LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje"

Transkriptio

1 DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

2 Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation DVD-levylle. Painetuissa oppaissa selostetaan varotoimet ja perustoiminnot. Lue Turvallisuustietojen käyttöohje ennen laitteen käyttöä. PDF-tiedostoissa selostetaan yksityiskohtaiset kopiointitoiminnot ja muut asetukset. Valitse tarpeitasi vastaava käyttöopas ja lue se. Painetut oppaat Turvallisuustietojen käyttöohje Turvallisuustietojen käyttöohjeessa selostetaan käyttöön liittyvät varotoimet. Lue tämä opas ensin, jotta käyttö on turvallista. Client Utilities/User Documentation DVD-levylle tallennetut PDF-tiedostot. Pikakäyttöohje (tämä käyttöopas) Pikakäyttöohjeessa selostetaan laitteen valmistelut, perus- ja erikoistoiminnot, huolto ja määräaikaispuhdistus. Client Utilities/User Documentation DVD-levylle tallennetut PDF-tiedostot. Client Utilities/User Documentation DVD-levyn käyttö Windows:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-asemaan. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Huomautus Jos asennusohjelmisto ei käynnisty, avaa resurssien hallinnan avulla [e-studio]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:ltä ja kaksoisosoita Setup.exe.. Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava]. 3. Napsauta asennusohjelman Open User's manual -linkkiä. Selain käynnistyy automaattisesti ja kielen valintavalikko ilmestyy näytölle. Huomautus Jos valikko ei tule näkyviin, avaa resurssien hallinnan avulla [Manuals]-kansio Client Utilities/User Documentation DVD:ltä ja kaksoisosoita index.html. 4. Napsauta haluttua kielipainiketta. Laitteen valintasivu avautuu näytölle. 5. Näytä käyttöoppaan valintavalikko napsauttamalla haluttua laitepainiketta. 6. Valitse valikosta avattavan käyttöoppaan tai otsikko. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto. Macintosh:. Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy tietokoneen DVD-asemaan.. Avaa [Manuals] -kansio Client Utilities/User Documentation DVD:llä ja avaa haluttu kielikansio. 3. Kaksoisosoita näytettävän käyttöoppaan tiedostoa. Näkyviin tulee sen PDF-tiedosto.

3 PDF-tiedostot Perustoimintojen käyttöohje Perustoimintojen käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [COPY]- näppäimellä. Scanning Guide Scanning Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [SCAN]- näppäimellä, sekä internet-faksin toiminnot ja asetukset. e-filing Guide e-filing Guide -oppaassa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [e-filing]- näppäimellä sekä e-filing-verkko-ohjelma. e-filing-verkko-ohjelman avulla voit käyttää e-filingtoimintoja käyttämällä tietokoneen selainta. Laitehallinnan käyttöohje Laitehallinnan käyttöohjeessa selostetaan toiminnot ja asetukset, joita käytetään käyttöpaneelin [USER FUNCTIONS]- ja [COUNTER]-näppäimellä. Software Installation Guide Software Installation Guide -oppaassa selostetaan tulostusajurien ja ohjelmien asennus. Printing Guide Printing Guide -oppaassa selostetaan tulostukseen tarvittavien tulostusajurien asetukset ja eri toiminnot. TopAccess Guide TopAccess Guide -oppaassa selostetaan etäasennus ja -hallinta, TopAccess-verkko-ohjelmalla. TopAccess verkko-ohjelman avulla voit hallita laitetta käyttämällä tietokoneen selainta. Ongelmanratkaisun käyttöohje Ongelmanratkaisun käyttöohjeessa selostetaan, kuinka voit ratkaista ongelmia (esim. paperin väärinsyöttö) ja kuinka kosketusnäytöllä näkyviin viesteihin tulee reagoida. Network Fax Guide Network Fax Guide -oppaassa selostetaan verkkofaksiajurin toiminnot. Verkkofaksiajurin avulla voit lähettää tietokoneeltasi sähköisiä asiakirjoja faksina tai internet-faksina. High Security Mode Management Guide -opas High Security Mode Management Guide -oppaassa selostetaan olosuhteet ja asetukset laitteen käyttämiseksi korkean tietoturvan tilassa. Asiakasohjelmiston ohjevalikko Aja seuraava asiakasohjelmisto katsomalla kunkin seuraavista ohjevalikosta ohjeet: Osoitekirja e-filing Backup/Restore-ohjelma TWAIN Driver / File Downloader Lisälaitteiden käyttöoppaat Seuraavien erikseen ostettavien lisälaitteiden käyttöoppaat toimitetaan niiden mukana. GD-30/GD-60 Operator s Manual for FAX Unit GN-060 Operator s Manual for Wireless LAN Module GP-070 Operator s Manual for Data Overwrite Enabler KP-004 Operator s Manual for e-bridge ID Gate KP-005 Operator s Manual for e-bridge ID Gate GP-90 Operator's Manual for Hardcopy Security Kit Käyttöoppaiden PDF (Portable Document Format) -tiedostot Jos haluat lukea ja tulostaa käyttöoppaat PDF-tiedostoista, asenna Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader tietokoneeseesi. Jos Adobe Reader tai Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa ei ole asennettu tietokoneeseesi, lataa ja asenna ne Adobe Systems Incorporatedin verkkosivustolta.

4 Käyttöoppaan käyttö Käyttöohjeen symbolit Tässä oppaassa tärkeät kohdat on merkitty alla näytetyillä symboleilla. Lue nämä kohdat ennen laitteen käyttöä. VAARA VAROITUS Huomautus Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa kuoleman, vakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan vakavan vahingoittumisen tai tulipalon. Mahdollisesti vaarallinen tilanne, joka saattaa aiheuttaa lievän tai keskivakavan loukkaantumisen, laitteen tai sitä ympäröivän tilan osittaisen vahingoittumisen tai tietojen menetyksen. Tietoja, joihin tulee kiinnittää huomiota laitteen käytön aikana. Lue seuraava selostus tarvittaessa. Vihje Käteviä tietoja, joista on hyötyä laitteen käytössä. Sivut, joilla käsitellään sen hetkiseen toimenpiteeseen liittyviä aiheita. Alkuperäisen/paperin suunta Voit asettaa A4- tai B5 / LT-koon paperit tai alkuperäiset pysty- tai vaakasuuntaan. Käyttöoppaassa paperikokoon lisätään -R, kun tämän kokoinen paperi tai alkuperäinen tulee asettaa vaakasuuntaan. Esimerkki: A4 / LT-koon alkuperäinen valotuslasilla Asetus pystysuuntaan: A4 / LT Asetus vaakasuuntaan: A4-R / LT-R Voit asettaa A3-, B4- / LD- tai LG-koon paperit tai alkuperäiset ainoastaan vaakasuuntaan, joten näihin kokoihin ei lisätä "-R"-merkintää. Näyttösivut ja käyttötoimenpiteet Tässä oppaassa Windows-käyttöjärjestelmän näyttösivut ja käyttötoimenpiteet koskevat Windows 7 -käyttöjärjestelmää. Näyttösivujen tiedot saattavat vaihdella, sillä ne riippuvat laitteen käyttötavasta (esim. asennetut lisälaitteet, käyttöjärjestelmän versio ja sovellukset). Käyttöohjeessa esitellyt näyttösivut koskevat A/B-koon paperia. Jos käytät LT-koon paperia, näyttö tai näppäinten järjestys saattaa erota laitteesi kokoonpanosta.

5 SISÄLTÖ Käyttöoppaan käyttö Suositellut värikasetit Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Virran kytkentä päälle/pois Paperin ja alkuperäisten asetus Ohjelmiston asennus Luku PERUSTOIMINNOT Kopioinnin perustoiminnot Faksin perustoiminnot Skannauksen perustoiminnot e-filing-perustoiminnot Tulostuksen perustoiminnot Valikon perustoiminnot Luku 3 HUOLTO Värikasetin vaihto Hukkavärisäiliön vaihto Niittikasetin vaihto Määräaikaispuhdistus Luku 4 ONGELMANRATKAISU Vianetsintä Luku 5 ERIKOISTOIMINNOT Erikoistoiminnot Luku 6 TIETOJA LAITTEESTA Laitteen mukana toimitetut tarvikkeet Client Utilities/User Documentation DVD Ohjelmisto Lisälaitteet Sisäänkirjautuminen Laitteen tekniset tiedot Lisälaitteiden tekniset tiedot HAKEMISTO

6 Suositellut värikasetit Käytä ainoastaan alkuperäisiä TOSHIBA-värikasetteja, jotta tulokset ovat parhaat mahdolliset. Kun käytät TOSHIBAN suosittelemaa värikasettia, voit käyttää seuraavaa kolmea laitteen toimintoa: Kasetin tarkistustoiminto: toiminto tarkistaa, onko värikasetti asennettu oikein ja ilmoittaa, ellei näin ole. Jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminto: toiminto ilmoittaa, jos kasetin väri on loppumassa, ja lähettää samalla automaattisen etäilmoituksen valtuutetulle huoltoteknikolle. Kuvan laadun optimointitoiminto: toiminto valvoo kuvan laatua käytettävän väriaineen ominaisuuksien mukaan ja takaa, että tulostetut kuvat ovat laadultaan optimaalisia. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, laite ei aina kykene tunnistamaan, onko värikasetti asennettu vai ei. Vaikka värikasetti olisi asennettu oikein, kosketusnäytölle ilmaantuu "VÄRIÄ EI TUNNISTETA" -virheviesti eikä tulostusta ehkä suoriteta. Samoin kuvan laadun optimointitoiminnon, jäljellä olevan väriaineen tarkistustoiminnon ja valtuutetulle huoltoteknikolle lähetettävän automaattisen etäilmoituksen käyttö saattaa olla mahdotonta. Jos käytät suositellusta poikkeavaa värikasettia, väriä ei tunnisteta. Jos tämä on ongelma, ota yhteys huoltoteknikkoon. Muista, ettet voi käyttää värikasetin tarkistustoimintoa ja kuvan laadun optimointitoimintoa mainitulla tavalla. Tavaramerkit Windows XP -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows XP Operating System. Windows Vista -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Vista Operating System. Windows 7 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows 7 Operating System. Windows 8 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows 8 Operating System. Windows Server 003 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 003 Operating System. Windows Server 008 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 008 Operating System. Windows Server 0 -käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Microsoft Windows Server 0 Operating System. Microsoft, Windows, Windows NT ja muiden Microsoft-tuotteiden tuotemerkit ja -nimet ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Apple, AppleTalk, Macintosh, Mac, Mac OS, Safari ja TrueType ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Adobe, Acrobat, Reader ja PostScript ovat Adobe Systems Incorporatedin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Mozilla, Firefox ja Firefox-logot ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. IBM, AT ja AIX ovat International Business Machines Corporationin tavaramerkkejä. NOVELL, NetWare ja NDS ovat Novell, Inc:n tavaramerkkejä Yhdysvalloissa. TopAccess on Toshiba Tec Corporationin tavaramerkki. Muut käyttöohjeessa mainitut tai ohjelmassa näytetyt yhtiö- ja tuotenimet saattavat olla kyseessä olevien yritysten tavaramerkkejä. 4

7 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Virran kytkentä päälle/pois Paperin ja alkuperäisten asetus Ohjelmiston asennus

8 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Osien kuvaus Tässä luvussa selostetaan laitteen, käyttöpaneelin ja kosketusnäytön nimet ja toiminnot. Etupuoli / oikea puoli 7 6 Takaosa Automaattinen kääntävä syöttölaite Alkuperäisten pino skannataan arkki kerrallaan. Alkuperäisten kumpikin puoli voidaan skannata. Enintään 00 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) voidaan asettaa kerrallaan. Arkkien enimmäismäärä saattaa vaihdella alkuperäisten materiaalityypin mukaan.. Käyttöoppaan säilytystasku (takana) Säilytä käyttöopas tässä taskussa. 3. USB-portti Käytä liitintä tulostaaksesi USB-muistiin tallennettuja tiedostoja tai tallentaaksesi skannattuja tietoja USBmuistiin. Etu-USB-kaapelia tarvitaan USB-portin käyttämiseen. 4. USB-liitin (4 nastaa) Käytä liitintä liittääksesi laitteen tietokoneeseen yleisesti myytävällä USB-kaapelilla. 5. Verkkoliitin Käytä liitintä liittääksesi laitteen verkkoon. 6. Automaattinen kaksipuoleisuusyksikkö Yksikkö kopioi paperin kummallekin puolelle. Avaa yksikkö, jos paperi syötetään väärin. 7. Ohisyöttötaso Käytä tasoa tulostaaksesi erikoismateriaaleille kuten kalvolle jne. S. 3 Ohisyöttötasolta kopiointi tässä käyttöoppaassa 8. Paperinpidikevipu Käytä tätä paperin asettamiseen ohisyöttötasolla. 9. Syöttölaitteen kansi (laitteen) Avaa kansi irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin kasetin syöttöalueelta. 0. Syöttölaitteen kansi Avaa kansi irrottaaksesi paperin, joka on syötetty väärin alakaapista tai suurpaperisäiliöstä.. Paperikoon osoitin Kasettiin asetetun paperin koko voidaan tarkistaa.. Alakaappi ja lisäkasetti tai suurpaperisäiliö Alakaappiin voidaan lisätä yksi kasetti. Tähän laitteeseen voidaan asentaa lisäkasettiyksikkö. Enintään 550 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan. Enintään 000 arkkia (80 g/m tai 0 lb. Bond) normaalipaperia voidaan asettaa suurpaperisäiliöön. 3. Kasetti Enintään 50 arkkia normaalipaperia voidaan asettaa kerrallaan. S. 5 Paperin asetus tässä käyttöoppaassa 4. Etukansi Avaa kansi vaihtaaksesi värikasetin ja puhdistaaksesi varausyksikön. 6

9 Osien kuvaus 5. Virtakytkin Kytkee laitteen virran päälle tai pois. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa 6. Hälytysmerkkivalo Tämä oranssi valo syttyy, kun paperi syötetään väärin has occurred in the automaattisessa kääntävässä syöttölaitteessa. 7. Asiakirjavalo Tämä sininen lamppu syttyy, kun alkuperäiset on asetettu syöttölaitteen tasolle. Se myös vilkkuu, kun alkuperäisiä skannataan. Vasen / sisäpuoli Keltainen Magenta Syaani Musta Valotuskansi Käytä pitääksesi alkuperäisen valotuslasilla skannausta varten. S.43 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Valotuslasi Käytetään sekä kolmiulotteisten, kirjatyyppisten alkuperäisten ja erikoispaperien (esim. kalvo tai kuultopaperi) että normaalipaperin kopiointiin. 3. Kosketusnäyttö Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön, kuten kopiointi, skannaus ja faksaus. Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperin väärinsyöttö. S.0 Kosketusnäyttö tässä käyttöoppaassa 4. Käyttöpaneeli Käytetään eri toimintojen asetukseen ja käyttöön, kuten kopiointi ja faksaus. S.0 Kosketusnäyttö tässä käyttöoppaassa 5. Värikasetti Kun väriaine loppuu, kosketusnäytöllä näkyy viesti. Vaihda värikasetti seuraavasti. S.36 Värikasetin vaihto tässä käyttöoppaassa 6. Hukkavärisäiliö Kun kosketusnäytöllä lukee Poista hukkaväri, vaihda hukkavärisäiliö seuraavien ohjeiden mukaan. S.37 "Hukkaväriainesäiliön vaihto" tässä käyttöoppaassa 7. Päälaturin puhdistajat Jos kopioidussa tai tulostetussa paperissa ilmenee epätasaisuutta, puhdista päälaturit seuraavien vaiheiden mukaisesti. S.44 "Päälaturien ja LED-tulostuspäiden puhdistaminen" tässä käyttöoppaassa 8. LED-tulostinpään puhdistin Jos kopioidussa tai tulostetussa paperissa ilmenee epätasaisuutta, puhdista LED-tulostuspäät seuraavien vaiheiden mukaisesti. S.44 "Päälaturien ja LED-tulostuspäiden puhdistaminen" tässä käyttöoppaassa 9. Ulostulotaso Tulostettu paperi tulee tälle tasolle. 0. Paperin pysäytin Estää ulostulevan paperin putoamisen. Avaa pysäytin, jos teet useita kopioita tai tulosteita suurikokoiselle paperille, kuten A3, B4, LD ja LG.. Skannausalue Automaattisesta kääntävästä syöttölaitteesta tuotujen alkuperäisten tiedot skannataan tässä. S.43 Määräaikaispuhdistus tässä käyttöoppaassa. Alkuperäisen mitta-asteikko Tarkista valotuslasille asetetun alkuperäisen koko. 7

10 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Käyttöpaneeli Käytä käyttöpaneelin näppäimiä laitteen toimintoihin ja asetuksiin [SCAN]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi skannaustoimintoa.. [COPY]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi kopiointitoimintoa. 3. [MENU]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi näytölle usein käytetyt ikonit. 4. [USER FUNCTIONS]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi kasettien paperikoon tai materiaalityypin, tallentaaksesi kopiointi-, skannaus- ja faksiasetuksia ja muuttaaksesi oletusasetuksia. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA)" 5. [INTERRUPT]-näppäin Paina näppäintä keskeyttääksesi käynnissä olevan tulostustyön ja suorittaaksesi kopiointityön. Jatka keskeytettyä työtä painamalla näppäintä uudelleen. 6. [COUNTER]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laskurin näytölle. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): Luku 3: LASKURIEN HALLINTA (LASKURIVALIKKO)" 7. [ENERGY SAVER]-näppäin Paina näppäintä asettaaksesi laitteen energiansäästötilaan. 8. [POWER]-näppäin Paina näppäintä kytkeäksesi laitteen virran päälle tai pois (sammutus). 9. Digitaalinäppäimet Syötä näppäimillä numeroita kuten kopiomäärä, puhelinnumerot tai salasanat. 0. [FUNCTION CLEAR]-näppäin Paina näppäintä poistaaksesi kaikki valitut toiminnot ja palauttaaksesi oletusasetukset. Jos muutat käyttöpaneelin oletusasetusta, näppäimen valo (oranssi) vilkkuu kopioinnin, skannauksen, faksauksen ym. toimintojen aikana.. [STOP]-näppäin Paina näppäintä pysäyttääksesi käynnissä olevan skannauksen tai kopioinnin.. [START]-näppäin Paina näppäintä käynnistääksesi kopiointi-, skannaus- tai faksitoiminnot. 3. MAIN POWER-merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy, kun virtakytkin on päällä. 4. [CLEAR]-näppäin Paina näppäintä korjataksesi syötetyt numerot (esim. kopioiden määrä). 5. Hälytysmerkkivalo Oranssi merkkivalo syttyy, kun laitteessa on virhetila, joka tulee korjata. 6. PRINT DATA-merkkivalo Sininen merkkivalo syttyy tietojen (esim. tulostustiedot) vastaanoton aikana. 7. [ACCESS]-näppäin Käytä näppäintä, kun osastokoodi tai käyttäjätiedot on asetettu. Jos painat näppäintä kopioinnin tms. jälkeen, seuraavan käyttäjän tulee syöttää osastokoodi tai käyttäjätiedot. S. 67 Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa 8. MEMORY RX-merkkivalo Vihreä merkkivalo syttyy faksin tietojen vastaanotto- ja yhteystilassa. Laitetta voidaan käyttää, vaikka nämä merkkivalot ovat syttyneet. 8

11 Osien kuvaus 9. [FAX]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi faksi / internetfaksitoimintoa. 0. [e-filing]-näppäin Paina näppäintä avataksesi tallennetut kuvatiedot.. [PRINT]-näppäin Paina näppäintä käyttääksesi laitteen tulostustoimintoja (esim. henkilökohtainen tulostus).. Kosketusnäyttö Käytä näyttöä kopiointi-, skannaus- ja faksitoimintojen asetuksiin. Näyttää myös viestejä, esim. jos paperi loppuu tai laitteessa on paperin väärinsyöttö. Käyttöpaneelin kallistuksen säätö Käyttöpaneelin kallistus on säädettävissä 7 90 astetta vaaka-asennosta. VAROITUS Kun muutat käyttöpaneelin kallistusta, varo etteivät kätesi jää kiinni laitteen ja käyttöpaneelin välissä olevaan rakoon. Saatat loukkaantua. 9

12 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Kosketusnäyttö Kun virta kytketään päälle, kopioinnin perusvalikko näkyy kosketusnäytöllä. Näytöllä näkyy myös laitteen tila viesteinä ja kuvina. Kopiointivalikko, joka on näytöllä kytkettäessä virta päälle, voidaan vaihtaa toiseen valikkoon (esim. faksitoiminto). Pyydä lisätietoja huoltoteknikolta Toimintonäyttö Näyttää käytössä olevan toiminnon (esim. kopiointi tai faksi).. [?] Ohjenäppäin Näyttää kosketusnäytön jokaisen toiminnon tai näppäimen selityksen. S. 47 Ohjetoimintojen käyttö tässä käyttöoppaassa 3. [TYÖN TILA]-näppäin Näyttää kopiointi-, faksaus-, skannaus- tai tulostustöiden tilan ja antaa sinulle mahdollisuuden valvoa niiden etenemistä. 4. Päivämäärä ja kellonaika Näytöllä näkyy päivämäärä ja kellonaika. 5. Varoitusviestialue Näyttää varoitusviestejä kuten värikasettien vaihtoviestin. 6. Viestialue Jokaisen toiminnon selostus tai laitteen sen hetkinen tila näytetään viestimuodossa. Näytetty viesti Seuraavat tiedot näkyvät kosketusnäytöllä: Laitteen tila Käyttöohjeet Varoitusviestit Kopiosuhteet Kopiosarjojen määrä Valitun kasetin paperikoko ja siihen jäävä paperimäärä Päivämäärä ja kellonaika Kosketusnäppäimet Paina kosketusnäytön näppäimiä kevyesti asettaaksesi eri toiminnot. Kosketusnäytön kontrastin säätö Voit asettaa näytön kontrastin KÄYTTÄJÄN TOIMINNOT -valikossa, joka avautuu, kun painat käyttöpaneelin [USER FUNCTIONS]-näppäintä. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (KÄYTTÄJÄ) - Yleisten toimintojen asetus 0

13 Osien kuvaus Kirjainten syöttö Seuraava valikko avautuu näytölle, kun skannaus-, e-filing- tms. toiminnoilla tarvitsee syöttää kirjaimia. Syötä kirjaimet kosketusnäytön näppäimillä. Kun olet syöttänyt kirjaimet, paina [OK]. Valikko vaihtuu. Syötä kirjaimet seuraavilla näppäimillä. [Perus]: perusnäppäinten käyttö. [Symboli]: symbolinäppäinten käyttö. [Muu]: erikoisnäppäinten käyttö. [Caps Lock]: vaihtaa isot kirjaimet pieniksi ja päinvastoin. [Shift]: vaihtaa isot kirjaimet. [Välilyönti]: syöttää välilyönnin. : siirtävät kohdistinta. [Pyyhi]: poistaa kohdistinta edeltävän kirjaimen. [Tyhjennä]: poistaa kaikki syötetyt kirjaimet. [PERUUTA]: [OK]: poistaa syötetyt kirjaimet. vahvistaa kaikki syötetyt kirjaimet.

14 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Virran kytkentä päälle/pois Tässä luvussa selostetaan, kuinka virta kytketään päälle ja pois sekä energiansäästötila. Virran päällekytkentätapa vaihtelee sen mukaan, onko käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttynyt vai ei. Virran kytkentä päälle Ellei käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syty: Jos käyttöpaneelin vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttyy: Kytke virta päälle tässä. Laite aloittaa lämpenemisen ja sinä aikana näkyy viesti "Odota, lämmitetään". Tämä voi kestää normaalia kauemmin tilasta ja olosuhteista riippuen. Kun laite lämpenee, voit käyttää työn automaattikäynnistystä. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: Perustoimintojen käyttöohje (PDF): "Luku : KOPIOINTI - Kopiointi Paina [VIRTA]-näppäintä. Laite on valmis kopiointiin noin 7 sekunnin kuluttua. Näytöllä lukee READY. Kun kytket laitteen virran pois, varmista sammuminen painamalla käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä. Virtakytkimen painaminen ei riitä. Katso lisätietoja: S.3 Virrankytkentä pois (sammutus) tässä käyttöoppaassa Kun näytöllä näkyy PYYHKII TIETOJA Viesti ilmaantuu, kun asennettuna on tietojen ylikirjoitussarja. Se ilmaantuu välittömästi, kun virta kytketään päälle tai kun laitetta on käytetty. Voit käyttää laitetta viestistä huolimatta. Vihje Jos laitteessa on käytössä osasto- tai käyttäjähallintatoiminto, syötä ensin osastokoodi tai käyttäjätiedot. Katso lisätietoja: S.67 " Sisäänkirjautuminen tässä käyttöoppaassa

15 Virran kytkentä päälle/pois Virran kytkentä pois (sammutus) Kun kytket laitteen virran pois, varmista että sammutat sen seuraavien ohjeiden mukaan. Tarkista seuraavat kolme kohtaa ennen sammutusta. Tulostustöiden listaan ei saa jäädä töitä. PRINT DATA- (sininen) tai MEMORY RX / LINE (vihreä) -merkkivalot eivät saa vilkkua. (Jos laite sammutetaan, kun jokin yllä mainituista merkkivaloista vilkkuu, käynnissä olevat työt (esim. faksin vastaanotto) keskeytetään.) Mikään tietokone ei saa olla yhteydessä laitteeseen verkon (esim. TopAccess) kautta. Huomautus Kun käyttöpaneelin [ENERGY SAVER] -näppäin (vihreä)syttyy tai vilkkuu, ja kosetuspaneeli on edelleen päällä, virtakytkimen painaminen ei riitä virran kytkemiseksi pois. Seurauksena saattaa olla tallennettujen tietojen menetys tai kovalevyn vaurioituminen. Jos työ on käynnissä, kun käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä painetaan, Käynnissä oleva työ poistetaan. Haluatko varmasti sammuttaa? -viesti tulee näkyviin. Näytöllä lukee "Sammutus käynnissä" hetken ja laitteen virta kytketään pois. Paina [VIRTA]-näppäintä, kunnes kuulet äänimerkin. Jos laite on pitkään käyttämättömänä: Kun virta on kytketty pois virtakytkimestä, vihreä MAIN POWER -merkkivalo sammuu. Paina käyttöpaneelin [VIRTA]-näppäintä sammuttaaksesi laitteen. Tarkista, että [ENERGY SAVER] -näppäin (vihreä) on lopettanut vilkkumisen ja kosketuspaneeli on sammunut. Kytke sitten virta pois päävirtakytkimestä. 3

16 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Energiansäästö käyttötauon aikana - energiansäästötilat - Laitteessa on käytössä kolme energiansäästötilaa: automaattinen energiansäästötila, lepotila ja horrostila. Alla olevassa taulukossa selostetaan, kuinka tiloihin siirrytään käsin. Lisäksi siinä ilmoitetaan olosuhteet, joissa laite asettuu eri tiloihin tai poistuu niistä. Energiansäästötilat Tilaan siirtyminen Tilaan asettumisen olosuhteet Laitteen tila Tilasta poistumisen olosuhteet Automaattinen energiansäästötila Kun määrätty aika * on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Energiansäästö Paina START-näppäintä tulee näkyviin kosketusnäytölle. Kun käyttöpaneelin näppäintä * painetaan tai tulostus- tai faksitietoja vastaanotetaan. Lepotila Horrostila Kun [ENERGY SAVER]- näppäintä *3 painetaan tai kun määrätty aika *4 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun [ENERGY SAVER]- näppäintä *3 painetaan tai kun määrätty aika *4 *7 on kulunut laitteen viimeisestä käytöstä. Kun asennettuna on määrätty lisälaite *5 tai käyttöön on otettu määrätty protokolla *6. Kun määrättyä lisälaitetta *5 ei ole asennettu tai jos määrätty protokolla *6 on pois käytöstä. Kosketusnäyttö sammuu ja [ENERGY SAVER]- näppäimeen syttyy vihreä valo. Ainoastaan vihreä MAIN POWER -merkkivalo syttyy. Samat kuin automaattisessa energiansäästötilassa. Kun [VIRTA]-näppäintä painetaan vastaanotettaessa tulostustai faksitietoja LANyhteyden kautta tai ajastetun tulostuksen aika on kulunut umpeen. * Oletusasetus on minuutti. * [START]-, [ENERGY SAVER]-, [COPY]-, [e-filing]-, [SCAN]-, [PRINT]- tai [FAX]-näppäin *3 Käyttöpaneelin [ENERGY SAVER]-näppäin *4 Oletusasetus on minuutti (eurooppalaisen version oletusasetus on 0 minuuttia). *5 Langaton LAN-moduuli ja/tai e-bridge ID -portti. *6 IPX-, AppleTalk- tai muu protokolla Kun IPsec-toiminto on otettu käyttöön tai Ethernet-nopeudeksi on asetettu [AUTO (-000MB)] tai [000BASE FULL], tämä laite siirtyy unitilaan. Katso lisätietoja seuraavasta oppaasta: TopAccess Guide (PDF): "Chapter 8: [Administration] Tab Page - [Setup] Item list *7 Käyttäjän verkkoympäristöstä riippuen unitilaan vaihtaminen saattaa kestää yli 0 minuuttia, vaikka asetus on 0 minuuttia tai alle sen. Katso seuraavasta oppaasta jokaiseen tilaan siirtymiseen asetetun ajan muutos: Huomautus Eurooppa Ota yhteys huoltoteknikkoon muuttaaksesi oletusasetukset. Laitehallinnan käyttöohje (PDF): "Luku : ASETUSKOHDAT (JÄRJESTELMÄNVALVOJA) Yleistoimintojen asetus Jos asetettu automaattiseen energiansäästötilaan siirtymisaika on sama kuin lepo- tai horrostilalla, laite asettuu lepo- tai horrostilaan asetetun ajan kuluttua. 4

17 Paperin ja alkuperäisten asetus Paperin ja alkuperäisten asetus Tässä luvussa selostetaan, kuinka paperi ja alkuperäiset asetetaan. Virheellinen asetus aiheuttaa vinoja kuvia tai paperin väärinsyöttöjä. Noudata alla olevia ohjeita. Paperin asetus 4 Vedä kasetti ulos. Aseta pituusohjaimet paperikoolle sopiviin kohtiin. 5 Aseta paperi tulostuspuoli ulospäin. 3 Työnnä kasetti sisään. VAROITUS Älä jätä sormiasi laitteen ja kasetin väliin. Saatat loukkaantua. Huomautus Varmista, ettei paperipinon korkeus ylitä pituusohjaimissa olevaa MAX-merkkiviivaa. Vihje Aseta leveysohjain paperikoolle sopivaan kohtaan. Katso laitteessa käytettävissä oleva paperi seuraavalta sivulta: S.70 Laitteen tekniset tiedot tässä käyttöoppaassa Paperit voidaan asettaa alakaappiin ja lisäkasettiyksikköön seuraavasti. Katso paperin asetus suurpaperisäiliöön seuraavasta oppaasta: Perustoimintojen käyttöohje (PDF): Luku : VALMISTELUT ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ - Paperin asetus 5

18 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ Alkuperäisten asetus Valotuslasi Automaattinen kääntävä syöttölaite Nosta valotuskansi tai automaattinen kääntävä syöttölaite. Aseta alkuperäiset syöttölaitteen tasolle kopioitava puoli ylöspäin. Varmista, että automaattisen kääntävän syöttölaitteen asiakirjavalo (sininen) syttyy. Aseta alkuperäinen kopioitava puoli valotuslasia vasten ja kohdista se vasempaan takakulmaan. 3 Säädä pituusohjaimet alkuperäisen pituuden mukaan. Vihje Kun valotuslasin tai automaattisesti kääntävän syöttölaitteen kansi suljetaan, skannerin valo vilkkuu ja alkuperäisen koko havaitaan. Kun asetat erikokoisia alkuperäisiä automaattiseen kääntävään syöttölaitteeseen (lisälaite), säädä sen pituusohjaimet leveimmän alkuperäisen mukaan ja kohdista sitten alkuperäiset etupituusohjainta vasten. Laske varovasti valotuskansi tai automaattinen kääntävä syöttölaite. Perustoimintojen käyttöohje (PDF): "Luku 3: KOPIOINNIN PERUSTOIMINNOT - "Suurentaminen ja pienentäminen A4-R (LT-R) B4 (LD) 6 VAROITUS Älä aseta valotuslasille yli 4 kg:n painoisia esineitä äläkä paina sitä voimakkaasti. Rikki menevä lasi voi aiheuttaa vammoja.

19 Ohjelmiston asennus Ohjelmiston asennus Seuraavassa selostetaan ohjelmiston (esim. tulostusajuri) asennus mukana toimitetulta Client Utilities/User Documentation DVD-levyltä. Suositeltu asennus Suositeltu ohjelmisto (esim. tulostusajuri) voidaan asentaa yhdellä toimenpiteellä. Kytke laitteen virta päälle ja varmista, että kosketusnäytöllä lukee VALMIS. S. Virran kytkentä päälle/pois tässä käyttöoppaassa Aseta Client Utilities/User Documentation DVD-levy Windows-tietokoneen DVD-ROMasemaan. Vihje Asenna ohjelmisto kirjautumalla sisään käyttämällä Windowsiin asennuksen sallivaa käyttäjätiliä, kuten Järjestelmänvalvoja Valitse [Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot.] ja [Seuraava]. Valitse [Suositeltu]. Valitse [Asenna]. Näytölle avautuu löydettyjen tulostimien lista. Valitse tämä laite listalta ja napsauta [OK]. Jatkuu seuraavalla sivulla 7

20 Luku ENNEN KÄYTTÖÄ 7 Kun asennus on suoritettu, valitse [Finish]. Vihje Katso lisätietoja Client Utilities/User Documentation DVDlevystä: S.6 "Client Utilities/User Documentation DVD tässä käyttöoppaassa Katso lisätietoja suositellusta asennuksesta seuraavasta oppaasta. Software Installation Guide (PDF): Chapter : RECOMMENDED INSTALLATION 8 Valitse [Poistu] ja sen jälkeen [Kyllä] lopettaaksesi asennuksen. Tulostusajurin asennus Ennen tulostusajurin käyttöä sinun tulee määrittää laitteeseen asennetut lisälaitteet. 3 Valitse [Käynnistä]-valikosta [Laitteet ja tulostimet]. Valitse TOSHIBA Universal Printer, napsauta oikeanpuoleisella näppäimellä ja valitse [Tulostimen ominaisuudet]. Lisälaitteiden määritystiedot voidaan hakea automaattisesti avaamalla [Device Settings] -välilehden valikko. 4 Valitse [OK]. Asetus on päättynyt. 8

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu User Documentation CD-ROM-levylle.

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu User Documentation CD-ROM-levylle.

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN 008-00 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen

Lisätiedot

LUE ENNEN. Pikakäyttöohje KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT

LUE ENNEN. Pikakäyttöohje KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT LUE ENNEN KÄYTTÖÄ DIGITAALISET VÄRI MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje 008 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu User Documentation CD-ROM-levylle.

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 2008 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN. DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN. DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 20 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 0-04 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Käyttöohje AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Perustoimintojen käyttöohje 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Perustoimintojen käyttöohje 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit

Pikaohje DX-C200. Nimet ja sijainnit. Kopiointi. Skannaus. Faksaus. Vianmääritys. Paperitukosten poistaminen. Värikasetit DX-C200 Pikaohje Nimet ja sijainnit Kopiointi Skannaus Faksaus Vianmääritys Paperitukosten poistaminen Värikasetit Lue ohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se helposti saatavilla

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User Documentation

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2012-2014 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Perustoimintojen käyttöohje 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN Käyttöoppaiden luettelo Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu User Documentation CD-ROM-levylle.

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI NPD4758-00 FI Ohjelmiston asennus USB-liitäntää koskeva huomautus: Älä liitä USB-johtoa ennen kuin ohjeissa määrätään tekemään niin. Jos tämä näyttö tulee esiin, napsauta Cancel (Peruuta). Ethernet-liitäntää

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. ABC DEF Valikot GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 Työn

Lisätiedot

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN 1 Sisällys Tulostimen valinta ja perustulostaminen... 4 Perusvälilehti... 5 Paperilähteen valinta... 5 Erikoismateriaalien tulostaminen... 6 Turvattu tulostus... 7 Asettelu

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2011 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi Tämä opas sisältää: Turvallisuusohjeet sivulla 17. Asennuksen vianmääritys sivulla 18. Lisätietojen löytäminen sivulla 22. Turvallisuusohjeet Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan

Lisätiedot

Malli 1.0 HELMIKUUTA 2013. Xerox Color J75 Press Pikaopas

Malli 1.0 HELMIKUUTA 2013. Xerox Color J75 Press Pikaopas Malli 1.0 HELMIKUUTA 2013 2012 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Xerox ja Xerox ja kuviomerkki ovat Xerox Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. BR4008 Sisällys

Lisätiedot

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopioiminen Kaikki palvelut Töiden tila Kosketusnäyttö Käynnistys Nollaa kaikki Pysäytys. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 0-04 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

5210n / 5310n -pikaopas

5210n / 5310n -pikaopas 5210n / 5310n -pikaopas VAARA: Ennen kuin asennat Dell-tulostimen ja käytät sitä, lue Omistajan oppaassa olevat turvallisuusohjeet. 1 5 1 Vastaanottoalusta 2 6 2 Käyttöpaneeli 3 Lokero 1 (vakiolokero)

Lisätiedot

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Pikaopas M276 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas

Versio 1.0 Heinäkuu 2008. Office-viimeistelylaite. Käyttöopas Versio 1.0 Heinäkuu 2008 Office-viimeistelylaite Käyttöopas Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210. MFP-sarja. Pikaopas

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210. MFP-sarja. Pikaopas LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP-sarja Pikaopas Erikoispaperille, tarroille tai kalvoille tulostaminen Windowsissa 1. Valitse ohjelman Tiedosto-valikosta Tulosta. 2. Valitse laite ja paina Ominaisuudet-

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 2014 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista

Lisätiedot

Itsepalvelukopiokone

Itsepalvelukopiokone Itsepalvelukopiokone Tarvitset kopiointiin joko Waltti-matkakortin tai tunnistetarran kirjastokorttiisi. Waltti-matkakortin voit hankkia Kansalaisinfosta ja tunnistetarran pääkirjaston Infosta. Näin aloitan

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

LASERJET PRO 400 MFP. Pikaopas M425

LASERJET PRO 400 MFP. Pikaopas M425 LASERJET PRO 400 MFP Pikaopas M425 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on oletusasetus.

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA CF9001

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA CF9001 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle KONICA MINOLTA CF9001. Löydät kysymyksiisi vastaukset KONICA MINOLTA CF9001 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla SSID:n

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje

DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Ongelmanratkaisun käyttöohje DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Ongelmanratkaisun käyttöohje 0 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa ilman TTEC-yrityksen kirjallista lupaa

Lisätiedot

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas

Digitaalikamera Ohjelmisto-opas EPSON-digitaalikamera / Digitaalikamera Ohjelmisto-opas Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä julkaisusta ei saa jäljentää, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavoin elektronisesti,

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje Tietoja käyttöohjeista Tämän tuotteen mukana toimitetaan seuraavat käyttöohjeet. Client Utilities/User Documentation DVD -levy sisältää elektronisen

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Laitehallinnan käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Laitehallinnan käyttöohje 2012 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. ABC DEF Valikot GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 Työn

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Ohjelmiston asennusopas Suomi LB9154001 Johdanto Ominaisuudet P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (vain Windows ) Tämän avulla on helppo luoda useita

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Online käyttöopas Käynnistys

Online käyttöopas Käynnistys Online käyttöopas Käynnistys Napauta tätä "Käynnistys" painiketta. Johdanto Tämä opas käsittelee digitaalisen e- STUDIO161 monikäyttöjärjestelmän tulostustoimintoja. Erillinen ja laajempi käyttöohje sisältää

Lisätiedot

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta

Tulostaminen koulun koneilta Sibelius-tulostimelle voi tulostaa seuraavilta koulun koneilta Sibelius-tulostin Monistamossa on uusi tulostin nimeltään sibelius, joka korvaa vanhan topelius-tulostimen. Tällä uudella tulostimella on käytössä tulostusmäärien seuranta sekä henkilökohtainen tulostussaldo.

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE MFP Pikaopas M725dn M725f M725z M725z+ Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET. Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET. Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET Pikakäyttöohje Saatavana olevat oppaat Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP MX-M1100

Käyttöoppaasi. SHARP MX-M1100 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Sivu 1/5 Kytkentäopas Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Paikallinen tulostin on tulostin, joka on liitetty tietokoneeseen USB- tai rinnakkaiskaapelilla.

Lisätiedot

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN. VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET Pikakäyttöohje

LUE TÄMÄ OHJE ENSIN. VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET Pikakäyttöohje LUE TÄMÄ OHJE ENSIN VÄRIMONITOIMILAITTEET / MUSTAVALKOMONITOIMILAITTEET Pikakäyttöohje Saatavana olevat oppaat Osa käyttöoppaista on painettuja, osa PDF-tiedostoja, jotka on tallennettu Client Utilities/User

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Perustoimintojen käyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Perustoimintojen käyttöohje Tässä asiakirjassa esitetyt laitteen kuvat saattavat erota todellisesta laitteestasi. Sisällysluettelo Kopiointitoiminnot... MUOKKAUSTOIMINNOT...

Lisätiedot

Ricoh MP C3504 -käyttöohje

Ricoh MP C3504 -käyttöohje Ricoh MP C3504 -käyttöohje Ongelmatilanteessa IT- Helpdeskin yhteystiedot löytyvät laitteen tarrasta. Alkuperäisten syöttölaite, alkuperäiset kuvapuoli ylöspäin Jos laite on nukkumatilassa kosketa paneelia,

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä jaksossa on tietoja käyttöpaneelin käytöstä, tulostimen asetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoiden sisällöstä. 1 Useimpia tulostimen asetuksia voi muuttaa sovellusohjelmasta tai tulostinajurista.

Lisätiedot

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla 1. Kytke skanneriin virta painamalla skannerin oikealla puolella olevaa virtakytkintä. 2. Avaa skannerin kansi ja poista valotuskannen suoja-arkki.

Lisätiedot

Pikaopas. WorkCentre 7132

Pikaopas. WorkCentre 7132 Pikaopas 701P44864 Toukokuu 2006 Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network ja Windows Server ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa ja/tai

Lisätiedot

Toimintoihin* päästään koskettamalla kortteja tai Kaikki palvelut, esimerkiksi: PAPERI

Toimintoihin* päästään koskettamalla kortteja tai Kaikki palvelut, esimerkiksi: PAPERI KOSKETUSNÄYTTÖ - Näyttää käytettävissä olevat toiminnot sekä yleistä tietoa koneesta. AC - Palauttaa toiminnot oletusasetuksiin. PYSÄYTYS - Pysäyttää käynnissä olevan työn. KÄYNNISTYS - Käynnistää työn.

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Verkkoliittymän ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Verkkoliittymän ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -verkkoliittymän ohje... 2 Johdanto... 2 Mikä F-Secure Online Backup Service for Consumers

Lisätiedot

Käyttöpaneelin merkkivalot

Käyttöpaneelin merkkivalot tarkoittavat eri asioita niiden järjestyksen mukaan. Merkkivalot, jotka ovat pois päältä, päällä ja/tai vilkkuvat, osoittavat tulostimen eri tilanteita kuten tulostimen tilaa, tarvittavia käyttäjän toimia

Lisätiedot

Nopean asennuksen ohje

Nopean asennuksen ohje Tulostuspalvelin Nopean asennuksen ohje Nopean asennuksen ohje 1.1 Hardwaren asennusmenettely 1. Liitä tulostuspalvelin tulostimeen, jota haluat käyttää verkossa. 2. Liitä tulostuspalvelin verkkoon liittämällä

Lisätiedot

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI Visuaalinen opas Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-0177A-FI CX-tulostuspalvelintietokoneen kaapeliliitännät 1 3 4 5 1VDC POWER

Lisätiedot

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin Ohjaustaulu Käytettävissä olevat sovellukset voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoa sähköpostin ja osoitteiston toiminnoista on Käyttöoppaassa. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Koti-näppäin palauttaa

Lisätiedot

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen

Memeo Instant Backup Pikaopas. Vaihe 1: Luo oma, ilmainen Memeo-tili. Vaihe 2: Liitä tallennusväline tietokoneeseen Johdanto Memeo Instant Backup on yksinkertainen varmuuskopiointiratkaisu monimutkaiseen digitaaliseen maailmaan. Memeo Instant Backup suojaa arvokkaat tietosi varmuuskopioimalla C-aseman tiedot automaattisesti

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Tulostuksen hallinta-asetusten ohje

Tulostuksen hallinta-asetusten ohje Tulostuksen hallinta-asetusten ohje SISÄLLYSLUETTELO TIETOJA TÄSTÄ OHJEESTA............................................................................ 2 TULOSTUKSEN HALLINTATOIMINTO.....................................................................

Lisätiedot

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Tarkoitus: WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Näiden ohjeiden avulla voidaan tarvittaessa muokata tulostimen verkkoasetuksia koneen käyttöpaneelista. Lisää tietoja on koneen käyttöoppaissa. Huom: Verkonvalvojan

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Pikaopas HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Pikaopas Sisällysluettelo Pikaopas... 1 Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen... 2 Kopiointityön

Lisätiedot

Laitteiston käyttöönotto-opas

Laitteiston käyttöönotto-opas Pakkauksesta poistaminen Poista kaikki pakkausmateriaalit. Tämän oppaan kuvat ovat samantyyppisen mallin kuvia. Ne saattavat erota omasta mallistasi, mutta laitteiden käyttötavoissa ei ole eroa. Poista

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan.

Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan. Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan. XEROX, CentreWare, ControlCentre, Image Retriever, Phaser ja

Lisätiedot

Asiakirjojen ja valokuvien skannaaminen Canon Canoscan -skannerilla

Asiakirjojen ja valokuvien skannaaminen Canon Canoscan -skannerilla Asiakirjojen ja valokuvien skannaaminen Canon Canoscan -skannerilla 1. Kytke skanneriin virta painamalla skannerin oikealla puolella olevaa virtakytkintä. 2. Avaa skannerin kansi. 3. Aseta valokuva/asiakirja

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

Vianmääritys. Käyttöohjeet

Vianmääritys. Käyttöohjeet Käyttöohjeet Vianmääritys 1 2 3 4 5 6 7 8 Jos laite ei toimi halutulla tavalla Vianmääritys käytettäessä kopiointitoimintoa Vianmääritys faksitoimintoa käytettäessä Vianmääritys käytettäessä tulostintoimintoa

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas

Ohjelmiston asennusopas Ohjelmiston asennusopas Oppaassa kerrotaan, miten ohjelmisto asennetaan USB- tai verkkoliitännän kautta. Verkkoasennus ei ole käytettävissä malleissa SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Kaavio Kaaviossa kuvataan,

Lisätiedot

DIGITAALINEN VÄRIJÄRJESTELMÄ Perustoimintojen käyttöohje

DIGITAALINEN VÄRIJÄRJESTELMÄ Perustoimintojen käyttöohje DIGITAALINEN VÄRIJÄRJESTELMÄ Perustoimintojen käyttöohje 008 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Käyttöohje on suojattu tekijänoikeuslakien mukaisesti, ja sen jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Pikakäyttöohje DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT Pikakäyttöohje Tietoja käyttöohjeista Tämän tuotteen mukana toimitetaan seuraavat käyttöohjeet. Client Utilities/User Documentation DVD -levy sisältää elektronisen

Lisätiedot