Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2"

Transkriptio

1 Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2 NetCallUp:n palveluominaisuudet ovat hyvin laajat ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden ja käyttäjien laajentuvia tarpeita ja toiveita. Yksittäisten palvelumoduulien tärkeimmät toiminnot on listattu jäljempänä. Mikäli tarvitsette lisää tietoja, voitte mainiosti ottaa yhteyttä meihin. Alla esitetyt tuotteemme vahvuudet helpottavat valintaasi: NetCallUp on ohjelmistotuote lukuisilla eri moduuleilla. Voitte Luoda itse oman persoonallisen palvelupakettin. NetCallUp on erittäin joustava ja kustannustehokas. Järjestelmää voidaan laajentaa usealla eri tavalla, pienillä kustannuksilla ja laajennuskohtaisella lisenssiavaimella. NetCallUp vapauttaa sinut vierailijavirtojen henkilökohtaisesta käsittelystä. Se tarjoaa vierailijoillesi mielenkiintoista lisätietoa näyttöpaneelin kautta, kuten uutisnauhat jotka päivittyvät automaattisesti, joitavoidaan myös ylläpitää itse.. Näyttölaitteisto kuten TV, monitori, projektori jne. on vapaasti valittavissa. Käytössäsi on standardi laitteistot Näytön ollessa odotustilassa, voidaan informaatiota vapaasti laajentaa tekstillä, kuvilla ja ääni- ja videoelementeillä. Näkymän voit konfiguroida vapaasti ja käyttää myös omaa yrityssuunnittelun asiantuntijaa apuna. Jos odotusajat ovat pidempiä, odottavia ihmisiä voidaan informoida automaattisesti varatusta tapahtumasta käyttämällä tekstiviestiä jolloin he voivat hyödyntää odotusajan vaikkapa ostosten tekoon. Ajanvarausten reaaliaikainen kirjaaminen on mahdollistettu internetin kautta. Vapaudut ajanvarausten kirjaamiselta, se voi nyt tapahtua suoraan Onlinemuodossa. Käytössä on myös moderneja optioita, jotka ovta kohdistettuja vierailijoille. kohdistettuina suoraan vierailijoillesi. Laajat tilastointi työkalut internet-rajapinnalla. Monikielinen käyttöliittymä Tuote tukee tietojensiirtoa muista järjestelmistä liittymärajapinnan kauttasoveltuu rajapinnoiksi myös muille ohjelmistotuotteille (esim. HL7 tai ADODB-KIS, OK.Vorfahrt-AKDB, vapaa-/varattu-tila ACDjärjestelmiin/ automaattinen kutsun jakelu kutsukeskuksissa). Ja mikä vielä lisäksi.. NetCallUp toimii myös Terminal-Server-ympäristössä!

2 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 2 Yksittäisten moduulien kuvaus Järjestelmän- Perusmoduuli Ohjelma toimii taustalla ollen koko palvelun ydin. hallintakeskus (palvelin) Ohjelma sisältää koko järjestelmänhallinnan (ajanvaraukset työntekijöillesi, aikataulutukset jne). Voit tarkastaa NetCallUp:n verkkolataukset ja tehdä asetusmuutoksia joustavasti. Ohjelma voidaan aloittaa myös palveluna. Luonnollisesti myös avoimia istuntoja ylläpidetään ja uudelleenkäynnistetään mikäli järjestelmävirhe johtaa uudelleenkäynnistymiseen. Info-toiminto antaa tietoa ohjelmatoiminnoista. Kaikki ohjelmavaiheet kirjataan sinne. Tätä tietoa voidaan täten viedä tilastomoduulista muualle analysoitavaksi toiminnon ollessa aktivoituna Konfigurointi Tämä työkalu sallii teidän konfiguroida ja hallita kaikkia järjestelmäparametreja. Tällä työkalulla hallitaan henkilökuntaa ja huonetiloja, ehtojen vakioasetusten lisäksi. Tieto järjestelmän käyttöajasta ja lisenssitunnus on tallennettu tänne. Huom: Lähes mikä tahansa lisäominaisuus ja toiminto voidaan valita yksitellen! Sinä itse voit määritellä NetCallUpin toiminta-alueen! Asiakkaan ohjausyksikkö Ehdot työasemien käyttöön- tai pois-käytöstä ottamiselle sekä odotustilat, kun kynnysarvot saavutetaan, voidaan määrätä ohjausyksiköllä. Päälle-/poiskytkentä voi olla toteutettu joko manuaalisesti tai automaattisesti työntekijän toimesta. Tietoteksti antaa työntekijälle merkin relevantista toiminnasta. Seuraavat asetukset ovat mahdollisia: Ehdot/kynnysarvot voidaan konfiguroida vapaasti odotustilaa kohti. Kynnysarvoja voidaan säätää vierailijoiden lukumäärän mukaan (vierailijoiden lukumäärä työntekijää kohti), huomioiden odotusaika, ennuste, viikonpäivä tai kellonaika. Linkitetyt ehdot ovat mahdollisia. Viestit päälle-/poiskytkentää varten voidaan määritellä vapaasti. Ohjausyksikön kosketusnäyttö Ohjausyksikön kosketusnäyttö säätelee vuoronumerolippujen määrää, joka voidaan laskea selkeästi odotustilaa ja aikaväliä kohden. Kun määritetyt kynnysarvot ylitetään, laskettujen vuoronumerolippujen antaminen voidaan lopettaa tai jatkaa pitempään niin sallittaessa. Seuraavat parametrit voidaan asettaa: Ehdot/kynnysarvot voidaan konfiguroida vapaasti odotustilaa kohden. Kynnysarvoja voidaan säätää esim. vierailijoiden lukumäärän mukaan huomioiden odotusaika, ennuste, viikonpäivä tai kellonaika.

3 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 3 Aika Seuraavan toimintatilan määritys (kosketusnäyttö aktivoitu, kyllä/ei pyyntöä, kosketusnäyttö estetty). Linkitetyt ehdot ovat mahdollisia. Viestit tai kuvat per ehto voidaan määritellä vapaasti. Kuukausi-tilasto Tietokantatilastotieto Raportit seuraavia parametreja kohden, ovat mahdollisia käyttämällä tilastotyökalua: Kuukausi Aikakehys kuukautta kohden Viikonpäivä Odotustila Tapaustyyppi Aika Työntekijä (jos kirjattu) Odotusajan kesto Lisäksi, seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä: Mahdollisuus pitää tilasto valinnaisena. Lisäksi on mahdollista lopettaa tarkka käsittelyaika kaikille tapaustyypeille. Työntekijöitä voidaan jakaa ryhmiin tietosuojasyistä. Tässä tapauksessa, vain asetusryhmien tietoja voidaan analysoida tilastollisesti. Raakadatan vienti csv-formaatissa jatkuvaa käsittelyä varten käyttäen laskentataulukkoja. Raporttien vienti käyttäen HTML-formaattia esim. kuukausittaisiin tai viikoittaisiin yleiskatsauksiin kotisivullesi. Reaalinen yleiskatsaus nykyisessä CallUpjärjestelmän toimintatilassa (esim. osastopäälliköille tai julkaistavaksi kotisivulla). Toimitetut Web-pohjat voidaan säätää yksitellen. Optio automaattiseen tiedostojensiirtoon. Kaikki tietopaikat voidaan summata ja analysoida, käyttäen tietokantasovellusta (MySQL/Microsoft SQL-Server) ja Web-pohjaista analyysiä (PHP/Apache/Microsoft IIS). Reaalinen yleiskatsaus aikataulun kanssa nykyisillä odotusajoilla, työntekijämäärällä ja vierailijoilla, CallUp-kutsuntatauot. Satoja tuhansia tietueita voidaan analysoida muutamassa sekunnissa. Yksittäisten päivien yleiskatsaukset käyttöanalyysille. Myöhempi jaksojen tilastotieto milloin tahansa, ja useat tietopaikat ovat mahdollisia. Tulosten graafinen näyttö josta näkee käytön yhdellä silmäyksellä. Tulokset sijainnin, viikonpäivän, päivämäärän, ajan, odotustilan, ryhmän, ja tapaustyypin mukaan.

4 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 4 Tapaustyyppi Suodatin-optio vääriin merkintöihin. Hakuominaisuus odotusaikoja varten, käsitellen aikaa, tapaustyyppien määrä todellisen tapaustyypin asiakasta ja numeroa kohti. Kaikki nämä suodatinoptiot voidaan myös ottaa pois käytöstä. Auktorisoitu tietopaikkojen näkyvyyden hallinta käyttäjän suuntaan. Rinnakkaiskäyttö jatkuvaa kutsujärjestelmää varten. Tietue Vastaanotto Tämä moduuli tallentaa vierailijat NetCallUp:n NetCallUp:ssa järjestelmässä, jos siinä on keskitetty vastaanotto. Samanaikaisesti ratkeaa, mihin odotustilaan (tehtäväalueeseen) he kuuluvat. Nämä ominaisuudet ovat myös käytettävissä: Lisäkommenttien merkintä, jotka ainoastaan vierailijan vastanottava työntekijä voi lukea. Jo tallennettujen vierailijoiden poisto esim. väärän merkinnän yhteydessä. Tapaustyyppien valinnainen merkintä (konfiguroitava), käytetään tilastotarkoituksiin, näin voidaan tehdä lisäpäätöksiä odotustilassa (esim. suorittaa tilastomoduulissa odotustilassa myös muuta kirjaamista, kuten kaupan ja yksityissektorin tapaustyypeissä, päämääränä olennaisen tiedon analysointi. Prioriteettien valinnainen varaus yksittäisille vierailijoille (esim. sairaalassa hätätila jne). SMS-ilmoituksen valinnainen merkintä (jos lisätyökalu on käytettävissä). Suora varaus huoneeseen/laskuri mahdollinen. Kirjattujen vierailijoiden/työntekijöiden ja odotusvyöhykkeiden yleiskatsaus. Näytön tyhjennys odotusajan jälkeen. CallUp- järjestelmän käynnistysten yksilöllinen määritys. Odottavat henkilöt (työntekijät) jotka on kutsuttu asiakkaiden toimesta joitakin kertoja, voidaan helposti kutsua uudelleen. Uutisnauhojen muuttaminen odotusalueella. Optio: Vuoronumerolippujen tulostusmahdollisuus. Voit suunnitella liput käyttämällä yksinkertaista tekstiohjelmaa. Mahdollisuus yksilöllisen suunnitelman tekemiseen kutakin odotustilaa varten. Lipputulostin voidaan varata järjestelmässä tulostamaan tiettyjä vuoronumerolippuja. Voitte optiona myös automatisoida käsintehtyjä merkintöjä vastaanotossa käyttöliittymän avulla. Voitte käyttää useita vastaanottoja, eri työasemia ja tietokoneita samassa järjestelmässä ja eri laiteyhdistelmiä kuten kosketusnäyttö, Online-liput tai lippumoduuli.. Tämä sallii vaihtoehdon näyttää odottaville ihmisille ainoastaan omaa ammattitaitoasi.

5 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 5 Alue Kosketusnäyttö Käytön suunnittelussa, ilman Upstream-vastaanottoa, suosittelemme teille kosketusnäyttömoduulia. Aiemmin määritellyt odotustilat näkyvät kosketusnäytöllä. Vierailijat saavat vuoronumerolipun valitsemalla heille oleellisen painikkeen jolloin heidät myös tallennetaan järjestelmään. Seuraavat parametrit voidaan valita yksitellen: Taustan suunnittelu (mahdollisuus mallipohjan suunnitteluun sisältyy toimituslaajuuteen). Painikkeiden koko, ilme ja ryhmittely odotustiloja varten. Järjestelmän laajentaminen rajoittamattomilla kielillä. Tulostetun vuoronumerolipun käytännöllisyys. Tarvittaessa voidaan myös tulostaa eri liput odotustilaa kohti. Valinnainen kieli, laskettuna vuoronumerosta, esteestä vapaata järjestelmää varten. Toiminnalliset ajat (myös useasti päivää kohden, voidaan asettaa kullekin viikonpäivälle). Määrittely, jos ja mitkä odotustilat näytetään kosketusnäyttöjärjestelmässä. Päävalikon ja alaryhmän valinnainen määritys. Alemman kolmannen tekstirivin muuttaminen kun toiminta on jatkuvaa. Mahdollisuus rajoittaa pääsylippujen maksimilukumäärää laskennalla. Aikaero kahden vuoronumerolipun välillä voidaan valita yksitellen (aikalukko jotta ehkäisee kaksoiskappalevaraukset). Riippuen hankitusta lisenssistä, eri yksilöllisesti konfiguroidut kosketusnäyttöjärjestelmät voidaan liittää NetCallUp:iin. Vuoronumerolippu voidaan suunnitella vapaasti (kuten vastaanottomoduulia varten). Yksittäiset tai tupla-pääsyliput voidaan tulostaa. Voidaan yhdistää vastaanottoon, lipputulostimeen ja Online-lippumoduuliin. Avainlippujen tulostin Vierailijat kirjataan käyttäen tätä moduulia. Määritetyt odotustilat näytetään pyynnöstä, ao. painikkeet. Jopa neljä odotustilaa voidaan määrittää. Valinnaiset prioriteettiasetukset yksittäisiä. odotustiloja varten Vuoronumerolippujen liikkeellelasku. Lippu voidaan suunnitella vapaasti. Voidaan määrittää toiminnallisia aikoja.

6 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 6 Yksittäinen tai kaksinkertainen lippu. Voidaan yhdistää vastaanottoon, kosketusnäyttöön ja Online-lippumoduuliin. NetAppoint-Moduuli Ajanvaraukset voidaan kirjata Online-periaatteella käyttäen (Online-Lippu) tätä moduulia. Ajanvaraukset tuodaan automaattisesti NetCallUpiin järkevässä ajassa. Verkkovaraus toteutetaan normaalisti NetCallUp Software GmbHin palvelimelle. Olennainen Web-sivusto on sisällytetty teidän omaan Websivustoonne. Yksityiskohtaiset ominaisuudet löytyvät palveluominaisuuksien yleiskatsauksesta NetAppointia varten. Odottavien Asiakas Tietty työntekijä kutsuu hänen osaamisalueeseensa ihmisten kutsu kuuluvan seuraavan vierailijan moduulia käyttämällä. Tämä tarkoittaa, että hän kutsuu seuraavan odottavan henkilön jota hän voi palvella, jos erilaisia odotustiloja on olemassa (esim. auton rekisteröinti, ajokorttiasiat). Seuraavat lisätoiminnot ovat käytettävissä tämän perustoiminnon lisäksi: Tieto odottavien ihmisten lukumäärästä ja heidän yksilölliset odotusaikansa (voidaan myös konfiguroida odotustilaa kohden tarvittaessa). Kynnysarvojen ylitykset on heti tunnistettavissa käyttäen ns. liikennevalojärjestelmää. Tarkista muiden odotustilojen tilanne optiona. Useat kutsunnat (relevantilla laskennalla) odotusvyöhyke-apuvälineellä. Odottavien ihmisten pysäköinti ja uudelleenkutsu. Suora kutsunta säädellyn numerojärjestyksen ulkopuolella (vain jos asiakkaalle on annettu asianmukaiset oikeudet konfiguroimalla). Jos on kutsuntatietoa kutsuttavan henkilön nimestä (kirjautumista vaativa), odotustiloista, odotusajasta ja valinnaisesta tapaustyypistä. Eteneminen toiseen odotustilaan tai toiselle työntekijälle käyttämällä mahdollista kirjausmuutosta lopetusaikaan. Odotustilan kytkentä päälle/pois. Hätäpuhelun laukaisu. Lisäkommenttien kirjaus vierailijasta. Tilastoanalyysi-tapauksen sulkeminen. Työntekijä voi yksinkertaisesti myös kirjata tapahtuman jos laskuri on vapaana, varattu tai suljettu. Teksti ja värit voidaan konfiguroida vapaasti Nykyinen toimintatila näytetään samanaikaisesti näyttömonitorilla. SMS-ilmoitus Jos odotusajat ovat pidempiä, on myös mahdollista että odottavat henkilöt käyttävät odotusaikaa eri paikassa. Tähän tarkoitukseen odottavan henkilön matkapuhelin numero kirjataan, joko, miehitetyssä vastaanotossa tai kosketusnäytöllä päätelaite indiointina.

7 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 7 Läpimenoaika kerrotaan hänelle NetCallUp:ssa, siten lasketaan nykyiset odotusajat, nykyiset odottavat henkilöt ja työntekijämäärä arvioituna kutsunta ajalla ja kerrotaan asiakkaalle ajoissa käyttäen automatisoitua SMS:ää. Odotusvyöhyk- Odotusvyöhyke Tätä moduulia tarvitaan näytölle silloin kun tarvitaan keiden laskeminen tietoa odotusvyöhykkeiden kutsunnoista, Sillä on seuraavat toiminnallisuudet: Odottavien ihmisten näyttö vilkkuvalla tiedolla ja/tai akustisella signaalilla. Te voitte määrittää, kuinka ja miten pitkään voimassa oleva kutsunta vilkkuu. Näytössä valittujen odotustilojen mukaan. Näyttö-apuväline voidaan valita vapaasti (näyttö, beamer, TV...). Optisen laitteen kuin myös sijainti ja erilaisten järjestelmämuuttujien suunnittelu (esim. kutsujen määrä, vierailijan nimi, työntekijöiden huonemäärä,...) on määritettävissä toimestasi käyttämällä toimitettuja työkaluja apuna (ks. myös EditDesign). Taustagrafiikat ovat määritettävissä yksilöllisesti. Erilaiset (valmiit suunnitelmat) voidaan tallentaa, jolloin niitä voidaan tuoda mukaan käytön aikana. Optio: On mahdollista poistaa valmis kutsunta näytöltä. Lisäksi on mahdollista lisätä tekstielementtejä, kuvaa/videot ja alemmat kolmannet tekstit. Alempaa 3. tekstiä päivitetään jatkuvasti jolloin sitä voidaan käyttää esim. vaihtuvana uutisnauhana. Voitte kytkeä usean, eri tavoin konfiguroidun odotusvyöhykkeen yhteen järjestelmään. Valinnainen kieli, laskettuna vuoronumerosta esteestä vapaata järjestelmää varten. Näyttö voidaan jakaa niin, että ylimääräinen ulkoinen ohjelmisto voi toimia tietyllä näyttöapuvälineellä. MuutaUlkoasua Tietoviihde Käyttämällä tätä työkalua, te voitte toteuttaa yllämainitut asetukset ja suunnitteluoptiot. Käsittely on hyvin helppoa Windows-käyttäjille; (Vedä ja pudota-teknologia), mitään ohjelmointitaitoa ei vaadita. Tällä työkalulla on mahdollista imuroida viimeisimpiä uutisia Internetistä ilmaiseksi ja toistaa niitä automaattisesti Aiemmin asetetussa alemmassa 3. rivissä. Seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä: Päivitystiheys voidaan määrittää. Eri internet-sivustoja voidaan käyttää tietovälineinä. Tietolähteitä voidaan säätää yksilöllisesti.

Webforum Project Käyttö- ja Hallinnointiopas versio 15.1

Webforum Project Käyttö- ja Hallinnointiopas versio 15.1 Webforum Project Käyttö- ja Hallinnointiopas versio 15.1 Viimeisin päivitys: 2015-04-05 Sisällysluettelo Webforum Alusta - Johdanto... 5 Johdanto... 5 Sisään kirjautuminen... 5 Monikielinen alusta... 6

Lisätiedot

Webforum Teamwork & Professional

Webforum Teamwork & Professional Webforum Teamwork & Professional Käyttö- ja hallinnointiopas versio 15.1 Viimeisin päivitys: 2015-03-31 Sisällysluettelo Johdanto... 4 Sisään kirjautuminen... 4 Kadotitko tai unohditko henkilökohtaiset

Lisätiedot

Käyttöohje CSI LakiMies. Versio 2.7 Joulukuu 2012

Käyttöohje CSI LakiMies. Versio 2.7 Joulukuu 2012 Käyttöohje CSI LakiMies Versio 2.7 Joulukuu 2012 (1/118) Sisällysluettelo 1 Ohjelmiston yleiset toiminnot... 4 1.1 Ohjelmiston rakenne... 4 1.2 Perustoiminnot... 6 1.2.1 Listatoiminnot... 6 1.2.2 Ikkunatoiminnot...

Lisätiedot

MELCloudpalvelun. käyttöopas

MELCloudpalvelun. käyttöopas The Renewable Solutions Provider Making a World of Difference MELCloudpalvelun käyttöopas Tervetuloa käyttämään MELCloudTMpalvelua, jonka avulla valvot Mitsubishi Electric -järjestelmiäsi nopeasti ja helposti.

Lisätiedot

Elisa Ring 2.0. Vaihteenhoitaja

Elisa Ring 2.0. Vaihteenhoitaja Elisa Ring 2.0 Vaihteenhoitaja Johdanto Ring käyttöliittymä Asiakaspalvelusarjat Vaihteenhoitajan toiminteet Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa

Lisätiedot

Enterprise by HansaWorld 6.1-version uudet ominaisuudet

Enterprise by HansaWorld 6.1-version uudet ominaisuudet Enterprise by HansaWorld 6.1-version uudet ominaisuudet The World s Best Business System Enterprise by HansaWorld 6.1-version uudet ominaisuudet Enterprise by HansaWorld 6.1 on julkaistu. HansaWorldin

Lisätiedot

WEBROPOL 2.0 Raportointiopas. Päivitetty 2.4.2013

WEBROPOL 2.0 Raportointiopas. Päivitetty 2.4.2013 WEBROPOL 2.0 Raportointiopas Päivitetty 2.4.2013 1. Alkusanat... 3 2. Miten avaan raportin ja kuinka navigoin työkalussa... 4 2.2. Raportoinnissa käytetyt termit... 5 3. Perusraportti... 6 4.1. Excel-tallennusasetukset...

Lisätiedot

ZEF Arviointikone. Käyttöohje.

ZEF Arviointikone. Käyttöohje. SISÄLLYS SISÄLLYS...2 1. JOHDANTO...4 2. MITEN OPIT KÄYTTÄMÄÄN ZEF EDITORIA...5 3. ALOITUS...7 4. KYSYMYKSET...10 4.1. Kysymysryhmien luominen...10 4.2. Kysymysten luominen...10 4.2.1 Jana...12 4.2.2.

Lisätiedot

Palvelukuvaus. Sonera Viestintäpalvelu VIP. 1.1 Palveluratkaisu 8.5.2014

Palvelukuvaus. Sonera Viestintäpalvelu VIP. 1.1 Palveluratkaisu 8.5.2014 Palvelukuvaus 8.5.2014 Sonera Viestintäpalvelu VIP 1.1 Palveluratkaisu Sonera Viestintäpalvelu VIP on yrityksille tarkoitettu viestintäratkaisu, joka yhdistää viestinnän palvelut sekä asiakaspalvelu-,

Lisätiedot

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa.

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Tekijänoikeus Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Käsikirjaa voi vapaasti levittää kokonaisena

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Optimasta... 7. 2 Optiman eri objektityypit... 10. Optima Opas käyttäjälle. 1.1 Laitteistovaatimukset...

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Optimasta... 7. 2 Optiman eri objektityypit... 10. Optima Opas käyttäjälle. 1.1 Laitteistovaatimukset... Opas käyttäjälle 2 Optima Opas käyttäjälle Sisällysluettelo 1 1 Yleistä Optimasta... 7 1.1 Laitteistovaatimukset... 8 1.2 Sisäänkirjautuminen... 8 1.3 Optiman käyttöliittymä... 8 2 Optiman eri objektityypit...

Lisätiedot

JA-80K -käyttöohje 1 MKE52401

JA-80K -käyttöohje 1 MKE52401 JA-80K -käyttöohje 1 MKE52401 Sisältö OASiS-käyttäjälle... 3 Mikä on turvajärjestelmä?... 3 Järjestelmän käyttäjäkoodit (etäkortit)... 4 1. Järjestelmän hälytykset... 5 2. Hälytysten kytkennän yhteydessä...

Lisätiedot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä Usein kysyttyjä kysymyksiä Sisällysluettelo Peruskäyttäjät...3 Pääkäyttäjät...7 Tuntinetin käyttö ja perusasetukset...7 Tuntinetin maksullisten lisäominaisuuksien hallinta...8 Käyttäjien ja yksiköiden

Lisätiedot

Klarna Online Käyttöopas

Klarna Online Käyttöopas Klarna Online Käyttöopas Tervetuloa Klarnan asiakkaaksi! Me pidämme erittäin paljon siitä, mitä me teemme. Kuluttajien ostokokemuksen helpottamisesta kaupassasi. Ostajan ja myyjän välisen luottamuksen

Lisätiedot

TRAKA TOUCH KÄYTTÖOHJE UD0011

TRAKA TOUCH KÄYTTÖOHJE UD0011 TRAKA TOUCH KÄYTTÖOHJE UD0011 23/01/15 VERSION 5.0 VERSIO HISTORIA Versio päivämäärä Kuka Muutoksien kuvaus Approved By 5.0 23/01/15 KH Käännetty ENG -> FIN V5.0 23/01/15 UD0011PAGE 2 SISÄLTÖ Versio historia...

Lisätiedot

Asetusten ohje CSI Lawyer. Versio 2.0 Joulukuu 2010

Asetusten ohje CSI Lawyer. Versio 2.0 Joulukuu 2010 Asetusten ohje CSI Lawyer Versio 2.0 Joulukuu 2010 2 (/ 92) SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä asetuksista... 3 1.1 Yleisimmät toiminnallisuudet... 3 1.2 Navigointi asetuksissa... 4 1.3 Kuvakkeet asetuksissa...

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. APPLE IWEB http://fi.yourpdfguides.com/dref/3677516

Käyttöoppaasi. APPLE IWEB http://fi.yourpdfguides.com/dref/3677516 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Ultrapoint DoGPS for Android v.1.0.5

Ultrapoint DoGPS for Android v.1.0.5 Ultrapoint DoGPS for Android v.1.0.5 Omistajan käsikirja DoGPS for Android -ohjelmisto on suunniteltu Android-käyttöjärjestelmän puhelimiin. Kaikki muutokset käyttöohjeessa lueteltuihin ominaisuuksiin

Lisätiedot

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje Tisma ekauppa käyttöohje Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Vikasietoisuus... 3 2 Tietojen ylläpito verkkokaupan hallintapaneelissa...4 2.1 Ylläpito... 4 2.1.1 Asetukset... 4 2.1.2 Sähköpostit... 4 2.1.3

Lisätiedot

iweb Käyttöönotto Tutustu iwebiin ja opi, kuinka voit luoda oman verkkosivustosi.

iweb Käyttöönotto Tutustu iwebiin ja opi, kuinka voit luoda oman verkkosivustosi. iweb Käyttöönotto Tutustu iwebiin ja opi, kuinka voit luoda oman verkkosivustosi. 1 Sisältö Luku 1 3 Tervetuloa käyttämään iweb-ohjelmaa 3 Tietoja iwebistä 3 Mitä opit 4 Ennen kuin aloitat 4 Mitä tarvitset

Lisätiedot

Firstbeat SPORTS. Tekninen käyttöohje versio 3.0

Firstbeat SPORTS. Tekninen käyttöohje versio 3.0 Firstbeat SPORTS Tekninen käyttöohje versio 3.0 2 SISÄLLYSLUETTELO: 1 TEKNINEN KÄYTTÖOHJE... 3 1.1 OHJELMISTON OMINAISUUDET... 3 1.2 JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET... 3 1.3 FIRSTBEAT SPORTSIN KÄYTTÖ... 4 1.3.1

Lisätiedot

Firstbeat SPORTS. Tekninen käyttöohje - versio 4.0

Firstbeat SPORTS. Tekninen käyttöohje - versio 4.0 Firstbeat SPORTS Tekninen käyttöohje - versio 4.0 2 SISÄLLYSLUETTELO: 1 TEKNINEN KÄYTTÖOHJE... 4 1.1 OHJELMISTON OMINAISUUDET... 4 1.2 JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET... 4 1.3 FIRSTBEAT SPORTSIN KÄYTTÖ... 5 1.3.1

Lisätiedot

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007 Isolta Oy www.isolta.fi 1 Sisällys Arkhimedes-taloushallinto yleisesti 3 1. Johdanto 3 1.1. Järjestelmävaatimukset 3 1.2. Asennus 3 1.3. Tervetuloa-ruutu 4 1.4. Perustiedot

Lisätiedot

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot...

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... 3 Palaute ja tuki... 3 Sanasto... 4 Pikaopas... 6 Käy asetukset

Lisätiedot

1.4 Lukituksen ohjaus 9 1.5 Puhelininfo 9 1.6 Datakatkos 10. 2. Rekisteröinti 11

1.4 Lukituksen ohjaus 9 1.5 Puhelininfo 9 1.6 Datakatkos 10. 2. Rekisteröinti 11 HedSam 1 1. HedSam - kulunvalvonta- / työajanseurantajärjestelmä 5 1.1 Yleistä 5 1.2 Ohjelmisto 5 1.3 Kortinlukijat 6 1.3.1 Kortti- ja lukupäätyypit 6 1.3.2 Kulunvalvontalukija 7 1.3.3 Koodilukija 7 1.3.4

Lisätiedot

notesco KÄYTTÖOHJE V. 3.3

notesco KÄYTTÖOHJE V. 3.3 notesco KÄYTTÖOHJE V. 3.3 (sivu on taiton vuoksi tarkoituksella tyhjä) Sisällysluettelo Aloitus... 1 Yleiskatsaus... 1 Netcam Watcher Professionalin asennus... 3 Netcam Watcher Pro:n rekisteröiminen...

Lisätiedot

Vaatimusmäärittely Kuopio

Vaatimusmäärittely Kuopio Vaatimusmäärittely Kuopio Kuopio, Vaatimusmäärittely, 7.1.2002 Versiohistoria: Versio Pvm Laatija Muutokset 0.1 25.10.2001 Mikko Lampi Ensimmäinen versio 0.2 25.10.2001 Ossi Jokinen Katselmointi, lähinnä

Lisätiedot

TIETOJEN HALLINTA. Tietojen hallinta

TIETOJEN HALLINTA. Tietojen hallinta TIETOJEN HALLINTA 1 Sisällys KÄYTTÖÖNOTTO... 7 YLEISTÄ... 7 OHJELMAN KÄYTÖN ALOITUS... 8 OHJELMAN KÄYNNISTÄMINEN... 8 OMAN SALASANAN MUUTTAMINEN OHJELMAAN KIRJAUTUMISVAIHEESSA... 8 PÄÄRUUDUN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

Versio 1.3. Marraskuu 2006

Versio 1.3. Marraskuu 2006 Versio 1.3 Marraskuu 2006 Copyright 1993-2006 ROUTE 66. Kaikki oikeudet pidätetään. ROUTE 66 ja ROUTE 66-logo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietojen tekijänoikeudet NAVTEQ B.V. TÄRKEÄ HUOMAUTUS:

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot