varahenkilö tarvittaessa. Tarjoukseen liitettävät selvitykset: - Vastaavan työnjohtajan ja varahenkilön CV tai ansioluettelo, josta kokemus voidaan todentaa. Muut vaatimukset Vaatimus 7 Palveluntuottaja vastaa koko sopimuskauden ajan kaikista työehtosopimuksen työ- ja sosiaalilainsäädännön edellyttämistä velvoitteista ja vaateista (palkanmaksuvelvoitteista jne.) sekä omalta että mahdollisesti käyttämiensä aliurakoitsijoiden osalta. Sopimukseen liittyvissä työsuhteissa on noudatettava vähintään niitä työsuhteen vähimmäisehtoja, joita Suomen lain ja työehtosopimusmääräysten mukaan on noudatettava saman laatuisessa työssä. - Tarjoajan tulee ilmoittaa tarjouslomakkeessa (liite 1), mitä työehtosopimusta se noudattaa. Vaatimus 8 Työntekijällä tulee olla työterveyskortti tai muu selvitys siitä, miten työterveyspalvelut on järjestetty. Tarjoajan ja tarjouksen kelpoisuus ja tarjousten vertailu Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1) Tarjoajien kelpoisuuden arviointi

10 Sivu 10/12 Päätöksestä ilmoittaminen 2) Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 3) Tarjousten hintavertailu Tarjouskilpailusta suljetaan pois sellaiset tarjoajat, joita koskee hankintalain 53 :n mukainen poissulkemisperuste. Tarjouskilpailusta voidaan sulkea pois tarjoajat, jotka ovat laiminlyöneet verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen tai joita koskee muu hankintalain 54 :n mukainen poissulkemisperuste. Tarjouspyyntö ei saa olla ehdollinen. Tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset hylätään. Tarjoushinta tulee ilmoittaa arvonlisäverottomana kiinteänä kokonaishintana. Hinnan tulee sisältää kaikki urakkaan liittyvät kustannukset. Vertailuperusteena on halvin hinta. Yksikköhinnat tulee ilmoittaa tarjouslomakkeella. Päätös annetaan sähköisesti tiedoksi kaikille tarjoajille. Tarjoajan tulee ilmoittaa tarjouslomakkeella sähköpostiosoite, johon päätös voidaan toimittaa. Hankinta edellyttää hankintapäätöksen lisäksi erikseen tehtävää kirjallista sopimusta. Päätös voi muuttua, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Sopimus Hankintapäätös voidaan panna täytäntöön ja sopimus, jonka ehtoihin tarjoajan tulee sitoutua, voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen tiedoksi päätöksen ja valitusosoituksen. Hankintaan liittyvät kysymykset Mahdolliset hankintaan liittyvät tarkentavat kysymykset tulee toimittaa viimeistään osoitteeseen tai kirjallisesti osoitteeseen Turun kaupunki, Kiinteistöliikelaitos/ Tilapalvelut, PL 11, Turku. Kysymykset on esitettävä suomen kielellä. Kysymyksiin on liitettävä lähettäjän yhteystiedot ja otsikkona tulee olla Lisätietopyyntö: Hikilän purku-urakka Esitetyistä kysymyksistä ja niihin annetuista vastauksista laaditaan yhteenveto, joka julkaistaan viimeistään sähköisesti osoitteessa Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös mahdollisista muutoksista tarjouspyyntöön. Vain kirjallisesti annetut täydennystiedot ovat tilaajaa sitovia. Tarjous Sitova suomenkielinen kirjallinen tarjous liitteineen tulee toimittaa suljettuna lähetyksenä viimeistään klo osoitteeseen:

11 Sivu 11/12 Turun kaupunki, Kiinteistöliikelaitos/Tilapalvelut, Linnankatu 90 E, Turku. Kuoreen merkintä "Tarjous Hikilän purku-urakka Hallintolain (434/2003) 17 :n mukaan lähettäjän on huolehdittava siitä, että tarjous saapuu viranomaiselle määräajassa. Postin kuljetettavaksi jätetyn tarjouksen tulee olla perillä määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen saapuneet tarjoukset suljetaan tarjouskilpailun ulkopuolelle ja palautetaan avaamattomina lähettäjille. Tarjous tulee tarjoajaa sitovaksi, kun tilaaja on ottanut tarjouksesta selon. Tarjouksen tulee olla voimassa neljä (4) kuukautta tarjouspyynnössä ilmoitetusta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä lukien. Jättämällä tarjouksen tähän tarjouspyyntöön tarjoaja hyväksyy tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa olevat ehdot. Tarjous hylätään, jos tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt vaatimukset eivät täyty tai jos tarjous ei muilta osin vastaa tarjouspyyntöä tai jos tarjous saapuu myöhästyneenä. Hankintayksikkö pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään annetuista tarjouksista perustelluista syistä. Hankintayksikkö voi perustellusta syystä keskeyttää hankintamenettelyn. Turun kaupunki ei maksa korvausta tarjouksen tekemisestä. Kiinteistöliikelaitos Tapio Siirto infrapalvelujen johtaja

12 Sivu 12/12 Tarjouspyyntöasiakirjat: 1. Tarjouslomake 2. Haitta-ainekartoitus 3. Valokuvat 2 kpl 4. Rakennus- ja purkuyritysten ympäristöohje 5. Turvallisuusasiakirja 6. Purkamislupa liitteineen 7. Sopimusluonnos

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 9.6.2016. Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3. 37800 Akaa. Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus.

Tarjouspyyntö 9.6.2016. Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3. 37800 Akaa. Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus. Tarjouspyyntö 9.6.2016 Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3 37800 Akaa Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus Sisällys 1 Hankinnan kohde ja laajuus 1.1 Käänteinen kilpailutus 1.2 Toimittajan

Lisätiedot

sa olla työaikana työmaalla 2 tunnin sisällä. Urakoitsija noudattaa toiminnassaan purkamislupaa. Piipun purkutapa tulee ilmoittaa tarjouspyynnössä.

sa olla työaikana työmaalla 2 tunnin sisällä. Urakoitsija noudattaa toiminnassaan purkamislupaa. Piipun purkutapa tulee ilmoittaa tarjouspyynnössä. 1208 2014 TARJOUSPYYNTÖ 20.11.2014 Sivu 1/11 Tilaaja: Turun kaupunki, Kiinteistöliikelaitos Puutarhakatu 1 20100 Turku Hanke: Turun kaupungin Jätteenpolttolaitos PURKU-URAKKA, TARJOUSPYYNTÖ Turun kaupungin

Lisätiedot

9.2.2012. Urakkaan ei sisälly sähkö- eikä rakennustyöt. Työmaan johtovelvollisuuksista vastaa tilaaja.

9.2.2012. Urakkaan ei sisälly sähkö- eikä rakennustyöt. Työmaan johtovelvollisuuksista vastaa tilaaja. KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD TARJOUSPYYNTO 9.2.2012 TIEDOKSI Olli Karikko Outi Teirikangas-Lerssi Lasse Luomala Lemminkäinen Talotekniikka Oy Scancool Oy YIT Kiinteistötekniikka Oy Pointel Oy KOKKOLAN

Lisätiedot

LOIMAAN VANHAN KESKUSJÄTEVEDENPUHDISTAMON PURKU-URAKKA

LOIMAAN VANHAN KESKUSJÄTEVEDENPUHDISTAMON PURKU-URAKKA Liite 2/LVjk 26.10.2016 TARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN VANHAN KESKUSJÄTEVEDENPUHDISTAMON PURKU-URAKKA Loimaan Vesi pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA Kangasalan kunta pyytää tarjouksia alle 65-vuotiaiden omaishoidon vapaiden ja kehitysvammaisten tilapäishoidon

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta

Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta Muistiliitto etsii ketterää viestintätoimistoa liiton pitkäaikaiseksi palveluntuottajaksi tukemaan ja kehittämään Muistiliiton ja sen koko järjestökentän brändiä

Lisätiedot

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Osallistumiskutsu 1 (13) Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Hankinnan kohde... 2 3 Alihankinta... 3 4 Hankintamenettely... 3 5 Ehdokkaalle asetetut vähimmäisvaatimukset...

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 4 : 4 Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Max pisteet Annettu tieto

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 3 1.1 TILAAJA 3 1.2 TOIMITTAJA 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE 3 3 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KESTO 3 4 TILAUKSET, HINNAT

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Tarjouspyyntö Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Sanna Syrjänen 13.2.2015 1(5) Tarjousnimike 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto

Lisätiedot

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 29.2.2016 Sivu 1/5 Tilaaja: Hämeen ammattikorkeakoulu Oy PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Visamäki korkeakoulukeskuksen laajennus PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammattikorkeakoulu (tilaaja) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä sosiaali-

Lisätiedot

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Raahen kaupunki. hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia 53820 26.02.2016 1/9 53820 1. : Hankintapalvelut Rantakatu 50 Suomi puh. +358 444394306 maire.ylisirnio@raahe.fi : : : hankintalain ja hyvien kauppatapojen mukaisia tavaroiden ja palvelujen vuosisopimuksia

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Viestintä- ja markkinointisuunnitelman tekeminen ja toteuttaminen Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin hankintakeskus järjestää tarjouskilpailun Palmian Luukku-ratkaisun tuki- ja kehittämis- palveluista.

1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin hankintakeskus järjestää tarjouskilpailun Palmian Luukku-ratkaisun tuki- ja kehittämis- palveluista. TARJOUSPYYNTÖ H030-13-1 1 (8) PALMIAN LUUKKU RATKAISUN TUKI JA KEHITTÄMISPALVELUT 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde Helsingin kaupungin hankintakeskus järjestää tarjouskilpailun Palmian Luukku-ratkaisun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET SOPIMUSluonnos 3 (9) Sisältö VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET 1 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 TILAAJA 4 1.2 TOIMITTAJA 4 2 SOPIMUSASIAKIRJAT 4 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Loki valvonnan ratkaisun hankinta. Sisällys

TARJOUSPYYNTÖ. Loki valvonnan ratkaisun hankinta. Sisällys Sivu 1 / 13 TARJOUSPYYNTÖ Loki valvonnan ratkaisun hankinta Sisällys 1 Hankinnan kohde... 3 1.1 Hankinnan tavoitteet... 3 1.2 Sopimusaika... 3 1.3 Alihankinta... 3 2 Hankintamenettely... 4 3 Osatarjous...

Lisätiedot

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013.

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013. Tarjouspyyntö 1 (7) JÄRVENPÄÄN KATUVALOJEN VALAISINTEN VAIHTO 2013 1. Hankinnan sisältö Järvenpään kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne elohopeavalaisinten vaihdosta. Vaihdettavien valaisinten

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Ilmajoen kunnan palveluauton hankinta

Ilmajoen kunnan palveluauton hankinta Ilmajoen kunta TARJOUSPYYNTÖ Dnro YHT 66/2016 Ilmajoen kunnan palveluauton hankinta Ilmajoen kunta (myöh. tilaaja) pyytää tavarantoimittajilta (myöh. toimittaja) tarjouksia palveluauton toimittamisesta

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä tilaaja) pyytää toimittajilta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta TARJOUSPYYNTÖ Dnro YHT 226/2018 Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta (myöh. tilaaja) pyytää tavarantoimittajilta (myöh. toimittaja) tarjouksia pöytätietokoneista,

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

1 Hankinnan kohde ja laajuus... 3. 1.1 Käänteinen kilpailutus... 3. 1.2 Toimittajan projektiin osallistuminen... 4. 1.3 Toimitusaika...

1 Hankinnan kohde ja laajuus... 3. 1.1 Käänteinen kilpailutus... 3. 1.2 Toimittajan projektiin osallistuminen... 4. 1.3 Toimitusaika... Tarjouspyyntö 1 (11) Hattulan kunta Sivistysyksikkö Käyntiosoite Puhelin Sivistystoimisto Myllytie 33 13720 Parola Vaihde 03 67311 Juteinikeskuksen koulun ensikertainen kalustus Sisällys 1 Hankinnan kohde

Lisätiedot

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax Internet

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax  Internet 1/7 55515 Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus 3.vaihe 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1 TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1. Hankinnan kohde Heinolan kaupungin ruoka- ja siivouspalveluosasto pyytää tarjousta kotihoidon aterioiden kuljetuspalveluista

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN 1 (9) SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun työvoiman vuokraamiseksi puitejärjestelyn

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro OUKA/2504/02.08.01/2016

TARJOUSPYYNTÖKIRJE. Dnro OUKA/2504/02.08.01/2016 1(7) Kiinteistöjen piha-alueiden hoito KIIMINGIN ALUEURAKKA Kohde Oulun teknisen liikelaitoksen Kiinteistöpalvelut pyytää teiltä tarjousta Kiimingin alueurakasta. Urakka sisältää ympärivuotisen kesä- ja

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Sivu 1 / 5 Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Tilaaja Epilepsialiito ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Y-tunnus: 0221136-2 Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinnasta

Lisätiedot

Immersiivisen näyttölaitteistokokonaisuuden hankinta

Immersiivisen näyttölaitteistokokonaisuuden hankinta Tarjouspyyntö 27.8.2015 8425-2015 Immersiivisen näyttölaitteistokokonaisuuden hankinta 1 HANKINNAN KOHDE... 2 2 HANKITTAVALLE PALVELULLE ASETETUT VAATIMUKSET... 3 3 KÄYTTÖÖNOTTO JA HYVÄKSYMISTESTAUS...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (7) Koulujen teknisen työn työkalujen ja tarvikkeiden hankinta ajalle 1.8.2015 31.12.2016 HEL 2015-003990 T 02 08 01 00 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin opetusvirasto

Lisätiedot

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus

Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Tarjouspyyntö 1 (6) Blue Industry Parkin toimintakonseptin mallinnus Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 2 Hankekuvaus ja hankkeelle asetetut tavoitteet... 2 2.1 Mallinnuksen toteutus... 2 2.2 Alihankinta...

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. - Asfalttiurakan asiakirjat 2012, arvonmuutosperusteet, Suomen Kuntaliitto / PANK ry 1) +358 923531. Puhelin Telefax  Internet 59983 1/7 KaVi 59983 1. : Katja Jaranne Suomi puh. +358 923536993 katja.jaranne@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: KaVi 59983 Hankinnan kuvaus: Kaupalliset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA 1. Taustatietoja Sipoon kunta ostaa joukkotarkastuksen rintasyövän varhaistoteamiseksi seulontana kansanterveysasetuksen ohjekirjeen

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKU HANKINTAPÄÄTÖKSEEN Tähän päätökseen tyytymätön asianosainen voi hakea päätökseen muutosta vaatimalla hankintaoikaisua tai tekemällä valituksen markkinaoikeudelle taikka

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN, LAITTEIDEN, VARUSTEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA

ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN, LAITTEIDEN, VARUSTEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ SIVISTYSPALVELUKESKUS 1.10.2012 PAPPILANTIE 2, PL 44 16301 ORIMATTILA p. vaihde (03) 888 111 ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN,

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

Akkukäyttöinen jäänhoitokone

Akkukäyttöinen jäänhoitokone TARJOUSPYYNTÖ 20.2.2014 Akkukäyttöinen jäänhoitokone Raision kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjouksia Raision jäähalliin tulevasta uudesta akkukäyttöisestä jäänhoitokoneesta. Koneen huoltoalueeseen

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA 1 RANUAN KUNTA Aapiskuja 6B 97700 RANUA 040-8670200 FAX 016-354160 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA Ranualla on aloitettu yläasteen koulun saneeraus keväällä 2011. Osa opetustiloista

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 3H16 / Metron vaihteet ja vaihteen osat (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 3H16 / Metron vaihteet ja vaihteen osat (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 3H16 / Metron vaihteet ja vaihteen osat (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 1.2 Kielisovituksen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 2668/2016 Keskustahanke 20.6.2016 1 (5) 20.6.2016 1 (5) TAMPELLAN ESPLANADIN, HELMISENRAITIN JA VERSTAANKADUN RAKENNUSURAKKA, Ranta-Tampella / Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin yhteistyössä Tampereen Kaukolämpö Oy:n, Tampereen

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 20.6.2016 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

Liikennevalojen ylläpitourakka Turun ja Raision kaupungin alueella 4.1.2016 alkaen

Liikennevalojen ylläpitourakka Turun ja Raision kaupungin alueella 4.1.2016 alkaen Tarjouspyyntö 1 (18) Liikennevalojen ylläpitourakka Turun ja Raision kaupungin alueella 4.1.2016 alkaen Sisällys 1 Hankinnan kohde ja palvelulle asetetut ehdottomat vaatimukset... 3 1.1 Ympäristövaatimukset...

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

(+2v optio) 2. Hankintalaji. 3. Hankinnan kohde 1/20. Yhteystiedot: Turun kaupunki

(+2v optio) 2. Hankintalaji. 3. Hankinnan kohde 1/20. Yhteystiedot: Turun kaupunki 1/20 2454-2016 (+2v optio) Yhteystiedot: PL 115 (Linnankatu 31) Suomi Yhteyspiste(et): Hankinta- ja logistiikkakeskus puh. +358 505870443 jari.suistovaara@turku.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Alue-

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Pälvi Niemi 9.11.2015

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Pälvi Niemi 9.11.2015 Tarjouspyyntö 1 (12) Vuokrahammaslääkäripalvelut Uudenkaupungin kaupungin sosiaali- ja terveyskeskus/ suun terveydenhuolto pyytää tarjoustanne vuokrahammaslääkäri palveluista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) Viiteen lajitteleva palautusautomaatti kalusteineen

TARJOUSPYYNTÖ 1(7) Viiteen lajitteleva palautusautomaatti kalusteineen TARJOUSPYYNTÖ 1(7) MAIKKULAN KIRJASTON PALAUTUSAUTOMAATTI Hankinnan tausta ja tarkoitus (hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjoustanne viiteen lajittelevasta palautusautomaatista kalusteineen tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot