Pakilan seurakuntaneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pakilan seurakuntaneuvosto"

Transkriptio

1 Palosuontie Helsinki (09) pakila.srk@evl.fi Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 3/2014 aika tiistaina klo paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali, Palosuontie 1, Helsinki 1. Kokouksen avaus 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Työjärjestyksen hyväksyminen 4. Pöytäkirjan tarkastajat 5. Edellisen kokouksen pöytäkirja 6. Ilmoitusasiat 7. Kirkkoherran päätösluettelo 8. Yhteinen dialoginen johtamisen nykyvaiheen esittely 9. Lapsityön työsuhteet 10. Tarjoilun linjaus Hyvän Paimenen kirkossa 11. Seurakuntarajan tarkistus Heinäsarantien ja Heinäsarankaaren osalta. 12. Toimintakauden suunnittelun perusraamit 13. Vaalilautakunnan asettaminen 14. Työntekijöiden virkavapaudet Muut asiat 16. Seuraavat kokoukset 17. Valitusosoituksen antaminen 18. Kokouksen päättäminen 19. Iltahartaus Liitteet: A. Edellisen kokouksen pöytäkirja B. Kirkkoherran päätökset C. Kirkko taskussa esittelymateriaali D. Muskariyhteistyö viiden seurakunnan kesken E. Ilmoitusluonnos virsiä, viiniä, mehua ja pikkupurtavaa tilaisuudesta F. Heinäsarantien ja Heinäsarankaaren alue F1 Valmistuneet katu- ja puistokohteet 2012 F2 Pakilan ja Oulunkylän seurakuntarajat F3 Uusi ehdotus Pakilan seurakuntarajasta F4 Helsingin kaupungin asemakaavaehdotus G. Toiminnon suunnittelun luonnosehdotus H. Yhteinen dialoginen johtaminen H1 HS:Iso data auttaa pappia saarnassa H2 esitys yhteinen dialoginen johtaminen

2 sivu 2 / 9 Pöytäkirja Läsnä Liisa Halme Leena Hannula Elina Heikkilä-Kopperoinen Marja Huhta Riitta Kallio-Saukkonen Leo Norja kirkkoherra Tapio Nurminen Urpo Oksanen Jessi Orpana Juhana Saarinen Marja Salonen Jorma Skyttä Heidi Vehviläinen poistui kohdan 10 aikana klo Ari Järvinen puheenjohtaja Ulla Turunen sihteeri Poissa Nina Suomalainen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen Kirkkoherra lisäsi muihin asioihin kohdan Seurakuntasihteerin palkkaus. Seurakuntaneuvosto hyväksyi esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. 4. Pöytäkirjan tarkastajat Seurakuntaneuvosto valitsi pöytäkirjan tarkastajiksi Jorma Skytän ja Jonny Keinäsen.

3 sivu 3 / 9 Liite A 5. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä. Seurakuntaneuvosto merkitsi pöytäkirjan tiedoksi Liitteet C,D 6. Ilmoitusasiat 1. Seurakunnalle on tehty tarjous voida ottaa käyttöön Kirkko taskussa sovellus, joka mahdollistaisi uudenlaisen yhteydenpidon seurakuntalaisiin. Liite C 2. Pakilan seurakunta neuvottelee mahdollisuudesta lähteä mukaan viiden Helsingin seurakunnan yhteistyöhankkeeseen muskaritoiminnan järjestämisestä. Liite D Seurakuntaneuvosto merkitsi ilmoitusasiat tiedoksi. 7. Kirkkoherran päätösluettelo Liite B Luettelo kirkkoherran päätöksistä 14-20/2014 Seurakuntaneuvosto merkitsi päätökset tiedoksi ja totesi, että niistä ei seuraa muita toimenpiteitä. Liitteet H1 ja H2 8. Yhteinen dialoginen johtamisen kehittämishankkeen nykyvaiheen esittely Yhteisen dialogisen johtamisen kehittämishanke on alkuvuoden 2014 aika edennyt suunnitelmallisesti. Hankeryhmä on kokoontunut iltaisin neljä kertaa: 31.1., 12.2., 3.3. ja Näiden tapaamisten välillä on yksi seurakuntaneuvoston ja työntekijöiden yhteinen kehittämisilta 4.2. ja yksi työntekijöiden työskentelypäivä Näiden lisäksi henkilöstölle lähetettiin s- postilla ennen maaliskuun työskentelypäivää kysely, joissa heidän piti arvioida seurakunnan nykyistä toimintaa ja kehittämistoiveita sen suhteen sekä esittää ajatuksia siitä, miten kehittämishanketta on hyvä suunnitella ja toteuttaa tulevaisuudessa. Alkuvuoden 2014 aikana on yhteisen dialogisen johtamisen kehittämishanketta suunnitelmallisesti viety Jäsen360 segmenttityökalun teoreettisesta ymmärtämisestä kohti jokaisen työntekijöiden käytännön työtä. Työskentelyssä on huomioitu ensin se, mitkä ovat Pakilan seurakunnan alueen kolmen keskeisimmän Jäsen360 luokituksen mukaisen segmentin (irralliset elämykselliset ja -suoriutujat sekä avomielisten etsijät) luontaisimmat tavat liittyä seurakunnan tekemään työhön. Tämän jälkeen on käynnistetty kehittämisryhmiä toiminnan suuntaamiseksi niin, että näiden ihmisryhmien tarpeet ja toiveet tulevat mahdollisimman hyvin huomioiduksi. Suureena haasteena on se, että molemmat irrallisten ryhmät (elämykselliset ja suoriutujat) eivät kaipaa nykymuotoista seurakunnan kokoavaa toimintaa, vaan heidän tavoittamisensa pitää hoitaa muulla tavoin. Lisäksi

4 sivu 4 / 9 avomielisten toiveet kokoavalle toiminnalle ovat pääasiassa toisenlaisia kuin mitä perinteisesti on seurakunnissa totuttu tekemään. Ryhmissä on työstetty seuraavia teemoja luontaisia jalkautumisen mahdollisuuksia ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Miten seurakunta voi näkyä paremmin Pakilan alueella. miten toimituksissa (kaste ja vihkiminen) on otettava segmentointi nykyistä paremmin huomioon. Miten oppimista voidaan edistää koko yhteisön voimin niin, että se ei jäisi vain yksittäisten työntekijöiden vastuulle Miten jo nykyisin hyvää konfirmaatiota voidaan edelleen parantaa ja huomioida siinä nuorten lisäksi enemmän vanhemmat ja heidän sukulaisensa Miten uudenlainen kokoava toiminta on mahdollista järjestää niin, että se puhuttelee myös avomielisiä ja osain myös irrallisia elämyksellisiä Miten hyödynnytetään aikaisempaa paremmin se, että vanhemmat huomioidaan ja saadaan mukaan kaikissa niissä toiminnoissa, joissa seurakunta nykyisin tavoittaa heidän lapsensa Miten viestinnässä on otettava kolme keskeistä segmenttiryhmää huomioon. Miten voidaan välittää inhimillinen ja puoleensa vetävä kuva Pakilan seurakunnasta alueen ihmisille, Miten pääsemme vastaisuudessakin (vrt. lätkäkatsomo) läpi niissä medioissa, joita irralliset eniten seuraavat Näiden edellä kuvattujen teemojen käsittelyn myötä on herännyt keskustelua myös siitä, miten seurakunnan työ on hyvä organisoida tulevaisuudessa. Segmentointilähtöinen seurakuntayö haastaa koko työyhteisöä suuntaamaan aikaisempaa työalalähtöistä työskentelyä yhä enemmän projekti- ja prosessilähtöiseen työhön, jossa aikaisemmat tiimi- ja työalarajat hämärtyvät. Kirkkoherra Leo Norja ja kehittämishankkeen konsultti Pontus Salmi esittelevät asiaa PowerPoint-esityksen avulla tarkemmin vuoden 2014 alun hanketyöskentelyä. Hankeryhmän seurakuntaneuvoston edustajat Liisa Halme ja Juhana Saarinen voivat esittelyn yhteydessä myös tuoda esille omia näkemyksiään hankeen nykyvaiheesta. Seurakuntaneuvosto osallistuu hankkeeseen yleiskeskustelua siitä, mitä näkökohtia on hyvä ottaa huomioon, kun kehittämishankkeen seuraavien vaiheita suunnitellaan ja toteutetaan. Päätös Seurakuntaneuvosto merkitsi yhteisen dialogisen johtamisen kehittämishankkeen nykytilanteen katsauksen tiedoksi. 9. Lapsityön työsuhteet Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessa avata kolme määräaikaista lastenohjaajan työsuhdetta haettavaksi väliseksi ajaksi. Keskustelussa esitettiin toive, että määräaikaisuuksien täytössä voitaisiin noudattaa jatkuvuutta, mikäli nykyiset työntekijät ovat käytettävissä. Tehtävät ovat määräaikaisia, koska Pakilan seurakunnan työntekijöiden määrä vähenee nykyisestä vuonna 2015.

5 sivu 5 / 9 Lapsityön lähiesimiehen Tanja Bergin selvitys osoittaa, että määräaikaiset lastenohjaajat Auli Savolainen-Kykyri, Riia Muuri ja Irene Berg-Järvinen ovat käytettävissä. Seurakuntaneuvosto päättää jatkaa Pakilan seurakunnan lastenohjaajien Auli Savolainen-Kykyrin, Riia Muurin ja Irene Berg-Järvisen työsuhteita väliseksi ajaksi. Liite E Päätösesitys: Käsittely: 10. Tarjoilun linjaus Hyvän Paimenen kirkossa Pakilan seurakunnassa on noudatettu seurakunnan tiloissa samaa tarjoiluihin liittyvää linjaa ainakin 90-luvusta lähtien. Linjauksen soveltaminen on tullut ajankohtaiseksi lähinnä merkkipäivien, häiden ja muihin toimituksiin liittyvissä juhlissa. Linjaa on sovellettu myös pääsiäisyön yhteisellä aterialla ja pääsiäisaamun kirkkokahvilla sekä ainakin kirkon viettäessä 60-vuotisjuhlaa. Maljan nosto ja ruokajuoma ovat olleet rajana tarjoilun rajojen linjauksessa. Tästä ei ole kirjattua päätöstä ja käytännön soveltamisesta ja valvonnasta on vastannut kirkkoherra. Kahdenkymmenen vuoden aikana ei ole ilmaantunut ongelmatilanteita, vaikka niitä on joskus etukäteen ounasteltu. Seurakuntaneuvoston jotkut jäsenet ovat toivoneet, että asia nostetaan esille. Huomio on kiinnittynyt toukokuussa suunniteltuun virsiä, viiniä, mehua ja pikkupurtavaa lauantai-iltapäivän tapahtumaan klo Tapahtuman mainoksen luonnos on esityslistan liitteenä. Tapahtuma on suunniteltu erityisesti tavoittamaan segmenttiryhmiä suoriutujat, elämykselliset ja avomieliset. Nämä ryhmät muodostavat valtaosan seurakunnan väestä ja heitä on vaikea tavoittaa perinteisellä kokoavalla seurakuntatyöllä. Seurakuntaneuvosto antaa vakiintuneen tarjoiluun liittyvän käytännön jatkua Pakilan seurakunnassa. Keskustelun aikana Riitta Kallio-Saukkonen teki vastaehdotuksen: Seurakuntaneuvosto antaa vakiintuneen tarjoilun jatkua Pakilan seurakunnassa. Liitteessä E esitetty tilaisuus poikkeaa linjasta ja sen rakenteiset tilaisuudet eivät kuulu linjauksen piiriin. Alkuperäinen päätösesitys hyväksyttiin äänin 9-5. Seurakuntaneuvosto päätti antaa vakiintuneen tarjoiluun liittyvän käytännön jatkua Pakilan seurakunnassa. 11. Seurakuntarajan tarkistus Heinäsarantien ja Heinäsarankaaren osalta Liite F 1,2,3,4 Pakilan eteläosaan osoitteisiin Heinäsarantie ja Heinäsarankaari on valmistunut 39 asuntoa. Rakentaminen valmistui pääosin vuoteen 2012 mennessä. Alue kuuluu maantieteellisesti Oulunkylän seurakunnan alueeseen. Helsingin kaupunki on liittänyt alueen Pakilan kaupunginosaan. Alueen kulkuyhteydet ja palvelut liittävät alueen osaksi Pakilaa. Helsingin kaupunki on alustavasti liittänyt asukkaat Pakilan seurakunnan jäseniksi mikäli he kuuluvat kirkkoon.

6 sivu 6 / 9 Seurakunnan alueen muuttamisesta päättää kirkkohallitus (KL 3 luku 3 ). Päätöksentekoelin on kirkkohallituksen täysistunto (KKH:n ohjesääntö 4 k:12). Aloitteen seurakuntajaon muuttamiseksi voi tehdä seurakunta itse (kirkkolaki 13 luku 1 ). Alueellinen muutos on verrattain vähäinen, joten uusia seurakuntavaaleja ei tarvitse järjestää (KL 8 luku 5 k:2). Alueen liittämisellä Pakilan seurakuntaan ei ole vaikutusta seurakuntien jäsenmäärään, koska Helsingin kaupunki on liittänyt alueen asukkaat alustavasti jo Pakilan seurakunnan jäseniksi, sillä alue on osa Pakilan kaupunginosaa. Helsingin kaupunki on tehnyt omaan aluejakoonsa vastaavan muutoksen Oulunkylän ja Pakilan kaupunginosien välillä. Heinäsarankaari on ollut rakentamisestaan saakka logistisesti osa Pakilaa. Myös alueelle muuttaneet ovat kokeneet alueen kuuluvan Pakilan seurakuntaan. Alueen rakentamista suunniteltaessa Helsingissä nyttemmin jo toteutetut seurakuntien väliset yhdistymiset olivat vielä kesken ja Heinäsarantien ja Heinäsarankaaren alueen liittäminen Pakilan seurakuntaan viivästyi siinä vaiheessa. Seurakuntarajan muutosta koskeva alue käsittää Helsingin kaupungin korttelit ja osan korttelista sekä korttelin ja Tuusulantien välisen kapean suojaviheralueen. Liitettäväksi ehdotettua aluetta rajaavat pohjoisessa Länsi-Pakilan korttelin vanha osa ja Saarnaajantie, idässä Tuusulantie sekä etelässä ja lännessä Suursuonpuisto. Liitteet F2 ja F3. Seurakuntarajan tarkistus on tarkoitus tulla voimaan alkaen. Pakilan seurakuntaneuvosto päätti tehdä aloitteen, että 1. liitteenä olevan kartan F2 mukainen alue liitetään osaksi Pakilan seurakuntaa, jolloin 2. osoitteissa Heinäsarantie ja Heinäsarankaari sijaitsevien tonttien alueet liittyvät Pakilan seurakuntaan 3. muutos tulisi voimaan alkaen. Liite G 12. Toimintakauden suunnittelun perusraamit Edellisessä seurakuntaneuvoston kokouksessa todettiin, että Helsingin seurakuntayhtymän tulot pysynevät nykyisellä tasolla seuraavien kymmenen vuoden ajan. Samalla palkat nousevat ja kustannukset kohoavat. Seurakuntien toimintamääräraha supistuu -1,5% nykyisestä vuonna Tämän tarkka vaikutus Pakilan seurakunnan määrärahassa tulee esille, kun kirkkoneuvosto julkistaa laskelman seurakuntien toimintamäärärahoista, tilarahasta ja vuokrista. Sopeuttaminen on mahdollista, kun varaudutaan vuosittain yhden henkilötyövuoden panoksesta luopumiseen. Pakilan seurakunnassa kiinteistöön liittyvä arviointi tulee ajankohtaiseksi seuraavan kerran, kun VälKeen kerhotilan vuokrasopimuksen uusiminen tulee ajankohtaiseksi.

7 sivu 7 / 9 Yhteinen diakoninen johtaminen hanke päättyy vuonna Toimiva seurakunta projekti jatkuu vuoden 2016 alkukuukausiin. Yhteisen dialogisen johtamisen kehittämishankkeen yhteydessä tarkentuu myös seurakunnan toimintarakenne. Tällöin on mahdollista, että toimintaa nyt suunnittelevat tiimit työskentelevät uudella tavalla vuonna Toimintasuunnitelmaa tehtäessä tämä on hyvä ottaa huomioon. Yksi ratkaisu on, että toiminnan suunnittelu rakennetaan prosesseiksi, projekteiksi ja niiden osatekijöinä toiminnoiksi. Toimintojen suunnittelussa vuotta 2015 varten käytettäisiin suunnitelmapohjaa, jossa toiminnot kohdennetaan eri segmenttiryhmiin ja hahmotetaan oma elämä yhteisö mediajulkisuus ajatteluun. Näin toimittaessa voidaan turvata jäsenlähtöisen ajattelutavan määrätietoinen soveltaminen ja jäsen 360 -työkalun käyttäminen. Keskeisiä suunnittelun perusraameja ovat: Yhteinen dialoginen johtaminen kehittämishanke Toimiva seurakunta projekti Segmentoinnin soveltaminen toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa Kolmen pääsegmentin aktiivinen huomioon ottaminen toiminnassa Kirkko Helsingissä kärkihankkeisiin liittyminen Tulot eivät lisäänny ja menot kasvavat Sopeuttaminen toteutetaan varautumalla henkilötyövuosien vähentämiseen Kiinteistöjen käytön arviointi tulee ajankohtaiseksi seuraavan kerran, kun VälKeen vuokrasopimuksen jatkamisesta päätetään. Seurakuntaneuvosto merkitsi toimintakauden perusraamit suunnittelun pohjaksi. 13. Vaalilautakunnan asettaminen Seurakuntavaalit järjestetään isänpäivänä Uusi vaalilainsäädäntö on vielä eduskunnan nuijan kopautusta vailla. Siitä huolimatta on aika alkaa valmistella ensi syksyn seurakuntavaaleja myös hallinnolliselta puolelta. Helsingin vaaliaikataulun julkistetaan virallisesti tämän kuun loppuun mennessä. Aikataulun mukaan seurakuntaneuvostojen pitäisi valita vaalilautakunnat siten, että vaalilautakunta ehtisi kokoontua mennessä. Tämän turvaamiseksi Pakilan seurakunnan vaalilautakunta tulee perustaa viimeistään tässä kokouksessa. Uuden vaalilainsäädännön mukaan äänioikeutettujen luettelontarkastajat valitsee vaalilautakunta keskuudestaan. Aiemmin luettelon nimi oli vaaliluettelo ja tarkistajien valinnan teki seurakuntaneuvosto. Kirkkohallituksen linjaus on, että uutta vaalilainsäädäntöä voidaan tässä kohdin jo käyttää. Äänioikeutettujen luettelo on tarkastettava 1.9. kello 16 jälkeen. Vaalilautakuntaa valittaessa on hyvä huomioida kirkkohallituksen yleiskirjeessä 3/2014 tekemän linjauksen vaalilautakunnan jäsenten esteellisyydestä:

8 sivu 8 / 9 Jos vaalilautakunnan jäsen tai hänen läheisensä on ehdokkaana vaaleissa, hän ei voi osallistua äänestyslippujen hylkäämistä koskevaan päätöksentekoon, vaalin tuloksen määräämiseen eikä vaalin tuloksen vahvistamiseen. Vaalilautakunnan päätösvaltaisuuden varmistamiseksi on suositeltavaa, että vaalilautakunnan jäsenistä enemmän kuin puolet on muita kuin ehdokkaita tai heidän läheisiään. Edellisen vaalilautakunnan muodostivat Olli Aulio, puheenjohtaja sekä jäsenet Leena Salokanto, Timo S. Kylliäinen, Jessi Orpana ja Leo Norja, kirkkoherra sekä varajäsenet Juhana Saarinen, Matti Halme, Marita Nieminen, Silja Siltanen ja Päivi Linna. Vaalilautakunnan jäsenyys on erinomainen tehtävä erityisesti niille seurakuntaneuvoston jäsenille, jotka eivät aio olla ehdokkaina vaalissa. Kirkkoherra selvittää ennen kokousta, ketkä edellisen vaalilautakunnan jäsenet ovat käytettävissä. Seurakuntaneuvosto valitsi vaalilautakunnan 1. puheenjohtajaksi Olli Aulion 2. vaalilautakunnan jäseneksi Leo Norjan, Leena Hannulan, Marja Huhdan ja Tapio Nurmisen. 3. vaalilautakunnan varajäseneksi Jessi Orpanan, Matti Halmeen ja Urpo Oksasen. 14. Työntekijöiden virkavapaudet 2013 Edellisessä kokouksessa kiinnitettiin huomio vuoden 2013 virkavapauksien määrään. Kirkkoherra lupasi selvittää tilanteen yksityiskohtia. Vuosikertomuksessa 2013 todetaan, että neljäsosa työntekijöistä ei ollut lainkaan sairaslomalla niin kuin edellisenäkin vuonna. Sairaspäiviä kertyi 370 (365 vuonna 2012). Kun määrästä vähennetään neljän ihmisen fyysisiin hoitotoimenpiteisiin liittyneet virkavapaudet, jää muille 50 sairaspäivää. Virkavapausselvitys merkitään tiedoksi. 15. Muut asiat Seurakuntasihteerin palkkaus Kirkkoherra on tehnyt havainnon, että edellisessä kokouksessa päätetty seurakuntasihteerin palkkauksen vaativuustaso ei kenties ole seurakuntayhtymän vaativuustasojen linjauksien raameissa. Kirkkoherra valtuutettiin neuvottelemaan auki olevan seurakuntasihteerin palkkaus palkka-asiamiehen kanssa niin, että se vastaa seurakuntayhtymän linjauksia tehtävän vaativuustasosta. 16. Seuraavat kokoukset Seurakuntaneuvosto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina klo Hyvän Paimenen kirkon Paimensalissa. Syyskauden kokoukset pidetään tiistaisin / 9.9. / / / 9.12.

9 17. Valitusosoituksen antaminen sivu 9 / 9 Pöytäkirja on valmiina allekirjoitettavaksi viimeistään Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen. 18. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Iltahartaus Iltahartauden piti Tapio Nurminen Ari Järvinen puheenjohtaja Ulla Turunen sihteeri Jonny Keinänen Jorma Skyttä

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 1/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 10/ 2013 aika tiistaina projektityöskentely klo 17.30 ja kokous klo 18.30

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 1/ 2012 aika maanantaina klo 18.30 pidettävän kirkolliskokousvaalin jälkeen

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 6 / 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto 4/2014 19.8.2014

Pakilan seurakuntaneuvosto 4/2014 19.8.2014 Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 5/2014 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 9/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 7/2014 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 5 / 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 8/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 6/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 4/2014 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Liitteet: Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 1/2014 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 7/ 2013 aika keskiviikkona klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 5 / 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 2 / 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 17.36 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 15 Ainali Päivi

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 3/ 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 2/2014 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 8 / 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan 506/2018 50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan asettaminen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. Pakilan seurakunnassa on seurakuntavaalissa 2018 yksi äänestysalue

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014

SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 Aika: keskiviikko 7.5.2014 klo 17.30-20.15 Paikka: Munkkivuoren seurakuntasali, Raumantie 3 Läsnä: Glad Leo, puheenjohtaja Andersson Pasi Jukko Annamari Jäntti Josa

Lisätiedot

Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous PÖYTÄKIRJA. Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 HUOM! Paikka

Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous PÖYTÄKIRJA. Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 HUOM! Paikka Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous PÖYTÄKIRJA Aika tiistaina 11.02.2014 klo 18.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 HUOM! Paikka Osanottajat: jäsenet varajäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 4/ 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto

Pakilan seurakuntaneuvosto Palosuontie 1 00660 Helsinki (09) 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 7/ 2012 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan Lyhennetty pöytäkirja seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 13.2.2012 vaalikokouksen jälkeen klo 19.00-20.15. Paikka Käpylän kirkko, seurakuntasali, Metsolantie 14 Osanottajat:

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto 10.1.2017 Kokousaika: keskiviikkona 18.1.2017 klo 18.30- (kahvit klo 18.00 alkaen) Kokouspaikka: Seurakuntakodin yläsali, Kirkkopuisto 1, Orimattila

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1).

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). ASIKKALAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 20.6.2018 klo 16.30 Paikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kari Karjalainen pj Timo Ristkari jäsen Lasse Lappalainen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 18.30 18.55 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Raija Hörkkö Hannu

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 19.33 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK.

Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. TARK. PÖYTYÄN SEURAKUNTA VAALILAUTAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika 1.8.2016 klo 18.00 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Ilkka Ali-Rontti jäsen Hilkka

Lisätiedot

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Kirkkovaltuusto 16.1.2019 Sivu 1 Aika 16.1.2019 keskiviikko klo 18 18.30. Paikka Seurakuntakeskuksen luentosali Saapuvilla olleet et Ahola Kelpo Anttila Riitta Bärlund Anne Hautojärvi Minna Heinänen Pentti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, Helsinki

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, Helsinki 1 ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA 11/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI Kokousaika Tiistaina 30.10.2012 kello 18.00 Kokouspaikka Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain AIKA 10.02.2015 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/2 Työjärjestyksen hyväksyminen 2/3

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 29.1.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 29.1.2015 kello 17 17.52 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 24.9.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Kokousaika: Maanantai 1.10.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Seurakuntalaisten aktiivinen rooli Pakilan seurakunnan toimintamallissa. Nuorisotyönohjaajan viran hakijat ja valintaa valmistele työryhmä

Seurakuntalaisten aktiivinen rooli Pakilan seurakunnan toimintamallissa. Nuorisotyönohjaajan viran hakijat ja valintaa valmistele työryhmä Pakilan seurakunnan seurakuntaneuvosto KOKOUSKUTSU Aika 24.03.2015 klo 18:30 Paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali, Palosuontie 1, Helsinki Lisätietoja Ilmoitus poissaolosta Ullalle. Ulla Turunen, 09

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 2/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: 9.2.2011 kello 18.15-22.00 Paikka: Läsnä. Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Ahokas Lari Akaan-Penttilä Aulikki

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2019 Aika ja paikka tiistaina 22.1.2019 klo 18.00 20.06 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Hietanen Heimo, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p /

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 / 2015 1 AIKA To 23.04.2015 klo 17.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/2016 69 Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli

Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Maj-Britt Varpe. Timo Räsänen Minna Bergström Hermanni Eskoli Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 Aika: torstai 9.2.2017 klo 17:00-18.09 Paikka: yläsali, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: pj jäsenet: kappalainen,

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot