KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2010 Sivu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1.2.2010 Kokous 1/2010 Sivu 1"

Transkriptio

1 Kokous 1/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino jäsen x Hirvensalo, Raija jäsen x Hirvonen, Eero jäsen x Leinonen, Anja jäsen poissa Lemberg, Raija jäsen x Lumijärvi, Johanna jäsen x Miettinen, Risto jäsen x Miettinen, Virpi jäsen x Preisfreund, Leila jäsen x Salminen, Seija jäsen x Salonen, Antti jäsen poissa Seppälä, Pirjo jäsen, vpj x Wahlman, Matti jäsen x Yli-Korpela, Päivi jäsen x Muut läsnä olevat Piippo, Leena sihteeri :t 1-12 Allekirjoitukset Timo Posti Puheenjohtaja Leena Piippo Pöytäkirjanpitäjä Tarkistus Pirjo Seppälä Pöytäkirjantarkastaja Eino Haukijärvi Pöytäkirjantarkastaja Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä Paikka ja aika Kirkkoherranvirasto

2 Kokous 1/2010, Sivu 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Seurakuntan ohjesäännön (2 ) mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kirkkolain (KL 7:4) mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Pöytäkirjan tarkastaa (seurakuntan ohjesääntö 6 ) kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa tai jos kokous niin päättää, seurakunta kokouksessaan. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pirjo Seppälä ja Eino Haukijärvi. Pöytäkirja tarkastetaan Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina.

3 Kokous 1/2010, Sivu 3 3 Kokouksen työjärjestys Kokouksen esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Lisäasioina käsitellään nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyan äitiys- ja vanhempainvapaa-anomus (8 ), viransijaisen valinta Heidi Namuhuyan äitiys- ja vanhempainvapaan ajalle (9 ), seurakuntasihteerin vuorotteluvapaaanomus (10 ) ja Kirkkonummen Kisu ry:n anomus tilojen käytöstä (11 ). Muuten esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

4 Kokous 1/2010, Sivu 4 4 Aluetyö Aluetyön tiimien muodostaminen ja työn aloittaminen Tiimit muodostetaan seuraavasti: Seurakunnan strategia edellyttää aluetyön vahvistamista tarkasteltavana olevan periodin aikana. Työntekijöiden muodostama työryhmä (Ilona Nyman, Timo Posti, Tuula Leppämäki, Pentti Mentu, Riitta Sjöman, Helvi Vuolasmaa, Mika Siltala) on perehtynyt erilaisiin aluetyön ratkaisuihin Malmin, Nurmijärven, Roihuvuoren ja Olarin seurakunnissa. Työskentelyn perusteella työryhmä laati ehdotuksen, josta keskusteltiin niin pienessä kuin suuressakin työkokouksessa. Seurakunta tutustui työryhmän työhön ja työn tuloksiin joululounaansa yhteydessä. Seurakunta päättää perustaa kolme aluetyön tiimiä niin, että keskustan, Veikkolan ja Masalan alueet saavat kukin oman tiiminsä. - Aluevastaavana, tiimin koollekutsujana ja puheenjohtajana toimii kappalainen (lähtötilanne: Keskusta: Suni, Veikkola: Mentu, Masala: Leppämäki). Kullekin alueelle osoitetaan myös seurakuntapastori, joka toimii tarvittaessa kappalaisen sijaisena ja työparina (Keskusta: Pihkala / Stjernvall- Kiviniemi, Veikkola: Peura / Siltala, Masala: Haataja). Työntekijöiden vaihtuessa ko. aluetyön katsotaan ensisijaisesti sisältyvän ko. viran tehtäviin. - Tiimin jäseninä ovat alueen vakituiset työntekijät (kanttorit, diakonit, lapsityön mentorit, lastenohjaajat tai heidän edustajansa, kiinteistötyöntekijät tai heidän edustajansa) - Seurakunta valitsee oman edustajansa aluetiimiin. Hänen valinnassaan tulee kiinnittää huomiota alueen ja alueen seurakuntatoiminnan tuntemukseen. - Tiimin työskentelyyn liittyvät tarvittaessa kutsuttuina mukaan työalojen edustajat (papit, nuorityönohjaajat, lapsityönohjaajat, aikuis- ja lähetystyön sihteeri, tiedottaja, työalojen esimiehet) - Tarvittaessa tiimin työskentelyyn kutsutaan mukaan palkkiotoimisia työntekijöitä tai muita asiantuntijoita. Aluetiimin tehtävänä on huolehtia alueen seurakunnallisesta toiminnasta, esim.: - Messut, perhemessut (suunnittelu ja toteutus) - Vapaaehtoiset avustajat (kokoaminen, kartoitus, koulutus) - Tapahtumat (pyhätapahtumat, ajankohtaisaiheet, myyjäiset, keräykset jne.) - Tilojen käytöstä sopiminen (yhteistyö työalojen ja ruotsalaisen srk:n kanssa) - Ajankohtaiset haasteet, pulmien selvittely, keskustelufoorumi ajankohtaisille asioille - Tiedonkulku ja yhteydenpito työntekijäryhmien välillä

5 Kokous 1/2010, Sivu 5 - Yhteistoiminta työmuotojen, johtokuntien, esimiesten, seurakunnan ja seurakuntayhtymän hallinnon sekä ruotsinkielisen seurakunnan kanssa. Aluetiimit kokoontuvat ainakin: 4 kertaa vuodessa (vakituiset jäsenet) 2 kertaa vuodessa (kutsutut jäsenet) 1 kerran vuodessa (aluetyön suunnittelu ja organisointipäivä) Aluetiimien toiminnassa otetaan lisäksi huomioon: - Seurakuntalaisten mukanaolo ja ääni (kuuleminen) - Työvuoroista sopiminen, suunnittelu - Työmuodot valitsevat omat edustajansa - Oma ideointi toiminnan perustana - Seurakuntan nimeämä ja hyväksymä rakenne ja toiminta - Ei liian raskas, laaja (alle 10 jäsentä, edustajat isoille työntekijäryhmille) - Yhteistyö, ei kilpailua työmuotojen kanssa - Toiminnallinen painotus (kevyt hallinnointi) - Kokeiluaika kaksi vuotta, jonka jälkeen arvioidaan toiminnasta saatuja kokemuksia ja pohditaan tarpeellisia kehittämisideoita. Aluetiimit aloittavat toimintansa 1.3. alkaen. Aluetyön hoitaminen ja siitä vastaaminen rinnastetaan palkkauksellisesti esimiestehtävän hoitamiseen. Aluetyöhön osallistuvat työntekijät säilyttävät kuitenkin nykyiset esimiehensä. Seurakunta päättää perustaa kolme aluetyön tiimiä niin, että keskustan, Veikkolan ja Masalan alueet saavat kukin oman tiiminsä. Aluevastaavana, tiimin koollekutsujana ja puheenjohtajana toimii kappalainen (lähtötilanne: Keskusta: Suni, Veikkola: Mentu, Masala: Leppämäki). Aluetyön hoitaminen ja siitä vastaaminen rinnastetaan palkkauksellisesti esimiestehtävän hoitamiseen. Aluevastaava ei toimi alueen työntekijöitten esimiehenä, vaan työntekijät säilyttävät nykyiset esimiehensä. Tiimejä ryhdytään muodostamaan alkaen. Tiimien kokoonpano tuodaan seurakuntalle päätettäväksi viimeistään toukokuun 2010 kokoukseen. Päätettiin esityksen mukaisesti.

6 Kokous 1/2010, Sivu 6 5 Kirkko kaikille symposium Kuopiossa järjestetään kirkon vammaissymposium Kirkko kaikille. Edellinen symposium on pidetty Jyväskylässä v Silloin valmisteltiin Suomen ev.lut. kirkon vammaispoliittista ohjelmaa, jonka Kirkkohallituksen täysistunto on hyväksynyt Tämän vuoden symposiumissa tarkastellaan, kuinka ohjelman tavoitteet ovat toteutuneet seurakunnissa. Kirkon vammaistyön neuvottelukunta toivoo, että seurakunnat voisivat lähettää symposiumiin luottamushenkilöitä ja maksaa heidän matka- ja täysihoitokulunsa. Osallistumismaksua ei ole. Seurakunta keskustelee asiasta ja päättää mahdollisen edustajansa lähettämisestä. Asia merkittiin tiedoksi.

7 Kokous 1/2010, Sivu 7 6 Diakoniatyöntekijä Virve Saarelan anomus osa-aikatyöstä Diakoniatyöntekijä Virve Saarela on ollut äitiyslomalla (sn , 71 ) ja sen jälkeen hoitovapaalla (sn , 47 ). Ajalla hän oli vuosilomalla. Virve Saarela anoo osa-aikaista työaikaa väliselle ajalle. Hän tekisi kolme päivää viikossa töitä virkapaikkana Masala. Työntekijällä on oikeus saada hoitovapaata lapsensa tai muun hänen taloudessaan vakituisesti asuvan lapsen hoitamiseksi kunnes lapsi täyttää kolme vuotta (työsopimuslaki 4. luku). Osittaisia lapsen hoitamiseksi tarkoitettuja vapaita ovat osittainen vanhempainvapaa ja osittainen hoitovapaa. Osittaisella vanhempain- ja hoitovapaalla tarkoitetaan vuorokautisen tai viikoittaisen työajan lyhennyksenä toteutettavaa hoitovapaata. Osittainen vanhempain- ja hoitovapaa edellyttävät työntekijän ja työnantajan välistä sopimusta. Kun viranhaltijalle, jonka työaikaa ei määritellä tunteina, myönnetään osittaista hoitovapaata vähennetään viranhaltijan varsinaista palkkaa tältä ajalta siinä suhteessa kuin viranhaltijan työvelvollisuus hoitovapaan aikana on täydestä työvelvollisuudesta (KirVESTES 81 6 mom). Diakoniatyön työalavastaava, Aino Latvala, puoltaa Virve Saarelan anomusta osittaisesta hoitovapaasta , koska se perustuu voimassaolevaan työsopimuslakiin ja virkaehtosopimukseen. Se myös tukee kirkon linjan mukaista käsitystä elämästä ja lasten kasvatuksesta perheessä. Masalan alueen diakoniatyötä pyritään järjestelemään tehtäväksi palkkiotoimisin ja vapaehtoisin voimin, koska sijaisen saaminen kahden päivän viikkotyötunneilla voi olla hankalaa. Myös toiminnan supistaminen saattaa tulla ajankohtaiseksi. Seurakunta päättää myöntää diakoniatyöntekijä Virve Saarelalle osaaikaisen työajan, kolme työpäivää, virkapaikkana Masalan kirkko, ajalle Viranhaltijan varsinaista palkkaa vähennetään tältä ajalta siinä suhteessa kuin viranhaltijan työvelvollisuus hoitovapaan aikana on täydestä työvelvollisuudesta (KirVESTES 81 6 mom). Päätettiin esityksen mukaisesti.

8 Kokous 1/2010, Sivu 8 7 Ilmoitusasiat 1. Seurakuntalle tuodaan tiedoksi v kirkkokolehdit. 2. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on istunnossaan keskeyttänyt Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan III seurakuntapastori Panu Pihkalan virkamääräyksen opintovapaata varten. 3. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on istunnossaan määrännyt pastori Nina Stjernvall-Kiviniemen Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan määräaikaiseksi seurakuntapastoriksi Istunnossaan tuomiokapituli on määrännyt pastori Nina Stjernvall-Kiviniemen Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan vs. III seurakuntapastoriksi sekä samassa istunnossa keskeyttänyt virkamääräyksen ajalta Aikuistyön strategia Ilmoitusasiat merkittäneen tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

9 Kokous 1/2010, Sivu 9 8 Nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyan äitiys- ja vanhempainvapaa-anomus Nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuya anoo äitiys- ja vanhempainvapaata ajalle Työntekijällä on oikeus saada työstä vapaaksi aika, jolta hänellä on sairausvakuutuslain mukaan oikeus saada äitiys-, erityisäitiys-, isyys- ja vanhempainrahaa. Äitiysrahakausi alkaa aikaisintaan 50 päivää ja viimeistään 30 arkipäivää ennen laskettua synnytysaikaa. (työsopimuslaki 4:1, KirVESTES 80 ) Seurakunta päättää myöntää nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyalle äitiys- ja vanhempainvapaata ajalle Päätettiin esityksen mukaisesti.

10 Kokous 1/2010, Sivu 10 9 Viransijaisen valinta nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyan äitiys- ja vanhempainvapaan ajalle Nuorisotyön johtokunta ehdottaa, että Heidi Namuhuyan äitiysloman sijaiseksi ajalle valitaan Kimmo Keskinen. Virkapaikka on nuorisotoimisto. Palkka on virka- ja työehtosopimuksen mukainen eli 2064,44 euroa kuukaudessa. Seurakunta päättää, että Heidi Namuhuyan äitiysloman sijaiseksi ajalle valitaan Kimmo Keskinen. Palkka on virka- ja työehtosopimuksen mukainen palkkaryhmä 502 ( 2064,44 /kk). Virkapaikkana on keskustan nuorisotoimisto. Ennen sijaisuuden vastaanottamista viransijaisen tulee toimittaa rikosrekisteriote ja lääkärintodistus. Viransijaisuudessa on 3 kuukauden koeaika. Päätettiin esityksen mukaisesti.

11 Kokous 1/2010, Sivu Seurakuntasihteerin vuorotteluvapaa-anomus Seurakuntasihteeri Leena Piippo anoo oikeutta pitää vuorotteluvapaata täydet 359 kalenterivuorokautta, mikä on pisin vuorotteluvapaakausi. Vuorotteluvapaa alkaisi, mikäli sijainen saadaan, huhti-toukokuun aikana. Sijaisen varmistuttua palkanlaskijan kanssa varmistetaan vuorotteluvapaan päivämäärät ja kuluvan vuoden vuosiloman sijoittuminen. Seurakunta myöntänee seurakuntasihteeri Leena Piipolle vuorotteluvapaaoikeuden (359 kalenterivuorokautta) edellytyksellä, että viransijainen saadaan järjestymään ja vuorotteluvapaan ehdot täyttyvät. Päätettiin esityksen mukaisesti.

12 Kokous 1/2010, Sivu Anomus tilojen käytöstä Kirkkonummen Seudun Mielenterveysyhdistys Kisu ry anoo Kirkkonummen suomalaiselta seurakunnalta ilmaisia tiloja käyttöönsä. Tiloja tarvitaan kerran viikossa aamupäivisin n. 3 5 tuntia kerrallaan toukokuun 2010 loppuun saakka. Seurakunta päättää myöntää Kirkkonummen Seudun Mielenterveysyhdistys Kisu ry:lle tilat käyttöön kerran viikossa aamupäivisin n. 3 5 tuntia kerrallaan toukokuun 2010 loppuun saakka sikäli kuin tiloja on vapaana. Päätettiin esityksen mukaisesti.

13 Kokous 1/2010, Sivu Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen Puheenjohtaja antaa oikaisuvaatimusohjeet sekä valitusosoituksen kirkkolain 24 luvun mukaisesti ja päättää kokouksen. Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet sekä valitusosoituksen kirkkolain 24 luvun mukaisesti ja päätti kokouksen klo

14 Kokous 1/2010, Sivu 14 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Kokouksen työjärjestys Aluetyö Kirkko kaikille symposium Diakoniatyöntekijä Virve Saarelan anomus osa-aikatyöstä Ilmoitusasiat Nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyan äitiys- ja vanhempainvapaa-anomus Viransijaisen valinta nuorisotyönohjaaja Heidi Namuhuyan äitiys- ja... vanhempainvapaan ajalle Seurakuntasihteerin vuorotteluvapaa-anomus Anomus tilojen käytöstä Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen... 13

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1 Kokous 5/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, klo 17.15 Jäsenet Posti Timo poissa Haukijärvi Eino paikalla Harinen Ari saapui noin klo 18 Hirvensalo Raija paikalla Hirvonen Eero paikalla

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 1.2.2016 Kokous 1/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 1.2.2016 klo 18.00 19.00 Jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 22.10.2012 Kokous 9/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 22.10.2012 klo 18.00 20.43 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Vierimaa Eino, varajäsen Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo 14.10.2013 Kokous 6/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 14.10.2013, klo 18 20.30 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg

Lisätiedot

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 24.2.2014 Kokous 1/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 24.2.2014 klo 18 20.35 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg Raija

Lisätiedot

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 4.6.2012 Kokous 6/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 4.6.2012 klo 18.00-21.00 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa, ilm. Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1 Kokous 3/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00-21.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija

Lisätiedot

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Miettinen

Lisätiedot

Kokous 8/2013 Sivu 1

Kokous 8/2013 Sivu 1 9.12.2013 Kokous 8/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.12.2013, klo 18.00-19.40 Kokouksen aluksi oli ruokailu. Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1 Kokous 2/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20. Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen,

Lisätiedot

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 29.2.2016 Kokous 2/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 20.45 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari poissa Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija

Lisätiedot

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 Posti Timo Elonsalo Raimo Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Mäki Anna-Riitta Nurminen

Lisätiedot

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 Jäsenet Kutsutut varajäsenet Muut läsnä olevat Posti Timo, pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1 Kokous 7/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo 17.15 Paikalla Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Erkkilä Pentti Leinonen Anja Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Preisfreund

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 7.11.2011 Kokous 9/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 7.11.2011 klo 18.00-19.08 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 19.3.2012 Kokous 3/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 19.3.2012 klo 18.00-20.35 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 27.5.2013 Kokous 4/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 27.5.2013 klo 18.00-19.26 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18. Kokous 4/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.00 Paikalla Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Lumijärvi Johanna Miettinen Risto Nurminen Pirkko Elonsalo Raimo Rekola Merja Erkkilä

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19. Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.25 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen,

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hallintoelin Kokouspäivä 16.4.2012 Sivu 1 4/2012 Paikka ja aika 16.4.2012 klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 2.6.2014 Kokous 5/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko, 2.6.2014 klo 18.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Korhonen Eila Lemberg Raija Seppänen Tarja Hirvonen

Lisätiedot

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa, ilm. esteestä Harinen Ari Hickey

Lisätiedot

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00 Kokous 5/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, klo 18.00 Kutsutut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila Tuija Miettinen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 10.12.2012 Kokous 11/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko 10.12.2012, klo 17.30-20.00 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2, Seurakunnantie 1, 12.12.2012 klo 16.30 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen John

Lisätiedot

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Miettinen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1(13) SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1(13) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 26.1.2009 Sivu 1(13) Paikka ja aika Keskustan srk-talo klo 17.15 18.30 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvensalo, Raija jäsen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika Torstai 25.1.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo 4.5.2009, klo 17.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen, Eero

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 18.4.2016 Kokous 3/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 18.4.2016 klo 18.00 20.05 Jäsenet Suni Hannu Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

4 / 55 Huhtasuon alueseurakunnan työalojen toiminnallinen budjetti 2016, (liite 4)

4 / 55 Huhtasuon alueseurakunnan työalojen toiminnallinen budjetti 2016, (liite 4) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2015 1 AIKA To 21.05.2015 klo 17.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 48 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.4.2016 Sivu 41 Kokousaika Tiistai 26.4.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen Margit

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2012 Kokousaika 7.2.2012 klo 18.00 20.09 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström Raila Degerholm Harry Hänninen

Lisätiedot

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo 23.3.2015 Kokous 3/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, 23.3.2015 klo 18.00 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Maanantai klo Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 17.52 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 70

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1 (14) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 1 (14) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 18.40 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Riihitammela Paavo Bäck Carl-Gustaf Lankia Eero

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä

Harjunen Salme Pitkäsen varajäsen läsnä Miettinen Matti Pyykkösen varajäsen läsnä KUOPION JÄRVI-KUOPION SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 (5) Juankoskentie 13 B, 73500 JUANKOSKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (5) Aika Tiistai 19.6.2018 klo 17.00-18.08 Paikka Osallistujat Järvi-Kuopion seurakunta,

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1 Kokous 1/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 4, klo 18.00 Läsnä Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija Miettinen Risto Elonsalo

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan Lyhennetty pöytäkirja seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 13.2.2012 vaalikokouksen jälkeen klo 19.00-20.15. Paikka Käpylän kirkko, seurakuntasali, Metsolantie 14 Osanottajat:

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aika 5. kesäkuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 5. kesäkuuta 2017 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (10) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 5. kesäkuuta 2017 klo 18 18.50 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20.

Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20. Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20.15 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvensalo,

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 2/2018 Seurakuntatyön johtokunta 1(8)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 2/2018 Seurakuntatyön johtokunta 1(8) Seurakuntatyön johtokunta 1(8) Aika: Torstai 13.9.2018 klo 16.30-18.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Pirjo Romppanen puheenjohtaja Jouko Koivukoski varapuheenjohtaja, poistui 16

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2013 Kokousaika klo 17.30 18.56 Kokouspaikka Kalkkirannan Kievari, Kalkkirannantie 556-2, Sipoo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p /

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 / 2015 1 AIKA To 23.04.2015 klo 17.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot