Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Aika klo 13:00-14:59. Mikkeli H208, Kotka C2010, Kouvola150

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Aika klo 13:00-14:59. Mikkeli H208, Kotka C2010, Kouvola150"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Aika klo 13:00-14:59 Paikka Mikkeli H208, Kotka C2010, Kouvola150 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 89 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 90 Esityslistan hyväksyminen 4 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5 92 Sulautumisen ajankohtaiset asiat 6 93 Työsuojelutoiminnan ajankohtaiset asiat 7 94 Luottamusmiestoiminnan ajankohtaiset asiat 8 95 Työyhteisöviestinnän linjaukset 9 96 Koulutusalajohtajien ja koulutusjohtajien sekä 11 koulutusvastaavien tehtävät ja vastuut 97 Esitys TKI-toiminnan organisoinnista lukien Opettajien työaikasuunnittelun (TAS) periaatteet Henkilöstöasioiden päätösvaltamatriisi Ohje hallinto ja tukipalveluhenkilöstön tehtävän 15 vaativuuden arviointiin 101 Talouskatsaus Muut asiat Tiedoksi asiat Seuraava kokous Kokouksen päättäminen 20

2 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Vuorinen Markku luottamusmies (JHL), pj. Heiskanen Marjo hallinnon suunnittelija, kokouksen sihteeri Hoffren Kati tiedottaja Jyräs Katja henkilöstöpäällikkö Niilola Juha-Pekka luottamusmies (JHL) Puumalainen Kirsi luottamusmies (Jyty) Rautaniemi Pirkko hallintojohtaja (varapj.) Tallinen Tero hallinto- ja talousjohtaja Toikka Mirja varatoimitusjohtaja Väisänen Jari työsuojelupäällikkö Ääpälä Pasi työsuojeluvaltuutettu Poissa Brunou Päivi luottamusmies (Jyty) Pukkila-Nupponen Tiivi viestintä- ja markkinointipäällikkö, varajäsen Saastamoinen Heikki toimitusjohtaja ALLEKIRJOITUKSET KÄSITELLYT ASIAT Markku Vuorinen Pu heenjohtaja Marjo Heiskanen Sihteeri PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Jari Väisänen Juha-Pekka Niilola

3 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Yhteistoimintaneuvottelukunta Puheenjohtaja Markku Vuorinen avasi kokouksen klo Yhteistoimintaneuvottelukunta totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Esityslistan hyväksyminen Yhteistoimintaneuvottelukunta Yhteistoimintaneuvottelukunta hyväksyi esityslistan.

5 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Pöytäkirjan tarkastajien valinta Yhteistoimintaneuvottelukunta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Väisänen ja Juha-Pekka Niilola.

6 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Sulautumisen ajankohtaiset asiat Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely varatoimitusjohtaja Mirja Toikka Varatoimitusjohtaja Mirja Toikka kertoo sulautumiseen liittyvät ajankohtiaset asiat. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta käy fuusion ajankohtaisista asioista keskustelun ja merkitsee ne tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Merkittiin tiedoksi varatoimitusjohtaja Toikan antama ajankohtaiskatsaus. Tietohallintopäälliköksi on valittu Kimmo Hoikka ja turvallisuus- ja työsuojelupäälliköksi Jussi Jokivaara. Todettiin, että henkilöstöstä valitaan vaalilla edustaja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n aloittavaan hallitukseen. Vaalia koskeva ohjeistus aikatauluineen on julkaistu Staffissa. Johtosäännön mukaan henkilöstön keskuudesta valitun hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n yhtiökokous käsittelee tulokset kokouksessaan

7 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Työsuojelutoiminnan ajankohtaiset asiat Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely työsuojelupäällikkö Jari Väisänen ja työsuojeluvaltuutettu Pasi Ääpälä Työsuojelupäällikkö ja työsuojeluvaltuutettu esittelevät työsuojelutoiminnan ajankohtaisia asioita. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee saamansa katsauksen tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Xamkin työsuojelutoimikunnassa on käyty keskustela työsuojelun organisoimisesta, johon palataan työsuojelupäällikön valinnan jälkeen. Henkilöstö toivoo enemmän tietoa fuusiosta ja fuusioon liittyvistä asioista. Lisäksi puheenjohtaja Vuorinen totesi, että säästötavoite aiheuttaa henkistä kuormitusta.

8 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Luottamusmiestoiminnan ajankohtaiset asiat Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely luottamusmiehet Luottamusmiehet kertovat toimintansa ajankohtaisista asioista. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee saamansa katsauksen tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Luottamusmiessopimuksesta käytäviä neuvotteluja jatketaan. Työnantaja on tehnyt asiasta esityksen ja pyytänyt vastausta mennessä. Asiasta neuvotellaan tarvittaessa tämän jälkeen. Kilpailukykysopimus johtaa siihen, että vuosityöaika pitenee lukien: 22 tuntia vuonna 2017 ja 24 tuntia vuonna Tämän vaikutus Xamk Oy:ssä on se, että työtuntien määrä lisääntyy noin 9 htv vuonna 2017 ja noin 11 htv vuonna 2018 nykyisellä henkilöstömäärällä. Asiasta tiedotetaan syksyn aikana lisää.

9 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Työyhteisöviestinnän linjaukset 86/ /2016 Yhteistoimintaneuvottelukunta Työyhteisöviestinnän linjaus Johtoryhmä Esittely viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen Xamkin työyhteisöviestinnän linjaus on valmisteltu asiantuntijatyönä viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupposen johdolla. Fuusion myötä työyhteisöviestinnän periaatteita ja toimintatapoja on uudistettava, koska olemassa olevat Kyamkin, Mamkin ja Xamkin periaatteet ja ohjeet ovat vanhentuneet tai niitä ei ole kattavasti määritelty. YT-laki velvoittaa työantajaa käsittelemään yhteistoimintaneuvotteluissa yrityksen sisäisen tiedotuksen periaatteet ja käytännöt. Esityksessä olevassa linjauksessa käytetään termiä työyhteisöviestintä, joka on korvannut sisäisen ja ulkoisen tiedottamisen ja viestinnän termin. Tiedottaminen on yksisuuntaista, viestintä taas kaksisuuntaista Tänä päivänä sisäistä ja ulkoista viestintää ei voi enää erottaa toisistaan. Työyhteisön viestintäkulttuuri heijastuu aina myös ulospäin. Xamkin johtoryhmä sopi johtoryhmän viestinnän tavoista kesäkuussa Johtoryhmän mallia on näissä linjauksissa sovellettu myös muihin Xamkin toimielimiin. Esityksen alussa on johtoryhmän keskusteltavaksi alustus siitä, miten työyhteisöviestinnällä voidaan vaikuttaa henkilöstön hyvinvointiin ja tuloksiin. Mikä on johdon rooli työyhteisöviestinnässä ja mikä taas viestintäammattilaisten rooli. Viestinnän toimintalinjaus sisältää: Työyhteisöviestinnän tavoitteet Tehtävät Periaatteet Vastuut Foorumit Toimielinten viestintävastuut ja tavat

10 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Viestinnän seuranta ja arviointi Työyhteisöviestintää tukevat muut ohjeet (valmiit ja valmisteilla) Viestintää ja toimintaa ohjaava lainsäädäntö Esitys Johtoryhmä käy keskustelun työyhteisöviestinnästä ja hyväksyy työyhteisöviestinnän linjaukset. Johtoryhmän hyväksynnän jälkeen linjauksia käsitellään Mamkin 19.9., Xamkin ja Kyamkin YT-neuvottelukunnissa. Toimenpiteet ja päätökset Johtoryhmä hyväksyi työyhteisöviestinnän linjaukset. Tiedottaminen Kokouksen sihteeri laatii yleisen tiedotteen kokouksessa käsitellyistä asioista Staffin uutisvirtaan, pöytäkirjan hyväksynnän jälkeen. Jatkotoimenpiteistä ja toimeksiannoista tiedottaminen: - Esimiehet esittelevät työyhteisöviestinnän linjaukset yksiköissään. Yhteistoimintaneuvottelukunta Viestintäsuunnittelija Kati Hoffren esittelee työyhteisöviestinnän linjauksia, jotka on käsitelty ja hyväksytty johtoryhmän kokouksessa Linjauksia käsitellään myös Mamkin ja Kyamkin yhteistoimintaneuvottelukunnissa. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta käsittelee työyhteisöviestinnän linjaukset ja merkitsee ne tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Liitteet Työyhteisöviestinnän linjaukset (joryn hyväksymä )

11 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Koulutusalajohtajien ja koulutusjohtajien sekä koulutusvastaavien tehtävät ja vastuut Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely varatoimitusjohtaja Mirja Toikka Varatoimitusjohtaja Mirja Toikka esittelee johtoryhmän hyväksymät, koulutusalajohtajien ja koulutusjohtajien sekä koulutusvastaavien tehtävät ja vastuut. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee tehtävät ja vastuut tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsi koulutusalajohtajien ja koulutusvastaavien tehtävät tiedoksi. Liitteet Koulutusalajohtajan ja koulutusjohtajan tehtävät ja vastuut (jory ) Koulutusvastaavan tehtävät (tarkistettu joryn kokouksessa , )

12 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Esitys TKI-toiminnan organisoinnista lukien Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely kehitysjohtaja Kalevi Niemi Kehitysjohtaja Kalevi Niemi esittelee valmisteltavana olleen ehdotuksen TKI-toiminnan organisoinnista lukien. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta keskustelee asiasta ja merkitsee esityksen tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Kehitysjohtaja Kalevi Niemi esitteli valmisteltavana olleen ehdotuksen TKI-toiminnan organisoinnista lukien. Esitys liitettiin pöytäkirjan liitteeksi. Liitteet TKI-organisaatio

13 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Opettajien työaikasuunnittelun (TAS) periaatteet 2017 Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely varatoimitusjohtaja Mirja Toikka ja hallinto- ja talousjohtaja Tero Tallinen Varatoimitusjohtaja Mirja Toikka ja hallinto- ja talousjohtaja Tero Tallinen esittelevät yhteistoimintaneuvottelukunnalle opettajien työaikasuunnittelun periaatteita koskevan menettelytapaohjeen vuodelle voimaan tuleva TAS-menettelytapaohje on hyväksytty johtoryhmä kokouksessa Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee vuoden 2017 TAS-periaatteet tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Varatoimitusjohtaja Mirja Toikka esitteli yhteistoimintaneuvottelukunnalle opettajien työaikasuunnittelun periaatteita koskevan menettelytapaohjeen vuodelle Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsi menettelytapaohjeen tiedoksi. Liitteet Menettelytapaohje - Opettajien työsuunnittelun periaatteet alkaen (TAS)

14 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Henkilöstöasioiden päätösvaltamatriisi Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely henkilöstöpäällikkö Katja Jyräs Henkilöstöpäällikkö Katja Jyräs esittelee konsernin yhteisen henkilöstöasioiden päätösvaltamatriisin, joka on hyväksytty johtoryhmän kokouksessa Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee päätösvaltamatriisin tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsi tiedoksi henkilöstöasioiden päätösvaltamatriisin. Liitteet Henkilöstöasioiden päätösvaltamatriisi

15 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Ohje hallinto ja tukipalveluhenkilöstön tehtävän vaativuuden arviointiin Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely henkilöstöpäällikkö Katja Jyräs Johtoryhmä on käsitellyt ja hyväksynyt kokouksessaan palkkatyöryhmän valmisteleman ohjeen koko konsernin hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön tehtävän vaativuuden arvioinnista. Palkkatyöryhmään kuuluvat hallintojohtaja Pirkko Rautaniemi, henkilöstöpäällikkö Katja Jyräs sekä Xamkin, Kyamkin ja Mamkin OAJ:n, Jyty:n ja JHL:n luottamusmiehet. Työryhmän sihteerinä toimii henkilöstö asiantuntija Suvi Lesonen. Johtoryhmän koko konsernille hyväksymä ohje on ollut voimassa Mamkissa ja Xamkissa jo huhtikuusta 2014 lukien. Ohjetta sovelletaan koko konsernin tasolla, kun palkataan uusia työntekijöitä tai, kun työntekijä siirtyy uuteen tehtävään. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee asian tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsi asian tiedoksi. Työntekijäpuoli totesit, että olisi harkittava onko kehityskeskustelu oikea paikka keskustella tehtävän vaativuuden arvioinnista ja palkka-asiasta Liitteet Ohje hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön tehtävän vaativuuden arviointiin

16 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Talouskatsaus Yhteistoimintaneuvottelukunta Esittely hallinto- ja talousjohtaja Tero Tallinen Hallinto- ja talousjohtaja Tero Tallinen antaa katsauksen talouden ajankohtaisista asioista. Esitys Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsee saamansa talouskatsauksen tiedoksi. Yhteistoimintaneuvottelukunta Yhteistoimintaneuvottelukunta merkitsi saamansa talouskatsauksen tiedoksi.

17 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Muut asiat Yhteistoimintaneuvottelukunta Vietämme yhteistä pikkujoulujuhlaa klo Kouvolassa, Kasarmiravintola Amicassa. Tilaisuudessa jaetaan Kauppakamarin ansiomerkit.

18 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Tiedoksi asiat Yhteistoimintaneuvottelukunta Markku Vuorinen jää lomalle ja sen jälkeen eläkkeelle.

19 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Seuraava kokous Yhteistoimintaneuvottelukunta Seuraava kokous pidetään klo 13 videokokouksena.

20 Pöytäkirja 3/ (20) Yhteistoimintaneuvottelukunta Kokouksen päättäminen Yhteistoimintaneuvottelukunta Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Pöytäkirja 10/ (14) Johtoryhmä Aika klo 09:03-12:07. Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014.

Pöytäkirja 10/ (14) Johtoryhmä Aika klo 09:03-12:07. Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014. Pöytäkirja 10/2016 1 (14) Johtoryhmä 19.10.2016 Aika 19.10.2016 klo 09:03-12:07 Paikka Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 133 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Videokokous: Mikkeli Kuitula, Kotka A3033, Kouvola neuvottelutila 247

Videokokous: Mikkeli Kuitula, Kotka A3033, Kouvola neuvottelutila 247 Pöytäkirja 2/2016 1 (17) Yhteistoimintaneuvottelukunta 26.05.2016 Aika 26.05.2016 klo 10:03-11:15 Paikka Videokokous: Mikkeli Kuitula, Kotka A3033, Kouvola neuvottelutila 247 Käsitellyt asiat Asia Otsikko

Lisätiedot

Videokokous: Mikkeli H-rakennuksen neuvottelutila - Kotka rehtorin työhuone B Kouvola 150

Videokokous: Mikkeli H-rakennuksen neuvottelutila - Kotka rehtorin työhuone B Kouvola 150 Pöytäkirja 1/2016 1 (19) Yhteistoimintaneuvottelukunta 24.02.2016 Aika 24.02.2016 klo 13:15-15:00 Paikka Videokokous: Mikkeli H-rakennuksen neuvottelutila - Kotka rehtorin työhuone B1014 - Kouvola 150

Lisätiedot

Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy, Kasarmin kampus Mikkeli, H-rakennus, 2. kerros, neuvottelutila H208,

Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy, Kasarmin kampus Mikkeli, H-rakennus, 2. kerros, neuvottelutila H208, Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Yhteistoimintaneuvottelukunta 27.10.2015 Aika 27.10.2015 klo 10:00-10:57 Paikka Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy, Kasarmin kampus Mikkeli, H-rakennus, 2. kerros, neuvottelutila H208,

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 10:02-10:44 Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

6 Esitys: Korkeakouluturvallisuus ja työsuojelu Xamk:ssa 8 7 Työyhteisön kehittämiskyselyn tulokset työsuojelun näkökulmasta

6 Esitys: Korkeakouluturvallisuus ja työsuojelu Xamk:ssa 8 7 Työyhteisön kehittämiskyselyn tulokset työsuojelun näkökulmasta Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Työsuojelutoimikunta Aika 24.04.2017 klo 12:00-14:00 Paikka Mikkelin kampus, kokoustila X124 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 3 2 Esityslistan

Lisätiedot

Videokokous: Kotka BK0022, Kouvola päärakennus 247, Mikkeli H208

Videokokous: Kotka BK0022, Kouvola päärakennus 247, Mikkeli H208 Pöytäkirja 2/2015 1 (20) Johtoryhmä 23.04.2015 Aika 23.04.2015 klo 09:45-12:06 Paikka Videokokous: Kotka BK0022, Kouvola päärakennus 247, Mikkeli H208 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

Paikka Kaakkois-Suomen AMK, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, neuvottelutila Kaarisali, päärakennus 3. krs

Paikka Kaakkois-Suomen AMK, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, neuvottelutila Kaarisali, päärakennus 3. krs Pöytäkirja 6/2017 1 (12) Aika 07.06.2017 klo 10:00-10:20 Paikka AMK, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, neuvottelutila Kaarisali, päärakennus 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 59 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Paikka Mikkeli Kuitula, Kotka C2010, Kouvola 247, Savonlinna 271

Paikka Mikkeli Kuitula, Kotka C2010, Kouvola 247, Savonlinna 271 Pöytäkirja 2015 1 Aika 17.11.2015 klo 09:05-11:00 Paikka Mikkeli Kuitula, Kotka C2010, Kouvola 247, Savonlinna 271 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 4 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/ Xamk

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/ Xamk Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/2015 1 Työsuojelutoimikunta 06.02.2015 Aika 06.02.2015 klo 13:05-14:05 Paikka Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

Pöytäkirja 11/ (10) Helsinki, Radisson Blu Plaza -hotelli Videoyhteys Kotkaan (neuv.huone 110) ja Kouvolaan (C2010)

Pöytäkirja 11/ (10) Helsinki, Radisson Blu Plaza -hotelli Videoyhteys Kotkaan (neuv.huone 110) ja Kouvolaan (C2010) Pöytäkirja 11/2016 1 (10) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 28.09.2016 Aika 28.09.2016 klo 14:37-16:11 Paikka Helsinki, Radisson Blu Plaza -hotelli Videoyhteys Kotkaan (neuv.huone 110) ja Kouvolaan

Lisätiedot

Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231

Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231 Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 17.05.2016 Aika 17.05.2016 klo 13:09-13:40 Paikka Kotka B1019, Kouvola 150, Mikkeli H208, Savonlinna 231 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS

KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 id150488 1(7) KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS AIKA ke klo 8.00-9.56 PAIKKA Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Metsolan kampus, neuvottelutila C2010 Pääskysentie 1

Lisätiedot

Mikkeli H208, Sln 231, Kotka C2010, Kouvola Pajakabinetti

Mikkeli H208, Sln 231, Kotka C2010, Kouvola Pajakabinetti Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Työsuojelutoimikunta 14.03.2016 Aika 14.03.2016 klo 13:08-13:39 Paikka Mikkeli H208, Sln 231, Kotka C2010, Kouvola Pajakabinetti Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, Pääskysentie 1, Kotka, neuvottelutila C2010

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, Pääskysentie 1, Kotka, neuvottelutila C2010 2/2017 1 (14) Aika klo 10:00-13:00 Paikka ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, Pääskysentie 1, Kotka, neuvottelutila C2010 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaaminen 3 14 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Pöytäkirja 14/ (10)

Pöytäkirja 14/ (10) Pöytäkirja 14/2016 1 (10) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 14:00-15:55 Paikka Kasarmiravintolan kabinetti, Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Paikka Xamk, Kotkan kampus, neuvottelutila C2010 (2. kerros) - Skype-yhteys Mikkeliin ja vierailijoihin

Paikka Xamk, Kotkan kampus, neuvottelutila C2010 (2. kerros) - Skype-yhteys Mikkeliin ja vierailijoihin Pöytäkirja 4/2017 1 (19) Työsuojelutoimikunta Aika 11.09.2017 klo 12:00-14:07 Paikka Xamk, Kotkan kampus, neuvottelutila C2010 (2. kerros) - Skype-yhteys Mikkeliin ja vierailijoihin Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Pöytäkirja 15/ (10)

Pöytäkirja 15/ (10) Pöytäkirja 15/2016 1 (10) Am mat ti korkea kou lu Oy, hallitus 15.11.2016 Aika 15.11.2016 klo 10:30-12:00 Paikka Videokokous: Kotkassa rehtorin työhuone B1014 Kouvolassa neuvotteluhuone 150 Mikkelissä

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/2015 1 (19) Yhteistoimintaneuvottelukunta 08.12.2015. Aika 08.12.2015 klo 13:30-15:25. Kouvola, Kasarminmäen kampus teorialuokka 248B

Pöytäkirja 5/2015 1 (19) Yhteistoimintaneuvottelukunta 08.12.2015. Aika 08.12.2015 klo 13:30-15:25. Kouvola, Kasarminmäen kampus teorialuokka 248B Pöytäkirja 5/2015 1 (19) Yhteistoimintaneuvottelukunta 08.12.2015 Aika 08.12.2015 klo 13:30-15:25 Paikka Kouvola, Kasarminmäen kampus teorialuokka 248B Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 47 Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Videokokous: Kotka rehtorin työhuone B Mikkeli H208

Videokokous: Kotka rehtorin työhuone B Mikkeli H208 Pöytäkirja 14/2016 1 (17) Johtoryhmä 12.12.2016 Aika 12.12.2016 klo 09:04-11:10 Paikka Videokokous: Kotka rehtorin työhuone B1014 - Mikkeli H208 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 201 Kokouksen avaus ja esityslistan

Lisätiedot

Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus rehtorin työhuone B1014

Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus rehtorin työhuone B1014 6/2017 1 (15) Johtoryhmä Aika klo 13:00-14:33 Paikka Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus rehtorin työhuone B1014 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 66 Kokouksen avaaminen 3 67

Lisätiedot

Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208- Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014

Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208- Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014 Pöytäkirja 10/2017 1 (18) Johtoryhmä Aika 13.06.2017 klo 09:04-12:00 Paikka Videokokous: Mikkelin kampus, neuvottelutila H208- Kotkan kampus, rehtorin työhuone B1014 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 139 Kokouksen

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/ Paikka Videokokous: Mikkeli tila H208- Kotka B Kouvola 150

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/ Paikka Videokokous: Mikkeli tila H208- Kotka B Kouvola 150 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Pöytäkirja 1/2015 1 Johtoryhmä 28.01.2015 Aika 28.01.2015 klo 09:00-10:30 Paikka Videokokous: Mikkeli tila H208- Kotka B1019 - Kouvola 150 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/2016 1 (11)

Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Pöytäkirja 3/2016 1 (11) 16.02.2016 Aika 16.02.2016 klo 09:00-09:55 Paikka Mikkeli, H-rakennuksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen ja järjestäytyminen 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Yhteistyötoimikunta 17.03.2014 AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PAIKKA Urho Kekkosen katu 2-4, 2.krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1. Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Työikäisten valmistelutoimikunta AIKA 21.08.2013 18:00-21:20 PAIKKA Utajärven kunnanvirasto, kokoustila Liisan tupa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon

Otsikko Sivu. 8 julkaisutapa 7 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 9 8 Työnantajan korvaushakemus työterveyshuollon Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2015 1 Työsuojelutoimikunta 16.06.2015 Aika 16.06.2015 klo13:04-14:25 Paikka NordLab yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5b Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Paikka Kaakkois-Suomen AMK, Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus B1014 (video/skype)

Paikka Kaakkois-Suomen AMK, Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus B1014 (video/skype) Pöytäkirja 8/2017 1 (16) Johtoryhmä Aika 16.05.2017 klo 09:10-10:50 Paikka Kaakkois-Suomen AMK, Mikkelin kampus, neuvottelutila H208 - Kotkan kampus B1014 (video/skype) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 107

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Yhteistyötoimikunta 33 03.11.2015 Yhteistyötoimikunta 03.11.2015 AIKA 03.11.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58 PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Yhteistyötoimikunta 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 Klo 09:00-10:58 PAIKKA Seminaarinkatu 2, 3 krs. kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mäntyharju Kari sihteeri

Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 22.01.2015 AIKA 22.01.2015 klo 12:55-17:02 PAIKKA Riihi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Mäntyharju

Lisätiedot

AIKA klo Kokouksen jälkeen joululounas Ravintola Keisarinsatamassa. Nykänen Marjatta

AIKA klo Kokouksen jälkeen joululounas Ravintola Keisarinsatamassa. Nykänen Marjatta Pöytäkirja 10/2013 id124683 1(8) OSAKEYHTIÖN HALLITUKSEN KOKOUS AIKA klo 9.44 12.45 Kokouksen jälkeen joululounas Ravintola Keisarinsatamassa PAIKKA Kotkan Höyrypanimo, luokkatila 303 Metsontie 41 48220

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.03.2016 klo 09:00-12:10 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 Yhteistyötoimikunta 17.10.2012 AIKA 17.10.2012 Klo 09:00-10:20 PAIKKA Kauppakatu 1, 2. krs kokoushuone Kanerva KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 Kokouksen

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, Kuopio)

Aika Tiistai klo Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, Kuopio) Aika Tiistai 9.10.2018 klo 15.00 16.35 Paikka Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, 70200 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet Niklas Baarman

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Yhteistyötoimikunta 12.01.2015 AIKA 12.01.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Anna Hartikainen (pj.) Matti Notko (vpj.) Kari Rajamäki Jere Räisänen, Zoom-tietoliikenneyhteyden kautta Jukka Savolainen Tuula Väätäinen

Anna Hartikainen (pj.) Matti Notko (vpj.) Kari Rajamäki Jere Räisänen, Zoom-tietoliikenneyhteyden kautta Jukka Savolainen Tuula Väätäinen Aika Perjantai 16.11.2018 klo 10.00 12.14 Paikka Microkadun kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2008 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ (33) Johtoryhmä Aika klo 09:04-12:56. Mikkelin kampus neuvottelutila H208.

Pöytäkirja 5/ (33) Johtoryhmä Aika klo 09:04-12:56. Mikkelin kampus neuvottelutila H208. Pöytäkirja 5/2016 1 (33) Johtoryhmä 14.06.2016 Aika 14.06.2016 klo 09:04-12:56 Paikka Mikkelin kampus neuvottelutila H208 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 53 Kokouksen avaus 3 54 Pöytäkirjan tarkastajan valinta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/ (7)

Pöytäkirja 12/ (7) Pöytäkirja 12/2016 1 (7) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 10.10.2016 Aika 10.10.2016 klo 10:00 Paikka Sähköpostikokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen ja järjestäytyminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017. Yhteistyötoimikunta

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017. Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta 27.10.2017 1 Aika 27.10.2017 kello 10:26-12:10 Paikka Kh:n kokoushuone Läsnä Linnamurto Saku hallintojohtaja, puheenjohtaja Nevalainen Paavo jäsen, plm Juko/KTN ry Puputti Seija Jokinen

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:07

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:07 PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Yhteistyötoimikunta 18.03.2013 AIKA 18.03.2013 Klo 09:00-11:07 PAIKKA Kauppakatu 1, 2 krs kokoushuone Kanerva KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS

KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS Pöytäkirja 4/2015 id150263 1 (10) Osakeyhtiön hallitus KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLITUKSEN KOKOUS AIKA to klo 13.08 15.45. PAIKKA Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Kasarminmäen kampus, pajakabinetti

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 3/2018 1 (13) Aika 19.04.2018, klo 17:00-18:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2017. Yhteistyötoimikunta Läsnä Korhonen Juha jäsen, plm Juko ry, vpj. sihteeri

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2017. Yhteistyötoimikunta Läsnä Korhonen Juha jäsen, plm Juko ry, vpj. sihteeri Yhteistyötoimikunta 13.10.2017 1 Aika 13.10.2017 kello 12:00-13:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, III krs. Läsnä Korhonen Juha jäsen, plm Juko ry, vpj. Pulkkinen Paula jäsen, plm JYTY Puputti

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 15.02.2019, klo 12:03-14:50 Paikka Tammerkoski- kokoushuone Käsitellyt asiat 12 13 14 15 16 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 32 Yhteistyötoimikunta AIKA 18.04.2019 09:00-10:25 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 Yhteistyötoimikunta 18.08.2009 AIKA 18.08.2009 Klo 9:00-12:05 PAIKKA Kauppakatu 1 IV kerros kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 13.03.2018 Aika 13.03.2018, 10:00-14:20 Paikka Joensuun kampus, Metria M301 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen poissa Rouvinen

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.10.2016 klo 13:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-12:08

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-12:08 PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Yhteistyötoimikunta 26.05.2014 AIKA 26.05.2014 Klo 09:00-12:08 PAIKKA Urho Kekkosenkatu 2-4, 2.krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 15.06.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Ajankohtaiset

Lisätiedot

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa

3 / 5 Kuntotutkimusten Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilanne. 3 / 6 Kolehtisuunnitelma Huhtasuon alueseurakunnassa JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA To 26.1.2017 klo 17.00 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 6.9.2010 klo 13.00 14.28 Paikka Neuvotteluhuone 301, virastotalo, Harjukatu 21 OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 24 Yhteistyötoimikunta AIKA 23.11.2017 14:15-15:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

117 Kriisiviestinnän harjoitus voimaan tulevat ammattikorkeakoulujen rahoitusasetukset, tiedoksi

117 Kriisiviestinnän harjoitus voimaan tulevat ammattikorkeakoulujen rahoitusasetukset, tiedoksi Pöytäkirja 8/2016 1 (24) Johtoryhmä 26.09.2016 Aika 26.09.2016 klo 10:20-12:56 Paikka Videokokous: Kotka B1014, Mikkeli H208 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 109 Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015 1 / 6 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 - Paikka Pytynlahden kesäkoti (HUOM. PAIKKA) Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, p. 040 591 8415 läsnä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 02/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 02/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 20.2.2017 klo 9.00 10.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 39 Kokouksen avaus Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4

Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2. Otsikko Sivu. 39 Kokouksen avaus Valmistelun yleinen tilannekatsaus 4 MUISTIO 7/2018 1 54 Esivalmistelun henkilöstöfoorumi Aika 19.06.2018 klo 14:00-16:00 Paikka Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, Helsinki, neuvotteluhuone 2 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 39 Kokouksen

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Kalastajatorppa, Vanhan Torpan puoli, Keltainen sali

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Kalastajatorppa, Vanhan Torpan puoli, Keltainen sali HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (12) HENKILÖSTÖTOIMIKUNTA AIKA 07.05.2015 klo 12:00-13:08 PAIKKA Kalastajatorppa, Vanhan Torpan puoli, Keltainen sali KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 19.01.2016 klo 09:00-11:25 Paikka Sastamalan kaupungintalo, hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ Kokouskutsu ja asialista, Pöytäkirja Kokous 4/2009 Aika: Perjantai 16.10.2009 klo 10.20 12.15 Paikka: Oulun yliopisto, kokoushuone HR 144 Läsnä: Rehtori Lauri Lajunen pj., rehtori Arto Karjalainen, johtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 28.02.2013 torstai klo 17:30-21:05 tauko klo 19.36-19.46 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Ammattiosaamisen toimielin 11.04.2017 Aika 11.04.2017 klo 16:00-17:50 Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija. Lehtonen Jorma asiantuntija

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija. Lehtonen Jorma asiantuntija PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 16.02.2017 AIKA 16.02.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Jaskari

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot