RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:"

Transkriptio

1 RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 1. Yleistä Sporttirekisterissä on erittäin monipuolinen raporttityökalu. Raporttien avulla rekisteristä on mahdollista saada ulos käytännössä kaikki jäsenistä tallennettu tieto omavalintaisilla hakuehdoilla, ja raporttien kautta tehdään myös esim. kilpailuluvat ja jäsenlaskutukset. Jäsensihteerien työtä helpottamaan raportteihin on lisäksi tallennettu valmiita raporttipohjia. Rekisterin peruskäyttöön riittää hyvin valmiiden ja kiinteiden raporttien käyttö. Uuden raportin luomisessa on neljä vaihetta: 1. Hakuehtojen valinta 2. Hakuehtojen tarkistus ja mahdollinen tallennus myöhempää käyttöä varten 3. Hakutulosten alustava listaus ja raportin muodon valinta 4. Lopullisella raportilla näytettävien tietojen valinta. Raporttien käyttö Raportteihin päästäksesi klikkaa rekisterin vasemmasta yläkulmasta raportit. Jos haluat luoda uuden oman raportin, klikkaa Lisää uusi. Jos haluat käyttää valmiita pohjia, valitse pudotusvalikosta raporttityyppi (valmiit tai kiinteä) ja klikkaa valitse. a. Valitse haluamasi raportti ja klikkaa käytä raporttia. b. Jos haluat hieman muuttaa raportin hakuehtoja, klikkaa muokkaa. c. Raporttipohjat päivittyvät automaattisesti. Jos esim. tallennat oman raportin jonka hakuehtoina on 0-15-vuotiaat jäsenet, joka kerta käyttäessäsi raporttia se hakee tiedot kyseisen päivän ikätilanteen mukaan.

2 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaali Normaaleissa raporteissa on valmiiksi tallennetut hakuehdot, mutta raportti pitää luoda itse loppuun uuden raportin teon kolmannesta kohdasta alkaen. Normaaleihin tallentuvat myös omat raporttisi mikäli tallennat hakuehdot (uuden raportin luominen kohta 2). SRL Aktiiviset jäsenet: Hakuehtona ovat seuranne aktiiviset jäsenet eli jäsenet, joiden jäsenyydellä ei ole päättymispäivää tai se on tulevaisuudessa. Laskutuksen tilalla ei ole väliä. Raporttia voi käyttää jos haluat jäsenlistan jossa on muita kuin sellaisia tietoja, joista on valmiit raportit. Sähköpostin lähettäminen jäsenille suoraan rekisteristä tämän raportin avulla Klikkaa Käytä raporttia. Valinta avaa sivun, jolla pääset alustavasti tarkastelemaan hakutulosta ja valitsemaan raportin muodon (uuden raportin luominen kohta 4). Jos poistat tässä henkilöitä listalta, heille ei lähde viestiä. Valitse toiminto-pudotusvalikosta Sähköposti ja klikkaa valikon alta Käytä. Kirjoita sivun kenttiin viestisi otsikko ja viesti. Lisää ruksi laatikon alle kohtaan ensisijainen . Klikkaa Lähetä. Viestin lähettäjänä näkyy sinun ensisijainen sähköpostiosoitteesi. Liitetiedostot tai muotoilut eivät ole mahdollisia tätä lähetystapaa käytettäessä. Mikäli haluat lähettää liitteitä, ota jäsenistä exel-raportti ja kopioi siitä osoitteet omaan sähköpostiohjelmaasi. SRL Jäsenet, myös päättyneet: Hakuehtona ovat seuranne jäsenet, sekä eronneet että aktiiviset. Sähköpostin lähettäminen jäsenille suoraan rekisteristä. Valmiit Valmiissa raporteissa ovat raportit, jotka on tallennettu valmiina. Sinne tallentuvat myös omat raporttisi jotka tallennat uuden raportin luomisen kohdassa neljä. SRL Aktiiviset jäsenet Exel: Hakuehtona ovat seuranne aktiiviset jäsenet eli jäsenet, joiden jäsenyydellä ei ole päättymispäivää tai se on tulevaisuudessa, ja henkilölle on tulostunut kuluvan kauden lasku. Monipuolinen perusraportti jäsenistä! Raportti aukeaa valmiina Exel-taulukkona, jossa ovat jäsenistä seuraavat tiedot: jäsennumero, sukunimi, etunimi, syntymäpäivä, suoramarkkinointitieto, osoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, ensisijainen puhelin, ensisijainen matkapuhelin, ensisijainen , seura, jäsenlaji, jäsenyyden alkupäivä, jäsenyyden loppupäivä, kortin painoonmenopäivä, jäsenyyden maksupäivä, suoritettu summa. Raportista näet helposti esim. jäsenmaksutilanteenne. Taulukosta on helppo kopioida jäsenten sähköpostiosoitteet useimpiin sähköpostiohjelmiin. Turhia sarakkeita poistamalla raportista saa helpommin luettavan ja tulostettavan. Jäsenten sähköpostit Taulukkoa muokkaamalla saat helposti erilaisia listoja. Voit lajitella taulukon esim. syntymäaikojen mukaan mikäli tarvitse vain junnujen sähköpostiosoitteet, tai maksupäivän mukaan mikäli haluat

3 listan maksamattomista jäsenistä. Kokeile rohkeasti! Raportin saa aina otettua rekisteristä uudestaan jos saat sen solmuun! SRL Jäsenet, myös päättyneet: Hakuehtona ovat seuranne jäsenet, sekä eronneet että aktiiviset. Raportti aukeaa valmiiseen Exel-taulukkoon, ks. edellä. SRL_Seuran tehtävänhaltijat: Hakuehtona ovat henkilöt, joilla on seurassa aktiivinen (= ei päättymispäivää tai se on tulevaisuudessa) tehtävä henkilön tiedoissa Tehtävät-välilehdellä. Raportti on hyödyllinen esim. seuran sähköposti-tehtävien päivittämisen ja yhteystietojen ilmoittamisen yhteydessä. Raportti aukeaa valmiina exel-taulukkoon jossa ovat seuraavat tiedot: henkilön jäsennumero, nimi, ensisijainen matkapuhelin, ensisijainen sähköpostiosoite, tehtävänimike sekä tehtävän alku- ja loppupäivät. Taulukosta on helppo tarkistaa seuran yhteyshenkilöiden yhteystietojen ajantasaisuus. Seuran yhteyshenkilö (= saa SRL:n paperipostin) ei tule tälle raportille vaan näkyy organisaation perustiedoissa. Ohje sähköpostitehtävien päivittämiseen löytyy Henkilötiedot-ohjeesta, kohta 2.8. Kiinteät raportit ja työkalut Kiinteissä raporteissa on valmiita raportti- ja työkalupohjia. Työkalut: Nippulisenssi Tätä kautta tehdään D-, B- ja A-kilpailuluvat, ks. erillinen ohje. Työkalut: Jäsenlaskutus seurat (JMP) Työkalulla voi tulostaa jäsenlaskuja. Suositellaan käytettäväksi lähinnä itse laskuttavilla seuroilla vuoden ensimmäisessä laskutuksessa kun rekisteristä otetaan kerralla useita laskuja. Yksittäiset laskut kannattaa tulostaa suoraan jäsenen tiedoista. Tällä työkalulla tehdään myös karhulaskujen tulostus. Laskut ja karhulaskut Valitse jäsenkausi. Laskutus aina vain kuluvalta jäsenkaudelta. Seuroilla ei ole green card jäseniä. Valitse Haluamasi SRL- ja SEURAN -jäsenlajit: klikkaa valituksi ylin haluamasi jäsenlaji ja paina näppäimistösi shift-nappi pohjaan ja kulje nuolella alaspäin siten, että kaikki laskutettavat jäsenlajit muuttuvat sinisiksi. Jos haluat välistä jonkun pois, paina ctrl ja klikkaa hiirellä ko. riviä. Jos menee pieleen, voit aloittaa alusta klikkaamalla ensin yhden rivin valituksi jne. Lisää eräpäivä. Suositus 14 vrk. Valitse osoite-kohtaan seuran tehtävänhaltija. Valitse tehtävä-kohtaan jäsensihteeri. Valitse pudotusvalikosta laskun teksti. Jos tulostat laskuja ensimmäistä kertaa, valitse SRL jäsenlasku 201X suomeksi tai SRL medlemsavgift 201X på svenska. Jos tulostat karhulaskuja, valitse SRL maksumuistutus 201X. Valitse kieli sen mukaan kumman laskupohjan olet valinnut. Jos valitset ruotsi, laskut lähtevät niille jäsenille, joiden kieleksi henkilön tietoihin on merkitty ruotsi. Jos teet karhulaskutusta, valitse kieleksi ei väliä.

4 Jos teet karhuajoa, lisää ruksi kohtaan karhuajo. Testi-ruksi: Oletuksena on, että ajo on ensin testi jolloin laskut eivät oikeasti kirjaudu. Voit harjoitella ensimmäisen kerran ja kun haluat tehdä todellisen laskutusajon, täytä kaikki yllämainitut kohdat ja ota testi-ruksi pois. Siten saat laskut kirjautumaan järjestelmään. Klikkaa seuraava. Sivulle tulostuvat mahdolliset herjat. Jos esim. jollekin jäsenelle on lisätty jäsenlaji jolle ei teillä ole hintaa rekisterissä, se näkyy tässä. Klikkaa sivun alareunasta Lataa, jolloin laskut aukeavat ruudulle yhtenä pdf-tiedostona tulostusta varten. Raportit: Lisenssiluettelo Raportilla saa listan seuran kilpailuluvista, joko kaikki myönnetyt tai vain maksaneet. Valitse haluamasi kausi. Valitse haluatko vain maksetut luvat vai kaikki myönnetyt. Valitse haluatko raportin pdf:nä vai exelinä. Raportit: Jäsenmaksulaskutuksen tilitysajot Raportin kautta saat tiedon SRL:n seuralle tekimistä jäsenmaksutilityksistä kirjanpitonne liitteeksi. Tilitysraportit Valitse seura (klikkaa siniseksi). kirjanpitoon Valitse pudotusvalikosta haluamasi päivän ajo. Saat Exel-taulukon, jossa on lista ko ajoon kuuluvista jäsenmaksuista eriteltynä. Raportit: Maksaneet jäsenet Raportin kautta saat listan kuluvan tai edellisten vuosien maksaneista tai maksamattomista jäsenistänne. Sillä, onko jäsenyys enää voimassa, ei ole väliä. Huomioithan, että uudet jäsenet tulevat listalle vasta kun lasku on muodostunut rekisteriin (olet tulostanut sen itse tai se on lähtenyt SRL:n ajossa). Raporttia kannattaa käyttää alkuvuodesta edellisen vuoden jäsenmäärän tarkistamiseen. Jäsenmaksutilanne vuosittain Alue- ja seuravalikot voivat olla tyhjät tai niissä voi näkyä seuranne tiedot. Molemmilla tavoilla raportti toimii. Valitse haluamasi jäsenkausi. Valitse Haluamasi SRL- ja SEURAN -jäsenlajit: klikkaa siniseksi ylin haluamasi jäsenlaji ja mikäli haluat useamman samaan raporttiin, paina näppäimistösi shift-nappi pohjaan ja kulje nuolella alaspäin siten, että kaikki laskutettavat jäsenlajit muuttuvat sinisiksi. Jos haluat välistä jonkun pois, paina ctrl ja klikkaa hiirellä ko. riviä. Jos menee pieleen, voit aloittaa alusta klikkaamalla ensin yksi rivi siniseksi jne. Laskutustapa: Valitse JMP Jos haluat tietää maksamattomat, laita ruksi kohtaan Listaa maksamattomat. HUOM! Tätä ei kannata käyttää mikäli haluat listan karhuttavista, sillä tähän raporttiin tulevan mukaan myös ne jäsenet joiden jäsenyys on päätetty (eronneet, jäsenlajin vaihdot). Klikkaa Lataa. Saat Exel-raportin henkilöistä.

5 Tilastot: Jäsenmäärät sukupuolittain seuroittain Raportti antaa tiedon seuran jäsenmäärästä jäsenlajeittain ja sukupuolittain lajiteltuna. Raportilla saa nopeasti jäsenmäärän sukupuolittain esim. erilaisiin tukihakemuksiin. Valitse jäsenkausi. Valitse, haluatko vain maksaneet vai kaikki avoimet jäsenyydet. Jos haluat tietyllä aikavälillä maksaneet, voit syöttää päivät ko kenttiin. Ne voi jättää tyhjäksi, jolloin saat koko valitsemasi jäsenkauden tilanteen. Raportille tulevat jäsenmäärät jäsenlajeittain. Raportin lopussa äärimmäisenä oikealla on yhteenveto kaikista jäsenlajeista. 3. Uuden raportin luominen Valmiilla raporttipohjilla ja Exelin käyttötaidoilla pärjää pitkälle, mutta rekisterin kautta on mahdollista luoda myös omia raportteja erityisillä hakuehdoilla. Uuden raportin luomisessa on neljä vaihetta. Hakukriteereinä voi käyttää lähes mitä tahansa rekisterissä olevia tietoja, ja samoin valmiille raportille voi poimia laajasti haluamansa tietoja. Esimerkkinä luodaan raportti, jolla haetaan vuotiaita jäseniä, joilla on D-kilpailulupa. Klikkaa rekisterin vasemmasta yläkulmasta raportit ja seuraavaksi Lisää uusi 1. Hakuehtojen valinta Ensimmäisellä sivulla valitaan hakuehdot. Ne on ryhmitelty henkilön tiedoissa olevien välilehtien mukaan. Valitut hakuehdot näkyvät sivun oikeassa yläreunassa pikahaun alla. Rekisteri tuo valmiiksi hakuehdoksi perustiedoista valinnan status: aktiivinen mikä tarkoittaa henkilöitä joille ei ole merkitty kuolinpäivää. Mikäli haluat raportille myös kuolleet henkilöt, poista tämä valinta hakuehdoista. Esimerkkiraportti: o Perustieto-kohta: Syntymäpäivä-kenttiin merkitään 10 ja 17 ja klikataan lisää valinta. o Lisenssit-kohta: Klikkaa hakusanat-kentän alta hae valinnat, jolloin alla olevaan kenttään ilmestyy Suomen Ratsastajainliitto. Klikkaa se valituksi, jolloin kenttiin alemmas ilmestyy tekstiä. Kausi: Valitse kuluvan vuoden lisenssikausi. Lisenssi: Valitse D-kilpailulupa ja lisää valinta. Tila: Valitse maksettu ja lisää valinta. o Jäsenyydet-kohta: Klikkaa hakusanat-kentän alta hae valinnat, jolloin alla olevaan kenttään ilmestyy Suomen Ratsastajainliitto. Klikkaa se valituksi, jolloin kenttiin alemmas ilmestyy tekstiä. Kausi: Valitse kuluva jäsenkausi ja lisää valinta (= laskutettu kuluvana vuonna). Tila: Valitse suoritettu ja lisää valinta (= jäsenmaksu maksettu).

6 o Siirry sivun yläreunaan ja klikkaa lisättyjen valintojen alta oikeasta reunasta hae valituilla. Samassa kohtaa näet myös alustavasti kuinka monta henkilöä on tulossa raportille. Jos luku on epälooginen, tarkasta hakuehdot. 2. Hakuehtojen tarkistus ja mahdollinen tallennus myöhempää käyttöä varten Näytöllä kerrataan valitut kriteerit. Jos haluat tallentaa hakuehdot myöhempää käyttöä varten, anna raportille nimi. Se tallentuu Normaaleihin raportteihin. Klikkaa Jatka. 3. Hakutulosten alustava listaus ja raportin muodon valinta Näytöllä näkyy listaus henkilöistä. Mikäli poistat henkilön, hän ei tule mukaan raportille. Pudotusvalikoista valitaan minkälainen raportti halutaan. Valittuasi klikkaa käytä. o Exel on muokattava, käyttökelpoinen raportti. Suosittelemme tämän käyttöä. o Tarratuloste tuo nimet ja osoitteet 3x8 tarraa arkille. o Sähköposti: Lähettää sähköpostin suoraan rekisteristä. Ei mahdollista esim. liitetiedostoja. 4. Lopullisella raportilla näytettävien tietojen valinta. Tästä voit valita mitkä tiedot haluat henkilöistä raporteille. Valitut hakuehdot eivät rajoita valintaa tässä kohtaa. Jos haluat esim. vain lähettää sähköpostia henkilöille, riittää että valitset perustiedot kohdasta ensisijainen . Tällöin saat raportin, jossa on vain tämä tieto. Esimerkkiraportin tapauksessa voidaan valita esim. seuraavasti: o sukunimi, kutsumanimi (tai etunimi) ja syntymäpäivä o Lisenssit-kohdasta kilpailulupa ja maksupäivä Jos haluat tallentaa valmiin raportin, anna sille nimi sivun alareunassa. Tätä kannattaa käyttää mikäli tarvitset tiettyä raporttia usein. Raportti päivittyy aina hakuehtojen perusteella, eli mikäli käytät nyt tekemääsi raporttia viikon kuluttua, silloin saamasi raportti on ko päivän tilanne. Jos tarvitset nyt saamaasi raporttia sellaisenaan myöhemmin, tallenna lopullinen raportti (esim. exeltaulukko) omalle koneellesi. Klikkaa jatka. Raportti aukeaa ruudulle valitsemassasi muodossa. Ole yhteydessä alueassistenttiin mikäli sinulla on kysyttävää raporttien teosta tai toiminnasta!

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Sensen perusraportit ratsastusseuroille Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Raporttinäkymä / Työpöytä Tallennetut raportit: aukeavat valmiiseen Excel-raporttiin Tallennetut haut: pohjalla valmiit hakuehdot,

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT...

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... 4 KIRJAUTUMINEN 1. Kirjoita Internet-selaimen osoiteriville

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 050 3089095, carita.sinkkonen@aivoliitto.fi Jäsenrekisteri löytyy osoitteesta http://jasen.stroke.fi Huom. alkuun ei laiteta

Lisätiedot

SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE

SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE SPORTTIREKISTERIOHJE JUDOLIITON SEURAKÄYTTÄJILLE Päivitetty 20.1.2014 1.KIRJAUTUMINEN a) Kirjoita selaimen osoiteriville https://rekisteri.sportti.fi/sso/ tai kirjaudu Judoliiton kotisivuilla www.judoliitto.fi

Lisätiedot

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen Lomavastaajan

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 040 845 0430, linda.lindroos@aivoliitto.fi Tästä osoitteesta löydät lisää ohjeita Sense rekisterin käyttöön: https://senseohjeisto.avoine.fi/

Lisätiedot

Netsor Webmailin käyttöohje

Netsor Webmailin käyttöohje Netsor Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käyttöohje

Jäsenrekisterin käyttöohje Jäsenrekisterin käyttöohje 8.5.2019 Jäsenrekisterisovellus on käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys niin yhteystietojen kuin

Lisätiedot

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Sisällysluettelo 1. Jäsenrekisteriin kirjautuminen... 2 2. Nimihaku (= pikahaku)... 3 3. Jäsenrekisteri... 4 4. Haku... 5 5. Jäsenen tiedot... 6 6.

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Miten haen seuran tiedot 2. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 3. Seuran www-sivujen lisäys 4. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 5. Jäsenedut

Lisätiedot

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Sisällysluettelo: 1.Jäsenrekisteriohjelman avaaminen 2. Käyttöoikeudet 3. Jäsenrekisteri 3.1. Jäsenen perustiedot 3.2 Jäsenen jäsentiedot 3.3 Jäsenen osajoukot

Lisätiedot

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje versio 1.0 Ossi Ikonen ossi.ikonen@hrup.fi Yleistä Maanpuolustusrekisteri on Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton, Maanpuolustuskiltojen liiton ja Maanpuolustusnaisten

Lisätiedot

Raportit löytyvät klikkaamalla ylänavigaatiopalkista Raportit. Raportit-sivu aukeaa automaattisesti Normaalien raporttien listaukseen.

Raportit löytyvät klikkaamalla ylänavigaatiopalkista Raportit. Raportit-sivu aukeaa automaattisesti Normaalien raporttien listaukseen. 1.1 Raportit Ohjelmistossa on mahdollisuus tarkastella jo luotuja tai luoda uusia raportteja riippuen käyttäjän tarpeista. Ideana on, että käyttäjän tarvitsee osata mahdollisimman vähän monimutkaisia koodeja

Lisätiedot

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille 13.6.2016 Epilepsialiitto Sisällys Kirjautuminen ja valikko... 3 Uuden jäsenen lisääminen Kilta-jäsenrekisteriin... 4 Henkilön tietojen muutos... 10 Henkilön jäsenyyden

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje 29.12.2016 Päivitetty jäsenrekisterisovellus on nyt käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement. Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys

Lisätiedot

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Jäsenrekisteriin kirjautuminen Avaa internet ja kirjoita selaimen osoitekenttään: https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana, ja paina Sisäänkirjaus. Kirjauduttua avautuu

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle

Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan pikaopas huoltajalle A) Kuksaan rekisteröityminen (ensimmäisellä käyttökerralla) ja kirjautuminen (jatkossa) B) Huoltajan omien tietojen tarkastelu ja korjaaminen

Lisätiedot

Kun valitset Raportit, Lisää uusi, voit ryhtyä rakentamaan uutta raporttia alusta alkaen itse.

Kun valitset Raportit, Lisää uusi, voit ryhtyä rakentamaan uutta raporttia alusta alkaen itse. Sivu 1 / 7 22 UUDEN RAPORTIN LUOMINEN Kun valitset Raportit, Lisää uusi, voit ryhtyä rakentamaan uutta raporttia alusta alkaen itse. Tässä ohjeessa on kuvattu uuden haun tekemisen yleisempiä ominaisuuksia.

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sisällysluettelo VIP Laajennettu raportointi... 3 Luo raportti Laajennetun raportoinnin työkaluilla... 4 Avaa Laajennettu raportointi... 4 Valitse

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

2. Henkilötiedot Pikahaku

2. Henkilötiedot Pikahaku HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Täytettävät kentät uutta henkilöä lisätessä ja jo tallennettujen tietojen muokkaaminen 2.3 Jäsenyyden

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Kuljetus-Lastu. Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje. IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo

Kuljetus-Lastu. Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje. IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo Kuljetus-Lastu Laskutusohjelman asennus- ja käyttöohje IT-Apu Lahtiluoma Karhuniityntie 16 02810 Espoo Myynti/Tuki 050 491 3771 petri.lahtiluoma@itapu-lahtiluoma.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN KULJETUS-LASTU-LASKUTUSOHJELMAAN!

Lisätiedot

Opinto-oppaan tekeminen

Opinto-oppaan tekeminen 1 Opinto-oppaan tekeminen Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opinto-oppaita voidaan luoda WebOodin OpasOodissa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on WebOodiin OpasVastuuhenkilö-oikeudet. WebOodin

Lisätiedot

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu 2.2.2 Uuden henkilön lisääminen 2.2.3 Täytettävät kentät uutta henkilöä

Lisätiedot

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana Aloitussivu näyttää seuraavalta. Sen kautta voi siirtyä haluttuihin toimintoihin. JÄSENREKISTERIN SELAUS/MUOKKAAMINEN

Lisätiedot

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille

Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Ohjeistus yhdistysten internetpäivittäjille Oman yhdistyksen tietojen päivittäminen www.krell.fi-sivuille Huom! Tarvitset päivittämistä varten tunnukset, jotka saat ottamalla yhteyden Kristillisen Eläkeliiton

Lisätiedot

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen.

Fixcom Webmail ohje. Allekirjoitus. Voit lisätä yhden tai useamman allekirjoituksen. Webmail on monipuolinen työkalu jolla voi tehdä paljon muutakin kuin lukea sähköpostia. Tässä ohjeessa on lyhyesti esitelty joitakin sen ominaisuuksia. Peruspostilaatikossa ei ole kaikkia ominaisuuksia,

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje Kennelpiireille, osoitelistat Suomen Kennelliitto ry. 6.5.2014 2(11) Osoitelistat Sisältö: Osoitteet valinnan näkyminen kennelpiirin henkilöille... 3 Yhdistysten

Lisätiedot

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Käyttäjätuki: Suomen Golfpiste Oy Esterinportti 1 00240 HELSINKI Puhelin: (09) 1566 8800 Fax: (09) 1566 8801 E-mail: gp@golfpiste.com 2 Sisällys Johdanto... 1 Päänavigointi...

Lisätiedot

PALLOVERKON OHJEET PELIPASSIEN OSTOA VARTEN

PALLOVERKON OHJEET PELIPASSIEN OSTOA VARTEN Kirjautuminen järjestelmään Kirjaudu järjestelmään osoitteessa: https://palloverkko.palloliitto.fi/live/fsiplayerregistration/login.aspx Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, syötä PalloID ylempään kenttään

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Suomen Kennelliitto ry. 19.5.2014 2(12) Yhdistystietojen ylläpito Sisältö: Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 3 Yhdistyksen

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 15.3.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

Tulospalvelun käyttö. Ringette/Länsi-Suomen alue

Tulospalvelun käyttö. Ringette/Länsi-Suomen alue Tulospalvelun käyttö Ringette/Länsi-Suomen alue 1 Tulospalvelun käyttö E-, D- ja Harraste-sarjoissa Tulospalvelu https://ringette.torneopal.fi/ Joukkueenjohtajat lisäävät pelaajat joukkueeseen tulospalvelussa

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN

UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN 9.10.2017 vj Oikeus: jäsenrekisterinhoitaja sihteeri lippukunnanjohtaja UUDEN JÄSENEN LISÄÄMINEN Uuden jäsenen lisääminen tehdään vain siinä tapauksessa, että henkilöä ei ole vielä järjestelmässä. Jos

Lisätiedot

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu Helsingin yliopisto WebOodi 1 Tenttityökalu Tenttityökalu on oiva väline laitos- ja tiedekuntatenttien tekemiseen. Esimerkiksi tiedekuntatentissä voi tenttiä samana päivänä kymmeniä eri opintojaksoja.

Lisätiedot

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit.

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit. Hops-ohjaajan ohje Tässä ohjeessa kuvataan kaksi erilaista tapaa hakea tietyn opiskelijan lähettämä hops. Ensin ohjeistetaan miten toimitaan, jos hopsin ryhmätyökalu on käytössä, eli ohjaajalle on luotu

Lisätiedot

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt. Sisällöt-näkymä Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma 1 Valitse kieleksi Suomi Välilehti 1. Perustiedot Musta reunus kieliversioneliön

Lisätiedot

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos

Kielivalinta Kojelauta - Luo lasku Asetukset - Käyttäjät - Kirjaudu ulos TOIMITTAJAPORTAALI Kalajoen kaupunki tarjoaa käyttöönne CGI:n ylläpitämän web-pohjaisen käyttöliittymän, jonka avulla toimittaja pystyy luomaan ja lähettämään sähköisen laskun vastaanottajalle. Toimittajaportaalin

Lisätiedot

Seutudokumenttien pä ivittä misohje

Seutudokumenttien pä ivittä misohje Seutudokumenttien pä ivittä misohje Kirjautuminen sisällönhallinta-työkaluun Käytä ylläpidossa Firefox-selainta. Käyttäjätunnukset Käy rekisteröitymässä osoitteessa www./kirjaudu kohdassa Rekisteröidy.

Lisätiedot

Kilpailuhakemuksen luonti IRMA-järjestelmässä

Kilpailuhakemuksen luonti IRMA-järjestelmässä Kilpailuhakemuksen luonti IRMA-järjestelmässä Sisäänkirjautuminen 1. Mene nettisivulle https://irma.suunnistusliitto.fi 2. Kirjaudu valitsemalla oikealta ylhäältä Kirjaudu IRMA:an 3. Kirjoita lisenssinumerosi

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot

SNJ:n rekisteriin kirjautuminen

SNJ:n rekisteriin kirjautuminen SNJ:n rekisteriin kirjautuminen Rekisteriin kirjaudutaan osoitteesta https://rekisteri.sebacon.fi Asiakastunnus on snj Tunnus Salasana nämä tulee SNJ:n pääkäyttäjä Juha Tenhuselta. Muistakaa lähettää käyttäjäsopimus,

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012

Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 Virikekortti Verkkopalvelu Ohjeet palvelun käyttämiseksi 1.11.2012 MALLI KORTTI 3 1. Kirjautuminen ja sopimuksen valinta... 2 2. Sopimuksen valinta... 2 3. Kielen valinta... 3 4. Edun tilauksen aktivointi

Lisätiedot

Microsoft Outlook Web Access. Pikaohje sähköpostin peruskäyttöön

Microsoft Outlook Web Access. Pikaohje sähköpostin peruskäyttöön Microsoft Outlook Web Access Pikaohje sähköpostin peruskäyttöön 1 Käyttö työpaikalla (Hallinto-verkossa) Käynnistetään sähköposti Työpöydällä olevasta Faiposti-pikakuvakkeesta (hiirellä kaksoisklikkaamalla).

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8)

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) 1 UUDEN KILPAILUTIEDOSTON AVAUS Avaa Wcondes ohjelma tuplaklikkaamalla wcondes.lnk ikonia. Ohjelma avaa automaattisesti viimeksi tallennetun kilpailutiedoston.

Lisätiedot

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Suomen Voimisteluliitto NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Nepton perusversio on seuran yhteyshenkilörekisteri ja jäsenrekisteri. Perusversiota käyttää seurassa henkilö/t, jolle on annettu

Lisätiedot

Suomen johtava projektipankki. Mobiili-TR ja MVR

Suomen johtava projektipankki. Mobiili-TR ja MVR Suomen johtava projektipankki Mobiili-TR ja MVR Sisällysluettelo SokoPro MVR-Mittari...4 Mobiili-MVR...7 Mobiili-MVR Valitse projektipankki...8 Mobiili-MVR Valitse mobiili-mvr...9 Mobiili-MVR Uusi mittari...11

Lisätiedot

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY

Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY Ohjeet ALS Online-palvelun käyttöön PÄIVITETTY 15.11.2017 ALS Online-palveluun kirjautuminen Henkilökohtaiset ALS Online-tunnukset saat käyttöösi täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen tai ottamalla

Lisätiedot

MyLCI verkkosivusto. Jäsentiedot

MyLCI verkkosivusto. Jäsentiedot MyLCI verkkosivusto Jäsentiedot - Uudet jäsenet Dia 3 - Jäsentietojen muutos Dia 7 - Jäsenen eroaminen Dia 10 - Perheyksikkö Dia 11 - Eronneen jäsenen uudelleen jäseneksi ottaminen Dia 14 - Siirtojäsen

Lisätiedot

Aimo-ohjauspaneelin käyttöohje Sisällys

Aimo-ohjauspaneelin käyttöohje Sisällys Aimo-ohjauspaneelin käyttöohje Sisällys Tunnusten tilaaminen... 2 Sisäänkirjautuminen... 3 Käyttöliittymä... 4 Ryhmätekstiviestien lähettäminen... 5 Ryhmät... 7 Push-viestien lähettäminen... 12 Mobiilipalvelun

Lisätiedot

Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet

Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet Koskilinjat Oy Panu Toropainen SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...I 1. TÖIHIN SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN...1 1.1. Työlle kirjautuminen...2 1.2. Vikailmoituksen tekeminen...5

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

OHJE WWW.MUKAANPARTIOON.FI -LIPPUKUNTASIVUN MUOKKAAMISEEN

OHJE WWW.MUKAANPARTIOON.FI -LIPPUKUNTASIVUN MUOKKAAMISEEN OHJE WWW.MUKAANPARTIOON.FI -LIPPUKUNTASIVUN MUOKKAAMISEEN 1. KIRJAUDU Navigoi osoitteeseen www.mukaanpartioon.fi. Aloita kirjautumalla: käyttäjätunnus: salasana: lippukunta HpL1Ka KUVA 1: Kirjautumislinkki

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions liitto ry Suomen Lions-liitto ry Jäsentiedot MyLCI - Käyttäjäohje Versio 1.2 28.3.2017 Dokumenttien ja ohjeiden luovutus kolmannelle osapuolelle ilman lupaa, kopioimalla, sähköisesti tai muullakaan

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

Asiakashallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Asiakashallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje Asiakashallinta TaikaTapahtumat -käyttöohje Tietojen haku Siirry etapahtuma-valikkoon ja valitse Asiakashallinta Kirjoita hakukenttään hakuehto ja napauta Hae Napauta nimeä yhteystieto-lomake avautuu Tietojen

Lisätiedot

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset Sisällysluettelo: 1. Sisällysluettelo s. 1 2. Kulta2-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 2-3 3. Kirjautuminen

Lisätiedot

Jäsenlaskutus Kuksassa

Jäsenlaskutus Kuksassa Jäsenlaskutus Kuksassa SISÄLLYSLUETTELO 1. Jäsenlaskutusaikataulu... 2 Uudet jäsenet... 2 Kevätkaudella (tammikuu-heinäkuu) liittyvät jäsenet... 2 Syyskaudella (elokuu-joulukuu) liittyvät jäsenet... 2

Lisätiedot

Käyttöopas Ajanvaraus

Käyttöopas Ajanvaraus Käyttöopas Ajanvaraus Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus varata aikojasi kellon ympäri Sisällys Kalenterin käyttö osana arkea 3 1. Luo aukioloaikoja Luo aukioloaikoja 4 Viikkoaikataulupohja 6 2. Varaukset

Lisätiedot

Tarjoustyökalun käyttöohje

Tarjoustyökalun käyttöohje Tarjoustyökalun käyttöohje Suomen johtava projektipankki! Kustannustehokkaaseen rakennusprojektien hallintaan SokoPro on Kopijyvän ratkaisu kustannustehokkaaseen rakennusprojektin hallintaan. Rakennusprojektiaineistojen

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI

OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI OPETTAJAN OPAS TOPIRKKA.FI PORTAALI Opettajalla on topirkka.fi -portaalissa seuraavat oikeudet: muuttaa omia kirjautumistietojaan luoda TOP -paikalle käyttäjätunnus tallentaa yrityksen tiedot TOP rekisteriin

Lisätiedot

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE www.nettirassi.fi Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen ja rekisteröityminen... 4 2. Omat jutut kansio... 8 2.1. Omat tiedostot:... 8 2.2. Omat seurannat... 9 3. Omat terveystiedot...

Lisätiedot

Muuttuneet toimintatavat. Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö

Muuttuneet toimintatavat. Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö Muuttuneet toimintatavat Toimitsijakoulutus Harrastesarja Tulospalvelun käyttö Toimitsijakoulutus Seurojen toimitsijakouluttajat kouluttavat oman seuran ottelutoimitsijat! Seurojen kouluttajat löytyvät

Lisätiedot

Maksumuistutuksen lähettäminen Merit Aktivasta

Maksumuistutuksen lähettäminen Merit Aktivasta Maksumuistutuksen lähettäminen Merit Aktivasta Merit Aktivasta voi lähettää maksumuistutuksia sähköpostitse. Tai maksumuistutukset voi tulostaa PDF:ksi ja siitä edelleen paperille ja postittaa itse. Viesti

Lisätiedot

Opinto-oppaan tekeminen

Opinto-oppaan tekeminen 1 Opinto-oppaan tekeminen Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opinto-oppaita voidaan luoda n OpasOodissa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on in OpasVastuuhenkilö-oikeudet. n käyttölupia voi hakea

Lisätiedot

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisteri Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä. Kuksaan on luotu oma profiili sekä partiolaisille että alaikäisten partiolaisten

Lisätiedot

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ

SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ SUOMI LIIKKUU KOULULIIKUNTATAPAHTUMIEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ KÄYTTÄJÄN OHJE 2 S i v u SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen 3 2. Etusivunäkymä 4 3. Tapahtumat 5 3.1. Tapahtumaan ilmoittautuneet 6 3.2.

Lisätiedot

Open Badge -osaamismerkit

Open Badge -osaamismerkit Open Badge -osaamismerkit Merkin vastaanottaminen 2 "#$%&'()$*+,''-.,-$/0.1 "#$%&&'$ =>;+?.@@'A$/,+%'*1B%%B0,$%@B+-.%$% C 2>D./E'B1B-.%$%;+?.@@'&'()$&'F0#'F0..% G C>"#$%&'()$H'F1+/I,1'-IJ%%$1I%"#$%&'()$*+,''-.,-$/0.%

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito 10.2.2016 2(14) Yhdistystietojen ylläpito Liikkuminen Omakoira-palvelussa... 3 Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 4

Lisätiedot

Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen

Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen Ohje erillisvalintojen toteuttamiseen 1 Valintaperusteiden mallinnus Tämä osio koskee sekä tilanteita, joissa haku Opintopolun kautta tai korkeakoulun omalla tavalla. Jos erillishaussa on useampia hakukohteita,

Lisätiedot

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN

KirjautuminenPro+ PIKA OPAS PRO+ KÄYTTÖÖN KirjautuminenPro+ 1) Ammattiliitto Pro:n sivuilla, sivun oikeassa reunassa on Pro+ jäsenille. 1) Klikkaamalla logoa, pääset kirjautumaan Pro+ sivuille. Oman profiilin julkaisu Pro+ 2) 2) Kun olet kirjautunut

Lisätiedot

3M Online Center sivuston käyttöopas

3M Online Center sivuston käyttöopas 3M Online Center sivuston käyttöopas 1 3M 2015. All Rights Reserved. 3M Online Center -sivuston käyttöopas Tuotteiden tilaaminen...3 1. Tilaa nyt...4 2. Pikatilaus...5 3. Lataa tilaustiedosto...6 4. Ostoslistat

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

Outlook Web Access 1(7) 9.9.2011 OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ

Outlook Web Access 1(7) 9.9.2011 OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ Outlook Web Access 1(7) OUTLOOK WEB ACCESS (OWA) SÄHKÖPOSTIN KÄYTTÖ Pääset OWA-sähköpostiin selaimella (esim. Internet Explorer, Mozilla Firefox). Tässä ohjeessa on käytetty Internet Exploreria, jonka

Lisätiedot

Savalanche käyttöohje

Savalanche käyttöohje Savalanche käyttöohje Ansaitse lisätuloja riskittömästi ja helposti 1. Savalancheen rekisteröityminen Savalanche-palvelun (www.savalanche.com) avulla voit ansaita rahaa riskittömästi ja helposti. Jos sinulla

Lisätiedot

SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi

SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen Gmail-postiin

Lisätiedot

Hockeyliitto - Torneopal

Hockeyliitto - Torneopal Hockeyliitto - Torneopal 2018_2019 Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi tai sisäkaudella www.indoorhockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen

Lisätiedot

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje versio 1.0 Ossi Ikonen päivitys 16.6.2017 / Päivi Ruusuvuori jasenasiat@reservilaisliitto.fi jasenasiat@rul.fi jasenasiat@mpkl.fi Yleistä Maanpuolustusrekisteri on Suomen

Lisätiedot

Avaa sovellus (PERUSAURORA)

Avaa sovellus (PERUSAURORA) 23.12.2010. Päivitetty 12.01.2011. Täydennetty 01.02.2011 Kaarina Karjalainen 1 Tehdyn numeron kopioiminen omalle osastolle Tämä on ohje numeroiden kopioimista varattaville/lainattaville lehdille. Pääsääntönä

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Ohjeita Porin Lyseon koulun yrittäjuuskasvatuksen blogin kirjoittamiseen

Ohjeita Porin Lyseon koulun yrittäjuuskasvatuksen blogin kirjoittamiseen Ohjeita Porin Lyseon koulun yrittäjuuskasvatuksen blogin kirjoittamiseen Tervetuloa mukaan rakentamaan yr-blogiamme! Lue seuraavat ohjeet ennen artikkelisi julkaisemista. Pääset kirjautumaan sisään osoitteessa

Lisätiedot

Kuvan ottaminen ja siirtäminen

Kuvan ottaminen ja siirtäminen Kuvan ottaminen ja siirtäminen Kuvien ottaminen Kuvien ottaminen tapahtuu oppilaiden omien kännykkäkameroiden tai koulun tablettien kameran avulla o Työ tehdään pareittain, joten ainakin toisella työparin

Lisätiedot

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta.

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta. 1 (14) MOBILOGI-ET Tässä dokumentissa on ohjeita Moodlen Logi-työkalun mobiililaajennuksen (Mobilogi) käyttöön. Dokumentin pohjana on käytetty HAMK:n Teemu Tuurin kirjoittamaa ohjeistusta ja sen sisältö

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMINEN. Hämeentie 105 A, FI Helsinki Tel , Fax

ILMOITTAUTUMINEN. Hämeentie 105 A, FI Helsinki Tel , Fax 1 ILMOITTAUTUMINEN 2 Käyttöohje Tempus Kilpailut: Ilmoittava seura Viimeksi päivitetty: 20.11.2018 Taustaa Tempus Tilastot pitää sisällään kaikki viralliset uintitulokset viime vuosilta. Tempus Kilpailut

Lisätiedot