Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, klo 18.00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00"

Transkriptio

1 Kokous 5/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, klo Kutsutut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila Tuija Miettinen Risto Nurminen Pirkko Elonsalo Raimo Rekola Merja Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Väkeväinen Tuulia Korhonen Eila Pentikäinen Tuomo Seppänen Tarja Hirvonen Eero Eino Haukijärvi poissa (ilmoittanut esteestä) (ilmoittanut esteestä) (varajäsen) (varajäsen) Allekirjoitukset Timo Posti Puheenjohtaja Timo Posti Pöytäkirjanpitäjä Tarkistus Kirkkonummella Pöytäkirjantarkastaja Eino Haukijärvi Pöytäkirjantarkastaja Tarja Seppänen Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä Paikka ja aika Kirkkoherranvirasto Allekirjoitus Virka-asema

2 Kokous 5/2011 Sivu 2 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Seurakuntaneuvoston ohjesäännön (2 ) mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on ohjesäännön saman pykälän mukaan liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kirkkolain (KL 7:4) mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Esityksen mukainen 44 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Pöytäkirjan tarkastaa ( seurakuntaneuvoston ohjesääntö 6 ) kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa tai jos kokous niin päättää, seurakuntaneuvosto kokouksessaan. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen. Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Esityksen mukainen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Eino Haukijärvi ja Tarja Seppänen. 45 Kokouksen työjärjestys Tuomo Pentikäinen jätti aloitteen koskien sähköistä kokousmateriaalin postitusta. Kokouksen esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Tuomo Pentikäisen aloite lähetetään valmisteltavaksi. Esityksen mukainen. Lisäasiaksi merkittiin Paula Närhen koulutustukianomus.

3 Kokous 5/2011 Sivu 3 Liite 1, kok 5/ Seurakuntayhtymän hallinto-organisaation kehittäminen Yhteinen kirkkoneuvosto on käsitellyt ja Kirkkonummen seurakuntayhtymän hallinto-organisaatiota ja sen toimintaa. Prosessin seurauksena kirkkoherra, asessori Mauri Vihkolta on pyydetty ehdotusta seurakuntayhtymän hallinto-organisaation kehittämiseksi. Yhteinen kirkkoneuvosto tutustui ehdotukseen ja päätti pyytää seurakuntaneuvostoilta ja työntekijöiden edustajilta asiaan liittyvät lausunnot. Seurakuntaneuvosto keskustelee seurakuntayhtymän hallinto-organisaation kehittämiseen liittyvästä ehdotuksesta ja antaa yhteiselle kirkkoneuvostolle asiasta lausuntonsa. Keskustelun jälkeen seurakuntaneuvosto antoi yhteiselle kirkkoneuvostolle seuraavansisältöisen lausunnon: - Mahdollisen henkilöstöpäällikön ja kirkkoherrojen toimivaltasuhteet henkilöstöesimiehinä selvitettävä ennen ehdotetun viran perustamista. - Uudistus olisi syytä pitää vain seurakuntayhtymään keskittyvänä. Seurakuntien tilanne on vakiintunut. - Seurakuntaneuvosto ei puolla keskusrekisterin perustamista. Asiaa harkittava perusteellisesti ennen mahdollista toteutusta. Nyt perustelut ovat puutteelliset. - Taloudellinen jaosto ja kiinteistötoimen johtokunta säilytetään toistaiseksi. - Talousjohtajan ja kiinteistöpäällikön tehtävänkuvaukset käytävä läpi ja selkiytettävä. - Henkilöstösuhteiden selvittely ja työnohjaus tärkeä toteuttaa työyhteisössä huolellisesti. - Luottamushenkilöiden asema säilytettävä ennallaan. Sitä ei tule heikentää luottamuselimiä karsimalla. - Yhtymän hallinnon uudistamisessa edettävä harkiten ja varovaisin askelein.

4 Kokous 5/2011 Sivu 4 47 Kansanlähetyspäivät Seinäjoella Lähetysjohtaja Timo Rämä pyytää päivätyllä kirjeellään seurakuntia nimeämään kaksi edustajaa Kansanlähetyspäiville ja erityisesti päivien kutsuvierastilaisuuteen, Seinäjoki Areenan Amica ravintolassa (Kirkkokatu 23) lauantaina klo Päivien ohjelmasta saa tarkempaa tietoa kokouksessa. Seurakuntaneuvosto päättää edustajien lähettämisestä. Seurakunnan edustajiksi Kansanlähetyspäiville ei lähetetä edustajia tänä vuonna.

5 Kokous 5/2011 Sivu 5 48 Pastori Johanna Siltalan anomus hoitovapaasta ja vuosilomasta Johanna Siltala on anonut tuomiokapitulilta virkamääräyksen keskeytyksen jatkamista Kirkkonummen seurakunnan seurakuntapastorin virasta hoitovapaan sekä vuosiloman ajaksi (vuosiloma ). Seurakuntaneuvosto puoltaa tuomiokapitulille pastori Johanna Siltalan virkamääräyksen keskeytystä Kirkkonummen seurakuntaan ajalle ja Kirkkoherra myöntää Johanna Siltalalle vuosilomaa ajalle Esityksen mukainen.

6 Kokous 5/2011 Sivu 6 49 Virkamääräyksen pyytäminen Espoon tuomiokapitulilta pastori Tuula Peuralle pastori Johanna Siltalan virkavapauden ja vuosiloman ajaksi Seurakuntaneuvosto pyytää kunnioittavasti tuomiokapitulilta virkamääräystä pastori Tuula Peuralle Kirkkonummen seurakuntaan pastori Johanna Siltalan virkavapauden ja vuosiloman ajaksi ajalle Esityksen mukainen.

7 Kokous 5/2011 Sivu 7 50 Ehdotus seurakuntaneuvostolle lapsityön työalaesimiehen nimeämiseksi ja tehtävät Lapsityön johtokunta on käsitellyt kokouksessaan / 22 lapsityön työalaesimiehen asemaa ja tehtävää: Seurakuntaneuvoston pöytäkirjasta : Sn kokous / 67 Edellisessä kokouksessa seurakuntaneuvosto keskusteli johtokuntien palautteiden pohjalta kokeilun alaisena olleesta työalojen esimiesjärjestelmästä. Kokeiluun osallistui musiikkityö, diakoniatyö ja nuorisotyö. Keskustelun kuluessa kävi ilmi, että kokeilua tahdotaan vielä jatkaa ja laajentaa ottamalla mukaan myös lapsityö. Seurakuntaneuvosto päättää jatkaa väliportaan esimiesjärjestelmän kokeilua kolmella vuodella saakka. Myös lapsityö osallistuu kokeiluun. Johtokuntia pyydetään esittämään ehdotuksensa työalansa esimiehestä ja hänen johtosäännöstään mennessä. Kokeilu jatkuu nykyisin esimiehin ja johtosäännöin kunnes uudet päätökset ovat astuneet voimaan. Työalan esimiehille maksetaan yhden palkkaluokan korotus normaalin palkan lisäksi. Sn / 115 Esityksen mukainen. 4. Lapsityön työalaesimiehenä toimii Terttu Ruokolahti. Kokeilun loppukauden osalta asiasta päätetään myöhemmin. Esitys (lapsityön johtokunta): a) johtokunta päättää lapsityön tiimin esimiehen tehtävistä, - toimia lähimpänä esimiehenä lapsityönohjaajille ja käydä kehityskeskustelut - vastata työalan toiminta- ja taloussuunnitelman sekä toimintakertomuksen valmistelusta - valvoa toiminta- ja taloussuunnitelman toteutumista sekä käyttää määrärahoja ja hyväksyä laskut talousarviossa päätetyissä rajoissa

8 Kokous 5/2011 Sivu 8 - valmistella omaan toimialaansa kuuluvat asiat ja edustaa omaa työalaansa, toimeenpanna tehdyt päätökset sekä toimia asioiden esittelijänä - suunnitella, kehittää ja koordinoida lapsityötä yhdessä lapsityönohjaajien ja lastenohjaajien kanssa - koordinoida yhteistoimintaa alueen varhaiskasvatuksen kentässä - vastata työalan uusille työntekijöille järjestettävästä perehdyttämisestä sekä huolehtia lapsityöntekijöiden täydennyskoulutukseen ja työnohjaukseen ohjaamisesta - vastata oman työalansa sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta yhdessä seurakunnan tiedotustyöstä vastaavan kanssa b) johtokunta esittää seurakuntaneuvostolle lapsityön tiimin esimieheksi N.N. toistaiseksi ja todetaan, että pastori Leena Salmensaari on hoitanut tehtävää lähtien. c) johtokunta pyytää palkka-asiamieheltä esityksen lapsityön tiimin esimiehen palkkauksesta srk-neuvoston päätettäväksi Päätös (lapsityön johtokunta): a) Johtokunta päättää esityksen mukaan b) Johtokunta esittää seurakuntaneuvostolle lapsityön tiimin esimieheksi pastori Leena Salmensaarta, joka on hoitanut tehtävää lähtien. Johtosäännön uudistamisen yhteydessä kirjataan työalaesimiehen tehtävät ja kriteerit sekä mahdollinen toimikauden pituus. Lisäksi esitetään, että seurakuntaneuvosto asettaisi työryhmän tekemään selvitystä Väliportaan esimiesjärjestelmän kokeilun (päättynyt ) ja sen jälkeisen vakiintuneen käytännön arvioimiseksi ja jatkotoimista päättämiseksi. Työryhmän tekemä selvitys voitaisiin käsitellä seurakuntaneuvostossa ja toimittaa edelleen johtokunnille tiedoksi. c) Johtokunta päättää esityksen mukaan. srn Seurakuntaneuvosto päättää, että lapsityön esimiehenä toimii edelleen ja toistaiseksi pastori Leena Salmensaari, joka on hoitanut tehtävää lähtien. Johtosäännön uudistamisen yhteydessä kirjataan työalaesimiehen tehtävät ja kriteerit sekä mahdollinen toimikauden pituus.

9 Seurakuntaneuvosto asettaa työryhmän tekemään selvitystä väliesimiesjärjestelmän nykyisen käytännön arvioimiseksi ja jatkotoimista päättämiseksi. Seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi, että lapsityön väliesimiehen palkkaus on tällä hetkellä vaativuusryhmän 602+ mukainen peruspalkkauksen ollessa 3085,03 euroa/kk. Esityksen mukainen. Esitetty työryhmä perustetaan seuraavassa kokouksessa syyskuussa Ilmoitusasiat Talousarvion toteutuminen ensimmäisellä vuosineljänneksellä (Liite 2, kok 5/2011). Talousarviovertailu 1-4/2011 osoittaa suomalaiselle seurakunnalle 28,89 % toteutumaa. Asiat, joista pyydettiin lisäselvitystä edellisessä kokouksessa: 1. Jaksotetut palkat (lomapalkkavaraus koko yhtymää varten 2010, = lisäys edelliseen vuoteen 2009). 2. Työsuhteisten kuukausipalkat Päiväkerho Pyhäkoulu Perhekerho Varh.n.työ Rippikoulu Diakonia Muita pienempiä ylityksiä Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Esityksen mukainen.

10 Kokous 5/2011 Sivu Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen Puheenjohtaja päättää kokouksen ja antaa valitusosoituksen KL:n 24. luvun mukaisesti. Esityksen mukainen. Kokous päättyi klo

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 22.10.2012 Kokous 9/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 22.10.2012 klo 18.00 20.43 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Vierimaa Eino, varajäsen Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1 Kokous 2/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1 Kokous 3/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00-21.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija

Lisätiedot

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 4.6.2012 Kokous 6/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 4.6.2012 klo 18.00-21.00 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa, ilm. Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 24.2.2014 Kokous 1/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 24.2.2014 klo 18 20.35 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg Raija

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 19.3.2012 Kokous 3/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 19.3.2012 klo 18.00-20.35 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

Kokous 8/2013 Sivu 1

Kokous 8/2013 Sivu 1 9.12.2013 Kokous 8/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.12.2013, klo 18.00-19.40 Kokouksen aluksi oli ruokailu. Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Lisätiedot

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 1.2.2016 Kokous 1/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 1.2.2016 klo 18.00 19.00 Jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 29.2.2016 Kokous 2/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 20.45 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari poissa Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo 14.10.2013 Kokous 6/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 14.10.2013, klo 18 20.30 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg

Lisätiedot

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 7.11.2011 Kokous 9/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 7.11.2011 klo 18.00-19.08 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 Jäsenet Kutsutut varajäsenet Muut läsnä olevat Posti Timo, pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18. Kokous 4/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.00 Paikalla Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Lumijärvi Johanna Miettinen Risto Nurminen Pirkko Elonsalo Raimo Rekola Merja Erkkilä

Lisätiedot

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa, ilm. esteestä Harinen Ari Hickey

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 2.6.2014 Kokous 5/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko, 2.6.2014 klo 18.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Korhonen Eila Lemberg Raija Seppänen Tarja Hirvonen

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2, Seurakunnantie 1, 12.12.2012 klo 16.30 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen John

Lisätiedot

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Miettinen

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 Posti Timo Elonsalo Raimo Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Mäki Anna-Riitta Nurminen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 1 (14) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 18.40 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Riihitammela Paavo Bäck Carl-Gustaf Lankia Eero

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (10) Kokouspäivä YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 29.4.2013 7/2013 Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 4, Seurakunnantie 1, 29.4.2013 klo 19.00 - Jäsenet:

Lisätiedot

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Miettinen

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 10.12.2012 Kokous 11/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko 10.12.2012, klo 17.30-20.00 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1 Kokous 5/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, klo 17.15 Jäsenet Posti Timo poissa Haukijärvi Eino paikalla Harinen Ari saapui noin klo 18 Hirvensalo Raija paikalla Hirvonen Eero paikalla

Lisätiedot

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 27.5.2013 Kokous 4/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 27.5.2013 klo 18.00-19.26 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hallintoelin Kokouspäivä 16.4.2012 Sivu 1 4/2012 Paikka ja aika 16.4.2012 klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (15) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 22.1.2013 1/2013 1 (15) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 4, Seurakunnantie 1, 22.1.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20. Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen,

Lisätiedot

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 18.4.2016 Kokous 3/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 18.4.2016 klo 18.00 20.05 Jäsenet Suni Hannu Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo 23.3.2015 Kokous 3/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, 23.3.2015 klo 18.00 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan Lyhennetty pöytäkirja seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 13.2.2012 vaalikokouksen jälkeen klo 19.00-20.15. Paikka Käpylän kirkko, seurakuntasali, Metsolantie 14 Osanottajat:

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 14.5.2013 8/2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 14.5.2013 8/2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (9) Kokouspäivä Paikka ja aika: Kirkkonummen seurakuntatalo, Sali 1 (Rippikoulusali) Seurakunnantie 1, 14.5.2013 klo 18.00 - Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 2/2016. jäsen, varapuheenjohtaja johti kokousta alk. yleisen seurakuntatyöstä vastaava pastori YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika Torstaina 15.9.2016 klo 18.15-21.15 Paikka Ylöjärven seurakuntakeskus, neuvotteluhuone Arkki Jorma Rienoja Risto Holma Olli

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 / 7 AIKA ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 34 Alueneuvoston sihteerin valinta 3 35 Kokouksen

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 1 AIKA klo 18.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1 Kokous 1/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 4, klo 18.00 Läsnä Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija Miettinen Risto Elonsalo

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot