SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE"

Transkriptio

1 SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE Päivitetty KIRJAUTUMINEN a) Kirjoita selaimen osoiteriville tai kirjaudu Judoliiton kotisivuilla olevasta linkistä b) Anna ylläpitäjältä saamasi käyttäjätunnus ja salasana c) Klikkaa Kirjaudu-painiketta d) Mikäli kuulut useampaan käyttäjäryhmään, eteen avautuu näkymä, josta pääset valitsemaan, minkä ryhmän oikeuksilla haluat kirjautua sisään. Klikkaa Kirjaudupainiketta kyseisen roolin kohdalta. Ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi vaihda salasana sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta. 2.HENKILÖTIETOJEN HALLINNOINTI 2.1.Yleistä Ohjelmisto avautuu JÄSENTIEDOT -välilehteen (valintanappi vasemmassa yläkulmassa) aakkosissa ensimmäisen henkilön tietoihin. Henkilötiedot jakautuvat Perustiedot-, Yhteystiedot-, Organisaatiot-, Jäsenyydet,- Tehtävät- ja Lisätiedot -välilehdille. Jäsentietoja hallinnoidaan Lisää-, Muokkaa- ja Poista -painikkeilla, jotka löytyvät kunkin välilehden oikeasta yläreunasta. Uuden jäsenen tietojen lisääminen aloitetaan aina klikkaamalla Lisää-painiketta henkilötietojen Perustiedot-välilehdellä. Lisää-painike lisää siis ainoastaan uuden henkilön järjestelmään. Muilla välilehdillä uuden tiedon syöttö suoritetaan klikkaamalla Muokkaa-painiketta. Muokkausnäkymään päästään aina Muokkaa-painiketta painamalla. Tietojen täyttämisen jälkeen tiedot tallentuvat Tallenna-painiketta. Lomakkeen kentät voi tyhjentää Palautapainikkeesta. Muokkaus-tilassa Palauta-painike ei tyhjennä aiemmin tallennettuja tietoja. Muokkaustilasta päästään tietoja tallentamatta pois klikkaamalla ohjelmiston back-painiketta.

2 Perustiedot välilehti Perustiedot-välilehdelle tallennetaan henkilöä koskevat perustiedot. HENKILÖN ETSIMINEN: a) Klikkaa Jäsentiedot -välilehteä (vasemmalla) b) Kirjoita henkilön sukunimi tai Sportti-ID ruudun oikeassa reunassa olevaan Pikahaku kenttään. Jos et ole varma nimestä, kirjoita esim. Vir*, niin saat esiin kaikki Vir -alkuiset sukunimet c) Klikkaa esiin tulevasta listasta haluamasi henkilön nimeä, jolloin henkilön perustiedot avautuvat. Jos henkilöitä on vain yksi, avautuu sivu henkilön Perustiedot välilehdelle. d) Voit muokata henkilön tietoja painamalla Muokkaa -painiketta HENKILÖN LISÄÄMINEN: a) Paina Lisää painiketta Perustiedot -välilehdellä b) Täytä henkilön tiedot avautuvalle Lisää henkilö -näkymään c) Paina Tallenna Lisätty henkilö liittyy automaattisesti seuraorganisaatioon, mutta jäsenyys on aina lisättävä erikseen!

3 3 2.3.Yhteystiedot -välilehti Yhteystiedot-välilehdelle voidaan henkilöstä tallentaa erityyppisiä yhteystietoja. Yhteystietoja voi olla useita ja ne lajitellaan sen mukaan, onko kyseessä huoltajan yhteystieto, työn vai kodin yhteystieto. Perustietoihin lisätyt puhelinnumerot ja -osoitteet siirtyvät automaattisesti Yhteystiedot-välilehdelle. YHTEYSTIETOJEN LISÄÄMINEN: a) Etsi tai lisää henkilö kuten edellä on ohjeistettu b) Klikkaa Yhteystiedot -välilehden Muokkaa-painiketta. c) Valitse yhteystiedon tyyppi pudotusvalikosta ja anna tyypin mukainen varsinainen yhteystieto, esim. matkapuhelinnumero Yhteystieto-kenttään. Mikäli merkitset yhteystiedon ensisijaiseksi, päivittää järjestelmä automaattisesti yhteystiedon henkilön Perustiedot-välilehdelle vastaavaan yhteystietokenttään. d) Klikkaa Tallenna-painiketta. Postin osoitepäivitys päivittää osoitetiedot, mikäli henkilön hetu on kirjattu rekisteriin. Lisätystä yhteystiedosta syntyy uusi rivi välilehdelle. Olemassa olevia yhteystietoja voidaan muokata klikkaamalla halutun yhteystietorivin kohdalta Muokkaa-painiketta tai poistaa tieto Poistapainikkeesta. Järjestelmä suorittaa varmistuskyselyn ennen poiston suorittamista. 2.4.Organisaatiot välilehti Organisaatiot välilehdellä on luettelo organisaatioista, joihin henkilö on liitetty. Klikkaamalla listassa olevaa organisaation nimeä, avautuu perustiedot kyseisestä organisaatiosta. Seurakäyttäjä voi muokata oman organisaationsa tietoja. Takaisin henkilön perustietoihin pääsee painamalla back painiketta.

4 4 2.5.Jäsenyydet välilehti Henkilön jäsenyyttä seuraorganisaatiossa hallinnoidaan Jäsenyydet välilehdellä. HENKILÖN SEURAN JÄSENYYS: a) Etsi henkilö kuten aiemmin on ohjeistettu b) Klikkaa Jäsenyydet -välilehteä, jolloin avautuu lista organisaatioista, joissa henkilöllä on tai on ollut jäsenyys c) Rasti kohdassa Aktiivinen tarkoittaa, että jäsenyys on voimassa d) Listassa näkyy myös jäsenyyden alku- ja loppupäivämäärä, mikäli ne on kirjattu Painamalla rivin vasemmassa reunassa olevaa suurennuslasi kuvaketta pääset tarkastelemaan henkilön jäsenyyteen liittyviä tietoja tarkemmin. Korttipäivä tarkoittaa päivää, jolloin henkilö on ollut Judo Free Card jäsenkorttiajossa. Vakuutus astuu voimaan kello sinä päivänä, kun henkilölle on lisätty jäsenyys rekisteriin. Aktiivinen, Korttipäivä, Kausi ja Lisäysaika ruudut eivät ole muokattavissa. Jäseninfo kohtaan voi lisätä henkilön jäsenyyteen liittyviä tietoja seuran omiin tarkoituksiin, esim.harjoitusryhmän.

5 5 HENKILÖN JÄSENYYDEN LISÄÄMINEN: a) Etsi henkilö, kuten aikaisemmin on ohjeistettu b) Valitse henkilön tietojen oikeasta yläreunasta Jäsenyydet välilehti c) Paina Muokkaa painiketta oikeassa ylänurkassa (rivillä Lisää, Muokkaa ja Poista painikkeet) ->muodostaa uuden jäsenyysrivin d) Valitse alasvetovalikosta jäsenlaji. Seura voi itse päättää, mitä jäsenlajeja käyttää lukuunottamatta PR lehti jäsenlajia e) Jäsenyyden alkamispäivä kirjautuu automaattisesti. f) Jätä jäsenyyden päättymis(loppu)päivä avoimeksi tai kirjaa Suomen Judoliiton jäsenmaksukauden (1.9.20xx xx) viimeinen päivä. Jos et halua henkilölle lehteä, ota rasti ruudusta Lehti pois. g) Paina Tallenna Huom! Mikäli henkilön jäsenyys on passiivinen ja se halutaan aktiiviseksi, tulee silloin tehdä uusi jäsenyysrivi! SEURAN JÄSENYYDEN PÄÄTTÄMINEN: Jäsenyyden päättäminen on mahdollista seuraavan kerran ! a) Etsi henkilö, kuten aikaisemmin on ohjeistettu b) Valitse henkilön tietojen oikeasta yläreunasta Jäsenyydet välilehti c) Paina kyseisen aktiivisen jäsentiedon perässä olevaa Muokkaa painiketta d) Lisää jäsenyyden päättymis(loppu)päivä = kauden viimeinen päivä xx e) Paina tallenna

6 6 2.6.Tehtävät välilehti Sporttirekisterinhoitajat lisäävät ja päivittävät Sporttirekisteriin seuraavat tehtävät: rahastonhoitaja (tärkeä päivitettävä tieto jäsenmaksulaskutuksia varten!) judoseuran tai yleisseuran judojaoksen puheenjohtaja (tärkeä!) judoseuran tai yleisseuran judojaoksen varapuheenjohtaja sihteeri passisihteeri koulutusvastaava nuorisovastaava valmennusvastaava seuran päätoiminen tai palkattu työntekijä jne TEHTÄVÄN LISÄÄMINEN LUOTTAMUSHENKILÖLLE: 1) Etsi henkilö sukunimen tai Sportti ID:n avulla Pikahaun kautta tai lisää henkilö, mikäli hän ei vielä ole rekisterissä (jäsenyyttä ei tarvitse laittaa) 2) Valitse "Tehtävät"-välilehti 3) Paina "Muokkaa" nappia 4) Valitse vetovalikosta tehtävä, lisää alkupäivämäärä ja tallenna. Kun tehtävän haltija jatkossa vaihtuu, muista lisätä tehtävästä luopuneelle kyseiseen tehtävään päättymispäivä. 5) Samalla henkilöllä voi olla vaikka kaikki em. tehtävät, jos mielestänne tiedotus sujuu sitä kautta parhaiten. Huomaathan tarkistaa, että henkilöllä on myös toimiva, ensisijaiseksi merkitty sähköpostiosoite rekisterissä. TEHTÄVÄN POISTAMINEN: 1) Etsi henkilö sukunimen tai Sportti ID:n avulla Pikahaun kautta 2) Mene henkilön "Tehtävät"-välilehdelle 3) Paina kyseisen tehtävän perässä olevaa "Muokkaa" nappia 4) Lisää päättymis(loppu)päivä ja tallenna. Kun tehtävän haltija vaihtuu, muista lisätä tehtävästä luopuneelle tehtävän päättymispäivä.

7 7 2.7.Lisätiedot välilehti Lisätiedot välilehdellä on jäsenten suoritetut judon vyöarvot ja koulutukset sekä saavutetut ansiomerkit. Vyöarvoja ylläpitää seurojen passisihteerin tai seurakäyttäjän käyttöoikeudet saanut henkilö (tästä on oma erillinen ohje). Koulutukset ja ansiomerkit päivitetään Judoliiton toimistolla. 3.MUUTA HUOMIOITAVAA KAUDEN VAIHTUESSA/AIKANA Huolehdi siis siitä, että seuran rekisterissä on voimassa jäsenyys ainoastaan sellaisilla henkilöillä, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa seuraa kohtaan. Päätä päättyneet jäsenyydet mennessä. Lisää uudet jäsenyydet sitä mukaan kun seura saa jäsenmaksu suoritukset. Kauden aikana voi tapahtua henkilöjäsenten seuravaihtoja. Ne tulee tehdä käyttämällä Judoliiton seuransiirtolomaketta. Vanha ja uusi seura hyväksyvät allekirjoituksellaan seuranvaihdon ja toimittavat lomakkeen Judoliittoon. Seuraa vaihtava jäsen maksaa kauden aikana vain kerran jäsenmaksun ja se laskutetaan siltä seuralta, jonka jäsen henkilö on kauden alussa (tai laskutuksen hetkellä). Uutta seuraa ei laskuteta jäsenestä, joka on jo kertaalleen maksanut jäsenmaksun, eikä vanhaa seuraa hyvitetä seuraa vaihtaneesta jäsenestä. Judoliitto tekee jäsenyyden siirron Sporttirekisterissä (uuden seuran ei siis tule muodostaa uutta jäsenyyttä). Seuran äänimäärä vuosikokouksessa: Äänimäärien perusteena käytetään Liiton yhteiseen jäsenrekisteriin rekisteröityjen henkilöjäsenten lukumäärää edellisen vuoden viimeisenä päivänä. SYYSKUUSSA TÄRKEÄÄ: Päätä jäsenyys mennessä niiltä henkilöiltä, jotka eivät ole hoitaneet vielä seuraa kohtaan velvoitteitaan (esim. seuran harjoitus-, jäsen tms. maksut). Mikäli syyskuun aikana on harjoituksissa tai matkalla harjoituksiin tapahtunut tapaturma, varmista erityisesti, että ko. henkilön jäsenyys on voimassa! Lisää uudet jäsenet rekisteriin sitä mukaan, kun jäsenet ovat hoitaneet ko. velvoitteet seuraa kohtaan.

8 8 Jäsenlaji PR-LEHTI PR lehti jäsenyys voidaan lisätä esimerkiksi seuran tukijoille tms. tahoille, joille halutaan seuran puolesta lähettää maksuton lehti. PR lehden saajille ei mene Judo Free Cardia, eikä PR lehden saajalle kuulu muita jäsenetuja. PR lehden saajista Judoliitto ei laskuta jäsenmaksuosuutta seuralta. PR lehtiä seura voi kirjata jäsenmääränsä perusteella seuraavasti: Seuralla jäseniä Sporttirekisterissä Suurin sallittu maksuttomien PR-lehti -jäsenyyksien määrä 1-49 jäsentä Sporttirekisterissä 3 PR kappaletta jäsentä Sporttirekisterissä 5 PR kappaletta jäsentä Sporttirekisterissä 7 PR kappaletta jäsentä Sporttirekisterissä 9 PR kappaletta 200 tai enemmän jäseniä Sporttirekisterissä 11 PR kappaletta Jäsenmaksulaskutukset Lokakuun jäsenmaksulaskutuksessa Judoliitto laskuttaa jäsenmaksua seuralta jäsenmaksukaudella alle 7 -vuotiaista 40 euroa ja yli 7 -vuotiaista 63 euroa per sporttirekisteriin rekisteröity jäsen. Vuoden vaihteessa laskututetaan jälkeen Sporttirekisteriin lisätyt jäsenet. Loppukauden jäsenmaksupäivämäärät ovat todennäköisimmin toukokuun ja syyskuun alku. Jäsenedut Jäsenedut astuvat voimaan pääsääntöisesti silloin, kun henkilö lisätään rekisteriin. Jäsenvakuutus astuu voimaan seuraavasti: mennessä lisättyjen jäsenten jäsenvakuutus on voimassa lähtien takautuvasti ja sen jälkeen lisättyjen henkilöiden vakuutus astuu voimaan kello sinä päivänä, kun henkilön jäsenyys on lisätty rekisteriin. Lisäysaika kirjautuu rekisteriin automaattisesti, eikä sitä voi muuttaa. Vakuutus on voimassa asti riippumatta siitä, milloin henkilö on lisätty rekisteriin. Judo Free Card -jäsenkorttiajoja tehdään lokakuusta lähtien viikon kahden välein jäsenmaksukauden loppua kohden harventuen. Ensimmäinen ajo tehdään lokakuussa 2013, jolloin kortti lähetetään kaikille niille, joilla on jäsenyys voimassa ORGANISAATIOTIETOJEN HALLINNOINTI Organisaatioita hallinnoidaan Organisaatiot -välilehdellä. Pääset siirtymään henkilötiedoista organisaatiotietoihin klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevaa Organisaatiot-välilehteä. Organisaatiotietoja hallinnoidaan jäsentietojen tapaan Lisää-, Muokkaa- ja Poista-painikkeilla, jotka löytyvät kunkin välilehden oikeasta yläreunasta.

9 9 Muokkausnäkymään päästään aina Muokkaa-painiketta painamalla. Tietojen täyttämisen jälkeen tiedot tallentuvat Tallenna-painiketta tai näppäimistön Enter-näppäintä painamalla. Lomakkeen kentät voi tyhjentää Palauta-painikkeesta. Muokkaus-tilassa Palauta-painike ei tyhjennä aiemmin tallennettuja tietoja. Muokkaustilasta päästään tietoja tallentamatta pois klikkaamalla ohjelmiston back-painiketta. Perustiedot-välilehdelle tallennetaan organisaatiota koskevat tiedot. Ensisijainen puhelin, matkapuhelin ja ovat automaattisia kenttiä, joihin järjestelmä päivittää ensisijaisiksi merkityt yhteystiedot Yhteystiedot-välilehdeltä. Yhteystiedot-välilehdelle uusi yhteystieto lisätään kuten henkilöpuolellakin. SEURAN/JUDOJAOKSEN VIRALLINEN YHTEYSHENKILÖ LISÄTÄÄN REKISTERIIN SEURAAVASTI: 1) Valitse "Organisaatiot" -välilehti, jolloin siirryt Alueen sivulle 2) Sivun alareunassa on oman seurasi nimi, klikkaamalla nimeä pääset oman seurasi tietoihin 3) Paina "Muokkaa" 4) Lisää vetovalikosta seurasi yhteyshenkilö. Yhteyshenkilön osoite ym. tiedot päivitetään tarvittaessa henkilön perustiedot ja yhteystiedot -välilehdille. 5) Mikäli seuralla on toimisto, voit lisätä perustietosivulle toimiston osoitteen 6) Jos seuran toimistolla on puhelinnumero, erillinen sähköpostiosoite ja voit lisätä ne organisaation "Yhteystiedot" -välilehdelle

10 10 5.RAPORTIT RAPORTIT -osiossa on mahdollisuus tarkastella raportteja riippuen käyttäjän tarpeista. Ideana on, että käyttäjän tarvitsee osata mahdollisimman vähän monimutkaisia koodeja tai SQL-kieltä - raporttien luonti tapahtuu helpon käyttöliittymän avulla. Valmiiksi tallennettuun raporttiin tallentuvat vain raportin kriteerit, ei henkilöitä. Tällöin raportti on aina ajan tasalla, vaikka uusikin jäsenen täyttäisi kriteerit. Judoliiton seurakäyttäjille on tehty valmis Exel-raportti seuran voimassa olevista jäsenyyksistä valikkoon Valmiit. Lisäksi RAPORTIT-osiossa voi tehdä mm. osoitetarra- tai sähköpostiraportin itse valitsemillaan tiedoilla.jatkossa myös lisätiedoista ja tehtävistä saa raportit. Judoliitto voi tehdä tarpeen mukaan lisää valmiita raportteja. Lisäraporttitoiveista voi olla yhteydessä Judoliiton toimistoon. RAPORTTI SEURAN VOIMASSA OLEVISTA JÄSENYYKSISTÄ EXEL-TAULUKKONA a) Klikkaa RAPORTIT osion näppäintä b) Sivulla on näkyvissä Haku_VoimassaolevatJäsenet - raportti c) Paina Käytä raporttia nappia rivin oikealla puolella d) Valitse kohdasta Toiminto joko HTML-, CSV,- Exel,- Sähköposti- tai Tarratuloste raportti e) Paina Käytä näppäintä f) Valitse tulostuvat kentät seuraavasti; Rastita Oletuskentät -osasta haluamasi tiedot (Sportti ID, etunimi ja sukunimi) Rastita Perustiedot-osasta ne kentät, jotka haluat näkyviin Voit valita Yhteystiedot osasta esim. jäsenen (esim. huoltajan yhteystieto, jos nitä on merkitty tai voit valita ensisijaisen yhteystiedon raporttiin) g) Valitse halutessasi raporttiin jäsentiedot (esim. jäsenlaji, alkupäivä ja loppupäivä) h) Mikäli raportti on sellainen, jota tulet käyttämään jatkossakin, voit antaa sille nimen. Tällöin raportti löyty jatkossa RAPORTIT-osiosta valikosta Valmiit i) Paina Jatka SÄHKÖPOSTIN LÄHETYS SPORTTIREKISTERIN KAUTTA: j) Raportti aukeaa valitsemassasi muodossa. SÄHKÖPOSTIN LÄHETÄMINEN SPORTTIREKISTERIN KAUTTA: a) Tee sähköpostiraportti kuten edellä on ohjeistettu b) Anna viestin aihe ja kirjoita viesti c) Rastita kohta Ensisijainen d) Paina Lähetä-painiketta Sähkpostin lähettämisestä Sporttirekisterinkautta on oma erillinen ohje.

11 11 TEHTÄVÄRAPORTTI: 1) Valitse "Raportit" välilehdeltä vetovalikosta Normaali ja paina oikealla olevaa "Lisää uusi" nappia 2) Paina Tehtävät valikosta Hae valinnat näppäintä -> Klikkaa SUOMEN JUDOLIITTO tekstiä, joka ilmestyy ruutuun, jolloin saat listan tehtävistä Tehtävänimike -ruutuun 3) Valitse "Tehtävät"-valikosta tehtävä (esim. seuran rahastonhoitaja) "mustaamalla" kyseinen tehtävä ja painamalla "Lisää valinta". Lisää samalla tavalla kaikki haluamasi tehtävät raporttiin. 4) Paina oikealla ylhäällä olevaa nappia "Hae valituilla" 5) Anna Raportille nimi, paina "Jatka" 6) Valitse vetovalikosta Exel (tai jos koneellasi ei ole Exeliä, HTML) ja paina "Käytä" 7) Rastita kohdat Sportti ID, etu- ja sukunimi 8) Rastita "Tehtävät" -listasta kohdat TEHTÄVÄNIMIKE JA AKTIIVINEN! Mikäli et rastita kohtaa Aktiivinen, ei lista ole luotettava! Mikäli haluat tarkistaa listasta, mihin asti ko. tehtävä on voimassa, voit Tehtävät -listasta valita myös alku- ja loppupäivän. Tällöin alku- ja loppupäivä näkyy, mikäli sellaiset on merkitty tehtävää lisätessä. 9) Voit nimetä raportin (jolloin se näkyy jatkossa Raporttien Valmiit-valikossa) ja paina "Jatka" 10) Saat raportin, jossa on henkilöt tehtävittäin. Jos henkilöllä on useampi tehtävä, hän tulostuu useampaan kertaan. MUUT RAPORTIT: Voit muokata tarpeen mukaan itsellesi erilaisia raportteja ja tarvitaessa tallentaa ne tulevaa muokata tarpeen mukaan itsellesi erilaisia raportteja ja tarvitaessa tallentaa ne tulevaa käytöä varten. LISÄTIETOJA: Suomen Judoliitto ry/toimistosihteeri, p ,

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT...

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... 4 KIRJAUTUMINEN 1. Kirjoita Internet-selaimen osoiteriville

Lisätiedot

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille 13.6.2016 Epilepsialiitto Sisällys Kirjautuminen ja valikko... 3 Uuden jäsenen lisääminen Kilta-jäsenrekisteriin... 4 Henkilön tietojen muutos... 10 Henkilön jäsenyyden

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 050 3089095, carita.sinkkonen@aivoliitto.fi Jäsenrekisteri löytyy osoitteesta http://jasen.stroke.fi Huom. alkuun ei laiteta

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 040 845 0430, linda.lindroos@aivoliitto.fi Tästä osoitteesta löydät lisää ohjeita Sense rekisterin käyttöön: https://senseohjeisto.avoine.fi/

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Suomen Kennelliitto ry. 19.5.2014 2(12) Yhdistystietojen ylläpito Sisältö: Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 3 Yhdistyksen

Lisätiedot

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Suomen Voimisteluliitto NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Nepton perusversio on seuran yhteyshenkilörekisteri ja jäsenrekisteri. Perusversiota käyttää seurassa henkilö/t, jolle on annettu

Lisätiedot

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje 29.12.2016 Päivitetty jäsenrekisterisovellus on nyt käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement. Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 1. Yleistä Sporttirekisterissä on erittäin monipuolinen

Lisätiedot

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen Lomavastaajan

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

Netsor Webmailin käyttöohje

Netsor Webmailin käyttöohje Netsor Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen

Lisätiedot

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Sisällysluettelo 1. Jäsenrekisteriin kirjautuminen... 2 2. Nimihaku (= pikahaku)... 3 3. Jäsenrekisteri... 4 4. Haku... 5 5. Jäsenen tiedot... 6 6.

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käyttöohje

Jäsenrekisterin käyttöohje Jäsenrekisterin käyttöohje 8.5.2019 Jäsenrekisterisovellus on käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys niin yhteystietojen kuin

Lisätiedot

Hotline-jäsenpalvelun käyttöohjeet

Hotline-jäsenpalvelun käyttöohjeet PYHÄ BIRMAN KISSA RY Sivu 1 / 13 Hotline-jäsenpalvelun käyttöohjeet Hotlineen kirjautuminen tapahtuu valitsemalla Kasvatus ja terveys -valikosta Hotline. Avautuvalla sivulla on Kirjaudu sisään palveluun

Lisätiedot

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu 2.2.2 Uuden henkilön lisääminen 2.2.3 Täytettävät kentät uutta henkilöä

Lisätiedot

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta.

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta. 1 (14) MOBILOGI-ET Tässä dokumentissa on ohjeita Moodlen Logi-työkalun mobiililaajennuksen (Mobilogi) käyttöön. Dokumentin pohjana on käytetty HAMK:n Teemu Tuurin kirjoittamaa ohjeistusta ja sen sisältö

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 1.6.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse

Lisätiedot

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 MANAGERIX Opas administraattori-tason käyttäjille SISÄLLYS MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 Käyttöliittymä... 2 1 ORGANISAATIO Organisaation tietojen tarkastelu ja muokkaaminen4 Yhteenveto

Lisätiedot

Tulospalvelun käyttö. Ringette/Länsi-Suomen alue

Tulospalvelun käyttö. Ringette/Länsi-Suomen alue Tulospalvelun käyttö Ringette/Länsi-Suomen alue 1 Tulospalvelun käyttö E-, D- ja Harraste-sarjoissa Tulospalvelu https://ringette.torneopal.fi/ Joukkueenjohtajat lisäävät pelaajat joukkueeseen tulospalvelussa

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito 10.2.2016 2(14) Yhdistystietojen ylläpito Liikkuminen Omakoira-palvelussa... 3 Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 4

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Sporttirekisteriin kirjautuminen:

Sporttirekisteriin kirjautuminen: 1 Sporttirekisteriin kirjautuminen: sporttirekisteri.fi (helppo muistaa) tai vaihtoehtoisesti: rekisteri.sportti.fi/sso Seurakäyttäjätunnus on toimitettu seuran yhteyshenkilölle (yhteyshenkilön sportti-id

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 9.10.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto

HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA KÄYTTÖ SEURAN YHTEYSHENKILÖIDEN REKISTERINÄ. Suomen Voimisteluliitto HOIKA PERUSVERSIO KÄYTTÖOHJEET PÄHKINÄNKUORESSA Hoika (vanhalta nimeltään Nepton-jäsentieto) toimii yhteyshenkilörekisterinä liiton suuntaan sekä seuran omana jäsenrekisterinä. Perusversiota käyttää seuran

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, toimintailmoituksen antaminen

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, toimintailmoituksen antaminen Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, toimintailmoituksen antaminen 15.3.2016 2(10) Palvelun käyttö Yleistä... 3 Omakoira-palvelun käyttöoikeus... 3 Oikeus toimintailmoituksen antamiseen...

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 15.3.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma Tämän jälkeen valitse kieleksi Suomi VÄLILEHTI 1 PERUSTIEDOT Valittuasi kieleksi suomen,

Lisätiedot

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Jäsenrekisteriin kirjautuminen Avaa internet ja kirjoita selaimen osoitekenttään: https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana, ja paina Sisäänkirjaus. Kirjauduttua avautuu

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat Suomen Kennelliitto ry. 6.5.2014 2(11) Osoitelistat Sisältö: Osoitteet valinnan näkyminen kennelpiirin henkilöille... 3 Yhdistysten

Lisätiedot

Muuttuneet toimintatavat. Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö

Muuttuneet toimintatavat. Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö Muuttuneet toimintatavat Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö Toimitsijakoulutus Seurojen toimitsijakouluttajat kouluttavat oman seuran ottelutoimitsijat! Seurojen kouluttajat löytyvät

Lisätiedot

Informaatiotekniikan kehitysyksikkö

Informaatiotekniikan kehitysyksikkö SAVONIA Savonia RPM Käyttöopas Informaatiotekniikan kehitysyksikkö 18.8.2011 Sisällysluettelo 1. Perusnäkymä... 3 2. Kirjautuminen... 4 3. Rekisteröinti... 5 4. Idean jättäminen... 6 4. Arviointi... 8

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Sensen perusraportit ratsastusseuroille Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Raporttinäkymä / Työpöytä Tallennetut raportit: aukeavat valmiiseen Excel-raporttiin Tallennetut haut: pohjalla valmiit hakuehdot,

Lisätiedot

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle A) Kuksaan rekisteröityminen (ensimmäisellä käyttökerralla) ja kirjautuminen (jatkossa) B) Huoltajan omien tietojen tarkastelu ja korjaaminen

Lisätiedot

4 Google. Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17

4 Google. Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17 4 Google Eetu Kahelin ja Kimi Syrjä DAT 17 Googleen siirtyminen Avaa Firefox- tai Google Crome selain Siirry näkymättömään tilaan Google Cromessa näppäinyhdistelmällä (Ctrl + Shift + N) ja Firefoxissa

Lisätiedot

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Sisällysluettelo: 1.Jäsenrekisteriohjelman avaaminen 2. Käyttöoikeudet 3. Jäsenrekisteri 3.1. Jäsenen perustiedot 3.2 Jäsenen jäsentiedot 3.3 Jäsenen osajoukot

Lisätiedot

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana Aloitussivu näyttää seuraavalta. Sen kautta voi siirtyä haluttuihin toimintoihin. JÄSENREKISTERIN SELAUS/MUOKKAAMINEN

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 28.3.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen.

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen. Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Maatiaiaskanat-järjestelmä säilyttäjän ohjeet Luonnonvarakeskus/Eläingeenivarat 7.6.2019 Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Tässä dokumentissa neuvotaan, miten maatiaiskanasäilyttäjänä

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Vastuu: 31.8.2015 vj Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko

Lisätiedot

SNJ:n rekisteriin kirjautuminen

SNJ:n rekisteriin kirjautuminen SNJ:n rekisteriin kirjautuminen Rekisteriin kirjaudutaan osoitteesta https://rekisteri.sebacon.fi Asiakastunnus on snj Tunnus Salasana nämä tulee SNJ:n pääkäyttäjä Juha Tenhuselta. Muistakaa lähettää käyttäjäsopimus,

Lisätiedot

Kilta-koulutus Marja Meltti

Kilta-koulutus Marja Meltti Kilta-koulutus Marja Meltti 23.1.2018 Henkilön tietosuoja Henkilötietolaki 1.6.1999 ohjaa henkilötietojen käsittelyä Lain säännöksiä sovelletaan kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. EU:n tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Seutudokumenttien pä ivittä misohje

Seutudokumenttien pä ivittä misohje Seutudokumenttien pä ivittä misohje Kirjautuminen sisällönhallinta-työkaluun Käytä ylläpidossa Firefox-selainta. Käyttäjätunnukset Käy rekisteröitymässä osoitteessa www./kirjaudu kohdassa Rekisteröidy.

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt. Sisällöt-näkymä Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma 1 Valitse kieleksi Suomi Välilehti 1. Perustiedot Musta reunus kieliversioneliön

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 19.9.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen

Lisätiedot

2. Henkilötiedot Pikahaku

2. Henkilötiedot Pikahaku HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Täytettävät kentät uutta henkilöä lisätessä ja jo tallennettujen tietojen muokkaaminen 2.3 Jäsenyyden

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 1.3.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE www.nettirassi.fi Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen ja rekisteröityminen... 4 2. Omat jutut kansio... 8 2.1. Omat tiedostot:... 8 2.2. Omat seurannat... 9 3. Omat terveystiedot...

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Oikeudet: 31.8.2015 vj huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Suomen Kennelliitto ry. 26.5.2014 2(19) Omakoira-palvelun käyttö Sisältö: Yleistä... 3 Palvelussa tehtävät toiminnot...

Lisätiedot

Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi

Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi Lyhyt ohje Ning-verkoston hallinnoimiseksi ja muokkaamiseksi Valtti Valmis tutkinto työelämävalttina, Jenni Kaisto Sisältö NÄKYMÄ SISÄÄNKIRJAUTUESSA... 1 NINGIN HALLINNOINTI JA MUOKKAUS... 3 KOJELAUTA...

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.1 4.4.2016 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

11.9.2012 Sinkka Projekti Sivu 1 (9) Asiakas- ja Hallinto dokumentti

11.9.2012 Sinkka Projekti Sivu 1 (9) Asiakas- ja Hallinto dokumentti 11.9.2012 Sinkka Projekti Sivu 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. PALAUTTEEN ANTAJALLE... 2 1.1 Käyttöohjeet... 2 2. YLLÄPITÄJÄLLE... 3 2.1 YLEISTÄ... 3 2.2 Yhteystietojen hallinnointi... 3 3. HALLINTASIVUT...

Lisätiedot

ehr-järjestelmän käyttö palkka- ja kehityskeskusteluun valmistautumisessa opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg

ehr-järjestelmän käyttö palkka- ja kehityskeskusteluun valmistautumisessa opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq Käyttäjän wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui ehr-järjestelmän käyttö

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje kennelpiireille, pätevyyksien ylläpito 21.3.2016 2(10) Pätevyyksien ylläpito Pätevyydet -sivun näkyminen ja pätevyyksien ylläpito-oikeus... 3 Pätevyydet -sivun toiminnot...

Lisätiedot

Päivitetty 17.1.2014. JETI pikaohje. Ennakkosuunnitelman luonti

Päivitetty 17.1.2014. JETI pikaohje. Ennakkosuunnitelman luonti Päivitetty 17.1.2014 JETI pikaohje Ennakkosuunnitelman luonti 1/5 Uuden ennakkosuunnitelman luonti Voit luoda uuden ennakkosuunnitelman kahdella tavalla: 1. Joko luomalla uuden ennakkosuunnitelman tyhjältä

Lisätiedot

Oma kartta Google Maps -palveluun

Oma kartta Google Maps -palveluun TAMPERE 1 (6) Oma kartta Google Maps -palveluun Google Maps palveluun on mahdollista luoda karttoja omilla paikkamerkeillä. Tilin luonti Google-palveluihin Tehdäksesi karttoja omilla paikkamerkinnöillä,

Lisätiedot

Kotopro käyttäjän ohje

Kotopro käyttäjän ohje KOTOPRO KÄYTTÖOHJE Kotopro käyttäjän ohje SISÄÄNKIRJAUTUMINEN Ensimmäinen kirjautuminen voidaan toteuttaa osoitteesta www.kotopro.fi. Sivun ylävalikossa on valinta Kirjaudu sisään, josta aukeaa kirjautumissivu.

Lisätiedot

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen 27.2.2017 Yleiset ohjeet Kaksinkäsin.fi sivujen yläreunassa on valikko, josta pääsee suoraan useisiin tässä ohjeessa viitattuihin alisivuihin. Kun olet kirjautuneena

Lisätiedot

OpasOodi Opintokohteiden muokkaus

OpasOodi Opintokohteiden muokkaus 1 OpasOodi Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata n OpasOodissa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on in OpasMuokkaaja-oikeudet. n käyttölupia

Lisätiedot

Kotkaliikkuu.fi. Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä

Kotkaliikkuu.fi. Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä Kotkaliikkuu.fi Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä Tunnukset Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttääksesi palvelua. Tunnukset ovat usein yhteisölle yhteiset. Henkilökohtaisia tunnuksia

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käytön perusteet

Jäsenrekisterin käytön perusteet Jäsenrekisterin käytön perusteet Peruskäyttö Uudet jäsenet lisätään kotisivujen kautta Yksittäisen jäsenen etsiminen Jäsenen eropäivän merkintä Yhdistys ei poista jäsentä keskitetysti liitosta Raportit

Lisätiedot

Wilman pikaopas huoltajille

Wilman pikaopas huoltajille Wilman pikaopas huoltajille Vehmaan kunnan Vinkkilän koulussa on käytössä sähköinen reissuvihko Wilma, joka helpottaa tiedonvaihtoa kodin ja koulun välillä. Wilman kautta huoltajat seuraavat ja selvittävät

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Sisältö. Päivitetty viimeksi 31.8.2011 Sivu 2 / 14

Sisältö. Päivitetty viimeksi 31.8.2011 Sivu 2 / 14 Ylläpitäjän ohje Sisältö Ylläpitäjän ohje... 1 Yleistä... 3 Vinkkejä ylläpitäjälle... 3 Osoitteet... 3 Internet-selain ja Flash-laajennus... 3 Julkinen sivunäkymä ja ylläpitonäkymä eri välilehdissä...

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Miten haen seuran tiedot 2. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 3. Seuran www-sivujen lisäys 4. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 5. Jäsenedut

Lisätiedot

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Oman yhdistyksen tietojen päivittäminen www.krell.fi-sivuille Huom! Tarvitset päivittämistä varten tunnukset, jotka saat ottamalla yhteyden Kristillisen Eläkeliiton

Lisätiedot

Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO

Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO Sporttirekisterin käyttöohjeet VALO Sisällys 1. KIRJAUTUMINEN JA NÄKYMIEN VAIHTAMINEN... 6 1.1 Pääkäyttäjä-, liitto- ja seuratason näkymät... 6 1.2 Järjestelmässä liikkuminen... 7 1.3 Salasanan vaihto...

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käyttö on jäsenyhdistyksille ilmaista, Sulasol tarjoaa sen jäsenpalveluna.

Jäsenrekisterin käyttö on jäsenyhdistyksille ilmaista, Sulasol tarjoaa sen jäsenpalveluna. ifest-jäsenrekisteri Käyttöohje Sulasolin jäsenyhdistyksille (versio 1.1) Sulasolissa on otettu käyttöön uusi jäsenrekisteri, ifest. Rekisterin avulla jokainen jäsenkuoro ja -orkesteri voi itse ylläpitää

Lisätiedot

Perustietoja Mietoisten kyläportaalista... 2. Yhdistyksen ylläpitäjän kirjautuminen... 2. Yhdistyksen etusivun muokkaaminen... 2

Perustietoja Mietoisten kyläportaalista... 2. Yhdistyksen ylläpitäjän kirjautuminen... 2. Yhdistyksen etusivun muokkaaminen... 2 Mietoisten kyläportaalin käyttöohjeet alasivujen ylläpitäjille Päivitetty 8.4.2011 Sisältö Perustietoja Mietoisten kyläportaalista... 2 Yhdistyksen ylläpitäjän kirjautuminen... 2 Yhdistyksen etusivun muokkaaminen...

Lisätiedot

Hallintaliittymän käyttöohje

Hallintaliittymän käyttöohje Hallintaliittymän käyttöohje 1. Yleisiä huomioita Hallintaliittymän käyttöä helpottavia yleisiä huomioita: - Käytä listanäkymien hakukentissä kentän vieressä olevaa hakunappia, älä enter-näppäintä. - Älä

Lisätiedot

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Käyttäjätuki: Suomen Golfpiste Oy Esterinportti 1 00240 HELSINKI Puhelin: (09) 1566 8800 Fax: (09) 1566 8801 E-mail: gp@golfpiste.com 2 Sisällys Johdanto... 1 Päänavigointi...

Lisätiedot

WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE

WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE WILMAN KÄYTTÖOHJE OPISKELIJALLE Sisällys Täysi-ikäinen opiskelija... 1 ehops... 4 Tuntimerkinnät... 5 Opiskelijan työssäoppiminen Wilmassa... 7 Pankkiyhteys ateriakorvauksiin... 9 Työssäoppiminen alkaa...

Lisätiedot

JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY

JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY 15.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja jäsenrekisterinhoitaja sihteeri JONOSSA OLEVIEN HAKEMUSTEN KÄSITTELY Liity partioon sivuston kautta tulee partioon paljon uusia jäseniä. Palvelun kautta lippukunnan

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Opintokohteiden muokkaus

Opintokohteiden muokkaus 1 Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata Opinto-oppaassa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on WebOodiin OpasMuokkaaja-oikeudet. WebOodin käyttölupia

Lisätiedot

Käyttöohje Asiakastietojen ylläpito. Sisällysluettelo. 1 Asiakastietojen ylläpito. 1.1 Kirjautuminen Asiakastietojen ylläpitoon

Käyttöohje Asiakastietojen ylläpito. Sisällysluettelo. 1 Asiakastietojen ylläpito. 1.1 Kirjautuminen Asiakastietojen ylläpitoon Käyttöohje Asiakastietojen ylläpito Sisällysluettelo 1 Asiakastietojen ylläpito... 1 1.1 Kirjautuminen Asiakastietojen ylläpitoon... 1 2 Asiakastiedot... 2 3 Laskutus- ja toimitusosoitteet... 2 3.1 Olemassa

Lisätiedot

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1)

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1) LIITTEIDEN lisääminen laskulle Pikaohje (1.1) 2 Yleistä :n kehittämä liitejärjestelmä Terminaali mahdollistaa liitteiden lisäämisen kaikille laskuille vaikka laskutusjärjestelmässä ei olisi tukea liitteille.

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Kirjautuminen ja oma tili

Kirjautuminen ja oma tili Kirjautuminen ja oma tili Kyytin verkkokirjasto kyyti.finna.fi 31.1.2019 Kirjautuminen Kirjautuminen tarvitaan, jotta voit uusia lainoja tehdä varauksia ilmoittaa yhteystietojen muutoksista tehdä omia

Lisätiedot

Esittely. Muistathan, että voit myös käyttää Petsietä aivan normaalina käyttäjänä kasvattajapalveluiden lisäksi. Antoisaa Petsien käyttöä!

Esittely. Muistathan, että voit myös käyttää Petsietä aivan normaalina käyttäjänä kasvattajapalveluiden lisäksi. Antoisaa Petsien käyttöä! Petsie kasvattaja 1 2 Sisällysluettelo Esittely...3 1. Kuinka pääset alkuun...4 1.1. Rekisteröinti...4 2. Lemmikit...4 2.1. Lemmikkien lisäys...4 2.2. Lemmikin tietojen muokkaus...4 3. Kasvattajasivu...5

Lisätiedot

OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI

OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI Opettajalla on topirkka.fi -portaalissa seuraavat oikeudet: muuttaa omia kirjautumistietojaan luoda TOP -paikalle käyttäjätunnus tallentaa yrityksen tiedot TOP rekisteriin

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto VMS-, Alpro- tai DelProtuotannonohjausjärjestelmästä Ammuohjelmistoon 5/2014 Asennettavat ohjelmat ja versiot VMS-Management

Lisätiedot

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN 1. Kulta2 -järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 1-3 2. Järjestelmään kirjautuminen olemassa olevalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla s. 4-5 3. Hakemuksen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Basware Portal palvelun ohje toimittajille

Basware Portal palvelun ohje toimittajille Basware Portal palvelun ohje toimittajille Verkkolaskutuspalvelun käyttöönottamiseksi laskun lähettäjän tulee rekisteröityä palveluun. Palvelu on käyttäjälle maksuton. Palvelun osoite: https://portal.basware.com/open/supplier

Lisätiedot