Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusohjeet julkaistaan tietoverkossa kaupungin kotisivuilla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusohjeet julkaistaan tietoverkossa kaupungin kotisivuilla"

Transkriptio

1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginvaltuusto AIKA klo 19:00 PAIKKA Oksavan koulu, Aholantie 19, Oksava KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 3 Kokouksen työjärjestys Elinkeinopolitiikan suuntaviivat Kiinteistön ja sillä sijaitsevan omakotitalon myyminen 6 EAB Varainhoito Oy:llä olevien sijoitusten allokaatiomuutos Paloaseman kaavamuutos 5. kaupunginosassa Palomäki Kaavoituskatsaus vuodelle Sosiaalityöntekijän vakanssin perustaminen aikuissosiaalityöhön Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusohjeet julkaistaan tietoverkossa kaupungin kotisivuilla Puheenjohtaja Esko Peltoniemi, merk.

2 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ OSALLISTUJAT LÄSNÄ Nimi Tehtävä Lisätiedot Alanko Simo Autio Eero Ekman Veikko Hautakangas Risto Hjelm Jukka-Pekka Härkönen Harri Kananen Unto Lapinoja Esko Myllylä Teija Mäkelä Markku Mäntylä Mauri Nahkanen Jari Niemi Lauri Nikula Maarit Niska Maritta Paananen Teijo Pekonen Jouko Peltoniemi Esko Puheenjohtaja Puputti Vesa Puranen Reijo Ranua Paavo Salomaa Raimo Savola Ulla Soranta Hilkka Tenkula Mauri Vainio Samuel Viitala Matti Vesamäki Unto Talous- ja hallintojohtaja Uusivirta Juha Kaupunginjohtaja

3 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kaupunginvaltuuston tämänkertainen kokouskutsu on julkipantu kaupungin ilmoitustaululle ja lähetetty valtuu tetuille ja kaupunginhallituksen jäsenille. Kokouskut su on julkaistu tietoverkossa Valtuusto on siten kutsuttu koolle kuntalain ja kaupunginvaltuus ton työjärjestyksen mukaisesti. Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään 2/3 val tuutetuista (18) on saapuvilla. Puheenjohtaja todennee, onko kokous laillisesti koollekutsuttu ja päätösvaltainen.

4 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Pöytäkirjantarkastajien valinta Kuntalain 107 :n mukaan hallintosäännössä on annettava tarpeelliset määräykset pöytäkirjan laatimisesta, tarkastamisesta ja tiedoksi antamisesta (KuntaL 90.1 :n 2j kohta). Myös pöytäkirjan allekirjoittamisesta määrätään hallintosäännössä (KuntaL 90.1 :n 2k kohta). Valtuuston työjärjestyksen 34 :n mukaan valtuuston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua valtuutettua, jollei valtuusto jonkin asian kohdalla päätä, että pöytäkirja tarkastetaan muulla tavalla. Pöytäkirjantarkastus suoritetaan hallintopalveluiden kirjaamossa kello Valtuuston pöytäkirja siihen liitettyine valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä yleisessä tietoverkossa (KuntaL 140 ). Kaupunginvaltuuston päätöksen :n mukaan pöytäkirjantarkastajina toimivat vuorollaan kaksi valtuutettua aakkosjärjestyksessä. Tarkastusvuorossa: Markku Mäkelä ja Mauri Mäntylä.

5 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kokouksen työjärjestys

6 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginhallitus Elinkeinopolitiikan suuntaviivat / /2019 KHALL Kaupunginvaltuuston maaliskuusa 2018 hyväksymässä kau pun ki-, konserni- ja elinkeinostrategiassa on päätetty, että strategiaa täydentäväksi asiakirjaksi laaditaan myös Elinkei no po li tii kan suuntaviivat 2025, jolla täydennetään stra tegian mukaisia tavoitteita. Yrityspalvelujen hallitus on pitämässään ko koukses sa käsitellyt liitteenä olevaa luonnosta elinkeinopolitiikan suun ta vii voik si Lausunnossaan yrityspalvelujen hal litus on kiinnittänyt huomiota toisen asteen koulutuksen opiske lu paik ko jen määrään omalla paikkakunnalla. Liitteenä luonnos Elinkeinopolitiikan suuntaviivat (Valmistelija: Juha Uusivirta p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kau pun gin valtuus tol le, että liitteen mukaiset Elinkeinopolitiikan suun ta viivat 2025 hyväksytään strategiaa täydentävänä asiakirjana. Kaupunginhallitus: Paavo Ranua esitti Teijo Paanasen kannattamana, että sivulle 4 lisätään Paikkakunnan elinvoimaverkoston toimintaan osallistuminen ja esimerkki -kohtaan; Liiketalouden sekä muun toisen asteen opetuksen ja yritysten välisen yhteistyön kehittäminen (kaupunki ja yrityspalvelut). Yläasteella tapahtuva yrittäjyys kasvatus. Puheenjohtajan tiedusteltua kaupunginjohtajan esitys Ranuan tekemällä lisäyksellä hyväksyttiin yksimielisesti. Liitteenä luonnos Elinkeinopolitiikan suuntaviivat Liitteet 1 Elinkeinopolitiikan suuntaviivat 2025

7 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginhallitus Kiinteistön ja sillä sijaitsevan omakotitalon myyminen 38/ /2019 KHALL Kaupunginvaltuuston vuonna 2014 hyväksymässä ta lous ohjel mas sa on päätetty myydä Kukkaniementie 14:ssa si jaitse va kiinteistö ja sillä sijaitseva omakotitalo. Talo on ollut eläin lää kä rin virka-asuntona ja siinä on sijainnut myös eläinlää kä rin vastaanottotilat. Eläinlääkärin vastaanottotilat ovat tyh jen ty neet vasta viime vuoden lopulla, joten kiinteistöä ei ole voitu myydä aikaisemmin. Kiinteistö on myynnissä kiinteistönvälittäjällä ja siitä on pyydet ty tarjouksia mennessä. Pyyntihintana on euroa. Omakotitalon pinta-ala on 143 m2 ja tontin ko ko on m2. Hallintosäännön 20 :n mukaan kaupunginhallitus voi päättää kiintetän omaisuuden myynnistä, jos kauppahinta on alle euroa. Muutoin kiinteän omaisuuden myynnistä päät tää kaupunginvaltuusto. (Valmistelija: Juha Uusivirta p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kau pun gin valtuus tol le, että kaupunginhallitus oikeutetaan myymään kaupun gin omistama kiinteistö ja sillä sijaitseva omakotitalo. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin.

8 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginhallitus EAB Varainhoito Oy:llä olevien sijoitusten allokaatiomuutos KHALL Kaupunginvaltuusto on delegoinut allokaatio- ja sopimusmuutosten teon kaupunginjohtajalle sekä talous- ja hallintojohtajalle. Elite Alfred Berg Varainhoito Oy:n salkunhoitaja on suositellut kiinteistösijoitusten mukaan ottamista sijoitussalkkuun ja korkosijoitusten vähentämistä salkussa. Sijoitusten allokaatio muutosta on esitelty valtuutetuille iltakoulussa Allokaatiomuutoksista on kaupunginjohtaja sekä talous- ja hallintojohtaja neuvotelleet EAB Varainhoito Oy:n salkunhoitajan kanssa. Oheismateriaalina on kaupunginjohtajan viranhaltijapäätös. (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle tiedoksi kaupunginjohtajan viranhaltijapäätöksen EAB Varainhoito Oy:llä olevan sijoitussalkun allokaatiomuutoksesta. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Oheismateriaalina on kaupunginjohtajan viranhaltijapäätös. Oheismateriaali Kaupunginjohtajan viranhaltijapäätös EAB Varainhoito Oy:n allokaatiomuutos

9 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Kaupunginhallitus Paloaseman kaavamuutos 5. kaupunginosassa Palomäki 103/ /2018 TEKLA Kaupunki suunnittelee uutta paloasemaa Lastaajantien varteen 5. kaupunginosaan Palomäelle. Aseman sijoittaminen alu eel le vaatii kaavamuutoksen. Liitteenä asemakaavan muutoksen osallistumis- ja ar vioin tisuun ni tel ma, asemakaavan muutosluonnos ja siihen liittyvä kaa va se los tus liitteineen. (Valmistelija: Vesa Savolainen p ) Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta päättää 1. käynnistää paloaseman asemakaavamuutoksen kaupun gin osas sa Palomäki ja määrää kaavanlaatijaksi Ark kiteh ti toi mis to Lukkaroinen Oy:n, projektipäällikkönä arkkitehti Hei ni Kaskela. 2. asettaa liitteen mukaiset osallistumis- ja ar vioin ti suun nitel man, asemakaavamuutosluonnoksen ja -selostuksen liittei neen yleisesti nähtäville mielipiteenilmaisua varten ajalle ja pyytää siitä lausunnot Poh jois-pohjan maan ELY-Keskukselta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Poh jois-pohjanmaan Museolta, Museovirastolta, Elenia Oy:ltä, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Haapajärven Vesi Oy:ltä, Haapajärven Lämpö Oy:ltä ja Ppky Selänteen ym päris tö lau ta kun nal ta. Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. TEKLA Nähtävilläoloaikana luonnoksesta saatiin neljä lausuntoa, mielipiteitä ei annettu, lausunnot ja vastineet niihin ovat kaavaselostuksen liitteenä 6. Ely-keskus edellytti lausunnossaan tärinämittausten tekemistä, mittausten tulokset liitteenä.

10 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Kaupunginhallitus Luonnoksesta on kehitetty liitteenä oleva kaavaehdotus selostuksineen saatujen lausuntojen pohjalta. (Valmistelija: Vesa Savolainen p ) Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta päättää asettaa liitteiden mukaiset asemakaavamuutosehdotuksen ja selostuksen liitteineen yleisesti nähtäville mielipiteen ilmaisua varten ajalle ja pyytää siitä lausunnot Pohjois-Pohjanmaan ELY-Keskukselta, Pohjois-Pohjanmaan liitolta, Pohjois-Pohjanmaan Museolta, Elenia Oy:ltä, Jokilaaksojen pelastuslaitokselta, Haapajärven Vesi Oy:ltä, Haapajärven Lämpö Oy:ltä ja Ppky Selänteen ympäristölautakunnalta. Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. TEKLA Nähtävilläoloaikana saatiin 3 lausuntoa, muistutuksia tai mielipiteitä ei jätetty. Kaavaehdotus selostuksineen liitteenä. Lausunnot ja vastineet niihin ovat kaavaselostuksen liitteessä 7. (Valmistelija: Vesa Savolainen p ) Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle/-valtuustolle hyväksyttäväksi liitteen mukaisen kaavaehdotuksen. Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. KHALL Kaavaehdotus selostuksineen liitteenä. Lausunnot ja vastineet niihin, ovat kaavaselostuksen liitteessä 7. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi liitteen mukaisen kaavaehdotuksen.

11 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Kaavaehdotus selostuksineen liitteenä. Lausunnot ja vastineet niihin, ovat kaavaselostuksen liitteessä 7. Liitteet 2 Asemakaavaehdotus /Paloaseman asemakaavamuutos, kortteli Kaavaselostus liitteineen /Paloaseman asemakaavamuutos, kortteli 527

12 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Tekninen lautakunta Kaupunginhallitus Kaavoituskatsaus vuodelle / /2019 TEKLA Kunnan tulee vuosittain laatia kaavoituskatsaus. Liitteenä luonnos kaavoitukatsaukseksi vuodelle (Valmistelija: Vesa Savolainen p ) Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta hyväksyy liitteen mukaisen kaavoituskatsauksen vuodelle 2019 ja lähettää sen kaupunginhallitukselle/-valtuustolle tiedoksi. Kaavoituskatsaus asetetaan nähtäville myös kaupungin internet-sivuille. Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. KHALL Liitteenä luonnos kaavoituskatsaukseksi vuodelle Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle tiedoksi liitteen mukaisen kaavoituskatsauksen vuodelle Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Liitteenä luonnos kaavoituskatsaukseksi vuodelle Liitteet 4 Kaavoituskatsaus 2019

13 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginhallitus Sosiaalityöntekijän vakanssin perustaminen aikuissosiaalityöhön 46/ /2019 KHALL Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kuntayhtymähallitus esittää päätöksessään jäsenkuntien valtuustoille, että aikuissosiaalityöhön perustetaan uusi sosiaalityöntekijän virka. Mikäli virka perustetaan, viralle myönnetään täyttölupa alkaen. Selänteen kuntayhtymähallituksen päätöstä perustellaan sillä, että uusi sosiaalityöntekijän vakanssi turvaa aikuissosiaalityön lakisääteiset palvelut määräajassa sekä lisää ennaltaehkäisevän sekä suunnitelmallisen työskentelyn osuutta. Tällä hetkellä työntekijät eivät ehdi käsittelemään hakemuksia määräajoissa ja asiakkaiden kanssa tehtävä tiivis, suunnitelmallinen työskentely jää puuttumaan. Aikuissosiaalityössä työskentelee tällä hetkellä koko Selänteen alueella 1,1 sosiaalityöntekijää ja 1,3 sosiaaliohjaajaa. Alueellisesti tarkasteltuna henkilöstöresurssointi on merkittävästi alimitoitettu aikuissosiaalityössä. Oheismateriaalina on Ppky Selänteen kuntayhtymähallituksen päätös (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi, että Ppky Selänteen aikuissosiaalityöhön perustetaan uusi sosiaalityöntekijän virka. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Oheismateriaalina on Ppky Selänteen kuntayhtymähallituksen päätös

14 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/ Kaupunginhallitus Oheismateriaali Ppky Selänteen kuntayhtymähallituksen päätös

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 1 Tekninen lautakunta AIKA 13.12.2018 klo 18:30 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 137 Kaupunginhallitus AIKA 23.04.2019 19:00-21:05 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kaupunginvaltuusto AIKA 05.02.2018 19:00-19:35 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Kaupunginvaltuusto AIKA 20.02.2017 19:00-19:50 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 119 Kaupunginvaltuusto AIKA 25.09.2017 19:00-19:42 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 30 Kaupunginvaltuusto AIKA 29.05.2017 19:00-19:40 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 22 Kaupunginvaltuusto AIKA 11.03.2019 19:00-19:16 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 96 Kaupunginvaltuusto AIKA 28.08.2017 19:00-19:37 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 75 Kaupunginvaltuusto AIKA 10.09.2018 19:00-19:22 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen avaus, laillisuuden ja

Lisätiedot

Välikankaan tuulivoimapuiston osayleiskaavan laatiminen 76/ /2014

Välikankaan tuulivoimapuiston osayleiskaavan laatiminen 76/ /2014 Tekninen lautakunta 90 28.08.2014 Tekninen lautakunta 22 18.02.2015 Tekninen lautakunta 108 17.09.2015 Tekninen lautakunta 26 17.03.2016 Tekninen lautakunta 44 19.05.2016 Kaupunginhallitus 129 07.06.2016

Lisätiedot

Kaavamuutos Karpalosuon kaupunginosassa, Konikujan, Silatien, kantatien ja Lujabetoni Oy:n liikennejärjestelyt

Kaavamuutos Karpalosuon kaupunginosassa, Konikujan, Silatien, kantatien ja Lujabetoni Oy:n liikennejärjestelyt Tekninen lautakunta 96 19.09.2013 Tekninen lautakunta 13 23.01.2014 Tekninen lautakunta 88 28.08.2014 Tekninen lautakunta 134 16.12.2014 Tekninen lautakunta 92 20.08.2015 Kaupunginhallitus 162 08.09.2015

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 132 Kaupunginvaltuusto AIKA 16.10.2017 19:00-20:40 PAIKKA Kaupunginvaltuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 76 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 87 Kaupunginvaltuusto AIKA 12.11.2018 19:00-20:00 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kaupunginvaltuusto AIKA 04.02.2019 19:00-20:45 PAIKKA Tiiton koulu, Tiitonrannantie 201, 85800 Haapajärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 32 Yhteistyötoimikunta AIKA 18.04.2019 09:00-10:25 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 191 Kaupunginhallitus AIKA 26.06.2017 19:00-20:13 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 135 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 23.05.2017 14:15-15:00 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin.

Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. Tekninen lautakunta 57 08.06.2016 Tekninen lautakunta 96 17.11.2016 Tekninen lautakunta 6 26.01.2017 Tekninen lautakunta 65 28.09.2017 Tekninen lautakunta 77 19.10.2017 Tekninen lautakunta 96 16.11.2017

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 58 Tekninen lautakunta AIKA 11.04.2019 18:30-19:15 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 60

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 105 Tekninen lautakunta AIKA 27.06.2019 18:30-19:40 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi.

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi. Tekninen lautakunta 271 30.09.2014 Tekninen lautakunta 101 26.04.2016 Tekninen lautakunta 107 27.06.2017 Kaupunginhallitus 385 14.08.2017 Kaupunginhallitus 402 28.08.2017 Kaupunginvaltuusto 109 18.09.2017

Lisätiedot

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi.

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi. Tekninen lautakunta 271 30.09.2014 Tekninen lautakunta 101 26.04.2016 Tekninen lautakunta 107 27.06.2017 Kaupunginhallitus 385 14.08.2017 Kaupunginhallitus 402 28.08.2017 Kaupunginvaltuusto 109 18.09.2017

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti Ympäristölautakunta 105 16.11.2011 Ympäristölautakunta 6 09.02.2012 Kaupunginhallitus 45 27.02.2012 Ympäristölautakunta 22 07.03.2012 Kaupunginhallitus 58 12.03.2012 Ympäristölautakunta 54 07.06.2012 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos

Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos Kaupunginhallitus 275 13.08.2018 Kaupunginhallitus 346 22.10.2018 Kaupunginvaltuusto 90 12.11.2018 Kurjenrauman ranta-asemakaavan muutos 1059/10.03.06/2017 Kaupunginhallitus 19.02.2018 67 Maanomistaja

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Kaavatoimikunta AIKA 08.03.2016 kello 16:00-16:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 49 Kaupunginvaltuusto AIKA 12.06.2017 19:00-20:43 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen avaus 53 27 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 45 Kaupunginvaltuusto AIKA 11.06.2018 19:00-20:25 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus, laillisuuden ja

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703.

Kyseessä on kaavoitusohjelman työ nro 1703. Kaupunkirakennelautakunta 9 17.01.2017 Kaupunkirakennelautakunta 68 14.03.2017 Kaupunginhallitus 108 20.03.2017 Kaupunginvaltuusto 16 27.03.2017 Merimiehenkatu 3 asemakaavamuutoksen hyväksyminen 7500/10.02.03/2016

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 24 Yhteistyötoimikunta AIKA 23.11.2017 14:15-15:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin.

Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. Tekninen lautakunta 57 08.06.2016 Tekninen lautakunta 96 17.11.2016 Tekninen lautakunta 6 26.01.2017 Tekninen lautakunta 65 28.09.2017 Tekninen lautakunta 77 19.10.2017 Tekninen lautakunta 96 16.11.2017

Lisätiedot

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6.

Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 449/ / Päätöshistoria. Tekninen lautakunta 9.6. Raision kaupunki Esityslista 1 (1) Asianro 449/10.02.03/2014 8 Raision kaupungin 5. kaupunginosan (Kuninkoja) asemakaavan ja siihen liittyvän tonttijaon sekä Korinpunojankadun katualueen osaa ja suojaviheraluetta

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 11 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.02.2019 14:15-15:00 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 Laatimispvm Tarkastuslautakunta 5.12.2017 Aika 14.12.2017 klo 09:00 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 54 Kaupunginvaltuusto AIKA 27.05.2019 19:00-21:34 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 16.12.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 53 Hoito- ja vanhuspalvelujohtajan

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5.

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 1. OULAS KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTIA 5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 7.12.2017 Suunnitelman tarkoituksena on maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 153 Kaupunginvaltuusto AIKA 13.11.2017 19:00-20:30 PAIKKA Kaupungintalo, 3.krs valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 15 Kaupunginvaltuusto AIKA 24.04.2017 19:00-19:16 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 59 Tekninen lautakunta AIKA 31.05.2017 18:30-20:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62

Lisätiedot

Allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä. 03.09.2008 Haapajärvi

Allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä. 03.09.2008 Haapajärvi HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/08 Kirkkoneuvosto Sivu 72-77 KOKOUSAIKA Tiistai 02.09.2008 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Honkaniemi Saapuvilla olleet jäsenet Varsinainen jäsen läsnä varajäsen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.01.2018 14:15-15:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Pöytäkirja 3/2019 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.4.2019 klo 9.00 10.15 Paikka: Pyhäjärvi, kaupungintalo valtuustosali Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, varapj.pyhäjärveltä Esa

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 28.09.2017 14:15-16:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 19.01.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. 1 Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 107 Kaupunginvaltuusto AIKA 10.12.2018 10:00-11:22 PAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 47 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Aika 25.10.2018 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Saarikko Eino pj. Karinen Jussi vpj. poissa Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 76 Tekninen lautakunta AIKA 25.04.2019 18:30-19:35 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kaavatoimikunta AIKA 01.02.2018 kello 16:15-17:15 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen

Asemakaavan muutosehdotus sekä kaavaselostus liitteineen Tekninen lautakunta 289 04.09.2013 Kaupunginhallitus 423 09.09.2013 Kaupunginhallitus 373 15.09.2014 Kaupunginvaltuusto 84 29.09.2014 Asemakaavan muutos ja tonttijako, 64 Skinnarila, kortteli 81, virkistys-

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Korttelin 53 asemakaavan muutos / hyväksymisvaihe 358/10.02.03/2014

Korttelin 53 asemakaavan muutos / hyväksymisvaihe 358/10.02.03/2014 Kunnanhallitus 34 03.03.2014 Kunnanhallitus 143 16.06.2014 Kaavoitusjaosto 5 25.02.2015 Kunnanhallitus 189 18.05.2015 Kaavoitusjaosto 7 03.03.2016 Kunnanhallitus 47 21.03.2016 Korttelin 53 asemakaavan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT KOKOUSKUTSU 10/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 27.12.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavamuutos

Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavamuutos Kaupunkisuunnittelulautakunta 42 29.05.2018 Kaupunkisuunnittelulautakunta 61 28.08.2018 Kaupunginhallitus 264 03.09.2018 Kaupunkisuunnittelulautakunta 90 06.11.2018 Kaupunginhallitus 352 12.11.2018 Kankaanpään

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OULAISTEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OULAISTEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKIEN 15. KIVISENKANGAS KAUPUNGINOSAN KIVIKANKAANTIEN ITÄPUOLISIA KORTTELEITA SEKÄ NIIHIN LIITTYVIÄ KATU- JA PUISTOALUEITA. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26 Suonenjoen kaupunki Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokousaika Torstai 28.03.2019 klo 14:00-15:26 Kokouspaikka Kaupungin tekninen toimisto, Sairaalapolku 3, neuvotteluhuone Luettelo käsitellyistä

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Valtuustoaloitteet, joita on käsitelty 2017 sekä aloitteet, jotka on jätetty vuonna 2017 sekä niiden johdosta tehdyt toimenpiteet

Valtuustoaloitteet, joita on käsitelty 2017 sekä aloitteet, jotka on jätetty vuonna 2017 sekä niiden johdosta tehdyt toimenpiteet Valtuustoaloitteet, joita on käsitelty 2017 sekä aloitteet, jotka on jätetty vuonna 2017 sekä niiden johdosta tehdyt toimenpiteet 1. Kvalt 22.2.2016 10 Mauri Mäntylän aloite Ouluntien-Koivuhaan suojatien

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/ kuntayhtymä

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/ kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen Pöytäkirja 11/2019 1 Tarkastuslautakunta 14.08.2019 Aika 14.08.2019 klo 08:00-10.30 Paikka Tönölä Osallistujat Läsnä olleet Varsinainen jäsen läsnä poissa Varajäsen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin.

Päätös: Maanmittausinsinöörin ehdotus hyväksyttiin. Kaavoitustoimikunta 21 08.12.2006 Joutsan kunnanhallitus, -2007 81 05.03.2007 Kaavoitustoimikunta 24 05.10.2007 Joutsan kunnanhallitus 39 04.02.2008 Kaavoitustoimikunta 7 10.04.2008 Joutsan kunnanhallitus

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 173 04.06.2013 Kaupunginvaltuusto 77 24.06.2013. Kuntalaisten aloitteet ja valtuutettujen valtuustoaloitteet KHALL 04.06.

Kaupunginhallitus 173 04.06.2013 Kaupunginvaltuusto 77 24.06.2013. Kuntalaisten aloitteet ja valtuutettujen valtuustoaloitteet KHALL 04.06. Kaupunginhallitus 173 04.06.2013 Kaupunginvaltuusto 77 24.06.2013 Kuntalaisten aloitteet ja valtuutettujen valtuustoaloitteet KHALL 04.06.2013 173 Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 1.12.2003 :ssä

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1

RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 RAAHEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Akm 217: Asemakadun ja Niittykadun asemakaavan muutos 1418/10.1002.100203/2014 TELA 61 Asemakaavan muutos sisältyy Raahen kaupungin teknisen lautakunnan 20.2.2014 hyväksymään

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto KAUPUNGINHALLITUS 41 01.02.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 17 22.02.2016 Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma 2017-2018 802/02.0202.020200/2016 KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2017 172 Kaupunginvaltuusto AIKA 11.12.2017 10:00-11:20 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 96 Kokouksen avaus, laillisuuden ja

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 19.08.2016 AIKA 19.08.2016 klo 08:00-08:40 PAIKKA Ylihärmän tekniikkakeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 21 15 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

A Asemakaavan muutos. Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö. Lahti.fi

A Asemakaavan muutos. Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö. Lahti.fi A-2701 1 (6) A-2701 Asemakaavan muutos 25.4.2018 Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö Lahti.fi A-2701 2 (6) Asemakaavan muutos laaditaan Kiinteistö Oy Lahden Hirsimetsäntie 5 sekä JMK Investment

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Aika 01.02.2018 klo 09:00-11:10 Paikka Orimattilan kaupungintalo, 2. krs. kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Saarikko Eino pj. Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 20.01.2015 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot