Hälytinjärjestelmä GSM Touch

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hälytinjärjestelmä GSM Touch"

Transkriptio

1 Hälytinjärjestelmä GSM Touch

2 Hälytinjärjestelmä GSM Touch GSM, SMS, RFID V

3 Ominaisuudet Etupaneeli Tukee 10 kaukosäädintä Tukee 50 langatonta sensoria Tukee 50 kulkunappia Toimii matkapuhelinverkossa Tukee 5 puhelinnumeroa 1 pikavalintanumero ja 1 RFID SMS numero Poistumis- ja saapumisviive (asetettavissa) SMS hälytykset ilmaisimien heikosta akusta Hälyttimen ohjaus puhelimella ja kaukosäätimillä Äänien kuuntelu soittamalla hälyttimeen Sisäänrakennettu kaiutin Sisäänrakennettu sireeni Sisäänrakennettu akkuvarmennus SMS ilmoitukset sähkökatkoista - GSM signaalin voimakkuus - GSM verkkoa etsitään, jos vilkkuu kerran sekunnissa - GSM verkko kunnossa, vilkkuu joka toinen sekuntti Tila Kosketusnäppäimet Päälle - Kulkunapin luku - Viestin kuuntelu Soita puhelu Pois Kuorivalvonta Nauhoita ääniviesti

4 Pohja Mikrofoni Turvakytkin Kaiutin Hälytys päälle - Nappia painamalla kytket hälyttimen päälle Kuorivalvonta päälle - Nappia painamalla kytket hälyttimen kuorivalvontatilaan. Ovia ja ikkunoita valvovat ilmaisimet aiheuttavat hälytyksen, Mutta Sisätilojen liikeilmaisimet eivät aiheuta hälytystä ja sallivat liikkumisen sisällä. Hälytys pois näppäimistöltä Näppäile 4-numeroinen koodi ja paina -nappia. Laite piippaa 1 kerran, jos koodi oli oikein. Laite piippaa 3 kerta, Jos koodi oli väärä. Akut Hälytys pois kulkunapilla Aseta kulkunappi laitteen etupaneelin renkaan kohdalle. Laite kytkeytyy pois päältä.

5 Pohja SIM-kortti Nauhoita ja soita ääniviesti Paina nauhoittaaksesi 10 sekunnin Ääniviestin. Voit myös lähettää hälyttimelle Tekstiviestin, jolloin hälytin soittaa takaisin sinulle Ja nauhoittaa viestin talteen. 2 liityntää langallisille Lisäilmaisimille. Ulostulo sähkölukolle (*) Ulostulo lisäsireenille (<500mAh) Ääniviestinappi vilkkuu vihreänä muistutuksena Viestistä. Ääniviestin voit kuunnella painamalla renkaan Keskeltä. Valosammuu ääniviestin kuuntelun Jälkeen. Voit kuunnella ääniviestin uudelleen Painamalla renkaan keskeltä uudelleen. Sovitinliitin Virtakytkin

6 Pikasoitto Paina -nappia. Hälytin soittaa pikavalintanumeroon. Puhelun voi katkaista painamalla uudelleen -nappia. Valosammuu puhelun jälkeen. Tekstiviestillä ohjaus Aseta SIM-kortti laitteeseen. laitteelle tekstiviesti, missä on Kysymysmerkki?. Hälytin vastaa valikolla, joista voit valita Haluamasi toiminnon. Puhelu Näppäile numeronäppäimistöstä puhelinnumero ja Paina nappia. Puhelun voi katkaista -napilla. hälyttimelle tekstiviesti, missä? Hälytin vastaa valikolla: Ulkoinen sähkölukko (lisävaruste) Kun hälytin on pois päältä, laite lähettää Takapaneelin liittimestä signaalin sähkölukolle ja Avaa lukon. (Sähkölukko lisävaruste)

7 Asetukset Yleiset asetukset voit asettaa helposti tekstiviestien Avulla. hälyttimelle tekstiviesti?? Asetukset Muut tarkemmat asetukset voit määrittää tekstiviestien avulla. hälyttimelle tekstiviesti??? Hälytin vastaa asetukset valikolla. Hälytin vastaa asetukset valikolla.

8 Hälytin pois päältä Hälytin päälle Kuorivalvonta

9 Kohteen kuuntelu Asetuksien kysyminen laitteelta tekstiviesti 3 hälyttimelle. Hälytin soittaa Puhelimeesi takaisin ja kuulet hälyttimen mikrofonin kautta äänet. Ääniviestin äänitys puhelimella tekstiviesti 4 hälyttimelle. Hälytin soittaa Puhelimeesi takaisin ja voit äänittää hälyttimeen Ääniviesti. Hälytin katkaisee puhelun 10 sekunnin jälkeen. Ääniviesti voidaan kuunnella hälyttimestä.

10 Puhelinnumeroiden tallennus Tekstiviestihälytyksen tallennus Täydennä hälyttimen viesti ja lähetä se Takaisin hälyttimelle Täydennä hälyttimen viesti ja lähetä se Takaisin hälyttimelle Huom! Aseta ne numerot, joihin haluat saada puhelun hälytyksestä. Huom! Aseta tekstiviestihälytyksen numeroiksi ne numerot joihin haluat saada ilmoituksen tekstiviestillä.

11 Kulkunapin tekstiviesti-ilmoitus Pikavalintanumeron tallennus Täydennä hälyttimen viesti ja lähetä se Takaisin hälyttimelle Täydennä hälyttimen viesti ja lähetä se Takaisin hälyttimelle Huom! Aseta tekstiviestinumero, johon haluat saada ilmoituksen kun kulkunappia käytetään. (Hyvä esim. Seuraamaan koska kotiin saavutaan.)

12 Hälytysalueen nimen vaihtaminen Voit vaihtaa ilmaisimien nimen lähettämällä Tekstiviestin 91 tai Tekstiviesti-ilmoitukset ilmaisimien paristoista Ilmaisimet, jotka tukevat paristotiedon lähetystä Lähettävät ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi. Esimerkkejä kun ilmaisimen paristo on loppumassa: Muokkaa kaksoispisteen Jälkeen oleva nimi ja takaisin hälyttimelle. Osa ilmaisimista myös tunnistaa, jos niitä Yritetään avata väkisin, jolloin ne ilmoittavat tästä Tekstiviestilllä. Voit vaihtaa 9 ensimmäisen ilmaisimen nimet. (91 = ensimmäinen ilmaisin, 92= toinen ilmaisin,...)

13 Kulkunappien nimeäminen Hälytysviive Muokkaa hälyttimen Viesti Ja lähetä Takaisin hälyttimelle. Muokkaa hälyttimen Viesti Ja lähetä Takaisin hälyttimelle. Jos et halua kuljettaa mukana kaukosäädintä tai sammuttaa hälytintä tekstiviestillä, voit asettaa Hälytykseen viveen. Tämä mahdollistaa kävelyn Hälyttimen luo ja hälyttimen sammuttamisen Koodilla. (Huom! Vaikuttaa ilmaisimiin, jokta vivetilassa)

14 Sireenin ja äänenvoimakkuuden asettaminen Koodin asettaminen Muokkaa hälyttimen viestiä Ja lähetä takaisin hälyttimelle. Muokkaa hälyttimen viestiä Ja lähetä takaisin hälyttimelle.

15 Ilmaisimien hälytysviive Kielen asettaminen Muokkaa hälyttimen viestiä Ja lähetä takaisin hälyttimelle.

16 Poista langattomat laitteet Palauta tehdasasetukset Tai paina hälyttimen pohjan turvakytkintä 3 kertaa 3 sekunnin aikana. Tai paina hälyttimen pohjan turvakytkintä 5 kertaa 3 sekunnin aikana. Poista kaikki tallennetut kulkunapit

17 Poista langattomat laitteet Hälytin päälle (ilmaiseksi) Soita hälyttimeen ja katkaise puhelu, kun kuulet Hälytysäänen. Kun hälytin soittaa takaisin. Katkaise Puhelu. Hälytin kytkeytyy päälle. Hälytin pois päältä (ilmaiseksi) Soita hälyttimeen ja anna soida kunnes hälytin Katkaisee puhelun. Hälytin kytkeytyy pois päältä. Yhdistä langaton sireeni Yhdistäminen: Paina sireenin yhdistä-nappia puolen sekunnin Ajan. Valo syttyy merkiksi. Paina Hälytin päälle -nappia hälyttimestä. Sireeni piippaa merkiksi yhdistämisen Onnistumisesta. Testaus: Paina kaukosäätimen Hälytin päälle -nappia. Hälyttimen sisäinen ja ulkoinen langaton sireeni piippaavat. Jos ulkoinen langaton sireeni ei piipppaa, ei yhdistäminen ole onnistunut. Ilmaisimien ja kulkunappin liittäminen Syötä hälyttimen koodi ja paina yhdistä nappia. LED-valo syttyy. Laukaise hälyttimeen yhdistettävä Ilmaisin 15 sekunnin kuluessa. Tai aseta kulkunappi Hälyttimen renkaalle 15 sekunnin kuluessa. Laite piippaa merkiksi onnistuneesta yhdistämisestä. Hälytykset sattuessa soivat laitteen sisäinen Ja ulkoinen sireeni. Jos laite piippaa 2 kertaa, on kulkunappi tai ilmaisin Yhdistetty hälyttimeen jo aiemmin.

18 Hälyttimen tekniset tiedot Virtalähde: AC V/50-60Hz Ulostulo: DC 12V/500mA GSM taajuudet: 850/900/1800/1900 MHz Käyttölämpötila: astetta (Celcius) Koko: 188 x 132 x 26mm Varmiustilan virta: 110mA Hälytyksen virta: 340mA Akut: Litium, 3.7V/700mAh * 2 Sisäinen sireeni: 90dB 10 kaukosäädintä, 50 langatonta Ilmaisinta, 50 kulkunappia.

19 Kaukosäädin Hälytin pois päältä Hälytin päälle Kuorivalvonta Merkkivalo Hälytin pois Paniikkinappi Paina hälytin pois -nappia. Kaukosäätimen Merkkivalo välähtää, sireeni piippaa kaksi kerran ja Hälytin kytkeytyy pois päältä. Hälytin päälle Kuorivalvonta Paina hälytin päälle -nappia. Kaukosäätimen Merkkivalo välähtää, sireeni piippaa kerran ja Hälytin kytkeytyy päälle. Hälytyksen sattuessa, sireeni soi, sekä hälytin soittaa Ja lähettää hälytyksen tekstiviesteillä. Sireeni soi 5minuuttia ja sammuu sen jälkeen. Paina kuorivalvonta -nappia. Kaukosäätimen Merkkivalo välähtää, Hälytin valvoo ovia, mutta sallii sisällä Liikkumisen ilman hälytystä.

20 Äänetön tila Ilmaisimien tilan asettaminen Paina Kuorivalvonta -tila nappia. Tämän Jälkeen paina hälytin päälle -nappia ja hälytin pois -nappia. Nyt hälytin on äänettömässä tilassa, Eikä sireeni soi hälytyksestä. (Ilmoitus viestit ja soitot hälytyksestä Edelleen lähetetään.) Voit kytkeä ilmaisimet haluttuun tilaan laitteen Sisällä olevien jumpperien avulla. Aseta ilmaisimet Alla olevan kuvan mukaisesti siihen tilaan, miten haluat Kyseisen ilmaisimen toimivan. Kuorivalvontatila Normaalitila Viivetila Kuorivalvontatila = Ei aiheuta hälytystä kun hälytin on kuorivalvonta tilassa. Aiheuttaa hälytyksen normaali tilassa. Hälytys heti! Normaali tila = Aiheuttaa hälytyksen normaali- ja Kuorivalvontatilassa. Viivetila = Aiheuttaa hälytyksen, mutta vasta asetuksissa asetetun viiveen jälkeen. Hälytin siirtyy hälytystilaan, jos kaukosäätimen Paniikkinappia. Liikeilmaisimet ovat vakiona asetettu kuorivalvonta-tilaan. Ne siis eivät aiheuta hälytystä, jos hälytin on Kuorivalvonta-tilassa. On suositeltavaa asettaa ovi- ja ikkunailmaisimet viivetilaan, jolloin ne eivät aiheuta hälytystä heti ja Kerkiät kävelemään hälyttimelle näppäilemään koodin.

21 Ovi-ilmaisin Ominaisuudet Ilmaisin voidaan asettaa valvomaan ovea tai aukeavaa Luukkua. Ilmaisin lähettää signaalin, jos magneetti siirtyy pois lähettimen vierestä. Ovi-ilmaisimen valo Ilmaisin välähtää kerran: Ilmaisin lähettää signaalin Hälyttimelle. Ilmaisimen valo palaa: paristo loppumassa. Vaihda Paristo. Jos ilmaisin irroitetaan seinästä, peukalointikytkin aiheuttaa Ilmoituksen hälyttimelle. Näin tunkeutuja ei voi irroittaa Ilmaisinta seinästä aiheuttamatta ilmoitusta. Osat Ovi-ilmaisimen osat Valo Lähetin Magneetti Peukalointikytkin Tilan asettaminen

22 Ovi-ilmaisimen käyttöönotto Avaa ja poista liuska pariston välistä. Kiinnitä lähetin ovenkarmeen ja magneeetti oveen Varmista, että magneetti on lähettimen oikealla puolella Kiinnitä magneetti enintään 1cm päähän lähettimestä. Vältä asennusta kohtaan, missä on paljon metallia Ovi-ilmaisimen tekniset tiedot Virtalähde DC 1.5V (AA 1.5V LR6 paristo) Normaalitila < 30uA Hälytystila < 40mA Kantomatka < 80m (vapaa ilmatila) Käyttölämpötila C Lähettimen mitat 71 x 34 x 17.5 mm Magneetin mitat 51 x 12 x 13.5 mm

23 Liikeilmaisin Liikeilmaisimen osat Ominaisuudet Langaton liikeilmaisin havaitsee liikkeen Ja sopeutuu ympäristöön aiheuttaen hälytyksen vain liikkeestä. 1 - tunnistinikkuna 2 Valo 3 - seinäkiinnike Liikeilmaisimen valo Vilkkuu kokoajan: laite suorittaa sisäistä testiä Välähtää kerran: laite on havainnut liikkeen Välähtää 2 kertaa: testi loppunut. Laite siirtyy valvontatilaan. Valo palaa jatkuvasti: paristo lopussa. Vaihda paristo.

24 Liikeilmaisimen osat Asetus LED-valo On/off Sensori Testinappi Peukalointikytkin Sensori havaitsee liikkeen. Älä koske Sensoriin ja pidä se puhtaana. Tilan valinta Peukalointikytkin Kuoren avaaminen aiheuttaa ilmoituksen Hälyttimelle, että ilmaisinta yritetään peukaloida. Liikeilmaisimen käyttöönotto Avaa kotelo ja poista liuska pariston välistä. Laite suorittaa sisäisen testin, Joka kestää noin minuutin. Testitila Voit painaa laitteen testinappia, ja laite siirtyy testitilaan ja suorittaa sisäisen testin. Noin 3 minuutin jälkeen laitteen LED-valo välähtää 2 kertaa ja testi on ohi. Yhdistäminen hälyttimeen Paina hälyttimen yhdistä -nappia. Paina ilmaisimen Testinappia 2 kertaa. Hälytinyksikkö piippaa merkiksi Yhdistämisestä. Testaa yhteys kytkemällä hälytin päälle ja laukaisemalla Ilmaisin.

25 Liikeilmaisimen kiinnitys Liikeilmaisimen testaus Vältä laitteen asentamista lähelle ikkunaa, tuuletinta, uunia tai kohtaa missä lämpötila voi muuttua nopeasti. Laite suositellaan asennettavaksi noin 2m korkeuteen. Asennuksen jälkeen, kytke ilmaisin päälle ja suorittaa noin 1 minuutin mittaisen sisäisen testin. Tämän jälkeen paina testinappia ja kävele laitteen ohi. Varmista, että laitteen valo välähtää liikkeestäsi. Säädä laitteen suuntausta tarvittaessa.

26 Liikeilmaisimen tekniset tiedot Virtalähde DC 3V (AA 1.5V LR6 paristo x 2) Virrankulutus normaalitilassa <50uA Virrankulutus hälytystilassa < 9.5mA Tunnistusalue 8m / 110 astetta Kantomatka <80m (vapaa ilmatila) Käyttölämpötila C Lähettimen mitat 108 x 52 x 36.8 mm Kiinnikkeen mitat 52 x 30 x 26.5 mm

Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje

Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje Älykoti.com Hälytysjärjestelmä - GSM Käyttöohje Yleistä GSM 900/1800/1900 yhteensopiva. Voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Kahdensuuntainen ohjaus Hälytykset hälytysjärjestelmästä matkapuhelimeen Ohjaa

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN FIN Ominaisuudet ASA-30:tä voidaan käyttää joko hälytysjärjestelmään liitettynä lisäsireeninä tai itsenäisenä sireeninä, joka on liitettyä kaukosäätimeen ja/tai langattomiin tunnistimiin. - Langaton yhteys

Lisätiedot

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni:

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni: Esittely Langaton ulkosireeni ennalta ehkäisee murtoja jo pelkällä näkyyvydellään, karkottaa tunkeutujat paikalta ja herättää huomiota mikäli hälytys laukaisee. Ulkosireeni toimii osana hälytysjärjestelmää,

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Pakkauksen sisältö. Ennen ensimmäistä käyttökertaa FIN Pakkauksen sisältö 1 x lemmikeille immuuni PIR-liiketunnistin 1 x kannake 1 x käyttöohje ASA-40 on tehokas langaton lemmikeille immuunin PIR-liiketunnistin. Liiketunnistin ei laukaise hälytystä, kun

Lisätiedot

EXPRESS-GSM liikeilmaisin Käyttöohje

EXPRESS-GSM liikeilmaisin Käyttöohje EXPRESS-GSM liikeilmaisin Käyttöohje 1 Lue tämä ohjekirja huolellisesti moitteettoman toiminnan sekä pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Tämä ohjekirja on EXPRESS GSM-liikeilmaisimen asentamista ja huoltoa

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy:

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: A10 GSM vanhusvahti Asennusohje Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/kingpigeon/kingpigeon_a10_asennusohje.pdf Laitteen maahantuoja: Microdata

Lisätiedot

- 4 - - 5 - kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia).

- 4 - - 5 - kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia). kytkemisestä päälle (eikä 30 sekunnin kuluessa, jolloin se etsii GSMsignaalia). 4.4 Merkkivalojen tila A. GSM merkkivalo (Sininen): Tietoliikennesignaalin merkkivalo. Kun laite on yhdistetty GSM verkkoon,

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje

YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje Ominaisuudet Kolmikaistainen GSM-yhteys, 900/1800/1900MHz Ilmoittaa hälytyksistä ääni- sekä/tai tekstiviestillä Hälytyksen voi kytkeä päälle/pois päältä mukana

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

EO 130. Langaton Palovaroitin. Käyttö- & Asennusohje

EO 130. Langaton Palovaroitin. Käyttö- & Asennusohje EO 130 Langaton Palovaroitin Käyttö- & Asennusohje Ominaisuudet EO130 on langaton paristokäyttöinen savuun reagoiva palovaroitin. EO130 ei tarvitse ulkoista virtalähdettä ja sopii useimpiin asuinsovelluksiin,

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE

GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE ZEUS4-VD GSM PUHEVIESTI & SMS HÄLYTYKSENSIIRTOLAITE V 1.2 ASENNUS, TOIMINTA JA OHJELMOINTI MAAHANTUOJA: FIN- ALERT ELECTRONICS OY WWW.FINALERT.FI PERUSTIEDOT ZEUS4 - VD on GSM hälytyksensiirtolaite joka

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

GSM mini Asennusohje

GSM mini Asennusohje GSM mini Asennusohje Versio 1.3. SISÄLLYSLUETTELO I. ESITTELY..... II. TURVALLISUUS.. III. SOVELLUKSET... IV. KÄYTTÖÖNOTTO.. Laitteen kuvaus. Kuinka aloitat... Laite päälle/pois... Akun lataus GSM-verkko...

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

Mökkiautomaatio StarterKit

Mökkiautomaatio StarterKit Mökkiautomaatio StarterKit Tervetuloa DEFA:n mökkiautomaatiojärjestelmän käyttäjäksi Tämän StarterKit:n avulla on helppo aloittaa mökkiautomaatiojärjestelmän käyttö. Tässä pikaohjeessa on kerrottu miten

Lisätiedot

PROBYTE GSM ALARM8. PROBYTE GSM ALARM#8 toimii hälyttimenä ja kauko-ohjaimena usealle käyttäjälle. Soitto- tai SMShälytysviestien

PROBYTE GSM ALARM8. PROBYTE GSM ALARM#8 toimii hälyttimenä ja kauko-ohjaimena usealle käyttäjälle. Soitto- tai SMShälytysviestien PROBYTE GSM ALARM8 PROBYTE GSM ALARM#8 toimii hälyttimenä ja kauko-ohjaimena usealle käyttäjälle. Soitto- tai SMShälytysviestien vastaanottajia voidaan hallita etäohjatusti. Laite toimii jatkohälyttimenä

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset Laitteen kytkentä 1. Kytke laitteeseen käyttöjännite 12V. Sulakkeelle menevään punaiseen johtoon kytketään +12V. Normaalissa odotustilassa laitteen virrankulutus

Lisätiedot

PROBYTE GSM ALARM 9. PROBYTE GSM ALARM#9 toimii SMS-hälyttimenä ja SMS-kauko-ohjaimena. Soitto- tai SMShälytysviestien

PROBYTE GSM ALARM 9. PROBYTE GSM ALARM#9 toimii SMS-hälyttimenä ja SMS-kauko-ohjaimena. Soitto- tai SMShälytysviestien PROBYTE GSM ALARM 9 PROBYTE GSM ALARM#9 toimii SMS-hälyttimenä ja SMS-kauko-ohjaimena. Soitto- tai SMShälytysviestien vastaanottajia voidaan hallita etäohjatusti. Laite toimii jatkohälyttimenä kahdelle

Lisätiedot

Hälytysjärjestelmä. Käyttöopas. Painettu Kiinassa PA: G5-UM-FI-V1.0. 2015 Chuango. Kaikki oikeudet pidätetään.

Hälytysjärjestelmä. Käyttöopas. Painettu Kiinassa PA: G5-UM-FI-V1.0. 2015 Chuango. Kaikki oikeudet pidätetään. Hälytysjärjestelmä 2015 Chuango. Kaikki oikeudet pidätetään. Painettu Kiinassa PA: G5-UM-FI-V1.0 Käyttöopas Onnittelemme Chuango G5 -hälytysjärjestelmän hankinnasta. Chuango G5 -hälytysjärjestelmän asentaminen

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ 1 (8) MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ Made in EU Poland, valmistaja Satel. Micra on aito ammattitason hälytysjärjestelmä omakotitaloihin, verstaisiin, maatalouteen ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Turvapuhelin GMED-2G Pikaopas Helpmeans Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTELMÄN YLEISKATSAUS... 3 1.1. TURVAPUHELINLAITTEEN OSIEN TUNNISTAMINEN... 3 1.2. VIRTALÄHDE... 6 2. GMED-ASENNUS...

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

Rev 2.0. GSM-Line Käsikirja

Rev 2.0. GSM-Line Käsikirja Fin Rev 2.0 Käsikirja Sisältö Sisältö Johdanto 1 LED-diodit 2 SIM-kortti 3 Ongelmanratkaisu 4 Häiriöt 5 Yksikön liittäminen 5 Tekniset tiedot 5 Hisselektronik AB Antennvägen 10, 135 48 TYRESÖ, Sweden.

Lisätiedot

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan Valodiodit Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Testipainike Resetointipainike Kytke paristo kytkemällä

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

YL-007M2G GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ V3 Käyttöohje

YL-007M2G GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ V3 Käyttöohje YL-007M2G GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ V3 Käyttöohje Sisällys 1 Alustus... 3 2 Ominaisuudet... 3 3 Asennus... 4 3.1 SIM-kortin valinta... 4 3.2 keskusyksikkö... 4 3.3 Asennus... 5 3.3.1 Alkutoimet... 5 3.3.2

Lisätiedot

Asennusohje. EasyLine GSM

Asennusohje. EasyLine GSM Asennusohje EasyLine GSM Laitteen kuvaus EasyLine GSM on puhelinlijasimulaattori, joka simuloi analogista PSTN linjaa GSM verkossa ja sitä voidaan käyttää ContactID protokollan lähettämiseen hälytinjärjestelmiltä.

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

THINK TIT-904 GSM-pöytäpuhelin

THINK TIT-904 GSM-pöytäpuhelin 5. Tekniset tiedot GSM taajuusalueet 900/1800MHz Lähetysteho 2W @ 900MHz Kanavaväli 200KHz Käyttöjännite / virrankulutus 5V @ 1500mA Käyttölämpötila-alue -10...+45 Ilman kosteus 5%...95% Ilmanpaine 86...106Kpa

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukkojen EH-LP-808A, 908, 905 asettelu osaksi Kotihälytin järjestelmää Ennen asettelujen aloittamista: 1. Sormenjälkilukon (EH-LP-808A) tai koodilukon (EH-LP-908

Lisätiedot

YLEISKUVA TEKNISET TIEDOT

YLEISKUVA TEKNISET TIEDOT LANGATON PASSIIVINEN LIIKEILMAISIN Tämä tuote on standardin GB10408.1-2000 mukainen. Langaton passiivinen infrapuna ilmaisin perustuu ihmiskehon infrapuna- eli lämpösäteilyn havaitsemiseen. Ilmaisin vastaanottaa

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy 2017 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ELEKTRONINEN KOODI- / RFID-LUKKO 4000B - sarja KÄYTTÖOHJE Hätäavaus (lukon nollaus) Mikäli unohdat avauskoodin, on lukon nollaamiseen

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

1.1. Järjestelmän käynnistys

1.1. Järjestelmän käynnistys 1.1. Järjestelmän käynnistys 1. Käyttölaitteen käynnistys Kytke verkkojännite keskuksen virtalähteeseen ja odota noin yksi minuutti. Jos käyttölaitteessa ei ole merkkivaloja tai näytössä on teksti keybus

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

VT-Turva oy VT GSM S. 1 VT GSM. käyttöohje v.1b. Maahantuoja VT-Turva Oy Teollisuuskatu 15 Joensuu vt@vt.fi ncf / 09

VT-Turva oy VT GSM S. 1 VT GSM. käyttöohje v.1b. Maahantuoja VT-Turva Oy Teollisuuskatu 15 Joensuu vt@vt.fi ncf / 09 VT-Turva oy VT GSM S. 1 VT GSM käyttöohje v.1b VT-Turva oy VT GSM S. 2 Sisällysluettelo 1 Laitteen toiminnat...3 1.1 Toiminnot...3 1.2 Ominaisuudet...3 1.3 Toiminnot ja valinnat...4 2 Ohjelmointi...6 2.1

Lisätiedot

PROBYTE GSM ALARM #6d

PROBYTE GSM ALARM #6d PROBYTE GSM ALARM #6d PROBYTE GSM ALARM #6 toimii GSM-hälyttimenä ja kaukoohjaimena. Soitto- tai SMS-hälytysviestien vastaanottajia voidaan hallita etäohjatusti. Ohjusrelettä voidaan ohjata SMS-viestillä.

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet Herätyskellokamera Käyttäjän ohjeet Sisällysluettelo 1. Tärkeää tietoa 2. Pakkauksen sisältö 3. Tekniset tiedot 4. Tuotetiedot 5. Laitteen käyttö 1. tärkeää tietoa Tämä käsikirja on suunniteltu tutustuttamaan

Lisätiedot

SafeLine GL1. Käsikirja. GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. (GSM-Line)

SafeLine GL1. Käsikirja. GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. (GSM-Line) SafeLine GL1 (GSM-Line) Käsikirja GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. SafeLine GL1 (GSM-Line) Käsikirja safeline.eu Sisältö Safety and general information Käyttöönotto 4 LED-Diodit 4 Häiriö/huono

Lisätiedot

GSM LITE. Asennus- ja Ohjelmointiohje. GSM Lite Ver: 1.0 Fi

GSM LITE. Asennus- ja Ohjelmointiohje. GSM Lite Ver: 1.0 Fi GSM LITE Asennus- ja Ohjelmointiohje HUOMIOITAVAA: Laite on STS EN 55022 normin A luokan mukainen. Se on suunniteltu kytkettäväksi STN EM 60950 mukaiseen keskusyksikköön. Laitteen käyttö ohjeista poiketen

Lisätiedot

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle

Puhelinnumeroiden lataaminen laitteesta tietokoneelle OHJE 1/9 Yleistä Saunalahti on lähettänyt asiakkaillemme uuden SIM kortin. Kaikki Saunalahden SIM kortit tulevat vaihtumaan jollakin aikajaksolla Saunalahden siirryttyä palveluoperaattorista virtuaalioperaattoriksi.

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

DNA Vastaaja käyttöohje

DNA Vastaaja käyttöohje 1 (9) DNA Vastaaja käyttöohje DNA Oy Puhelin Y-tunnus 044 0440 0592509-6 www.dna.fi Ansatie 6a B PL 41 Kotipaikka 01741 Vantaa Vantaa Sisältö 1 DNA Vastaaja... 3 1.1 Hyödyllistä tietoa... 3 2 DNA Vastaajan

Lisätiedot

YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje

YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje 1 YL-007M3B GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ Käyttöohje Sisällysluettelo 1 Alustus... 3 2 Ominaisuudet... 3 3 Asennusopas... 4 3.1 SIM-kortin valinta... 4 3.2 Aseta SIM-kortti pääyksikköön... 4 3.3 Kytke antenni...

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

C1000D-lukon käyttöohje

C1000D-lukon käyttöohje 2016 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com C1000D-lukon käyttöohje Sisällyslue elo Lukon rakenne ibutton-avaimet Lukkojen käyttöönotto 3 4 4 Omistaja-avaimen rekisteröinti

Lisätiedot

YL-007M4 GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ KAMERALLA Käyttöohje

YL-007M4 GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ KAMERALLA Käyttöohje 1 YL-007M4 GSM-HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ KAMERALLA Käyttöohje Sisällysluettelo 1 Alustus... 3 2 Ominaisuudet... 3 3 Asennusopas... 4 3.1 SIM-kortin valinta... 4 3.2 Aseta SIM-kortti pääyksikköön... 4 3.3 Kytke

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Kannettava tiedonsiirtolaite yksilötason LIVE paikannukseen! Pikakäyttöohje

Kannettava tiedonsiirtolaite yksilötason LIVE paikannukseen! Pikakäyttöohje Kannettava tiedonsiirtolaite yksilötason LIVE paikannukseen! Pikakäyttöohje Kolme erilaista käyttötapaa; Käynnistä laite ja seuraa, Lähetä tekstiviestihälytys ja keskustele, Yhdistä Movescount harjoituspäiväkirjaan.

Lisätiedot

TIDOMAT smartone versio 2.1. GSM-modeemin asennus smartone keskusyksikköön

TIDOMAT smartone versio 2.1. GSM-modeemin asennus smartone keskusyksikköön TIDOMAT smartone versio 2.1 GSM-modeemin asennus smartone keskusyksikköön GSM modeemin asetukset (kirjaudu laitteiston ylläpitäjänä) Kytkemällä GSM-modeemin smartone keskusyksikköön SO-3008, mahdollistaa

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

- Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi. - Tuuletin. - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä)

- Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi. - Tuuletin. - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä) FI. Esite CAHSS100 (-20 C) - Eristetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi - Pakkasenkestävyys (-20 C) - Tuuletin - 2 LED-valoa (sydämenkäynnistin näkyy pimeässä) - Rakennettu siten, että kaappi

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Sisällys 1 Fortum Fiksu -järjestelmään liitettävä mittaava pistorasiakytkin sisäkäyttöön 2 Asentaminen 2.1 Kytkimen liittäminen

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle KÄYTTÖOHJE WehoFloor RF LCD langaton kytkentäyksikkö (6 kanavalle) & laajennusmoduuli (4 tai 6 kanavalle) 868 MHz 2-6 1. KÄYTTÖOHJE WFHC langaton

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE EH-GSM-SECU

KÄYTTÖOHJE EH-GSM-SECU KÄYTTÖOHJE EH-GSM-SECU SISÄLLYSLUETTELO: 1 1. Langaton GSM Kotihälytin Pikaohje A. Asennus... B. Hälyttimen asetukset numeerisella käyttölaitteella... 1. Puhelinnumeroiden asettelu... 2. Tekstiviestit...

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet

Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet Frigate 916-varashälytinjärjestelmän käyttö- sekä asennusohjeet Onneksi olkoon hyvästä valinnasta! Frigate-hälytinjärjestelmä on edullinen ja tehokas tapa suojata autoasi murtautumiselta, sekä tietenkin

Lisätiedot

WT-1010. KÄYTTÖOHJE WT-1010_käyttöohje_080714.pdf. GSM-välitin hälytysjärjestelmille

WT-1010. KÄYTTÖOHJE WT-1010_käyttöohje_080714.pdf. GSM-välitin hälytysjärjestelmille KÄYTTÖOHJE WT-1010 GSM-välitin hälytysjärjestelmille WT-1010 on langaton laite, jonka avulla voidaan varmistaa hälytysjärjestelmien analogisten puhelinlinjojen (PSTN) toiminta GSM-verkkoa käyttäen. Laite

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Simple Communication Module Asennusohje Danfoss Heating Solutions Sisällysluettelo Johdanto.... 29 Asennus.... 29 Kiinnitys.... 29 Johdotus... 30 Laitteen lisääminen.... 30

Lisätiedot

GSMRELE PG-30 v 12.9.2010

GSMRELE PG-30 v 12.9.2010 GSMRELE PG-30 v 12.9.2010 GSMRELE PG-30 on ohjaus ka hälytyslaite, joka toimii Nokia 3310 GSM-puhelimen avulla 1 Ominaisuudet Neljän releen etäohjaus, esim. termostaatin valinta mökillä. 13.9.2010 Probyte

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5 Näppäimistö CT 1000 Käyttäjäopas CT1000v.5 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 CT 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security

Lisätiedot

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä Pikakäyttöohjeet

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä Pikakäyttöohjeet Pikakäyttöohjeet Ulkoyksikkö näppäimistöllä ja näytöllä Tervehdysteksti ja kellonaika vuorottelevat näytössä. Näytön taustavalo syttyy, kun on pimeää. Soittaminen asuntoon: Soitto tapahtuu näppäilemällä

Lisätiedot

Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP44) Käyttöohjeet

Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP44) Käyttöohjeet Fortum Fiksu Etäohjattava roiskeveden kestävä sähkökytkin (IP) Käyttöohjeet Sisällys 1 Fortum Fiksu -järjestelmään liitettävä sähkökytkin 2 Asentaminen 2.1 Kytkimen liittäminen Fortum Fiksu -järjestelmään

Lisätiedot

PIKAOHJE: GSM murtovalvontajärjestelmä Bluetooth malli G66A

PIKAOHJE: GSM murtovalvontajärjestelmä Bluetooth malli G66A PIKAOHJE: GSM murtovalvontajärjestelmä Bluetooth malli G66A Bluetooth murtohälytyskeskus on monipuolinen kodinsuojausjärjestelmä. Sen nykyaikainen Bluetooth tekniikka mahdollistaa helpon ja monipuolisen

Lisätiedot

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma

Wi-Heat app. Wifi-Ohjaus ilma/ilma Wi-Heat app Wifi-Ohjaus ilma/ilma IVT Värmepumpar reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal such as copying and passing on to third parties.

Lisätiedot

UOVision Live Trap Alarm (LTA)

UOVision Live Trap Alarm (LTA) UOVision Live Trap Alarm (LTA) LOUKKUVAHTI Käyttöohje Sisältö 1. Esittely... 2 1.1 Tuotekuvaus... 2 1.2 Ominaisuudet... 2 2. Kaaviokuva... 3 3. SIM kortin ja paristojen asennus... 4 3.1 SIM kortin asennus...

Lisätiedot

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni

Gembird BTHS-001. Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni Gembird BTHS-001 Stereo Bluetooth kuulokemikrofoni BTHS-001 Käyttöohje Ominaisuudet - Korkealaatuiset stereo kuulokkee t - Äänikom enno t - Viim eiseen numeroon soitto - Tulevaan puheluun vastaam inen

Lisätiedot

Zeus4 DE GSM Ovipuhelin

Zeus4 DE GSM Ovipuhelin Zeus4 DE GSM Ovipuhelin GSM Ovipuhelin ja hälytyksensiirto Jopa 5 kutsupainiketta Käyttäjien lisääminen PC:llä & SMS viesteillä 20 Käyttäjän maksuton ulostulon ohjaus puhelimitse 4 sisääntuloa (ovipuhelin

Lisätiedot

Infinite Prime Käyttöönotto ja esiohjelmoidut asetukset 1.1.12

Infinite Prime Käyttöönotto ja esiohjelmoidut asetukset 1.1.12 Infinite Prime Käyttöönotto ja esiohjelmoidut asetukset 1.1.12 Lue tämä ohje huolellisesti ja säilytä se laitteen yhteydessä. 2 3 JÄRJESTELMÄN YLEISKUVAUS Infinite Prime keskusyksikkö eli käyttöpaneeli

Lisätiedot

Paristonvaihto iconnect - näin vaihdat paristot laitteisiin

Paristonvaihto iconnect - näin vaihdat paristot laitteisiin Paristonvaihto iconnect - näin vaihdat paristot laitteisiin Tästä ohjeesta löydät tärkeimmät vaiheet iconnect-hälytysjärjestelmän ilmaisimien paristojen vaihtamisesta. Paristoja vaihtaessasi noudata tätä

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

GSRELE ohjeet. Yleistä

GSRELE ohjeet. Yleistä GSRELE ohjeet Yleistä GSM rele ohjaa Nokia 3310 puhelimen avulla releitä, mittaa lämpötilaa, tekee etähälytyksiä GSM-verkon avulla. Kauko-ohjauspuhelin voi olla mikä malli tahansa tai tavallinen lankapuhelin.

Lisätiedot

Telecrane F24 Käyttö-ohje

Telecrane F24 Käyttö-ohje 1 Telecrane F24 Käyttö-ohje Sisällysluettelo - F24 Takuu & turvallisuusohjeet 3 - Käyttöönotto / paristot / vastaanottimen virtalähde 4 - Tunnistuskoodin vaihto 6 - Vastaanottimen virtalähteen jännitteen

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä. Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome. Pikakäyttöohjeet

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä. Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome. Pikakäyttöohjeet FI Pikakäyttöohjeet ABB-Welcome Pikakäyttöohjeet M21351K-A-02 Ulkoyksikkö näppäimistöllä ja näytöllä Tervehdysteksti ja kellonaika vuorottelevat näytössä. Näytön taustavalo syttyy, kun on pimeää. Soittaminen

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

DNA KOTILUURI KÄYTTÖOHJEET

DNA KOTILUURI KÄYTTÖOHJEET DNA KOTILUURI KÄYTTÖOHJEET DNA Kotiluuri -liittymä on perinteisellä kiinteällä lankaliittymänumerolla matka viestinverkossa toimiva liittymä. Voit soittaa minne tahansa ja siihen voi soittaa mistä vain,

Lisätiedot

TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A

TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A TOIMINTOKUVAUS SÄHKÖISISTÄ OHJAUSJÄRJESTELMISTÄ UP833 JA UP833A Toimintokatsaus Toiminto / Malli UP833 UP833A 1. Vesipumppu 2. Termostaattilämmitys 3. Vaahtokylpy 4. Yleisvalaistus 5. Valo 6. Vedenalainen

Lisätiedot

Sigma CP. Konventionaalinen palovaroitin/-ilmoitinkeskus. Käyttöopas (K11040M2) Man-1082 Julkaistu

Sigma CP. Konventionaalinen palovaroitin/-ilmoitinkeskus. Käyttöopas (K11040M2) Man-1082 Julkaistu Sigma CP Konventionaalinen palovaroitin/-ilmoitinkeskus (K11040M2) Käyttöopas Man-1082 Julkaistu 6.6.2013 Palohälytystila Yleiset paloilmoitusmerkkivalot (Palo) ja jokin vyöhykekohtainen paloilmoitusmerkkivalo

Lisätiedot

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Käyttöohjeet Tervetuloa! Onnittelut laitteen Ontech Teleswitch 9001A valinnasta. Toivomme, että sinulle on tästä tuotteesta paljon iloa ja hyötyä, että sen

Lisätiedot

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI.

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. Sisällys 1. Perusvalaistus ja valkokangas... 1 2. Tietokone, dokumenttikamera, kevyt äänentoisto, netti

Lisätiedot

KRU-1 PLL & UHF TRUE DIVERSITY langaton mikrofonijärjestelmä. Käyttöohje. ä ä ä ö ä ö

KRU-1 PLL & UHF TRUE DIVERSITY langaton mikrofonijärjestelmä. Käyttöohje. ä ä ä ö ä ö KU-1 PLL & UHF UE DVEY langaton mikrofonijärjestelmä Käyttöohje ä ä ä ö ä ö Vastaanottimen ominaisuudet a. Etupaneeli 1. Lähettimen audiotason indikointi 2. Vastaanottavan antennin indikointi. äyttää kummaltako

Lisätiedot