A8-0344/381

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A8-0344/381"

Transkriptio

1 A8-0344/ Helmut Scholz, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Eleonora Forenza, Xabier Benito Ziluaga, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Paloma López Bermejo, Estefanía Torres Martínez, Lola Sánchez Caldentey Luku 2 15 artikla 1 kohta 1 alakohta Puhemies, varapuhemiehet ja kvestorit valitaan salaisessa äänestyksessä 182 artiklan mukaisesti. Ehdokkaaksi asettaminen edellyttää, että kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa. Ehdokkaita voivat nimetä ainoastaan poliittiset ryhmät tai vähintään 40 jäsentä. Jos ehdokkaita kuitenkin on yhtä monta tai vähemmän kuin täytettäviä paikkoja, heidän valintansa voidaan vahvistaa suosionosoituksin. 1. Puhemies ja hänen jälkeensä varapuhemiehet ja kvestorit valitaan salaisessa äänestyksessä 182 artiklan mukaisesti. Ehdokkaaksi asettaminen edellyttää, että kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa, ja ehdokkaita voivat nimetä ainoastaan poliittiset ryhmät tai vähintään 40 jäsentä. Uusia ehdokkaita voidaan asettaa ennen jokaista äänestyskierrosta. Jos ehdokkaita on yhtä monta tai vähemmän kuin täytettäviä paikkoja, heidän valintansa vahvistetaan suosionosoituksin, paitsi jos vähintään viidesosa parlamentin jäsenistä pyytää äänestyksen toimittamista salaisena.

2 A8-0344/ João Ferreira, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Rina Ronja Kari, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Paloma López Bermejo, Lola Sánchez Caldentey, Miguel Viegas, Estefanía Torres Martínez, João Pimenta Lopes Luku 2 15 artikla 1 kohta 1 alakohta Puhemies, varapuhemiehet ja kvestorit valitaan salaisessa äänestyksessä 182 artiklan mukaisesti. Ehdokkaaksi asettaminen edellyttää, että kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa. Ehdokkaita voivat nimetä ainoastaan poliittiset ryhmät tai vähintään 40 jäsentä. Jos ehdokkaita kuitenkin on yhtä monta tai vähemmän kuin täytettäviä paikkoja, heidän valintansa voidaan vahvistaa suosionosoituksin. Puhemies, varapuhemiehet ja kvestorit valitaan salaisessa äänestyksessä 182 artiklan mukaisesti. Ehdokkaaksi asettaminen edellyttää, että kyseinen henkilö on antanut suostumuksensa. Ehdokkaita voivat nimetä ainoastaan poliittiset ryhmät tai vähintään 25 jäsentä. Jos ehdokkaita kuitenkin on yhtä monta tai vähemmän kuin täytettäviä paikkoja, heidän valintansa voidaan vahvistaa suosionosoituksin.

3 A8-0344/ Helmut Scholz, Kateřina Konečná, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Lola Sánchez Caldentey, Kostas Chrysogonos, Stelios Kouloglou, Estefanía Torres Martínez Luku 2 15 artikla 1 kohta tulkinta Jos yhden ainoan varapuhemiehen tilalle on valittava toinen, ja on vain yksi ainoa ehdokas, tämän ehdokkaan valinta voidaan vahvistaa suosionosoituksin. Puhemiehellä on harkintavalta ratkaistaessa, vahvistetaanko valinta suosionosoituksin vai toimitetaanko salainen äänestys. Valituksi tullut ehdokas ottaa sen varapuhemiehen paikan arvojärjestyksessä, jonka tilalle hänet valitaan. Poistetaan.

4 A8-0344/ Helmut Scholz, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Paloma López Bermejo, Lola Sánchez Caldentey, Estefanía Torres Martínez Luku 2 15 artikla 2 kohta 2. Puhemiehen, varapuhemiesten ja kvestorien vaaleissa on otettava yleisesti huomioon jäsenvaltioiden ja poliittisten kantojen tasapuolinen edustus. 2. Puhemiestä, varapuhemiehiä ja kvestoreita valittaessa on pyrittävä varmistamaan parlamentin moninaisten poliittisten kantojen edustus sekä tasapainoinen sukupuolijakauma ja tasapuolinen maantieteellinen jakauma. Näissä vaaleissa parlamentin poliittisen monimuotoisuuden edustus varmistetaan parlamentin vaalikauden alussa päättämän menettelyn mukaisesti.

5 A8-0344/ Helmut Scholz, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Paloma López Bermejo, Estefanía Torres Martínez, Lola Sánchez Caldentey Luku 2 19 artikla 1 kohta Puhemiehen, varapuhemiesten ja kvestorien toimikausi on kaksi ja puoli vuotta. Puhemiehen, varapuhemiesten ja kvestorien toimikausi on kaksi ja puoli vuotta; jäsen voi toimia puhemiehenä, varapuhemiehenä tai kvestorina korkeintaan kaksi peräkkäistä toimikautta.

6 A8-0344/ Helmut Scholz, Sofia Sakorafa, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Xabier Benito Ziluaga, Kostas Chrysogonos, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Estefanía Torres Martínez, Lola Sánchez Caldentey Luku 3 22 artikla 2 kohta 2. Puhemies avaa, keskeyttää ja päättää istunnot, päättää tarkistusten käsiteltäväksi ottamisesta, neuvostolle ja komissiolle osoitetuista kysymyksistä sekä mietintöjen yhdenmukaisuudesta työjärjestyksen kanssa, valvoo, että työjärjestystä noudatetaan, ylläpitää järjestystä, myöntää puheenvuorot, julistaa keskustelut päättyneiksi, äänestyttää asioista ja julistaa äänestystulokset ja lähettää valiokuntiin niiden toimialaan kuuluvat ilmoitukset. 2. Puhemies avaa, keskeyttää ja päättää istunnot, päättää tarkistusten ja muiden tekstien käsiteltäväksi ottamisesta ja siitä, ovatko ne Euroopan unionin perusoikeuskirjassa vahvistettujen perusja ihmisoikeuksien vastaisia, neuvostolle ja komissiolle osoitetuista kysymyksistä sekä mietintöjen yhdenmukaisuudesta työjärjestyksen kanssa, valvoo, että työjärjestystä noudatetaan, ylläpitää järjestystä, myöntää puheenvuorot, julistaa keskustelut päättyneiksi, äänestyttää asioista ja julistaa äänestystulokset ja lähettää valiokuntiin niiden toimialaan kuuluvat ilmoitukset.

7 A8-0344/ Helmut Scholz, Kateřina Konečná, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Lola Sánchez Caldentey, Estefanía Torres Martínez, Luku 3 27 artikla 3 kohta 3. Puheenjohtajakokouksella on toimivalta asioissa, jotka liittyvät suhteisiin Euroopan unionin muihin toimielimiin ja laitoksiin sekä jäsenvaltioiden kansallisiin parlamentteihin. 3. Puheenjohtajakokouksella on toimivalta asioissa, jotka liittyvät suhteisiin Euroopan unionin muihin toimielimiin ja laitoksiin sekä jäsenvaltioiden kansallisiin parlamentteihin. Neuvostossa ja muissa Euroopan unionin toimielimissä käytäviin neuvotteluihin Euroopan unionin kehittämistä koskevista keskeisistä kysymyksistä (niin kutsuttu sherpa-prosessi) osallistuvan Euroopan parlamentin valtuuskunnan valtuutuksia ja kokoonpanoa koskevat päätökset tehdään yksimielisyyden perusteella parlamentin hyväksymien asiaankuuluvien kantojen mukaisesti ja parlamentissa edustettuina olevien poliittisten kantojen moninaisuus huomioon ottaen. Kansallisiin parlamentteihin ylläpidettävien suhteiden käytännön toteutuksesta vastaavat varapuhemiehet tekevät puheenjohtajakokoukselle säännöllisesti selkoa tästä toiminnastaan.

8 A8-0344/ Helmut Scholz, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Kateřina Konečná, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Barbara Spinelli, Rina Ronja Kari, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Stelios Kouloglou, Paloma López Bermejo, Lola Sánchez Caldentey, Estefanía Torres Martínez Luku 4 33 artikla 1 a kohta (uusi) 1 a. Kunkin vaalikauden alussa parlamentti päättää menettelystä, jonka mukaisesti varmistetaan parlamentin moninaisten poliittisten kantojen edustus valiokunnissa ja valtuuskunnissa sekä äänestyselimissä.

9 A8-0344/ João Ferreira, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Rina Ronja Kari, Neoklis Sylikiotis, Takis Hadjigeorgiou, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Paloma López Bermejo, Lola Sánchez Caldentey, Estefanía Torres Martínez, Miguel Viegas, João Pimenta Lopes Luku 1 37 artikla 2 kohta 2. Kiireellisissä ja ennalta arvaamattomissa tapauksissa toimielin voi oma-aloitteisesti ja perussopimuksissa määrättyjen menettelyjen mukaisesti ehdottaa lainsäädäntötoimenpiteen lisäämistä komission työohjelmaan. 2. Toimielin voi koska tahansa oma-aloitteisesti ja perussopimuksissa määrättyjen menettelyjen mukaisesti ehdottaa lainsäädäntötoimenpiteen lisäämistä komission työohjelmaan. Parlamentti voi tehdä tällaisen ehdotuksen asiasta vastaavan valiokunnan, poliittisen ryhmän tai vähintään 25 jäsenen välityksellä.

10 A8-0344/ João Ferreira, Javier Couso Permuy, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Sofia Sakorafa, Nikolaos Chountis, Rina Ronja Kari, Xabier Benito Ziluaga, Eleonora Forenza, Tania González Peñas, Paloma López Bermejo, Lola Sánchez Caldentey, Estefanía Torres Martínez, Miguel Viegas, João Pimenta Lopes, Luku 1 38 artikla 2 kohta 2. Jos asiasta vastaava valiokunta, poliittinen ryhmä tai vähintään 40 jäsentä katsoo, että lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävä säädösehdotus tai sen osa on Euroopan unionin perusoikeuskirjassa vahvistettujen oikeuksien vastainen, asia annetaan sen tai niiden pyynnöstä perusoikeuskirjan tulkinnasta vastaavan valiokunnan käsiteltäväksi. Kyseisen valiokunnan lausunto liitetään asiasta vastaavan valiokunnan mietintöön. 2. Jos asiasta vastaava valiokunta, poliittinen ryhmä tai vähintään 25 jäsentä katsoo, että lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävä säädösehdotus tai sen osa on Euroopan unionin perusoikeuskirjassa vahvistettujen oikeuksien vastainen, asia annetaan sen tai niiden pyynnöstä perusoikeuskirjan tulkinnasta vastaavan valiokunnan käsiteltäväksi. Kyseisen valiokunnanlausunto liitetään asiasta vastaavan valiokunnan mietintöön.

A8-0287/28

A8-0287/28 19.10.2016 A8-0287/28 28 João Ferreira, Miguel Viegas, João Pimenta Lopes, Xabier Benito Ziluaga, Marina Albiol Guzmán, Martina Anderson, Malin Björk, Lynn Boylan, Matt Carthy, Nikolaos Chountis, Kostas

Lisätiedot

A8-0287/21

A8-0287/21 19.10.2016 A8-0287/21 21 Liadh Ní Riada, Xabier Benito Ziluaga, Marina Albiol Guzmán, Martina Anderson, Lynn Boylan, Matt Carthy, Nikolaos Chountis, Kostas Chrysogonos, Javier Couso Permuy, Fabio De Masi,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0048/69. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0048/69. Tarkistus 8.3.2018 A8-0048/69 69 Younous Omarjee, Kostas Chrysogonos, Javier Couso Permuy, Luke Ming Flanagan, Tania González Peñas, Kateřina Konečná, Paloma López Bermejo, Jiří Maštálka, Dimitrios Papadimoulis,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0020/4. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0020/4. Tarkistus 17.2.2016 A8-0020/4 4 Ángela Vallina, Martina Anderson, Takis Hadjigeorgiou, Neoklis Sylikiotis, Paloma López Bermejo, Marisa Matias, Marina Albiol Guzmán, Nikolaos Chountis, Kostas Chrysogonos, Tania

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0177/7. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0177/7. Tarkistus 29.3.2017 B8-0177/7 7 Neoklis Sylikiotis, Merja Kyllönen, Stefan Eck, Rina Ronja Kari, Sofia Sakorafa, Dimitrios Papadimoulis, Stelios Kouloglou, Kostas Chrysogonos, Kostadinka Kuneva, Josu Juaristi Abaunz,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0048/130. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0048/130. Tarkistus 8.3.2018 A8-0048/130 130 Miguel Viegas, João Ferreira, João Pimenta Lopes, Martina Anderson, Lynn Boylan, Matt Carthy, Kostas Chrysogonos, Javier Couso Permuy, Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/253. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/253. Tarkistus 20.3.2019 A8-0245/253 253 Kostadinka Kuneva, Stelios Kouloglou, Sofia Sakorafa, Dimitrios Papadimoulis Johdanto-osan 2 a kappale (uusi) (2 a) Yhdenmukaistamisella, johon unionin lainsäädännöllä tähdätään,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus. Gerolf Annemans ENF-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus. Gerolf Annemans ENF-ryhmän puolesta 7.12.2016 A8-0344/298 298 Luku 2 15 artikla 2 kohta 2. Puhemiehen, varapuhemiesten ja kvestorien vaaleissa on otettava yleisesti huomioon jäsenvaltioiden ja poliittisten kantojen tasapuolinen edustus.

Lisätiedot

SEITSEMÄS VAALIKAUSI ( ) TAMMIKUU 2012 PARLAMENTIN VALIOKUNTIEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSET

SEITSEMÄS VAALIKAUSI ( ) TAMMIKUU 2012 PARLAMENTIN VALIOKUNTIEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSET SEITSEMÄS VAALIKAUSI (2009 2014) TAMMIKUU 2012 PARLAMENTIN VALIOKUNTIEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSET PARLAMENTIN VALIOKUNTIEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSIA KOSKEVAT TYÖJÄRJESTYKSEN ARTIKLAT 12 artikla Väliaikainen

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0060/33. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0060/33. Tarkistus 10.3.2017 A8-0060/33 33 Liadh Ní Riada, Xabier Benito Ziluaga, Helmut Scholz, Marisa Matias, Merja Kyllönen, Kateřina Konečná, Marina Albiol Guzmán, Martina Michels, Fabio De Masi, Barbara Spinelli, Kostas

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus. Rainer Wieland, György Schöpflin PPE-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus. Rainer Wieland, György Schöpflin PPE-ryhmän puolesta 8.12.2016 A8-0344/305 305 Rainer Wieland, György Schöpflin Luku 6 73 a artikla (uusi) 73 d artikla 73 a artikla Neuvottelujen käyminen 1. Parlamentin neuvotteluryhmää johtaa esittelijä, ja sen puheenjohtajana

Lisätiedot

B8-0488/2016 } B8-0489/2016 } B8-0490/2016 } B8-0491/2016 } B8-0492/2016 } B8-0493/2016 } RC1/Am. 2

B8-0488/2016 } B8-0489/2016 } B8-0490/2016 } B8-0491/2016 } B8-0492/2016 } B8-0493/2016 } RC1/Am. 2 B8-0493/2016 } RC1/Am. 2 2 Stelios Kouloglou, Lola Sánchez Caldentey, Merja Kyllönen, Xabier Benito Ziluaga, Estefanía Torres Martínez, Miguel Urbán Crespo, Tania González Peñas, Marie- Christine Vergiat,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0144/23. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0144/23. Tarkistus 28.4.2015 A8-0144/23 23 Younous Omarjee, Liadh Ní Riada, Marisa Matias, Eleonora Forenza, Curzio Maltese, Marie-Christine Vergiat 1 kohta 1. on tyytyväinen parlamentin puhemiehistön ja budjettivaliokunnan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0234/17. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0234/17. Tarkistus 28.6.2017 A8-0234/17 17 Ronja Kari, Kateřina Konečná, Dimitrios Papadimoulis, Kostadinka Kuneva, Stelios Kouloglou, Kostas Chrysogonos, Josu Juaristi Abaunz, Nikolaos Chountis, Jiří Maštálka, Miguel Urbán

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0216/6. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0216/6. Tarkistus 28.6.2017 A8-0216/6 6 Helmut Scholz, Marie-Christine Vergiat, Merja Kyllönen, Miguel Urbán Crespo, Tania González Peñas, Lola Sánchez Caldentey, Xabier Benito Ziluaga, Estefanía Torres Martínez, Sabine

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 4: (1) ******* 23.9.2016 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JENS GEIER - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) INDREK TARAND - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Budjettivaliokunnan

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-1168/2016 24.10.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission varapuheenjohtajan / unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan julkilausuman

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 4: (2) ******* 23.9.2016 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JENS GEIER - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) INDREK TARAND - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Budjettivaliokunnan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0135/30. Tarkistus. Esteban González Pons PPE-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0135/30. Tarkistus. Esteban González Pons PPE-ryhmän puolesta 20.4.2016 A8-0135/30 30 Esteban González Pons PPE-ryhmän puolesta 69 kohta 69. arvostelee sitä, että LUX-palkinnon kustannukset olivat vuonna 2014 ennätyksellisen korkeat, 585 311 euroa (448 000 euroa

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0735/2016 1.6.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission julkilausuman johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti hormonaalisista haitta-aineista:

Lisätiedot

A8-0373/5. Perustelu

A8-0373/5. Perustelu 7.12.2016 A8-0373/5 5 Johdanto-osan 7 kappale (7) Toimivaltaisten viranomaisten olisi määriteltävä julkisessa henkilöliikenteessä sovellettavien julkisen palvelun velvoitteiden eritelmät. Tällaisten eritelmien

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0087/7. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0087/7. Tarkistus 6.3.2019 A8-0087/7 7 Dimitrios Papadimoulis, Liadh Ní Riada, Kostadinka Kuneva, Luke Ming Flanagan, Younous Omarjee, Marisa Matias, Javier Couso Permuy, Kostas Chrysogonos, Tania González Peñas, Matt Carthy,

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0389/2018 11.9.2018 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission varapuheenjohtajan / unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan julkilausuman

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI 23.2.2016 B8-0255/11. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI 23.2.2016 B8-0255/11. Tarkistus 23.2.2016 B8-0255/11 11 Patrick Le Hyaric, Marie-Christine Vergiat, Lola Sánchez Caldentey, Miguel Urbán Crespo, Tania González Peñas, Xabier Benito Ziluaga, Estefanía Torres Martínez, Marisa Matias, Paloma

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0025/1. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0025/1. Tarkistus 21.2.2018 A8-0025/1 1 Johdanto-osan 3 a viite (uusi) ottaa huomioon Yhdistyneiden kansakuntien totuuden, oikeuden, korvausten ja uusiutumattomuuden takaamisen erityisraportoijan 22. heinäkuuta 2014 julkistaman

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0076/1. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0076/1. Tarkistus 4.5.2016 A8-0076/1 1 Tania González Peñas, Barbara Spinelli, Miguel Urbán Crespo, Lola Sánchez Caldentey, Xabier Benito Ziluaga, Estefanía Torres Martínez, Stefan Eck Johdanto-osan D kappale D. ottaa huomioon,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0310/9. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0310/9. Tarkistus 7.3.2016 B8-0310/9 9 Sofia Sakorafa, Dimitrios Papadimoulis, Kostas Chrysogonos, Stelios Kouloglou, Merja Kyllönen, Nikolaos Chountis, Marina Albiol Guzmán Horisontaalinen tarkistus Korvataan sana Makedonian

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0100/2019 6.2.2019 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS työjärjestyksen 108 artiklan 6 kohdan mukaisesti Euroopan unionin tuomioistuimen lausunnon pyytämisestä ehdotetun

Lisätiedot

A8-0317/14

A8-0317/14 18.11.2015 A8-0317/14 14 Paloma López Bermejo, Fabio De Masi, Kateřina Konečná, Miguel Urbán Crespo, Miloslav Ransdorf, Curzio Maltese, Sofia Sakorafa, Rina Ronja Kari, Stelios Kouloglou, Dimitrios Papadimoulis,

Lisätiedot

Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta

Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta 6.6.2012 TYÖASIAKIRJA varapuhemiesten valintaa koskevien työjärjestyksen sääntöjen mahdollisesta muuttamisesta

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 4: (3) ******* 23.9.2016 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JENS GEIER - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) INDREK TARAND - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Budjettivaliokunnan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0227/76. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0227/76. Tarkistus 28.6.2017 A8-0227/76 76 Caldentey, Nikolaos Chountis, Sabine Lösing, Neoklis Sylikiotis, Dimitrios Papadimoulis, Stelios Kouloglou 48 b artikla 3 kohta 1 alakohta Jäsenvaltioiden on vaadittava, että 3

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 5: (1) ******* 07.10.2016 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JENS GEIER - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) INDREK TARAND - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Tarkistuk,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/45. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/45. Tarkistus 2.9.2015 A8-0245/45 45 Kostas Chrysogonos, Cornelia Ernst, Malin Björk, Marie-Christine Vergiat, Marina Albiol Guzmán, Barbara Spinelli, Eleonora Forenza, Stelios Kouloglou, Kostadinka Kuneva, Curzio Maltese,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0358/81. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0358/81. Tarkistus 8.11.2018 A8-0358/81 81 Miguel Viegas, João Ferreira, João Pimenta Lopes, Paloma López Bermejo, Javier Couso Permuy, Ángela Vallina, Emmanuel Maurel 49 kohta Muutos 15 a (uusi) 1 luku 2 artikla 3 kohta

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2017 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 4: (4) ******* 23.9.2016 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JENS GEIER - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) INDREK TARAND - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Budjettivaliokunnan

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-1053/2016 28.9.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti viimeaikaisten

Lisätiedot

TYÖJÄRJESTYKSEN YLEINEN TARKISTAMINEN. Lyhyt katsaus tärkeimpiin muutoksiin Tammikuu 2017

TYÖJÄRJESTYKSEN YLEINEN TARKISTAMINEN. Lyhyt katsaus tärkeimpiin muutoksiin Tammikuu 2017 TYÖJÄRJESTYKSEN YLEINEN TARKISTAMINEN Lyhyt katsaus tärkeimpiin muutoksiin Tammikuu 2017 1 FI Euroopan parlamentti Johdon pääosasto Euroopan parlamentti Sisäasioiden pääosasto TYÖJÄRJESTYKSEN YLEINEN TARKISTAMINEN

Lisätiedot

TARKISTUKSET FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI 2011/2298(REG) Lausuntoluonnos Sharon Bowles (PE v01-00)

TARKISTUKSET FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI 2011/2298(REG) Lausuntoluonnos Sharon Bowles (PE v01-00) EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Talous- ja raha-asioiden valiokunta 31.5.2012 2011/2298(REG) TARKISTUKSET 8-26 Lausuntoluonnos Sharon Bowles (PE487.919v01-00) toimielinten välisiä neuvotteluita lainsäädäntömenettelyissä

Lisätiedot

B8-0434/2017 } B8-0435/2017 } B8-0450/2017 } RC1/Am. 21

B8-0434/2017 } B8-0435/2017 } B8-0450/2017 } RC1/Am. 21 B8-0450/2017 } RC1/Am. 21 21 Nikolaos Chountis, Fabio De Masi, Eleonora Forenza 2 e kohta (uusi) 2 e. katsoo, että EU:n kriisi ja kriisi EU:n sisällä ovat syntyneet Lissabonin sopimuksella ja sitä edeltäneillä

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0340/2017 15.5.2017 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti aiheesta sisäiset

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI Istuntoasiakirja LOPULLINEN ESITYSLISTALUONNOS. JÄRJESTÄYTYMISISTUNTO (sisältäen valiokuntien järjestäytymiskokoukset)

EUROOPAN PARLAMENTTI Istuntoasiakirja LOPULLINEN ESITYSLISTALUONNOS. JÄRJESTÄYTYMISISTUNTO (sisältäen valiokuntien järjestäytymiskokoukset) EUROOPAN PARLAMENTTI 2009 2014 Istuntoasiakirja LOPULLINEN ESITYSLISTALUONNOS 14. - 16. HEINÄKUUTA 2009 STRASBOURG JÄRJESTÄYTYMISISTUNTO (sisältäen valiokuntien järjestäytymiskokoukset) 13/7/09 PE FI Moninaisuudessaan

Lisätiedot

A8-0381/353

A8-0381/353 11.1.2018 A8-0381/353 353 Maria Lidia Senra Rodríguez, Younous Omarjee, Liadh Ní Riada, Anja Hazekamp, Paloma López Bermejo, Josu Juaristi Abaunz, Dimitrios Papadimoulis, Sofia Sakorafa, Lola Sánchez Caldentey,

Lisätiedot

Kansainvälisen kaupan valiokunta

Kansainvälisen kaupan valiokunta Euroopan parlamentti 2014-2019 Kansainvälisen kaupan valiokunta 2016/0205(NLE) 13.12.2016 TARKISTUKSET 1-7 Suositusluonnos Artis Pabriks (PE593.835v01-00) Kanadan sekä Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0446/1. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0446/1. Tarkistus 9.1.2019 A8-0446/1 1 Helmut Scholz, Marina Albiol Guzmán, Paloma López Bermejo, Emmanuel Maurel, Eleonora Forenza, Javier Couso Permuy, Barbara Spinelli, Jiří Maštálka, Anne-Marie Mineur, Patrick Le Hyaric,

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 2004 Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta 2. heinäkuuta 2002 PE 313.390/7-16 TARKISTUKSET 7-16 Mietintöluonnos: Hans-Peter Martin (PE 313.390) Vastuuvapausmenettelyä

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 204-209 Istuntoasiakirja B8-24/206 6..206 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission julkilausuman johdosta työjärjestyksen 23 artiklan 2 kohdan mukaisesti viittomakielistä ja koulutetuista viittomakielen

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Tarkistus 7.9.2017 A8-0188/258 258 1 artikla 1 kohta d a alakohta (uusi) d a) käyttöliittymän avulla toimivat kodinkoneet; 7.9.2017 A8-0188/259 259 Jiří Maštálka, Kostadinka Kuneva, Merja Kyllönen, Marina Albiol

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0159/2. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0159/2. Tarkistus 6.3.2019 A8-0159/2 2 3 a kohta (uusi) 3 a. toteaa, että terveydenhoitopalvelut ovat ylikuormittuneita kaikissa jäsenvaltioissa ja niiden laatu heikkenee jatkuvasti, mikä koskee varsinkin huollettaville

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0055/2016 14.1.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission varapuheenjohtajan / unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan julkilausuman

Lisätiedot

YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-1126/2016 } B8-1127/2016 } B8-1128/2016 } B8-1133/2016 } B8-1134/2016 } B8-1135/2016 } RC1 24.10.2016 YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS työjärjestyksen 128

Lisätiedot

EUROOPPA-NEUVOSTON PÄÄTÖS, tehty 1 päivänä joulukuuta 2009, Eurooppa-neuvoston työjärjestyksen hyväksymisestä (2009/882/EU)

EUROOPPA-NEUVOSTON PÄÄTÖS, tehty 1 päivänä joulukuuta 2009, Eurooppa-neuvoston työjärjestyksen hyväksymisestä (2009/882/EU) 2.12.2009 Euroopan unionin virallinen lehti L 315/51 EUROOPPA-NEUVOSTON PÄÄTÖS, tehty 1 päivänä joulukuuta 2009, Eurooppa-neuvoston työjärjestyksen hyväksymisestä (2009/882/EU) EUROOPPA-NEUVOSTO, joka

Lisätiedot

Dennis de Jong, Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo, Anja Hazekamp, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva GUE/NGL-ryhmän puolesta

Dennis de Jong, Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo, Anja Hazekamp, Rina Ronja Kari, Kostadinka Kuneva GUE/NGL-ryhmän puolesta 20.3.2019 A8-0108/23 23 Ronja Kari, Kostadinka Kuneva 38 a kohta (uusi) 38 a. kehottaa pääsihteeriä omaksumaan mahdollisimman pidättyvän toimintamallin suhteessa 30. toukokuuta 2001 annetussa Euroopan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0250/4. Tarkistus. Anne-Marie Mineur, Rina Ronja Kari, Stelios Kouloglou GUE/NGL-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI B8-0250/4. Tarkistus. Anne-Marie Mineur, Rina Ronja Kari, Stelios Kouloglou GUE/NGL-ryhmän puolesta 23.2.2016 B8-0250/4 4 Anne-Marie Mineur, Rina Ronja Kari, Stelios Kouloglou Johdanto-osan A kappale A. ottaa huomioon, että Australia ja Uusi- Seelanti kuuluvat EU:n vanhimpiin ja läheisimpiin kumppaneihin,

Lisätiedot

ORGANISAATIO JA TOIMINTA

ORGANISAATIO JA TOIMINTA EUROOPAN PARLAMENTIN ORGANISAATIO JA TOIMINTA Euroopan parlamentin työjärjestys sääntelee sen organisaatiota ja toiminnan järjestämistä. Parlamentin toimintaa ohjaavat sen poliittiset elimet, valiokunnat,

Lisätiedot

A8-0141/106

A8-0141/106 13.5.2015 A8-0141/106 106 Helmut Scholz, Anne-Marie Mineur, Lola Sánchez Caldentey, Rina Ronja Kari, Malin Björk, Josu Juaristi Abaunz, Paloma López Bermejo 4 artikla 1 kohta g a alakohta (uusi) g a) Kun

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS EUROOPAN PARLAMENTTI 2014-2019 Istuntoasiakirja 16.9.2014 B8-0112/2014 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission varapuheenjohtajan / unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan julkilausuman

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/120. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/120. Tarkistus 5.9.2018 A8-0245/120 120 João Ferreira, João Pimenta Lopes, Miguel Viegas, Jiří Maštálka 6 artikla 1 kohta Tässä osastossa säädettyihin poikkeuksiin ja rajoitukseen sovelletaan direktiivin 2001/29/EY 5

Lisätiedot

YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-1276/2016 } B8-1277/2016 } B8-1278/2016 } B8-1281/2016 } B8-1282/2016 } B8-1283/2016 } RC1 23.11.2016 YHTEINEN PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS työjärjestyksen 123

Lisätiedot

Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta MIETINTÖLUONNOS

Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta MIETINTÖLUONNOS EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta 10.10.2013 2013/2083(REG) MIETINTÖLUONNOS kyselytuntia koskevien Euroopan parlamentin työjärjestyksen 116 artiklan

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0977/2016 7.9.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti Puolan viimeaikaisista

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 2004 2009 Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta 2007/2272(REG) 7.2.2008 MIETINTÖLUONNOS Euroopan parlamentin työjärjestyksen muuttamisesta Euroopan parlamentin

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/8. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/8. Tarkistus 1.7.2015 A8-0217/8 8 João Ferreira, Inês Cristina Zuber, Miguel Viegas, Paloma López Bermejo, Fabio De Masi, Marie-Christine Vergiat, Liadh Ní Riada, Matt Carthy, Martina Anderson, Lidia Senra Rodríguez,

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/28. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/28. Tarkistus 1.7.2015 A8-0217/28 28 Lidia Senra Rodríguez, Miguel Viegas, Marie-Christine Vergiat, Liadh Ní Riada, Matt Carthy, Martina Anderson, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina, Javier Couso Permuy, Paloma López

Lisätiedot

B8-0362/58. Miguel Viegas, Matt Carthy, Estefanía Torres Martínez, Paloma López Bermejo GUE/NGL-ryhmän puolesta

B8-0362/58. Miguel Viegas, Matt Carthy, Estefanía Torres Martínez, Paloma López Bermejo GUE/NGL-ryhmän puolesta 20.5.2015 B8-0362/58 58 Miguel Viegas, Matt Carthy, Estefanía Torres Martínez, Paloma López Bermejo Johdanto-osan 4 kappale (4) On havaittu, että erityisesti tuoreiden hedelmien ja vihannesten, mukaan

Lisätiedot

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0000/

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0000/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0000/2018 9.2.2018 ***I MIETINTÖ ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviksi direktiivin (EU) 2016/97 muuttamisesta siltä osin kuin on

Lisätiedot

A7-0043/ Parlamentin työjärjestyksen mukauttaminen Lissabonin sopimukseen

A7-0043/ Parlamentin työjärjestyksen mukauttaminen Lissabonin sopimukseen 18.11.2009 A7-0043/ 001-071 TARKISTUKSET 001-071 esittäjä(t): Perussopimus-, työjärjestys- ja toimielinasioiden valiokunta Mietintö David Martin Parlamentin työjärjestyksen mukauttaminen Lissabonin sopimukseen

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 2004 Oikeudellisten ja sisämarkkina-asioiden valiokunta 13. tammikuuta 2004 VÄLIAIKAINEN 2002/0043(CNS) LAUSUNTOLUONNOS oikeudellisten ja sisämarkkina-asioiden valiokunnalta kansalaisvapauksien

Lisätiedot

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen P7_TA(2013)0082 Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen Euroopan parlamentin päätöslauselma 13. maaliskuuta 2013 Euroopan parlamentin kokoonpanosta vuoden 2014 vaalien jälkeen (2012/2309(INL))

Lisätiedot

Istuntoasiakirja. ehdotuksesta neuvoston päätökseksi Euroopan investointipankin perussäännön muuttamisesta (13166/2018 C8-0464/ /0811(CNS))

Istuntoasiakirja. ehdotuksesta neuvoston päätökseksi Euroopan investointipankin perussäännön muuttamisesta (13166/2018 C8-0464/ /0811(CNS)) Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0467/2018 19.12.2018 * MIETINTÖ ehdotuksesta neuvoston päätökseksi Euroopan investointipankin perussäännön muuttamisesta (13166/2018 C8-0464/2018 2018/0811(CNS))

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/18. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0217/18. Tarkistus 1.7.2015 A8-0217/18 18 Liadh Ní Riada, Younous Omarjee, Miguel Urbán Crespo, Marisa Matias, Fabio De Masi, Matt Carthy, Martina Anderson, Luke Ming Flanagan, Barbara Spinelli, Javier Couso Permuy, Lidia

Lisätiedot

* MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0307/

* MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0307/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0307/2018 4.10.2018 * MIETINTÖ ehdotuksesta neuvoston direktiiviksi alkoholin ja alkoholijuomien valmisteverojen rakenteiden yhdenmukaistamisesta annetun

Lisätiedot

*** SUOSITUS. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0007/

*** SUOSITUS. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0007/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0007/2017 26.1.2017 *** SUOSITUS esityksestä neuvoston päätökseksi siviili-ilma-alusten kauppaa koskevan sopimuksen liitteen muuttamisesta tehdyn pöytäkirjan

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0595/2017 10.11.2017 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti oikeusvaltion

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI Kansalaisvapauksien sekä oikeus- ja sisäasioiden valiokunta *** SUOSITUSLUONNOS

EUROOPAN PARLAMENTTI Kansalaisvapauksien sekä oikeus- ja sisäasioiden valiokunta *** SUOSITUSLUONNOS EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Kansalaisvapauksien sekä oikeus- ja sisäasioiden valiokunta 14.1.2014 2011/0446(APP) *** SUOSITUSLUONNOS ehdotuksesta neuvoston asetukseksi tietojenvaihtoa, avunantoa ja

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 2004 Oikeudellisten ja sisämarkkina-asioiden valiokunta VÄLIAIKAINEN 3. heinäkuuta 2003 LAUSUNTOLUONNOS oikeudellisten ja sisämarkkina-asioiden valiokunnalta perussopimus-, työjärjestys-

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0867/2016 29.6.2016 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti Puolan viimeaikaisista

Lisätiedot

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 20.5.2016 COM(2016) 266 final ANNEXES 1 to 2 LIITTEET asiakirjaan Ehdotus neuvoston päätökseksi Euroopan yhteisön ja sen jäsenvaltioiden sekä Indonesian tasavallan kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

A8-0375/22. Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina GUE/NGL-ryhmän puolesta

A8-0375/22. Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina GUE/NGL-ryhmän puolesta 5.12.2018 A8-0375/22 22 Luke Ming Flanagan, Paloma López Bermejo, Marina Albiol Guzmán, Ángela Vallina Johdanto-osan 10 viite ottaa huomioon 7. kesäkuuta 2017 päivätyn pohdinta-asiakirjan Euroopan puolustuksen

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0424/3. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0424/3. Tarkistus 9.1.2019 A8-0424/3 3 Matt Carthy, Lynn Boylan, Martina Anderson, Liadh Ní Riada, Jiří Maštálka, Kateřina Konečná, Sofia Sakorafa, Merja Kyllönen, Barbara Spinelli, Miguel Viegas, Patrick Le Hyaric, Paloma

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/258. Tarkistus

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0245/258. Tarkistus 20.3.2019 A8-0245/258 258 João Pimenta Lopes, João Ferreira, Miguel Viegas, Stelios Kouloglou Johdanto-osan 38 kappale 3 kohta Jotta varmistettaisiin mahdollisten lisenssisopimusten toiminta, tietoyhteiskunnan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0249/13. Tarkistus. Liadh Ní Riada, Xabier Benito Ziluaga GUE/NGL-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0249/13. Tarkistus. Liadh Ní Riada, Xabier Benito Ziluaga GUE/NGL-ryhmän puolesta 3.7.2017 A8-0249/13 13 Liadh Ní Riada, Xabier Benito Ziluaga 1 kohta 1. palauttaa mieliin vahvistaneensa 15. maaliskuuta 2017 antamassaan päätöslauselmassa, että kestävä kasvu, ihmisarvoiset, laadukkaat

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0344/312. Tarkistus. Charles Goerens ALDE-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0344/312. Tarkistus. Charles Goerens ALDE-ryhmän puolesta 7.12.2016 A8-0344/312 Tarkistus 312 Charles Goerens ALDE-ryhmän puolesta Mietintö Richard Corbett Euroopan parlamentin työjärjestyksen yleinen tarkistaminen 2016/2114(REG) A8-0344/2016 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

A8-0309/12. João Ferreira, João Pimenta Lopes, Miguel Viegas, Neoklis Sylikiotis, Takis Hadjigeorgiou, Matt Carthy GUE/NGL-ryhmän puolesta

A8-0309/12. João Ferreira, João Pimenta Lopes, Miguel Viegas, Neoklis Sylikiotis, Takis Hadjigeorgiou, Matt Carthy GUE/NGL-ryhmän puolesta 21.10.2016 A8-0309/12 12 João Ferreira, João Pimenta Lopes, Miguel Viegas, Neoklis Sylikiotis, Takis Hadjigeorgiou, Matt Carthy 2 a kohta (uusi) 2 a. toteaa, että sosiaalisten indikaattoreiden käyttöönotto,

Lisätiedot

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0054/

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0054/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0054/2017 6.3.2017 ***I MIETINTÖ ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi Euroopan unionin tavaramerkistä (kodifikaatio) (COM(2016)0702

Lisätiedot

*** SUOSITUSLUONNOS. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti 2017/0016(NLE)

*** SUOSITUSLUONNOS. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti 2017/0016(NLE) Euroopan parlamentti 2014-2019 Ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunta 18.5.2017 2017/0016(NLE) *** SUOSITUSLUONNOS esityksestä neuvoston päätökseksi otsonikerrosta heikentävistä

Lisätiedot

HYVÄKSYTYT TEKSTIT Väliaikainen painos. Henkilötietojen suoja Euroopan parlamentin vaalien yhteydessä ***I

HYVÄKSYTYT TEKSTIT Väliaikainen painos. Henkilötietojen suoja Euroopan parlamentin vaalien yhteydessä ***I Euroopan parlamentti 2014-2019 HYVÄKSYTYT TEKSTIT Väliaikainen painos P8_TA-PROV(2019)0155 Henkilötietojen suoja Euroopan parlamentin vaalien yhteydessä ***I Euroopan parlamentin lainsäädäntöpäätöslauselma

Lisätiedot

24. TÄYSISTUNTO marraskuuta PARAMARIBO (Surinam) ESITYSLISTALUONNOS. ja TYÖOHJELMA

24. TÄYSISTUNTO marraskuuta PARAMARIBO (Surinam) ESITYSLISTALUONNOS. ja TYÖOHJELMA AKT:N JA EU:N YHTEINEN PARLAMENTAARINEN EDUSTAJAKOKOUS 8.10.2012 24. TÄYSISTUNTO 27. 29. marraskuuta 2012 PARAMARIBO (Surinam) ESITYSLISTALUONNOS ja TYÖOHJELMA AKT:n ja EU:n yhteisen parlamentaarisen edustajakokouksen

Lisätiedot

VUODEN 2016 TALOUSARVIOMENETTELY

VUODEN 2016 TALOUSARVIOMENETTELY VUODEN 2016 TALOUSARVIOMENETTELY Asiak. nro: 4: (5) ******* 24.9.2015 BUDJETTIVALIOKUNTA ESITTELIJÄT: JOSÉ MANUEL FERNANDES - PÄÄLUOKKA III (KOMISSIO) GÉRARD DEPREZ - MUUT PÄÄLUOKAT PARLAMENTIN KANTA Budjettivaliokunnan

Lisätiedot

KANSALLISEN PARLAMENTIN PERUSTELTU LAUSUNTO TOISSIJAISUUSPERIAATTEESTA

KANSALLISEN PARLAMENTIN PERUSTELTU LAUSUNTO TOISSIJAISUUSPERIAATTEESTA Euroopan parlamentti 2014-2019 Oikeudellisten asioiden valiokunta 15.6.2016 KANSALLISEN PARLAMENTIN PERUSTELTU LAUSUNTO TOISSIJAISUUSPERIAATTEESTA Asia: Ranskan senaatin perusteltu lausunto ehdotuksesta

Lisätiedot

8338/1/15 REV 1 1 CAB SG

8338/1/15 REV 1 1 CAB SG Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 25. huhtikuuta 2016 (OR. en) 8338/1/15 REV 1 POLGEN 61 CODEC 604 PE 84 ILMOITUS Lähettäjä: Neuvoston pääsihteeristö Vastaanottaja: Valtuuskunnat Ed. asiak. nro: 5084/12

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja B8-0682/2017 11.12.2017 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS komission varapuheenjohtajan / unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan julkilausuman

Lisätiedot

* MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0091/

* MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0091/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0091/2017 28.3.2017 * MIETINTÖ esityksestä neuvoston täytäntöönpanopäätökseksi DNA-tietoja koskevasta automaattisesta tietojenvaihdosta Slovakiassa, Portugalissa,

Lisätiedot

B8-0434/2017 } B8-0435/2017 } B8-0450/2017 } RC1/Am. 31

B8-0434/2017 } B8-0435/2017 } B8-0450/2017 } RC1/Am. 31 B8-0450/2017 } RC1/Am. 31 31 Papadimoulis, Stelios Kouloglou, Kostas Chrysogonos, Eleonora Forenza, Barbara Spinelli 2 o kohta (uusi) 2 o. korostaa, että tarvitaan yhteisiä toimia, joilla ratkaistaan kansalaisten

Lisätiedot

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0202/

***I MIETINTÖ. FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI. Euroopan parlamentti A8-0202/ Euroopan parlamentti 2014-2019 Istuntoasiakirja A8-0202/2015 22.6.2015 ***I MIETINTÖ ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi alusten vahinkoa aiheuttavalta hinnoittelulta suojautumisesta

Lisätiedot

7178/16 AJL/isk SERV JUR. Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 11. huhtikuuta 2016 (OR. en) 7178/16 POLGEN 21 CODEC 323 PE 37 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET

7178/16 AJL/isk SERV JUR. Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 11. huhtikuuta 2016 (OR. en) 7178/16 POLGEN 21 CODEC 323 PE 37 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 11. huhtikuuta 2016 (OR. en) 7178/16 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: POLGEN 21 CODEC 323 PE 37 Neuvoston ja Coreperin esityslistoissa käytettävät termit 7178/16 AJL/isk

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 4.8.2011 Euroopan unionin virallinen lehti C 229/1 II (Tiedonannot) EUROOPAN UNIONIN TOIMIELINTEN, ELINTEN, TOIMISTOJEN JA VIRASTOJEN TIEDONANNOT EUROOPAN PARLAMENTTI Euroopan unionin parlamenttien unionin

Lisätiedot

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS

PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS EUROOPAN PARLAMENTTI 2014-2019 Istuntoasiakirja 27.4.2015 B8-0381/2015 PÄÄTÖSLAUSELMAESITYS neuvoston ja komission julkilausumien johdosta työjärjestyksen 123 artiklan 2 kohdan mukaisesti selonteosta ylimääräisestä

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0412/3. Tarkistus. Edouard Martin S&D-ryhmän puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0412/3. Tarkistus. Edouard Martin S&D-ryhmän puolesta 6.12.2018 A8-0412/3 3 Johdanto-osan 34 kappale (34) Komissio pyrkii jatkamaan vuoropuhelua jäsenvaltioiden ja toimialan kanssa rahaston menestyksen takaamiseksi. (34) Komissio pyrkii jatkamaan vuoropuhelua

Lisätiedot

ÄÄNESTYSTEN TULOKSET

ÄÄNESTYSTEN TULOKSET ÄÄNESTYSTEN TULOKSET LIITE Käytettyjen merkkien ja lyhenteiden selitykset + hyväksytty - hylätty rauennut per. peruutettu (...,...,...) nimenhuutoäänestys (puolesta, vastaan, tyhjää) KÄ (...,...,...) koneäänestys

Lisätiedot