Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna"

Transkriptio

1 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina kello Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filen Jussi Hanska Anja Huostila Anna-Kaisa Häppölä Anniina Iivonen Jaana Kivikko Heikki Lindroth Pentti Nyholm Juuso Ahonen Seppo Eloranta Maila Perälahti puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen (saapui ) jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen varajäsen varajäsen Erkki Alanen Leena Pietilä ykv pj. ykv vpj Marco Björkskog, Mikko Hieta, Kai Kauppinen, Petri Laine, Eija Rantala, Heli Ulvinen, Tapani Vanhanen Käsitellyt asiat Allekirjoitukset Puheenjohtaja Timo Kalaja Sihteeri Kai Kauppinen n tarkistus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Pentti Nyholm Anniina Iivonen yleisesti nähtävänä Paikka ja aika Hämeenlinnan kirkkoherranvirasto Todistaa Talousjohtaja Kai Kauppinen

2 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 2 90 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Alkuhartauden yhteydessä veisattiin virsi Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille sähköpostilla ja kirjepostina perjantaina Yhteisen kirkkoneuvoston kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 92 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslistan mukainen järjestys. 93 ntarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ntarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pentti Nyholm ja Anniina Iivonen.

3 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 3 94 Ilmoitusasiat Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin päätös 457 / Aloite seurakuntajaon muutoksesta, Tuuloksen seurakunta Kirkkohallituksen yleiskirje nro 19 / 2017 Sisällissodan muistovuosi Kirkkohallituksen yleiskirje nro 20 / 2017 Piispainkokouksen päätös muun kirkon jäsenen osallistumisesta ehtoolliseen Hämeenlinna-Vanajan seurakuntakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 11/2017 Kalvolan seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 6/2017 Lammin seurakuntaneuvoston kokouspöytäkirja 7/2017 Seurakuntayhtymän johtoryhmän kokousmuistio 10/2017 Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

4 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 4 95 Viranhaltijoiden päätösluettelot Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja talousjohtaja pitävät tekemistään viranhaltijapäätöksistä päätösluetteloja ja heidän on toimitettava päätösluettelot yhteiselle kirkkoneuvostolle tiedoksi seuraavaan kokoukseen (Hml srky:n yhteisen kirkkoneuvoston ohjesääntö 22 ). Yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ei ole tehnyt viranhaltijapäätöksiä. Talousjohtajan päätökset numerot / 2017 ovat nähtävillä kokouksessa. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto 1. hyväksyy talousjohtajan päätösluettelot 2. ei käytä otto-oikeuttaan päätöksiin.

5 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 5 96 Seurakuntayhtymän verotulokertymä ja tuloslaskelma Liitteenä 1 on seurakuntayhtymän kirkollisveron tilitykset vertailuineen ajalta ja liitteenä 2 seurakuntayhtymän tuloslaskelma ajalta Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedoksi.

6 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 6 97 Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Talous- ja henkilöstöjaosto 2 / / 24 Seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnittelu on rullaava siten, että talousarvion valmistamisen yhteydessä laaditaan kolmen vuoden suunnitelma, jossa talousarviovuosi on ensimmäinen ja sen lisäksi suunnittelu kattaa kaksi seuraavaa vuotta. Tällä kertaa laaditaan talousarvio vuodelle 2018, taloussuunnitelma vuosille sekä vuosien toimintasuunnitelmat. Talousarvion 2018 valmistelussa keskeisin ajatus on ollut, että talousarvio-raamissa seurakuntayhtymän tilinkauden tuloksen tulee olla ylijäämäinen ja kassavirran positiivinen. Näin laadittu talousarvioraami vuodelle 2018 päätyy euron ylijäämään (vuoden 2017 budjetoitu ylijäämä euroa) eli käytännössä nollatulokseen. Eri toimintayksiköiden määrärahat pienenevät vuoden 2017 talousarviosta siten, että määrärahat ovat vuoden 2016 talousarvion tasolla (yksiköiden sisällä voidaan toki tehdä sisäisiä muutoksia määrärahojen jaossa). Seurakuntien ja seurakuntayhtymän jako-osuudet säilyvät ennallaan 60/40 prosenttia. Pienemmille seurakunnille jaetaan edelleen seurakuntayhtymän jako-osuudesta ns. rakennemuutostukea euroa perussäännön tulonjako määräyksestä poiketen. Samoin perussäännön mukaisen verotulojaon osalta edelleen 8 prosenttia jätetään jakamatta, jotta talousarvion nollatulos voidaan saavuttaa. Kiinteistöstrategia määrittää tarkemmin ensisijaiset investointikohteet. Isompien korjaustöiden osalta varaudutaan tekemään myös lisätalousarvio tarpeen mukaan. Investoinnit rahoitetaan omarahoituksella. Ansiotuloista kertyviä kirkollisveroja arvioidaan kertyvän ( ) euroa. Valtionkorvausta ennustetaan kertyvän euroa. Näiden osalta tuloja siis arvioidaan kertyvän yhteensä ( ) euroa. Kirkollisverotulojen ennakoidaan laskevan vuoden 2016 toteutuneesta verotuksesta n. 3,0 %. Lisäksi talousarvion valmistelussa arvioidaan rahoitustuottoja kertyvän ( ) euroa. Omaisuuden realisoinnista arvioidaan tuloja kertyvän ( ). Lisäksi talousarvion valmistelussa lähdetään siitä, että vakituisen henkilölukumäärä pysyy ennallaan eivätkä palkat juuri nouse. Liitteenä on talousarvion laatimisohje. Ohjeessa mukana on raamin valmistelussa tehty esitys tuloslaskelmaosasta vuoden 2018 talousarvion raamiksi sekä käyttötalousosan menokehysesitys vuodelle Talous- ja henkilöstöjaosto käsittele ja hyväksyy liitteen mukaisen vuoden 2018 talousarvion laadintaohjeen ja lähettää sen edelleen yhteisen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja vahvistettavaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto 5 / / 68 Liitteenä on talousarvion laatimisohje. Ohjeessa mukana on raamin valmistelussa tehty esitys tuloslaskelmaosasta vuoden 2018 talousarvion raamiksi sekä käyttötalousosan menokehysesitys vuodelle Yhteinen kirkkoneuvosto käsittele ja vahvistaa liitteen mukaisen vuoden 2018 talousarvion laadintaohjeen.

7 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 7 Talous- ja henkilöstöjaosto 3 / / 40 Kokouksissaan lokakuun 2017 aikana ovat seurakuntayhtymän seurakunnat sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta valmistelleet ja osaltaan hyväksyneet tulevien vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmat. Niistä on koottu liitteen mukainen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Talousarvion laadinnassa pohjana on ollut yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessaan vahvistama budjettiraami. Talousarvion laadinnan perusteet olivat seuraavia: 1) Talousarvion tulee olla ylijäämäinen ja tämä tavoite toiminnan osalta saavutettiin. Talousarvioesityksen euron alijäämäisyys aiheutuu kokonaisuudessaan euron määrärahavarauksesta syksyn 2018 seurakuntavaaleihin (vaalikirje 30 T, 25 T ilmoittelu ja muut kulut, 20 T vaalivirkailijoiden palkkiot ja muut kulut). 2) Talousarvio esitys on valmisteltu ns. nollapohjabudjettina ja toimintayksiköiden määrärahat pienenevät vuoden 2017 talousarviosta siten, että määrärahat ovat vuoden 2016 talousarvion tasolla. 3) Ansiotuloista kertyviä kirkollisveroja arvioidaan kertyvän ( ) euroa. Valtionkorvausta ennustetaan kertyvän euroa. Näiden osalta tuloja siis arvioidaan kertyvän yhteensä ( ) euroa. Kirkollisverotulojen ennakoidaan laskevan vuoden 2016 toteutuneesta verotuksesta n. -3,0 %. 4) Seurakuntien ja seurakuntayhtymän jako-osuudet säilyvät ennallaan 60/40 prosenttia. Pienemmille seurakunnille jaetaan edelleen seurakuntayhtymän jako-osuudesta ns. rakennemuutostukea euroa perussäännön tulonjako määräyksestä poiketen. Samoin perussäännön mukaisen verotulojaon osalta edelleen noin 8 prosenttia jätetään jakamatta, jotta talousarvion nollatulos voidaan saavuttaa. 5) Lisäksi talousarvion valmistelussa arvioidaan rahoitustuottoja kertyvän ( ) euroa. Omaisuuden realisoinnista arvioidaan tuloja kertyvän ( ). 6) Tuloveroprosentti 1,30 % vahvistettiin yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa varainhoitovuodelle ) Kirkolla on hyväksytty uusi virka- ja työehtosopimus ajalle , mikä noudattaa työmarkkinajärjestöjen neuvottelemaa kilpailukykysopimusta. Uutta sopimusta neuvotellaan parasta aikaa. Talousarvioesityksessä on varauduttu vajaan prosentin palkankorotuksiin. 8) Kiinteistöstrategiaan pohjautuvia isompia investointeja ei ole talousarviossa huomioitu. Hankkeiden rahoitus päätetään erikseen lisätalousarvioilla, jotka yhteinen kirkkovaltuusto käsittelee ja hyväksyy. Seurakuntayhtymän käyttötalousosan nettomenot ovat yhteensä euroa (vuonna euroa). Tuloslaskelmassa vuosikatteen määrä on ( ) euroa ja alijäämäksi jää (+7.433) euroa. Verotulojen määräksi on arvioitu ( ) euroa. Satunnaisten erien tuottoihin on arvioitu myyntituloja ( ) euroa, jotka toteutetaan myymällä asunto-osakkeita ja tontteja. Ehdotetut investoinnit vuodelle 2018 ovat ( ) euroa. Talous- ja henkilöstöjaosto käsittelee liitteen mukaisen vuoden 2018 talousarvion ja toimintasuunnitelman vuosille ja lähettää sen yhteisen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi.

8 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 8 Valtuutettiin taloustoimisto tekemään kirkolliskokouksen kokouksessaan päättämät muutokset (kirkon keskusrahastomaksu, lisäeläkemaksu ja työnantajan eläkemaksu) talousarviokirjaan. Yhteinen kirkkoneuvosto 6 / / 83 Kirkolliskokouksen tekemät päätökset aiheuttivat muutoksia talousarviokirjan lukuihin seuraavasti: Seurakuntayhtymän käyttötalousosan nettomenot ovat yhteensä euroa (vuonna euroa). Tuloslaskelmassa vuosikatteen määrä on ( ) euroa ja ylijäämäksi jää (7.433) euroa. Liitteenä on toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille ) Yhteinen kirkkoneuvosto käsittelee ja esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi liitteen mukaisen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille ) Yhteinen kirkkoneuvosto lähettää liitteen mukaisen asiakirjan edelleen seurakuntaneuvostoille lausunnon antamista varten. Seurakuntaneuvostojen tulee antaa lausunto Hämeenlinnan seurakuntayhtymän talousarviosta ja toimintasuunnitelmista ennen kuin yhteinen kirkkovaltuusto tekee päätöksen asiasta (KJ 10:14) kokouksessaan Yhteinen kirkkoneuvosto Hämeenlinna-Vanajan (23.11.) ja Lammin (22.11.) seurakuntaneuvostot ovat kokouksissaan käsitelleet asiakirjan ja puoltavat sen hyväksymistä. Hauhon (12.12.), Kalvolan (12.12.) ja Tuuloksen (kokousaika avoin) seurakuntaneuvostot käsittelevät asian kokouksissaan ennen yhteisen kirkkovaltuuston kokousta. a) Yhteinen kirkkoneuvosto toteaa, että saadut seurakuntaneuvostojen lausunnot puoltavat vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymistä yhteisen kirkkoneuvoston esittämässä muodossa. b) Yhteinen kirkkoneuvosto esittää, että yhteinen kirkkovaltuusto: 1. vuoden 2018 talousarvion osalta: 1.1. hyväksyy toimintasuunnitelman vuodelle 2018 ja vahvistaa seurakuntien ja yhtymän työmuotojen tavoitteet sitovina noudatettaviksi,

9 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu hyväksyy talousarvion vuodelle 2018, jossa käyttötalousosan toimintakate on euroa, tuloslaskelmaosassa tilikausi jää ylijäämäiseksi euroa ja investointiosassa investoinnit ovat euroa, 1.3. oikeuttaa yhtymän taloustoimiston tekemään talousarvioon ja sen perusteluihin mahdollisesti tarvittavat oikaisuluonteiset paino- ja laskentateknilliset korjaukset, 2. vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman osalta: 2.1. hyväksyy vuosien toimintasuunnitelman.

10 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Hautainhoitorahaston talousarvioehdotus ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 6 / / 75 Seurakuntayhtymän hautausmaa-alueet hoidetaan talousarviovaroin, mutta hautojen hoitoon ei kirkkolain mukaan saa käyttää seurakunnan varoja. Seurakuntayhtymällä on korvauksesta hoitoon otettujen hautojen hoitoa varten hautainhoitorahasto. Kun omaiset antavat haudan hoidettavaksi, heidän maksamansa hoitomaksu ohjautuu hautainhoitorahastoon. Hautainhoito-rahasto muodostaa erillisen taseyksikön ja sillä on oma talousarvio. Hautainhoitorahasto sisältyy seurakunnan taseen toimeksiantojen varoihin ja pääomiin. Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin, Rengon ja Tuuloksen seurakuntien hautainhoitorahastot on yhdistetty yhdeksi Hämeenlinnan seurakuntayhtymän hautainhoitorahastoksi alkaen. Talousarvion tulot muodostuvat määräaikaisten hoitosopimusten pääomasta, kesähoitosopimuksista, vuokra-, korko- ja sijoitustuloista. Huomattavin osa menoista on henkilökunnan palkkausmenot sivukuluineen. Muut menot koostuvat palveluiden ja tarvikkeiden ostoista sekä vuokramenoista. Hoitotyö ajoittuu pääosin touko-syyskuulle ja silloin hoitotyötä varten palkatun henkilökunnan määrä on suurimmillaan. Ehdotus hautainhoitorahaston vuoden 2018 talousarvioksi (numero-osa) on liitteenä 3 ja sopimushautojen toimintasuunnitelma vuodelle 2018 liitteenä 4. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Johtokunta käsittelee ja hyväksyy liitteen 3 mukaisen hautainhoitorahaston talousarvion vuodelle 2018 ja liitteen 4 mukaisen sopimushautojen toimintasuunnitelman vuodelle 2018 sekä lähettää ne edelleen yhteisen kirkkoneuvoston vahvistettavaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta käsittelee asian kokouksessaan Esitys hautainhoitorahaston vuoden 2018 talousarvioksi on liitteenä 3 ja esitys sopimushautojen toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2018 on liitteenä 4. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto vahvistaa liitteen 3 mukaisen hautainhoitorahaston talousarvion ja liitteen 4 mukaisen sopimushautojen toimintasuunnitelman vuodelle 2018.

11 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Seurakuntayhtymän taloussäännön päivittäminen Talous- ja henkilöstöjaosto 3 / / 34 Kirkkolain 15 luvun 4 mukaan seurakuntayhtymän kirjanpitovelvollisuuteen, kirjanpitoon ja tilinpäätökseen sovelletaan kirjanpitolakia. Toiminta- ja taloussuunnitelmasta, talousarviosta, varojen ja omaisuuden hoitamisesta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja toimintakertomuksesta sekä tilintarkastuksesta säädetään tarkemmin kirkkojärjestyksessä. Taloudenhoidon järjestämisestä määrätään tarkemmin yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymässä taloussäännössä. Vuoden 2009 seurakuntaliitoksen jälkeen on seurakuntayhtymän taloussääntöä edellisen kerran päivitetty tammikuussa 2012, jolloin nyt voimassa oleva taloussääntö hyväksyttiin yhteisessä kirkkovaltuustossa. Kirkkohallitus on yleiskirjeellään nro 2/2017 ( ) antanut seurakuntayhtymille uuden päivitetyn taloussääntömallin ja tätä mallia on taloussääntöä laadittaessa noudatettu huomioiden omat erityispiirteemme ja taloudenhoidossa tapahtuneet muutokset (mm. liittyminen KiPan asiakkaaksi). Liitteenä on ehdotus Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännöksi sekä Seurakuntayhtymän taloussääntö (malli). Seurakuntayhtymän tilintarkastajat ja taloustoimiston henkilöstö ovat käsitelleet päivitetyn taloussäännön kokouksessaan Talous- ja henkilöstöjaosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi liitteen mukaisen Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön. Yhteinen kirkkoneuvosto Liitteenä 5 on ehdotus Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännöksi sekä Seurakuntayhtymän taloussääntö (malli). Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi liitteen 5 mukaisen Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön.

12 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Seurakuntayhtymän taseen oman pääoman muutoskirjaus Talous- ja henkilöstöjaosto 3 / / 35 Kun Hämeenlinnan seurakuntayhtymä perustettiin , kirjattiin avaavaan taseen vastattavaa puolelle omaan pääomaan tili Muut omat rahastot ,17 euroa. Tilin saldo koostui yhtymään liittyneiden kuuden seurakunnan taseiden aiempina vuosina kertyneistä ylijäämistä. Tilin saldo on pysynyt muuttumattomana koko yhtymän toiminnan ajan ja yhtymän aikaiset yli- ja alijäämät on vuosittain kirjattu Tilikauden yli-/alijäämä tilille. Tilintarkastajien kanssa käydyissä keskusteluissa on todettu, että tilin Muut omat rahastot saldo voidaan siirtää osaksi peruspääomaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöksellä. Talous- ja henkilöstöjaosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se esittäisi yhteiselle kirkkovaltuustolle seurakuntayhtymän taseen tilin Muut omat rahastot saldon ,17. euroa siirtämistä osaksi peruspääomaa. Yhteinen kirkkoneuvosto Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle seurakuntayhtymän taseen tilin Muut omat rahastot saldon ,17. euroa siirtämistä osaksi peruspääomaa.

13 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Hoitamattomien hautojen kuulutusmenettely Lammin hautausmaalla Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 6 / / 77 Lammin hautausmaalla tehdyssä inventoinnissa heinä- ja syyskuussa 2017 on kartoitettu hautoja, joiden hoito on katsottu olennaisesti laiminlyödyksi. Hoidon laiminlyönnillä tarkoitetaan esim. villiintynyttä kukkatilaa tai rikkakasvien valtaamaa haudan pintaa ja vinossa olevaa tai kaatunutta muistomerkkiä. Tällaisia hautoja on yhteensä 430 kpl. Hoitamattomat haudat on valokuvattu. KL 17:5 3. mom. Jos haudan hoito on olennaisesti laiminlyöty, kirkkoneuvosto voi velvoittaa hautaoikeuden haltijan kunnostamaan haudan vuoden määräajassa siitä, kun päätös on annettu hänelle tiedoksi. Jollei hän sitä tee, kirkkoneuvosto voi julistaa hautaoikeuden menetetyksi. Päätöksestä on tiedotettava 24 luvun 11 :n 1 momentissa säädetyllä tavalla. 4. mom. Milloin hautaoikeuden haltijasta tai hänen olinpaikastaan ei saada tietoa, ilmoitus 3 momentissa tarkoitetusta tai hautaustoimilain 14 :n 3 momentissa tarkoitetusta tai muusta hautaa koskevasta päätöksestä tai ilmoituksesta on pantava tiedoksi haudalle. Päätöksestä tai ilmoituksesta on lisäksi kuulutettava paikkakunnalla yleisesti leviävässä sanomalehdessä. KL 24:11 3. mom. Hautaoikeuden haltijan katsotaan saaneen 17 luvun 5 :n 4 momentissa tarkoitetusta päätöksestä tiedon, kun sitä koskeva kuulutus on julkaistu lehdessä. Mikäli hautoja palautuu seurakuntayhtymälle, niitä voidaan hyödyntää uudelleen hautauksiin tai istutuksiin. Palautuvilla haudoilla saattaa olla myös taiteellisesti arvokkaita muistomerkkejä tai ne voivat olla henkilöhistoriallisesti tärkeitä, jolloin ne säilytetään ennallaan. Liitteen mukaisilla haudoilla, joiden hoito on laiminlyöty, toimitetaan KL 17:5 mukainen hoitamattomien hautojen kuulutusmenettely. Yhteisen kirkkoneuvoston päätöksestä, joka koskee hoitamattomien hautojen kuulutusta, ilmoitetaan seurakuntayhtymän verkkosivuilla, Hämeen Sanomissa ja Keski-Hämeessä. Johtokunta hyväksyy kuulutusmenettelyn ja esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle listattujen hautojen kuuluttamista hoitamattomina. Yhteinen kirkkoneuvosto Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta käsittelee asian kokouksessaan ja asian päätösesitys annetaan kokouksessa. Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy kuulutusmenettelyn ja liitteen 6 mukaisten hautojen kuuluttamisen hoitamattomina.

14 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Työsuojelupäällikön nimeäminen ja työnantajan edustajien nimeäminen yhteistyötoimikuntaan vuosille Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeessä A8 / 2017 todetaan, että nykyisten työsuojeluvaltuutettujen ja varavaltuutettujen sekä yhteistyötoimikuntien toimikausi päättyy Vuoden vaihteessa alkavaa seuraavaa nelivuotista toimikautta koskevat työsuojeluvaltuutettujen valinnat ja yhteistyötoimikunnan asettaminen on tehtävä syksyn aikana mennessä. Kirkon työmarkkinalaitos on pääsopijajärjestöjen kanssa neuvoteltuaan laatinut valintojen käytännön toteuttamista varten ohjeen, jonka mukaisesti jäsenet valitaan. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteistyötoimikunnan kokoonpano toimikaudella on noudattanut 8-jäsenistä kokoonpanoa: kolme työntekijöiden luottamusmiestä, kaksi työsuojeluvaltuutettua ja kolme työnantajan edustajaa. Kokoonpano on työnantajapuolen ja työntekijöiden kesken paikallisesti sopima. Yhteistyötoimikunnan kokouksessa päätettiin, että 8- jäsenen yhteistyötoimikunta on Hämeenlinnan seurakuntayhtymälle riittävä ja sopiva ja samalla jäsenmäärällä toimitaan tuleva toimikausi Joulukuun päivinä järjestetään seurakuntayhtymässä työsuojeluvaltuutettujen vaali. Luottamusmiehinä yhteistyötoimikunnassa jatkavat diakoniatyöntekijä Riitta Savander (Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry), vahtimestari Ilona Seppänen (Kirkon alat ry) ja erityisammattimies Sami Takala (Kirkon alan Unioni ry). Heidän toimikausi määräytyy luottamusmiesvaalien toimikausien mukaisesti. Yhteinen kirkkoneuvosto nimesi työnantajan edustajiksi yhteistyötoimikuntaan yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajan Timo Kalajan (varajäsen Timo Korpinen), talousjohtaja Kai Kauppisen (työsuojelupäällikkö vuodesta 2001 alkaen, varajäsen Eija Rantala) ja Lammin kirkkoherra Heli Ulvisen (varajäsen Antti Herkkola). Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto nimeää vuosiksi työsuojelupäälliköksi talousjohtaja Kai Kauppisen (varalla kiinteistöpäällikkö Eija Rantala). 2. yhteistyötoimikuntaan työnantajan edustajaksi yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja Hämeenlinna-Vanajan kirkkoherran Timo Kalajan (varajäsen perheasian neuvottelukeskuksen johtaja Timo Korpinen), seurakuntayhtymän talousjohtajan Kai Kauppisen (varajäsen seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Eija Rantala) ja Lammin kirkkoherran Heli Ulvisen (varajäsen Kalvolan kirkkoherra Kalle Roine).

15 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 15 Lisäksi kokouksessa todettiin, että seurakuntayhtymän työsuojeluvaltuutettujen vaalia ei tarvitse järjestää, koska ehdolle asettuneita oli sama määrä kuin valittavia ja vaalista tuli ns. sopuvaali. Valituksi seurakuntatyön ja seurakuntien toimistotyön osalta tulivat työsuojeluvaltuutetuksi Lasse Saraste (nuorisotyönohjaaja, Hml-Vja), 1. varavaltuutetuksi Minna Lappalainen (seurakuntapastori, Hml-Vja) ja 2. varavaltuutetuksi Seija Puusaari (diakonissa, Hml-Vja). Valituiksi seurakuntayhtymän tehtävissä työskentelevien osalta tulivat työsuojeluvaltuutetuksi Nina Kainulainen (seurakuntaemäntä), 1. varavaltuutetuksi vahtimestari Petra Saraste ja 2. varavaltuutetuksi erityisammattimies Erik Topi.

16 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu Muut asiat 104 Seuraava kokous Puheenjohtajan päätösesitys: Seuraava yhteisen kirkkoneuvoston kokous pidetään torstaina klo Vanajan seurakuntakodilla. Kevään muut kokouspäivät ovat 22.2., 22.3., ja Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus an liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todettiin pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 106 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 16.11.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 90 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 19.08 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 9.11.2017 kello 18.00 19.22 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 9.11.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 19.32 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.3.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA. Aika Kokous torstaina 19.11.2015 kello 18.00, kahvitarjoilu klo 17.

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA. Aika Kokous torstaina 19.11.2015 kello 18.00, kahvitarjoilu klo 17. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Aika Kokous torstaina 19.11.2015 kello 18.00, kahvitarjoilu klo 17.45 Paikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Jakelu Kalaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 6.10.2016 kello 18.00 20.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jussi Hanska Anja Huostila

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 16.11.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 75 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Häppölä Anna-Kaisa Iivonen Anniina Kilpeläinen Heikki. Lindroth Heikki

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Häppölä Anna-Kaisa Iivonen Anniina Kilpeläinen Heikki. Lindroth Heikki YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 16.11.2017 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Kalaja Timo puheenjohtaja Ansaharju Aulis varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 4.5.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 4.5.2017 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Jari Eerola Iija Filen Anja Huostila Anniina

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 31.8.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 60 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 31.8.2017 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari Eerola

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.1.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.3.2019 kello 18.00 19.44 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Keskusseurakuntatalolla, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Joulupuuro ja kokouskahvit

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 15.11.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 68 - xx Allekirjoitukset

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.1.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1-15- Allekirjoitukset

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous n:o 6 / KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

HÄMEENLINNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous n:o 6 / KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Valon Sali, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 15.11.2018 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Iija Filen Jussi Hanska

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 10.11.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 17.11.2016 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Iija Filen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 7.12.2016 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 10.11.2016 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Antti Puuska

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2016 Kirkkovaltuusto 17-30 Aika 1.11.2016 klo 18.00 19.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Hänninen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 49 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 23.8.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 7.12.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 88 - xx-

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 23.3.2017 kello 17.30 20.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari Eerola Iija

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Erkki Jaalama varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 13.6.2019 kello 18.00 19.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 20.06 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 5. Kokouspaikka Lammin seurakuntatalon kokoushuone, Katariinantie 2

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 5. Kokouspaikka Lammin seurakuntatalon kokoushuone, Katariinantie 2 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 12.9.2018 klo 17-17.45 Kokouspaikka Lammin seurakuntatalon kokoushuone, Katariinantie 2 Läsnä Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Heikki Lindroth jäsen, kokouksen puheenjohtaja.

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Heikki Lindroth jäsen, kokouksen puheenjohtaja. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 8.11.2018 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Heikki Lindroth

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 8.11.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä.

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 23.8.2018 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.9.2013 klo 17.00-17.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Heli Ulvinen, kirkkoherra, puheenjohtaja Anja Huostila, jäsen Matti Koukkula, varajäsen Aki Kaivola,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.4.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 5.9.2017 klo 18.00-20.20 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 20.32 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 20.22 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filén

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 4/2017 Kokousaika Tiistai 19.12.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Nimenhuuto 38 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot