NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS 15.12.2015 TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot"

Transkriptio

1 NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot Markkinointi & tiedottaminen Henkilöryhmät ja rajatut käyttöoikeudet esim. ohjaajille Liikuntasetelien kirjaaminen Laskuraportit Maksumuistutus vs muistutuslasku Kausien henkilökoonnit vuositilaston apuna Sekalaisia vinkkejä MARKKINOINTI NETTISIVUILLE NÄKYVIIN RYHMIEN ILMOITTAUTUMISTILANNE (RYHMÄKALENTERI) Seuran nettisivuille voi upottaa Jäsentiedosta näkymän, jossa näkyy ryhmien nimet ja niiden paikkatilanne. Etuna on se, että henkilön ei tarvitse rekisteröityä Jäsentietoon nähdäkseen onko ryhmissä tilaa. Voit käydä katsomassa miltä ryhmäkalenteri nettisivuilla näyttää esim. Voimisteluseuran Kiepin sivulta : Seurat voivat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön itse ohjeet löytyvät liiton nettisivuilta: Jäsentiedossa ryhmän tietoihin voidaan ruksata, että ryhmä ei näy ryhmäkalenterissa (esimerkiksi valmennusryhmät). TIEDOTTAMINEN Tänä vuonna on tehty ohjelmapäivitys yli/alikäyttäjätoimintoon: Lasku lähtee aina ylikäyttäjän sähköpostiin kun ylikäyttäjälle on annettu sähköposti. Jos käyttää perintäpalveluja, niin laskun tulee olla osoitettu täysi-ikäiselle, muuten lasku ei ole perintäkelpoinen. Jos asetuksissa on määritelty henkilön lisätietokenttä esim. valokuvauskielto, näkyy tämä tieto näkyy henkilölistassa suoraan (ilman excel-siirtoa) mutta ryhmien osallistujalistassa vain excelsiirrossa. Henkilölistassa henkilöitä voi hakea useilla eri kriteereillä esim. sähköpostilla tai henkilöryhmillä, sähköpostiviestintää varten: Klikkaa lisätoiminnot auki:

2 Sähköpostilla toimitettaviin laskuihin voi lisätä liitteitä esimerkiksi seuran tiedotteen: Viestit lähtevät roskapostiin? vinkkejä löytyy asetuksista. TEKSTIVIESTIT MAKSULLINEN LISÄPALVELU TILATTAVISSA NEPTONISTA Jäsentiedon avulla voidaan lähettää sähköpostien lisäksi tekstiviestejä esim. ryhmän osallistujille äkillisissä ohjaajan sairaustapauksissa. Jos seura haluaa tämän lisäpalvelun käyttöön, tilataan palvelu Neptonista: asiakaspalvelu(at)nepton.fi.

3 Palvelun hinta: 1000 tekstiviestiä maksaa 80 euroa + tilausmaksu 10 euroa. (ilman alv?) Jäsentiedon lisäasetuksista löytyy kohta, jossa puhelinnumeron antamisen voi asettaa pakolliseksi: HENKILÖRYHMIEN HYÖDYNTÄMIEN Henkilöryhmiä voi hyödyntää esimerkiksi tiedottamiseen, rajattuihin ilmoittautumisiin ja käyttöoikeuksiin: Ryhmiin ilmoittautuminen voidaan asettaa näkyviksi ainoastaan tietylle henkilöryhmälle. Näin esimerkiksi valmennusryhmien ilmoittautuminen voidaan rajata näkyväksi vain henkilöryhmään- valmennus kuuluville jäsenille. Oletustietona ryhmissä on, että kaikki henkilöryhmät voivat ilmoittautua kaikkiin ryhmiin kts. alla, Tässä on määritelty ryhmän tietojen taakse, että vain hlöryhmään kiltalaiset liitetyt henkilöt voivat ilmoittautua jumppa1 ryhmään. Voit määritellä ryhmän tietojen taakse, että ko. ryhmään ilmoittautuva liitetään myös henkilöryhmään x. (Ryhmät lisäasetukset). Esimerkkinä useat valmennusryhmät/ niiden osallistujat- voidaan koota yhdeksi henkilöryhmäksi valmennettavat. Tiedottaminen on helpompaa, kun ei tarvitse lähettää viestiä usealle ryhmälle tai koko jäsenistölle. Tai jos seura vakuuttaa Jumppaturvalla vain lapset, niin kaikki lasten ryhmiin ilmoittautuvat voidaan kerätä omaan henkilöryhmään, josta saadaan yksi listaus. Rajatut käyttöoikeudet esim. ohjaajille Henkilöryhmälistauksessa sinisellä pohjalla näkyvät ne hlöryhmät, joille on annettu rekisteriin käyttöoikeuksia. Esimerkkinä ohjaajille perustettu henkilöryhmä, jossa ohjaajille määritellään, että he voivat nähdä oman ryhmänsä osallistujat ja lähettää näille esim sähköposteja. Oikeuksia ei kannata antaa liian laajoina, eli esim henkilön ja laskujen poistaminen kannattaa antaa vain seuran rekisterin pääkäyttäjälle /ylläpitäjille.

4 Ryhmää perustettaessa valitaan vastuuhenkilö ko. ohjaajahlöryhmään liitetyistä henkilöistä. HUOM seuran pääkäyttäjä(t) joka on liitetty oikeusryhmään ylläpitäjä saa kaikki oikeudet. Samaa henkilöä ei kannata liittää toiseen alempia oikeuksia sisältävään henkilöryhmään, esim. ohjaajahenkilöryhmään. Jos henkilöllä on voimassa sekä ylemmät ja alemmat oikeudet, tämä aiheuttaa ongelmia eri sivujen näkymissä. LIIKUNTASETELIN KÄYTTÖ MAKSUVÄLINEENÄ Liikuntaseteleillä voi maksaa kausimaksuja (mutta ei jäsenmaksun osuutta verottajan linjauksen mukaan ( kts verottajan sivuilta )

5 Liikuntasetelin käyttö maksuvälineenä Esimerkki miten merkitään Neptoniin: Asiakas tuo laskun ja 40 euron arvosta liikuntaseteleitä, ja haluaa maksaa sillä osan 120 euron laskusta. Neptonissa: Lasku maksusuoritukset- maksutyyppi muu 40 euroa, lisätiedoksi liikuntaseteli Kirjaa. Laskulle jää auki 80 euroa, jonka asiakas maksaa käteisellä tai pankkiin laskun viitteellä. Kuitin voi muodostaa ja printata tai lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitit välilehdeltä. Maksutyyppinä näkyy liikuntaseteli. MISTÄ SAA NÄKYVIIN ESIM MAKSAMATTOMIEN LASKUJEN SALDON? Laskut välilehdellä rajaa ensin maksamattomat laskut päivämäärään asti. Avointen laskujen saldoa ei näe suoraan laskut-välilehdellä, vaan lista pitää siirtää exceliin (raportit ja aineistot- noutotapa lataus

6 - ja summan ja raportin saa excel-listalta. LASKUTUSRAPORTTI KAUDEN TIEDOISTA Kauden takaa saa näkyviin kaikki ko. kauden ja kaudelle liitettyjen ryhmien laskut ja maksut ja näiden yhteissumman. (Kaudet - avaa kausi suurennuslasilla raportit- laskutusraportti) Kauden takana on valittavissa useita muitakin raporttimalleja, esim kauden osallistujat.

7 KIRJANPITOTILIN JA KUSTANNUSPAIKAN NÄKYMINEN LASKULISTOILLA Seurat ovat käyttäneet laskun viitenumeroita erottelemaan eri tuottolajeja kirjanpitoa varten. Kirjanpitoa helpottamaan on tehty uusi ominaisuus jolla voi erotella laskutettavat erät, jotka kirjanpidossa viedään eri tileille (esim. jäsenmaksut, kausimaksut, valmennusmaksut). Lisäksi seuran kirjanpidossa voi olla käytössä sisäistä raportointia varten eri seurantoja/kohteita/kustannuspaikkoja (esim. lasten toiminta, valmennustoiminta, aikuisten liikunta). Myös kustannuspaikka voidaan määritellä ryhmien, kausien, lomakkeiden ja erikseen luotavien laskujen taakse. Käytössä olevat kirjanpidon tilit ja kustannuspaikat perustetaan ensin asetuksiin / laskutusasetukset: Arvo= kirjanpidon tili esim valmennusmaksut tai kustannuspaikka esim. 300 aikuiset. Ryhmiä jne luodessa voi valita mille kirjanpidon tilille (ja kustannuspaikalle) ko. ryhmän laskut kuuluvat. Laskut- toiminnossa, laskulistojen excel-siirroissa /laskurivit- raportti, saa laskujen kirjanpidon tilit ja kustannuspaikat raportille näkyviin, ja excelissä helposti järjesteltäviksi.

8 MAKSUMUISTUTUS VAI MUISTUTUSLASKU: Maksumuistutus toiminnolla asiakkaalle voi lähettää sähköpostilla ilmoituksen, että aiemmin luotu lasku on maksamatta. Muistutuslasku luo kokonaan uuden laskun, johon voi määrittää erääntyneen laskun päälle muistuslisän ja viivästyskoron.tätä toimintoa käytettäessä pitää muistaa poistaa toinen lasku, kun maksusuoritus on saatu. Lasku ei poistu järjestelmästä koskaan kokonaan, vaan sen saa näkyviin valitsemalla poistetut laskut kohdan alasvetovalikosta. KAUSIEN HENKILÖKOONTI - YHDISTÄMINEN ESIM. SEURAN JÄSENMÄÄRÄN LASKEMISTA VARTEN Kausien henkilökoonti ominaisuutta voi käyttää jäsenkorttien hallinnan lisäksi esim vuositilaston jäsenmäärälaskentaan. Toiminnon avulla voi yhdistää kahden eri kauden osallistujat siten, että sama henkilö on mukana listalla vain kerran. Tässä on perustettu koonti vuositilasto johon on valittu kaudet syksy 2014 ja kevät Osallistujat välilehdellä voi valita lisäksi, että listaukselle tulevat esim. kaikki hlöt jotka ovat ilmoittautuneet ko kaudelle/ ryhmiin aikavälillä LOMAKKEIDEN HYÖDYNTÄMINEN Seurat ovat käyttäneet lomakkeita leirien, seuran kilpailuiden, tapahtumien ilmoittautumisissa ja tuotetilauksissa esim seuraverkkarit. Tapahtumaan / tilaukseen voi liittyä laskutettavaa tai ei. Lomakkeen laskutus voi tapahtuma heti ilmoittautumisen yhteydessä tai ylläpitäjän toimesta könttänä (esim. jos leiri ei toteudu liian vähän osallistujia)

9 SEKALAISIA VINKKEJÄ Valmiita alennusmalleja on määritelty kauden taakse, esim. sisaralennus. Alennuksia on mahdollista tehdä myös miinushintaisina ryhminä, mutta ongelma on niiden valvominen, koska kuka tahansa voi valita ilmoittautuessa ryhmän, vaikkei olisi oikeutettu ko. alennukseen. Seuralle on saattanut aikojen kuluessa muodostua kirjava alennuskäytäntö jota on hankala hallita. Kannattaa miettiä alennusten todellinen tarve ja etu jäsenen ja seuran kannalta ja tarvittaessa yksinkertaistaa, poistaakin. Alennuksen voi lisätä myös laskun lähettämisen jälkeen - esimerkiksi jos seuran ehdoissa on, että vain opiskelijakortin esittämällä saa alennuksen. Tällöin ylläpitäjä muokkaa ja lisää laskulle alennusrivin miinuksena, ja antaa uuden muutetun laskun asiakkaalle. Jos ylikäyttäjän ilmoittaessa alikäyttäjää ryhmään tulee ilmoitus, ettei henkilö kuulu ikäryhmään (vaikka varmasti kuuluu), voi selaimen muistin tyhjennys tai selaimen vaihto esim. Google Chromeen auttaa. Jollekin on auttanut se,, että painaa useamman kerran valitse nappia. Laskutoiminnoissa pankin sähköisten viitteiden poikkeuslistan saa helposti printattua ko. näkymässä painamalla hiiren oikeaa näppäintä ja siitä print. Rekisteröitymisen / Ilmoittautumisen voi nettisivuilla linkittää suoraan omaan Jäsentietoversioon kokeile ja katso malli esim Kaikissa listanäkymissä sarakkeet saa järjestettyä tuplaklikkaamalla sarakkeen nimeä. Henkilölistan lisätoiminnoissa voi tehdä henkilöiden yhdistämistä, kun sama ihminen on rekisteröitynyt kahdesti tai useammin (tuplarekisteröinnin poisto) Yhdistettäessä kannattaa säilyttää tuoreempi rekisteröityminen.

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Suomen Voimisteluliitto NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Nepton perusversio on seuran yhteyshenkilörekisteri ja jäsenrekisteri. Perusversiota käyttää seurassa henkilö/t, jolle on annettu

Lisätiedot

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA Hoika (vanhalta nimeltään Nepton-jäsentieto) toimii yhteyshenkilörekisterinä liiton suuntaan sekä seuran omana jäsenrekisterinä. Perusversiota käyttää seuran

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

HTML muotojen lisäksi.

HTML muotojen lisäksi. Sivu 1(5) ProCountor-version 5.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä ProCountorin käyttöliittymää on edelleen parannettu. Näkymien toimintoja on pyritty yhtenäistämään ja painikkeita on ryhmitelty paremmin

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Avaa päävalikosta Asiakas kortisto luo Asiakasrekisteri kortti asiakkaalle. Kun luot asiakkaan klikkaa "lisää" valitse Kyllä ja "lisää uusi kortti/rivi?" Täytä asiakkaan tiedot,

Lisätiedot

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa Arvonlisäveroilmoitus Kun kaikki kauden tositteet (myynti- ja ostolasku sekä pääkirjatositteet), on syötetty Merit Aktivaan ja tiliotteen maksutapahtumat tehty,

Lisätiedot

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa

ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa ALVn ja verotilin käsittely Merit Aktivassa Arvonlisäveroilmoitus Kun kaikki kauden tositteet (myynti- ja ostolasku sekä pääkirjatositteet), on syötetty Merit Aktivaan ja tiliotteen maksutapahtumat tehty,

Lisätiedot

Toimintaohjeita Nettisivujen käyttö

Toimintaohjeita Nettisivujen käyttö Toimintaohjeita Nettisivujen käyttö Seura Johtokunta Toiminnanjohtaja Tomi Reinikainen Kaksi/kolme jaosta Jääkiekko= Limingan kiekko Jalkapallo= Pallokarhut Pesäpallo (ei aktiivinen) Jääkiekko Luistelukoulu

Lisätiedot

myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä myclub koulutus - kevät 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä Sisältö Mitä myclub tekee? Edellytykset Joukkueen jäsenrekisteri Tapahtumien hallinta ja ilmoittautumiset

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä

myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä myclub koulutus syksy 2015 Urheilullisia elämyksiä kehittyvässä ja virikkeellisessä yhteisössä Sisältö Mitä myclub tekee? Edellytykset Joukkueen jäsenrekisteri Tiedotteet ja sähköposti Tapahtumien hallinta

Lisätiedot

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla

Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Työskentelyn aloittaminen Merit Aktivalla Merit Aktiva on kirjanpitäjille ja yrittäjille tarkoitettu nykyaikainen ja helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma. Aktivaa voitte käyttää missä tahansa ja millä tahansa

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Ohjeita Irman käyttöön 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Mene osoitteeseen irma.suunnistusliitto.fi Paina oikeasta yläkulmasta

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen 1 Asiakkaiden maksujen kirjaaminen Odoo ssa maksusuoritus voi joko olla linkattu laskuun, tai se voidaan luoda ( tai tuoda toisesta järjestelmästä) itsenäisenä tietona ja kohdistaa laskuun myöhemmässä

Lisätiedot

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Käyttäjätuki: Suomen Golfpiste Oy Esterinportti 1 00240 HELSINKI Puhelin: (09) 1566 8800 Fax: (09) 1566 8801 E-mail: gp@golfpiste.com 2 Sisällys Johdanto... 1 Päänavigointi...

Lisätiedot

PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje Riku Kalinen

PAS-ilmo eli Xaltotun Käyttöohje Riku Kalinen PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje 23.1.2019 Riku Kalinen Sisällys Johdanto...2 Yleiskuva järjestelmästä...2 Käyttäjäryhmät...2 Käyttötapaukset...2 Käyttäjän ohje...2 Käynnistys...2 Käyttöliittymä...3

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Kuva 1. Jokaisen tavallisen kuvan tasotyökalussa näkyy vain yksi taso, tässä nimellä tausta.

Kuva 1. Jokaisen tavallisen kuvan tasotyökalussa näkyy vain yksi taso, tässä nimellä tausta. Gimp alkeet XII 9 luokan ATK-työt/HaJa Sivu 1 / 6 GIMP:in tasotyökalu Lue ensin nämä ohjeet! Harjoitus lopussa! GIMP:in tasotyökalu on nimensä mukaisesti työkalu, jolla hallitaan tasoja, niiden läpinäkyvyyttä,

Lisätiedot

Sisäänkirjaus Uloskirjaus. Yritystieto

Sisäänkirjaus Uloskirjaus. Yritystieto Sisäänkirjaus Uloskirjaus Yritystieto Kustannusarvio PartSmart Siirrä PartSmart tiedosto Näytä PartSmart ostoslistat Lataa PartSmartHinnasto Tuotteet Lisävarusteet SNOW ATV PWC Öljytuotteet Öljyt, Snow

Lisätiedot

Kokeen anominen Kennelliiton OmaKoira-palvelussa

Kokeen anominen Kennelliiton OmaKoira-palvelussa 1(10) Kokeen anominen Kennelliiton OmaKoira-palvelussa Vinttikoirakokeiden koeanomukset tehdään ensin Suomen Vinttikoiraliiton kilpailutietojärjestelmään. Kun Vinttikoiraliitton käsitellyt ja hyväksynyt

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus...

1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2. 1.1 Kirjautuminen... 2. 1.2 Käyttöliittymä... 2. 2 Uuden varauksen tekeminen... 3. 2.1 Normaali varaus... 1 Kirjautuminen ja Käyttöliittymä... 2 1.1 Kirjautuminen... 2 1.2 Käyttöliittymä... 2 2 Uuden varauksen tekeminen... 3 2.1 Normaali varaus... 3 2.2 Alustava Varaus... 5 2.2.1 Alustavan varauksen muuttaminen

Lisätiedot

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO

SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO PELAAJASIIRTOJEN OHJE VERSIO 1.7. PÄIVITETTY 31.5.2016 s. 1 SALIBANDYN PALVELUSIVUSTO - ohje pelaajasiirron tekemiseen. Tässä ohjeessa ei opasteta mistä seuran tunnuksen ja salasanan Palvelusivustolle

Lisätiedot

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen

Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen 1 Toimittajan laskusta maksun kirjaukseen Johdanto Maksujen kirjaaminen Odoo ssa on selväpiirteinen toimenpide, ja sen avulla voi myös seurata yrityksen tuloksen kehittymistä on-line. Erääntyneiden maksujen

Lisätiedot

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Mistä on kyse? Miten järjestelmä toimii? Miten voin ottaa työkalun käyttöön omassa kerhotoiminnassa? Syyskuu 2018 1 2 3 4 5 6 Mikä Suomisport? Tunnusten luonti

Lisätiedot

PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje Riku Kalinen

PAS-ilmo eli Xaltotun Käyttöohje Riku Kalinen PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje 11.11.2018 Riku Kalinen Sisällys Johdanto...2 Yleiskuva järjestelmästä...2 Käyttäjäryhmät...2 Käyttötapaukset...2 Käyttäjän ohje...2 Käynnistys...2 Käyttöliittymä...3

Lisätiedot

Jos olet uusi toimittaja, rekisteröidy käyttäjäksi oheisessa osoitteessa: http://bsp.basware.com Rekisteröityminen -välilehdellä.

Jos olet uusi toimittaja, rekisteröidy käyttäjäksi oheisessa osoitteessa: http://bsp.basware.com Rekisteröityminen -välilehdellä. Basware Supplier Portal (Toimittajaportaali) on työkalu, jonka avulla toimittaja voi luoda ja lähettää verkkolaskuja. Tämä pikaopas kertoo, miten rekisteröidyt asiakasorganisaatiosi toimittajaksi ja luot

Lisätiedot

Sisällysluettelo 1 Johdanto Root, koko Opalan pääkäyttäjä

Sisällysluettelo 1 Johdanto Root, koko Opalan pääkäyttäjä OPALA Käyttöohje Sisällysluettelo 1 Johdanto 4 2 Root, koko Opalan pääkäyttäjä...5 2.1 Sisäänkirjautuminen.5 2.2 Käyttäjätunnukset 6 2.2.1 Pääkäyttäjätunnukset.6 2.2.1.1 Luo. 7 2.2.1.2 Muokka/poista 8

Lisätiedot

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄN OHJE 2 S i v u SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen 3 2. Etusivunäkymä 4 3. Tapahtumat 5 3.1. Tapahtumaan ilmoittautuneet 6 3.2.

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa.

UUTTA. Hintaluokat. Hintaluokilla määritellään laituripaikkojen hinnat keskitetysti. Paikan hinta näkyy kaikkialla aina paikkatiedon ohessa. UUTTA (23.5.2015) Hintaluokat Aikaisemmin Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella - osa 2 Lisää tietoa laituripaikoista Muutoksia Käyttäjätiedot lomakkeella Muutoksia Veneen tiedot lomakkeella Maksulliset

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan nimetty sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

4 Google. Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17

4 Google. Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17 4 Google Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17 Googleen siirtyminen Avaa Firefox- tai Google Crome selain Siirry näkymättömään tilaan Google Cromessa näppäinyhdistelmällä (Ctrl + Shift + N) ja Firefoxissa

Lisätiedot

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Ohjeita Irman käyttöön 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Mene osoitteeseen irma.suunnistusliitto.fi Paina oikeasta yläkulmasta

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron OmaVero Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron Kirjaudu OmaVeropalveluun osoitteessa www.vero.fi/omavero. Klikkaa sinistä Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjautumisen jälkeen näytölle avautuu OmaVero-palvelun

Lisätiedot

Tikon Web-sovellukset

Tikon Web-sovellukset Toukokuu 2015 1 (11) Tikon Web-sovellukset Toukokuu 2015 2 (11) 1 Johdanto... 3 2 Silverlight sovellukset... 3 2.1 Windows... 3 2.1.1 Microsoft Silverlight... 3 2.1.2 Tablet-laitteet... 4 2.1.3 Selaimet...

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE

ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE 1 (5) ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE Opintojen toteutuksille tulee ilmoittautua SoleOPSissa niiden ilmoittautumisaikana joko HOPSilta tai toteutussuunnitelmalta. Ilmoittautumisajat - syksyn opinnoille 15.4.

Lisätiedot

Kirjaudu sisään palveluun klikkaamalla Omat kartat -painiketta.

Kirjaudu sisään palveluun klikkaamalla Omat kartat -painiketta. Kirjaudu sisään palveluun klikkaamalla Omat kartat -painiketta. Sisäänkirjauduttuasi näet palvelun etusivulla helppokäyttöisen hallintapaneelin. Vasemmassa reunassa on esillä viimeisimmät tehdyt muutokset

Lisätiedot

T R I P P E R. KÄYTETTÄVYYS - KONTROLLI - TEHOKKUUS S I S Ä LT Ö K Ä Y T T Ö O H J E

T R I P P E R. KÄYTETTÄVYYS - KONTROLLI - TEHOKKUUS S I S Ä LT Ö K Ä Y T T Ö O H J E K Ä Y T T Ö O H J E T R I P P E R. M a a i l m a n e n s i m m ä i n e n k i r j a n p i d o n t e k o ä l y S I S Ä LT Ö M A T K A L A S K U N T E K O K U I T T I E N L I S Ä Ä M I N E N R A P O R T O

Lisätiedot

ProTieto Oy. Verottajan ilmoitus. Käyttöohje

ProTieto Oy. Verottajan ilmoitus. Käyttöohje ProTieto Oy Verottajan ilmoitus Käyttöohje Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Kirjautuminen... 2 3. Web-liittymä... 2 3.1 Yrityksen tiedot... 2 3.2 Omat suomalaiset työntekijät... 3 Uuden työntekijätiedon lisääminen...

Lisätiedot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot -palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot SISÄLTÖ 1 Kirjautuminen OmaVeroon... 2 2 Ilmoituksen antaminen... 2 3 Verolajin tietojen tarkastelu... 2 4 Maksaminen... 3 5 Viitenumero... 4 6 Saldoerittely ja

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

Uskonto 10, matikka 4?

Uskonto 10, matikka 4? Uskonto 10, matikka 4? - Kimpan hyvä taloudenhoito, tilinavaus ja kirjanpito Johanna Heinonen Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry Kimpan hyvä taloudenhallinta Kimpalle avataan tili, jonne osakkaat

Lisätiedot

AutoFutur/KoneFutur lisäohje

AutoFutur/KoneFutur lisäohje Örumin 6-numeroisten tuoteryhmien käyttöönotto Yleistä Örumilla on tähän mennessä ollut käytössään 3-numeroiset alennusryhmät ja 6-numeroiset seurantaryhmät. Useimmille käyttäjille on riittänyt että ohjelmaan

Lisätiedot

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv).

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). 31.3.2011 1(14) Käännetty arvonlisäverovelvollisuus (alv). Käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden laajennettu käyttö tulee voimaan 1.4.2011. Tämä vaikuttaa eniten rakennusalaan. Jos haluat tietää koskeeko

Lisätiedot

Ajankohtaiskatsaus Tilituki Pro 2016.1

Ajankohtaiskatsaus Tilituki Pro 2016.1 Ajankohtaiskatsaus Tilituki Pro 2016.1 Softsalo Oy Tammikuu 2016 2016.1-ohjelmapäivitys, yleistä - Uuden ohjelmaversion voi asentaa helpoiten ohjelman alkuruudun Internetpäivitys-toiminnolla tai internetsivulta

Lisätiedot

Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa.

Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa. Kuljettajan ohje Eksote -tilaukset Taksi Helsingin MTI-välitysjärjestelmässä Eksote-tilauksen ajaminen poikkeaa tavallisesta taksintilauksesta muutamin osin, jotka käydään läpi tässä ohjeessa. Eksote -kyytien

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE

ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE 1 (8) ILMOITTAUTUMINEN OPINNOILLE Opintojen toteutuksille tulee ilmoittautua SoleOPSissa niiden ilmoittautumisaikana joko HOPSilta tai toteutussuunnitelmalta. Ilmoittautumisajat - syksyn opinnoille 15.4.

Lisätiedot

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen.

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 2. Lainan myöntämisen yleiset edellytykset Luotonantaja voi myöntää

Lisätiedot

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE htila on Porin yliopistokeskuksen yksiköiden tarpeisiin kehitelty tilavarausohjelma. Varausohjelman lisäksi htila sisältää Kalenteri-ohjelman,

Lisätiedot

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan SUOMEN SALIBANDYLIITTO SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ OHJEEN VERSIO 1.4. (s. 1) Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan Seuraavilla sivuilla opastamme tekemään ilmoittautumisen liiton

Lisätiedot

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy

TIKON siivoukset. Taloushallinnon kumppani Copyright TIKON Oy TIKON siivoukset 22.5.2017 1 KUUKAUSITTAIN TEHTÄVIÄ TOIMENPITEITÄ Tiliotteiden arkistoiminen Tiliotteiden poistaminen Tapahtumien lukitseminen Tyhjien kausien poistaminen Laskureskontran nollalaskujen

Lisätiedot

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN 15.8.2014 Yleistä Opiskelija voi ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi myös WebOodin kautta. Läsnäolevaksi ilmoittautuva opiskelija voi maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun,

Lisätiedot

Joukkuekilpailu Motissa Pikaohje

Joukkuekilpailu Motissa Pikaohje Joukkuekilpailu Motissa Pikaohje Motissa jokainen tapahtuman joukkuekilpailu käsitellään omana lajinaan. Näin joukkuekilpailun joukkue voi koostua useamman eri luokan kilpailijoista. Joukkuekilpailuun

Lisätiedot

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Saunalahti Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa

Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa Projektien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen tiliöintitietojen muuttaminen Travelissa Katso yleisohjeet matkasuunnitelman ja matkalaskun tekemiseen Loorasta Travelin Matkustajan ohjeesta; https://www.loora.fi/intra/download/materials/henkilöstöasiat/hh-sarja/matkustaminen/travel_matkustajan%20ohje.pdf

Lisätiedot

UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN...

UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN... Sisällys UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN... 7 PIKAOHJE SUOMISPORTIN KÄYTTÖÖN Voidaksesi ilmoittautua

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun

Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun Ilmoittautuminen kansalliseen, SM-, AM- tai avoimeen kilpailuun 1. Kirjaudu IRMAan suunnistajana. 2. Valitse kilpailukalenterista se kilpailu, johon haluat ilmoittautua ja paina Ilmoittaudu. Vain niihin

Lisätiedot

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen.

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen. Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY

Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Laatija: Staria Oyj Ostolaskujen käsittelyohje versio 0.1 Hyväksyjä: Jukka Suonvieri 18.08.2010 OSTOLASKUJEN KÄSITTELY Jeeves eattest ostolaskujen kierrätys Tarkastettavista/hyväksyttävistä ostolaskuista

Lisätiedot

Uuden yrityksen perustaminen MaestroNG, Kuittisovelluksen käyttöönotto Ja Integrointiasetukset

Uuden yrityksen perustaminen MaestroNG, Kuittisovelluksen käyttöönotto Ja Integrointiasetukset Uuden yrityksen perustaminen MaestroNG, Kuittisovelluksen käyttöönotto Ja Integrointiasetukset 1 Jos yritystä ei ole vielä perustettu MaestroNG:hen, aloita perustamalla uusi yritys MaestroNG:hen alla olevan

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien käsittely

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien käsittely Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien käsittely Suomen Kennelliitto ry. 9.5.2014 2(7) Pätevyyksien käsittely Sisältö: Pätevyydet -sivun näkyminen... 3 Pätevyydet -sivun

Lisätiedot

myclub-pikaohje jojoille

myclub-pikaohje jojoille Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/12 myclub-ohje jojoille 9.4.2014 myclub-pikaohje jojoille 1 Mikä on myclub? PEP ottaa vuoden 2014 aikana käyttöön myclub-jäsenpalvelun, jonka avulla tullaan hoitamaan seuran:

Lisätiedot

LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0. Käyttöohje 2013

LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0. Käyttöohje 2013 LASKUTTAJAILMOITUKSEN TEKO- OHJELMA V.2.0 Käyttöohje 2013 19.2.2013 1 Laskuttajailmoituksen teko-ohjelma v.2.0 Sisällysluettelo 1 Laskuttajailmoitusohjelma... 2 2 Laskuttajailmoituksen tekeminen... 2 3

Lisätiedot

Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille

Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille Käyttöohje - YTL:n sähköinen asiointi 16.5.2016 Ohje ylioppilastutkintolautakunnan sähköisen asiointipalvelun käyttäjille 1 Tervetuloa sähköisen asioinnin käyttäjäksi! 1.1 Kuka asiointipalvelua käyttää?

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Tavoitettavuusasetusten hallinta Oma Elisa -käyttöliittymällä Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6 18.2.2009 1/6 Balanssista on kaksi erilaista laskutusohjelmatuotetta, Balanssi Easy laskutus ja Balanssi laskutus. Alla olevassa taulukossa on tuotteiden ominaisuudet ja eroavaisuudet. Merkkien selitykset:

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT...

ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT... Sivu 1/7 Sisällysluettelo Päästäksesi haluamaasi kohtaan napauta otsikkoa hiirellä. ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT... 2 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN... 2 ILMOITTAUTUMINEN-NÄKYMÄ... 2 YHTEISTYÖMAAT-NÄKYMÄ...

Lisätiedot

1 Rekisteröityminen Supplier Portal palvelun käyttäjäksi

1 Rekisteröityminen Supplier Portal palvelun käyttäjäksi Ostoreskontra Supplier Portal toimittajaportaali -ohje Sivu 1 / 15 SUPPLIER PORTAL TOIMITTAJAPORTAALI OHJE TOIMITTAJILLE Verkkolaskutuspalvelun käyttöönottamiseksi laskun lähettäjän tulee rekisteröityä

Lisätiedot

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Sensen perusraportit ratsastusseuroille Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Raporttinäkymä / Työpöytä Tallennetut raportit: aukeavat valmiiseen Excel-raporttiin Tallennetut haut: pohjalla valmiit hakuehdot,

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

EKS myclub pikaohje Jojoille

EKS myclub pikaohje Jojoille 1(12) Espoon-kiekkoseura RY MyClub-ohje Joukkueenjohtajille EKS myclub pikaohje Jojoille 1 Mikä on myclub? myclub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköinen jäsenpalvelu, jonka avulla yhteisö hallinnoi

Lisätiedot

Netsor Webmailin käyttöohje

Netsor Webmailin käyttöohje Netsor Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen

Lisätiedot

Procountorin uudet ominaisuudet versiojulkaisussa 16.0.

Procountorin uudet ominaisuudet versiojulkaisussa 16.0. Procountorin uudet ominaisuudet versiojulkaisussa 16.0. Yhteenveto Uudistimme käyttäjät ja käyttöoikeudet näkymää ja paransimme sekä näkymän käytettävyyttä, että toiminnallisuutta. Lisäksi paransimme uusien

Lisätiedot