Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2"

Transkriptio

1 Palveluominaisuudet - NetCallUp 3.2 NetCallUp:n palveluominaisuudet ovat hyvin laajat ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden ja käyttäjien laajentuvia tarpeita ja toiveita. Yksittäisten palvelumoduulien tärkeimmät toiminnot on listattu jäljempänä. Mikäli tarvitsette lisää tietoja, voitte mainiosti ottaa yhteyttä meihin. Alla esitetyt tuotteemme vahvuudet helpottavat valintaasi: NetCallUp on ohjelmistotuote lukuisilla eri moduuleilla. Voitte Luoda itse oman persoonallisen palvelupakettin. NetCallUp on erittäin joustava ja kustannustehokas. Järjestelmää voidaan laajentaa usealla eri tavalla, pienillä kustannuksilla ja laajennuskohtaisella lisenssiavaimella. NetCallUp vapauttaa sinut vierailijavirtojen henkilökohtaisesta käsittelystä. Se tarjoaa vierailijoillesi mielenkiintoista lisätietoa näyttöpaneelin kautta, kuten uutisnauhat jotka päivittyvät automaattisesti, joitavoidaan myös ylläpitää itse.. Näyttölaitteisto kuten TV, monitori, projektori jne. on vapaasti valittavissa. Käytössäsi on standardi laitteistot Näytön ollessa odotustilassa, voidaan informaatiota vapaasti laajentaa tekstillä, kuvilla ja ääni- ja videoelementeillä. Näkymän voit konfiguroida vapaasti ja käyttää myös omaa yrityssuunnittelun asiantuntijaa apuna. Jos odotusajat ovat pidempiä, odottavia ihmisiä voidaan informoida automaattisesti varatusta tapahtumasta käyttämällä tekstiviestiä jolloin he voivat hyödyntää odotusajan vaikkapa ostosten tekoon. Ajanvarausten reaaliaikainen kirjaaminen on mahdollistettu internetin kautta. Vapaudut ajanvarausten kirjaamiselta, se voi nyt tapahtua suoraan Onlinemuodossa. Käytössä on myös moderneja optioita, jotka ovta kohdistettuja vierailijoille. kohdistettuina suoraan vierailijoillesi. Laajat tilastointi työkalut internet-rajapinnalla. Monikielinen käyttöliittymä Tuote tukee tietojensiirtoa muista järjestelmistä liittymärajapinnan kauttasoveltuu rajapinnoiksi myös muille ohjelmistotuotteille (esim. HL7 tai ADODB-KIS, OK.Vorfahrt-AKDB, vapaa-/varattu-tila ACDjärjestelmiin/ automaattinen kutsun jakelu kutsukeskuksissa). Ja mikä vielä lisäksi.. NetCallUp toimii myös Terminal-Server-ympäristössä!

2 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 2 Yksittäisten moduulien kuvaus Järjestelmän- Perusmoduuli Ohjelma toimii taustalla ollen koko palvelun ydin. hallintakeskus (palvelin) Ohjelma sisältää koko järjestelmänhallinnan (ajanvaraukset työntekijöillesi, aikataulutukset jne). Voit tarkastaa NetCallUp:n verkkolataukset ja tehdä asetusmuutoksia joustavasti. Ohjelma voidaan aloittaa myös palveluna. Luonnollisesti myös avoimia istuntoja ylläpidetään ja uudelleenkäynnistetään mikäli järjestelmävirhe johtaa uudelleenkäynnistymiseen. Info-toiminto antaa tietoa ohjelmatoiminnoista. Kaikki ohjelmavaiheet kirjataan sinne. Tätä tietoa voidaan täten viedä tilastomoduulista muualle analysoitavaksi toiminnon ollessa aktivoituna Konfigurointi Tämä työkalu sallii teidän konfiguroida ja hallita kaikkia järjestelmäparametreja. Tällä työkalulla hallitaan henkilökuntaa ja huonetiloja, ehtojen vakioasetusten lisäksi. Tieto järjestelmän käyttöajasta ja lisenssitunnus on tallennettu tänne. Huom: Lähes mikä tahansa lisäominaisuus ja toiminto voidaan valita yksitellen! Sinä itse voit määritellä NetCallUpin toiminta-alueen! Asiakkaan ohjausyksikkö Ehdot työasemien käyttöön- tai pois-käytöstä ottamiselle sekä odotustilat, kun kynnysarvot saavutetaan, voidaan määrätä ohjausyksiköllä. Päälle-/poiskytkentä voi olla toteutettu joko manuaalisesti tai automaattisesti työntekijän toimesta. Tietoteksti antaa työntekijälle merkin relevantista toiminnasta. Seuraavat asetukset ovat mahdollisia: Ehdot/kynnysarvot voidaan konfiguroida vapaasti odotustilaa kohti. Kynnysarvoja voidaan säätää vierailijoiden lukumäärän mukaan (vierailijoiden lukumäärä työntekijää kohti), huomioiden odotusaika, ennuste, viikonpäivä tai kellonaika. Linkitetyt ehdot ovat mahdollisia. Viestit päälle-/poiskytkentää varten voidaan määritellä vapaasti. Ohjausyksikön kosketusnäyttö Ohjausyksikön kosketusnäyttö säätelee vuoronumerolippujen määrää, joka voidaan laskea selkeästi odotustilaa ja aikaväliä kohden. Kun määritetyt kynnysarvot ylitetään, laskettujen vuoronumerolippujen antaminen voidaan lopettaa tai jatkaa pitempään niin sallittaessa. Seuraavat parametrit voidaan asettaa: Ehdot/kynnysarvot voidaan konfiguroida vapaasti odotustilaa kohden. Kynnysarvoja voidaan säätää esim. vierailijoiden lukumäärän mukaan huomioiden odotusaika, ennuste, viikonpäivä tai kellonaika.

3 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 3 Aika Seuraavan toimintatilan määritys (kosketusnäyttö aktivoitu, kyllä/ei pyyntöä, kosketusnäyttö estetty). Linkitetyt ehdot ovat mahdollisia. Viestit tai kuvat per ehto voidaan määritellä vapaasti. Kuukausi-tilasto Tietokantatilastotieto Raportit seuraavia parametreja kohden, ovat mahdollisia käyttämällä tilastotyökalua: Kuukausi Aikakehys kuukautta kohden Viikonpäivä Odotustila Tapaustyyppi Aika Työntekijä (jos kirjattu) Odotusajan kesto Lisäksi, seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä: Mahdollisuus pitää tilasto valinnaisena. Lisäksi on mahdollista lopettaa tarkka käsittelyaika kaikille tapaustyypeille. Työntekijöitä voidaan jakaa ryhmiin tietosuojasyistä. Tässä tapauksessa, vain asetusryhmien tietoja voidaan analysoida tilastollisesti. Raakadatan vienti csv-formaatissa jatkuvaa käsittelyä varten käyttäen laskentataulukkoja. Raporttien vienti käyttäen HTML-formaattia esim. kuukausittaisiin tai viikoittaisiin yleiskatsauksiin kotisivullesi. Reaalinen yleiskatsaus nykyisessä CallUpjärjestelmän toimintatilassa (esim. osastopäälliköille tai julkaistavaksi kotisivulla). Toimitetut Web-pohjat voidaan säätää yksitellen. Optio automaattiseen tiedostojensiirtoon. Kaikki tietopaikat voidaan summata ja analysoida, käyttäen tietokantasovellusta (MySQL/Microsoft SQL-Server) ja Web-pohjaista analyysiä (PHP/Apache/Microsoft IIS). Reaalinen yleiskatsaus aikataulun kanssa nykyisillä odotusajoilla, työntekijämäärällä ja vierailijoilla, CallUp-kutsuntatauot. Satoja tuhansia tietueita voidaan analysoida muutamassa sekunnissa. Yksittäisten päivien yleiskatsaukset käyttöanalyysille. Myöhempi jaksojen tilastotieto milloin tahansa, ja useat tietopaikat ovat mahdollisia. Tulosten graafinen näyttö josta näkee käytön yhdellä silmäyksellä. Tulokset sijainnin, viikonpäivän, päivämäärän, ajan, odotustilan, ryhmän, ja tapaustyypin mukaan.

4 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 4 Tapaustyyppi Suodatin-optio vääriin merkintöihin. Hakuominaisuus odotusaikoja varten, käsitellen aikaa, tapaustyyppien määrä todellisen tapaustyypin asiakasta ja numeroa kohti. Kaikki nämä suodatinoptiot voidaan myös ottaa pois käytöstä. Auktorisoitu tietopaikkojen näkyvyyden hallinta käyttäjän suuntaan. Rinnakkaiskäyttö jatkuvaa kutsujärjestelmää varten. Tietue Vastaanotto Tämä moduuli tallentaa vierailijat NetCallUp:n NetCallUp:ssa järjestelmässä, jos siinä on keskitetty vastaanotto. Samanaikaisesti ratkeaa, mihin odotustilaan (tehtäväalueeseen) he kuuluvat. Nämä ominaisuudet ovat myös käytettävissä: Lisäkommenttien merkintä, jotka ainoastaan vierailijan vastanottava työntekijä voi lukea. Jo tallennettujen vierailijoiden poisto esim. väärän merkinnän yhteydessä. Tapaustyyppien valinnainen merkintä (konfiguroitava), käytetään tilastotarkoituksiin, näin voidaan tehdä lisäpäätöksiä odotustilassa (esim. suorittaa tilastomoduulissa odotustilassa myös muuta kirjaamista, kuten kaupan ja yksityissektorin tapaustyypeissä, päämääränä olennaisen tiedon analysointi. Prioriteettien valinnainen varaus yksittäisille vierailijoille (esim. sairaalassa hätätila jne). SMS-ilmoituksen valinnainen merkintä (jos lisätyökalu on käytettävissä). Suora varaus huoneeseen/laskuri mahdollinen. Kirjattujen vierailijoiden/työntekijöiden ja odotusvyöhykkeiden yleiskatsaus. Näytön tyhjennys odotusajan jälkeen. CallUp- järjestelmän käynnistysten yksilöllinen määritys. Odottavat henkilöt (työntekijät) jotka on kutsuttu asiakkaiden toimesta joitakin kertoja, voidaan helposti kutsua uudelleen. Uutisnauhojen muuttaminen odotusalueella. Optio: Vuoronumerolippujen tulostusmahdollisuus. Voit suunnitella liput käyttämällä yksinkertaista tekstiohjelmaa. Mahdollisuus yksilöllisen suunnitelman tekemiseen kutakin odotustilaa varten. Lipputulostin voidaan varata järjestelmässä tulostamaan tiettyjä vuoronumerolippuja. Voitte optiona myös automatisoida käsintehtyjä merkintöjä vastaanotossa käyttöliittymän avulla. Voitte käyttää useita vastaanottoja, eri työasemia ja tietokoneita samassa järjestelmässä ja eri laiteyhdistelmiä kuten kosketusnäyttö, Online-liput tai lippumoduuli.. Tämä sallii vaihtoehdon näyttää odottaville ihmisille ainoastaan omaa ammattitaitoasi.

5 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 5 Alue Kosketusnäyttö Käytön suunnittelussa, ilman Upstream-vastaanottoa, suosittelemme teille kosketusnäyttömoduulia. Aiemmin määritellyt odotustilat näkyvät kosketusnäytöllä. Vierailijat saavat vuoronumerolipun valitsemalla heille oleellisen painikkeen jolloin heidät myös tallennetaan järjestelmään. Seuraavat parametrit voidaan valita yksitellen: Taustan suunnittelu (mahdollisuus mallipohjan suunnitteluun sisältyy toimituslaajuuteen). Painikkeiden koko, ilme ja ryhmittely odotustiloja varten. Järjestelmän laajentaminen rajoittamattomilla kielillä. Tulostetun vuoronumerolipun käytännöllisyys. Tarvittaessa voidaan myös tulostaa eri liput odotustilaa kohti. Valinnainen kieli, laskettuna vuoronumerosta, esteestä vapaata järjestelmää varten. Toiminnalliset ajat (myös useasti päivää kohden, voidaan asettaa kullekin viikonpäivälle). Määrittely, jos ja mitkä odotustilat näytetään kosketusnäyttöjärjestelmässä. Päävalikon ja alaryhmän valinnainen määritys. Alemman kolmannen tekstirivin muuttaminen kun toiminta on jatkuvaa. Mahdollisuus rajoittaa pääsylippujen maksimilukumäärää laskennalla. Aikaero kahden vuoronumerolipun välillä voidaan valita yksitellen (aikalukko jotta ehkäisee kaksoiskappalevaraukset). Riippuen hankitusta lisenssistä, eri yksilöllisesti konfiguroidut kosketusnäyttöjärjestelmät voidaan liittää NetCallUp:iin. Vuoronumerolippu voidaan suunnitella vapaasti (kuten vastaanottomoduulia varten). Yksittäiset tai tupla-pääsyliput voidaan tulostaa. Voidaan yhdistää vastaanottoon, lipputulostimeen ja Online-lippumoduuliin. Avainlippujen tulostin Vierailijat kirjataan käyttäen tätä moduulia. Määritetyt odotustilat näytetään pyynnöstä, ao. painikkeet. Jopa neljä odotustilaa voidaan määrittää. Valinnaiset prioriteettiasetukset yksittäisiä. odotustiloja varten Vuoronumerolippujen liikkeellelasku. Lippu voidaan suunnitella vapaasti. Voidaan määrittää toiminnallisia aikoja.

6 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 6 Yksittäinen tai kaksinkertainen lippu. Voidaan yhdistää vastaanottoon, kosketusnäyttöön ja Online-lippumoduuliin. NetAppoint-Moduuli Ajanvaraukset voidaan kirjata Online-periaatteella käyttäen (Online-Lippu) tätä moduulia. Ajanvaraukset tuodaan automaattisesti NetCallUpiin järkevässä ajassa. Verkkovaraus toteutetaan normaalisti NetCallUp Software GmbHin palvelimelle. Olennainen Web-sivusto on sisällytetty teidän omaan Websivustoonne. Yksityiskohtaiset ominaisuudet löytyvät palveluominaisuuksien yleiskatsauksesta NetAppointia varten. Odottavien Asiakas Tietty työntekijä kutsuu hänen osaamisalueeseensa ihmisten kutsu kuuluvan seuraavan vierailijan moduulia käyttämällä. Tämä tarkoittaa, että hän kutsuu seuraavan odottavan henkilön jota hän voi palvella, jos erilaisia odotustiloja on olemassa (esim. auton rekisteröinti, ajokorttiasiat). Seuraavat lisätoiminnot ovat käytettävissä tämän perustoiminnon lisäksi: Tieto odottavien ihmisten lukumäärästä ja heidän yksilölliset odotusaikansa (voidaan myös konfiguroida odotustilaa kohden tarvittaessa). Kynnysarvojen ylitykset on heti tunnistettavissa käyttäen ns. liikennevalojärjestelmää. Tarkista muiden odotustilojen tilanne optiona. Useat kutsunnat (relevantilla laskennalla) odotusvyöhyke-apuvälineellä. Odottavien ihmisten pysäköinti ja uudelleenkutsu. Suora kutsunta säädellyn numerojärjestyksen ulkopuolella (vain jos asiakkaalle on annettu asianmukaiset oikeudet konfiguroimalla). Jos on kutsuntatietoa kutsuttavan henkilön nimestä (kirjautumista vaativa), odotustiloista, odotusajasta ja valinnaisesta tapaustyypistä. Eteneminen toiseen odotustilaan tai toiselle työntekijälle käyttämällä mahdollista kirjausmuutosta lopetusaikaan. Odotustilan kytkentä päälle/pois. Hätäpuhelun laukaisu. Lisäkommenttien kirjaus vierailijasta. Tilastoanalyysi-tapauksen sulkeminen. Työntekijä voi yksinkertaisesti myös kirjata tapahtuman jos laskuri on vapaana, varattu tai suljettu. Teksti ja värit voidaan konfiguroida vapaasti Nykyinen toimintatila näytetään samanaikaisesti näyttömonitorilla. SMS-ilmoitus Jos odotusajat ovat pidempiä, on myös mahdollista että odottavat henkilöt käyttävät odotusaikaa eri paikassa. Tähän tarkoitukseen odottavan henkilön matkapuhelin numero kirjataan, joko, miehitetyssä vastaanotossa tai kosketusnäytöllä päätelaite indiointina.

7 P a l v e l u o m i n a i s u u d e t - N e t C a l l U p s i v u 7 Läpimenoaika kerrotaan hänelle NetCallUp:ssa, siten lasketaan nykyiset odotusajat, nykyiset odottavat henkilöt ja työntekijämäärä arvioituna kutsunta ajalla ja kerrotaan asiakkaalle ajoissa käyttäen automatisoitua SMS:ää. Odotusvyöhyk- Odotusvyöhyke Tätä moduulia tarvitaan näytölle silloin kun tarvitaan keiden laskeminen tietoa odotusvyöhykkeiden kutsunnoista, Sillä on seuraavat toiminnallisuudet: Odottavien ihmisten näyttö vilkkuvalla tiedolla ja/tai akustisella signaalilla. Te voitte määrittää, kuinka ja miten pitkään voimassa oleva kutsunta vilkkuu. Näytössä valittujen odotustilojen mukaan. Näyttö-apuväline voidaan valita vapaasti (näyttö, beamer, TV...). Optisen laitteen kuin myös sijainti ja erilaisten järjestelmämuuttujien suunnittelu (esim. kutsujen määrä, vierailijan nimi, työntekijöiden huonemäärä,...) on määritettävissä toimestasi käyttämällä toimitettuja työkaluja apuna (ks. myös EditDesign). Taustagrafiikat ovat määritettävissä yksilöllisesti. Erilaiset (valmiit suunnitelmat) voidaan tallentaa, jolloin niitä voidaan tuoda mukaan käytön aikana. Optio: On mahdollista poistaa valmis kutsunta näytöltä. Lisäksi on mahdollista lisätä tekstielementtejä, kuvaa/videot ja alemmat kolmannet tekstit. Alempaa 3. tekstiä päivitetään jatkuvasti jolloin sitä voidaan käyttää esim. vaihtuvana uutisnauhana. Voitte kytkeä usean, eri tavoin konfiguroidun odotusvyöhykkeen yhteen järjestelmään. Valinnainen kieli, laskettuna vuoronumerosta esteestä vapaata järjestelmää varten. Näyttö voidaan jakaa niin, että ylimääräinen ulkoinen ohjelmisto voi toimia tietyllä näyttöapuvälineellä. MuutaUlkoasua Tietoviihde Käyttämällä tätä työkalua, te voitte toteuttaa yllämainitut asetukset ja suunnitteluoptiot. Käsittely on hyvin helppoa Windows-käyttäjille; (Vedä ja pudota-teknologia), mitään ohjelmointitaitoa ei vaadita. Tällä työkalulla on mahdollista imuroida viimeisimpiä uutisia Internetistä ilmaiseksi ja toistaa niitä automaattisesti Aiemmin asetetussa alemmassa 3. rivissä. Seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä: Päivitystiheys voidaan määrittää. Eri internet-sivustoja voidaan käyttää tietovälineinä. Tietolähteitä voidaan säätää yksilöllisesti.

MEM-O-MATIC. 6800 järjestelmä

MEM-O-MATIC. 6800 järjestelmä MEM-O-MATIC 6800 järjestelmä Ohjeet Windows yhdysohjelmalle / 6800 yhdysohjelman käyttöohje זתתתתת Windows yhdysohjelman asennus tietokoneelle Tee uusi kansio esimerkiksi nimellä MEMO kovalevyllesi. Kopio

Lisätiedot

Opus SMS tekstiviestipalvelu

Opus SMS tekstiviestipalvelu Opus SMS tekstiviestipalvelu Sivu 1 / 17 1. Yleistä toiminnosta Opus SMS tekstiviestipalvelun avulla voidaan Opus Dental potilashallintaohjelmasta Lähettää muistutuksia tekstiviestillä Lähettää tiedusteluita

Lisätiedot

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21 Webforum Version 15.3 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2015-09-21 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Alustan otsikointi... 5 Alustan otsikoinnin uusi ryhmittely käyttäjän kuvalla... 5 Aloita

Lisätiedot

CLIENT TIEDONSIIRTO-JA RAPORTOINTIOHJELMA

CLIENT TIEDONSIIRTO-JA RAPORTOINTIOHJELMA CLIENT k k k k k TIEDONSIIRTO-JA RAPORTOINTIOHJELMA Sisältö 1. Yleistä CLIENT tiedonsiirto-ja raportointiohjelmasta... 3 2. Asetukset... 4 2.1 Yleiset asetukset... 4 2.2 Raportissa näytettävät sarakkeet...

Lisätiedot

Sisällys. 2 Aloittaminen. 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä. 5 Työajan mobiilikirjaus

Sisällys. 2 Aloittaminen. 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä. 5 Työajan mobiilikirjaus Sisällys 2 Aloittaminen 2 Ominaisuudet tuotantotyöntekijä esimerkissä 3 Ominaisuudet toimistotyöntekijä esimerkissä 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä 5 Ominaisuudet pääkäyttäjänä 5 Työajan mobiilikirjaus

Lisätiedot

Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com

Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com Internetajanvaraus Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com Kuinka Opus Internet ajanvaraus toimii? OpusOnlineClient Opus Online Client on ohjelmisto, joka huolehtii

Lisätiedot

kertaa samat järjestykseen lukkarissa.

kertaa samat järjestykseen lukkarissa. Opetuksen toistuva varaus ryhmällee TY10S11 - Tästä tulee pitkä esimerkki, sillä pyrin nyt melko yksityiskohtaisesti kuvaamaan sen osion mikä syntyy tiedon hakemisesta vuosisuunnittelusta, sen tiedon kirjaamiseen

Lisätiedot

Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta. Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä

Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta. Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä OLAP-kuution teko Jouni Huotari OLAP-ohjetekstit kopioitu Microsoftin ohjatun OLAP-kuution teko-ohjeesta Esimerkin kuvaus ja OLAP-määritelmä Tavoitteena on luoda OLAP-kuutio Northwind-tietokannan tilaustiedoista

Lisätiedot

TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO

TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO TIETOJEN TUONTI TIETOKANNASTA + PIVOT-TAULUKON JA OLAP-KUUTION TEKO JOUNI HUOTARI 2005-2010 OLAP-OHJETEKSTIT KOPIOITU MICROSOFTIN OHJATUN OLAP-KUUTION TEKO-OHJEESTA ESIMERKIN KUVAUS JA OLAP-MÄÄRITELMÄ

Lisätiedot

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa.

Windows Phone. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Windows Phone 8 -puhelimessa. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Windows Phone Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Windows-puhelimeesi,

Lisätiedot

NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta

NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta NetAppoint Online-resurssienvaraus ja hallintajärjestelmä sekä NetCallUp vuoronumero- ja jononhallinta Konsepti Edut Kuvaus Pääkohdat Virtuaalinen vastaanotto Virtuaalinen vastaanottopalvelu mahdollistaa

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Palautuslaatikosta... 3. 2 Tarkastajan yhteenvetonäkymä... 7. 3 Palautusten tallentaminen omalle koneelle...

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Palautuslaatikosta... 3. 2 Tarkastajan yhteenvetonäkymä... 7. 3 Palautusten tallentaminen omalle koneelle... Palautuslaatikko 2 Sisällysluettelo 1 Yleistä Palautuslaatikosta... 3 1.1 Palautuslaatikon luominen... 3 2 Tarkastajan yhteenvetonäkymä... 7 2.1 Palautusten tarkastelu... 8 2.2 Arvosanojen antaminen...

Lisätiedot

AJANVARAUKSEN TEKEMINEN (YLEISEEN RESURSSIIN)

AJANVARAUKSEN TEKEMINEN (YLEISEEN RESURSSIIN) OHJE 1(10) AJANVARAUKSEN TEKEMINEN (YLEISEEN RESURSSIIN) Tavastiassa on muutama yleinen resurssi, joiden varauksen voi tehdä GroupWisen kalenteriin. Merkinnän tekeminen ei edellytä oman kalenterin käyttämistä.

Lisätiedot

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.325 Versio 7.1.325 (version 7.1.311 jälkeen) Uudet ominaisuudet Tutkimus- tai hoitomääräys SV3 Tutkimus- tai hoitomääräys (SV3) lomake voidaan tulostaa joko Hoito-ikkunan

Lisätiedot

Tamico Yrityssähköposti

Tamico Yrityssähköposti ------- Tamico Yrityssähköposti Pikakäyttöopas ver. 106165-6, 18.8.2014 Sisältö 1 Johdanto... 1 1.1 Yleistä palvelusta... 1 2 Web-sähköpostin käyttäminen Tamico Yrityssähköposti -palvelussa.... 2 2.1 Yrityssähköpostipalveluun

Lisätiedot

MPCC-työkalua voidaan käyttää yhden laitteen valvontaan ja yhden tai useamman laitteen konfigurointiin (Modbus broadcast, osoite 0).

MPCC-työkalua voidaan käyttää yhden laitteen valvontaan ja yhden tai useamman laitteen konfigurointiin (Modbus broadcast, osoite 0). V1.0.0 (14.10.2015) 1 (7) KYTKENTÄ HUOM: toimii Modbus-masterina. Tämän vuoksi toinen mahdollinen Modbus-master on irrotettava verkosta, kun kytketään valmiiseen Modbus-verkkoon. Produalin Modbus-laitteiden

Lisätiedot

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! - Elikkä tässä ohjeessa näet kuinka voit tehdä peda.net palveluun koti/etätehtäviä tai vaikka kokeitten tekoa, tapoja on rajattomasti.

Lisätiedot

Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla

Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla Kirjan toteutus BoD easybook -taittotyökalun avulla Seuraavilla sivuilla esittelemme yksityiskohtaisesti, miten voit helposti ja nopeasti yhdistää kuvia ja tekstiä easybook -taittotyökalun avulla. Edellytykset

Lisätiedot

Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot

Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot Tullihallitus Ulkomaankauppaosasto 17.8.2007 OHJE 1(7) Nettipassitus, tunnistetun käyttäjän toiminnot Tullin nettipassitus-ohjelmasta otetaan elokuun lopussa 2007 käyttöön uusi versio, jossa aiempia ilmoituksia

Lisätiedot

ACUTE OHJE. Käyttäjän työpöytä

ACUTE OHJE. Käyttäjän työpöytä ACUTE OHJE Käyttäjän työpöytä Sisällysluettelo Käyttäjän työpöytä Työpöydän ylläpito tila Työpöydän laatikot Vastaanotolla tänään Omat tai sijaistetun varaukset Viikko tai päivä näkymä Voimassa olevat

Lisätiedot

Webforum. Version 16.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty:

Webforum. Version 16.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: Webforum Version 16.3 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2016-09-26 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Aloita-sivu... 5 Uusi kalenteri... 5 Dokumentit... 6 Tarkastus ja hyväksyminen viimeistellään

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

HRSuunti Net ja sen HRMobi työntekijäliittymä tarjoaa tehokkaan töihinkutsujärjestelmän extraajien löytämiseksi työvuoroille.

HRSuunti Net ja sen HRMobi työntekijäliittymä tarjoaa tehokkaan töihinkutsujärjestelmän extraajien löytämiseksi työvuoroille. HRMobi - Extraus HRSuunti Net ja sen HRMobi työntekijäliittymä tarjoaa tehokkaan töihinkutsujärjestelmän extraajien löytämiseksi työvuoroille. Toimintaperiaatteet HRSuunti Net extraus ominaisuus tarjoaa

Lisätiedot

AinaUCX palveluiden hallinta mobiilipäätelaitteesta Päävalikko

AinaUCX palveluiden hallinta mobiilipäätelaitteesta Päävalikko Päävalikko Toiminnekoodeilla voit nopeasti muokata Lync-asetuksiasi Toiminnekoodien päävalikkoon pääset valitsemalla matkapuhelimella #111# ja Soita näppäin ( vihreä luuri ) Tämän jälkeen puhelimeesi avautuu

Lisätiedot

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sisällysluettelo VIP Laajennettu raportointi... 3 Luo raportti Laajennetun raportoinnin työkaluilla... 4 Avaa Laajennettu raportointi... 4 Valitse

Lisätiedot

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu.

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu. 1 Investointien hallinta ja poistot Investointien (esimerkiksi koneet ja laitteet, maa-alueet ja kiinteistöt) hallinta Odoo kirjanpidossa tehdään "Omaisuuden hallinta" moduulin alaisuudessa. Siellä voidaan

Lisätiedot

GOOGLE-SIVUSTOJEN KAÄ YTTOÄ OÄ NOTTO

GOOGLE-SIVUSTOJEN KAÄ YTTOÄ OÄ NOTTO GOOGLE-SIVUSTOJEN KAÄ YTTOÄ OÄ NOTTO Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry 09/2012 Tämän ohjeen avulla lippukuntanne voi luoda uudet nettisivut käyttäen valmista Google sivusto mallipohjaa. OHJE: Google

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

ADMIN. Käyttöopas 08Q4

ADMIN. Käyttöopas 08Q4 ADMIN Käyttöopas 08Q4 Sisällysluettelo Uuden käyttäjän lisääminen...3 Käyttäjän poistaminen...3 Oikeudet...4 Käyttäjäasetukset...6 Aktiviteetin määritys...8 Aktiviteetin määrittely...8 Kenttämäärittelyt...9

Lisätiedot

MOBISITE-TYÖKALUN SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT

MOBISITE-TYÖKALUN SISÄLTÄMÄT TOIMINNOT MOBISITE-TYÖKALU MobiSite on työkalu matkapuhelimeen soveltuvan mobiilisivuston rakentamiseen. AIMO-järjestelmän jatkuvasti päivittyvä päätelaitetunnistus tunnistaa useimmat puhelinmallit ja mukauttaa

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

Hallintaliittymän käyttöohje

Hallintaliittymän käyttöohje Hallintaliittymän käyttöohje 1. Yleisiä huomioita Hallintaliittymän käyttöä helpottavia yleisiä huomioita: - Käytä listanäkymien hakukentissä kentän vieressä olevaa hakunappia, älä enter-näppäintä. - Älä

Lisätiedot

Webforum. Version 15.1 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-03-28

Webforum. Version 15.1 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-03-28 Webforum Version 15.1 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2015-03-28 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Dokumentit... 5 Uudet versiot dokumenttien katseluohjelmista ipadille... 5 Dokumenttien

Lisätiedot

Käyttöohjekirja NIBE Uplink

Käyttöohjekirja NIBE Uplink Käyttöohjekirja UHB FI 1228-1 231154 Sisällys 1 Yleistä 2 Palvelutarjonta 3 Vaatimukset 3 2 Rekisteröi NIBE Uplink 4 3 Tarvitsetko apua? 5 Aloitussivu 5 Ohjelmisto 8 Tilin asetukset 8 Uloskirjautuminen

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa Asetukset perustiedoissa: SMS -palvelun aktivointi tehdään kohdassa Perustiedot/Yrityksen asetukset/sms Asetukset (ks. kuva yllä) SMS -palvelun aktivointi:

Lisätiedot

Huoltajien Daisy. Päivitetty

Huoltajien Daisy. Päivitetty Huoltajien Daisy Päivitetty 30.10.2017 Sisältö Asetukset Vaihda salasana 4. Hoitoajat Tee hoitoaikavaraus 5. Hoitoajat Tee hoitoaikavaraus 6. Hoitoajat Muokkaaminen, lisääminen, poistaminen ja laskurin

Lisätiedot

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä Tullin turvasähköposti Asiakkaan ohje www.tulli.fi versio 2.2 8.1.2015 Korvaa version 2.1 22.5.2014 Tullin turvasähköposti Tulli lähettää sinulle sähköpostiviestin salattuna silloin, kun viesti tai sen

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

Luo mediaopas Tarinatallentimella

Luo mediaopas Tarinatallentimella Luo mediaopas Tarinatallentimella 2015 Tarinatallennin Tarinatallentimella voi helposti luoda mediaoppaita käytettäväksi älypuhelimilla. Sen avulla rakennat erilaisia kokonaisuuksia helposti ja hallitset

Lisätiedot

LoCCaM. LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen. Dimag Ky dimag.fi

LoCCaM. LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen. Dimag Ky dimag.fi LoCCaM LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen Dimag Ky janne.koski @ dimag.fi +358505907788 Laitteen lisääminen sovellukseen Sovelluksen pääsivulta valitaan oikeasta yläkulman valikosta Aloita uusi (1) Aukeavaan

Lisätiedot

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello PEM1123/ 410993A Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello ABB i-bus KNX SW/S2.5 Viikkokello Sisällysluettelo 1.0 Kuvaus 1.1 Laitteen käyttö...3 1.2 Ominaisuudet...3 1.3 Näppäimet ja osat...4 1.4 Tekniset

Lisätiedot

Päivitetty 17.11.2010. 2) Tarkasteltavan ajanjakson voit tässä määritellä kuukauden tarkkuudella.

Päivitetty 17.11.2010. 2) Tarkasteltavan ajanjakson voit tässä määritellä kuukauden tarkkuudella. Ohje tilastointiin ja yhteenvetoraportteihin 1(10) Tietojen haku ja yhteenvetoraportit Lista- ja Raportti-sivulla on mahdollisuus selata tietokannassa olevia tapahtumia ja poimia tarkasteluun tietyntyyppiset

Lisätiedot

PAIKALLISJÄRJESTÖKOHTAISTEN NETTISIVUJEN

PAIKALLISJÄRJESTÖKOHTAISTEN NETTISIVUJEN SAK:N PAIKALLISJÄRJESTÖJEN NETTIPALVELUT s. 1/7 PAIKALLISJÄRJESTÖKOHTAISTEN NETTISIVUJEN RAKENNE Paikallisjärjestöjen omille sivuille pääsee suoralla osoitteella, joka on muotoa www.sak-paikalliset.fi/paikkakunta

Lisätiedot

Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli

Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli Pardco Group Oy Magento Trustpoint integraatio/maksutapa - moduuli Asennus- ja asetusohjeet Pardco Group Oy 9/6/2013 Sisältö Yleistä moduulista... 2 Moduulin asennus... 2 Asetukset... 2 Trustpoint Invoice

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

Projektit. Pikaopas. Jaa projekti muiden kanssa Kutsu muita projektiyhteistyöhön valitsemalla Jaa.

Projektit. Pikaopas. Jaa projekti muiden kanssa Kutsu muita projektiyhteistyöhön valitsemalla Jaa. Projektit Pikaopas Seuraa tehtäviä SharePoint-tehtäväluettelon avulla voit kätevästi seurata projektiin liittyviä tehtäviä. Voit lisätä aloituspäivät ja määräpäivät, määrittää tehtäviä eri henkilöille

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi

Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi Valtti Valmis tutkinto työelämävalttina, Jenni Kaisto Sisältö NÄKYMÄ SISÄÄNKIRJAUTUESSA... 1 NINGIN HALLINNOINTI JA MUOKKAUS... 3 KOJELAUTA...

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle 2 Sisällys 1 Palvelunhallinta... 3 1.1 Käyttäjäryhmän luominen... 3 2 Tehtävienhallinta- perustiedot... 4 2.1 Yhtiön perustiedot... 4 2.2 Tehtävä-/

Lisätiedot

Verkkolisensoinnin Lueminut

Verkkolisensoinnin Lueminut Verkkolisensoinnin Lueminut Yrityksen hallinto Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Puhelin: +1-408-481-8000 Maksuton: +1-800-874-6253

Lisätiedot

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T GOLD ajanvaraukseen, asiakashallintaan ja markkinointiin. Dynaaminen Helppokäyttöinen Vaivattomasti ylläpidettävä Edullinen on ratkaisu Online-ajanvarauksella lisäetua palveluun MARKET:ssa asiakkaasi saavat

Lisätiedot

Rekisteröintiohjeet siirryttäessä vanhasta koulutusrakenteesta uuteen koulutusohjelmaan (Iso pyörä)

Rekisteröintiohjeet siirryttäessä vanhasta koulutusrakenteesta uuteen koulutusohjelmaan (Iso pyörä) Rekisteröintiohjeet siirryttäessä vanhasta koulutusrakenteesta uuteen koulutusohjelmaan (Iso pyörä) Tämä ohje sisältää Oodiin rekisteröintiohjeet opintojen eri vaiheissa tapahtuvaan siirtymiseen vanhasta

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 31.12.2015 Versio 7.1.339 Versio 7.1.339 (version 7.1.336 jälkeen) Korjattu virhe, joka esti kirjauksen hoitokertomukseen 31.12.2015 Versio 7.1.336 (version 7.1.325 jälkeen)

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Pauliina Munter / Suvi Junes Tampereen yliopisto/tietohallinto 2013

Pauliina Munter / Suvi Junes Tampereen yliopisto/tietohallinto 2013 Tehtävä 2.2. Tehtävä-työkalun avulla opiskelijat voivat palauttaa tehtäviä Moodleen opettajan arvioitaviksi. Palautettu tehtävä näkyy ainoastaan opettajalle, ei toisille opiskelijoille. Tehtävä-työkalun

Lisätiedot

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Opus Internet ajanvaraus Sivu 2 / 14 Sisältö Opus Online Client... 3 Web asetukset... 3 Vastaanotot... 3 Hoitohenkilöt... 5 Luo aliverkkotunnus... 6 Mukauttaminen... 7

Lisätiedot

Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN

Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla Yläpalkin painikkeet Ääni: Tallennuksen alkamisesta voidaan ilmoittaa äänimerkillä Pop-up: Jos tämä on aktivoituna, tallennuksen

Lisätiedot

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla.

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. 4.1 Maaliskuu 2015 Sovitusopas Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. Katso myös Phonak Target -aloitusnäytön kohta [Uutisia]. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Siinä tapauksessa tätä ohjelehtistä ei tarvita.

Siinä tapauksessa tätä ohjelehtistä ei tarvita. CONNECT -järjestelmä on älykäs ja joustava verkko, jossa yksittäiset laitteet eivät vain yksipuolisesti lähetä tai vastaanota signaaleja, vaan ne myös kommunikoivat keskenään. Näin järjestelmä käyttää

Lisätiedot

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille

CitiManager: Siirtymisen pikaopas kortinhaltijoille Tämä pikaopas kertoo: 1. Kuinka CitiManageria varten rekisteröidytään? a) Vain nykyiset verkkotiliotteita käyttävät kortinhaltijat b) Vain paperitiliotteita käyttävät kortinhaltijat 2. Tärkeitä vinkkejä

Lisätiedot

Sonera Neuvottelupalvelut Microsoft Office 365 -sisäänsoittopalvelu. Pikaopas

Sonera Neuvottelupalvelut Microsoft Office 365 -sisäänsoittopalvelu. Pikaopas Sonera Neuvottelupalvelut Microsoft Office 365 -sisäänsoittopalvelu Pikaopas Sisältö Johdanto... 2 Järjestelmävaatimukset... 2 Vinkkejä audioneuvottelutoiminnon käyttöön... 3 Audioneuvotteluasetukset...

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

Palaute. Asetukset: Nimeä palaute ja kirjoita kuvaus tai ohjeet.

Palaute. Asetukset: Nimeä palaute ja kirjoita kuvaus tai ohjeet. Palaute Palaute -työkalulla opettaja voi rakentaa kyselyn, johon opiskelijat vastaavat joko anonyymisti tai nimellään. Opettaja voi tarkastella vastauksia koosteena tai yksitellen. Asetukset: Nimeä palaute

Lisätiedot

Respa tilanvaraussovellus

Respa tilanvaraussovellus 1 Respa tilanvaraussovellus Selainkäyttöistä Respa -tilanvaraussovellusta voidaan käyttää esim. kokous- ja liikuntatilojen varausten tekemiseen. Sovellus toimii kaikilla yleisesti käytössä olevilla www-selaimilla.

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Jos pyydät Lexmarkin asiakastukikeskukselta apua tulostusongelman ratkaisemisessa, sieltä saatetaan ohjata sinut vianmääritystilan avulla muuttamaan oletusasetuksia (esimerkiksi ottamaan käyttöön PPDS-tiedostojen

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link

TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link TimeEdit on työjärjestys- (lukujärjestys) ja tilanvarausohjelmisto. Sisältö 1 Oikeudet... 2 2 TimeEdit Web... 2 3 Kirjautuminen...

Lisätiedot

Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa.

Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa. Kuljettajan ohje Eksote -tilaukset Taksi Helsingin MTI-välitysjärjestelmässä Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa. Eksote -kyytien

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä jaksossa on tietoja käyttöpaneelin käytöstä, tulostimen asetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoiden sisällöstä. 1 Useimpia tulostimen asetuksia voi muuttaa sovellusohjelmasta tai tulostinajurista.

Lisätiedot

Ostokorin hintasäännöt

Ostokorin hintasäännöt Ostokorin hintasäännöt Tilaussumman ylittyessä ilmainen toimitus Ensimmäisessä esimerkissä ei asikkaan tarvitse lisätä ostoskorissa alennuskoodia vaan se lasketaan automaattisesti, kun sääntö astuu voimaan

Lisätiedot

Luo uusi palvelu valitsemalla Asetukset ja Palvelut.

Luo uusi palvelu valitsemalla Asetukset ja Palvelut. Käyttöopas Luo uusi palvelu valitsemalla Asetukset ja Palvelut. 2 3 4 1 Lisää uusi palvelu: 1. Aloita seuraavasti: Valitse Asetukset ja sen jälkeen palvelut. Valitse luo uusi palvelu. 2. Nimi ja palvelun

Lisätiedot

MTData-autopäätteiden ohjelmistopäivitys

MTData-autopäätteiden ohjelmistopäivitys Autoilija- ja kuljettajatiedote View this email in your browser MTData-autopäätteiden ohjelmistopäivitys MTData -autopäätteisiin asennetaan uusi ohjelmistopäivitys. Päivitykset lähetetään autoihin jaksoittain

Lisätiedot

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Kuinka moneen tietovuotoon teidän yrityksellänne on varaa? Palomuurit ja VPN ratkaisut suojelevat yritystä ulkopuolisia uhkia vastaan,

Lisätiedot

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys

Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Office 365 palvelujen käyttöohje Sisällys Sisäänkirjautuminen... 2 Office 365:n käyttöliittymä... 3 Salasanan vaihto... 5 Outlook-sähköpostin käyttö... 7 Outlook-kalenterin käyttö... 10 OneDriven käyttö...

Lisätiedot

Versio Fidelix Oy

Versio Fidelix Oy Versio 1.96 2014 Fidelix Oy Sisällysluettelo 1 Yleistä... 4 1.1 Esittely... 4 1.1 Toimintaperiaate... 5 1.2 Käyttöönotto... 6 2 Käyttöliittymä... 7 2.1 Päävalikko ja käyttö yleisesti... 7 2.2 Säätimen

Lisätiedot

Tietosuoja-portaali. päivittäjän ohje

Tietosuoja-portaali. päivittäjän ohje Tietosuoja-portaali päivittäjän ohje Maisa Kinnunen 2010 1 Sisältö PÄIVITTÄJÄN OHJE Kirjautuminen...3 Sivujen tekstin muokkaus...4 Tiedostojen lisääminen palvelimelle...9 Jos sinun pitää selvittää tiedoston/kuvan

Lisätiedot

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99 5093/98/FI/lopullinen WP 17 Tietosuojatyöryhmä Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä suositus 1/99 ohjelmistojen ja laitteistojen Internetissä suorittamasta ei-havaittavasta ja automaattisesta

Lisätiedot

Elisa Lomatiedote Käyttöohje

Elisa Lomatiedote Käyttöohje Elisa Oyj Ohje 1 (6) Elisa Lomatiedote Käyttöohje Elisa Oyj Ohje 2 (6) Sisällys 1 Johdanto... 3 2 Palvelun käyttöönotto... 4 3 Palvelun käyttö... 4 3.1 Päävalikko... 4 3.2 Palvelun asetukset... 4 3.3 Hallintapalvelun

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen Ryhmäkirjeen hyödyntäminen hannele.rajaniemi@jyu.fi konkkola@cc.jyu.fi Sisältö Joukkokirje-toiminnon (Wordin ja Excelin yhteiskäytön) periaatteet Excel tietolähteenä tutuksi (valmis harjoitustiedosto)

Lisätiedot

Sisällys. Vaaravyöhykkeet 3

Sisällys. Vaaravyöhykkeet 3 TomTom Viiteopas Sisällys Vaaravyöhykkeet 3 Vaaravyöhykkeet Ranskassa... 3 Vaaravyöhykevaroitukset... 3 Varoitustavan muuttaminen... 3 Raporttipainike... 4 Uuden vaaravyöhykkeen ilmoittaminen tien päällä...

Lisätiedot

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI

MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE MUSTALINJA.FI MUSTALINJA II KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. PUHELIMEN PERUSNÄYTTÖ JA KUVAKKEIDEN MERKITYKSET... 3 2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN... 4 3. ASETUKSET ULOSPÄIN NÄKYVÄN NUMERON VALINTA... 5 4. ASETUKSET JONOJEN

Lisätiedot

2013 Asiakaspalvelun työvälineet. Cuuma Communications Oy

2013 Asiakaspalvelun työvälineet. Cuuma Communications Oy 2013 Asiakaspalvelun työvälineet Cuuma Communications Oy Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin Päätelaitteet Laadukkaan asiakaspalvelun lähtökohtana on laadukas ääni ja helppokäyttöiset työkalut. 710 720 760 820

Lisätiedot

3 TAPAA KATSELLA OHJAUSPANEELIA - 1

3 TAPAA KATSELLA OHJAUSPANEELIA - 1 WINDOWSIN ASETUKSET WINDOWSIN ASETUKSET Asetuksilla pyritään siihen, että käyttö olisi turvallisempaa, helpompaa ja mukavampaa Windowsin asetukset löytyvät Ohjauspaneelista Osa asetuksista on lisäohjelmakohtaisia

Lisätiedot

Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA. Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi.

Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA. Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi. Punomo Blogit BLOGIN LUOMINEN WORDPRESS-ALUSTALLA Kirjaudu -palveluun osoitteessa www.punomo.npn.fi/wp-login.php tunnuksellasi. Tunnuksia jakavat Punomo.fi:n ylläpitäjät. Kun olet kirjautunut, blogin OHJAUSNÄKYMÄ

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö)

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Ecom OVeT-palveluun valittavat tiedostot...2

Lisätiedot

Järjestelmänvalvontaopas

Järjestelmänvalvontaopas Järjestelmänvalvontaopas Medtronic MiniMed Northridge, CA 91325 USA 800 646 4633 (800-MiniMed) 818 576 5555 www.minimed.com Edustaja EU:n alueella Medtronic B.V. Earl Bakkenstraat 10 6422 PJ Heerlen Alankomaat

Lisätiedot

Lisenssin hakeminen PTC:n verkkosivun kautta

Lisenssin hakeminen PTC:n verkkosivun kautta 10.4.13 (rev. 2) Lisenssin hakeminen PTC:n verkkosivun kautta Kun haetaan ensimmäisen kerran Mathcad-lisenssi, sen voi tehdä PTC: kotisivulta. Kun konetta vaihdetaan, voi Mathcadin lisenssin voi käydä

Lisätiedot

Ksenos Prime Käyttäjän opas

Ksenos Prime Käyttäjän opas Ksenos Prime Käyttäjän opas Versio 11.301 Turun Turvatekniikka Oy 2011 Selaa tallenteita. Tallenteiden selaaminen tapahtuu samassa tilassa kuin livekuvan katselu. Voit raahata hiirellä aikajanaa tai käyttää

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Merikarvian Matkailu ry Postiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Käyntiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Rekisteri on vain Merikarvian

Lisätiedot

AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje

AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje AinaUCX 1 (6) AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje Microsoft Lync Web Scheduler on verkkopohjainen ohjelma, jolla voit luoda Lync-kokouksia, jos käytössäsi ei ole Microsoft Outlookia tai käytät käyttöjärjestelmää,

Lisätiedot

Yksityisautoilijoille ABAX AJOPÄIVÄKIRJA

Yksityisautoilijoille ABAX AJOPÄIVÄKIRJA The difference is ABAX Yksityisautoilijoille ABAX AJOPÄIVÄKIRJA The difference is ABAX 2 The difference is ABAX ABAX SÄHKÖINEN AJOPÄIVÄKIRJA Tähän esitteeseen on koottu vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät

Lisätiedot