Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija"

Transkriptio

1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Bovellan Janne, puheenjohtaja Juutinen Tiina, varapuheenjohtaja Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Mustonen Mikko Notko Matti Oikarinen Olavi Roivainen Tarja Varajäsenet: Poissa: Muut osanottajat: Haverinen Raimo Hyvärinen Inka Lahtinen Tuomo 11/11 Kinnunen Matti Kinnunen Mikko Valta-Lisitsin Anneli Yrjänä Sakari Siirola Elina, yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Laajalahti Pertti, yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Ropponen Marko, talouspäällikkö Juutinen Ilmo, kiinteistöpäällikkö Bergbacka Katariina, hallintojohtaja, kokouksen sihteeri Asiat: pykälät Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Janne Bovellan puheenjohtaja Katariina Bergbacka sihteeri Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika tiistaina. Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Allekirjoitukset Tarja Roivainen Olavi Oikarinen Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä: paikka ja ajankohta Ylä-Savon seurakuntayhtymän keskusrekisteri, Ilvolankatu 14b, allekirjoitus ja pvm Iisalmi Tarja Viertorinne ilmoitustaulunhoitaja

2 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 66 Kokouksen avaaminen Ykn 66 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Ykn 67 Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Janne Bovellan avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. KL 7: 4 : Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. KJ 9:3 : Oikeus olla (kirkkoneuvoston) kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun, mutta ei päätöksen tekemiseen on 1) kirkkovaltuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalla... KJ 10:11 : Seurakuntayhtymään kuuluvien seurakuntien kirkkoherroilla sekä, sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, seurakuntayhtymän johtavilla viranhaltijoilla on oikeus olla läsnä yhteisen kirkkoneuvoston kokouksissa ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen. Esityslista on lähetetty Todetaan paikalla olevat jäsenet ja läsnäolooikeutetut. Puheenjohtajan ehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen Ykn 68 Puheenjohtajan ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Mikko Mustonen ja Olavi Oikarinen. Kokouksen työjärjestys Ykn 69 Puheenjohtajan ehdotus: Toimitettu esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi.

3 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 67 Kasvatustyön johtokunnan esitys koskien kokouspalkkioiden maksamista Pielaveden seurakuntaneuvosto : Kasvatustyön johtokunta on kokouksessaan päättänyt esittää, että käytäntö otetaan uudelleen harkintaan yhteisessä kirkkoneuvostossa jo tämän vuoden luottamushenkilöiden kokouspalkkioita myönnettäessä. Johtokunta kokee epäoikeudenmukaiseksi, että muut luottamushenkilöt saavat kokouspalkkiot, mutta johtokuntien jäsenet eivät. Kokouspalkkioiden maksamiskäytäntöä on muutettu hiljattain lähes huomaamatta. Johtokuntia ei monissa seurakunnissa enää toimi, vaan niiden tilalla on vastuuryhmiä. Muuttunutta käytäntöä ei voi pitää tasapuolisena, vaan seurakunnan luottamushenkilöt joutuvat erilaiseen asemaan riippuen siitä, toimivatko he seurakuntaneuvostossa vai johtokunnassa, joita Pielaveden seurakunnassa on yhä kolme, diakoniatyön johtokunta, kasvatustyön johtokunta ja lähetystyön johtokunta. Kirkkoherran esitys: Seurakuntaneuvosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että seurakuntayhtymän kokouspalkkioiden maksamiskäytäntö joko 1) palautettaisiin ennalleen kaikkien luottamushenkilöiden tasapuolista kohtelua kunnioittaen tai 2) huonojen taloudellisten näkymien johdosta kokouspalkkiot poistettaisiin kokonaan kaikilta. Matkakorvaukset jäisivät ainoiksi korvauksiksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti Ykn 70 Yhteisen kirkkovaltuuston vahvistamassa vuoden 2017 talousarviossa ja toiminta- ja taloussuunnitelmassa vuodelle kohdassa talousarvion 2017 laadinnan lähtökohdat (sivu 4) on todettu, että talousarvioesitys sisältää 25 euron suuruisen kokouspalkkion maksamisen yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen jäsenille ja siihen oikeutetuille viranhaltijoille. Määrärahoja tarkoitukseen on varattu euroa. Taloustyöryhmä on raportissaan esittänyt yhtenä toimenpiteenä mm. kokouspalkkioiden poistamista kokonaan kaikilta luottamushenkilöiltä, jotta talous saadaan kahden seuraavan vuoden aikana tasapainoon. Yhteiselle kirkkoneuvostolle esitetään, että vuonna 2017 kokouspalkkiot maksetaan valtuuston vahvistaman talousarvion mukaisesti siinä mainituille henkilöille. Asiaa harkitaan uudelleen vuoden 2018 talousarvion laadinnan yhteydessä. Toimenpiteet: Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että vuonna 2017 kokouspalkkiot maksetaan valtuuston vahvistaman talousarvion mukaisesti siinä mainituille henkilöille. Asiaa harkitaan uudelleen vuoden 2018 talousarvion laadinnan yhteydessä. - ote Pielaveden seurakunta

4 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 68 Sukevan pappilan myyminen Ykn 71 Asian valmistelija: kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen. Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt julkaista Iisalmen Sanomissa ja Savon Sanomissa kiinteistöjen myynti-ilmoituksen, jossa myyntiin asetetaan Sonkajärven pappila, Sukevan pappila, Marjoniemen leirikeskus ja Varpaisjärven leirikeskus. Näistä vain Marjoniemen leirikeskus saatiin myytyä, muiden kiinteistöjen myyntiä päätettiin jatkaa. Sonkajärven pappila, Sukevan pappila ja Varpaisjärven leirikeskus on nyt pantu myyntiin Kiertonet-nettihuutokappaan. Kiertonet on julkisyhteisöjen myyntikohteisiin erikoistunut nettihuutokauppakanava, joka veloittaa palvelustaan vain toteutuneista kaupoista. Kiertonetin oikeiden ostajien tavoittaminen perustuu tarkasti kohdennettuun sähköiseen markkinointiin. Kiinteistöjen myyntitiedot ovat nähtävillä osoitteessa Myynti-ilmoitukset on linkitetty yhtymän nettisivuille ja etuovi.comiin. Palvelun kautta on mahdollista myydä myös käytöstä poistettua irtaimistoa. Kiinteistöillä on seuraavat kaikille avoimet näyttöajat ilman eri varausta: Sonkajärven pappila 1.3. klo ja , Sukevan pappila 1.3. klo ja klo ja Varpaisjärven leirikeskus 8.3. klo ja Huutokauppa-aika päättyy seuraavasti: Sonkajärven pappila 4.5. klo 20.00, Sukevan pappila klo ja Varpaisjärven leirikeskus klo Kaikki kiinteistöt ovat olleet myynnissä noin kolmen kuukauden ajan. Seurakuntayhtymällä on myyjänä oikeus hyväksyä tai hylätä nettihuutokaupassa jätetty korkein tarjous. Sukevan pappilan huutokauppa-aika päättyi klo Korkein tarjous oli euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti jo kokouksessaan esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle Sukevan pappilan myymistä. Tässä kokouksessa kirjataan tarkemmin myytävä alue ja rakennukset. Lisätietona jaetaan karttaliite myytävästä alueesta. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että: 1) se päättää myydä Sukevan pappilan, joka käsittää n. 0,7 ha:n suuruisen määräalan Sonkajärven kunnassa sijaitsevasta tilasta Pappila kiinteistötunnus ja määräalalla sijaitsevat rakennukset sekä tieoikeuden myytävälle määräalalle tilan Kirkkolaani nro puolelta erillisen karttaliitteen mukaisesti korkeimman tarjouksen euroa jättäneelle Jarkko Jokelainen Original ravintolat Oy:lle ja 2) se päättää alistaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöksen Kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

5 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 69 Karsanlahden leirikeskuksen myyminen Ykn 72 Asian valmistelija: kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen. Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt julkaista Iisalmen Sanomissa ja Savon Sanomissa kiinteistöjen myynti-ilmoituksen, jossa myyntiin asetetaan Sonkajärven pappila, Sukevan pappila, Marjoniemen leirikeskus ja Varpaisjärven leirikeskus. Näistä vain Marjoniemen leirikeskus saatiin myytyä, muiden kiinteistöjen myyntiä päätettiin jatkaa. Sonkajärven pappila, Sukevan pappila ja Varpaisjärven leirikeskus on nyt pantu myyntiin Kiertonet-nettihuutokappaan. Kiertonet on julkisyhteisöjen myyntikohteisiin erikoistunut nettihuutokauppakanava, joka veloittaa palvelustaan vain toteutuneista kaupoista. Kiertonetin oikeiden ostajien tavoittaminen perustuu tarkasti kohdennettuun sähköiseen markkinointiin. Kiinteistöjen myyntitiedot ovat nähtävillä osoitteessa Myynti-ilmoitukset on linkitetty yhtymän nettisivuille ja etuovi.comiin. Palvelun kautta on mahdollista myydä myös käytöstä poistettua irtaimistoa. Kiinteistöillä on seuraavat kaikille avoimet näyttöajat ilman eri varausta: Sonkajärven pappila 1.3. klo ja , Sukevan pappila 1.3. klo ja klo ja Varpaisjärven leirikeskus 8.3. klo ja Huutokauppa-aika päättyy seuraavasti: Sonkajärven pappila 4.5. klo 20.00, Sukevan pappila klo ja Varpaisjärven leirikeskus klo Kaikki kiinteistöt ovat olleet myynnissä noin kolmen kuukauden ajan. Seurakuntayhtymällä on myyjänä oikeus hyväksyä tai hylätä nettihuutokaupassa jätetty korkein tarjous. Varpaisjärvellä sijaitsevan Karsanlahden leirikeskuksen myyntiaika päättyi keskiviikkona klo Korkein tarjous oli euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti jo kokouksessaan esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle Varpaisjärven leirikeskuksen myymistä. Tässä kokouksessa kirjataan tarkemmin myytävä alue ja rakennukset. Lisätietona jaetaan karttaliite myytävästä tilasta. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se päättää: 1) myydä Karsanlahden leirikeskuksen, joka käsittää Lapinlahden kunnassa sijaitsevan n. 1,5 ha:n suuruisen tilan Kärsämäen kansakoulu Rno rakennuksineen korkeimman tarjouksen euroa jättäneelle Aku Paulmanille ja 2) alistaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöksen Kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

6 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 70 Iisaaren leirikeskuksen vuoden 2017 määrärahan käyttämättä jättäminen Ykn 73 Vuoden 2017 talousarviossa on varattu euron suuruinen määräraha Iisaaren leirikeskuksen uusien majoitusrakennusten rakentamiseen ja saniteettitilojen laajentamiseen sekä sähkön syötön kasvattamiseen. Taloustyöryhmää perustettaessa sovittiin, että taloustyöryhmä talouden tasapainotusohjelmaa laatiessaan tekee esityksen myös Iisaaren leirikeskuksen määrärahan käyttämisestä. Taloustyöryhmä esittää raportissaan, että tämän määrärahan käytöstä luovutaan ja myöhemmin siirrytään käyttämään muita leirikeskuksia. Yhteistyötoimikunta on kokouksessaan antanut seuraavan lausunnon taloustyöryhmän raportista: Yhteistyötoimikunta perehtyi taloustyöryhmän raporttiin ja aiheesta käytiinmonipuolinen ja perusteellinen keskustelu. Yhteistyötoimikunnalla on huoli henkilöstön jaksamisesta erityisesti prosessin aikana. Toivomme, että varsinkin henkilöstöön kohdistuvat leikkaukset tapahtuisivat maltillisesti. Rajut leikkaukset henkilöstön koulutukseen, työhyvinvointiin, työyhteisön kehittämiseen ja virkistäytymiseen liittyen voi johtaa helposti sairauspoissaolojen lisääntymiseen, työuupumukseen tai innovaation ja oman seurakunnan toiminnan kehittämisen vähenemiseen. Ehdotamme, että tulisi luoda yhteinen malli, jonka pohjalta kussakin seurakunnassa käsiteltäisiin taloustyöryhmän raporttia. Suunnitteluprosessiin tulisi ottaa kaikki kyseisen seurakunnan työntekijät mukaan. Keskustelussa kävi myös ilmi, että esim. eri seurakuntien seurakuntatalojen tilojen/keittiöiden vuokrauksissa ulkopuolisille ei ole yhtenäistä käytäntöä tai sitä ei syystä tai toisesta noudateta. Lisäksi tulisi kannustaa työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja vapaaehtoisia etsimään keinoja tulopuolen lisäämiseen. Miten seurakuntien tulisi toimia vähentääkseen seurakunnasta eroamista. Yhteistyötoimikunta on sitä mieltä, että yksi seurakunta olisi tulevaisuudessa paras vaihtoehto. Yhteistyötoimikunta ei myöskään kannata taloudellisista syistä Iisaaren mittavia kehityssuunnitelmia. Lisätietona jaetaan lapsivaikutusarvionnit Iisaaren leirikeskuksen säilyttämiseen liittyen. Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että Iisaaren leirikeskuksen investointiosaan otetun euron suuruisen määrärahan käytöstä luovutaan v Sirkku Muilu teki keskustelun aikana mm. Matti Notkon kannattamana seuraavan päätösehdotuksen: Esitän, että Iisaaren leirikeskuksen määrärahasta ei kokonaan luovuta, vaan Iisaaren kehittämishanke käynnistetään elokuussa suunnittelulla ja samalla ryhdytään toimenpiteisiin lisärahoituksen hankkimiseksi eri yhteistyötahoilta, että vuoden 2018 toiminta- ja taloussuunnitelmaan voidaan varata hankkeeseen tarvittava raha tarkemmin. Kehittämisessä tulee siis käyttää kaikkia mahdollisia yhteistyötahoja, että se voidaan suorittaa edullisesti, hyvin ja laadukkaasti lasten ja nuorten asemaa seurakunnassa kunnioittaen, sillä heistä

7 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 71 kasvaa tulevaisuuden seurakunnan rakentajia. (Ei kasva, jos heidän kokemuksesta on, että heitä ei seurakunnassa kunnioiteta). Koska oli tehty kannatettu muutosehdotus, oli suoritettava äänestys. Puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: jotka kannattavat hallintojohtajan ehdotusta, äänestävät jaa, jotka Sirkku Muilun ehdotusta, äänestävät ei. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 3 jaa-ääntä, 7 ei-ääntä ja yksi tyhjä ääni. Näin Sirkku Muilun esitys tuli yhteisen kirkkoneuvoston päätökseksi. Janne Bovellan ilmoitti jättävänsä eriävän mielipiteensä päätöksestä.

8 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 72 Taloustyöryhmän talouden tasapainottamisohjelman hyväksyminen Yhteinen kirkkoneuvosto : Vuoden 2017 talousarvio on euroa alijäämäinen, vaikka vuodelle 2016 vasta korotettiin vero-%:ia 1,5:stä nykyiseen 1,65 %:iin. Talousarvion valmisteluvaiheessa karsittiin varsin paljon kiinteistötoimen korjaushankkeita ja niitä siirrettiin myös tuleville vuosille. Vuoden 2017 talousarviossa käyttötalousosan nettomenojen loppusumma (=ulkoinen toimintakate) on euroa, joten se ylittää talousarvioraamin eurolla (1,7 %). Toimintaja taloussuunnitelmaesityksessä olevat luvut suunnitelmavuosille osoittavat vuonna 2018 alijäämää euroa ja vuonna euroa. Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt nimetä työryhmän valmistelemaan talouden tasapainottamisohjelmaa. Työryhmään valittiin kaikki kirkkoherrat, hallintojohtaja, talouspäällikkö, kiinteistöpäällikkö ja luottamushenkilöt Elina Siirola ja Olavi Oikarinen. Toimiaikaa työryhmälle annettiin helmikuun loppuun 2017 saakka. Tiistaina järjestettiin työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteinen valtuustoseminaari, jossa keskusteltiin tilanteesta ja tulevista talouden tasapainottamiskeinoista. Lisätietona jaetaan taloustyöryhmän raportti. Yhteinen kirkkoneuvosto: 1) esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle taloustyöryhmän talouden tasapainottamisohjelman hyväksymistä asioiden jatkovalmistelun pohjaksi ja 2) antaa linjauksia taloustyöryhmälle siitä, miten taloutta konkreettisesti saatetaan tasapainoon, työryhmä antaa lopullisen esityksen seuraavaan yhteisen kirkkoneuvoston kokoukseen. Kohta 1), päätösehdotus hyväksyttiin ja Yhteinen kirkkoneuvosto : Kohta 2), vaihtoehdoista keskusteltiin ja antoi evästystä taloustyöryhmälle lopullista esitystä varten Taloustyöryhmä on pitänyt vielä yhden kokouksen , jossa on tehty lähinnä täytäntöönpanoesityksiä taloustyöryhmän tasapainottamisohjelman täytäntöönpanemiseksi. Esitetään siis, että alkuperäinen raportti käsitellään yhteisessä kirkkovaltuustossa sellaisenaan, eikä sitä enää muuteta. Liitteenä 1 jaetaan taloustyöryhmän täytäntöönpanotoimien esitys ja kiinteistötoimen säästöohjelma../..

9 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 73./ : Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen 1 mukaisen taloustyöryhmän esityksen talouden tasapainottamisohjelman täytäntöönpanotoimista ja kiinteistötoimen säästöistä noudatettavaksi. Ykn 74 Talouspäällikkö muutti päätösehdotuksen muotoon Asia siirretään jatkokäsittelyä varten seuraavaan yhteisen kirkkoneuvoston kokoukseen. Muutettu päätösesitys hyväksyttiin Taloustyöryhmän mietintö ja ehdotus tarkemmista jatkotoimista on jaettu edellisissä kokouksissa. Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy taloustyöryhmän esityksen talouden tasapainottamisohjelman täytäntöönpanotoimista ja kiinteistötoimen säästöistä noudatettavaksi. Näiden ehdotusten pohjalta aloitetaan asioiden jatkovalmistelu. Nämä toimet koskevat lähinnä vuosia Vuoden 2017 Iisaaren leirikeskuksen määräraha-asia käsitellään erillisenä :nään, ja siitä tehdään esitys yhteisen kirkkovaltuustolle.

10 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 74 Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden maalaus Ykn 75 Asian valmistelija: kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen Vuoden 2017 talousarviossa on investointiosassa euron suuruinen määräraha Sonkajärven kirkon vesikaton huoltomaalaukseen. Lisäksi Sonkajärven seurakuntatalon vesikaton huoltomaalaukseen on euron suuruinen määräraha. Näiden hankkeiden suunnitteluvaiheessa havaittiin tarpeelliseksi myös Sonkajärven kirkon ikkunoiden huoltomaalaus. Tarjoukset on pyydetty molemmista kohteista kahdeksalta maalausurakoitsijalta. Molemmista saatiin kolme tarjousta. Esitetään, että Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden maalaus annetaan edullisimman tarjouksen tehneelle Mestarimaalaus Seppänen & Toikka Oy:n suoritettavaksi hintaan euroa (sis. alv 24 %). Lisäksi esitetään, että Sonkajärven seurakuntatalon vesikaton maalaus siirretään seuraavalle vuodelle. Lisätietona jaetaan tarjousten avauspöytäkirjat. Yhteinen kirkkoneuvosto: 1) päättää tilata Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden huoltomaalauksen Seppänen & Toikka Oy:ltä hintaan euroa (sis. alv 24 %), mikäli yhteinen kirkkovaltuusto myöntää kohteeseen euron lisämäärärahan ja päättää siirtää Sonkajärven seurakuntatalon ikkunoiden huoltomaalaukseen varatut määrärahat tähän kohteeseen, 2) esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että Sonkajärven seurakuntatalon vesikaton huoltomaalaukseen varattu määräraha siirretään Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden huoltomaalaukseen ja 3) esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden huoltomaalaukseen myönnetään euron suuruinen lisämääräraha. Toimenpiteet: - yhteiseen kirkkovaltuustoon

11 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 75 Palvelualueiden johtosäännön ja yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön tarkistaminen Ykn 76 Palvelupäällikkö Eine Parviainen siirtyy eläkkeelle lukien ja yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt siirtää toimistopäällikkö Riitta Kaasisen palvelupäällikön virkaan lukien ja jättää toimistopäällikön viran täyttämättä. Samalla todettiin, että toimistopäällikölle kuuluneita tehtäviä järjestellään sisäisesti uudelleen. Toimistopäällikkö Riitta Kaasiselle on kuulunut palvelualueiden johtosäännön :n 9 mukaan vastata yhtymän sisäisestä valvonnasta ja toimia keittiöhenkilökunnan esimiehenä. Lisäksi toimistopäällikkö on hoitanut mm. kolmen seurakunnan seurakuntasihteerin tehtäviä (mm. seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät), hoitanut päätearkistotehtäviä ja vastannut leirien jakoneuvotteluja leirikeskusten käyttöön liittyen. Nämä tehtävät esitetään nyt jaettavaksi uudelleen. Palvelualueiden johtosääntöä ja yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntöä tulee tarkistaa joiltain osin. Talouspäällikkö Marko Ropposen tehtävänkuvaukseen esitetään liitettäväksi seuraavat asiat: - Toimii emäntien esimiehenä toimivan seurakuntaemäntä Seija Heiskasen esimiehenä vastaten siis viime kädessä keittiötoimesta. Palvelupäällikkö Riitta Kaasisen tehtävänkuvaukseen esitetään liitettäväksi seuraavat asiat: - Vastaa yhtymän sisäisestä valvonnasta Vastaavasti taas aikaisemmin palvelupäällikölle kuulunut hautausmaan kesätyöntekijöiden lähiesimiestehtävät on jo aiemmin siirretty seurakuntamestari Hannu Huttuselle. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle: 1) palvelualueiden johtosäännön muuttamista liitteen 1 mukaisesti lukien ja 2) yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön muuttamista liitteen 2 mukaisesti lukien. Marko Ropponen ja Elina Siirola poistuivat esteellisenä tämän :n käsittelyn ajaksi, eivätkä he osallistuneet keskusteluun ja eivätkä päätöksentekoon. Toimenpiteet: - yhteiseen kirkkovaltuustoon

12 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 76 Tehtävämuutokset toimistopäällikön viran täyttämättä jättämiseen liittyen Ykn 77 Palvelupäällikkö Eine Parviainen siirtyy eläkkeelle lukien ja yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt siirtää toimistopäällikkö Riitta Kaasisen palvelupäällikön virkaan lukien ja jättää toimistopäällikön viran täyttämättä. Samalla todettiin, että toimistopäällikölle kuuluneita tehtäviä järjestellään sisäisesti uudelleen. Edellisessä :ssä päätettiin esittää valtuustolle palvelualueiden johtosäännön ja yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön tarkistamista. Lisäksi yhteisen kirkkoneuvoston tulee päättää lisävastuuta saaneiden henkilöiden palkkauksen tarkistamisesta. Talouspäällikön tehtävien vaativuus on lisääntynyt, kun tehtäviin liitetään vastuu keittiötoimesta. Muutoinkin talouspäälliköllä on käytännössä suuri vastuu talouden suunnittelussa ja hänelle kuuluvat Kirkon Palvelukeskuksen pääyhteyshenkilön tehtävät yhtymän siirryttyä lukien Kipan asiakkaaksi. Hän toimii Ylä-Savon seurakuntayhtymän it-yhteyshenkilönä ja hän on Pohjois-Savon It-aluekeskus Iitan johtokunnan jäsen Ylä-Savon seurakuntayhtymän edustajana. Seurakuntaemäntä Seija Heiskasen palkkausta esitetään tarkistettavaksi, koska hänelle siirtyy esimiestehtäviä. Seurakuntaemäntä Seija Heiskasen tehtävänkuvaukseen esitetään liitettäväksi seuraavat asiat: - Toimii muiden seurakuntaemäntien ja Lapinlahden laitoshuoltajan lähiesimiehenä. Tähän tehtävään kuuluu mm. työvuoro- ja lomasuunnittelu, sijaisen ja kesätyöntekijöiden hakeminen ja leirienjakokokouksessa mukanaoleminen. Laitoshuoltaja Minna Niskaselle on siirtynyt entistä enemmän eri paikkakuntien siivoustyön ohjaamiseen liittyviä tehtäviä, vaikkakin hän edelleen tekee myös siivoustehtäviä. Hänen työnimikettään ja palkkaustaan on perusteltua tarkistaa vastaamaan muuttunutta työn vaativuutta. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että lukien : 1) talouspäällikkö Marko Ropposen palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 602:n mukaan ja peruspalkka 3.310,41 euroa, 2) seurakuntaemäntä Seija Heiskasen palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 403:n mukaan ja peruspalkka on 2.060,89 euroa ja 3) laitoshuoltaja Minna Niskasen työsuhteen nimike muutetaan siivoustyönohjaajan nimikkeeksi ja palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 402:n mukaan ja peruspalkka on 1.960,00 euroa. Marko Ropponen ja Elina Siirola poistuivat esteellisenä tämän :n käsittelyn ajaksi, eivätkä he osallistuneet keskusteluun ja eivätkä päätöksentekoon.

13 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 77 Toimenpiteet: - ote palkkalaskenta ja ao. henkilöt Muutokset Danske Bankin kapitalisaatiosopimuksien sijoitusstrategioihin ja lisäsijoitus Ykn 78 Asian valmistelija: talouspäällikkö Marko Ropponen Ylä-Savon seurakuntayhtymä on sijoittanut Danske Bankin hallinnoimiin Mandatum Henkivakuutusyhtiö Private Kapitalisaatiosopimuksiin sekä seurakuntayhtymän että sen hautainhoitorahaston varoja. Sopimusten varat jakautuvat Danske Navigaattori- sekä Danske Korkosijoitusstrategioihin ja jakauman vaihteluväliksi on hyväksynyt 75 % % Danske Navigaattori-strategiassa ja 0 % - 25 % Danske Korko-strategiassa. Jakosuhde on ollut seurakuntayhtymän sopimuksessa noin 82/18 ja hautainhoitorahaston sopimuksessa noin 77/23. Poikkeamat jakosuhteissa johtuvat seurakuntayhtymän sopimukseen aiemmin tehdyistä lisäsijoituksista, jotka on tehty Danske Navigaattoriin. Danske Navigaattorin tuotto on 1 4/2017 ollut 2,7 % ja vastaavasti Danske Koron 1,6 %. Navigaattorin tuotto on ollut vuodesta 2011 lähtien 5,2 % p.a. ja Koron vuodesta 2003 lähtien 5,0 % p.a. Korkosijoitusten tuotto on huolimatta matalasta korkoympäristöstä ollut kohtuullisen hyvä mutta korkotason todennäköisesti kääntyessä vähitellen nousuun ennakoidaan tuoton kehittyvän heikommin. Siksi esitetään, että luovutaan pelkästään korkosijoituksia sisältävästä Danske Korosta kokonaan ja siirretään strategioiden varat Danske Navigaattoriin. Danske Navigaattorissa tuottotavoite on parempi kuin Danske Korossa mutta se on silti hyvin matalariskinen. Pääosa Danske Navigaattorinkin sijoituksista on korkosijoituksissa (50 % %) ja osakesijoituksien enimmäismäärä on rajattu 50 %:in. Tällä hetkellä osakesijoituksia on 25,0 % sijoituksista. 1. Muutetaan Danske Bankin hallinnoimien Mandatum Henkivakuutusyhtiö Private Kapitalisaatiosopimusten sijoitusjakaumaa siten, että sekä Ylä- Savon seurakuntayhtymän että sen hautainhoitorahaston sopimuksien Danske Korko-strategiaan sijoitetut varat siirretään Danske Navigaattoristrategiaan, jolloin varat olisivat molemmissa sopimuksissa 100 % Danske Navigaattori-strategiassa ja 2. tehdään Ylä-Savon seurakuntayhtymän sopimukseen lisäsijoitus euroa. Toimenpiteet: - ote Danske Private Bank, Pietari Holopainen

14 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 78 Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot Ykn 79 Syksyn 2017 kokoussuunnitelma on seuraava: Yhteinen kirkkoneuvosto ti klo 17 Yhteinen kirkkovaltuusto ti klo 17 ti klo 16 ti klo 18 ti klo 17 ti klo 16 ti klo 18 Hallintojohtajan viranhaltijapäätökset , pykälät 26 27, Kiinteistöpäällikön viranhaltijapäätökset , pykälä 38, Palvelupäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät 31 39, Talouspäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät 6 8, Toimistopäällikön viranhaltijapäätökset , pykälät Kirkkohallituksen yleiskirje: - 10/ : Suuri Ihme Rippikoulusuunnitelma Puheenjohtajan ehdotus: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asiat tietoonsa saatetuiksi.

15 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouspäivämäärä sivu 79 Kokouksen päättäminen Ykn 80 Puheenjohtaja totesi valitusosoituksen ja päätti kokouksen loppuhartauteen.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 13.6.2017 klo 18.44 19.32 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 16.25 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 19.05 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2019 - seurakuntamme palvelija 4.6.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.1.2017 klo 18 18.35 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa:

Lahtinen Tuomo Ruotsalainen Aino 9/11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.55 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 18.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 28.12.2018 Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.15 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 2.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 2.5.2019 klo 18.00-19.52 Paikka Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.27 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.36 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija 3.12.2018 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 6.11.2017 klo 18 19.30 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikkona klo 16.30 16.20 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 9.11.2016 klo 18 19.40 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 13.2.2018 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka Jääskeläinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous :Aika: tiistaina klo 16:00 17:14 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 17.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 14.1.2015 Aika keskiviikkona 14.1.2015 klo 17 17.53 Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari Pöytäkirja 6/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 27.5.2019 klo 9.45 15.26 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 2.12.2014 klo 17.00-19.44 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Bovellan Janne puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouksen aika Ke 3.6.2015 klo 18 19:20 Paikka Väärninsaaren leirikeskus Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 7/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 19.30 Paikka: Osallistujat: Jäsenet: Iisaaressa, os. Ouluntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 7.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: Tiistai 7.5.2019 klo 18 20.14. Paikka: Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 10/2017 - seurakuntamme palvelija 13.11.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-19.07 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 12.12.2017 klo 18 19.30 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika keskiviikko 12.9.2018 klo 18 18.52 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 13.6.2016 klo 15 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 5.7.2016 klo 17 18.30 Paikka Iisalmen seurakuntatalon alasalissa, os.

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 5/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 4.10.2016 klo 17 17.55 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 seurakuntaneuvoston valokuvaus Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.2.2019 klo 18 19.57 Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli

Varajäsenet: 10/11. Valta-Lisitsin Anneli Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija 19.1.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 7.11.2016 klo 17 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen khra, pj Hyvärinen Inka Janatuinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 44. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 44. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2019 - seurakuntamme palvelija 15.4.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 23.2.2016 klo 18 18.50 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Asialuettelo 1 (6) yhteinen kirkkoneuvosto v Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna /kokouspäivämäärä

Asialuettelo 1 (6) yhteinen kirkkoneuvosto v Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna /kokouspäivämäärä Asialuettelo 1 (6) Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna 2016 1/kokouspäivämäärä 26.1.2016 1 Kokouksen avaaminen 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 13/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.37 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 5.9.2016 klo 17-18 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.4.2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.4.2016 klo 18 - Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Osallistujat Jäsenet

Lisätiedot

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari

9/11. Malmivaara Niilo-Kustaa Muilu Sirkku Yrjänä Sakari Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija 1.3.2016 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: Maanantaina klo 17 18.00 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 3.12.2018 Aika keskiviikko 12.12.2018 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 20.26 seurakuntaneuvoston valokuvaus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 11.6.2019 klo 18.00-19.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: torstaina 15.12.2016 klo 17 17.50 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2019 1 (5) KOKOUSAIKA 24.4.2019 klo 17.30 18.33 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 17.10 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 3/2015 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 7.4.2015 klo 17.00-20.00 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Sallinen Martti puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 27.3.2018 klo 16.00 17.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika keskiviikko 12.12.2018 klo 18 19.10 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Asialuettelo 1 (5) yhteinen kirkkoneuvosto v Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna /kokouspäivämäärä

Asialuettelo 1 (5) yhteinen kirkkoneuvosto v Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna /kokouspäivämäärä Asialuettelo 1 (5) Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukset vuonna 2018 1/kokouspäivämäärä 23.1.2018 1 Kokouksen avaaminen 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 12.10.2017 Aika tiistaina 24.10.2017 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.5.2016 klo 17.30 18.40 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/2019. Seurakuntaneuvoston kokous

Pöytäkirja 5/2019. Seurakuntaneuvoston kokous Pöytäkirja 5/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 14.5.2019 klo 17.00 20.02 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 11/2017 - seurakuntamme palvelija 4.12.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 8/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: keskiviikko klo 16 17.22 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 19.5.2014 Aika maanantaina 19.5.2014 klo 17 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2018 Kokousaika Keskiviikko 1.8.2018 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 57 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 21.2.2018 klo 18 19.35 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 Kirkkoneuvosto 26.11.2009 166 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 191-201 Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 11.2.2019 Aika tiistai 19.2.2019 klo 18 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 17.34 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 22.3.2016 klo 18.00 19.55 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot