AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje"

Transkriptio

1 AinaUCX 1 (6) AinaUCX Web Scheduler - Käyttöohje Microsoft Lync Web Scheduler on verkkopohjainen ohjelma, jolla voit luoda Lync-kokouksia, jos käytössäsi ei ole Microsoft Outlookia tai käytät käyttöjärjestelmää, joka ei ole Windowspohjainen. Web Schedulerissa voit luoda uusia kokouksia, muuttaa aiemmin määritettyjä kokouksia ja lähettää kutsuja käyttämälläsi sähköpostiohjelmalla. 1 Web Scheduler portaali https://lync.next.aina.net/scheduler on Web Schedulerin portaali AinaUCX palvelussa. 1.1 Web Scheduleriin kirjautuminen Portaaliin kirjaudutaan omalla Lync-tunnuksella (=sähköpostiosoite) ja Lyncin salasanalla. Huom! Voidaksesi varata palaverin Web Schedulerin kautta tulee käytössäsi olevan Lync lisenssin olla tasoltaan vähintään Enterprise. 2 Lync kokouksen luominen Lync-kokoukset voivat olla sekä online-kokouksia että neuvottelupuheluja. Osallistujat voivat liittyä tietokoneella katsoakseen esitystä tai liittyä kokoukseen puhelimitse pelkkää ääntä varten. Siirry osoitteeseen https://lync.next.aina.net/scheduler ja kirjaudu Web Scheduleriin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. 1. Valitse välilehti Luo uusi kokous. 2. Kirjoita Aihe-ruutuun kokouksen aihe. Voit jättää kokouksen sijainniksi online-kokous tai lisätä sijainnin, esimerkiksi neuvotteluhuoneen, jos on myös henkilöitä, jotka osallistuvat paikan päällä. 3. Kirjoita lyhyt viesti tai kokouksen esityslista Sanoma-ruutuun (valinnainen). 4. Valitse avattavasta valikosta kokouksen aikavyöhyke. 5. Valitse kokouksen aloitus- ja lopetuspäivämäärä ja -aika. Perusoletukset: Oletuksena on, että kaikki, myös yrityksen ulkopuoliset henkilöt, voivat ohittaa odotustilan, joka on näennäinen odotusalue, josta voit päästää

2 AinaUCX 2 (6) henkilöt sisään tai estää pääsyn. Lisätietoja vaihtoehtojen muuttamisesta on kohdassa Käyttö ja esittäjät. Oletusarvon mukaan kenellä tahansa organisaatiosta kutsutulla on esittäjän käyttöoikeudet. Lisätietoja vaihtoehtojen muuttamisesta on kohdassa Käyttö ja esittäjät. 6. Lisää osallistujien nimet Osallistujat ja äänet -kohdassa käytettävissä olevaan ruutuun ja erota ne toisistaan puolipisteellä (;). 7. Tarkista, että nimet ovat oikeat, valitsemalla Tarkista nimet. Kirjoita yrityksen ulkopuolelta kutsuttujen henkilöiden kohdalla sähköpostiosoite kokonaisuudessaan, esimerkiksi Huom! Web Scheduler ei tarkista osallistujien tai neuvotteluhuoneiden käytettävyyttä. Jos tiliisi on määritetty audioneuvottelujärjestäjä, kokouskutsu sisältää ilmaisnumeron, maksullisen numeron ja osallistujakoodin. Valintansa mukaan kokouksen osallistujat voivat käyttää tietokoneen ääntä tai soittaa kokoukseen. 8. Tallenna luomasi kokous. 3 Kutsujen lähettäminen kokouksen osallistujille Saatuasi kalenterikutsun valmiiksi ja tallennettuasi sen PC:n näytölle ilmestyy ponnahdusikkuna. Se sisältää kokoukseen liittymistiedot. Voit lähettää varsinaisen kokouskutsun joko sähköpostiohjelmalla tai icalendarilla: 3.1 Kutsujen lähettäminen sähköpostiohjelmalla Halutessasi lähettää kokouskutsun sähköpostiohjelmallasi toimi seuraavasti: 1. Tallennettuasi kokouskutsun aukeaa kokouksen tiedot sisältävä ponnahdusikkuna. 2. Valitse hiirellä kokouksen tiedot, kuten kokouksen URL-osoite, puhelinneuvottelun numero ja kokoustunnus. 2. Valitse hiiren kakkospainikkeen takaa Kopioi. 3. Avaa mikä tahansa sähköpostiohjelma ja luo tavallinen kokouspyyntö. 4. Liitä Lync online -kokouksen tiedot (kopioitu vaiheessa 4) kutsuun. 5. Lisää osallistujat, tarkista kokouksen päivämäärä ja aika, kirjoita kokouksen esityslista ja lähetä kutsu.

3 AinaUCX 2 (6) Vihje: Hyväksyttyäsi kokouskutsun ja valittuasi ponnahdusikkunan OK-valinnasta voit avata kokouksen tiedot myös valitsemalla Näytä kokouksen liittymistiedot Web Scheduler -kokouksen tiedot -sivulla. 3.2 Lähetä kutsut icalendarilla icalendarilla eri sähköpostijärjestelmien käyttäjät voivat vaihtaa kalenteritietoja. icalendar-kutsun vastaanottajilla on oltava tuettu ohjelmisto kokouskutsun avaamista ja vastaamista varten. 1. Valitse Omat kokoukset -osiossa kokous sen aiheen perusteella ja valitse sitten Vie muodossa icalendar. 2. Valitse Avaa sähköpostiohjelman niin kehottaessa. Huom! icalendar sisältää kaikki kokouksen ajoittamisen aikana lisätyt tiedot, kuten viestin, osallistujat, kokouksen sijainnin, päivämäärän ja ajan. 3. Kun kalenterimerkintä avautuu, lähetä se edelleen henkilöille, jotka lisäsit osallistujiksi kokousta järjestäessäsi. 4. Kutsun saaneet voivat nyt avata icalendar-tiedoston omalla sähköpostiohjelmallaan, kuten Outlookilla, Notesilla tai icalilla. 4 Käyttöoikeudet ja esittäjät Oletusarvoiset Käyttö ja esittäjät -asetukset ovat optimaaliset normaaleille työryhmäkokouksille. Kokousasetuksia voi mukauttaa omien vaatimusten, kokoustyypin ja osallistujien mukaan. Valitse Käyttö ja esittäjät -osan kokouksen tiedot -sivulla ne, jotka voivat ohittaa odotustilan ja ne, jotka voivat liittyä kokoukseen esittäjinä.

4 5 Kokouksen odotustila ja sen merkitys eri kokoustilanteissa AinaUCX 3 (6) Alla on kuvattu tilanteita miten kokouksen odotustilaa voi hyödyntää tietoturvan lisäämiseksi. Käyttöasetukset Vain järjestäjä (lukittu) Omasta yrityksestä kutsutut henkilöt Oman yritykseni henkilöt Kaikki, mukaan lukien yrityksen ulkopuoliset henkilöt Mitä tapahtuu Vain järjestäjä ohittaa odotustilan. Kaikkien muiden on odotettava odotustilassa, kunnes heidät päästetään sisään. Henkilöiden, joilla ei ole tiliä verkossa tai joita ei ole kutsuttu, on odotettava odotustilassa, kunnes heidät päästetään sisään. Henkilöiden, joilla ei ole tiliä verkossa, on odotettava odotustilassa, kunnes heidät päästetään sisään. Kukaan ei odota odotustilassa. Suositellaan seuraavissa tapauksissa Henkilöiden ei haluta näkevän sisältöä ennen kokousta tai keskustelette luottamuksellisista tiedoista. Keskustelette luottamuksellisista tiedoista ja haluat sallia vain tietyt henkilöt yrityksestäsi mukaan. Kaikilla osallistujilla on tili organisaation verkossa ja luottamuksellisista tiedoista ei keskustella. Kutsut ulkopuolisia osallistuja ja luottamuksellisista tiedoista ei keskustella. Huom! Vaikka kokouksen odotustila on käytössä, kokoukseen soittavat osallistujat ohittavat automaattisesti odotustilan. 6 Kokouksen esittäjäasetukset Esittäjäasetukset Kuka on esittäjä Suositellaan seuraavissa tapauksissa Vain järjestäjä Oman yritykseni henkilöt Kaikki, mukaan lukien yrityksen ulkopuoliset henkilöt (ei ole mitään rajoituksia) Valitsemani henkilöt Vain kokoukset ajoittanut henkilö. Kaikki kutsutut, jolla on tili verkossa. Kaikki kutsutut. Sinä ja valitsemasi osallistujat. Esitykset, joissa osallistujien ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa kokouksen sisältöön. Kokouksen aikana voidaan määrittää lisää esittäjiä. Sisäiset ryhmätyöistunnot, joissa kaikki osallistujat voivat jakaa ja muokata kokouksen sisältöä. Ryhmätyöistunnot sellaisten henkilöiden kanssa, joilla ei ole tiliä verkossa. Esitykset, joissa on useampi esittäjä kuin yksi. Huom! Ulkoisia osallistujia tai jakeluluetteloita ei voi kutsua esittäjinä käyttämällä Valitsemani henkilöt -vaihtoehtoa. Yksityisille voi antaa esittäjän käyttöoikeuden, kun ollaan kokoushuoneessa.

5 AinaUCX 4 (6) 7 Kokoukseen liittyminen Kokoukseen voi liittyä joko käyttämällä kutsussa olevaa kokouslinkkiä kirjautumiseen tai kokouksen voi käynnistää valitsemalla Web Schedulerissa Omat kokoukset -välilehti. 1. Valitse Omat kokoukset -kohdassa kokous. 2. Valitse kokouksen tiedot -sivulla Liity kokoukseen. 3. Lync avautuu ja voit kirjautua kokoukseen. 8 Aiemmin luotujen kokouksien tarkastelu ja muokkaaminen Web Schedulerin Omat kokoukset välilehdellä näet kaikki järjestämäsi kokoukset. Muista, että Web Scheduler näyttää vain järjestämäsi kokoukset, mutta ei kokouksia, joihin sinut on kutsuttu. 1. Avaa kokoustiedot -sivu valitsemalla kokous. Sivulla on kokouksen lyhyt yhteenveto, joukko käsiteltäviä välilehtiä ja kokouksen tiedot. 2. Valitse Muokkaa kokousta. 3. Tee tarvittavat muutokset ja valitse Tallenna. 4. Valitse sanomaikkunassa OK jolla vahvistat muokatut tiedot. Tärkeää! Kun kokous päivitetään, kutsutuille henkilöille on lähetettävä päivitetyt tiedot manuaalisesti. Web Scheduler ei päivitä kutsuttujen kalenteria automaattisesti. Jos olet lähettänyt kutsun icalendarilla, avaa kutsu ja lähetä päivitys valitsemalla Vie muodossa icalendar uudelleen. Jos kopioit Lync-kokouksen tiedot tavalliseen kokouskutsuun, avaa kutsu, päivitä siihen uudet kokoustiedot ja lähetä päivitetty kutsu osallistujille uudelleen. 9 Kokouksen poistaminen tai peruuttaminen Kokoukset vanhenevat web portaalissa 14 päivää ajoitetun päättymisajan jälkeen, mutta kokouksen voi myös poistaa, jos haluat tyhjentää Web Schedulerin tiedot tai peruuttaa kokouksen. 1. Valitse poistettava kokous Omat kokoukset -välilehdessä.

6 AinaUCX 5 (6) 2. Valitse kokouksen tiedot -sivulla Poista kokous. 3. Valitse vahvistusruudussa Kyllä. Tärkeää! Osallistujille on lähetettävä erillinen peruutusilmoitus, koska Web Scheduler ei päivitä kutsuttujen kalenteria automaattisesti. Jos alkuperäiset kutsut lähetettiin icalendarilla, avaa kutsu ja valitse Peruuta. Tämä lähettää kutsun vastaanottajille peruutusilmoituksen. Jos kopioit Lync-kokouksen tiedot tavalliseen kokouskutsuun, avaa kutsu ja lähetä sitten peruutushuomautus kutsutuille valitsemalla Peruuta.

Microsoft Apps for Symbian -käyttöohje

Microsoft Apps for Symbian -käyttöohje Microsoft Apps for Symbian -käyttöohje 1.0. painos 2 Tietoja Microsoft Apps -sovelluksesta Tietoja Microsoft Apps -sovelluksesta Microsoft Apps tuo Microsoft -yrityssovellukset ohjelmistoversiota 111.030.0609

Lisätiedot

Lync Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear here. www.salcom.fi

Lync Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear here. www.salcom.fi Lync Pikaohje Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear www.salcom.fi here. Copyright 2011 Salcom Group Oy Lync Pikaohje 1 (20) SISÄLLYSLUETTELO Lync... 1 Yhteystietoluettelo...

Lisätiedot

Microsoft Apps -käyttöohje

Microsoft Apps -käyttöohje Microsoft Apps -käyttöohje 1. painos 2 Tietoja Microsoft Apps -sovelluksesta Tietoja Microsoft Apps -sovelluksesta Microsoft Apps tuo Microsoft-yrityssovellukset ohjelmistoversiota 111.030.0609 käyttävään

Lisätiedot

Cisco Unified Personal Communicator -versio 8.5

Cisco Unified Personal Communicator -versio 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator -versio 8.5 Usein kysytyt kysymykset 2 Perusteet 2 Käyttöönotto 3 Tavoitettavuus 5 Yhteystiedot 8 Chat 10 Puhelut 18 Neuvottelupuhelut 25

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-asiakkaiden hallintakonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 2.5 9..203 Sisältö Mikä on VIP-asiakkaiden hallintakonsoli?... 4 Näin pääset alkuun VIP-ohjelmassa...

Lisätiedot

Verkkosovelluksen käyttöopas

Verkkosovelluksen käyttöopas www.novell.com/documentation Verkkosovelluksen käyttöopas Filr 1.1 Heinäkuu 2014 Tekijänoikeustiedot Novell, Inc. ei takaa, että tämän oppaan tiedot ja ohjeet ovat virheettömiä, ja torjuu nimenomaiset

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa

Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Office 365:n käyttäminen iphonessa tai ipadissa Pikaopas Sähköpostien tarkistaminen Määritä iphone tai ipad lähettämään ja vastaanottamaan Office 365 -sähköpostia. Tarkista kalenteri missä tahansa Voit

Lisätiedot

Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten

Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten SISÄLTÄÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN JA TAKUUN Yhdysvaltojen pääkonttori Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San

Lisätiedot

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sisällysluettelo VIP Laajennettu raportointi... 3 Luo raportti Laajennetun raportoinnin työkaluilla... 4 Avaa Laajennettu raportointi... 4 Valitse

Lisätiedot

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa

Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Pikaopas Tarkista sähköposti Määritä Android-puhelin lähettämään ja vastaanottamaan Office 365-sähköpostia. Tarkista kalenteritiedot missä liikutkin Android-puhelimeen

Lisätiedot

Webforum Teamwork & Professional

Webforum Teamwork & Professional Webforum Teamwork & Professional Käyttö- ja hallinnointiopas versio 15.1 Viimeisin päivitys: 2015-03-31 Sisällysluettelo Johdanto... 4 Sisään kirjautuminen... 4 Kadotitko tai unohditko henkilökohtaiset

Lisätiedot

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Käyttöopas

IBM SmartCloud inotes. IBM SmartCloud inotes Käyttöopas IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Käyttöopas IBM SmartCloud inotes IBM SmartCloud inotes Käyttöopas Huomautus Ennen kuin käytät näitä tietoja ja niiden tukemaa tuotetta, lue kohdan Huomautukset

Lisätiedot

OFFICE 365 KOULUKÄYTÖSSÄ. TIIVISTELMÄ Tästä oppaasta löydät ohjeita Office 365 palvelun peruskäyttöön koulutyössä. Office 365 for Education

OFFICE 365 KOULUKÄYTÖSSÄ. TIIVISTELMÄ Tästä oppaasta löydät ohjeita Office 365 palvelun peruskäyttöön koulutyössä. Office 365 for Education Olen saanut opettajalta ihan oman sähköpostiosoitteen, jonka loppu on @eduouka.fi. Voin kirjautua O365 palveluun omalla tunnuksella myös kotona. Tunnus on sama, jolla kirjaudun koulun tietokoneelle. Minulla

Lisätiedot

Anvia Yritystietoturvaportaalin käyttöohje

Anvia Yritystietoturvaportaalin käyttöohje Sivu 1(15) Anvia Yritystietoturvaportaalin käyttöohje Pääsivu Portaalissa näytetään verkon tietokoneiden tietoturvatila ja ilmoitetaan mahdollisista korjausta vaativista tietoturvaongelmista. Onko verkko

Lisätiedot

ELISA TOIMISTO - PÄÄKÄYTTÄJÄOHJE

ELISA TOIMISTO - PÄÄKÄYTTÄJÄOHJE ELISA TOIMISTO - PÄÄKÄYTTÄJÄOHJE Sisällys 1 Toimisto Lokaali palvelun hallinta... 1 1.1 Toimisto Lokaali -palvelun hallintakeskukseen kirjautuminen... 1 1.2 Toimisto Lokaali organisaatiovalikko... 2 1.3

Lisätiedot

Microsoft Outlook 2010

Microsoft Outlook 2010 Microsoft Outlook 2010 Outlook 2010 koulutuksen sisältö Outlookin näkymät ja asetukset Outlook 2010 sähköposti Uusi sähköposti Saapunut sähköposti Allekirjoitus Yhteystiedot Automaattiset vastaukset Viestien

Lisätiedot

Käyttöopas. Protector Suite 2009

Käyttöopas. Protector Suite 2009 Käyttöopas Protector Suite 2009 Esitettyjen tietojen uskotaan olevan oikeita ja luotettavia. Upek, Inc ei kuitenkaan vastaa tietojen käytön seurauksista tai kolmansien osapuolten patenttien ja muiden oikeuksien

Lisätiedot

Novell Filr 1.2 -työpöytäsovellus Windowsille pikaaloitus

Novell Filr 1.2 -työpöytäsovellus Windowsille pikaaloitus Novell Filr 1.2 -työpöytäsovellus Windowsille pikaaloitus Huhtikuu 2015 Pika-aloitus Novell Filrin avulla voit helposti käyttää kaikkia tiedostojasi ja kansioitasi pöytätietokoneella, selaimella tai mobiililaitteella.

Lisätiedot

Käyttöohje: FirstClass Client 7.0 Muokattu: 19.08.2003

Käyttöohje: FirstClass Client 7.0 Muokattu: 19.08.2003 Versio ja pvm Laatinut Muokattu pvm Muokannut 1.0c / 19.08.2003 Tero Avellán 19.08.2003 Tero Auranmaan Aluetietoverkko Oy 1/31 Käyttöohjeen muutoshistoria: Pvm. Versio Mitä tehty Nimi Huomautukset Tämän

Lisätiedot

BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS

BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS KIITOS että valitsitte ClickFree Backup laitteen. Nämä käyttöohjeet on laadittu avuksi tuotteen käytössä, mutta luonnollisesti toivomme että laitteen käyttö sujuisi intuitiivisesti

Lisätiedot

Käyttöohje TC 7.2. Cisco TelePresence MX200 G2 MX300 G2 MX700 MX800 SX80

Käyttöohje TC 7.2. Cisco TelePresence MX200 G2 MX300 G2 MX700 MX800 SX80 1 Cisco TelePresence MX200 G2 MX300 G2 MX700 MX800 SX80 TC 7.2 Käyttöohje Tuotettu: heinäkuu 2014 tuotteelle TC 7.2 2 Sisällys Tämän ohjeen sisältö Johdanto videoneuvotteluun Paras käytäntö... 4 Kosketusnäytön

Lisätiedot

Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus

Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus Huhtikuu 2015 Pika-aloitus Novell Filrin avulla voit helposti käyttää kaikkia tiedostojasi ja kansioitasi pöytätietokoneella, selaimella tai mobiililaitteella.

Lisätiedot

Basware Invoice Processing ThinClient 5.1

Basware Invoice Processing ThinClient 5.1 Pikaohje Basware Invoice Processing ThinClient 5.1 Johdanto Tässä asiakirjassa on ohjeita tavallisimpien käyttäjän tehtävien suorittamisesta. Käytönaikaisessa ohjeessa on yksityiskohtaisempaa tietoa tietyistä

Lisätiedot

Versio 9.0 KÄYTTÖOPAS

Versio 9.0 KÄYTTÖOPAS Versio 9.0 KÄYTTÖOPAS Copyright 1981-2015 Netop Business Solutions A/S. Kaikki oikeudet pidätetään. Ohjelma sisältää ulkopuolisilta lisensoituja osia. Voit ottaa yhteyttä osoitteella: Netop Business Solutions

Lisätiedot

Outlook 2003 fin Laiskakoira

Outlook 2003 fin Laiskakoira Outlook 2003 fin Laiskakoira Tämä Laiskakoira-kirja on mallikappale eikä tätä saa käyttää ilman Tieturi Oy:n kirjallista lupaa. Jos näet tämän kirjan käytössä, on kyseessä tekijänoikeusrikos. Ota tällöin

Lisätiedot

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi

FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi FaktaNet live v3 Käyttöohje Versio: 121217-1 Kieli: Suomi 1 Sisällysluettelo Sisäänkirjautuminen... 4 Valikko... 4 Etusivu... 4 Omat tiedot... 5 Ohje... 5 Sulje palvelu... 5 Tekstihaku... 5 Tekstihaun

Lisätiedot

SKYPE ILMAISET INTERNETPUHELUT

SKYPE ILMAISET INTERNETPUHELUT SKYPE ILMAISET INTERNETPUHELUT HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38PL 132 33721 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi 2 Sisällys Mikä on Skype?... 3 Käyttääksesi Skypeä tarvitset:...

Lisätiedot

BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään. Versio: 1.2.3. Käyttöopas

BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään. Versio: 1.2.3. Käyttöopas BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään Versio: 1.2.3 Käyttöopas Julkaistu: 2014-01-20 SWD-20140120094016873 Sisältö Lisäresursseja...5 Aloittaminen... 6 Tietoja BlackBerry Link -ohjelmistosta... 6

Lisätiedot

Microsoft Outlook. Käyttöönotto

Microsoft Outlook. Käyttöönotto YKSIKÄÄN ASIAKAS EI OLE MEILLE LIIAN PIENI TAI MIKÄÄN HAASTE LIIAN SUURI. Microsoft Outlook Käyttöönotto Tämä on käyttöopas Microsoft Outlook sähköpostiohjelman käyttöönottoon ja tehokkaaseen hallintaan.

Lisätiedot

SÄHKÖPOSTIPALVELU. Tässä ohjeessa kuvataan MSOYnet -sähköpostipalveluiden peruskäyttö selainpostilla (WEBMAIL).

SÄHKÖPOSTIPALVELU. Tässä ohjeessa kuvataan MSOYnet -sähköpostipalveluiden peruskäyttö selainpostilla (WEBMAIL). 1 Käyttöohje SÄHKÖPOSTIPALVELU Tässä ohjeessa kuvataan MSOYnet -sähköpostipalveluiden peruskäyttö selainpostilla (WEBMAIL). Sisältö SELAINPOSTIIN KIRJAUTUMINEN... 2 Kirjautumisosoite... 2 Kirjautuminen...

Lisätiedot