Lounas on katettu. Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lounas on katettu. Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA"

Transkriptio

1 Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. Lounas on katettu LOUNASETUJEN Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA

2 Lounasetu pähkinänkuoressa ravintolalle LounasPassilla uudet asiakkaat ovesta sisään sujuvasti. epassin yli 400 yritysasiakasta työllistävät yhteensä yli työntekijää, ja eri maksuja vastaanottavat yli 5000 käyttöpaikkaa. LounasPassi on työnantajan työntekijöilleen tarjoama lounasetu. Työntekijä maksaa lounaansa tekstiviestillä tai LounasPassin mobiilisovelluksella. Kuinka voimme ryhtyä vastaanottamaan LounasPasseja? Rekisteröinti osoitteessa riittää. Maksujen tilitystä varten tarvitaan yrityksen perustiedot ja asiakkaille toimipisteen tiedot. Ravintola saa rekisteröinnin yhteydessä oman tunnuskoodin, jonka avulla asiakkaiden maksut kohdistetaan oikealle ravintolalle. Rekisteröitymisen jälkeen toimipisteeseen postitetaan tunnuskoodilla varustetut tarrat, joista asiakas näkee ohjeet maksun suorittamiseen. Tunnuskoodin saatuaan ravintola on valmis vastaanottamaan LounasPasseja. Maksutapahtumasta tallentuu sähköinen tosite epassin verkkopalveluun. Ravintola voi milloin tahansa tarkistaa LounasPassilla tehdyt maksut haluamaltaan aikaväliltä verkkopalvelussa. epassi on henkilöstöetujen sähköisten maksuvälineiden tuoteperhe. Maksuja vastaanottavat valtakunnallisesti jo yli 5000 palveluntarjoajaa kuten Stockmann, Finnkino, Lippupalvelu, K-citymarket, Sokos sekä lukuisat pienet toimijat.

3 Lounasetu pähkinänkuoressa ravintolalle Mitä vastaanottaminen edellyttää ravintolalta? LounasPassien vastaanottaminen ei vaadi ravintolalta laite- tai järjestelmähankintoja eikä lukijalaitetta. Asiakas tilaa LounasPassin kännykkäänsä ja näyttää tilaamansa LounasPassin maksukuitin kassalle. Ravintolan työntekijä lyö maksun kassaan normaalisti. nopea ja vaivaton tapa hoitaa maksutapahtuma Ei rahan tai korttien käsittelyä. Maksu tehdään lounaan todellisen hinnan mukaan. Kuitissa näkyy maksajan nimi verottajan ohjeen mukaisesti. maksut tilitetään automaattisesti Yksinkertainen hallinnointi Tulostettavissa olevat ja reaaliaikaisesti päivittyvät maksuraportit Yritys- ja toimipistekohtaiset raportit Lisää asiakkaita ja myyntiä Työntekijät suosivat lounaspaikkoja, joissa voivat hyödyntää etuaan. Passi on aina käyttäjän mukana ja mukautuu tämän tarpeisiin. Tarjotaan Suomen sujuvin lounastauko Yksinkertaisimmillaan ravintola voi lyödä LounasPassin kassaan käteismaksuna. Tämä ei vaadi uuden maksutavan lisäämistä kassaan. Verkkopalvelustamme ravintola saa raportin maksutapahtumista, jotka huomioidaan kassaa laskettaessa. LounasPassia voidaan myös käsitellä laskutussopimuksena (vrt. sopimusruokailu), jolloin LounasPassilla tehdyt maksut merkitään ns. laskulle. Kun maksut on tilitetty ravintolalle, voidaan lasku kuitata maksetuksi. Kuinka tehdyt maksut tilitetään ravintolalle? LounasPassilla tehdyt ostokset tilitetään automaattisesti ravintolan valinnan mukaan joko kerran tai neljä kertaa kuukaudessa. Ravintolan ei tarvitse tehdä LounasPassien osalta erillistä tilityspyyntöä tai laskutusta. LISÄTIETOJA Noora Pärssinen, +358 (0) ,

4 Tiedot maksuista ravintolalle Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi KUITTI TIEDOT MAKSUTOSITTEESSA KASSALLA TIEDOT MAKSUTAPAHTUMASTA 1 Asiakas tilaa LounasPassin kännykkäänsä joko tekstiviestillä tai älypuhelinsovelluksella. 2 Kassalla tarkistetaan LounasPassin maksukuitti asiakkaan puhelimesta. Kuitti on tosite asiakkaan tekemästä maksusta. 3 Kassaan lyödään ostosten oikea summa. Maksujen suuruudessa ei ole rajoituksia: mikäli loppusumma ylittää LounasPassin arvon, veloitetaan ylimenevä osa muulla maksutavalla. Maksun yksilöintitunniste Maksun summa Maksun voimassaoloaika Ravintolan tunniste Asiakkaan nimi Tarkistuskoodi Kassatyöntekijä voi tarkistaa LounasPassin oikeellisuuden maksukuitissa näkyvästä voimassaoloajasta, kassalla olevasta älypuhelimesta tai tulostetusta tarkistuslistasta, jossa on kullekin päivälle oma koodi. Jokaiselle päivälle automaattisesti muodostuva tarkistuskoodi näkyy asiakkaan kuitissa. Tarkistamalla koodin kassa voi varmistaa, ettei samaa LounasPassia käytetä useampana päivänä. Asian voi tarkistaa myös kuitissa näkyvästä voimassaoloajasta.

5 Maksa ateriasi LounasPassilla Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi Tapa 1 Maksu mobiilisovelluksella 1 Kirjaudu sisään epassi-sovellukseen 2 Etsi valikosta haluamasi ravintola 3 Syötä aterian summa (max. 10 ) ja vahvista maksu 4 Näytä saamasi maksukuitti kassalla Tarkista LounasPassisi saldo epassi-sovelluksen kautta tai kirjautumalla epassin verkkopalveluun. LounasPasseja vastaanottavat ravintolat löydät käyttöpaikkahausta. Voit suorittaa maksun kahdella tapaa: mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä. Kirjoita viestiin mikä tahansa summa 10 :n asti. LounasPassi-saldosta vähennetään kuitenkin vähintään 6,10. LounasPassin arvon ylittämän osuuden maksu onnistuu muulla maksuvälineellä. Huom! Molemmissa tapauksissa maksu on tehtävä aina paikan päällä, ei ennakkoon. LounasPassi on tarkoitettu ainoastaan aterian maksamiseen, eikä sillä voi maksaa alkoholi- tai tupakkatuotteita, palveluita tai tavaraa. Tapa 2 Maksu tekstiviestillä 1 Kirjoita tekstiviestiin haluamasi ravintolan tunnistekoodi ja aterian summa (max. 10 ), esim ,20 2 Lähetä viesti numeroon Näytä vastauksena saamasi maksukuitti kassalla Löydät ravintolan tunnistekoodin paikan päällä olevasta LounasPassi-tarrasta.

6 Usein kysytyt kysymykset 1. Miten LounasPassi-maksu vastaanotetaan? Asiakas tekee maksun itse omalla matkapuhelimellaan ja näyttää saamansa sähköisen kuitin kassalla. Kuitissa näkyvät asiakkaan nimi, maksun summa ja ajankohta, päivittäin vaihtuva tarkistuskoodi sekä ravintolan tunniste. Kassa lyö aterian hinnan kassaan normaalisti ja tarvittaessa asiakas maksaa LounasPassin arvon (max. 10 ) ylittävän osan toisella maksuvälineellä. Asiakas voi tehdä maksun joko LounasPassin älypuhelinsovelluksella tai tekstiviestillä, johon syötetään summa ja ravintolan koodi. Lähetämme jokaiselle toimipisteelle oman tunnuskoodin maksujen kohdistamista varten. 2. Miten kassaan voi merkitä, että maksu on tehty LounasPassilla? Yksinkertaisimmillaan ravintola voi lyödä LounasPassin kassaan käteismaksuna. Tämä ei vaadi uuden maksutavan lisäämistä kassaan. Verkkopalvelustamme ravintola saa halutessaan päiväkohtaisen raportin maksutapahtumista, jotka huomioidaan kassaa laskettaessa. LounasPassin voi laittaa kassajärjestelmään myös tuotteeksi, jolloin maksuja on helppo seurata omasta kassaraportista ja LounasPassin raportista. LounasPassia voidaan myös käsitellä ikään kuin laskutussopimuksena (vrt. sopimusruokailu), jolloin LounasPassilla tehdyt maksut merkitään samalle laskulle. Kun maksut on tilitetty ravintolalle, voidaan lasku kuitata maksetuksi. Ravintola voi myös lisätä LounasPassin kassajärjestelmään omaksi maksutavakseen. 3. Miten ravintola näyttää toteen, mikä summa sille pitäisi tilittää? Jokaisesta maksutapahtumasta tallentuu sähköinen tosite epassin verkkopalveluun ( Kirjaudu ), jonne jokainen ravintola saa omat tunnukset. Ravintola voi milloin tahansa tarkistaa LounasPassilla tehdyt maksut haluamaltaan aikaväliltä verkkopalvelussa. Tiedot maksuista päivittyvät reaaliajassa ja ovat helposti tulostettavissa. 4. Miten maksujen tilitys tapahtuu? Kaikki LounasPassilla tehdyt maksut tilitetään ravintolalle automaattisesti ravintolan valinnan mukaan joko kerran tai neljä kertaa kuukaudessa. Ravintolan ei tarvitse tehdä erillistä tilityspyyntöä. LounasPassilla tehdyt maksut ja ravintolalle tehdyt tilitykset voi tarkistaa kirjautumalla sisään epassin verkkopalveluun.

7 Usein kysytyt kysymykset 5. Mitä kustannuksia käyttöönotosta syntyy ravintolalle? Kaikki LounasPassilla tehdyt maksut tilitetään ravintolalle lyhentämättöminä vuoden 2014 loppuun saakka, jos tilitykset tehdään kuukausittain. Viikoittaisissa tilityksissä LounasPassilla tehdyistä maksuista vähennetään 1 % komissio. Vuoden 2015 alusta vastaavat komissiot ovat 1 % ja 2 %. Mitään muita kustannuksia ei LounasPassin käyttöönotosta aiheudu. Koska tilitykset tehdään automaattisesti, säästyy ravintolalta hallinnollista työtä verrattuna esimerkiksi lounasseteleihin. LounasPassiin ei liity myöskään luottokortteihin kohdistuvia transaktiomaksuja. 6. Ketkä käyttävät LounasPassia? LounasPassi on osa epassi-tuoteperhettä, jonka asiakaskunta koostuu yli 400 yrityksen työntekijästä. epassi-maksuja vastaanottaa tällä hetkellä yli 5000 palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Palveluntarjoajaverkostoon kuuluvat valtakunnallisesti muun muassa Stockmann, Lippupalvelu, Lippupiste, Tiketti, Finnkino, R-kioski, HSL, K-Citymarket sekä lukuisia pieniä toimijoita. LounasPassi soveltuu siis maksutavaksi niin isoille ravintolaketjuille kuin pienille kahviloillekin. 7. Mitä hyötyä LounasPassin käyttöönotosta on ravintolalle? Työnantajan myöntäessä lounasedun työntekijöilleen LounasPassin muodossa työntekijät suosivat niitä paikkoja, joissa he voivat etuaan hyödyntää. Näin ollen LounasPassien vastaanottaminen tuo ravintolalle lisää asiakkaita. Koska LounasPassin maksutapahtumaan ei liity korttien tai setelien käsittelyä, nopeuttaa se myös kassan työskentelyä. 8. Miten ravintola voi liittyä LounasPassin palveluverkostoon? Ravintolan rekisteröiminen palveluun osoitteessa riittää. Ravintolaa pyydetään täyttämään ensin yrityksen tiedot, jotta voimme hoitaa maksujen tilityksen. Tämän jälkeen yritys voi rekisteröidä palveluun yhden tai useamman toimipisteen. Rekisteröinti vie ainoastaan muutaman minuutin.

8 Tunnista henkilöstöetujen edelläkävijä. Lounas Passi Nykyaikaisin maksuväline TARJOLLA lounaspassi.fi epassi on suomalainen innovaatio ja mobiilimaksujen markkinajohtaja. Suomen ensimmäinen täysin sähköinen henkilöstöetujen maksuväline.

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot...

Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... Anders Managerin ohje... 1 Yleistä... 1 Automaattinen laskutus... 1 Selainvalinta... 1 Kirjautuminen järjestelmään... 1 Etusivun tiedot... 3 Palaute ja tuki... 3 Sanasto... 4 Pikaopas... 6 Käy asetukset

Lisätiedot

Savalanche-käyttöohje

Savalanche-käyttöohje Savalanche-käyttöohje Perusta verkkokauppa ja hyödynnä uudet jakelukanavat Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Savalanche-palvelun pikaohje... 3 3. Savalanche-palveluun rekisteröityminen... 5 4. Kauppiaaksi

Lisätiedot

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä Usein kysyttyjä kysymyksiä Sisällysluettelo Peruskäyttäjät...3 Pääkäyttäjät...7 Tuntinetin käyttö ja perusasetukset...7 Tuntinetin maksullisten lisäominaisuuksien hallinta...8 Käyttäjien ja yksiköiden

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen visma.fi/tietopankki Taloushallinnon ulkoistaminen Opas taloushallinnon ulkoistamisen vaihtoehtoja pohtivalle Sisällysluettelo Lukijalle 3 Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa? 4 Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

Klarna Online Käyttöopas

Klarna Online Käyttöopas Klarna Online Käyttöopas Tervetuloa Klarnan asiakkaaksi! Me pidämme erittäin paljon siitä, mitä me teemme. Kuluttajien ostokokemuksen helpottamisesta kaupassasi. Ostajan ja myyjän välisen luottamuksen

Lisätiedot

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA

LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA LASKUTUS JA MYYNTIRESKONTRA Laskutus ja myyntireskontra Sisällys 1 Sisällys YLEISTÄ... 6 MYYNTIRESKONTRA KOKONAISUUTENA... 7 LASKUTUKSEN PERUSTIETOJEN ASETTAMINEN... 8 YLEISTÄ... 8 KASSA-ALENNUSTEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010

WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 1 WM-Laskutus 4.0 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 WM- L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Ulvilantie

Lisätiedot

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto Sähköinen taloushallinto OHJELMISTO Sähköiset varaosaluettelot Sähköinen työinformaatio AutoFutur Pro Sähköiset hinnastot Yhteydet omiin jälleenmyyjiin Sähköiset tilausjärjestelmät AutoFutur Pro OHJELMISTO

Lisätiedot

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007

WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje. WM-Laskutus. Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 1 WM-Laskutus 3.2 Käyttöohje WM-Laskutus Web-Media 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 W M - L A S K U T U S Y R I T Y K S E N L A S K U T U S O H J E L M A Käyttöohje Web-Media Huopalahdentie 3 E 84 00330

Lisätiedot

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47)

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47) 1 (47) 1 Käyttöönotto... 3 1.1 Rekisteröityminen... 3 1.2 Asetukset... 3 1.3 Nämä on hyvä tietää... 5 1.3.1 Päivämääräkentät... 5 1.3.2 Hakukentät... 5 1.3.3 Pikanäppäimet... 5 1.3.4 Suositeltu selain

Lisätiedot

TUOHI MasterCard -myyjäohje

TUOHI MasterCard -myyjäohje TUOHI MasterCard -myyjäohje Vain myyjien käyttöön (12/21) Liikkeen myyjätunnus: Pikaluottokeskus 8-95 faksi (9) 773 2453 ma - pe 8-2 la 9-17 Sisältö: 1. TUOHI MasterCard TUOHI MasterCard -kortti 4 TUOHI

Lisätiedot

Ostolaskut ja ostoreskontra

Ostolaskut ja ostoreskontra Ostolaskut ja ostoreskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostolaskut ja ostoreskontra...3 1.1 Ostoreskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Ostolasku ja Ostoreskontraoletukset...4

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja TM6000

Käyttäjän käsikirja TM6000 Käyttäjän käsikirja TM6000 Mittariohjelma C30.BFI.00472B.100090 62928472 sivu ii Sisällysluettelo 1. Yleistä tästä dokumentista... 1 1.1 Tässä dokumentissa käytetyt graafiset symbolit... 1 1.2 Tässä dokumentissa

Lisätiedot

YRITYS TALOUSOHJELMAN KÄYTTÄJÄN OHJEET

YRITYS TALOUSOHJELMAN KÄYTTÄJÄN OHJEET YRITYS TALOUSOHJELMAN KÄYTTÄJÄN OHJEET Ohje on päivitetty: 4.6.2008 Koskee ohjelmaversiota: Yritys 3.2 Perustietoja ohjelman käyttämisestä Tuomalla hiiren tietokentän päälle: saat näkyviin kentälle määritellyn

Lisätiedot

PC-WISUN KÄYTTÄJÄN SIIRTYMINEN WEBWISUN KÄYTTÖÖN

PC-WISUN KÄYTTÄJÄN SIIRTYMINEN WEBWISUN KÄYTTÖÖN PC-WISUN KÄYTTÄJÄN SIIRTYMINEN WEBWISUN KÄYTTÖÖN Sisällysluettelo: 1. JOHDANTO... 3 2. WEBWISUUN KIRJAUTUMINEN... 3 2.1 WebWisuun kirjautuminen salasanan avulla... 3 2.1.1 Lisenssinumero... 3 2.1.2 Salasana...

Lisätiedot

Asetusten ohje CSI Lawyer. Versio 2.0 Joulukuu 2010

Asetusten ohje CSI Lawyer. Versio 2.0 Joulukuu 2010 Asetusten ohje CSI Lawyer Versio 2.0 Joulukuu 2010 2 (/ 92) SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä asetuksista... 3 1.1 Yleisimmät toiminnallisuudet... 3 1.2 Navigointi asetuksissa... 4 1.3 Kuvakkeet asetuksissa...

Lisätiedot

Raportti julkishallinnon verkkotunnistautumisesta ja -maksamisesta 01.02.2005. Sivu 1 (25)

Raportti julkishallinnon verkkotunnistautumisesta ja -maksamisesta 01.02.2005. Sivu 1 (25) Raportti julkishallinnon verkkotunnistautumisesta ja -maksamisesta 01.02.2005 Sivu 1 (25) Johdanto Pääkaupunkiseudun kaupunkien yhteistyöhankkeena on lähtenyt liikkeelle yhteinen verkkotunnistautumis-

Lisätiedot

NetPostista usein kysyttyä

NetPostista usein kysyttyä NetPostista usein kysyttyä 1. Mikä NetPosti on? Joko kaikki posti alkaa tulla nettiin? 2. Miten NetPosti toimii? 3. Mitä NetPostin käyttö maksaa? 4. Miksi NetPostin käyttäjäksi kannattaa ryhtyä? 5. Miten

Lisätiedot

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS

1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 1 SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON PIKAOPAS 2 / 9 1. Mitä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallinnon, kuten myyntilaskujen laatimisen ja lähettämisen,

Lisätiedot

Mobiilikassa. Käyttöohje. v. 1.2

Mobiilikassa. Käyttöohje. v. 1.2 Mobiilikassa Käyttöohje Mobiilikassa on ensimmäinen suomalainen kassaohjelmisto ipad -tablettiin, jonka avulla kassan toiminnot ovat käytössä paikasta riippumatta. Miksi hankkia myymälän kassalle kiinteä

Lisätiedot

MITÄ JOKAISEN YRITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ KIRJANPIDOSTA? 1.12.2011

MITÄ JOKAISEN YRITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ KIRJANPIDOSTA? 1.12.2011 Sivu 1 / 6 MITÄ JOKAISEN YRITTÄJÄN TULISI TIETÄÄ KIRJANPIDOSTA? 1.12.2011 Tilitoimisto on yrittäjän arvokkaimpia yhteistyökumppaneita. Aktiivinen ja ennakoiva yhteistyö tilitoimiston ja yrittäjän välillä

Lisätiedot

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Myyntireskontra. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Myyntireskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Myyntireskontra...3 1.1 Myyntireskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Aloitusohjeita myyntireskontran käyttäjälle...4

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi

Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007. Isolta Oy www.isolta.fi Arkhimedes v2.7 käyttöohjeet 25.6.2007 Isolta Oy www.isolta.fi 1 Sisällys Arkhimedes-taloushallinto yleisesti 3 1. Johdanto 3 1.1. Järjestelmävaatimukset 3 1.2. Asennus 3 1.3. Tervetuloa-ruutu 4 1.4. Perustiedot

Lisätiedot

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje Tisma ekauppa käyttöohje Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Vikasietoisuus... 3 2 Tietojen ylläpito verkkokaupan hallintapaneelissa...4 2.1 Ylläpito... 4 2.1.1 Asetukset... 4 2.1.2 Sähköpostit... 4 2.1.3

Lisätiedot

1 Ohjeita käsikirjan lukijalle

1 Ohjeita käsikirjan lukijalle Palkanlaskenta Ohjeita käsikirjan lukijalle 1 PALKANLASKENTA Tämä palkanlaskentakäsikirja sisältää kolme osaa. Lyhyen esittelyn jälkeen on pikaopas, josta saa nopeasti käsityksen ohjelmiston luonteesta

Lisätiedot

MITAX 21 taksamittari

MITAX 21 taksamittari MITAX 21 taksamittari Valmistaja : MITAX palvelupiste 3/2012 (ohjelma alk 1002xx) Hevosuontie 50 Puh (08) 6121 651 Pilvitie 6 Puh. (08) 512 165 Y-tunnus 0511390-1 87700 Kajaani 90620 Oulu ww.trippi.fi

Lisätiedot

PROSESSIN KUVAUS... 6 MITEN OSTOSTEN MAKSAMINEN TAPAHTUU?...

PROSESSIN KUVAUS... 6 MITEN OSTOSTEN MAKSAMINEN TAPAHTUU?... SveaWebPay Tämä opas kuvailee sen mitä tarvitsee tehdä, jotta pääsee nopeasti alkuun SveaWebPay maksujen kanssa. Oppaan tarkoituksena on antaa lukijalleen käsitys avautuvista mahdollisuuksista, joita maksupalvelumme

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN HALLINTA JA TOIMINTOJEN MUOKKAAMINEN 7

VERKKOKAUPAN HALLINTA JA TOIMINTOJEN MUOKKAAMINEN 7 www.punomo.fi Voit ryhtyä Punomossa verkkokauppiaaksi, mainostajaksi tai ilmoittajaksi. Tutustu ennen palvelun valitsemista palvelujen sisältöön, tuotteisiin ja hintoihin: punomo.fi/media/tiedostot/tuotteet

Lisätiedot

Käyttöohje. ict250e ipp350 iwl250g iwl250b

Käyttöohje. ict250e ipp350 iwl250g iwl250b Käyttöohje ict250e ipp350 iwl250g iwl250b 2 SISÄLLYSLUETTELO 2 1. Maksupäätteen käyttöönotto 4 1.1 Toimituspakkauksen sisältö 4 1.2 ICT250E asennus 5 1.3 IPP350 asennus 5 1.4 IWL250B / G asennus 6 1.5

Lisätiedot